Gona

Skön dag!

Kategori: Allmänt

Släng sushi i väggen - det blev kebabtallrik! Haha ne men ingen va på min sushi-prövning så det får bli en annan gång! Kom hem för en stund sen, var o hälsa på Nina en stund o åt supergó blåbärspaj som jag älskar! Vi såg på massa bilder o gissa om man blev avis?
I stan idag var det asskoj! Shabbu gick iväg efter ett tag så var det bara jag o Maia o jag shoppade lite grejer men bilder på det jag köpte lägger jag in sen, syrran & behare har nämligen låst in sig i mitt rum så jag orkar inte knacka haha..
Fan va ALLA ska på halloween-partyn ikväll!! Är det ingen som går imon? & när ÄR egentligen halloween? Igår, idag elr imon? I don't get it.. Vi ska iallafall fira den imon!
Vet fortfrande inte vad jag ska klä ut mig till, frustrasion? eh aa..

Kom hem från stan med Maia runt halv 8 sen blev det jättegod mat mamma hade lagat sen sprang jag över till morbrors lägenhet o kolla upp hur han fixat det, guuud va fint det va! Han har lovat mig att jag ska kunna använda hans lägenhet när ja vill bjuda hem kompisar o så..så om jag ser fram emot? typ :)
Juste hahaha så kul, dom har ju öppnat en ny stor Weekday-butik där var Victoria Arena låg o när vi va där inne så kommer en butiksbiträde fram till mig o ler stort o räcker ut sin mobil till mig o säger "säg hej till honom! hahaha han är min arbetskollega säg hej nu!" ja ba eh ok.."Hej?" mannen i luren "ehm..Heeeej" o ja bara står där..så jävla weird haha :s

Ne men det va skoj! Slänger som sagt in bilder sen med vad jag köpte..& även bilder från dagen (i detta inlägg då)

PUSS!!

Först var det mat

Min underbara kebab-tallrik!

Shabbu

Maia
Sedan blev det shopping

Dom försökte täcka mig medans jag bytte om i världens konstigaste och obehagligaste garderob!!!

Maia paia!
Sen gick man över till Nina..och på bilderna nedan är vi påväg hem därifrån!

Nina & Mirna

Mirna & Jag som ser astjock ut(!)

Nina gjorde det väldigt klart för oss att hon INTE ville ta kort..

Mirna hahaha (L)

Kameran envisades med och framföra dåliga bilder på mig!!

Sen

Kategori: Allmänt

Har inte ÄN gett mig iväg!! Haha ni som läser min blogg kanske inser att jag är en sådan människa som typ ALLTID är sen? Ja vet ja vet att det är inte bra men jag gillar ta min tid..tyvärr. hehe nej men nu ska jag ta på mig, har lust o va scnyggggg idag haha alltså inte bara sådär vanlig..så får se om min garderob vill hjälpa mig med det(?) haha gud va tråkigt jag e! Nej nu måste jag iväg, måste ju hitta till statsbibblan också! Oh gud stress stress..

Itman va också här för en stund sen HAHAHAAH ja dör hon e så skön!! Hon hade hittat på någonting riktigt bra o klä ut sig till imon också!! Men tänker inte avslöja henne! Ni får se bilder imon :D

nej nu sticker jag, PUSS!!


Hennes garderob skulle man inte tacka nej till.. (Kate moss för er som inte vet :P)


Jag & Itman en natt för länge sen när vi var så rastlösa man kunde bli..

Shopping-day

Kategori: Allmänt

Vakna för en stunds sen, jag drömde att vi va ute en sommardag ska inte gå in på vilka vi var o va som hände o så men ja kände att ja höll på o dö av värmen, såååå varmt o när jag vaknar känner jag att det var påriktigt, kunde knappt andas, hade glömt o öppna fönstret inatt som jag alltid gör! Så jag hoppa in o tog en iskall dusch för o återhämta mig, skönt :)
Nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa mig o åka in till stan o möta upp söta Maia & Shabbu! Det blir shopping idag (förhoppningsvis!) ska bli skojigt, ska försöka ta massa bilder som jag lägger in ikväll!
Nu måste jag gå ska möta geeksen kl 2!
Vad ska ni hitta på idag? Skriv gärna & berätta :)
HA EN UUUUNDERBAR DAG I DET FINA VÄDRET!! PUSS!!

Börjar gå uppåt!

Kategori: Allmänt

Nu är jag duschad och fräsch o dt känns underbart. Besökarna bara ökar och det känns ännu mera underbart! Ni kan jättegärna lämna kommentarer så jag vet vilka ni är också, är nyfiken på er! Imon ska jag träffa Maia, yeay missed her! Shabbu ska också hänga på..Jag har hittat en affär, eller problemet e just det - har INTE hittat affären men vet ungefär vad den ligger så den ska vi försöka hitta imon verkar finnas grejer med USA där =| uh I hope we find it!! Imon ska ÄÄÄNTLIGEN mitt rum målas! Har tjötat så mkt om det ja vet men jag är så lat..men imon blire! IMON KOMMER NINA HEM! WUUHUU saknat henne så.

Nej nu svider ögonen vilket innebär att jag går vidare till TV:n haha nej men godnatt!!! SOV GOTT KÄRA NI, PUSS!!


Maia & jag på bussen..

Happy again :D

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, yogan vad superskön! Ska börja gå varje torsdag när jag har tid! Verkligen avslappnande!!
Påvägen hem hände någonting kul hahaha, vi stod i hållplatsen o vänta på vagnen och så ser Mirna sin syster Mia från långt håll o pekar "Där kommer hon tjockisen!" men hon tänkte inte så långt, eftersom det fanns massa människor som stod där, o vi andra blev ju förvånade för vi fatta inte vem hon kalla för tjockis så kom en ung religös kille med sån här..vet inte vad det heter med en vit klänning-liknande sak o långt skägg o frågar "Pratar ni om mig?" och vi brister i skratt! Han va ju lite skämtsam av sig o sa "Nä ja tänkte när alla stod där o stirra på mig!" och vi skrattar ännu mer o hans kompisar garvar också..det va lite kul, kanske inte lät lika kul nu när jag skriver det (?)

När jag kom hem satt jag med mamma & syrran och planera hur vi ska göra om alla rum, för det är inte bara mitt rum som ska göras om, utan allas i familjen! Det ska bli så fint så :)
Oh va gött, morbror ringde precis, han är vid pizzerian och undrar om vi vill ha nånting..KLART VI VILL!! Jag beställde en smaskig Margarita - I LOVE!
Juste, ny data! Ni vet syrrans dator jag visat bild på tidigare? Den är min nu :) Det ska bara köpas bärbar internetanslutning så, förresten vet ni någon ni kan rekomendera? Dom här 3-grejserna verkar ju bra, men jag undrar om ni vet någon anslutning som även funkar utanför Sverige? För jag reser ju varje sommar och typ varje jullov så det är ganska effektivt o kunna ha internet med mig då också!

Tänkte ta ett bad nu men eftersom pizzan strax e här får det bli en dusch istället! Det jag sa om ångest innan? Forget it, jag mår super nu :) Vet dock inte om det berodde på yogan eller att jag fick träffa flicksen(?) .. Påtal om flicksen, vi bestämde att vi ska ha halloweenmiddag på lördag! Ser fram imot yeay ;D Vad ska man klä ut sig till? Sanet tyckte ju jag va så söt som mus när vi hade en liten pjäs i engelskan o jag skulle agera Jerry..men det känns tråkigt? Syrran tyckte vi skulle köra med kändis-looks, o hon tyckte att jag skulle va Amy Winehouse..Vad tycks? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska va? Maybe an american freak med massa USA grejer på mig? hahaha skulle ju va kul!

Nej nu ska jag iväg, duschen väntar!!
PUSS!!

Ångest

Kategori: Allmänt

Idag har verkligen inte vart en bloggdag, vääldigt seg dag!! Superseg dag..har bara suttit framför nätet o sökt lite jobb eftersom jag inte kunde somna..försöker få tiden o gå snabbare för klockan 8 ska jag, Mirna & Lejla på yoga, ska bli kul.
När jag kommer blir det ett skönt uppfriskande bad direkt! Sen har jag lust o köpa lite tidningar eftersom det inte finns något intressant på TV idag, eller bodde jag kanske plugga istället? aa jag ska fan plugga idag!..dvs om jag orkar. Kan inte plugga när jag hör alla sitta o skratta o ha kul i vardagsrummet!! Men ikväll ska jag försöka stå emot!

Imon när jag träffar Maia måste jag till Statsbiblioteket igen och så nya hörlurar till iPoden (glöm inte nu Gona!)
Det här lovet har gått så jäkla snabbt att allt man hinner känna är ångest!! Ångest för att man inte pluggat matte B, ångest över att man inte vart och lånat böckerna tidigare, ångest över att man inte börjat på företagsekonomin tidigare, ångest att man inte hittat jobb, ångest att man inte sovit ut som mycket som man velat, ångest för att man inte haft så kul(?) ..ja, livet är hårt och idag är inte min dag så får hoppas på att yogan gör mig glad idag för d är inge kul o plugga samtidigt som man har ångest! yea yea hoppas ni iallafall har haft en bättre dag en va ja har!!

PUSS på er, hörs ikväll!!


Kan inte nån bara ta mig dit och låta mig vara där förevigt..


yoga..

I'm a duracellkanin

Kategori: Allmänt

Puhh, nu har jag precis städat hela huset. Ni vet min städ-sjuka? fick den idag.
Efter att ha städat tände jag en väldans massa ljus runt om i hemmet o släckte alla lampor, mamma kom hem i lagom tid. Hon blev såklart jätteglad, hon är så trött idag så det kändes som det var det minsta jag kunde göra! Nu ropar hon att jag ska komma o lägga mig i hennes stora säng och hitta nån bra film på TV så vi kan sova lite..så först ska jag bara ta en supersnabb dusch sen blir det en tupplur för mig!

När jag vaknar måste jag verkligen R.E.N.S.A mitt rum!!! & ikväll blir dett yoga-pass yeay :)

Vad ska ni hitta på idag?
HA DT BRA, PUSS!!!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vakna precis. Är superhungrig. Nu blir det frukost. Är ganska tom i skallen nu så ett normalt blogginlägg får jag slänga in efter frukosten istället!

PUSS!


Bra start på dagen!

Rastlös & mobbad..

Kategori: Allmänt

Ja, såhär tråkigt har jag..nu ska jag svara på 50 väääldigt ointressanta frågor! Hittade inga bättre haha va så jäkla mycket om sex på alla andra o det tyckte jag va lite onödigt så here you go om du är en nattuggla som jag o är rastlös som fan.

1. Hur gammal är du om fem år?
22

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Shabbu

3. Vilken är den senaste filmen du sett?
Step up 2

4. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Jag kommer nu, tar med mig kläderna dit istället så fixa käk ja dör"

5. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
sms

6. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta

7. När såg du senast din mamma?
3 sekunder sen..hehe

8. Vilken ögonfärg har du?
grön

9. När vaknade du i dag?
runt 11

10. Vilken är din favoritplats?
hmm..soffan?

11. Var tror du att du befinner dig om tio år?
USA

12. Vad skrämde dig om natten som barn?
var väldigt förtjust i skräckfilmer även fast jag fick världens mardrömmar

13. Vad fick dig att skratta senast?
Min & mina bröders påhittade dans tidigare idag

14. Hur stor är din säng?
ingen aning

15. Har du stationär eller bärbar dator?
både och

16. Sover du med eller utan kläder på dig?
halvt

17. Hur många kuddar har du i sängen?
två

18. Hur många landskap har du bott i?
ett

19. Vilka städer har du bott i?
Göteborg

20. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor

21. Vilken är din favoritglass?
choklad!!

22. Vilken är din favoritefterrätt?
allt som har med choklad & göra!

23. Tycker du om kinamat?
ja

24. Tycker du om kaffe?
nej

25. Vad dricker du till frukost?
juice eller vatten

26. Sover du på någon särskild sida?
näe sover på alla möjliga sidor

27. Kan du spela poker?
nej men vill lära mig!

28. Är du en beroendemänniska?
ja tyvärr haha, fastar lätt för god mat..och bra musik

29. Känner du någon med samma födelsedag som din?
yeeay Gustav i klassen fyller år samma dag som jag!

30. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska & albanska, liiiiiite spanska haha

31. Har du någonsin åkt ambulans?
nej

32. Föredrar du havet eller en bassäng?
både och..

33. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate Houswives

34. Kan du rulla med tungan?
va menar du nu..?

35. Vem är den roligaste människan du känner?
Min bästa vän Itman

36. Sover du med gosedjur?
nej

37. Vad har du för ringsignal?
nån töntig som fanns på mobilen

38. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
jaa

39. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
hårspray

40. Kan du byta olja på bilen?
nej, aldrig testat

41. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej har inte körtkort

42. Vilken var den senaste boken du läste?
Tagg i hjärtat av Cannie Möller

43. Läser du någon dagstidning?
ja, metro

44. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej men månadstidning..

45. Dansar du i bilen?
om det är bra musik så

46. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
The voice

47. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
inköpslista

48. När var du i kyrkan senast?
oj..någon månad sen när jag & Shabbu råka hamna i en av misstag..

49. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Göran Fors!

50. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
två dar I think..


Tänkte avsluta detta inlägg med o lägga upp en bild på Paulin & mig på hennes studentmiddag!

PUSS!!

NINA!!!

Kategori: Allmänt

Nej Nina nu får du fan ta & komma hem va!! Vi har så jävla mycket o prata om!!! När det gäller gossip är det jag & Nina alltså, haha fan när vi kommer in i våra vilda diskussioner går det inte att stoppa oss! Men nej för fan har så mycket o berättaaaaaa gosh kom! Inte nog med att den här lilla apan nu befinner sig i Italien, när hon kommer tillbaka ska hon ju flytta härifrån!!! & in till stan *avis* så på vardagar kommer man ju nästan aldrig ses!! =( Nej usch..kom nu Nina =)
Tänk att hon står o schteker i solen medans jag fryser till is bra fönstret är öppet!! Nej ta mig härifrån seriöst!! 2 santa monicaaa wuhu skulle schteekt till jag ruttna :)


Vi är så oseriösa man kan bli..

Typ..min kväll(?)

Kategori: Allmänt

wuuuuuuuuhuuuuu är så haaaaaappy, lyssnar på världens bästa housemusik!! är helt jävla överglad haha vill bara dra till USA NUUUUUU!! Oh gud va jag längtar!!!

Nej ush ska inte tänka mer på det annars blir jag bara deppig att det är så långt tid kvar!! Chattade precis med min Petter..a.k.a Natascha wannabe Rudolf..aa det är hon ja..hahaha Natascha är en väldigt konstig människa..ja, ja skrev konstig tasch haha(L) hon sa till mig att det känns alltid som att det jag skriver till henne skriker jag ut? så kände hon tydligen alltid när vi chatta!? haallååå vad är det för fel på mig? hur kan man tänka så, vilken normal människa gör det? Tasch du är inte normal..bara så du vet!!! haha ditt sjuke fan!

Nej nu gick hon iallafall iväg o lämna mig med ett "vi smsar istället!" utan o ens låta mig berätta att min mobil är död o det är för sent på kvällen för min hjärna att komma på vart jag lagt den..el stupido..hehe

Nu sitter jag o dricker Redbull & äter Cashewnötter - I LOVE! Gott är det!
Brorsans skolkatalog damp ner i brevlådan idag förresten, stackars honom han skulle precis blunda innan fotot! haha men det var iallafall kul o titta på den, så roligt o ha en så tjock skolkatalog!! *avis* vår är jättetunn ju! vi är bara cirka 450 elever(!) Nej nu ska jag inte gnälla om det haha,, Har ni haft en bra kväll?
För min del blir det ändrade planer för imon, vi flyttar över torsdags planering till fredagen istället, så va som händer imon vet jag inte! Mamma ska ju på posedioncup med lillebror imon heeela dan, jag erbjöd mig faktist att gå istället, tänkte köpa massa tjejtidningar och godis o med min iPod kan jag ju sitta där hela dan, ingen fara för mamsen skull..men mamma tyckte synd om mig så ja..men ska säga till henne en sista gång! Dt blir ju säkert skojigt för mig med där ju haha lära känna nya människor..hehe not.

Well nu ska jag sträcka ut mig på soffan o njuta av vad som finns på TV, godnatt söta söta ni! PUSS!!


Tasch and me - ett braaa tag sen! <3


Smaskigt!

Hvitfeldtska Gymnasiets skolkatalog 08-09!

KAMERA TIPS!

Kategori: Tips

FÖR ALLA ER KAMERA-FREAKS!! Som jag själv då hehe, kan inte va utan min kamera! Min moster köpte en speciell linspenna till mig för ett tag sen, alltså den är tillför att rengöra linsen på kameran eller mobilen! & man må tro att ens kameras lins är ren men icke sa nicke!! Det blir jääätteskillnad!!
Tyvärr vet jag inte vart man köper pennan i Sverige eftersom min är köpt i Tyskland, men den finns säkert överallt! Jag testa den först idag, har inte pallat öppnat förpackningen haha, men är glad att jag gjorde det för den va super!


Här är den!

Så alla kamera-ägare som bryr sig - iväg & leta linspenna hahaha ;P

Nu blir det ladda upp inför Greys! PUSS!!

Samlare!

Kategori: Allmänt

Idag när jag skulle rensa lite i mitt rum så kom jag på att jag kanske ska ta o berätta för er vad jag samlar på - nämligen parfymer! Tycker det är så skojigt med parfymer haha, har mer än 30 st! - I LOVE ;D

Vad samlar Ni på?



På bilderna har ni:
Kenzo
Britney Spears
Intimately Beckham
Prada
Armani
Jil Sander
Valentino
Ralph Lauren (favorit)
Burberry
Dior
Jennifer Lopez
Police
Mexx
Hypnôse
Issey Miyake

2 sorters Shiseido
2 sorters Hugo Boss
2 sorters Jean Paul
2 sorters Dolce & Gabbana
2 sorters Gucci
2 sorters Chanel
3 sorters Lacoste

Syrran tycker att jag är jätteonödig som slösar massa pengar på parfymer, men wtf det är viktigt att lukta gott ju hehe ;P

PUSS!!

SUSHI!

Kategori: Allmänt

Som jag sa tidigare så ska jag ju träffa Maia imon, så vi bestämde att jag ska testa sushi för första gången imon! Oh god haha vågar man det? Har hört så blandat om det! Vissa säger att det är jättegott, andra asäckligt o vissa har t.o.m sagt att första gången är det äckligt, andra gången OK o sen är det supergott hahaha låter lite weird va :S ..så vi får se imon, kanske behövs det startas en process här? eller kommer jag falla för det direkt? Jag är ingen openminded människa när det gället mat faktist, ja kör på det jag känner igen, menmen nu blir det kanske ändring på det =)
så nu ville jag fråga er om ni vet något bra sushi-ställe i stan? (Göteborg) Eller smakar sushi likadant överallt kanske (?) vill ju inte gå till något dåligt ställe o få fel intryck av sushi! hahaha gud vilket I-landsproblem jag har här va!

PUSS!!

Bibliotek & Shopping!

Kategori: Shopping

Otur? eh typ..(!) Åkte iväg till stan och när vi mötte upp Mirna & Lejla så inser jag att jag inte har med mig pappret där alla böcker vi ska ha är uppskrivna gaaah det innebär att ja måste dit igen under veckan, jävla bajs. Iallafall vi skutta dit alla fyra för att Shabbu skulle ju låna! Sen blev det lite stan, det va skoj :) Vi bestämde att vi måste ha vår SPA-dag snarast! Vi hade ju totalt glömt bort det! Nåväl sen upptäckte vi även en sån här utklädnadsaffär eller vad man ska kalla det..skämtbutik? Där jag hitta cooooooolaste brillorna, synd att dom var så fula bara haha =(

Sen stack vi hem..elr nästan, preciiiis när jag passerat Centralen så ringer mamma som var i stan o ville träffa mig, så jag fick vänta till nästa hållplats (10min!!) sen fck jag åka tillbaks :P Mamma skulle nämligen köpa ett par skor till mig, bara sånna här vanliga till idrotten så fick med mig hem ett par, snygga var de :) Vi träffa även på gamla familjevänner som numera är min hemspråkslärare och hennes dotter som är min barndomsvän, det va kul, inte sett henne på åratal!
O nu så e vi hoome again :D Idag börjar ju Greeeys yesyes :) Ska bli kul, o mamma lagara lasange så ja, livet känns underbart hehe ;P
Imon ska jag träffa Maia! Yes my lovley hoe ska bli kul (JA, jag FÅR kalla henne så!)

Oj, nu kom morbror precis hem o har köpt med sig en North Face-väst till mig, snyggt!! Jag strök ju hans kläder för ett tag sen så nu var han skyldig mig något haha! Ska ta kort nu så lägger jag upp :)

Nej nu måste jag iväg, plugga lite o så :) PUSS!!


Lejla & barnsliga Mirna på Statsbiblioteket

Dom übercoola brillorna! Visst var dom snygga!?

Da shoes mamá bought me

Svarta North Face-västen

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Jacka - (pojkavdelningen) Zara i Schweiz
Svart kortärmad tunnika - Gina Tricot
Jeans - Miss Sixty köpta i Schweiz
Stövlar - Weddins
Brun lackväska - Zara i Schweiz

Changed planes!

Kategori: Allmänt

Jag är nog världens lataste. Gick inte till tandläkaren, gick inte o träna..nu sitter jag o chattar med Shabbu på msn fast vi egentligen ska va påväg till Stats nu..skyller på att d är lov? hihi(a) sitter med ett stort smile nu, konversationerna mellan mig o Shabbu på msn är alltid weird :S detta för en stund sen..


Gona säger:

kan du ge mig en örfil

Gona säger:

ja kan inte ta mig samman, har inte tatt på mig ÄN!!

Shabbu säger:

aha..

Shabbu säger:

hahaha

GÅ TA PÅ DIG

Gona doc doc doc doc doctor beat säger:

hahaha örfil sa ja, inte utskällning? hahaha

Shabbu säger:

HAHAHA ah genom datorn

Shabbu säger:

PADAAAHH

Shabbu säger:

!!!

Gona doc doc doc doc doctor beat säger:

HAHAHAHAHAHahahahAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA JA DÖR LÅT MIG DÖ HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA

Shabbu säger:

HAHAHAHHAHAHAHAHAH

-

Nej förfan nu får jag gå o ta på mig! Sen blir det Stats & stan!! PUSS!!

Goooooooooodmorgning!!

Kategori: Allmänt

Åter igen vaknar jag av solens strålar..ja ni kanske undrar om jag inte har några jäkla persienner . svar: det har jag inte!! Haha gick i sönder lite så det var liksom som ett litet 'tittut' imellan o det irriterade mamma väldans mycket så hon tog bort dom helt, vilket kan vara myyycket jobbigt när man ska byta om på kvällen i mitt rum(!) Men det tar ett tag o beställa persienner så I just have 2 live with it hehe..okej fan vilken ointressant start!
Men iaaaallafall, ska strax till tanvården med mamsen o sen blir det träning för min del! Efter det möter jag nog upp Shabbu & åker in till Statsbiblioteket, behöver låna lite böcker till skolan. Så jobbigt att man inte längre kan läsa böcker man själv valt för nöjes skull eftersom man måste läsa så många böcker för skolan!!

Idag målas mitt rum om wiihuu, brukade älska o gö sånt när jag va yngre men nu vill jag bara att det ska va färdigtmålat till mig haha (a) Men det får iallfall bli ikväll!
Juste, det ska pluggas idag också! Företagsekonomi & svenska *orka* , ni vet företaget vi startade jag & Shabbu? Vi är inte klara med företag för det! Nu ska vi hjälpa ett par starta ett företag o vi ska bl.a agera deras revisor o så, kul..not :) Men sånt intresserar mig så det är lugnt! Såååååååååååå skönt att man slipper SOämnerna nu iallafall!! Ja hahaha man kan undra varför jag valde samhäll, men fanns ingenting annat som passade in bättre på mig, plus att jag visste att i tvåan blir det ekonomiiiiii and that's always fun ;D

Nej nu måste jag käka frukost!!
PUSS!


No more Zlatan in my room :|?

Kategori: Allmänt

Oh gud är helt död! Innan DH sprang jag & mamma ner till ICA o köpte blåbärspaj & kladdkaka o dess tillbehör, mumsigt :D Efter DH börja ja fixa lite i mitt rum, aaaaalla Zlatan-bilder åkte ner,,känns sååå tomt! När mamma kom in fick hon ur sig "stackars vägg, den verkar ha längtat till & komma ut" hahaha roligt..Hittade även massa saker jag skrivit o så när ja va yngre, dt va jättekul o se faktist!
Nu ska jag gå o lägga mig, ska upp tidigt imon och gå till tandläkaren - denna gång med mamma! Då kanske de jävla idioterna gör någonting åt saken!!!

Godnatt baaaabes!! PUSSS!!


Mumsigt! Perfekt till DH :)


Min vägg nu..FAN va naket det ser ut!


Ett personligt brev man skrev när man precis börjat sjuan..haha gulligt!


fyran eller nått..ni ser USA har alltid vart nånting för mig hehe (a)

Shopping-dag med mamma!

Kategori: Shopping

Haft en bra dag mina vänner? Min har vart brabra :D Vi skulle ju shoppa möbler o så, till morbrors lägenhet mest, så han köpte massor med möbler till hela hemmet och mamma köpte massa nytt till hallen! Oh va fint det vaaaar! Blev kär i en snyyyyyyygggg spegel som mamma sedan köpte, längtar tills den hänger hemma I love it! Den är alldeles för stor för o passa in i mitt rum men jag är nöjd så länge ja har den hemma! Fanns en liknande lite mindre som jag iallafall fick :P Längtar tills på måndag då sakerna kommer hem, då ska jag ta lite bilder o visa er!
Efter att ha kollat färdigt möbler så gick morbror iväg och jag & mamma stanna kvar o shoppa lite :P

Vi var i en second-hand butik där jag hitta en supersöt skinnväska som jag föll för, så den fick följa med! Sen hitta jag ett par stövlar i Wedins också som mamma ville köpa till mig, hittade dom i barnavdelningen haha men finns så snygga stövlar för barn nu för tiden fan!
Juuuste, när jag och mamma är ute o shoppar så kan vi inte vara utan choklad, never! Så vi fick syn på Ö&B (vi var på backaplan) så vi svängde in o gud va glad jag är att vi svängde in! Hittade massa fina sånna här affischer till mitt nya rum oh - I LOVE :D Ska inte ännu säga vad det var för några jag köpte, det ska jag visa när mitt rum är klart!
På tal om mitt rum, ikväll måste jag ta bort aaalla mina Zlatan-posters - missförstå mig inte, jag har absolut INTE slutat gilla honom, jag älskar honom fortfrande lika mycket, men jag känner liksom att jag växt ifrån det här med att ha varenda liten bild jag hittar på honom fastklistrat på min vägg..känns liiiite fjortis, så dom ska bort men han finns ju sjävklart kvar i hjärtat hehe..iallafall sen imon ska det målas! Äntligen! Soffan är också redo som ska in i mitt rum, oh va mys mitt rum ska bli!

Strax blir det en liten sen middag hehe, när vi närmade oss mäci så tittade vi på varan, jag o mamma men sen tyckte båda att ris med currysås och kycklingfilé skulle sitta SÅ mycket bättre, så snart får man mumsa i sig det!
Ikväll är det DH wuuuuuuuuhuuuu! Så ikväll tar man det lugnt, jag känner att det här lovet blir bäst så, just take it easy, känns skönare o umgås med familjen just nu, vet inte om jag börjar bli gammal? hahaha nee va tråkig jag låter, älskar o hänga med mina kära kompisar men just nu, vet inte känns som jag hör hemma mest! Ska träffa Maia någon dag under veckan, då blir det shopping och sen ta oss nått o äta, vi funderade på BIO men palla!

Nåväl nu ska jag iväg o duka bordet!
PUSS, hörs sen!


Innan man skulle iväg..

Fick syn på dessa, så alla Barcelona-fans go 2 Jysk!

Blev helt hysterisk när jag såg denna!!!..sen kom jag på att jag "växt up"..

Visst är den söt? (tänk till jeansshorts o vitt långt oversize linne på sommaren!!)

Finare IRL!

Dom mystiska affischerna, kan ni lista ut vad dom föreställer?

Träning!

Kategori: Allmänt

Puuh, vilken morgon! Hann aldrig med min smoothie eftersom jag fastna här..så när jag insåg att klockan var 10 o jag fortfrande satt här sprang jag fort ner till tandläkaren för o kolla upp vad problemet var & eftersom folktandvårdens personal här SUGER så visste hon inte va felet va, skickar bara hem mig sådär med sån smärta att jag knappt kan äta!! Jävla kärring! I väntrummet hade Mirna stått o väntat så vi gick raka vägen till träning o körde ett Core/Balans-pass, SKÖNT!
Mirna ville att jag skulle med till centralen o möta upp Lejla men ja var ded out o orkade inte. FÖRLÅT MIRNA! hahaha<3
Somnade påvägen hem o vakna upp precis innan jag skulle av, av att ett gammalt par bredvid mig väckte mig för o fråga vad hållplatset så..eh tack kära ni! När jag kom blev det duschen, fixfix o sen en hääääärligt frukost, som jag inte kunde njuta av till max pga min tank :( Men iallfall, snart ska vi åka in till olika affärer o kolla grejer till hemmet :)

Jag ska göra om mitt rum men vet inte om jag ska använda mig av färgerna svart/vitt/grått eller vitt/bercht/mörkbrunt - Vad tycker ni?

Nu blire TV framtills vi drar, PUSS ha en bra dag!!


Core/balans (går ut på att främst träna magen och balansen)


Yeay, Friskis & Mirna =)


Mûsli, mackor & juice - MUMSIGT!

Godmorgon sunshines!

Kategori: Allmänt

Igår decka jag framför TVn som planerat, jättemysigt tittade på min favoritserie 2½men, grymt bra!
Idag vakna jag åter igen klockan 9!!! Vad är detta!? Iallafall skulle ändå vakna 10 så what a hell :P Ringde precis tandläkaren för o få en tid min tannnnnnnd o herregud tror den håller på o gå av, kan knappt äta! Så ska dit efter 10, hoppas ja inte kommer sent till träningen bara!

Idag ska vi då träna o sen ska jag med mamma & bror och köpa lite grejor till hemmet, ni kanske tycker sånt e tråkigt? ja tycker d askul!! älskar inredning o sånt hehe :P
Va ska Ni göra idag?

Nej nu blir det frukost för min del, får antagligen fixa någon smoothie eftersom det inte går o äta!!! Oh önska vi hade Starbucks i Sverige!! Världens godaste smoothies - I LOVE =(
Nåja ska inte gnälla mer, ha en underbar dag sötisar!!

PUSSS!!

Slampe & slampa?

Kategori: Allmänt

Har länge funderat över en sak..Kan man kalla en kille för slampa? bodde det inte typ hete slampe då? eller nått sådant..eller är det möjligtvis ordet 'Player' som är för manliga slampor? Det hoppas jag inte! I dagens samhälle är ju en player en tuffing som har massa tjejer. (Kan det hända att de förknippat ordet med Casanova? I don't know but I sertenly don't like it!!!) Hur kan en människa bli glad över att bli kalla för player? Om någon skulle kalla mig för player skulle jag bli sårad! En player är ju en 'lekare' = en känslokall, hjärtlös idiot? Inser man inte det? Hur coolt är det o byta tjej varje gång man byter lakan? J.A.G F.Ö.R.S.T.Å.R I.N.T.E!!! Grejen är ju den att om vi tjejer skulle börja byta killar hit & dit så är vi ju SJÄLVKLART slampor, varför är det så? Problemet är ju att jag själv är en sån som dömmer, om jag hör om en tjej att hon haft sex med massa killar o hit o dit så är den här tjejen en slampa för mig, MEN skillnaden är att jag tycker även en kille som har sex med massa tjejer är en slampa! Folk kan uppfatta detta som någonting roligt o börja skratta men vadådå? Vi tjejer är ju lika mycket människor som killarna? Så varför kan vi va slampor o inte dom?
Men man kan tro att vi utvecklats liiite åtminstonde nu, eftersom även tjejer kan bli kallade för players, men vafan!?
En tjejs (sån här som vi kallar slampa) känner ju sig oftast ganska stolt eftersom hennes kompisar berömmer henne o kallar henne för player o hon njuter självklart av sin makt och tycker att hon är asgrym o snygg som fan! Men man kan undra, är dessa tjejer & killar bara helt IQ-befriade eller har dom absolut inget självförtroende? Jag skulle gissa på det sistnämnda.
Jag tycker att man bodde införskaffa ordet slampe, elr slampo, slampi whatever! Någonting som står för en manlig slampa! Eller ska man kunna kalla alla för slampa, oavsett kön..nånting bodde det iallafall heta..killar bodde också delta i slampsystemet..

ELLER så skulle man också kunna avskaffa ordet slampa helt & hållet!! Yes det tror jag mest på!

Mysig filmkväll!

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, vi var hos Sanet och kolla på Step up 2! Den var helt OK! Inte jättebra men inte heller dålig..vi höll på o citera vad alla skulle säga i filmen innan de sa det så det gjorde filmen lite roligare hehe..
Mirna satt omklistrad på mig o höll på o leka med min mage hela tiden, det tyckte hon va askul? Det slutade till&med med att hon blåste sådär på magen som man brukade göra när man var liten? haha älskar dig skönis!
Imon ska vi förresten träna..Mirna & jag,, ska bli kul yeeeay!

Juste!!! Mina kompisar tycker att Robert Hoffman som är med i Step up 2 är skitsnygg!!! ALLTSÅ MIRNA SANET SHABBU!? SKÄMS PÅ ER..ja fattar inte, ja tycker han e så mesigt ful! nej usch hans utseende faller mig inte alls på smaken!! Jag vet att Itman iallafall skulle vart på min sida! hahaha nej tjejer ni behöver lite..va ska man säga? rådgivning?


Visst är han INTE snygg!?

Juste, innan jag gick iväg till flicksen så var vi o titta på morbrors nya lägenhet och var står där framför mina ögon, jo min drömspegel!!! I totally loooove it! Men I know he loves it 2 so I can just forget about it :(

visst är den underbar?

Nu kommer lite bilder från kvällen..


Shabbu rap-kvinnan!!!

Sanet housewife haha(L)

Barnsliga Mirna & jag..

Min allra bästa vän - Fanta Exotic! Ni kanske bodde veta redan nu att detta är då min bästis o jag kan inte leva utan den! (L)

När vi skulle hem så skulle självklart petros skrämma upp oss lite genom att göra så att hissen vi var i stannar, o gissa om Mirna får panik då? Inom loppet av 2 minuter hann hon klaga på 366 saker..Hann självklart fånga en bild på hennes frustrerande min när hon fattar what's going on..

Notera att hon fortfrande ler lite smått eftersom hon inte ÄNNU fattat vad som håller på att hända..

Juste, fick ett sms från Maia som ville träffas under lovet, ska bli kul! Men vi vet inte ännu vad som ska hittas på men nått kul blire har vi bestämt ;D

Nej nu blire glo på TV tills jag deckar! Imon ska man upp tidigt, ska ju tränas som sagt, vet själv inte vad det är för pass jag gett mig in på, det vet inte Mirna heller men..vi får hoppas att det inte är så farligt!

GODNATT & PUSS PÅ ER!!

I am the winner!!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från bowlingen, det var jättekul! Jag vann sååklart, men mamma, som förövrigt bowlade för första gången(!), va inte så långt efter mig! Lillebror sög rejält haha stackarn han som verkligen såg fram emot att bowla, han blev värsta frustrerad haha..sen gick mammas ena stövels dragkedja i sönder så vi ringde skjuts, fast först åt vi varsin fet meny på mäci ;D (jag kallar McDonals för mäci ja haha) Lyckad dag helt enkelt :)
Måste ringa tandläkaren imon får jätteont i min tand , så jäkla jobbigt! Har vart där så många gånger på senaste tid!
Fick ett sms av en kompis för en stund sen om att gå hem till henne o titta på film med flicksen, får ser hur det blir med det, känner mig lite seg men har ändå lust o umgås lite =)

Nu ska jag dricka vatten är supertörstig!!!
PUSSS!!

Här kommer lite bilder från dagen :)


Lillebror hade lite roligt..


Förväntansfull..


Alla har ju sina sätt att bowla på, olyckligt vis är det här mitt sätt..hahaha


Mamsen är på G hehe


Lillebror!

Bowling

Kategori: Allmänt

Har bokat en bana nu i Valhalla för bowling! Klockan 4 blir det :) Mamma, lillebror & jag, ska bli skojigt!
Vad ska ni hitta på för skoj idag då?
Gick aldrig o träna *skäms* men vafaan skitsamma nu haha ska inte få ångest över det! Tränar imon :)
Ikväll känner ja för...ehm vet inte, va kan man hitta på ikväll? Vad ska Ni hitta på?
Nej nu är jag helt tom i hjärnan så jag bodde nog gå iväg!
Förresten, nu har min houseaddiction smittat av sig!! Dom tror inte ja hör men jo..när mina bröder sitter framför datorn hör jag mycket väl vad det är för musik dom lyssnar på..lillebror sitter till&med o mixar sina egna låtar ibland! Haha känns ganska härligt :D

Nu måste jag ringa ett par telefonsamtal sen blir det en varm choklad..mums!
Hörs ikväll, PUSS!!


Jag är gryyyym på bowling...ibland hehe (a)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade väldigt tidigt idag, typ 9! För att solen lyste in rakt i ansiktet på mig!! Tycker att det känns helt underbart att bli väckt så, men inte kl 9!! & inte för att senare upptäcka att det börjar hagla ute!!! =(
Hade även en förfärlig dröm, ush blev ledsen när jag vakna även fast jag fatta att det var inte påriktigt! Men man e ju lite trög på morgonen haha nu mår jag iallafall bra =)
Idag vill jag tränaaaa, e verkligen på G haha men först vill jag äta varma baguetter med smält ost, kalkonskivor & oreganooo tillsammans med ett stort glas juice gaah (L) önska jag var i Schweiz just nu så skulle jag kunna äta franska baugetter istället OH GOD finns inget godare!! Nej får nöja mig med svenskt tyvärr..
Senare vill min lillebror till bowling men ja vill till universeum, tycker ni jag ska ge upp? hahaha nej va löjlig jag är, jag är ju faktist 16, snart in på 17 år, bodde skämmas. Nej vi går på bowling istället haha (a)
Förresten, mina fötter är nu helt offeciellt återhämtade från i fredags, just so you know hehe..

Nu ska jag kolla lite på sf bio vilka filmer som går ikväll, kanske boka in mig till någon bra..får se, o sen är det breakfast!
PUSS PÅ ER!! Ha en duunderbra måndag mina vänner!


Man vaknar med solen i ansiktet o får ett leénde på läpparna..


..men länge ska man inte få le, för minuterna senare börjar det självklart ösregna OCH hagla..

Nähepp

Kategori: Allmänt

Blir ingen jobbintervju imon sorgligt nog! De skulle tydligen ringa upp mig istället eller nått, well that goes that chance for a job..menmen kanske nya dörrar öppnar sig på andra håll :)
Har inte ÄN börjat kolla på filmen haha vi är så sega, syrran o ja..men eftersom jag inte behöver stiga upp tidigt imon så är dt lugnt :)
Har lust o gå på bio med mamma imon! Mirna rekomendera mig ju att gå o se Mammamia med mamsen för ett tag sedan men det blev aldrig av o nu känner jag faktist för det :) Det får bli på kvällen isåfall!
Juste! Ni vet ju att mina vänner, både Shabbu & Nina har bloggar, Itman däremot förstår sig inte på sånt, men Mirna är en liten geek som en gång hade en blogg men kände inte för o ha kvar den särkilt länge, hon mobbar oss för att vi bloggar en kan självklart inte låta bli att läsa de! Nu gästbloggar Mirna på Ninas blogg, som själv befinner sig i Rom just nu! Så passa gärna på o lär känna denna på utsidan snälla lilla flicka! hahaha (L)

Iallafaaall nu över till någonting annat..vad har ni haft för er ikväll? Jag har bara lust o gnälla just nu! Gnälla över att jag inte är 18 år så att jag därför inte har något körkort!!!! Hur skönt skulle det inte va o bara kunna springa ner till bilen köra in till stan på en drive-n McDonals o beställa mat för o sedan ta med hem? Oh nu blir jag så läskad att jag blir ledsen!! Haha gud så jobbigt..nej får ta o fixa nått suuuupergott o käka här hemma istället!

Vill sända en big kiss till min kära vän Nina som är i härliga Rom just nu! I miss you so baby! Ha så kul du möjligtvis kan ha där nere nu!!

PUSS & GODNATT MINA VÄNNER!

Sex in the city

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis tatt ett långt avslappnande bad och känner mig totally utvilad! Ska strax föna håret så jag slipper det senare! Sen blir det film med syrran (tror inte att Behare dyker upp eftersom hon jobbar imon) , ska försöka lägga mig ganska tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imon, min jobbintervju är ju kl 10 o med tanke på att jag inte vet vart det ligger så kan det bli lite problematiskt hehe..Efter intervjun o träningen så kanske vi drar till universeum, mamma, lillebror o jag. Mamma hade lovat lillebror det o jag äälskar sånt, älskar allt med äventyr & roligheter! Men ENDAST att själv utföra det, jag gillar alltså INTE äventyrsfilmer & böcker! Men får se, inte säkert ännu :)

Har suttit framför datan på tok för mycket idag så nu säger jag godnatt söta ni! Vi hörs imorgon!!

PUSS!!


Jag ääääääälskar dessa brudar!! & självklart deras uuunderbara garderober!

Min kväll

Kategori: Allmänt

Har precis städat klart heeela huset och tändt massor med ljus, mamma kom hem nyss o blev jätteglad! Kändes bra =)
Nu ska jag ta mig ett långt & skönt bad! Sen kommer Behare och jag hon & syrran ska ha en girlsnight med godsaker, skvaller, vattenpipa & sex in the cityyyyy hihi =D

Imon har jag förresten jobbintervjue!!!!!! På ett telefonförsäljningsföretag! Är så nervööös haha men det ska nog gå bra :D efter det ska jag träna sen får jag se vart dagen tar mig hehe :) Vad ska ni hitta på ikväll då?
Har lust o shoppa! Har ett sånt där sug ni vet, när man vill gotta sig i någonting nytt! Va sägs om en dator? haha det skulle man inte tacka nej till..grejer e bara att jag inte vet om jag ska köpa den här eller när jag åker ner till Genéva? Får se :)

Nej nu blir det bad för min del! PUSS!

Stöd Rosa bandet!

Kategori: Allmänt

Ville bara uppmana er om att klicka här!!  För att, för varje unika besökare som klickar sig in i hemsidan så skänker paus.se 1 krona till Rosa bandet! Så komigen nu, klicka er fram så kommer vi ett steg närmare till en bröstcancer-fri värld!!

PUSS PÅ ER!!

Blondinbella goes Isabella Löwengrip?

Kategori: Allmänt

Juste, Blondinbella är ju tillbaks idag, did you know that? Well ni kanske har märkt det. Men eftersom hon nu är 18 år (och därmed mognare & äldre) så vill hon inte längre vara "Blondinbella" utan Isabella Löwengrip, jag tycker att det var ett bra val faktist, för när jag personligen hör "Blondinbella" så tänker jag ju automatisk på en blond fjortis..men när man läser hennes blogg så visar hon ju att man har fel och genom att byta namn så behöver man inte få den där bilen av henne INNAN man läst hennes blogg..Jag brukar läsa hennes blogg och gillar det hon skriver men jag kan tycka att hon ibland är för mycket, alltså det är svårt att lista ut att tjejen bara är 17! Okej hon ska ha massa cred för att hon är så ung men ändå så framgångsrik, men ibland kanske man ska bromsa lite och hinna leva livet så att inte livet bara rusar förbi en? Kanske därför hon tog en paus, hon skulle ju andas ut, det var kanske det hon mena då? Ja, iallafall nu är hon ju tillbaks o med tanke på allt hon gått igenom så hoppas jag att hon återhämtat sig nu :)
Brukar Ni läsa Isabella Löwengrips (Blondinbellas) blogg?

Städsjukan!

Kategori: Allmänt

Haallå på er :D Haft en bra lördag? Jag hade en bra men lugn lördag :) Kom hem för en stund sen från farmor och nu hade jag tänk o åka in till stan med mamma men känner för o städa idag! (ja, ni läste rätt!) Jag drabbas nämligen ibland av städ-sjukan hahaha, jag plockar undan EN grej i mitt rum o plötsligt känner jag att jag är på G o kan inte sluta städa tills hela huset är fläckfritt! Nejnejnej jag är absolut ingen DH-Bree, no way jag är så långt från en pedantisk människa man kan va! Men sånt händer mig faktist ibland..call me weird but that's me hehe(a)

Juste, har precis bokat biljetter till Schweiz (Geneve) för dit ska jag med mamma o lillebror på jullovet! Det har vi gjort nu ett tag, sen pappa flytta dit :D Ska bli såå kul längtar verkligen!!! Så mycket shopping ååh älskar genevas butiker!

Jag är på suuuperhumör idag, vet faktist själv inte varför! Konstigt med tanke på att regn gör mig väldigt deppig annars menmen kan bero på att jag inte behöver stiga upp halv 8 på morgonen den närmaste veckan!? YEAAAH ;D 

Nu ska jag dra på mig städkläder, housemusik på hög volym and I'm ON baaaby!!

Hörs senare, PUSSSS!!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Kommer inte på så mycket o skriva just nu faktist, o eftersom jag går över till farmor o sover ikväll får jag säga godnatt nu :)
Tänkte träna imon men vet inte om jag pallar med det pga fötterna..ska ju ändå träna varje dag hela höstlovet så det spelar inte så stor roll faktist :P

Är sugen på vattenpipa nu så ska nog ta med den till farmors place, gottgott :D
Nej nu ska jag packa ner lite grejer!
GODNATT & PUSS ÄLSKLINGAR!!

Shopping

Kategori: Shopping

Mamma hade varit i stan o shoppat idag så hon hade även fått med sig lite till mig, tack snälla mamma<3


Jättesöt t-shirt med Rosett Rut med flera 200kr

Vit tunnika Gina Tricot 150kr

Stor gosig halsduk Gina Tricot 180kr

PUSS!

Äntligen

Kategori: Allmänt

Äntligen kan jag sitta ned ifred och ladda upp massa bilder :)
Kvällen var som sagt väldigt lyckad! Tänker inte gå in på allt men lite kort om allt kan jag ju berätta..
Händelse nr1: Vi står i McDonals-kön då en kvinna i 25års åldern knuffar hårt på Itman som leder till att hon knuffar tillbaka henne o frågar vafan hon sysslar med, kvinnan stirrar som en jävla psykopat o vi bryr oss inte om det utan fortsätter prata, sen fortsätter kvinnan glo som en idiot o då frågar itman vad det är hon glor på? Gissa vad den här sletna =?/(&%! (har inga ord) kvinnan slänger ur sig: en apa någonting..då smällde det, hon fick sig en fet örfil som hon verkligen förtjänade. Tycker bråk på allmän plats är jättepinsamt men det här var verkligen en situation då denna (fulla?) omogna kvinna betedde sig som en jävla hoe(ursäkta språket)..
Händelse nr2: Vi sitter o äter i McDonals o när jag tittar bak får jag plötslig syn på en (fjortis)tjej som kastar en mäci-mugg (med jag vet inte vad i) på en killes huvud, när han sedan ställer sig upp så skriker hon "slå mig då" o ger honom en örfil, killen drar då ner henne på golvet och hahahahahahaha gissa om vi inte höll på o dö av skratt? Det var som en komedifilm saker bara skedde och tjejerna bara skrek o shit asså det var så pinsamt!! När vi skulle lämna mäci o stod utanför o vänta på vagnen så börja de tjaffsa igen så vi bestämde oss för att filma detta hahaha eller Petros bestämde sig för det menar jag..haha roligt.
Händelse nr2: När vi stod där ute så står vi (jag o mitt umgänge) som i en klump o så kommer en fet blonderad slutkörd äcklig svensk tjej som bokstaligen tränger sig mellan Getoar o Nikola för o komma fram hon typ knuffades o kämpade sig igenom :S När det fanns jääättemkt plats runt omkring oss, min bror (Getoar) tog tag i hennes hand precis när hon hade passerat mellan de o sa "det finns ingenting här din tjuv!" det visade sig nämligen att denna patetiska tjej stoppat ner händerna i hans fickor för o försöka hitta någonting där..sååååå pinsam man kan va! Blev så glad att broshan skämde ut henne genom att säga så framför alla, hon bara fortsatte halvspringa därifrån..

Iallafall idag har jag bara chillat, HAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ONT I FÖTTERNA!! På hemvägen gick jag som en jag-vet-inte-vad så jobbigt, vanligtvis när man är utomalds o så så är det ju bara att ta av sig skorna på vägen hem as usually men nu är vi i Sverige och marken är blöt och man har tights på sig så lite surt var det menmen vill man vara lång får man stå för konsekvenserna haha..
Skulle gå hem till Itman ikväll för filmkväll men tror inte jag orkar gå för som sagt I'm in pain!!!
Nu ska jag nog bara lägga mig ner omringa mig i massa gott o titta på TV, kanske ladda ner nån film, vet ni någon bra film eller? kanske ska ta o kolla på Sex in the city (nej har inte sett den än!!!) men den vill man ju spara till tjejkompisarnas hemmakväll..jaja får se :)
Nu kommer iallafall massor med bilder från igår kväll!

Slänger in denna också, så ni liksom kommer in i stämningen när ni tittar på bilderna hahaha (sikken geek jag är..)
 



Itman skulle noppras så vi satt där o gossipade lite haha


vi gillar vattenpipa ja :)

haha skön bild!

såhär såg man då ut.. (det blev till slut Mischa Barton-sminkningen, dock mycket mera dämpat som ni ser..)

hon var jätteglad!

Itman & Shabbu var på G - Det var jag med haha - Jag ser lagom borta ut o Mirna är söt!

Hooouseparty baby!!

Love you guys!

hahaha skönaste Shabbu!

Sötisar!

Shabbu & Jag

haha "hej jag är borta"

I&S

I love what house-music does 2 me

Vilostund

Shabbu & Aram

Nowna & Johanna var också på plats!

Itman, Nikola, Petros & Victor

yeeeeeeeeah

Shabbu är superglad, jag bara finns och mirna ser hög ut?? hahaha

hahaha älskar bilden för att det ser ut som jag slår till Shabbu..

På G hela natten baby

Somebody and me

yesyes

Sen skulle man följa Shabbu hem..

PUSSS!!

Kvällens outfit

Kategori: Dagens outfit

Jag på Autunno di venerdi..

Grå klänning - Cool Design i Kosovo
Lackväska - Second hand
Tights - H&M
Lackskor - Cool Design i Kosovo
(lite jobbigt att fötterna halka i skorna så dom såg stora ut fastän dom faktist passar perfekt!)

PUSS!!

Underbar kväll

Kategori: Allmänt

Inte kunnat uppdatera eftersom jag vart så jävla seeeg haha..vi kom hem runt halv 4 igår och hann bara tvätta av sminket så decka vi direkt, itman o jag..för hon kom ju hit o sov sen..vi vakna ungefär runt halv 2 till frukost sen va hon tvungen o gå för hon skulle va hundvakt haha good luck with that babe!

Igår..vi gick hemifrån lite innan 12, vi tänkte ta taxi dit allihoppa men vi tjejerna kände att vi inte pallade vänta på en taxi till så vi tog spårvagnen dit o mötte upp killarna där o stack till festen..om dt inte va så att jag älskade house så skulle jag kanske inte tycka att festen va så bra eftersom dansgolvet var väldigt litet o dt va helt knökat! Men efter som housemusik får mig o bli helt galet glad så glömde jag snabbt bort det. Vi dansa heela natten låång hehe, elr mina kompisar (som inte alls hade lika jobbiga skor som jag!) satt ner ganska ofta (jag förlåter er inte för det, ni lovade mig att va på G hela kvällen!!) men jag däremot kanske satt ner 10min sammanlagt, men dt va såånnn bra musik det var sjukt kul alltså!! Vi stack därifrån runt 2 sen gick vi o åt på McDonals, det hände ganska mkt o vi tog tusentalt bilder men får ta det sen för nu e peetrus här o de ska sitta vid datan!!

PUSSS!!

House party baaaby

Kategori: Allmänt

Sitter här med min kära Itman och äter lite godsaker. Jag hann sova en stund men vakna av att hon bokstavligen hoppa på mig i sängen, det var inget roligt o vakna till haha speciellt när hon står där o säger "men komiigen va pigg" sekunder efter att jag vaknat haha. Iallafall snart kommer Shabbu över och även barndomsvännen Petros som också är broshans bästa vän :p & så Nikola. Ska bli kul! Vi ska ut runt 10-11 får se :) Där borta träffar vi även Mirna & de :D
Nu väntar vi på att min kära makeupartist som syster ska komma hem o sminka oss haha (a) Det blir nog Mischa Barton stilen trots allt, vad jag gör med håret vet jag fortfrande inte *-)

Nej nu måste vi ladda upp lite inför kvällen!

Här kommer en grymt bra låt som jag älskar och är en favorit att ladda upp till!!

Geo Da Silva-I'll Do You Like A Truck

PUSS!!

Freedom!!

Kategori: Allmänt

Äntligen, vår redovisning gick bra och är klart o inlämnat nu! Kom hem för en stund sen, mamma hade städat dt fint här hemma,,vi ska ju ha förkrök här hos mig innan vi drar vidare till housepartyt i ferdinard så dt blir ju skoj :) När jag kom hem gick jag förbi affären där jag tänkte köpa kol o smak o sånt till min vattenpipa MEN plötsligt hade Simmo bestämt sig för att inte längre sälja sånt till minderåriga!? Så löjligt, brukar alltid köpa det där ju! Tror bara det var den här kvinnan som inte tycker om mig haha..nåväl får gå ner senare med mammas legg..nu har jag tänk o platta mitt hår sen ta en liten powernap för jag känner mig verkligen helt död! Juste få ta mina järntabletter nu också så jag kanske blir liiite piggare :P
Nu till mitt problem - VAD in i helvete ska jag göra med mitt hår!? Sååå jobbigt, ska nog bara tupera det heeelt vildt så ja får massa volym..sminkning vet ja inte heller..vet inte om jag ska köra på Scarlette Johansson-stilen eller Mischa Barton-stilen?
Juste..kanske bodde äta också? Ja det tycker jag, till maten nu!
Hörs senare, PUSS!!!

 
Scarlette Johansson-sminkningen (minus det röda läppstiftet) eller Mischa Barton-sminkningen (dock inte så mycket kajal under ögat)
Vilket tycker Ni är snyggast?

SNAAART!!!

Kategori: Allmänt

Freedom snaart, alldeles snaaaart!! kl 2 skag jag o Shab redovisa vårt företag o här sitter vid o äter o slipar på det sista..Roligt? Nej! Vi kom till skolan 20 över 8 idag o vi börjar 9!!! Faaaaaan va ja längtar till 10 över 2..då redovisningen är över o vi är fria!!
Nej nu får jag kramp i armarna av att skriva (eftersom jag sträcker mig över min mat för att kunna skriva) så vi hörs senare istället!

PUSS!!

Shopping

Kategori: Shopping

Shoppade lite småsaker inför festen imorgon..


Ansiktsmask - Åhléns
Hårmask - H&M
Lösögonfransar - H&M
Tights - H&M


.. o så pappas present =)

PUSS & GODNATT ÅTER IGEN!!

Grattis pappa!

Kategori: Allmänt

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!! Kl är ju efter 12 så idag är det den 24:e oktorber - Daddys birthday :D. Synd att vi inte är tillsammans på födelsedagen men snart är du ju här så!



Här är pappa och jag i Schweiz förra sommaren! Ute för o spela tennis hehe..


Köpte en Gant-parfym till pappa idag, fick med en fräsch handuk på köpet också, men vet inte..asså pappa har verkligen alla parfymer i världen så känns lite onödigt men vet inte vad jag annars kan köpa :S Får se hur det blir! Nu ska jag iallafall ringa upp pappa o gratta honom!

PUSS!!

Pappa sov så jag skickade ett sms istället: "Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Hoppas du lever i 100 år till. Och tack för allt bra du givit mig i livet! Puss din amerikanska dotter hahaha" , på morgonen svarade pappa "Tack så mycket hjärtat att du kom ihåg det, jag hade själv glömt att jag fyller år idag. Jag älskar dig jättemycket..Mari"
Så söt! Saknar pappa så mycket, men snart är han här!! (L)

Sorry mates!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdate I know, men haft sååå mycket o göra! Kom precis hem, följde Shabbu hem tillsammans med broshan. Vi har pluggat sen typ 7! Men vi är klaraaaa and ready! Fan va skönt..MEN det betyder inte att jag får sova peacefullt nu, nejnej måste göra mitt hemma-spa innan jag sover! För stackars lilla jag, har gått o fått utbrott i ansiktet preeeciiis innan jag ska på fest, jag beskriver det som att det ser ut som "rivmärken" i mitt ansikte, men Shab vill inte hålla med mig. 4 utslag som gör jätteont (det är finnar men det låter så äckligt så låt oss kalla det för utslag haha) o nu sitter jag här, men en på pannan, två på vardera kinder och en typ här!? *pekar* Jobbigt!!! Brukar inte bli såhär wtf..Iallafall får hoppas på att det hjälper liiite iallafall..

Här kommer bilder från dagen!


Plugga på på svenskan!

Maia och jag på svenskan hihi..

Men Rooooooda vafan hahaha

Plugg plugg plugg

Här skulle man lämna hem Shabbu..


Nej nu måste jag hoppa in i duschen!! PUSS & GODNATT!!


Här sitter man med en skön varm bastumask o jordgubbs-hårmask två på natten o löjlar sig..

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Skinnjacka - Zara i London
Vit tröja - Zara i Schweiz
Berch klänning - Zara i Schweiz
Jeans - Någotmärke köpta i Manor i Schweiz
Brun lackväska - Zara i Barcelona

Haha, blev ganska mycket Zara idag :P

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, efter skolan så åkte jag in till stan med Mirna, träffade även på Nina o såg Itman men vagnen åkte iväg så henne hann man icke pussa! Iallafall shoppade lite grejer till imon o så en present till lilla pappsen! Kommer bilder från allt + min dag senare, för nu ska jag över till farmor och äta min absoluta favoriträtt - PITE! (albansk mat) så det ska bli gott! Sen återvända hem o plugga på det jag skulle göra innan Shabbu kommer hit o vi skriver klart det sista!
Ikväll blir det ett litet hemma-spa för min del också! Känner att både håret och ansiktet behöver det nu!

Hörs senare sötpajer! PUSS!!

Yeaa

Kategori: Allmänt

Sitter med Maia o pluggar svenska..jätteroligt..not! Men vi har iallafall valt det roligaste ämnet i klassen - komedi! - I LOVE :D
Snart slutar vi då blir det till stan och leta present till pappa som fyller år imon!! Fan ska man köpaaa, han har ju redan typ allt , jobbigt :/
Iallafall måste köpa strumpbyxor också, som jag ska ha imon. år inte glömma be farmor sy in klänningen ikväll också! O sen runt 6 kommer Shabbu hem till mig för och ta det sista på företaget som ska va klart IMON! Åh jobbigt!
Men nåväl sen är det lov, och lovet startar ju på bästa sätt - Hooooouseparty! Och vad ÄÄÄÄLSKAR jag och inte kan va utan!? Jo Housemusik såklart! Ska bli jäkla kul :)

Nej nu måste jag göra någon nytta här ;P
PUSS på er!

Nattinatti sötisar!

Kategori: Allmänt

Tittade lite halvt på Greys..eller jag tittade ju men poppade popcorn de första tio minuterna så känns som jag inte hängde med helt o hållet, får titta reprisen på söndag!

Nu ska jag strax in till mitt rum och fixa årsinkomsten för företaget, men först ska jag hitta en fin bakgrund!
Vårt företag ska heta "Warm up - Eat up" , vad vi gör o så kan jag berätta om en annan dag, orkar inte nu hehe..
Juste! Måste läsa på lite papper inför engelskan imon också, vi ska titta på någon film o ska läsa lite för att få ett hum om vad det handlar om..men vad tänkte vår lärare egentligen när hon skickar ut en hemsida TVÅ DAGAR INNAN(!) lektionen, där det är 10(!) som vi ska läsa för o "förbereda" oss för filmen..nej jag förstår inte, jag ska iallafall bara skumläsa igenom allting, har haft en alldeles för stressigt vecka för att jag ska ligga uppe inatt och läsa en massa! Ska nog gå bra ändå :)

Nu är jag tom i huvudet så now I'm outta here!
Godnatt söta ni! PUSS!!


David Vendetta - Break 4 love - I LOVE!

Shopping

Kategori: Shopping

Här är klänningarna jag köpte idag..


Jättesöt! (Den var tyvärr för liten, får testa med en storlek större ;P)


Visst blev det bra att ha den som klänning? I like it

PUSS!!

Finally home!

Kategori: Allmänt

Fan va skönt att äntligen gå över dörrtröskeln in till mitt hem. Längtat. Suttit från halv 11 i skolan o är hemma NU (det är typ 9 timmar!!!!), Notera att jag inte har någon skola på onsdagar heller! Det är så mycket Vi behövde plugga! Shabbu och jag.
Men vi har faktist fått gjort ganska mycket, och nu ska jag fixa årsinkomsten, arbetets framsida och driftkostnader!

Påvägen hem svängde jag in i Åhléns och köpte en ansiktsmask och in till Gina och köpte rosa söta klänningen, o den där kjol/klänningen som ja prata om, visar bild på de senare :)

Nu ska jag äta är såå jäkla hungrig va! Sen ikväll äre ju Greys wihuu :D Hoppas dt inte e 2 much drama nu bara för med tanke på gårdagens avsnitt av Desperate Houswives så vill vi inte ha mer drama! Even though I can be a dramaqueen hihi..

Visar en bilder på syrrans lilla laptop som ja berätta om igår också!

PUSS på er!!


Visst är den söt?

Plugg all over me

Kategori: Allmänt

Hade precis engelskaprov! Amerikans politik! Okej jag älskar USA, men är inte så involverad i deras poltik..Men det gick bra, tror jag! Läste på en massa om Obama & McCain så får se hur det gick sen..

Nu måste jag strax leta upp Shabbu, hon befinner sig någonstans på skolan, sen ska vi råplugga på vårt företag..Jag säger alltid så har ni märkt det? Sen säger ja alltid att vi inte fick så mycket gjort? HAHA dt jag o shabbu det! Nej skojar bara vi måste faktist hålla på länge idag, för arbetet ska in tillsammans med en kort redovisning på lektionen på fredag! Ska bli skönt ändå, så är det avklarat o man slipper tänka på det på lovet..men annat blir det på lovet, då ska jag plugga ihjäl mig matte!! Tror jag kommer få hänga en del i Chalmers eftersom matte B inte är min starka sida! Alltid älskat matte men nu har vi ju typ världens sämsta mattelärare så det känns inte alls lika kul längre!!

Har lust med en baguette..måste ju äta eftersom jag kommer få sitta här ett tag :/ Ska nog be nån följa med mig ner o köpa en! Är jättehungrig!

Hörs senare, hoppas ni har en mer ostressande dag än va ja har! PUSS!!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

OMG såg ni Desperate Houswives!? WTF?? huuur fan ska man kunna vänta tills nästa vecka haha, helt seriöst! I'm succcchh a geek I know men vafaaan haha! DH är btw min favoritserie! Har inte missat ett ända avsnitt sen den börja! Låter värsta mobbad men haha I love it!

Nog om det, tror jag ska ha en nya data! Funderat på att köpa en liten minisöt bärbar data! Syrran hade fått en skiitsöt liten data av sin pojkvän (kan ta kort på den imon, orkar verkligen inte nu..), men eftersom min syster inte e så teknikprylgalen som jag så ville hon gärna sälja den till mig! (Nej, min SNÄLLA syster ville Inte ge bort den! haha) Men kanske köper en annan, jag har en grej för vita datorer o denna är blå så...får se haha ;P
Vill ha en systemkamera också!!! Tror jag ska önska mig det nu när jag snart fyller år! (30december) Älskar verkligen o ta kort! Har Foto A nästa termin i skolan!! I can't wait hihi :D

Nej nu måste jag plugga! Har engelskatest imon gaah orka..sen blir det massa plugg i skolan med Shab! Tror jag köper kjol/klänningen imon förresten! Kan inte sluta tänka på den..men får se hur den sitter o så först hehe :p

GODNATT! Hörs imon sötisar, PUSS!!

Bilder från dagen..

Kategori: Allmänt



Jag flummar som vanligt..


Vårt eget lilla klassfoto hihi..


Shabbu & Jag..


Alltid lika barnsliga haha..Maia, jag & Shab


Jag leker cool i coola solisar!


Halva Maia, Shab and Johäänna

Finns så mycket mer bilder men orkar inte nu, dt tar ju jättelång tid! Och så börjar ju DH snart så man måste förbereda sig lite hihi (a)

Hörs senare, PUSS!!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Tunnika - Promod (mammas) köpt i Schweiz
Väst - Gammal! Storebrors när han var liten :P
Tights - Twilfit

Nej nu blir det middag - ris, currysås o chickennuggetsbitar MUUUMS!
Hörs sen, PUSS!!

Skolfoto yeay!

Kategori: Allmänt

Haft en bra skoldag? Det har jag =D haft skolfoto idag yeay ja TROR jag blev bra för en gång skull!! Men HAHAHA Johanna i min klass höll på o vissla så hon såg ju liiiite rolig ut på bilden..jävla viting hahaha (L) Sen tog vi ett skämtfoto också (jaa, ja vet att det heter spexfoto) men vi får tyvärr inte använda det :( Tråkigt för dt va verkligen jättekul hehe..

Skulle ju sola o till stan efteråt med Mirna, men sen kom jag på att jag hade planerat med Shabbu att stanna efter skolan o jobba på vårt företag *gäsp* .. på ekonomin idag var det en kille som hade föreläsning, shit va grym han var! Han hade precis tatt studenten o va bara 18 år men redan jätteaktiv i sånt här med aktiebolag, o rik var han också! Avis blev man..har lust o köpa aktier nu fan haha :D

Iallafall ska nog sola nu efter vi e klara..orkar inte men vill bli brun..även fast ja e mer röd just nu haha :S ska inte sola mer på något år efter det här solkortet I swear!! haha :P


Nej nu måste Shabbu typ iväg och jag ska nog in till stan en stund.. så nu drar vi, hörs senare babes PUSSS!!

PS. Slänger in massa foton vi tog idag lite senare! 

*Gäsp*

Kategori: Allmänt

Haft en skön kväll? Min har vart chilldill hehe..har legat framför TVn o käkat bara o kollat på alla komediserier som gått på TV ikväll haha..Ska ni kolla på Prison Break ikväll? Det ska absolut inte jag!!! Usch va jag hatar den serien guud!! O sen allt tjöt om den ååh orka..haha det känns som att nästan alla börja kolla på den bara för "snyggingen" o sen fastna de..o dt tycker jag är löjligt, för han e ju inte ens snygg!? Näe iallafall, för min del blir det nu att gå igenom min garderob, jag har nämligen skolfoto imon och har ingen blekaste aning om vad jag ska ha på mig..eller vad jag ska göra med håret!! Äh dt får bli som dt blir faktist, ska försöka att inte anstränga mig så mycket det här året, DÅ kanske man lyckas se bra ut? Så jobbigt och bli dålig på skolfotot när hela skolan kan se!! O nu dessutom nästan alla gymnasium i Göteborg(..eller var det Sverige? Nej jag tror d bara va Göteborg)!! (den där dvd-skivan ni vet med massa skolor) Den ska jag ha iår också faktist, skitkul haha!

Nej nu är jag väääääääldigt törstig så jag måste gå hihi imon efter skolan blir det solning med Mirna och därefter stan! Kanske man hittar någonting kul då! We'll see about that =)

GODNATT KÄRA SMÅ APOR, PUSS!!

JÄVLAR!!!

Kategori: Allmänt

Förresten vet ni vad!?!?!? Fan va jag är aaaaaargg! Att jag inte är 18 år ååååååhh kill me!! Fick nämligen reda på av broshan att han, syrran, hennes pojkvän, morbror och några till kanske ska till SENSATION WHITE I KÖPENHAMN!!!!!!!! Det är en stor festival med massssssssa HOUSEMUSIC!! ååhhhh :( Alla de kändaste DJ:n är på dessa festivaler! Det är främst House, Trance & Techno men just sensation white är mera house och sensation black är mer techno..iallafall på denna festival får man bara klä sig i vitt o det är helt galet!! Finns i olika ställen bl.a i Amsterdam, där det också är som störst!! Men alltså fatta vad jag vill åka med dom???? Nej fan när jag blir 18 ska jag fanimej dra till Sensation White i Holland!!

Jag sa till min bror att ja inte vill se en enda bild dom tar där!! Kommer ju bara må sämre då! Jävla skit o jävla 18årsgräns =(




 

 

Dessa är från när David Guetta (THE man) var på S White i Amsterdam & Polen 2007..

Hoppas ni mår bättre än va jag gör! PUSS!!

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan ;P
Kom hem för en stund sen, är sååå jävla trött va..höll på o somna på hemspråken, idag var det dock lite roligare där, men bara för att vi skratta åt andras fel haha yes that's albanians..d roliga var ju att t.o.m läraren skratta åt elever som uttala fel hehe..kul :P
Skulle plugga med Shabbu idag, vi skulle ringa en gubbe för en lokal, fast jag gjorde det nyss och det gick bra..var så nervös, jag har nämligen en liten småtöntig fobi för att prata i telefon, gillar inte alls det! Don't know why..mina kompisar säger att jag är "kallare" på telefon men vad de menar med det vet jag inte riktigt haha..men iallafall gubben var jättetrevlig och hade värsta minilektionen för mig på tel haha roligt..nej men tur då var lokalen för företaget avklarat, fastän det blev jääävligt dyrt så..

Juste glömde berätta igår att min farbror, faster o kusin var med på albansk TV haha kändes lite coolt :P Har faktist också vart med i albansk TV en gång! Det är nämligen så att min fasters man var premiärminister i Kosovo för något år sedan och han skulle besöka en katolsk kyrka i Kosovo för någonting ja vet inte ens själv så faster o kusin skulle också med och jag blev erjuden att följa med..sikken geek jag var, ja var typ 11 och hade vart hos frisören och fixat inbakade små flätor innan så stod jag där med mitt blommiga linne i TV-rutan haha!! Iallafall nu är fasters man, som då heter Bajram Rexhepi, vet inte hur man säger det på svenska men typ "president" över staden Mitrovica i Kosovo så igår var det typ en intervju om hans liv o så, så kom det massa bilder på faster, min söta kusin Vanessa och så min farbror..de andra har jag ju sett på TV flera gånger men dt kändes mycket konstigare o se farbror på TV haha gulligt :P

Nu är jag sååå hungrig så nu ska jag nog fixa varma kycklingsbaguetter till mig själv! Med oboy ÅH haha heeejdå lovers, vi hörs senare, PUSS!!

Tråkigt tråkigt..

Kategori: Allmänt

Sitter här med Sanet och har precis fått en liten break från spanskalektionen..tack o lov för det..ganska skönt på spanskan ändå idag, vi tittar på spanska komediserier haha fattar ingenting men man slipper ju koncentrera sig och det är ju alltid bra hehe..efter spanskan är det svenska efter det ska jag raka vägen till hemspråken i angeredsgymnasiet, fan va ja inte pallar! Men måsteeee :( Sen blir det raka vägen hem o råplugga! Fattar ni hur mycket jag längtar till lov!? 3 skoldagar kvar wihuu..fast kanske blir 4 eftersom jag ändå kommer sitta i skolan o plugga på onsdagen..iallafall ska inte tjöta mer nu måste in på min tråkiga lektioner!

Hörs senare, PUSS!!

Michael Jackson - The Man!

Kategori: Allmänt

Innan jag somnar måste jag bara lägga in en superskön favorit!

You're The man Michael! A legend who always will be loved..yeaaah



Michael Jackson - The Way You Make Me Feel..

PUSS!

TV-nerd..

Kategori: Allmänt

Sitter framför TV:n och latar mig..orkar inte med skola imon! fyyfan vad jag längtar till lovet! Skulle verkligen vilja åka bort till höstlovet, men får se hur det blir med det..på jullovet kanske vi åker till Kosovo!! Yeay jag hoppas det! Så kul, har bara vart i kosovo en gång tidigare under vintern, fast då var jag typ 10 om inte mindre och var bara där en vecka :P .. Blir kul och kunna gå runt och klä sig snyggt i vinterkylan också! Man känner ju alltid så snygg där eftersom modet där borta är lite efter..finns dock massa modemedvetna flickor där numera..haha jaja ska inte tjöta om det mer..imon har jag spanska..and you know how I feel about that! OOOORKAR INTE! Iallafall låg och tittade på filmen "I hennes skor" som går på kanal tre just nu, men så kom jag på att jag sett den så jag pallar inte..ska egentligen föna mitt hår nu, men pallar faktist inte så det får vara såhär lockigt elr vad man ska kalla det imon..

Juste! Glömde berätta förut, såg sööötaste klänning på Gina idag!! Söt rosa finfin klänning! Tänkte mig själv brun i den + mina lackklack åh..blev kär, den hade dock nät elr vad det heter hehe som stack ut underifrån typ 2 cm men det tänkte jag att man kan klippa bort? I totally like it..problemet är bara att sånt kan man ju inte köpa i Gina? Alla kommer gå runt med den =( Fan Gina..Såg även en kjol som mirna tänk och köpa, jättefin men vi tänkte den mer som klänning, dt var så gulligt..I like..Jag köper ofta kläder från Gina Tricot men när det gäller typ festklänningar och sånt så vet jag att det är väldigt stor chans att någon kommer dyka upp med något därifrån så därför avstår jag när det gäller festklänningar..maybe I should ignore it this time? hehe..får se :)

Hitta tyvärr ingen bild på sötrosa klänningen jag prata om men på kjolen hitta ja..


Den ser jättetråkig ut på bilden I know men skitsöt IRL! (Den breda delen längst upp är mycket bredare än på bilden så det GÅR faktist ha som klänning!) 199kr


Hittade även denna supersöta väska på deras hemsida! I want.. 99kr

Måste nog säga godnatt nu, känner mig ganska seg så det blir nog ingen mera data för min del, sov gott mina vänner så hörs vi imon! PUSS!!

Hälluuu

Kategori: Allmänt

Sitter här hos Shabbu och pluggar för fullt..not hehe..ne men vi har faktist fått liite gjort :P Kul har det vart iallafall, med glass & massa tjöt..mamma ringde för en stund sen för att jag ska köpa pizza till mig själv påvägen hem o nu är det nog dax för mig att dra mig hemåt eftersom jag måste platta mitt håår också gaah orka..

Här har ni lite bilder från kvällen, PUSS!!


När vi var på Justin Timberlake och Timbalands konsär förra året fick vissa utav oss tag på sånna här muggar..inte jag =( MEN Shabbu hade tydligen två stycken får jag reda på ett år och några månader senare..så jag fick med mig en hem (a) TACK SNÄLLA SHAB<3


Inte nog med det, sötnöten bjöd även på smaskig glass!


Shabbu ville inte ta kort idag..

..men det ville hennes söta apor


Visst ser jag smart ut i glasögon? Det tycker jag iallafall haha..PS. Det är tröjan, och inte matens fel att jag ser ut som en gravid bulle..

PLUGGSKIT!

Kategori: Allmänt

Heej, kom hem för en stund sen från träning, det blev ett svettigt pass, ja o mirna va helt döda och sugna på McDonals efteråt! Men vi höll oss ifrån det hehe..Har precis duschat och klätt på mig och ska strax till Shabbu och plugga..mitt hår är helt blött men jag orkar verkligen inte torka det nu, det får helt enkelt självtorka..

Nej nu måste jag gå, vi har massor att göra idag..åh haha skulle helst bara slappa framför TVn idag menmen..snart är det lov då får man vila ut! Finally!

Hörs senare mina vänner, PUSSS!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vakna för en stund sen, skönt att sova länge..fastän jag inte somna förrän typ 5!
Nu ska jag ta och fixa en stor frukost eftersom vi ska träna senare så det kommer behövas..sen tar jag en dusch och fixfix..sen drar jag mig in till stan med Mirna, eftersom vi ska träna direkt efteråt så kommer jag hem nångång vid 5 tror jag..har inte mycket mer och säga just nu..brukar vara ganska tom i huvudet när jag precis vaknat hehe..

Nej nu kurrar magen, hörs senare PUSS!!


Mamma hade bakat bullar till frukost..mumsigt!

Sleep, where are you?

Kategori: Allmänt

Letar efter min sömn???? Vafan gör jag vaken nu!? Vet inte själv..vanligtvis ska jag ju ligga och sova som en stock vid det här laget men vet inte vad det är för fel på mig idag!
Finns ingenting på TV heller gud va tråkigt! Stackars folk med sömnproblem, måste vara riktigt jobbigt. Fryser som in i helvete gör jag också men är så lat så att jag inte ens orkar gå upp o stänga fönstren..gaaah e så rastlös haha..sover i mammas säng inatt eftersom mitt rum blir ockuperat haha..kanske ska ta o lägga mig framför TVn igen? Kanske somnar framför något supertråkigt program? Yes I think so..

Jag hoppas ni sover så gott så just nu..PUSS!!


Mys hade vi det ikväll, mamsen och jag..

Coldplay

Kategori: Allmänt

äääälskar låten..den får mig o må så bra så bra..


Coldplay - Viva la Vida

..men det brukar väl Coldplays låtar göra? Jaa..I like them

PUSS!

Sorry guys!

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig update! Men haft mycket att göra faktist..haha elr inte.
När jag kom hem från stan så hjälpte jag mamma lite med tvätten sen gick jag över till farmor och åt middag, sen råka jag somna på hennes soffa i några timmar - skönt. När jag vakna drack vi varsin te och titta på TV. Efter det kom jag hem och vek miljader med kläder som mamma hade tvättat. Mamma ville inte att jag skulle göra någonting eftersom jag städat hela hemmet men tyckte synd om mamma så har försökt göra så mycket jag kunnat idag.
Ikväll är det åter igen bara vi tre hemma, mamma, lillebror och jag :D. Några e på bröllop andra är ute hehe..

Imon blir det träning med Mirna runt 3, ska bli skönt att träna, dt va länge sen sist. Men först ska vi till stan =)
Förresten imon kommer också min farbror hit med sin son Victor, ska bli kul! De bor i Schweiz..synd att jag inte hunnit lära mig prata liiite franska åtminstone, min kusin Victor kan nämligen inte alls så mycket albanska så det blir ganska svårt och kommunicera med honom, men vi förstår varandra ändå alltid, han är så söt! Och kommer bli såå snygg när han blir stor! Lägger in bilder nån dag på honom :)

Nu ska jag poppa lite smörpopcorn för mamma har gjort färdigt te och finns det något bättre än te med popcorn? Ja det finns det faktist haha men det är muuumsigt iallafall..

Lägger in lite bilder också..


Ja, hon är lika sjuk i verkligheten som på bilden..om inte mer..hihi <3


Mirna & Jag..Hon är änglalik jag vet men hon är egentligen en riktig djävul!! hahaha kärlek mirna (L)


Itman, Amir, Jag & Nina - Bättre får man ju leta efter.. (+ Mirna&Shabbu ofcourse)


You make me feel good babes! Gangbang (L)

Godnatt babes, PUSS!

Shopping

Kategori: Shopping

Var o köpte skorna jag berätta om innan! Åh jag är kär..hehe..
Här är mina älsklingar:


Visst är dom fina? 799 kr på Zara..

Fick även med mig denna mysiga stickade tröja elr vad man ska kalla det..Tog en stor storlek så att den skulle vara lite oversize =)

289kr på H&M

PUSS!!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Svart body - Gina tricot
Tights - Twilfit
Halsduk - H&M TROR jag haha..
Jacka - Lillebrors från Zara (pojkavdelningen) i Schweiz - I LOVE IT!
Brun lackväska - Zara i Schweiz

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag plockat undan i hela hemmet, bytt lakan och bäddat sängarna i alla rum, damsugit, moppat golven, dammat, tvättat toaletterna och diskat!!! Och jag känner mig inte det minsta trött :S ganska konstigt eftersom när jag vanligtvis städar blir jag såå jäkla trött att dt inte e sant!
Mamma blev iallafall jätteglad, såsöt hon är mamsen(L) Har precis duschat och fixat till mig och ska strax in till stan men först måste jag bara äta vääärldens frukost! Magen kurrar som bara den så now I'm outta here!

Hörs senare söta apor hihi, PUSS!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Sovit gott? Det har jag! Vakna för en stund sen, men det gör mig inget, jag ville vakna lite tidigare idag :) mamma o lillebror gick precis, lillebror har skolans dag så nu sitter jag här ensam..hade tänkt och städa hela huset nu, eftersom mamma ska tvätta idag så..så slipper ja göra det senare också, yesyes :)
Vad ska ni göra idag då?
Själv ska man bara pluuuuuggapluggaplugga :( Fast först åker jag nog in till stan och köper skorna! Nej nu måste jag gå, har lätt för och fastna framför datorn och glömma bort tiden helt haha,,
Hörs senare, PUSS!!


Jesse McCartney - Leavin' ..den är så sköön! I love it

Godnatt

Kategori: Allmänt

Shit nu svider ögonen för att jag är så sömnig!!! Därför orkar jag inte sitta här o ladda upp massa bilder, får bli en annan dag! Nu ska jag ta en dusch sen blir det somna framför TVn..
Imon har ja tänkt o träna men får se om jag pallar, men till stan ska jag iallafall!

Hörs imon sötisar! PUSS!


Min syster Itman & jag en sjuk natt haha..love you soulis!

Music

Kategori: Allmänt

Sitter med hörlurarna på och sjunger på som en idiot. Hahaha det är nämligen så att jag leker karaoke med mig själv, jättekul! You should try! Vet dock inte om mamma är så förtjust i och höra mig sjunga, eftersom hon stängde min dörr för några minuter sen får jag uppfattningen av att hon inte alls gillar det..Sjunger till typ allt från sorgliga RnB-låtar till vilda house-låtar haha sjukt roligt asså! Verkligen bra underhållning!


Sminklösa jag just nu..striking the Gona-pose haha..yes I'm a geek..

Nej nu ska jag kolla lite i mina mappar på datan och rensa o så, kommer säkert upp lite bilder snart om ja hittar något intressant :)

PUSS!

My day

Kategori: Allmänt

Hejs svejs!

Kom precis hem, mamma ringde mig i skolan och ville träffa mig i stan efter att jag solat och köpt godis så jag gick med Maia köpte massssa godis och så åkte jag in till stan och mötte upp mamma o lillebror så gick vi runt och shoppade lite sen satte vi oss på McDonals och åt tills vi höll på o spricka! Så kom vi hem :) Alla e på albansk fest i Malmö idag så det är bara vi tre hemma idag, vilket är mycket skönt :) (läs: skönt för öronen)
 
Min & Maias godispåsar o lite av innehållet i mitt..oh I LOVE hihi

Förresten, JAG HAR HITTAT MINA DRÖMSKOR!! ååh I love theeeeeeem!! Ni vet ibland när man ser något och får känslan att Det MÅSTE jag ha! Även fast man egentligen inte måste? ah dt e en sån grej! Höga gladiatorsandaler äre, åh fina..jag försökte förklara den här känslan till mamma så jag sa såhär "Asså har du känt nångång att du MÅSTE köpa en speciell sak annars får du ont i hjärtat!?" mamma höll på o garva ihjäl sig! Nej men de ska jag ha :) Hittade min storlek också, hoppas dt finns kvar sen!

Juste, vakna upp av den här lappen idag haha så söt syrran e, första gången hon inte väckte mig för och fråga en sån onödig fråga..

Nu kom farmor precis över så nu ska jag va lite social :) Sen måste jag noppra ögonbrynen herregud haha!

Hörs senare, PUSS!

Bjuder på två bilder på mig i solariet höhö (=

Dages outfit

Kategori: Dagens outfit


Tunnika - Gina Tricot
Gråa Strumpbyxor - Lindex
Sjal(elr vad man ska kalla det haha) - Bikbok TROR jag..
Kappa - 'Royal Beast' köpt i Schweiz

Skolan

Kategori: Allmänt

Helluu =)
Hur mår ni idag? Med mig är det sådär, är skitseg och konstig, ena minuten känner jag mig helt seg o tjurig andra minuten skrattar jag ihjäl mig åt ingenting :S Längtar till kl 3 haha vill bara heeeeeem! Så tröttt, fast ska sola efter skolan då och sen köpa maaassa godis påvägen hem haha (a), Får inte glömma och posta premunationsskit till Cosmo också fan haha kommer säkert glömma :P

Iallafall, sitter här på Småföretagande och får ingenting gjort! åh orkar inte! Måste upp till rektorn nu och lämna ansökan om hemspråk också..fan orkar inte gå upp för alla trappor haha jaaa ja vet att ja e lat..:(

Nej nu måste jag göra något, är alldeles för rastlös..

Hörs senare! PUSS på er!!

Grattis!!

Kategori: Allmänt

På Veckorevyns hemsida kan man hitta alla vinnarna av Blog Awards 2008 som hölls igår..


Alla vinnare i årets Blog Awards...


Årets blogg: Kenza Zouiten

Bästa bloggbusiness: Blondinbella   
Kaxigast i bloggvärlden:
Hanna Fridén   
Bästa kändisblogg:
Carolina Gynninng    

Bästa sminkblogg: Makeupoholic    
Bästa veteran:
Englas Showroom   

Guldpennan: Bloggkommentatorern

Bästa bloggform: Emmas Closet   

Bästa nykomling: Linda Rosing   

Bästa manliga modeblogg: Manolo       

Bästa foto: Maria Ulmefors   

Bästa fashionista: Style by Kling   

Bästa dagens outfit: Amanda Berg   

Mest originella: Nio till fem   

Bästa partyprinsessa: She city

Functional Lifestyle Award: Linda Skugge   

Grattis till söta Kenza! Hoppades & röstade på henne =)

Grattis alla andra vinnare också!
PUSS!!

BABES!

Kategori: Allmänt

Heeeej lovers!!
Jag är på strålande humör för att jag fick reda på idag, att festen vi ska till nästa helg är ett HOUSEPARTY and I'm in love with housemusic så dt ska bli såååå kul! Så jäkla synd att Nina åker iväg och inte kan hänga me oss ut, hon & jag är ju the houseanimals :( nåväl får nöja med de andra tjejerna..HAHA nej skoja bara dom är ju minst lika vilda så (L)

Efter att ha fixat mitt hår förut så åt jag massa korvmedbröd och så satt jag o slappa framför TVn och läste tidningar, skönt :D..Undra vem som vann årets blogg på bloggawards idag, elr vem som kommer & vinna? I don't know, ja röstade iallafall Kenza, hoppas att hon vinner :) I think she's great! Jag brukar läsa Kenzas & Blondinbellas bloggar, sen så mina kompisars också då :) Vilka bloggar brukar ni läsa?

Nu ska jag lägga fram morgondagens outfit och packa väskan med det jag behöver, ska nog ta o träna imon efter skolan..i skolan blir det maximalt plugg, ekonomi heeela dagen lång så jag o Shab måste jobba på riktigt hårt!!

Sen blir det TVn tills jag somnar! Läääängtar till helgen så jag kan sova ut ordentligt!! Gaaah känner mig så jävla seg hela tiden :( asjobbigt..

Nej HAHA va roligt, inlägget började värsta hyperglatt o slutar med en ledsen smileys, lite roligt haha..ne men I'm still happy :D

Godnatt, PUSSS!!



Housemusic? I love you

Hello again

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!

Var i ICA förut som sagt, det var två unga killar som stod och typ reklamera någonting för comviq, så de stod där med vid sin egen flyttbara "disk" haha och när jag skulle förbi så sa dom "hallå hallå tjejen" ja ba eh va aa? , så fråga de om ja har comviq o så, så fråga de hur gammal ja va, o ja fyller ju 17 om 2 månader så ja ba: sjutt, nej jag menar 16½ så börja de skratta o ba "inte ljuuga nu" "ljuug inte" "nummer 1 är att man inte får ljuga" o ja typ skratta o ba "haallå ja försökte inte ljuga! ja fyller faktist 17 om 2 månader!!" men de trodde att jag ljög om att ja inte va 18 för att slippa de haha söta de var, ja ba neejnej alltså jag är inte 18!! måste erkänna att ja blev glad när de sa "aha oj vi trodde verkligen du va 18" I was like yeay haha, nä men iallafall hämta upp paketet:

..och detta låg inuti:

6 fanta flaskor!! Helt gratis, lyx eller vad? hihi..

Är med i en undersökning då alltså så jag testar olika fantor och skriver i en skl. läsk-dagbok haha låter lite sjukt I know men kul e dt =)

Såklart fick jag med mig några tidningar hem också hehe:

Veckans NW, Hänt BILD, CHIC, Älskade Cosmopolitan och SOLO (som syrran inte ville släppa ifrån sig)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt och tog mig en skön dusch (dock inte för lång, färgen går bort då :( haha) och sen fick jag smörja i mig i ett kilo bodylotion för att min kropp needs fukt hehe..Jag använder en Papaya kräm från The Body Shop - I LOVE! Älskar papayalukt, mums!!

Har även jordgubbssmak men jag föredrar papayan..finns att köpa på The Body Shop för 230kr TROR jag? Nånting sånt iallafall..


Nu är jag påklädd och fresch, tänkte ta och föna mitt hår nu istället så ja slipper göra det sen..
So now I think I will take a refreshing Fanta from the fridge and fix my hair hihi..
I'll talk 2 you later lovers!

PUSS
XXX

PS. Om ni undrar varför dt blev så mkt bilder idag är det för att jag kände för o leka med kameran ;P

Shopping

Kategori: Shopping

Här är den fina klänningen från Bikbok som jag prata om tidigare:



I love it..så somrigt så somrigt..blir ledsen nu när jag tänker att det nästan är ett år kvar till sommaren :( I hate the winter buhu..

PUSS!!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Hej era goingar!
Hur mår ni idag? Jag mår helt OK, men är heelt wasted! Såå trött..dagen började ( UTAN FRUKOST!! =( ) med ett spinningpass (idrotten) oh fy det va tröttsamt..sen vare ingen engelska så jag gick ner med Mery och sola en 20minutare sen åkte jag in o boka in mig för ett KI Balans-pass kl 2..men eftersom kl va 1 o mamma ringde o sa att hon var i stan så mötte jag upp de under tiden o vi satte oss på Mcdonals & åt, mamma, syrran och jag, vi tjöta på som vanligt och tiden ticka iväg så märkte jag att jag inte hinner till träningen!! Fan hade verkligen lust för ett balanspass idag, menmen mamma gick hem o syrran till jobbet och jag skulle till Bikbok och köpa ett par jeans, som inte fanns kvaaar :( så jag köpte en jättesöt sommarklänning istället..visar den lite senare!
Kom hem för en stund sen och ska strax till posten och hämta ut ett paket som hade kommit till mig idag, fast vet typ själv inte va dt e haha :S..sen ska jag köpa lite tidningar, e lite sugen på o läsa hihi :P
Sen blir det en duuuuuuuusch o ligga o slappa!!

Hörs senare mina vänner PUSS!

Hejhej!

Kategori: Allmänt

Var hemma runt halv 8 och då var det direkt FOOD!! haha sen tog jag en dusch och låg o läste skvallertidningar! Mys :)
Nu kollar jag på Greys, spännande..I like haha..förövrigt mår jag bra..efter Greys måste jag plugga lite engelska till imon *snyft* , ska lägga mig tidigt ikväll! Sömn är allt jag behöver just nu!
Reklamen har precis tagit slut my serie is back så dt blir ett kort inlägg ikväll!
Nu ska jag poppa lite smörpopcorn (+ fanta exotic = mumsigt)

Hörs imon lovers, GODNATT PUSS!

En stor kram går till Maia! Tack för att du stannade över så länge med mig idag, söt är du puss på dig!!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Eftersom jag visste att jag bara skulle sitta och dega i skolan så var det chilloufit som gällde idag:
Skinnjacka - Zara i London
Hoodtröja - Stadium
Svart body - Gina tricot
Jeans - Leavin' köpta i Schweiz

SKOLAN! IT'S KILLING ME!

Kategori: Allmänt

Klockan är halv 6 och jag sitter fortfrande i skolan!!!!! Har suttit här i snart 7 timmar!! Oh herregud är helt slut! Har hållt på med min svenskauppsats hela dagen och är snart klar. Sanet och resten av gänget gick precis och är sitter jag & Mariama helt ensama i tystnaden, känns som vi är ensama i skolan..läskigt! Men så hör vi svagt lite spelande instrument så esteterna är ju still here..;P

Var nere o köpte solkortet förut som jag sa att jag skulle göra, samtidigt som jag köpte en saftig mumsig baguett!! Påvägen hem ska jag köpa jeansen också, hoppas jag hinner bara!! Jo ja måste hinna haha..nej nu måste jag skriva slutet på arbetet. Hann varken med mattestugan eller företagsekonomi idag och vet ni vad det innebär? Jo att jag ska PLUGGA IHJÄL mig hela helgen..kul? Nej.

Hörs senare babes!! PUSS!

Goodmorgning!

Kategori: Allmänt

Hellu sweeties! How u doin'? Hihi I'm doin just fine..sa att jag skulle va i skolan kl 9 ellerhur? well..I'm still at home haha MEN jag är faktist påklädd & klar! Ska bara fixa varm choklad att ta med, mumsigt!

Nej nu måste jag iväg för jag har masssssor att plugga! Kommer nog hem ganska sent idag..men bloggar självklart från skolan =)

Ha en bra dag babes!! PUSSS

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Fan va spännande DH var va!? Längtar till nästa vecka fan!! Nu är jag heeelt tom i huvudet och kommer inte på nånting att skriva!! Förutom att jag ska inskaffa nya jeans imon..och ett solkort (ja, ja vet jag bodde skämmas men orka va blek!!) så brun & fin ska jag bli hihi..Nu ska jag strax sova, väntar bara på att brorsan ska komma hem eftersom jag har lite o prata med honom om :P.

Förresten här kommer en bild från min tråkiga fritid haha..



Godnatt bäbäs!! PUSS

Förresten..hade en crazy dag en dag och satt inne på msn så poppade det ut ett typ..vad ska man kalla det? Låt oss kalla det ordspråk i mitt huvud.. Den lyder såhär "Drugs are needed in this crazy world" .tycker om den. Missförstå mig inte, jag är ingen knarkare haha!!

Hellu babes!

Kategori: Allmänt

Jag har pluggat massor med svenska och är helt klar nu!!..NOOT! hahaha gud va ja e laaaaaat men ska ändå till skolan imon klockan 9!! (har vanligtvis ingen skola på onsdagar) Fast ska träffa kära Maia ÄNNU TIDIGARE för vi ska äta en mysig frukost ihop!
Nej imon ska jag faktist göra hela svenskan (deadline kl 20.00) gå på mattestugan och så jobba lite med företagsekonomin! Jag är så duktig hihi..

När jag suttit & degat framför TV:n ett tag så hörde jag min syster säga "ta med gona, hon är specialist på sånt!" och rätt som det var så var jag påväg till ICA med morbror och lillebror för och köpa godsaker MUMSIGT =)

Nu måste jag iväg för Desperate Housewives börjar strax!!! YIPPIE =D

Massaaaa gott på bordet o alla är på humör. Varför känns det som att jag inte kommer kunna vakna i tid imon?

HÖRS SENARE, PUSS!


Tyvärr syns inte allt det goda som låg under men MUMS med blåbärdspajer, fanta exotic, marabou osv osv hihi..

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Jag idag:


Tröja - Espirit
Hög kjol med axelremar - Någon affär i Schweiz
Rosa tights - Mamma kommer inte på vart hon köpt dom :/ Men visst är dom coola? I LOVE :D

PUSS!!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Kära blogg..hihi nu är jag finally hemma! Vart en lång skoldag men ändå ganska chill..på retoriken förberedde vi ett tal som vi ska hålla i Stadsbiblioteket den 11 nov..nervöst? ööh typ haha..vi ska iallafall prata om ämnet "Jag måste sluta sitta framför datorn" o jag som e en datageek ska då stå o argumentera för det, blir nog inte så svårt ändå :P
På företagsekonomin jobbade vid med vårt företag, och arbetet ska in NÄSTA VECKA!! snacka om panik typ?? Imon har jag svenska inlämning, har typ 30 tal i matteboken och räkna till på måndag..sen så det här jäkla företaget..nu känns det verkligen som att skolan har startart PÅRIKITGT! jobbigt :(

Efter höstlovet har vi på Donnergymnasiet en Solidaritetvecka..där vi i olika grupper utför olika solidariska handlingar, man får själva i gruppen bestämma hur så vi i våran grupp har bestämt att gå runt till olika företag och skolor och bett dom spara sina läskburkar/flaskor, så att vi ska komma dit efter en månad, panta de och ge pengarna till cancerforskning, så idag efter skolan skulle vi panta burkar, så jag dra med Maia, Shab & Sanet också så vi gick o panta *BLÄ* hatar panta burkar! Och så köpte vi lite gott och gick hem mums, mycket gott & massor med skratt, love you gus<3

Nu ska jag äta ris med currysås och kycklingsfilé - I LOVE! mumsens!
Sen blir det plugg, plugg och återigen plugg..IKVÄLL DESPERATE HOUSWIVES YEAAAY haha :D Brukar ni kolla på den?

Hörs senare, PUSS!

Hallå !

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan!

Sorry för den dåliga uppdatsen men efter att ha pluggat lite lite så kände jag för att gå iväg till farmor for sleepover..så jag packa lite kläder gick iväg till ICA & köpte lite gott och så gick jag till farmor som då naturligtvis blev jätteglad! Söt hon e, min farmor<3
Nu sitter jag i skolan och ska ha Företagsekonomi om 3 minuter haha..kanske bodde gå iväg nu? aa det tror jag haha..hörs senare babes!!
PUSS!


Blåbärspaj med vaniljsås - Min absoluta favorit!!

Maia!

Kategori: Allmänt

Vill ge en stor hälsning till min vän Mariama a.k.a Maia för att hon är så underbar! Förlåt för att jag satt & rita på dig hela matten idag! I know you hate it men jag älskar när du får panik..dt e så kul hahaha <3

Jag älskar Maia för att hon hela tiden går runt o kallar mig för Americana vilket får mitt hjärta att lee =)
När jag & M messar så messar vi absolut inte på svenska! Vadå svenska? När vi har mobiler emellan oss gäller bara engelska språket för oss and I LOVE IT! skönt med nån som inte tycker man e barnslig för att man vill prata engelska..heeeela tiden hahaha ne vilken geek jag e!

Nu måste jag gå, slänger in en bild senare på this M person! Love

PUSSS

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från hemspråken, e helt död! Det var nog den tråkigaste lektionen jag vart på..allvarligt! Sån f*cking torr humör jag dööör! Kan ge ett exempel:

Läraren: Vart kommer albanska språket från, från hela början?

Fjortiskille1: Serberna? *asgarvar*
Fjortiskille2: Italienarna? *asgarvar*

Outsider-som-försöker-dra-roliga-skämt-för-o-passa-in kille: KINESISKAN??

alla brister av skratt!? assså vafan!! haha blir så irriterad på folk med torr humor HAHA!
ne men påriktigt dt va jobbigt..

Nu är jag iallafall hemma och när jag kom hem o skulle in i mitt rum så möts jag av en lapp min lillebror fustit på min dörr:

Gissa om jag skratta ihjäl mig? HAHAHA fyyfan va söt&rolig han e..bakom dörren fanns två biljetter som shabbu hade vart och lämnat till mig precis innan.

Nej nu måste Gona plugga för hon har inlämning på onsdag!!

Hörs senare, PUSS!












Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

This is me today:

Jacka - Zara London
Grå lång tröja - Zara Schweiz
Tights - Nån kinaaffär i Kosovo
Väska - Fred Perry MQ
 

Visst är mitt blåa naglack fräckt? Finns bl.a på Åhléns, av märket Depend nr41.

Hej!

Kategori: Allmänt

Ingen spanska idag så jag gick iväg till stadsbiblioteket och låna lite grejer för franska nybörjare haha I'm gonna do it hihi! Så låna jag lite böcker om körtkort också, teori o så :P För snart är det ju dax, ett år o 2 månader HAHA näe men nu till sommaren ska jag faktist övningsköra så det alltid bra o veta lite innan =)

Mina ögon sviiiiider, I need sleep! Somna inte förren typ 3 på natten igår!! Jobbigt, vill sooova..ska nog sova? Min hemspråk börjar ju ändå inte förren halv 5, måste alltså gå hemifrån 4..elr ska jag kanske plugga? näee jag tror jag tar en liten powernap! yesyes¨

Hörs senare sötitsar! PUSS!


Körtkortsböcker och massa franska för nybörjare..I'm gonna do it!! .. at least I hope so hihi (a)

Godmorgon!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära blogg!
Härlig dag idag..elr inte haha ,, har just nu matte men vi har fått en liten 15minuters rast så dt är lite skönt..jag får verkligen inte något gjort på matten..men det är inte mitt fel, det är faktist Maia som inte låter mig jobba! Jobbig människa som hela tiden vill tjöta hahaha (L)
Nej nu måste jag gå! Ha en bra dag allihoppa!!
PUSS!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag pluggat, fönat håret, blivit brun och haft det allmänt mys i mitt rum med massa ljus..yes I'm a geek haha..

Juste måste bara säga min syster & hennes pojkvän är världen sötaste! Dt är deras 2årsdag idag och jag måste säga GRATTIIIIIS! Eftersom det är mitt i veckan o han bor i Helsingborg och hon här o de jobbar så bestämde de att de skulle fira till helgen istället, men nyss fick hon reda på att han nu har kommit hit o är typ precis utanför! Fan va gulligt va!

Nu ska jag ska strax sova gott med ett leénde på läpparna eftersom jag fick mig ett gott skratt av ett medelande jag fick av Shabbu hahaha kan fortfarande inte inte sluta skratta!
Fan har en lååång dag framför mig imon, menmen snart är det lov thank god!!

Nej om jag forstätter nu blir det bara ännu mer babbel om ingenting så bäst jag drar, Godnatt PUSS!!


myspys

Hej!

Kategori: Allmänt

Heej bloggen!

Shit sikken pluggdag! Har pluggat en massa spanska nu är full av spanskaord haha fast det känns ändå som att allting inte sitter i huvudet än :( Spanskaprov imon..det kommer säkert gå åt skogen som vanligt! Hatar spanska..men jag var tvungen o välja det! Franska steg 1 fanns inte när jag skulle börja gymnasiet och vem fan går o väljer tyska vafan..så det fick bli spanska!! Fan va skönt att jag slipper det i trean! Fan va ja längtar till trean! Skolan kommer bli så chill då för jag kommer älska ALLA ämnen jag har i skolan åhhh :D Nu gillar jag alla ämnen också men spanska somsagt..no no haha o retorik kan bli lite tjötigt, men eftersom jag valde det själv så får jag ta det :P Nästa termin har jag Foto & Affärsengelska - I LOVE! ska bli kul!
Förresten, ska ta tag i det här med o lära mig franska, ska titta lite på folkuniversitetet, eftersom jag ska jobba i Schweiz i ett år efter gymnasiet så måste jag ju åtminstonde lära mig grundläggande franska! Yeay älskar franska, så fint så fint!

Nu sitter jag iallafall nyduschad & fräsch här med brunutansol på ansiktet och väntar på middag (pizza MUMS)! Sen ska jag ta en liten paus och kolla på TV eftersom jag tycker att jag förtjänar det! Sen återigen pluggggg!

Förresten imon har jag hemspråk (albanska) i angeredsgymnasiet, FAN va jobbigt, har aldrig vart där så har ingen aning om hur det ser ut o va alla salar ligger, känner heller ingen som ska dit så jag kommer få gå runt där som en vilsen idiot o leta! Jag hatar sånt haha, så jobbigt..menmen ja måste ju hitta till slut :P

Nu måste jag gå, kanske hör jag av mig senare, om inte så GODNATT!
PUSS!


Min mysiga plugghörna!

Förlåt!

Kategori: Allmänt

Förlåt för sämsta uppdateringen! Jag är då en latmask..efter att ja hade pluggat i några timmar kom lillebror in med chips, dip o allt va dt va och ville kolla resten av filmen Mirrors som vi missa så jag la ifrån mig allt plugg och tittade på filmen..USHH säger jag bara, fan va hemskt!! Bättre blev det inte av att min lillebror låg o påminnde mig hela tiden om att jag har speglar i mitt rum..nej fy dt va läskigt! Älskar skräckisar men med tiden som jag blir äldre så har ja märkt att ja även blivit fegar? haha kan sitta som en jävla mes framför TV:n o skrika elr hoppa till såfort någon rör på sig! Men när jag tittar med mina kompisar är jag ändå nog den modiga av oss eftersom de e t.o.m fegare än min!! Mina söta små chickens!! hihi <3 Efter filmen va båda två pigga som ehh..pigga människor? haha så vi satte på simpons och somnade till hederliga gamla älskade simpsons!

Förresten..om det här bloggandet ska gå kanske jag bodde skaffa en egen laptop? Jobbigt o dela data me massa syskon som alla e datageeks som jag..vi har ju två men vet inte hur mamma lyckades ta sönder internet på den andra & nu pallar självklart ingen ta på sig ansvaret att fixa den..surt är det!

Idag blir det plugg ända upp till halsen! Blir nog ingen simning idag eftersom jag inte pallar gå dit själv och Shabbu ska klippa sig idag så..fan ville verkligen simma idag menmen får gå o gymma istället, elr kanske gå på yoga? Får se vad jag känner för senare :)

Nu blir det iallafall frukost för I'm ded hungry!!

Förresten, min vän Nina befinner sig i Sthlm den här helgen och jag fick ett medl av henne igår där hon informerar mig om hur underbart det är där och hur många affärer det finns..hon säger även att vi måste åka dit nångång o shoppa ihjäl oss!
Att det är underbart & finns massa fina affärer visste jag ju eftersom jag & Shabbu har ju vart där och spanat in Sthlm tillsammans! åhh - I LOVE! Om jag fick erbjudandet att flytta till Sthlm nu skulle jag utan tvekan tackat ja! Iallafall om att åka till stockholm hela gänget har vi funderat länge på så det kanske blir av snart? maybe..I would love 2! Svårt o veta om min oroliga mamma skulle gå med på det bara haha :) Menmen man vet ju aldrig..
Oh juste, Nina var där för o spana in min man :( (Sverige-Portugal matchen) gissa om jag är avundsjuk? Även fast jag sett honom..den första juni 2005! Glömmer aldrig den stunden ååh take me back!!

Nej nu är jag alldeles för hungrig för o sitta här o tjöta! PUSS

Kära blogg..

Kategori: Allmänt

Hej kära blogg..

Nu är hela hemmet färdigstädat och jag e happy dappy haha :D Har precis tatt en härlig dusch och nu ska jag ner till ICA med mamsen & lillebror och köpa lite lördagsgodis! Idag tror jag det blir en tidigt middag eftersom både jag & mams döör av hunger! Sen är det bara pluggpluggplugg!! men asså..varför känns det som jag ser fram emot det :S? haha i don't know..we'll see about that när ja suttit o pluggat i några timmar så jag har kramp i rumpan!! haha ne nu måste ja klä o på mig snabbt eftersom de står och väntar på mig vid dörren :P

Hörs senare PUSS!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Nämen godmorgon godmorgon! elr godmiddag maybe I should say, vaknade faktist typ 10 idag o dt va inge skoj! Vart seg hela jävla veckan och när jag väl får sova ut vaknar ja 10!? Nä fyfan!

Juste igår filmen! Jag somna typ direkt! Försökte verkligen hålla mig vaken, inte bara för att filmen va så spännande att jag inte ville missa något utan även för att vi bestämde att den som somnar först får en örfil!! Och hur kul är det o vakna upp av en svidande kind när man precis somnat så fint! När jag märkte att jag inte kunde hålla mig vaken sprang jag iväg till mitt rum o la mig istället, även fast de skrek fegis efter mig..haha

Idag skulle ja in till stan o möta syrran och resten av tjejgänget för att Donna skulle ha sin möhippa men orka i det här vädret vafan!! Och alla planer ja hade denna helg? Rakt in i papperskorgen med dom! Jag hade totalt glömt bort att jag har spanskaprov på måndag!! och en svenska inlämning som ska in nästa vecka..och självklart massa mattetal som ska räknas :( Menmen de gör mig inget att ja får sitta o plugga den här helgen..elr nästa om jag nu behöver det..för sen är det ju hööööstlov! Åh fan va skönt! Vill verkligen åka iväg till Schweiz på höstlovet men får se hur dt blir med det.
Vad ska ni göra på höstlovet?

Tänkte dra o träna nån timma idag men vet inte om jag pallar faktist..får se :P
Nu ska jag iallafall börja plugga lite smått sen ska jag städa huset åt mamma eftersom hon ska tvätta idag!

Hörs senare, PUSS!


Jag leker tung haha..

I want 2 resa!

Kategori: Allmänt

Sitter med min ansiktsmask nu framför datorn och skulle bara kolla upp min mail men tänkte bara slänga in ett inlägg sådär för skojs skull ;P


Faaaaaan va jag är sugen på & resa!!! Asså har drabbats av en såkallad resefeber tror ja haha..sitter hela tiden och googlar på olika reseorter..mestadels USA såklart!

Tittade förresten på Idol idag, brukar inte göra det, tycker inte den är så bra faktist, den förra juryn va mycket bättre tycker ja! Jag Tycker bäst om de söta 16åringarna Anna & Johan..MEN wtf?? vad har dom gjort med Anna!? Stackars lilla flicka! Såg när hon va på på uttagningarna sist o så ser jag henne uppträda idag! Gud hon såg ju ut som en gammal kvinna! Nej ush dt va fruktansvärt!
Tittar Ni på Idol?

Nej nu har masken legat för länge måste skölja av den, sen ska ja måla naglarna, håret tar jag inte idag eftersom jag kom på att jag tvättade det igår och d e ju inte alls bra att tvätta det för ofta!

Efter det blir det filmen "Mirrors" med syrran! Sen sleepideepi höhö..

GODNATT PUSSSS!!


Va i Barcelona förra sommaren..Gud vilken vacker stad va! - I LOVE!

Skön kväll!

Kategori: Allmänt

Oh gud va varmt det är! Vafan e detta, ena minuten är det stekhet o andra minuten skakar jag av kyla!?
Iallafall, sitter i mina myskläder och har det mys haha vi gick inte till bio, ingen av oss pallade gå ut i det här förskräckliga vädret!! Usch haha, hahaha mirna kom förbi mig för en stund sen o hon hade dragit på sig sina gummistövlar, till försvar hade hon "men det regnar ju ute" okej inget fel med det..men med tanke på att hon bor endast några få meter ifrån mig så va det lite roligt haha! Hon kunde inte stanna länge så hon kommer förbi för kläder imon ist :)
Nu sitter jag o laddar ner filmer, va tråkigt att ja inte kan hitta alla ja vill ha! Laddat ner 'Mirrors' nu uuh va kul haha! elr hemskt egentligen eftersom det är en skräckis men ja är en filmälskade så dt blir kul hehe :p

Faan va ja längtar till TV i mitt rum daaah, liksom det är 2008 vem har inte tv i sitt rum? hade först tänkt o köpa en vanlig gammal TV bara nått o ha i mitt rum men eftersom pappa e här snart så bodde ja väl få en liten söt plattskärms TV eftersom ja e så duktig haha :P Ne men idag blir det film i mammas mysiga rum iallafall!

Juste! Idag räkna jag ut hur mycket skolan kommer kosta för mig i USA, och om ja går utbildning i 6 år så blir det typ 1 miljon!! Haha mycket pengar de, men ska försöka att låna så lite som möjligt! Eftersom jag ska till Schweiz och jobba i ett år, och lönerna är skyhöga där och + att pappa lovar att alltid stötta mig o hjälpa till med att betala min skola så, så ska det nog gå bra!
Faaaan vill åka nu! Syrran tyckte att ja skulle åka dit nästa år och gå ett high school year där men när min syster kläckte idéen för min mamma sa hon: OH HERREGUD ALDRIG! Haha ni förstår, min mamma är nog en av dom oroligaste mammorna on the earth! Det har nog aldrig hänt att jag har gått iväg på en fest eller liknande och mamma inte kommit ut i trappuppgången och talat om för mig att jag ska vara försiktig även fast hon sa exakt samma sak innan jag gick utanför dörren!! hahaha rolig är hon, min mamma. Ibland kan det vara jobbigt, som fan..förut önskade jag att hon inte skulle bry sig så mycket, men nu är jag glad att mamma är sån! För tänk på människor som har föräldrar som inte alls bryr sig om vart du ska, va du får för betyg, vilka du umgås med osv..

Nu har ja lust och göra ett hemma-spa! Men måste planera områderna HAHA asså va ja ska ta mig an..hmm
Det blir nog detta:
- Ansikte (mask o allt va det innebär)
- Hår ( hårmask/inpackning)
- Naglar (eftersom dom är så korta får ja bara måla dom med nån rolig färg:P)
..sen måste ja ju peela kroppen eftersom jag vill lägga brun-utan-sol ikvällllll jaja får se hur de blir me dt haha nu blir det iallafall spa höhö va mysigt :D

Hörs senare, PUSS!!


Santa Monica

Oh baby baby baby, here I come

Hälluuu!

Kategori: Allmänt

Tjenix haha :D
Haft en bra dag mina vänner? Det har jag, fastän det vart seeegt :P Vi fick faktist mycket gjort på ekonomin..fredagar är alltså mina ekonomidagar haha, på förmiddan har jag Företagsekonomi A och eftermiddan Småföretagande A så det typ samma sak, får jobba med vårt företag hela tiden :P Man blir så jävla sugen på o starta ett företag pårikigt! Vilket jag antagligen kommer göra i framtiden!

Efter skolan sprang ja runt på stan med Mirna i en timma sedan stack jag hem..guuud vilken evighet, höll på o somna på spårvagnen! & vädreeeet orka!! Fyfan va gött det skulle sitta o få dra till L.A i några månader nu ÅHHHHH :( nej sluta! kommer bli deppig haha!
Va ju planerat att ja skulle städa när ja kom hem men icke sa nicke..ja pallar inte haha, får gö det imon :P Åt istället mumsiga bullar & juice..Vet fortfrande inte om det blir bio ikväll..känner VERKLIGEN INTE för det, hatar sånt här väder, känner inte för o gö nått då! Menmen får se hur det blir..om inte så måste jag ju också börja ta ner mina affischer i rummet o förbereda lite eftersom dt snart är extremroom-makeover i mitt rum haha!
Senare kommer Mirna över för klädhjälp haha, hon ska på fest imon så she needs my help :) När hon fråga mig så visste ja direkt va hon skulle ha på sig haha men hon e så jävla kräsen så vi får se hur det går haha..

Juste, mamma hade vart i biblioteket o även sett att min bok som ja beställt kommit så den hade hon tatt med hem, finally! Den är skriven av 50 cent haha, aa ja vet va ni tänker - wtf? haha men nej boken verkar jättebra, den heter "Harlem heats", den är dock på engelska men det va nästan därför jag ville ha den! Älskar läsa böcker på engelska, dt mer känsla i boken känns d som :P

Nu ska jag iallafall slappa framför tv:n!
Hörs sen, PUSS!


Mumsigt!


"Harlem Heat" by 50 cent and Mark Anthony

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

This is me today:

T-shirt - Syrran köpte den till mig någonstans i Helsinborg :P
Hoodtröja - Stadium
Jeans - Manor i Schweiz
Skinnjacka - Zara i London

Skolan..

Kategori: Allmänt

Heej bloggis :D!

Gick aldrig o sov hos farmor igår, elr ja gick dit, men kom hem igen eftersom lillebror ville se Kung Fu Panda med mig hahaha..Det blev inte så mycket av filmen eftersom jag råka byta kanal vilket gjorde min lillebror mycket upprörd så han börja skrika så ja kasta en tidning o lalla slutligen blev ja utkastad från rummet hahaha, pallade inte så mycket med data igår kände mig ganska seg..o imorse kände ja mig seg som igår morse! så jobbigt det känns verkligen som man inte kan bära upp sig själv ur sängen elr hur man ska säga haha :P

Nu sitter jag här med Shabbu och jobbar på vårt företag..vi är så gryma va! haha nööööt, näe men dt går bra faktist ska berätta mer om vårt lilla fiktiva företag nån annan gång!

Skulle träna efter skolan men nej är alldeles för seg idag + att jag tänk springa hem o städa hela huset till mamma ist! Jag lovar er det är träning nog!! haha ;P
Ikväll blir det nog bio med flicksen,om ja pallar dvs känner mig som sagt väldigt seg..känner mest för att ladda ner någon film o sätta mig framför tv o ha dt mys med mig själv haha..låter som värsta torrisen men sånt behövs faktist ibland!
Nä men ja får se hur det blir :P

Nu måste vi forsätta jobba! Sen blir det in till stan en snabbis & leta efter en sak :P
Hör av mig senare PUSS!

Äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

GAAHH äntligen är jag hemma! När jag kom hem efterskolan var jag helt jävla död o seg o ja hann inte ens sätta mig ner ordentligt förrän det var dax o gå iväg, men först skulle jag förbi apoteket för och hämta upp en sak åt mamma men där va det en jävla lång kö så jag fick sitta där i drygt en halvtimma!! Så ja missa dansen *snyft* men ja gick o gymma istället, faaan va segt det gick asså sen var det trafikstopp precis vid språvagnen ja skulle av på!! Gissa om min dag inte blev fuckad haha :P Men det lugnt ja håller humöret uppe :D nu blir det en dusch sen är det foooood! Mamma har lagat en godgod albansk rätt idag, ska inte ens försöka mig på att förklara va dt e haha men de heter iallafall "Llukuma" och man äter de med typ hajvar, fetaost, sylt m.m men ja föredrar de med fetaost!! MUMS haha och med TE ohh haha ne nu måste jag fan dra är sååå jävla hungrig!!

Vet inte om ja kommer kunna blogga mer ikväll eftersom ja nog ska över till farmor sen..om inte så sägr jag godnatt redan nu, GODNATT haha :D

PUSSS!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Detta hade jag på mig idag:

Jeans - YesOrNo i Schweiz
Klänning - H&M
Kofta - Åhléns
Halsduk - H&M tror jag..
Mössa - H&M

Godmorgon..elr godmiddag??

Kategori: Allmänt

Hellu bloggisen!

Haft världens längsta engelska lektion haha o e helt jäävla seeeg, kunde verkligen inte vakna i morse kände bara för o skita i engelskan haha men nej fan i love english även fast det idag va så tråkigt :/ Nu har jag precis ätit lunch, fan va kul haha alltid massa skratt när vi samlas runt ett bord o äter o skämtar om allt! Nu har ja engelska IGEN om typ 15 min sen är det sweeedish *ork*..idag är en bra dag..ja e så glad så glad :P

Efter skolan ska jag till stan med mina dark chocolates Sanet & Mariama hahaha - I LOVE <3
Sen runt halv 6 ska jag dansa :D fast innan dess måste ja hem o hämta kläder o så :P

Slänger in 'Dagens outfit' senare!

Ha dt bra sålänge PUSS!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Har precis kollat klart på Greys guuuuuuuud va spännande ORKA vänta tills nästa vecka föörfaan haha!
Imon har ja jäääättemkt engelska typ 4 timmar WOHO :D Mitt favoritämne! & Varje torsdag är då klassen är tillsammans hela dan så imon ska kameran med hihi! Efter skolan ska jag nog in till stan och kolla jeans..I NEED!
Nej nu måste ja fan hoppa in i duschen, vill försöka sova innan 12 ikväll!

Men vi hörs imon babes!! PUSSS


Hur söt får man blir? I love you..

Shopping

Kategori: Shopping

Detta fick ja me hem idag:


Stor mysig tröja från Gina!

Även denna rosa body från Gina - I LOVE (tänk på sommaren till stranden på en solbränd hud!!)

Även dessa enkla men härliga jeans från Gina!

Sen köpte jag såklart Sofis Mode - I LOVE :D


oh no greys har börjat HEEEJDÅ HÖRS SEN!! PUSSS!

Heej babes!

Kategori: Allmänt

Hej igen bloggen!
Kom hem från farmor för en stund sedan..idag blev det trots allt inte skolan haha ja gjorde mig iordning och tänkte åka in till stan och så kom farmor och behövde hjälp med en sak och påvägen träffa jag på min söta älskade lillebror! så jag bad honom följa med in till stan för ja ville bjuda honom på mat! & eftersom mamma va i stan så mötte vi henne där och det blev lite shopping o sen satte vi oss ner o åt ihjäl oss haha, min mobil ja..min kära vän natascha höll på o ringa mig o jag i min stressiga situation med massa påsar i handen försökte svarar o PLASHHH så ramla mobilen på marken och dog haha..tack för det natascha!! haha<3  om ja ska va ärlig så blev ja ändå lite glad för om min fula gamla mobil går sönder så får ja väl antagligen en ny haha, meeen tyvärr så håller den på o fixa sig nu tror ja..kunde sätta på den för typ en halvtimma sen o sen dess segar den jättemkt..menmen den ska nog fixa sig..Iallafall va nyss hos farmor me lillebror och lekte jage i hennes lägenhet hahaha fan va roligt..älskar att göra barnsliga saker med lillebror haha ja blev helt anfådd o fick till slut huvudvärk (vilket kanske visar att jag är för gammal för o springa runt som en idiot?) Snart börjar Greys yea yea yeaaa :D Sen måste ja ju duscha också o föna håret o allt det där komplicerade haha men nu måste ja göra det lite mys i vardagsrummet inför greys :D

slänger i lite bilder från min dag! PUSSPUSS!


Jag & min älskade lillebror! (haha i know..i look pregnad haha)


Man kan inte bli sötare! Älskar dig din roliga plutt!


MUMSIGT


Mamma köpte jättefina ljusglas(vet inte va d heter haha) I want till mitt rum!

Hade lite tråkigt i mitt rum så..haha då tar man ju kort..

Farmor bjuder mig alltid på min favoritdricka när jag kommer över! (Fanta exotic!)




Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


i <3 me-linne - Terranova (i Kosovo)
Långt linne - H&M
Jeans - Miss sixty
Skinnjacka - Zara (i London)


i love my iloveme tshirt höhö

Bråttom!

Kategori: Allmänt

ooh gud ja e sämsta uppdateraren i stan i know i know haha men haft det väldigt stressigt, min mobil gick paj o ja gick o sörjde för den o massa shit haha men nu måste ja iväg till farmor ja lovar o komma med inlägg när jag kommer hem..OM ja kommer hem..maybe I'll stay the night, får se men ha dt bra så länge!

PUUUUUUSSS!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Vakna för några timmar sen av ett telefonsamtal av min kära apa Natascha som ville att jag skulle följa med på en Victoria Secret show ikväll..men får se hur det blir med det för jag tror att det är i en clubb vid typ midnatt..Iallafall jag & mamma bestämde oss för att gå ut o shoppa till helgen istället så nu vet ja inte va ja ska göra - åka in till skolan och plugga matte elr gå på stan och dela ut mina CV:n..? My dilemma haha..ne men ja tror att jag först går runt på stan o delar ut dom sedan till skolan och plugga lite..har saknat Shabbu & Mariama mina sjuka apor :) aa men ja gör nog så :P
Har precis ätir en bigbig frukost o nu ska jag bara ta en dusch, fixa mitt rum lite, fixas&klä mig mig and then I'm out of here höhö :P

Hörs senare! PUSS!

Ge mig helg..snabbt

Kategori: Allmänt

Heeej bloggis!

Shit va ja kollat på TV idag va! Kollade på Christine, Vänner sedan ringde farmor för att jag skulle gå över och dricka te så jag gick dit och hade det mys med farmor och kollade på Ugly Betty. Sedan halvsprang jag hem för & hinna med DH (vi bor i samma gård :P) & när jag kom hem så satt sjävlklart mamma & syrran förberedda framför TV:n..i vår familj är det alltid massa ljud & liv - MEN när vi tjejer kollar på våra serier..dvs DH & Greys (resten är det bara jag som kollar på haha) så får INGENTING störa oss! haha..ne men det va roligt & spännande! Ville bara påpeka en sak på DH, där när hon kokain-kvinnan va värsta "gullig" mot Gab, & Gab blir värsta rörd o ledsen men vadå kan inte hon bara tänka: "Vad är detta för slags vän som gör såhär mot mig??" DAAH!? Ne blev bara irriterad på de där :P..Men nu ropar mamma att vi ska dricka te o chitchatta i köket! Imon ska jag följa med mamma på kontroll för sitt ben sen ska vi på shoppingrunda samtidigt som jag lämnar av mina CV:n lite här & där :) Jag har alltså ingen skola på onsdagar :P skööönt känner mig verkligen seg och trött den här veckan, helt utsliten! Men snart e d helg..SNAAART haha då får jag umgås med mina flicks och förhoppningsvis göra om mitt rum!!


Säger godnatt nu för jag känner redan nu att jag kommer inte kunna hålla mig vaken så länge till såå..GODNATT BABES!


PUSSS!

My roomie hihi

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag gick varken tillbaka till skolan eller till träningen haha fy va lat jag är! Nej men jag gick faktist inte tillbaka till skolan eftersom jag ville stanna hemma och hjälpa mamma! Hon som nyligen blivit opererats bodde ligga o vila hela tiden men det förstår hon inte riktigt så hon går ständigt upp och ska städa hela tiden! Så jag bad henne lägga sig och så städa jag hela huset, damma, moppa damsuga o allt som ingår haha. Mamma blev jätteglad, love you mams<3 Sen hade vi tråkigt, mamma och jag och jag som hatar att gå slingan (en skogsväg som man kan jogga/promenera på) ville inte det så vi bestämde oss för att promenera till klädkällaren istället, man kanske kan hitta nått fint tänkte vi hehe :) Kommer ihåg förr..när det var skämmigt att gå till Klädkällaren!? haha så löjligt egentligen..FÖR JAG ÄÄÄLSKAR KLÄDKÄLLAREN!!! HAHAAH ne skojar bara men ni kan inte gisssssssa va ja hitta där oh gud fattar ni att ja skek typ HIIIIIIIIIII OMG OMG OMG!!! Mamma blev skräckslagen fan haha! Men asså jag hitta stora gigantiska svartvita ramer typ med olika miljöer i USA - I LOOOOOOOOOVE!! Hitta även massa andra grejer som kan passa in i mitt rum nu när jag ska göra om hela rummet. Men mamma tyckte att det var bättre och vänta tills jag gjort om rummet eftersom jag inte vet vilka färger jag ska ha än...Funderar på Svart/Grått/Vitt eller Ljusbrunt/Mörkbrunt/Vitt? Mitt dilemma..haha men fan va ja ska ha massa sånna där stora ramer!! Till helgen ska vi nog göra om mitt rum! I hope so, har flyttat på det alldelles för länge nu!
Iallafall på vägen hem köpte jag & lillebrorsan varsin korv med bröd - MUMS! Sen hitta vi min favoooritgunga! oh haha blir värsta glad av dom här gungorna, fastän jag snart är 17 år..hihi(A)

Nu är det snart mat mumsidumsi!!
Ikväll är det massa TV yeeay!
Nu ska ringa en kompis o tjöta lite PUSSPUSS!

PS. Mirna I LOVE YOU! (kände bara för & notera det hihi)


Jag då..

Lillebror & jag älskar att flumma höhö..

Mumsigt!

Påvägen hem flummade vi ännu mer haha (han försöker trycka ner min näsa till en "kines-näsa" som han valt att kalla det..)

Sen hitta vi min älskling..

..som vi gungade i tills jag mådde illa hehe..

Dages outfit

Kategori: Dagens outfit

This is me today:

Svart tunnika - Mammas, tror hon köpt den i Schweiz..
Kofta - Lindex
Svarta tights - H&M
Chockrosa knästrumpor - Vet ej, hitta dom i min byrå hehe :P

Godmorgon typ..

Kategori: Allmänt

Stressig morgon! Vaknade tio i 8 och Mirna skulle hämta mig 10 över 8! haha shit va snabbt det gick, tur att jag alltid ställer fram vad jag ska ha på mig kvällen innan haha, iaf ja hann! Hann dock inte äta frukost vilket jag fick sota för hela vägen till skolan! Shit va hungrig jag va! Förr brukade jag ju fan inte ens äta frukost på morgorna och då blev jag ju inte alls såhär hungrig? Måste nog bero på att ja e van nu hehe :P Men jag kom iallafall hem för några timmar sen eftersom jag hade tandläkartid! Hatar tandläkarna! De vill inte ge mig tandställning idioterna! Istället ställer de en spegel framför mig o talar om för mig att jag är vacker och att jag ska titta på mig själv? ÖÖÖH? Hur många gånger har de inte sagt så till mig??? Jag blev arg så jag slänge ur mig "Jag har ju fan spegel hemma! Jag vet la hur jag ser ut!! Men jag vill HA tandställning!" De typ försökte prata värsta lugnt med mig men ja blir faktist upprörd, jag VET ju att ja behöver tandställning!!! assholes..haha :(
Påväg hem från tandläkaren så tog jag en sväng förbi ICA där jag köpte lite frukost eftersom broshan vänta här hemma på att ja skulle komma hem så vi kunde äta en storslagen frukost tillsammans..fastän kl va 12 haha! Menmen Nu ska iaf iallafall släpa mig själv till skolan haha ORK!! Efter skolan blir det träna igen..och Mirna tönten ska inte med!! Hon mår dåligt. Jaja jag får klara mig själv..eftersom jag ska på pass så blir det någ som igår, att jag gymmar lite efter så jag kmr nog va hemma ganska sent, runt 6.
Ikväll är det Ugly Betty & Desperate Houswives YEAAAAY - I LOVE :D

Nä nu måste jag gå, slänger in "Dagens outfit" ikväll!
PUSS!
Retoriken
Vårt bord på retoriken höhö..

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner höhö! Jag sitter framför datorn o lyssnar på musik och drömmer mig bort bara, men nu är det läggdax, är jättetrött eftersom jag haft en såå lång dag! Så nu är det, bort med smink och köra hela ansiktsrengöringsprocessen, borsta tänderna, byta om till pyjamas och sedan sjunka i min säng med nån av böckerna jag lånade! Mys!
Imon har jag Retorik på förmiddan och Företagsekonomi på eftermiddan, men eftersom jag har tandläkartid (kanske får tandställning YEAY I HOPE SO) så kommer jag få gå tidigare från retoriken och komma sent på företagsekonomin, but it's cool ändå ganska mycket fritt arbete :) Efter skolan blir det då träning med Mirna YEAH :D har lust och simmaaaa imon, men mirna kommer aldrig gå med på det haha :(!

Ne nu måste jag nanna!
Godnatt PUSS!

Los Angeles
Hit ska jag förhoppningsvis drömma mig bort till ikväll..L.A!!

HOUSE MUSIC!

Kategori: Allmänt

Alltså helt ärligt, hur kan man inte ÄLSKA house-musik? Jag förstår inte riktigt faktist. Jag älskar house-music främst för att d är så jävla bra! Men även för att de flesta house-låtar funkar i alla tillfällen! Jag kan sova till housemusic, lugna ner mig till dt, komma igång med dt och så självklart festa loss med dt!. Det enda jag inte kan göra med house-music är att deppa? det är omöjligt! House är som ett lyckopiller - man mår genast toppen!
Jag gillar även electro house och techno house såklart! all sorters house & galen musik! Men hårdrock förstår jag mig faktist inte på..även fast den är Galen med stort G.

Här kommer iallafall två remixar som jag bara ääälskar! Speciellt den första! Guuuuud vill bara dra till USA o leva livet när jag hör dessa remixar!!! I LOVE - AND YOU SHOULD LOVE 2!!

http://www.youtube.com/watch?v=3O9llCdd4bc

http://www.youtube.com/watch?v=D23Uq6HpcwI


PUSSSSS / THE HOUSECAT (min kära lillasyster gime kom på det smeknamnet till sig själv & nu så snor jag den här eftersom det låter så coolt, speciellt efter detta inlägg ;P)

Nu är jag hemma!

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma! Det har vart en lång dag fan! Vi slutade halv 4 idag eftersom vi hade klassråd så när vi var klara så åkte jag raka vägen till Domkyrkan, bytte om snabbt som in i helvete och gick in för o köra ett pass! Fy va jobbigt det var, passet varade i en timma, men eftersom jag inte pallade stå o trängas i omklädningsrummet så gick jag upp till gymmet o körde på i en halvtimma på rullbandet, löpte ihjäl mig! Men dt var skönt, sen tog jag en dusch där eftersom jag inte pallade vänta tills jag kom hem haha, så det tog lite tid o jag kom hem typ halv 7. Direkt när jag kom hem så släppte jag bara av mig allt tog mina böcker, muta min lillebror att han ska följa med mig så gick vi till biblioteket! Där träffa vi även på Mirna haha tönten skrämde skiten ur mig!
Iallafall hitta inte så mkt böcker :/ Men två stycken hitta jag iallafall! :D Efter det gick vi till ICA där jag köpte Ahlgrens saltade bilar till min lillebror som tack för att han följde med haha! Nu blir det strax mat, jag & syrran ska fixa middag idag..det kmr ju gå bra...NOT haha, nä men FAN va hungrig jag är shit! Ikväll blir det massa chillbill ska bara slappa för det tycker jag att jag förtjänar!

Hörs sen, PUSS!

Mirna & Arber
Mirna & lillebror..

Mums
 MUMS!


Dessa böcker fick följa med hem!
(JAA jag vet att 'Elva minuter' bodde jag ha läst förlänge sen! Har faktist velat ha den ett bra tag nu men glömmer alltid bort när jag väl är i bibblan haha men nu ska den läsas iallafall)

Dagens outfit..

Kategori: Dagens outfit

Idag såg jag då ut såhär..
Dagens..
Tröja - Zara i Schweiz
Långt linne - H&M
Gråa strumpbyxor - Lindex
Svarta knästrumpor (med små hål i) - Vet ej
Halsduk - Den har mamma stickat till mig


 


Visst är min nya halsduk fin? Mamma stickade den till mig igår - I LOVE! Nu har jag bett henne att sticka massor med saker till mig haha! Här kommer en lite bättre bild på halsduken :)
 
Halsduken.. 

Ni får ursäkta mitt stökiga rum haha hade lite bråttom..

Goddagens :D

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
Haft en bra morgon? Jag har! Åt en rejäl frukost idag - MUMS!
Nu sitter jag här och skriver stödord till svenskaredovisningen som jag ska ha om typ 20 min..Kmr nog gå jättebra för jag kan hela texten utan till typ, synd att min partner inte e lika duktig..:/ haha ..

Har precis haft spanska, shit jag som hatar spanska tyckte fan dt va kul idag, men det KAN ju bero på att jag gjorde min läxa för en gång skull haha, hatar spanska och fattar ingenting därför brukar jag inte orka göra läxan haha men nu gjorde jag den och kunde ALLA glosor *stolt* har spanskaprov nästa vecka så det blir en hel del plugg till helgen :(

Nä nu måste jag dra! Börjar om 5 min! Efter skolan ska jag ta ett pass på F&S så är hemma typ runt halv 6!

Slänger in en "Dagens outfit" lite senare om ja hinner!

PUSS!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Heeey blogg!

Har spenderat mycket tid framför dig nu haha, men nu tar det slut! :( För nu ska jag snart sova! Har plattat håret, tränat på svenskan, typ gjort spanskaläxan och nu sitter jag här o fixar mina CV:n, blev ju ingen TV-time för mig! :( skitsamma får unna mig massa TV-time imorgon efter skolan..elr nej efter träningen..åh ork! Imon ska jag springa runt och lämna in mina CV:n överallt också! Skolan kmr va så tråkig imon har spanskaa gooshh hatar det!! Men det ska bli kul o träffa kära Mariama som jag saknat!

Nä nu får jag ta o jobba på med det jag SKA göra! Vi hörs imon!
PUSS!

halva jag..i schweiz sommaren 07 - påväg ut & spela basket :)

Jag, min familj, vänner osv

Kategori: Allmänt

Tänkte ladda upp lite bilder på viktiga människor i mitt liv nu :)

Min kära mamma Pappa
min älskade mamma & pappa

min storestorebror höhö..

min kära syster..

storebror och jag..(inte min studentmössa :P)

och så sist & minst haha jag o min jobbiga men älskade lillebror!

Sen har vi min bästa kompis som jag kallar min syster eftersom jag kännt tönten sen vi va små snorungar och vi är så lika att man kan inte annat än tro att vi e systrar...it don't matter if your black or whitee lalala hahaha :D

Itman är hennes namn, and I love her..

Och några andra filurer jag inte kan leva utan är mina 3 andra flicks..Mirna, Nina & Shabbu..tillsammans är vi ju bäst förfan :D love u gangbang!

Shabbu, jag, Mirna, Itman & Nina

När jag & mina flicks har tråkigt så flummar vi ihjäl oss...

Här kommer två andra tjejer som betyder mycket! Mina & Itmans småsystrar, gud kan inte ha skapat någon så lika som vi fyra haha! Synd att man inte är med varandra så ofta bara! När jag & itman flyttar till USA så ska även dessa två geeks joina oss efter något år! Tara & Gime är namnet på våra soulmates.

Itman, Gime, Tara & Jag

Jag är ett Zlatan Ibrahimovic-freak och jag tror seriöst att jag är kär i honom! Fjärilar i magen och obeskrivlig gläjde när han ler/skrattar o pratar måste väl betyda det haha :$? Iallafall jag ÄLSKAR honom..och detta är mitt rum!

Jag älskar dig Zlatan Ibrahimovic!!!

Jag & Itman är galna i USA och vi ska dit o studera efter gymnasiet..efter studierna ska vi bo där forever! Längtan går inte ens att beskriva!

we love L.A!!!

och så, som pricken över i:et slänger jag in en bild på mig under mina blonda tider haha..

LOL va sur jag ser ut haha! men det får duga! (shit min panna ser också gigantiskt ut hahaha men jag lovar er den är inte så farlig!)

Det var allt jag hade för idag! PUSS

Om mig...

Kategori: Allmänt

Har lite tråkigt så tänkte svara på dessa frågor här så ni lär känna mig lite också höhö :P

DIG:
1. Hur lång är du? - 160
2. Vad vill du bli när du bli stor? - businesswoman
3. Vad pluggar du? - samhäll - ekonomi 
4. Har du långt hår? - lite över axeln :(
5. Vilken hårfärg har du? - mörkbrunt
6. Sminkar du dig? - yep
7. Har du haft sex senaste månaden? - nejsh
8. Använder du läppsyl? - kan hända 
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - lila
10. Har du kysst någon idag? - näe

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - delvis, lite komplicerat o förklara 
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - båda! 
3. Hur många syskon har du? - tre
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - tv:n är på
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - pasta
6. Hur många ställen har du bott på? - minns inte
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - beror på
8. Vilken familjemedlem är snällast? - olika
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon: igår :D

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? - idah
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - itman
3. Har du kysst nån kompis? - yep
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - nej
5. Vem har du varit kompis med längst? - itman
6. Vem känner dig bäst? - itman
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - vettefan asså 
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - självklart
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - haha nej! 

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - just nu har jag mjukis och stor myst-shirt 
3. Favorittröja? - min hoodtröja som det står C.A Los angeles påå - I LOVE
5. Har du gett bort kläder nån gång? - ja fan 
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - tusen gånger 
7. Har du handlat kläder genom internet? - näe
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - haha fy, nej! 
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - rosa tajt t-shirt/skjorta/tröja 
10. Vad använder du för skor? - beror på vad jag har för kläder

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - nej, respekterar de för mkt för det! 
2. Klä dig annorlunda? - vf inte 
3. Vara dig själv? - alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - aa
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - ohme haha beror ju på
6. Pierca dig? - jaa!
7. Ge dig på utmaningar? - ja älskar utmaningar! 
8. Ha sex på offentlig plats? - ehh..nej
9. Vara omogen? - haha ofcourse
10. Äta små kryp ? - NEJNEJNEJ!!

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? - donnergymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? - johanna
3. Vad är ditt favoritämne? - engelska
4. Snyggaste läraren på skolan? - martin
5. Fulaste läraren på skolan? - näe..dt taskigt
6. Tråkigaste ämnet? - SPANSKA!
7. Har du skolkat mycket senaste året? - nejsh
8. Hur tar du dig till skolan? - spårvagn & buss 
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - usch nej

RANDOM;
2. När tuggade du tuggummi senast? idag
3. När var du på semester senast? - juni-augusti
4. Vilken färg är det på din tandborste? rosa&vit
5. Är ditt hår tråkigt? - aa just nu  
6. Vad har du för påslakan just nu? - rosa med barbiedockor på HAHA 
7. Vem såg dig naken senast? - min syster antar ja haha 
8. Hur ofta duschar du? varje dag 
10. När ska du gå och lägga dig? - innan 12!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Hej bloggen :D

Sorry för dålig uppdatering men hann inte blogga imorse:P Kom precis hem, är helt död! Jag & Shabbu har nämligen haft en powerdag haha, vilket innebär att man ger bort all power man har, vill ni veta hur? Jo man gymmar ihjäl sig i en timma sen drar man o simmar i någon km!!! Som sagt är heeelt jävla död! Men eftersom vi kände oss så duktiga så belönade vi oss själva genom att äta middag på en kina resturang - MUMS :D! Synd bara att jag kom hem o såg att mamma hade lagat väääldigt god mat! Jag är så glad att jag packade ner allt som behövdes igår istället för idag, så imorse när jag vakna runt 12 så kunde jag bara chilla fram tills det var dax att möta Shabbu! (elr sa jag inte att jag inte hann blogga? jo men datan var faktist hela tiden upptagen d var därför!)
Menmen..nu blir det duschen för mig eftersom vi inte hann duscha riktigt efter att vi simma..sedan blir det: 
- Fixa CV:n
- Träna på svenskatexten
- Göra spanskaläxan

Sen när jag är fri från dessa plågor (haha är väldigt lat..) så får ja mysa framför TV:n yeay :D haha hörs senare!
PUSS!

Shabbu & Jag
såhär snygga är Shabbu & jag när vi gymmar...hahah (a)

                                 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Godkväll bloggis!

Kvällen blev ju inte som jag direkt planerat haha, syrran stack ut, broshan stack ju också ut, jag & lillebror blev sura på varandra, mamma hade massor att göra så då fick jag ha familjekväll med mig själv haha :( , eftersom jag inte orkade baka så stack jag ner till ICA och köpte nedfrysta bullar som jag sedan la in i ugnen, fixade lite varm choklad och så satt jag framför TV:n o hade det mys med mig själv. Ibland är det faktist härligt och vara för sig själv, lägga i från sig mobilen, sätta sig bekvämt i soffan, svepa in sig i en filt och äta gott gott o titta på TV...TV:n är en av mina bästa vänner haha!
Blev inte så mycket plugg idag..ioförsig har jag ju inte så mkt..behöver bara träna på min svenska text som jag ska redovisa och så har ja lite spanskaläxa..får ta det sen..elr imon :) Imon måste jag ju dessutom fixa mina CV:n vill ha ett jobb NUUU!! Ska åka iväg till Schweiz - Genéva på vinterlovet och som jag älskar stiga in i deras butiker (och höra ett "bonjour" eller "salut" haha så charmigt!) & shoppa loss! Till det behövs pengar och inte orkar jag höra mammas och pappas tjat om att jag har shoppingproblem! haha alltid kul o ha sina egna pengar o inte behöva be mamma om pengar, man känner sig vuxen & ansvarsfull på något sätt! I like :)

Snart ska jag hoppa in i duschen sen får TV:n natta mig! Men först - packa ner väskan till imon, ska nämligen först gymma sedan simma med Shabbu! Kul :D

Säger godnatt nu eftersom ryggen börjar värka efter att ha suttit för länge framför datorn! Ska bara ladda ner någon rolig film först :D

Godnatt & PUSSS!

Skön dag!

Kategori: Allmänt

Hej!

Skön dag har det vart idag faktist! Chill chill :D skulle egentligen bjuda mamma på bio ikväll men såg att hon inte mådde så bra och hade det lite stressigt så tänkte att dt får bli en annan dag :) Vi var iallafall och handla på ICA så jag köpte lite girlsstuff bl.a lite tjejtidningar - I LOVE, synd att dom kommer ut så sällan, de bodde komma ut varje vecka fan!

 Solo har jag hemma och Vecko Revyn fanns inte så dt blev dessa :) gillar inte FRIDA vanligtvis, den är lite för barnslig men nu har de börjat bli lite bättre så den fick också åka ner i kassen!



Nu sitter jag i mina mjukiskläder och bara softar, idag är det ju kanelbulledagen så får fråga syrran om hon vill baka bullar med mig (a) älskar att baka, så roligt! Ikväll är det umgås med familjen :D Vi ska titta på lite filmer..Awake och Wanted tror ja..i min familj är alla moviefreaks, dom har typ sett ALLA filmer som finns haha o dom retar mig alltid för att ja gillar sånna geeksfilmer, ni vet sånna highschoolfilmer som är så förutsägbara haha men vadå ja gillar andra filmer också, dom är bara lite mer intressanta för mig eftersom jag blir helt uppslukad i det där Amerikanska livet som jag bara ÄLSKAR!

Nu blir det snart middag! Sen får jag ta en dusch ska vaxa benen eftersom jag ska bada imon, good luck 2 me som suger på sånt haha ;P

Hörs sen, PUSS!


Nu ser jag typ ut såhär..I KNOW it is THE fjortiströja men jag ÄLSKAR den för att det står University California Los Angeles och det är precis va ja vill så..aa tröjan e nog made for me haha (a)

Brun-utan-sol...

Kategori: Allmänt

Goddag bloggs :D

Vaknade tidigt idag, kl 10! Hatar det! Nu när det är helg och jag har chansen att sova hur länge jag vill så vaknar ja så tidigt! Men eftersom jag inte orkade ta mig upp så låg jag där och läste ut min bok 'Tagg i hjärtat' av Cannie Möller - jättebra bok som jag rekomonderar. Just denna bok var ju till svenskan (vi fick välja själva) vi ska skriva om den o så. Men jag läser ju mycket böcker annars också, älskar att läsa böcker! Man kommer liksom in i en annan världen och drömmer sig bort ååh haha, det är aldrig tomt vid mitt nattduksbord, alltid några böcker som ligger där! Nu har ja läst ut alla böcker jag låna sist från biblioteket så får dra dit snarast! maybe today? får se..
Iallafall när jag slutligen gick upp, ungefär kl 11 så hoppa jag rakt in i duschen eftersom jag igår kväll smörjde i mig i massa brun-utan-sol haha, JA jag var ju tvungen eftersom jag just hade spenderat kvällen med natascha och shabbu som båda är så brunaaa :( bitches!! haha, hände ganska mycket elr aa fick ju ändå lite brun färg o så men ska forstätta denna process haha. Jag tror verkligen att jag äger alla sorts brun-utan-sol krämer/mousser som existerar! haha är bara så dålig på att använda dom. Men har faktist ändå testat dom flesta och alla dessa dyra krämer - dom tycker jag fungerar sämst! Man får bara massa fläckar och blir orange av dom. Just nu använder jag mig av Doves brun-utan-sol krämer, de har en liten flaska för ansiktet och så en större för kroppen och jag älskar dom! Man får en perfekt jämn färg! Dove brun-utan-sol produkter














Nu måste jag bara käka och så är det ju The Hills-maraton på MTV - I LOVE :D, slänger i ett blogginlägg lite senare!

Ha det bra så länge PUSS!




Förresten skulle det inte va liiite kul om jag vakna upp i morse o såg ut såhär? hahaha

Fredagskväll (:

Kategori: Allmänt

Godkvääääääll bloggsen!!

Detta är alltså fortfrande fredag..eftersom det är typ en minut elr nått till lördag så kanske ni tror att födelsedagsbarnen fyller år då, men nej fredag e dt haha :)
Fan vilken härlig kväll! Va på café med Itman, Mirna, Shabbu, Natascha, Sanet & så kom Seve & Ammara sen också, det va riktigt kul, vi gick på tusen cafén tills vi bestämde oss att verkligen sätta oss ner i ett haha, men jävligt skoj va det iaf, massor med skratt & sjuka bilder! Men tyvärr va vi tvungna o skynda oss hem för o hinna komma in i mirnas lägenhet HAHA..o det va INGE kul kan ja tala om för er att få springa som ett fucking durasellbatteri, som mina kompisar valde o kalla mig, för o hinna med språvagnen, medans ja hör natascha springade bakom mig, asgarvande skrika GOOOOOOONA GOOOOOOOOOONA med värsta skräckiga rösten, shit va vi skratta..o gissa vad? efter att ja sprungit, elr nej ja menar SPRUUUUUNGIT IHJÄL OSS i 400 meter så MISSAR VI SPÅRVAGNEN!! aa det va surt ja..

VEEEEM FYLLER ÅR IDAG VEM FYLLER ÅR IDAG??? Jo min man (haha) Zlatan Ibrahimovic!! Min idol gaaaah älskar den mannen!! Han fyller ju 27 år idag så stooooort GRATTIS till honom!!

Får även ta o gratta min vän Vedran som också fyller år idag, lyckos han :( vill också fylla år samma dag som Zlatan!!!

Nu ska jag titta film med Mirna!!

Godnatt, PUSSS!!

söta små flicks på stan
Jag, Shabbu, Mirna & Natascha

Fredag!!

Kategori: Allmänt

Hallå, d någonting konstigt? det förra inlägget skrev ja igår kväll men dt står att ja skrivit dt idag :S wtf? Konstigt..
Iallafall, kom hem för en stund sen från träningspasset med mirna, fan spinning va inte så jobbigt som ja trodde :D men ont i rumpan av den jävla pedalen gjorde det! Nu sitter ja iallfall här nytvättad i min badrock och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag fixa mig o möta upp mina kära flickor för vi på stan o ta en fika! Alltid lika kul och samlas på helgerna med flickorna :) Love you guys!
Vafan ska man ha påååå sig då?? så jobbigt haha, köpte en ny vit mössa från H&M idag, jättefin! Kanske ska ta på mig den? får se, lägger in bilder sen!

Ha en trevlig fredag!! Puss

Hårtips!

Kategori: Allmänt

Eftersom min syster är stylist (make-up artist & frisör) så får vi hemma ständigt höra vad vi ska göra och inte göra med håret och ansiktet, hon kommer alltid med tips och liknande!

Men eftersom jag inte alltid brukar vara så insatt i det hon säger (haha) så kan ja inte bara rabbla upp dom nu så ja titta runt lite och hitta några tips för håret som jag gillade!
Här kommer dom:

- Skölj håret med iskallt vatten efter hårtvätt, det ger håret bra glans.
- Tvätta inte håret ofta, det sliter mycket på håret och håret blir snabbare fett/smutsigt.
- Kamma inte håret när det är blött! Men när det är torrt därimot är det bra att kamma håret, då det stimulerar hårsäckarna.
- Använd inte balsam/hårinpackning i hårbotten, håret blir fett & volymlöst!
- Använd inte mycket hårprodukter som t.ex hårspray - det gör håret fett & slitet, håret tyngs även ner.
- Klipp dina toppar regelbundet!
- Sätt inte upp håret när det är blött, sliter mycket på håret.
- Använd shampoo & balsam som passar Din hårtyp och använd hårinpackningar åtminstonde 1 gång i veckan.
- Använd inte plattång, locktång eller liknande för ofta, värmen sliter väldigt mycket på håret!



Tyvärr följer jag ju själv inte alla dessa "regler" vilket jag önska att jag gjorde! Jag är ju typ beroende av min fön & plattång! Har stort lockigt hår som visst, kan va roligt ibland, men ja föredrar rakt hår! Inte spikrakt gillar ja inte men ja älskar det där svallet you know, d är så fint! Men lyckas sällan få till det så..:( , jag har även färgat mitt hår jävligt många gånger haha INTE KUL! Ångrar mig nu! Har haft det allt i från rött till blont o svart och nu är det slutligen brunt igen (min naturliga hårfärg är alltså brun) Men det blir ju jobbigt vafan, vissa säger att ja passar mer i blont andra säger mörkbrunt goshh så jobbigt haha, men nu har ja iaf bestämt mig för o behålla denna mörkbruna färg och toppa det varje månad för o låta det växa! Vill ha lååååångt hår nu! men hatar hårförlängningar! det känns så ofräscht och onaturligt ju..

Sluttjatat om mitt hår nu haha, sitter här o chillar lite, är så trött men är inte sömnig! Är det bara jag som kan känna så? Att man är trött men inte sömnig, elr sömnig men inte trött? Det händer mig ganska ofta och folk tycker oftast att det är onormalt haha :S
Imon är det en skön dag! På förmiddan har vi Företagsekonomi A och på eftermiddan har vi Småföretagande och eftersom vi håller på och starta fiktiva företag så innebär det att det är fria lektioner då man får jobba vart/hur man vill :) , efter skolan ska ja på spinningpass med min kära Mirna! På kvällen tror ja det blir hänga med mina flickor!

Jag kanske bodde sova nu eftersom jag ska upp 7 imon? Nu ljuger jag, jag kommer ställa alarmklockan kl 7 men ja kommer ju antagligen stiga up 7.30 höhö..men sak samma bodde ändå sova nu..strax haha, ska bara sitta framför datorn lite till (a)

Men jag säger godnatt till min kära blogg iallafall!

Godnatt bloggis, pussss!

Konstig dag..

Kategori: Allmänt

Hej kära blogg!

Dagen började så bra alla var glada, jag o Shabbu var helt hyperaktiva på idrotten och vi stod o skratta mest hela tiden! Roligt! Men sen hände någonting hemsk! En klasskamrat började skaka och fick jättesvårt att andas och hon bara grät och grät och skrek att hon fick ont i hjärtat, det var så jobbigt o se. Sånt e så hemskt! Man ser hur mycket en person lider men man kan inte göra någonting åt saken. Hon fick åka till sjukhuset med ambulans och vi fick senare reda på att hon mådde bra. Men händelsen väckte starka känslor i klassen och det var inge kul, alla var ledsna och nerstämda :( Och vi är ju SP2A vafan! Vi är alltid glada ju! Vi är ju kända för att vara den pratigaste/mest högljudda klassen på skolan..Iallafall senare mot dagen blev det lite bättre då alla blev lite gladare..Då tog vi lite bilder o så, som ja kan lägga in sen :D

Nu är syrrans pojkvän & hans familj här o vi åt middag o så sen har ja suttit i mitt rum och tittat på TV, The Hills (I LOVE) o så några komediserier :) Chill e dt idag eftersom jag har iiiiiiiinga läxor!!! så skööönt ååh haha :D

Nu ska ja titta runt lite på nattstad sen blir dt TV igen, gaah va gör man utan TV! haha
Hörs sen, puss!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen!

Vakna tidigt idag, typ kvart i 7 !! Men det va skönt att ta en uppfriskande morgondusch som nu gjort mig väldigt pigg! :)
Nu i skolan har vi idrott YEAY älskar idrott! synd att vi bara har det varannan vecka :(. Idag har vi iaf boxning, fan va skoj..att kombinera vår klass med boxning kan ju inte bli annat än skoj!
Sen har ja även engelska & svenska (redovisning i BÅDA goshh!) men ja e iaf typ klar, behöver bara slipa lite på engelskan under lunchrasten då ska dt nog bli bra :D
Nu ska jag sminka mig litegranna, sätta upp håret o sen blir det en stor frukost!

Hörs senare, Puss!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hej igen bloggis!

Härligt avsnitt av Grey's som man dock blev ledsen av! Stackarn! Men det nog det som gör Grey's så jäkla bra, att folk inte bara överlever hela tiden o allt flyter på lalala, utan de man tycker mest synd om dör! Då känns det mer äkta, som att det är påriktigt!
Nog om det nu, kom precis ut från duschen och nu sitter jag här med blött hår i badrock och är typ panikslagen eftersom jag blev precis påmind om att vi ska redovisa om John F Kennedy på engelskan imon!! Fast iofs ska inte ljuga, sååå panikslagen e ja ju inte eftersom man ändå bara ska sitta i 5 min i tvärgrupper och prata om sånt man själv tycker är intressant om respektive presidenter. Så nu letar ja upp lite intressant fakta om honom så dt ska nog gå bra! 
Efter engelskagrejsen ska jag föna/platta håret och sedan är det bums i säng, orkar jag läsa lite ur min bok than great annars är det bara sova sova sova - är skittrött!

Puss!

Tråkigt tråkigt..

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!

Tänkte börja berätta lite om mig själv men ja e så jäkla hjärndöd just nu så jag kommer inte på nått o skriva haha så ja får göra det sen istället..kan berätta om min tråkiga dag ist? jaa dt gör ja :D

Jag går på Donnergymnasiet, vilket innebär att på onsdagar har vi ingen skola (YEAY!!) men olyckligtvis var jag ändå tvungen o släpa mig till skolan eftersom jag var tvungen och träffa en klasskamrat för o göra klart för en redovisning som vi ska ha imon! Stressigt var det, kom en timma försent (skulle va där halv 11 men va där halv 12)och han hade suttit länge o väntat på mig där, men jag va hungrig så jag lämnade honom där o gick ner med Mariama och åt istället, vi tog ju vår tid som vanligt vilket ja inte tror vår klasskamrat gillade speciellt mkt, men vafan man måste ju få äta i lung & ro haha!
Iallafall till slut blev vi klara o stack upp till skolan igen men där hände ju inget för vi samlades bara en massa o börja tjöta istället för att plugga! Men till slut grävde ja mig in i massa papper med hörlurarna på och fick gjort lite, då var alltså kl typ halv 3 och klasskompisen stack hem och jag drog till stan med Mariama & Mantana för och hjälpa dom med deras marknasundersökning men dt gick inte så bra haha så jag sa hejdå till dom och gick en runda själv för o shoppa lite..fynda lite grejer faktist, hittade två färgglada linnen, en sötsöt t-shirt och en klänning till mamma!

Skulle faktist egentligen gå tidigt från skolan idag o dra till sjukhuset med blommor till mamma som opererades idag men mamma va klar väldigt fort och fick åka hem direkt efter o ja hade massa plugg ju så dt blev inte av tyvärr :( men har bestämt mig för att hjälpta till en massa hemma nu iaf eftersom hon behöver vila!

Just nu pluggar jag som bara den (elr ska göra det efter detta inlägg då..) för vi ska va klara innan kl 21.00 har vi bestämt..sen börjar ju Grey's Anatomy YEEEEEAY!! Längtat sååå efter den!! o sen måste ja ju duscha o föna håret o läsa lite ur min kära bok..åh *gäsp* GE MIG LOV!

Pussss!

Mitt första inlägg..

Kategori: Allmänt

Hejs svejs!

Försökt börjat blogga ett bra tag nu men har aldrig riktigt orkat eller haft lust, men nu bestämde vi oss för att sätta igång, en kompis och jag :) för jag älskar ju att skriva och att ibland få skriva av sig är ju inte helt fel!
Mamma & syrran tycker iaf att ja skulle starta en blogg eftersom jag har så mkt åsikter om allting och för att jag tjötar så mkt haha..får se hur dt går dåå :D

Puss!