Gona

Valborg!

Kategori: Allmänt

Yooooo, blir dålig uppdatering idag, har inte tid o sitta vid datorn då det faktist är Valbööörg idag höhö :p
Blir en repris från förra året - Trädgårn med grabbarna =)
Men den här gången ska ja se till o inte bli lika full som sist hahaha...
Vi ska iallafall börja kvällen med och sitta på slottskogen och dricka o tjötaaa sen blir det att röra sig in mot stan.
Nu måste jag locka håret o sånt där girliegirl, mamma har köpt en jättefin klänning till mig som ja ska ha ikvälllll också (= wihuu ja är jättetaggad o TRO MIG dt va länge sen ja va taggad för fest alltså haha...Hoppas ni får en fin Valborg iallafall! Pusssheeeeeeej
Lite bilder från förra årets Valborg.

Degar på balkongen

Kategori: Allmänt

Hey you guuuys!
Gud ja är helt utmattad!! Va tvungen o gå upp galet tidigt idag för o gå till doktorn och sen när jag kom hem tittade vi på massa videofilmer från när vi va små. Alltså herregud, skrattade ihjäl mig igår o idag när vi tittade hahahaha sikken liten skitunge man va. Fanns film på mina födelsedagar, shääät va man gick loss. Hahahaha vi dansade verkligen ihjäl oss hemma i vardagsrummet. Är supernostalgisk just nu!!! Känns så sorgligt att se att man vart sååå bra vän med vissa som man inte ens hälsar på idag! Det är helt sjukt fan.
Men ahh va ska man göra liksom =)
Resten av dagen har jag bara degat på balkongen. Familjen har åkt iväg till Helsingborg så jag är ensam och uttråkad........Råkade somna i solen så ja vaknade i ett ryck av att ja kände att min kind höll på o typ brinna haha. Nu ska jag ner och köpa jordgubbar sen blir det att fixa ihop en middag, pussssshej!

När latheten tar över..

Kategori: Allmänt

Livet lekerrrrrr ja mår utmärkt!!! Vet ni vad den ENDA anleningen är till varför jag inte bloggat? Hahaha jo för varje gång jag suttit mig vid datorn har jag tänkt "Måste ju ladda upp bilder..min kamera..åhh den i väskan..orkar jag hämta den? janejjanejjanej...." Hahaha feel freeeee to call my the world's laziest!!
Jaja iallafall, i Liseberg hade vi riiiiktigt kul, hahaha skrattade verkligen ihjäääl oss. Och hade alldeles för roligt för att komma ihåg o ta kort, men det blev några få st.
Sen har vi äntligen hyrt dom jäkla cyklarna vi tjötat om haha. Ni vet dom som man kan hyra överallt i Göteborg? Vi hyrde sånna, cyklade ner till Garbo och fick med oss baguetter och filtar och cyklade iväg till parken och bara chillade i solen. Riktigt soft =)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag iväg o träffa vännerna. Ha det fint!
PÖSSSSSSSSS

ZZZZZZZZZZZZZZZ

Kategori: Allmänt

ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz.................

Liseberg!!

Kategori: Allmänt

Heyy!!
Hoppas ni mår bra! Det gör jag hihi =)
Igår va det riktigt roligt, var hos mina kusiner hela dan. Vi åt gooo middag, satt på altanen o drack o tjöta sen blev det övermumsiigggg tårta.
Sen på kvällen åkte vi hem o ja va skituttråkad så grabbarna kom förbi o vi tog en runda bara. Sen kom jag hem o kollade på film med mamsen.
Nu ska jag iväg till Liseberg med syrran o lillebror. Ska bli riktigt roligttttt woohoo :D. Och senare ikväll ska jag hänga med grabbarna ba. Ari ringde mig imorse från tåget o berättade om deras Sthlm-vistelse, lät sjuukt kul ju. Skulle vart asnajs o lämna Göteborg i några dar. Men det får bli senare nångång =)
Jaaaja nu ska ja inte tjöta mer, måste gå o göra mig iordning. Hoppas ni får en fin dag iallafall!
Bjussar på lite bilder från igår, pussspuss!!

Kusin-kalas!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeellöööw!!
Blir dålig uppdatering idag då jag ska iväg med familjen till Mölndal till våra kusiner Matilda & Anton som ska firas =)
Har inte träffat dom på över ett år fan så nu har dom väl säkert växt till sig rejält!!
Ska bli roligt iallafall! Vi hörs senare, kanske lyckas mobilblogga under dan om ja inte glömt hur man gör haha pussss ha en fin dag =)

(försökte bjuda på bilder från igår men minneskortet vill inte sammarbeta med mig tyvärr)
Fick bli bilder på min morbror o hans barn Anton, Isabella och Matilda ist =) Sötaste!!

Parkhäng

Kategori: Allmänt

Gomorroon gomorron!!
Hoppas ni har vaknat på rätt sida ida, det har jaag haha =)
Tänkte hoppa in i duschen nu en snabbis och sen ska jag iväg med syrran till nån park o bara ta det lugnt i zzzooolen (=
Svarar på kommentarer när jag kommer hem. Hoppas ni får en riktigt skööön dag! Pösssss
sis and me in Genéva (januari)

BBQ

Kategori: Allmänt

Heeey yooo!
Idag har jag inte uppdaterat för ja har vart borta hela dan. Va med grabbarna hos Ari, först låg vi o softa på solstolar på altanen, lyssnade på musik o hällde i oss massa redbull o sen grillade hans mami massa gott så vi satt i flera timmar o gottade oss med goooo mat och vattenpipa, sen var vi ute och chillade bara. Haha sjukt kul dag, har skrattat ihjäl mig som vanligt.
Nu har jag suttit med mami, sis o albu i vardagsrummet o tjötat o käkat jordgubbar med choklad. (FINNS DET NÅGONTING GODARE ÄN JORDGUBBBBBBAR? Jag var i Schweiz i 18 dagar o åt jordgubbar VARENDA DAG o ja kan aaaaaaldrig tröttna, det är verkligen min favorit!!!)
Men nu ska jag sova, måste komma upp någorlunda tidigt imon så ja kan njuta av vädret =)
Pusss & Godnatttt!
Jag och Mini-Arian (Haha hans helsköna lillsis)

Töööng musik

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeello moto!!
Haha okej nu har jag skrivit massa text två gånger men raderat det igen, känner att dt blir för mycket babbel bara..
Så istället för o börja pladdra på här så tänkte jag önska er en goooooooo kväll och bjuda på en gryyyyym låt =)
Godnatt! Pusssssss
Sååååå jäkla skön!

brotip#140

Kategori: Allmänt

Blööh fick en flipp igår och kände bara för o ta bort bloggen..Men det har gått över nu. Bestämde mig för att jag slutar blogga när JAG verkligen känner för o sluta, inte för att ja har en dålig dag p.g.a andra människor!
Nog med det, idag är jag en riktigt wifeyyy (haha)..städar, tvättar, diskar yeah..tar det lugnt samtidigt..hatar att stress-städa. Tur att jag plockade undan allt igår istället och diskade disk för typ 50 pers (diskmaskinen är pajj u know) så ja slipper det idag..Ska upp o damma litegranna nu sen ska jag unna mig ett skönt baad!
Ikväll kommer mamsen och lillebror heeem, ska bli roligt o få lite liv här hemma igen, vart ju helt dött igår när broshan stack hem :P
Vi hörs senare, pussspuss!!

Jobbig daaaag

Kategori: Allmänt

Godmorgooon!!
Oj va länge ja har försökt få till det här inlägget nu..det är ju inte ens morgon längre haha...Hursomheeeelst, idag vaknade jag upp deppad som fan. Broshan åkte iväg tidigt imorse, ja har masssssa pappersarbete att ta hand om och här hemma ser det ut som ett bombnedslaaaag!! Men tack o lov har jag vänner som alltid vet hur dom ska få mig på humör haha (vilket egentligen är ganska enkelt..) =)
Så nu sitter jag här med massa papper som jag ska fixa med, efter det blir det ner o beställa en tid för tvätten, promenad och sen måste jag handla.
Sen måste jag stoooorstäda här hemma =(( Meeen vi hörs nångång efter det!! Tävlar mot mig själv idag..hahaha pussss
Ikväll tänkte jag bjuda på lite Sensation White-pics :D

Tuesday

Kategori: Allmänt

Haft en underbar daaag! Satt på en park och tog det lögnt med Itman, broshan och Petros. Sen stack killarna o ja o itman va kvar ett tag. När solen gick ner tog vi vårt pick o pack o stack över till Samsam. Hahaha hade sjukt skoj där som vanligt. Nu är jag hemma och chillar med broshan o Petros men tror jag ska dra mig till sängen snart. Måste upp tidigt imon o boka in en tid hos läkarn blöö =(
Vi hörs imorgon, godnatt!! Puss

Bästis-dag =)

Kategori: Allmänt

Jag och Itman ska strax iväg och köpa massa gott o dra till nån park o chilla. Vi har alooot to catch up hihi så det ska bli skojigtt! Senare vill SamG att vi ska iväg o titta på hans match så vi får se om vi hinner med det =)
Ha en fin dag så hörs vi ikväll! Pussss

Chill dag =)

Kategori: Allmänt

Hey you guysss! Är helt dead o vill bara ligga i soffan o dega till nån film så det blir bara ett inlägg ikväll (och svar på kommentarer imon<3) :P
Idag har jag tillbringat hela dan med grabbarna bara. Först var vi på stan o njöt av solen med glass o promenad, sen käkade vi på Garbo's uteservering i solstolar haha.
Åkte till mig för ombyte sen stack vi hem till Arian och degade på hans balkong o tittade på family guy. Efter det handlade vi massa gott och stack iväg och grillade. Vi körde massa roliga lekar o skrattade ihjäl oss hahaha. Sjukt skoj.
Nu ska jag titta på film med broshan =) Godnatt! Puss

Sensation was amazing!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i Göteborg efter en helt fantastisk kväll på Sensation White i Oslo. Ska inte ens försöka förklara känslan man får av att stå där för det är omöjligt. Ohhh får rysningar bara ja tänker på det!! "Som att vara i himmeln bland änglar" hahaha...Nu ska jag ta en låååång dusch o sen umgås med mina kära syskon ♥

Sensation White

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag in till stan för o ta bussen till Norge med Nina och Shabbuuuu.
Ikväll blir det SENSATION WHITE i fleeeeeeeeeera timmar!! Wohoooo nu kör viiiii!
Tillbaks på Söndag nångång!! Pössssss
Sist jag va på Sensation White i Köpenhamn i November =)

Friday

Kategori: Allmänt

Wooow va trött jag äääärrrrr..Vart ute hela daaan känns det som.
Var på stan med vännerna på dan, kollade runt efter nått fint (hittade inget såklart) men Ari köpte bästissband till oss haha =) sen åt vi typ världens starkaste thaimat.
Sen satt ja hemma med broshan o chilla hela kvällen tills vid 10 då killarna plocka upp mig, det blev bowling o käk, jävligt kul as usuall. Jag har verkligen världens bästa vänner alltså =)))
Nu måste jag ta en dusch och packa väskan, imon bär det nämligen av till Oslo för Sensation Whiteeeeeee :D ska bli så sjukt skoj!!
Får svara på kommentarer på söndag istället, e dödstrött nu!
Ha det fint! PUSS
Våra gayband hahaha

Ut på staaaan

Kategori: Allmänt

Hey you guysss!
Va tråååkigt med vädret! Igår var det ändå soligt på eftermiddan när ja kom o ja blev så skiiitglad att ja slapp ett sånt miljöbyte men it's Sweeeeeden så antar att det är sånt här man får vara beredd på..tyvärr.
Igår chillade jag bara med broshan här när jag kom hem, sen kom Petros över och Nina & Shabbu. Så det blev lite förkrök här sen stack jag o tjejerna ut. Vi var på Peacock o dt va asnice. Vi satt o drack o prata om allt mööjligt, hahaha riktigt kul.
Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag iväg till stan med Nina o grabbarna. Saknat ihjääl mina vänner!!
Fast om ja ska va ärlig så saknar jag min familj också, ja, redan! När jag gick o la mig vid halv 5 nångång igår så blev ja helt ledsen haha, inte roligt o inte kunna sitta uppe o prata hela natten med mamma o sen höra henne säga 'Naten e mir qika jem' (Godnatt min dotter) innan man går o lägger sig, det är en slags trygghet :P äh vet inte hur ja ska förklara! Hur som helst så kommer hon på besök igen nästa veckaaaaa wihuuu så det ska bli riktigt skoj. Denna gången kmr hon med min bästaste lillebror också =)))
Nu måste jag iväg, bjuder på lite bilder från igårkväll senare när jag får dom av Nince! Pusspuss
Igår på Amsterdams flygplats :)

Hem till Göteborg!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag strax iväg till flygplatsen, tänkte bara kika in här o säga godmorgon o önska alla en finfiin dag! =)
Är hemma i Göteborg vid 5 och då hämtar Nina upp mig, har saknat henne såå!! Ska bli kul o catcha up!!
Ikväll blir det nog utgång. Shabbu fyller 20 år den 19 april så det ska tydligen firas nu några dagar i rad..haha, typiskt Shab!
Men nu vet ni iallafall, ifall uppdatering blir dålig sen hehe..Hemma väntar förövrigt min bror också, som är på besök i Sverige. Saknat honom o syrran redan fan, fastän dom åkte i lördags! Alldeles tomt utan dom ju :)
Ajaa nu måste jag röra på påkarna iallafall, ha det bäst!
PUSS
äääälskar den här låten!

Familje-dag

Kategori: Allmänt

Inte blivit så mycket bloggande idag just för att jag bara umgåtts med familjen, vill passa på nu eftersom jag åker hem imorgon.
Ska bli dötråkigt att resa ensam, speciellt när jag ska mellanlanda i Amsterdam i några timmar. Blöö hatar att resa ensam, man blir så seeeeg!! Menmen får väl ladda upp med tidningar o sånt där :)
Förresteeeeen, så jävla oväärt, såg att jag börjat flagna nyss..REDAN!! Har fått lite färg här (tack o lov, broshans kommentar när jag kom hit "Shit din hand..det ser ut som du är död" hahaha) meen den vill redan försvinna =( Jaja what to do, bara den håller till på lördag är jag nöjd hihi..
Nu ska jag fortsätta chilla med mina älskade bästaste finaste föräldrar ♥
Ha det bra så hörs vi imon!! Pusss

Shoe-paradise

Kategori: Allmänt

Den svarta där, drömskor.
Need I say more?

Pink

Kategori: Allmänt

Yeay, finally found it! .Manhattan.

Jackets

Kategori: Shopping

Vafaaan gör jag vaken nu? Helt seriöööööst. Så jobbigt, jag hade en lååång sån här period då jag inte kunde sova innan 3-4 om nätterna men jag lyckades komma ur den ett tag och nu känns det som jag är tillbaka där..typiskt haha. Yeye whatever, man ska inte klaga!

Tänkte bjuda på lite bilder eftersom jag uppdaterar så kasst now a days hehe..
Det blir ytterplagg denna vackra natt/morgon..
Vissa nya, vissa lite äldre men som jag inte visat.
Tycker dock att bilderna inte ger plaggen rättvisa, systemkameror är inte min grej fan, är superkass på inställningar o sånt där så det här får duga =)
Älskar denna!!! Ska göra om den lite grann också, åh va fint det kommer bli!!
H&M
Snygg som fan men såg att H&M fått in liknande tyvärr =( Köpte min i någon random affär i Montenegro i somras och det var kärlek vid första ögonkastet hehe ;P
Så glá ja blev när mamma hade köpt mig denna häromdan! Älskar långa kavajer, denna är dessutom mjuk och suuuperbekväm. I'm sorry men jag orkar verkligen inte gå upp och kolla märket nu haha så fråga ifall ni undrar. Den är iallafall köpt på ett ställe som heter Manor här, typ som Sveriges Åhléns fast myycket mer utbud :)
My beloved leather-vest! (Den är inte alls sådär plastig i verkligheten)
Helt klart en av mina favoriter. Köpte den här i Bershka i somras.
-
Naj men nu måste jag fan lägga mig. Ska försöka tidsinställa några inlägg imon så ni har någonting att läsa när ni ramlar in här hehe..Godnatt på er!! PUSS

Goodmorniiiiing!

Kategori: Allmänt

Godmorgonnnnn!
Fan för mig att ja inte uppdatera igår, jag är alldeles för lat här alltså haha.
Tillbringade iallafall hela dagen ute i solen, drack, rökte, lyssnade på musik, läste tidningar och böcker. Man måste ju kunna underhålla sig själv fan haha. Men sen kom pappa o räddade mig från en jääävligt dålig tidning :)
Fick höra sjukt roliga historier haha pappa har alltid vart en berättare så det är lätt o bli underhållen.
Sen åkte vi iallafall hem på hans moppe (haha bästa) och åt lasagneeeee, jääävlar va gott alltså.
Nu ska jag upp och hoppaaaa, ligger fortfarande o drar på mig men ska strax käka baguett sen blir det stan med mamma. Måååååste hitta en vit klänning!!!
Hoppas ni får en underbar daaaaaag =) Pussheej

Yellow

Kategori: Shopping

Nytt gult naglack från Clarie's.
I love it!

Pictures

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Har inte haft någon lust att blogga då jag bara njutit av vädret och av världens bästa sällskap!
Igår lämnade visserligen både syrran och broshan mig för Schweeeden men jag försöker att ha kul ändå! Svårt då vi umgicks 24/7 menmen hehe..Igår och idag har jag o pappa bara hängt. Igår vid sjön där masssor med folk bada o alla låg i bikini (så härligt!!) och idag satt vi vid parken, o även där låg människor i bikini. Snacka om att dom har fått en vaaaarm vår här alltså, så glad att jag också får uppleva lite av den hihi. Sist jag kollade vädret för cirkus två timmar sedan så var den på 19 grader!!! Om det är någonting jag älskar så är det vaaarma kvällar!!!
Annars dom senaste dagarna innan dess har jag bara haft jävligt kul med mina knasiga familj som jag älskar såå!!
I Fredags var det som roligast, då hyrde vi (syskonen) bla en båt och var ute på sjön ett tag. Syrran och lillebror badade men jag och storebror fega ur haha..
Orkar inte skriva ner allt jag gjort men kan bjuda på bilder istället!
Btw jag är så deeeeeeeeeepp idag =( Köpte en sååå SJUKT snygg röd skinnjacka för några dar sen men den var jätteskrynklig (pga den legat i paket sa dom) men både jag och pappsen försökte med allt man läst på nätet att man kan gö men den vill inte räta ut sigggggg..fan också, blir så ledsen. Den är så himla snyggggg alltså, men jag gillar inte skrynkligt skinn fan..
SÅ..om någon vet någon riktigt snygg röd skinnjacka så säg gääärna till!
wooow, va mycket bilder det blev! aja nu måste ja hoppa in i duschen sen blir det skype med Arrebarreeeee =)
PUSS

Genéve

Kategori: Allmänt

Det är nån jävla otur som förföljer mig alltså. Hahaha nu har jag bränt mig rejääält i ansiktet. Är röd som en tomat och det sviiiider som fan =( Idag var det verkligen sjukt varmt, mina ben sved som fan av solen och jag kände verkligen att jag stektes. Folk badade och gick halvnakna haha så härligt. Det luktar verkligen sommar här!!
Min syster är också här så nu lär det bli ännnnnu roligare! Får bara hoppas på att mitt ansikte lugnar ner sig lite till imon :p
Men nu ska vi ut och ta några drinkar på någon uteservering vid sjön, behöver frisk luft till mitt stackars ansikte haha.
Godnatt!!!

23°

Kategori: Allmänt

Hey!
Hinner inte alls skriva sà mycket dà jag helst vill njuta av vàra härliga 23 grader strèlande sol vi har idag!
Tänkte bara uppdatera en snabbis sà ni har nàgonting att làsa nàr ni kommer hit hehe..
Senare idag kommer min kàra faster och kusin frèn Kosovo och hàlsar pà! Ni som hàngt med i bloggen ett tag kanske kànner igen min vackra kusin Vanessa som ja hàngde med vàldigt mycket i höstas när jag var i Kosovo =)
Och imorgon kommer ingen mindre àn min syyyyster hit!!! Längtar ihjäl mig tills hon kommer, har saknat henne o det ska bli sà sjukt skoj!! Förra gàngen vi var här hade vi askul och dè var det àndè kallt, nu àr det ju nästan svensk sommar här!
Yeah jag har en riktigt bra daaag idag =)))) Men nu ska jag stoppa in ISKALL Icetea och lite annat gott i en kylväska och dra ner till sjön och chilla. Ha en fin dag! Pusssss


Vackra Genéve

Underbart väder!

Kategori: Allmänt

Heeyy you guyss!!
Jaaa det goda humöret håller i sig! Solen stråålar och vi ska få 20 varma grader idag =))))) Jag är så dum och kommer ångra det sen att jag inte går upp tidigare och njuter av solen så mycket ja kan men jag är för laaat. Funkar ju inte när man lägger sig efter kl 4 varje natt!
Men jag har ätit frukost nu och tagit en snabbdusch, ska bara slänga på mig lite kläder sen drar vi till sjön och degar vid klipporna =)
Men nu måste jag sticka fast först vill jag..
TACKA SÅ MYCKET för era supergoa kommentarer. Ni är verkligen bäst!!
Massa kärlek till er!! PUSSSS
Snart 4 år sen på en promenad längst sjön här i Genéve :)