Gona

Smycken och skor

Kategori: Shopping

Det är fan härligt att vara i Schweiz med bara lillebror. Pappa skämmer bort oss som tusan här. Så det blir ju en hel del shopping hihi ;P
Har inte orkat ta kort på allting men här få ni lite grejor jag shoppade för några dagar sen.



Sjukt coola smycken!!


Stöööörande att skorna inte alls blir rättvisa på bild! Så mycket snyggare på IRL. Menmen ni lär ju få se dom på också när jag är back in Sweden for party party :)

Inception var grym!

Kategori: Tips

Såg ju Inception häromdan och filmen var så bra att jag tycker att den förtjänar ett helt eget inlägg!
Så jäkla bra. Lätt en av mina favoritfilmer. Mina killkompisar hade rätt. Den är i rank med Gladiator och Nyckeln till friheten! Dom ska t.o.m gå och se den på bio ikväll igen haha. Naj men 10 av 10 ger jag den. Lätt värd att se.
Men, inget för slötänkade måste jag säga. Du måste tänka ganska mycket genom filmens gång för att förstå.
Tänker inte avslöja någonting men det är sån där lurig film ni vet. Precis som jag älskar, luriga filmer =)
GO AND SEE IT!

Yesterdaiiii and todaiiiii =)

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Hello!
What's up?
Själv ligger jag bara här och degar. Idag är jag lite piggare, igår, shit igår haha. Så jäkla seg. Låg verkligen ner heeela dagen- Gick bara o handla massa mat för några tusenlappar sen var jag liggandes igen haha. Nu är skafferiet och kylskåpen (ja, vi har två hehe) fyllda med massa food så nu slipper man gå till affären varenda dag och köpa grejor.
Iaf, när jag kände att jag legat ner alldeles för länge igår så gick jag upp och lagade en fantastisk middag!! Alltså jag blir så stolt haha.
Jag har lärt mig laga så himla många maträtter i sommar! Och i Barca lärde Nina och Itman mig att tvätta kläder och jag tyckte att dt var så himla kul att jag började tvätta kläder för 10 pers, tjejernas och killarnas haha. Antar att jag inte kommer tycka dt lika kul och tvätta sen när måste tvätta mina egna varje vecka..
Back to dinner. Lagade pasta med kycklingbitar och mumsig sås. Jaaaja ni tänker säkert men gud vem kan inte gö det. Men för att kyckling ska bli riktigt god krävs fkt skills sådeså! SALLAD lärde jag mig också att laga! Riktigt goa sallader ni vet. Även fast jag själv aldrig äter det..



Imorse vaknade jag seg och trött. Precis då kom pappa hem från jobbet på strålande humör. Hans stressigaste del av jobbet är över så nu kan han chilla på det! Så han ville fira med att gå ut att äta lunch. Så blev en kalldusch o dra på sig keps och glasses. Varmt+precis vaknat+hungrig är liksom ingen bra kombination. Först gick vi iväg till Rent-a-car och bokade bil till vår kommande semster i augusti (woho) inte för att jag inte redan är på semester men aa hehe..Sen gick vi iväg till sjön. Varje år vid den här tiden så finns det massa karuseller längst hela sjön och så finns det mat från alla delar av världen. Och eftersom jag drömde om thai-mat inatt så fick det bli det idag. Skulle velat leta upp libanesisk lr persisk mat för det tycker jag är riktigt gott men jag orkade inte gå mer i värmen så thai fick det bli!



Nu ska jag ta ett bad, inpackning, ögonbrynsplockning och måla naglarna. Ikväll ska vi fira pappas ledighet med goa drinkar och mumsig mat här hemma! Var iväg och köpte massa god alkohol tidigare och fan va jag saknat att bli lullig haha. Pusspuss

Deg

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Seeeeeeeeeeeg. Det beskriver mig idag. Har segat heeela dagen. Och nu är det dax och ta en dusch och fixa saj. Sen blir det ut och äta middag och sen bio. Nice :)
Har typ ingen fantasi idag så I'm gonna hit the shower. Påtal om ingenting..I miss London soooo bad!!!!!! :(
Jaja, I'm out KISSSS

Det har var definitivt bästa kvällen. Oh gosh, take me back!!

Just a dream

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Finaste drömmen hade jag inatt. Old times. Ni vet när man vaknar och blir ledsen när man upptäcker att det bara var en dröm. Saknar allt det där vi hade. Ibland önskar man att man kunde vrida tillbaks tiden och veta vad man vet nu. Saknar dig. Älskar dig. Du är bäst.

Hjälp med ansökning till skolor i USA

Kategori: Tips

Haha, klanttttttt. Självklart lyckas jag komma fram 5 minuter efter filmen har börjat och biljetterna är slut. Gooooood gooood. Men skitsamma, har ändå en förjävlig huvudvärk idag så jag köpte biljetter till imorgon ist. Så man slipper den 10 meter långa kön imon också!!

Iallafall. Fick en kommentar angående USA. Jag har sagt i evigheter att jag ska skriva ett inlägg om hur det funkar med att ansöka o så men glömmer alltid bort det så ja tänkte att ja kan lägga upp mitt svar här. Det är inte sååå specifikt, så det kanske är lite förvirrande för er, men om ni har några frågor så är det bara att fråga på!

"Alltså när man ansöker till skolor i USA så kan man antingen göra allting på egen hand eller så kan man låta ett företag (t.ex EF, Blueberry, IBS osv) göra det mesta av jobbet.

Jag vet inte riktigt hur det fungerar när man gör allt själv för jag själv hade tänkt o ta hjälp av Blueberry (http://www.blueberrysprak.nu/college/) då är allt man behöver göra att ringa upp dom och tjöta lite med dom om vad du är intresserad utav och så ber du om o få ansökningspapper hem till den skola du vill söka. Du fyller i blanketten och går till din bank och ber om en utlands-check. Du måste betala en summa (på cirka 500 spänn) till skolan du vill söka till (spelar ingen roll om du blir antagen eller ej, dom pengarna är ENDAST för att dom ska ta emot din ansökan) så skriver banken adressen till skolan o allt det där och skickar iväg det. Med blanketten som du ska skicka så skickar du även med dina betyg. Dock ska dom vara översatta (till det amerikanska betygsystemet). Om du kan fixa det på egen hand så är det bra, annars kan företaget du tar hjälp av fixa det för en liten summa. Sen skickar du in blanketten och betygen och väntar på ett svar!

När det kommer till de olika skolorna och vilka som är bäst är jag också jävligt förvirrad. Någon säger att en skola är skit medans någon annan säger att samma skola är den absolut bästa liksom så det är lite jobbigt att veta. Men jag har nog bestämt mig för Santa Monica College. Blir klar där på 2 år förhoppningsvis (om du är sämre i ett ämne kan det hända att du får gå en längre period på college, annars brukar dt va 2 år) sen blir man förhoppningsvis transferd till ett bra universitet med hjälp av Santa Monica.
(btw ansökan som ja sa ligger på cirka 500 gäller för santa monica, ja vet inte om det är samma på alla andra)"

Nu måste jag lägga mig innan mitt huvud exploderar. Får visa mina fiiina skor, schnygga jeansväst o allt annat jag shoppat imon istället. Svarar på kommentarer imon också. Pusshej

Bio ikväll

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Hej babes!
Hinner inte skriva så mycket eftersom jag strax ska iväg här. Idag har jag haft en joooobbig huvudvärk hela dagen men det stoppade mig inte från att ta en runda på stan. Kom hem med ett par dö-läckra klackar. Mums på det. Vi hörs när jag kommer hem för nu ska jag nämligen iväg på bio här. Ikväll blir det Inception! Mina killkompisar har tjötat hål i huvudet på mig om hur bra den är o att jag MÅSTE se den så ja...då måste jag väl se den! Pusshej!


Massssa gryma kändisar är med!

Någonting jag älskar..

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010


Smycken!

Detta är en del av min samling. Jag älskar stora maffiga ringar och coola armband. När det kommer till halsband använder jag det väldigt sällan, dt får bli kedjor isåfall. Örhängen är jag också ganska dålig på att använda, till vardags iallafall. Men jag fick ett par jättesöta silver-örhängen av märket Snö of Sweden (finns med på bild) i present som jag börjat använda ganska flitigt faktist. I like :)

American flag..

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Idag har jag varit i stan och shoppat en massa fint. Slog vad med pappa igår HAHA och han förlora så jag hade massor att spendera idag höhö ;D
Skulle ha velat bada idag, var sjukt varmt men så är man som tjej förbannad med a damn thing called my period. Sjukt jobbigt. Kan man inte bara få välja när man ska börja få sin mens? Typ när man är 30 och vill ha barn så ska man säga Abrakadabra och klappa sig själv på stjärten 3 ggr och så får man sin mens. Haha okej jag är sjukt trött. Jag ska iallafall lätt börja käka minipiller innan nästa sommar så jag slipper denna lidan heeela sommarn!
Nu tröttna jag. Så här får ni bilder på en söt tisha jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle ha eller ej. Musse Pigg/Mimmi trenden känns såå way back in time men jag gillllllllllar ju flaggan...what to you guys think?





PS. Nu har jag fyllt på med massa bilder i inläggen om ni kollar i arkivet Juli för er som vill se :)

Titta va jag har köpt...

Kategori: Shopping







Nyvaken och glad över mitt nya flashiga Iphone-skal!! Så himla snyggt att jag dör lite. Hihi =)

PS. Yes, I'm a nerd som aldrig kan sluta flumma.

Grattis världens bästa Bekim och Albulena!!!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

ÅHHHHHHHH HAPPY FACE OVER HERE!!!
Igår eftermiddag fick Bekim och Albulena en liten underbar flicka!! Fan va glad jag blev!!! Känns som att jag blivit faster och det känns helt underbart!!! Åhh är så glad! Verkar som att hon ska heta Leah..så himla fint, I LOVE it!!
Ville bara säga det, nu måste jag iväg!! PUSS PÅ ERRRR!


Köpte dom här urgulliga t-shirtsen häromdan till min lilla prinsessa som passar när hon blir lite äldre =)

Riktigt skön dag!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Idag: Stekte på stranden hela dagen idag. Kom hem på kvällen, gick ut och cyklade med lillebror. Vi cyklade längst sjön till heeeelt andra sidan stan. Så skönt! Tog små pauser då vi satt vid klipporna med fötterna i vattnen, lyssnade på musik och njöt av kall Ice Tea. När vi hade cyklat nästan allra längst längst bort kom vi till en yatchclub där vi köpte chips och och dricka och satt oss på några stooora klippor och tittade på solnedgången. Sen cyklade vi hem igen. Duschade. Fixade oss och gick ut och åt med pappa. Fan va hungrig man var och FAN va mätt och belåten man blev. Mums. Mysig liten italiensk restaurang =) Nu har vi laddat ner massa filmer som vi ska titta på nu, så fram med jordgubbarna, salta godisarna, ICE TEA och allt annat gott vi har i "Gottis-skafferiet"!





PS. Mamma, oroa dig inte vi använder hjälm, jag lovar haha!

Stranden

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Underbart väder så det är dax att dra sig till stranden! Eftersom jag är en sån sömntuta och inte kommer iväg tidigare än 2 till stranden så får det bli mumsig frukost där borta istället. Varma baguetter och Ice Tea, finns det någonting bättre? mmmmmm =) Nej nu kurrar magen för mycket, vi får höras senare. Hoppas ni får en fin dag!! Puss

Jag vill..

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Jag vill klättra i grottor i Thailand. Jag vill åka runt i en träbåt i Venedig. Jag vill dricka vin och äta baguette i Paris. Jag vill promenera längst gatorna i Moskva i finfin päls. Jag vill springa för mitt liv i Afrikas djungel. Jag vill tälta vid safarin och känna hur mitt hjärta nästan går upp till halsen av rädsla när vi hör konstiga ljud utanför. Jag vill festa i L.A's fräschaste clubbar. Jag vill till Jamacia och testa på hippe-livet. Jag vill till Australien och lära mig surfa. Jag vill lära mig spela gitarr. Jag vill till Tokyo och köpa massa coola prylar. Jag vill till länderna i mellanöstern och äta massa god mat. Jag vill till Kuba och träffa massa nya intressanta människor. Jag vill se fotboll i Brasilien. Jag vill njuta av lyxiga middagar i fina London. Jag vill till Dubai och åka skidor. Jag vill till Maldivierna och bo i en lyxig 'hydda' över havet. Jag vill snorkla bland massa vackra fiskar. Jag vill spendera massa pengar i Bora bora. Jag vill till Ibiza och se alla mina House-idoler spela. Jag vill till Manchester och se Manchester United spela live. Jag hjälpa fattiga människor i världen. Jag vill ha ett fadderbarn, som skickar fina teckningar till mig och skriver söta brev. Jag vill göra skillnad i någons liv. Jag vill lära mig äta med kinesiska pinnar. Jag vill träffa mäktiga människor i denna värld. Jag vill till månen. Jag vill klättra till toppen av Mount Everest. Jag vill bära runt på en resväska med 1 miljon dollar i. Jag vill medverka i en film som visas på bio. Jag vill sova i världens mjukaste vita säng på stranden. Jag vill ha en stjärna döpt efter mig. Jag vill dricka goa drinkar på en terass med utsikt över havet i solnedgången. Jag vill få mamma och pappa att nästan spricka av stolthet. Jag vill föna håret, måla naglarna och läpparna röda, sätta på mig ett par Louboutinis och köra runt i en svart nylackad Escalade Cadillac. Jag vill leka jage på en stor äng ute på landet utanför någon liten by i USA. Jag vill gå på ett pool-party med massa collegekids och dricka bål ur blåa/röda pappersmuggar. Jag vill ligga på bilhuven och titta upp på stjärnorna en natt med någon jag tycker om. Jag vill springa runt i regnet och bli dyngblöt, leé, skratta och känna den högsta grad av lycka. Jag vill rädda en okänd människas liv. Jag vill göra bort mig om och om igen för att efteråt kunna skratta ihjäl mig åt mig själv. Jag vill slå ner kaxig tjej som kallar mig för bitch för att sedan kunna slänga ur mig "Who u calling a bitch now, BITCH!?". Jag vill lära mig massa olika språk. Jag vill skänka en njure till någon av mina nära o kära som behöver den mer. Jag vill åka luftballong. Jag vill hoppa fallskärm. Jag vill till festivaler och bli smutsig, full och ha jävligt roligt. Jag vill prata med människor som har gått igenom massor och ta lärdom av dom och deras erfarenhet. Jag vill hjälpa människor som har det tufft att komma på fötter. Jag vill äta bläckfisk och anka. Jag vill bli lika duktig som min mamma på att laga mat. Jag vill skriva en låt till en känd artist.

Oh va jag vill en massa massa mer. Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill uppleva här i världen. Och det mesta kommer jag att få uppleva. Och den tanken gör mig så himla glad och så himla ivrig. Jag längtar tills mitt liv börjar påriktigt!! Jag vet att this isn't it. Jag har inte upplevt en procent av vad jag kommer få uppleva. Får fjärilar i magen nu. Nöjd. Belåten. Livet är egentligen ingenting annat än fantastiskt. Visst finns det elaka människor i vår värld och det finns negativitet som svävar bland dom flesta av oss. Det är det som gör att vi har "dåliga dagar". Vet ni att det finns folk som aldrig har dåliga dagar? Nej jag är inte naiv eller dum. Läs på lite vettja! Det finns människor som uppnår så mycket runt om i världen. Har ni läst om den 82årige mannen som inte ätit eller druckit något på 70 år! Förklara det för mig kära forskare. Jag tror på att det finns övernaturliga krafter. Jag tror på att allting på denna jord är möjligt. Visste ni att om vi kunde använda 100% av våran hjärnkapacitet så skulle vi kunna bota alla slags sjukdomar vi får? Det är helt fantastiskt hur allt fungerar. Livet, människan, världen. Oh. Jag vet precis varför jag stressar och får ont i magen över att jag inte riktigt vet vad jag ska gö till hösten. För att jag vill inte slösa tid på att göra ingenting. Jag vill ut i världen och uppleva, göra någonting nytt. Jag är född för någonting mer än att bo i en lägenhet i Hjällbo. Festa varje helg på avenyn, gå till Nordstan och hänga på Condecco. Det där är, för mig, en loser. Jag har så mycket större mål och planer i livet.

Shoot for the moon.  Even if you miss, you'll land among the stars.

Åh!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Ohh ja hatar när jag blir shoppingsugen på helt omöjliga tider. Fick plötsligt ett stort sug efter någonting nytt, någonting som ger mig den där ÅH-känslan. Skor, skor som ger mig den där OMG-ER-MÅSTE-JAG-HA-ANNARS-KOMMER-JAG-ÅNGRA-MIG-I-RESTEN-AV-MITT-LIV-känslan måste vara bland det bästa som finns haha. Nu tycker väl säkert ni att jag är en tönt, men det får ni gärna tycka för jag kunde inte hålla med er mer isåfall haha.
Nä men nu tycker jag faktist att det var ett tag sen jag köpte ett par riktigt snygga skor. Jag vet att mamma inte kommer bli så glad av att läsa detta haha men jag e ledsen mami, måste...ha...skor...Nu..(HAHA Homer ni vet) nej okej nu är jag en tönt på riktigt. Påtal om skor..en rååååsnygg väska skulle inte heller sitta fel!! Men jag måste bara säga att jag är riktigt trött på att gå runt i affärer och inte hitta någonting roligt!!! Varken i Götet, Barca eller Geneve...Bara mitt älskade London som kan behaga mig. Tror fanimej att det är dax och ta en tripp ner dit snart igen. Barcelona var grymt, men fan va London också va bra! Kan inte riktigt bestämma mig om vilket som va bäst..Hade så grymt kul på båda ju. Jaja, London i höst iallafall. Det vill jag göra. Måste bara hitta några roliga filurer som vill med!

PS. Jaaaa, ja vet att man kan nät-shoppa men jag är en bonde som ännu inte börjat med sånt. Jag gillar känslan av att få känna på plagget, testa det, se det IRL, lukta på det...haha okej jag skojar. Men jag gillar själva känslan att man ska ut o shoppa helt enkelt! (Plus att ja har ett ungdomsbankkort som man inte kan nätshoppa med hehe..)



Shopping

Kategori: Shopping




Fin svart 'romantisk' klänning. I love it!




Söt topp och tight svart kjol.




Två likadana gulliga klänningar med olika mönster. Funkar både till vardags och till party!





Snygg partyklänning.


Ni får se mer en annan dag, är död nu. Och saknar mina vänner jävligt mycket. Önska vi kunde göra om Barca nu nu nu, samma gäng, samma ställe. Bästa!

Städdag (+ bilder)

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Hellooo!
What's up? Här händer inte så mycket förutom att jag är helt döööd. Trött som fan. Vaknade av att jag hörde regndroppar slå mot fönstret och för första gången på jävligt länge så kändes dt jävligt gött. Jag äääälskar solen, men här kan dt bli lite föör varmt ibland. Dessutom hade jag bestämt mig för att gå upp tidigt och städa här hemma medans pappa var på jobbet idag. (Han jobbar hemifrån men vissa dagar i veckan jobbar han på flygplatsen) Det var rena rama kaoset här. Jag har varit så lat att jag inte städat sen jag kom, så idag blev det storstädning. Gräddade även underbara pannkakor till frukost till mig och lillebror och så tog jag ett långt och skööönt bad. Nu vill jag bara sova. Pappa och lillen ska ut på en promenad (Regnet varade ju såklart inte i mer än 1 timme så nu är dt sol igen) men jag orkar faktist inte följa med. Så nu jag ska sova en stund, men först blire ett shopping-inlägg.

Här kommer btw bilder från biot. Vi hade skitkul och filmen var faktist riktigt bra!! :)



Pusspuss

Error

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Tänkte ladda upp bilder på lite av allt jag shoppat men icke sa nicke. Då ska bloggen börja krångla. Har suttit och försökt få den att samarbeta med mig i ett tag nu och snart får jag fnatt så vi får höras när det fixar sig igen. Puss på er!

Middag & bio

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Goddaaaaagens!
Kom precis ut ur duschen. Var och badade, dt blev för varmt gick inte o va hemma fan haha.
Har ganska bråttom nu, ska fixa mig sen blir dt middag o iväg på bio. Så vi får höras inatt. Lovar att bli bättre med bilder också! Ha en bra kväll allihoppa pussar!

Today was a good day

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Hej! Hur mår ni kära läsare? Jag mår bra. Det har lugnat ner sig lite för mig nu. Mest för att jag försöker tänka att sålänge jag själv och Gud vet sanningen så skiter jag i vad alla andra säger/tycker/tror.
Iallfall nog om det, vill tillbaks till glada Gona med glada inlägg =)
Va har hänt under dagrana då, jo inte så mkt, bara bad shopping och chilling! Har shoppat massa fint faktist. Inte visat shopping på evigheter så säg till ifall ni vill att ja ska visa! Idag var jag och lillebror på ett stort köpcenter, vi tänkte shoppa lite och sen gå på bio (ligger i köpcentrumet) men tyvärrrrr så fanns inte Ecplise på engelska idag så vi bokade biljetter till imon ist :D Så imon blire äntligen Eclipseeee! Vi tog oss hem istället och satte på oss badkläder och stack till klipporna med pappa och badade i några timmar..Så himla skönt att bada på kvällen, jag älskar det!!
Så imon tänkte vi bada hela dagen lång, komma hem duscha, gå ut o käka och sen cinema, som dom säger här haha..Nu ska jag tjattra vidare här med mina kära vänner som ja saknar så. puss på er!


-

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Känns som att man klättrar på ett berg. Man klättrar och klättrar men så tappar man greppet och faller ner. Och så måste man börja om igen. Och igen och igen. Varför gör dom såhär? När är allting över? Jag kan inte ens vara arg längre, är bara ledsen och otroligt besviken på mänskligheten.

Jag önska min syster va här. Hon är den jag kan prata mest med. Den jag väljer att lätta mitt hjärta mest med. Min bästa vän.
Och jag saknar min mamma. Jag trivs jättebra med min älskade pappa och lillebror men jag saknar resten av familjen också. Saknar dom så dt gör ont. Allt var så enkelt när man var liten. Då var vi alltid samlade, nu när alla är äldre så är det inte längre en självklarhet att vi tillbringar somrarna ihop.
Jag behöver dom just nu. Min älskade familj.

Aldrig uppskattat dom lika mycket som nu. Vill inte vara vaken mer, vill bara sova och få leva i drömmarnas värld. Tack för era kommenterar, ni anar inte hur mycket jag uppskattar det. Jag svarar såfort jag kan. Älskar er. Godnatt

I love you

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Bad day. Stack till stranden och badade och låg o lyssnade på musik. Jag älskar att vara för mig själv men inte idag. Idag ville jag ha hela min familj samlad och mina vänner nära. Men man kan inte alltid få som man vill. Ju äldre man blir desto mer inser man hur tråkigt det är att bli vuxen..Det är tur att jag vet att jag har världens bästa familj och vänner iallafall. Tur att jag har en mamma som skickar så söta sms när jag ligger på stranden att jag får gläldjetårar. Bara för att hon är så underbar och för att jag saknar henne som in i helvete. Det är tur att jag har en pappa och lillebror som gör allt för att pigga upp mig o få mig på bra humör. Det är tur att jag har vänner som sitter och pratar med mig i timmar för att få mig på humör. Det är tur att jag har två äldre syskon som alltid stöttar mig, som jag kan säga precis allting till och dom förstår alltid. Alla dessa människor..dom kommer aldrig förstå hur mycket jag uppskattar dom. Det är dagar som denna som man förstår hur mycket dom faktist betyder.
Jag mår bättre nu, jag har fått avreagera mig lite. Men såfort jag tänker på allting så brinner det inuti mig. Det här är så fel, såhär gör man inte. Bara för att man inte kan göra sitt jobb så skyller man inte ifrån sig på ett par oskyldiga ungdomar. Fan va jag längtar tills jag får lämna det där landet för gott. Med all respekt till alla svenskar, men jag tycker att Sveriges system e FUCKED UP.
Nä pallar inte ta det igen, ska forsätta kolla på film här. Puss ha det bra och ta hand om era nära o kära.

!!!!!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Jag blir galen. Hur kan en så stor tidning komma med så jävla mycket skitsnack!!!!!! Jävla idioter. Och såklart tror ingen på ett gäng unga invandrare, dt är klart att det är som polisen säger. SJÄÄLVKLART. Fan va arg jag är, jag hjälpte till till det yttersta, jag fick inte ens tid o sörja för att jag var hos polisen typ varje dag efter att det hade hänt. Varför skulle vi vara rädda att säga sanningen? Det är ju för fan vår vän, hon var ju där för o fira mig. Vafan skulle jag undanröja sanningen då för?? Oh ja är så arg att ja skakar. Hur kan man skriva sånna saker. Jävla fucking idioter. Det var inte polisen själva som skrattade och skämtade och SPELADE KORT med festdeltagarna..neejneej så var det abslout inte. Fyfan. Nä nu drar ja härifrån innan jag exploderar av ilska.

Black roses

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Jag steks. For real. Sitter här med två stora fläktar och alla fönster öppna och ändå känns det som i en bastu. Klockan är halv 1 och det är 28 grader utanför. Jääävlar asså. Visst, jag älskar sol och värme men på natten ska dt fan vara svalt..Okej bortsett från när jag ska på nattdopp då hehe..Nä men vafan lite blåsväder tack, så ja inte smälter bort.
Såååå va händer då? Här händer det inte så mkt, tittade precis på en film med familyyy. Saknar min mami, hann ju knappt va med henne. Först var det Barcelona och när jag kom hem var hon här så ja hann ju ba träffa henne en kväll innan ja va tvungen o dra. Meenmen om exakt 3 veckor är hon här!! Och min kära storebror också =)

Iaf, hade VÄRLDENS SJUKASTE dröm inatt hahahaha drömde att jag träffa två heeelt otippade tjejer för vi skulle "prata ut" så börja vi snacka o snacka o dom börja lipa o ja börja lipa o vi blev helt känsliga och värsta bebes från ingenstans..Roliga är att i själva verket hatar dom här mig som fan hahahahaha sick, har till o me fått hatkommentarer på min blogg från dom. Aja, jag hatar inte iaf så it's cool, kändes ba jääävligt skumt haha..

I övrigt så är livet helt underbart. Men om jag var lat innan så vet ja inte va jag ska sätta för ord på vad jag är nu. Tror alla mina krafter har släppt. All hyperaktivitet som jag hade i Barca 24/7 som ingen förstod sig på, den måste jag ju få sota för förr lr senare and the time is here. Jag har typ ingen energi ibland. Kännes mig helt jävla seg i kroppen och orkar knappt röra på mig.
Men även fast jag ibland sover enda till 3 på dan så gör jag även bra saker! Som när jag cyklade för någon dag sen. Vi skulle till Geneve plage som ligger andra sidan sjön så pappa och lillebror tog vespan medans jag ville cykla. Och faaaan va jag hade saknat och cykla!!! Hade fan glömt hur härligt det är. Att bara känna vinden mot ansiktet och håret, se alla fina byggnader och det glittrande vattnet. Cyklade ju hela vägen längst stranden så dt va hiiiimla härligt. Det måste jag göra om. Kändes som jag var med i ett TV-spel hahaha typ när man kör fort och dt är massa folk så man måste va kvick och hitta små uttrymen mellan folket så man kan ta sig fram. Grym känsla haha.

Näääää nu har jag tjötat för länge haha. Ni får en tung låt, nu ska jag fortsätta o titta på movie. PUSSHEJ

Skippade paraden för sol och bad!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Godkväll mina damer och herrar!! höhöhö...Är på så bra humör men saknar mina vänner faktist..önska dom va här allihoppa, hela barcagänget, faaan va kul vi skulle haaa!!
Men iaf, idag var en riktigt skön dag men dt var liiiite för varmt. 28 grader i VATTNET!! Hur ska man svalka sig? Hahaha kändes som om man vorre typ i Afrika. Vi skippade paraden idag, dt gick fan inte..vi badade hellre, men man såg ju lite pyttelite från stranden..o hörde gjorde man definitivt, massa bra housemusik..dt lät lite som studentflak faktist (fast typ eh...tio ggr mer). Badade och solade gjorde vi iallafall. Och åt, vi köpte me oss massa gott påväg till stranden, jordgubbar, vindruvor, icetea, bebisyoughourt, chips o allt vare va så vi gottade oss rejält.
Kom hem vid 7 och pappa ville att vi skulle ut o käka pizza men ja var, av någon konstig anledning, sjukt sugen på riktigt hederlig albansk mat så jag och pappa rörde ihop någonting riiiiktigt gott. Inte riktigt som när mamma lagar men dt funka!
Sen blev det duschen och så satt vi o kollade på matchen (typ hehe..) och så har vi kollat på film. Riktig chillkväll. Nu ska vi fortsätta kolla film här sen blir det läggdax. Imon ska vi iväg till Genéve plage, minns ni? Där jag brukade hänga förra sommarn. Älskar det stället, så himla sööööft. Jaja sen på kvällen ska vi ut och käka och kolla på matchen. Blir min första match. Har inte kollat en enda match från början till slut hela den här VM. Om vi tittar hemma så går jag alltid iväg och gör någonting mitt i matchen o om vi e ute hittar jag alltid nån som hellre skojar runt än och titta på matcherna haha. Nej nu måste jag dra pusssss o godnatt

























My feelings for you

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010



Can life really get any better than this??? FAN VA JAG ÄR GLAD!

Härlig dag!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Vf plågar jag mig själv? Mina ögon svider och jag är helt död men ändå sitter jag här som ett spöke haha..Nä men ska strax lägga mig tänkte bara flika in med ett kort inlägg.
Idag var en riiiiiktigt skön dag! Vaknade upp och satte genast på massa hög musik. Pappa var på jobbet så jag o lillebror högg i frukosten och sen var det dax och dra till stranden. Stekte där från typ 12-1 till 8! Solade, badade,lyssnade på musik, åt nachos och bara chillade. Pappa kom också förbi en stund efter jobbet. När vi kom hem lagade jag och pappa middag. Mums va gó mat det finns i det här landet. När jag och lillebrodern vilat våra magar så tog vi på oss våra bekvämaste skor och gick ut på en långpromenad. Efter att ha vandrat runt till typ midnatt så ringde pappa och ville bada, så han kom till stranden med våra badkläder och det blev ett jääävligt skönt nattdopp. Fan va jag äääääälskar att bada på natten, så himla skönt asså. Och så jäävla sjukt, kl va efter midnatt och stranden var proppfull!! Folk hade på hög musik, skrattade, dansade, badade, hoppade från hopptornet precis som det vorre mitt på ljusa dan, helt sjukt faktist haha. När jag kom hem blev det en lång dusch och nu sitter jag här. Ska sätta på någon film att somna till. Imon är det stoooort parad i staden, dom stänger av alla gator o grejoor så jag och lillebror tänkte dra dit och efter det blire stranden. Btw jag har redan fått lite färg!!! Woho är värsta glad med tanke på att jag såg ut som typ casper innan..Farbrors kommentar i flygplatsen igår "Du har druckit så mycket alkohol i Barcelona att du bleknat ist för att ha blivit solbränd" HAHA skön den. Jaja nu har jag tjötat alldeles för mycket PUSSHEJ














In Geneve

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Heeeello! Va händer? Jag sitter här och kan typ knappt andas. Alla stora fönster är öppna, vi har satt på två stora fläktar på varsin sida av rummet men ändå är det kokhett!!

Igår kom mamma hem till Sverige. Hon fyller år 10 juli så vi hade överraskningsfest för henne när hon kom. Vi hade satt upp ballonger, lagat mat o tårta och så gav vi henne finfina presenter. Vid midnatt blev ja suprisad av mina killkompisar som ville komma o säga hejdå, för gulliga är dom :D Så vi tog en sväng till stan helt spontant och dt ska alltid hända massa trams..Som att Moner låser in en anka i en restaurang och att Arian senare börjar desperat jaga ankan, i hopp om att den ska börja flyga hahaha..Vi planerade massa skoj, va sådär gulliga mot varan för en gång skull o sa hur mkt vi kmr sakna varan haha sen kom jag hem. Var uppe till typ 5-6 och vakna vid 11 så ni kan tänka er hur DÖÖÖD jag va. Som tur var så hjälpte mamma mig med packningen imorse så dt va gött, hatar att stressa..Iaaaaaaf måste säga att resa ensam är bland dt tråkigaste som finns! Det visste jag redan eftersom jag gjort det ett x antal ggr men ville bara påpeka det. Var framme i Genéve kvart över 7 och möttes av en (brun) superglad lillebror som hoppade på mig. ohhhh va ja saknat honom, pussade ihjäl geeken! Fan va jag saknat pappsen också..o schweiz! dt är så chill här. Vi bor några hundra meter ifrån MC så vi gick dit direkt och fyllde våra magar. Sen stack vi till stranden och badade, FAAAN va skönt ni anar inte!! Lämnade ösregn i Sverige imorse för att bada i sjön på kvällen i Schweiz, livet e fan gött.
Nu har jag duschat, nopprat ögonbrynen, rakat benen o allt sånt där man egentligen gör Innan man reser, men whatahell jag skulle bara till mitt andra hem så jag pallade inte me det hehe..
Imon ska jag försöka komma upp tidigt, iväg och handla massa gott och sedan dra till stranden och dega hela dagen!! Nu blir det film med min kära pappa och lillebror =) Pusshej


Sköööönt o lämna regniga Sverige!!

Laddade upp med massa skojsigt inför flyget :)

Byebye Sweden!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Nu drar jag till varmare breddgrader!



Genéve..blir massa bad, shopping, god mat, chilling och umgås med min kära familj!
Ska bli skönt att komma bort från allting och få tankarna på annat. Men jag kommer sakna mina älskade syster & vänner så otroligt mycket! Är inte tillbaks förrens i mitten av september, men datorn ska med så dt blir massa blogginlägg! =)
Puss på er alla, hoppas ni får en underbar sommar!

?

Kategori: Allmänt

Ännu ett slap in the face. Tur att jag har min storasyster, storebror och mina kära vänner just nu. Behöver dom som mest sånna här dagar. Klump i magen och det känns inte bra. Önska man kunde radera all data från hjärnan. Så jag slapp veta saker jag vet, slapp minnas saker som hänt och ord som sagts. Jag längtar verkligen till torsdag då jag får komma bort från den här atmosfären även fast jag kommer sakna alla sjukt mycket. Fan va jobbigt allt blev helt plötsligt. Jag pallar inte, godnatt! Puss på alla urgulliga läsare som alltid kommer med så fina kommentarer, ni är underbara!

-

Kategori: Allmänt

Jag är splittrad. Vet inte riktigt själv hur jag mår. Jag är glad att jag har en underbar familj som jag älskar mer än livet. Jag är glad för att jag har världens bästa vänner som jag älskar så. Jag är överdrivet glad att Bekim och Albulena ska få en liten flicka om bara någon vecka. (Blir ju egentligen en ny kusin men jag ser det som att jag ska bli faster!!) Jag är glad för att jag fick reda på att min morbrors helt underbara fru är gravid igen. Deras son, som även är min gudson, fyller 2 år om några dagar och om 9 månader är det dax för en till.
Men jag är otroligt ledsen över att min kusin lämnade världen för några dagar sedan. Motorcyckel-olycka. Han var så ung, i 20årsåldern, proffs inom motorcyklar. Men så tog han motorcyckeln en dag på stan, utan hjälm, o så var han med i en olycka. Hamnade i koma och efter ett tag så dog han. Det var min sista kväll i Barca jag fick reda på det. Ush kunde inte sluta gråta. Fan va ja hatar motorcycklar, det är det värsta jag vet. Men jag försöker att inte tänka på det. Jag har ingen kraft och energi att gråta och må dåligt. Jag förlorade en vän för 6 månader sen och jag försöker fortfarande bearbeta det och förstå det. Har fortfarande inte förstått att vår kära Nancy blivit mördad. Världen är så hemsk.
Jag försöker hela tiden hitta saker o göra för att inte hamna i dåliga tankebanor. Jag vill resa för att undvika vardagen. Jag vill skratta för att glömma såren i mitt hjärta för en stund bara. Jag vet att jag inte mår så bra egentligen. Jag kan framstå som världens lyckligaste. Och så känner jag ibland, jag känner att jag är så lycklig man kan bli. Men om nätterna, när jag ligger ensam i min säng, så kommer alla känslor, det är bara när jag ensam jag kan känna efter hur jag egentligen mår. Det finns ingenting värre än när ens nära och kära dör. Men jag är inte rädd för döden. Jag själv är inte rädd för någonting egentligen. Det enda jag är rädd för är att förlora mina nära och kära. Dom som får mig att må bra, som får mig att glömma saker jag inte vill minnas o tänka på.

Men jag tackar gud varje dag för det jag har. Jag är så lyckligt lottad som har så fantastiska människor runt om mig. Jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar dom allihoppa. Ibland känner jag bara sånna lyckorus inom mig, då jag bara vill skrika ut till världen hur bra dom är, hur glad jag är att jag har dom i mitt liv.

Mina föräldrar, mina underbara föräldrar. Alla i världen bodde ha sånna föräldrar. Även fast vi inte alltid kommer överns om allt, och även fast vi kan ha våra tjaffs så finns det ingen bättre känsla än när dom så lite som skickar gulliga sms till mig. Mina syskon, ååh..Min syster, bästa vän. På senare tid har vår relation utvecklats så mycket. Hon har verkligen blivit min bästa bästa vän. Jag kan säga precis ALLTING till henne och ni anar inte hur mycket jag uppskattar det. Samma med min storebror, våra deep-talks är oslagbara. Finns ingen kille i världen jag litar på som min storebror. Och Arber ohhh hur skulle livet vara utan honom? Varenda gång jag har tråkigt lr mår dåligt så finns han där och gör vardagen tusen gånger roligare. Jag älskar honom o hans knasiga humor. Han är verkligen familjens lilla glädjespridare.
Världens bästa familj. Skulle kunna göra precis allt allt allt för varenda en <3

Och så mina kära vänner. Som alltid får mig att garva till döds. Som allllllllltid lyckas göra mig gladast i världen. Ni anar inte hur mycket ni betyder. Jag vet att jag inte alltid visar så mycket kärlek men jag älskar er som fan ska ni veta. Vill ha er i mitt liv föralltid!

Det var det, har en sån där dag där jag bara vill sprida kärlek. Livet är för kort för att hata o ogilla. Ta ingen för givet, man vet aldrig när det försvinner. Ni är bäst!!!
Nu ska jag iväg och äta middag hos Bekim med resten sen ska jag möta upp mina älskade vänner och hitta på något. Puss på er alla där ute!





I will do it.

Kategori: Allmänt

Har suttit och tänkt och tänkt och tänkt. Kommit fram till att jag ska sätta upp 3 viktiga mål den här sommaren. 3 saker som jag ska lyckas med den här sommaren. Och ni vet när man vill vill vill göra något men ändå känner innerst inne att man kommer skita i det? Jag känner motsatsen till det. Aldrig känt mig så bestämd och så säker på någonting. För jag vet hur jag är, om ja vill någonting halvt så skiter det sig men om jag verkligen vill någonting, helhjärtat, så får jag det att hända. Jag är grym and I will make it!
Målen håller jag för mig själv. I slutet av sommarn får vi se om jag lyckats :D
Det var bara det, kände bara för o skriva av mig! Nu ska jag äta kvällsmat och kolla på film med min kära broder! Pussss

Camp nou

Kategori: Barcelona 2010


Det var faktist en underbar känsla. Även fast jag inte är det största fanet direkt så blev man nästan tårögd när man gick runt där inne och kollade på alla mästerskap, pokaler, historia o allt annat som fanns. Musiken var ju värsta sorglig också haha så man blev helt rörd.
Nä men alla som åker till Barca måste till Camp Nou!! Påtal om Barca..ja deppar fortfarande, blää mår riktigt dåligt asså!! Om vi hade värt där nu hade vi säkert vart allihoppa antingen hos oss eller killarna, pumpat musik, fixat drinkar och gått runt och gjort oss iordning. Där hade kvällen inte ens riktigt börjat och här e den typ slut snart. Ushhhhh jag funderar på att flytta ner till Barca i några månader, bara så. Helt spontant. Någon som är på??

Barcelona in my heart

Kategori: Barcelona 2010

Heeejsvejs!
Bläää är helt död och är helt deppad!!!!! Fan va ja hatar Göteborg. Vantrivs verkligen häääär..Direkt när jag kom ut från flygplatsen så kände ja bara en sån känsla inombords, sån äcklig känsla, typ "back to hell" HAHA okej riktigt så farligt är det inte, när det är varmt är det ändå OK men inget mer. Om det inte är varmt så är det en bajsssstad tycker jag.
Kom hem idag då alltså. Var så sorliiiiiigt igår när vi skulle draaaa. Killarna skulle nämligen åka senare på dan så dom kunde festa hur länge som helst igår men vi var tvunga och ta taxi hem runt 4 för o byta om o hämta våra väskor. Riktigt kul hade vi igår iaf, lite sorgligt var det men vi flippa ändå över som vanligt.

Barcelona..fyfan, vilken stad. Jag fastna verkligen för den. Riktigt underbar stad!! Allt var så götttt! Man blev väckt på morgonen (lr ska man kanske säga eftermiddan..) av killarmén som skrek, gapa och trummade, åt frukost på altanen, drog på dig bikini och stack till stranden hela dan och chillade där. Badade, spelade kort, jiddrade och bara njöööt helt enkelt. Påvägen hem handla man sprit och käk. Kom hem, duscha, vila, börja fixa sig lite smått, pumpa musiken, dricka. När klockan blev typ 2-3 stack man ut och festa ihjäl sig. När man kom hem på morgonen samlades man antingen hos killarna eller hos oss och hade våra egna legendariska efterfester. Hur sjuka som helst. När man tillslut decka sent på morgonen så sov man som en stock o så va det samma visa varje dag. Så jääävla gött. Festa vi inte så tog vi promenader i La Rambla mitt i natten, köpte massa gott o satt hemma och spelade kort, åt, fightades o ja, allt va ni kan tänka er!

Okej nu orkar jag inte berätta mer haha. Idag kom jag hem till ett tomt hem, kändes sådär lagom sad (familjen är i schweiz). Efter att ha käkat, duschat och vilat stack jag in till stan och fika med syrran och så kom Albulena också. Nu är jag död men ska strax få besök av min monkeydonkey så dt blir filmmyyys, sova kan ja göra imon!!
Bilder kmr när ja orkar ladda uppppp..PUSS

Soon it will be over :(

Kategori: Barcelona 2010

depp depp depp, imon åker vi härifrån!!! saknar min familj som faaaaaaaan men vill inte åka hem!!!! vi har haft så underbart kul den här resan, och man har kommit varandra så mycket närmare under resan och det har verkligen vart suuuuperduper kul! Det här gör jag lätt om, verkligen smart av oss alla att åka ihop :D


Ska berätta mycket mer om resan när jag kommer hem men nu vill jag njuta av den sista tiden ja har kvar här i denna fantastiska stad!! PUSS LOVE U GUYS