Gona

Lazy day

Kategori: Allmänt

Slappdag idag! Kunde inte sova förrens typ 8 imorse så det blev att man sov bort halva dan haha..Sen har dagen mest bestått av diskussioner om livets stora frågor med pappsen och PS3 & skrattattacker med lillebror.
Nu blir det middag , lasange, mmmmums! Sen blir det Skype-träff med Moe som vart i plugg-ide i en månad nu haha.
Ha en shöön kväll mina damer och herrar(?) POSS!

Yesterday

Kategori: Shopping









Hey! Igor var jag for lat for att blogga. So jag for blogga nu ist hehe. Igor var vi po tvo olika shoppingcenter och so blev det IKEA. Mina foraldrar vackte mig tidigt for att folja med so jag var riktigt seg och trott forst men sen vande det nar jag fick massa grejor shoppade. Dom hade rea po produkter so jag och mamma stod med korgarna fulla haha.
Idag tog vi en runda i stan tills det blev SVINKALLT och vi skyndade oss hem till varmen. Fick bara med mig ett par jeansshorts hem. Shit alltso man blir verkligen helt jakla utmattad av att go runt po stan och i afferer. Jag har fott ta naps varje dag sen jag kom hit!
Anyways, nu blir det bad och sedan film med familjen! Har nedan for ni bild po en del av shoppingen fron igor :)


Victor&Rolf parfym, Watsons balsams, badoljor, Smashbox smink, Clarins lappglans, nagelgrejs, Ralph Lauren body lotion och body wash.



Gifts!

Ha en bra kvall! Puss

Thursday evening

Kategori: Allmänt

Hey every shining soul out there!!
I hope you're doin great! I know I am =)
Having one of my "Feel Good" moments as usual haha..ahh forsoker undvika att skriva po svenska eftersom jag hatar att blogga utan dom tre sista bokstaverna damnit..!
Menmen for val kora po ando, men sag till om det blir storigt so jag kan skriva po engelska ist..anyways..idag - shopping, sooom vanligt! Det ar fan allt man gor har i Schweiz..ja, det och ata/fika do hehe..
Kopte bland annat lite fin inredning till mitt rum! Och so kopte vi en por-rensningsmaskin (eller whatever det nu heter haha), jag och mami ska ha spa-kvall imon so do for jag testa den :)
Sen kopte mamma stora kistor och son dar tung inredning som gjorde att vi fick bara po en jakla massa skit hem haha..Min kara mamma har antligen forstott att hon ar en shopaholic! So..ja, inte visste jag att det var genetiskt lol.
Anyways, nu har jag precis kollat klart film med lillebroshan som har somnat so sott! So nu ska jag forflytta mig till vardagsrummet och joina mina paron framfor TVn!
Hope you get a good night's sleep everybody! Sweet dreams! Kissses




Today

Kategori: Allmänt



Idag okte vi ivag en bit utanfor stan till ett litet mini-kopcenter. Jag och lillebror var po vort flumhumor so vi hade riktigt skoj haha..Skrattade tills vi fick ont i magen som vanligt. Jag alskar att retas med honom. Jag minns nar man var liten och gick po stan med pappa so retades han alltid med att borja sjunga och jag minns att jag skamdes IHJAAL och holl po att bli galen po honom medans han bara skrattade haha och nu njuter jag av att gora samma sak mot lillebroshan. "Vafaan marigon, jag kanner folk har!!!" HAHA so sot min lilla Arberluti!
Anyways, efter det blev det film med lillebror och sedan satt hela familjen fastklistrade framfor ID - Investigation Discovery kanalen, haha best chanel ever!!
Nu ska jag ta en dusch! Sen blir det film igen. Godnatt!!
Puss

Saturday

Kategori: Allmänt

Bjussar po lite bilder fron nar vî var ute i Lordags. Haha massa skratt och massa drinkar. Kul som fan. Love my familyyy =)



Vi gick inte till nogon klubb dock, vi ville helst ockso kunna hanga so vi stack till ett kinda "forfest"-stalle. Det va najsss =)
Possssssss

Genéve

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
How u doooin?? I'm doin great!! Ar lite pissed po blogg.se ruttna app. Har forsokt mobilblogga fleeeera gonger men nej, alltid ar det nogonting fel, crappy shit.
Anyways, for istallet ta och satta mig vid datorn har dooo da.
Jag ar numera i Schweiz!! Ar har och halsar po min familj. Bor ju egentligen har och skulle egentligen bara "halsa po" i Sverige men det blir lite andrade planer so jag ska bo kvar i boring Sweden ett tag till tyvarr haha..So jag ar har och halsar po och hamtar alla mina grejor.
Kom hit i Mondags och har sen dess bara softat till det med familjen. Har ar det mycket varmare i Goteborg ockso so det ar extra skont.
Nu vantar lillebror po mig, vi ska mysa till det med film so jag hinner inte skriva so mycket mer just nu. Bloggar lite senare. Men hinner med lite bilder jag tog po vagen hit :)

image description
Kalla groa Sverigeee..

image description
image description
Me, the geek, on the plane


Tillbringade nogra timmar po Amsterdams flygplats. Shopping, kak och promenader haha..


Ohh gud so fina utsikter jag fick njuta utav povag fron Amsterdam till Geneve. Helt underbart!

Smell ya later! Pussss

Party party

Kategori: Allmänt

Hey!!
Waazzaapp!? Glömde av helt att blögga igår. Var för upptagen med att umgås med syskonen. Syrran kom hit igår så vi hade en riktigt skön syskon-kväll (minus Arber såklart hehe) igår.
Sen idag kom syrrans pojkvän och broshans flickvän med sin kusin så det är hälften Skåne hälften Göteborg ikväll haha. Det lagas massa go mat just nu och senare blir det drinkar, charader o allt sånt kul. Vi firar födelsedagar ikväll och kör utgång på det. Ska bli skoj som fan även fast vädret inte direkt tillåter mig att inviga mina J.C Lita Spikes =( menmeeen some other time.
Nu ska jag fortsätta vila lite här i sängen tills maten är klar. Har haft en förjävlig dag alltså haha jävla storm!! But I'm still smiling lol :P
Gotta go! Ha en nice kväll peeps! Pussss

Eye-candy

Kategori: Allmänt

Best way to start your day or what? Lol. Enjoy!

lalalala

Kategori: Allmänt

Hey!
Jag har vart vääldigt dålig på att uppdatera I know. Men saken är den att jag inte alltid har någonting vettigt att skriva!
Men jag tänkte att jag kan lägga upp massa random bilder istället när jag har slut på ord.
Jag har fetaste mappen på min dator med Inspirationsbilder och dessutom en mapp med massa roliga bilder jag skrattar åt haha..Så ja, då får ni nått att titta på iallafall när ni kikar in här istället för att mötas av..ingenting hehe.
Anyways, dom senaste dagarna har jag bara tillbringat med broshan. Han fyllde hela 22 år igår. Min fina bror!
Så ja, vi har redan firat två gånger med två tårtor haha..Och det blir firande på lördag också då resten av gänget kommer hit =) Ska bli kul. Det är så sällan jag dricker nu för tiden så det blir extra kul att bli full haha..
Nu ska jag äta middag, sen blir det att hoppa in i duschen. Senare blir det en sväng förbi farmor och säga hejdå också eftersom hon drar tillbaks till Kosovo imorgonbitti.
Have a nice evening peeps! I know I will (: Pussss

Svar

Kategori: Allmänt

Hahaha alltså sånna här weirdo kommentarer får man bara från albaner. Och sen undrar folk varför jag inte gillar albaner??
Först och främst föreställer jag ingen utan jag är Marigona Kurtaj o ingen annan.
Och sen behöver du nog gå på en skrivarkurs av något slag, din svenska är otrolig, du bara hoppar från sak till sak så det är lite svårt att förstå vad du skriver men jag ska försöka svara dig så gott jag kan.
1. För att albanska tjejer ska ses med mer respekt måste dom förtjäna den!! Och sluta smygslampa sig.
Om någon inte respekterar mig för att jag dricker och röker så tycker jag att det säger mer om dom än om mig. Helt ärligt skiter jag fullständigt i det. Jag vet själv att jag är en bra tjej, och jag har roligare saker att göra i mitt liv än att ha sex med varenda kille som kommer min väg för att sedan spela världens bästa tjej hemma!!!!
Seriously! Om ni vill ha sex, just do it! I'm fine with that. Det som stör mig är delen då dom sitter där som små änglar hemma och låtsas som INGENTING. Damn, that's disgusting.
Anyways, nu fatta jag inte vad du ville komma med muslim och katolik grejen? Såg inte riktigt någon poäng i det du skrev men om du menar att jag är försvenskad så kan jag säga såhär. Bara för att man har coola föräldrar som litar på sina barn så betyder det INTE att man är försvenskad jävla nöthuvuden!! Har fått höra det så många gånger att det stör mig!
Och inte för att det är någonting dåligt med det. Dom albaner som är försvenskade verkar ju vara dom mest civiliserade albanerna.
Bara för att ja har friheten att göra vad jag vill, trots att jag är alban, behöver du fan inte bli bitter på mig för det. Gå och lev du ditt liv också, finn din lycka. Istället för att sitta framför datorn och bara sprida din negativa energi på min blogg.
Sånt här skit gör mig ingenting längre, eller jo, det bara får det lilla hopp jag har kvar om albaner att bli snäppet mindre.
Och btw jag kanske ska förklara mig när det gäller albandelen.
Ni som tycker att jag är helt dum i huvudet som inte gillar albaner och vårt land o alalala..åk dit vinterdit och ha att göra med alla deras fucking myndigheter så får vi se hur STOLT du är över ditt korrupta skitland! Kosovo är ingenstanssss, dom har en lååååång väg kvar för att ens bli ett OKEJ land.
Och även fast det säkert låter som jag drar alla albaner över en kant så vill jag bara säga att det gör jag inte. Det finns säkert bra albaner där ute, men jag har tyvärr aldrig fått träffa dom då.
Alla albaner jag har känt har vart exakt likadana. Killarna ska va tuffa "badboys" badboys my fucking ass, skulle dom va ensamma, biiiggest pussy ever. Dom leker bara tunga i gäng. Och så tjejerna som alltid ska se helt jävla perfekta ut under en hel kväll på en albansk fest. Inte röra en jävla min som kanske får dom att se lite fulare ut. Sen när baaaaadboys albanerna får dom på fall så kommer the bitch in them out.
Och sen ska dom va så jävla falska också. Och bara snacka en massa gojja om varanda.
Shit alltså jag har så mycket att säga om albaner. Jag har aldrig varit riktigt förtjust i albaner men jag älskade ändå mitt land och jag var stolt över mitt hemland. Efter det här året kan jag lätt säga att så känner jag absolut inte längre.
Avslutningsvis vill jag ändå säga att, sjäälvklart hade jag velat ha albanska vänner. Jag menar hur kul är inte det att ha vänner som pratar samma hemspråk? Men tyvärr har jag väl haft oturen att inte träffa några anständiga albaner.
Och nu antar jag att albaner kommer bli ganska upprörda. Jag själv hade säkert blivit det om jag läst den här texten för några år sen. Men det är exakt såhär jag känner och jag tänker inte sitta här och ljuga på min egen blogg.
Om ni inte gillar det jag skriver så har ni faktist ett val.
PS. VÅR historia säger inte att vi inte är ett renrasigt folk. Det finns olika teorier om hur det ligger till. Läs inte bara en sak och utgå ifrån det, researcha lite innan du bestämmer dig för att uttala dig om något.
Ha det bra! =)


Haha tänkte slänga in en "passande" bild för att röra om i grytan lol

=)

Kategori: Allmänt

Hey babes!!

How u doiiiin??
Ahh I'm doin great! Sitter och lyssnar på gamla goa klassiker och bara njuter av livets fina stunder.
Idag är ingen vanlig dag heller, för idaaag fyller min kära syster ååår!!
Just nu är hon i Helsingborg så vi tänkte ta två flugor i en smäll och fira både hennes och storebrors födelsedag nästa helg ist. Ska bli sköjjj som fan! Ahh mina syskon är bäst! No doubt about that! Dom gör alla situationer roliga. I guess that's why I love them so damn much lol :p
Nääh nu måste jag ta hand om lite disk innan broshan kommer hem så vi kan börja laga middan när han kommer :)
Have a nice one! Pussssss

Me and my dear sister and best friend. Happy birthday sis! I love you!!!

 

Thank you!!!

Kategori: Allmänt

En av de finaste kommentarerna jag någonsin fått! Damn, you made me smileeeee!!
Jag älskar sånna här människor, glädjespridare!! Tuuusen tack för din fina, peppande och gulliga kommentar!!
You rock!! And heeell yeaaah HERE WE GOOO!!!
PUSSSS & KRAM SUNSHINE!

Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Heeey!
Ligger i sängen och drar på mig, ooorkar inte gå upp!!! (men jag orkar posa o ta kort lol...)
Men måååste! Har lite grejer att fixa innan vi kan trippa runt på stan med broshan och hans tjej som är här på besök. Vi tänkte besöka några tatueringsstudios idaag =)
Och yes, även jag kan bekräfta att när du väl gjort en tattoo, så vill du bara ha fleeeer! Så det stämmer verkligen som alla tatuerade säger.
Anyways, nu måste jag tvinga upp mig själv för frukost och fix.
Hoppas ni får en riktigt skön dag! Pussss

Roadtrip (Mobilinlägg)

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Ligger och degar på soffan och väntar på att tvätten ska bli klar medans syrran är i köket och lagar en fantastisk middag. Yay.
Tänkte passa på o blögga lite. Igår bestämde jag och Nina oss för att dra till Helsingborg över dan, vi var uttråkade och trötta på Götet så vi tänkte bara gö en kul grej + träffa min sis därborta. Och det hade vi! Jävla massa skratt alltså haha. Vi gick runt och shoppade tills fötterna gjorde ont sen tog syrran med oss till ett ställe med goooaste kebaben, damn, that was some goood kebab lol.
Nångång innan midnatt var vi här hemma hos mig iallafall, sen tog vi en promenad med killarna som kom hit eftersom Moe åkte tillbaka till Rumänien idag och vi har som tradition att alltid träffas och ta en cigg o säga hejdå innan nån ska resa i gänget haha =)
Anywayssss nu kommer Nina säkert när som helst också, syrran ska fixa hennes hår. Så nu måste jag ner till tvättstugan innan det. Ha det najss! Pusss

Happy dappy!

Kategori: Allmänt

Heeeey everybodyy!!
Tänkte bara kika in här o sprida lite glääädjeee höhöö..Det är så jävla sjukt för jag har sjuka beslutångest just nu och jag är ganska vilsen men det spelar ingen jävla roll för livet är så jävla fucking underbart!!!
Jag kan inte sluta leé, varför skulle jag?? Vad är bättre än detta fantastiska liv vi haaar, att vi är andas o är friska! Damn det är så synd med människor som inte uppskattar livet, I mean what's better than that??
Jag vet att jag jämt tjatar om att ni ska vara glada o skratta o sånt där men jag tycker aldrig jag kan säga det tillräckligt för det är sååå jävla viktigt! För när ni väl är lyckliga, jag lovar er, det finns ingen bättre känsla! Och nu menar jag när du finner lyckan I DIG SJÄLV, inte i kärleken eller karriären eller vad det nu kan va, utan i dig själv! DU är lycklig, utan allt det där! Då..dåååå jävlar. Ibland är jag så glad, som just nu, att det känns som jag går bland moln! That must sound really weird since nothing in particular happend to me but this is just exactly how I feel =)
Istället för att tänka på allt som går dåligt i ditt liv, tänk på allt det BRAAA! Tänk på vad du har framför dig!!! Tanken slog mig häromdan att jag är bara 20 fucking år så alltså när jag levt lika länge som jag gjort hitills så är jag bara 40 år!!!! Now how sweet is that?? PRETTY DAMN SWEEET I tell you! aahhh I can't wait to see what life has to offer meee wohoohooo...Nu ska städa upp i hela lägenheten. Jag har kommit tillbaka till mina lata rutiner från när jag bodde här ensam haha..Så yeah jag har en feeeet disk som väntar. Men whatever, roliga äventyr väntar imon och så blir det en cigg-paus alldeles snart med boysen. Behöver få ut min sprudlande energi med ännu mer skratt och lite slagsmål haha (=
Have a nice one peeps and haveeeeeeeeeeeeeeee FUN!
Love youuu! PUSSSS
Here are some goofy pics of me and bestie lol

Nyårs-lista

Kategori: Allmänt

. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massor, besökte en annan världsdel (USA) och gjorde en tatuering bland annat.
. Höll du några av dina nyårslöften? Japp, jag tog körkort =)
. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
. Dog någon som stod dig nära? Nope and thank God for that!
. Vilka länder besökte du? Schweiz, Norge, Kosovo, Makedonien, USA och Kroatien.
. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Hmm..neeh tror inte det, men jag strävar alltid efter nya äventyr så det vill jag ha mer utav!
. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 18 augusti
. Vad var din största framgång 2011? Jag lärde känna mig själv mer och andra, insåg så himla mycket grejer med livet! Dessutom följde jag min barndomsdröm och åkte till USA. Sen att allting med flytten dit inte blev som jag tänkt spelar ingen roll. Jag gjorde det iallafall och det är jag så himla lycklig och stolt över!
. Största misstaget? None!
. Har du varit sjuk eller skadat dig? Njaa inte riktigt, den största skadan var väl när jag i början av året råkade klämma mitt finger så jäääkla rejält att den var blå/lila i typ ett halvår haha..
. Bästa köpet? Hmm..ingen aaaning!
. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, nöjen och mat
. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massor!
. Gjorde någonting dig riktigt ledsen? Ja, vissa vänner man förlorat under året som man trodde skulle hålla livet ut.
. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Näh alltså jag orkar inte skriva ner massa låtar nu haha.
. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!! Jag vet inte om alla känner så men jag känner verkligen att man blir gladare och lyckligare med åren. Måste bero på att man mognar och inser de viktiga sakerna i livet.
. Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat! Lol jag chillade alldeles för mycket. (Fett skönt dock hehe..)
. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroade mig mindre!
. Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen
. Blev du kär i år? Jag är alltid kär i kärleken! Den är ju så himla fin! Men nej inte i någon specifik person, känner inte att jag har tillräckligt med tid och energi som krävs för ett fungerade förhållande just nu.
. Favoritprogram på TV? Family guy och Simpsons LÄTT!
. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaaa =)
. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag firade med mina närmsta i en väns lya med musik, spel, massa alkohol och maaaaassa massa skratt. Underbar kväll!
. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Fleeer resor hihi
. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Ingen speciell, jag har väl för det mesta bara tagit vad jag kunnat hitta i garderoben. Det vikigaste jag vet när det gäller kläder och stilar är att vara bekväääm! (OBS. Gäller ej skor..lol)
. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner och mitt sätt att se på livet.
. Vem saknade du? Min familj (vi var ganska utspridda över världen det här året)
. De bästa nya människorna du träffade? Min första tanke var alla underbart trevliga människor jag träffade i USA, men sen kanske frågan mer menas på så sätt att man lärt känna människor som man har kvar i sitt liv och det har jag tyvärr inte! Har nog inte träffat på några nya människor som jag fastnat för. Jag har väldigt svårt för att släppa in nya människor i mitt liv.
. Hur skulle du summera detta år? Det har absolut vart det bästa året i mitt liv! Jag har (tyvärr maybe) lärt mig att hålla tillbaka lite när det gäller vänner. Inte låta folk utnyttja min omtänksamhet och generösitet! Jag har blivit min egen bästa vän. Jag har lärt mig bli så mycket positivare och vilken sits jag än finner mig själv i så har jag alltid i bakhuvudet hur underbart livet faktist är. Jag har blivit så mycket starkare som person. Jag är riktigt stolt över den person jag är idag. Ops, får man säga så i Sverige? Lol whatever.


Me in L.A 2011

PS. Vill ge ett speciellt TACK till min kära syster och bästa vän för allting! För att du alltid trott på mig och stöttat mig. För att du stått vid min sida när ingen annan gjorde det. För att du alltid uppmuntrar mig till att följa mitt hjärta. För att du aldrig dömmer mig. För att du alltid förstår exakt vad jag menar. För att du älskar mig för den jag är. För att du alltid ger dom bästa råden. Och inte bara för att du är min syster men du är verkligen den bästa människan jag vet på hela jorden. Och den absolut bästaste vännen man kan ha. Tänk då vilken jävla tur jag har som fick dig som SYSTER!! Oh ingen förstår nog hur lycklig det gör mig.
Tusen tack för ett underbar år fyllt med galet roliga minnen! Och Gud vet att det ska bli sååååååå många många fler! I love you to death my beautiful sis! =)


Happy New Year's Eve!!

Kategori: Allmänt

Galen kväll! Hade sjukt kul och skrattade en jävla massa såklart. Lyckat som fan!
Idag har det bara blivit deeeeg med Nina här hemma, vi gick emot våra bakistraditioner med pizza haha och istället lagade Nina potatisklyftor med lövbiff och sås. Mums! Fyfan va gott =) Har kollat på Bachelor Pad hela jävla dan. Hatar sånna program egentligen men började kolla när jag vaknade och så fastna jag och så fastna Nina också så det blir antagligen att titta på det resten av kvällen också höhö..
Annaaaaaars så har jag inte så mycket att säga..Vill göra en sån där års-resumé men jag orkar verkligen inte just nu och dessutom börjar ansiktsmasken stelna till alldeles för mycket nu so I'm gonna hit the shower. Kanske får bli ett sådant inlägg senare eller imon!
Jag hoppas iallafall att ni får ett underbart 2012! Livet är inte alltid en dans på rosor, I know that, men det är fortfarande helt sjukt underbart! Jag älskar livet så jäkla mycket och jag vill ta vara på det så gott jag kan! Gör det ni med!! I promise you, it's a wonderful feeeeling! =)
Pussss på er!!

Blev väääldigt få bilder från igår haha men det blir ju oftast så när man har roligt..;P