Gona

Live from L.A..hehe

Kategori: Allmänt

Haaaaaj!! Ska ivag och kopa en dator imon do blir det ett ordentligt inlagg! Just nu ar jag nere vid lobbyn o bloggar..it sucks for man kan inte ens go in po facebook her :S
Menmen, idag har jag vart ute po lite arenden och sen log jag bara och solade och badade vid vor pool. Nu ska jag upp till lagenheten och duscha o byta om sen ska ja ivag o handla lite middag.
Dom senaste dagarna har vi bara slappat. Vart ute vid Santa Monicas stora shoppingscenter, vart vid havet po piren, festat po Playhouse i Hollywood, lite sont dar roligt =) Bilder for ockso bli imorgon. Min kamera holler po att do o ja kan inte hitta en enda jakla konverterade som funkar so ja har lite panik.
Meeenmen ska forsoka losa det. Ni for ha det fint solange! Pussss

OFF TO LOS ANGELES!

Kategori: Allmänt

Nu gäller det..efter alla dessa år av tjöt om att jag ska flytta till L.A så händer det äntligen. Idag tar jag planet till LAX o sedan taxin till min fiiina lägenhet. Känslorna är obeskrivliga, är lyckligast i världen!! Samtidigt som jag mår piss över att lämna familjen. Men det här är livet, det är sånt här som kommer göra mig starkare. Jag behöver det här. Åh är så glad och så himla upprymd. Det här ska bli så grymt jävla kul!!!!!!!
Stooor hälsning till min bäästaste familj, mina kära vänner och ni underbara läsare som vart såå gulliga med era fina och uppmuntrande kommentarer.
LOVE 2 YOU AAAAALL! KISSSSSES

Good old days

Kategori: Allmänt

Nu kommer ett stort lass med biiiiiiiilder...
Storebror, mamma, jag och syrran
Jag och morbror
Mamma, broshan, farmor och jag
HAHAHA I tell u one thing, jag och min storebror fick aaalltid för oss o göra konstiga grejer när vi var yngre. Här klädde vi ut oss och imiterade nån slags albansk komedi-serie som gick på TV. Lille Arber ville såklart också va med haha..
Min finaste bästaste underbaraste mami och jag =)
Hahaha här är jag och broshan i farten igen..
Jag och världens BÄSTA föräldrar
Hahaha I löve this pic. Min storebror brukar alltid säga att jag känns mer som hans lillebror än lillasyster av fleera olika anledningar haha så när vi hittade denna bild var det självklart att det skulle bli en favorit.
Min farbror och jag
Broshan och jag underhåller som vanligt..
Mami och jag
Morbror och resten av familjen (minus syrran som tar kortet) här är vi alla pepparkakor i Albanien. Ja har ingen aaning om varför jag lyckades se så sorgsen ut haha..
Min fina pappa och jag på hans födelsedag. Älskar broshans min haha
Bror, pappa, jag och syrran
Finns fan ingen sötare lillebror än min!! Hihi
Hahaha jag som Pippi
Mina underbara storasyskon och jag
Pappa, jag, syrran, mamma och storebror
Hahaha världens bästa luffar-bild på syrran och mig
Nezanet, jag, broshan och vår gamla klasskompis Nathalie.
Nu måste jag maila lite med mina framtida roommates hihi sen är det sängen! Godnatt, pusss!

Games-night

Kategori: Allmänt

H.e.l.l.o   d.u.d.e.s!
Vilken jäkla zombie jag blivit alltså, är uppe hela nätterna vaaarenda kväll förfan..haha men äh får väl njuta nu innan jag börjar plögga.
Kom hem för någon timme sedan, var hos Amir med grabbarna och spelade massa TV-spel och chillade. Jag kom inte sist wohooo. Mina grabs är verkligen bäst, finns inga andra vänner som kan göra mig så glad och få mig att skratta som dom. Och som alltid ställer upp för den delen också. Kommer sakna dom och deras dumheter som in i helveteee!! Men what to do, that's life I guess.
Hursomhelst, sen jag kom hem har jag bara suttit och pysslat med massa bilder. Scannat massa gamla foton. Haaha så jävla kul o se alltså. Bjuder på biiilder i nästa inlägg som kommer här strax =)
Imon ska jag in till stan en snabbis med Amme och köpa lite grejor sen ska vi käka hos Arre och så blir det raka vägen hem o packa packa packaaaaa, vill göra färdigt allt såfort som möjligt så jag har hela kvällen att bara umgås med min familj (o så grabbarna som alltid kommer förbi med vår traditionella kvällen-innan-gona-åker-rökpaus såklart HAHA<3)
Nu blir det strax läggdaxxx, men innan dess - PICTURES!
Kissssses
Grabbarna in action haha jävla töntar..

PS. Fanis, jag har svarat på din opublicerade kommentar i det inlägget du kommenterade, så du inte missar det =)

Monday

Kategori: Allmänt

Hi guysss! Hope u doin' great!
Jag hade tyvärr ingen energi att blogga igår. Det var en sann bakis-dag för oss alla. Vaknade efter bara typ 5 timmars sömn med världens huvudvärk. När jag såg att alla andra låg skönt deckade o inte verkade vakna på ett tag stack jag hem och möttes av ett helt skinande hem, inkl mitt rummmm! Som inte har vart sådär rent på evigheter. Mamma hade tvättat exakt aalla mina kläder. Åhh va hade jag gjort utan henne????? Världens bästa.
Sen har vi bara segat hemma efter att dom andra också kom, ätit, gått ut på promenad, bakat kokosbollar, ätit massa gott o tittat film.
Jag är tyvärr föör lat för att ta mig upp och leta fram kameran och bjuda på bilder från vår riktigt roliga utekväll i lördags så det får bli senare ikväll!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag iväg till stan och träffa upp mami, sis o saranda o hänga på stan.
Senare mot kvällen blir det att träffa hela tjejligan för o hitta på någonting roligt nu innan jag drar =)
Man har så myycket o göra o så många o träffa innan man drar iväg på en sån här lång resa alltså..Men på onsdag har jag bestämt att inte göra några ärenden eller liknande, ska baara umgås med min familj hela dagen lång!! <3
Hoppas ni får en fin dag!! Pössss
PS. Har hittat fetaste boendet i USA wooop wooop, visar ikväll!!
=)

Heeeellow

Kategori: Allmänt

Haaajhaj!
Fick ryck och la lösenordkod på bloggen. Är sååå velig med den här bloggen så det inte är sant!! Har TYP bestämt mig för att lägga ner när jag drar till L.A, kanske skaffar en ny liten blogg bara för familj o vänner eftersom dom tjatar på att jag måste blogga därborta hehe :p meeenmen får se hur det blir.
Tills dess kan jag ju iallafall blogga! Dom senaste dagarna har jag bara umgåts och njutit av livet. Vart ute och festat, ätit middag ute och vart på en fantastisk utsiktsplats med mina vänner, kollat filmer med familjer, suttit uppe hela natten och spelat kort med Geti & Saranda, vart ute o fikat och massa annat. Och så packat o packat o packat. Tack gooooode gud att mamma följde med alltså, annars så skulle jag inte kunnat göra ett pisss här! Hon har tjatat varje dag tills jag äntligen gick med på att ta tag i allt o så har hon såklart gjort det mesta. Åh va skönt o ha en sån underbar mamma..jooobbigt att jag inte kommer ha henne nära mig där borta, jobbigt som fan alltså..menmen what to do. Är iallafall snart klar med hela mitt rum, har fått packa ner ALLT. Ifall vi byter lägenhet här så är mina grejer redan i lådor..
Hursomhelst nu ska jag ta ett bad och sen måla naglarna och göra mig iordning för att ta med vodkan och iväg till stan, där ska det förfestas och sen blir det Port du soleil med världens finaste syskon + bästa Saranda & Petros =)
Vi hörs!! Pössss
Nina och jag, bild från igår.

Hey! Hoppas ni mår bra! Själv är jag heeel...

Kategori: Allmänt

img_2915 (MMS)

Hey! Hoppas ni mår bra! Själv är jag heeelt död. Sitter på tåget mot Stockholm =) Igår var vi ute och festade på Port du Soleil o efterfestade tills jag ramlade in där hemma vid 6 imorse, då var jag tvungen o packa alla mina grejer o så fick jag typ 1 timmas sömn totalt. Fett jobbigt haha..Hur som helst ska det här bli en riktigt rolig tripp ändå!! Go mat, shooopping och upptäcksfärder =) Är tilbaks igen på Måndag kväll. Vi hörs! Pööss

Back in Geneva

Kategori: Allmänt

Haaaaaay!!
Hoppas ni màr bra o sànt där! Själv màr jag underbart, är helt död bara! Vaknade hur tidigt som helst imorse för att ta planet tillbaks till Schweiz =)) Har haft det helt underbart i Kosovo men nu räckte det faktist haha..Tyvärr hinner jag inte stanna här i Geneve sà länge eftersom jag ska till Stockholm till helgen. Sà jag àker hem till gràa Sverige redan imorgon..buhuu. Meeeeen jag saknar min brosha galet mycket sà det känns inte helt surt att àka hem faktist. Och sà min säng, àhh how I miss it. Och alla mina finfina vänner ocksà sàklart.
Kändes riktigt deppigt att lämna alla borta i Kosovo idag, speciellt mina tvà änglar Aurreli och Leah, världens absolut sötaste! Jag kommer inte fà träffa dom pà ett heelt àr =(
Hur som helst tänkte jag dra iväg till stan en runda nu. Mammas o lillebrors biljetter hade bokats fel sà dom hamnade nàgra timmar ifràn Geneve sà pappa har àkt o hämtat dom och jag är här ensam. Tänkte fördriva tiden med att shoppa lite och sen komma hem o packa o bli helt färdig sà jag hinner umgàs hela kvällen med familjen. Kommer ju inte träffa pappsen och lillebror mer det här àret sen..men mami kommer till Sverige pà fredag för att hjälpa mig med allt innan jag àker o sà.
Ni ska fà massor med bilder, sàfort jag fàr lite mer tid över, nu màste jag verkligen dra, vill utnyttja det fina vädret sà gott jag kan =)
Ha det fint sà hörs vi snart igen!
Pusspuss
Bild efter en av alla utgàngar i Prishtina.