Gona

Spindeldrama...

Kategori: Allmänt

Herregud..om ni bara visste vilket jävla mardrömsdrama jag var med om för en stunds sen..skakar fortfarande och är helt svettig!!! Jag visste att jag hade spindelfobi men jag visste inte att det va såhär illa. Det tog mig en och en halvtimma och ett x antal utbrott och några tårar för att jag skulle ta mod till mig att damsuga spindeln till döds. 
Grejen är den att jag gillar o ha det lite kyligt i rummet så jag har alltid fönstret öppet, o jag får alltid lite panik av det och tittar alltid vid fönstret efter spindlar innan jag går och lägger mig. Men nu sitter jag här i min säng i lugn och rå och tittar på Family Guy och så bara råkar jag titta upp mot min garderob och ser nånting mörkt på taket precis över min garderob och tänker NOOOOO..inte nuuuu när jag är ensam hemma..När jag närmar mig ser jag till min fasa en av dom äckligaste spindlarna jag nånsin sett i verkligheten..Om det hade vart en mindre spindel eller vanligare typ av spindel så kanske jag inte hade behövt börja lipa direkt men den var så jävla fult äcklig och den såg till och med farlig ut! O jaa ja vet att den inte kan skada mig men det spelar ingen roll spindlar är så jävla obehagliga så att det inte finns.
Jag stod med damsugaren på i 20 minuter i handen på en pall men ja kunde bara inte, fick en breakdown och började lipa HAHA alltså det kändes som mitt hjärta skulle hoppa ur mitt bröst av rädsla, hela jag skakade, alltså det var så jäävla sjukt för jag har inte upplevt det där innan, jag bara kuuunde inte, även fast jag typ skrek till mig själv kOMIGEN MARIGON KOLLA HUR LITEN DEN ÄÄÄÄR! Testade att kanske flytta lite på den så ja slapp gå så nära..Hämtade en lååång pinne och kom närmare o närmare o ja va alltså kanske 1 mm ifrån den o det jävla envisa pisset rörde sig inte ur fläcken..Och jag vågade inte bara vidröra den ifall den skulle börja röra på sig mot det andra hållet eller i värsta fall ramla ner och jag ska behöva leva me att den e i mitt rum o jag inte vet vart den är..ush det där e verkligen det hemskaskte som hade kunnat hända faktiskt..Tillslut upptäckte jag att man kunde förlänge damsugargrejsen, så jag behövde inte alls gå lika nära..Då började jag genast förbereda med ett kilo torrt papper o ett kilo blött papper haha att damsuga efter så den inte kan krypa upp..Ställde mig på pallen och just FREAKIN DIDDDD IT..Sjuka va att när ja damsög den såg man hur dens fötter verkligen höll sig fast på taket, it was a strong motherfucker that¨s for sure..Fick panik när jag hörde plopppp hur den gick in i damsugaren och började genast damsuga massa papper och lät damsugaren va på under bevakning i typ 10 minuter haha och nu har jag tejpat för hålet i damsugaren, ifall ifall den skulle på något sätt försöka rymma..Ush..va hemskt..Jag är nog en hemsk människa som tagit ett liv idag haha fyy..men man kommer faktistkt inte in i mitt rum helt oinbjuden så!!! speciellt inte när man e hatad..hehe..Jaha..nu har jag skrivit en hel bok om en spindel..men det känns faktiskt bättre o ha skrivit av sig allt det där..min puls har gått ner och jag kan nästan flina lite ut hur jag måste ha sett ut ifall någon såg mig här idag...haha..Men en sak är säker och det är att det spelar ingen roll hur många spindlar jag dödar, jag tycker aldrig att spindelfobin blir lättare..Bullshit att man överkommer rädslan genom att utsätta sig för den..iaf inte när det gäller spindelfobi och iallafall inte på mig..hopplöst falll haha =( Nee nu måste jag fan dra till gymmet..puss på er...hoppas ni haft en lugnare dag än mig!
 

Den såg typ ut såhär, fast liten såklart..o helt svart och dom två främre benen va inte lika tjocka o långa...ushhhhh blää får rysningar bara jag tittar på den här bilden!!

Wohoo skrivit kontrakt! =)

Kategori:

Hey finisar! Hoppas ni mår braa! Själv mår jag super, är dock helt sluut i kroppen.. Idag har jag vart o skrivit på kontraktet för den nya lägenheten hoho so excited!!! Fick t.o.m med mig en liten "goodie-bag" hem från Poseidon lol..naj men lägenheten är typ allt jag kan tänka på just nu, längtar ihjääl mig! Hursomhelst, efter det blev det två tuffa timmar på gymmet, hade nån slags superenergi idag haha kunde inte sluta. Sen blev det att laga lunch och städa undan här hemma. Lång dusch på det o sen bara deeeg! Tittat på massa program på TV o bara längtat till att det ska bli läggdax haha är sååå sömnig..Goodnight..Zzzzzzz pösssss

Grattis till mig!!!

Kategori: Allmänt

Heeeyy alla fina själar där uteee!!
Strååålande humör här! Har vart så jäkla glad både igår och idaag för jag fick de bästa nyheterna igår!! Jag fick lägenheten som jag var o titta pååå!!! Ohh har tänkt på den heeela tiden, hade en stoor klump i magen och det var det enda jag kunde tänka på o prata om o nu är den MIN!! Min fina lilla etta..om två månader är vi ett hihi =)
Efter nästan 20 år här flyttar jag tillbaka till trakerna jag bodde som liten bebis haha..Haft dom mest underbara tiderna här i Hjällbo och har verkligen trivts här, aldrig känt mig osäker eller rädd innan men senaste åren har det ju vart helt tvärtom..att inte våga ta en promenad i skogen ensam eller att behöva bära omkring på min lilla fickkniv (haha) när jag kommer hem på kvällarna känns ju inte riktigt som ett sånt där ställe man vill bo på..Känns skönt och lämna det rent ut sagt!
Nu har jag vart uppe sen tidigt imorse och fixat med massa pappersarbeten och avtal hit och dit..ooh är så upprymd det här ska bli så grymt! Nu är mitt andra mål att fixa ett jobb..=)
Nu blire träning! Pussspuss