Gona

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ganska skön söndags-kväll faktist..legat och tittat på massa TV..tittade på bl a Life of Ryan och han fyller år samma dag som jag såg jag! 30 december! Blir alltid jätteglad när någon fyller år samma dag som jag haha, för det känns så ovanligt liksom..dagen innan nyår!
Iallafall, idag på jobbet när jag messa med broshan så skrev han "Det känns som det var ett jäkla sen jag såg dig" och då kom ja på shit! Båda bor hemma o vi har inte sett varan på 3 dar!! Haha sjukt, men sen så när han kom hem för en stund sen så fick jag en stor bamsekram av honom (hahaha geti jag är så förutsägbar va?)! Missed him fan =)

Imon blir det en liten sovmorgon!! Har tandläkartid kl 10 så jag kan sova till halv 10 - Nice!! Sen måste jag till jobbet imon också, på en ny utbildning, sen ska vi till Hard Rock och äta =) & efter det ska jag möta upp Mirna för ett träningspass! Ska bli jävligt skönt och få träna, har inte gjort det på några veckor nu!
Nu ska jag ta ett bad, alltid bada/duscha på söndagar..sjukt att man gjort det nästan varje söndag sen man var liten när det är skola..kommer ihåg typ mamma på söndagar "hoppa in och bada nu, skola imorgon!!" till alla oss barnen..saknar det där, saknar när man var barn och man blev duschad och fick håret kammat och blev påklädd av mamsen, haha nej jag menar inte att jag är lat, men det var skönt ju..Fastän jag försökt växa upp så snabbt och verkligen hatat att bli kallad barn (var nog när jag var runt 14 det var som mest haha) men nu bryr jag mig inte, jag vet ju att jag är ett barn and it's okay, har hela livet framför mig att leva vuxenlivet!!

Nej men Godnatt nu babes! Ha en underbar natt och en ojobbig morgon! Puss!!


Ryan i Life of Ryan - Tycker Ni han är snygg? Det tycker absolut inte jag..

Mitt liv

Kategori: Allmänt

Tänkte eftersom jag ändå bloggat i någon månad eller två nu så kanske det är dax att berätta mer om mig om mitt liv faktist!

Jag är 16 år (fyller 17 om en månad) kommer ifrån staden Ferizaj i Kosovo men är född och uppvuxen i Sverige. Jag går andra året samhäll - ekonomi på Donnergymnasiet i Göteborg och trivs hysfat bra.
Min familj har bott i Sverige i snart 24 år och även fast mamma bryter lite på svenska så kan hon fler ord än va ja kan!

Jag har en storasyster på 23 år som bor hemma och som gått på Hvitfeldtska, efter det har hon rest runt och bott i bl a Malta & London, nu är hon utbildad makeup-artist och frisör, men praktiserar i en frisörsalong i stan. Hon planerar i framtiden att öppna egen salong och kanske flytta till Spanien.

Jag har även en storebror på 18 år som går på Hvitfeldtska, han har jag närmast kontakt med om man kan säga så, när vi va små var det alltid vi två (kan bero på att vi ligger så nära i åldern) fastän vi slogs med varan som fasiken så älskade vi nog varan mest. Han är numera en snygging som jag kan rekomendera till er singeltjejer där ute hahaha. Han vill jobba inom Handel & Ekonomi när han blir äldre. Vart han vill bo vet jag inte, men jag vet att han älskar och festa och vill leva sitt liv som en rich-boy.

Lillebror Arber på 9 år har vi då också..Han älskar och klä upp sig i kostym och liknade och vill bli fotbolls-spelare när han blir stor. Han är grym på fotboll men även jävligt grym på att imitera folk (han har nog fått det från min morbror Bekim) därav har vi uppmanat honom att även bli skådespelare! Han har nu hamnat i fjortisperioden (ja vet, jättetidigt!!!) så han går alltid runt och skriker och smäller igen dörrar. Vill inte att han ska växa upp..älskar att på helgerna när man inte hittar på någonting alltid ha honom här och gå o köpa godis med hnm och titta film!

Mamma & Pappa då..dom träffades väldigt unga, 16 eller 18 tror ja? De bodde i samma stad och när pappa fick syn på mamma (som sägs ha varit vackrast i staden då, vilket inte förvånar mig, mamma var otroligt vacker som ung) så var det kärlek vid första ögonkastet..fast han var lite av en player haha..Mamma därimot, som aldrig hade haft pojkvän innan var svår o kall och det tog ett tag för pappa att få mamsen att ens prata med honom! Iallafall efter att dom vart tillsammans i ett tag och sedan gift sig och så kom dom till Sverige och sen dess har vi bott här (Inte alltid i Göteborg, bott lite överallt men jag är iallafall född och alltid bott i Gbg)
För något år sedan flyttade pappa och storebror till Schweiz (Geneve) där även min farbror och morbror bor..där bodde dom i ett år sen tröttnade min broder och kom tillbaka men pappa stannade kvar för att bygga upp ett liv där för att sedan (kanske) mamma och lillebror också flyttar ner dit, inte säkert ännu men det är så det är planerat. Pappa & Mamma är alltså inte skilda även fast de bor i olika länder numera..mamma åker ner så ofta hon kan.
Pappa vill snart köpa ett hus i Frankrike (gränsen till Geneve, tar typ 20 min) där dom sedan kan bo fast samtidigt kunna jobba i Schweiz.

& så skulle jag ju berätta om mig själv lite hehe..Ja, vad ska man säga..USA, Zlatan & House-music, det är liksom Gona i ett nötskal..Det är grejer jag älskar & avgudar..Min bästa vän är Itman då, som jag känt sen vi va små barnrumpor. Mina närmaste vänner är Nina, Mirna & Shabbu. Det är vi som kallas "gänget" eller alltså hehe, vi hänger alltid ihop..Dom och Tara & Gime (mina små systrar!) är dom ända jag kan lita på fullt ut här i livet!

Mina planer för framtiden har så länge jag kommer ihåg vart att bo i USA! Nu när jag är äldre har jag en plan för hur det ska ske också hehe..efter gymnasiet ska jag flytta till Schweiz, eller Frankrike om det nu blir så i ett år och jobba i Schweiz där lönerna är skyhöga (wuhu) och där behöver jag inte betala för något eftersom jag bor hemma och pappa tar hand om mig hehe..och sen efter det drar jag och Itman till USA och går på Santa Monica..hon är mer inriktiad på samhäll medans jag mer vill göra någonting inom business. Efter avslutat universitet utbildning har vi tänkt att bo kvar där livet ut. Javisst kommer jag sakna min familj, vänner och släkt - men man måste väl få följa sina drömmar?

Oj, mycket det blev där..fick med ganska mycket iallafall så ja, that's me =)
Now tell me a little bit about yourselves? Eller tipsa om era bloggar kanske? Jag väldigt intresserad av mode & skönhet när det gäller bloggar, men även vanliga bloggar som handlar om allt mellan himmel & jord! So come on visa er? ;D


Kosova

Genéve

Jag när jag var liten i Schweiz hos farbror =)

Exakt en månad kvar..

Kategori: Allmänt

Gaaah finally home!! Fyfan va trött jag kände mig idag!! Hade verkligen lust och gå därifrån kl 5 men tänkte vafan kan hålla ut en timme till (läs: vågade inte fråga om o få gå tidigare) så när klockan blev 6 o klockan ringde så nästan flög jag ut hehe..

Oh juste, första advent idag! Känns konstigt att det är första advent fastän vi fortfrande är i november månad..menmen, tittar runt på bloggar o nästan alla verkar tycka att det är supermysigt med första advent, men wtf? jag ser ingenting extra mysigt i det hela..vanligt tråkig söndag..haha nej usch va tråkig jag låter! men det är faktist sant, visst nu är det bara 24 dagar fram till jul, men orka med denna stora nedräkning va!
Nåväl, ska ändå ha en mysig kväll har jag tänkt, ska strax äta middag med mamma som har städat det rent o fint här hemma och tänt massa ljus (hon älskar tända ljus) så det är fintfint här hemma =)

Vet ni vad? Istället för att "fira" första advent idag..så bodde alla gå runt o fira att jag fyller år om exakt en månad idag..HAHAHA (a) nee va mobbad jag e,,men jag tänker iallafall ja mysigt idag för att jag fyller år om en månad och inte för att det är första advent!
Fan nu kurrar magen, men jag hör av mig sen! PUSS!


Jag & Shabbu på något gym..en mycket fantasifull dag hahaha..

På jobbet..

Kategori: Allmänt

Har astråkigt på jobbet. Slutar om tio..Bloggar när jag kommer hem jag lovar! Puss på er söta ni!!

Fjortis-fester

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Kom precis hem, fyyfan va gott pasta är med philadelphia!! Mums hehe =) Där satt vi iallafall i några timmar o tjöta och hade det allmänt kul =) Passade på att informera vad jag önskar mig i födelsedag också (30dec!!) och när jag kom så såg jag på min vän Ninas blogg att hon gjort en önskelista med bilder, så tänkte kanske att jag borde härma henne där hehe, alltid roligare och se saker på bilder än i skrift? Kan säga att dt är en jäkla massa elektronik iallafall..är ett elektronik-freak hehe :P

Iallafall..fick ett sms av en gammal killkompis idag där han sa att jag skulle komma till en fest i hjällbo!!!(där jag bor) och att jag skulle ta med 'gänget'..fyfan tänkte jag, en av alla dessa tusentals fjortisfester!! Varje gång dom här festerna slår till messar han mig och varje gång svarar jag någonting i stil med "jag går inte på fjortisfester" eller är lite skämtsam och säger "tyvärr, jag är för fin för sånna fester!" haha nej men skämtosido hur kan man med all självrespekt i kroppen dyka upp på sånna här lokalfester? "Hej jag är en okänd fjortis som fyller år, jag har hyrt en billig lokal med massa alkohol i och jag känner 5 pers av dom 100 som är här" & det värsta är när man sedan ser bilder..oh herre jävlar gina tricot butiken har utnyttjats till max..o alla är helt jäkla svettiga o råfula!! nej fyfan, skulle hellre dött än o gå på en sån där fest man har i hyrda lokaler!! Bättre och vänta tills man blir 18 och får gå på NORMALA fester faktist..yea det är ett tag kvar men snälla har mer stolthet än så haha..ja kanske tycker ja gör en big deal av det hela, men jag tycker verkligen det är enormt pinsamt med sånna fester.
& så förut när vi kom hem, jag & Itman så var det massa fjortisar på hållplatsen och på bron..vissa hade typ kort jacka och kooortaste klänningen och helt bara ben..asså jag älskar bara ben, men vafan det är vinter nu? det är aldrig fint med bleka nakna ben på vintertid!! o så var det en GAAH riktigt tönt som stod och drack rakt ur en vodka-flaska mitt på torget, hon stod där med sina kompisar och lekte full..ja kan slå vad om att hon är lika gammal som mig, om inte äldre..när växer människor upp egentligen? fyfan.

Nu blir det lördagsgodiset jag köpte och film! Ska upp f'*cking 10imon!!! Jobbar ju..ska fan försöka fixa in Itman där ja jobbar, då blir det skitskoj på jobbet wuhu :D

GODNATT KÄRA NI! PUSS =)

Bilder från kvällen (hos morbror Bekim)


När jag har tråkigt..så tar jag kort hehe

Skulle testa lite grejer min kamera och fick oavsikt tll den här bilden..skrattade ihjäl mig, där ser man min söta lillebror som ett litet gulligt barn och så kommer cigarett-paketet där hahaha nej gud jag tyckte iallafall dt var askul!


Nu väntar detta på mig i vardagsrummet så TADÁ people!!

Bilder från kvällen med tjejerna kan ni se om ni scrollar ner till det förrförra inlägget =)

Rastlöshet..

Kategori: Allmänt

Jag är rastlös..och tvingar lillebror ta kort..hahaha (a)



Nu ska jag hem! PUSS 

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hallå! Kom precis hem nu, fan va skoj det va! Först på lunchen träffade jag Shabbu & Maia o åt kebabtallrik sen back 2 work..klockan 5 mötte jag upp Nina och vi gick till Mäci eftersom hon var så hungrig haha, sen mötte vi upp Tara, Gime & deras vän och gick till Fröken Olsson och hade det mys, efter en stund joina självklart också Itman oss! Det va askul, vi satt där och gossipa i timmar, och berättade allting för varan som hänt under den tid vi inte träffats haha, vi gör alltid så, sitter alltid och tjötar om va som hänt sen sist i såg i flera timmar..älskar mina sistas!! Vi prata bl a om USA!! Tara & Gime ska ju också med efteråt! & Nina har även börjar fundera..oh herre jävlar va skojigt asså!! Fan va man längtar! Påvägen hem var jag tvungen och köpa några kilon godis till lillebror som tycker att godisen här vi bor är gammalt & äckligt (sant!) o så Mäci igen, för nu va Itman hungrig haha sen skutta vi hem..tyvärr utan Nina..hon bor ju i stan nu så påvägen hem blir det ingen mera Nina! FAN NINA! Skulle egentligen hem till henne o kika på lägenheten men mamsen ringde och ville ha mig hemma så det får bli en annan dag hehe =)

Nu ska jag iallafall över till morbror och äta pasta! Mamma och lillebror gick precis dit och jag skulle bara blogga färdigt och sen skulle jag också över..min morbror lagar typ ALDRIG mat, men när han väl gör det så blir dt underbart! Så yeah, ska dit nu, men bloggar mer när jag kommer hem, ska inte va där sålänge =)

Bilder kommer också sen babes! Förresten..Vad har Ni gjort ikväll? Fest, fika, hemmamys, bio? =)

HÖRS SEN, PUSS!!


Tara & Nina


Gime, Itman & Tara


Itman & Nina

Tack för en underbar kväll my lovley bitchessss ;D

(Mobilbloggar) har precis ätit

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) har precis ätit lunch med dessa apor hihi kebab - jättegott! nu är det tillbaka till arbetet i två timmar sen ska jag träffa nina, tara & gime för en fika! hörs ikväll babes PUSS!

(Mobilbloggar) Engelska-boken

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Engelska-boken och doftljus med vaniljsmak - bättre blir det inte :) Har precis nopprat mig, gjort en liten ansiktsbehandling, borstat tänderna o nu sitter jag här med brun-utan-sol på ansiktet och njuter av fredagen..lite svårt o läsa bok när Southpark är på TVn haha, älskar verkligen den serien! så himla rolig va! fast nu är klockan strax 12 och jag ska upp tidigt imon, så jag bodde nog lägga fram kläder till imon och sedan släcka lampan för och somna till antingen TVn eller boken, får se hehe..men sov sött gott folk! puss på er!

SKO-FROSSA!

Kategori: Allmänt

Gaah!! Sko-frossa! Sitter och tittar runt på skor på nätet..åh vill ha vill ha! Passade på att samla på mig några favoriter! Här är resultatet:

Visst är dom vrålsnygga?

Snart kommer broshan och hans vän Nikola över och dom kommer antagligen vilja ta över datorn så jag ska nog förflytta mig till TVn nu! Fast först ska jag fixa glass!

Ha en underbar kväll (det som är kvar av den)!!
Pusspuss!

Fel!

Kategori: Allmänt

Oj, märkte ett litet fel nu..skrev ju igår natt att jag var klar med allting..så skrev jag samma sak idag! Men nej felfelfel! TRODDE att jag var klar igår natt, trodde att jag bara skulle skriva in allt i datan, men icke, var ju ganska långt ifrån klart! Så gjorde klart allting IDAG - så va det haha ;D Ville bara göra det klart för er haha..

oj nu ringer mobilen! pusss

Mirna är frustrerad..

Kategori: Allmänt

Mirna = flum! Sjukt roligt när hon är på sitt weird-humör haha!
Sitter på MSN nu och får detta av henne..

Mirna säger:

nu ska ja på toa, och medans jag är där, ska du tänka om du har ngn fin svart tunika, ENKEL, som passar med lila tights! och om shabbu har..... för jag dör typ snart... stan hatar mig!!

Hahaha alltså Mirna vafaaaan!! Skön som fan är du!


Bästaste Mirna! (I Liseberg i somras!)

Aroma-ljus & Shoes!

Kategori: Shopping

Detta fick jag med hem idag =)


Skyhöga svarta kilklackar i lack..gaah I''m in love!! (H&M)


mmm..luktar himmelskt! (Kicks)


XOXO

ONT i magen!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Först och främst måste jag bara tala om för er hur fruktansvärt ont i magen jag har! Oh herregud va ont det gör..tror ja dör!
I skolan fick jag iallafall gjort allting som jag låg efter med! Fan va skönt, all ekonomi är nu inlämnat och nu till helgen ska jag bara läsa ut engelskaboken och ikväll ska jag sitta och göra klart Retorik-plugg!
Gime kommer till Gbg idag och ville träffas idag..Även Amir ville hitta på något men med tanke på min magont och plugget så tror jag att jag avstår från att hitta på något idag! Får bli imorgon efter jobbet isåfall!

Efter skolan blev det lite shopping på stan med Mirna & Shabbu..och när vi va inne på H&M så hitta vi ingenting men påvägen ut..fick jag syn på någonting, en liten bit av en lacksko som låg under ett par tröjor på en hylla..och gud vilken tur att jag såg et! När jag gick fram upptäckte jag ett par äckligt snygga skor!!! I MIN STORLEK dessutom!! I love them..så jag köpte dom direkt! Mirna tyckte att jag har redan likadana men Nej, dom är ju inte alls lika haha! (Bild kommer i nästa inlägg)

Inne på Kicks köpte jag aroma ljus (harmony) o fyyyfan va gott dt lukta va! Tänkte köpa massageolja också haha, det är nämligen så att Shabbu och jag har bestämt att hon ska massera mig en dag, med massageoljor och hela kitet (mirna tyckte det lät konstigt men vadå?? hehe) fast dom lukta inte så gott så får leta vidare!

Kom hem för en stund sen och har precis vräkat i mig massa mat i hopp om att jag ska må bättre..men icke, jobbigt! Ska vila en stund nu sen blir det plugg!!

PUSS!!


På Företagsekonomin B gjorde vi allt annat än det vi skulle..



På stan var man med dessa flilurer..

(Mobilbloggar) Det blev inte s

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Det blev inte så sent trots allt! är nu klar med allting och nu blir det en god natts sömn! fan va trött jag är gud! imon ska jag till stan efter skolan med Mirna också tydligen hehe..nej nu måste jag släcka nattlampan! PUSS PÅ ER!

Heeeeelg

Kategori: Allmänt

Heeej! Kom precis hem från jobbet..gick ganska bra idag..dom ska lägga ner pocketsäljningarna! Fast jag har redan blivit erbjuden en annan plats innan så dt är lugnt för mig! & så blev vi frågade om vi skulle kunna jobba på lördag och jag tänkte whata hell, har ändå inte tänkt göra någonting speciellt så tänkte jobba på lördag :) & så ska alla samlas 11 och äta frukost tillsammans så det blir mysigt!


Sen fick jag precis medelande på Nattstad från Gime som skriver att "asssåå vi ska ses på lördag så du bara vet!" haha så där har jag tydligen planer hihi..blir inget med festen imon! Vi fick reda på lite grejer som gjorde att vi inte längre vill gå haha..men dt lugnt nu kommer ju Tara & Itman också va på så det blir nog en sistahoods-day (HAHA)
Sen måste jag ju plugga också..läsa ut engelskaboken!!

Nu måste jag pluggapluggaplugga, ekonomin ska va färdig och inlämnad imon så det blir nog en sen natt idag, men det är lugnt, för sen är det heeeeeeelg wuhu :D Längtat så..snart är det jullov också, fan va underbart!!

Tror inte det blir mer för idag, om jag inte mobilbloggar då! Så ni får sova så sött gott folk! Sköt om er! PUSS!!


Bilder från en sjukt rolig dag med mina favoriter för något år sedan!
Tara, Gime, Itman & Gona =)

Onödig dag :S

Kategori: Allmänt

Fan..pallar inte jobba idag!! Men har sjukanmält mig alldeles för många gånger nu så I have to go!
Ringde till jobbet imorse för o ta ledigt den 18dec till den 9jan så nu är det äntligen avklarat..o så ringde jag till tandvården och fick en tid där på måndag morgon..hoppas dom kan få bort smärtan på något sätt innan jullovet!

Vi hade ingen svenska idag så vi satt o slöa lite..lekte hänga gubben och så, sen blev det hemåt o nu har jag precis ätit ihjäl mig av min favoritmat - pite!, fyyfan va gott va!
Finns inte så mycket mer o säga idag faktist..sitter och kläder på nätet..fastnar inte för något förfan..får leta vidare!!

Ha det bra, PUSS!!


Åh hit vill jag åka igen..Croatsia (& mitt huvud) för några somrar sedan..

Gossip girls ;)

Kategori: Allmänt

Oh, I'm so haappy I'm so glad lalala hehe =) Jo nu fan är det nästan klart! En månad efter jag kommer tillbaka från Schweiz så..fan va glad man blir =)

Behare är här, och när jag kom hem från jobbet runt halv 10 hade jag planerat att duscha, föna håret och sova! Men eftersom som sagt Behare är här blev det ändrade planer..satt och tjöta med dom i några timmar och vi kom bland annat fram till att dom ska starta en blogg tillsammans! Min syster och Behare! Två sjukt galna stylister i en blogg..det vill man inte missa! Så jag ska fixa det till dom hehe =)

Nu har jag iallafall precis duschat och ska gå o lägga mig..not! Nej jag skiter i 8 timmars sömn, ska sitta o tjöta med tjejerna istället..mycket roligare så =) Sen att jag har idrott 9 på morgonen imorgon spelar mig ingen roll! På idrotten är jag alltid lika pigg!

Shit, känns som jag inte har något liv längre, jag hinner inte ens träna och shoppa mer(?) Tror jag ska ta bort en dag..blir ju 2 much hehe..imon måste jag förresten ringa dit o ta semesterledigt! Åker ju till Genéve den 18 wuhuuu :D & så ringa till tandläkarjäveln..har fått ont i min tand i 5 veckor nu! Har vant mig att hela tiden tugga på höger sida så jag hade nästan glömt bort min smärta! & jag tänker fan inte åka bort med tandvärk..inte kul! Men jag vill iallafall hinna träna!! Syrran och Behare hade gjort värsta schemat och jag ville så gärna hänga på!! Ångrar att jag köpte kort på Friskis..ja menar ganska onödigt, jag går ju ändå aldrig och tränar till den som ligger under min skola, så vafan kunde lika gärna köpt kort i något gym någon annanstans..typ som där dom har..där har dom gymgrejser som lyfter upp rumpan och gör den fast o lalala det har inte vi på Friskis! Jävla skit..någon som vill köpa ett kort? hehe..

Nej nu missar jag all the good stuff ju! Hörs imorgon mina vänner!

GODNATT, PUSS!!


Mina sjuka fanskaper - Albana & Behare!

Fransk restaurang

Kategori: Allmänt

Hallå! Sov ändå in till12slaget idag - SKÖNT! Behövde det verkligen..Fan va gött att inte ha någon skola på onsdagar alltså!! Om jag hade haft skola på onsdagar också, då tror jag att ja skulle dö av stress hehe..är redan fucked up stressad så det skulle bara bli värre! Nej åh, skönt att ja valde Donner =) (Även fast den är så tråkig!!)

När jag vakna fann jag två stora kyvärr som vänta på mig i vardagsrummet..o YEAY! Skolkatalogen har kommit!! Men inte CDn och enskilda bilderna :S Äh whata hell jag är nöjd med katalogen, dom andra får komma när dom kommer! Det andra brevet var en sådär undersökning..så jag satt och svara på den och sen satt jag och studera skolkatalogen..kul hihi :P

Nu sitter jag i syrrans rum med alla böckerna utspritt på sängen och pluggar! & Vet ni vad - Idag är jag fokuserad! Så bara detta blogginlägg sedan är det "baaack to schoool" som Adam Sandler säger i den där filmen ni vet!
Hör av mig innan jag drar iväg till jobbet om jag hinner..för nu ska jag hjälpa ett par att starta ett företag..en fransk restaurang 'Le Pain Francais' (jag fick bestämma namnet höhö) som betyder 'Det franska brödet' (rätta mig om jag har fel!)

Nu måste jag gå..PUSS!!


Yeay!

P.L.U.G.G!!

T.I.R.E.D

Kategori: Allmänt

Jag sa visst att jag skulle rätt i säng när jag kommer tillbaka från jobbet men icke, fortfrande är jag uppe! När jag kom hem hann jag se sista halvan av DH och sen satt vi och gossipade (mitt nya ord) i köket..älskar när vi gör det, det gör vi iofs varje kväll men alltid lika uppskattat! Mamma, syrran & jag..o så är farmor med ibland också!

& så hann jag måla mina naglar också..vill göra manikyr! Vilket jag ska! Såfort jag får lite tid över! Nu ska jag iallafall sova, men inte till någon bok inte, nej min hjärna har fått stått ut tillräckligt idag..jag ska sova till det bästa jag vet - housemusic..som vanligt! Har musiken på dag & natt i mitt rum..även när jag inte ens befinner mig där!
Stör mig förresten på sånna här amatörer som tror sig vara "äkta house-lovers" efter att ha lyssnat på en låt! Visst, jag blir bara glad när någon annan också gillar housemusic (speciellt när det är jag som presenterat dom för varan haha) men digga musiken fan men please god sluta spela att du kan så mycket om musikstilen när allt du har och komma med är sånt som ALLA vet, t.o.m dom som inte ens gillar (exempelvis) house-music(?) Nej, tycker bara det är lite pinsamt! Så lägg av med det, tack!

Iallafall (som jag alltid säger) så blir det en lång smärtsam pluggdag imon och eftersom jag nu bojkottar all snabbmat och godsaker (good luck with that!) så kommer det bli riktigt tufft imon! Meeen..Gona har alltid en lösning till allt! So maybe en fruktsallad? Med jordgubbar, äpplen, persikor o allt möjligt..mumma!! Fan nu blev jag sugen på det!

Aj, nej nu svider ögonen! GODNATT MINA KÄRA READERS hehe =) Hoppas ni är tillbaka här imon!

PUSS PÅ ER!

Förresten..går inte ladda upp bilder så får vänta med och ladda upp bilder till det förgående inlägget imon istället!

Juste! Haha glömde nämna det..så lika mina vänner är ändå..skrev ett meddelande till dom när jag var på jobbet..det såg ut typ såhär "OMG! Visste inte att ****** da biggie röker!!!" och alla svara samma minut som jag skrev det!!! & believe me - det har aldrig någonsin hänt förut att dom svarat så fort! Jag storsmajla när jag satt där också åt deras sjuka svar! Alla svara nästan på pricken samma sak också! (Alltid Mirna som ska sticka ut en bit bara hehe..) Hahaha tack för det tjejer!


Idag blev det chill-Gona på jobbet =)
Hoodtröja - Bikbok
Tunnika - Gina Tricot
Jeans - Köpta i Schweiz

En hög läxor..ge mig lov?

Kategori: Allmänt

Hallå folket!
Mår ni bra? Jag mår lysande! Eller ska inte överdriva..ja mår bra hehe..Fast känner mig lite småstressad..kom precis hem och ska iväg igen om en timme (till jobbet) Blir galen hinner aldrig träna ju! Fast det får jag egentligen inte ändå eftersom jag måste ta det lugnt..

Juuuuuuuuuste Ni vet det stora arbetet jag tjöta om hela tiden i Företagsekonomi A??? Vi fick tillbaka den idag och vi fick VG!! Gaaahh vi blev överlyckliga o stod och krama varandra tusen gånger och skrek o hoppa (Jag & Shabbu alltså..) haha ja vi blev ju superglada eftersom vi hade haft det sååå jäkla stressigt, vi gjorde ju klart arbetet samma dag som vi skulle redovisa(!) Så snyggt jobbat va! Är så stolt över mig själv, längtar tills mamma kommer hem så jag får skryta lite :P & så till pappa också så kanske plånboken blir lite fetare..hahaha (a)

Oh så har ja lärt mig fixa header..eller rättare sagt Mantana har lärt mig! Tror ja hehe..tror jag hajar det nu iallafall :P Men hinner inte med det nu! Måste få i mig en tidig middag nu eftersom jag inte kommer hem förrens halv 10(!) Då blir det sängen direkt! För imon ska jag plugga heeela dan! Fram till kl 5 då dt blir jobba igen!
Känns så underbart att jag ska få åka iväg snart..23 dagar kvar..YEAH!!

Hade redovisningen idag också ju! Skulle visa hur man knuter en slips! Det gick ju asbra (tror jag iallafall..) Så det känns gött att det är avklarat nu har jag kvar Argumenterande tal, Analays av Obama-talet och så Informerande tal! Sen så ett Fest-tal efter jul, sen är Retorik-kursen avklarad! Va skönt det känns..Ligger efter med Argument-talet och Obama-talet bara, men Obama är i grupp så det känns skönt! Ska fixa ihop ett argumenterande i helgen iallafall!

Sen ligger jag lite efter i Företagsekonomin också, vi har börjat B kursen nu och ska ha prov på det den 16 december så det gäller att råplugga tills dess! Kapitel 5 och 6 ska jag bara läsa igenom och kunna men sen så kapitel 7 är den vi har prov på!
På fredag måste jag lämna in: Privatbudget, Kassabok, Praktikuppgiften (hjälpa andra starta företag) och Analys av vårt företag! Fattar ni va stressigt? Men Privatbudgeten och kassaboken är klar så imon måste jag göra klart dom två andra! Det ska nog gå bra!
Matte B provet ska jag göra efter jul (tack och lov för det) så jag hinner plugga under jullovet! Gött!

Och inte nog med allt detta! Jo sen måste jag läsa ut en engelskabok (Rose Marys Baby) till den 4 december & Två gamla svenska komediböcker som vi sedan ska ha en lektion om sista veckan i skolan..så stressigt? eeh typ..

Oj, va mycket pluggprat det blev hehe..men känns skönare och få en klar bild av allt jag har kvar..alltså 8 grejer kvar att göra innan lovet, som är om 25 dagar..jag tror jag dör lite va =)

Nu måste jag laga till något att äta, tar vagnen om 45!!

Förresten, Har Ni haft en bra dag? I hope so!

XOXO

Senare kommer bilder från dagen! Så håll utkik =)



Da geeks på Retoriken..

Efter svett, tårar och blod fick vi äntligen fram den..

Vi & vårt företag (höhö)

Det brukar bli ganska stökigt på Företagsekonomin..

HAPPYDAPPY!

Jag blev sur på Shabbu..då försökte hon uppmuntra mig med en Puss..men den ville jag inte ha! (Tro inte att jag glömt Shabbu!!!)

En sån måste jag ha, annars mår inte jag så bra! (hihi det rimma!)

Happy!

Kategori: Allmänt

Nu har jag pluggat & duschat och nu blir det rätt i säng! Är superduper glad över en grej som vi planerat idag! Men berättar mer om det när det är helt säkert!! hihi va skojigt =)

Nu blir det sleep! GODNATT! PUSSS


Planen inkluderar dessa tre filurer - helt underbara peps (L)

HEADER?

Kategori: Allmänt

Försökte ändra lite i min blogg haha skratta inte! Liiite misslyckat I know men jag är faktist bara nybörjare! Någon som är bra på sånt eller? Skulle vara jättetacksam för lite hjälp! Eller åtminstone förklara hur fan man lyckas göra en sån där fin header hehe :P





PUSS!!

Albansk fest

Kategori: Allmänt

Oj vilken jäkla lång dag va! Först vad det Vårdcentralen för prover där jag fick vänta i ett år för o bli insläppt sedan så skolan för spanska och svenska sedan var det spanska extrahjälp o så raka vägen till angered där jag hade hemspråk och det ända jag hade ätit idag var frukost! Inte bra Gona..inte bra! Så nu har jag precis mumsat i mig en stoor tallrik potatismos med köttbullar!

Juste! Den 28 november är det Albaniens dag, eller flaggans dag om man säger så och det firar ju alla albaner såklart (oftast) så det ska organiseras en albansk fest i Hammarkullen där vissa från hemspråken kommer få uppträda o så, o min hemspråklärare bad mig o mamma komma men mamma är verkligen inte den typen haha, som samlas med andra albanska kvinnor o sånt shit så hon vill icke komma, men jag vill! tycker sånt e askul, det kommer finnas vuxna och ungdomar alltså..och vem går jag dit med om inte med min favoritalban GIME! Hon och jag är lite mer annorlunda albaner hehe..jag kan bara tänka mig hur tjejerna kommer dyka upp där..Sjävklart kommer alla bära kläder från Gina Tricot och massa smink och så får vi ju inte glömma det viktigaste - löshåret! Då kanske ni undrar VARFÖR skulle man vilja va på ett sånt ställe, jo för att musiken är bra och man får ju skratta som in i helvete!! Kan tänka mig hur mycket jag & Gime kommer ha att skratta åt hahaha fyyfan..& så ska jag såklart klä mig sååå simpel som möjligt, I don't wanna show up like one of them!!
Gime bor ju i Uddevalla (hon flyttade dit för ett tag sen) så hon visste ingenting om festen, bara att hon går om jag går hehe så jag måste höra av mig till henne såfort som möjligt så hon vet om vart o så hihi ska bli så kul så =)

Sen 10 dagar senare är det ju Bajram (högtid för muslimer) och då blir det yttligare en fest, fast den kommer ALLA på o den blir mycket roligare så den sa mamma att hon kan tänka sig komma på! YEAY :D

Skulle va underbart om Itman & Tara också kunde komma! Dåå förfan skulle det vart nått storslaget haha ;D Men jag tror knappast dom skulle komma haha..inte för att dom inte gillar albaner, they love them! (who doesn't?) men för att dom är så rädda att någon ska börja prata albanska med dom (..tror ja) haha!

Nu ska jag träna på mitt tal för imorgon! Lillebror lärde ju mig att knuta slips igår så det ska jag visa på Retoriken imon hihi ;P

PUSS!!



Itman, Natascha, Gime, Jag & Tara

(Mobilbloggar) Sitter här i mi

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Sitter här i mitt rum med apple datan ja blev erbjuden och försöker starta något spel, är lite rastlös hehe, jag kom på vad jag ska prata om på Retoriken! jo jag tänkte nämligen visa hur man knuter en slips! så nu har jag tränat lite på talet och nu tänkte jag strax ta o lägga mig eftersom jag har en lång dag imorgon.. så godnatt snyggingar! SWEET DREAMS! PUSSPUSS

Det går bra nu..

Kategori: Allmänt

Hallååååå folket! Hur mår Ni idag? Jag mår strålande! Gick utmärkt på jobbet idag ju! Sålde så jäkla bra och inte nog med det men en av huvudcoacherna roppa in mig medans jag var på jobbet och frågade om jag var ny o hur jag trivdes o så, och på dataskärmen såg jag att de hade uppe min sida med mina samtal så liite stressad va ja haha trodde dt va någonting dåligt såklart!, men så sa han att han har ett projekt på gång som jag skulle passa jättebra till(!) Mer om det skulle han ta med mig på tisdag så nu är man lite spänd på va dt e :P antagligen innebär det lite svårare säljning med mer pengar och det tackar man ju inte nej till ;P Så där gick humöret upp hihi =)
På lunchen idag hade jag tänkt och shoppa lite grejer men det hann man tyvärr inte på en 45minutare så jag hann endast sätta mig på mäci, äta mig mätt och sedan gå o köpa massa godis..men it's OK får ta det en annan dag! Inte imon iallafall för imon efter skolan ska jag på extrahjälp i spanska (oh hell yes I need it) sen måste jag skynda mig till angered där jag har hemspråk (jag ska SÅÅ sluta hemspråk efter jul!) och sen är det raka vägen hem och pluggapluggaplugga!!
Måste förbereda ett tal innan tisdag..ska nämligen ha ett demonstrerande tal på Retoriken på tisdag och har ingen aning om vad jag ska demonstrera..fan va jobbigt! Har Ni någon ideé?

Juste! Bigbroe Bekim köpte en Mac data till sig själv för ett tag sen och nu när han hörde att jag tänker köpa en data så ville han, så gullig som han är, ge sin till mig! Och nu är problemet att jag vet inte riktigt om jag vill ha den..Har verkligen velat ha en vit Mac apple dator MEN denna är i normalstorlek och dessutom silver (jag är kräsen haha) och jag har tänkt och kunna ta med mig den överallt så det känns lite jobbigt och bära runt på en normalstor och lite-under-normalvikt-för-en-data vägande data, eller va säger ni? Känns lite otacksamt och tacka nej men bättre att vara ärlig så att han kan behålla den själv ju! För jag är fortfarande förtjust i en liten sån där vit data hehe..men får se hur det blir!

Juste fan, imon kommer jag sent till skolan eftersom jag måste till Vårdcentralen och ta lite prover för o kolla upp om det bara är magkatarr jag har eller om det magsår det utvecklats till! (Gosh I hope not!)

Nu ska jag iallafall försöka komma på någonting bra till Retoriken, skulle kännas klart och få gjort talet såfort som möjligt!

Så eftersom det blir plugg nu antar jag att det inte blir mera data för mig idag men kommer med ett mobilinlägg senare om jag inte glömmer!!

Ha en trevlig kväll söta ni!

PUSSPUSS!


Ville tacka min söta lillebror som höll mig sällskap på telefon under hela min lucnhrast! (Här i Genéve efter att ha spelat fotboll i några timmar hehe)


Men även Nina får jag tacka för hennes härliga sms som jag inte kunde hålla mig för skratt när jag läste! (Här en sjuk natt hos mig haha)

Bråttom

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Fan va jobbigt o vaaaakna! Nu måste jag äta frukost superman-snabbt för jag ska ta vagnen om 13!!!

Ha en wonderfull daaaay PUSS!!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Såhär såg jag ut ikväll:



Tshirt - Rutmfl
Lång svart klänning - Gina
Gråa strumpbyxor - Lindex
Och på det hade jag glänsande bombjacka från åhlens, vit stor halsduk från H&M och svarta stövlar från Scorett :)

Underbar kväll!

Kategori: Allmänt

Askul ju! Det blev SAW 5 trots allt och det ångrar jag icke! Okej slutet blev man jäkla besviken på va..o yes, det kommer komma ut ännu en film för er som undrar..för det måste det ju, med tanke på hur dåligt den sluta!
"Men ååh VAFAN VA DET!!" hörde man mig säga väldigt högt i biosalongen när eftertexten började rulla och lamporna tändes..som sagt slutet blev man bara sur över hehe men annars va den bra!! Hahaha oh gud va man skratta, Itman satt och skrek (VERKLIGEN SKREK) där inne och höll för munnen med sin halsduk hahaha oh gud och jag själv(!!) som inte brukar va sån fegis annars hörde mig själv skrika några gånger, hatar när det inträffar sånna där plötsliga moves! o så är volymen så jäkla hög också så det känns som hjärtat stannar för några sekunder när det händer haha..Men iallafall det var riktigt skoj..fast det är det ju alltid när det är vi 4 =) på vagnen hemåt garva man ihjäl sig åt gamla minnen också,,d är sjukt hur ful (och elak) man kunde va som fjortonåring hehe..

Nu är det bara jag, mamsen och lillebror hemma, broshan är ute och syrran hos nån kompis..och jag hörde mamma säga "glass" så inte för att jag gillar glass vid den här årstiden men för att jag förknippar glass med andra godsaker tänkte jag dra iväg o ha det lite mys med dom nu!
Imon ska jag jobba, oh no, I'm really not up for that..försökte uppmuntra Itman till o börja där idag! Känner ju mig så jäkla mobbad där! haha speciellt på söndagar då jag är tvungen och äta lunch ensam! Inte så kul..så nu får vi se va som händer, hon påstår att hon inte är bra med telefoner men wtf som om jag är det??

GODNATT!! PUSS PÅ ER!



Jag idag :)



Haha sjukt kul som sagt! (Moe leker modell som vanligt :S HAHA)

PUSS!

Kategori: Allmänt

Nu har jag duschat, torkat håret, sminkat mig och tatt på mig hehe..ska bara platta håret nu o så är jag färdig! Shit känns konstigt första gången jag inte stressar som en idiot, är ju fan alltid sen hehe..
Det kanske inte blir den planerade filmen eftersom det var dåliga platser kvar men vi bestämde att bestämma film på plats istället =)

Nu ska jag gå och dricka kaffe med mamma..eller rättare sagt mamma ska dricka kaffe och jag gör henne sällskap med varm choklad hehe..
Vad ska Ni göra ikväll då?

Ha så kul va ni än har planerat in ikväll! Nu kommer Itman och gör oss sällskap också ju, härligt!
PUSS PÅ ER!


Itman & Gona - alltid lika störda haha (L)

Bio med gänget!

Kategori: Allmänt

Det blir bio trots allt! Screw spa! Haha vi ska titta på SAW 5 hihi =) Jag vet att så många tyckt att den vart sämst och vart besvikna o så men jag vill avgöra själv! Mirna gillar inte SAW, Nina ska flytta imon & Shabbu sparar pengar så dom tråkmånsarna ska icke med! Jag & Itman blir det istället och våra bästa vänner Amir & Moe hahaha (Moner alltså) Kallar han numera för Moe eftersom han envisas med och kalla mig för Magge..and I hate it!

Så runt 6 ska vi dra och nu måste jag alltså hoppa in i duschen! Tar på en ansiktsmask ändå bara sådär för skojs skull men det får gå snabbt orkar inte fördjupa mig i det hela hehe..
Fast innan jag duschar ska jag hjälpa mamma här hemma för det ser liiite stökigt ut här..så japp städning och sen duschen!

Hörs senare!

XOXO


Itman, Moe, Jag & Amir haha =)

Hemma-spa VS BIO?

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket! Hur mår ni idag? Jag mår bra :) Men känner att jag bodde äta frukost såfort som möjligt eftersom jag känner små värkar i magen (oj nu lät jag gravid) hehe..

Tänkte dra på BIO ikväll med gänget men nu så vet ja fan om jag orkar! Känner för en hemma-spa dag idag..känner alltid för det iofs men eftersom lördagar nu officiellt är mina dagar så passar ju det sig ännu bättre då!
MEN, pluggfri blir icke dagen ändå! Det kanske får bli en halv-lugn dag hehe..för just nu innan jullovet har jag ju massa plugg o eftersom jag jobbar hela dan på söndagar så kan jag faktist inte vara pluggfri på lördagar!

Iallafall, tänkte dra in till stan en snabbis och köpa lite grejer till hemma-spat =) Tänkte fixa naglarna också för det var ett tag sen jag brydde mig om dom!
Och så måste jag till banken också och skälla ut dom lite haha ;P

Fast nu fick jag precis ett sms av Itman som löd: "YEAY Bio idag =D"  så känns ändå som jag vill gå! haha jaja får prata med dom andra o se hur det blir! Men hör av mig snart för nu måste jag äta frukost!!

Vad ska Ni göra idag då?

PUSS!!


VS

WTF BLOGG.SE???

Kategori: Allmänt

Jävla bajs! Tror jag ska bort från blogg.se o ha min blogg någon annanstans!!! Skrev värsta långa inlägget o just DÅ ska den krångla! BLOGG.SE SUGER!


Nu blir ja sur!
GODNATT! PUSS!

50 sånna där frågor ni vet..

Kategori: Allmänt

Såhär tråkigt hade jag..men ändå är det lite småkul, visst?

1. Tre namn jag lyssnar till:
Gona, Marigona, Mari

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag är självsäker, envis och ärlig

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Jag har inget tålamod och blir lätt aggressiv

4. Detta är jag rädd för:
Kryp & höjder till en viss gräns

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mat, sömn & TV/Data

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Äta grönsaker, prata spanska, hålla tre bollar i luften

7. Detta tycker jag om att göra:
RESA, shoppa och festa

8. Detta vill jag göra just nu:
Åka till L.A

9. Bästa känslan:
Att känna sig älskad

10. Värsta känslan:
Att känna sig ensam på jorden

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Ojojoj haha..Snygg, smart, ärlig, ROLIG, charmig, gentleman, trevlig, tålamodig, respektfull, lång, rik(!)..och nämde jag snygg? hehe..

12. Är jag kär just nu:
Nej

13. Jag vill gifta mig:
Jag ser det som en självklarhet

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Bli känd för någonting i USA o få komma i TV där jag kan hälsa till alla i Sverige som inte trodde på mig "IN YOUR FACE!" hihi, åka jorden runt-resa och gifta mig!

15. Min käraste ägodel:
Min iPod

16. Något jag vill ha i present:
En systemkamera eller klocka (stor herrklocka)?

17. Detta har jag på mig just nu:
Puma mjukisbyxor som jag köpte från klubben jag spela fotboll i och en stor lång grå t-shirt från Gina..

18. Favoritkläder:
Jeans, t-shirt

19. Favoritdjur:
Hund..eller apa åh!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
House är mitt nummer ett! Sen så är ju RnB också chill!

21. Tre låtar jag kommer på nu som jag gillar för tillfället:
Laurent Wolf - No Stress
Guru Josh Project - Infinity
Alex Gaudino - Destination Calibria (klassiker)

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Roligaste: Engelska
Tråkigaste: Spanska

23. Stjärntecken:
Stenbock

24. En bok jag gillar:
" Pojken som kallades 'det' "

25. En film jag gillar:
Sleepers

26. TV-program jag gillar:
Desperate Houswives

27. Favoritdoft:
Raulp Lauren - Night

28. Detta äter jag gärna:
Pite (albansk mat)

29. Dricker helst:
Juice, Oboy och vatten

30. Favoritgodis:
Choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
L.A hehe London, Paris..eller åh Maldivierna!

32. Färgen på mina ögon:
Gröna

33. Min längd:
160cm

34. Jag tror på:
Liv efter döden

35. Jag spelar:
har spelat fiol!

36. Person jag beundrar:
Mamma

37. Så här bor jag:
Hemma i en lägenhet

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inga

39. Det här tänder mig:
Stora snygga bilar och äckligt dyra herrklockor

40. Det här gör mig avtänd:
Ofräscha människor

41. Favoritfärg:
Rosa

42. Favoritcitat:
"Man lever bara en gång"

43. En hemlighet jag vet:
Hur länge jag var en sängvätare!

44. Den bästa present jag fått:
Oj..det kommer jag nog inte på nu..

45. Senast köpta skiva:
Ingen aning! Jag laddar ner min musik

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mitt ansikte och rumpa ;P

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Min längd!

48. Udda förmåga/egenskap:
Jag kan prata ett hemligt språk hehe..

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En apa

50. Tål jag inte:
Sallad, mytomaner och copycats..


Jag för ett tag sedan =)

Shopping från Frankrike!

Kategori: Shopping

Vi har ju en lägenhet nere i Schweiz i Genéve som ligger typ 20 min bort från Frankrike så vi åker ju alltid till France också när vi är i Genéve, iallafall mamma hade gjort lite shopping där till mig! Massa fina armband i en gammal klassisk butik!







Visst var dom fina? Från märket Lollipop :)


PUSS!

Ha en trevlig helg!

Kategori: Allmänt

Verkar inte spela någon roll hur många timmar jag sover om nätterna, är ju fortfrande lika morgontrött? Jag kanske får ta det helt enkelt, jag kommer aldrig bli en morgonpigg människa!
Ja, jag somna ju runt 22 igår och det var så oootroligt jobbigt att vakna 7 idag! Men mamma hade ställt fram massa grejer till frukost (gulligt!) så man kände ändå för o gå upp hehe..Efter en stor frukost med mina bröder drog jag iväg till skolan där vi skulle stå i cafét idag! (Vi har en väldigt liten skola UTAN bambatanter!! Och vår bamba, om man ens kan kalla det så, är vääldigt liten och ligger mitt i skolan, så man är alltså inte bara där under lunchen utan hänger typ där och måste gå förbi för att ta sig fram till olika klassrum. Iallafall där har vi då ett café som alla tvåor under året jobbar på för o samla ihop pengar till balen, vi missar alltså våra egna lektioner en hel dag för o stå där vid cafét, sälja grejer o så men också agera slav a.k.a bambatanter..anledningen till att jag kallar det slavarbete är för att visst vi samlar ju ändå in och tjänar något på att stå vid cafét o sälja men vafan vinner vi på utav att istället för lektion stå o torka av borden och diska???? Jag blir arg, men eftersom jag var så trött idag o helst ville slippa lektion så var det OK!)
Det var kul faktist, fick ju stå med Sanet hela dan och Daniel förmiddan o Gustav eftermiddan! Sålde för 1500! hihi =)
& så är det ju extra kul eftersom man smaskar i sig massa gratis godsaker haha ;P

Första i bilden är på min kära rosa iPod som jag inte kan leva utan! (Som ni ser så är den inkopplad till stereon så som ni kanske hajar så blev det en jäkla massa underbar house-music för alla idag!!) Sen några onödiga bilder på onödiga saker hehe..


Sanet, Daniel och så mitt goa mellanmål..Kexchoklad (favo!) med varm choklá! Är det bara jag som tycker choklad med choklad är underbart gott?


Iallafall, igår blev det inte alls så mycket pluggande utan mest massa tjöt med familjen och så självklart goodstuff hehe..(kan ju inte leva utan godsaker som ni kanske konstaterat)

Detta tackar man ju aldrig nej till! (Ja, ja vet att jag inte får dricka juice med min magkatarr men det går ju inte att stå emot!)


MEEEEEEN SÅG NI!! SÅG NI ATT DET SNÖA! Oh gud va glad man blev! Jag älskar sommaren mest mest mest! Men om det finns snö på vintern så älskar jag den också! (Dock absolut inte lika mkt!) Hösten däremot hatar jag, gillar bara att man kan klä sig snyggt då hehe..våren, början av våren hatar jag som F.A.N men slutet där vid maj är ju helt underbar!
Men kyla är något av dt grejer jag avskyr mest! Så vintern är inte så populär hos mig, fast snö och att det är min födelsedag älskar jag ju!

Mys utanför mitt fönster!


MEN, visst blev man sur att regnet kom och förstörde allting sen? Typiskt Sverige..jävla skit!

Nu ska jag leta fram något gott o lägga mig framför TVn! Hörs senare babes!

PUSS!

OH FICK PRECIS ETT SAMTAL SOM GJORDE MIG OTROLIGT GLAD!! YEAY :D Berättar senare!

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Hellow bloggen!

fiiiiiiiiinally helg ju! Fan va man längtat..ja även fast jag bara vart i skolan två dagar den här veckan! Det har tröttat ut mig tillräckligt hehe..har dock massa plugg nu! Skulle egentligen träffa Itman & Amir i stan idag efter skolan men jag orkade verkligen inte gå runt i stan så gick hem istället, så aa nu kom jag typ precis hem :P

Bilder och bättre inlägg kommer sen för nu tjötar min töntiga bror om datan och jag är jättehungrig så nu blir det en tidig middag med mamsen!

Vad ska Ni göra ikväll då?

PUSS!

(Mobilbloggar) Har precis tatt

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Har precis tatt en lång skön dusch och smörjt in mig i papaya bodylotion och borstat tänderna nu ligger jag här i min säng o tittar in i min garderob, försöker bestämma nått o ha på mig imon! jag brukar nämligen tro att den har strategin funkar för mig, att glo in i min garderob som är så stökig att man kan tro tredje världskriget inträffat där! hehe aa ni förstår, jag är ingen perfektionist, långt ifrån det! Men jag trivs med min stökiga garderob =) iallafall ja lyckas alltså inte med den har strategin som ni kanske kan första. Men iallafall hittar nog något nog om det, imon ska jag upp 7 för jag måste va i skolan halv 9, ska jobba i skolcafét (kan berätta mer om det en annan gång) men det är okej faktist eftersom jag kommer somna närsomhelst o kommer alltså få 9 timmars sömn! fan va underbart! Nu börjar ögonen svida igen så ja ska nog släcka här, hitta förresten kläder o ha på mig nu ifall ni undrar haha ;P GODNATT! PUSS PÅ ER SÖTA NI! =)

Pluggkväll!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är jag hemma o har precis ätit middag!
Mina ögon svider som vanligt! Får inte glömma o gå förbi apoteket imon, måste köpa dom där ögondropparna för trötta ögon..Visine heter den tror jag (?) Kanske hjälper får se..Idag på engelskan kändes det som jag hade något i ögonen hela tiden satt o blinka hela tiden, sved så fruktansvärt mkt!

Kom hem så sent idag eftersom först följde jag med Sanet till Centralstationen för hon skulle ta sina biljetter till Sthlm, sen till JC där jag skulle fixa lite grejer med dom som tog typ en timma!! Sen till Scandinavium för o hämta upp C.Brown biljetten! & så slutligen hemma, gosh trött ja e!
Men fick verkligen prata ut med Sanet idag..det va skönt haha ;D

Juste, glömde ju bort! Gissa vad jag hitta i min säng igår när jag skulle byta lakan?...Jo en NYCKELPIGA! aa ni läste rätt haha är inte det hur sjukt som helst? Liksom hur fan hamna den där :S? Mamma tyckte inte det var å konstigt dock..har ju alltid mitt fönster öppet o så men ändå vafan..en nyckelpiga i min säng? Lite scary :P
Igår somna jag iallafall som sagt runt 3-4, gick verkligen inte o sova! Jättejobbigt..Tittade på filmen The Nanny Diaries, Scarlett Johansson (världens sexigaste/naturligt vackraste kvinna! enligt mig), även Alicia Keys är med! Den va iallafall asbra! Jag grät som vanligt haha..jag är jättemesig när det kommer till sorgliga filmer :P Detta är en komedi men ibland va den sådär sorglig ni vet..

Nu ska jag strax ta en dusch sen blir det plugg och sen ska jag sova TIDIGT! Ska försöka iallafall!
Men innan dess ska jag kolla upp lite biljetter o så, funderar på o bjuda med mamma o syrran till stockholm över en helg för shopping! Hoppas det blir av för då blir det verkligen en vinter fylld med shopping..först Schweiz sen Sthlm oh haha vill iväg nu =)

Vad ska Ni göra ikväll snyggingar?
Ha det så underbart iallafall!

PUSS!


Nyckelpigan..


The magic ticket hehe :)


Blev hungrig på eftermiddan i skolan..o eftersom det inte finns så mycket annat i cafét så fick jag mätta mig med detta..but that's just fine with me haha ;D (Får nämligen inte gå hungrig när jag har magkatarr, det är någonting som suger åt sig någonting lalala..vet inte ens själv, mår inte bra av det bara)



En nannys dagbok baseras på en bestsellerroman där två tidigare nannys, satiriskt berättar om livet hos Manhattans överklass! Annie är precis klar med skolan och vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv. Därför kommer jobbet hos familjen X som en skänk från ovan. Men Annie kommer snart på andra tankar! Mr X är en otrogen, arbetsnarkoman. Mrs X spenderar all sin tid på shopping och är rädd för sin son, Greyer, som föräldrarna totalt nonchalerar. Han försöker i sin tur att få uppmärksamhet genom att göra livet surt för sin nanny! Men lyckligtvis så finns det en trevlig och snygg granne, som Annie därför döper till Harvard Hottie. Han gör allt för att få till en date med upptagna Annie.

(Mobilbloggar) Är påväg hem me

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Är påväg hem med Sanet nu, va med henne och hämta ut hennes Chris Brow biljett! Så kul hihi:) jag sjukanmälde mig på jobbet idag, orkade inte med somna typ 3-4 igår så va jättetrött idag! plus att ja har massa plugg som väntar hemma! nej nu måste ja va social puss på er!

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Fan! Jag somna typ 3-4 igår!! Fattar ni hur jobbigt det var o komma upp idag eller! Fan ville bara lägga mig o sova i några timmar till! Nu måste jag iallafall iväg..min spårvagn kmr typ om 5 min hehe så HA EN UNDERBAR DAG ALLIHOPPA!!

Puss på er!


Gänget i ett nötskal..ja minus Mirna som tar kortet då..Ni ser, vi gillar och göra bort oss :)

2 much data..

Kategori: Allmänt

Hallåj, nu är jag hemma!
Åt en riktigt stor tallrik med ris&kyckling - uuuuuunderbar gott måste ja säga!
Mina ögon svider igen!! All datasittande på jobbet kan inte vara så bra för mig va(?) Men ja har hört talas om en sån här sprey till ansiktet som skyddar mot typ sånna här strålar som datan skickar ut, vet ni någonting om det? Jag har nästan en sån spray hemma, fast min är till för att skydda mot alla föroreningar som finns ute i naturen, och för att typ fräscha upp sminket o så, asbra ju fast känns lite för blött såhär så brukar inte använda den så ofta direkt..

Nu blir det iallafall av med allt smink (känns som sminket gör ögonsvidandet värre, även fast det bara är mascara fan) sen är det bums i säng! Spelar ingen roll hur jäkla ont jag har imon jag ska fan till skolan!!! Orkar inte mer det får räcka nu..so 2 all the people in school I'M BACCCCK BITCHES hehe :)

Hahahaha vet ni, jag dör av garv ni..min bror är övernaturligt glad och sitter och sjunger som en idiot..Jag lyssnar på Toni Braxton - Unbreak my heart och han står o sjunger sådär tjejigt..Nu har han börjat prata engelska med en grooov engelsk dialekt hahaha fyyfan..lillebror börja också nu, dom är så fula va haha..aa som ni förstår är det min storebror på snart 19 år jag pratar om(!!) aa vi är lite barnsliga i den här famijen..(a)


The crew

(Mobilbloggar) Sitter i vagnen

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Sitter i vagnen påväg hem nu o fyfan va hungrig jag är! sålde skitdåligt idag också vilken inte var så kul..nu förstår ja va folk mena när dom sa att de kommer bli tråkigt efter ett tag, jag började efter ett tag räkna minuterna tills de tar slut (ni vet va ja menar ni som känner mig, brukar ju göra så i skolan också haha) drack en kaffe på jobbet idag, usch hur kan man gilla det? kommer jag någonsin att gilla det eller är det bara för jag fortfarande är ett barn? haha för ja vill gilla kaffe! jag ÄLSKAR ju lukten av kaffe så vafan haha..nej nu ska jag ringa ett samtal, har så tråkigt hehe..VAD HAR NI GJORT IDAG FÖRRESTEN? Hörs därhemma snyggingar! PUSS

PS. I love you..

Kategori: Allmänt

Hej! Hur mår Ni idag? Jag TROR att jag mår bra..gör inte ont just nu men man vet aldrig när det hugger till!
Igår somna jag runt 1, låg o tittade på filmen "PS. I love you" i mitt rum, oh gud va bra den var! Har velat se den ett bra tag nu men har totalt glömt bort det hehe o jag är glad att jag tittade på den! Fyy fan va underbar film, jag grät som ett barn! Kan verkligen rekomendera den gott folk! Om ni inte redan sett den då hehe..

Imorse vakna jag 8.30(!) Bra tänkte jag då, då har jag vant mig vid mina vanliga tider igen..(har ju ingen skola på onsdagar) men självklart hade jag deckat igen och då vakna jag typ 12! Då låg jag där i en stund o hade tväont i magen, fan va jobbigt! Då visste jag att jag måste äta frukost så fort som möjligt för o få bort det! Så upp o hoppa äta stor frukost och självklart dricka Actimel av Danone (jordgubbssmak) som är till för att magen ska må bra och jag tror verkligen den funkar! Och inte gör den underbara smaken den mindre bra heller! Synd att dom är i så små förpackningar bara hehe..

Sen höll mamma på o möblera om som vanligt haha så jag kunde inte blogga..så hoppade in i duschen istället och på med ansiktsprodukter o allt det där hehe o nu är jag påklädd och känner mig superfräsch hihi =) Måste bara torka mitt hår strax..tänkte bara plugga lite först..hade tänkt o råplugga idag men ni ser, ja hinner ju inte! (a)

Jobbar ikväll också, får hoppas att det går lika bra ikväll också! Man får en sån kick när dom gör tävlingar på jobbet, typ pocketklubben mot lyckopotten(tror jag)klubben..då känner man att man inte vill svika sitt team så jobba jobba på haha..fatta dock aldrig vem som vann igår :S alla stack bara hem so I was like OK då går ja väl också hem hehe..
Klockan 5 måste jag iallafall hemifrån! Fan, missar när min lillebror fixar sig o allt det där till discot haha..nåväl dom får la ta kort på honom!

Nu ska jag äta en vääldigt sen lunch med mamma & lillebror =) Hörs babes!!

XOXO / Gossip girl....hahaha kidding!


Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.



Actimel is the shit!

Good night darlings!

Kategori: Allmänt

Hej, idag på jobbet gick det asbra! Sålde fan 7 stycken på tre timmar..o detta är ändå min andra gång so yeah GO GONA!! hehe..när jag kom åt jag en väldigt sen middag så var så gó så jag var nära på o äta två omgångar men STOPP sa jag till mig själv, inte bra och överbelasta magsäcken annars gör det bara superduperont!
Titta lite på slutet av DH också, som jag berättat tidigare kan jag inte längre följa mina kära serier längre eftersom jag jobbar, men har ju laddat ner alla så när jag har tid ska jag sätta mig o titta igenom dom :)

Kommer ni ihåg att jag berätta om lillebrors disco förra veckan? Vi hade tittat lite fel haha..vi (läs: jag) upptäckte att det stod 19 november o inte 12 så lillebror blev besviken o så men iallafaaaall haha han skulle klippa sig idag, han klippte sig precis, o komisk som syrran är så ska hon alltid skoja till det, så hon gjorde the funniest haircut på honom ever haha fyyy va fult..(scrolla ner för bilder) Men nu ser han självklart inte ut så haha, hon raka ju bort alltihoppa sen!

Ikväll vill mamma att jag ska va i säng tidigt så jag får en god natts sömn ikväll vilket låter otroligt skön så ska strax krypa in i min sköna säng! Imon ska jag råplugga (nej nu menar jag faktist allvar!) för känner att jag ligger låångt bak haha :S

Nu pratar jag med min vän Moner som mobbas om alla mina stavfel här på bloggen haha men jag har sagt det till dig MONER o jag säger det igen: jag skriver så snabbt så jag hinner inte titta igenom alla stavfel! haha ni får helt enkelt leva med att jag kommer skriva fel då och då haha ;D

Nu blir det av med sminket, borsta tänderna, tre-stegs-metoden med hudvårdsprodukterna sen blire bums i säng!!

Godnatt cutiepies!!

XOXO


HAHAHAHAHA FYYYFAN!!

Blogghjälp?

Kategori: Allmänt

Fan va misslyckad jag e haha..försökte göra om lite i bloggen så råka jag radera typ allt..bloggkoll o bloggrader o sånna här grejser och även musiken!! & Nu pallar jag inte göra om allting..bara Bloggkoll då hehe :)
På tal om o fixa bloggen, om det är någon där ute som är bra på bloggar så va solidariska och sträck ut en hjälpande hand? hihi (a) skulle verkligen behöva hjälp med bloggen!

Nu mår jag iallafall bättre! Vet inte om det beror på spelet eller Risifruttin hehe..men tänkte gå till jobbet ändå, får hoppas att jag klarar av det! Annars är det bara att vända hem! När jag fick rådgivning sa dom ju att jag behöver vila så mycket som möjligt så yea..shit måste fixa mig väldigt fort nu, går hemifrån om 15!!

Ha en underbar kväll!! PUSS

Ingen skola idag heller..

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har jag fruktansvärt ont i magen! Skulle till skolan idag ju, men somnade 5 på morgonen pga min magsmärta..detta är sååå f*cking jobbigt ja dör!! Skulle egentligen blogga runt 12 när jag vakna men mamma tjöta att om jag går hungrig så gör det bara ännu mera ont å jag o mamma gick ner til ICA o köpte frukost, sen satt vi o åt allihoppa, mamma, jag och lillebror! Nu sitter jag o broshan och smaskar på varsin Risifrutti, han spelar spel här bredvid mig och jag sitter vid datan :P
Juste, datan! Jäkla Phone House höll på o luras ju! Vet inte riktigt hur allt gick till men det var en massa mycket mer pengar jag skulle behöva betala än va dom sa till mig!! Så mamma ringde o skällde ut dom o dom tog bort grejsen direkt haha..nu tyckte mamma att jag skulle köpa datan direkt i affärern utan o delbetala o sen köpa till mobilt bredband, blir nog bäst så..för mamma vet bäst :)

Är så jäkla shoppingsugen idag ååhhh haha..det är tur att mamma inte litar på internetshopping..annars skulle jag nog klicka hem kläder varje dag hehe :$

Nu ska jag vila framför TVn..kanske till o med spela lite PS? OH YEAH The SIMS - I LOVE ;D

Puss på er sötingar!


Jag som babygirl hihi :)


Mamma köpte massa grejer som är bra för min mage!

Breakfast!!

Min make är legend!

Kategori: Allmänt

SÅG NI GALAN?? Min älskade man vann guldbollen för tredje gången i rad nu! Fan va stolt man blir!! Ingen har tidigare gjort det ju, åh va söt han är, blir kär på nytt varje gång jag ser honom leé! Ja, ni som har läst min blogg tidigare vet ju nog hur mycket jag älskar Zlatan Ibrahimovic! För er som på senare tid fastnad för min blogg ska ni veta att he's my big love hehe ;) Han är min idol MEN fotboll intresserar inte mig på det viset att det är något jag skulle vilja syssla med, hell no! Har spelat fotboll i något år och jag tycker det är askul o spela fotboll MEN jag är ingen person som kan gå på regelbunda träningar, oh nej, jag gillar o träna när jag känner för det, annars funkar det aldrig!
Nog om mig nu ETT STORT GRATTIS TILL ZLATAN IBRAHIMOVIC, MY LOVE!

EN STOR PUSS SKA HAN HA..MEN SJÄLVKLART SKA NI OCKSÅ HA EN BIG KISS HIHI..Godnatt for real nu hehe..



XOXO

Presenter till mig!

Kategori: Shopping

Så söta Pappa & Mamma är som köpt lite grejer till mig i Schweiz! Mamma kunde hitta jeansen och väskan men de andra hittar hon inte nu så bilder på resten kommer upp i bloggen imorgon eller nått :P


Replay-jeans


Söt lagom-stor skinnväska med lång axelrem!


Visst var dom fina? Ska testa jeansen nu :)

XOXO

Lördag blir MIN dag..

Kategori: Allmänt

How u doin'? Hehe..jag är jätteglad! Idag har jag mest slappat och haft det bra, önskar bara min smärta i magen gick bort..då skulle allt vara prima! Och vet ni vad? Jag har bestämt mig att Lördagar ska bli MIN dag då ska jag endast ta hand om mig själv, inget plugg och ingen städning utan då ska jag bara se till o må bra! Träna kanske, göra ansiktsbehandlingar, umgås o kanske till och med sova bort hela dan hehe..helt enkelt en dag då jag kan ta det lugnt! Jag tycker alla bodde ha en såndär dag där man bara tar hand om sig själv! För som jag sa igår, det är väldigt lätt att glömma bort sig själv i denna stressiga vardag! Jag gjorde det ju! & jag fick lära mig det the hard way :P Genom att drabbas av magkatarr som orsakas av stress och ångest! Jag är ju jävligt lat också och bara flyttar fram på saker men det beror också på att jag har koncentrationsproblem, om jag inte är på G så kan jag sitta huuur många timmar som helst med böckerna framför mig och inte få in nånting i huvudet! Det är bara när jag är på hugget (haha) som jag kan råplugga..o när jag väl börjar kan jag inte sluta! Så många gånger när jag säger att "nu ska jag plugga" så gör jag oftast allt annat än o pluggar..tyvärr!

Imon måste jag ringa till Phone House, min data har fortfrande inte kommit och det har väl gått en vecka nu? eller imon har det väl iallafall gått en vecka? nej, jag ska iallafall ringa de o kolla upp när det kommer, I can't wait hihi :)

Juste, kommer ni ihåg att jag hade skrivit på prenumation på någon tidning men visste inte om det var Cosmo eller SOLO? haha ja hade gjort det på båda hehe..härligt! Nu blir det ännu mera pleasure! Hade även fått hem en mascara med SOLO, volym mascara :) Så sen får man testa imorgon, berättar efteråt om den var bra eller inte! Den ser iallafall ut o va bra ;P

Juste, tårtan! Gud va god den blev! Hann dock inte ta kort på den eftersom alla hugg i som djur haha men stolt blir man..andra gången jag gjort tårta o ändå är den gudomlig hihi, så är det nog när man har en mamma som är bäst i världen på att laga mat!

Nu ska jag ligga o njuta av gossip, mode o allt annat dessa underbara tjejtidningar ger oss!

GODNATT BABES!

XOXO


oh gud va Lina är F.U.L fyyy!


mascaran!


Mamma & Jag för ett (bra) tag sen! Titta så vacker mamma är och jag så söt jag är haha!
Tider man verkligen saknar!

SANAZ-TÄVLING!

Kategori: Allmänt



Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde över 2000 kr.
Var med du också!
Tävlingen avslutas onsdag den 26:e november.

Mamma är snart hemma!

Kategori: Allmänt

Hej! Hur mår Ni snyggingar?
Jag har ont men är ändå superglad, mamma är snart hemmaaaa yeay!! Va hos farmor hela dagen o nyss var jag på apoteket o hämta upp mina mediciner som ja fick, sen va jag i ICA o köpte massa ingridienser som behövs för o laga tårta! För jag ska laga en tårta till mamsen nu! Så hinner inte med ett långt inlägg nu, lite kaos hemma haha mina syskon har börjat bråka! Fattar ni hur mogen ja känner mig när alla tre bråkar o ja inte är inblandad haha (a)

Nej nu måste jag börja hon kommer strax! Kommer med ett mer normalt inlägg senare ikväll haha, PUSS!!


Jag & kära mamma som alltid ska äta på någonting när vi ska ta kort haha! söt (L)

(Mobilbloggar) sitter hos farm

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) sitter hos farmor nu kom precis hem från doktorn, har asont i magen idag jävla skit! idag sa dom att jag antingen har magkatarr eller magsår, det låter inte så bra (?) fan va tråkigt asså, är bara glad att mamma kommer hem idag! o de känns konstigt o säga detta men jag saknar faktist skolan haha, o mina geeks Shabs, Sanet o Maia! Shabbu sa sist att dt finns massor ja måste höra som jag missat haha så de ska bli kul o höra all gossip imon! hehe.. nu ska jag vila lite o försöka plugga för har kommit efter en del i skolan nu, snart ringer läkaren igen för rådgivning om vad jag ska äta o så o om jag får träna eller om ja ska ta de lugnt eller så. ha en underbar dag söta ni! puss på er! (gammal bild)

(Mobilbloggar) Hällu! Vad gör

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Hällu! Vad gör Ni denna söndagskväll då? Själv ligger jag hos farmor med lillebror o tittar på cartoon network haha det är jättemysigt faktist o ja får ångest när ja tänker på att ja måste till läkaren imon..undrar va dom har att säga :/ nej men nu ska jag försöka övertala brodern min att vi ska titta på någonting annat! så nu säger jag godnatt babes! Sov sött nu! puss på er! o kom ihåg att DU är speciell och unik o ingen annan lik! hehe nej men va ja vill få sagt är att det är lätt av glömma bort sig själv i denna stressiga vardag! så ta hand om er o ni är INTE egoister bara för att ni bryr er om om er själva! PUSS!

Presenter!

Kategori: Shopping

Här är presenterna min bästa vän Itman fick på sin 17årsdag!

Hoodtröja utan luva med USA (!), hög kjol, Paris Hilton (Just me) parfym, halsband med stjärnor, Marilyn Monroe-muggar!



och i slutändan såg allt ut såhär..


fint va?



PS. Ursäkta för den dåliga bildkvalitén, hade verkligen bråttom! DS.

Min helg!

Kategori: Allmänt

Heeeeej babes!
Äntligen hemma! Fyyfan va mina ögon svider! har precis jobbat i 7 timmar o ja kan säga er att det var allt annat än kul! O sen lunch i 45 minuter..får man sitta o äta alldeles ensam på Mäci, inte heller kul. Vafan är det för fel på o sitta ensam o äta? att folk ska glo så! haha lite jobbigt..men har man iPoden med sig so who da hell needs people haha ;P

Sålde iallafall 4 st idag! Jag jobbar som telefonförsäljare (yeah I hate them 2) och säljer pocketböcker hehe..så sålde 4 stycken erbjudanden idag, min coach tyckte dt va asbra! Men alla andra sålde så mkt mer så ja va inte nöjd hehe, hoppas att dt går bättre nästa gång bara!

Ikväll skulle ju mamma komma hem!!! Men dumma dumma jag hade tittat fel på biljetterna, o mamma ringer mig sent på kvällen när jag kom igår o ba "jag tror jag ska komma hem på måndag..det står 17:onde här?" (skrev ut bokningsreferns till henne) o ja ba "neeej dt söndag du ska komma hem!" mamma lät fortfrande osäker o bad mig kolla upp..o yes hon hade rätt, jag hade hela tiden sagt söndag till henne fastän dt va måndag! Alla blev jättebesvikna, fast mest tror ja jag o lillebror blev, saknat mamma väldans mycket! & har verkligen fått mig en tankeställare den här veckan, om jag knappt kan klara mig utan mamsen i en vecka hur fan ska ja klara mig när jag flyttar till andra sidan världen (USA) nej fan..mamma ska iallafall följa med mig i början! det har vi bestämt :)

Igår...skulle vakna tidigt o gå upp o städa men icke..låg i mammas säng med lillebror o tjöta..han väckte mig klockan åtta!! o vi lekte såhär ni vet när man lyser upp ficklampa mot taket och använde våra fingrar som karaktärer som en liten teater you know haha o det va askul, tills jag kom på att jag behöver sova eftersom jag hade en lång dag framför mig! Men inte fick man sova för det, så där satt vi o lekte fram till typ 10 sen kom farmor o ja fick fixa mig lite fort käka frukost sen åkte vi iväg!
Hjälpte farmor med det hon behövde och shoppade presenter till Itman! Sen åkte jag in till stan mötte upp Nina som också skulle köpa present! Sen satte vi oss på Mäci o åt varsin stor meny..glömde bort tiden sådär också för när vi kom hem va klockan typ 5 och vi skulle vara hos Itman 6 o jag skulle fortfrande duscha, torka & platta håret, ta på mig, sminka mig och packa in alla presenter!! + FIXA MUSIKEN!! Så ni förstår att jag var stressad o kunde absolut inte titta på The Hills, men det är lungt har de på datan så får kolla när ja har tid!
Jag gjorde allt så snabbt jag kunde o så kom Nina över o vi fixa oss tillsammans at my place sen fixa vi musiken, en CD blev med Itmans musik (alot of african dance-music kan ja säga haha) o en annan fullproppad med..va tror ni? SJÄLVKLART HOUSE! Men ingen jävel på festen ville lyssna på House, bara ja o nina!! Förstår mig inte på människor som inte gillar musiken vi gillar haha! O framförallt ja förstår mig inte på vissa sånna här danslåtar..man hör ju ingenting bara en mörk röst som mummlar o så ska man shaka loss till det? No thanx. Jag dansar ihjäl mig till RnB det gör jag såklart! Men vissa låtar bara näe..

Det var iallafall askul på festen och igår glömde jag säga att även min vän Moner fyllde år igår!! O han va ju också där o skulle firas! Han kännt han i ett par år nu o han är en skön snubbe med härlig humor, vi slåss alltid men det är OK haha :D
Vi höll till i köket för det mesta o satt där o prata minnen o skratta o tog kort o så, massa människor på festen men vi som känner varandra från längre tillbaka höll ihop lite mer..as usually :P

Idag va det asjobbigt o vakna, ville bara fortsätta o sova hela dan men nope upp o hoppa för en dusch o sen till jobbet! Nu kom jag på att, att mina ögon svider kanske beror på att jag suttit framför en data hela dan! Då kanske ja inte bodde sitta här mer hehe..men jo ja slänger nog in ett Godnatt-inlägg senare! Men nu ska jag umgås för Behare är här o nu ska vi äta!

Vad har Ni gjort idag då? & Har Ni haft en bra helg?

XOXO

Nu kommer massa bilder, men tyvärr tog jag inte så många bilder under festen så får så om Nina har lite mer som hon kan skicka!


detta höll jag o lillebror alltså på med igår på morgonen haha!


den envisas med o va sne! Detta var iallafall Nina påväg hem från stan!


hon blev jätteglad över en av mina presnter..ni kanske förstår varför hehe..


haha amir har askul!


birthdaygirl and meeee..love you bäbä


birthdayboy and me! haha härliga peps ;P


Karanta & Jag , barndomsvänner :)


nina!


karanta, moner o halva pedram


han tyckte dt va askul haha!


när vi skulle hem var vi typ 10-15 pers i ett gäng haha dt va kul :)

I NÄSTA INLÄGG KOMMER BILDER PÅ ITMANS PRESENTER!

dålig blogghelg!

Kategori: Allmänt

ne gud va dålig uppdateringen dt blir denna helg! hinner inte med något intressant inlägg nu heller! ska strax iväg till jobbet! Men är tbx runt 7 o då lovar jag o komma med massa intressant!!
Vad ska Ni göra denna soliga söndag?

PUSS PÅ ER!!!!

Stressig dag!

Kategori: Allmänt

Hinner inte blogga nu ska preeecis gå iväg, sitter här med Nina o väntar på att den sista houseskivan ska brännas klart. Jag fick nämligen ta hand om musiken, smart då att jag är 2 timmar sen!! good gona haha nej men haft en stressig dag så inte hunnit men imon kommer massa bilder o annat!!

HA EN BRA KVÄLL! PUSSS!!

Städfreaket is back..

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det inte så mysigt som jag trodde, jag gick i med hårdhandskarna i köket och gjorde det rent o fint! Tog ut allt från kylskåpet och tvätta o skrubba där inne med klor o allt möjligt så det glänste! Och så slängde jag bort allt som hunnit ruttna under den här veckan mamma inte vart här haha..Sen tvätta jag rent hela diskbänken med massa medel o diska som fasiken och nu har jag lagt på massa sån här skum i och på ugnen som man inte kan andas av oh gud va starkt det är! stod o hosta som en idiot ju haha..nej men nu är det iallafall fint o rent i köket, imon ska jag upp tidigt och damsuga här hemma så får syrran ta hand om resten för sen ska jag som sagt till partille..tror jag ska till alum(?) o hjälpa farmor med lite shopping, sen ska jag åka in till stan o möta upp Nina för o leta present till Itman! Va jobbigt va ska man köpaaaa!! Får hoppas på att jag hittar någonting bra imon då!

Innan jag förvandlades till städfreaket så var jag o lillebror i ICA som planerat o köpte massssa gott sen kom Nina & Mirna förbi och fick mig på ett riktigt bra humör! Tack tjejer!
Nu bodde jag nog sova eftersom jag har en ganska lång dag framför mig! Hoppas bara på att jag inte mår dåligt imon, det får jag inte! annars dödar nog Itman mig haha..nej måste va på hugget, det är jag ju alltid så kan inte svika min personlighet haha!!

Är nykär i låten som jag ladda upp i mitt förra inlägg - Metro Station - Shake it! Den är verkligen skön! Ni ser, jag gillar inte BARA housemusic! Det är mitt nummer ett men jag gillar faktist också blandad musik! Dock absolut inte schlager & hårdrock..det är musik jag inte förstår mig på.

Nu ska jag sova mina damer o herrar hehe..sov sött!! EN STOR PUSS TILL ER!!


Vi kan aldrig få nog av snacks i den här familjen!


Mah white-ass brothas from otha' mothas hahahaha (L)

GRATTIS TILL MIN BÄSTA VÄN!

Kategori: Allmänt

GRATTIS TILL MIN KÄRA SYSTER, SOULMATE, BÄSTA VÄN OCH PSYCHOBITCH ITMAN SOM FYLLER ÅR IDAG!! (efter 12)
17 år! Nu  är hon i en o en halv månad en siffra äldre än mig! haha jag känner mig dock älde(är lite mammig av mig)! haha (o hon är lite barnslig av sig)..
Känns nästan som det är Jag som fyller år haha, men man blir sådär glad inombords! Jag älskar födelsedagar, det är verkligen någonting speciellt ju! Man firar att en viss person har födits, man visar sin tacksamhet o gläjde till dens föräldrar och gud (eller vad man nu tror på) o jag tycker iallafall att det är riktigt stort hehe..:P

Imon blir det iallafall party hos henne o det ska bli riktigt kul! Ska se till att hon har riktigt kul, för det förtjänar hon självklart!

REMEMBER I LOVE YOU BABE AND SOON WE'RE HITING OF 2 THE USA!! (som jag sa på telefonen alldeles nyss) Längtar som in i helvete! Itman&Gona in L.A...gosh you never know what happens ;)

Här kommer en liten tillbaka blick på underbara tider tillsammans! (ibland skäms man seriöst för vissa tider man gått igenom i livet HAHA)

innan dess en låt som ni kan njuta av medans ni tittar på bilderna!
Metro Station - Shake it












och slutligen våra värsta fjortistider..


hahaha oh gud!

Shopping

Kategori: Shopping

Det blev shopping trots allt! Men inte va man helt lycklig! Gick runt o mådde illa men ja va tvungen o hitta nått gulligt att ta på mig till imon..jag är så konstig egentligen, måste ju ändå till stan imon men så går jag idag o mår dåligt haha..nej men ja skulle titta på en jacka också som va på rea men no no no den satt så fult så! O ja kunde ju inte bara vända så kolla runt lite, ville stå emot illamåendet då tänkte ja att dt kanske gå över men icke! Kände mig jättevarm ena stunden o frös ihjäl nästa, som vanligt - asjobbigt. Men köpte iallafall en sån här bastunnika från gina som jag kanske ska ha imon, tycker om den för den är persikofärgad o det persikafärg är ju en sådär härlig färg! Så den kanske ja har imon men är inte säker, köpte ävet ett par halsband men dom får ni se imon för jag har inte bestämt vilken Itman ska få imon så lägger upp bilden på dom strax innan ja drar imon..På H&M fick ja syn på en jättesöt lila necessär som var på rea o den fick mig att genast tänka på Mirna (som ÄLSKAR lila o har ett LILrum haha)! Så den var ja ju tvungen o köpa till henne! Sen blev det ett par underkläder också..men bild på underkläder tycker jag är lite too much :P tycker att det är lite för personligt, så på min blogg under kategori Shopping kommer ni alltså inte få se underkläder..får se om jag ändrar uppfattning om det i framtiden men just nu så nej :) Får räcka med att jag kanske lägger ut fina underkläder jag kikat på på nätet!

Tjötat en massa med Nina idag o hon fått mig att skratta väääldans mycket, märkte att ja inte haft nått o skratta åt på ett tag så haha tack ska du ha för det Nina!
Prata förresten med Mamma i telefon på hemvägen och hon fick mig också att skratta sådär lagom mycket, vi hann tjöta en massa o lite skvaller o så (hoppas att ingen va alban på vagnen hehe..) blev det. Måste kolla upp vilken tid hon kommer på söndag nu för det visste hon tydligen inte ens själv haha..

Ikväll ska jag nog ringa lillebroshan som är hos farmor o be han följa med till ICA köpa massa gott o titta film med honom. Han saknar mamma en massor har jag märkt o gråter därför för varenda lilla sak så tycker att jag bodde va extra snäll mot honom nu!
Vad ska Ni göra ikväll då?


Gina Tricot


H&M


de fyra första från Gina o den sista från H&M..(den tredje fick Itman!)

XOXO LOVERS!

Igårkväll :)

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag tror tabletterna hjälpte lite igår! Fick inga sånna där kraftiga vet inte vad jag ska kalla det men dt spänner ihop sig precis vid revbenen i typ 10-15 min i streck o då kan ja gråta av smärta men sånna fick ja inte på hela dan igår! men sen runt 5 på natten vakna jag av smärtan o tog ett tag innan ja kunde somna :( O så vakna jag illamående o sen dess har jag vart illamående..jobbigt!

Igår satt vi iallafall där jag o lillebror och så blev vi hungriga så vi gick o köpte pizza..som egentligen inte alls är så smart eftersom när man har magkatarr ska man b.la undvika olja o fet mat.. men jag har vart sugen på det i ett tag nu så jag frossa i mig det! Det är konstigt, nästan alla människor tappar aptiten när dom är sjuka..men jag & mamma blir dubbelt så sugna på allting när vi är sjuka! Så här är det inga viktnedgångar när man e sjuk inte!

Ja iallafall..magkatarr, läste på lite vad dt va o så..o det stod att det orsakas av stress o ångest (yeah) jag har ju kännt mig så jäkla stressad den senaste tiden o ångest för allt ja inte hinner med o så! Jättejobbigt..o så ska man undvika fet o oljig mat som sagt o alkohol o typ sura drycker som juice(!!!) hur ska jag klara mig utan juice..nej det ska jag inte, älskar ju juice kan inte sluta dricka det nej..vet inte hur bra det är att mixa det med tabletterna men aa..förresten när jag prata med itman igår kväll (som också haft magkatarr) så fick jag reda på att dom här tabletterna jag berättat om går att öppnas!! ush där inne såg det jättekonstigt ut..vi kom fram till att båda tyckte att det likna drogpiller..hahaha creapyy :S menmen nedan får ni bilder på dom!
Idag skulle Nina ta ut mig på promenad eftersom hon ansåg att jag behöver luft haha så söt hon är! Tack så jättemkt babe, men vi såg att det börja regna o så så det var inte lika roligt o gå ut o bli blöta längre haha :P men det är lugnt behöver inte luft när ja kommer träffa alla mina darlings imorgon!
Fast har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Itman förklara det så bra när jag prata me henne imorse hahaah, när jag fråga om jag ska va festklädd eller chillklädd? så sa hon att jag skulle mixa dom två..att jag skulle va snygg men ändå kunna äta o andas i min outfit hahaha då förstår man precis..ja vi har våra egna speciella sätt att förklara för varandra så vi båda förstår hehe.. men har iallafall lust med svart! har lust med ett sånt där hippieband på huvudet! finns massa fina sånna i affäerna nu har jag sett men det tycker jag är lite weird..ja tyckte det va snyggt o så när det kom ut, asså när moss, barton, richie o sånna här hade dom o det var ju ett jäääkla bra tag sen o dom är populära i affärerna NU :S dt fattar inte ja..men syrran sa iallafall att det fanns snygga på Gina så får ta o kolla in det.
Vill känna mig snygg imon! har kännt mig ful o sunkig hela veckan så längtar verkligen till o få fixa mig o så haha (a)
Imon ska jag till partille med farmor tror jag, ska hjälpa henne med lite grejer sen måste jag stanna i stan o hitta present till min tönt! Fan hoppas jag pallar med o va i stan så länge..är hela tiden rädd att jag ska spy om jag är någonstans ett tag men får fan ta o ta mig samman!! Jag SKA INTE spy..hehe vi får hoppas att min intalning hjälper ;P

Oj, blev ett jäkla långt inlägg men fan don't blame me, inte fått blogga på en hel kväll hehe :P

Nu ska jag ta en dusch sen vet jag inte va som händer, dom här dagarna har jag inte kännt för o gö så mycket men idag känns det som jag fått ruttna i ett tag nu o bodde få känna lite gläjde! Maybe shopping? aa skulle inte sitta helt fel..

Förresten, ett stoooooooort GRATTIS I EFTERSKOTT till kära söta Mia som fyllde år igår! Sorry I forgot babe!!<3


Pizza, såklart med min absoluta favoritdricka FANTA EXOTIC!!


Självklart måste man dricka te hos farmor! & NINA, DET VAR DESSA GLAS JAG MENA DEN DÄR GÅNGEN!! HAHAHA


Mina piller(haha) visst ser dom strange ut!? Tycker jag iallafall ;P

XOXO / SICK GONA HIHI


(Mobilbloggar) Sitter hos farm

Kategori:

MMS

(Mobilbloggar) Sitter hos farmor med lillebror och dricker te, skönt o ha en störd lillebror som aldrig håller tyst så man glömmer bort hur ont man har för en stund! sover över här ikväll igen så detta blir mitt sista inlägg för ikväll, lovar att bli bättre på att blogga mer när ja fått min data! Vill bara tacka mina kära bästa vänner för att dom är så söta o omtänksamma, vet inte vad ja skulle gjort utan er, ni är bäst! saknar er era geeks! hehe men på lördag blir det allträff igen o då blir det självklart massa skvaller och roligheter (finns inget som heter så va?)! love you guys. o så godnatt alla söta läsare! hoppas ni haft en bra dag o skriv gärna o berätta va ni gjort idag:) puss på er!

Magkatarr..

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! Fint väder idag, önska bara man kunde njuta! Pratade med läkaren idag o har tydligen magkatarr!!! Måste inte man typ opereras för detta? Fattar inte ens riktigt va dt är :S Fan va jobbigt att mamma inte e här hon kan ju fan allt o har tabletter till allt! Men hon ringde iallafall (mamma då) o sa vilka tabletter jag skulle ta o ja kan säga att dom ser läskiga ut!! typ såna där små piller med olika färger på var sida o om man skakar på dom hör man pulvret där inne! creaaapy hehe men hoppas bara att dt går över så snart som möjligt för min kära Itman fyller ju år på lördag, o min vän Moner också för den delen o dt ska vi ju fira! O inte vill man sitta o gnälla på sin magont där!!
Inte jobbat på mina två första dar på mitt NYA jobb..det kan inte va bra direkt men vafan ska ja göra, sist ja va där så spydde jag ju så inte så kul om det skulle hända igen!

Nu ska jag byta om till myskläder o kanske kila över till farmor igen!
Puss!!

Går tyvärr inte att ladda upp bild på mina piller haha, min data strejkar, kanske funkar senare!

Slänger iallafall in en underbar låt!

David Archuleta - Crush

BIOOO!!

Kategori: Allmänt

Ohhh va mysigt med bio! Vill verkligen på bio nuu! Men med risk att spy ner hela biot så stannar jag istället hemma hehe :( Ne men vill se SAW 5! Inte för att dom är så jäkla bra, dom är ganska förutsättbara ju men bara för att jag sett de fyra andra på bio o dt blivit en slags tradition (haha!) så vill jag se denna också på bio!

Tur för er som kan gå till bio utan problem haha ;P
Nej nu har jag precis diskat och nu ska jag över till farmor o sova!
Så jag säger godnatt nu! Sov sött söta ni! Kanske mobilbloggar därifrån (fatta va ja längtar tills min data är här!) får se om ja inte glömmer! 

XOXO MY LOVLEY READERS!!


SAW 5!

Gamla bilder!

Kategori: Allmänt

Va inne på min gamla playahead idag (hahaha gud ja skäms så) nej men jag har bara kvar den för att ja har massa bilder där (privata mappar ja lovar!) som jag inte vill tynga datan med så dom får ligga där, o ja brukar gå in o titta o så o skratta åt gamla tider haha :P o så fiska jag upp lite gamla bilder då när ja va inne där!


Jag &
Natascha för över ett år sedan


Gamla goa tider!


Vårt lilla gäng!


Jag i Geneve sommaren 07!

Hahaha Itman..ja hon har alltid vart lika störd!


Jessy, Jag & Shab ett braaaaa tag sen haha!

bästisarna strax efter Justin & Timbalands konsär 07!


Hahaha Shabbu o hennes dumheter...

Tjejtidningar :)

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här nyduschad o fräsch! Har precis käkat pizza med broshan, som (hör o häpna!) HAN lagade! Eller han tog ut o in den i ungen men det är ett stort steg med tanke på hur lat min broder är..och okunnig inom köksområdet haha..Nej men det va gott, första gången den blev perfekt! Så lite cred ska han ha ;D

Snart börjar Greys som ska bli kul o kolla på..kanske springer över till farmor o tittar..o sen sover över, fast vet inte, har lust o sova ensam i mitt rum, då ja kan öppna fönstret utan att bekymmra mig om att någon annan fryser hehe..
Vad har Ni gjort idag?

När jag bara suttit hemma dom här dagarna har jag märkt att någonting som verkligen fick mig på humör har vart tjejtidningarna! Så sjukt att ett litet häfte på knappt 100 sidor får en o må så bra för en stund! Därför ska jag börja prenumerera på några tidningar har ja bestämt! Jag skickade iväg en sån här prenumeringslapp för några veckor sen men inte fått hem något i brevlådan än! Och har glömt om det var SOLO eller Cosmo haha ;P Men ska iallafall ha Vogue! O så SOLO om det inte va den o så Cosmo om aa ni fattar haha..det är tidningar ja gillar o läsa det! Glamour, CHIC o sånna är också kul fast dom köpet jag mest när dom förstnämnda inte finns på hyllan!
Vad brukar Ni läsa för tidningar?

Tittar just nu på det nya programet BUSTED på MTV haha sjukt kul, handlar om amerikanska tonåringar som gör massa dumheter o blir "busted" :P Det påminner lite om Cops haha..så kul med vissa som är så blåsta haha ;P

Nu ska jag torka håret, ha det bra så hörs vi sen!!

XOXO

  

Jag öppnar mig..

Kategori: Allmänt

Nu har livet öppnat en ny sida för mig. Jag hade väldigt lätt för o lita på folk och även fast jag inte är typen som går runt och är översocial och samlar på mig nya vänner så lyckades jag ändå bli bra vän med folk på kort tid. Nu har jag insett att det funkar inte så, har haft massa kompisar som jag "klickat" med och vi har kommit jättnära o allting o nu märker man att dom finns inte kvar längre. Det är nog det som växer ur den här åldern - omgivningen. Om jag träffar på dessa personer idag, blir det bara massa kallprat och ja känner själv hur olika jag o den här personen framför mig nu är, fastän vi tidigare sagt typ allting till varan! Man märker hur vissa mognar mycket snabbare medans andra fortfrande är kvar. Detta har gjort att jag blivit mer kall som person, jag släpper inte in folk så lätt o har mycket svårare att lita på folk, det känns lite weird att en ny människa i mitt liv ska få veta allt om mig när detta senare bara blir en person jag säger hej o hejdå till på stan(?)
Det känns både bra och dåligt. Bra för att det går inte att lita på vem som helst och dåligt för hur ska man annars träffa nya människor här i livet o få nya vänner? Men jag ser det inte som ett problem, jag är fortfrande ung och har hela livet framför mig, man kommer ju säkert bli mer öppen senare i livet, beroende på vad för människor man möter på vägen ellerhur?

En sak till..jag har lärt mig att man inte alltid ska finnas där vid allas sida jämnt! Jag finns alltid där för folk i min omgivning och försöker alltid vara den bästa vännen men även fast jag gör det för att jag älskar dom så vill man väl ändå ha en gnutta tillbaka? Jag är trött på att alltid finnas där men aldrig bli uppskattad därför tänker jag nu vända ryggen till och vill någon ha min hjälp så får den fråga efter den, varken bra för hjärtat eller själen att alltid stå med öppen famn. Som sagt, har TRÖTTNAT verkligen, ung ålder jag vet men det är bra att ändra på sig nu så inte hela livet passerar och man bara vart en jäkla dörrmatta! Så tack Ni som ställt upp för Mig, för självklart glömmer jag aldrig sådant! & jag hoppas att inte detta går mot mig, för jag försöker iallafall alltid att uppskatta folk som gör bra för mig men om jag misslyckas vet jag inte, jag hoppas iallafall verkligen inte det!

Nu blev det massa känslor här, men en blogg är ju som en dagbok ellerhur? Och för sin dagbok så öppnar ju man sig, och det är vad jag precis har gjort. Nu kanske finns någon därute som känner igen sig? Skriv gärna!

PUSS

Mamma & Pappa ringde..

Kategori: Allmänt

Mamma o pappa ringde precis, dom är ute o shoppar i Schweiz, fan vill också dit! Dom hade hittat ett par skitsnygga Replay jeans till mig o fråga om ja ville ha dom, o av deras beskrivning lät som assnygga så det ska bli roligt med ett par nya jeans! När mamma ringde igår berätta hon att hon hade köpt några mysiga halsdukar o så till mig också. Fan va söta dom är! Saknar dom så..nu är det 35 dagar kvar tills ja också får åka dit! Fyfan va man längtar!!

Nu ska jag fixa coccos&vanilj te o chilla framför TVn! PUSS PÅ ER!

Tack HOUSE!

Kategori: Allmänt

Tack House-musik, för att du alltid får mig att på toppen!!!


Guru Josh Project - Infinity

XOXO

Kräksjukan eller feber?

Kategori: Allmänt

Kräksjukan eller feber. Ja, ja ringde läkaren idag. Ja vet att ja sa att dom bara snackar massa skit men det får vara nog nu! Hur fan kan man ha så jäkla ont!! Somna så bra igår kväll va såååå sömnig, men plötsligt vaknar jag klockan fyra och är helt pigg till kl 6, o va gör man när det känns som din mage ska ur din kropp mitt på natten? Eller nära inpå morgonen då? Inte kul, inte ALLS kul..Om jag har kräksjukan så dör jag påriktigt. Det får inte bli värre än så!!  Ringde på akutgrejsen i vårdcentralen men dom kunde inte ta emot mig idag så ja måste ringa imon igen..men med hjälp av frågorna hon ställde till mig listade hon ut att jag är inne på antingen feber eller kräksjuka då..hoppas på feber!

Dom här senaste dagarna har vart rena rama helvetet!! Inte nog med att allt är bajs så är ju vädret bara pricken på i:et..O så pratar jag med min faster på telefon idag och hon klagar om hur varmt det är nere i Kosovo(!) Det är typ 30 grader där nere nu!! Dom kan BADA!!!! O vi är snart inne i mitten av NOVEMBER!!! Fan va sur man blir! Vill ner dit! Hon tyckte det va tur för oss att det regnar o så här! Herregud I could die for some sun..

Nu klagar jag för mycket hehe..kom precis från farmor o ska hoppa in i duschen nu o sen lägga mig o vila, ensam hemma, alltid skönast så!

Ha en bra dag mina vänner! Puss på er, you rock! Om det är någon mer där ute som mår skit som jag så KRYA PÅ DIG!!


Jag & Itman, tack syster för att du alltid får mig att leé & för att du gör mig så oerhört lycklig!



Lite onödiga kort tagna hos farmor :P

Sitter hos farmor o har det my

Kategori:

MMS

Sitter hos farmor o har det mys med favoritchipen, dip o superdupergod päronsaft! Med detta säger jag godnatt o önskar er en underbar sömn hehe:) puss på er!

Mår inte bra.

Kategori: Allmänt

ABSOLUTA KATASTROF-DAGEN IDAG! Inte nog med att jag var arg o sur o bajsskit när jag går till Benetton så vill dom inte ta tillbaka min jacka för tusingen!! Den är ju för fucking liten ju va ska ja med den till, jävla skitbenetton med skitpersonal..Jag gick till utbildningen jag hade på jobbet, tänkte att jag klarar det att det går fort..men min kropp höll inte riktigt med så fick springa ut mitt i allt o spy :( HATAR att spy det är det värsta ja vet verkligen..påvägen hem grät jag av frustration! Ja, så jobbigt kändes allting, allt är ju bara fel just nu! Känns som det är "jag mot världen" ingenting vill gå min väg!! Skit...Gick raka vägen till farmor där hon laga mat till mig o tog hand om mig o nu kom vi alla hit..mår som sagt inte bra idag så känner inte för o skriva så mycket..men lovar att försöka framföra en gladare därmed bättre blogg när jag mår bättre..mentalt och fysiskt..

Puss på er, ni är bäst!

Lillebror!

Kategori: Allmänt

Gissa vem som ska på disco imorgon? Jo min lillebror! Haha gud va gulligt, min lillebror på 9, snart 10 år ska på sitt första "FN-disco" imon..kommer ihåg dom discorna (säger man så?), fan va man såg fram emot sånt, fyran, feman o sexan hade vi två discon varje år o dt var alltid lika kul! En gång (i sexan) uppträde vi där tillomed haha, det var då man var äldst i skolan o "tuffast" vi uppträde jag itman o en annan tjej..vi dansade vääldigt mycket som små och uppträdde jätteofta i skolan haha..vi kunde typ göra en dans under en hel dag, vi stannade inne på rasterna träna in en hel dans o vid dagens slut så fick alla stanna o se vår dans, dt va askul..haha nu dansar man bara när det är fest o det är ju lite tråkigt faktist, skulle jättegärna vilja börja dansa men pallar inte.

Iallafall min lillebror hade köpt sin biljett igår för en tia o gick runt o va jätteglad, han är så söt! Han har redan planerat va han ska ha på sig o hur han ska ha sitt hår o allt..Min lillebror är nämligen väldigt modeintresserad (inte på ett ehm..gayigt sätt) han älskar fotboll o spelar fotboll hela tiden men när det väl gäller o klä upp sig så är han alltid bäst med de! När han går på kalas eller så ska han alltid vara snyggast o förstår sig inte på andra barn som kommer med mjukiskläder..haha ja tycker det är bra ändå! Klart han också klär sig i mjukis o så i skolan och han lever ju precis som ett barn med fotboll o tv-spel o massa sånt men jag tycker om att han är modeintresserad o har bra smak, det är ofta vi tjejer i familjen frågar Honom om det vi har på oss är snyggt eller fult, o han svarar ALLTID ärligt!

Snart kommer han hem o då kommer han lägga fram allt han ska ha på sig imon o ja kommer få stryka lite o så, han ska nämligen alltid ha allt fixat i förväg haha!
Ångrar att vi bråka igår haha o ja ringde igår runt 12 för ja tänkte gå över o sova men han hade somnat o när han hade sett imorse att jag ringt igår hade han sagt "Varför ringer Hon mig? Först kommer hon hit o bråkar med mig sen ska hon ringa!" berätta farmor haha, nej nu kommer han snart hem då måste jag säga förlåt o ge honom någonting gott!

XOXO


Syrrans pojkvän Valdet & broshan Arber, haha han är så söt!!

Bloggkoll

Kategori: Allmänt

Ni vet väl att ni kan följa mig på bloggkoll? Dt röda strecket på min statiskt är skyhögt fast jag inte uppdaterar såå ofta så då ville jag bara tipsa er att ni kan göra det! Länkarna finns både längst upp på sidan och till vänster om sidan..Bara att "prenumerera" på bloggen och varje gång du år in på www.bloggkoll.com så syns det om jag har uppdaterat i min blogg! Det är självklart helt gratis! & Jag tycker att det är jätteeffektivt! =)


Mer perfekt än såhär går det ju nog inte o bli! Fattas bara synliga kindben och kvinnan är vackrast i världen!

RÖSTA PÅ MIG!

Kategori: Allmänt

Rösta gärna på mig om ni vill! Länken finns även högst upp på sidan!
My Topsites List



PUSS PÅ ER!





USA

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon!! Haft en härlig morgon? Inte jag..eller den va OK, men vakna självklart av min magont..jag somna typ 4 igår..trodde seriöst att jag skulle dö..detta har alltså aldrig hänt! Att jag fått ont i magen i dagar i streck!! Mensvärk får jag nästan aldrig, bara första dan maybe men då är det inte alls så grovt så det är det inte, ja fattar inte what's wrong :S Farmor tyckte att jag skulle till doktorn men jag pallar inte med deras jävla skitsnack! Dom gör ingenting bara ber mig o göra onödiga grejer som typ "drick vatten" ÖÖÖÖH?? Nej blir bara arg om jag går så jag avstår ist!

Oj va aggressivt dt börja hehe..nej men idag verkar vara en bra dag..förutom vädret! Skulle vara så jäkla underbart om man kom hem en dag o hitta två stycken L.A biljetter på sängen..o precis innan man hajar läget springer itman in i rummet! Vet ni hur ofta jag dagdrömmer detta eller? Att våra föräldrar ger oss biljetter för o få stanna där i nån månad? Gud va underbart..fast det känns nog bäst att vänta egentligen..alltså att inte åka till USA förrens jag ska dit o bo, jo visst klart det är bra o lära känna stället, men jag tror stark på att om jag åker dit o sen måste tillbaks till det vardagliga livet här i Sverige, då skulle jag nog hamna i en djup depression.

Nu ska jag försöka få i mig frukost. Ha en bra dag snyggingar!!

XOXO

PS. COPYCATS BUG OFFF!!!

Mobilbloggar. Har fortfarande

Kategori:

MMS

Mobilbloggar. Har fortfarande inte somnat, hann fixa till allt i rummet o tog en dusch nu ligger jag o flummar! kan inte somna av min magont :( jävla bajs! Ska ta en tablett igen nu (tagit typ 6 idag) o sen ska jag försöka sova så jag inte svimmar istället! godnatt o puss på er!

Nytt skrivbord..

Kategori: Allmänt

Heeeej kära ni! Hur mår ni :)? Jag mår fortfrande skit men det är OK, jag blev omhändertagen av farmor idag..tills jag o lillebror börja bråka och jag gick hem..Har iallafall precis fått mitt skrivbord i mitt nya rum monterat och det känns greeaat :D Äntligen! Snart är rummet klar tack o lov då ska jag bara sitta där inne o bli en ensamvarg haha ne skämtosido men det är skönt med ett eget supermysigt rum! var nere i ICA idag o köpta datan med bredband så den kommer komma när som helst till posten! Så lite glad e ja iallafall ser ni :P
Tror inte det blir någon skola imon heller känner bara att jag mår sämre o sämre, halsen är inte så farlig längre men min mage DÖÖÖÖDAR MIG! Att det kan göra så jädrans ont va! O så känner jag mig kallsvettig hela tiden, så irriterande :(

Nu ska jag ta en dusch o sen kanske jag går över till farmor o sover, ska försöka bli vän med lillebror igen hehe..

GODNATT SÖTA LÄSARE, LOVE YOU!

XOXO


Itman & Jag efter Justins & Timbalands konsär 2007!

Tur i oturen

Kategori: Allmänt

Vilken tur jag har ibland ändå(?) Jag ville ju köpa en data idag..men eftersom jag är sjuk så pallade jag inte ta mig in till stan men vet ni vad? Jo The Phone House grejsen har tatt sig till ICA för o gö lite reklam o så, så jag pratade lite med dom när jag var när alldeles nyss, man måste va 18 men om jag ringde min mamma och dt va OK för henne så får jag, så ringde mamma o hon sa ja :) så sa alldeles strax ner o köpa den men först ska jag ääääta, är så hungrig!
Har Ni haft en bra dag hitills? Jag hoppas det :)

PUSS PÅ ER!


Det ska bli vetekakor med persikohalvor! & juice såklart


Köpte även te, en med kanelsmak och den andra med cocco och vanilj-smak! Fan va gott..


& för att jag ska få njuta till max - choklad & tjejtidningar! (Blir så arg på hjällbos ICA som är så sega med o få in nya tidningar!)

uppdate..

Kategori: Allmänt

Mår fortfrande bajs, har precis druckit ett te och mamma ringde o tala om vart alla tabletter till halsen o så finns så lite sånt har man tagit men det hjälper inte alls :(
Ska dra på mig någonting tjockt nu o dra mig ner till banken och därefter ICA. Fan, ja behöver verkligen åka in till stan idag men det orkar min kropp verkligen inte med. Fan va man skulle behöva ett körkort & en fin liten bil nu..gaaah nästan 1 år o 2 månader kvar!!!

Hoppas gud jag blir bra innan helgen iallafall! För på lördag fyller min bästa vän also known as my soulmate and sistaa - Itman 17 år!! Så det ska självklart firas! Vet inte vad jag ska köpa till henne bara(?) Fan va jobbigt, hatar köpa presenter :S

Nej nu drar jag, är jättehungrig och sugen på persikor i konservburkar!


Självklart dricker jag te ur min favoritmugg!

Mitt första mobilinlägg (testar)

Kategori: Allmänt

MMS

Mitt första mobilinlägg (testar) Bild tagen för någon månad sen!

SJUK!!

Kategori: Allmänt

Nej nej nej. Detta fick ju inte hända! Jag FICK INTE bli sjuk!! Fyfan va jobbigt!! Det roliga va att för någon dag sen prata vi såhär om o va sjuk så sa ja till mamma hellre feber än förkyld! o nu drabbas ja av båda??? O dt värsta är att mamma inte e här, vem ska nu ta hand om mig? Mina öron kliar innifrån (är det ens normalt?) mina ögon svider o är helt röda, är förkyld, onttt i magen, halsen svider!! Hur lyckas man få på sig allt detta..bajsskit!! Ena minuten fryser jag ihjäl o nästa så koks (ja, det är mitt eget ord) jag av värme! Nej..får ta det då, får ligga hemma o tycka synd om mig själv..när jag kan ta en paus från tycka-synd-om-mig-själv grejsen måste ja ner till banken o fixa lite grejer också..sen in till ICA o köpa mat som halsen låter mig äta! Skulle inte sitta helt fel om typ min syster, som inte jobbar idag, gick ner o fixa allt..men ja litar inte på att hon är så duktig på sånt hehe..

Nämde jag att det här inte fick hända?
Nej nu jävlar ska jag fixa en står kopp te och gräva mig in i soffan framför TVn med en filt!
Hoppas ni mår bättre än va jag gör!!

PUSSSS!!

Hittade en jätterolig bild som passa till det här inlägget men den verkar tyvärr inte vilja gå med på o laddas upp så det får bli en gammal bild på Natascha & mig =)
 

Fars-dag

Kategori: Allmänt

Glömde berätta att jag messade min kära pappa idag för farsdag..eller gjorde det efter 00.00 igår o så prata vi idag..
Här är våra sms..vill dela med mig för att det gör mig så happy =)

Gona: Grattis på Farsdag! Du är världens bästa pappa, glöm aldrig det! Jag älskar dig så mycket! Puss din dotter

och han svara så sött..

Pappa: Tack hjärtat, Du överraskar/överrumplar mig, du är bäst. Älskar dig mycket..

Gud va glá man blir! ÄLSKAR DIG PAPPSEN!


Pappa & Jag sommaren 07!

Shopping..Help me!

Kategori: Shopping


Den snygga sjalen!

Den där söta från Rut m. flera!

Och nu till det viktigaste..NI FÅR BESTÄMMA!!
Ska jag ha denna...


eller..


denna?

MEN..den sista är lite liten så aa..med det i åtanke så..bestäm!!

Skulle vara jättetacksam om ni kunde hjälpa mig här, kan inte bestämma mig!!

PUSS PÅ ER SNYGGINGAR!

Familj & annat..

Kategori: Familj

Pratade med mamma precis, hon förgyller min dag! kära mamma (L) Vi tjöta såklart en stund på telefon, har alltid så mycket o berätta för henne! & hon lovade att försöka hitta nånting fint till mig :P Det gjorde pappa också iofs, för att jag alltid är först med o gratta o skicka presenter på födelsedag o farsdag o sånt..hehe gullig jag känner mig haha (a)

Juste, mina små morbröder (deras mor är Inte min mormor) som är på typ 14 år hade skickat en låt till broshan som dom hade spelat in..en rapplåt, dom är några kompisar som kallar sig för Dynamite Records och de rappar & hänger tillsammans 24/7 så vi satt nyss alla o lyssna på låten o dom e fan gryma! När jag var nere i Kosovo i somras hade dom tryckt upp massa tröjor o t-shirtar där det stod "Dynamite Records" på också, så gulligt! Men kan inte tänka mig att dom bara är 14 år! (tvillingar) När man hör såhär unga därborta rappa är det oftast en helt obetydlig låt som man bara hör svärord i, men deras låt var jättedjup o bra! Det är en av mina morbröder (känns konstigt o säga så med tanke på att dom e yngre:S) som skriver texterna..blev jätteimponerad! Ångrar att jag mobba dom sist vi sågs haha :P

ooooooh gissa vad! Min morbror (den store som bor i Sverige) eller vafan låt mig förklara här istället..Jag har 6 morbröder. 3 i sverige, 1 i Schweiz och 2 halvmorbröder i Kosovo! Men en av mina morbröder som bor i Sverige, Bekim, han är mer en bror, har växt upp med honom och min relation till honom är med brodlig (är det ens ett ord?) än morbrorlig om man säger så haha..så därför kallar jag min morbror Bekim för storebror..men nu har jag förvirrat er ett par gånger kanske för ibland skriver jag morbror o ibland bror, därför ska jag nu kalla honom "broder Bekim" har jag bestämt.
Iallafall, min käree broder Bekim kom hem idag med något som fick mig o skutta av gläjde! Han hade med sig en present till mig..en äkta Louis Vuitton sjal! Rödsvart jättesexig! I love it! Tack så mycket broshan!

När vi ändå talar om familj så kan jag berätta att min fasters familj va på TV idag och dom nämnde självklart mitt namn hihi!! Jo varje söndag morgon så är det ett program så går hem till olika "viktiga" familjer i Kosovo och dricker kaffe och intervjuar..så nu var det fasters tur..så där hade hennes man typ sagt att Vanessa (deras dotter) tycker om o va med mig o så hahaha lillebror blev assur att dom inte nämde honom!! haha va gulligt! Saknar min söta Vanessa..hon är så jävla vacker va! O stor börjar hon bli också, när jag var nere i somras hade hon hamnat i sin "fjortis-period" haha roligt o uppleva..men jävligt irriterande ibland också hehe..

Nu är mitt humör ganska uppe igen men mår fortfrande inte så bra såhär kroppsligt..får se hur det blir imon..nu har jag suttit o pluggat i några timmar så dt är skönt..

Måste föna håret också, gaaah orka..lät det vila från fönen&plattången den här helgen, brukar gö så när jag inte ska nånsans, känns bra. Men nu funderade jag på att inte platta hela veckan fram till helgen..men njaa det ser ganska förjävligt nu så I don't think that's gonna happen..Nåväl tar ändå inte så långt tid..

En sak..ja känner en stooor klump i magen men ja vet inte varför!!! Så jäkla störande!! Men jag misstänker starkt att det är för jag har matteprov nästa vecka och ja fattar seriöst INGENTING..fattar ni hur f*cking skit ja mår!!! NÅGON SOM VILL LÄRA MIG MATTE B?????? Jag är desperat för hjälp och har inte kännt mig såhär dum på länge..Klumpen i magen måste va detta..oh gud jullov va du är efterlängtad..ska shoppa tills jag tröttnar när jag åker till Schweiz - FÖR DET FÖRTJÄNAR JAG SOM FASIKEN!!

& imon vill ja ha en data! Min systers vill ja icke ha, för den är på någon konstig finska o så är den blå..NEJ TACK! Ja vill ha en vit fin pytteliten data imon...Tycker ni jag ska ge mig själv dt nöjet?

UNDERBARA NI HA EN UNDERBAR KVÄLL!! LOVE YOU!!

XOXO


Nina, Itman, Shabbu, Mirna & Jag - Ni..kommer alltid att finnas vid er sida

Regnig dag..

Kategori: Allmänt

Oj vilken dag..Fyfaaan vilket väder va! Ni vet sånna där ful-dagar man har?
Händerna fryser och är blöta av regnet, håret är ofixat och blött och blåser åt alla håll, huvudet kliar av den stickade mössan, man inser att tröjan man tatt på sig är alldeles för tjock för jackan man bär, påsarna i händerna känns tyngre än va dom egentligen är och blåser åt alla håll, papperspåsarna blir blöta och äckliga, ansiktet är iskallt o blött utav regnet..ja ni kanske förstår konceptet?
En sån där dag man blir nedstämd av ni vet..skulle behöva sjukanmäla mig imon o bara vila, mår inte så bra..jag messade iallafall min hemspråkslärare och sa att jag inte kommer imorgon, det blir för mycket annars.
Lite shopping blev det iallafall, köpte två stycken svarta glänsade bombjackor varav en av dom ska lämnas tillbaka, har inte bestämt mig vilken än bara. Den ena är från Benetton och den andra från märket Att. som finns på Åhléns. Skulle egentligen köpa en liknade från Red Devil, av märket G-star men den har mudd fan..o ja är inget stort fan av mudd på jackor, o så är det ju SÅ ute också hehe :) SPECIELLT skinnjackor med mudd! Please take it away..
Köpte även en söt t-shirt från Rut m. flera, har en likadan i vit men såg den svarta o den var lika söt så den fick följa med hem. Sen så köpte jag även en internetsladd, mamma hade nämligen köpt en TVkabel till mig häromdan inte internetkabel :P Fast behöver ändå båda två så dt är lugnt :) Hann dock inte med allt jag hade tänkt o gö! Får stryka i listan så ja vet va ja har kvar hehe!

Efter jag vart i stan gick jag förbi farmor som hade lagat min favoritmat Pite! (albansk mat) så det var gottgott..o så kom jag hem för en stund sen, har hunnit städa hela mitt rum o tända massa ljus, nu ska jag ta ett varmt bad - det behöver jag..vila vila vila! Hoppas jag mår bättre imorgon då!

Bilder på shoppingen kommer senare, orkar inte just nu!
Ikväll blir det bara massa plugg i mitt rum, behöver göra klart ekonomin till tisdag.
Vad ska ni göra denna regniga söndag?

Hoppas ni mår bättre än va jag gör!
PUSS!

Stressig dag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Hur mår Ni idag? Själv mår jag ganska bra, lite tomt hemma men det är OK..Idag har jag verkligen fullt upp! Ska springa runt i stan, har massa ärenden o göra idag!
- Johansson
- Posten
- Siba
- Pressbyrån

- Kicks
- H&M
- Åhléns
- Red Devil

- The Phone House
Allt jag behöver göra, sen blir det raka vägen hem!
Oh gud va mycket stress, o så ska man hinna plugga idag också! Well good luck with that haha..jag ska iväg själv, känns bättre o gå själv när man har massor o göra, då går det mycket fortare!

Nu har jag precis tittat färdigt på The Hills avsnittet som jag missa igår, kunde inte låta bli att titta på kommande avsnitt också hihi :P Men chill, tänker inte berätta någonting!
Vad ska Ni göra idag?

Nu ska jag äta frukost sen fixatrixa o så är jag iväg! Hörs senare mina vänner! Pussss 

Shopping!

Kategori: Shopping

Juste, berätta ju att mamma köpt lite grejer igår! Glömde visa, så visar nu :)





Allt från H&M..

Nu är det Farsdag! Så nu får jag sända iväg ett sms till kära pappa!! Sen blir det sleeeepideeepi hehe..är jättetrött!!
GODNATT SÖTISAR!! PUSS

Ingen bra bloggdag..

Kategori: Allmänt

Oh gud va mycket mat det blev! Åt baugetter med ägg ost kalkon allt möjligt gud va gott!!
Sitter nu i brorsans rum och här sitter geeksen o spelar spel, mina bröder och petros haha, älskar att rätta till deras svenska när dom håller på o prata! Vet att det är så irriterande just därför haha :P

Nu ska jag plugga! Har inte vart någon bra bloggdag idag men ibland kommer sånna här dagar! Ska försöka blogga bättre imon, även fast jag har fullt upp!

PUSS PÅ ER!


Mirna & Jag på Shabbus födelsedag för ett tag sen :)



Update 21.16
Nu har jag precis laddat ner hela säsong fyra av The Hills och säsong 5 av Desperate Houswives och Greys Anatomy. The Hills visas ju på sämsta tid så den hinner man ju aldrig se! Så d blir lättare att ladda ner o välja när man själv vill titta :) Sen så DH o Greys..fan, jag älskar o längta till avsnitten varje vecka men eftersom jag jobbar dom dagarna o slutar precis när dom börjar så kommer jag inte hinna! Så får helt enkelt ladda ner istället!
Ha det bra! PUSS

IKEA

Kategori: Shopping

Noooooooooooooooooooooooooo JAG MISSA THE HILLS!!!!! Nej nej nej det fick inte hända! Jag såg ju fram imot dt sen en månad tillbaka!! Bajs! Vet någon när det är repris?
Kom precis hem från IKEA där vi köpte en hel del saker! Massa ljus o så också, skrivbord o sånt får ni se sen när jag e klar med rummet :)
Träffa även på min vän Natascha i IKEA-farten hehe, söta tasch (L) Vi han inte tjöta så mycket, men vi hann åtminstone klaga lite på IKEA haha!

Ikväll blir det lite mys såhär med familjen, vi köpte massa gott så vi ska sitta uppe länge idag för mamma åker kl 5 idag! Vill inte!! Så jäkla tråkigt hemma utan mamma, plus att lillebror ska bo hos farmor nu under den här veckan (hon bor i samma gård) o syrran slutar jobbet typ 7, morbror har flyttat ut så det kommer bli riktigt tråkigt o dystert hemma nu! Jag ska få ta hand om hemmet haha gud va man känner ansvar :) Näe men ja slutar ju ganska tidigt så jag kommer få handla och så..fast inte laga mat..för det kan jag tyvärr inte :( Ska kanske försöka mig på någon rätt ändå :p Det verkar så kul att laga mat fan!!

Nej nu ska vi göra en tiominutare som jag o syrran så fint kallar det, det innebär att man på 10min får ordning på hela hemmet! Plockar undan alla saker o så då alltså :P
Så vi får höras senare mina vänner! Vad ska Ni göra ikväll förresten?

PUSS!


angeredsbron hehe..

syrran!

Jag hade en fuldag..

Syrran & Valdet :)

Ljusen jag köpte till mitt nya rum!

Glömde väcka mig?

Kategori: Allmänt

Kommer vara dålig uppdate idag, mamma hade glömt o väcka mig haha o alla va klara för o åka iväg när jag vakna! Kändes lite så där som i ensam-hemmafilmerna hahaha ne men nu e ja klar o gå sitter här o käkar frukost!
Ha en bra dag söta ni!
PUSSSSS

SÖÖÖÖÖÖMNIG

Kategori: Allmänt

Sa jag 1 timma? Jag menar 3. Ja, så långt tid tog det för mig att vika alla hans kläder! Shit va mycket det var, men jag ska inte överdriva jag satt ju där o chilla åt mat och titta på film så så farligt va dt inte :P
Imon måste jag till stan och fixa lite grejer och så ska vi ju till IKEA också o köpa in grejor till mitt rum hihi =)

Gaaaaaaaaah mina ögon svider väldigt mycket nu, ändå ger jag inte upp, ändå går jag inte o lägger mig! Men klockan är ändå två!! Bodde ligga och sova djuuupt nu! Förr sov jag alltid jättesent men nu, vet inte om det beror på att jag blivit gammal (HAHA) men jag blir trött så jäkla tidigt! Fast nångång får jag sånna där piggstrålar sända till huvudet som gör mig pigg som fasiken hela natten! Guud va ointressant..ni kanske märket att jag inte har så mycket att komma med? haha gosh I need sleep.
Fyy sjutton va ja längtar till den 18:onde!!! Finally away from Sweden, pallar inte mer, har tröttnat! (Sverige Demokraterna CHILL jag är tacksam men Sverige är inget för mig!)

Nej nu jävlar ska jag sova ruset av mig!! Godnatt kära ni!

xoxo


Gammal bild på mig & Nina..när vi va blonda! Åh I miss!

Läkare utan gränser

Kategori: Allmänt

FAN! Jag hade ju redovisningen idag och istället för att få hem allt igår fick jag det idag! Med allt menar jag massa broshyrer från Läkare utan gränser! Jag hade fått massa exemplar av allting för att kunna dela ut men nu e ja ju redan klar så..fan ville verkligen visa mer fakta om organisationen..men jag tänkte ta med dom ändå på måndag och lägga ut dom vid entrén, så får man hoppas att någon tar och sedan bidrar! :P
Förresten, nu när jag har eget jobb och egna pengar hade jag tänkt och skaffa ett fadderbarn! Prata om det igår med familjen såhär, för mamma skäner ju pengar varje månad och kläder typ varannan och så har hon ett fadderbarn så jag tänkte också pröva på det :P Tycker sånt e asbra, liksom en hundring i månaden räcker ju! Och det kan man väl ändå lägga ut för o hjälpa ett fattigt barn?

Juste, vi köpte några Marabous och en av dom köpte jag med sånna där vet inte va det heter haha men den nya ni vet Amigos? När jag tänkte mig det i huvudet så passade dt inte ihop alls! Men så smaka jag och muuums! Jättegott!
Så det rekomenderar jag :)

Fick precis en tröja av morbror, den är för liten för honom och alltid gillat den för dens sköna mjuka matrial, den är svart och enkel av märket Armani! Så den ska bli skön o fin att få på sig!

Nu ska jag över till morbror och vika kläder, men först tänkte jag äta lite! Ska försöka sätta ett mål hehe, typ vika alla på en timme :P Good luck with that då haha morbror har sååååååå jäkla mycket kläder att dt inte e sant!! Kommer bli lite jobbigt, men har ju TVn där så dt lugnt!

Hörs senare snyggingar!

XOXO


Broschyrerna

Yes, that's true

Mumsens

Tröjan! Ser dock större ut på bilden än va den är!

Sanaz tävling!

Kategori: Allmänt


Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde totalt över 2000 kr.
Var med du också!
Tävlingen avslutas fredag den 14:e november.

THE HILLS!

Kategori: Allmänt

Juste, läste precis min vän Ninas blogg och blev påmind om The Hills som börjar imon!!! Ny säsong (4)!!! Hade glömt det fastän jag skrev det i min mobil och kalender för typ en månad sen!! Fan va glad man blir! I love it haha (a) Så den sitter man självklart o glor på imon!!
Tittar ni också på The Hills?

Skulle egentligen ladda upp en fin bild på en skitsnygg klänning jag hitta på H&M idag men hittar ingen bild på deras sida :( Den var iallafall kort med volanger o lila!! Fanns ingen jäkla storlek bara!

Sitter just nu o pratar med en av mina närmaste vänner Amir! Har glömt (låter som en bra vän haha) att berätta om honom tidigare! Men honom har jag iallafall känt i 5-6 år och han är min närmaste killkompis, kan prata med honom om allt möjligt! Härlig kille :) Det är alltså INTE den där gay-amiren som hänger med Kenza o Kissie o dom haha ;P

Nej nu gör ryggen ont!
PUSSSSSSSSSSS ÄLSKLINGAR!


Nina, Itman, Jag & Amir (inte hans tjejsolisar haha)

Trött!!

Kategori: Allmänt

Oh gud har så ont i armarna..kom precis hem bärandes på massa saker..tyvärr blev det dock inga bilder idag eftersom jag hade glömt kameran hemma!
Men jag gick iallafall till mötet jag skulle ha halv 2 och höll på o somna! Shit va dom tjöta, vi skulle lära os om säljteknik men man kunde ju typ allt redan :P På tisdag blir det utbildningskurs så där lär man nog va nära på o somna igen(?)
Ska jobba 4 dagar i veckan(!) Så nu kommer mitt liv bli ganska fullt upp..Skolan, jobbet & träningen..o så ska man va social också ju, men jag klarar det =) Sålänge man tror på sig själv så!

Skulle ju äta efter skolan med Maia men eftersom mötet tog så långt tid o så blev det ändrade planer, träffade mamma istället! Som hade fyndat massa saker! Vi gick in till hemköp köpte massa gott sen var jag i stort behov av mat!!! Har varken ätit frukost eller en ordentlig lunch (cornflakes)! Så mäci mat satt inte helt fel..mamma hade köpt skitsnygga stövlar till sig själv också!
Oh juste köpte en jättesöt mugg till pappa på farsdag, när jag ändå va där och fick syn på en mugg där det står "The boss" tänkte jag genast på min morbror haha så den fick också åka med hem!

Ikväll blir det lite småpluggande men för det mesta ska jag bara chilla - jag förtjänar det! Sen ska jag nångång under helgen bort till morbrors nya lägenhet och vika hans kläder, för för det får jag en femhundring! o det tackar man ju inte nej till hihi :P

Idag har jag även fått in en liten tillfällig TV i mitt rum! Vår gamla data har dessutom fått sig en plats där! Kommer ni ihåg att jag berätta att internet inte funka på den för mamma hade gjort nått galet, men visste inte vad? Jo internet sladden hade självklart gått i sönder så mamma hade köpt en ny idag så internet i mitt rum - yeay!

Nu ska jag kolla på AFV (Americas funniest home videos) med lillebroshan!
Vad ska ni göra ikväll?
Hörs sen babes! PUSS

Bilden har ingenting alls att göra med inlägget men tycker bara att hon är så jävla snygg!!!

Scarlett Johansson

Mitt första jobb!!

Kategori: Allmänt

Jag fick jobbeeeeeeet wuuhuuu!!! Dom ringde för en stunds sen och jag fick det! Ska på introduktionsmöte kl halv 2 åh va glad man är =)
Nu är jag så jäkla hungrig..shabbu sitter bredvid mig, ni vet på Tom&Jerry när dom brukar fantisera om att respektive karaktär är en stor köttbit? Ja börjar fantisera lite smått om Shabbu......hon bodde watch her back..hahaha nej gud va torr jag är!

Redovisningen gick jättebra! Men nu ska jag tillbaks!

PUSS

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Anlände precis till skolan hehe :P Ska träffa min grupp halv 10 så nu måste jag typ gå ner till entrén men först ville jag säga godmorgon till mina kära läsare och önska dom en underbar dag! Så godmorgon kära läsare, hoppas ni har en underbar dag :D
Efter skolan ska jag med Maia (och förhoppninsvis Shabbu, får fråga henne sen:P) och äta kebabtallrik! Det var ju så gott sist! Tack Shabbu för att du fick mig att upptäcka kebab utan sallad..haha (L)

Sen måste jag köpa present till pappa också! Det är ju farsdag på söndag! Vad ska man köpaaaaa..jobbigt, men ska nog hitta nått kul :P

Nej nu måste jag ner, vi ska träna lite på talet vi ska redovisa kl 10!! Wish me luck!

PUSS

Vart är solidariteten?

Kategori: Allmänt

Jaha då var EMA slut, inte för att man satt som en hök framför TV o titta precis men TVn är ju på här bredvid mig :P
Det var inte så intressant, för många rockband för min smak. Och whata fuck Beyonce? Hon brukar ju va grym(?) Tyckte inte robotstilen passa in med hennes låt, och vafan var det för ryck? Såg bara förjävligt ut. Men klänningen va cool!

Lata jag duscha aldrig under pausen, satt o slappa istället så nu får man hoppa in i duschen snabbt! Sen ska jag träna lite på vårt tal för imorgon!
Förresten, känner att jag börjar bli förkyld!!! NOOOOOOOOO please no, hellre hög feber än förkyld! Det är det värsta jag vet, oh gud så jobbigt! Ska försöka klä mig så varmt som möjligt hela tiden..o inte sova med öppet fönster (fan)..då ska det nog gå att förhindra :P

Juste, idag på vagnen påväg till skolan så vänder sig en kvinna imot mig och hon ba "arabi?" och istället för att svara "nej" så svarar fula jag "no" (hahaha fråga mig inte varför!) Sen sträcker hon fram sin mobil, en lapp med ett nummer och ett sånt där kort man köper för o ringa utomlands..och typ bara mumlar nått om att hon vill ringa till Irak o pekar and I was like eeeh..försökte trycka lite här o var men det gick inte så bra så tack och lov satt det en turkisk kvinna bredvid mig som kunde sånt och hon hjälpte så gott hon kunde och den här irakkvinnan var så jäkla otrevlig, typ log inte eller någonting..först gick det inte men till slut fixa den turkiska kvinnan att hon kopplades upp och då säger hon inte ens tack!!! Utan bara stiger av spårvagnen med luren vid örat..Blev besviken, hur kan man vara så otrevlig? Inte nog med det såg hon ut som hon inte duschat på ett bra jävla tag..fuling! Vi som har solidaritetsvecka o allt! Nej usch, lite tacksam kan man åtminstonde vara!

Blir inget långt intressant inlägg ikväll, har inte så mycket annat att säga + att min rygg sänder mig signaler om att jag suttit alldeles för länge här!

PUSS SÖTISAR!

Avslutar med en bild på min älskade man när han var 8 år! Så jävla söt va!

Zlatan Ibrahimovic, my cutiepie!

Ute & Inne-lista!

Kategori: Allmänt

Tycker det är kul och läsa sånna här så tänkte göra en egen! Skratta inte, detta var faktist första gången haha (a)


Inne:
1. Stickat! Det kan vi inte få nog av!
2. Färg färg färg! Även fast det ska vara svart & grått nu så står jag fast vid FÄRG!
3. Dom älskade lacktajtsen, you gotta love them. Synd att dom håller på att bli upptäckta av fjortisarna nu..
Ute:
1. Vita stövlar. Varför!? Snälla sluta snabbt - Jag HATAR det!
2. Tvillinglooken! Dt har varit ute ett bra tag nu men vissa verkar inte ha fattat det (?) Det är inte gulligt, snälla inse det!
3. Canada Goose-jackan. Visst den kan vara världens varmaste jacka men den är U.T.E! Den är uttrotad, ser ni inte alla fjortisar på stan människor!?

Håller ni med mig eller tycker ni helt tvärtom? Kommentera gärna!

XOXO

EMA

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag här i mina bröders rum och tittar på EMA tillsammans med dom, jättekul och skratta åt allt med dom!
EMA verkar bra iår är dock lite besviken på att dom valt just Kate Perry som programledare, eftersom dom ändå firar 15 år bodde dom ta någon större (& snyggare!?) hon är inte alls så speciell tycker jag och är så f*cking trött på hennes låt!!
Väntar på reklam nu förfan haha vill in o duscha!!
Tittar ni också på den nu eller :)? 
Nej nu kom lillebror med chips så det är nog bäst att hugga i innan dom tar slut!

Hörs sen pusshej!

Otur?

Kategori: Allmänt

Asså jag är nog ett sånt där otursbarn! Jag brukar inte tappa bort grejer o så, brukar ha ganska bra koll på vart jag har mina grejer men när det gäller typ sånna här grejer som att jag plötsligt börjar få jätteont någonstans eller så.

För några år sedan kände jag att det såg ut som ett stor boll i min hals, det såg jättestort ut men jag hade inte ont,när jag kollade upp det hade jag tydligen fel i köttelfebern eller va det nu hette, så det får jag ta daglig medicin för.

Min käke började låsa upp sig för ett tag sedan jag kunde inte äta ett äpple för min käk låste sig och bara om jag tog i så det lät högt och tydligt *klick* så kunde jag stoppa i mig saker som äpplen och så men när jag stängde munnen så låste det sig igen, kollade upp det - fick en bettskena som jag är tvungen att använda varje natt, min käk var tydligen överansträngd..

Jag kände att jag var jättetrött och seg HELA tiden, gick o kollade upp det - fick reda på att jag har lågt blodtryck och järnbrist, som jag får ta daglig medicin för..

Nu känner jag på mitt ögonlock att det känns som en nerv som stuckit upp och det gör såååå jäkla ont att dt inte är sant!! kände igår när jag höll på o pilla i ansiktet att det sved sådär men tänkte inte på det men när jag tittade närmare på det idag märkte jag att det var som en liten nerv som kommit upp typ som en liten bubbla, och det gör skitont när jag jag rör på det eller tittar upp, mindre ont när jag tittar vanligt såhär..men vafan!? orka dras med det här också nu!! Någon som har någon aning om vad det kan vara?

sen så har jag självklart en ständig tandvärk som jag stått ut med i någon vecka nu..

DOCK HAR JAG ALDRIG vart i ett sjukhus såhär att det hänt mig någonting allvarligt, har aldrig åkt ambulansbil eller legat på en sjukhussäng..så det är lite konstigt :p
Men ni håller med mig om att jag är inte flickan med turen direkt? haha poor me :(
Fast ibland tycker familjen att jag inte får klaga, eftersom jag aldrig tar mina mediciner och tar aldrig på min bettskena..men jag har fan redan mycket och tänka på, hur ska jag komma ihåg allt!?

Inte nog med att jag mår dåligt av allt det här så får jag reda på att den 15 november är det House-tåg på Trädgårn'!!!!!!!!!!! Vafan är mina 18 år när sånt här dyker upp!? Jävla skit!! "Jag fyller 17 snart.." Vem fan bryr sig om året 17? Så jävla onödig ålder..blir så frustrerad!!

Nej nu blir det mat trots allt, behöver trösta mig själv lite hehe :P

Drabbas ni också av sånt här onödigt bajs?




PUSS PÅ ER SÖTINGAR!

Sorry guys!

Kategori: Allmänt

Oh gud bad bad baaaad me, har sugit på uppdateringen idag MEN det är faktist så att imorse var jag redan sen så kunde inte direkt sätta mig framför datorn o börja blogga :P Sen när jag kom hem så var det helt kaotiskt här, allt möblerades om så internet var inte på så nu har jag städat hela brorsans nya rum och satt in internet, gah ja behöver vila!

Iallfall, morgonen började med att jag kom sent då som sagt och påvägen fick jag ett sms att jag skulle möta Daniel i klassen i Polhemför o ta massa burkar som dom hade lovat oss..MEN fula fulpolhem ljög upp någonting obegripligt och gav oss bara några ynka burkar dom hade framme (..som gav oss typ knappt 20 spränn?) när vi kom till pantningen så va Malin & Elin på plats o så gick vi allihopa till skolan och åt baugetter till frukost sen så gjorde vi klart vårt tal till imon på typ 10 min, det blev asbra! Sen slappa vi bara där i skolan och seeen skulle vi fira att vi var klara - genom att gå på ett A.M.E.R.I.K.A.N.S.K.T café!! (Dit följde även Maia & Olivia med) Visste inte att det existera, det var så fiiint där! Så där åt man igen hehe..Sen gick allihopa utan jag & Maia som satt o chilla där i ett par timmar sen ville Sanet möta oss i stan för hon skulle äta, så vi åkte in mötte henne så åt vi yttligare en gång (som ni förstår så äter jag väldigt mycket haha) sen gick vi till Chilli, jag fick ju tips igår om att jag kan hitta kuddar med usas flagga där men nehepp, otrevligaste personalen också, bajs på Chilli! Får leta vidare..

Så kom jag slutligen hem hehe..då har jag bara hjälpt till här hemma, städat i mitt, syrrans och brorsans rum så nu lova mamma mig en present från Schweiz för hon åker ju dit nu till helgen, hon fråga mig vad jag ville ha..vafaan kommer inte på något? haha nej får sova på saken ;P

Ikväll är det ju EMA!! Den får man ju inte missa..hehe ironi. Tycker VMA är tusen gånger mer intressant men EMA är ju inte helt fel, så den ska man nog titta på!
Nu har mamma lagat middag, funderar på att äta igen, är inte alls hungrig men ris, kyckling & currysås kan man ju inte bara låta bli att äta! Nej får vänta nån timme till :p

Ska ni titta på EMA ikväll?

XOXO

Nu kommer massa bilder från dagen!


surpuppan ville inte ta kort..

Den här satte vi upp i entrén på vår skola!

Den här satt vi o byggde på i några timmar i tisdags..

jättegulligt hihi

teknologin är för snabb för mig..

min älskade pannkaka & smoothie och Maia som leker svårflörtad!

detta var mums..men inte sådär mums som jag vill ha det så..

..det fick bli någonting som är ännu mera mums!

DA geek hehe..

underbara älskade mäci!

jag är jättebarnslig..

MAMMA MIA!

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra kväll babes? Det har jag, det har vart chill & skönt! Nu blir det filmen Mamma Mia med syrran & mamsen! Skulle inte äta mera godsaker idag men i min familj kan vi inte titta film utan någonting gott vid sidan om hehe..Så nu ska jag strax lägga fram lite gottgott :P Det är så kul o va en stor familj, alltid massa liv och ljud hemma..kan inte ens tänka mig o vara ensambarn, eller jo ibland kanske det kan vara skönt men most of the time är det helt underbart o va många hemma!
Är ni ensam barn eller är ni också en stor familj?

Nu säger jag godnatt och sov sött!! Ha en fortsatt trevlig kväll kära ni! Imon får jag hoppas att jag slår yttliggare ett rekord hihi, för ni fortsätter väl läsa min blogg? LOVE!

XOXO

Daft Punk - Around The World

Kategori: Allmänt

En klassiker som man inte kan låta bli att älska!


Daft Punk - Around The World

USA-flags

Kategori: Allmänt

Oh va skönt, känner mig fräsch & fin nu! Åt precis en mumsig pizza - inte bra! Har inte tränat på ett tag nu, inte bra det heller! Men ska ta tag i det snart, ska försöka att träna åtminstonde 3 gånger i veckan + yoga. Imon är det ju yoga! Det var så skönt sist så jag tror jag ska dit imon också! Till helgen blir det massa plugg, men känns inte så farligt faktist, tvärtemot - det känns faktist ganska skönt! Ska försöka omringa mig med massa gott (OCH nyttigt) till helgen och bara plugga ihjäl mig!
Nu har jag slagit mitt rekord igen gud va glad man blir! :) Gud va ja tjatar om det haha men man blir så glad bara ju!
Snart börjar ju Greys! Yesyes roligt :) Tittar Ni på Greys?

JUSTE, NU KOMMER EN VIKTIG FRÅGA!  Om det var någon som följde valvakan med Fredrik & Filip igår? VET NI VART MAN KAN FÅ TAG PÅ SÅNNA KUDDAR DOM HADE MED USA'S FLAGGA? Om ni vet så snälla säg gärna till! Vill verkligen veta! Lämna en komentar här eller kontakta mig på [email protected]!

Just nu sitter jag och kollar runt på nätet, letar efter heminredning med USA flaggor eller liknade på :P Säg gärna till om ni vet vart man kan få tag på något sådant!

Nej nu börjar min serie om en halvtimme så ska packa klart skolväskan till imon så slipper jag göra det sen!!

Kanske uppdaterar sen, om inte så godnatt söta ni!!

XOXO


Jag använde mig av Björn Axén hårvårdsprodukter och DECLEORs hudvårdsprodukter!

Hemma-spa

Kategori: Allmänt

Yoooo va gör ni? Jag sitter och slappar som bara den. Min hud ser för tillfälligt k.a.t.a.s.t.r.o.f ut! Brukar bli så när jag får för lite sömn..därför tänkte jag skämma bort mig själv idag med ett hemma-spa! Pallar egentligen verkligen inte men har ju absolut ingenting annat för mig dag så det får bli så! Har lust o gå ner till ICA och köpa lite jordgubbar o liknande och göra en smoothie..men orka? hehe e lat som fasiken, ja.
Nej men ska börja med och plocka undan i mitt rum, för just nu är det ingen vacker syn kan jag säga er!
Ikväll är det ju Greys på TV yeay! :D
Juste, slog mitt rekord med besökare igår, det blev man glad av!! Hoppas ni gillar vad ni läser! Idag så slår jag förhoppningsvis mitt rekord igen eftersom klockan bara är ungefär 16 och jag har redan massa som tittat in hihi :P Fortsätt läsa babes, det glädjer mig =)

Nej nu måste jag gå, har suttit här alldeles för länge! Hörs ikväll!
PUSS!!

Barack Hussein Obama

Kategori: Allmänt

Oh gud såg ni hans tal??? Där kunde man inte rå för att gråta en skvätt! Filip & Fredrik blev vesvikna men jag fattar inte, jag tyckte det var helt underbart!! Så gulligt att han lovade sina döttrar en hundvalp när han stod där uppe!! & hans grandmá guud, där börja man gråta va! Tyckte så syyynd så :( Men talet var iallafall helt underbart jag rös hela tiden!! Han är en sådan legendarisk talare!! Hans röst är så skön o lyssna till också! WE LOVE OBAMA =) Sen kom ja tänka på..tänk om ja var i USA under valet åååååh bajsskit!! Önska ingenting annat mer än o få dra dit nuuuuu!!
Juste, ÄLSKADE när han sa "this is your victory"!! & "YES WE CAN" var ändå det bästa, sikken stämning gud, kom på mig själv sitta o leé som en geek där ensam i mörkret i vardagsrummet innan morgonsolen tittat fram..då börja man skratta och med det insåg man att man är väldigt trött, när jag sitter och skrattar åt mig själv, det kan inte vara bra haha..

Iallafall, har precis fått 5 timmars sömn nu..somna vid 7 o vakna typ 12..är happy dappy idag!!
Tog lite kort igår strax innan jag somn kl 7 haha..

Good night! or should I say Good morning?

Här har ni talet! Jag kan inte sluta titta på det, blir lika rörd varje gång!!



Nej nu blir det en riktigt stor frukost!!
PUSS!!

OBAMA WON!!!

Kategori: Allmänt

Barack Hussein Obama är nu vår nya president höll jag på o säga..men ja, USAs nya president är då Obama. Han vann över McCain, han passerade "The Magic Number" 270 elektro röster först! De fortsätter att räkna rösterna men just nu står det 333 elektro röster för Obama!! Stackars McCain har ynka 155 elektro röster, vilket visar att Obama är överlägsen!! Har suttit uppe nu hela natten och följt valvakan tillsammans med Fredrik & Filip! Även fast CNN kom ut runt halv 4, 4 o sa att Obama KOMMER ATT VINNA så var det alldeles för spännande så att jag skulle kunna somna!!
Såg ni efter att han vann när dom visa runt i USA?? Shit jag fick rysningar, det var nästan så man blev tårögd..åh kära USA (L)
Härlig vinnare, fan va glad man blir även fast man inte vart så jätteinsatt.

Nej nu ska Obama strax hålla tal i Chicago så nu måste jag titta på det. Den 20 januari ser vi den folk-kära Obama som USAs president!! YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :D

PUSS PÅ ER!! & GODNATT!

 

Hittar inte någon passande rubrik faktist..

Kategori: Allmänt

Jag älskar o logga in här o se statistiken..känns så bra när det går uppåt!! Så först o främst vill jag bara tacka er söta läsare som läser min blogg, av er blir man glad :) Skulle dock vara lite roligare om ni kunde lämna lite kommenterar ibland, så man får spana in era bloggar också :D

Nu sitter jag här o är helt taggad inför val-vakan inatt hihi :D Sen imon får man sova uuuut, gah så skönt :D Men fan va man längtar till lovet va! Den 18 december sitter jag på planet till Genéve, ni förstår inte hur mycket jag längtar bort!! Juste, pratade ju med pappa innan och han hade köpt mark i Kosovo för en hiiiimla massa pengar, så grattis grattis grattis till oss :D Pappa ville ha någonting o lämna över sedan, en tradition typ i Kosovo att föräldrar lämnar över exempelvis mark när de går bort. För 350 000 kunde jag åkt till USA och shoppat loss istället men hey, vem tackar nej till ett hus som ligger precis bredvid en jättestor skidort!! Dit kommer man ju åka på vintarna i fortsättningen! När huset är klart då..Annars håller vi på o bygga på ett annat hus just nu, som ligger mer centralt! Gud det är så vackert, ser så amerikanskt o mysigt ut, älskar att morbror har samma smak som jag! En pool har han också tänkt o bygga sen när huset e klart..eh gissa vem som blir överlycklig? Jag såklart hehe, älskar pooler!!
Nu saknar jag pappsen jättemkt, mamma åker ner till honom alldeles själv nu på söndag, mamma förtjänar verkligen o vila nu! Men jag vill också ååååka haha, jävla skola ;P

Nåväl, får stå ut ett tag till :D Sen är det ju min födelsedag också, den 30:nde december!! Wuuhuuu, vad ska man önska sig då? Funderar fortfarande..

Nej nu blir det TV, har suttit här alldeles för länge!
Hoppas ni kan hålla er vakna inatt om ni tänkt det! Hoppas jag också kan det för den delen hehe..ska nog klara mig, har ju redbull! Brukar alltid funka på mig =)

XOXO


Ska stå klart i sommar..Fint va?

Det gick asbra!

Kategori: Allmänt

Intervjun gick suuuuuuperbra!! Shit, jag blev fan själv förvånad, orden bara kom ur min mun!! Hon sa att man aldrig kunde gissa på att jag bara var 16 år! Hon sa även att jag verkar ha skinn på näsan, vara väldigt målmedveten och någonting annat som jag inte kommer på just nu :P Hon blev jäätteförvånad att detta var min första intervju också! Hihi gick ju asbra, nu mår jag toppen! Eftersom det gick så bra så gick jag in i ICA o köpte Kladdkakor och grädde för o gotta oss i det när vi kollar på DH ikväll! Nu får jag bara hoppas på postivt svar från dom!!


Sen så ska man ju va uppe hela natten o titta på USA-valet också!! Det ska bli skoj, skulle dock vara roligare o ha en annan USA-älskare med sig o titta (Itman) men hon har tyvärr skola imon :/
Förresten, gjorde fel i att skriva att jag inte vet vad presidenterna står för, lät väldigt dumt :P Jag vet ju ändå lite, har ändå lite koll men ville inte att någon specifik skulle vinna just för att jag inte visste så mycket om dom. Men idag har jag tatt mig tid o kollat upp lite om dom och jag tror faktist starkt på Obama. Hans grej är ju typ "too change" och även fast jag (en av väldigt få verkar det som) faktist inte hade någonting imot Bush, snarare gillade honom, så tycker jag att USA behöver change. En annan sak som fick mig att genast småhata McCain är för att hans kampanj står tydligen för att man inte ska få göra abort - inte ens om blivit våldtagen av sin pappa!!!!!! Hur sjukt är inte det liksom!? Blev väldigt upprörd och undrar verkligen hur folk tänker ibland..så inatt när jag är uppe så är jag för Obama =) Jag kände att jag bodde involvera mig själv lite i frågan eftersom presidenten som väljs ut nu kommer ju trots allt va kvar när jag flyttar dit! hihi..va härligt det känns o skriva det.."när jag flyttar dit.."
Även en annan sak..Bill Clinton var ju bäst!! Jag älskade honom och han var demokrat..Bush var helt okej, gillar honom egentligen mest för att han hjälpt till mycket i Kosovo..iallafall han e republikan. Och nu..Obama är demokrat och McCain republikan..så eftersom jag älskade Clinton, hans politik och system i USA så känns det mycket bättre med en demokrat som kanske kan efterlikna lite..

Att Obama är oerfaren och att McCain är för gammal tänker jag inte ta upp för sånt tycker jag bara är onödigt tjöt.
Förresten, visste ni att de gjorde en undersökning eller någonting liknande och dom kom fram till att om inte Obama väljs till president så är det ENDAST för att han är mörkhyad. Dom såg att om han hade vart vit skulle det inte vart nått snack om saken.Fan va världen är orättvis! Men Obama verkar ju ha ledningen nu så nu får vi hålla tummarna!!

Oj, va mycket det blev hehe..
Nej nu börjar DH om 5 min så dax att vispa grädde!!
Ska ni va uppe och kolla på valet inatt?

Puss på er!


En glad Gona hihi..

Jag och den saftiga kladdkakan haha sikken tönt jag är

Såhär laddar jag upp inatt inför valet..Extra stor Redbull och min favoriiiitchoklad!!

Segis

Kategori: Allmänt

Hello, det blev en slapp dag idag, var i skolan kl 10 och vi satt i timmar och byggde en sparmus! skulle vara en sparkossa först men slutligen likna det mer en mus så vi bestämde att kalla den för Doktor Mus! Den la vi i lärarrummet tillsammans med en lapp där det stod lite info..bl.a 5kr=1vaccin=1 längre liv! vilket är sjukt lite! Så vi uppmanar alla lärare o lägga in lite pengar där som vi senare ska donera till "Läkare utan gränser"!

Klockan 3 ska jag iallafall vara i Domkyrkan så jag bodde ge mig av alldeles strax, vill bara vila en liten stund, känner mig jätteseg!
Nej nu måste jag hjälpa mamma lite! PUSS

Goodmorgning

Kategori: Allmänt

Skulle sova 22.00 ellerhur? Klockan visade 01.00 strax innan jag somna. Jag suger på att bestämma tider jag ska sova!! Haha nu är jag gaaanska trött, har knappt ätit men ska ta vagnen om 20min gööööttt Gona..menmen ändå inte lektion så vafan låt mig slappa lite nu :P
Är så hungrig och sugen på varm choklad..så mums va sägs om baugett & varm choklad? Yesyes låter underbart hihi
Kommer inte på så mycket annat o säga förutom att jag vill att ni ska ha en uutmäärkt dag sötisar!! Håll luvorna på! (så ingen fågel skiter i huvudet på er!! hehe)

PUSSS!!!

Bioklubben!

Kategori: Allmänt

Går ni mycket på BIO? Då tycker jag att ni ska bli medlemmar i Bioklubben!
Eftersom jag inte orkar skriva allt med egna ord så snor jag det från deras hemsida!

Som medlem i Bioklubben samlar du poäng på dina biljett- och kioskköp. Poängen ger premier som gratis biobiljetter och popcorn/snacksmenyer. Som medlem får du även ta del av erbjudanden och tävlingar. Dessutom får du vårt fina nyhetsbrev som ger dig koll på vad som händer i Bioklubben! Självklart är det gratis att vara medlem.


Exempel på de förmåner Bioklubben ger dig:
- Poäng för köpet av din biljett samt det du handlar i kiosken
- Bioklubbens nyhetsbrev
- Exklusiva erbjudanden och tävlingar
- Inbjudningar till förhandsvisningar

GLÖM INTE ATT DET ÄR HELT GRATIS ATT BLI MEDLEM!

Jag fick mitt kort hem idag, ashärligt att kunna tjäna på att lägga massa pengar på biobesöken! SF BIO ROCKS!
För att bli medlem och för mer information besök deras hemsida
www.sf.se!



XOXO

USA-valet..

Kategori: Allmänt

Jag är stolt! Hann med och kolla på programet Halal tv, som jag faktist blev besviken på, fixa mitt hår, välja ut kläder till imon och fixa mina naglar! Nu väntar bara sängen på mig :D
imon börjar vi 9 har vi bestämt i gruppen, skulle behövs lite sovmorgon men det är lugnt, vi kommer antagligen sluta tidigare imon också, o det är ju alltid skönt :)
Efter jobbintrevjun imon ska jag möta upp Maia o vi ska till Statsbiblioteket för o låna lite böcker vi behöver till ett skolarbete!

Imon är ju USA-valet!! Yeay :D Jag vet inte längre vem jag vill ska vinna faktist, ville Obama från början, fastän jag inte riktigt visste vad respektive kandidat stod för. Det kändes mer att jag ville att Obama skulle vinna för att han är mörkhyad och att det kanske skulle förändra samhället på något sätt så att vi kommer ett steg närmare ett rasist-fritt samhälle. Men det är ju fel och tänka så, man röstar ju på respektive president Efter att dom presenterat vad Dom tycker är viktigt och vad Dom tänkt att göra åt saken och eftersom jag som sagt inte vet helt o hållet vad dom står för så låter jag bli att "heja" på någon. Må bäste man vinna helt enkelt!
Vem vill Ni ska vinna och varför?



Nu över till någonting helt annat. Jag har ju tidigare berättat att alla rum hemma ska göras om, så dom här dagarna är det fullt upp med o rensa, slänga köpa in nytt o masssa stök! Mamma hade gått in med hårdhandskarna i sitt rum och titta!! Vi läser sjukt mycket tjejtidningar här hemma alltså!


Jag övertalade mamma att hon skulle återvinna alltihopa! Jag säger övertala eftersom det kan vara lite jobbigt med tanke på att det är så mycket att bära och det är en bit att gå men mamma goes miljövänlig för min skull så that's great :D

Nej nu är klockan 22.02! Snabbt borsta tänderna och på med Cliniques trestegs metod and I'm ready for the bed!
Godnatt kära ni, dröm sött!!

XOXO

Lång tupplur!

Kategori: Allmänt

ojojojoj, här höll man på o sova ihjäl sig! Jag skulle ta disken efter middagen så jag sa att jag "bara skulle vila magen" en stund, o det gjorde jag..i TVÅ TIMMAR! Någon annan hade tagit disken också *puuh* tur för det, orkade inte verkligen med det nu! Här sitter jag nu och smaskar på chips, har lust med cholklaad nu! Fan va ja har lust med det, ska försöka hitta någonstans..vi har nämligen ALLTID godsaker hemma hehe, mamma gömmer dom alltid för o sedan ta fram dom när Hon känner för dom, eller när vi tjötar :P Problemet e att hon ständigt byter sina gömställen, förr visste alla ungefär vart dom låg så vi hann ta allt innan hon bjöd på dt haha så nu..ja får leta lite noggrannare då!


Idag har vart massa korta & ointressanta inlägg men eftersom jag lovade att uppdatera mera så va ja ju tvungen!

Nu ska jag iallafall torka håret tort, hitta någonting o ta på mig imon sedan blir det TV, måste sova tidigt idag, känner mig jättetrött! HAr bestämt att ja ska vara i säng innan 22.00 så yeaah tidigt o skönt blir det idag :D


Ha en skön kväll! Ni tittar väl på den nya serien på SVT ikväll? "Halal TV"? Det verkar intressant så den ska jag nog titta på ikväll :)


PUSS PÅ ER SÖTISAR!!



Jag när ja va liten! Hihi visst va ja söt?

Snabbis

Kategori: Allmänt

Oj, det var en snabbis!! Gick riktigt fort, men jag palla inte :P Köpte bara några ljus o det räckte för min del idag, är jättetrött! Juste, gissa vem som ringde mig för en stund sen? Jo, jobbet som nobba mig för ett tag sen! Haha, dom ville ha en intervju med mig imon så det ser man fram imot! Yeay ;D Vad tar man egentligen på sig på en intervju? I don't knööööööw, vill klä mig lite vuxet iallafall, för dom tvekar redan lite på att jag bara är 16 så måste göra ett riktigt bra intryck!! Nåja, får kolla lite i garderobisen sen, för nu ska jag duscha! Sen ska jag o syrran laga tacos till middag - mums =)

Puss på er!


Mamma hade även köpt med Annas till Tacosen!

Heminrednings-shopping

Kategori: Allmänt

Duschen får jag ta senare, har precis ätit suupergó baugett o nu hörde jag att mamsen o gänget ska gå o shoppa lite grejer till hemmet o då e jag alltid på! Älskar o shoppa heminredning hihi :D

Då hörs vi senare då söta ni!!
PUSS PÅ ER!!

HATA FÅGLAR!

Kategori: Allmänt

Nej, jag är egentligen ingen djur-hatare, men ni vet hur glad ja var imorse? En ful liten fågel hade bestämt sig för o skita på mig idag o göra mig sur som fasiken! Ja, där stod jag på busshållplatsen, bussen som jag skulle ta var bara meter ifrån mig. Jag stod där i min fina nya mössa och så känner jag, ni vet när man får en sån där mjuk snöboll på huvudet? Exakt så kändes det, när jag insåg att det var fågelskit höll ja på bli galen!! Blev så arg, men eftersom jag bara hade fått på det på mössan så gick jag på bussen ändå, var redan sen, ville inte missa hela förmiddan, men snacka om o paja min dag liksom!? Jävla fågel.
Får intala mig själv att det är bra för att jag får tur då..

I skolan var det chill iallafall, det bjöds på kaffe o skorpor med smör! Satt med gruppen hela dan, slutade dock mycket tidigare än vanligt, vi har bestämt att vi ska donera våra pengar till 'Läkare utan gränser'! Det är bara under den här veckan man ska hålla på men vi har bestämt oss för att uppmana alla på skolan att donera fem kronor i månaden, o vi ska hålla på så i 6 månader. Varje månad donerar vi till någonting nytt, bl.a Rosa Bandet, Röda korset, Rädda Barnen o.s.v , ska bli kul! Jag älskar solidaritet!!
Nästan alla andra i klassen har mer okomplicerade grejer, typ som att dela ut gratis kaffe o kakor o så men vi i våran grupp kände att vi ville gå in djupare o göra mer!

Nu sitter jag iallafall här, kom hem för en stunds sen, ska strax hoppa in i duschen sen ska jag laga kycklingbaugett till mig själv! I deserve it! Får inte glömma o messa min hemspråkslärare sen också ju!

Nej nu roppar duschen hehe..HA EN BRA DAG!!

XOXO


Era jävlar! Jag som alltid brukade mata er när jag va liten! hahaha

Godmorgon!!

Kategori: Allmänt

Oj, va dålig ja vart på uppdatera!! Men igår gick all min tid åt att fixa mitt rum, nu känns det ganska tomt där men det är OK fö snart blir det superfint där! Jag ska ta spårvagnen om typ en kvart o ja ska egentligen va ganska stressad nu med tanke på att jag inte ätit frukost än men här sitter jag o är ganska ostressad..äh gör la inget o komma en fem-minutare försent ;P
Idag har jag ju hemspråk efter skolan, meen lilla ja har självklart inte gjort läxan! (Jag fattar ju ingenting!) så jag tror jag skippar det, får skicka ett sms till läraren senare :P Pallar faktist inte!
Nu väntar iallafall frukosten på bordet! Så I have 2 go! Men idag lovar jag att uppdatera mera!
Vet inte riktigt när jag kommer hem eftersom jag tror jag tar en sväng in till stan först, behöver fixa lite grejer. Men ha en underbar dag kära ni!

XOXO


Idag känner jag mig glad!

Solidaritet

Kategori: Allmänt

Har inte fått så mycket gjort idag faktist, när det gäller pluggandet, men jag om ju på att den här kommande vecka har vi ingen skola!! Vi har solidaritets-vecka! Solidaritet är när man gör bra för folk utan att kräva någonting tillbaka! Vi har delats upp i massa grupper, alla samhällare och sedan får man själva i gruppen bestämma vad man vill göra för något. Allt från att dela ut lappar med gulliga texter på stan till att samla in pengar till Rosa Bandet. Vi har under några månaders tid samlat burkar från våran egen skola och även från Polhemsgymnasiet och pantat allihoppa (vi ville inte ta burkar i stan eftersom det finns folk som behöver dom mer än vi) Pengarna vi får in ska vi sedan donera till en cancerfond. Känner mig stolt faktist! Man känner sig så bra efter att ha utfört en solidarisk handling! You should try it!!

Mitt rum är nu helt ommålat så nu behövs lite städning där! Sen har jag bara hemspråksläxa o göra sen får jag chillaaaaa :D
Har ni haft en bra dag?

XOXO

Smink-tips!

Kategori: Tips

Sen en tid tillbaka har jag använt mig av en lite mörkare rouge, brun rouge..fram tills jag en dag läste i tidningen att man ska satsa på en rosa rouge. Det stod även att man ska nypa sig själv i kinden några sekunder och den färgen du får efteråt, sån färg ska din rouge va! & när jag tänkte efter var det ganska logiskt, man använder ju rouge för att markera kindbenen, det ska ju se så naturligt ut som möjligt så vafan tänkte jag när jag gick o använde BRUN rouge? Jag skäms.

Så tjejer (o kilar maybe) satsa på en rosa rouge! Det ser mycket naturligare ut och blir verkligen skillnad!

 
Min gamla & min nya! (Make up store & eleven.se)

Eftersom jag ändå är på farten så ville jag tipsa alla er som använder er av kajalpenna om världens bästa!!
Jag använder väldigt sällan kajal, brukar klara mig med mascara på vardagar, men när jag väl använder så använder jag mig av en Dior Black som är suuuperbra och håller verkligen bra! På ena änden är själva skaften o andra så är det en pensel liknade grejs som är perfekt till sotigare stil med kajal!


Kostar lite mer än vanliga kajalpennor men är verkligen värt det!


XOXO

Söndag!

Kategori: Allmänt

Har precis ätit en big frukost, gud va gott det va! Nu ska jag in o ta ett bad och å med ett kilo inpackning, för mitt hår kommer ta ett tag o kamma ut(!) Det fick ju tuperas o sprejas som fasiken igår när jag skulle ha Winehouse-frissan, jobbigt..menmen vill man vara fin får man lida pin ju hehe..sen blir det bara pluggg, har lust o åka in till stan o ta en fika men pallar verkligen inte, får ha det mys här hemma istället :) & så är det Gossip Girl på TV idag också, kul :) Nej som ni märker så har ja inget vidare o skriva om idag så det får bli ganska korta inlägg!
Vad ska ni hitta på idag?

Ha en underbar dag snyggingar!!

XOXO

  

Godmooooorgon sunshines!!

Kategori: Allmänt

Igår var det askul! Först var vi då hos Shabbu åt god mat o ladda upp såhär..Mest jag & Nina som var på G (som vanligt haha) men sen tror ja vi fick med dom andra i lite mer rätt stämning! Shit va seg ja är, satte mig här för 20 minuter sen för att skriva det här inlägget o bara lyckats med några fnjuttna meningar! Jaja det är nog inte meningen att ja ska hålla på o tjöta mer då. Får ladda upp bilder på kvällen istället! Men iallafall kort sagt vi var hos Shabbu det va as skoj sen bar det in mot stan o det va as skoj. Vad hittade ni på igår?

XOXO


sötaste!

Mirna va pocahontas!

Nina var någonting..som inte ens hon själv visste(?) Ni får bedömma! haha

hahaha skönaste Itman & Mirna

Syns det att det är Amy Winehouse jag ska föreställa eller ;P?

Hon som skulle klä ut sig så coolt, I know. Men tråkmånsen skulle ju vidare på african party så hon kunde inte klä ut sig!

Nina dansar till persisk hiphop haha

Shabbu va gangsta

Sanet var mus!!

Jag löjlar mig hehe..

Tycker inte ni att hon liknar en blanding av Wilma i Flintstone & Ugly Betty med peruken? hahaha det tyckte jag

söt!

HOUSE!

Kategori: Allmänt

En uuuuunderbar låt som man blir helt galet beroende av!! Så f*cking bra ja dööör (L)
Finns det någonting bättre än House musik!? NEJ!! Gosh I LOVE IT!!

 
Laurent Wolf - No Stress

XOXO

Halloween-dinner/party

Kategori: Allmänt

Va skönt, har rensat hela mitt rum nu! Det är praktist taget tomt där! Men spegeln o sminket e kvar o det är allt vi behöver ;P Mirna, Itman & Nina kommer över strax för vi ska fixa oss o så sen bär det av mot Shabbu!
Jag bestämde mig för o klä ut mig till Amy Winehouse!! hihi ska bli så kul :)
Fast..vet ju inte va ja ska ta på mig för kläder..svart blir det iallafall tror ja! Nej nu ska jag hoppa in i duschen o på med chokladmasken!! För mina älsklingar är här om knappt en halvtimme!

Ha en underbar Halloween söta ni!

xoxo
/Gona

Kontakta mig!

Kategori: Kontakta mig

Om det är något ni vill fråga eller vaad som helst som ni har på hjärtat så får ni jättegärna höra av er!
[email protected]

Godmorgon!!

Kategori: Allmänt

Vaknade för en stund sen, känns verkligen som jag sovit uut! Blir bara så arg på att jag går o blir sömnig runt 4 nu dom sista dagarna!! Jag har haft hela lovet på mig o sova sent o vakna sent men så blir det så NU!? Liiite irriterande :P
Igår va det jättemysigt, mamma tog fram choklad o vi satt & kolla på albansk komedi som btw är aaaskul (alla albaner läs: stupcat)!
 
Sen skulle jag självklart göra popcorn..men, jag råka bränna dom so badly att brandlarmet hemma sattes på (kl 3 på natten!!)

Men det stoppade självklart inte mig från att testa igen! Denna gången blev dom perfekt!

Senare gick jag o la mig i mammas säng o där möttes jag av vääärldens sötaste lillebror!!

Pussade ihjääl honom fram tills jag somna!!

Oj, blev värsta bildspelet här ju haha, nej men har bestämt o ta fler bilder till bloggen!
Har ännu inte bestämt vad jag ska vaaaa..o det jag sa igår om mina kompisar, tror de påverkade dom eftersom dom inte längre vill va katter o möss haha yeeeay:D Nu är bara problemet att ingen vet va dom ska va..får kolla runt på google maybe?
Ska göra det nu, hittar jag något bra så skriver jag det här!!
Fast först blir det panncakes!! - I LOOOOVE ;D

PUSS!!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Har suttit o kämpat här ett tag nu! Blogg.se verkade inte funka som den skulle :S strange..nej men nu går det iallafall :)
Har bara suttit här o degat inte gjort så mycket alls!
Ganska onödigt och blogga nu ioförsig eftersom jag har typ Ingenting o säga menmen..får försöka berätta lite ointressanta grejer ändå!

Hallå!? Jag vet att jag är tjatig men VAFAN..vet inte vad jag ska klä ut mig till imon? Mina kompisar funderar på o klä ut sig till möss o katter men det tycker jag är alldeles för tråkigt! Jag gillar mer vågat o extremt! Det ska ju synas att man är utklädd i högsta grad! Sånt gillar jag! Funderade dock på en sak..Halloween, då ska man väl se läskig ut? O klä ut sig gör man väl på maskerader? vet inte..man kanske inte känner sig så snygg o gå ut med vampyr tänder, svart rinnande smink o fejkblod i ansiktet? äh vet inte..ja vill iallafall känna mig snygg hehe, så det blir nog "maskerad"-utklädnad..Amy Winehouse vill inte lämna mitt huvud :P Kanske ska vara henne trots allt? Hon är ju hur extrem som helst så det blir ju egentligen perfekt! Menmen..we'll see :) Om någon har några tips på någonting extremt så tipsa gärna!

Just d, testa även på cigarr för första gången idag haha..vet inte riktigt om jag testa, för jag fatta inte riktigt hur mycket rök man skulle dra in :S den va lite komplicerad men aa..hehe ;P
 
Ni får ursäkta mig för den förfärliga bilden!

Nej nu blir det mys med mamma framför TVn sen placera sig i sängen med Sofis mode, som även den fick följa med hem idag!


PUSS!!

Shopping

Kategori: Shopping


Blev lite småförälskad i den här amerikansk-liknande jackan!! C som i California hihi

TITTA VA JAG HITTA!! Gissa om jag blev glad???

Köpte även Björn Axén hårvårdsprodukter! Nice nice :)

Samtidigt hade mamma på annat håll köpt ett underbart shampoo som vår frisör alltid använder på oss! Menmen i vår familj kan vi aldrig få nog av hårprodukter så :)

Visst ser den mumsig ut? Tyckte jag med - därför köpte jag den! Jag älskar ju o äta choklad så varför inte ha det på ansiktet!

Gick o testade vad jag har för hudtyp och i samband med det damp denna ner i påsen!

Guldfärgad Rosa Bandet-brosch! Köpt tusen av dom rosa sidenbanden som jag hela tiden tappar bort så köpte denna jättefina! NU UPPMANAR JAG ÄVEN ER ATT GÖRA DET! "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

PUSS!!