Gona

There's nothing here for me, so I gotta move fast

Kategori: Allmänt

Ohhh är så jäkla trött på alla desssa f*cking läkartiiiiiiiider!! Känns som varenda lilla grej på min kropp är fel haha..Och tror ni inte min familj tjötar hål i skallen på mig att ALLT beror på att jag inte äter grönsaker/frukt!? Jag HATAR aaaaaalll slags grönsaker, allt allt grönt typ haha..Och den enda frukt jag kan äta typ är persika..och jordgubbar..Och jaaa, ja vet att jag inte får alla vitaminer men det är ÄCKKKKLIGT!!

haaaaapp iallafall..jag har funderat big time på en sak dom två senaste dagarna nu..jag funderar på att flytta fram USA-flytten lite..åka antingen efter nyår eller nästa sommar..Alltså ta ett sabbatsår, men inte stanna i Sverige utan åka runt i världen och jobba o uppleva saker. Typ åka till Australien, Thailand, Cuba osv osv..Bara SE världen! Nu menar jag jobb som inte kräver nån särskilt tidigare utbilding..kanske barteneder, kanske au pair, ja, vad som helst funkar! Jag är ung och börjar jag plugga nu kommer jag inte va klar förrens om flera år och jag tycker verkligen man ska ta vara på livet!! Jag kommer va ung och mer erfaren efter plugget också men jag vill inte tappa lusten, jag vill skaffa mig lite livserfarenhet FÖRST, seeen flytta till andra sidan atlanten..Vad tycker ni då? Varenda kotte jag tagit upp det med har rekomenderat mig att gå ut o se världen först och jag tror starkt på den ideén..Ska bara kolla med Itman först..och mamma & pappa såklart hehe :)





















Music

Kategori: Allmänt

Alltså ibland funderar jag bara på att byta riktning helt, karriärval alltså. Ibland har jag lust att fokusera på musik. Varför? Jo för att jag brinner för det som fan! Musik är någonting som tar sååå mycket plats i mitt liv. Något jag aldrig kan få nog av. Tänker så himla ofta "Vafaan skulle man gjort utan musik?" Det är så underbart, tänk att en melodi kan ta dig till en helt annan värld. Eller mig iallafall, jag drömmer alltid bort mig till musiken. Blir så förbannad när min ipod dör i vagnen, allt blir så dystert. Gillar inte ljudet av någons suckande, folk som bläddrar tidningar, folk som går och gruset låter mellan deras skor och golvet, regnet som öser ner utanför, folk som skriker i telefon, ljudet av vagnen..allt sånt känns sååå dystert! Jag vill istället höra en riktig sommarlåt på maxvolym i det otäcka vädret! Det får mig på positiva tankar, det får mig att leé och glömma bort vart jag är, vart jag är påväg..Oh vad jag tjötar om musik nu men F*CK va jag älskar det! All möjlig musik, alla melodier är fina på sitt sätt!

Sen älskar jag mode så förbaskat mycket också..så SÅ säker blir jag ändå inte på att byta karriärsval haha..
Nä nu ska jag ta min sista tablett och sedan sova..Påtal om tablett HAHA har ju fan helt glömt bort att berätta!! Jag blev fan skiiiitsjuk i London!! Ni vet sådär cpsjuk som man typ aldrig blir haha..eller jag blir ju typ ALDRIG sjuk sjuk och så går jag och blir det i LONDON!! Surt?? ehhh aaaa..Fick åka till sjukhuset på alla hjärtans dag haha jättetragiskt..Hade feber och infektion i halsen, min mandel hade sneat totalt och svullnat upp som fan..Kan liksom inte betyda någonting bra när doktorn tittar i halsen och säger "WOW!!" haha..Jaja men jag fick antibiotika som lindrade smärtan en hel del..Kunde ju knappt andas på dansgolvet haha..Ett roligt citat från min antibiotika-tid..
"Undra om man kan svälja antibiotika med sprit?" HAHA
Nä godnatt nu för faaan! Pusshej


Itman & Gona @ Movida club

GRATTIS!!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad!?!?!? MIN SYSTER HAR FÖRLOVAT SIG!!!!!!!!! Jaaaa, helt sjukt, kan inte riktigt fatta det.
På alla hjärtans dag när jag vandra runt i stan i London med Itman och Nina så får jag ett samtal av pappa o han ba "Graatttttttis, din syster är förlovad!!" Jag kunde knappt tro det, kom helt bort mig! Stod vid kassan och skulle köpa ett par skor, lämnade bara över allt till tjejerna och stod där i chocktillstånd i telefonen haha.
Ringde sedan direkt upp henne och hon var typ lika chockad som jag haha..
Min syster, hon som blev överlycklig med mig när vi var små och mamma lät oss göra makeover på mig, hon som gjorde mig och broshan helt spralliga av glädje när hon ville leka mamma pappa barn me oss, hon som alltid fick dela ut godiset lika bara för att hon var äldst, även fast vi alla visste att hon fuskade, hon som tillsammans med mig kom på vår legendariska teater-film 'Stefan & Blomman' som vi fortsatte med i hela våra liv typ, hon som jag alltid sett upp till och velat vara som, hon som jag alltid snott kläder från, hon som inspirerat mig på så många olika sätt i livet, hon som ALLTID stöttat mig i livet, genom allt..finns så mycket mycket mer som beskriver världens bästa storasyster..Min storasyster är vuxen!! Känns inte sååå, vi kan fortfarande vara så himla barnsliga ihop att det inte är sant!!
Men jag är såå glad för min syster, hon har verkligen hittat världens finaste kille! Våran kära Valdet, som alltid har ett stort smile i ansiktet och alltid är så himla positiv. Det är nog därför dom går så bra ihop!! Så himla söta, dom är verkligen ett sånt där par som man SER lyckan i, o det säger jag inte bara för att det är min syster!!

Såååå romantiskt frieri också, guud, blev tårögd när jag fick höra! Nu lär man ju ställa ännu högre krav på sin framtide pojk haha ;D
Nä men strax efter förlovningen så får dom såklart reda på att dom fått lägenhet i stan!! Fatta vilken tur liksom..trååååååååkigt o inte ha syrran hemma längre iallafall..kommer vara så ovant..menmen sånt måste man väl gå igenom förr eller senare..Ibland önskar jag bara att tiden inte gick så snabbt! Ta vaaaaaara på allt ni har peeps!!

Grattis grattis graaaaaattis igen =)

I love Rnb!

Kategori: Allmänt

Och fatta att jag har extreeem träningsverk i låren o rumpan ENDAST utav o ha dansat ute varje dag i en vecka!! Visste inte att det var möjligt..men ja, där ser man!
OCH en till sak..I'm so in love with RnB again!!! Hur kunde jag stänga in mig själv med endast house musik? Älskar house, älskat det i så jävla många år, och har fått så många och inse vilken underbar musik det faktist är. Men efter att ha festat me NÄSTAN bara RnB nu så har ja insett vilken underbar musik jag gått miste om!! WOHOOO BÄSTA RNB!! I'm back hahahahaahhaha



Eftersom vi ändå är inne på musik kan ni få lyssna på en riktig London låt..Vi gick alla runt och sjöng "ARE YOU GONNA BANG DOEEEE!?" hahahaha pusssss

LONDON WAS SO WICKED!!

Kategori: London 2010

Ohhhh gosh!! Bästa resan hitills. Jag är helt slut..festa tills på morgonen en vecka i streck kan ju liksom inte vara så bra för kroppen haha. Ändå skulle jag lätt kunna gå ut o festa idag..och imon, och överimorgon! Så gött o va ung, man har så mycket energi fan haha..Nä men gud, det var helt underbart. Men to be honest så har jag inte besökt nått typ!! Ingen london eye, big ben, london bridge o lalalal...hade faktist inte tid!! Eller jo det hade jag men jag prioriterade bort det..Man va ju inte i säng förräns tidigt på morgonen så man vaknade ju inte direkt tidigt..När man väl vakna ville man bara ha mat och shopping. Vilket det blev mucchhoo av..Men partylivet var bäst..ååååååh vill tillbaka..är helt fucking deppad alltså!! :( PÅRIKTIGT! Ville inte tillbaka till ansvaret, till alla dumma måsten, till skolan, till det FÖRFÄRLIGA vädret, till alla saker som har hänt, till alla idiotiska kalla människor, goshh vill gråta haha!! Fyfan, det är när man reser iväg och får se världen som man blir påmind vilket tråkigt land man bor i..aja ska ändå dra snart så får väl hålla ut! LONDON VAR IALLAFALL UNDERBART! Ni måste diiiiiiiiiiit, åk åk åk fort! Galet partyliv!
Vi gjorde allt från att festa på vip med gratis drinkar på en av londons finaste klubbar, till att promenera med pyjamas på kvällen mitt i stan. Finns sååå mycket andra sjuka grejer vi hitta på, wish i could tell you everything men vissa saker vill man liksom bara inte dela med sig med helt okända människor haha..Vi har tagit tuuusentals bilder iallafall, och hundratals filmer hehe..Måste bara lära mig hur man klipper ihop filmer så kommer det komma upp flera stycken sen! Bilder kommer också..en vacker dag..när jag fått tag på dom höhö :D

Kom hem i torsdags och har bara suttit hemma sen dess, gick till affären igår och ville GRÅTA! Fyfan va deprimerande väder..Är så sugen på att boka in en till resa, vill bara bort bort bort!! Vill inte ens utanför dörren i den här tråååkiga kalla staden..



 




























Bild från sista kvällen, fatta att vi stod och shotta i Penthouse typ 2 timmar innan vårt tåg skulle iväg HAHA o jaaa, vi var fulla på hemvägen..dt var...en upplevelse HAHA skitkul faktist, vi stod och sjung och dansa på perrongen 4 på morgonen i det tysta..

Nu drar vi och gör London osäkert!

Kategori: London 2010

Nu är aaallt packat och klart! Tagit en dusch, fixat till mig, käkat en big frukost och humöret är på topp. Sitter och väntar på skjuts bara sen jävlar bär det av mot Looooondon town. Fyfan vilken resa det här kommer att bli alltså..Uhh, längtar bara tills vi är framme! Ikväll blir det självklart paaaartyyyyy!!
Hare gött i snöiga tråk-sverige höhö =)
Tillbaka om en vecka! Tills dess får vi höras av via min svenska och min engelska telefon.
Pusssssshej


LND HERE WE COME!

The day before :)

Kategori: London 2010

Noooooooooooooo..har gått och blivit sjuk. This is nooooo goood. Jag som ALDRIG blir sjuk går o blir sjuk preciis innan jag ska resa..Oh well fanns inte så mkt att göra åt, vaknade tidigt av en pigggg och glad Itman..tog en dusch och drack massa te (hjälpte ej..) sen drog vi iväg på massa ärenden, bl.a växla pengar och införskaffa lite nödvändiga grejor. Sen tog vi en långfika med Tara som vi skulle säga hejdå till. Synd att hon bara är 17 år, vi ville såå gärnaaa ta med vår babygirl. Menmen, kommer ju fler resor :D
Mamma och lillebror drog till Schweiz idag så dom vinka vi också av imorse. Nu har jag packat färdigt och tjejerna sitter i vardagsrummet och väntar på att jag ska joina dom med filmmys.

Tror faktist inte jag kommer blogga under min tid i London, tror inte jag kommer ha tid för det haha menmen kika in då och då så kanske jag flikar in med något inlägg.
Ska bli så otroligt skojigt. Gona, Itman, Nina och Shabbu in London..kan liksom inte bli annat än grymt bra! Sen möter vi Amina & Tina där borta också..vi blir ett stort härligt gäng! Fyfan va det ska shoppas och fyfan va det ska festas nananana e så excited :D
Kommer använda mig av mitt svenska nummer och av ett engelskt nummer som jag fått tag på, från den kan jag skicka hur mkt gratis sms jag vill till alla länder!! Så vänner som försöker få tag i mig, fråga efter mitt engelska nummer!
Hörs imorgon innan jag drar iväg, godnatt babes!

Now I'm That Bitch

Kategori: Allmänt




Har epilerat benen idag..auuuuuuchhh fyffaaan va jag skrek haha skiiitont..men skönt som fan för nu slipper man raka benen på typ 3 veckor woho =)
Imon efter skolan ska jag först möta upp Arrebarre sen ska jag över till Itman. Körlektion och dejt med Tara står också på planeringen!
Nu ska ta mig en dusch, ringa ett samtal och somna till något roligt på TV.
Imorgon tänkte jag ta mig tid och svara på alla kommentarer och mail också! Även om jag inte hinner svara ibland så ska ni veta att jag veeerkligen uppskattar det! Himla söta är ni.
Sov så sött..och lyssna på låten! Upptäckte den för några månader sen och den blev helt klart en favorit direkt!
Puss & godnatt!

hahahahahahha ja...

Kategori: Allmänt

7d0e43598d4c8018136ee7e991540589.png

Kolla varifrån!

hahahahahahha ja dör..hur kan man springa runt ute me en madrass 2 på natten?? hahahahaha sånt händer bara i min o shabbes värld..underbara söndag!  nu är vi hemma o ska nog hitta på nått kul o underhålla oss med som vanligt :D puss o godnatt

Oh herregud...

Kategori: Allmänt

215a1808b746e4b66f343a0fb3bba46d.png

Kolla varifrån!

Oh herregud vakna för en kvart sen! Älska min kära säng! Och ni aaanar inte hur underbara drömmar ja hade! Va uppe sent igår och fick magknip av all skratt hahaha <3 Nu ska jag ta mig ett skööönt bad och fixa lite käk. Idag ska jag göra massa kul woooah hahahaha puss

Chillbillkväll

Kategori: Allmänt

Har chillllllkväll med mina älskadeeee..haha för sköna peeps asså. Pizzzzzzzza, massa gott, g-paus, tjejtidningar och skvaller - I love. ♥

Ego-pic's

Kategori: Allmänt











Nu blire middag sen party med ett stooooort gäng! Jag är taggad till max, dt ska bli skitkul! Grattis geeksi! =)♥

Zara

Kategori: Shopping


Haffade denna härliga klänning på rean förra veckan! Nice fynd :)

Paradise Hotel

Kategori: Allmänt

Jackie vann woho! Visste jag ju redan men ändå..glad blev jag! Hon var bäst..så jäkla skön haha..Delvis glad att programmet är över, var så trött på alla töntar som ständigt skulle påpeka hur patetiskt det är att titta på PH. Inte för att jag följt den direkt, och inte för att jag tycker att de som är med i sånna program har särskilt mycket vett i skallen men att säga att det är patetiskt att titta på programet är ju bara lame. Underhållning på hög nivå förfan. Och vafan ska man annars göra kl 10 på en vardagskväll? Man har ju ändå inget liv liksom haha..
Om du själv inte gillar det så titta inte! Inte så svårt att byta kanal faktist. Jaja uppmärksamhet-whores kanske vi ska kalla dom.
Vi satt iallafall hela familjen bänkad framför TVn trots att alla visste vem som skulle vinna hehe..

Förövrigt har jag inte så mycket att säga..livet är så jäkla tråkigt just nu va, längtar till lovet! Känner att jag behöver en liten push, lite roligheter och grejor som sätter fart på mig..Jag gör ju inte så mycket annat än o latar mig känns det som..
Idag hade jag en sån där dålig dag..någon slags konstig illamående och ont i magen, det förjääävliga vädret gjorde det INTE bättre. Imon måste jag upp tidigt och gå till vårdcentralen..skulle gjort det innan julen!! men är man lat så är man, kvinnan i luren idag snackade som att det var mellan liv & död..måste lämna fleer viktiga prover.
Efter det åker jag in till skolan och skriver Religionsprov, good luck to me!
Nu ska jag fortsätta plugga här! Godnatt!

Svarar på era kommentarer imon <3


Upptäckte en lite rolig sak när jag skulle betala halkan..dom har skrivit mitt namn precis som jag ALLTID gjorde när jag var fjortis HAHA...