Gona

I love life

Kategori: Allmänt

Home alone, musiken är på max och här ska det fixas o trixas sen ska jag ut på stan!
Igår var det morsdag GRATTIS TILL VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA MAMMA!!! Blev en girliegirlie dag med mami, sis o albulena på stan, sen kom jag hem tidigare och la fram massa rosa blommor, chokladhjärtan och en söt lapp på bordet sen stack jag iväg till liseberg och var barnsligare än någonsin HAHA..Senare fick mamma sin present, ett jättefint silver berlockarmband!

nanaananan så mkt som händer, känns som man aldrig är hemma o hinner ha tråkigt! inga "ja-har-inget-att-göra"-dagar!! WOHO i love it när vi alltid är på farten :D nu ska jag fortsätta leva ett never-boring life haha man måste ju njutaaaaaaaaaaaaaaa hihi denna vecka är det ett par studentfester o nästa vecka studentfester, stockholm och födelsedagsfestttt parapapapapa göttttt 3 veckor kvar till Barca med hela jävla gänget oh fyfaaan va man längtar!!! LIVET ÄR EN FEST pusssshej

Nattinlägg

Kategori: Allmänt

Godkväll alla lovers and haters! Va görs? Jag sitter här och slappar i min morgonrock bara.
Haft en sån där feel-good-dag idag, när man tänker på så mkt grejor man har att vara glad över. Jag är så lycklig. Visst saknar jag vissa i mitt liv och undrar vart dom tog vägen men som man säger "There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won’t anymore, and who always will. So don’t worry about people from your past. There’s a reason why they didn’t make it to your future.” och jag kan inte hålla med mer. Älskar det här citatet för det är verkligen så. Och den punkten har jag nått nu därför försöker jag att inte blicka bakåt. Finns folk som jag älskat med hela mitt hjärta, som jag vart beredd o ge allt för som inte ens tar sig tid och fråga hur man mår då o då. Det får mig att stå fast ännu mer vid att 'man bara har sig själv'.
Förut kunde jag vara lycklig för att någon annan gjorde mig lycklig men nu gör jag mig själv lycklig. Jag har växt så otroligt mycket som person det senaste året att jag ibland inte känner igen mina egna tankar..typ.
Förut kunde jag gråta för att någon sa något till mig eller behandlade mig på ett visst sätt men nu gråter jag av lycka.
Visst har vi alla våra dåliga dagar men jag har lyckats plocka ur folk som gör mig mer ont än gott från mitt hjärta.
Åh jag är så nöjd med människorna jag har i mitt liv just nu! Jag kan ha en riktigt deppdag och så behövs bara en av våra legendariska fotbollskvällar och jag får ont i magen av all skratt.
Sen finns dt vissa man träffar då och då som man liksom bara har där. Som man inte vill släppa taget om men man inte heller vill påstå att man älskar..

Men om det är någonting jag ogillar är det 'vänner' som ALLTID dyker upp när dom har problem. Oh va mycket jag vart med om sånt här. Jag ställer alltid upp, eftersom jag anser inte att jag bör vara en dålig vän bara för att dom är det. Om jag kallar någon för min vän så ser jag till att ställa upp för den. Men jag tycker det är synd att folk uttnyttjar det. För jag vet att jag är bra på att lösa andras problem och att trösta men gör det mig till en robot som bara står där och väntar på dina dåliga dar för att sedan alltid ta emot er med öppna armar? Jag har också problem, men inte vänder jag mig till er. 1 för att jag vet att ni inte skulle ställa upp för mig som jag ställer upp för er och 2 för att jag inte vänder mig åt någon med mina problem, jag tycker det är bäst att lösa dom själv.

Men okej nu blev det lite mycket text här om både lycka och vänskap men jag behövde bara skriva av mig lite..

Och för guds skull sluta fråga mig vem jag menar, om jag menar dig eller hon eller han. Om du känner dig träffad så kanske du har ditt svar där..När jag älskar någon så lär den märka det. Jag älskar er, ni vet vilka ni är <3


ima keep my head up, ima make it to the top

Min student!

Kategori: Allmänt


Här kommer en jäkla massa bilder från min student! Finns så jäkla mkt mer..Det här är bara min kamera, tänk er då familjens videokamera, systemkamera, syrrans kamera o alla mina vänners kameror haha har inget hopp om att få alla bilder heller...




Tack för alla gratulationer!!!! Ni är så himla söta :) PUSS PÅ ER!

Lyckad kväll!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, goddag whateveer hahaah ja e DEAD..va inte i säng förräns vid 5 igår så ni förstår antar ja haha..vakna för typ en timme sen och har ba slapppppppat framför datorn. HADE SJUUUUUUUKT KUL IGÅR!! Började på flaket där vi skrek och gapa som om det var våran student igen haha sen stack jag hem för en behövande dusch då jag hade blivit nersprutad med champange, sen blev det underbar mat at Itman's..chilling, skratt och förkrök sen drog vi vidare till PC och förfestade där en massooor, sen skulle vi på clubb, hamnade på Deep vid halv 2, skitbra musik dansade loss. Syrran och Behare var också ute så Itman ville ha dit dom med så kom dom och allt blev genast ännu roligare, fan va vi gick loss allihoppa hahaha dansade ihjäääl oss, stod och dansade uppe på sofforna hahaha studeeeeeeeeeeeent förfaAAAAAAAAAAAN :D hihi riktigt lyckad kväll iaf..Men FYFAN va skönt det var o lägga sig under täcket och för första gången på typ över en vecka, veta att man kan sova hur läääänge man vill!!
Nej nu orkar ja inte skriva mer, har blivit skitdålig på o blogga I know men det kmr väl bättre tider antar ja haha...Nu ska jag upp och ta ett sköööööönt bad, käka massa mat sen ska vi iväg med grabbarna till Liseberg verkar det som =)
Pusshej

PS. BILDER KMRRRR! (:

Imon tar Itman studenten!!

Kategori: Allmänt

Orkar inte skriva mycket nu haha. Är död. Cun har hoppat på mig ett x antal gånger idag under manmotmankampen (haha) så mina smalben mår allt annat än bra. Bilder kommer I prömise. Men nu måste jag sova, för imon ska jag upp någorlunda tidigt då ITMAN TAR STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyfan va sköööjjj så imon blir det ALL IN igeeeen!! WOHOOOO godnattt haha o tack för alla gratulationerrrrrr PUSS PÅ ER

För jag har tagit studenteeeeen, fyfaaaaan va jag är bra!!!

Kategori: Allmänt



Absolut bästa dagen i mitt liv. Jag tänker inte ens försöka börja förklara för det är en känsla man inte kan beskriva. Helt enkelt PERFEKT!
Jag har världens bästa familj och vänner åhhhhh va jag älskar er allihoppa, är så glad att jag har er!!
Var här hemma vid 5 med Itman, decka direkt och så vaknade jag för typ 20 minuter sen, fyfan va det var skönttt! Nu kan jag knappt röra mig, extrem träningsverk i benen och asont i svanskotan (efter att ja klättrat, hoppat och dansat på flakets staket HAHA) men det gör mig självklart inte sängliggande haha..Ska ta ett bad nu och käka frukost, vila och sedan blire fotboll/vattenpipa med grabbarna =)
Måste förresten erkänna att man blir lite depp nu dagen efter när man hör studentflak åka förbi..Känns ju lite tråkigt att ens stora dag är över haha..MEN är ändå superduperfluperglad hihihihihhi:D PUSSS

Studenten imorgon!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeello my brothers and sisters!! What's cracking? Här händer inte mycket förutom att jag tar STUDENTEN IMORGON!!!!!!!!!!!! Känns helt jäkla overkligt! Känns som det var igår jag tittade på alla studenter och kände mig jätteliten och tänkte "åååh va ja vill ta studenten!" men nu äre alltså dax!
Inte bloggat så mycket för jag har mest hängt med vänner och slappat så jag har inte haft så mycket att komma med haha..
Jaaa va ska man säga då. Jo, ja ska upp 6 imon!!!!!!!!!!!! KLOCKAN SEX, hello hell! Fyfan va jobbigt det kommer vara att gå uuuuppp..Blir upplockad kl kvart i 7 sen buzzar ja o Aminis iväg till Jens på champangefrukost! Kl 8 ska vi va i skolan o fotograferas och allt sånt gay, käka o blablabla sen kl 13.00 ÄR DET DAX, stunden vi alla väntat på är hääär!! HAHAH nej jag skämtar bara..kl 1 springer vi ut, vår klass NÄST SIST, härligt! Meeeeeeen som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!
Sen blire flaaaak i två timmar typ, blir avlämnade vid Götaplatsen, går över till Bekim (som jag btw preciiis fick världens gulligaste sms av, BÄST ÄR DU BEK<3)som bor i närheten för liten studentmottagning med familjen o Itman o så :p Sen så blire väl en sväng till Ninas mottagning o lalaalalala måste ner till Parkan vid 10 och köpa biljett till Tarizooow också ooooooch till slut ere PARTAJ på Park Lane!!!! oH fyfan va skoj vi ska haaaaaaaaaaaaaaa woohooo hahaha :D
Bläää nu måste jag noppra ögonbrynen och måla naglarna..sånt e fan jobbigt haha..sen blire LÄGGDAX!!
Pusshejjjj

?

Kategori: Allmänt

Har faktist ingenting vettigt att komma med nu haha. Är helt slut, sprang runt och spela fotboll och rökte VP så jag är i exakt det tillståndet jag bodde va i nu..Och med det säger jag GODNATT mina damer och herrar!!! 2 dagar kvar NANANA WOHOOO snart smällereeeeee pusshej

Enjoy life

Kategori: Allmänt

Oh lust och typ boxas lr slå sönder någon HAhahaahha neeej jag är inte flippad lr något sånt..Men jag har kollat på Jersey Show hela jävla dan och VARENDA avsnitt var det bråk hahaha och man hade bara lust och dyka in i TVn och hjälpa till haha. Fan va jag älskar när riktigt kaxiga människor blir knockade HAHA det är liksom sådan underbar känsla att se dom bara falla där..HAHAH nej fyfan nu låter det som jag brukar gå runt o slå folk hahaha nej, har faktist aaaaldrig startat bråk själv. Dom få gånger jag bråkat har varit då folk velat "slå" mig..tyvärr går det inte alltid som man vill haha. Nä men nog om det nu..

Vaaaa händer annars då? Själv sitter jag här och mår alldeles uunderbart! Vet inte varför, ni vet sånna där dagar då man bara känner att..fyfan vad mycket jag har kvar i livet att uppleva! Fan va många gånger jag kommer kissa ner mig av skratt och bajja ner mig av skräck. Så många gånger Itman och jag kommer stå och grubbla över saker och sedan alltid säga Fuck it och köra på och allt blir precis som vi velat från början.
Åh va jag älskar livet!! Kan man vara kär i livet? För isåfall är jag det. Jag har kommit dit jag vill komma, jag mår prima och det är bara tack vare mig själv. Ska se till att njuta av allt fint livet har att erbjuda nu! Men aldrig glömma att man inte ska ta livet för givet heller. You never know when it's over so why not enjoy it as much as you can while you still got it? LEV MÄNNISKOR. Sitt inte sunkiga framför datorn och kommentera taskiga saker på min blogg för att ni ska må bättre. Gå ut och leeeeev istället! Ät en glass, sola, ut o partaja, gå på dejt eller whatever men för guds skull slösa inte era liv på att vara elaka varelser! Jag menar, ni vill väl ändå att folk ska dyka upp på er begravning? (HAHA tänker på 2½ men..)

Nä men nu ska jag läsa lite till sen ska vi möta upp grabbarna för vår söndagssyssla: fotboll, vattenpipa, nötter&redbull och en jävla massa tjöt HAHA söta vi ääär..


Gona i ett nötskal..(Prag)

Gangbang at Nina's HAHA

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Nina. Vi var där typ hela gänget minus cun (o vår kära arrebarre som e away) och åt middag och sen kolla på matchen, drack tjöta o hade det allmänt chill. Dog av skratt gjorde vi också hahaha. Och prata om Barcelona också såklart, glömt att berätta - Alla våra killkompisar ska också med :D Dom bor precis våningen över oss i Barca hahaha så dt ska bli feeeeeeett me skoj woho :D
Nu kmr jag decka typ när som helst, är sjuuuukt trött!!
GODNATT PUSS

Dejt med syrran

Kategori: Allmänt

Har jättebråttom men tänkte bara önska er en fin dag! Ut i solen o njuuuut mina vänner!
Själv ska jag precis iväg och träffa syrran, vi ska luncha och chilla på slottskogen, ska bli sköj, länge sen jag träffa min kära sis nu <3
Hörs senare! PUSSHEJ

What to do..

Kategori: Allmänt


Tog precis lite bilder för jag kände mig lite sådär småsöt bara haha..Hatar ni också när ni plötsligt ser skitsnygga ut när ni ska gå lägga er, håret sitter perfekt, hyn ser sådär brun o fin ut o lalalala..så tänker man på sina fuldagar och blir irriterad och har lust att gå ut bara för att man ska få dela med sig av sitt skitsnygga nattutseende?? HAHAHA ja har påriktigt jättetråkigt.
Suttit och funderat på så himla mycket grejer att det känns som mitt huvud kommer explodera. Och nej det handlar inte om kärlekstrams och vilken klänning jag ska ha på studentfesten haha..Så mycket viktigare grejer, så många beslut som ska tas gaaaaahh ja vill inte växa upp!! Men ändå är de dt jag längtat till så himla länge! Att bli vuxen och ta hand om mig själv, alltid velat komma dit. Men när man är påväg dit känner man självklart en viss nervositet.

Min familj minus syrran kanske flyttar till pappa i Schweiz efter sommarn och då kommer jag stå där helt ensam. Känns lite pirrigt men samtidigt riktigt spännande. Gud vet hur mycket jag älskar utmaningar! Och pirret handlar inte om rädsla att inte klara mig, jag klarar mig ALLTID och det vet jag. Pirret handlar mer om nervositet, nya saker händer, saker man inte upplevt innan och man känner en sån där spänning ni vet.
Menmen ingenting är säkert än, hursom vill jag ändå flytta hemifrån. Känner att det är dax! Plugga upp lite betyg, skaffa mig ett jobb och ta hand om mig själv. Men hehehe får se hur dt blir med det..Jag ÄLSKAR ju att resa och det kan ju bli lite krånligt om jag ska betala egen hyra...Hmm nej nu räcker det. Får helt enkelt klura ut saker och ting för mig själv.
Nu ska jag plugga en stund till sen blir det läggdax! Imorgon väntar en massa roligt på mig!! :D
Puss

Friday

Kategori: Allmänt

Haaaaallå eller!
Va händer? Själv kom jag precis hem från stan, vi var nästan hela biffiga gänget på vift haha..Vi köpte massa studentbiljetter, träffa på alla vi kände, promenerade och satt och käka. Och nu är jag hemma..hinner vila en stund sen ska jag nog dra in till stan och fika med syrran som jag saknat sååå..annars om hon inte hinner blire antagligen något med gänget, får se hure blir. Ha en fin dag! Pusshej


Haben, jag och Nina på femvåningsclubben i Prag :)

John Q

Kategori: Allmänt

Jag lipa inte!!! HAHA men skitbra film. John Q..jaaa ja vet vi, vi är efter men whataheck..Iaf, svårt att gråta med Itman och Amir där som alltid skrattar på de sorgligaste scenerna hahaha..
Kom hem för en stunds sen och är psykooostrött..Någonting har hänt!! Blir sömnig tidigt sen jag kom tbx fan! äääntligen haha..Men jag måste upp tidigt imon vafaaan, Moe och Amme plockar upp mig 12..Vi ska iväg till stan och köpa studentfestbiljetter WOHO..På onsdag gäller det :D
Naaaaaj men nu ska jag tjöta vidare en stund med mina geeks sen blir det läggdags! PUSSHAJ

Thursday

Kategori: Allmänt

Hallåå peeps!
Va händer? Jag har haft en sååååå skön sömn.
Va ute till typ midnatt igår, jag vann alla ronder av one touch WOHO hahaha fast vi satt mer och åt nötter och snacka skit haha. Vi bestämde även att det blir filmkväll hos Nina ikväll. Hon är ensam hemma fram till studenten så dt är chiiilll. Vi ska kolla på en film som fått alla killarna att gråta så nu ska dom typ "utmana" oss så vi får se om vi också börjar lipa som små fikusar HAHAH <3
Iallafall, när jag kom hem fastna jag vid datorn vid någon timme, sen när jag kände att jag skulle decka på stolen så borsta jag tänderna och la mig, somna efter 2 sek..oh fyfan va skönt ja sov. Skulle t stan med killarna typ 12 men neeeejneeeej vakna halv 3 haha fail..
Men ska klä på mig och dra in nu istället, Nina ska öcksööö med. Så vi hörs väl seeenare. Ha en fin dag! Puss

Back from Prague!

Kategori: Prag 2010

ÅÅÅÅ PRAG WAS WICKED!!! We all were wickeddd!! Överdrivet kul hade vi..Har så mycket och berättaaaa men inte mkt bilder! Det var en sån där resa där man har för kul o är för borta för att tänka på kameran! Men bilder kommer när jag pallat lägga in dom!
Och jag åker ALDRIG ALDRIG ALDRIG buss en så lång sträcka igen, fyfaaaaan!!
Men ja, gud, vi bodde på ett Hostel mitt i stan. Ägaren till hostelet rökte majja på terassen så ni kan ju tänka er hur chill dt va? Vi hade på MAXvolym i KORRIDOREN fram till 6 på morgonen och inte ett enda klagomål! Haha så jävla värt!
Har dessutom gjort vår egna Prag's grodor..alla sjuka/dumma grejer folk sagt under resan..typ som "Varför glöder min högra hjärna?" sparat allihoppa o vi skrattar lika mycket varje gång haha..

Sen så vill ja säga att jag har världens bästa mami. Jag lämnade mitt rum som en riktig SVINSTIA ush min garderob höll på gå sönder av alla inkastade kläder, mitt sminkbord kunde man knappt se längre.
Och så kommer jag hem och mamma har lagat maten jag bad om, städat varenda lilla hörn av mitt rum, bytt lakan och vikt alla mina kläder. Och som om inte det vorre nog så har hon dessutom hängt upp min USA-tavla ovanför sängen som jag väntat så länge på att nån ska göra. Åh så skönt, enda ja behövde göra var att duscha och äta.
Uppskattar sånna här grejor sjukt mycket, sötaste mami <3
Nu ska jag föna och platta håret och bara vila. Senare ska vi möta upp grabbarna för fotboll och vattenpipa, saknat dom töntarna fan. Arian har åkt iväg till Dubai. Han ringde mig från flyget när han va i Österrike tidigare förut och tjötade lite om Prag & Dubai och lite andra roligheter haha. Kommer sakna min baba..haha han är som en riktig liten extrapappa till mig alltså hahaha bäste arian =)
Nej nu drar jaaaag, pusshej!

Nu drar vi till Prag!

Kategori: Prag 2010

Nu sticker vi iväg till Prag för fest, chill & shopping!!!!!!!
Hare götttttt!!



Nås på mobilen! PUSSHEJ

Rolig kväll med mina bebes :)

Kategori: Allmänt

Kom precis hem. Hahahaha för rolig kväll. Vi var samlade hela crewet minus Sami & Tungin. Började med en fika på Santinos café. Äntligen fick vi våran älskade varma choklad som vi längtat så efter haha..När det var dax att stänga så låste vi och satt och spelade nått slags frågesportspel hahaha alla skrek och gapa som djur och mitt lag vann SÅKLART (även fast dt var bara nina o cun som bidrog me poäng HAHA) när vi tröttnade på det så hoppade alla in i bilen och körde iväg till Max och åt..HAHA fan va jag älskar er, världens bästa bebes alltid lika roligt med er<3
Nu ska jag chilla framför da compjuuuter sen får jag väl ta och packaaaaa, åh orka haha fan va jag hatar att packa!! Menmen u gotta do what u gotta do!
Hörs senare lr imon! Pusshej

You know you're awesome when people you don't even know hate you.

Kategori: Allmänt

Förresten, I got myself new haters ser jag. HAHAHA sorgligt nog kan man kolla upp IP..Hallo Frölunda, jag har den exakta adressen & I know exactly who you are ;) Sluta va så avundsjukaaaaa dååååå jag vet att jag e snygg men snääääääälla låt mig va, jag valde ju inte att va så snygg självvvvv :S HAHAHAHA ja dör, era snorungor kom fram till mig när ni ser mig istället för att leka tunga bakom skärmen så era lajvare :D
Pussss på er, ugly girls need love 2 you knowwww hahaha




Update: Sluta med ditt skådespeleri snällaaaa..Jag kommenterar aldrig andra bloggar och SPECIELLT inte taskiga kommentarer, till skillnad från dig så har jag faktist ett liv =)
Och skriver på din facebook? Öh om jag nu skulle "känna" dig så skulle du väl inte behöva vara anonym lrhur? Got yah there ;)

Prom night 2010

Kategori: Allmänt

ååååååh vilken fantastisk baaaal!! vi hade så jäkla kul, fastän vi typ knappt drack haha :S Min vodkaredbull smakade så jäkla mkt vodka att jag typ svepte den direkt, orkade inte smutta på den och efter den blev ja typ äcklad av alkohol så jag flippade över med vatten haha..Och alla andra också, av någon konstig anledning var ingen sugen på dricka sig fulla. Lika bra det! Man vill ju ha ett klart minne av sin bal haha ;)
Men fyyyyfan va ont i fötterna vi fick vid slutet, aouuchh hahaha..
När balen tog slut vid 3 så stack vi till Mäci och åt oss mätta sen stack jag och Itman till min morbror där mamma o dom också sov, så satt vi uppe jag Itman och Mami i några timmar och skvallra en massa hahahaha fan va jag älskar er ni är för sköna <3
Och STORT tack till min underbara syster som stod för allt fixande, du är bäst sis, love you!!!
Och ja veeet hur seg jag är med bilder och jag tänkte fkt lägga in dom nu men oturen är med mig, det går inte vända på bilderna haha :S I have nooo idea why men dt funkar bara inte, så ni får ett par stycken nu så kmr resten när jag vänt på dom!











































HAHAHAAHA våra videon är ändå bäst, dör lika mkt varje gång hahahaha..fan va jag diggar er asså, ni är bästtttt!!!

Nu ska jag föna/platta håret och klä på maj. Senare ska vi möta upp grabbarna och hitta på någonting. Jag Nina och Moe drar ju till Prag imorgon så vi måste ta farväääl hahaha geeks vi är. Pusshej!

Sick..

Kategori: Allmänt

Hallååå från sjuklingen. Yes, I'm sick..Men med halstabletter och te i mängder lyckades halsen återställa sig men jag är feeeett förkyld..men skitsamma haha orkar inte gnälla och klaga, dt lär ju inte hjälpa ändå!
Även fast jag bodde stannat inne o vilat idag så var jag tvungen att dra in till stan och köpa lösögonfransar, tänkte så jag slipper göra det imon men icke..dom va HELT SLUT! Så då får jag väl åka in igenom imon..blää, orkar ej haha..
Bokade förövrigt pappas biljett hit också! Han kommer ju ner i en vecka lagom till min och broshans student :)

Nu ska jag fylla på min o Moes ipods med massa ny musik till prag sen blir det att återgå till TVn..hörs senare! pusshej

Monday

Kategori: Allmänt

aaaauuuuch ja dör HAHAHAHAHA klockrena kommentarer idag.."Vaaah?? Jag brukar aldrig få ont i röven!", "Ska vi spela fotboll me dom HÄÄR f***orna??" HAHAHAH ja dör, massa skratt. Förövrigt börjar ja bli sjuuuuk!!! JA VET BIG NO NOOOOOOO..känner mig asförskyld o min hals sviiiiider..this is not good..har druckit massa té men ja vettefan om dt hjälper asså..måste vila rejält innan balen, I caaaaan't get sick now!!!
Och jag lär ju vila väldigt bra genom att gå och spela fotboll nu tycker ni va....hahaha men kan inte låta bli, vi har alltid så kul..dessutom har jag saknat allihoppa fan! Så fötböll it is tonight :)

My daily makeup..

Kategori: Allmänt

Tänkte visa i bilder vilket smink o grajor jag använder..(går inte att vända alla bilder av någon konstig anledning)


Börjar med Clinique's hudkräm och ögonkräm för ung hy..


..sen använder jag Make up store's concealer som jag tycker är bäst. Använder den under ögonen där huden är lite mörkare.. (den lite smått gröna sidan är för att täcka röda partier så som finnar o liknande, den hudfärgade delen är för att täcka mörka ringar osv och den lite småröda färgen är till för att blanda me dom andra för o få till rätt nyans)


..
ibland, när jag inte glömmer, så blir dt lite av Make up store's rouge (fresh rose), tycker det är viktigt att inte överdriva med rouge!!


..när jag har lust att piffa upp mig lite extra så använder jag Isadoras vattenfasta eyeliner :)


Sen blir det Isadoras mascara (Mascara flashy curl) som är skiiiitbra!


Avslutar alltid med att 'kamma' ögonbrynen på plats haha..Använder mig av en gammal mascara-borste som jag tvättat rent!

Detta är då min vanliga vardagssminkning..om ni vill så kan jag lägga upp festsminkning någon dag också! :)
Pusshej

Söndag

Kategori: Allmänt

Tjooho! Va händer?
Här händer inte alls mycket faktist..Skitseeeg dag har bara slappat och slappaaat!
Sen fick vi gäster helt spontant! Våra gamla familjevänner..vi var typ som kusiner förut, växte upp tillsammans.
Mamman är min hemspråkslärare men dottern som är 1 år äldre än mig hade jag inte träffat på evigheter!! Och vi va ändå värsta BFFs som små haha :) Så det var roligt och..nostalgiskt!
När dom gick så lagade jag middag och hoppade in i duschen..nu sitter jag bara här och tjötar me mina sköna grabbar som alltid får mig att sitta här och skratta som en nörd framför datorn hahaha..

Fått frågan va jag använder för smink så det kommer upp i nästa inlägg!
Pusshej


Lilla Gona haha..

Wtf Paow!?

Kategori: Allmänt

Alltså helt ärligt. När man inte har vett i skallen så tycker jag att man bara ska hålla käften. Dagens småtjejer gör verkligen ALLT för att få lite uppmärksamhet!? Den här lilla vilsna Paow flickan..förut diggade jag henne, hon va skön..men nu whataaaa? Pratar sååå bra om Sverigedemokraterna men när hon blir intervjuad kan inte hon inte ens prata korrekt svenska, o vet inte ens själv vad hon pratar om och varför hon tycker som hon tycker. Herregud, gå tillbaks till skolan jävla snorunge.
Tänk om du bodde i ett land där det är vardagligt att höra bomber och skott lossas utanför ditt hem, tänk om din familj blir dödad framför dina ögon och du har inget tak över huvudet och inget vatten att dricka. Då får du tyvärr inte komma in till ett land där du har trygghet, tak över huvudet och mat på bordet. Nejnej för att du har landsmän som förstör här så det får Du lida för!! Fucking idiot.
Invandrare förstör o förstör o förstör..snääälla lilla du, vad FAN skulle sverige vara utan invandrare? Tänk på allt bra vi kommer med, varför är det alltid allt negativt ni ska peta på? Och svenskar begår minst lika mycket brott.
För guds skull, läs på lite innan ni öppnar eran käft!

<3

Kategori: Allmänt

Kom precis hem. Hahaha fett kul som vanligt. Hani var också där så dt blev en jäkla massa historier och skratt hahaha fan vad jag älskar er babes, bäst är ni <3
HAHAHA hade med oss en hammare när dom skulle lämna hem mig, förberedde oss i 10 minuter vid dörren haha. Fan låter roligt men det är ändå sorgligt att man ens ska behöva tänka tanken att någon kan överfalla en fkt!
Nej men nu är jag fett död så jag svarar på kommentarer imon! Puss och godnatt!

Girls girls girls

Kategori: Allmänt

Riktig girliedag har det vart haha. När jag hade solat klart kom Nina och hämtade mig så åkte vi hit till mig och käka pite. Syrran, Behare och Albulena är också på besök. Syrran skulle testa smink o sånt på oss eftersom hon ska sminka oss till balen. Det blev naaajssssss, vi kmr vara så jäkla snygga på onsdag haha ;)
Nu ska jag strax röra mig mot Itman, hon är ensam hemma så vi ska ha en girlsnight woho, det var länge sen så dt ska bli sköööjjigt!
Hoppas ni också får en trevlig lördagskväll, puss!



Bored..so I'm outta here!

Kategori: Allmänt


Slapp-Gona idag haha..sminklös, hoodtröja, keps & converse..och med det drar jag in till stan och tar mig en 20minutare i värmen! Puss

PS. WHAAAAAAT WOULD I DO WITHOUT MUSIC?

Lång lista..Nu blire filmmys!

Kategori: Allmänt

1. Namn? - Marigona 
2. Exakt ålder? - 18
3. Vart bor du? - Göteborg
4. Bor tillsammans med? - Mamma, storebror och lillebror
5. Husdjur? - En apa med röd rumpa
6. Färg på ditt hus? - Orange (Lägenhet)
7. När är du född? - 1991
8. Klass? - 3de året på gymnasiet
9. Vilket år tar du studenten? - 2010
10. Något jobb? - Händer väl att jag jobbar!!
11. När ska du sova ikväll? - Lär bli ganska sent som vanligt :)
13. Duschat idag? - Japp
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit? - Kina-buffé
17. Dagens klädsel? - Leggins, tunnika, kofta, skinnjackis och converse
18. Dagens smink? - Mascara och eyeliner
19. Dagens sötnos? - Nina
20. Dagens roligaste? - HAHAHA scratchhead-burb-dubbelhaka
21. Har du många vänner? - Få vänner, fler kompisar
22. Hur många har du kysst? - None of your business
23. Vem kramade du senast? - Lillebror
24. Vem pussade du senast? - Mamma
25. Hur många har varit otrogna med dig? - HAHAHA
27. Har du pojk-/flickvän? - Singel as you can be
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Nina
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Itman: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
FAVORIT:
31. Film? - The notebook
32. Låt? - Eminem - superman
33. Mat? - Pite
34. Dryck? - Vatten måste vara det godaste som finns!
37. Stad? - L.A, London
38. Land? - USA
39. Ämne i skolan? - Engelska
40. År? - 2010
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Farmor
42. Drickan du drack? - Vatten
43. Gången du spydde? - HAHAHA men usch
44. Gången du grät? - Igår, deeptalks med sis..
45. Pizzan du åt? - Förra helgen
46. Gången du var i göteborg? - Bor här :)
47. Gången du var i stockholm? - Nästan 2 år sedan, men snart är det dax igen!
48. Gången du var hög? - I'm higghhhh right now wooOOooOw man
49. Personen som såg dig gråta? - Syrran
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda!
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
55. Singel eller upptagen? - Singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - ÅH PLAYAHEAD MY LOVE <3333333 HAHA..
58. Ragga eller bli uppraggad? - Ragga låter så fult..Men, jag är ingen "raggare" så jag antar att bli uppraggad haha..
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blondt? - Blond!
61. Blåa ögon eller bruna? - Gröööööööna..
62. Choklad eller lakrits? - Choklad ofcourse
63. Göteborg eller stockholm? - Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? - Fanta exotic, my love.
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva
ANTAL:
70. Personer du älskar? - En hel drös med människor som ligger mig nära om hjärtat.
71. Personer du hatar? -  Noll
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Ja, det är ju en del haha..
73. Personer som hatat dig? -Ingen aning!
74. Glassar du ätit på en dag? - Jag vettefan asså
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Det får vi se!
76. Gånger du haft minnesluckor? - 2 ggr (det här året)
77. Piercingar har du? - 2 (öronen)
78. Personer du saknar just nu? - Ett par stycken.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Gabrieeeeeel Perez HAHA
81. Ska du träffa imorgon? - Massor
82. Sjöng du senast för? - Mina bröder
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - Amir
84. Spelade du tv-spel med senast? - Moner & Amir
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Syrran
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hmmm...
87. Förtjänar att dö? - Ingen!
89. Vill du sova brevid inatt? - Grrr..min drömman
VAD:
90. Gör dig glad? - Mina nära och kära!
91. Gör dig ledsen? -  Att se folk som står mig nära olyckliga
92. Vad vill du helst göra nu? - Gå ut på en promenad
93. Önskar du att du slapp göra? - Ingenting
94. Vill du ha nu? - En biljon att shoppa för
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Resa! Anywhereeee :D
96. Längtar du till? - USA
97. Tycker du om dina betyg? - Nja..Vet att jag kan SÅ mycket bättre.
98. Ångrar du i ditt liv? -  Har inte tid att ångra grajor!
99. Är det bästa som har hänt dig? - Min familj och mina bästa vänner!
100. Varför gjorde du detta? - För jag väntar på att mina filmer ska laddas klart haha..


I brist på bildeeeer..

Syrran på besök

Kategori: Allmänt

Fan vilken dålig kväll jag hade igår. Men så får man tacka gudarna att man har världens bästa vänner som aaalltid, ALLTID får en på så bra humör, alltid får en att skratta. Ni är bäst! <3
Somna sent igår igen som vanligt..bodde fan o ta kolla upp detta, GÅR INTE ATT SOMNA!! Jättejobbigt. För när jag väl somnar blir jag helt okontaktbar till typ 12 nästa dag!! Gååår inte att väcka mig innan 12, har fan tappat det helt..haha
Jaja nu ska göra mig iordning och sen fortsätta umgås med min kära syster som är på besök idag. Fyfan va jag saknar att ha henne hemma..världens bästa syster!!! Ni som har era storasystrar hemma, klaga aldrig på era tjaffs om vems tur det är att ta disken, eller vem som har tagit vems plagg. Jag saknar det där som fan alltså! åååhh..<3
Senare ska jag iväg till NK med Nina..är tydligen nån tillställning där idag, har INGEN ANING vad det är för nått, Nina ville bara att jag skulle med haha, ha det gött! puss


Jag & sis..


PS. Saknar min andra sis också, Itman my love..gått alldeles för länge nu!! Gotta go over there for some cathing up <3

-

Kategori: Allmänt

Fuck it, ain't got time for no bullshit. Imma go my own way.

En sån där tråkig lista..

Kategori: Allmänt

Första du gör på morgonen: Tar på mig morgonrocken och mina rosa slippers
Frukost: mackor & juice/oboy
Avgudar: Människor som lyckats genom att alltid ta sin egen väg, vara ärlig, rak på sak och respektabel
Färg: Svart
Mat: Kycklingggg mums
Kamera: Canon I guess?
Skor: skyhöga sexskor
Dricker: me love water
Beroende: datorn? haha..
Semester: Prag & Barcelona inplanerat än så länge
Önskar mig: Körkort
Borde: Plugga
Vill: vara Gud
Värsta som finns: Lögner, otrohet, svek, falskhet
Bästa som finns: Kärlek och lycka
Drink: Om ni hade frågat mig innan helgen hade jag glatt svarat 'Rosa Pantern' men nu vet ja fan asså..
Hemlighet: Hemlighetsfulla Gona här
Dold talang: Grymt bra på att läsa av folk 
Rädd för: Ingenting
Mobil: Iphone
Dålig på: Att spara 
Personlighet: jag har fantastisk humor (HAHA), och så är jag jävligt skön och allmänt bäst..fyfan vilken tur mina vänner har va!?

Måndag

Kategori: Allmänt

HEEEELLOOO PEEEEOPLE.....*zombieröst* hahaha my gosh ni anar inte hur TRÖTT jag är!! Jag somna inte förräns vid 8 på morgonen!!!! Pluggade fram till typ 2 sen tänkte jag 'nej nu räcker det!' och släckte nattdukslampan, men så låg jag där och vred och vände på mig..så börja någonting på TV som jag bara var tvungen o se, vände o vred lite till..GICK HELT ENKELT INTE!! Testade att dricka vatten, räkna får, titta på tv, lägga sån grej på ögonen (vafan heter dt haha den där grejen för att dt ska bli mörkt för ögonen ni vet!!) till slut gav jag upp och började plugga igen..blev klar med mitt träningshäfte så lite nytta gjorde jag iallafall! Nu kan jag va alla skyltar betyder där ute woho ;)
Idag gick jag runt som en dåre för att fixa massa ärenden, skulle bl.a faxa bankkvitto till lägenheten i Barcelona o vartfan hittar man fax i stan? Ett visitkort och en mycket snabb vägbeskrivning senare gick jag in nere i en liten håla med värsta källardörren haha..Internetcafé.. för djupt deprimerade datanördar skulle jag tippa på haha. När jag skulle in för o skriva ut bankkvittot så hade jag SJÄLVKLART glömt dosan hemma..ville strypa mig själv haha..Menmen super-gona fixar allt, så jag löste allting till slut, så fick jag mail tillbaka från dom, skickade tillbaka sista mailet med uppgifter om när vi landar så nu väntar jag bara på den slutgiltliga bekräftelsen som kommer inom 24 timmar :)

Förövrigt har jag haft en ganska känslomässigt konstig dag..Massa långpromenader med skön musik i lurarna leder väl oftast till djupa tankar I guess..Är lite confused just nu, vet inte vad jag vill göra under sabbatsåret och kan inte sluta tänka på det!! Så himla jobbigt..jaja iallafall annars så har jag tänkt och tänkt och kommit fram till att jag är jävligt smart hahaha..
Nu ska jag plugga plugga plugga pusssss

My gosh what a weekend

Kategori: Allmänt

sikkkkkkkken valborg..ofööörglömlig verkligen hahahaha..menmen sjukt kul var det iallafall..alla var helt urflippade och verkligen aaaaaalla var ute, man stötte på typ alla man kände haha skitsköjj..På lördan, när jag hade återhämtat mig efter en lång dusch, massa sängliggande och litervis med vatten så mötte jag upp gänget och så drog vi till Liseberg..självklart skulle vi INTE åka karuseller haha då tror jag att ja bokstavligen skulle spytt hjärnan ur mig..vi promenerade och spelade runt i spelhuset tills dom stängde, sen drog vi in till stan igen HAHAH asså så sjukt roliga vänner man har, att man verkligen skrattar HEEELA tiden..jaja så käka vi massa fööööd och drog hemåt..
Och imorse råkade jag sträcka käkmuskeln IGEN fyfaaaaaaaaan va ont dt gör ja dör :( hände ju sist när jag inte kunde öppna munnen tillräckligt mkt för att äta ett äpple!! Fick ha en jäkla bettskena om nätterna som gjorde att dt kändes som alla mina tänder var lösa..ush ush vill inte gå igenom dt där en gång tilllllllll..hopppas att dt går över av sig själv fan..nej nu ska jag sluta klaga haha..har pluggat en hel del, tagit en dusch, nu ska jag klä på mig och dra iväg och hämta lillebruuur sen ska ja iväg med gänget och lira boll, röka vattenpipa och äta gottgott =)
Pusshej


Valborg