Gona

Student!

Kategori: Allmänt

Heey!!
Tänkte bara kika in här o säga att det inte blir någon mer uppdatering idag hehe..
Jag ska iväg på en av mina bästa (och äldsta) vänners student, Amir, haha menar inte att han e gammal för er som tror det, hur som helst tar han studenten i Angeredsgymnasiet idag så vi ska dit vid 2, säkert åka i hans flak, sen har han studentmottagning o seen blir det förfest o så utgång, så ja har fullt upp idag!
Men hoppas ni får en fin dag i detta underbara väder!! Pussss
Lagt in denna innan men I still think It's the perfect pre-party song =))))

Nytt i garderoben

Kategori: Shopping

Hey igen u guuys!
Jag och syrran kände oss rastlösa så vi gick ner och hyrde varsin cykel och så cyklade vi runt i stan ett tag, nu kom vi hem o har precis duschat o gjort oss fräscha, nu ska vi bara njuta av kvällen med jordgubbar o massa annat gott =) Livet är helt underbart och jag kan inte vara mer lycklig än jag är just nu. Jag har helt enkelt världens finaste familj alltså!
När ja ändå håller på o bloggar så kan ja ju passa på o vissa plaggen jag fyndade idag. Jag fick allting för en hundring! Jävligt nice.

Mami

Kategori: Allmänt

Dagen till ära så är det klart att man får tillänga ett blogginlägg till världens bästa mami.
Jag vet att ingen läser min blogg lika regelbundet som henne också haha så Grattis återigen Mamush!
Du är allt ett barn kan önska sig, du är vår förebild och jag hoppas att jag en vacker dag växer upp och blir en sådan stark, intelligent och karaktärsfull kvinna som du.
Tack för alla goda råd du gett mig genom livet, o ja jag vet att dom alltid visar sig va rätt haha..
Du är den bästa kvinnan i världen mami, vill inte ens försöka börja förklara min kärlek för dig då det är helt omöjligt. Önskar bara att jag hade haft dig nära idag så jag kunde pussa o krama dig, men snart så!
Kommer alltid uppskatta allt du gjort för oss barnen!
Kurr mos harro qe t'du mashumti n'bot edhe ti je bosiii (hahaha minns duu?)..Love you mamaaah!!
PUSSSSSSS
Shum bre je e bukur, shyqyr per neve hahaha :-*

Hänger hos syrran

Kategori: Allmänt

Hey!
Sitter här o uppdaterar från syrrans place.
Igår stack jag aldrig till Karnevalen, pallaade verkligen inte dra dit i det hemska vädret fan.
Skulle ha gått och kollat matchen med boysen men laat som jag är så pallade jag inte med det heller haha så jag stack till syrran istället. Hade saknat henne för mycket så en fotbollsmatch kändes oviktig :p Vi var uppe hur länge som helst och tjöta o hade skoj som vanligt.
Idag promenerade vi längst Majorna och var på den stora årliga loppisen. Sen gick vi o åt ute på en restaurang. Fyndade jäääättefina grejer idag, är riktigt nöjd. Köpte en fin blommig långklänning, en tjock myströja och en skiitsnygg vit kort pälsjacka. Ska försöka ta kort alldeles strax o visa!
Nu ska jag bara fortsätta chilla här med syrran, sover här ikväll o imon blir det jobb o sen e ja nog lediiiig ett tag!! =)
Hörs sen! Pusss

Saturday

Kategori: Allmänt

Goodmorning!
Hoppas ni har sovit gött, det har jag, verkligen. Aldrig sovit så tidigt som igår på en fredagskväll haha..och vaknade kl 10!! That's worth some applause ladies and gentlemen!
Förresten, vet ni va jag älskar? Hahahaaaa när mina blogginlägg gör folk upprörda, det är så himla kul för då har jag dom exakt vart jag vill. Jag skriver ju vissa grejer för en anledning, dummies. Men mer förväntar man ju sig inte av folk me såpass lite hjärnceller ändå! Huhu =) Men till o med hjärndöda bodde fatta att, gillar man inte vad man läser, så läser man inte bara! It's actually that easy ;)
Nä nu slösar vi inte mer tid på det! Nu ska jag städa lite till (hann inte färdigt igår) sen blir det dusch och så ska vi nog ta oss ner till Karnevalen i Hammarkullen o käka.
Ha en fin dag allihoppa, lovers AND haters =) pusspuss!

Fake ass bitchessss uuhhuuu hahaha

Kategori: Allmänt

Vissa människor är helt otroliga alltså. Shit.
Jag har sagt innan att jag ska ta avstånd från "vänner" som inte är bra för mig men aldrig riktigt kunna göra det, helt enkelt för att jag är för snäll, för förlåtande.
Jag fattar inte att jag kunde med o ha vänner som endast kom till mig när dom mådde dåligt o snackade skit om alla andra sina vänner o några dagar efter finns inte jag längre o dom är bästisar med sina "såå falska vänner" igen. Haha det är så sorgligt hur äckliga människor kan vara.
Nu har jag tagit avstånd från alla onödiga "vänner" jag haft i mitt liv. Folk som jag möjligtvis trodde att jag älskade men så kommer den där kniven i ryggen när man minst anar. Bitchezzz.
Jag gillar inte tjejer, dom snackar bara en massa goojjjjjjjjja. Ja, jag tänker inte sitta här o säga att ja aldrig snackar skit, det gör jag, jag har snackat skit om alla era falska ansikten, det har jag, men ni vet också va ja känner för er så I don't really give a shit. Det fula är när man leker bästis med någon o snackar skit bakom dens rygg. Jag har vart med om sånna och jag insåg sent att snackar dom skit med mig om dom så e det klart som fan att dom snackar skit om mig med dom. Logiskt tänkade.
Men jag har alltid gjort felet o vart för snäll som sagt, alltid ställt upp, även fast jag ibland känt mig uttnyttjad. För att det är vad man förväntar sig av en vän. Och antingen är jag din vän o agerar som det eller så kallar jag mig inte för din vän helt enkelt.
Det är bara så roligt o se, det är så många sånnahär, som snackar skit med mig om andra men på Facebook älskar dom varan mest i världen. Jag förstår bara inte hur man inte kan tycka att det är pinsamt? Det kommer nog alltid förbli ett dillemma för mig.
Därför håller jag mig till killkompisar istället. Så mycket roligare!! Så mycket mindre skitsnack och falskhet, så mycket mer skratt och äventyr. Jag gillar inte längre o sitta på ett café i 5 timmar med tjejkompisar o snacka skit, jag tycker inte det är intressant, det är inte givande på nått sätt för mig, jag tycker bara det är fett tråkigt.
Så ja..det är väl tur att dom väldigt få tjejkompisar jag har är som killar haha...
Hursomhelst, som den bitterfitta jag är idag så behövde jag bara få ur mig en massa tjöt i skrift...Puss

Bad day - good song

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Först o främst vill ja säga att Hang Over 2 va riktigt rolig, inte riktigt lika rolig som 1an men ändå kul!
Sen så är jag HELT DÖD. Har haft en riktigt sketen dag alltså, allt har liksom bara gått snett, fick bla veta att från och med Måndag så börjar vi halv 8 (vet ni va fuckkk det innebär för mig?? JO att jag måste börja vakna 5 o fucking 30, that's just sick man..), det enda bra med den här dan är att jag fick reda på att Itman också kom in i SMC!!! Det glädjer mig som fan.
Hursomhelst har jag läängtat efter den här fredan för o kunna städa heela hemmet, det är helt kaos, en veckas disk bara ligger o väntar på mig o hela vardagsrummet e fullt av massa papper o tidningar, mitt rum ska vi inte ens snacka om..shit, men nu känner jag att det börjar störa mig för mycket, kan inte ens koppla av när jag kommer hem för dt är så stökigt fan! Haha..
Så nu ska jag vila lite o äta en apelsin sen blir det upp o börja stooorstäda..wuhu skitkul på en fredag, haha men det är sånt man får ta när man börjar bli äldre antar jag..Vi hörs senare, får hoppas på att mitt humör vänder o ja blir mitt vanliga glada jag..pussssssss

Bio

Kategori: Allmänt

Heey!
Hoppas allting är bra med er! Med mig är det gött. Är trött o har ont i ryggen bara..
Igår blev det ingen uppdatering för jag typ skyndade mig i säng.
Var helt slut fan, jobbade och tränade ganska länge me syrran efteråt. Som tur var började jag också ganska sent, va ju hos läkarn o sen blev det Egg&Milk med syrran (mums va goa bagels dom haaar).
Idag har jag jobbat sen 8..gick upp kl 6 haha fyfan vem kunde tro att jag ens var kapabel till det??
Efter det blev det hursomhelst träning och så har jag lagat mumsig spaghetti med köttfärssås, riktigt lyckat, fastän det var första gången! wihoo =)
Nu bodde jag egentligen lägga mig snart men mina vänner vill dra med mig på bio och inte tackar man nej till det. Kommer vara som en zombie på jobbet imon men ähhh det är ju trots allt fredag imon =)
Det blir Hang Over 2!! Ska bli riktigt kul o se den faktist, men ni får ha det fint mina vänner! Pussss på er
Grym låt

Tuesdaaaaay

Kategori: Allmänt

Heello!
Mååste sova så hinner inte blogga så mycket. Tänkte bara meddela att jag lever..typ hehe..
Jobbat hela jäkla dan sen blev det träning och sen stack jag över till Bek och Albulena där även sis o Valdet var, Albu fyllde år idag så vi blev bjudna på dundergod middag och gooa drinkar. Han är värsta mästerkocken och hon är riktigt grym på o göra bål o grajjor så det var riktigt nice.
Imon får jag sova 2 timmar extra, yippieeee, ska till läkarn, sen blir det lunch med syrran och så jobba jobba jobbaaaaaaaaa...Snart har jag ledigt i nästan en vecka =)))))) Hörs imon kväll! Pössspösssss
Favoriiiiiit

Monday

Kategori: Allmänt

Haha uttråkad i väntan på att kycklingen skulle stekas.
Har jobbat hela dan, sen blev det träning och så kom jag hem och duscha o laga mat. Det var på tiden att min kyckling blev lyckad, dom senaste gångerna har jag failat som fan på det av nån konstig anledning haha.
Har inte så mycket mer att komma med förutom att jag vill TACKA SOM FAN för era underbara kommentarer!! Ni anar inte hur mycket det värmer, ni är bäst!! =)
Nu ska jag ringa Mami sen blir det att föna håret torrt o så läggdax. Godnattpussss!!

Old pictures...again =)

Kategori: Allmänt

Oh myyyy hahaha vilka roliga bilder ja har hittat! Upptäckte ett konto jag hade med massa gamla bilder. Fick mig ett gott skratt. Måste erkänna att jag saknar mitt blonda hår när jag ser vissa bilder...buhu..
Häär får ni iallafall..
Jag & Itman när vi o resten av tjejerna stack till Kåsjön
Hahaha älskar den här bilden. Mamma, Itman och lillebror skulle härma min legendariska pose men dom lyckades bara brista i skratt..lr Arber lyckades iaf haha..
Haha fyfan vilken min..
Mirna, Nina och Jag på äventyr med en Cadillac Escalade, faaan vilken adrenalinkick jag fick när vi åkte i den med Bek, jag minns det som igår.
Haha jag och Petros
Här var vi på ett House-party hela goa gänget. Vi hade sjukt kul.
Hahahaaaaaa shit, Shabbu, jag och Nina. Jag tror vi slog rekord i o ta kort på oss själva den här kvällen, jag och Nina. När exakt samma tjej fyllde år ett år efter gjorde vi samma sak igen. Vi tyckte vi var snyggast i världen typ haha.
Haha woow, jag och mina gamla albanska vänner. Blerina, Belina och Liridona. Och så en av deras bror och kompisar. Vi hade riktigt skoj på den tiden. Mina första albanska vänner typ haha..
Jag för ett foto-projekt Nina hade..
Haha ååhh så kul vi hade den här kvällen. Alla tjejerna var samlade hos Shabbu och kollade på match, kvällen slutade med att vi alla låg i en böghög i hennes rum och tog massa sjuka kort.
Mirna, Nina och jag
HAHA innan vår dansuppvisning. Sanet, jag, Shabbu, Mirna och Itman
Amir och jag lirar boll..Shit, tänk att jag känt honom i 8 år nu haha and we're still best friends =)
Vi hade avslutning i skolan o jag, Mirna och Shabbu (om ja inte minns helt fel) bestämde oss för o gå o bada, även fast det inte var såååå varmt. Det innebar såklart att vi hade heeela Lundby för oss själva haha..
Sommarkvällarna då vi syskonen och Valdet gick ut o spela basket, så skoj vi hade shit haha..
HAHA wtf äär det där för min? Ser ut som ja ska skita..
HAAAHAHA ja dör, jag och Itman på äventyr. Åh va ja saknar våra gamla HELT SJUKA tider när jag ser dessa bilder..
Här leker jag söt hos Mirna haha..
WööÖöw, får ångest när ja tänker på den här kvällen haha. Vi var ute i Genéve o var på feeetaste stället, men jag kunde inte njuta för mitt ansikte var heeeeelt BRÄNT och mina skor för små..haha jobbigt läge.
uuuu åkte till Kosovo o då dök patrioten i mig upp HAHA..
Här gjorde vi nått på nåns födelsedag men jag kan inte minnas riktigt vad...hehe
Oh my, sjukt gammal bild. Här var jag på en födelsedagsfest..
Syrran, Behare och jag på Slottskogen. Så roligt vi hade vaarje gång vi samlades..våra resor o allting, shit vilka minnen!!
Itman, Mirna och jag, har för mig att vi var o titta på Kortegen här..
Shabbus födelsedag, vi var och discobowlade..
Sanets födelsedag, Itman, jag och Mary. Vi testade Laserdome för första gången, kul som fan haha.
Jag kom tillbaka från semestern och nånting hittade vi på här hela gänget, men jag minns inte riktigt vad vi gjorde..
Här ligger Rim (I guess..) Rebecca, Jag, Shabbu, Sanet och Mary och degar utanför skolan =)
Nu ska jag läsa tjejtidning och försöka decka. Är depp eftersom jag inte kunde följa med mina vänner på bio ikväll pga jobb imon, behöver ju få min sömn annars lär jag döö imon haha..anyways, Godnatt på er!! Pussspuss

Studentklänningar

Kategori: Allmänt

Heyyy! Fan va sämst jag är på att blogga. Wow haha..
Hur som helst så har helgen bara tillbringast med mina vänner och så hann jag träffa syrran en snabbis också.
Annars finns det inte så mycket annat o blogga om så jag tänkte tipsa om lite stundentklänningar som min kära läsare Mia ville att jag skulle göra =)
Långklänning kan man lätt ha på studenten! Men jag hittade inte heller så många snygga tyvärr =(
Men här kommer iallafall några klänningar jag tyckte va fina..
Nelly
Denna skulle jag dock ha klippt av tyllen lite på, så den inte syns. Gillar inte klänningar där tyllen syns, ush.
Den här ser superkort ut haha men den är snygg annars och jag antar att det finns de där ute som gillar korta klänningar!
Vet inte riktigt om vad jag tycker om matrialet på denna men det kan funka, den är ju så söt.
Asos
Sååå, mer orkar jag inte leta runt haha har lite andra grejer som jag MÅSTE kika på nu hihi =) Hoppas ni gillade inlägget!
Pusspuss

Jobb jobb jobb

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Det har vart jävligt dålig uppdatering och det kommer det fortsätta vara fram till helgen tyvärr. Jobbar för fullt. Jobbade i 12 timmar igår, hann bara duscha o käka när ja kom hem o sen var det läggdax.
Idag har jag jobbat i 10 timmar och efter det blev det 1½ timmes träning, hem o käka o duscha o nu sitter jag o snackar me broshan lite bara sen blir det läggdax.
Jag trivs förresten jättebra! Skönt folk, lätt jobb och alltid min favoritmusik på maxvolym. Ja gillar jobb där man slipper sätta på sig ett falsk leénde och vara övertrevlig mot kunder hela dagarna långa. Inte riktigt min grej det där haha.
Hursomhelst, uppdatering och svar på kommentarer får det bli till helgen som sagt. Efter att jag hunnit träffa mina vänner som ja inte hunnit träffa sen i lördags(!!!) wow rekord haha.
Men ha det fint tills dess peeps! PUSSS på er =)
Favoriiit

Monday

Kategori: Allmänt

Hey!
Jag är hemma!!
Provet gick jättebra!! Åh så skönt, ja hade verkligen underskattat mina matte-skills, när jag väl satt där o såg allt framför mig så kom det upp i huvudet igen..så skööööööönt! Engelska-delen var riktigt lätt så det var också skönt som fan.
Har inte haft tid o uppdatera då jag vart upptagen med och sitta ute på cafe, äta middag, spela kort o allt sån där kul. Stannade inte alls länge i Malmö idag utan åkte till Helsingborg direkt och satte oss o åt gooooaste pastan med kycklingsspett...mmmmm..Sen åkte vi hem!
Och nu sitter vi här hos mig. Vi har lagat middag och sitter o tjötar nu. Måste försöka komma isäng tidigt ändå, då ja ska upp halv 7 och jobba imon. Ja, ni såg rätt..hahaha..wish me luck!
Hörs imon, ska försöka hinna lägga upp lite studentklänningar då också, pussspuss!

Off 2 Helsingborg!

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag iväg till Helsingborg i mitt naturliga hår haha..kände inte för o platta det idag!
Har med datorn så det blir nog mer uppdatering på vägen! =)
Hej så längeee, PUSS!

Fuck you Math...

Kategori: Allmänt

Oh my goood FAAAN VA JA HATAR MATTE!! Jag hade fan glömt hur mycket ja hatar det..jävla skit!
Jag har alltid gillat Matte förut, just för att ja alltid vart bra på det haha men sen Matte B började i tvåan med världens sämsta lärare så har jag hatat Matte..och att jag inte pluggat Matte på cirka tre år och därav glömt av Matte A också gör ju inte saken bättre direkt...faaaan alltså, nu är jag riktigt nervös. Det känns som att jag inte kommer kunna lösa ett enda tal imon =(
Meeeeenmen finns inte så mycket att göra åt förutom att fortsätta sitta här o försöka få in allt i skallen.
Jag åker runt halv 5 idag, skulle ha åkt senare på kvällen för o hinna se Amirs bal ikväll o sådär men det fanns inget senare så jag får skippa det helt ist.
Vi höres senare, pösssspösss sålänge!
PS. My dear fan (haha känns alltid lika roligt o skriva det) jag tycker du ska ha den första klänningen!! Båda var snygga men den första var helt klart snyggare (den vita då alltså) ååh önska jag tog studenten igen, då skulle ja haft exakt en sån, såååå dööösnygg! You lucky bastard haha pussss <3




Dagens

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart tillräckligt effektiv för idag! Så nu blir det att hänga med mina kära vänner som vanligt =)
Hörs vi inte efter det så lär vi höras imon (förresten så har ja svarat på era kommentarer nu), ha det fint tills dess! PUSS
Dagens 'Vill ha'!!! Åh, så snyggt jag hade kunnat matcha den...Måste få tag på en sån där!!

Plugg.......

Kategori: Allmänt

Helloo from the plugghäst over here.....not hahah..
Naaj men jag har suttit sen imorse här och försökt förbereda mig inför the big tests på Måndag...åh är helt nervöös, speciellt efter att jag fick reda på att jag är den första som ska göra dom här proven (det är en ny grej dom infört detta året)..Undra om det innebär att jag kommer sitta där inne själv o göra det? Haha vafan...
Jag ska iallafall göra proven i Malmö Borgarskola som ligger i Regementsgatan..Någon där ute som vet om det är svårt att hitta dit? (med bil) och om skolan är stor? Känner att ja kommer gå vilse då jag inte ens vet vilken sal jag ska va i..huur ska det här gå alltså haha..
Jaja det löser sig säkert, har iallafall bokat min biljett till Helsingborg imorgon, syrran och hennes bf är redan där så jag åker till dom och så åker vi allihop tillsammans till Malmö nästa dag. Ska bli så skönt när jag är färdig med dom här jäkla proven, att bara få pusta uuuut!
Nu ska jag iallafall fortsätta här sen blir det att dra förbi gymmet lite också, perfekt väder för det.
Men vi hööres senare, pusspuss!
.
Detta är va ja sysslat med då..
..och såklart lite SMC-fix också hihi (karta över min framtida skola!)

Hänga med vänner

Kategori: Allmänt

Gjorde ett försök på att plugga, hann knappt klara steg 2 av 5 innan telefonen börja ringa.
Mina vänner är uttråkade och ja..då vet dom ju vem dom ska ringa haha. Så nu får jag väl klä på mig igen och umgåååås fastän ja e döötrött! Får ta plugget imon istället (haha så typiiiiskt mig..)
Menmen ja tackar inte nej till o hängaaa, alltid lika ruuligt.
Hoppas ni också får en rolig fredag! Vi hörsss, pusspuss!
PS. Yes ofcourse har världens klant redan känt av att det är fredag den 13e..what did u expect!? Haha..

12May

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Hoppas allting är bra med er! Med mig är allt toppen :) Är sjukt trött bara..
Igår började jag dagen med Poweryoga och promenad, efter det tog jag ett långt varmt bad här hemma och höll på massera mig själv i typ en halvtimme med babyolja haha, allt i försök att lindra den hemska träningsvärken, och det hjälpte faktist! Kändes mycket bättre och idag har jag bara en sån är skön träningsvärk kvar!
Efter det tog jag mitt pick o pack o stack över till syrran, vi tjötate och drack drinkar. Alltid lika kul. Deckade till nån film (som vanliiiiiiigt, minns inte sist jag höll mig vaken genom en hel film!!).
Sen imorse träffade jag en PT och tränade. Efteråt simmade jag en stund och sen hade ja hela jaccuzin för mig själv, haha ja kände mig som ett barn! Asskööönt.
Nu sitter jag här o degar bara, ska strax upp och laga lite middag. Sen ska jag tydligen hitta på något med vännerna! Behöver lite av deras energi ikväll känner :p
Ha det fint! PUSS
Love this song

Hahaha

Kategori: Allmänt

Hahahahaha ja dör, ja sitter här o verkligen asgarvar.
Sitter och raggar brudar på nattstad med Arian, hahahahaha alltså det här e fan komedi.
Vissa tjejer är ju helt fantastisk lättaaaa, dt är helt sjukt. Vi behöver knappt tagteama för o få dom på fall hahaha..shit jag har levt mig in i rollen som man så badly inatt att jag tror ja kan gå o kissa ståendes nu hahahaha..ooohh älskade flumhumör, how i lo-lo-lo-loooooooove you.
GODNATT PÅ ER KÄRA LÄSARE! =)))))))))

=)

Kategori: Allmänt

Wow! Vilken lång dag..Har bara legat på balkongen heeela dan. Ena stunden låg jag och bara stekte till hög musik och andra satte jag mig upp, la på skön lugn musik och läste helt koncentrerat. Så varierade jag mig haha..
Sen målade jag naglarna o satt och surfa bara..tills jag tröttnade på att bara slappa och bestämde mig för att äntligen besegra det berg av disk som hade skapats i mitt kök. Shit va skönt o ha det fint o städat här hemma!!
Efter det blev det en lång dusch (desperat försök till o lindra den heeeeemska träningsvärken) och middag framför TVn..måste ändå säga att det var soft med en sån där dag där jag bara kunde lägga ifrån mig mobilen o bara S.O.F.T.A hahahaah nu tänker alla som känner mig "ööhh du softar varje dag?" men det var skillnad, idag fick jag tid o täääääänka väldigt väldigt mycket..hehe :P
Nu ska jag hitta på nånting med mina vänner, ha det fint! Pussss

Goodmorning (=

Kategori: Allmänt

Goodmorning sunshines!!

Vaknat för flera timmar sen men har bara degat och kollat upp lite saker på nätet. Nu ska jag fixa frukost o lägga mig ute på balkongen o sola o läsa bok. Vi hörs senare! Pusspusss
Huuur gulliga är inte dom här ungarna?? Haha så sötaaa!!

9May

Kategori: Allmänt

Heeyy!
Rappoterar live från min balkong här höhöö..
Inte haft tid o sitta vid datorn eftersom jag vart upptagen med o umgås i sooolen som ni säkert förstår.
Igår startade syrran och jag dagen med Power yoga sen stack vi till Slottskogen igen och bara njööt utav solen. Riktigt skönt alltså! Senare gick vi till henne o laga mat o så kom Valdet hem o vi chillade en massa tills vi vid midnatt bestämde oss för o dra hit till mig o softa i vår mysiga balkong. Sen hann jag decka innan vi ens startade filmen hehe..
Imorse var det hårdträning, var på Kettlebell och vi höll på o dööööö kan ja säga er!!
Sen blev det hem för dusch o käk sen stack jag in till stan o träffa Ari & SamG.
Nu är jag hemma men ska start iväg igen. Killarna skulle iväg för fotboll men nu är dom klara så vi ska hitta på nått skoj =)
Tills dess ska jag fortsätta sitta här på balkongen och lyssna på musik, kedjeröka o läsa böcker på engelska (gäller ju att träna upp engelskan lite inför provet..)
Bjuder på lite ego-pics från idag haha...PUSSSSSSS

Rubrikslös

Kategori: Allmänt

Hey igen! Fan vilken härlig dag jag har haft!! Riktig soft-lörda =)
Men än är den inte sluuut, nu sitter vi hos syrran och lagar middag som vi ska äta ute på hennes gård. Kyckling med ris och jordgubbar till efterrätttt..mmmums, min favorit! Senare hade vi tänkt och gå ut o ta en drink här på Linné nånstans! Sover här ikväll så vi hörs nog inte förrens imon, ha det fint tills dess! Pusspuss





Hey! Idag har jag haft fullt upp! Vart o t...

Kategori: Allmänt

img_3946 (MMS)

Hey! Idag har jag haft fullt upp! Vart o tränat, förtidsröstat och lånat engelska böcker från biblioteket! Och nu sitter jag på Slottskogen o softar med syrran, vi grillar o äter massa gott! Älskar livet just nununuu =) hoppas ni också njuter av solen! Hörs senare, pussss

Lalalalaa

Kategori: Allmänt

HEEEEEEEELLLLLLLLLOOOOOO *zombieröst*
Hööhöhöh jaaaaaa, jag är på mitt barnsliga humör idag ((((=
Idag har jag fått mycket gjort! Vart på möte och så har jag skickat en maazzza mail och ringt cirkus 1000 samtal. Stolt tjaj!!
Insåg dessutom att det blir en liten tripp ner till Malmö den här månaden! För vaaaad? För att göra...wait for it.......PROV!!!! Blööööhhhhh =( Haha ska göra ett matte och ett engelska-prov. Engelska provet är jag inte ett dugg nervös inför men MATTE!? Ohohohoo jag som i princip bara läst Matte A!! Och har dessutom nog inte löst ett enda mattetal sen tjaa..typ, ETT ÅR! Hur ska det här gååå?...
Ajaa what to do! Kan inte hänga läpp för det likzöööm. Ska packa väskan o sticka iväg o träna med syrran alldeles snart!
Sen verkar det som jag ska på bio med vännerna ikväll. Saman ringde innan hahaha han hade gjort en A plan, en B plan och tillochmed en C plan för vad vi ska göra ikväll hahaha snacka om att verkligen vilja ta vara på kvällen! Det gillar jag =)
Vi får höras lite senare peeps, ja har dessutom svarat på era kommentarer nu! Pössspöss
Favoriiiiiit!! hahaha

I met Al Pacino.....

Kategori: Allmänt

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!
Jag drömde inatt att jag träffade Al Pacino och att vi tog massa kort tillsammans, under hela drömmen var jag helt glad och excited och kunde inte vänta tills o berätta för min familj o mina vänner, det kändes som att drömmen utspelade sig under en heeeeeel dag o heeela dagen tänkte jag på att ja måste visa bilderna för de...och så vaknar jag, helt jävla besviken hahaha faan ja haaaatar när sånt där händer!!

Friends ♥

Kategori: Allmänt

Ville bara in här en snabbis o skryta med att jag har världens mest fantastiska vänner!
Finns ingenting bättre än vänner man kan va 100% sig själv med. Lucky lucky meeeeeeee =)
Nu ska jag skicka mail till USA och sen blir det läggdaxxxx, PUSS & GODNATT!

Hänga på stan

Kategori: Allmänt

Heyyy!!
Hoppas ni mår bra. Det gör jaaaag, är pigg o glad =)
Igår efter träningen åt jag och syrran middag på stan sen stack vi hem till henne o sov över. Imorse stack jag och träna och påvägen hem ringde Arian o ville hänga på stan så jag kom hem o duscha o sånt där o nu ska jag käka en snabb lunch och sen åka in mot stan.
Behöver köpa lite smågrajor också, tänkte göra om min jacka lite :p
Men vi hörs senare, pössssssss!!

Hairproducts

Kategori: Tips

Det var en läsare som frågade vad jag använde för hårprodukter för att hon tyckte mitt hår såg frisk ut så ja lovade att göra ett inlägg om det så here it comes =)
Jag har tuuusentals hårprodukter men använder knappt hälften.
Använder inte heller alla dessa på bilden varje gång jag duschar, känns som det tynger ner på håret för mycket.
För det mesta använder jag bara leave in-balsamet och värmeskydd men ibland kan jag köra med lite fler.
Dessa på bilden är iallafall dom jag använder oftast.
1. AUSSIE (favoriiitmärke) Take The Heat. Det är en leave in-spray för oss som plågar vårt hår med fön och plattänger.
2. Schwarzkopf hairtherapy, Repair Rescue Sealed Ends. Den är till för att förhindra kluvna toppar. (Kom ihåg att ingen produkt kan reparera dina kluvna toppar, det går att förhindra men inte att få bort dom när dom redan finns där, då kan bara saxen hjälpa dig)
3. Schwarzkopf got2b, (sen står det på tyska så ja vettefan) Men det är iallafall värmeskydd! Står någonting om att det ska skydda för värme upp till 220 grader + att det har en gloss-finish.
4. BED HEAD Tigi, After Party. En slags kräm (luktar otroligt gott) som gör håret glansigt, mjukt o fint. Tar bort frizz o sånt där ni vet. Det enda minuset är att råkar man lägga liiiite för mycket så ser håret plötsligt fett ut.
5. BED HEAD Tigi, Headrush. Glansspray. Luktar goooodis!
6. PROFFS Professional, Dry Shampoo. Ja, torrshampoo helt enkelt. Bland den bästa jag testat!
7. AQUOLINA Pink Sugar, Hair Perfume. Yes, parfym för håret. Inte för att det egentligen behövs efter alla söta dofter man får i håret av alla andra produkter men den har en slags gooo söt doft som är underbar! Dessutom älskar jag när håret luktar sådär riktigt gott. Lämnar även håret mjukt och skyddar mot UV-strålingar.
8. Schwarzkopf BC hairtherapy, Q10 satin spray - leave in. Ett slags leave in-balsam som ska stärka håret och gör det supermjukt o lätt att kamma ut. (Denna använder jag typ varje gång)
9. TONI&GUY Iron-It Heat Defence Spray. Värmeskydd alltså.
10. TONI&GUY Refreshing Dry Shampoo. Torrshampoo som luktar väldigt gott men är annars helt okej. Man behöver lägga ganska mycket för att nått ska hända så den andra är mycket bättre tycker jag.
11. Schawrzkopf, OSIS+ Dust it. Volympulver typ. Den är riktigt bra men akta så du inte lägger i för mycket, då kan det se ut som att du har mjäll tyvärr haha.

Det var det! Sen ser mitt hår mycket glansigare ut nu än förr eftersom mitt hår är 100% naturligt nu. Jag lät färgen växa ut och bara klippte mig o klippte mig hela tiden tills den gick ur o nu har ingenting i. Och jag kan inte förklaraaaa hur skönt det är att aldrig behöva oroa mig för utväxter hit o dit. Jag har ju haft platinablont hår en gång i tiden så ja vet hur det är hehe..Men jag tänker ha min naturliga färg nu ett tag o bara låta det växa, så att jag kan sluta platta det sen o ha mitt naturliga långa affro ist haha.

Schwarzkopf Professional
BC hairtherapy
Q10 satin spray - leave in.

4May

Kategori: Allmänt

WooOoOoOW, snacka om o va utvilad!! Blev inget inlägg igår för ja sov bort det mesta av kvällen! Var helt dööd så bara låg i soffan, deckade sen runt 1 men blev ja väckt av Arrebarre som undrade om ja va på lite rese-planer till sommarn. "Jag vet att du är på alltså men ja tänkte bara kolla" Haha mina kompisar känner mig väl, ja e alltid den som e på allt roligt här i livet haha. Sen blev det massa skvaller (haha) som gjorde mig pigg som fan så det blev ändå rätt sent igår, menmen det fick ja ju sova ut imorse!
Ikväll ska jag träna med syrran så jag kommer nog sova som ett barn hehe..
Nu kommer inlägget ja lovade igår strax upp =)
Puss sålänge!

Iväg till frizzzzzan..

Kategori: Allmänt

Hallååjjj!!
Nu är jag hemma! Men ska strax iväg igen. Ska iväg till syrrans och klippa maaj, nu är det dax igen! Jag brukar klippa mig var tredje månad ungefär =)
När jag kommer hem kommer ett inlägg om hår o hårprodukter upp!
Puss så länge!
Jag just nu..

Sleepover at my Sis

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Sitter hos syrran o chillar, vi har vart o fikat o handlat massa gott till ikväll. Sover här ikväll =) Finns inget bättre än o sova hos syrran, vi har alltid så sjukt kul. Och det skadar ju inte att ens syster är den bästa i hela universum, hihi lucky me.
Tidigare idag hängde ja bara på stan, agerade shoppingassistens som vanligt haha den här gången skulle ja välja ut en klocka till Moe, blev en riktigt snyggg!
Sen käkade vi fantastisk god maaat, persisk mat, jag brukade va ganska tråkig när det gäller mat förr, vågade sällan testa nått nytt, men nu har jag börjat gilla "utländsk" (eller va man ska säääga) mat väldigt mycket!!
Nu ska jag vara social här, svarar på kommentarer imon! Ha det fint!! Pussss

2May

Kategori: Allmänt

Yooooo!!
Hoppas ni mår bra! Själv är ja lite depppp då Mami och lillebror åkte hem idag..Menmen what to dooo! Time to grow up I guess haha :p
Ska iväg till stan me mina vänner nu iallafall så ja inte behöver sitta inne hela dan.
Igår var jag alldeles för bakis för o palla sitta vid datorn men Lördan var riktigt lyckad, vi hade sjukt kul o skrattade ihjäl oss haha..
Time to goooo, have a nice dayyy! PUSSS