Gona

Svar po tal

Kategori: Allmänt

Hey!
Fick en kommentar av Anna som tyckte att jag hade fin hy, so hon undrade om jag har nogra tips mot finnar och so undra hon vad jag anvander for produkter, smink, hudkram, foundation, mascara osv.
So jag tankte att jag skulle ta o svara med ett inlagg.
Forst och framst, thank you very much hihi =) och sen har jag tyvarr inte direkt nogra tips mot finnar men mitt allra basta skonhetstips ar att ALLTID tvatta av sminket. Vad som an hander eller vilket tillstond du an ar i, glom for sjutton inte att tvatta av dig sminket!!!
Och vatten vatten vatteeeen!
Sen so smink, jag anvander ID mineral sminket, ja hatar flytande foundation, tycker att det kanns som en jakla mask. Obehagligt och ratt fult ockso. Men daremot har jag ett slags puder fron Covergirl som jag kopte i staterna som ar bra till nar huden blir sodar blank ibland.
Jag anvander Isadora's Flashy Curl mascara. Det ar min favorit!! Aven eyelinern jag anvander ar fron Isodora. It's the best!
Nar det kommer till produkter och hudkramer so har jag testa det mesta. Allt fron svindyra produkter till billiga. Men helt arligt har jag inte fastnat for nogot speciellt. Jag har liksom mina perioder med produkter, dom flesta produkter funkar ratt bra for mig men jag byter ando marke typ varje gong det tar slut, froga mig inte varfor haha..Just nu anvander jag iallafall nogra produkter jag kopte i USA. Kan ta kort o visa non dag. Hudkram anvander jag sallan nu for tiden (forut gjorde jag ALLTID det), men nar jag val gor det tar jag bara nonting jag hittar hemma. Och so anvander jag forresten en son dar "eye-roller" for under ogonen, den ar av market Clinique.
Bare Escentuals Id Minerals Get Started Face Kit Dark (Bare Escentuals Beauty)

You da one

Kategori: Allmänt

Heeyy yooooo wazzupp!?
Forsokte faktist blogga haromdaaan men precis nar jag var klar med mitt glada inlagg so dog elen och darmed internet. Do gav jag upp! Men nu ger jag bloggandet ett till forsok =)
Dagarna har bestott av massa skratt och roligheter, drog till Prishtina haromdan och sov over hos min kusin. Vi hade sjukt kul och skrattade en massor. Det blir tillbaks dit igen imon eller nott. Men generellt trivs jag battre har i Ferizaj just nu nar det ar typ vinter eftersom jag har det gott och varmt har hos mina helskona cousinsss. Liksom ett besok till affaren for att handla mat blir ett aventyr i sig fyllt med massa flum och skrattattacker haha.
Anywaysss, potal om nogonting heelt annat so har jag numera tvo medborgarskap. Ett svensk do soklart men aven skaffat ett albanskt nu! Och lar ja val skaffa ett schweizist snart ockso. Pretty coool o ha 3 medborgarskap. The world is mine, typ. Eller inte, haha.
Nuu blir det fika och sedan kanske vi bilar ivag nonstans, for se vart dagen tar oss! Vi horssss, pusss!!

Be happy

Kategori: Allmänt

Hey!
Sitter har och lyssnar po Rihannas senaste medans jag molar mina naglar vinroda. Satt och tankte po en sak. Efter en long konversation med en van igor so insog jag att, shit, mitt liv ar helt och holler FRITT fron drama! Nar man var yngre var det ju alltid nogot, det var alltid nogonting man pratade jattemycket om med sina vanner, har du hort det har och det har o lalala bullshit. Det senaste oret har det enda dramatiska i mitt liv handlat om andra dramaqueens som har forsokt dra in mig i deras dramafyllda liv. Tvo gonger sovitt jag kan minnas. Men det har varit kortvarigt do jag ar helt ointresserad. Jag tycker det ar so skont att inte behova oroa mig over vad hon eller han sagt bakom min rygg, om den dar snygga killen skriver till mig, om nogon har snackar skit om mig eller vad det nu kan vara. Jag hatar ingen, och forhoppningsvis hatar ingen mig. Eller jag ser iallafall ingen anledning i varlden varfor nogon skulle hata mig do jag inte gjort nogon nogonting ont. Men om det nu skulle vara nogon som hatar mig, so ar det ju inte mitt problem heller.
Min livsfilosofi ar att gor vafan du vill, kor ditt race och skit i vad alla tycker och tanker. Mina foraldrar vet vad jag gor, vi har fott en sopass bra relation att jag aldrig behover ljuga eller dolja saker jag gor, och det ar det viktigaste. Vem bryr sig om nogon annan snackar?
Jag tanker po en sak ratt ofta..Livet ar ju kort (jag hade garna levt i 500 or hehe) och vad vi an tror po so vet ingen utav oss helt sakert vad som hander efter detta liv. So, lot oss saga att vi bara har det har livet att leva. Hur, huuur FAN kan vissa manniskor valja att leva sitt liv po ett sodant sorgligt sett.
Hur kan folk slosa sin tid med att sitta o bara snacka skit om alla andra som lever sitt liv? Hur kan folk slosa sin tid med att vara med pojkvanner som holler dom tillbaka i livet? Hur kan folk slosa sin tid po en utbildning som dom har 0 passion for? Hur kan folk slosa sin tid po att spela en helt annan person och bara ha massa ytliga vanner som kommer och gor tillbaka i perioder? Hur kan folk slosa sin tid po att slampa runt i hopp om "den ratte"?

Jag kommer nog aldrig forsto det. Varfor inte leva sin drom? Varfor inte respektera sig sjalv och sin kropp? Varfor inte bara vara akta? (tank va skont!) Varfor inte vilja langta till jobbet varje dag?

Vem bryyyyyyyyyyyyyr sig om alla andra och vad alla andra gor. Det har ar din chans av att gora nogonting utav ditt liv. En sak jag alltid brukar saga ar att jag po dodsbadden ska ligga nojd och lycklig. Och det ar vad jag ska strava efter i hela mitt liv. Att uppfylla alla mina drommar, att besoka alla platser jag vill besoka, att alska och holla nara alla manniskor jag holler kart, att lara mig nogonting utav alla mina misstag, att ta vara po chanser jag for, att ta risker ibland. Att helt enkelt leva mitt liv precis som jag vill, for min egen skull. Man moste vara lite egoistisk ibland. Sluta strava efter att gora andra lyckliga och nojda. Vad spelar det for roll nar DU inte ar lycklig i slutandan?

In Kosova

Kategori: Allmänt

Heyy you guys! Hoppas allting ar bra med er. Med mig ar det bara braa forutom att jag har lite ont i magen. Period on it's way =( Anyways, annars har jag det strolande. Speciellt nar jag for krama och pussa ihjal min Aurrel. Han blir so glad varje gong han ser mig, ropar mitt namn, springer mot mig med varldens leende och klamrar sig fast runt mig och pussas. Ohhh mitt hjarta smalter varje gong. Beba jemmm =) Annars ar det ganska freezing har, so jag gor runt med min vita palsjacka och numera ar jag rysk. Jag hor ryska ord hela tiden och min tete har till och med lart mig lite ryska so jag kan bara upp min vita pals lol.. Och so har jag, tack vare mina nya amerikanska buddies, fott anvanda det engelska sproket mer an nogonsin den senaste tiden haha..Alskar det. Det sproket jag kan uttrycka mig allra bast po ar definitivt engelska. Hur som helst, nu tankte jag ta en varm dusch, dra po mig mina goa pyjamas och mystofflor och ata en gooooo middag sen blir det massa filmer som jag kopte tidigare idag. Myssskvall (= Det fortjanar vi efter ett hort pass po gymmet med min kusin haha..Vi tvo ar ju bara for roliga nar vi tranar..Possssssss Och soooooo gor det fortarande inte att ladda upp bilder po denna skitplattform..Great.

Packing

Kategori: Allmänt

Hey! Yes, jag orkade till slut ta mig ut ur hemmet hehe..Stack till H&M och köpte en gosig tröja sen gick jag förbi Starbucks och tog mig en varm chokla. Eftersom jag inte kommer kunna dricka GOD varm choklad på ett tag nu så passade jag på att göra det ikväll. Tog en omväg hem för att kunna ta en långpromenad med musik, frisk luft och varm choklá. Underbart. Sen satte jag mig på en bänk vid den lilla parken, där jag vanligtvis alltid brukar sitta med mina syskon. Lyssnade på klassisk musik och bara hade en go stund för mig själv där. Ibland behöver man det..Eller jag är iallafall en sån person som verkligen behöver min ensamtid, får panik om jag inte får vara för mig själv ibland. Det förklarar väl varför min familj alltid kallat mig för ensamvarg :p Hur som helst, när jag kom hem blev det middag, ett varmt bad o fixa och trixa med håret. Nu håller jag på och packar för fullt här, tänkte nämligen dra iväg till Kosovo imorgon =) Har hört att det är iskallt där borta, blööhh det ser man verkligen inte fram emot, men jag har köpt massa fina varma plagg så jag ska nog klara mig hehe.. Men annars ska det bli sköj, har saknat mina kusiner så mycket, ska bli skönt att få åka dit o mobbas med dom igen haha (= Anyways, time for me to continue packing...Vi hörs! Pössss

Breaking Dawn part 1

Kategori: Allmänt

Heello peeps! Hope u doin gööd. I am. But I'm sooo freakin lazy, jag måste bort till H&M, som ligger typ 5 min bort, för att köpa en hoodie men jag oooorkar seriöst inte klä på mig o dra ut..blööhh..men jag måååste ju vafan...well well det löser sig nog till slut hehe.. Anywaaysss, kollade ju på Twilight-filmen igår åhhoo, någonting jag vekligen älskar med dessa filmer är att dom blir bara bättre o bättre!! Längtar ihjäääl mig till nästa nu!!!! Men nu kan jag iallafall läsa fjärde boken. Jag gjorde misstagen att läsa tvåan innan filmen kom ut och det va fett boring för jag visste exakt vad som kommer hända så sen dess läser jag alltid böckerna efter jag sett filmen. Och man bara MÅSTE läsa böckerna, 100 gånger bättre än filmerna!! Ps. Var det bara jag som fastnade rejält för Bellas drop dead gorgeous klänning??? Loved it, fick mig o tänka på min syster för jag är ganska säker på att hon också kommer gilla den som fan =) Neepp nu MÅSTE jag komma iväg här, talk to you laaater, pusssss!! Öhm vart har knappen för att ladda upp bilder försvunnit? :S weird...aaaja får väl bli ett bildlöst inlägg då I guess..

(Mobilinlägg) Movie-time!!

Kategori: Allmänt

Nu blir det bio!! Antar att det inte är så svårt att lista ut vilken film det blir heller höhö..Hörs senare!! PUSS

Insomnia

Kategori: Allmänt

Klockan är 12 och jag har knappt fått 1 ynka minuts sömn under hela natten. Kollat på fyra filmer och utforskat hela jävla internet. Great.
FML

No sleep

Kategori: Allmänt

Gaaah jag blir fucking g.a.l.e.n pà min sömn!!!!!!!
När jag läste Tyras blogg innan, om hennes sömnproblem , sà tänkte jag för mig själv "Fan va jobbigt, men hur svàrt kan det vara att bara somna liksom", FAN va jag förstàr henne nu.
Jag hade en kort period med sömnsvàrigheter när jag bodde ensam ocksà men dà var det ändà liksom att jag somnade vid 4-5 till slut och dà sov jag djuuupt.
Nu kan jag för det första inte ens somna och även om jag av nàgon konstig anledning skulle göra det sà vaknar jag av minsta lilla. Jaag??? Som brukar ha världens djupaste sömn!?
Fuck alltsà det här är fett jobbigt. Tänk att jag igàr virrade runt heeela dan pà endast 2 timmars sömn, tänkte ju sàklart att jag skulle decka sàfort jag la mitt huvud pà kudden, eftersom jag var dödstrött, men vad jag än gjorde sà gick det bara inte! Var uppe till typ 4-5 nànting och när lillebror gick upp imorse sà vaknade jag av det, när pappas tel ringde i vardagsrummet vaknade jag av det. Saker som jag aldrig vaknat av förut.
Ni kanske inte förstàr hur jäkla jobbigt det här är men det är verkligen utmattande, man blir även ledsen, nedstämd och arg utan sömn. Blööhhh..ska försöka fà tag pà nàgra sömntabletter idag.
Vi hörs när jag kan komma med lite positivare energi här. Pusss ha det fint!

My badass shoes

Kategori: Shopping

Förresten! Minns ni att jag la upp dessa goingar för några månader sen??
Efter att ha brainstormat lite på internet så hittade jag en amerikansk sida (Solestruck) där man kunde för-beställa dom, alltså att man betalar i förväg och sedan när dom kommer in i lager igen skickas dom ut direkt.
Efter att jag hade gjort det var jag lite orolig eftersom jag läste att vissa hade skrivit att nitarna ramlar av lätt, att vissa till och med hade fått dom levererade med några nitar i kartongen som ramlat av skon.
Men jag hade verkligen tur i oturen. Leveransen skulle bli ett bra tag försenat, MEN det var för att dom skulle byta metod på nitskruvandet, så att nitarna skulle sitta mycket bättre. Och pågrund av förseningen fick man tillbaks typ 200 spänn på konton. Sweeet!
Idag fick jag hur som helst mail om att skorna är skickade! Så efter typ 2½ månaders väntan är dom snart på mina fötter, wuhuuu can't wait! Bland dom snyggaste skorna jag nånsin sett!! =)
Pussss

Zzzz..

Kategori: Allmänt

Zombie says hiiii!
Jag känner mig påriktigt halvt död haha..Väcktes kl 12 idag efter endast två(!!) timmars sömn. Vi skulle iväg för inrednings-shopping. Åkte runt till fleeera olika butiker, höll på att svimma ett flertal gånger haha men tur att mina föräldrar är så roliga så jag får mig flera goa skratt med dom, då blir det liksom värt det.
Anyways bortsett från tröttheten så är jag riktigt glaaad idag! Planerar in en kul grej o gö i sommar och självklart börjar jag tagga redan nu haha..geek.
Nu har jag ingenting vettigt mer att skriva om tyvärr så det blir att dega här i sängen till film!
Säg gärna till om det är någonting speciellt ni vill läsa om för jag har bigtime bloggtorka over here haha..
Pössss!
Haha retard-pic på mig o sis

Grattis på Fars-dagen pappa!

Kategori: Allmänt



Glömde förresten nämna innan att jag har världens goaste pappa =))


Pappas födelsedag 99 (fel datum)

Pappa och vi under en semester i Slovenien

Pappa i Marocko


Love you daddy! =)

Sundaaay

Kategori: Allmänt

Heeeey från sömntutan höhö =)
Väcktes imorse bara för att byta sovrum o sen vakna jag i mina föräldrars rum vid 3 och såg massa tjocka sängmadrasser framför mig som jag höll på sträcka benen på för att komma över HAHA broshan kommer in o ser mig i ett desperat försök att klättra över ropandes "aaj auuu auuchhhhh" hahaha härligt start på dagen liksom..
Idag har det alltså målats här hos oss, fick också lov att hjälpta till hihi, jag älskar att måla och bygga o sånt där.
Imon ska vi iväg och välja ut allt nytt till rummet och slänga bort allt det gamla. Finally!
Annars har dagen bestått av skratt, målarfärg-krig, varm choklá och ett låångt roligt samtal med broshan. Saknar geeken, känns som det var en evigheeet sen han var här ju =( Syrran också för den delen.
Hur som helst nu fortsätter kvällen med kebab, bullbak och film!! Ha en skööön Söndagskväll!
Pösss

Bildregn - Barcelona 2010

Kategori: Barcelona 2010

Okey, jag är fett uttràkad i väntan pà att mina föräldras program ska ta sluuuut nàngàng sà dom kan umgàs med mig haha och sà insàg jag samtidigt att jag saknar mina vänner sà jag satt och kolla pà alla mina tusen privata album pà facebook och kom pà att jag har nog inte visat sà mànga bilder fràn Bcn förra sommarn?? Har inget minne av det iallafall..Sà om det skulle vara intressant so here you go!


Vi àkte ett stoort kompisgäng. Tre av alla bodde en liten bit bort men resten av oss bodde i samma byggnad. Killarna bodde vàningen över oss. Lägenheterna sàg exakt likadana ut, bara det att vi hade inte bara en balkong utan en stoor terass nedanför balkongen ocksà.
När det skulle stökas ner (typ som efterfest o sènt där) sà var vi tjejer snabba med o säga att det skulle ske hos killarna (vi pallade ju inte städa och deras lya var redan som en svinstia sà vafaaan..) tillslut upptäckte killarna detta och började genast tjata och klaga.
Men vi tyckte fortfarande vi hade rätt. Jag menar olyckligtvis sà funkade inte killarnas TV-kanaler och dessutom var vi dom enda som hade dator med internet sà självklart skulle killarna hänga hos oss heeeela tiden haha..Dom brydde sig inte om att vi typ skrek "HAALLàààà KAN NI Gàààà NI TAR ALL PLATS I SOFFAN" dà sa dom ba "flyttaa ja ser inte tvn!!" hahaha men vi älskar ju vàra grabbar alldeles för mycket för att kasta ut dom (även fast det hända nàgra gènger..typ när dom ville starta efterfest hos oss HAHA)

Killarnas balkong ovanför oss. När dom väl VAR hemma hos sig, typ efter stranden när dom skulle duscha skulle dom alltid kasta ner skit pà oss som satt och hade det trevligt pè vèr terass haha..

Vàr terass

Här var vi pàväg till stranden
 Här var vi pàväg till Camp Nou



Pàväg till Camp Nou







Taggar i flyget pàväg dit

HAHA löve this picture

Nina och dom tre musketörerna

Mellanlandning..

Snaaaart framme =)





Vi skojade alltid med Amina och Itman o kallade dom för björnar för dom gick runt med filtar omkring sig o halvsov större delen av tiden hahaha..

Fix inför utgàng





Förfest hos oss



Fixar oss i vàr perfekta toalett (verkligen perfekt för 4 tjejer som behöver fixa sig samtidigt haha..)

Stefan drog med oss pà nàgon pub, där han söp ner oss alla! Alla blev sà fulla att vi gick runt hand i hand allihop mitt i stan och sjöng för fulla halsar hahaha sà jävla kul..



Vi fick tag pà masssssssa lysrör pà Shoko, det gjorde typ vàr kväll??? Haha

Jag fick rollen "Mamma" i vàr stora härliga familj. Sà här lever jag upp till mitt namn genom att laga mat till alla mina barn haha..


Haha drunk??





HAHA jaa, sàhär ledsen kan man bli av ett tomt glas..

Tror inte vi var ute nàn kväll dà vi INTE blev fulla haha..det förklarar ju bilder som typ den här? No idea vad jag gör.

Vi köpte dyra biljetter till ett stort party som skulle vara uppe i ett slott. Vi var sjukt taggade och skulle fira Arians födelsedag. Vi kollade pà nätet och läste nànstans att det var typ den 65e bästa festen i världen eller nàtt..När vi kom dit och sàg omkring var det nàtt som inte stämde..efter ett tag ser vi massa regnbàgsfärgade flaggor som hänger runt om väggarna och inser att vi hamnat pà inget mindre än ett GAY-party hahaha men vi hade sjuukt kul ändà och hade tusentals skrattattacker..

The Gay-party haha







Tjejer..

Här var vi pà Opium och skulle lyssna pà Papa americanoooo live haha fett nice!



Yolanda be cool

Mina vänner kommenterar jämt mina smà fingrar, här är inget undantag..



Första kvällen ute, vi hade sà sjukt skoj, tillbringade mestadels av kvällarna ute pà terasserna pà clubbarna och skrattade sà vi tappade andan..

Dessa rosor alltsà haha..

Mojitos pà stranden!

Pàväg hem fràn en skön dag pà stranden





Jag blev sà lat till slut att jag inte ens orkade stà upp och sminka mig, gjorde dà min egen lilla sminkhylla och satt där mitt i smeten i min morgonrock och gjorde mig iordning haha. Jag minns när Stefan sàg mig i min morgonrock och ba "Marigona..ska ehm du ut med..den där?" HAHAHA han trodde det var min klänning. Hilarious.

Killarnas fiiina lägenhet haha..När det var förfest sà hade vi oftast bàda vàra ytterdörrar öppna sà folk gick upp och ner som dom ville. (Om ni visste hur mycket problem vi hade med lägenhetsvärden Alberto hahaha)


Vart man än tog vägen sà hörde man alltid nàn asgarva haha..

Skàààl

Parteyyy



HAHAHA bästa!!



Ibland var man tvungen att bara ta det lugnt för att orka med allting

Jag stack ut pà stan med dessa tre filurer, minns inte var det var vi skulle göra exakt men jag minns iallafall att vi inte kom hem förrens det blev mörkt och hade sedan en av dom sjukaste/roligaste/vildaste hemmakvällarna nàgonsin.

Killarnas balkong a.k.a Kawans garderob hahaha who does that??? Fan va jag skrattade ihjääl mig när jag upptäckte det här.

Här stack jag ut med Piff och Puff för att storhandla till stoora familjen haha, vi skulle laga finmiddag och dricka goa drinkar den kvällen. Jah men middan blev ju verkligen jääääättefin...hahaha

Här har vi festat hela natten och bestämde oss för att gà ner till stranden och chilla. Där hittade vi en av vàra kompisar som var halvt deckad haha..

Beachhh

Pàväg hem fràn stranden

Gay-festen här igen





Yolanda be cool

haha!!

Camp Nou









Frukost

Klantig kille

Hahaha galen dag pà stranden. àh saknar!!

Hahahaha jag har vàrldens bästa vänner!

After a day at the beach

Mmmmm

Nina och jag vàr enda dag ute pà shopping

Här var det packningdax sista kvällen =(



Här är vàr sista kväll, bara nàgra timmar innan vi tjejer skulle ta flyget tillbaka. Killarna skulle inte àka förrens pà dagen nàngàng nästa dag. När vi skulle säga hejdà kändes det sààà jävla sorgligt. Alla hade kommit varan sà mycket nämre.


Wooow va mycket det bleeev!! Haha men det var hur som helst lätt en av dom bästa resorna i mitt liv. Galet galet!
Pusshej

Saturday

Kategori: Allmänt

Hey!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen! Bara det att jag fàtt sjukt dàliga sömnvanor. Hur mycket jag än försöker sà kan jag inte sova förrens tyo vid 5. Häromdan somnade jag inte förrens 10 pà MORGONENNNNN!! Kollade pà film efter film efter film men det gick helt enkelt inte. Sjukt störande alltsàà!!
And today was no different ofcourse, vaknade vid typ 2 och var heeelt trött. Bestämde mig för att bara vara hemma idag och chilla men senare vid 4-5 kom mamma hem och drog med mig ut till stan haha och nu för tiden verkar det nästan som att jag inte kan komma hem utan att ha köpt nàgot nytt. Well well tur att jag bor hemma iallafall haha..

Ikväll sover lillebror borta sà det blir bara jag och mina gamlingar som jag kallar dom haha. Sa det till dom häromdan ocksà "Herregud, det var sà länge sen jag festa, jag känner mig lika gammal som er!!" och pappa retas med mig ocksà, för en stund sen sa han "Mari det är lördag idag ju, varför gàr du inte pà bio eller nàtt??" o sà flina han haha. Jag känner mig helt m.o.b.b.a.d. Tràkigt att jag inte kan kommunicera med nàgon i det här landet! Men jag bor ändà mycket hellre här än i Sverige! Làter kanske konstigt för vissa men om ni visste vad jag kände för Sverige skulle ni förstààà haha..
Anywayss, have a nice evening everybody! Much love 2 uuu PUSSS

11.11.11 - Tomorrowland

Kategori: Allmänt

Hey!!
Hur många gånger har ni läst/hört någonting om det coola datumet idag?? Haha damn.
Anywayzzzz, har inte haft någon större lust att blogga faktist, har tillbringat dom senaste dagarna med låångpromenader och massa massa film, och familjetid. Men idag bestämde mamma och jag för en shopping dag så vi virrade runt på stan tills jag höll på decka ståendes haha. Jag blir såå sjukt trött i kroppen av shopping även fast jag älskar det! Weird. Fick iallafall fyllt min garderob med massa nya fina plagg! Ahhh shopping är verkligen underbart hehe..
Just nu sitter jag och lyssnar på Avicii med högsta volym. Åh, ibland händer det att jag inte lyssnar house på någon vecka men sen när jag väl hör house igen så känner jag mig "hemma", låter kanske konstigt men det är någonting med house som ger mig lyckorus.
Känslan jag fick när jag var på Sensation White i Danmark och Norge..HELT SJUKT, har aldrig varit med om en sådan känsla, det kändes som jag bokstavligen svävade bland molnen. Det låter nog som en klyscha men jag är helt seriös! Jag kommer aldrig glömma den känslan, jag minns att jag ropade till Nina också "Ninaaa, det känns som att jag är i himlen!!" och ja va varken full eller hög. Crazy. Ahhh o nu drömmer jag om Tomorrowland 2012..
OH JAG VILL VILL VILLLLL VERKLIGEN DIT!! Så jävla kasst att jag endast har EN house-intresserad kompis.
Why God whyyy didn't you make my brother and sister and all my other friends love house music????????????????? Haha desperat tjej =(
Jaja nu ska jag gå och klaga o sörja med nånting gott i vardagsrummet. Pössss

Day 4: Seven things that cross you mind a lot.

Kategori: Allmänt

Äh innan jag sticker iväg och tittar på film så hinner jag med ett inlägg till =) Fortsätter på min lista som jag började med för typ öh ett år sen..haha but hey better late than never.
1. "Jag undrar hur min framtida pojkvän kommer se ut/vara.." (Detta funderar jag ganska ofta på då mina killkompisar alltid kommer med sina teorier om att jag kommer vara mannen i förhållandet HAHA)
2. "Vart kommer jag bo när jag bildar familj och allt sånt där??"
3. "Undrar vad som händer efter att vi dör?"
4. "Vad finns efter mormors mormors mormors osv osv (lr farfar)?" (Det här har jag fan undrat i hela mitt liv haha)
5. "Livet är kort, varför väljer vissa människor att slösa det på så onödiga grejer??"
6. "Jag måste göra någonting roligt NU!!"
7. "Vad skulle jag gjort om jag vann ehm typ 100 miljader?" (Haha den tanken tänker jag nog oftast!)

Versace

Kategori: Mode

Hey!!
Hope u all doin gööd! Själv mår jag braaa! Sitter och diggar till 90 tals musik. Finns det någonting bättreee!? Ingenting slår 90's musiiiic.
Idag har jag ringt runt och fixat med lite ärenden sen stack jag ut på shoppingrunda med mamsen. Alltså faan va mycket man shoppar när man är ledig varje dag haha galet. Men..jag klagar inte!
Imon fortsätter jakten, behöver ett par varma pyjamas och gosiga tofflor, har nämligen tänkt att dra en sväng till Kosovo och där är kvällarna kaalla nu kan jag tänka mig.
Här i Geneve är vädret awesome iallafall. Såg några stycken i kjol idag!! Och det är november!!! Underbart. Jag älskar dessutom att det såå sällan regnar här, solen däremot är alltid framme! Fan va jag inte saknar Sverige..hehe..
Huuursomhelst nu blir det film, ska sitta och dreggla lite över min drömman Mr. Franco hihi =) Puss
Loove this style!!

-

Kategori: Allmänt

Hej.
Idag är jag deppad och vill helst bara ligga under täcket och kolla film hela kvällen. Syrran har nämligen lämnat landet och plötsligt känns allt så HIMLA tomt. Tråk.
Hejdå! Puss

Bajram

Kategori: Allmänt

Hey you!!
Happy Bajram everibooodi, eller ja, alla ni mussar som firar dåå =)
Vaknade för en stunds sen, wow jag känner mig helt deaddd! Men har fått i mig pannkakor och tagit en dusch, nu blir det fixtrix sen ska jag bara bort till bokrean en snabbis och sen blir det att gå ut på en promenix i solen med familjen.
Mmmm ska bli massa gott att äta senare, längtar hihi..Det är det jag njuter av när det är bajram alltså, maten och presenterna HAHA. För jag personligen skulle inte firat Bajram då jag inte är muslim men då familjen gör det så får man glida på det ju haha..
Anywaysssss,  have a wonderful day peeps! LOVE pussssss

Saturday

Kategori: Allmänt

Död tjaj. Har vandrat runt på stan heeela dan med syrran. Sen när vi kom hem hamna vi i mat-koma. Som alla andra dagar haha..älska mammas mat alltså. Och alla dundergoa efterrätter mmmums.
Nu slappar vi bara och umgås allihopa. Syrran åker ju snart så försöker ta vara på varenda minut vi har med henne!
Imon är det något slags bajram-firande. I vanliga fall brukar mamma laga baklav o allt sånt där men den här gången kom vi överrens om att det blir goooare bakelser (vi barnen hatar baklav jööh haha) så det blir bl.a mammas underbara äppelpaj (lätt bland det bästa ja vet alltså!!)..
Senare mot kvällen imon har vi även bokat in oss på Laserdome, wihuuu =)) Ska bli sköj.
Nu ska jag umgås här, uppdateringen blir nog bättre från och med Måndag!!
Ha det bra tills desss, pussshej!


Jag och syrran 1/11/11

Inspiration

Kategori: Mode






















Hopeless

Kategori: Allmänt

Okeey, ja ville faktist uppdateraaa men blogg.se vill inte sammarbeta soo I give up! Vilken dålig bloggplattform alltså..TTYL pösssssss


PS. Har äntligen tagit och svarat pà kommentarer. FöRLàT för världens senaste svar, men jag är ju sà himla superduperseg sà that's what happens...sorryyy hehe..anyways pussss igen (=