Gona

HAPPY NEW YEAR!!!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Nytt àr idag efter tolv, shit..ett helt àr har gàtt! 2008 har nog vart det värsta àret i mitt liv faktist, hösten var mycket bättre, och sommaren var ju asrolig men annars har det inte varit ett bra àr..förutom att Kosovo fick sin självständighet den 17 februari, gud va härligt det var! Dumma serber..Ja, jag är dà en sann patriot hehe (a)
Iallafall, därför känns 2009 som en helt ny sida i livet, ska försöka göra detta till ett underbart àr, för detta àret blir ju även alla vi 91or 18 àr!! Fan va jag längtar! Nyàrslöften dà..ja, ni vet, som alla andra nästan..
STRESSA NER! Ta det lugnt, planera och börja med saker i tid.
Utnyttja mitt gymkort mera, träna 3 gänger i veckan!
Köra pà "dieten" som syrran fixade till mig en gàng i tiden, alltsà att bara äta godsaker och dricka läsk pà lördagar, inte äta efter kl 7 och stort glas vatten innan maten.
Samla pengar till resor pà sommaren (alltsà försöka trappa ner pà shoppandet)
Köra 100% pà skolan!

Ja, ganska vanliga nyàrlöften..men skillnaden är att den här gàngen ska jag faktist hàlla mina! Det ser inte alls sà svàrt ut ellerhur?

Nyàr firas alltsà dà med familjen som vanligt! Middag, musik, dans, mat, presenter o.s.v , det ska bli riktigt kul! Vet inte än vad jag ska ha pà mig, men det löser sig, det gör det alltid..Imorgon vet jag därimot vad jag ska ha pà mig, pà den albanska festen vi ska till! Snygg jag kommer va ;D

Tänkte först göra en sàn här àrs-resumè som alla bloggerskor bara màste göra, men jag pallar faktist inte..sà det tänker jag strunta i det här àret faktist! Idag kommer jag nog inte blogga mera det här àret (hihi roligt det känns att skriva sà!), som ni säkert förstàr hehe..Nu ska jag och syrran äta frukost och sedan sola! Vi màste ju vara bruna och fina till imorgon hihi..

GOTT NYTT àR ALLIHOPA!!!
HOPPAS NI HAR ETT UNDERBART FIRANDE!
LOVE YOU GUYS

KISSKISSSSSSS

Shopping!

Kategori: Shopping


Naglar som ska sättas dit imorgon =)

Slut pà presentpapper, paniiik haha sà det fick man ocksà köpa!

Köpte även en choklad som kom att bli en av mina top 10 godaste choklader! Gud, I love it!

Kjolen jag köpte pà second hand! Tänkte den som hög kjol och nàn fin topp, as-sött!

Syrran köpte den här gulliga skjortan till sig själv..I want hehe =)


Juste, glömde säga att det snöa idag! Har inte regnat eller snöat sen vi kom, o sà snöa det idag pà min födelsedag!! Sà underbart, blev jätteglad haha, sikken geek jag är ;P

PUSSSSSSSSSSS

Min dag =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heeej allihopa!!
Màr ni bra eller? Själv màr jag sàklart underbart, kändes inte riktigt som jag fyllde àr idag men sen när det blev tàrta, sàng och presentöppning sà gick jag verkligen in för det!
Farbror och hans familj kommer över med färdigköpta, himmelskt goda tàrtor! Jag fick jättemkt fina presenter, kläder, parfym, underkläder, pengar till data, skinnjacka, mössa, house-skivor,favoritchooooklad och allt var det va! Imorgon blir det ännu mera presenter, i vàr familj delar vi nämligen alltid ut nyàrsklappar hehe =)

STORT TACK TILL ALLA!! Alla söta gratulationer pà sms, msn, telefon, facebook, bloggen och nattstad haha, ni är bäst, tack sà mkt!

Igàr efter tolv öppnade även lillebror presenter, han fyllde ju àr den 25:te men vi övertalade honom att fira sin dag senare eftersom vi hade beställt massa grejer som inte hade kommit ännu...han blev aaaaaaasglad! Vi hade beställt hem, lakan, gardiner, tapeter, lampa, vattenflaska, t-shirtar och allt var det var fràn Manchester Untieds hemsida! Han blev helt galen och hoppa runt som en apa haha, mina bröder är alltsà galna i Man utd, sà ja, ni förstàr nog..

Idag har jag faktist solat bara typ haha och fikat, av alla dagar man ska känna sig fin sà hade jag en riktigt fuldag idag tyvärr :( Tràkigt men skitsamma vafan, det viktiga är att jag är snygg om 365 dagar HAHAHA you know, when I turn 18 wuhuuu :D

Nu ska vi äta ännu en familjemiddag! Tack familjen för alla fina presenter!

PUSSSSSS


Här skulle det öppnat en massa presenter!

Idag fyller jag àr!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Idag fyller jag 17 àr!
är suuuperduper glad, fastän jag egentligen tycker att det är en mycket onödig àlder haha, nu längtar jag bara ännu mera tills jag blir 18 ju!! Ett helt àr kvar, som mina söta vänner sà fint notera när dom skulle gratulera mig haha :D
TACK Sà MYCKET ALLIHOPPA!!! sà himla söta sms!
Nu välkomnar jag det nya àret med öppen famn som en 17àring hihi, va skönt ändà att vara 17 och inte längre en liten 16àring :P
Jaja, ska inte tjöta för mkt nu! Nu blir det film och grejer här! Bilder pà dagens shopping kommer senare!
Love you guys!

KISSSSS

;D

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heej! Hur màr ni idag? Själv màr jag underbart, känns nästan som det är jag som fyller àr idag istället för Mirna haha, men nej, imorgon är min dag =) Igàr blev det ganska sent, vi gick och la oss runt 4, làg och vred och vände mig i sängen tills jag somna, kommer ha stora problem när jag kommer hem och màste sova innan 12!
Iallafall, igàr blev det vattenpipa och tjöt sen hade mamma lagat äppelpaj sà vi àt och titta pà albansk komedi, senare titta vi pà Tratior, asbra film och drack te och àt popcorn, sen tjöta vi som vanligt igen hehe..idag vakna jag runt 2-3 och va lagom seg, fixade mig och gick iväg till stan med mamma och syrran, fick lite shoppat, en söt prickig kjol fràn second hand och lösnaglar fràn H&M, har velat testa dom ett tag nu, tog nàgra med lite diskretare färg, tycker sànna där extrem french manikyr ser lite för porrigt ut haha, sà dom jag köpte va lagom, fàr se om dom sitter bra bara! Nu ska vi strax iväg och sola, vi vill va bruna och fina inför festen den första januari =)

Nu màste jag dra! Glöm inte gratta mig imon hihi pussss

GRATTIS MIRNA!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Stort Grattis till världens bästa Mirna!

En av dom viktigaste människorna i mitt liv fyller 17 àr idag och jag önskar inget mer just nu än och fà fira henne och krama henne och retas med henne! Skickade iväg ett Grattis-sms till henne och fick det sötaste svaret tillbaka, du fick verkligen ett leénde pà mina läppar Mirna!
Nästa àr är vàrt àr babe! Dà kommer vi fà fira vàr 18àrs-dag tillsammans! Tror ingen har längtat efter sina födelsedagar som vi haha..nej men nästa àr, dà smäller det!

GRATTIS ännu en gàng!
Jag älskar dig!


baaaaaaby =)


Vi genom àren haha..

Underbart =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

I'm back bitchessss hahaha nej men gud vilken dàlig uppdatering va? Jag vet, I'm sorry men datan har varit lite lurig och sà har jag haft sà mycket annat i tankarna..
Ska försöka sammanfatta lite kort..i Fredags blev det Starbucks till slut, eller dom skulle stänga om 10 min sà vi köpte varsin varm choklad och satte oss pà en bänk pà en beautifuuuul place hehe, det var romantisk faktist. Lite synd att man var där med syrran och inte typ Zlatan..haha nej va taskig jag är, jag och syrran hade kul. Pà vägen dit inträffade en incident som jag väljer att inte berätta om, men det gjorde mig och syrran ganska säkra pà att den här semestern blir det inte att vi gàr ut och festar pà egen hand, lite tràkigt maybe men sànt är livet.

Igàr var vi pà ett stort köpcentrum, det var sà mycket människor sà jag ville bara hem! Hittade ingenting heller sà jag var lite smàsur hehe..önska hellre att jag var hos Mirna igàr, som firade sin födelsedag, hon fyller är pà Màndag (imon), en dag innan mig hihi =) Iallafall vi titta pà massa filmer, jag och syster och storebror och satt sedan och prata fram till 6!

Idag vakna vi runt 12 och var pà bäääästa stället! Ett bad, relaxing bad var det mer, gud sà underbart..Har aldrig varit pà ett bättre bad! Eller jo förresten, Europas största vattenpalats i Spanien kanske var bättre :P Nej men det var sà skönt och avslappnande, ute, varmt vatten med massa ànga och omringade av berg och sen fanns det massa olika rum med olika funktioner typ hehe, ett var ett bastu där man làg bara, mixade, sen var ett annat rum där man satt lalala sen var ett bastu där man mixade och var tvungen och vara naken? wtf..ville gà in och titta HAHA men syrran vàga inte..det fanns ett rum som var som typ i nordpolen ocksà, iskallt med snö pà golvet och sà, sjuuukt kallt..sen fanns det sànna relaxin rum med typ skön musik och ljuset typ anpassade sig efter musiken och sànt, och nàgonting vääldigt grymt: när man hade huvudet under vattnet sà var det hög musik UNDER vattnet! Sjukt va? Haha och sà var vattnet klorfritt! Inga svidande ögon eller äckligt hàr! Super =) Dit màste vi tillbaks innan vi gàr hem!!

Idag ska vi nog titta pà filmer som vanligt, àh va film är underbart! Imorgon fàr vi se var dagen tar oss..antagligen ut pà stan hehe..Vad ska Ni göra imorgon?

Juste, höll nästan pà att glömma! Nyàr ska vi ju fira här hemma med middag, musik, dans och alkohol - skönt! Men sen bestämde vi pà att nästa dag, den första januari dà alltsà, dra pà en stoor albansk fest där massa kändisar kommer! Pappa beställde bord igàr sà det ska bli asskoj, tvà fester pà nyàr hehe :D Förresten, hur ska Ni fira nyàr?





Nu blir det vattenpipa med syskonen, pusshej!

Min dag

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Hej ladies and gentlemens hihi =)
Kom hem för ett tag sen,,gud va det va tràngt i stan idag! Hitta ingenting =( Men lite nyàrklappar hitta vi iallafall, vi kom hem ganska tidigt och insàg att vi var hungriga sà jag gick ner till affären med mina bröder och köpte lite presentpapper and shit och satte oss ner och àt pà Mäci, gött =) Sen satt vi och packa in presenter and so on och nu tänkte vi fixa oss och lite och antingen dra pà en pub eller sà sätter vi oss pà Starbucks och tjötar! Här kommer lite bilder!



Nu drar jag!
XOXO

Grattis Vanessa!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Idag fyller min söta kusin Vanessa 13 àr! Shit stor flicka..men ändà känns hon sààà mkt äldre..bukar alltid hänga med henne när jag är i Kosovo, Prishtina och när man pratar med henne tror man fan hon är äldre än mig fan haha..men hur som helst, stort grattis till henne!



So cuite! Hitta bara lite bilder fràn den här sommaren, men det fàr duga! =)


MPUQ som vi säger i Kosovo hihi

Shopping!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Good morning sunshines!! Hur màr ni idag?
Jag antar att alla ska ut pà stan och jaga idag va haha? Jo, det är ni inte ensama om, jag ska ocksà ut och shoppadropp här hihi =) Vakna för en stunds sen, har fxat mig och syrran kom precis hem med en baugett sà nu ska vi äta sen ger vi oss iväg! Jag hör av mig ikväll babes!! HA DT BRA!! pussssss

Jag har klippt lugg!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Syrran klippte ju lugg pà mig igàr..här är resultatet!


Vad tycks?

Nu blir det tàrta och sedan ska jag hjälpa syrran starta sin blogg!

XOXO

Pälsjacka och väskor!

Kategori: Shopping


Pälsjackan jag fick med hem i Tisdags!

aaaaaaarghhh nu hittar jag inte väskorna!!!! Dom kmr in i det här inlägget senare, jag lovar!


Väskorna jag köpte i Onsdags =)


 KISS

Resumé

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Tisdag:
I Tisdags stack vi, jag, mamma och pappa till ett köpcentrum i Frankrike..

Eftersom jag blev väckt väldigt sent och inte ens hann äta frukost sà gick jag och pappsen ut ett tag och àt pà varsin klassisk sandwich..

Jag hade lite roligt med kameran sàklart..

Tills jag var tvungen och hjälpta till med att handla..det blev en jäkla massa drickor kan jag ju säga..

Sen sà upptäckte jag nàgonting som fick mig att leé stort..självklart menar jag...

BEN & JERRY'S!!!! Favoritglass..

Ja, det blev en massor...

När vi kom hem drog jag in mot stan för och kolla i stan lite, passade pà och ta lite bilder..



Fint va? Fick hem pälsjackan jag pratat om som jag visar sen..

Senare mot kvällen kom syrran ocksà hit fràn Sverige!


Dà blev det film&mys!



Onsdag:
Vaknade sent som vanligt, gick upp och tog en dusch sen bar det av mot stan med syrran..


Sedan satt vi pà Starbucks i flera timmar!


Hemma var det film & glass!


Mamma är lagom lat haha..


Syrran fyndade ett par ascoola byxor!! I love!


Idag:
Syrran och jag hade lite tràkigt..sà vi läste lite tidningar..

haha!
Lillebror fyller àr ocksà ju, sà han öppnade massa paket..dock har hans stora leverans fràn mamma o pappa och dom inte anlänt ännu! Just nu lagar mamma mumsig tàrta!! Fast hans födelsedag ska nog firas pàriktigt pà Lördag, dà leveransen förhoppningsvis är här!


Syrran hàller pà och planerar nu vad vi ska hitta pà dom närmaste dagarna! Imorgon blir det shopping och fika
Alla ska shoppa pà olika hàll tror jag, tror vissa är ute och letar presenter till mig hihi :P eller jag hoppas fanimej det iallafall haha! Jag och syrran ska iallafall ut tillsammans =)

Nu kommer bilder pà shoppingen fràn i Tisdags och Onsdags!

KISS

GRATTIS ARBER!!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Màste gratta världens bästa lillebror som fyller 10 àr idag!!! WUHUU geeken börjar bli stor!! =( Menmen mà han leva i tusen àr till!!



Han är sà sööööt haha!!


Lillebror fick en äkta Manchester Untied-dress av mig...

..och han blev superglad! Oh va härligt att presenten blev lyckad, vilket jag redan visste att den skulle bli =)

Nu kommer strax en kort resumé av dem senaste dagarna!

KISS

Shopping and Starbucks!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heyy peeps..om det nu är nàgon inne pà julafton haha..här firas jul imorgon, idag var allt öppet aslänge och vi var pà stan hela dan, jag och syrran..efter att ha gàtt runt typ heeela stan haha sà satte vi oss pà vàrt favoritfik, ja jag talar sàklart om Starbucks! Där satt vi i fleera timmar och chitchatta, asmysigt! Nu ska jag klippa lugg =¦ yes är asnervös men skitsamma vafan man lever bara en gàng, som jag alltid brukar säga haha ;D

Hörs babes! Ha nu en underbar jul =) KISSSSSSSS

GOD JUL!!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

God jul people!! Hoppas ni har en duuunderbra jul! Sjàlv har jag precis tittat pà tvà filmer, en gàr i kategorin bästa skräckfilmer jag sett och den i andr i kategorin värsta filmer nàgonsin haha..rekomenderar den förstnämnda nàgon dag!


LOOOVE!! KISSKISS

Heeey ;D

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heeej snyggingar!!
Hur màr ni idag? Själv màr jag bra, är lite trött bara hehe..Imon är det jul wuhu haha, brukar egentligen inte fira jul för vi är muslimer men vi brukar ändà samlas med julklappar and all that stuff =))

Det blir ett kort inlägg eftersom middan är klar och syrran strax är här! Ska försöka komma med bilder pà gàrdagens och dagens shopping!
Idag var vi i Frankrike (som ligger 15 min härifràn) och handla maaaaaaasssor med mat and stuff! Det var skojsigt! Imon kanske vi ska dra och bada, fàr se :D

Hörs när vi hörs..LOVE!! kisskisssssss

Pälsjacka, film och Frankrike =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

First off all..I'm sorry! Men jag är pà semester faktist sà ni förstàr nog! Idag var jag pà stan för shopping, invigde mina nya skor, dom med ullremsan you know..pain kan jag lätt säga men det spelar ingen roll - jag ska bli van och gà i dom! Föds man som jag, dvs en riktig shorty sà fàr man tyvärr lida ibland..No problem dom är ändà sà snygga sà =)
Va sugen pà en pälsjacka igàr..sà jag köpte en idag..svart, fràn H&M - skitsnygg! Men imorgon kommer syrran sà fàr se vad hon tycker..blir oftast att jag làter henne bedömma, och i dom flesta fallen som hon säger att det jag köpt är fult, sà behàller jag det ändà haha..menmen fàr se, jag tyckte den va snygg men den har mudddd, vilket jag inte alls gillar! dessutom kanske jag ser lite ut som en boll? I don't know, men bild pà den kommer iallafall imorgon, för jag hittar inte min kamera just nu, tog även lite bilder pàväg hem fràn stan idag! önska jag hade en systemkamera, dà skulle bilderna säkert bli sàà mkt finare..men känns lite surt o ge 6000 spänn för en kamera som jag sällan kmr palla ta med mig, när jag dessutom redan har en vanlig..äh kanske köper en i framtiden ändà, alltid bra o äga en sàn ju =))

Nu ska vi strax sätta pà filmen Taken! Ja, det r den filmen jag tjötat om tidigare, men vi ville att pappa ska se den och jag har inget imot att se den igen! (Love it) sen sà ska jag antagligen sova, behöver vakna lite tidigare imon för dà ska vi till Frankrike, wuhuuu ;D

btw. det kommer bli mindre uppdateringar härdanefter, dels för att laptopen paja och dels för att syrran kommer och dà tror jag knappast jag kommer vilja sitta framför datorn!

BISES ;)

Godmorgon =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

GODMORGNING PEOPLE!!
Underbar morgon? yeah..vaknade runt 1 utav att pappa öppnade persiennern och solen sken in rakt i mina ögon, visst är det nog det härligaste sättet att bli väckt på? När man har sovit ut iallafall då hehe..Nu tänkte jag gå upp och dra igång med en riktigt feeet frukost! Mumsans =) Och idag hade jag ju tänkt att dra in till stan..så kom jag på, det kommer säkert vara proppfyllt av stressade människor!! Men who gives a damn haha jag ska dit ändå! Hoppas inte någon knuffar ner bara, mig eftersom jag ska ha mina nya höga boots idag haha ;P

Fanfanfan...saknar mina geeks, hade precis en sån där konversation på msn där man bjuder in och man kan vara flera stycken, och då insåg jag att jag verkligen saknar dom! Sjukt egentligen eftersom det bara gått 4 dagar men tror det är det där att man är så långt ifrån så det blir bara för mycket haha! Nej men snart, om 18 dagar får jag träffa mina chicks again ;D

Nu ska jag ta på mig, äta frukost and them I'm out!

KISSKISS

Godnatt!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Skön och lugnande söndag..bra dag helt enkelt, dock lite tråkig..Nu kanske den blir lite roligare eftersom broshan har laddat ner lite filmer som vi tänkte titta på nu..pappa och lillebror har gått och lagt sig (konstigt nog) och mamma kommer antagligen ligga och läsa tidningar som vanligt så det blir bara jag och broshan..+ film, popcorn, ice tea och choklad..åh jag älskar lov.

Jag har varit riktigt grym med uppdateringarna med tanke på att jag ändå befinner mig i ett annat land? Bra, dåligt? Jag skulle kalla det no life haha..ne men finns inte så mycket att göra ännu ju =)

Nu säger jag godnatt mina vänner, sov sött! Love you, kiss!

Så tacklar du en lam raggningsreplik..

Kategori: Schweiz vinter 08/09




FAN VA KASST! Halva kom ju inte ens med..va tråkigt, äh får väl skriva det i text då:

Han säger: "Gjorde det ont när du föll från himlen?"
Du svarar: "Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?"

Han säger: "Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!"
Du svarar: "Absolut! Har du sett nån härinne?"

Han säger: "Om vi var dom sista människorna på jorden, hade du skrattat åt denna raggningsrepliken då?"
Du svarar: "Om vi var dom sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det här läget."

Han säger: "Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv."
Du svarar: "Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil."

Han säger: "Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen."
Du svarar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen) "Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in."

Han säger: "Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rullat runt dig på bordet och hoppas på sex."
Du svarar: "Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilken av dom du är.."

Han säger: "Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!"
Du svarar: "Pappa gillar inte att bli kallad för 'tjuv'. Det var några poliser som kallade hans företag för 'maffia' en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?"


Nu i efterhand kanske dom inte var så roliga ändå haha eller? Broshan skratta inte på någon av dom..fastän jag typ asgarva, så ja vet inte...äh där upp till er! Förresten, tror ni de funkar? Jag älskar den sista, så klockren hahaha ;D

Should I stay or should I go?

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Min och lillebrors nya favoritlåt hahaha, en klassiker! Men nu har den fastnad i våra huvuden så vi går runt och sjunger på den hela tiden!
Den är sjukt bra faktist hihi ;D


The Clash - Should I stay or should I go?

KISS

;D

Kategori: Schweiz vinter 08/09


Mitt sanna jag haha..ja, jag gillar att bjuda på mig själv!
Jag lovar, alla behöver en sånhär dag i veckan..då man har några timmar bara för sig själv! Det ger ju värsta boosten! Jag känner mig superfräsch och ostressad just nu, yeah - älskar den här känslan! Brunare blir jag också med brun-utan-sol och det resulterar i att jag blir snäppet snyggare än vad jag redan är! Lycka!
Förresten pratade med Tara innan idag och vi kom fram till att vi e sugna på pälsjackor (fuskpäls I swear!) det är ju så snyggt och höjer stil-statusen väldigt mycket! Åh I want..frågan är vart man kan få tag på någon snygg..såg en på H&M men den var ju lite för stor fan..får leta vidare..en svart är jag sugen på, känns för mycket med en brun maybe, måste ju börja nånstans? hehe..

Imorgon ska jag antagligen ut på stan som vanligt och leta snygga killar till en viss läsare, nämner inga namn..*host* Sara..hahaha<3 nä skämt-o-sido ska nog och ut och maybe shoppa lite..

Juste, testa den nya fotgrejsen pappa hade köpt - duuuuunderbra!!

Perfekt efter en låång shopping-dag! Mina fötter känns helt avslappnande just nu, great ;D
Efteråt smörjde jag in dom med massa barnolja och på med tjocka strumpor, det är så lätt att glömma bort fötterna, men dom behöver ju en massa omsorg som orkar bära runt på oss hela dagarna hihi..

Eftersom jag ändå håller på och berömmer grejer (haha) så tänkte jag tipsa er om världens bästa hårinpackning!!!

Jag tror att den endast finns på frisörsalonger, jag köpte min där iallafall..den är uuuuunderbar och håret blir silkeslent! Rekomenderas!

Nu tänkte jag smaska i mig en chokladpudding haha..min storebror slängde ur sig en rolig kommentar till mig idag "Om man läser din blogg utan och känna dig...man kan tro du är värsta tjockisen, du äter hela tiden" hahaha roligt, men vadå? jag älskar mat och choklad? Let me enjoy hihi (a)

PUSS

Nytt i garderoben!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jag var sugen pà en lite mer färg-glad halsduk och rätt som det var hade jag en runt halsen!
Mamma fördriver sin tid under vintern genom att sticka massa ting till mig och syrran, syrran fick en assnygg chockrosa  väst för nàgon vecka sedan (kan visa en bild pà den när hon kommer ner) och dà kanske mamma tycke att det var min tur nu? I vilket fall som helst sà blev den jättesöt! Tack mamsen<3


Söt va?

Mirna, mamma hälsar att du bara kan välja ut färg och så stickar hon en till dig också!

PUSS

Lite onödigt inlägg sådär..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Sitter min en mud-mask i ansiktet..mitt hår är mjukare än någonsin och mina naglar är lackfria och korta (tyvärr), var tvungen och klippa av mina långa fina naglar eftersom en bröts(!) and we all know how ofräscht det är med olika nagellängder? Haha ;) Nu är det av med masken - på med lite brun utan sol och sedan ett skönt fotbad! Åh, livet är underbart hihi =)

PUSS

Skäm bort dig själv!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Medans jag letade efter en passande bild till mitt förra inlägg så hamnade jag på Aftonbladets hemsida, där det tipsa om hur du gör ditt eget lilla hemma-spa, perfekt och visa upp här tänkte jag då!
Så voíla - skäm bort er själva nu! För det förtjänar ni era snyggingar ;)


Skäm bort dig!

Hemmaspa

Fixa skönt hemmaspa och spara slantar

Peeling, pedikyr och massage.

Gör ditt eget hemmaspa - utan att tömma plånboken.

Aftonbladet tipsar om hur du enkelt skämmer bort din kropp på balkongen eller i gröngräset.




Fila föttena fina

1.

Tappa upp ett härligt bad, välj fotsalt för trötta fötter eller en mjukgörande produkt för riktigt torra fossingar.


2.

När fötterna mjuknat efter cirka en kvart är det dags att fila ner förhårdnader, men var försiktig så att du inte filar för mycket.


3.

Fila sedan naglarna försiktigt. Peta ner nagelbanden med en pinne och smörj med nagelbandskräm för att motverka sprickor.


4.

Måla med ett somrigt lack. Mavalas minilack för cirka 35 kronor är perfekt för den som vill byta färg ofta.


5.

Avsluta med att gosa in fötterna i en riktigt fet och härlig kräm.


Det här behöver du:

ci Fotfil

ci Fotsalt

ci Fotkräm

ci Nagelbandspetare

ci Nagelfil

ci Nagelbandskräm

ci Nagellack





Christinas tips:

Christina,-Hudterapeu

Christina Håkansson, hudterapeut på salong Visage i Stockholm:

- Såpa eller diskmedel fungerar precis lika bra i fotbadet som professionella produkter. Tänk på att försöka fila naglarna så rakt som möjligt, annars kan man få nageltrång.


Ansiktet behöver fukt

1.

Rengör ansiktet ordentligt med en produkt som passar din hudtyp.


2.

Peela försiktigt i cirkelformade rörelser med en finkornig peeling. ACO Scrub från Apoteket för 44 kronor är oparfymerad och snäll mot den känsliga huden i ansiktet.


3.

Lägg en mask anpassad för ditt ansikte, men se till att den innehåller mycket fukt och näring - det behöver alla sommarhudar!


4.

Avsluta med en fuktkräm. ACO Protective day cream med

vitamin C för 140 kronor gör huden sommarsmidig.


5.

Sen är det dags att sätta färg på ögonfransar och -bryn. Den allra smidigaste produkten är Depends frans- och brynfärg för 89 kronor som appliceras som en mascara.


6.

Plocka därefter brynen med pincett.


Det här behöver du:

ci Rengöringsprodukt

ci Peeling/scrub

ci Ansiktskräm med fukt

ci Pincett

ci Frans- och brynfärg


Christinas tips:

Gurkor på ögonen är faktiskt inte så dumt. Fungerar både lugnande och svalkande. När du plockar brynen, tänk på att den högsta punkten ska ligga i yttervrån på iris. Plocka försiktigt underifrån - och inte för mycket.

Peeling för kroppen

1.

Ett måste för en jämn och fin solbränna är att kroppens döda hudceller har avlägsnats. Fukta därför kroppen och skrubba med en peeling. Söndags favorit är Body shops somriga Satsuma body polish för 139 kronor. Tänk på att inte skrubba för mycket på samma ställe och sluta direkt om det börjar göra ont - peeling ska vara skönt!


2.

Avsluta med att skölja och smörj därefter in hela kroppen med en härlig lotion.

För att lyxa till det ordentligt och få i?gång blodcirkulationen, massera med en härlig olja. Body shops Monoi miracle oil från serien Spa wisdom är en bra allroundolja, pris 205 kronor.


Det här behöver du:

ci Kroppspeeling

ci Hudkräm

ci Kroppsolja


Christinas tips:

- Grovsalt och olivolja fungerar precis lika bra som professionella produkter för den som vill göra budgetspa. Och glöm inte solskyddsfaktorn, välj en sort som innehåller titanium-dioxid för bästa skydd.

Ge håret en kur

1.

Tvätta håret med ditt favoritschampo, två gånger

för att få hårbotten riktigt ren.


2.

Använd en inpackning som passar din hårtyp.

Barnängens Aloe vera yoghurt för 35 kronor är prisvärd.


3.

Trä en plastpåse på huvudet och linda därefter om en varm handduk. Eller använd helt enkelt värmen från solen för att få inpackningen att tränga in i stråna.Avsluta med balsam för att stänga hårstråna igen.


Det här behöver du:

ci Schampo

ci Balsam

ci Inpackning


Christinas tips:

Använd uv-skydd för håret om du inte vill att det ska blekas.

Massage för händerna

Börja med att peela händerna försiktigt, använd samma produkt som till resten av kroppen.


2.

Lägg eventuellt händerna i ett ljummet bad och avsluta med en skön handkräm. Luta dig tillbaka och massera med långsamma rörelser. Klassikern Atrix för cirka 30 kronor passar alla händer.


3.

Ta slutligen hand om naglarna precis som du gjorde med tånaglarna.


Det här behöver du:

ci Peeling

ci Nagelfil

ci Nagelbandskräm

ci Nagellack

ci Handkräm


Christinas tips:

Använd gärna en handkräm med solskyddsfaktor på sommaren för att undvika pigmenteringar på händerna.

Hemma-spa!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jag tigger stryk. Klär på mig tjockt och varmt stoppar kameran i fickan sätter in hörlurarna i öronen och ger mig iväg, solnedgång åååh, tar fram min kamera för o klicka en bild....tut-tut-tut BYT BATTERI.....hahaha kill me, jag är så klantig!!
Så fin solnedång, klicka kort med mina ögon istället så nu finns dom i mitt huvud iallafall..jag önskar dom uppfann det som jag och Sanet ofta pratar om..bluetooth från hjärnan till datan..då kan man överföra konversationer, bilder, tankar ALLT MÖJLIGT! Skulle inte det vara typ underbart!? Haha I'm such a teknikfreak..Jaja iallafall, här hemma möttes jag av nygräddade pannkakor - mums! Så nu har jag ätit mig mätt och sitter här, tänkte strax börja med mitt lilla hemma-spa..Har tänkt att noppra ögonbrynen, fixa naglarna, hårinpackning, kroppspeeling och ansiktsmask...ja, här blir det hela köret! Juste, fotbad också, pappa har köpt en sån där grejs you know hehe..tar in kameran på laddning nu så jag kan ta lite bilder! Tänkte starta nu med en gång så vi hörs sen babes!
När jag är klar kommer tipsen jag prata om tidigare och nytt i garderoben

BISES ;)

Morgonpromenad..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Godmorgoooon gott folk :D
Hur mår ni idag? Själv mår jag underbart! Somna vid sex igår(!) men eftersom jag vakna för typ 40 min sen så har jag ändå fått mina 8 timmars sömn så det är lugnt :D
Ligger just nu i sängen med laptopen på och känner att jag verkligen bodde gå upp och äta nu eftersom magen gör sååå ont..
Idag blir det hemma-mys..som jag sa, här är precis allting stängt på söndagar tyvärr..det ända negativa typ..alltså inte ens Coop och sånt är öppet här on Sundays!? Jag tycker det är sjukt..Men kioskarna är iallafall öppna om man skulle hamna i en akutsituation..va nu det skulle va hehe..Iallafall, idag runt 7 kommer broshan hit från Sverige, det ska bli kul =)
Efter maten tänkte jag dra på mig mjukiskläder, gympadojjerna, en mössa och vinterjackan och sedan dra ut för en promenad vid sjön..Ipoden och kameran gör mig självklart också sällskap..ska försöka ta lite bilder så ni ser hur fint det faktist är här!

Om ni undrar vad jag gjort vaken i sängen i 40 min så kan jag säga att jag läst ut Vecko Revyn och kommer senare med lite roliga tips som jag läste..om hur man totaldissar killen på krogen haha..väldigt kul..

Nej nu måste Gona fylla magen, hörs senare! KISS

No sleep..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Har fortfarande inte somnat..ligget och tittar på stand-up komedi och får mig ett gott skratt istället för en god natts sömn..icke bra men whata hell, får sova hur länge jag vill imorgon ändå! Imorgon tänkte jag faktist göra mig ett litet hemma-spa! Alltid lika mysigt med sånt :) Imorgon kommer broshan, då kommer jag nog inte kunna uppdatera så ofta eftersom han också är en datanörd tyvärr..men I'll do my best to uppdate you people as often as I can ;D

Nu ska lilla Gona försöka sova till lite lugn house-musik...Godnatt!!

xoxo

Lördag

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Hej!
Vad gör ni denna lördags-kväll? Festar maybe? Känner verkligen för att göra mig fin, klä upp mig och ut o shaka loss hehe..får fan ta och dra med syrran ut när hon kommer hit..cause we all know vilka hippa fester vi kommer in på här nere ;) Syrran är 7 år äldre än mig men ack så kul vi kan ha ändå..speciellt när det gäller fest, då går det åt som fan!
Önskar ändå att vi hade typ 3 års åldersskillnad..det skulle vara något, då skulle vi varit ute och rest hela tiden tror jag haha..nej men vi har faktist planerat in lite resor här och där nu :P Spelar ingen roll att jag inte är 18 ännu, jag fick ju börja hänga på resorna med henne redan vid 14års-åldern =)
Idag är broshan ute och festar hörde jag iallafall..hur fan orkar man festa dagen innan man ska resa? Orka va bakis på flyget nej fyfan..men min käre bror, han tackar aldrig nej till fest..alla hans pengar går till fest..för han vill inte gå ut och festa som vanliga människor, han måste alltid styla sig och beställa bord och helrör och allt va det är! Äh jag föredrar att spendera hela min tid på dansgolvet! Bord har jag väl hemma hehe ;P

Jaja nog om fest nu, har precis hjälpt pappsen med lite pappersarbete, pappa äger en liten resebyrå, Etno Fly och han jobbar hemifrån, fast nångång i veckan när flyg ska iväg så är han nere vid flygplatsen hela dagen, idag var han det så nu kom han hem med massa namnlistor o grejer..ganska kul faktist, så roliga namn folk kan ha..haha nej va taskig jag är, men jag är bäst på sånt här i familjen, typ hjälpa till med sånna här småsaker som att fixa biljetter, räkna pengar, fixa med kvitton o allt sånt här som kräver att man är nogrann..vilket också gör att jag tjänar lite extra slantar hihi..
Nu tänkte jag fixa lite popcorn och ice tea (mmmmmmm) och sedan placera mig framför TVn med pappa och mamma och titta på någon bra film =)

Godnatt!
Bises ;)


saknade min vän nina när jag fick syn på den här sidan på ELLE..

Grrr..

Kategori: Schweiz vinter 08/09



HELLO YOU!

Lite shopping..

Kategori: Shopping

Det blev lite shopping idag också..
En halsduk och en mycket bekväm BH fick följa med hem!


Mysig stor halsduk..I like (=


Ni vet vad jag tycker om underkläder på bloggen..men, ja tänkte eftersom jag är i Schweiz så kan jag göra ett litet undantag ;P

Nu är pappa hemma från jobbet så nu blir det middag! Gotttflott hehe =)

BASIER

Nyår är överskattat..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Är det bara jag som inte drabbats av denna jag-måste-hitta-en-nyårsklännings paniken? Fyfan va nyår är överskattat!
Överallt läser ja "OMG PANIK INTE HITTAT NYÅRSKLÄNNING ÄN" lalalala ORKA! Alla inkl. du själv kommer ändå vara så packade så ingen kommer varken bry sig eller komma ihåg din lilla klänning! Så snälla flickor, dra bara på er något och va glada!

Visst jag gillar nyår men det verkar som det är bara jag som tycker att det är överskattat? Min familj flippar över totalt på nyår, min syster är snart 24 år och hennes första nyår utan familjen var förra året(!) Dom ställer fram mat till 50 pers även om vi bara är 10..dom börjar fixa i hemmet från kl 11 på morgonen till själva tolvslaget, fastän det är bara familjen som ska vara där..Dom byter om 30 gånger under kvällen för att det är "obekvämt" fastän någon sällan tar kort..Dom dricker och blir packade fastän dom bara ska gå i sängs efteråt...Ja, ni förstår nog.

För mig är en perfekt nyår att vakna lugn och stressfri den 31 december, ta ett bad, äta en stor frukost...chilla hela dan, börja fixas vid 6, kanske göra en liten annorlunda frisyr? Sminka sig lite extra och ta på sig den lilla (BEKVÄMA) svarta..skyhöga klackar och äta en middag med sina flickor..sedan drar man vidare på en liten förfest med massa housemusik..Slutligen drar man till en mogen fest med inte allt för fulla människor utan sofistikerat folk som vet hur man har skoj..där dansar man hela natten lång och väntar in tolvslaget, och skrattar och har kul, och dricker goa drinkar och äter plockmat! När klockan börjar bli för mycket tar man en taxi hem och deckar i sängen med sina tjejkompisar..
Visst låter det härligt? Ja, så skulle jag vilja fira nyår..

Och folk som ser ut som de just sett en utomjording när jag säger att jag firar nyår hemma fastän jag snart är 17(!)
Men va? Jag personligen tycker att jag är alldeles för ung för att fira nyår ute! Jag tänker inte låta mina barn fira nyår ute förrens dom bli 18! Herregud va händer med denna värld..jag kommer ihåg när jag var 14 och kände folk i min ålder som firade ute, det tycker jag bara är sjukt! 500 pers i en liten lägenhet där alla killar bara häller i sig ölen och försöker få ett ligg..medans tjejerna med korta klänningar så trosorna synd särar på benen för det är ju "nyår"..ush nej, hemmafest på nyår är inget jag direkt skulle tacka ja till..eller ännu värre - lokalfest!? Ni vet vad jag tycker om sådant..

Iallafall ska inte komma ur ämnet nu..men tjejer för guds skull stressa ner och fira nyår lite mer normalt, man vill ju inte bli full för tidigt så man missar hela kvällen..*host* fjortisar..


PUSSS

Yeah

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Visste ni att det faktist finns ett horoskop som heter Cancer på franska? Sjukt I know..låg och läste en tidning på franska igår..eller hahaha vem försöker jag lura? Jag tittade på bilderna bara såklart..Då såg jag, där stod det klart och tydligt: Cancer..

Kräfta blir det då va?

Min såg snygg ut iallafall haha Capricorne yeah haha (a)

Sexig stenbock haha ;)

Juste..gick ut iallafall! Mamma tvinga med mig hehe..så det blev massa godsaker hehe..Fick även syn på dessa:

Då tänkte jag att nu är det fan dax att jag tittar på filmen (Twilight)!! Så fort jag är tillbaka..I swear, I have to! Haha..

Dom är så trevliga här..alla bara går runt omkring och ler..And I could die for the french!!! Varför valde jag inte franska som språkval när jag gick i sexan? Varför varför varför? Bajs på mig. Eller..bajsa inte på mig egentligen (haha), ja valde ju ändå någonting som intresserar mig tusen gånger mer - englishhhh hihi :D
Nåväl när vi var nere och handla så fick vi varsin sån här, mamma och jag..

Inte särkilt charmiga men ändå söta på sitt sätt haha..

Tänkte ta lite kort på vårt kvarte men blev inte så mycket..haha tog två bilder..

En av flera china-restauranger..


A hooker-store!
Finns massa prostituerade kvinnor (horor) här alltså! Precis bredvid oss står det stort: SEX SHOP och så finns massa lättklädda kvinnor utanför som är till salu..sjukt, nu på vintern har dom typ bara underkläder och stora (säkert svindyra) pälser på sig, och när man går förbi öppnar de dom, som på film ni vet haha..Ja, iallafall tänkte ta kort på dom för o visa er, men vågade inte haha..kändes lite weird och ta upp min kamera och klicka foton på massa halvnakna kvinnor som stirrar rakt i ögonen på dig utanför en sexshop..aa ni förstår nog hehe..

Nu sitter jag iallafall och njuter av detta..

muuuuuumma!!


KISSKISS

Godmorgon!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Godmorgon! Ja, jag säger godmorgon, eftersom det inte var så länge sen jag vakna :P
Med tanke på hur länge jag sover ut här så märker jag hur mycket jag behövde detta lov..därför ska jag fanimej njuta av det! Synd att jag måste plugga också..bajs =( Men det ordnar sig nog..
Vaknade iallafall för ungefär en timma sedan och hoppade rakt in i badet och har legat där i en timma ungefär, nu sitter jag här insmörjd och glad haha..väntar på att mamma ska komma hem med frukost! Frukost är verkligen dagens höjdpunkt här..så himla gott!
Känner verkligen inte för o gå ut idag, vill bara ligga hemma o vila MEN känner ändå att eftersom ALLTING är stängd här på söndagar (imorgon) så vill jag ändå uttnyttja denna lördag och istället stanna hemma o vila imon? hehe mitt dilemma..äh får se hur det blir, hör av mig senare!

Nu är mamma hemma! PUSSS

Shopping in Genéve

Kategori: Shopping

Brukar inte gilla att handla kläder på second hand men dom här koftorna var ju bara för söta!



I like =))


Supersöta ju!
Eller, Vad tycker ni? Should I keep them? Komigen nu, help me!


En casual halsduk från H&M fick också följa med hem, lite söt sådär =)

Nu måste jag sova, GODNATT!

PUSS

Jag är en fryst jordgubbe..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

  Hur naturlig är du ?
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 21

5-10 Naturlig som naturen
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Vem fan kom på den här? Haha så töntig att jag var tvungen att göra den..

Ingen rubrik..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Hallå så :D Händer denna fredags kväll? or should i say natt?
Själv chillar jag i mitt rum..skulle packa upp mina kläder men nu ligger jag bara på alltihopa..

Jaaa..miniräknaren är med, blir ju massa Matte B nu på lovet =(



Juste ja, var på Zara idag, brukar alltid hitta massa fina saker i Zara här, men olyckligtvis så såg jag ingenting som jag tänkte "åhh jag ska ha den!" idag,,eller jo..ett par gladiator skor..sen kom jag på att jag redan har dom hehe..Nej men är lite smått besviken just nu, får hoppas på att det dyker upp lite nya fina grejer!
Ohhh hade helt glömt bort att Starbucks faktist finns här! När jag fick syn på den idag fick jag ett leénde på mina läppar! Längtar tills syrran är här så vi kan sätta oss där i flera timmar och tjöta..inte så kul o sitta ensam på café utan en laptop åtminstone ju? haha (a)..

Julpyntet förresten..jag saknar vår gamla stora gran hemma i Sverige, men eftersom vi inte varit hemma under jullovet under 3 lov nu så var det ett bra tag sist jag såg den! Mamma julpyntade för fullt även fast hon visste att vi skulle iväg men julgran tyckte vi barnen var lite föör mycket med tanke på att vi faktist inte ens är hemma! Här får vi inte plats med en stor tjock gran tyvärr så min lillebror valde ut en liten minigran förra året, som han även hade sönder, så den ser ännu förjävligare ut längst ner haha..men äh det får vi täcka med presenter =)


Före: En stackars ful julgran..


Efter: En mysig liten filur!


Pizzan från den italienska pizzerian precis under oss var förresten himmelsk god!! Vill ha en till!! (fastän jag är proppmätt!)

mmmmmmmmmizza hehe..

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Tänkte ta en "Dagens outfit" eftersom det var så länge sen sist! Inte för att jag var så speciellt klädd men bara sådär you know =)


Tunnika - Gina T
Kofta - Gina T
Skinnjacka - Zara i London
Tights -Åhléns
Stövlar - Weddins
Väska - H&M

Ursäkta för mitt utseende där, för lite sömn tänker jag skylla på..

Julpynt och pizza!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Nu har jag och lillebror precis pyntat vår lilla gran här! Nu ser det extra mysigt ut här =)
Pappa beställde nyss hem pizza också så nu är det njutning på G hihi..hoppas ni har kul därhemma denna fredag! Längtar till syskonen också kommer ner hit, då blir det ännu roligare! Wuhu :D

Hörs senare, pusspuss!

Hemma i Sverige..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Oh hör mamma prata med broshan..Itman och Mirna är tydligen hemma hos oss med syrran nu..ja vill också!! I miss you guys allreadyyyyy!!! Wish you were here..love you!! xoxo

Hemma =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Helluuuu my bitchezzz hehe :D
Kom hem för en stund sen..ja, jag va ute och shoppa själv! Jag tycker det är askul och vandra omkring där med musiken i öronen och få gå in på vilka affärer man vill och kunna ta sin tid! Dessutom är det extra kul och gå omkring här eftersom man känner sig så himla snygg! Alla klär sig såååå goddamn fult! Bara dom här äckligt rika här klär sig snygg..vilket fick mig och tänka att Man behöver inte vara äckligt rik för att vara vrålsnygg - vilket jag så fint bevisar för Schweiz ;) haha..

Nej men när jag gick iväg till stan så var det så mysigt!! Jul i Göteborg? No thanx..Jul i NY? Oh yeah..men jul i Schweiz är ändå underbar! Det är så fint här..Jag har kommit till klockornas/chokladernas/bankernas land, den saken är iallafall definitivt säker, fast det visste jag ju redan :P
Idag köpte jag skorna igen, alltså dom som jag köpte i förrigår, med en sån här liten ullremsa? Det gjorde jag för att här hitta jag min storlek! Känns dunderbra att nu passar dom perfekt! Köpte även ett till par skor..jo ja skäms faktist, men ja kunde inte låta bli! som var så söta och snygga på samma gång att dom var bara tvuugna att åka med ner i påsen MEN är dock inte säker på om dom ska ända med till Sverige..kändes lite obekväma så jag får se!

Juste, glömde berätta om hur jag gjorde bort mig igår! Vi satt vid vår gate och väntade på få komma in i flygplanet, så vi satt där och pratar och så vänder sig en zigenare om och bara glor på mig, hela familjen va sådär mörka zigenare, inget emot det men hon glodde som en idiot! Sen började hennes pappa också glo på mig and I was like "Vafan glor hon här zigenaren på?" på albanska då alltså..några sekunder senare frågar hon min mamma också på albanska "Är ni albaner?" Jag höll på att dööööö, det var så skämmigt, jag bara tittade bort hela tiden och låtsades som ingenting!! Det värsta var att när vi var framme vid Köpenhamn så kunde dom inte hitta sitt flyg så dom frågade min mamma om hjälp o mamma ska alltid vara så himla hjälpsam så vi var tvungen och släpas runt med ett gäng zigenare på flygplatsen! Om dom vorre fräscha zigenare - I don't mind..men vafan! Smutsigt hår, äckliga kläder? Vart är ni påväg människor? Och dessutom började dom prata zigenska högt med varandra efter ett tag..Undrar hur dom lärt sig albanska? Jaja, det var iallafall liiiite pinsamt haha..

Håll utkik för snart kommer bilder på dagens shopping! Nu måste jag packa upp alla mina kläder!

Hörs senare, kisssssss =)

Fransk frukost

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Goddag mina kära vänner i Sverige! Hur har ni det? Regnar det som vanligt eller =/? Här är det faktist lite kyligt men inge regn på sikt och man KAN bära solisar om man så vill...vilken tur att jag tog med mig mina!

Satt uppe till 3-4 igår och hade diskussioner med pappa och mamma, det var så skönt för man kom verkligen varan närmare..Då kom jag också på hur mycket jag saknar min morbror Bekim, eller snarare min bror! Han åkte iväg för några veckor sen till Kosovo och även fast han inte brukar va hemma särkilt ofta så saknar man honom ändå otroligt mycket när han drar iväg! Tänkte tillänga ett inlägg till honom senare!

Iallafall, vaknade runt 12 av en himmelsk doft! Mamma hade lagat frukost, allt från ägg och baguetter till prinskorvar och juice..muuuuums! Älskar det här landet..Efter frukosten tog jag en dusch och tralla iväg med mamma till Coop, påvägen gick vi in till en av våra favorit second-hand butiker och där fynda jag lite grejer, niice ;D Visar bild på det senare!

Nu tänkte jag byta om och dra in mot stan, behöver checka in ett par i skor i H&M, sen blir det hem och nanna! Är så himla trött!!



BTW. PEOPLE, JAG KAN INTE SVARA PÅ ERA SMS!! Ska få ett nytt schweiziskt kort snart I think, då bodde det gå men tills dess så kan jag alltså INTE svara, men tack för era söta sms!! Love you guys!

XOXO

Farmors present!

Kategori: Shopping

Lovade ju att visa farmors present!
Här..



Mysig svart kofta - Gona likes!
Tack Granny!

KISS

Framme i Schweiz :D

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heeeeej babes! Nu är Gona framme i Schweiz och det känns underbart..bara flickorna saknas hehe..Idag har jag tagit ganska mycket bilder sà ni ska fà se mina dagar i lite mer bilder istället =)

Dagen började inte sà bra faktist..vi hade typ 10 kilo övervikt som vi fick betala för haha och dà hade dom inte ens sett vàrt handbagage..thank god for that för vihade typ 6 väskor bara där uppe!!! & vi var tre pers..det är alltid sà, vi màste alltid känna den där stressen när vi är pàväg till flygplatsen, vi lär oss aldrig..men vafan hur ska man klara sig pà 20 kg grejer i 3 veckor? Tänk om snälla flygbolag!

 
Hej, jag väger 25 kilo men är ändà söt..


Sààààà snygga flaskor! Hoppas dom finns pà hemvägen!


Mums! Vi älskar dig =)


Jag hade jättetràkigt pà planet när jag väl var vaken..Stort tack till min kudde som följde med hehe..

Precis vad jag var sugen pà! MUMS ;D


Sàg en jättestor mysig hund i Genéves flygplats..


I'm a nerd in Switzerland..


Mac Fish meny..eller Filet-o-Fish som dom säger här + räkor ohh gud va gott+ Sveriges Mäci bodde uppdatera!!


Schweiz..Chocolate country!

Okej nu en kort sammanfattning av dagen.. Flygplatsen, köpte massssa gott att ha med oss pà planet sen var det 45 min flygresa till Copenhagen, dà sov jag som en stock och fick kramp i rumpan!!
Sedan gick vi runt lite i Köpenhamns flygplats, mamma shoppa lite krämer som vanligt och sen gick vi pà flyget igen..dom första 30 min INNAN flyget hade gett sig iväg sà vräkte jag i mig mat och godis som en gris..resten av vägen sov jag igen, skönt men jag är fortfarande otroligt trött!
Iallafall när vi kom till flygplatsen möttes vi av en glad pappa som hade köpt varsin varm choklad och kaffe till oss och vi satte oss ner en liten stund för att "àterhämta" oss hehe..sen pàvägen hem fràgade pappa som vanligt: "Restaurang eller McDonals?" och jag och lillebror svarar som vanligt samtidigt: "MCDONALS!!" och sà lämna vi hem ala väskor och gick iväg till Mäci, nu äR vi iallafall hemma, vi satt och titta pà film och chilla och äter av en mmmmmmumsig choklad!
Juste..är sà nyfiken, sàg dom här i rummet..

Nyàrsklappar till mig och syrran..àh I'm curious!!

Nu dricker mamma och pappa vin och jag dricker baylis med is, gu va gott! Nej nu ska jag vara social! Hörs imorgon, PUSS HONEYS!!!

NU DRAR JAG TILL SCHWEIZ!

Kategori: Allmänt

Helluu!!
Nu har jag hunnit duscha, klä på mig & fixas och äta, känns skööönt haha =) Men en sak som jag inte gjort ännu är att packa..omg vilket packtjöööt men jag har faktist lagt ut allt jag ska ha med, mamma ska hjälpa till och packa ner bara, jag är inte så bra på sånt, mamma har sina trix så hela hemmet får plats i en resväska förfan haha ;P

Men detta blir mitt sista inlägg i Sverige för iår iallafall! Biljetterna till Beyoncé är förresten bokade! Nina ska hämta ut dom på Måndag..Nu tänkte jag slappa lite..Oh nu kom precis farmor med en tidig födelsedagspresent, va kul! Hon är ju inte med oss där nere så jag fick den nu istället..jättemysig svart kofta! Visar bild på den sen!

Nej nu drar jag! HEJDÅÅÅ SVERIGE..eller som man säger i Schweiz AU REVOIR LA SUÈDEAU!!! eller nått hehe..ha det bra nu! Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt från mitt andra hem =)

BAISER

Nu kommer jag pappa..eller som du helst vill kalla dig själv "The best looking man in the world" haha skööön papps ja har va ;D

Väldigt gammal bild av pappa som leker jage med mig (i kjol) och min kusin (i Kosovo) hahaha kul va det!

Även detta en ganska gammal bild, typ sommaren 06? Jag & Pappsen i Montenegro iallafall =)

Inte ÄN packat!

Kategori: Allmänt

Jag bodde skämmas..för vet ni vad? Bilen hämtar oss om 3½ timme för att ta oss till flygplatsen..och jag har inte ens packat!!!! Det här börjar gå till överdrift! Men ni förstår mig inte, jag har verkligen ingen energi! Vaknade runt 5 utav att jag kände någonting hårt mot min rygg..jag hade somnat över alla mina kläder och smycken..inte bra. Om mamma visste att jag inte packat ännu och istället sitter HÄR! She would kill me haha! Men jag sitter faktist inte bara här och gör ingenting, jag står och väntar i luren, dom sa 30 min och nu har det gått 10 så om 20 min kan jag äntligen boka dom 5 biljetterna  till Beyoncé =)

Vet ni vag jag längtar till just nu? När jag sitter på planet med en gó baguett, juice och är omringad av massa tjejtidningar, självklart så joinar ju också min rosa lilla Ipod mig! Dock med såååå gamla låtar att jag ibland lägger ifrån mig den! Jag tycker det är jättejobbigt att byta låtar haha orkar inte sitta där och välja ut o därför har jag fått lyssna på samma låtar sen ja köpte den(!!) Fan..får ta och fylla på den med färska låtar när jag kommer fram =) and btw får inte glömma en kudde på planet förfan, alltid så himla obekvämt på planet tycker jag..first class som economy class, jag gillar liksom lägga mig över alla tre stolar inte ta bak stolen! They should do beds in planes! Eller det får jag spara till mitt egna privata flygplan när jag blir stor ;) hehe..

Nej nu är det 10 min kvar, mamma kommer komma in när som helst so I should go och packa hehe..KISS!!

Fortfarande inte packat..

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inte packat. Jag är heeelt död och det ända jag vill göra nu är att S.O.V.A!!!
Fan va jobbigt..orkar inte..hörs imorgon, byyyyyyyyyye!

xoxo

Imon far jag iväg!

Kategori: Allmänt

Imon drar jag iväg till Schweiz..Genéva. Oh va skönt det ska bli! Vi komer va framme runt 6-7 tror jag, då kommer vi antagligen köra med vår tradition - Mäci! Alltid när vi reser dit kommer vi fram vid typ samma tid och då är det alltid McDonals vi brukar dra till!

Jag har inte ens packat!! Förr var jag alltid sån som packa typ en vecka i förväg och var helt ivrig inför packningen..men nu packar jag alltid kvällen innan..som i somras, då kom vi hem typ 12 från Liseberg och jag packa mina kläder typ 2 på natten..o ja skulle resa på morgonen dagen efter och vara borta i över 2 månader..hehe ja, jag är lite konstig. Tänkte börja packa nu men jag orkar verkligen inte..önska Shabbu va här, hon gillar ju sånt!

Imon måste jag upp tidigt också, bilen kommer inte o hämtar oss förrens kl 1 men jag måste ringa och boka biljetter kl 9 imon..Så jag, Itman, Mirna, Nina, Tara & Gime intar Scandinavium den 11 maj klockan 19.00..ska bli sjukt kul och se Beyoncé..she is soooo hot! Vet inte om någon mer ska på, vi får titta md Shabbu när hon återvänder och Tasch, are you comming? Haha :D

Fan, tänkte på en sak..jag älskar när man dagen innan man reser går ut och shoppar massa nödvändiga saker inför resan..som typ deo, krämer, rakhyvlar osv..jag saknar det där! Synd att det aldrig behövs, för vi bor ju i Schweiz också så vi har allting sånt där hemma..vilket jag anser är lite tråkigt hehe..

Nu sitter alla i köket och röker vattenpipa och äter bullar..mys, jag måste gå hehe..förresten får inte glömma o ta med vattenpipan!! Oh gud, jag kommer glömma en massa känner jag! Men jag ska ta med mig jäättelite kläder, annars får det inte plats påvägen hem allting haha :(

Hörs imorgon söta ni! PUSSSS


Fick hem den här grejsen tilsammans med SOLO för några dagar sen..undra om den är bra? Den luktar inte alls bra iallafall..

Och så fick jag hem Cosmo idag också! Vilken perfekt tajming, till flyget imon you know :D

Underbar dag med mina flicks!

Kategori: Shopping

Heeeej lovers!
Hur mår ni? Jag är lite smått ledsen faktist..är sjukt glad över min resa men känns som jag redan saknar mina flickor..vi har skrattar ihjäl oss idag och innan dom fick bad jag dom vara kaxiga mot mig när jag är borta så ja slipper sakna dom så mycket hahaha!

Nu tänkte jag visa bilder först på shoppingen från idag sen bilder vi tagit idag =)



Fina smycken och sköna skor till både vår höst och vinter!

Här är den sexiga jackan syrran fick av mig! Hot ellerhur?
Allt är från H&M..God bless H&M!


Underbar dag helt enkelt! Tack babes!
LOVE YOU! KISS

Itman & Mirna

Kategori: Allmänt

Blev inget jobb idag - skönt! Just nu sitter Itman & Mirna här och vi röker vattenpipa =) Köpte lite grejer idag, skor smycken och en present till syrran! Hon ska få den idag eftersom hon måste testa först. Eller hon fick den precis..Mirna tyckte att vi skulle göra en lek, sätta små ledtrådslappar överallt tills hon stuligen hittar sin present! Hon fick en skitsnygg kort skinnjacka! Kommer med bilder på allt sen, nu ska jag vara lite social! PUSS PÅ ER!

My girls!

Kategori: Allmänt

Idag kommer inte bli så mycket uppdateringar tyvärr! Eftersom jag strax ska iväg och möta upp Itman och Nina på stan för shopping och fik, efter det blir det jobbet så ja, ni förstår nog!

Nu har jag precis tatt en dusch så nu ska jag sminka mig lite fort, ta på mig och äta en storstor frukost! And then I'm off!

xoxo


Om det är någon som är bra på att göra bort sig så är det nog vi..plus Mirna då som tar det otroligt töntiga kortet hahaha

Presenterna!

Kategori: Shopping

Här är presenterna jag fick i Lördags av mina älskade flicks!



Sanet gav mig supersnygga jeans-tights som jag velat ha ett tag nu!


Av Mirna & Nina fick jag dom här två übersnygga plaggen! Älskar den höga kjolen kombinerad med det söta linnet!

Av Binta fick jag smycken! And everybody knows I'm a big fan of smycken hehe..speciellt dom söta små rosett-örhängena!! So cutie!

Och av min kära Itman fick jag en stor supersnygg väska (som jag inte kan hitta just nu :S Så får visa upp den när jag hittat den!) Här kommer resten av grejerna älsklingen gav mig iallafall!

Vad finns i det paketet må tro?

Jo där fanns detta!

Så gulligt! Black and pink - we love it!

Fick även detta otroligt gulliga silver-armbandet av henne!


TACK SÅ MYCKET TJEJER, ÄNNU EN GÅNG! LOVE YOU! KISS

Shöpping

Kategori: Shopping

Jag satt i telefon i 52 minuter för att sedan få till svars "Biljetterna släpps imorgon klockan 9!" haha man blir ju lite förbannad :P
Jaja får vänta lite till då, nu har jag tatt lite bilder från shoppingen igår som jag tänkte visa!


Hatten som jag köpte till syrran..


Nice va?

Och sist men absolut inte minst - THE PILLOWS!

Visst är dom suuupersnygga? I'm in love with them!

I nästa inlägg kommer bilder på presenterna jag fick i Lördags!
KISS

BEYONCÉ!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! aa jag mår bra ni mår bra men VETNI VAD? Har ni hört? Beyoncé is comming to sweeeeeeden :D I just have to go! Skicka ett massmedelande till mina flickor direkt "BEYONCÉ I SCANDINAVIUM DEN 11 MAJ. NÅGON SOM ÄR PÅ!?" som vanligt så visste jag att Nina kommer svara eftermiddag (hon svarar konstigt nog alltid efter fleeera timmar när hon är i skolan) Mirna skulle komma med tråkigt svar det visste jag också hahaha "Min syster haha" men självklart visste jag va jag skulle få för svar av Itman och Tara "JAG JAG JAG JAG JAG" & "JAA!!!" Hahaha sköningar! Nej men jag tror seriöst det blir av! Det måste fan det, I mean it's fucking Beyoncé vafan!!! Problemet är bara att jag inte fattar om biljetterna redan har släppts ut och är utsålda eftersom man inte kan klicka "Köp" på ticnet :S Hoppas iallafall att dom inte släppts ut ännu!!
Skulle ju på vollybollyn men vakna sent! Väcktes av ett telefonsamtal från Natascha kl 10 (Då jag skulle VARA där!) så ja ni förstår..på telefon stod iallafall Natascha bara och garva och nyvakna jag var ganska borta haha, vi tjöta iallafall en stund och jag tror också hon är på med Beyonce! Fan va kul ändå om alla är på och samlade där :D!

Nu måste jag äta, är såååå himla hungrig! Förresten, efter lite fix och trix vet jag exakt vad jag ska köpa till min syster idag! Hon fyller inte år förrens 13 januari men den här grejen kan inte vänta! Hon kommer älska den =)

Hörs sen babes! PUSS



Vem vill missa och se en av världens vackraste kvinnor LIVE liksom? Not me, that's fo sure!

En av mina nya favoritfilmer..

Kategori: Allmänt

Alla som tittat på Titanic idag eller? Alltså jag har en speciell känsla för den filmen..den är så bra, att jag inte kan titta på den! Jag mår alldeles för dåligt så jag låter bli! Titanic är alltså för bra. Jag har ju visserligen sett den tusen gånger men den där känslan jag får inombords gillar jag inte, går inte att sova hela natten efteråt! Tänka sig att en film kan göra så mycket va!
På tal om film! Filmen jag prata om som jag såg i söndags - se den! Filmen heter Taken och handlar om Kvinnohandel.
Att dömma från bilden så kan jag förstå att ni tror det är någon dålig action-film men NEJ! Jag avskyr verkligen action-filmer! Den här är inte en sådan, den är riktigt grym!


Men en sak först - ni kommer få en jävligt vrickad bild av albaner! Dom framställs som världens känslokallaste idioter i filmen och jag kan inte säga att det inte är sant! För att i den del av Albanien (Trojana) som dessa män kommer i filmen kommer ifrån så är dom på det viset, som dom säger i filmen, till och med ryska maffian fruktar dom. Dom är helt fucking sjuka alltså. Men kom ihåg att inte dra en slutsats om albaner nu va! Jag satt och skämdes när jag titta! Men dom i Trojana är faktist kända för att dom är elaka varelser. Förresten så kommer jag ju inte ens från Albanien utan Kosovo hehe..

Iallafall, den här filmen fick mig att känna som att jag satt på nålar! Jag fick nackspärr och ont i magsäcken (det får man när magkatarren slår till) för jag var så oerhört stressad och nervös under hela filmen att det inte ens gick att slappna av! Se den - men INTE med era föräldrar! Mamma tjötar huvudet av mig nu pga den filmen.. Måste kritisera filmen för en sak bara..Huvudrollen tycker jag dom kunde gjort liiite mer realistisk..ni kommer fatta när ni ser den, vill inte avslöja alldeles för mycket! Men NI MÅSTE SE DEN! Speciellt ni unga tjejer! 

Iallafall nu tänkte jag ta en dusch, satt och tjöta och åt så länge med mamma och syrran att jag glömde bort tiden! Får lite panik nu också med tanke på att jag har ingen aning om hur man tar sig fram dit jag ska och vilken tid jag måste ge mig av lalala..visst västtrafik finns ju alltid men vilken väg ska man ta där borta :S Sanet har inga pengar på mobilen så kan ju inte fråga henne om o träffas..fan va jobbigt haha! Äsch får hitta en utväg, nu börjar ja bli sömnig så snabbt in i duschen! GODNATT! KISSKISS

Mina sköningar =)

Kategori: Allmänt

Heeeej! Och förlååt! Försökte mobilblogga igen men funkar ju fan inte! Jävla mobiljävel!
Idag vaknade jag ganska sent faktist, hade bara ekonomi ju så jag började halv 1, när jag kom dit var jag så nervööös herregud haha!! Men nu är det äntligen ööööver är så himla glaaaad!! Imon ska vi ha "avslutning" (fastän vi slutar på fredag) i Högsbo, vi ska spela Beachvollyboll med hela skolan tillsammans haha! Ska bli så jäkla kul :D
Efter skolan mötte jag förresten upp Natascha och gick runt på stan, då träffa vi på Tara & hennes vän och stod och prata väääldigt länge, tur var det för sen drog vi med oss Tara och gick och åt på ett cafe, fyyfan va gott hehe..Blev en jäkla massa tjöt, efter det gick vi runt och det blev lite shopping och så, så ringde Mirna och ba "SKITSNYGGA USA-KUDDAR PÅ CHILI, KOM HIT!" och vi typ flög dit haha, dom är sååå snygga! Jag köpte två stycken, kommer bli så fint i mitt rum med dom nu..åhh TACK MIRNA <3
Sen köpte jag en jättefin..va säger man? Inte hatt men..jo kanske hatt haha? Till min syster från H&M..bara så, inget särkilt :P Vet bara att hon har sånna olika färger så svart är ju klassiskt och fint så ja, den fick hon =) Ett armband fick också följa med hem, jättefint..speciellt till sommaren när man e bruun oohh..
Självklart köpte jag även lillebrors present..men problemet är, jag bodde köpt den imon, för så sjukt nyfiken som mamma är så är mitt stora problem just nu VART jag ska gömma den? Hahaha fyfan..får fan ta o låsa rummet när jag drar ut imon! Iallafall efter det satte vi oss i McDonals i flera timmar och bara tjöta..så skönt och träffa mina söta flickor!

Imon ska jag träffa Itman & Nina efter vollybollen, det ska bli roligt, Itman kommer bli galen när jag visar mina nya kuddar! Hahaha :D

Förresten, tänkte precis lägga in bilder på allting MEN självklart så dör min kamera, som jag för övrigt glömde hemma, så inga bilder idag inte =(
Nu blir det en lång skön dusch sen ska jag och syrran laga mat!

PUSS

=)

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har jag bara ett fåtal uppgifter kvar and then I'm done with kapitel 7! Känns verkligen som jag har grepp om den nu! Vi skulle ju kunna alla 5 kapitel men själva provet handlar mest om kapitel 7..6an och 5an plugga jag ju in i helgen (lätt som en plätt) så nu ska jag göra dom sista uppgifterna, sen ska jag läsa igenom kapitel 8 och 9 (typ 20 sidor bara) och göra tillhörnade uppgifter and then I'm done..blir nog ganska sent idag men that's cool..

Imon ska jag träffa min vän Natascha, eftersom hon inte kunde komma på min middag i lördags så ville hon träffas för en fika istället innan jag reser, så det ska bli kul..Imon jobbar jag ju också, oh lord orka haha, menmen gött med ett fyllt konto när jag kommer tillbaka från resan =)
Juste, min syster har redan köpt sin present till mig! Jag fick bära ögonbindel medans hon tog på mig den, hon var tvungen och titta hur den satt för hon ansåg att "den kan vara jävligt snygg på vissa och jätteful på andra", på mig va den antagligen snygg eftersom hon sa "åååh, du ska fan ha den!" , fick sån nostalgi..så gjorde mamma alltid förr, hon va inte säker på om det skulle passa mig bra och ville ha smakråd från syrran då fick jag ögonbindel och på med kläderna..ganska kul faktist, man blir extra nyfiken! Vet bara att det är en klänning..and that's great för klänningar är min stora kärlek just nu!

Imorgon ska jag i varje fall köpa lillebrors födelsedagspresent (25 december)..ingen vet vad jag ska köpa, och det ska förbli så tills den 25 december..han kommer bli så jävla glad iallafall! Det är jag hundra på..Mamma, syrran och broshorna? Om ni tror att jag tänker avslöja det här så kan ni sluta läsa..ni trodde väl inte att jag är dum? Hehe..
Mitt stora problem är, eller rättare sagt minA stora problem är att jag ännu inte funnit några julklappar till pappa, storebror och morbor! Alltid dom som är my big problems, jag kan inte köpa typ skjortor eller sådant, för dom ska naturligtvis alltid ha dyra märkeskläder och jag tänker fan inte ge 5000 spänn på en skortja (som inte ens är till mig!!) haha..så liite jobbigt är det, ingen av dom är typerna man köper badrock eller kalsonger till heller..Har ni några tips?

Nu ska jag fixa kaffe med choklad-smak and I'm back to the books! Så bra jag vart med koncentrationen dom senaste dagarna förresten! Så fort jag tar fram boken så är jag igång! Kanske har min stressfyllda hjärna lugnat ner sig lite? I sure damn hope so!

XOXO

Pluggpaus

Kategori: Allmänt

Pluggpaus..uh skönt =) Ska skära upp lite apelsin nu (Yeay, har börjat tycka om det!) och lägga ifrån mig böckerna för ett tag och titta på TV, skönt!
Vad gör Ni denna tråkiga måndags-kväll?

Fan, kom tänka på en sak..Min familj har både haft butik och restaurang nere i Kosovo fastän ingen har vart utbildad till egenföretagare eller någonting sådant, kanske därför det inte gick så bra? Tänk va bra om vi skulle ha det nu, och jag skulle få sköta allting? Hihi (a) nej men man lär sig faktist jäävligt mycket på Företagsekonomi, jag tror lätt jag skulle kunna hjälpa till med ett företag! Nu har vi ju fortfrande ett eget företag..Egen resebyrå i Schweiz, men det är inte samma sak, dels för att det är mer komplicerat och dels för att det är i Schweiz hehe :P
Jag får helt enkelt vänta tills jag förhoppningsvis startar mitt eget företag..om jag nu fortfarande har lust när jag blir äldre =)

Nu blire frukt och Tv, hörs sen mina vänner, pusspuss!


Mycket gammal bild på DA GEEK (jag alltså hehe)

Hemmaaaa!

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma..hungrig och trött! Idag fick vi gjort vår svenska-redovisning, så himla skönt va! Och påväg hem svängde jag in i bibblan och lämna tillbaka typ 10 böcker vilket ockå va väldigt skönt! Det ända som återstår är Företagsekonomi-provet imorgon! Imon är förresten min sista skoldag wuhu :D En hård skoldag är det dock..Egentligen har vi sovmorgon till halv 1 imorgon, frivillig Retorik, men jag ska dit ändå! Och göra klart vårt Obama-talet-analys hehe..Så ja, 2 saker kvar..Men Obama-grejsen ska nog gå ganska lätt och smärtfritt =)

Nu ska jag äta mos med köttbullar tills jag spricker sen ska jag ligga här och plugga tills ögonen svider (vilket dom gör redan nu :S) Tror nog det blir a looot of coffe tonight :( Men imorgon efter skolan ska det fanimej firas att allt är över! Då ska jag förresten träffa på Natascha också, ska bli skojsigt =)

Nej nu vill magen ha mat! PUSS

Räddare i nöden

Kategori: Allmänt

Räddaren i nöden..

Tack vare min kära Zlatan så lyckades Inter vinna sin match ;)

KISS PÅ HONOM & ER

Trött!!!

Kategori: Allmänt

Är så trött att jag inte ens orkar skriva text..har iallafall tittat på en av mina bästa filmer! Berättar imon, GODNATT & PUSS!

Födelsedagsmiddag & Julmarknad

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna som jag lovade er!

Middagen!
Kommer mer bilder när Nina skickat!



Julmarknad & hemmamys



sen så fick jag syn på dessa..

Bild 1 - Second hand-butik, när jag såg den utifrån så sprang jag praktist taget in i affären och tog tag i den..men kändes liiite surt och ge 450 spänn för en tröja som fortfrande lukta svett!
Bild 2 - (Filten) Raka vägen in i butiken och..
Jag: Den filten där, är den till salu!?
Killen(butiksbiträdet): Hehe, nej tyvärr :(
Behare: aa men va bra, då kan du få den:D (hahaha)
Killen: jaa, du kan ju alltid sno den :D:D
Och vet ni? Jag var kär alltså..Han sa ju till mig sno den!! Varför snodde jag inte den? Hahaha..

Underbar helg =)

KISS

Gratis linser people?

Kategori: Allmänt

Jag har upptäckt en really good thing! Har ni varit aktiva bloggare i över två månader? GREAT - Då får ni gratis linser!

Det ända du behöver göra är att länka till/skriva om dom i din blogg!
www.fargadelinser.com
Obs!
Är du under 18 år måste du ha du ha målsmans godkännande för att använda linser.
Enbart bloggar som varit aktiva mer än två månader.

Gör så här
1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.
2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]
3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

Så enkelt är det!

Hur gött är inte det? Jag tänkte välja ut ett par gråa till min kära syster som en liten present!





PUSS!

Byggt om..

Kategori: Allmänt

Hej!
Har bytt lite grejer i min blogg som ni märker, vad tycks?
Jag tycker inte det blev så fint så ska göra om det när jag har tid =)
Har suttit i några timmar här i mitt rum med tjejerna och rökt vattenpipat och pratar minnen..bl.a våra fest-semestrar, så skoj vi hade herregud, take back time..men don't take back our looks..haha vi satt o kolla bilder oh herre gud hur man såg ut va haha..

Har haft väldigt korta inlägg idag and I'm sorry for that men inte haft så mycket tid, förresten fick inte med mig hem någonting från Julmarknaden, men det var kul ändå!

Nu blir det film! PUSS

Film ;D

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma! Försökte faktist mobilblogga men det gick inte så jag fick vänta tills jag kom hem, Behare följde också med oss hem och vi ska (äntligen) kolla på Sex and the city-filmen! Kanske bodde plugga istället..naaej film blir roligare haha ;P Nu håller vi på och klär ut oss o tar massa kort haha, alltid lika sjukt roligt med geeksen!
Nu måste jag vara social bitchezzz, hörs sen med bilder o allt! Bio blev inte av ikväll förresten, känns inte som en bio-kväll helt enkelt, får planera in en annan dag helt enkelt =) Nu är det 3 dagar kvar wihuu :D

Hörs sen, pusssss!


My lovley bitchesss haha you know you love them!

Julmarknad!

Kategori: Allmänt

Ingen jul utan julmarknad ju! Så nu vakna syrran upp till liv efter en hård kväll och vill på julmarknad haha, så nu ska jag ta en dusch, fixa mig and then were off to meet Behare och så blir det julmarknad och fik =)
Plugget får vänta! Vad ska Ni göra idag?

The Hills-weekend missar jag ju tyvärr :( Men det får jag ta, får catch upp med dom en annan dag hehe..
Bilder från helgen kommer när jag är hemma igen, I promise!

KISSKISS

=)

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag :D Sedan vaknade jag upp med världens mensvärk så jag sjukanmälde mi på jobbet..har ju massa plugg också så det var lika bra! Nu ska jag äta frukost sen blir det råplugg fram mot kvällen, va som händer sen får vi se! Hörs senare PUSS!

Yeay ;D

Kategori: Allmänt

Det här inlägget skulle alltså pupliceras igår!! Men blogg.se you know..

Hej sötisar!
Har ni haft en bra kväll? Eller eran kväll kanske inte är slut än? Min är det :) Sista (sjuka) tjejerna gick hem precis och jag drog snabbt på mig min pyjamas hehe..Jag hade jättekul ikväll! Tack så mycket tjejer för en underbar kväll! Och framför allt tack för alla presenter, I looooove them!! Visar dom imorgon, jag orkar inte nu..Bilder från kvällen kommer också imorgon! Nu tänkte jag bara tvätta av sminket och lägga mig o somna till TVn..imon jobbar jag klockan 11 så måste upp tidigt imorgon! Kanske blir bio efter jobbet, både jag och Itman har velat se filmen Twilight ett tag nu och eftersom Amir ville träffa oss innan jag åker så tänkte vi att det blir en bra dag, söndagar är ju i allmänhet så himla tråkiga så det blir kul med någonting kul på en tråkdag haha..Fast får se hur det blir, för både jag och It har massor att plugga! Nej nu måste jag sova! Godnatt! PUSS


Trött men glad Gona!

Tack Mamma!

Kategori: Allmänt

Mamma är så söt! Hon ville inte att jag skulle städa idag så hon har skött allting själv..jag har bara degat i mitt rum, gjort lite fint och så då här inne :P Jo, jag får skuldkänslor, men mamma verkar fast besluten vid att hon ska sköta allt! Nej ska försöka hitta något och hjälpa till med iallafall!

Tittar på SOS-familj..man blir så irriterad..det är en 16årig tjej som typ inte lyssnar på sin mamma och inte hjälper till hemma och ber sin mamma om pengar till allt o skjuts överallt o lalala iallafall nu skulle man då hjälpa dom och efteråt så fråga man henne "Vad är den största skillnaden nu tror du?" And she was like "Nu när man hjälper till hemma vet man att att man får ut någonting utav det, förut var det bara som man gjorde det helt i onödan" Hur fan kan man säga så!? Är det bara jag som har lust o klappa till henne? Vadå i onödan? Var har man för syn på sin mamma om man tycker att det är ONÖDIGT att hjälpa henne!? Hur kan man vara så girig, det är ju klart du får någonting utav det, känslan att du har underlättat för den (förhoppningsvis) viktigaste människan i ditt liv.. Jag mår helt underbart när jag ser leéndet på mammas läppar när hon kommer hem från exempelvis stan och hela hemmet är skinande rent! Den där känslan är värd mer än ett par f*cking hörlurar (som hon ville åt)!! Att den här tjejens hår ser ut som..herregud jag har inga ord (she should be in prison for that hair!) gör ju inte saken bättre heller! Naa gosh bortskämda skitunge!

Herregud va ska man ha på sig ikväll! You know I love dresses, så klänning blir det definitivt men vilken? Äh..hittar nog något, nu ska jag äta! Sen följa med mamma och handla lite grejer..Juste, jag gick aldrig till stan! Orkade inte faktist..

yea yea whatever nu drar ja, hörs senare! PUSS


Min gudinna!

Skön helg!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, godmorgon peeps :D!
Hur har ni det denna morgon? Jag har det underbart, vaknade helt utvilad och har legat här ett tag och tittat på TV..Känns verkligen som en bra avslappnande helg även fast jag behövt plugga en del!
Längtar till Onsdag! Då är allt plugg över och då ska hela skolan spela beachvollyboll tillsammans! Askul!
Nu har jag precis nopprat ögonbrynen och ska börja föna mitt hår, sen blir det frukost! Tänkte dra in till stan en snabbis..är så shoppingsugen att det inte är sant!!
Ikväll kommer flicksen över, ska bli mysigt..har bara en massa att städa här hemma..men det ska nog gå fort (i wish)..

Nej nu vill håret bli fönat! Got 2 go..Vad ska Ni göra ikväll då? Chill or Party? Min kväll blir en blanding av dom två I think =)

KISS


Gammal bild på mig och broshan haha..

Nattuggla..

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och börja precis få ont i ryggen, vilket innbär att jag måste upp härifrån..Nu...nu ska jag ta på mig pyjamas, fixa några mackor och lägga mig här och titta på TV..Fan, vill föna håret nu men är så himla trötttttttt!! Äh, får bli imon istället daa..
GODNATT SNYGGINGAR! LOVE


Jag (nu) och min kära miniräknare som jag fått spendera hela kvällen med..

Bad =)

Kategori: Allmänt

Glömde publicera detta inlägg hehe..nu är jag iallafall klar med badet alltså =)

Äntligen är Idol över! inte för att jag, under några som helst omständigheter, tittade på den men bara för att jag var så himla trött på allt tjöt om Idol!!! I skolan var det Shabbu, hemma var det syrran, ute var det alla tidningar, på TV var det all reklam och på internet var det alla bloggar & msn..herregud what's the big deal, verkar ändå inte som någon lyckas ju? Nej ush tur att det är över. Nu när finalen gick, precis innan dom skulle avslöja vinnaren hörde jag från mitt rum att volymen i vardagsrummet höjdes till typ max(?) och jag hör mamma och syrran säga "tyst, tyst!" till min lillebror..självklart var jag tvungen och gå o titta vad det är som pågår hehe..aa där var ju självklart, som ni säkert förstår, Idol på TV..någon Kevin vann..det värsta var att min syster (DA geek) hade röstat hahaha nej fyfan mobbade sönder henne, hur löjligt som helst ju, att rösta på Idol-kandidater..I don't understand..Men OK han va faktist grym, han har ju flyttat hit från Malta för bara ett år sedan till sin flickvän och det gjorde ju honom lite bättre sådär hehe..Syrran gillade honom nog delvis för det, att han var från Malta alltså..she's got some love for Malta, hon var ju där i typ 4 månader och tog Cambridge-sertifikatet so yes, ja förstår varför hon gillar Malta..

Jag har nu pluggat ett bra jäkla tag och har dessutom suttit och fixat mina naglar..dom var så fula innan kunde knappt titta på dom! Så nu är dom målade och fina =)

Känner mig så duktig alltså, jag som har sånna koncentrations-problem har suttit här och pluggat i timmar nu! Känner mig smaaaart också hehe :D Det var verkligen mycket lättare än jag trodde..eller ja, så långt jag kommit har det vart lätt iallafall! Jag ska ha minst VG på provet annars ska jag straffa mig själv..vet inte hur ännu men nått lär det bli..maybe en shoppingfri månad? Låter ju (inte) bra..Nej fan, va gör jag!? Inte ska jag behöva planera ut mitt straff när jag inte ens gjort provet ännu..Andas ut (negativa tankar) - Andas in (Positiva tankar)..Ja, det lär ju funka (I wish)!

Nej nu har jag pluggat tillräckligt, sa förut att jag pluggat in 5 och 6 men nu har jag verkligen pluggat in kapitel 5 och 6 och det känns wonderbart hehe..Imon tänkte jag vakna tidigt och gå igenom dom andra..Men nu, nu får jag nog äntligen ta mitt bad! Ibland är det ändå skönt att inte bo inne i stan..här kan jag ju bada/duscha mitt på natten, föna håret också för den delen, men inga klagomål får man inte, så underbart!

LUCIA NU OCKSÅ JU! WUHUUU FAN VA KUUUUL!!!! :D (ironi..) yeah, ni kanske fattar hur mycket jag behöver det här avkopplande badet..hungrig är jag också..

Hörs sen PUSS!

Sleeeepy

Kategori: Allmänt

Ehh..ja kan säga såhär..aldrig blir något i mitt liv som planerat..eller jävligt sällan då haha..
För det första så sitter jag aldrig och pluggar vid mitt skrivbord eftersom jag blir så ofokuserad där så det inte är sant! Så då förstår ni nog att jag alltid pluggar på sängen, som numera är en bäddsoffa..där låg jag med massa stora kuddar och TVn är på, min mage var fullproppad o det var bra program på TV..vad gör Gona då..jo hon tänker att "äh, tar min lilla paus nu istället..man måste alltid vila magen (en klassiker jag även brukar köra med när det är jag som ska ta hand om disken hehe..)" men självklart (like i didn't know) så somnar jag ju..i typ två timmar hehe..men har ändå pluggat!! Vaknade för ungefär en timma sen och då har jag jobbat med 5an och 6an, nu har jag bara några uppgifter kvar sen ska jag gå igenom dom andra också..går hårdare in på kapitel 7 en annan kväll, orkar inte - känner mig sloooooow..
Nu måsre jag bara leta upp lite choklad then I'm back to the books..wish me luck!
 Är så glad att detta snart är över, är dock mindre glad för att jag precis hade fått ett mail av jobbet..lönebesked you know, får tydligen bara min novemberlön nu på tisdag..bajskorvar! Menmen pengar ska nog inte vara något problem ellerhur daddy? (a) haha ne gud va töntig jag är! Hörs senare babe! kisskiss

Plugg ända upp till halsen!

Kategori: Allmänt

Heej people :D Hur mår Ni idag då?
Själv mår jag bra men är så jävla utmattad..vaknade självklart sent idag igen..inte för sent, men sent hehe..missade min kära Mirna igen!
Skolan va underbar, vet ni varför? Jo för att jag fick VG på det stora Företagsekonomi-grejsen jag höll på o tjöta om sist! Och så fick jag även VG i slutbetyg i samma ämne! Härligt, nu får jag bara satsa på lika bra betyg på B-kursen! Jag fick även VG+ på mitt tal om Mode som jag höll i tisdags! Och så sa hon att jag ska satsa på mitt Argumenterande tal och mitt Festtal efter jul, går det bra på dom så fårt jag MVG i slutbetyg i Retorik!! Wuhu då förstår ni säkert att jag är glad idag? Dock vääääldigt trött! Skulle helst behöva sova nu men eftersom jag har prov på Tisdag så får sömnen vänta! Ska försöka hinna gå igenom alla 5 kapitel lite snabbt sen inrikta mig på kapitel 7! Alltså göra alla övningar för respektive kapitel..Tänka göra en liten planering nu..
Nu: Mat(!)
18.00 - Kap 5 och 6
19.00 - 19.30 - PAUS!
19.30 - Kap 7
 20.30 - 20.45PAUS
20.45 - Kap 8 och 9
Efter det blir det ett långt härligt bad! och så mat igen såklart hehe..
Kommer uppdatera bra idag..under mina pauser då :D

Juste! Mamma hade möblerat om hela mitt rum idag igen haha very nice! & så hade hon köpt massa gott till imorgon, gu va gullig hon är! Tack Mamma!
Köpte förresten ett roligt spel idag påvägen hem så kan bli väldans rolig att köra med imorgon, yeayea :D

Hörs senare, byeeeee!


Bild från i somras..i en mycket vacker plats i Kosovo!
 

Gaaaahh!

Kategori: Allmänt

Aj, nackspärr..har halvlegat och läst ut en hel bok precis..fan va sömnig jag är, men än är inte dagen slut, för nu ska jag ta ett avkopplingsbad (JA, ja vet att klockan är 11..) för att sedan sätta igång med bok 2..men ingen fara, blir ingen sen natt idag (hoppas jag..) såfort jag blir sömnig lämnar jag ifrån mig boken, för jag har faktist ända till Måndag till mig att läsa 50 sidor och det är ju ingentin..om den ändå vorre intressant, då skulle det var utläst på en halvtimme men ack va ointressant komedi från antiken är va..


Jag just nu (leker lite sådär söt..) ..ja, som ni ser så är humöret iallafall fortfarande uppe =)

PUSS!

Har min blogg förändrats?

Kategori: Allmänt

Mariama sa någonting till mig idag..hon sa att min blogg har förändrats..Förut pratade jag alltid om mig själv och mina vänner men att jag numera bara pratar om mode..kläder och skor you know..hon tyckte alltså det förstnämnda var mer intressant, men då fick hon som svar att jag kan ju inte bara skriva om mig själv hela tiden, då skulle jag ju framstå som värsta egotrippade bitchen!? Och är det inte så? Jag skulle inte vilja läsa en blogg där någon hela tiden pratar om sig själv, det är ju roligare med lite klädtips och musik och sånt you know..eller vad tycker ni? Tycker ni som min vän Maia att det är roligare med en mer personlig blogg eller att det är roligare med en mer "ytlig" blogg där man pratar mycket om bl.a mode?
 I wanna know så jag vet vad jag ska skriva mer om så ni verkligen trivs och kommer tillbaka dag efter dag :)

ah iallafall..om ni undrar vad jag gör så är det plugget som torterar mig..Min hjärna är fylld med ord och fraser man använde för hundratals år sedan..om ändå viktigare saker fastna i hjärnan så lätt..nä, det är inte lätt när det är svårt!
Nu ska jag tillbaka till mina böcker, ska läsa ut två st böcker idag, ska nog gå bra =)
Men utan min älskling så funkar ju ingenting..
 
Hur skulle jag överlevt om vi inte hade choklad i vår värld? Nej ush vill inte ens tänka tanken! I love it!


Hörs sen lovers! KISS

Stressfritt liv efter Nyår!

Kategori: Allmänt

Helluu my lovley readers!
Som vanligt så vakna jag senare än planerat, but hey that's me! Hade tänk och vakna 7, ta en dusch äta en stor frukost och ta det lugnt, sen skulle Mirna hämta mig vid 10 över 8 och det skulle bli en stressfri morgon..vet ni när jag vakna? Kvart i 8 hehe..fast jag tog min dusch ändå..och åt mina stora frukost ändå..hann bara inte spendera 40 min med Mirna påväg till skolan haha hon som skrev ett sms till mig igår också "Kom i tid imorgon och lämna din ipod hemma! jag kommer förbi och hämtar dig!" haha så söt!!
Iallafall idag så lipa jag faktist i skolan! Haha gud jag är en sån tönt! Orkar inte dra upp hela skiten men kan säga att det var skönt..fick ut all stressskit jag hade höllt inom mig..detta var alltså med min mentor inte mitt i skolan hahaha, roliga var att innan jag gick in sa jag till Sanet, jag kan böla där inne om jag vill men ja tror nog jag ska låta bli för det blir pinsamt! haha men tårar lönar sig! Nu fick jag som jag ville! I think..imorgon får jag veta om jag får välja bort spanskan helt och hållet! Fattar ni hur jäkla skönt det skulle va!? Då blir skolan verkligen någonting att se fram emot! Nästa termin har vi Affärsengelska och Foto också åhhh..minus spanskan skulle ALLTING vara perfekt! Så nu får jag svar imorgon, I hope those tears wasn't wasted!! hahaha ;P
Vi har iallafall planerat, jag & min mentor, att efter jullovet ska jag bli en Lugn person..blåsa bort all stress och fokusera på mig själv! Jag är en spontan människa som trivs bäst med o ta dagen som den kommer..men efter som min kropp inte riktigt hänger med i svängarna så måste jag ändra min livsstil! Nu måste jag börja planera mina dagar och följa planeringarna..känns la okey, men så fort jag är klar med skolan så kommer min vanliga livsstil tillbaka! Jag älskar ju spontanitet (om det nu är ett ord?) gillar inte för mkt planering, då känner jag mig inlåst och allt blir tråkigt! Menmen va gör man inte för skolan liksom??

Iallafall..nu är jag ju strax klar! Idag ska jag läsa ut två svenska böcker, imon ska vi planera inför lektionen vi ska hålla på Måndag sen blir det HELLO FÖRETAGSEKONOMI! (vilket jag också måste plugga idag!) Fan! Det här är min sista helg innan jag reser och jag har så många jag vill träffa innan dess..och på Lördag har jag middag och söndag jobbar jag fyfan så mycket det är att göra alltså! ååhh exakt en vecka kvar then I'm out! Imon har jag iallafall Företagsekonomi & Småföretagande (det är typ exakt samma sak) hela dan så då ska det råpluggas! 5 kapitel..äh det ska nog gå!!

Förresten! Hade fått hem lite skojigt (trodde jag) idag!

Min kära cosmo! (Var är förresten Solo & Glamour!? så jävla segt med prenumerationer alltså!), DVD-katalogen och så Information om utlandsstudier wuhuu, tyvärr fanns inte min skola med där menmen, alltid kul att få titta igenom ändå!


Men..DVD-katalogen, har väntat så länge på den och blev så glad när jag såg den ligga på mitt skrivbord..men när jag tar in o installerar den så upptäcker jag till min fasa att nästan alla skolor har försvunnit! Förra året var det typ mer än 50 skolor från Göteborg med!! Nu var det typ 10!!! Så jäkla onödigt..dom ända intressanta skolorna var då min, hvitfeldtska och kanske schillerska..men både donners och hvitfeldtskas kataloger har jag hemma och Schillerska har ju Itman hemma så japp där var 150 spänn rakt i papperskorgen! Men pengarna är inget jag bekymrar mig över, det är min besvikelse till detta som väger upp det, fan va dåligt! Hahaha ne fan tur att jag fick med de två andra bara så humöret stannar kvar där uppe :D

Nej nu blir det fan mat!!!
PUSS!

I just looove the TV!

Kategori: Allmänt

Sa jag plugga? he.he.he..roligt, inte kan väl JAG plugga 11 på kvällen inte! TVn ville ha mig mer än mina böcker..Så det blev inte mycket gjort idag alltså..Nu tänkte jag hoppa in i duschen igen för en varm skön dusch to calm my mind..sen blir det sängen!!
Sorry för dåliga uppdates idag men jag har fullt upp just nu! I'm sure you understand!!
KISS!


Här kommer en gammal bild på mig & Shabbu hos Gustav! yeah det va sjukt skoj :D

Hemma!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma! Missed me? I missed you..hehe =)
Var helt död på jobbet idag faktist..vilket ledde till mitt beslut att skippa det imon! Fan va gött med helg snart! Imon på morgonen har vi idrott - LÄNGTAR! Det var så jäkla länge sen! Vi ska leka massa jullekar, ohh I love :D Sen är det Engelska och Svenska and then..sadly stanna i skolan och plugga! Sola ska jag också imon, men då ska jag fan ha med solkräm till mina kinder och ögonlock, brände fan sönder dom stackrna sist hehe..
Nu när jag kom hem var bordet dukat för typ 6 pers men hemma var bara lillebror haha söt han är..alla hade tydligen gått över till morbrors place, så nu ska jag strax hugga in middagen själv -framför TVn såklart..är ni också sånna som nästan alltid äter framför TVn? Jag äter väääldigt sällan vid köksbordet..inte ens frukost! Bara ibland då när alla samlas och så, vilket vi alltid gör till middag iallafall men jag smiter alltid ut till vardagsrummet haha, maten blir så mycket godare med TV till ju!

Nu blir det mat sen ska jag placera min rumpa på min lilla soffa och gräva mig in i mina ekonomiböcker..det vill säga om jag kommer igång..annars kanske jag ska läsa svenskaböckerna? äh får se hur det blir hursomhelst så hör jag av mig senare!!

Har ni haft en bra dag förresten?

XOXO

Jobbet!

Kategori: Allmänt


Jag går nog till jobbet ändå, känns bättre nu! Men imon så kanske jag unnar mig sj lite ledigt..för och kunna drukna i mitt plugg =)
Vill ta mig tusen tröjor och tjocka strumpor innan jag ger mig ut i kylan men sen när jag kommer till jobbet är det sååå himla varmt så jag skulle kunna bära en tunn sommarklänning! Dilemma haha..nej mamma skulle nog inte låta mig gå iväg med en klänning? hehe..Får bli tjockt iallafall!
Mina röda kinder är nu lite mer bruna, känner mig brun & fin..men det är jag nog ensam om för ingen annan i familjen tycker jag är brun så jag ska fan förbi solariet imorgon också..vill vara brun nu förfan känner mig så ful nu för tiden! Not funny..

Kom förresten på att jag ska ha läst ut TVÅ böcker till imorgon, har lilla Gona börjat med någon utav dom? Nope..men jag har faktist haft det stressigt, skulle inte kunna memorera allt ändå! Efter skolan ska jag stanna med Maia & Alex och förbereda inför lektionen vi ska hålla på Måndag..hur jag gör nu när jag inte läst ut dom vet jag inte..jag lär nog komma på någonting hehe..

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta på mig och sen drar jag! Hörs ikväll!
KISS

Företagsekonomi B

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ja, morgon..jag vakna faktist inte för så länge sen och ni fattar inte hur skönt det var o få sova uuuuut!! I really needed that!
Idag hade vi tänkt dra in till stan, jag & mamsen men tyvärr hade vi fått en oväntad gäst här hemma som inte verkar vilja gå hem snart..så det får bli en annan dag! Jag jobbar om 3 timmar gahh orkar inte idag faktist..får se om jag orkar senare annars tar jag fan o sjukanmäler mig hihi..Idag måste jag P.L.U.G.G.A!! Har prov på 5 kapitel(!!!!!) på Företagsekonomi B nästa vecka!! Kill me slowly =) Men jag gillar ändå ekonomi så det är inte sååå farligt, om det hade vart samhäll eller historia däremot DÅÅ skulle det va tunga grejer det här! Ska försöka gå igenom kap 5 & 6 idag så jag kan dom helt! Det är dagens mål :D
Nu tänkte jag fixa ihop lite gröt, fan va jag älskar gröt alltså! So long lovers, hörs senare! PUSS!

Bojkotta fjortis-festerna!

Kategori: Allmänt

Måste bara få säga..Ni som bor i Göteborg, har ni vart i Nordstan på sistone? Herre min gud, gå inte dit! Det är tydligen någon fjortis-fest på G för det är fjortisar ööööverallt med stora planscher som ställer sig framför dig mitt i stan och frågar "Är du över 15 år?" så f*cking fula! Ursäkta språket men vafan lägg ner!! Det kom fram några stycken idag som man bara ignonera men så kom det fram en kaxig liten skitunge som ba "HALLÅ ÄR NI ÖVER 15?" alla tre svara lika snabbt "NEJ!" och fortsatte gå.."Hur gamla är ni då!?" , frågade hon vi ba "12", "13" nånting sånt haha o dom roppa efter oss "MEN NI KOMMER IN ÄNDÅ!!!" "TA DEN BARA JÄVLA ..." Vi hörde inte rikigt vad hon sa, så Shabbu vände sig om o ba "Ursäkta!? Va sa du?" och hon bara mumla någonting haha det var så kul, Shabbu förklara för dumhuvudet att hon har absolut INGEN rätt att skrika på oss för att vi inte vill gå på någon jävla fjortisfest and she was like "aa men varför sa ni inte från början" ÖÖÖÖÖÖÖH?? Jag tror fan inte vi ser ut som tolvåringar eller? Nej fyfan va skrattretande det var!! Var bara tvungen och dela med mig av det..Snälla människor bojkotta alla dessa club fashionpassion och get wet shit, hur gamla är ni egentligen? Det börjar bli liiiiite pinsamt!!

Haha nej fan nu ska jag inte bli arg över det, nu kommer broshans kompis Nikola över för o sova över så det blir förmodligen film om inte dom geeksen ska sova tidigt hehe :P

Godnatt igen hihi =) PUSS!

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeej! & förlåt!! I know, sämsta uppdateringen men här kommer en sammanfattning av min dag så kanske ni förstår!

Jag somnade runt 3 igår och bestämde mig för att vakna kl 6 för att träna på mitt tal inför morgondagen (idag)..istället vaknade lilla jag 10!!! Nice va? Sprang typ till skolan för o hinna med Retoriken..var så himla nervös konstigt nog, brukar inte va så nervös alls annars, men nu fan! Höll talet, kändes som det inte gick så bra men när jag efteråt stötte på min lärare i korridoren fick jag en massa beröm och då blev jag glad! Sen hade vi Företagsekonomi B där vi gjorde klart ett arbete som ska in nästa vecka! Fan va gött det känns att vi blev klara en vecka i förväg! Efter det skulle jag & Shabbu ha exinamations-test i engelska (efter skoltid) och det gick asbra! Vår engelska flöt verkligen på! & vid dagens slut kändes det underbart att ha fått så mycket avklarat! Nu har jag bara Företagsekonomi B-provet och förberedning inför ett fest-tal till Retoriken sen är vi klara för det här året :D Eller just det, analys av Obama-talet också ja! Ska försöka börja lite smått på den idag! Nåväl, efter det gick vi ner och sola, jag, Shabbu & Donja..

Sedan insåg jag att jag inte hinner hem innan jobbet så vi köpte varsin baguett och begav oss in mot stan, där mötte jag & Shabbu upp Nina och vi gick runt en stund på stan..då hitta jag någonting som fick mig och le stort..nämligen den här..

Kalender med min make på varje månad!! Ni kan ju kanske gissa på att den självklart fick följa med hem!!
Sen gick jag iallafall till jobbet, helt död och det var OK, fast jag räknade såklart minuterna haha..efter jobbet kom Shabbu och hennes kusin och hämta mig med bil (Tack baby!) och vi blev hemkörda, sen följde jag med Shabbu hem och fick världens sötaste muggar som hon hade köpt till mig..hon är så söt! Tack ännu en gång Shab! Iallafall haha efter det gick vi förbi Mirna när vi skulle byta lite grejer o så hehe o slutligen till mig! Sen fick Shabbu säga hej då..Yeah, hon åker till L.A imorgon!!!! Gissa om jag är avundsjuk???? Livet är orättvist haha men Shabbu, jag hoppas att du har sjuuuuuukt kul och hälsa syrran med en big hug från mig & we will miss yooooou!!

Söta or what?

När jag kom hem för någon timme sedan så åt jag världens godaste pizza (mammas hemmalagade såklart!) och nu sitter jag här! Fast mamma tycker att jag ska lägga mig tidigt idag eftersom hon tycker jag ser trött ut hehe..fan va jag är shoppingsugen nu alltså! Nej fan nu är det 8 dagar kvar tills jag kan börja tömma mitt konto!!

Nu tänkte jag börja lite smått med Obama-talet som sagt och sedan blir det sleep, sweet sleep hihi =)
Godnatt babes!!
KISS

Min måndag =)

Kategori: Allmänt

Hej!
Har uppdaterat väldigt mycket idag såg jag, men inte med ordentliga inlägg..så här kommer ett försök av ett..

Steg upp vid 12, körde mina morgon rutiner, satte mig framför datorn, åt & duscha..sen gick jag inte till stan som jag skulle, sa till syrran att jag verkligen inte orkar so she let me go =) Hemma satt jag och fördrev tiden på olika sätt..åt, satt framför datorn, titta på TV, fila mina naglar osv..Sen åt vi en stor familjemiddag, gud va gott det var! Till efterätt åt vi vaniljglass med smälta jordgubbar på, det var nästan godare! Fick mig ett tips på vad jag ska servera som efterrätt på min tjejmiddag! Sen fixa jag fram lite grejer till mitt tal om Mode imorgon..nu försöker jag föna mitt hår samtidigt som jag sitter framför datorn..nja, ni kan ju gissa hur det går? Men mums vad gott mitt hår luktar!! Nej nu ska jag föna det ordentligt, träna på mitt tal och efter det hörs vi nog =)

Pusspuss

Jag har bytt radiostation!

Kategori: Allmänt

Min radio i rummet är på 24/7..även när jag inte är hemma, har det som en grej bara, hatar när det är tyst i rummet, speciellt när jag ska sova! Gud, måste ha ljud runt omkring mig för att somna!
Och självklart lyssnade jag på, som många andra, på The Voice, grym station med nya låtar..MEN även en station som gör att du tröttnar på ALLA låtar, vilket inte är lika kul menmen iallafall..en dag för ett tag sedan gick jag in i mitt rum och radion var på som vanligt och då noterade jag att det var massa house-musik på, I was like wtf har The Voice börjat med HOUSE!!?? När jag närmade mig för och titta så såg jag till min förvåning att det stod 105,3 och inte 107,8 - någon hade råkat (?) byta station and amen to that! För numera lyssnar jag BARA på NRJ! I love it! Det är typ BARA house och electro..så alla house/electro-lovers - change the station!!

KISS



Grease makes me feel good!

Kategori: Allmänt

Strååålande humör!! Wuhu..sitter och lyssnar på låtar från världens bästa film "Grease" såå bra, såå bra låtar åh man blir så glad! Summer nights and You're The One That I Want! Sköööna låtar :D
Nu tänkte jag fixa mina naglar sen ska jag sätta mig ner och förbereda inför mitt informerande tal till Retoriken imon, jag ska prata om MODE, yeay =)

Har Ni haft en bra dag bitchezzzz? Själv mår jag som sagt strålande MEN har börjat få en oerhört längan till jag blir 18 år!! Då ska vi fan ut o resa tjejer! 386 dagar kvar..nej, det ska gå fort!!

PUSSPUSS!!


Jag är kär!

Kategori: Allmänt

Jag är kär..påriktigt alltså..Vet inte riktigt om jag är kär i Steve Madden som skapade dessa obeskrivliga skor eller om jag är kär i själva skorna..Något är det iallafall för jag får fjärillar i magen bara av att titta på dom..Jag SKA ha dom!



Visst är dom underbara?

2000kr av Steve Madden!

KISS!

GRATIS!

Kategori: Allmänt

Ja, ja vet att der börjar bli tjötit men vafan det finns ju kanske vissa som inte uppmärksamat denna sida ännu!
Gratisbio.se pratar jag förstås om..En sida där du samlar på dig poäng som du sedan får hem biobiljetter, presentkort osv hem för..Allting är gratis! Undebart ju!

Bli medlem här! Då får du sammanlagt 75poäng när du skapat ditt konto!

KISS!

Lilleman

Kategori: Allmänt

Den här låten var på radion alldeles nyss..så gammal men ändå så bra! Det är inte min typ av musiksmak alls egentligen men den här..vet inte, den är verkligen skön..och texten berör verkligen..får alltid rysningar av den!
En tia faktist!


Lilleman ft. Gonza - Tonårstankar

Stan med syrran

Kategori: Allmänt

Fan..syrran tvingar med mig till stan..orkar inte, men hon tjöta verkligen! Hon ska fixa sitt pass men för att få med mig sa hon "vi shoppar nått kul, komigen!" och vem tackar nej till shopping? & så måste jag ju köpa present till mamma&farmor för bajram..jag fick ju pengar av dom förut så det blir typ "ta & ge" haha..

Hörs senare babes! PUSS


Syrran

Rihanna!

Kategori: Allmänt

Har ni sett den nya videon till Rihannas låt Rehab? Fyfan asså hon är ju vrååålsnygg! Så coolt att Justin är med i videon fastän det är bara hon som sjunger, det måste bara betyda att hon är en big star, visst?
Iallafall..titta och njut!



Rihanna - Rehab

/ Gona

Min önskelista!

Kategori: Allmänt

Jag vet att det är tidigt, men jag orkar inte vänta mer haha (a)

ÖNSKELISTA

1. En liten söt dator (helst i vitt)

2. Färgglada tights (med fötterna, alltså inte sånna som slutar vid foten!)

3. Gucci-parfymen! (Min är sluuuut!)

4. En systemkamera (som visar klara bilder men så dom ändå ser sådär lite photo-shopade ut you know)

5. Jeans! (In big need of thoose!)

6. Snygga träningskläder! (Alltid roligare och träna då visst?)

7. Make up maybe? (Svart ögonskugga som håller bra kanske..)

8. Shoes (När tackar jag nej till det liksom?)

9. Färgglatt naglack (Love it!)

10. Fransväskan (I know..det har gått ett tag, men har ännu inte stött på någon som jag gillat!)

11. The dress! (The Hills-inspirerad..Va väntar ni på? Klicka hem den till mig från Stylebystars hihi)

12. Hemma spa-kit (Alltid lika skönt!)
12. Ny mobil (Min N95 krascha..nu har jag världens fulaste, so why not a new cell?)


& så självklart..KLOCKAN, den är lite större för att den är lite mer önskad hehe..Stor herrklocka för damer av märket Guess..yes, I'm in love!


Men det som skulle uppskattas mer än allting annat på jorden just nu är självklart..en resa till drömmarnas stad..L.A!

Det är endast parfymen, klänningen, klockan & självklart resan som är dom exakta (som jag vill ha) som på bilderna..(självklart funkar det bra med andra också) Men resten av bilderna är bara exempel =)
OBS. Självklart uppskattas massa annat som inte finns med på bilden också!

Så..Mamma, Bekim & resten av familjen..Nu vet ni! hehe..


KISS!

10 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Godmorgon peeps? How are you today?
I'm great! Har verkligen fått sova ut idag vilket känns underbart :D! Nu ska jag bara äta mig mätt på en big breakfast sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin..Ja, man klär ju upp sig på högtider :) btw Happy Bajram eller vad man säger..till er som kan albanska så Perhajr Bajramin hihi..

Prata med pappa igår förresten, ååh va jag saknar honom!! Tycker så synd om honom ibland, om vi som är samlade här allihop längtar dit, tänk då han som är där helt ensam? Hans bror bor i närheten iofs men det är ju inte samma sak..Nej den här gången ska jag försöka vara hemma mer när vi åker dit! Vi har redan planerat in massa grejer att göra tillsammans allihop iaf :D Som att åka in till Frankrike och shoppa, åka till ett jättestort äventyrs-bad och ha skoj, åka till släktingar i närheten (som är i min ålder), lämna lillebror hemma och gå på någon stor albansk fest osv osv hehe, har nog aldrig längtat till Genéve så mycket som den här gången! Nästa vecka..yeay :D & strax innan det kommer min lön också...fan va jag ska slösa haha..kanske inte kan stanna inne så mycket trots allt i Schweiz hihi (a)

Nog om det nu, Vad ska Ni göra under jullovet? Ska ni också åka bort någonstans?

Nu vill magen ha mat! HAVE A NICE DAY! KISS 


Juste..kom på att jag lånat hem sånna där böcker med CDn för att lära sig franska, en är till för turister sååå..jag ska nog ta mig an den innan jag åker iväg, jag känner ju mig jättedum där borta haha :(

Herrklocka?

Kategori: Allmänt

Kollade min blogg-mail nu och hade fått ett mail av en kille som hade sett att jag gillar herrklockor och tipsa därför om en han säljer på blocket! It's hottttttt!!

Klicka för att se nästa bild
Den är råsnygg jag vet, klicka här om ni vill komma in på grejsen.
Jag skulle köpa den nu direkt,  men jag fyller ju år snart och då man kanske får klockan som man önskat sig av en viss Bekim..Jag vet att du läser min blogg!

Så jag får nog vänta..I'll hope it's not gone until I get back! För blire ingen klocka i födelsedagspresent så ska jag fanimej köra på denna! För jag är ju lite småkär i denna nu..Men, eftersom jag inte är en självisk varelse så delar jag med mig..Så om ni är intresserade så blocket people..Sen kan ni ju alltid ge den till mig? hahaha ;D
Tack ska du ha iallafall Johan.B!

Mytoman..

Kategori: Allmänt

Orkar inte ens skriva egentligen..men whata hell, Godnatt kan jag åtminstone säga..Sitter just nu och snackar med Tara..oh herre min gud vilka människor det finns här i världen..vi har upptäckt en mytoman i våran krets..ja, vi tror seriöst att hon lider av mytomani..stackars flicka! Man blir ju bara så irriterad! Att hon är ful men tror att hon är snyggast gör absolut inte saken bättre heller..pinsamt..

Iallafall nu ska jag iallafall snacka med Tara en stund till (she's the man) sen blir det sängen! Oh längtar till helgen då jag ska fira min birthday, saknar redan tjejerna! GODNATT! KISSKISS

Vilka är NI?

Kategori: Allmänt

Ser att läsar-statistiken börjar gå uppåt sakta men säkert so people..TELL ME WHO YOU ARE?

Jag är väldans nyfiken på er också ska ni veta! Så lämna gärna en kommentar så jag får checka in era bloggar (om ni har det), vorre kul :D!

Ha det bra, puss på er! Kul att ni läser min blogg, det värmer ♥

Glömde äta..

Kategori: Allmänt

Sa jag möjligtvis att jag var nästan klar med mitt rum? I lied..big time! För nyss har jag monterat lite grejer från IKEA (alldeles själv dessutom!) och jag känner enorm träningsverk i armarna! Jag älskar att sätta ihopp grejer därför låste jag dörren till mitt rum så ingen skulle komma in, dels för att dom säkert skulle vilja hjälpa mig och dels för att jag ville att dom skulle se rummet först när det var klart..Så nu har jag möblerat om lite, bara för tillfälligt då alltså, tänt massa ljus har jag också gjort, tänkte ta lite kort men självklart dog kameran hehe =)

Mamma fråga mig precis "HAR DU ÄTIT????" så kom jag på oh herre jävlar det har jag inte! Kände väl att magen börja göra riktigt ont, inte den där hunger-känslan utan den där fan-jag-har-magkatarr-känslan..jobbigt! Men nu kokar mamma makaroner och köttbullar till mig iallafall..Ja, vi har en tendens att äta väldigt sent i den här familjen..eller kan vi ens kalla halv 11 sent? Vi brukar ju äta vid 1-2 ibland..haha..

Känner att jag måste komma med en "Inne & Ute" lista snart..har så mycket grejer i skallen som jag hatar & älskar just nu haha..Nej nu fyfan gör magen alldeles för ont!

Smaklig måltid till moi =) KISS

IGÅR!

Kategori: Allmänt

Jag sa ju att jag försökte ladda upp bilder igår men att min data slöa så det gick inte..ja, nu kommer dom istället..

Minns ni för ett tag sen att jag var pissed off på JC för att jag lämnat tillbaka en jacka men inte fått in pengarna? Jag var ju där och klaga haha så sötaste snubben som jobbade där bad mig välja ut två t-shirtar som jag fick ta hem, wuhu tänkte jag och valde ut två stycken i killavdelningen! Men igår när jag skulle vika alla kläder kom jag på att jag inte visat dom för er så here they are..


Jag tänkte till typ stuprör-jeans och vita tygskor till skolan på våren, nice va?

Och så upptäckte jag att jag hade på rad lagt dessa tröjor utan att riktigt tänka/fatta grejen..sen så upptäckte jag "ÅÅH, ser ut som jag bor i USA ju...typ!"..

Ja, jag dör lite för The United States =)

Och så upptäckte jag dessa..som jag glömt att jag har! Dom var egentligen en present till en vän som är helt galen i INTER, han hade även med sig en souvenir till mig från USA, men tiderna ändrades efter högstadiet och vi fick aldrig chansen att ge varan det vi hade lovat att ta med till varan..Eller jag tvinga han iofs att ta med sig något från USA, jag köpte dom här mest för att det var INTER haha..iallafall vi är ju still friends men yeye iallafall..storlek 40 passar ju inte mig direkt + så är jag inte särkilt stort fan av INTER, jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Zlatan, men Inter..näe inget speciellt, gillar nog Man utd mer I think (måste vara mina bröder som smittat mig)
Iallafall, kom på att Nina gillar ju Inter, så hon kan ju få dom! Så Nina, varsågod haha =)


Nice huh?

SIST MEN INTE MINST..
En liten förvandling..
Min mammas vännina köpte den här väskan till mig för ett tag sen, ful som jag var då tyckte jag den var snygg..

Visst är den ful?

Ja, så jag var nära på och slänga den igår när jag tänkte äh whata hell jag kan ju experimentera lite, så jag klippte av lite saker här och där, tog bort handtags-grejserna (kmr inte riktigt på vad dom kallas) och satte istället i en lång axelrem..
Här är resultatet..


Voilá! En ny andvändbar axelremväska!

KISS

Bajram imorgon

Kategori: Allmänt

Chächäääääääng haha :D
Är på humör idag..asså jag lovar, detta kanske låter heltöntigt men den där mannen med den där riktigt amerikanska accenten ville inte lämna min hjärna, jag mådde så bra och det gick så bra på jobbet att jag nu är några tusingar rikare också..Tack mannen från Texas..Alltså fick sån där känsla..USA..bara tanken får mig att liksom att leé inombord, längtar något så fruktansvärt mycket, snart tar vi USA med storm Itman! Då fan börjar livet alltså!

Iallafall, idag på jobbet ringde mamma mig och fråga om jag ville ha en liten söt bäddsoffa (hon var i IKEA) så jag tänkte why not? Så nu har jag en monterad liten söt bäddsoffa i mitt rum..snaaaaart ska ni få se, när jag är HELT klar =) Hon hade även köpt lite annat kul till mitt rum och det allra viktigaste, en sån där grejs för TV-kablarna, så att man kan titta på TV i fyra rum, finally!! Alla har ju haft TV i sina egna rum utan jag! eller jag har ju en tillfällig TV här men eftersom uttaget inte rymde en till kabel blev jag kanallös haha men nu så :D Nu har jag TV och data här så nu kommer jag ju va här inne hela tiden haha ;P

Imon är det Bajram, en muslimsk högtid, kallas på svenska offerdagen. Den är till för att man ska, precis som det låter, offra saker till människor i nöd. Exempelvis skänka pengar eller kläder till de behövande, jag har läst ett utdrag ur koranen att det spelar ingen roll hur många gånger om dagen du ber, så länga du är självisk och inte nångång ger till dom fattiga/behövande så spelar inte dina böner någon roll alls. Jag är inte en så värst troende i min familj, ingen är det faktist, jag äter all slags mat, ingen i min familj fastar eller ber under Ramadan men vi firar dem muslimska högtiderna. I släkten har jag sånna som vi men även imamer och sånna som vart i självaste Mecka, min farmors syster bär även slöja (började dock bära den när hon blev äldre tror jag) och hon är den ända som bär slöja i min släkt som jag känner till.
Jag personligen tror bara på Gud, jag tror även på liv efter döden..eller inte sådär helt troende men det känns som att det bodde finnas liv efter döden iallafall, känns ju bätte om man tror på det sen om någon olyckligtvis skulle råka dö..då vet man att den fortfrande finns där på något sätt..äh iallafall så jag ska nog inte till skolan imorgon, om jag fortfrande hade gått i högstadiet, i denna skola jag gick i, så hade 3/4 av skolan inte vart där haha nu är det nog bara jag som kommer vara frånvarande..Men det ska bli kul, mamma lagar alltid tusen rätter när det är Bajram, även ifall hon VET att det är bara familjen som ska äta!

Gick en timma tidigare från jobbet idag, kände att mina ögonlock höll på att stängas igen hela tiden..så jag fick åka hem bara för mina "puppy eyes" som dom så snällt kallade det haha. Juste världens sötaste kund idag, hon var så osäker på om jag lurade henne så jag satt i typ 10 minuter och prata och förklara allting för henne så när jag skulle säga hejdå så sa hon "gud var du är gullig!", man blev så glad! Det är sånt man verkligen uppskattar av folk! Så people, när någon ringer och gör sitt jobb, var inte så otrevliga det är inte särkilt snällt! Man tar faktist åt sig ska ni veta!

Nu ska jag jobba på mina Retorik-tal bitchesssssss, I love you! KISSKISS

SAMTAL FRÅN USA?

Kategori: Allmänt

Hallå people :D
Var faktist inte sååå jobbigt att vakna imorse..skönast var att hela hemmet var totally städat, älskar och vakna till ett städat hem..vi har en tendens att alltid stöka till det i vardagsrummet när vi är uppe sent haha..men mamma när jag la mig vid halv 4 håll..OMG! dom ringde mig från TEXAS nu hahaha shit va läskigt, han ba "I'm calling from the Green Card lalala United States Texas" I was like oohhh okeyy..haha nej man ja hade skrivit upp mig på sån greencard ansökan och hade inte avslutat den så nu ringde dom för o kolla upp men då förklara jag att jag bara hade kollat upp, jag ska inte studera där än, men jag var ändå ung tydligen, man måste ha tagit studenten först innan man ansöker om den!

Shit nu är klockan mycket! Bra start på dagen, att få prata riktigt amerikanska med någon som befinner sig i USAAA wuhu hehe Ha en underbar dag allihopp! Nu ska jag tralla iväg till jobbet! PUSS!

Inte somnat ÄN!

Kategori: Allmänt

Sa jag möjligtvis att jag skulle sova tidigt? ja..som ni kanske förstår så sover jag inte nu och klockan är 2 hehe..men äh whata hell, klarar ändå att vakna imon!
Jag sitter här och äter choklad faktist!


Jag har aldrig påstått att jag är mogen..

Förutom choklad-ätandet så sitter jag även och pratar med min vän Amir och kollar på någon sjuk knark-film haha..
Alltså, mitt rum har blivit så mysigt att jag tror det är därför min hjärna inte vill skicka signaler om hur trött jag egentligen är till resten av kroppen..hahaha oh gud, som ni kanske märker så svamlar jag en massa när jag är uppe sent om nätterna..

Nu tänkte jag komma med lite bilder från kvällen men icke..datan vill inte ge sig så dom får komma upp imorgon istället!
Nu ska jag verkligen försöka sova! GODNATT!
KISS

Rubriklös?

Kategori: Allmänt

Lyckad dag! Nu sitter jag i ett rent och fräscht rum! Har lagt in alla julklappar i dess julklappskartonger, så nu ligger dom här i mitt rum och det ser extra mysigt ut med dom här! Hade haft typ 6-7 stora påsar i mitt rum legandes med shopping som jag glömt ta ur hehe..så nu har jag tänt massa ljus i mitt rum, kabeln till TVn här är i och jag ska precis tvätta av min ansiktsmask..blev inga Retorik-tal idag men whata hell Söndag är ju till för plugg, ellerhur?

Måste sova snart, måste ju upp 10 imon, jobbar..Orkar inte, men den 16:onde lönar det sig, för då fylls mitt konto på med massa pengar som jag sedan ska slösa på shopping i Schweiz!
Snart åker jag ju också! 12 dagar kvar..
Tänkte fira min födelsedag ändå! Åker den 18:onde det blir en torsdag så om jag nu firar blir det den 13:onde, oh yes ja vet att det är en halv månad innan jag faktist fyller år MEN jag åker ju faktist iväg och så efter igår (när det var så kul at Ninas) så insåg jag att detta blir min sista födelsedag som inte slutar med att vi drar ut på clubb efteråt (ja ja när jag blir gammal också då, men ni fattar!) 17 år kanske inte är så onödigt ändå, det är ju ändå sista året som du kan barnsla dig utan att vara en omogen tönt (I wish) för sen när man blir 18 så är man ju typ vuxen (nästan då?) så ja, ska nog göra ihop en tjejmiddag nästa helg, blir ju mysigt med alla tjejerna (minus Shabbu som åker iväg!) samlade innan jag åker iväg!

Nej nu ska masken av sen ska jag ligga här och kolla på MTV (The Real World) Herregud va intressant dt blev nu nejnej HEJDÅ!! haha Godnatt!
KISSSS

Shopaholic?

Kategori: Allmänt

Hittade den här på en blogg..

Är du shoppingberoende? Enligt undersökning visas det att en av tre kvinnor är det!
Vad är shoppingberoende?
Shoppingberoende är när du köper en sak bara för att du måste köpa det, utan någon viktigare anledning. När du köper något för att må bättre. När du köper något för att inte gå tomhänt ifrån shoppingrundan. När du köper något fastän du inte har råd.

Svara JA eller Nej på frågorna och se om du är en shopaholic:
 
  • I min garderob har jag minst ett plagg som jag aldrig har använt.
  • Jag shoppar ofta kläder fast jag egentligen inte har råd.
  • Jag använder ofta mitt kreditkort när jag shoppar.
  • När någon frågar om jag har nya skor skäms jag lite och säger att de var ett kap och att jag hittade dem på rean.
  • Ibland ljuger jag om någon frågar om det jag har på mig är nytt.
  • När jag har shoppat något känner jag enorm tillfredställelse. Lycklig, helt enkelt.
  • Jag shoppar för att må bra, bli glad eller bli av med ångest. 
  • Mina argument när jag shoppar är ofta "Jag dör om jag inte köper det här", "jag behöver verkligen det här" eller "Jag är dum om jag går miste om ett sådant här tillfälle".
  • När mina vänner ska gå ut och ta en drink säger jag att jag är pank, så att de bjuder mig. Men om i själva verket har jag pengar . om det skulle knipa i garderoben.
  • Det händer att jag lånar pengar från en familjemedlem eller vän. Jag betalar tillbaka. Ibland.
  • När jag shoppar loss rejält får jag dåligt samvete efteråt.

  • Om du har svarat "ja" på tre eller fler frågor bör du bryta dina shoppingvanor genast.


    Ta dig ur ditt shopoholic-beroende.
    1. Klipp och släng dina kreditkort!
    2. Hittar du ngt du vill köpa? Köp det inte med en gång utan gå iväg och ta en funderare och se om du nästa dag fortfarande vill ha det. Fundera över ifall du verkligen behöver det och ifall du kan klara dig utan det.
    3. Gör upp en månadsbudget som du inte får överskrida.
    4. Skriv ned allt du har shoppat senaste veckan så du har mer koll på vart dina pengar går till. Allt från mat, el-räkning, godis, tidningar till bensin.
    5. Shoppingberoende kan bero på tex. depression eller annat och finns oftast alltid att få hjälp med. Vill du ha proffesionell hjälp kan du vända dig till köpberoendes riksförbund.

    Men hallå, klart man har svarat JA på 3 eller fler frågor? That doesn't make me a shopaholic!! Tror inte den stämmer..eller vad tror ni? Får ni mer än 3 stycken JA?
    Alla understrykta "frågor" är dom jag fick JA på..


    Klaaaaaar!

    Kategori: Allmänt

    Åh va skönt! Nu har jag äntligen fått ordning på mitt rum..eller iallafall på mina kläder, känns skönt att kunna öppna garderoben och inte få ångest hehe..Nu är det inte så mycket kvar tills mitt rum är färdigt!
    Nu blir det iallafall pizza! Mums!

    Vad har Ni gjort idag då? & Vad ska Ni göra ikväll =)?

    PUSS

    300:de inlägg - Fjortisbild!

    Kategori: Allmänt

    Såg precis att det här inlägget blir mitt 300:de inlägg! Coolt ;D
    I samband med det tänkte jag kolla igenom min dator och ladda upp den äldsta bilden jag har av min fjortis-period haha, anledningen är att när jag fick den här (vår gamla dator) i mitt rum och kollade på mina bildmappar insåg jag att sist den här datorns internet funktionerade så var jag en fjortis på heltid haha! Fyfan ni ska se alltså..vissa mappar heter typ "Bilder påå määy" , "Dagar med vännooRna" , "SääääLeen" osv..ja ni förstår nog, pinsamt!

    Så iallafall här kommer den äldsta bilden (som jag har kvar) av min fJoRtIiIiS-period hahaha..


    Den här var döpt till "AngeeL"..jag trodde nog att jag var en ängel då..hahaha herre min gud.

    Kläder all over the place!

    Kategori: Allmänt

    Om ni visste hur mitt rum såg ut just nu..elr jo förresten här:

    aa nu förstår ni nog vad jag har o handskas med..

    Men glad blir man ändå, när man upptäcker vissa saker som man glömt att man har! som t.ex denna..

    Älskar den texten!! Gaah haha nu längtar jag till sommaren så jag får ha på mig den!!

    Iallafall..tänkte lägga mig på alla kläder strax o kolla på THE HILLS, my baby haha I just love it, don't you? hehe =)
    Nåväl, hör av mig senare, när jag är färdig eller nått!

    KISSKISS

    Bilder från Ninas birthday!

    Kategori: Allmänt

    Tänker inte lägga upp så mycket bilder just för att jag orkar inte ta bort dom sen när mina kompisar säger "Omg ta bort den, ja ser förjävlig ut lalala" hahaha..Tjejer, vill ni ha bilderna så skriv på msn (JA, jag lovar att skicka!)



    Ja vet att jag sa inte så många bilder men med tanke på att det var 100 bilder BARA PÅ MIN kamera så är detta faktist lite hehe..

    PUSS!

    Shopping!

    Kategori: Shopping

    Sa ju att jag köpte skor och väska igår! Here they are..


    300Kr på H&M!! Visst är dom hoooooooot!?


    250Kr, även denna från H&M! Funderar dock på att knuta bort dom där hängade grejserna på dragkedjorna, tycker inte det ser så snyggt ut..Men råhet är den annars!! I like very much.

    H&M is the shit jag svär! Finns ju allt där =)

    Dagens outfit (gårdagens outfit)

    Kategori: Dagens outfit

    Älskar randigt!

    Tröja från märket Armani - Glömt vart den är köpt!
    Jeans av märket Kiss - Schweiz

    På det hade jag..Dunjacka från Åhléns, stor vit halsduk från H&M, väska från Schweiz och vita Fred Perry-skor =)

    Rolig kväll!

    Kategori: Allmänt

    Godmorgon! Åh va skönt o få sova sådär lääänge!
    Igår..fan va skoj det va! Alla historier o all skratt, fun fun :D Hoppas du hade skoj Nina!!
    Vi var där runt 7 and yeah hennes lägenhet var ju jättemysig, vilket stort kök ååh ja vill också haha! Men när jag för någon dag sen börja tjata på mamma för att vi ska flytta in till stan så börja hon faktist fundera, hon skulle ringa hit o dit imorgon sa hon..nästa dag hade hon inte ringt och jag börja tjöta igen då sa hon "Men varför bryr DU dig, du ska ju ändå till USA!" & believe me gott folk det kändes gött i hjärtat att få höra det..Så kom jag på..äh whata hell gör va ni vill haha ;P
    Igår planera även jag och itman hur vi ska bli rika samtidigt som vi får greencard i USA..hmm..hahaha!

    Iallafall vid slutet av kvällen hände någonting..Vi stod vid dörren, Mirna kommer på att hon inte kan hitta sin mobil..Hemma befinner sig endast Mirna, Itman, Shabbu, Binta, Sanet, Dijana och jag..Nina är nere och slänger soppor..Alla står vi i vardagsrummet/hallen och går runt i vardagsrummet och letar..Nina hade inga fickor och bar på ett stort flak så hon har den icke..sen tar Shabbu Itmans mobil och ringer till Mirna, abbonenten..hon lägger ifrån sig Itmans mobil och plötsligt står det: Mirna ringer.. Mirna höll på pissa på sig hahaha, men det var faktist creapy..för vi testa med Itmans mobil flera gånger varje gång var det abbonenten, när jag testa med min så gick signalerna men vi hörde inte mobilen..& jag ÄLSKAR att skrämma upp folk så jag ba "Omg omg tänk det är hemspöööökat" & Mirna hahaha den blicken är så älskvärd..så rädd hon var hahaha sötis..slutligen hitta vi mobilen över spisen..sen försökte vi klura ut HUR den kunde ringa själv till Itman..eftersom jag såg att Mirna blev riktigt rädd så försökte jag göra situationen bättre genom att säga "Men det är ju touchscreen, den kanske typ klicka av sig själv.." då börja alla istället skratta och fråga om det var vinden som klicka..så jag blev tyst och bestämde mig för att, att skrämma upp var mycket roligare hahaha..väl ute ur dörren skrek vi för varje lilla minsta grej..askul jag älskar springa ibland, typ efter vagnen hahaha när man är flera stycken på kvällen, känns så härligt sen när man hinner med vagnen! Vilket vi gjorde då..

    Hemma kände jag hur det börja göra riktigt ont i magen..har ju inte fått ont på flera dar jävla skit! Mamma sa att det beror på alkoholen men vafan ska man aldrig kunna dricka en droppe alkohol nu eller? Jag läste också att man skulle undvika alkohol men inte visste jag att det skulle göra sådär ont, så ja tog iallafall en tablett, hade en diskussion med familjen om såhär farliga ställen..jag påstod att ENLIGT MIG var Gårdsten farligare än Hjällbo men min bror ska alltid envisas om att han har rätt och att Gårdsten är ofarligare..går inte diskutera med den killen alltså! aa geti du läser rätt!! sen gick jag iallafall o la mig, o nu äre borta:D

    Bilder kommer senare jag lovar, pallar verkligen inte nu! Nu blir det fruuuukost :D
    Idag har jag planerat att fixa i mitt rum en massor, skriva två Retorik-tal och sedan bara slappa till max och ta hand om mig själv :D
    Vad ska Ni göra idag?
    Pussss

    Shoppingtur på stan!

    Kategori: Allmänt

    KRAMP! Har kramp i armarna, bar hem väldigt många påsar idag..köpte bl.a ett par assnygga skor och en superfin väska till mig själv..skulle egentligen ut och köpa lite grejer för datorn och present till Nina men kan ju inte gå runt i timmar i stan utan att få unna mig själv någonting kul ellerhur? Iallafall köpte mus till datorn och musmatta eftersom det krångla, men nu när jag kom hem så börjar tangentbordet krångla!! Skit också.
    Till Nina blev det en...hehe Nina, du trodde väl inte helt seriöst att jag skulle avslöja det här? Nejnejnej haha jag berättar imon gott folk =)

    Vi ska iväg till Nina strax innan 7 så nu ska jag äta mat, hoppa in i duschen och sedan ta en powernap!
    Hörs senare, pusspuss!

    Bilder på shopping & dagens outfit får komma upp imon istället, hittar inte min kabel nu..

    Sömntuta

    Kategori: Allmänt

    Återigen har Gona försovit sig..måste börja ta mina järntabletter igen det här håller ju inte! Hur fan lyckas man vara så trött! Okej, la mig ganska sent igår eftersom jag runt 12 bestämde mig för att duscha och sedan föna håret också så ja, ja kanske bodde skylla mig själv, men hallåeller skulle ändå kunna vakna på morgonen men nej nu var det helt hopplöst, gick inte.

    Vi skulle med vår grupp ända bort till LERUM(!!) för o träffa vårt fadderföretag (Företagsekonomi B) men nu har dom åkt iväg dit så jag ska käka frukost nu, sen ska jag iväg till skolan! Slänger in en outfit-bild senare också, det var så länge sen sist ju!
    Efter skolan ska jag tralla runt i stan och leta present till Nina..jag lovade mig själv att inte behöva gå till stan idag efter skolan utan kunna chilla istället men icke..så jag kommer nog inte blogga så mycket idag eftersom jag sticker iväg till Nina sen runt 6, men hörs gör vi senare!
    Vad ska Ni hitta på denna fredag då? Festa eller chilla? =)

    Ha en bra dag mina vänner, puss!


    MYCKET gammal bild på Mirna, Gona & Itman..haha fyfan vilka pinsama tider..

    GRATTIS NINA!!!

    Kategori: Allmänt

    Stort grattis till en av mina bästa vänner - NINA!
    Broder, jag hoppas du har en helt underbar dag, o visst ska vi se till att det blir det!!
    Må du leva i tusentals år hjärtat, remember, I'll always love you and always be here for you!
    Ett fucking år kvar sen tar vi IBIZA med storm!!!!

    My lovley gossip girl..nu är du en siffra äldre än mig..om 25 dagar ligger vi lika igen haha!
    Nåväl, PUSS PÅ DIG SYSTER!!

    Stressig dag..

    Kategori: Allmänt

    Äntligen hemma! Gaah vilken lång dag..
    Började med att jag försov mig, hade tandläkartid 11.40 så jag hann till det iallafall, men väl där kunde jag inte ta emots eftersom jag inte kunde hitta min bettskena och utan den var det ju ganska onödigt o göra kontrollen..så jag gick iväg till skolan där vi ändå inte skulle fått redovisa engelskan eftersom det var bara tre grupper som blivit utvalda just idag och vi var icke med så i min grupp bestämde dom att göra den efter lovet eftersom Shabbu åker bort, men icke det var jag tvungen att ändra på! Orkade inte ha det hängades efter mig så jag ville få gjort det så fort som möjligt! Så det blir på tisdag! På svenskan hände inte mycket alls, vi gjorde en planering av lektionen vi skulle hålla på om två veckor o sen gick vi hem, påvägen hem träffa jag även Nina och vi hann chitchatta lite, ska bli så kul imorgon på hennes birthday wuhu :D. När jag kom hem fick jag något slags ryck och började göra om lite i rummet, installerade TVn & datorn så nu kommer jag bara sitta inne i mitt rum hela dagarna hehe..Sen blev det mat och raka vägen till jobbet, det var okej där, ganska långtråkigt men OK :D

    Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det sleepydeepy för min del!

    Juste..fick ett sms av Nina förut:
    "Järn har den viktiga funktionen att transportera syre från lungorna och ut till alla celler. Vid järnbrist (anemi) fungerar transporten dåligt och du blir trött, blek och kraftlös. Järn finns i mat som kött, blodpudding och lever men även i gryn och grönsaker. Te, kaffe och choklad försämrar ditt järn upptag.............Hahaha tänk på att minska choklad-intaget! :P"
    Hahaha min jävla naturare!! Skönt och veta att det absolut bästa jag vet, är absolut inte bra för mig (som har järnbrist då)..TACK FÖR DEN NINA!!! hehe..


    Kanske kommer med någonting mer om jag inte kan sova men annars säger jag GODNATT!!
    Puss på er people =)


    Haha hitta massa gamla bilder på den här gamla datorn..här är en av dom :P

    Baaad uppdate!

    Kategori: Allmänt

    Oj oj oj, SORRY! Ja vet att jag skulle blogga från jobbet men gick så jäkla dåligt första timmarna så kändes inte riktigt som jag förtjänade och gå in på nätet! Mot slutet gick det super och jag fick en hundring extra på lönen eftersom det gick så bra! När jag kom hem kom Shabbu över direkt så då hann jag inte heller in på datan, men hade ändå kul med Shabshab hehe..vi brukar inte få så mycket gjort när vi ska plugga..hahaha vi ska alltid börja skratta åt allt & inget! o självklart var idag inget undantag! Men vi fick iallafall gjort allting, good job!! Imon ska vi ha exinamation på engelskan, där har vi alltså läst olika böcker, jag o shabbu är i samma grupp o vi har läst boken "Rosemary's baby" så imon ska vi diskutera den i typ 12 min. Sen måste jag tillbaka till hjällbo för tandläkartid också (orkar.inte)

    Förresten..tänk på en sak, ni vet sånna där som alltid härmar en? Visst tycker man att det är jätte irriterande?? ja, ja tyckte också det, har upptäckt att jag har lite härmapor hängades efter mig lite här och där o förut tyckte jag att det var SÅ jäkla irriternade men så kom jag på..dessa människor ser ju typ upp till mig då?? haha ja, eftersom dom tycker det jag gör/säger låter så himla bra att dom bara måste få göra/säga likadant! Så istället för att bli irriterade på era copycats så känn er stolta! Dessa människor vill ju fan bli som er! Då är dt ju som en big komplimang ellerhur? yeye iallafall mina kära copycats, tack för att ni tycker jag är så grym hahaha ;D!!

    Nu måste jag träna lite på engelskan till imon o sedan sleeeeeeeeep! I need it so much!!

    GODNATT!! PUSS PÅ ER!


    Vi måste alltid lämna något slags avtryck när vi har varit hemma hos varan..


    Shab goes PIPPI???


    Min söta storebror hade lånat hem denna till mig! (dock vill han inte erkänna att dt var till mig..)

    Sömn är underskattat!

    Kategori: Allmänt

    Godmorgon! ååh va skönt o få sooooooova!! Vkna för en kvart sen! Men somna typ 2 hehe..men 10½ timmars sömn är ju inte helt fel, ellerhur? Gött vare iallafall! Nu när ja vakna var ingen hemma..undra va mamma e(?) får ta o ringa henne sen, nu blir det iallafall frukost! För om en halvtimma ska jag iväg till jobbet! Ska försöka hitta en bra plats o sitta på så jag kan blogga medans jag jobbar hihi (a)

    btw..yoga is the shit! känner mig fortfrande på helt jäkla underbart humör o dessutom helt stressfri!! Även fast jag vet hur mkt plugg det är kvar till jul! Vet inte om det är särkilt bra då men bra för min mage iallafall, som jag inte fått ont i på några dagar! WUHUU I hope it's gone (magkatarren)

    HA EN UNDERBAR DAG GOTT FOLK!
    Peace out!


    1 HELT ÅR KVAR!

    Kategori: Allmänt

    FAN FAN FAN!!!



    inte kul..ett helt fucking år kvar tills jag får uppleva alla dessa underbara house-tillställningar..jävla bajs 12 månader..365 dagar..ORKA!!!!!

    Härlig kväll..

    Kategori: Allmänt

    Åh va härligt..känner mig på topphumör! Allt verkar gå bra idag ju! Hoppas veckan fortsätter såhär! Imon jobbar jag från 2 till 9!!!!!! Men ska ha med mig lite grejer som vanligtvis håller mig pigg o glad så det ska nog gå bra!

    Fick ett medelande från Nina där hon berätta att hon nu bestämt sig - hon ska fira sin födelsedag! Så på fredag när min älskling blir 17 år så ska vi till henne o fira! Ser fram emot det, älskar att planera in roliga grejer o göra till helgen tidigt på veckan, då känns det bra för man har någonting kul att längta till och då går dagarna i skolan fortfare o bättre!

    Snart är det ju jullov också wuhu! och om 2 veckor och 2 dagar åker jag..gud va jag har längtat..3 stressfria veckor i en underbar stad fylld med choklad, shopping och glädje - det ska bli underbart!

    Nu ska jag fixa sån där god cappuccino med choklad-smak till oss..kan ju inte somna utan våra dagliga "samlings-stunder" mamma syrran & jag hehe..
    Därefter ska jag fixa med lite kablar i mitt rum för datorn och sen ska jag sova! Ska försöka sova ganska tidigt även fast jag inte måste upp förrens kl 1 typ..känner att jag vill sova ut!

    Så jag säger godnatt nu kära läsare! I'll hope you'll be back tomorrow!! KISS KISS

    Äntligen hemma!

    Kategori: Allmänt

    Oh, nu är jag mätt & glad! Har precis ätit en stor tallrik pasta med kyckling o sås o fy farao va gott det va!
    På föräldrarmötet va det dö-tråkigt haha, åkte dit med mamsen, shabbu & sanet och deras mammor..dt va kul hahaha speciellt Shabbus sms (you know what I mean Shabs hahaha) Väl där babbla dom bara på en massa så vi smög ut, jag & shabbu o våra mammor haha..mamma & jag gick till Mäci och Shabs & Faffe åkte hem. Var så hungrig så var tvungen o ta mig en cheesare och lillebror skulle ha mat där hemma så aa hehe =)

    Nu börjar DH wuhuuu ;D

    Hörs senare, puss!!


    Mamma, jag & min burger hehe..

    Påvägen hem köpte jag denna..det är på tiden att jag börjar dricka kaffe haha, hoppas den är god bara!

    Föräldrar-möte

    Kategori: Allmänt

    Hej!
    När jag va påväg till skolan idag med Shabbu & Mirna så blev jag påmind att det är idag vi har föräldrar-möte!! PANIK! Hade totalt glömt bort så ja var tvungen och ringa dit o fixa så jag jobbar av tiden imon istället o så ringa o påminna mamma också! Så kl 6-8 ska vi va i skolan allihoppa med våra föräldrar =)
    Jag kom hem för en stund sen, var & fika med Shabbu där vi fick lite plugg gjort o tjöta en massa, dt va mysigt!
    Har inte så mycket mer att säga faktist, ganska långtråkig dag! Nu ska jag klä på mig och så och ikväll blir det lite plugg om jag kan komma igång!

    Hörs ikväll! Puss!

    Perfekt start på dagen

    Kategori: Allmänt

    Oh vilken härlig morgon!
    Vaknade runt 7, vatten över ansiktet, borsta tänderna och så var ja ute ur dörren..Väl på yogan var det så jäkla skönt! Höll på o somna hela tiden och efteråt kändes det verkligen som all stress var borta med vinden!! När jag kom hem tog jag en vaaarm dusch, tog på mig mina pyjamas och la mig under täcket igen, sov ut i ungefär 2 timmar och nu vakna jag precis av att mamma hade lagat en big frukost! Allt från kokta ägg till müsli & jucie, gud va gott! Nu ska jag äta frukost o sen ta på mig, 10 i måste jag ta vagnen! Gaah låt mig bara va hemma o chillaa!! Haha nej men det är lugnt ändå, har bara företagsekonomi & dessutom mår jag bra idag =)

    Hoppas eran start på dagen var lika bra! Om inte, så hoppas jag att dagen blir bättre!
    Puss på er!

    Ny lackväska!

    Kategori: Shopping


    Fick med mig hemma denna snygga väska i lila lack idag från H&M för endast 200kr!


    Vad tycks?

    Mamma prenumererar ju på bl a på Amelia, så hon fick hem en vit väska, lite träningskläder och ett jättegulligt halsband som jag då självklart snodde åt mig!

    Sött va?

    Puss

    Morgon-yoga!

    Kategori: Allmänt

    Mysig måndag..det är inte ofta man får lova o säga det ellerhur? För det är inte ofta måndagar är så mysiga! Imorgon har jag sovmorgon! Börjar halv 1, gaah va skönt! Men vet ni va jag tänkt o göra? Jo jag tänkte ta ett yoga-pass halv 8 imon! Är verkligen sugen på yoga just nu! Och sedan efter det få komma hem till en stooor frukost, låter ju underbart ellerhur?? Sen får jag självklart sova några timmar innan skola, för gud vet ju när jag somnar ikväll!
    Så mysigt på yogan, med alla de tända ljusen o så,,supermysigt =) Längtar! Hoppas bara jag kan komma upp imorgon då!



    Härligt!

    Juste..mamma hade samlat på sig en jäkla massa vitaminer som hon ville att jag skulle äta! 9 stycken sånna där förpackningar haha..
    Jag äter ju inga grönsaker och sällan frukt (har dock börjat gilla apelsiner nu!) Så vitaminer behöver jag verkligen..

    Jag ska börja ta dessa fyra..1. är för B12 , 2. alla vitaminer i en 3. Multivitaminer typ & 4. är bra när man tränar..står dock på franska så ja fattar ingenting haha :S

    Yeay då kanske jag blir pigg o alert!!

    Nu ska jag läsa en tjejtidning jag fick med mig hem förut..hade läst alla andra på hyllan så det fick bli denna..

    Hela tidningen verkar bestå av noveller :S Får se om dt är nånting bra då..

    GODNATT! KISS KISS

    HEMSKT!!!

    Kategori: Allmänt



    Såg den absolut hemskaste videon i hela mitt liv precis..oh fyfan, skäms så otroligt mycket över all päls jag har hemma..börja seriöst nästan gråta när jag såg den här videon..fyyfan! Men de flesta pälserna jag har hemma kommer från second-hand och ja vet att det är inte heller bra, men inte alls lika brutalt som att betala massa tusenlappar för o döda ett djur..nej gud titta bara..

    Varning för känsliga tittare!!!

    Jag är grym..

    Kategori: Allmänt

    Jag är grym på att laga mat ju!!! Shit där stod jag, ensam i köket, och hade total-koll på tre(!) plattor ..och resultatet..

    tjaa..ni ser ju själva?
    addera  och det blir pricken över i:et!

    Visst ser det underbart ut? Det var det..funderar på att börja laga familje-middag några dagar i månaden!! Detta var ju riktigt kul..älskar o kunna laga mat! Främst för att mamma är världens bästa kock och jag ser upp till henne så mkt =)
    Efter att jag ätit mat la jag mig ner för o kolla TV och "vila magen" som jag brukar kalla det, då hade jag råkat somna en stund, gud va skönt dt va! När jag vakna tog jag disken och tände lite ljus här och där sen kom mamma hem för en stund sen och nu ska jag strax sätta mig framför TVn med dom (syrran kom också hem från Helsingborg precis) o skvallra lite hehe :)
    Sen måste jag läsa mer i min engelska-bok också! Annars händer inte alls så mycket ikväll..

    Hajt, hörs sen! PUSS!

    MUSIK!

    Kategori: Allmänt

    Jag brukar personligen sällan lyssna på låtarna som läggs ut på bloggar..Men om ni är house-lovers så rekomenderar jag verkligen denna! Så där skön, precis som man vill ha det! PRESS PLAY!


    Sun Showers

    BTW JAG HAR UPPTÄCKT MIN NYA FAVORITBLOGG!!!!! BERÄTTAR MER OM DEN SENARE!

    PUSS!

    Bra dag =)

    Kategori: Allmänt

    God eftermiddag!

    Blev en massa ändrade planer under dagen..jag var på utbildningen som fick väldigt fort, vi skippade Hard Rock för att gå o bowla någon kväll nån gång & skönt var det för jag skulle stressa ihjäl mig annars..Innan utbildningen sprang jag runt på stan och köpte julklappar, och för att undvika pinsamheten att stiga in i konferansrummet - sen och med massa stora påsar i handen så låste jag in dom i Hemköp i stan. Efter utbildning tänkte jag att jag tränar då istället så hinner jag till hemspråken, så in o gymma i en timma.
    Idag blev det ben och mage jag träna.
    10 min - Cykla
    10 min - Benpress (vettefan va den heter)
    10 min - Vikt med fokus på mage (maskin)
    10 min -  Vikt med fokus på magen, sidorna (maskin)
    20 min -Rullbandet
    & så streching!


    Min första banan på typ 5 år? Hatar bananer, men försöker tvinga i mig dom nu.

    Efter det sprang jag in till hemköp och tog mina grejer, var tvungen och hinna hem o lämna allt innan hemspråken ju. Men när jag kom hem så sa mamma, men vafan sluta stressa varför ska du gå till hemspråken? Skit i den! Och det var exakt vad jag behövde, någon som sa till mig att sluta stressa och skita i det.
    Haha så nu satte jag mig framför datorn istället. Mamma gick över till Bekims lägenhet, där skulle hon och min andra morbror laga en nyttig middag, dom har nämligen börjat bli nyttiga och hälsosamma! Duktigt, men jag som hatar grönsaker blev inte så värst intresserad så jag stanna hemma! Nu tänkte jag ta en dusch och sen laga middag, ja, ni läste rätt! Jag hade faktist tänkt och fixa ihop någonting, orkar inte äta mackor till middag ju! Pasta hade jag tänkt..med någon sås..kan man äta det bara så? Måste man ha typ kyckling eller nånting med?..för det vet jag ju inte hur man lagar till ju??... Äh det löser sig nog, nu väntar duschen!

    Hörs senare! Pusspuss


    Julklappar! Nu har jag bara pappa & storebror kvar..Vad som finns i H&M-påsen visar jag ikväll, för dt var till mig hehe :P

    World Aids Day

    Kategori: Allmänt

    Idag är en speciell dag..

    Idag är det World Aids day, de har nu funnits i 20 år..och dom här dagarna är till för att "bryta tystnaden"!
    Om jag kunde så skulle jag ge miljader med pengar till AIDS och Cancer-forskningarna, men tyvärr så har jag inte de möjligheterna så jag ger det jag kan. Om alla ger vad dom kan ge så kan vi samla in miljader tillsammans!

    I förra inlägget sa jag att ni skulle vara solidariska, och jag är ingen sådan person som uppmanar folk till att göra någonting bra och sedan inte göra det själv, nej, jag var också solidarisk idag..när jag gick runt och shoppa så runda jag uppåt! Ni vet om ni köper någonting för exmpelvis 180kr så kan ni runda upp och alltså donera 20 kr? Idag runda jag upp till bl a Unicef..Sen så la jag mynt i alla bössor jag såg från hjälporganisationer..100 spänn donera jag sammanlagt idag, det är inte mycket - men det är något. För den hundringen skulle jag antagligen köpa någonting onödigt, istället hjälper den någon i nöd. Jag vill uppmana er att göra samma sak! 1 krona om dan räcker! Att lägga en krona i en bössa varje gång en hjälporganisation går förbi..Dt blir ungefär 30 kronor i månaden (6 vacciner!!)
    Ni kan rädda liv. Tänk på det.

    Om ni vill veta mer om World Aids Day och vad det innebär så kan ni klicka här!

    Good morgning!

    Kategori: Allmänt

    Godmorgon people!

    Sovit gott? Det har jag, somnade kanske lite för sent, eftersom jag inte tog badet när jag skulle, istället sega jag bara framför datorn med broshan..så efter badet somna jag nångång vid 2 tror jag (?) Iallafall var hos tandläkaren förut o inte mkt jag fick gjort där..de gjorde ingenting åt min tandvärk utan bara bad mig komma tillbaka kl 11.40 på torsdag..så opassande!? Jag ska behöva gå till skolan komma ända hem sen tillbaks till skolan sen hem igen?? Bajs.."Fina tänder och inga hål" sa hon iallafall, o det är ju alltid bra =)

    Senare idag ska jag som sagt till jobbet för ny utbildning, vi ska ju börja testsälja lite andra grejer nu så behövs lite kunskaper om det..Efteråt ska alla upp till avenyn till Hard Rock Café och äta en sen lunch maybe(?) & om vi är klara runt 4 så hinner jag till hemspråken, då drar jag dit, om inte så tar jag ett pass kl 5 med Mirna! Hoppas lite småt på att jag hinner till hemspråken ändå, så pinsamt att jag missat så många gånger men ändå kräver ett MVG haha ;P

    Nej nu måste jag gå, ha en bra dag gott folk! & försök vara lite solidariska, Ni mår också bättre av det! PUSS!


    Fan, har verkligen lust och va i ett varmt land nu..o festa assen av mig hahaha ;D (Bild från House-party i Ferdinand)