Gona

Till alla mina albanska läsare

Kategori: Allmänt

Juste..kom o tänka pà en sak. Det känns som att varje gàng man pratar med en alban i Sverige och fràgar vart dom kommer ifràn sà säger dom det (som man redan vet att dom ska säga innan dom öppnar munnen haha) 'Mitrovica'..är det bara jag eller kryllar det av Mitrovicali i Schweden? Jag vet typ ehm 2 st fràn Ferizaj haha..Nu undrar jag om jag har nàgra albanska läsare (okej..ja vet att jag har men u get it) och vart NI kommer ifràn??? =)
Har jag nàgon fràn Ferizaj maybebaby? Ska ni albaner àka ner iàr förresten? Känns som hela världen ska ner iàr ju haha :p hursomhelst, vorre kul o se va ni svarar :) mpuuq
oooooo ferizaji jem e mira hahaha

Thursday

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Hoppas ni har det bra! Själv màr jag ganska underbart, är bara lite depp över att broshan àkte iväg idag =( Nu har jag ingen som är ute pà alla äventyr med mig! Min lillebror har blivit en liten (söt) fjortis haha som baaaara hänger med sina vänner (och lyssnar pà fransk hiphop haha), känns lite sorgligt med tanke pà att bara för nàgot àr sedan ville han ingenting mer än att hänga med sina syskon..Menmen jag har själv vart där sà kan inte klaga pà honom haha :p
Iallafall, nu väntar jag in syrran o valdet som ska bila ner hit om nàgra dagar förhoppningsvis. Egentligen skulle jag ocksà bilat ner med dom nu men när jag satt hemma en kväll ensam sà fick jag "break-down" màdde fruktansvärt dàligt och saknade min familj nàgot sà otroligt mycket, det blev för tomt helt enkelt. Jag har bott ensam sen i oktober i vàr stora lägenhet och klarat det fint men nu slog det till för att massa känslor inför USA börja ocksà dyka upp, jag vill det här mer än nàgonting annat men det kommer sàklart bli riktigt tufft att lämna min familj och vänner.
Hursomhelst sà bestämde jag mig för att àka iväg och överraska min familj, sà jag bokade biljett, fixade alla tusen ärenden jag hade och sa upp mig fràn jobbet. Gud va skönt det var, firade det i typ 3 dagar haha..
Jag är sàà glad att jag àkte hit tidigare sà jag fick mer tid med familjen för sen när syrran kommer stannar dom bara i nàgra dagar sen drar vi iväg pà roooadtrip till Kosovo! Känner pà mig att det här kommer bli en riktigt fet sommar, och det bästa av allt är att den inte tar sluut pà ett jääkla bra tag för mig hihi..
Nu ska jag ut pà en promenad och njuta av vädret och det fina sällskapet, pusspuss!
Love it

Enjoying life

Kategori: Allmänt

Bonjoooooooour!!
Hoppas ni har det lika varmt och skönt som mig hihi..Jag har inte orkat blogga eftersom jag vart upptagen med att bara njuta av livet. Dom senaste dagarna har det blivit FöR varmt, känns som i en bastu hemma nu fastän alla stora fönster e öppna och vàra stora fläktar e pà haha..ska strax ut med broshan och svalka oss med breezers och massa annat vid sjön, ikväll blir det säkert nattbad ocksà, himla skönt!
Idag fyller även min bästa vän Arrebarre utan skalle àààr! Vi var bàda deppade att jag inte kunde vara med och fira men jag har lovat honom att àtergälda honom när jag kommer hem igen =)
Bilder är jag sàà kass pà att ta här, känns som att ni har sett sà mànga sommar-bilder fràn Genève att det nog inte är intressant längre ens haha :p menmen ska försöka bli bättre pà det ändà.
Nu ska jag skicka iväg ett mail till syrran för o höra med vad hon tycker om en grej jag vill göra, hela familjen tycker att jag ska köra pà men kan aldrig ta viktiga beslut utan att kolla med min BFF först va hon tycker haha..
Imon kanske jag hinner ta mig tid och blogga lite mer efter att vi kommit hem fràn stranden. Tills dess hoppas jag ni har det riktigt fint! Pussss
Bild fràn andra dagen, dà kunde man ändà sitta pà parken i skuggan pà dan, nuuu finns det ingen chans, sà jäkla kokhett alltsà!

Greetings from Genève

Kategori: Allmänt

Bonsoir!
Befinner mig just nu i mitt älskade Genève!!!!! Yes, anledningen till varför jag inte skrev nàgonting om att jag skulle àka pà bloggen var för att det hela var en överraskning till min familj, de visste inte att jag skullle komma haha sà dyker jag upp här i dörren bara..o visst blev dom överraskade! fan va jag hade saknat o hänga med min fina familj!
Vi stack ut direkt och käkade och sen blev det ner till stranden. Senare satt vi och chillade pà klipporna med nàgra öl och breezers i solnedgàngen, sà himla härligt när solen värmer varmt och det är vindstilla pà kvällarna!
Nu ska jag ta en làng dusch sen ska jag och broshan ut pà äventyr =)

Albansk låt

Kategori: Allmänt

Älskar den här låten. Blir helt känslosam och glad. Åh va jag längtar tills imon!! Pusss

Saturday fever

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag umgås med mina bästa vänner och bara njuta av tillfällen som dessa. Vi ska köra krök&chill o känner vi för o dra ut senare så lär vi göra det. Men vädret lockar ju inte direkt just nu iaf..damn it, längtar iväg!
Hursomheelst ville jag bara önska er en trevlig kväll! Have fun you guys, whatever you're doing!!
Big kissss
Förkrök hos maj i december

This will be a great weekend!

Kategori: Allmänt

Heello motooo (minns ni den reklamen? haha)
Hur mås deet? Här är det helt underbart! Jag har vart ledig idag så igår träffade jag upp Alb & Valdet och så lagade vi middag + desert och hade riktigt skojigt här, var uppe huuur länge som helt, känns som det var evigheter jag kunde göra det på en vardag haha..
Idag har vi bara chillat, syrran gick iväg och köpte mumsig frukost o bakelser till oss o senare drog vi ut på en promenad och så åt vi middag. Nu sitter vi här o dricker bacardis och bara njuter av ledigheten. Snart ska jag röra mig hemåt sen blir det att träffa grabbarna och hitta på nått kul.
Kommer antagligen bli ganska dålig uppdatering den här helgen, men ni kommer förstå varför snart =)
Ha det fint! Pussss
Bilden är tagen för några veckor sen, när ja o vännerna tände en brasa och satt och chillade. När vi va i affären för o handla innan envisades jag med att köpa en sån där såpbubblegrejs haha o alla retades med att jag är som ett litet barn, men sen ville alla plötsligt testa haha..

Good day

Kategori: Allmänt

Måste nog börja hälsa på albanska här snart, känner att jag börjar få slut på hälsningsfraser för fan haha..
Hope u guys had a good day! I did! Allt vände ju helt plötsligt idag, var som en jävla duracell-kanin på jobbet! Påväg in slumrade jag till flera gånger men en Redbull gjorde susen. Thank God for Redbull. Stack tidigare från jobbet och fick en del gjort, lämnade blodprover, gick på möte och fick det mesta fixat för visumansökan, och sen träffade jag Itmanoo och det blev yttligare ett möte, om all information o sånt där. Visste ni att det kostar 30 dollar att ta körkort i USA? 30 fucking dollar, det är 200 spänn!!!!! Och där ingår uppkörning (5 min!!), teori och syntest. Det är fan heeelt sjukt alltså :S Trodde först att jag missuppfatta så jag va tvungen och fråga igen haha..
Hursomheeelst, har inte så mycket annat att komma med idag tyvärr! Hade tänkt att packa ner lite grajor nu men jag är alldeles för trött så det blir läggdax nu. Nattinaattiiiiiii, pösss!!
PS. Har svarat på era kommentarer nu!
Shabbu, Nina och jag på Peacock för ett tag sen

14/06/11

Kategori: Allmänt

Åhh har haft en riktig pissdaaag! Ingenting ville liksom gå sin väg för mig idag. Skippade lunchen för att skynda mig gååååendes i en kvart (hållplatsen blev indragen just idaaag av alla dagar!!) för att lämna prover i Vårdcentralen och så kommer jag dit och får först vänta o sen blir inte ens mottagen, jävla haggorr hade påriktigt lust att slå dom kärringjävlarna haha..Sen fick jag promenera tillbaka igen och gick över lunchen med en halvtimma och fick ändå ingen mat i mig. Och Gona without food = suuur Gona haha..Mina kompisar brukar skämta med mig att jag är som han i den där Snickers-reklamen. Han som är hungrig och är värsta tjötig och klagar (blir en brud) o sen när han får i sig en Snickers blir han en chill dude igen haha..that's so me. Sen fick jag oturen att få så många felaktiga grejor på jobbet så jag va tvungen och göra extra saker hela tiden. Superjobbigt.
Hursomhelst, det enda positiva med den här dan var att jag fick post levererat till jobbet...
hmm..whaaat could it be?
yezz yezz ofcourse var det post från USA!! Det gjorde mig lite gladare iallafall =)
Och nu ska jag fixa lite med min visumansökan och sen ska jag ut och hänga med grabbarna. Känner att jag behöver some cheering up efter denna dumma dag och vem om inte mina kära vänner kan göra det bäst liksom?
Vi hörs, ska svara på era kommentarer snart också! Pösssss

USA

Kategori: Shopping

Med risk för att bli kallad för en t.ö.n.t så måste jag visa vad jag köpte för några veckor sen haha...

Yes, USA-lakan...haha but I had to! Jag älskar den Amerikanska flaggan och dessutom säger ju Oprah att man ska sätta upp Post It-lappar lite här och där med mål man har för att omedvetet stay focused..jag gör det lite på mitt eget sätt och omringar mig med USA-flaggor istället haha :p
Nu måste jag verkligen få sööömn, ha det fint! Godnattpussss

Suprise suprise

Kategori: Allmänt

Hey you wonderful guys!
Först och främst vill jag säga att ni är världens gulligasteee =)
Sen tänkte jag berätta om helgen. I Lördags stack jag ut till stan på dan med Piff&Puff (Amir&Moner haha) vi gick lite ärenden sen stack vi och softa vid hamnen. Påväg hem vid 6 försökte vi klura ut vad vi skulle göra på kvällen, vi tänkte laga middag och spela spel men så kom jag, som det geni jag är (haaha), på den briljanta ideén att sticka till Jönköping och överraska Nina! Så vi stack hem och bytte om o så åkte vi iväg på våran lilla roadtrip. Köpte med oss allt till grillning påvägen och så dök vi upp vid hennes dörr. Hon blev helt chockad hihi o hon var påväg ut till en hemmafest som en gammal kompis från Götet hade haha men det löste sig perfekt ändå. Vi stack och grillade vid en jäättefin plats och sen drog vi till hemmafesten där vi inte hade tänkt att festa direkt. Slutade med att vi stannade hela natten och blev fulla och glada. Riktigt lyckad kväll, vi skrattade ihjäl oss hela tiden..typiskt oss haha. Åh va ja älskar sånna här spontana kvällar!
Meen idag vart jag heeeelt död, hade inte sovit på över 26 timmar typ, now that's baaaad..Men jag lyckades ändå ta hand om det berg av disk och tvätt som stod och vänta. Plockade undan OCH lagade middag. Stolt tjaj.
Nu måååste jag sova, ska upp och jobba om 5 timmar..buhuuuu..Godnattt ladies and gents!
Här kommer lite ostabila bilder från i Lördags hehe pusspussss

♥♥♥

Kategori: Allmänt

Loggade in på bloggen o möttes av fiiiinaste kommentaren. Åh min älskade mor!! I love love love yoooou!
Lyckas alltid få mig på rätt spår igen! Yes yes I'm happy again haha..Har lite planer också som snart kommer göra mig väldigt väldigt väldigt lycklig. Åh är så glad!
Nu ska jag ut och umgås med vänner. Egentligen behöver jag ta hand om disk och massa ovikta kläder men I guess that's what Sundays are for, right?
Ha en fin dag, puss!

-

Kategori: Allmänt

Ibland vill man bara skriva ner allt man känner och tänker på..sen inser man att det finns massa människor där ute som faktist läser det man skriver, främlingar...och det känns otäckt så då låter man bli. Men det är synd, för jag uppfattar att jag mår bättre och det känns lättare när jag får uttrycka mig i form av texter..I think somebody needs a diary hehe..
Nä men hursomhelst jag känner inte för o blogga, det är nog saknaden och ångesten som mixtrar med mina känslor nu bara men tills jag känner mig som mig själv igen så låter jag bloggen vara ett tag..
Love you guys, ha det fint..puss & kram
Det finaste jag har + mina älskade föräldrar såklart..

Ego-pics..

Kategori: Allmänt

Godkväll (eh typ..) har suttit och spelat Monopol med vännerna fram tills nu, skrattade ihjäl oss haha och jag vann såklart!! Wohoo =)
Nu blir det att tvätta bort sminket och lägga mig och titta Desperate Housewives. Hörs imon, den store pussen är till alla er fina läsare såklart hihi gooooooodnatt! Puss

<3

Kategori: Allmänt

Åhh har en sån där dag idag då ja bara spricker av längtan och saknad. Vill vara med min familj såå hemskt gärna just nu. Saknar att sitta uppe hela natten med hela familjen och bara tjöta o skratta.
Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger alltså, jag har världens bästa familj!!
Jag tackar Gud varje dag att jag fick den stora äran att födas till familjen Kurtaj, till den goaste, varmaste mest kärleskfulla och coolaste familjen. Varenda en utav dom är unika på sina egna sätt och alla är helt fantastiska.
Jag är världens lyckligaste för o ha dom som mina syskon och föräldrar!
oooo ju dua mas shumti nbooot!!
Pussss

Sunday

Kategori: Allmänt

Hey!!
Igår tillbringade jag i princip hela dagen på balkongen, shit va vaaarmt det var, nu känner man ju verkligen av sommarn! Sen blev det iallafall träning och så ett långt skönt bad. Senare hängde jag bara med mina vänner. Och sent på natten nångång tittade jag på filmen Roommate, grattis till mig själv som lyckades hålla mig vaken genom hela haha!
Idag har jag också tänkt att sola på balkongen o läsa bok och bara VILA, för jag har nästan en hel månads jobb framför mig =( Men vi hörs senare! Ha en fin dag, pusss!

Låångt inlägg hehe..

Kategori: Allmänt

Haaajjjjj!
How u doiiiin? I'm gööd.
Min uppdatering har vart riktigt kass som ni märkt men jag har helt enkelt inte haft tid!
I Tisdags var jag borta på Studentflak och Mottagning och grajjor hela dan, sen fick jag stressa hem och fixa o dona, sen blev det förfest med världens bästa vänner. Vi hade så sjukt skoj. Jag älskar när man hinner bli full innan man gått ut, så jävla soft haha..Väl ute träffade man på massa roligt folk och kvällen var riktigt lyckad. Såklart, om det hade vart min egen student hade jag nog inte alls vart nöjd med själva stället, men för mig är sällskapet viktigare än vart man är så jag hade ändå skoj som fan =)
Bjuder på fler bilder såfort jag fått dom!
Sen i Onsdags vaknade jag med vääärldens bakfylla, kände mig fortfarande full på dan fan haha, asjobbigt för jag blir ALDRIG bakis, bara lite seg sådär men inget annat. Fick ladda upp med alla världens vitaminer och vila hela dan för o palla hålla igång hela kvällen.
Senare gick jag iallafall över till syrran där vi fixade oss och förfestade sen stack vi iväg till Port du Soleil. Vi hade riktigt skoj haha..Vi båda har växt upp från det där att dansa heeela tiden när man är ute och festar, tycker det är så roligt att ibland bara sitta o dricka o kedjeröka o ha fyllesnack och det var precis det vi gjorde. Vi testade och dansa ett tag men det var bara trångt och jobbigt så vi gick tillbaka till vårt lilla hörn på uteserveringen haha..Gillade faktist stället som fan men STOOORT minus för att det var så packat. Det var riktigt tråkigt att hinna bli helt nykter i kön till toaletten och baren..Meen kvällen var fortfarande riktigt lyckad såklart!!
Woho grattis, vi lyckades ta 3 kassa bilder i Onsdags, haha vi är världens sämsta på o ta kooort!!
Igår var det fullt upp. Vi vaknade upp helt döda haha och stack ut och käkade frukost ute i solen, sen stack vi hem igen duschade och allt sånt där sen hyrde vi cyklar och cyklade iväg till Bek & co, åt mat och softade bara, sen stack hela gänget till Liseberg där vi stannade hela kvällen typ, spelade, fikade, promenerade runt och gick på Gasten (haaaha) sen åkte vi och käkade pizza och köpte med gottgott och sen gick vi äääntligen hem till Alb igen, softade till det rejält och va inte i säng förrens vääääldigt sent nångång.
Nej nu har jag bråttom, ska iväg till Arrebarre med gänget, vi ska grillaa massa go mat och bara umgööös =) Hoppas ni har det fint! PUSSS