Gona

Städsjukan!

Kategori: Allmänt

Haallå på er :D Haft en bra lördag? Jag hade en bra men lugn lördag :) Kom hem för en stund sen från farmor och nu hade jag tänk o åka in till stan med mamma men känner för o städa idag! (ja, ni läste rätt!) Jag drabbas nämligen ibland av städ-sjukan hahaha, jag plockar undan EN grej i mitt rum o plötsligt känner jag att jag är på G o kan inte sluta städa tills hela huset är fläckfritt! Nejnejnej jag är absolut ingen DH-Bree, no way jag är så långt från en pedantisk människa man kan va! Men sånt händer mig faktist ibland..call me weird but that's me hehe(a)

Juste, har precis bokat biljetter till Schweiz (Geneve) för dit ska jag med mamma o lillebror på jullovet! Det har vi gjort nu ett tag, sen pappa flytta dit :D Ska bli såå kul längtar verkligen!!! Så mycket shopping ååh älskar genevas butiker!

Jag är på suuuperhumör idag, vet faktist själv inte varför! Konstigt med tanke på att regn gör mig väldigt deppig annars menmen kan bero på att jag inte behöver stiga upp halv 8 på morgonen den närmaste veckan!? YEAAAH ;D 

Nu ska jag dra på mig städkläder, housemusik på hög volym and I'm ON baaaby!!

Hörs senare, PUSSSS!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: