Gona

Hello again

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!

Var i ICA förut som sagt, det var två unga killar som stod och typ reklamera någonting för comviq, så de stod där med vid sin egen flyttbara "disk" haha och när jag skulle förbi så sa dom "hallå hallå tjejen" ja ba eh va aa? , så fråga de om ja har comviq o så, så fråga de hur gammal ja va, o ja fyller ju 17 om 2 månader så ja ba: sjutt, nej jag menar 16½ så börja de skratta o ba "inte ljuuga nu" "ljuug inte" "nummer 1 är att man inte får ljuga" o ja typ skratta o ba "haallå ja försökte inte ljuga! ja fyller faktist 17 om 2 månader!!" men de trodde att jag ljög om att ja inte va 18 för att slippa de haha söta de var, ja ba neejnej alltså jag är inte 18!! måste erkänna att ja blev glad när de sa "aha oj vi trodde verkligen du va 18" I was like yeay haha, nä men iallafall hämta upp paketet:

..och detta låg inuti:

6 fanta flaskor!! Helt gratis, lyx eller vad? hihi..

Är med i en undersökning då alltså så jag testar olika fantor och skriver i en skl. läsk-dagbok haha låter lite sjukt I know men kul e dt =)

Såklart fick jag med mig några tidningar hem också hehe:

Veckans NW, Hänt BILD, CHIC, Älskade Cosmopolitan och SOLO (som syrran inte ville släppa ifrån sig)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt och tog mig en skön dusch (dock inte för lång, färgen går bort då :( haha) och sen fick jag smörja i mig i ett kilo bodylotion för att min kropp needs fukt hehe..Jag använder en Papaya kräm från The Body Shop - I LOVE! Älskar papayalukt, mums!!

Har även jordgubbssmak men jag föredrar papayan..finns att köpa på The Body Shop för 230kr TROR jag? Nånting sånt iallafall..


Nu är jag påklädd och fresch, tänkte ta och föna mitt hår nu istället så ja slipper göra det sen..
So now I think I will take a refreshing Fanta from the fridge and fix my hair hihi..
I'll talk 2 you later lovers!

PUSS
XXX

PS. Om ni undrar varför dt blev så mkt bilder idag är det för att jag kände för o leka med kameran ;P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: