Gona

Lördag!

Kategori: Allmänt

Nämen godmorgon godmorgon! elr godmiddag maybe I should say, vaknade faktist typ 10 idag o dt va inge skoj! Vart seg hela jävla veckan och när jag väl får sova ut vaknar ja 10!? Nä fyfan!

Juste igår filmen! Jag somna typ direkt! Försökte verkligen hålla mig vaken, inte bara för att filmen va så spännande att jag inte ville missa något utan även för att vi bestämde att den som somnar först får en örfil!! Och hur kul är det o vakna upp av en svidande kind när man precis somnat så fint! När jag märkte att jag inte kunde hålla mig vaken sprang jag iväg till mitt rum o la mig istället, även fast de skrek fegis efter mig..haha

Idag skulle ja in till stan o möta syrran och resten av tjejgänget för att Donna skulle ha sin möhippa men orka i det här vädret vafan!! Och alla planer ja hade denna helg? Rakt in i papperskorgen med dom! Jag hade totalt glömt bort att jag har spanskaprov på måndag!! och en svenska inlämning som ska in nästa vecka..och självklart massa mattetal som ska räknas :( Menmen de gör mig inget att ja får sitta o plugga den här helgen..elr nästa om jag nu behöver det..för sen är det ju hööööstlov! Åh fan va skönt! Vill verkligen åka iväg till Schweiz på höstlovet men får se hur dt blir med det.
Vad ska ni göra på höstlovet?

Tänkte dra o träna nån timma idag men vet inte om jag pallar faktist..får se :P
Nu ska jag iallafall börja plugga lite smått sen ska jag städa huset åt mamma eftersom hon ska tvätta idag!

Hörs senare, PUSS!


Jag leker tung haha..

Kommentarer

  • Shabbu säger:

    Du liknar Albana som fan på detta kort!!! Snyggingar

    2008-10-11 | 17:42:47
    Bloggadress: http://shab.blogg.se/

Kommentera inlägget här: