Gona

Itman

Kategori: Allmänt

Väntar in min kära Itman. Kladdkaka med grädde, skvaller och film står på schemat hihi. Ha en fin kväll!
Pusspuss
Jag slår vad om att ni inte har en snyggare BFF än jag ;)

Iväg

Kategori: Allmänt

Godmorgon, goddag, whatever..
Har lyckats bocka av det mesta på min To do-list. Nu måste jag bara iväg och posta ett paket till Schweiz och sen gå o ta en titt på min piercing.
Får skicka iväg ett mess till syrran också och se vart i Sverige hon håller hus haha, jag har saknat henne så måste seees!
Vi hörs senare, önskar er en bra dag =) Puss

Slapp söndag

Kategori: Allmänt

Oh vilken skön dag jag har haft!! BARA slappat. Legat i badkaret i timmar, målat naglarna röda, ätit god mat och lyssnat på fantastisk musik!! Även hunnit kolla på lite filmer. Nu ska jag fortsätta titta film tills jag deckar.
Ska upp tidigt imon och fixa med massa ärenden!
Ha en fin kvällllllll =) Puss!

Sun(ny)day

Kategori: Allmänt

Yaaaaaaaao, hur mår ni denna söndagsdaaag?
Fint och soligt är det ute, men man har inte ens lust o gå ut i den här kylan =(
Längtar ihjääääl mig till värmen guudd!!
Hursomhelst, somnade rätt så sent igår, låg och tittade på film och sen kunde jag inte sova pga örat. Tror min piercing har infekteras :(((((( Har tagit hand om den precis som man ska men jag har mottagit ett x antal slag mot det örat så det förvånar mig ändå inte..men måååste dit på måndag, det här funkar inte, gör sjuuukt ont!
Vaknade iallafall imorse av att mina grannar hade ett stooorgräl, eftersom jag vaknade med så gott humör ville jag inte höra så jag steg upp och maxade volymen till massa feta 90-tals låtar. Love ittttt!
Nu ska jag laga frukost sen ska jag ha en "ta-hand-om-mig-själv"-dag, får hoppas att ingen ringer och vill "göra någonting" as usuall..inte haft en ensam dag på hur länge som helst haha!!
Ha en fin söndaaaaag, puss på er!
Btw. Så funkade det o svara på kommentarer idag, dock i min egen blogg. Så svaren ligger alltså i min egen blogg=)


Ohhh saknar sommarn!!!

Vafaaaaan!?

Kategori: Allmänt

Men seriöööööööööööööööööööööst. Jag hatar o skriva utan styckeindelning. VARFÖR in i helvete funkar det inte föööööör? Haha fan va irriterad jag bliiiiiiiiiir.

I won!

Kategori: Allmänt

Woohhh är helt glad och sprallig just nu!! Längtar tills jag får träffa syrran så vi kan ha girltaaaaaalk hihi =))))
Kom iallafall hem för någon timme sedan. Bowlingen var skiiitkul, VARFÖR? Jo för att jag vannnnnnnn wohoo! (överlägset dessutom) Då började killarna såklart skylla på ALLT som gick att skylla på "banan är kort", "kloten sitter fast med magneter", "banan är inte gjord av trä(?)" osv osv osv..Haha så dåliga förlorare!
Hursomhelst, nu ska jag titta på film tills jag deckar!
Btw. Så har jag bytt min framtida destination. Det är självklart fortfarande USA som gäller, fortfarande California. Men jag har bytt ut Los Angeles mot San Francisco! Det känns jävligt bra och jag är taggad till tusen.
Ha en fin kväll mina damer och herrar!!!

Bowling

Kategori: Allmänt

Heeyy guys!
Blööö kommer inte på något att skriva förutom att vi hade riktigt kul igår. Lagade en underbar middag, alltså den blev verkligen DUNDERGOD, killarna ska fan ha cred för det där!!
Så det var riktigt lyckat, vi satt o tjöta, spelade tv-spel, kortspel och drack drinkar.
Idag har jag bara legat och kollat på film fram tills nu, trodde jag skulle fortsätta ha en filmkväll, men grabbarna ringde nyss och sa att vi skulle iväg och bowla, så nu ska jag laga en snabb middag och hoppa in i duschen o göra mig iordning lite fort.
Önska jag kunde dela med mig av mer bilder men min laddare är verkligen spårlöst försvunnnnnnen =(
Ska försöka ta lite bilder med Iphonen idag iallafall. Ha en fin kväll! Puss

Chillkväll

Kategori: Allmänt

Chillkväll med mina kära vänner ikväll. Vi ska bl.a mumsa i oss lövbiff och potatisgratäng...får se hur det går haha..spec efter några drinkar :p
Ville bara önska er en trevlig kväll!! Pusssss =)

Sleep-over with my best friend.

Kategori: Allmänt

Godkväll mina damer och herrar!
Hoppas ni mår bra. Själv mår jag mycket bättre, kände mig lite depp imorse men tack vare mina underbara vänner så ser jag det positiva i allt igen. Bort med det negativa!!!
Käkade middag med Ari & Sam, diskuterade bl.a min framtid, planerade in lite inför sommarn och inför helgen och så massa annat tjöt som vanligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Itman över för sleep-over. Jag ser ett mönster här. Itman och jag kan va på två helt olika håll hela dagen men kvällarna/nätterna lyckas vi alltid tillbringa ihop. Haha, va romantiska vi är da!!
Naj men nu får ni ha en fin kväll kära läsare! Puss ♥
Genéve 2011

I'm back!

Kategori: Allmänt

Heyy, I'm home!!
Kom hem igår, men var alldeles för upptagen med att umgås med Itman och grabbarna så hann inte med att blogga.
Tur det, för jag blev riktigt depp av att komma hem =(
Från att gå till o ha hela familjen samlad under ett tak, äta helt underbar mat varje dag och 9 bekymmerlösa (varma och soliga) dagar till att komma hem till ett freaking cold land, tomt hem och tomt kylskåp och all ansvar och bekymmer som hör till vardagen här just nu.
Som pricken över i:et så upptäckte jag att taket i toaletten har spruckit upp ordentligen och kommer rasa typ när som helst. Oh så arg jag blir. Innan jag åkte ringde jag dom och dom var och kontrollera o sa att "det är ingen fara!" och så kommer jag hem till detta!! Så nu kommer dom hit nästa vecka för o riva ner hela skiten o bygga om. Allt för att mina kääääära grannar ovanför hade en spricka i golvet......
Oh gosh min blogg börjar låta som en 40+ blogg haha..nej men vafan, sånt här ska inte behöva händaaa!
Hursomhelst idag har jag iallafall gjort en del nytta, vaknade 10 för o fixa med massa ärenden (trots att jag somnade 6 igår!!) så det är ju alltid en bra start, att ändra på mina helt sjuka sömnvanor =)
Idag har Arrebarre lovat mig en dunder-god sen lunch och det kunde inte komma mer lägligt. Min vän Arian är nämligen den jag pratar mest framtid med, han vet exakt hur han ska motivera mig och hjälpa mig hålla fokus. Det är en skill han har som jag uppskattar som fan. Och idag har jag varit iväg på möte angående studierna i Usa, så ja behöver någon och diskutera saker & ting med.
Bilder från min underbara resa kommer inom kort, idag får jag istället bjuda på en fantastisk låt! HEPP, efter som blogg.se suger så kan jag varken ladda upp musik, ha styckeindelning eller svara på kommentarer. Nice.
Pusshej

The Alps

Kategori: Allmänt







Idag har vi varit i Alperna och àkt skidor, solat, druckit jävligt god varm choklad och ätit mumsig mat. Riktigt kul hade vi!! Jag hade glömt hur himla kul det är att àka! Sist var fan i nian för 4 àrs sen..shit va tiden gàr fort haha iallafall, ville bara visa att jag lever och att jag màr jävligt bra!! Genève is treating us really good!
Till ikväll har vi köpt massa alkohol och gottigott sà här ska det drickas hehe (woho)..Vi hörs när vi hörs, ta hand om er!!

PS. Jag svarar pà era fina kommentarer sàfort jag fàr tid!! PUSS pà er =))

Grattis broshan!!

Kategori: Allmänt

Idag är den ingen vanlig dag fär idag fyller världens bästa storebror àr!!!!!
Finns ingen som min bror Getoar, för kunglig är han haha, vi är som piff o puff som vet allting om varan..Han kallar mig till och med för brosh ibland..haha, vi har sà roligt ihop, vi kan va uppe hela natten och bara snacka o snacka, o dö av garv haha! älskar dig mest Get, du är bäst!!!!!!!!!!!



Förövrigt sà har jag det riiiiiktigt underbart här borta! Det är inte ofta hela familjen är samlad nu för tiden sà jag vill verkligen utnyttja tider som dessa, därför blir det mindre bloggande som ni säkert förstàr =)
Pusssss

Helsingborg och Schweiz

Kategori: Allmänt

Hejj! Shit har inte haft tid o skriva någonting! I fredags var jag bjuden på två födelsedagsfiranden men kunde inte närvara på någon av dom eftersom min matlagning blev allt för dramatisk och det hela slutade upp med ett sånt här finger..



Det gjorde sjukligt ont, jag ville bara skära av hela mitt finger!! Ush fyfan, hemskt var det. Men min kära Itman kom på natten och gjorde mig sällskap så jag fick tankarna på annat. Vi gick ut och ramlade i den höga snön, gjorde misslyckade hjärtan i snön, sprang och tyckte det var skitkul haha.
Har fortfarande jävligt ont i fingret men nu känns det iaf inte som att den väger 10 kg hehe..

Igår så firade vi syrran hemma och hade riktigt kul!! Kan berätta senare vad hon fick present av mig hihi, hon blev så glad =)
Vid midnatt nångån kom grabbarna, som enligt vår tradition, för o hänga lite o säga hejdå till mig. Sist också när jag åkte så kom dom vid midnatt för o säga hejdå men kidnappade mig in till stan ist där vi bland annat ledde in en anka vid bakvägen i en restaurang hahaha.
Hursomhelst så la inte vi oss där hemma förrens efter 7 nångång och vi som skulle upp tidigt och åka hit till Helsingborg. Vi kom inte hit förrens för någon timme sen.
Nu är ni säkert förvirrade för att jag glömt o berätta att jag åker. Jo idag är jag alltså i Helsingborg och imorgon åker jag med syrran till Schweiz och hälsar på familjen!! Det ska bli så himla kul o ha familjen samlad igen, saknat dom så sjukt mkt!!! ohhhhhhhhh mammas mat!!!!!!!!!! goshh, dt ska faktist bli riktigt riktigt skojj =))
Nu ska jag vara lite social här. Vi hörss!! Ha det bra pusssss

Friday

Kategori: Allmänt

Shit, jag känner mig helt död. Helt slut!! Fan va ja måste fixa mina sömnvanor alltså, det är inte ens kul längre. Igår somna jag inte förrens efter 7 typ.
Vi hade iallafall riktigt kul, var uppe hela natten som vanligt, åt, skratta, spela TV-spel, prata om allt mellan himmel o jord och vid 3 blev det film. The Kid heter filmen och är baserad på en sann berättelse, SE DEN, riktigt grym, jag älskar sånna filmer!
Shit nu har det här inlägget stått uppe här i typ 3 timmar. Har höllt på med en jäkla massa papper och jag kände mig sjukt stressad av klockan men så ringde jag ett samtal och blöööh va lättad jag är!!! Så skönt. Nu slipper jag stressa!
Nu måste jag forsätta med alla dessa tusen ärenden jag har o ta hand om! Pusss

Grattis min kära syster!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa vän och syster år!!!!!!
Det finns ingen som min kära syster. Hon är verkligen bäst! Jag skulle ge henne hela världen om jag kunde, för om någon förtjänar det så är det hon.
Hon är den jag kan berätta ALLT för utan att bli dömd eller kritiserad och för det är jag henne evigt tacksam.
Jag älskar dig mer än ord någonsin kan förklara!! ♥♥♥
Ikväll ska vi fira henne lite smått bara jag, hon och Valdet men på lördag blir det o fira henne stort. Då ska hon få min present hihi =)
PUSSSSS

Tvätt & Städ-dag

Kategori: Allmänt

Puhhh, e helt slut!!
Jag som trodde att jag skulle sova tidigt igår, somnade inte förrens vid 7!! Fattar inte vad faaan det är för fel!!
Och idag gick jag upp och skulle tvätta en massor! Var iväg hos en farmor en stund för o äta middag och så en sväng förbi Ica för o hämta ut ett paket. En present till min kära lillebror hihi. Nu fick jag typ abstinens på att börja städa haha. Det har jag verkligen fått av min mamma, att man MÅSTE städa när man tvättar!! Men det är lika bra eftersom vi ändå ska fira syrrans födelsedag här imon så då vill man ju ha det rent o fint =)
MEN allt är inte frid o fröööjd :( När jag vaknade imorse och skulle in på toaletten så är hela badrumsmattan blöt och jag känner att det droppade vatten på mig från taket. Yuckk så nu läcker det vatten från mitt badrumstak också, nice. Jag ringde jouren och dom skulle "kolla va dom kan göra", dom snackar alltid en massa skit, om man inte kan tortera dom med tjat så gör dom aldrig någonting och det är precis vad jag ska göra, idioter, dt var ju samma sak när elen la av i hela min lägenhet!!
Blir så arggggg men försöker att inte tänka på det.
Senare kommer Shabbu över för o hänga också, hon har varit borta i Stockholm i en vecka så jag antar att hon har massor att berätta som vanligt haha.
Nu måste jag börja städa här, pussssss.

My daddy

Kategori: Allmänt

Jag skulle aldrig kunna önska mig en bättre pappa än min kära pappa. Jag älskar dig världens bästa pappa!!!

Iväg till stan

Kategori: Allmänt

Har bråttom så hinner inte skriva så mycket men tänkte bara flika in med att jag ska dra in till stan med Amme nu, jag ska agera shoppingassistent som vanligt haha och så måste jag själv leta presenter.
Igår var vi uppe till typ 8 och hade skitkul haha men jag var helt död imorse!! Så jag hoppas på att sova tidigt ikväll fan..måste ändra på mina sömnvanor fan!
Jaja nu måste jag iväg, pusssss!!
Bild från Blush Valand 5/1

Feelin' much better

Kategori: Allmänt

Jag mår mycket bättre! Tänk va ett långt härligt bad och mat kan göra!
Just nu häller jag i mig massa vaniljyoughurt och tittar lite halvt på en film. Ska måla naglarna strax och fixa lite grejer på nätet. Är så glad för att det börjar hända lite grejer nu! Och idag har jag varit grinig och saknat min familj extra mycket men när jag tänker på att jag snart är med dom igen spricker jag upp av glädje =))
Ta vara på tiden när ni bor hemma, jag LOVAR er, det är sååå mycket roligare att bo med familjen!!!
PUSS

Sick

Kategori: Allmänt

Okej, helt ändrande planer. Började må illa igen så jag drog på mig mjukiskläder och la på mig på soffan o vila istället. Jag hoppas verkligen att det här går över snart för jag haaatar verkligen att må illa o spy. Hellre är jag förkyld och ont som fan i halsen än o må illa fan haha..
Gick ner till Ica och köpte lite grejer som ska vara bra för magen, som blåbärssoppa, vaniljyoughurt, sprite o sånt där.
Nu har jag iallafall fått i mig pannkakor så det är ju alltid något. Ska ta ett varmt bad och läsa tjejtidningar nu, känns som en evighet sen jag gjorde det!
Ikväll kommer syrran och Valdet över för filmkväll, ska bli riktigt skojigt, har saknat mina geeks =) (Dom har varit i Helsingborg över helgen)
Som ni kanske förstår så orkar jag inte sitta och svara på kommentarer just nu så ja får göra det en annan dag, pusssss på er <3

In till stan!

Kategori: Allmänt

Hej!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag dessvärre inte så bra. Det började igår kväll när jag hade extreemt ont i magen, alltså dt gjorde så sjukt ont fyfan!! Sen började jag må riktigt illa och det kändes som att jag skulle svimma. Låg i fosterställning i toaletten i timmar tills illamåendet började gå över. Sen tog jag en kall dusch och åt en macka och försökte sova. Jag var jättesömnig men lyckades bara sova i en timme sen vakna jag och kunde inte sova hela natten pga huvudvärk. Kändes som nån slog över hela mitt huvud. Och det värsta var att när jag blir stressad eller har ont så har jag en tendens att spänna käkarna jättemycket omedvetet så nu gör mina käkar också riktigt jävla ont.
Fan, ingen bra start på denna vecka alltså..Men nu har jag tagit en dusch och druckit massa youghurt, ska käka frukost nu och sen åka in till stan.
Jag måste på presentjakt! Syrran fyller år 13e jan och broshan 18e jan så jag måste hitta någonting till dom! En nyårspresent till pappa också..fan pappa är alltid svårast o köpa någonting till! Mammas nyårspresent har jag, som tur är, redan fixat och lillebroe fick en kamera av mig på sin födelsedag så dom två är avklarade thank god hehe =)
Nej nu måste jag iväg, pusspuss!

Mums

Kategori: Allmänt

Åhhh ja har världens bästa vänner!! Moner ringde mig för en stunds sen, han var i Elgiganten så han fixade kabeln till mig så jag slipper åka enda in till stan, faaaaaan va skönt!!
Nu behöver jag bara kila ner en snabbis till Ica och köpa kyckling, tänkte laga ris med kyckling och currysås idag! Det va fan längesen ju, mmmmmums va gott det ska bli =))

Venedig & Milano

Kategori: Allmänt

Kom på att jag inte visat bilder från min Italien-resa i somras så here you go!
Det var så fantastiskt!! Tack bästa pappa =)

Please snow leave us alone!!

Kategori: Allmänt

Godmorgonnn på er!!
Tänk att jag somna 9 igår??? Gaaah blir galen på mig själv, vart fan har min sömn tagit vägen??
Iallafall, nu undrar jag verkligen om det är halt ute eftersom det ser ut att ha regnat hela dan?? Jag måste in till stan och köpa en kabel men ja paaaaallar verkligen inte gå spänd som en jävla zombie =(
Btw har ni ramlat än iår? Hahaha just när jag trodde jag skulle komma undan från att ramla den här vintern så föll jag så badly typ två dagar innan nyår eller nått. När vi skulle gå och titta på några av killarnas match. Hela vägen e skithal så ja håller i allihopp typ och sen när vi e typ vid dörren så håller ja inte lika hårt för ja tänker ju att vi e framme nu och så BOMMM ramlar jag baklänges hahahahaha, fyfan, det gjorde sjukt ont för dt va rakt på svanskotan men ja kunde inte sluta garva för det måste ha sett sjukt roligt ut.
Hur som helst, måste iväg nu! Svarar på kommentarer senare ikväll och i nästa inlägg nu kommer massa biiiiilder =)
Pussss
Påtal om någonting helt annat så saknar jag min lilla Leah sjukt mycket!!

HJÄLP!!

Kategori: Allmänt

Någon snäll själ därute som är bra på bloggdesing som skulle kunna förklara för mig hur jag gör för att länkarna vid menyn inte ska svara understrykna??? Jag blir galen här alltså haha..


Förövrigt så har jag lyckats få bloggen mycket bredare så nu kan jag bara kopiera bilder från min facebook utan att behöva trixa med storleken (jag pallar ju aldrig ladda upp en och en) hur som helst, det innebär alltså: FLER bilder =))

Friday

Kategori: Allmänt

Hejjj på er!
Hoppas ni mår braaaa =) Själv mår jag bara bra men är trött som fan.
Vi la oss inte förrens vid typ 6 igår. Kollade på 3 filmer igår, alla sög typ haha. Vafan nu har jag tittat på typ 5 filmer den här veckan som har vart askassa! Whataafacck?
Ja iallafall, ja la alarmklockan på 12 idag för jag tänkte att jag inte ska låta hela dagen gå till waste men jag vaknar såklart inte förrens vid typ halv 4. Fick nån jäkla psykos så jag började storstäda hela hemmet. Hörde bara Itman då o då säga "Va duktig du är!" haha söt. Så nu är iallafall hela hemmet fräscht och fint!! Slapp som tur var att laga middag också då farmor ringde och bjöd över mig på kött och potatis, gottttt.
Nu har jag precis tatt en efterlängtad dusch.
Gah vill bara lägga mig här på soffan och decka men jag har inte träffat grabbarna sen i måndags och det känns som en evighet sen så vi ska tydligen hitta på nått skojigt ikväll =)
Hoppas ni får en fin kväll! Puss på er =)
Love this song!

Bakis-dag

Kategori: Allmänt

Bakis-dag med Itman. Vi degar som faaaan. Vi har laddat ner massa bra filmer och ska strax käka Mc-mat, faan va gott det ska bli. Igår var lyckat!!
Nu orkar jag inte skriva mer haha bjuder på några bilder från igår. PUSS







Girls' night out!

Kategori: Allmänt


Let's go!!

Party L.A-style tonight

Kategori: Allmänt

Oh my! Idag passerade jag 12 timmar av sömn till och med..woahh haha vaknade för ungefär en halvtimme sen. Itmans hår blev lyckat!!! Men det var inte jag haha..syrran tog hand om det, jag lagade istället middan..så nån nytta gjorde jag ju iaf :p
Vi tittade på två filmer igår.."Never let me go" & "Black swan" båda två sööög haha men vi hade iaf riktigt trevligt!
Nu ska jag käka frukost och hoppa sen in i duschen. Itman kommer över strax. Vi ska fixa oss och förkröka lite här för ikväll blir det partyy =)


Det får bli denna klassiker idag eftersom den går på repeat här hemma hela tiden haha..

Rubriklös

Kategori: Allmänt

Aloha!!
How u doin??? Själv mår jag prima. Lite depp att broshan stack idag men vi syns ju ändå väldigt snart så it's okey =)
Igår hade vi riktigt kul. Först var det Itman, Petros och jag & broshan som chilla här sen joina sis också och senare blev dt bara vi syskonen kvar. Satt uppe i fleeera timmar, drack, skrattade och pratade om allting o sen deckade vi till en film.
Nu är jag ensam igen men Itman kommer strax över. Vi ska färga hennes hår. Egentligen vet jag inte hur hon vågar låta mig färga hennes hår igen med tanke på vad som hände sist. HAHAHA. Jag skulle blondera hennes hår. Så lägger ja i allting o så när hon har haft färgen på huvudet i typ 5 minuter upptäcker jag att jag glömt och lägga i själva pulvret i färgen så ja öppnar påsen och ba häller över pulvret över hela huvudet, hahahaha så jävla trög, som om det skulle hjälpa liksom. Hon såg ju inte lite rolig ut i håret efteråt hahah fan va vi skratta.
Jaja NU ska det iallafall gå braaa (får vi hoppas) :D

Senare kommer syrran över igen för sleepover =)

Käk på stan och syskonkväll =)

Kategori: Allmänt

Nu känns det äntligen som jag återhämtat mig..tror jag haha.
Var uppe till 9 imorse!!!! Tittade på film och kunde inte sova. Var meningen att jag skulle vakna 12 och dra in till stan med mina vänner, självklart låg jag helt deckad vid 12 och vaknade inte förrens vid 3. Som tur var jag inte ensam om o vakna 3 så vi drar strax in till stan och käkar nu istället. Men först ska jag ta en dusch och plocka undan här hemma. Itman kommer också hit strax. Hahaha vi har myckettt o skvallra om!
Syrran kommer hem från Hbg idag så hon kommer över ikväll. Vi och broshan ska ha en syskonkväll innan han åker =)

Ha en bra dag!!
Puss








Bjussar på några Nyårs-bilder (:

2011

Kategori: Allmänt

Hej. Jag är helt jävla slut. Jag minns inte sist jag var såhär trött och sömnlös. Inte nog med att jag kvällen innan nyår bara hade fått 4 timmars sömn så lyckades jag inte somna inatt heller. Vi lyckades vid 11 somna i knappt en timme sen gick vi och åt frukost i Subway och var inte hemma förrens typ 15. Tog bara en dusch och deckade så jävla skönt i min älskade säng. Sov tills 8 då broshan kom in och väckte mig med en fet pizza. Fan va gott.
Vill tacka mina underbara vänner för ett fantastisk nyår! Jag hade SJUKT skoj!!! Riktigt lyckat =)

Har inte så mycket mer att skriva så ni får ist en sån där lista..

. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag väl säkert men kommer inte på något speciellt nu..
. Höll du några av dina nyårslöften? Haha ja minns inte ens mina nyårslöften, om jag nu hade några.
. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Naj 
. Dog någon som stod dig nära? Nej
. Vilka länder besökte du? England, Prag, Spanien, Schweiz, Kroatien, Italien, Kosovo, Makedonien och Danmark.
. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ja, mer äventyr!
. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 13 november
. Vad var din största framgång 2010? Att jag mognat oerhört mycket som person och lärt mig så himla mycket om livet.
. Största misstaget? None!
. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, enda gången jag vart sjuk i år var i London när jag fick halsfluss och sprang runt och leta efter sjukhus i London med Itman och Nina. Fick penicillin men tyckte att alkohol hjälpte bättre. Skadad..hmm, räknas tusentals blåmärken på kroppen som skakad?
. Bästa köpet? Biljetten till Sensation white.
. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, nöjen och kläder.
. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massor!
. Gjorde någonting dig riktigt ledsen? Ja, många besvikelser angående hur man hanterade allting med Nancy-fallet.
. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Kesha - Tik tok, Papapar Americano..ohh nu kom jag på alldeles för många till, orkar inte skriva alla!
. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare generellt men jag fick också under detta år handskas med någonting som vart det jobbigaste jag någonsin vart med om.
. Vad önskar du att du gjort mer? Att jag njöt mer av livet. Att jag reste mer och upptäckte världen mer. Att jag la mer energi på plugget.
. Vad önskar du att du gjort mindre? Att jag klandrade mig själv mindre för saker som hände i mitt liv.
. Hur tillbringar du julen? Jag hade en riktigt riktigt rolig dag/kväll/natt hos min kära syster.
. Blev du kär i år? Kär i kärleken? Ja. Kär i någon specifik? Nej.
. Favoritprogram på TV? Family guy och Simpsons LÄTT!
. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Allt jag fick var saker jag önskat mig o sen har jag ju inte fått alla mina presenter än hehe..
. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag hade hemmafest med massa vänner och bekanta .
. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om man slapp gå igenom vissa saker, om jag hade lyssnat mer på mig själv och vad mitt hjärta vill, om jag hade rest ännuuu mer (buhu ja sörjer verkligen för att jag inte kunde trycka in fler resor 2010).
. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Vettefan alltså, tycker inte jag har någon speciell stil, sätter ba på mig va ja känner för typ.
. Vad fick dig att må bra? Min älskade familj, mina kära vänner och min stora underbara släkt nere i Kosovo och Makedonien.
. Vem saknade du? Vi låter det vara oskrivet tycker jag.
. De bästa nya människorna du träffade? Fan nu kommer jag inte på några nya människor jag träffat haha..
. Hur skulle du summera detta år? Det har gått fort som FAN. Jag har haft dom roligaste minnerna i mitt liv från det här året men även dom jobbigaste. Så det har varit VÄLDIGT blandat och väldigt upp och ner. Det här kanske låter klyschigt men det känns som med hjälp av min tro på Gud så har jag fått det så mycket enklare att ta mig igenom vissa saker i livet.

Nu ser vi iallafall till att ha ett ännu mäktigare 2011 ;)


På Vasastan igårkväll hahaha..