Gona

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hejhej, läget? Här är det helt OK, känner mig helt död och har ont i ryggen men annars är det OK.
Chill dag..blev baugetter och massa tjöt..
 

Jobbar idag, orkar inte och har massor att göra idag så förhoppningsvis får man sluta tidigare, får se..
Nu ska jag iallafall ligga och titta simpsons i en timma innan jag möter upp Shabbsan för jobbet..
Hörs ikväll, ha det göttttt

Sömnlös

Kategori: Allmänt

Kan inte sova och mår piss. Kan inte sluta tänka just nu, är så förvirrad och rädd för vad som kommer härnäst..
Det som gör mig ännu mer arg är att jag faktist sitter uppe och tänker på det, varenda natt..varenda dag också såklart men det är på nätterna det känns som mest. Att något så underbart kunde bli något så fruktansvärt jobbigt.
Det värsta är att ingen förstår, därför måste jag hålla det inom mig, vilket gör det miljontals gånger svårare.
Ska försöka sova nu, här får ni en mycket fin låt som jag missbrukat dom senaste timmarna nu.



Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence
Cause right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye)


I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you

I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you


Untouched
And I need you so much

See you, breathe you, I want to be you
Alalalala alalalala
You can take take take take take time time
To live live the way you gotta gotta live your life

Give me give me give me all of you you
Don't be scared
I'll see you through the loneliness of one more more more
Don't even think about what's right or wrong, wrong or right
'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be so even if the world falls down today
You've still got me to hold you up up
And I will never let you down (down)

Godnatt!

Chill

Kategori: Allmänt

Hallåå, det var länge sen höhö men Shabbu o ja har legat och degat här så har inte riktigt orkat ta mig upp på stolen här o skriva haha..
Ja iallafall, det har varit en riktigt chill dag idag. Började 2 slutade 3, blev uppmanad till att skippa hemspråken så Shabbu kom hit och vi låg och chilla, sen kom Nina över och vi satt och dega här en stund och sen gick vi ner och köpte pizza och tillbaka till mig sen låg vi bara i min säng och hade det allmänt chill haha..



Pizzorna är mycket godare än dom ser ut, I promise haha ;)

Aja nu ska jag plugga lite, hade totalt glömt bort att vi har nationella i svenska på onsdag..jag som tänkt mig en ledig dag då haha, och när jag idag(!) fick höra att det varar i 5 timma hamna jag i chock! Orka?? Några dagar kvar o så får vi ääääääntligen vila ut igen höhö..
Jaja nu börjar mitt tangetbord strejka, godnatt!

Dagens inköp

Kategori: Shopping

I love it!



 
Kedja-liknande halsband från H&M..

Monday morning..

Kategori: Allmänt

Godmorgoooooon peeps ;D
Sovit gott? Det har fanimej jag haha men vakna upp med värsta ryggvärken :S Fan orka ha ont haha, jaja får ta en tablett och hoppas på att det försvinner :)
Har proooooov idag fyfan, i albanskan..har inte tränat nått! Vi har bara fått passa papper vi ska läsa på men ja får bara ont i huvudet av för mycket albansk text så mamma fick läsa igenom allt igår kväll och skulle berätta för mig idag, hon kom in nyss med allt o sa "Ja fatta ingenting" hahaha skön..Jaja får se hur det går, ska försöka läsa igenom dom en gång åtminstone..Nu blir det en big frukost och fixtrix och sen ska jag iväg till skolan för en timmes lektion..orka liksom haha meeeen måste man så måste man :)

Ha en bra dag! Loooooove


Var bara tvungen och ladda upp en bild på min kära lillebror bara för att han gjorde min söndag så rolig hahaha <3

Söndag

Kategori: Shopping

Helloooo.
Vilken Söndag..en timmes "jobb" och promenad på stan. Kom hem och åt middag med mams o lillebroshan sen låg lillen här inne hos mig och vi skratta okontrollerat åt precis allting, jag kunde knappt andas och då slänger min lillebror ur sig "hahaha har du rökt på eller va e det med dig?" och då dog jag lite till. Jag hatar tristess, hatar att ha tråkigt & tråkiga människor därför är jag mycket bra på att liva upp stämningen för mig själv..mitt sätt är då att bara garva åt allting, finn det roliga i allting hahaha herregud sen fick jag några sjukt roliga sms som jag satt och skratta högt till, måste säga att det vart en mycket skrattfylld helg. Kommer nog bli ett mycket skrattfyllt lov också..Längtar :)
Senare mot kvällen kom syrran över, hon hade köpt med paj till hela familjen haha gullig hon är!


Sen stod jag i duschen i hundra år och sen har jag fönat/plattat mitt hår i hundra år, haha så himla seg jag är idag..Ska strax kolla film med mamma och syrran. Börjar kl 2 imon så ja kan chiiiiiiilla på det ikväll höhö..
Juste, fick en asfin klänning från mamma idag! Mamma brukar köpa grejer till oss o sedan gömma dom för o ge oss dom när hon känner för det haha hon själv säger "Jag vill inte att ni ska bli vana att få grejer varje dag haha" men jaja idag var hon antagligen på bra humör för jag fick dena sköna..

Bilden gör den inte rättvis men whatever..


You make me the happiest girl in the world. I miss you and I love you..And I truly hope I'll find a way back into your heart soon..

Together we cry

Kategori: Allmänt

Jag diggar den här låten starkt.

Laughin' our asses off

Kategori: Allmänt

Godmorgon loovers! Lääget? Själv är det helt underbart faktist haha, lite trött o seg ba..
Uppdaterade aldrig igår för jag var helt jäkla död i kroppen när jag kom hem igår, så jävla skoj det var igår asså, jag undrar seriöst om vi någonsin skrattat så mycket förut, åt ingeting dessutom hahaha fyfan kunde knappt andas eller knyta skorna haha..När jag kom hem hoppa ja i säng direkt och låg o titta TV och åt godsaker, deckade och vakna runt halv 4 och blev heelt pigg haha asweird men sen somna jag om igen efter någon timme eller två and now I'm awake höhö..jobbar idag också O.R.K.A.R I.N.T.E :(

Jaja nu ska jag upp och äta en big frukost o sen hoppa in i duschen, hoppas ni hade en lika sjukt rolig lördag och hoppas ni har en chill söndag :)

Some new stuff

Kategori: Shopping

Hallå, nu är jag hemma! Gick runt i stan med mamsen i några timmar och båda fick med oss lite grejer hem..Here's the shöpping I did :)

Lite nödvändigheter :)
Torrshampo, Skydd mot värme för håret, hårspray, rouge och bomullsgrejser..

En söt bikini från H&M till min lilla bikini-samling :)


En assöt outfit blev det! Allt från H&M..

Fiiinfina, letat efter dom sen förra året! Finally

Ett par lila snyggisar höhö..

I love it!

Vi får höras senare för nu ska jag dra ut! Ha det götttttttt :)

Bye bye

Kategori: Allmänt


I väntan på att min kära mams ska bli klar höhö..

I'm out now! Lö-lö-lö-lööööve ;D

Helg

Kategori: Allmänt

Tjuhuu babes! Jag vet inte vad det är för fel på min internet men dom senaste dagarna när klockan passerar typ 1-2 så börjar den strejka vilt :S
Jaja iallafall igår var en riktigt skön kväll! Trodde jag skulle gå äta glass och ladda ner filmer istället upptäcker jag att mamma hade handlat massa godsaker + att hon bakade goda albanska kakor! Så fram med allting och släng dig på soffan höhö, det var 2½ men på TV, min favoritserie!
 
 

efter det började dom titta albanska program på TV och grejer så jag tog mig med allt o stack till mitt rum och titta på kassa filmer på TV..passade även på att slänga på mig masken och fixa naglarna :)

 

Efter det loggade jag in på msn med min Ben&Jerry och det var lika bra det för jag skratta ihjäl mig framför datorn haha, verkligen satt och skratta högt haha så sköna peeps det finns asså.

Efter det fick jag mig ett gott skratt på telefon också, precis vad jag ville. Somnade så ljuvligt :)
Bra Fredag, känns bra nu..
anyways vaknade av att geeken Natascha messade mig imorse, jag har en fucked up funktion att det låter varanan minut så ja ni förstår, men kanske lika bra det för nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska jag till stan med mamsen, hon frågade om jag ville med igår kväll och vem tackar nej till shoppingrunda med mami? not me, that's fo sure hihi :)
Senare ska ja va med my love Itman and some friends, we're gonna be hanging around and laughin' like fools hahaha (mystik kallar jag det).
See yah wouldn't wanna bee yaaaah (ja, jag är fortfrande trött)
LOVE

Myskväll med mami

Kategori: Allmänt

Hallå hallå ett ett tvååååååå lalaal haha gud vad tråkigt jag har!
Jag är heeelt jäkla död också..Slutade tidigare idag, dagen började med Företagsekonomi och sedan stack vi till Mäci och åt oss väldigt mätta och efter det skulle vi till Götaplatsen på någon Utställning med Foto A-kursen..var ju kul..NOT :)
Efter det blev det en sväng förbi stan för att få med mig min älskling Ben&Jerry's och en ansiktsmask..under hela den här tiden var mina ögon halvslutna, på vagnen höll jag på att somna och när jag kom möttes jag av ett skinande rent hem och en mycket glad mams som hade mycket o berätta om dagen! direkt efter vår dagliga uppdatering om vad som hänt under dagen så bytte jag om till pyjamas och deckade i min säng, blev väckt att maten var klar och efter det kunde jag inte sova mer o sen o sen o sen..ne jiddrar bara haha shit när jag är trött blir jag mycket konstig, vilket ni kanske märkt.

Aja iallafall ikväll har jag inga planer vilket känns helt underbart! Har verkligen lust och chiiiiiilla tills jag dör (dvs somnar) med mamma ikväll :) Känner att jag vill va med henne så mycket som möjligt nu eftersom hon åker bort i två veckor nästa vecka! Ni fattar inte riktigt hur tomt det blir här hemma utan mamsen! Ush..haha men vi ska nog klara oss, Itman är ju mästare på o laga mat så hon ska nog få vara här en hel del då haha..

Whaaaaaatever nu ska jag äta glass och ladda ner lite filmer :)

Bored

Kategori: Allmänt

Bara för att jag är så himla uttråkad så..

Lovar du att vara ärlig? Yes I promise :)
Du heter: Marigona Kurtaj a.k.a Gona

Låt som när du är ledsen sörjer till?:  åh många..sist var det iallafall T.I. Feat. Justin Timberlake- Dead And Gone
Beroende av: choklad..& TVn
Vad tror folk om dig?: Jag har hört att jag ser jättekaxig ut..men jag är snäll jag lovar haha!

Stämmer det?: Nej! Eller det beror på vilket humör jag är på och om personen jag talar med är kaxig mot mig :P

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon & mina former..och att jag är en ärlig person som är rak på sak..

Vad säger du för att imponera på någon?: Behöver inte säga så mycket (haha)
Hur imponerar man på dig?: Du ska vara roooooolig men inte barnslig! eller jo..lite, inte barnsligare än mig iallafall haha!
Brukar du skratta för dig själv?: Myyyycket ofta..alldeles för ofta skulle jag nog säga..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hahahaha vet du att jag ramla i vasa för några dagar sen haha, gick upp FÖR snabbt och börja leka med min mobil...Mina knän jag har fortfrande ont.."
Var bor du?: Hjällbo, Angered, Göteborg, Sverige hehe..

Trivs du där?: Skulle inte tacka nej till och flytta men det funkar la för tillfälligt :)
Äger du några converse: Jaa :)

Sprit, cider, vin eller öl:  sprit när det väl gäller..cider funkar väl också men bläää till vin & öl, annars dricker jag väldigt sällan (17 tyvärr höhö)
Brukar du bli för full: Har hänt, men jag kan min gräns som tur är..
Vad har du för mobil operatör: Tele2

Är du allergisk mot något: Ja tyvärr.. pollen, damm och nått annat skit som finns i naturen haha..

Har du haft sex idag: tror inte det :S

Hur svarar du i mobilen: Anonyma svarar jag ytterst sällan på. Men annars beror det på vem det är haha vanligtvis brukar det bli "Hallå?"
Vem ringde du senast?: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon frågade vad jag ville ha till middag.. 

Antal timmar sömn inatt: 6 typ..

Sov du ensam: Japp

Brukar du komma i tid: Aldrig..eller någon enstaka gång kanske haha 

När mår du bra: På sommaren när jag är med dom jag älskar och vi skrattar och har kul.

När blev du fotad senast: Idag

Hur känner du dig nu: Sööömnig, seg och trött

Vanligaste färg på dina kläder: Hmm..brukar försöka vara ganska färgglad men det blir nog mest svart..
Vad tycker du om fötter: Jag tycker fötter är allmänt blää

Vad saknar du: Sommaren!

Hade du en bra kväll igår: Helt OK

Favorit dryck på morgonen: Apelsinjuice eller Oboy!

Rakar du benen: Yes

När brukar du oftast gå och lägga dig: Ganska sent brukar det bli nowadays

Är du blyg?: Haha ibland, beror på..ibland kan jag även vara så oblyg man kan bli haha..

Sysslar du med någon idrott: No, men har sysslat med allt möjligt!
Vill du hellre ha mail än brev: Jag tycker inte mail är kul..brev är nog roligare..åh nostalgi :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Oh yes

Har du spytt offentligt: HAHAHA............

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle haft sex! Sen skulle jag analysera mina tankar så jag sen som tjej förstår hur killar tänker!
Är du nöjd med ditt liv: Jaa..fast visst längtar man tills livet får börja "påriktigt"

Är du bortskämd: Beror på, jag är mycket envis och vill jag ha någonting så får jag det oftast men jag är absolut inte bortskämd på "My super sweet.sixten"-ungarnas kind off way haha
Vad gör du i morgon: Om du bara visste haha, chiiiiiiiiilla på rosa moln med ett par kompisar ba :)

Vad är det värsta du vet?: Människor som ljuger eller som är oärliga, otrohet, fegisar som inte vågar stå för vad dom säger, serber som intalar sig själva att kosova fortfrande är deras (såå patetiskt haha) 

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Jaaaadu, skulle jag räkna ut det skulle jag nog inte må så bra..
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: My looove Zlatan Ibrahimovic..Han har nått toppen från att börja lira boll i en förort, han är så grym, min man det ;)

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, love you guys!

Vad använder du för shampoo?: Assue lalala (den kända från England you know)

Vad är det finaste du fått?: ååh ingen aning, fast när jag blev 13 fick jag göra en piercing på läppen, då blev jag ooootroligt glad men..kommer inte på något speciellt just nu, har fått så mycket!
En speciell dag du minns: 14 december 2007

Hur gammal är du: 17 år & 4 månader

Tycker du om någon just nu: Självklart :)

Du samlar på: Shoes..

Gröna eller röda äppeln: Green it is!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: När jag är arg och ledsen vill jag hellre vara för mig själv

Gillar du golf: Har bara testat minigolf o det var astråkigt..

Vilken tid gick du upp idag: 8

Har du sovit i din egna säng inatt: yes

Har du strumpor på dig nu: aa, ett par rosa med barbie på haha (jag har en grej för söta strumpor)

Är det okej att gråta: Ja! Men jag blir ändå irriterad när folk gråter för typ dom inte tränat på ett prov vi ska ha..vet inte varför haha

När grät du senast: Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Ojojoj, betalat av hela min utbildning till USA och sen resa runt och shoppa upp alltihopp! Juste, ge lite till familjen också hehe..

Bär du glasögon eller linser: Nooo

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nejdå

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Beror på vart jag varit kvällen innan..Kan bli allt från 1 till 5

Har du piercing: Öronen bara..Men har haft i läppen, sidan you know

Vill du gifta dig: Självklart! Ha ett stoooort amerikanskt dröm-bröllop :)

Vill du ha barn: Jadå

Solar du ofta: Njaa, ofta skulle jag inte säga..

Är du bra på att laga mat: Jag tycker iallafall det! Dom få grejer jag kan göra, gör jag riktigt bra (a)

Är du flygrädd: Hell no

Hur vig är du: Jag tycker att jag är ganska vig, men inte så många som håller med mig..

Är du musikalisk?: När jag ensam får jag för mig att jag är det men jag är nog inte det..

Vad dricker du helst när du är törstig: Water

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys Chocolate Brownie Fudge eller vafan den hette haha

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Inte testat ännu!

Vad äter du helst när du ser på film: Gooooodsaker

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej men dom är inte skilda!

Har du tandläkarskräck: Nej men jag hatar när dom stoppar in 10 rör i munnen på mig och sedan förväntar sig att jag ska kunna svara på deras frågor, då blir jag irriterad.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Nattmänniska for suuure! You don't wanna mess with me på morgonen..

Vilken ögonfärg har du: Grön

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Oh ja
Biter du på naglarna: Aldrig

Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker få det till 3-4 gånger i veckan..

Senaste låt du hörde: T.I. Feat. Justin Timberlake- Dead And Gone

Bad girl

Kategori: Allmänt



LOVE IT!

Home alone

Kategori: Allmänt

Godmorgon peeps!
Min internet envisades med och inte funka igår kväll så jag kunde inte förgylla eran tillvaro med mina inlägg hahaha ;P
Nej men igår kväll bokade jag iallafall två biljetter till mamma och lillebror till Schweiz! Dom ska vara borta 3-20 april..under påsklovet då alltså (hihi) och eftersom syrran ska bo kvar i en månad till inne i stan så blir tydligen jag och broshan ensama hemma igen! Wuhuu..you guys ska sova här varje dag, fattar ni!? hahaha nää men det ska bli skoj som fan :)
Nu har jag en kvart på mig att ta på mig, äta och slänga på mascara..varför har jag en känsla av att jag kommer komma sent idag? höhö ha en bra dag mina vänner :)

....

Kategori: Allmänt


Carpe diem, tomorrow it can be to late..



Workout

Kategori: Allmänt

HAHAHA vaknade av det här messet från Itman imorse:
"Vi pratar om USA nu dom är väldigt hårda när det gäller att ta in människor in i sitt land.. Vi måste ha en plan B tror ja om vi inte hittar nån vi kan gifta oss med hahahahaha"
Hahahahaha gosh somna med ett leénde och vaknar med ett leénde. Så jävla underbart!
Hej förresten haha, hoppas eran dag har varit bra! Min har varit helt OK, kaallt som fasiken och ville bara hemhemhem men jag klarade av dagen, gick hem och åt o grejer och sen gick jag iväg och tränade med Nina. Vi var på Funk (RnB/Hiphop-dans) askul faktist och vääldigt effektfullt! Kom hem för en stund sen till ett tomt hem så jag tänkte hoppa in i badet och chillaaa bara för att jag förtjänar det :) Sen ska jag läsa lite läxor och fota lite på olika belysningar här hemma! Juste..laga middag måste jag också göra :( Mamma har lagat Tacos här hemma (blääää) så jag får fixa ihop eget käk idag..orka haha hur ska det gå för mig när jag flyttar hemifrån..hmm, det återstår att se hehe..


Hörs senare!


(Mobilbloggar) Hade bara lust

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Hade bara lust :) nu ska vi dra och käka kebabtallrik, ha det gött guys!

Chillbill

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Nu har jag tagit mig upp ur sängen, duschat, fixat till mig och dratt på mig kläder..Nu ska jag bara äta frukost och sen ska jag över till Shabbu..Ni nya läsare kanske undrar varför jag inte är i skolan idag och det beror på att på Donnergymnasiet har vi ingen skola på onsdagar! soooft? ja vet hihi :) Jaja iallafall hon är ensam hemma så vi ska ba chilla, käka pizza o må bra hehe..

Ikväll jobbar vi fyy & blää orkar inte haha menmen, börjar bli lite för mycket "vi-skiter-i-jobbet"-idag dagar så nu är det dax och tjäna lite stålar hihi ;)
Nej nu roppar mamma att frukosten är klaaaaar, hörs senare!

Pictures

Kategori: Allmänt

Ändrade planer, efter att ha lämnat datan fick jag ett telefonsamtal av min kära farmor som fråga om jag ville komma över och jag sa Ja direkt! Börjar få skuldkänslor för att jag hälsar på henne så sällan! Visst hon är ju här ganska ofta men hon har ju det så ensamt i sin lilla lägenhet..Jaja whatever jag gick dit och fick äta på massa godsaker som vanligt och sen blev det pannkakor, efter det somna jag i hennes soffa tills jag får ett mess av mamma som undra vart jag tagit vägen haha, så jag gick hem och tog på mig tjockiskläder och så stack vi ut och tog massa kort, vi skrattade ihjäl oss i en timma i streck haha, frös ihjäl gjorde vi också.
Hemma var det myspys med DH och grejer hehe och nu sitter jag här och har upptäckt att jag fortfrande inte tittat igenom alla mina bilder från somaren, jag stoppade bara in alla i en usb som jag glömt lägga i datan sen haha, så nu fick jag mig ett gott skratt av alla bilder..dom flesta bilderna är jag blond på, känns så ovant o se mig själv i blont nu :S Thank god att jag färga det brunt igen, så jävla fake haha.
Jaaa, jag delar jättegärna med mig av lite bilder höhö..


Middag med familjen i Schweiz

Så fort jag vaknade om morgorna var det iväg till stranden! (I Schweiz)

Utgång, hamnade på värsta lyxpartyt! (I Schweiz)

Om nätterna satt alla i parken och drack öl och käka pizza! (I Schweiz)

Åkte till Kosovo och blev brunett, hade väldigt roligt med min kamera haha..

Ibland åkte vi till fasters hus i Mitrovica, där var det chill =)

Nu ska jag lägga mig och titta på TV tills jag deckar. Godnatt!

I'll try to stay strong by myself

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt en del och kommit fram till att jag har blivit en riktig motsats av mig själv på senare tid, jag brukar alltid vara den glada Gona som alltid skrattar och är glad, men nu orkar jag inte med någonting! Har tröttnat på typ allt och alla och jag känner bara längtan, längtan tills jag får dra iväg till USA och slippa all skit..har inte mått bra inombords på senare tid, märks dock säkert inte eftersom jag är jävligt grym på att dölja mina känslor med mitt fula skratt haha nej men skämtåsido, jag ska försöka klättra upp på toppen igen, för det är där jag hör hemma, ingen ska få ta ner mig därifrån för jag är stark, om ingen vill stå på min sida så faller jag inte ihop utan jag klarar mig själv. För det är så jag egentligen funkar.

Jag söker inte sympati utan bara förståelse, alla hamnar ibland i ett litet svart hål där allt känns så himla jobbigt, utan någon anledning. Och då vill man inte höra massa tjöt, då vill man bli lämnad ifred. Man vill inte höra oroliga röster som frågar hur man mår. Jag är tacksam att ni bryr er, tro mig det är jag, men man pallar bara inte ibland.

 Jag vill bli stor, jag vill vara i USA, jag vill leva livet, jag vill ha en lysande karriär och vara framgångsrik, jag vill ha min bästa vän vid min sida, jag vill hitta han som kommer älska mig för alltid, jag vill gifta mig, jag vill skaffa barn, jag vill ha ett stort hus, jag vill ha en snygg bil och vara ekonomiskt oberoende, jag vill försörja mina föräldrar när dom blir gamla, jag vill föralltid vara lika tajt med min familj som jag är nu.
Jag vill leva livet på mitt sätt och det ska jag göra.

So please get off my back, I'll be back when I'm ready..

Här kommer en fin låt också som pricken över i:et :)



Ha det bra!

Ded

Kategori: Allmänt

Trött.Ledsen.Seg.Ångest.Ögonsveda.Unhappy och allmänt nere, så känner jag mig idag.
Inte nog med att mitt humör inte var det bästa idag så har mina ögon sviiiiidigt (efter sömn maybe?) hela jävla dan och jag har hamnat i en liten håla fylld med plugg,plugg,plugg. Jag hatar ordet plugg, jag blir deppad när jag hör det! & idag fick jag som en våg av massa grejer över mig som ska göras, jävla skit! Kan inte sommaren närma sig snart så jag slipper tänka på allt och alla och endast fokusera på att ha sjukt jävla skoj och njuta av livet!?

Min lösning till detta? Tvätta bort sminket, ta mig en Ben & Jerry's framför TVn tills jag somnar i min säng i någon timme eller två. Efter det får jag råplugga tills det blir mörkt för o sedan dra ut en sväng med Shabbu och ta lite kort, till Foto-kursen alltså, skönt och få den läxan avklarad. Skippar jobbet idag faktist.Om ni bara visste vad jag hade o göra! & så fick vi ett Naturkunskap arbete IDAG som ska in om två veckor, alla andra fick den för 3 veckor sen! Så ja, råplugg it is för mig o Shabbsan (haha), o så ska vi tydligen skapa en blogg där vår lärare kan följa upp vårt arbete i Naturkunskapen haha, kul(?)
Sen måste jag verkligen ta mig tid och skriva klart mina två tal till Retoriken! Kursen va fan slut förra året och fortfrande har jag inte tatt mig tid och göra klart dom så jag kan få mitt betyg!

Det var skönt att få skriva av sig lite..det hjälper må jag säga.
Hörs sen!

Shab and me

LYCKA

Kategori: Shopping

Hallå hallå! Glömde bort bloggen helt därför jag inte återkommit med varför detta vart en underbar dag!
Jo såhär e det: jag har hittat dooooooooom!!! Skorna jag letat efter i snart ett år är mina nu!!!!!!! Asså jag blev helt överlycklig när jag fick höra över telefon att dom kommit in, wuhuuuuuuuuuuu :D


Asså är dom snygga eller vadå!? Fyyfan, nu har både jag och Itman fått tag på dom..det lönar sig visst och be till gud för skor HAHAHA ja dör, ja e så glad :D

och som pricken över i:et hade jag fått hem ett papper för och hämta ut ett paket från posten där kära Glamour hade gett mig denna sockersöta mjukisdress och ett fintfint halsband med ett svart äpple höhö =)

Så fina, dom kommer användas flitigt må jag säga :)

Jaja nu måste jag hoppa in i duschen, glömde bort att jag ska föna o platta mitt hår o hela köret..haha mamma kommer döda mig! men whateveeeeeeer godnatt snyggingar & fulingar ;D

FATTAR NI HUR ÖVERLYCKLIG JAG

Kategori: Allmänt

MMS

FATTAR NI HUR ÖVERLYCKLIG JAG ÄR ELLER!? Fyfan vilken underbar dag! Ni får se vad jag menar när jag kommer hem hihi ;D

Oh yes

Kategori: Allmänt

Tänkte säga Godmorgon med den här livfulla underbara låten!


Solen är framme igen och gissa vem som är superglad? hihi va skööönt =)
Även fast jag har Matte nu klockan tolv så känner jag mig happy..mamma lagar pite idag också åh haha vilken underbar Måndag!
Lyssnar på massa California lalaal-låtar och herre min gud va jag längtar!!! Speciellt när det blir soligt ute, då börjar jag fundera över allt jag kunde göra om jag var där istället..som exempelvic surfa haha, ja, jag ska lära mig surfa direkt när jag åker ner! Har tittat runt lite och det finns skolor/kurser som lär ut surfing på bara någon vecka!! Broshan och mina kompisar skrattade ihjäl sig när jag sa det men vaa vadå hahaha tänk om jag vill bli en sån där solbränd surfbrud ??

Haha jaja nu ska jag käka frukost och sen ska jag bara chilla på det i någon timma tills det är dax o dra till skolan.
Peace ouuuuuuut & have a wonderful day lovers ;)

Kocken herself

Kategori: Allmänt

Maten blev utsökt! Gud va gryyym jag är haha ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på TV..förhoppningsvis somnar jag med ett leénde på läpparna, om jag har tur.
Godnatt. I love you!

Sunday

Kategori: Allmänt

Men nejj nu fan blir jag förbannad!!!!!!! Vadå regn!? Jävla skitväderrrrrrrrrrrr jag vill bort bort bort, långt härifrån nuuuuu!!
Jag som var så glad idag, nu blir man bara arg :S Orka stövlar och tjockisjacka igen, inte för att jag brukar bry mig, jag tar på mig skinnjackan i alla väder o dar eftersom jag älskar den så mycket haha, vägrar o ge upp den men ändå, mycket roligare o ha på sig den i solen :(
Börjar 12 imon så det blir man ju liite gladare av, men jag slutar sex..ja, dax för hemspråk igen imon tyvärr..orkar inte, men vill man ha sitt MVG så kanske man bodde börja gå dit lite oftare haha..

Yeye whatever den här dagen har varit ganska så onödig faktist, men jag har iallafall tränat så liite effektiv har den vart :) Men annars har jag mest chillat, as usuall..jag ser inte söndag som en pluggdag..kan inte plugga på helger överhuvudtaget, det är en grej jag har, söndagar är redan tillräckligt deprimerande, orka ägna den till plugg då också när kommande vecka består av 5 dagar intensiv plugg? blää o ush, jag chillar hellre på helgerna och är uppe sent och vaknar sent, man måste ju få njuta av livet också..orka njuta när jag blir gammal pensionär HAHA gud ja är uttråkad..

Iallafall, ikväll har jag tatt mig an någonting stort höhö, jag ska lagga middag till mig själv och familjen! Pasta med köttbullar och sås och philadelphia M.U.M.S! Typ det ända jag kan laga men whatahell..jaja nu ska jag iväg och börja stöka runt i köket!

Hörs senare!

My saturday

Kategori: Allmänt

Goddag, godmorgon whatever, how u doin peeps :D? Själv mår jag underbart!! Vi fick ett sms av vår coach runt 12 på natten igår att vi slipper jobba idag, gissa om vi blev glada? haha roligt..
Ja iallafall..igår blev det inte något jobb heller..vi bara gick dit och blev bjudna på pizza och satt och chilla med vår coach i typ 2 timmar o fick betalt för det sen stack vi därifrån haha gött som fan =)



Efter det stack vi hem till mig och blev påfyllning av kläder eftersom det började bli lite kyligare..sen begav vi oss mot stan utan att riktigt veta vart vi skulle ta vägen haha så vi svängde in i en kiosk i avenyn och köpte med oss lite gott och sedan gick vi o satte oss vid posedion och chillade tills våra rumpor frös till is..


och när våra rumpor frös till is så stack vi hem till mig igen..här låg vi och åt massa gott igen och rökte vattenpipa och kollade på allt från Ballar av stål till Jag vet vad du gjorde förra Lördan till American Pie 2 och kände oss mycket sega, så sega att vi somna runt 12(!) sen blev jag väckt och typ suuuperpigg och satt helt klarvaken och åt glass haha..somnade inte förrens typ 6! Blää vart har min sömn tagit vägen?



Och nu insåg jag precis att jag inte ätit frukost än! Shit, nu blir det en big frukost sen får jag fan ta och gå ut i solen eller nått, har så himla tråååååkigt!
Hörs senare babes ;)

Life's great

Kategori: Allmänt

Hallååååå så! Whats cracking?
Här händer inte så mycket just nu, mamma och lillebror ligger här i mitt rum och myser, alla vakna jättetidigt idag och nu vet ingen vad dom ska göra så här sitter vi och chittchattar haha..

Har inte varit så bra på att uppdatera på senare tid men jag har inte haft någon större lust faktist..men dom senaste dagarna har bestått av skratt, träning, CHILLING, roligheter, skratt, skola, glass och nämnde jag skratt? Haha ja, det är sjukt hur glad solen kan göra en! Thank god for the sun (L)
Här kommer lite bilder vi tog i skolan igår..


Shabbu

Jag blev lite rastlös så jag gick runt och vissla väldigt högt haha.. 

Maia agerar fotograf..på Bilden ser ni Sanet, mig, Shabbu precis bakom den röda lampgrejsen och så Mantana :)

Shabbu & Jag lite halvsletna sådär hehe..

Jag utanför vår skola..


Idag har jag ingen aning vad som händer men nått kul blir det iallafall! 3-5 ska jag vara på jobbet iallafall, det bjuds på pizza så mycket jobb tror jag inte vi får gjort men whatahell kul ändå haha, speciellt för att Shabbu får följa med även fast hennes projekt inte jobbar idag hihi :)
Mirna ligger hemma och har feber (krya på dig babe!) tyvärr så hon lär man nog inte se med oss idag men får se med dom andra nu, jag och Shabbu satt och fundera igår vad vi skulle kunna hitta på idag i detta soliga väder (9 grader hallelulja!!) men vi kom inte fram till något förnuftigt så ja, vi får se, men jag skulle höra av mig när jag vaknar så får skicka iväg ett mess nu :)

Btw titta vad jag har hemma höhö..

yeeey sexig ellerhur? haha, vi har ju Foto A-kurs i skolan så den här fick jag låna med mig hem i en vecka! niiiiiiice ;D
Lovar att ta massor med bilder idag!

Ha en uuuuuuuuuuunderbar dag i det fina vädret idag så hörs vi senare!

Mysigare än såhär blir det int

Kategori: Allmänt

MMS

Mysigare än såhär blir det inte! Har slutat för dagen o nu sitter jag här med Shabbu och schteker, åh va livet är underbart hihi :) Hoppas ni njuter av solen lika mycket som vi gör! Hörs senare<3

You made my day

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag! Även fast jag vart i mitt rum och storstädat medans det vart soligt ute så var jag glad som fan! Vaknade nångång runt 12 och då hoppade jag upp och började säda här inne direkt, fyyyfan va mycket damm det var överallt, shit nästan så att man skäms haha..Slängde ut två stooora påsar med massa skit jag hade i mitt rum..nu återstår att vika alla kläder i garderoben :|..tror Shabbu får komma på besök snart hihi (hon älskar sånt..) får införskaffa en till garderob också eftersom jag inte har någon plats för alla mina väskor o skor!

Jaja nångång vid fyra var jag klar och då hoppade jag in i duschen, käkade frukost, gjorde mig fräsch & fin o åkte iväg till jobbet. Eftersom Shabbu har fått en ögoninflamation(!) så kunde hon inte komma så var det skittråkigt där, o typ tomt..så jag lovade att komma in till jobbet på Lördag och käka pizza som dom ska bjuda oss på (hihi) och sen fick jag gå, då var det genast möta upp Shabbu för some catching upp HAHA, gud vi har blivit beroende av varan! Vi sågs sist igår och ändå kändes det som jag inte sett henne på evigheter när jag träffa henne runt 7 haha..
Jaja vi gick och handla med hennes mams först och sen tog vi en promenad, då träffa vi på vår gamla barndomsvän Jessy, åh va roligt..vi var med henne i någon timme och gud va mycket minnen och skratt det blev! Mysigt.

Yeye whatever hemma väntade iallafall Greys Anatomy med mamma och syrran så det har blivit massa TV och nu ska jag sitta här en stund sen blir det nog TV igen (what would I do without my lovley TV?) imorgon slutar vi 12 wuhuuuuu, hoppas det är lika soligt så jag och Shabbu kan schteeeeeeeka i stan med glass :)

Här kommer bilder från biot i måndags! Enjoy

 
 
 

Hoppas ni vart lika glada som jag idag hihi, godnatt snyggingar!

P.L.E.A.S.E

Kategori: Mode

SNÄLLA, för guds skull, bojkotta dessa "jag-har-bajsat-på-mig"-byxor!!! Dom är verkligen otroligt fula och jag hoppas verkligen inte dom blir någon slags "hit" bland fjortisarna nu..jag kan inte ens stå ut med tanken av att massa översminkade spinkisar går runt i sånna här på stan =|





För övrigt så har jag haft en helt OK dag, om det inte vorre så att solen tittade fram så skulle jag antagligen haft en ganska piss-dag menmen..Igår var iallafall riktigt kul, massa skratt och filmen var mycket rolig o bra! Tyvärr orkar jag inte ladda upp bilder ikväll, mina ögon svider efter sömn just nu!!

Svarar på era kommentarer imon :) Godnatt..

En Shopaholics Bekännelser

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar! Hur mår ni idag? Själv mår jag inte alls så bra men jag klarar mig. Vädret bara sänker humöret ännu mer. bläää orka.
Jaja något kul blir det iallafall idag! Det är nämligen premiär för "En Shopaholics Bekännelser" på fredag men idag klockan 6 kan vi VIPare få se den hihi, ja, jag och Mirna fick två biljetter var till typ förtitten eller vad man ska kalla det så jag ska strax ge mig iväg och se filmen före alla andra med Mirna, Itman & Shabbu :) Ska bli skoj!
Nu ska jag fixa till mig lite extra och byta om, hörs när jag kommer hem!

sooooooooooooooooooooool :D

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshines! Idag är jag haaaaaappy för solen är här och hälsar på!! Wuhuuu :D Jag och Shabbu var uppe till typ 5 igår haha och vakna vääldigt sent idag men det blev en stor frukost och trix&fix och vi ska strax iväg till jobbet, blir bara 3 timmar idag (skönt) och sedan blir det träääääning och solning, häärligt :)
Vi tog inte så mycket bilder här igår..vi tog däremot en hel del bilder hos henne haha men dom får komma upp när jag får dom, nu ska vi iväg!
Ha en uuuuuunderbar söndag babes! :D




PS. Mia, jag älskar dig du är bara för härligt asså hahaha <3

American History X

Kategori: Allmänt

Vilken härlig lördag! Stack till kära Shabbu efter duschen och hade det mys! Skrattade ihjäl oss och gottade i oss en massor och nu fick jag ta med henne hem hihi, ja, vi tog en promenad med broshan först och så kom vi hem för en stund sen..vi ska strax kolla på American History X strax, har sett den ett par gånger men den är fortfarande lika bra..

Jaja sen kommer vi säkert vara uppe hela natten och tjöta, som vaaanligt hehe..vi börjar ändå jobba ganska sent imon så det blir skööönt =)

Nej nu börjar filmen! Ha det bra!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hallåj, hur mår ni idag?
Jag kom hem för en stund sen, körde 30 min rullband på gymmet och sen blev det en kort solning, visste inte att gymmet stängde så tidigt så hann inte med så mycket men det är ändå OK för jag höll på och dö efter 30 min haha mina ben bara vinglade, knappt så jag kunde stå..jag är så grym hihi :)
Hemma hade mamma lagat kärleksmums som såg väääldigt mums ut men jag var mer hungrig så mamma var i full gång och lagade pannkakor till oss, fan va gott! Jag har en vana att äta mer pannkakor än jag egentligen orkar och sen mår jag bara dåligt så idag stoppade jag mig själv i god tid haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch & fin och sen ska jag över till Shabbu, hon är ensam hemma ikväll så det blir massa skvaller och kul at her place!
Nu måste jag iväg, ha en bra lördagskväll!



You made my night and my day, because you showed me you still care. 

Fredag

Kategori: Shopping

Okej jag har inte hört av mig på några dagar men jag har helt enkelt inte haft någon större lust, inte mått så bra..Men eftersom statistiken inte sjunker på min blogg och jag fortsätter få massa söta kommentarer så känner jag ändå att jag bodde börja skriva lite igen nu..Dom här senaste dagarna har bara varit bajsiga och tråkiga och helt o håller onödiga..
Men orkar inte ta det nu, inatt vill jag sitta i mitt rum o se på film o äta Ben&Jerry's..känner för o vara helt ensam nu men ändå inte, blää hamnat i en sån där period i livet där allt känns så jävla tråkigt och nedtstämt, jag vill bara ivääg nuuuuuu, ensam eller med vänner men bara iväg, orkar inte med snön med all skit o bläää allt bara. Har tröttnat rejält på den här skiten och jag längtar mer än någonsin till USA nu..

Btw, ja veeet att jag inte fyller 18 förrens i december men vet ni va jag och mina fina vänner har planerat!? Jo när alla e 18 är det ett halvår kvar tills vi tar studenten och under det halvåret hade vi tänkt att skaffa en lägenhet (andrahanslägenhet antagligen) i stan och bo ensamma där! Känns bra så man får testa på den delen av livet också, "vuxen-livet", innan man drar iväg till USA! När jag och Shabbu berättade till mamma så började hon fundera djupt och började fråga saker som "vet ni hur dyrt det blir?", "hur ska ni jobba:s?", "men marigona..måste man inte gå ut skolan först?" HAHA jo, det visade sig att min lilla mams trodde jag satt o planera att jag ska flytta till USA o bo i en lägenhet DÄR direkt när jag blir 18 hahaha söt, men med tanke på hennes reaktion så kändes det som att hon inte var så långt ifrån o säga JA till det :O shit, önska man kunde gå sista halvåret i gymnasiet i USA, då skulle jag lätt kört på det! Nej men anyways mamma tyckte det var en mycket bra ideé o sa "Nu säger jag Ja iallafall.." hihi, syrran tyckte också att det var en strålande idée! wihuuu nu längtar man ju fan ännu mer!

Menmen vi får se hur det blir med det för jag vill att vi ska ha det bra ekonomiskt också och inte leva på nudlar där haha och så ska vi ju resa runt en massa 2010 (då vi tar studenten wuhuuuuu) så det blir en jäkla massa cash, men å andra sidan så jobbar man ju! Äh det löser sig (som vanligt) men jag vill inte bo på mammas&pappas pengar får då känns det inte lika självständigt och vuxet haha..

Yeeeeeeeeye whatever, kände att det började bli lite tomt i badrumshyllan så det var dax för lite påfyllning av familjens (mami and me) favoritprodukter! Blev en jäkla massa grejer..


Bästa!

Båda mina Dior-mascaror (B.Ä.S.T) börjar ta slut så en sån fick också följa med hem..


haha här börjat man tidigt..

Använder aldrig foundation men kanske lite skojsigt till fest eller så?

Eye shadows and Lipbalm - who could resist?

Här ska det scrubbas hihi :)

& så får man massa free stuff när man shoppar mycket, roligt!

Jag måste seriöst sola imorgon, jag ser ut som en riktigt blekfis haha..ja, imon blir det steeeenhårt på gymmet och solning!
Btw. Min magkatarr är tillbaksssssss =( såfort jag stressar eller får extrem ångest så är den back on track..I wonder why it came back? blää jävla liv !!

heeeeeeej då

...

Kategori: Allmänt

Jag bodde inte stannat uppe igår. Jag mår inte bra, inte alls bra. Jag bodde bara gått och lagt mig.
Hörs när vi hörs, hoppas ni mår tusen gånger bättre än va jag gör.

Sleepless?

Kategori: Allmänt



I'm all ded and I should reeeally go to sleep now but sence I have no school tomorrow (yeahhhh) I can stay up all night if I want to hihihi nej men vem orkar sova när man kan sitta och dricka smoothie framför datorn eller TVn?
Shit..om detta var för några månader sen skulle ja ba whaaat vadå "vem orkar sova". Ni förstår, jag är egentligen en riktig sömntuta som försöker få mig ett blund så fort jag kan! Men nu hare hänt nått me min hjärna och nu går alla runt och tror att jag aldrig sover..till och med min bästa vän haha. Brukar få panik sms av henne nångång då och då mitt i natten och då går det inte en minut förrens hon får ett svar tillbaka och då blir hon alltid helt "asså kvinna sover du aldrig??" hahaha kul. Nej men jag lovar people jag sover, när jag pallar hehe..bodde dock ta tag i det här med sömnen nu med tanke på att jag börjar få mörka ringar under ögonen :O not good.
yeye whatever jag är snygg ändå hihi, godnatt så hörs vi imon! 

Dagens =)

Kategori: Dagens outfit

Alltid kul med lite outfits..

Idag var det fiiintfint väder i Götet (tack&lov för det!) så då fick man lov o vara lite somrig med blommor o grejer hehe.

Tröja - Herr-avdelningen på Weekday
Topp/linne - H&M
Jeanstights - Bikbok
Solisar - H&M

På jobbet..

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och chiiiiillar, livet e gött höhö ;D
Hörs när vi e hemma!

Fin låt..

Kategori: Allmänt



Melodin..texten..helt enkelt en underbar låt! Love it <3

Puss

Kategori: Allmänt

Gaah känner mig helt jäkla död i kroppen och ikväll kommer jag somna som ett barn..Har haft en lång dag innehållande Matte B och Svenska B i skolan och efter det var det snabbt hem och äta och få med ett paraply för och sedan bli skjutsad med bil till hemspråken (skönt) där läraren var en kvar försenad och vi slutade (som vanligt) en halvtimme innan vi egentligen ska sluta haha..då gick jag hem och tänkte nästan äh orkar inte träna idag..tar det på onsdag eller nått men sen så såg jag att klockan endast var kvart över 6 och boxningen skulle inte börja förrens kl 7 så snabbt som ögat tittade jag till om Nina hade lust och hänga på och det hade hon! Så på 5 minuter var jag utanför dörren och när vi kom dit var det exakt två platser kvar (wihu)! Det var ett låååångt intensivt och mycket svettigt pass!! Shit tror vi kommer dö av träningsverken imorgon, speciellt med tanke på att det var ett tag sen vi tränade.

Jaja sen blev det massa chitchat och fruktätande och sedan var jag hemma, en dusch satt på sin plats och sedan har jag suttit och spanat in min nya älskling på Big Brother Albania haha, nej men både jag mams och syrran är galna i den där killen jag berättat om innan här, så himla snygg! Haha =)
Ja nu sitter jag här och gör färdigt min affärsengelska-läxa och sen är det läggdax!

Godnatt sötnosar!

9 mars

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar! Sovit gott? Det har jag med även fast jag somna nångång vid 4!
Idag har jag en lång dag framför mig..skola sedan hemspråk och sen ska jag träna! Är fortfrande förkyld men nu jävlar bryr jag mig inte längre! Får hoppas att det finns platser för boxningen idag är så himla taggad för det alltså!!
Just nu sitter jag och käkar jordgubbs müsli och ska strax hoppa in i duschen o sen göra iordning mig för att släpa iväg min rumpa till skolan..

Yeye hörs ikväll gör vi iallafall, eller under dagen!
Ha en fin dag för ni ser väl solen lysa, wihuuuuuuu ;D

Internationella kvinnodagen

Kategori: Shopping

Tills jag hinner puplicera detta inlägg så har säkert klockan passerat 00.00 men jag fastnade här med lite roliga kontakter på msn så glömde bort mig totalt haha. Men grattis till alla kvinnor där ute på den Internationella kvinnodagen!
Mamma fick massa choklad, ett kort och massa pengar och jag och syrran fick dessa fina saker av mamsen..


Jättefint armband!


Gulligt sommarlinne frånTwist&Tango!

Så fina! Tack så mycket mamma, bästa mamman och kvinnan och människan i vääärlden är du! <3
Love you <3

Nu ska jag fortsätta chatta vidare, börjar 12 imon som vanligt så ja kan chiiiiiiiilllaaa :D
Men godnatt anyway!

Bilder från Fredag & Lördag

Kategori: Allmänt

18årsfest på fredagen. Fylld med skratt och tårar (av skratt hehe..)
Mycket händelserik kväll!

    
   
    
   




Middag with my girls (minus Itman) at Nina's. Även här massa skratt<3
Mys och massa tjöt!

       
 
 

Underbar helg =)

SKÖÖÖN

Kategori: Allmänt

HAHAHAAHAH JA DÖÖÖÖR SÅ JÄVLA SKÖN MAN KAN VA HAHAHAAHA

Converse

Kategori: Shopping

Oh I'm so happy! Har letat efter dom här skorna ett tag och igår hade min kära Nina hittat dom i Haga så nu är dom mina! Tack för hjälpen my love hihi visst är dom fiiiiiiiina? 




Love them =)



Vaknade för inte så länge sen och idag jobbar jag bläää orkar inte i det här vädret :( menemn you gotta do what you gotta do! Nu blire iallafall frukost! Bilder från helgen kommer ikväll, I promise :)
Ha en bra söndag!

Film värd att se!

Kategori: Tips

Oh my gosh vilken bra film! Slumdog Millionaire som jag tittade på igår kväll alltså, shit verkligen grymt bra film! Ungdomskärlek o så..se den säger jag bara!



Slumdog millionaire

Kategori: Allmänt

Helluuu! Kom precis innanför dörren efter en helt underbar kväll med mina flickor! Skratta gjorde man som fan och Nina hade gjort det så fiiiint och maten var sååå god! Efteråt när några var påväg hem o andra till födelsedags-fest så barnsla vi oss som aldrig förr och var så lättroade man kunde bli hahaha gud vilka töntar vi är. Men iallafall, tack för en wonderful kväll babes<3
Här hemma möttes jag iallafall av mamma och syrran som sitter och dricker vin och äter massa gott, dom hade väntat på mig så vi skulle kolla på film hihi Slumdog Millionaire blire, verkar mycket bra faktist så det ska bli mys!
Nej nu roppar dom, måste iväg..om det inte blir allt för sent inatt så laddar jag upp bilder från kvällen sen, annars hörs vi imon!

Godnatt så länge anyway!

Solisar

Kategori: Shopping

Jag var ju i stan med Nina förra helgen innan jag stack till Malmö och då fick vi med oss varsin likadana råsnygga glasögon!! Men mina lämnades kvar hos syrran så jag har inte kunnat visa dom till er men nu är dom här och visst är dom SNYGGA!?


I love them och dom kommer helt klart bli en av favoriterna i sommar!

Middag & mys

Kategori: Allmänt

Tänkte ladda upp bilder från igår ikväll som btw var sjukt kul, vi skratta tills vi fick tårar alltså haha galet kul faktist, men nu hinner jag inte så det får bli ikväll istället. Jag har precis tagit på mig och fixat mitt hår, ska strax över till Shabbu med Mirna och fixa till oss lite smått sen ska vi över till Nina och äta middag o så..ska bli assköj, sen ska vi laga vår egna lilla dessert! Ska bli spännande o se vad vi lyckas få fram haha..Nej men så får man hoppas att Itman också dyker upp, hon ska ut ikväll med Sami (hennes moster) o alla så får se ifall hon hinner..

Men nu måste jag iallafall iväg, vattenpipan måste ju också med..alltid ett måste hihi. Ha en fin lördagskväll!


Jag och Itman igår at her place :)

Gårddagens outfit

Kategori: Dagens outfit


uh tjockisbild haha men jag bjuder på denna..
 
Klänning - Syrrans, den har ingen ettikett så jag har ingen aning om vart den kommer ifrån haha..
Lacktights - Gina
Smycken - H&M

Presenter..

Kategori: Shopping

Shabbu var ju i USA under vinterlovet och då fick hon med sig cooooolaste solisarna ever till mig! Och hon sa inte någonting förräns ganska nyligen och så fick jag dom äntligen..



..fattar ni hur glad jag blev!?!?!

Sen så fyllde jag ju år också..och då var det vissa som inte kunde komma och då fick jag presenter i efterskott, så himla gulligt!


Tack så mycket Natascha <3


Tusen tack M <3


Jag blev så otroligt glaaaad, I love my cutie friends :)

7 mars

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har faktist jag, förutom att jag vakna upp med världens mensvärk men nu har jag tatt en ipren så det ska nog gå över. Sikken härlig morgon! Hoppade raka vägen in i duschen och nu sitter jag här och mitt hår luktar helt underbart (Assues produkter is the shit) är ensam hemma också så jag lagade värsta frukosten med mackor o ägg o skinka o oboy o allt va det var! Gud va gott det var!
Nu måste jag börja föna håret och grejer..tror jag ska in till stan, har lust och vandra runt där lite haha..nej men ensam hemma är ju så tråkigt..jag kan ju plugga iofs men det känns så tabu på en lördag haha, går inte ihop för mig liksom, har ingen sådan koncentration på en lördag tyvärr..

Yeye i nästa inlägg kommer lite new stuff iallafall så watch out now ;)

NEJ NEJ NEJ

Kategori: Allmänt

MEN NEJ!!!!!!!!!!!!!!! Vf har dom fått in dessa i Gina???? Jag har två liknande jäääättefina som jag köpte i Schweiz och jag tänkte att det kommer bli sååå fint till sommaren och nu kommer till GINA!! Vilket innebär att hela Sveriges befolkning kommer gå runt med dom!!! Jävla bajs jag hatar sånt här..hahaha jag blev faktist riktigt sur när jag såg dom för mina e mycket finare o dom ska inte förknippas med alla andras hahaha..får jag påminna er om att veckan som vi inte gillar är här för mig..

Party

Kategori: Allmänt

Det blir party ikväll! Itmans kusin Hani fyller 18 år, känt henne sen ja va liten, skööönaste e hon haha så ikväll ska hon iallafall firas o nu måste jag iväg!

Hoppas ni också har en sjukt rolig fredags-kväll!

LOVE

Some new stuff =)

Kategori: Shopping

Häällu babes!
Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket men idag är jag iallafall happy för jag har shoppat lite höhö..


Gina Tricot

 
H&M

H&M
  
Weekday


Juste, måste bara berätta haha så jävla sjukt, påväg hem idag så fick jag värsta hostattacken i vagnen, trodde jag skulle dö! Tårarna bara strömma och ja höll på dö kunde inte andas hahaha det roliga va att jag sen fick värsta skratt-attacken när jag märkte att hela vagnen stirrade på mig haha (och jag var ensam!), gud ni kan föreställa er hur jag såg ut där, helt sjuk hostandes och skrattandes på samma gång hahaha så sjukt, var tvungen och gå av på gamlestan och köpa min älskling o vänta på vagnen igen, haha asså seriöst det där har aldrig hänt mig förut!

my baaaby saved me hihi

Fan tänkte ta o baka något, både jag o mamma är riktigt sugna på brownies eller nått men ingen orkar haha..fan, så lata..jaja nu måste jag hoppa in i duschen iallafall! Hörs snart!

Stilikoner, oh yes

Kategori: Mode

I would die for these girls wardrobes!!

ashleymuse.jpg picture by coffeeoverconversation







marykate.jpg picture by NrllAless

ashley-mary-kate-olsen-fashion-05.jpg OLSEN picture by kel_is_cool44





mkparis.jpg picture by alexxshannon

















Guud jag älskar deras stil!..bitches hahaha ;D

6 mars..

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon alla snyggingar där ute!
Sovit gott? Det har fanimej jag, somnade innan 12 och ni fattar inte hur hääärligt det va! mmm ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt varje dag nu (eller vardagar åtminstone)..

Jaja, bilder från igår iallafall..


Goodiebagen från mässan =)



I love you more than words could ever express girls!

Synd att skolan tar upp så himla mycket tid att man så sällan hinner ses allihoppa!
Men, ändring på detta va =)
Nu måste jag iväg!
Ha en duuuunderbra dag mina vänner!

Wonderful Thursday

Kategori: Allmänt

Skulle komma med ett inlägg nu med bilder från kvällen men jag tror jag dör snart, är jättesömnig så ska hoppa i säng istället, kommer med ett inlägg imon på morgonen istället..jag kan säga såhär iallafall, mycket rolig o betydelsefull dag för ja tror jag o itman verkligen har bestämt oss for real now vilket univeristet vi ska gå,, nu är det bara college som ligger o lutar..vi funderar på lite olika men FAAN VA JA E GLA!

Godnatt snyggingar, looooooooove you =))

Första gången Gona...

Kategori: Shopping


..köper smink!
Ja det är sant, det ända jag någonsin köpt själv är läppglans! Haha sjukt faktist med tanke på att jag ändå sminkar mig dagligen..men jag är så dålig på att välja smink o grejer så jag brukar alltid lämna över sånt till mamma, lika bra det kanske eftersom hon alltid ska köpa det nyaste sminket och testa allting haha, nej men nu tog jag tag i detta haha, kände att jag behövde en ny eyeliner så yeah fick med mig hem en som jag tycker är superbra! =)

Sitter och har precis ätit med

Kategori: Allmänt

MMS

Sitter och har precis ätit med itman, vi väntar på nina som också ska med till mässan hihi :) vi hade ingen engelska så idag har vi bara masserats idag, mycket skönt må jag säga:D hörs snart!

Oh happy day

Kategori: Allmänt

Oh gosh va trött jag ääär! Somna 4 igår så här har det inte alls sovits så mycket :( Men vet ni vad!? Jag inte nysit sen jag vaknar och näsan rinner inte heller så wuhuuu MEN jag känner lite hals-sveda därimot =| fast det kanske går över när jag äter nånting, I sure hope sooo fan va glá ja blir isåfall att det inte höll i sigggg :D

Jag är iallafall glad, för idag händer massa roligt..roliga lektioner i skolan, Engelska & Idrott (där vi bara ska ha massage idag hihi) och sen så mässan och sen mina flickor..fan känns som fredag hehe ;P Jaja idag ska iallafall ingen få mig på dåligt humör har jag bestämt =)

Snor dom här bilderna från Shabs blogg höhö..


Mirna, Itman, Jag, Shabbu & Nina i Liseberg innan sommaren 08
Klicka f?tt st䮧a bilden
Ett lov för länge sen då jag var ensam hemma, då hade vi tjejerna mycket sjuka kvällar at my place HAHA
Itman, Mirna & Jag försöker lära oss någon konstig dans hehe..

Klicka f?tt st䮧a bilden
Shabbu är mycket kreativ när hon ska få med alla på bild..
Jag, Mirna, Shabbu, Ninas arm och Itmans ansikte som har the glasses on hihi
 Klicka f?tt st䮧a bilden
Shabbu & Nina på Ninas 16-årsdag =)


Nej nu måste jag äta! Idag hörs vi väl inte förrens när jag kommer hem efter allting hehe, men ska försöka mobil-blogga då & då =)
Ha en underbar dag mina vänner!

Stylish

Kategori: Mode

Jag diggar den här tjejens stil väldigt mycket!


Mässa =)

Kategori: Allmänt

Hallå! Bättre mår jag inte men humöret är däremot bättre! Tack vare att jag ska på en mässa imorgon! Jag går ju på alla mässor om utlandsstudier som organiseras här i Götet med min bästa vän Itman. Det har blivit lite som en grej att vi måste gå på varenda en. Skillnaden nu är att jag har börjat fundera på lite nya skolor som CIS ska presentera imorgon. Jag har ju länge funderat på Santa Monica College men har nu hittat några väldigt bra universitet också, känns mycket bättre att gå universitet faktist..Tänkte skriva ett inlägg inom snar framtid om lite skolor o så..Självklart ligger alla skolor ja funderat på fortfrande i L.A! Men får se..ska prata med Itman imon också så får vi ta o kika lite imon på mässan, ska bli så kul =)
Juste, alla tjejerna hade positiva svar haha så imon blir det date! Hoooppas vädret håller i sig nu bara =)

Shit jag e hungrig igen! Dom flesta äter typ ingenting alls när dom e sjuka..jag äter dubbelt så mycket när jag e sjuk tyvärr haha =(
mmm tror jag ska laga ägg med mackor nu! MUMMA!

Hörs snyggingar!


hahaha myyyycket gamla bild på oss HAHA fyy
Shabbu, (klasskompis), jag, Mirna, Itman & Nina

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nyduschad och fräsch. Insmörjd och nopprad och allt vad det är hehe..satt i badet i fleeera timmar och det var minst sagt skönt!
Nu har jag iallafall tagit på mig nytvättade pyjamas och min morgonrock och nu ska jag käka middag med mamma, får dricka te till det igen, te te och återigen te ska det vara idag..gött att vi har så goa te-smaker hemma! Syrran älskar te hehe..
Förresten, fattar ni hur surt det känns att det är så fint väder (8 grader!) och jag sitter inne och e sjuk? Nej jag ska skicka ett kedjebrev till mina vänner nu och fråga om dom vill hitta på något efter skolan imon (hoppas bara vädret håller nu!) o nej jag menar inte ALLA mina kompisar nu, hatar typer som "vill hitta på något" från ingenstans fast än man aldrig ses bara för att dom har tråkigt haha..jag syftar såklart på mina girls..jaja nu får jag skicka iväg ett mess till dom, jag förväntar mig på positiva svar eftersom vi nyligen diskuterat att vi båda liva upp våra vardagar hihi..
Juste..får hålla tummarna för att jag mår bättre imon också då!

Nu blir det food, hörs sen!


jag i måndags..

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla söta filurer där ute! Hoppas ni mår mycket bättre än jag för jag mår verkligen piss!
När jag vakna i morse kändes mitt huvud 20kg tungt och jag kunde knappt bära upp det haha, nej men ush min hals börjar svida lite smått också och jag verkligen känner att någonting stort är påväg här =(
Får ringa till jobbet och sjukanmälla mig idag också för såhär kan jag ju inte jobba..crap jag orkar inte vara sjuk! Speciellt inte nu till helgen, har haft en så tråkig vecka så jag ville verkligen hitta på massa grejer o ha roligt till helgen!

Och är ni också sånna som känner er jätteofräscha när ni e sjuka? Det är verkligen jag..känner att jag vill hoppa in i duschen varannan timme..så nu tänkte jag ta mig ett skumbad, raka benen och noppra ögonbrynen o allt var det är, så man känner sig sådär super fräsch (för en stund iallafall hehe) för sen när man börjar snora och grejer igen så försvinner känslan så snabbt..blääää jag hatar o va sjuk!! Måste dricka te och äta frukost innan badet bara!
Hörs sen babes!

Sömntuta

Kategori: Allmänt

Jag hinner inte med värsta uppdatering nu eftersom mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre, förkylningen blir bara värre och värre which is not very fun :( jag som skulle upp tidigt och träna imon..får nog vila ett tag till tyvärr, nu måste jag iallafall sova, sleep is all I need for now!

Godnatt sötnosar! ♥


Ganska gammal bild på mig, Shabbu och Mirna

YEAY

Kategori: Allmänt

They're back!

FINALLY!

Ben&Jerry's and DH with mom ♥

Sjuk

Kategori: Shopping

Nejnejnej, det som inte fick hända hände idag - Jag blev sjuk =( Vaknade i morse och kände mig alldeles snuvig och kände att jag nös liiite för ofta men det ignonerade jag och drog till skolan ändå..lika bra det för vi gjorde massor på Affärsengelskan, så bra kurs verkligen! Speciellt för mig som vill studera buisness i USA, här lär jag mig alla buisness ord och fraser på engelska, o hur kan skriver affärsbred osv..kul =) Efter det skulle vi ha svenska och naturkunskap men båda var inställda för att lärarna var sjuka! Krya på dom men fan va glada vi blev! o fan va många lärare som är sjuka nu för tiden..what up with that!? Jaja jag och Shabbu kopierade massa papper vi behövde, bla till Idrott&Hälsa-provet som jag kanske går o gör imon. Dom har lagt ut fyra tillfällen då man får välja o gå o göra provet och en är imon kl 1 så jag kanske gör det då så jag får det överstökat..problemet är bara att det är typ över 20 papper :/ Plus att jag aldrig hann klart med analysen igår, och så hade jag missförstått en del så jag måste jobba om på den men den ska ändå in imon så det får bli massa plugg imon också..

Jobbet var jag tvungen och skippa, hände att det skulle vara bättre om jag stanna inne och vila för jag vill verkligen inte bli mer sjuk! Syrran har ju definitvt smittat mig för hon gick ju runt o nös hela tiden så jag hoppas bara inte jag blir lika dålig som hon blev..Jaja, ska vila iallafall så får jag hoppas att jag blir bättre.

Eftersom vi fick sluta nångång runt 12 idag så bestämde vi (Shab and I) att åka förbi Nina och hälsa på (går i skolan 2 hållplatser från oss) så det var kul o träffa på henne en stund men sedan hade hon lektionen så vi drog iväg till stan en snabbis, även fast jag nu hade börjat nysa 5 gånger/min hehe..men det var kul, skrattade ihjäl oss och köpte glass!

Gona: Är det dålig att äta glass när man är sjuk?
Shabbu: aa, det är ju inte bra för halsen..
Gona: FAN!!!
Shabbu: vadå?...Ben&Jerrys!?!? :D
Gona: jaaa!!
Shabbu: KOM!


hahaha..ja skiter i om jag får ont i halsen, I'm gonna have my chocolate icecream!!


Spanade även in bokrean där jag fick med mig boken "1001 Filmer du måste se innan du dör." i min familj är alla verkligen movie-freaks så den passar perfekt här hemma hos oss..jag känner på mig att storebror kommer bli speciellt glad (han har en grej för klassiska filmer)..

När jag kom hem tvättade jag genast bort sminket och hoppade i mina myskläder och åt min favoritmat som mamma hade lagat! Sen dess har jag legat o tittat på TV och sovit en stund och det ska jag fortsätta med nu, fast nu ska jag hämta glassen!
Glass, TV, Läsa inför Idrott&Hälsa-provet..i sängen!

Hörs senare!

Här pluggas det!

Kategori: Allmänt

Klar med min insändare, blev en text 'För abort' trots allt, tror det blev riktigt bra faktist! Gjorde även klart affärsengelska-läxan och jag vet inte om jag skulle klarat av detta utan mitt nya "plugg-snacks" 

haha såå otroligt gott!

Nu har jag och Shabbu skickat texterna till varan, eller för en timme sedan men jag har tatt min "lilla" paus hehe, så nu ska jag jag skriva en analys av hennes text på två sidor, det ska nog gå bra! Vi har lektionen på två timmar imon på oss också så då hinner man säkert finslipa det hela så nu tänkte jag bara få klart det så fort som möjligt eftersom jag verkligen behöver sömn..har en låång dag framför mig imon eftersom jag jobbar! Inga ledsna miner här inte, jag ska fan va grym på jobbet imon hihi =)

Nej nu måste jag tillbax till plugget. Kan inte någon bara ta mig till L.A nu!?

Hörs senare babes!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Today I'm wearing this:


Topp - Bershka ( Schweiz)
Väst - Noa Noa
Jeans - Tide (Schweiz)
Halsband - H&M (Schweiz)


& så skadar ju aldrig lite ego-pic's hehe..


I'm back on track!

Kategori: Allmänt

Hallå alla pigga och glada! Haft en bra dag? Jag har haft en sån där powedag ni vet, en sån där dag där man känner att man måste ta tag i sitt liv, man känner att man har all energi i världen!

Jag känner att jag varit väldigt slapp när det gället allting - skolan, träningen, jobbet, hälsa, ta hand om mig själv och även bloggen! Så nu ska jag rycka upp mig! Jag ska träna minst 3 gånger i veckan och inte äta mer skräpmat och godis (gäller ej fredag/lördag), jag ska försöka bli mer glad på jobbet och ägna mer tid åt att sälja än att skämta med mina kollegor (ush va vuxet det låter haha), jag ska plugga ikapp allt jag kommit efter med och börja ta mer ansvar, jag ska trixa o fixa med hemma-spa så ofta som möjligt och jag ska helt klart bli mer aktiv med både text och bilder på bloggen!

Åh känner skönt och få det nerskrivet =)
Idag gick jag tyvärr inte o träna, och det var inte för att jag inte orkade..jag ville verkligen träna boxning idag men i skolan fick jag typ tusen läxor så kändes bäst o sitta hemma o plugga..så ikväll måste jag skriva en insändare till svenskan, sen så ska Shabbu skicka sin till mig o jag skickar min till hennes, sen måste vi skriva en analys om varandras texter på två sidor..blä orkar inte menmen känns ändå inte så svårt hoppas jag :P sen måste jag göra klart läxan till affärsengelskan imon..pluggkväll helt enkelt =/
Imon måååste jag till biblioteket och låna en roman på engelska! Måste läsa ut den och skriva en uppsats om den som ska vara klart om ungefär 2 veckor(!) men jag älskar läsa böcker på engelska so it's cool.

Kom hem för ungerfär en timme sedan och jag har hunnit äta och hoppat in i mina myskläder, nu ska jag på med ansiktsmask och börja jobba på min insändare..vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det lutar mot någon text För abort..vill ju ta någonting jag står för så det blir perfekt egentligen..yeye we'll see about that!

Kommer med dagens outfit senare eftersom kameran segar just nu, vi hörs snyggingar!

så jäkla vacker! - Megan Fox

GIVE ME ♥

Kategori: Allmänt

ahmen helt ärligt, dom här skorna är ju bara äckligt snygga!!!! GE MIG!

 
Gucci
 
Louis Vuitton

Prada

Måndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar! Sovit gott? Det har jag, även fast det var riktigt svårt att vakna imorse :(
Nu sitter jag iallafall påklädd och redo att gå iväg men först måste ja bara trycka i mig en snabb frukost..Har matte i skolan nu, bläää ork! Sen är det sweeedish och sen idag så har jag hemsråk, orkar verkligen inte men har inte varit där på ett tag nu! Vet inte om jag hinner träna idag, är verkligen taggad för o träna men vettefan asså..äh får ta med träningsväskan ifall ja hinner ;P Isåfall får det bli kick-boxning!! Hoppas jag =)

Nej nu är det bråttom, ha en bra dag! ♥

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Oh gud va sömnig jag är!! Behöver verkligen sova ut nu..vilken tur att jag börjar så sent på måndagar!
Söndagen har varit helt blää, så onödig dag..bara slappat o inte gjort någonting..jo, ångest har ja förresten också kännt!
Får hoppas på en bra vecka nu..vill ha lov!!! Vill bort! Till USA nuuuuuuu, bara komma bort utan all tjöt o strul, bara vara för mig själv! mindre än 2½ år kvar!! gaaaaaaaah..
Juste, glömde jag säga att jag lärt mig starta bilen idag? "Övningskörde" med Amir förut när han o Donna o dom skulle släppa av mig i Hjällbo, han envisades med o lära mig starta bilen utan panik och jag lyckades!! Det var inte alls så svårt som jag trodde! Baklänges kan jag också köra..fyfan va grym ja e haha..

Nej nu måste ja sova, godnatt snyggingar!

GRATTIS!

Kategori: Allmänt

Idag är det faktist ingen vanlig dag för idag fyller en utav mina bästa vänner 18 år!

Stort grattis till Amir bäste vän! Tack för att du alltid finns där för en och för att du är en underbar vän!
Jag önskar dig all lycka i livet!

Idag hann vi tyvärr inte fira något och igår va ja ju i Malmö så vi ska röra ihop någonting nästa vecka istället, ska bli sköjigt!!


Nej nu måste jag verkligen duscha, grattiiiiiiiiiiis igen :D

Gårdagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Klänning - EFFE
Lacktights - Gina Tricot
Skor - Zara
Peaceörhängen - UVX
Snyggt va!? ;D

Home from Malmö

Kategori: Allmänt

Jag är hemma. Jag är död. Jag mår illa. Jag har huvudvärk. Jag har haft så jäkla skoj. Jag är chockad. Jag är sugen på någonting gott. Jag vill duscha. Jag är trött. Jag vill mysa.

så..
nu ska jag ta en tablett o hoppa in i duschen sen ska jag ligga och mysa med mamma med massa gott tills jag somnar. Behöver verkligen vila. Men skoj som fan var det igår iallafall!
Här får ni bilder, vi hörs efter min vilostund, ha en skön söndag!
















och så en video där vi sjunger lite hahaha..

"i never wanna see you say" hahahaha..

LOVE!