Gona

R.I.P Nancy Tavsan

Kategori: Allmänt

Min 18års-fest kunde inte sluta värre än så. Fyfan va hemskt..Kan fortfarande inte fatta det. Ryser i hela kroppen och gråter hela jävla tiden.
Vår ängel Nancy..varför just du? Du som var så himla glad o sprallig hela tiden. Du som skulle bli känd sångerska..Fyfan för det jävla kräket som gjorde detta. Må han brinna i helvetet.
Brutalt mord på en 18årig flicka. Hur tar man sig igenom sånt här?

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.280601-ung-kvinna-misshandlad-till-dods

Världens bästa syskon

Kategori: Allmänt

Jag har världens bästa syskon!! Fick bara en sån här känsla, hjärtat påminner hjärnan typ HAHA hur mycket jag faktist älskar dom. Kunde inte önska mig bättre och mer godhjärtade syskon. Även fast jag kan vara en pain in the ass ibland mot dom så är det dom jag skulle kunna göra precis allt för. Vi har så starkt syskonband, älskar att umgås och pratar om allt med varan, det är verkligen chill. När jag var liten ville jag alltid vara ensambarn för då tänkte jag att jag skulle få mer leksaker till mig själv hahaha, men nu tackar jag gud att vi är 4 galna syskon här hemma. Det är alltid liv här, även fast den yngste är 11 så kan man lätt tro att det är 10 snorungar som bor här.
Jaja, vad jag vill få sagt är att..lr eftersom jag vet att alla läser min blogg så säger jag såhär: Ni kan inte föreställa er hur mycket ni betyder för mig och jag skulle aldrig varit den personen jag är idag utan er. När jag är på mitt speciella humör och blir sådär riktigt kaxig, tänk då på att jag faktist älskar er mest i världen hihi. Vet inte hur jag ska klara mig i USA utan er, tro det eller ej men jag mår faktist skit när jag tänker på att jag ska behöva flytta ifrån er. Vem ska va Qika Bundit då? Hahaha lr iofs, jag kan vara eran qika bundit via skype höhö :p
Om ni inte kommer och hälsa på mig varenda jävla lov, då jävlar ska ni ha stryk hahaha <3
Jag älskar er era geeeeks! puss










































Nyår förra året :)

28 december

Kategori: Allmänt

Godmorgoooon! Idag är jag uppe tiiiidigt! Framsteg? Yes haha. Nä men jag skulle nog legat o sovit väldigt djupt just nu om det inte vorre för att Moe ringde och väckte mig med ett superroligt samtal!! Haha kan dock inte berätta än..Får berätta efter kl 2 HAHA..Grym är han iallafall! Efter att ha skrattat konstant i luren i typ en halvtimme så försökte jag sova igen men icke sa nicke, var heelt pigg så jag gick upp och fick lite saker gjort istället.
Och idag är ingen vanlig daaag, för idag fyller mamma number two år! Itmans mami alltså. Även fast hon hatar o fylla år och att påminna henne om att hon fyller år (haha skitsöt) så säger jag GRAAAAAATTIS! Till skillnad från Itmans fattiga grattande där hon säger "du börjar bli gammal" hahaha så säger jag istället Du blir bara snyggare och snyggare med åren! Och det är så sant, hon är verkligen otroligt vacker och det känns som hon aldrig åldras! Lucky her, hoppas du inte ärver hennes gener Itman hahahaha <3

Juuuste ja! Gissa vem som fyller år i överimon???? Yeaaaaah, ÄNTLIGEN! Senare kan man ju inte fylla år typ men nu är äntligen dagen kommen. Jag har tjötat om min 18årsdag så jävla mkt och nu när det börjar närma sig har jag typ inte nämnt det alls..Bättre så, känns som dagarna går snabbare då haha. Iallafall, 18 år blir jag då och FYFAN va gött det känns! Den här våren kommer bli riktigt fet asså, fan va kul vi ska ha!
Imon drar jag till med en big hemmafest där jag ska firas så det ska bli himla skoj! Men det innebär att jag måste stoooooorstäda idag..åh orka haha..Jaja är ju ganska pigg så det får väl gå!
Nu ska jag äta bullar och saft (muuums) sen ska jag måla naglarna och dra iväg till stan! Pussshej


vill va sådär bruuuun igen..vafan haha..

HEY BABY I'M A ROCKSTAR

Kategori: Allmänt

Tjaaa! Va händer? Själv kom jag precis hem från stan heeelt död. Bar på typ femtioelva kassar o det var VÄLDIGT tungt mina vänner. Har inte shoppat på jävligt länge så idag tog jag igen. Flera tusenlappar fattigare men humöret är ju iallafall på topp så det är gött! Var på stan hela dagen med Albulena och förutom att alla ska trängas och puttas och att jag hade min vita pälsis som är skiiiiitvarm så var det skitskööjigt! Fick med mig massor hem, allt från jacka till hårparfym (godisparfym till håret) till smink och fina underkläder..Jag är nöjd =)
Nu är jag mätt och belåten och ska strax byta om. Sen ska jag väl iväg och titta på fotboll lr nått..Inte för att det intresserar mig ett dugg men vafan ska man liksom annars göra haha!? Plus att mina killkompisar så gärna vill dra med oss på sånt, av någon konstig anledning haha, jag brukar ju alltid störa under heeela matchen genom att prata menmen får se hur det går haha. Blir kanske en fika också, får se..Hörs senare! Pusshej


Bjussar på en random bild..

YEAH

Kategori: Allmänt

En sån där lista ni vet..

Kategori: Allmänt

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ett gulligt sms som jag fick :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov så skönt så
Vad gjorde du för 15 min sedan: Värmde upp ett bad som jag strax ska hoppa in i
Det sista du sa högt: "Jag hinner inte"
Det senaste någon sa till dig: "Okej sömntuta"
Vad har du druckit idag: Juice
Vad var det senaste du åt: Kladdkaka (igår)
Vad var det senaste du köpte: Säkert mat..minns fan inte när jag shoppa sist haha
Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkbrunt trä
Vad är det för väder hos dig nu: Äckligt slask
Godaste glassmaken: Choklad ofcourse
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Attraktion. Inte kärlek, kärlek är djupare än så
Sover du tungt: Ja!
Drömmer du mardrömmar: Typ 1 gång om året kanske, om ens det..
Trivs du med ditt jobb: Om jag hade ett så skulle jag väl säkert trivas.. 
Favoritklädsel: converse med tights och tunnika till vardags och klänning med skyhöga klackar till party
Favoritlåt just nu: Hmm..så många! Men en som ofta går i repeat är Ke$ha - Tik Tok (vår London-låt)
Vad ser du om du tittar till höger: Min obäddade säng..
Vad gör dig glad just nu: Att jag har en helt underbar familj som stöttar mig genom allt. Att jag har en bästa vän som jag älskar som min egen syster. Att jag har mina underbara vänner som alltid får mig på bra humör. Att jag är kär i kärleken. Att jag älskar livet. Att jag känner mig lycklig. Att det är så mycket roligt och spännande som väntar mig år 2010! Att jag snart flyttar till L.A och att jag fyller 18 om 4 dagar :)
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad på livet
Favoritgodis: Choklad!
Kläder just nu: Nattlinne och morgonrock
Sommarplaner: Blir väl en del resor och en flytt hihi
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: Nej men har faktist spelat fiol! Jag var grym haha..
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska FO' SURE
Vad är viktigast för dig: Att min familj och mina vänner ska må bra och vara lyckliga. Och såklart att jag själv ska må bra och vara lycklig hehe :p
Är du kittlig: Nää typ inte, lr så har jag lurat mig själv..minns inte, kom o kittla så får vi se HAHA
Snarkar du: Nej, eller jag har aldrig hört klagomål iallafall..
Stjärntecken: STENbock höhö
Äckligaste insekten: Hatar dom alla! Men spindlar måste ändå va äckligast..
Längtar du mest efter just nu: USA!


Gammal töntig bild..bara så haha

Fyfan va...

Kategori: Allmänt

0-638da42b7b756545853c0d55d08fba.png

Kolla varifrån!

Fyfan va ja har lust med en resa!! Bara boka en resa, vaaart som helst spelar ingen roll! London-resan börjar ju närma sig men ja vill ha fleeer resor o se fram emot! Behöver ju inte vara nu, påsklovet maybe? Älskar känslan av o boka biljetter haha. Någon som är på!?

nekflha

Kategori: Allmänt

Tror jag vrickat min höft lr nått hahaha fyfan seriöst dt gör feeeettt ont. Undrar om det går att festa me en vrickad höft? För jag e lite föör sugen att dra ut haha...
Hahaha Itman är bäst. Ville bara påpeka det hahaha, hon e sånt där happypill ni vet, gick över till Itmana&Sami, the sambos, förut och fick min dagliga dos hahaha så f*cking sköna.
LÄNGTAR TILL USA!! Satt me Albana & Albulena förut och diskuterade USA o sånt o blev såå sugen o ba boka biljetten NUUUUUUU..gaaah! Stockholm är ett måste efter nyår! Vi måste på möööte så allt med skolan kmr igång hihihi =)
HA DT SÅ jäääkla gött, för det ska jag. pusshej

God Jul

Kategori: Allmänt

tuuuudelliduuuu..wazzääääp? Är det jul idag lr vf heter alla god jul :S? HAHAHAA skojar..jättemobbad hahaha God jul på er julfirare där ute. Jag firar icke sa nicke jul och jag känner inte att ja missar så mycket egentligen..äta kall mat, titta på barnprogram och få strumpor i julklapp......HAHA nä va negativ jag är nu men det är bara för att jag bara sovit två timmar sen jag vakna igår på morgonen!! Fyfan..Vi var uppe till 9 imorse och bestämde oss för att sova i två timmar åtminstone o sätta larmet på 11..såklart ska jag få fyrtiofem fucking jul-sms, alltså visst jul i all ära men ja vill inte ha fett onödiga sms mitt på morgonen!!!!!!!!! (update: betyder inte att jag inte uppskatta dom!! för nu känner jag mig taskig haha tusen tack för alla fina sms babes!) visste knappt vart ja va så ska ja försöka läsa sms också..aja vi kom upp till slut iallafall och hann typ bara borsta tänderna o sånt nödigt sen kom Gzimilimi och plocka upp oss och vi åkte iväg på ääääventyr hahaha jätteskoj faktist, har handlat masssor faktist så dt känns shööööönt.
Har tagit ett välförtjänt bad också och ätit god mat, la precis kladdkakisen på tinningstid (aa nä ja vet inte va dt kallas) o nu ska jag krypa in under täcket och sova tills jag vaknar..
Va händer imon då? Blire paaartaj lr!? Myckeeet möjligt faktist, har lust o shaka lite ass känner jag höhö..
PUSSHEJ


bara så...Jag <3 RnB musik igen HAHA

Åh tänk...

Kategori: Allmänt

0-184f4e2c72a64604401db3c896fd653e.png

Kolla varifrån!

Åh tänk o ha sånt här underbart väder nu..menmen får väl försöka inbilla oss att snö är "mysigt" :) Påtal om mysigt så ligger jag här och har det riktigt mys faktist haha. Blir nog en riktigt rolig o vild natt inatt hihi...sover här borta ikväll så vi hörs imon! pusshej leverpastej

lalalala

Kategori: Allmänt

hihihohohohahaha e inte livet jävligt fett ändå? det tycker jaaaaaag. ensam hemma var inte alls to bad som jag trodde, dt är götttt som fan. Man kan höja musiken nääär som helst på dygnet, man kan ta sig ett bad näär som helst på dygnet, man kan gå omkring i underkläder om man har lust för det, man kan bestämma vad man ska äta näär hur o vaad man vill, man kan sätta på hårfönen 3 på natten om man känner för det utan att mamma kommer in och blir galen hahaha ja dt är ju göttnöttfött....
jag är så peppppp för körkorttettttttt!! ALLA har fått körkort känns dt som, alla våra gamla vänner typ haha..Kul är det ändå, men alltid skönt och få sitta där i framsätet och styra sj u know höhö..
Juste hahahaha..
Vi sitter i bilen i ganska hög fart på snön och jag ser Itmans oroliga ansikte o tar tag i hennes hand..
Gona: Skitsamma, om vi dör så dör vi tillsammans Itman =)
Itman: MEN NEJ, jag vill dö i USA! (jäätteledsen)
hahaahaHAHAHA ja dog lite..
fan va fult när ja läser min text ja låter som en sån fjortis som har damp...hahaahaha men skeeeetsamma ja har faktist no time höhöhhö
imon blir en kuligrulig dag som alla andra dagar hihi, jag känner att jag uttnyttjat lovet väääry gööd hitills, and so I will countinueeeee...

nu ska jag käka en tablett för kylan gav mig huvudvärk and then i will put on a funny movie and laugh for my self, skitkul faktist, finns ingen i närheten som tittar konstigt för att jag skrattar åt ingenting o sååååååå AHHAAHAH omg vet ni hur hyper ja e lr? pussss på er glada själar där ute shalalalalala


jag och min vapendragare HITMAN

Pictures from LBL

Kategori: Allmänt

Wow va tröttt jag äääär. Vaknade för en stund sen, eller vaknade iofs upp flera gånger innan och typ svara på nått sms sen decka, byta kanal sen decka, dricka vatten sen decka haha. Vaknade helt av att syrran kom in och och ropade "HAHA ALKIS!! DU HAR BLIVIT ALKIS HAHA". Not true, jag drack faktist typ en smirna o en xider igår men ingen tror mig ändå så whatahell haha. Blev senare än jag trodde igår, men det var skoj som faaan, vi dog av skratt som vanligt.
Var inte i säng förräns vid fyra inatt så jag förstår ju varför jag känner mig som ett spöke nu.
Syrran har åkt iväg till Helsingborg och Albulena stack till Bekim så jag sitter här ensam i min morgonrock med hög musik och mår toppen!

Pratade med Moe förut, vi tänkte dra till vår vän ArréBarré i Garbo och chilla o planera lite o så ikväll men får se hur det blir med det för ikväll ska jag iväg på middag. En gammal kompis fyllde 18 för någon vecka sedan så vi ska fira henne =)
Nu måste jag ut i kylan (brrrr..orkar ej) och handla lite i ICA och sen gå förbi Itman en snabbis. När jag kommer hem väntar ett vaaaarmt bad på mig! chilllll e dt

Btw, jag är ju kameralös för tillfället så har typ inga bilder från igår men här får ni några från i fredags som jag koppar direkt från bookface..





























Pusshej!

ÄNTLIGEN JULLOV!

Kategori: Allmänt

JÄVLA FANSKAP! skrev värsta inlägget så försvinner alltttttt! jävla billiga dator..
iallafall, om ja ska ta dt kort då så var det FETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT igår!! Laidback luke är kung och han log & vinka mot oss hahaha. Bilder får ni antingen imon eller om en vecka (beror på Ninas humör HAHA)
Och jag har ääääääääääääääntligen jullov så jag är ÖVERLYCKLIG! Mår sådär ruskigt bra idag u knöööööw.
Ska hoppa in i duschen, sen kommer itmänovic över. Partaj med roligt folk ikväll.
Pusssssssssshej

Can't tell me nothing now, baby I know how to fly

Kategori: Allmänt

Är taggad som faaaan inför ikväll! Lyssnar på massa house på maxvolym och ska strax måla naglarna. Snart kommer Itman över så ska vi gö någonting kuligt (HAHA) och sen laga en romantisk middag för två. Är hungrig som en bjöööörn!
Senare kommer resten av folket över för lite förkrök sen blire LAIDBACK LUKE @ Park Lane! Det ska bli jävligt fett med tanke på att det är en såpass gryym DJ på plats! Vi har iallafall bestämt att vi ska se gruuuus ikväll hahaha
hajt hörs imorgon mina vänner och ovänner pusssshej

Home alone

Kategori: Allmänt

Fan va tomt..Mamma och lillebror åkte iväg för en stund sen. Farmor åkte igår och storebror åkte innan det. Syrran och hennes b-friend bor i den andra lägenheten nu. Jag är ensam hemma. Albulena, Bekims supersöta flickvän gick iväg för o hälsa på Bekim på sjukhuset precis. Det är henne jag kommer bo med dom närmaste 3 veckorna. Bekim kommer ju också kunna bo här hemma så småningom. Det är aschill för hon är verkligen skön. Och så pratar hon stockholmska också and I love it haha. Vi klickar verkligen, pratar alltid i min på varan hehe. Hon är inte som andra albanska tjejer. För ni vet ju vad jag tycker om dom flesta albanska tjejer haha..
Nä men dt gött, känns bara ganska sorgligt..jag brukar vara ganska chill me att mamma reser iväg men ja vettefan vad som flygit i mig den här gången! Jag ångrar att jag inte bokade 1 vecka åtminstone..Kommer inte träffa Getoar på en månad vafan! Och så saknar jag pappa...vafan haha..Nej men jag klarar mig. Känns ba jävligt weird, min första födelsedag och mitt första nyår utan familjen. Mamma la ett fint rött kyvert i mitt rum igår och sa att jag skulle öppna den om 2 veckor (30 dec hihi) så jag är nyfiken som fan nu haha..

Okej nu babblar jag bara, är jättetrött! Tvättade precis av mitt smink och tänkte ta och lägga mig en stund. Vaknde lite fööör tidigt för o dra till skolan idag. Nooot funny. Men nu jävlar ska jag stanna uppe hela nätterna och sova till sent om dagarna!!!!!!!!! wihuuuuu hahaha

BTW. FUCK IN I HELVETE VA KALLT DET ÄR IDAG???? alltså det är inte mänskligt! Mina tårar rann som jagvetintevad av kylan påväg till skolan imorse!!!! Fyfan, nu känner man verkligen av vinternnnnnn. Jävla skit. Pusssshej


Gaaaaammal bild på familjen. Sorry kära family, jag var tvungen hahaha.

Peppmusik

Kategori: Allmänt

Göttmos. Är glad på livet. Syrran frågade om jag var kär igår. Yes I am. Kär i livet! Pussheeeeej

Kategori: Allmänt

Hemska saker händer. På ett ögonblick kan man förlora livet. I skrivandets stund dör folk i världen.
Uppskatta livet. Ta hand om dina nära och kära. Såra inte någon med avsikt. Njut av livet. Fånga dagen. Var trogen. Var en god människa. Skratta. Lev livet så att när du blir gammal och tänker tillbaks så är du nöjd..nöjd och stolt. Ångra ingenting, livet är för kort för det!

Idag fick vi reda på att mammas kusins man avlidit i en bilolycka. Han dog direkt. Jag var så chockad, man glömmer att sånt kan hända vem som helst. Vi är väldigt nära med mammas kusiner så det kändes inte verkligt. Två söner, 15 och 16 år, hur klarar man sig igenom någonting sånt? Man måste nog vara jävligt stark som person.
Även fast jag inte direkt kände honom så bra (jag har inte träffat honom sen jag var liten eftersom han alltid har jobbat mycket under sommrarna när jag åkt ner till Kosovo) så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Man sätter sig i hans familjs sits. Bara av tanken får man en äcklig känsla i hela kroppen.
Det är när sånt här sker som man får sig en tankeställare. Ta vara på livet och på dom som står dig nära!
R.I.P ♥

Sunday

Kategori: Allmänt

Alohaaa! Haha. Gissa när jag vaknade idag? 16.07! Not good. Visserligen har jag sovit mer än det förr men vafan det var jäääävligt länge sen! Jag somnade 7 men vafan inte ens när jag är ute o festar hela natten så vaknar jag så sent nästa dag :S Men jag klagar inte för jag hade amaaaazing dreams..haha my gosh.
Jaja nu BODDE jag ju plugga. Har 3 grajor kvar o göra i skolan sen är det ÄNTLIGEN över! Men jag tänkte laga middag först. Min specialitet: Pasta med köttbullar, en god italiensk sås jag inte kan namnet på och Philadelphia muuuuuuuuuums. Efter det får vi se om jag kan komma igång med plugget. Big tvek där med tanke på att mina tankar flyger iväg väldigt lätt idag. Måste bero på drömmarna jag hade inatt haha.

Förresten, ja saknar broshan fan! Jag är alltid van att det är jag och han som är ensamma hemma när mamma och lillen åker bort. Nu blir jag typ helt ensam. Förutom morbror som kommer bo här då han inte är i sjukhuset.
Tråkigt..om jag ska va ärlig så vill jag på något sätt också åka till Schweiz, bara en vecka typ..bara komma bort ett litet tag. Men när lovet är här o jag & mina vänner är i farten så kommer nog den tanken vara som bortblåst hehe..
Nej nu ropar magen efter frukost HAHA pusshej

Hejåhååå

Kategori: Allmänt

strååååålande humöööööör! ja känner mig helt hyper hahahaah kan inte sluta skratta hahaha fan va roliga människor det finns..påriktigt alltså, ja kan va hur deppig som helst mina vänner får mig alltid på bra humör! Fan va gött ändå...Hahaha äääär så jäkla partysugen! Har lyssnat på riktigt gamla RnB dans låtar sen ja kom hem för en stund sen och ja har bigtime lust att gå ut o skaka stannnnn! snaaaaaart är det våååår hihihi då kan man gå runt i fina kläder igen =)) HAHA fyfan vilket flummigt inlägg alltså.............blööö men flummig, that's me.

åååååååå nu kom en gammal klassikerrrrrrrrrrrrrr...alltså fan va glad ja är att jag återupplivat RnB-freaket i mig!! Hur kunde jag glömma hur chill dt äääär..Fast såklart, bättre än house blir det ALDRIG men dt är fortfarande sjukt braaa..JAg är en sån där person som kan lyssna på allt möjligt när dt kmr till musik..jag är väldigt lyhörd vettni! hahahaha nej nu får dt fan ta o räcka. skaa fördriva tiden på något annat sätt, blir nog en sömnlös natt med tanke på att ja råka decka i några timmar för mycket tidigare idag men äh skitsamma livet är för kort för att sova bort hahahaha pusssssss


älska o prata i telefon med komiker HAHA

Gästbloggar

Kategori: Allmänt

Tjatja!
Shabbu här. Sitter hemma hos Gona och väntar på att hon blir klar för idag ska vi äta på vår älskade city kebab. Ska avslöja något om Gona. Hon är ingen person som kommer i tid. Aldrig! Vi skulle ses idag efter min första och enda lektion och luncha. Men vad händer? Jag ringer henne efter lektionen och får höra ett "ååå hallå". SUPERnyvaken! Haha, men lite utskällning tog hon sig upp ur sängen och fick mig att åka till henne.
 Nu sitter jag här och väntar på att damen ska bli klar, vilket jag hoppas hon blir snart då min mage kurrar ihjäl.

Så.. nu är helgen här och det innebär vanligtvis sömn. Men inte den här helgen, inte för min del iaf. Misstänker att detsamma gäller för Gona. Men hon behöver ingen sömn, hon är ju en uggla i människoform haha. Man kan ringa henne vilken tid som helst på dygnet och hon är vaken haha.


En sen sommardag i stan

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.
BLOGGTORKA haha!
Ska gå och stressa fröken så hon blir klar! Min mage står inte ut mer haha, undrar hur hon klarar sig.
Puss på er söta.

Rollin' it up with her secret lover

Kategori: Allmänt

You can't buy happiness

Kategori: Allmänt

Började med att skriva ett av mina djupa inlägg men så kom jag på nä fan pallar ej haha..
Iallfall - Jag har börjat lyssna på massa RnB igen. Ingenting slår house-musiken men jag hade faktist glömt hur bra RnB faktist är! Och dessutom är det bara knappt 3 SKOLdagar kvar till lovet. SOM jag har längtat!
Jag mår så himla bra. Allt känns underbart. Livet leker och jag njuter av varenda sekund! Spelar ingen roll hur äckligt vädret är eller hur trött jag är om dagarna, i slutet av dan känner jag ändå en känsla av lycka. Inte pågrund av någon annan utan helt pågrund av mig själv. Jag har funnit mig själv, jag har hittat min väg och även fast det går mindre bra i skolan sen jag bytte så är jag fokuserad och trivs tusen gånger bättre.
När folk sa att shopping inte gör en lycklig så frågade jag mig själv om dom var sjuka i huvdet, shopping gör mig fan skitglad ju? Men dom har rätt. Shopping gör mig glad för stunden men sen vill man bara ut o ha mer för att lindra begäret. Lycka kommer av sig själv, när du slutar leta efter den. (Som med allt annat..)


Jag har så mycket roligt att se fram emot. Körkortet, London, Balen, Studenten, Whitney Houston-konsären, alla fester man kommer kunna gå på som 18åring, sommaren och resorna som tillkommer och framförallt flytten till L.A! Nämner det ofta men det är bra säger Oprah! Man måste se det framför sig så blir man omedvetet mer fokuserad!



Favourite picture

Kategori: Allmänt


En av mina absoluta favorit-bilder. Man blir så glad av att titta på den. Måste förstoras och ramas in. I love you guys!

Sleeping in your bed

Kategori: Allmänt

Fan va gött! Har möblerat om mitt rum. Tog tillbaka min älskade sköna hästenssäng igen och slängde in min bäddsoffa i broshans rum. Visst är det kul med soffa i rummet och även fast det blev jääävligt bekvämt som bädd så föredrar jag ändå min gamla hederliga säng. Nystädat och nyputsat rum med nya lakan och en nyduschad Gona som har ledigt imorgon - bättre blir det ju inte höhö..




HAHA kolla in min sexiga sov t-shirt.."The look ain't everything, but it counts!" står det haha..

Nu ska jag kolla på massa TV tills jag somnar. Godnatt! Puss

You know just the way I like it

Kategori: Shopping

Hello guys!
Idag har det varit en riktigt lååång dag. Började 8 och slutade 4, fyfan va död jag var! Speciellt med tanke på att jag knappt sover något om nätterna längre! Går liksom inte att somna innan klockan 2 typ :S
Råkade somna flera gånger under filosofin, så himla jobbigt..det är sånna stunder man önskar att nästa lektion blir inställd och man har en superman-boyfriend som kommer flygandes och bär upp dig (sådär romantiskt ni vet) och flyger iväg till världens skönaste säng så jag får sova tills det inte längre är kul. Haha okej jag är fortfarande trött även fast jag hade råkat somna när jag kom hem efter skolan i typ 4 timmar..

Finns inte så mycket att säga om dagen eftersom den har varit riktigt TRÅKIG så ni får några bilder på lite av den senaste shoppingen istället! Har blivit en såndär shoppingtönt igen, MÅSTE SLUTA..så jag kan shoppa som en gaaaalning i London istället hihi..


Snygga Replay-jeans från Carlings


Riktigt sköna strech-jeans från Bikbok




Min ääälskade finfina pälsjacka från H&M! Looove it ♥


Min Alexander Wang-kopia från Lindex. zzååå underbar hihi =)

Bilder från Ninas 18årsfest! (4-5 december)

Kategori: Allmänt





Över 60 pers, överflöd med alkohol, fooood och riktigt jävla bra musik. Kan liksom inte bli bättreeee!
Kvällens minus: Min kamera lämnade världen. REST IN PEACE BABY!

Bilder från Itman & Moners 18årsfest! (14-15 november)

Kategori: Allmänt





Faaaan va skoj vi hade =)

Vi ska på Whitney Houston-konsären i Sthlm!

Kategori: Allmänt

När jag ändå är igång med goda nyheter så kom jag på att jag glömt att berätta att vi ska på Whitney Houston-konsären i Stockholm i sommar!!!
Det var min födelsedagspresent till Itman på hennes 18årsdag. Jag vet hur mycket hon tycker om henne och att hon så gärna ville gå för att hon tycker att det är den enda legenden som inte dött ännu haha. Så jag överraskade henne med två biljetter till konsären. Vårt stora problem är bara att det är den 8 juni och våra vänner (Shabbu, Mirna och Sanet) tar studenten 9 juni, alltså nästa dag..så hur/när vi ska ta oss hem får förbli ett dilemma ett tag till..


Baby började gråta haha..vilket INTE händer ofta alltså! Har även hennes reaktion på film haha =)


Love yoooooooou ♥


Fan va kul det ska bli!! Vi har perfekta platser längst fram wihuuu!

Vi ska till London!!

Kategori: Allmänt

Yeaaaaaay, minns ni att jag sa att ja och mina vänner gjort lite roliga grejor som jag inte kunde berätta om? Jo vad vi gjorde var att vi bokade biljetter till London!!!! Jag kunde inte berätta för det var en födelsedagspresent till vår kära Nina som fyllde hela 18 år igår!! GRATTIS SIS! I fredags firade vi det bigtime och det var riktigt riktigt kul. Har inte skrattat sådär mycket på evigheter hahaha fyfan.
Tänkte ladda upp lite bilder i nästa inlägg, både från Itman&Moe's 18årsdag och från Ninas 18årsdag!
Tillbaks till London nu. Nina blev skitglad och trodde inte det var sant, har reaktionen på film också men den får komma upp när jag pallar ladda upp den hehe.
Vi åker 11-23 februari. 13 dagar. Sportlovet. Ska bli så jäääääääkla kul alltså, vår första resa tillsammans!




vi ska skakaaaa london bebes ♥


Här kommer vår låt också, en låt som alltid kommer påminna oss om vår kommande LONDON-resa, you know why girls hahaha..

Har suttit...

Kategori: Allmänt

0-7da36f8e1e53c794585fc2945695ca08.png

Kolla varifrån!

Har suttit hos läkarn i 2 timmar o tatt massa prover. Kunde inte sova hela natten, kallsvettades, huvudvärk, magont, ryggont..det var en riktigt jobbig natt. Fick en akuttid idag o nu e ja precis klar här. Jag har tydligen en infektion i kroppen! åhhh jag som ska fira Nina ikväll, sån jävla otur man får lov att ha. Menmen what to do, får ta äta massa mediciner o vitaminer nu och sova mkt tills ikväll sen får jag avstå från alkoholen ikväll också..fan haha. Nu kmr iaf Shabbu över för o pigga upp mig lite. Vi hörs! puss