Gona

Sunday

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötingar! Vaknar på strålande humör såklart, hur kan man annat när denna fina sol är på besök?
Vaknade tog en morgondusch och så sen fick mamma sina presenter, sötaste vykortet ever också..hon börja gråta vilket automatiskt gör att även mina tårkanaler sätts på haha..Världens bästa mamma :)

Igår då..ska berätta lite om min dag..Drog in till stan och mötte Tara, Itman messade som tydligen också var i stan så vi gick till Mäci och mötte henne där och åt vi med, sen kom Nina och mötte upp oss och vi skvallrade en massa, efter en stund kom Gime och vi gick på jakt efter skor till Tara, när hon slutligen hittat ett par finfina gladiators så drog vi hem till mig för ombyte till lite chillare outfits, sen drog vi iväg till Karnevalen, blä blä blä fjortisar all over the place hahaha men vi fick oss ett gott skratt iallafall, satte oss vid scenen och tittade på massa duktiga dansare! Det var skitskoj för vi skrattade så mycket haha..Jaja, fastnade där väldigt länge faktist för vi var inte hemma hos mig förrens 10, då hade Nina dragit på studentmottagning och Itman skulle hem och fixa sig till Ay Caramba hihi så jag, Tara & Gime körde yttligare ett ombyte, till lite varmare och drog in till Järntorget, syrran tyckte vi skulle dra dit för att det var något slags firande på Andra Långgatan så folk var ute och drack öl och dansade till musik på gatorna..och vi gick dit och blev helt fascinerade, det kändes precis som utomlands! Det var vaarmt ute, underbar stämning, hög musik, folk som drack och shakade ass på gatorna..Vi gick runt där och strossade runt på gatan tills vi var nära och få en ölflaska i huvudet HAHA då var vi på vagnen efter 2 sek påväg in till stan där vi satte oss på ett mysigt fik med filtar åt god kladdkaka med varm choklad och hade sjuka samtalsämnen haha, sedan bar det av hemmåt..Riktigt lyckad dag! Dock har jag bara bilder från efter att vi kom hem efter Karnevalen eftersom jag lyckades hela tiden glömma min kamera hemma (klant!) men Nina hade med sig så lägger in lite bilder sen när hon skickat..nu får ni lite bilder från senare på kvällen..



Här får ni en kortkort video också hehe..


Nu ska jag bara ta på mig sen blir det och möta upp Itman, Tara, Gime & Nina. Köpa jordgubbar och annat gott och åka in till Slottskogen och chilla ihjäl oss, tar med vattenpipan också såklart..och kameran! Den här gången ska jag inte glömma den!
Ikväll blir det en liten fest här hemma för mamma, syrran står för maten och jag ska tydligen fixa tårtan (jag gör världens godaste tårtor efter mamma hehe) så det ska bli skoj och göra en liten suprise till mamsen så hon blir glad!

Happy happy happy

Kategori: Allmänt

Nu är Gona hemma hihi..har haft en helt underbar dag som jag berättar mer om imorgon, nu ska jag lägga mig och kolla på TV, är helt slut!
Idag hände någonting som gjorde mig tårögd av glädje! Fan va glad jag är. Livet är VERKLIGEN underbart! Och när man mår dåligt och folk säger att bättre tider kommer så stämmer det så jävla bra!
Stor puss till min gay som gjorde min dag, jag älskar dig mest mest mest, du anar inte!

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar! Hur e läget? Här är det underbart! Vaknade tidigt idag och hoppade direkt in i duschen och tog en lång och skön dusch, fan va jag älskar att duscha på morgonen! Inpackning och ansiktsmask och chill framför TV..Mamma hade dessutom städat mitt rum och bytt mina lakan igår så det kändes ännu mera chill och veta att man inte behöver städa sen eller nått hehe..
Fönat & plattat håret, vart och sagt hejdå till farmor som drar till Kosovo idag, ätit mums-frukost och tagit på mig, ska bara sminka mig sen åker jag in till stan och möter Tara..vi ska på shoppingrunda igen hihi, senare ska vi möta Itman, Nina & Gime och då ska vi troligtvis åka ner till Hammarkullen, stor Karneval där varje år, där några av våra vänner ska uppträda så det ska bli skoj :) Synd att det är överbefolkat med fjortisar och sliskiga män bara..menmen man får hålla sig undan haha!

Ha en fin dag allihoppa! Blir nog ganska dålig uppdatering idag men jag tar med kameran så det blir bilder!
Love you!

Underbara dag..

Kategori: Allmänt

Åh vilken underbar dag jag har haft! Åkte in till stan runt 1 för och titta runt i affär och shöppa så messade jag med Tara som också befann sig i stan så vi träffades och tittade runt, hittade SNYYYYGGASTE jeansjackan! Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge that's for sure! Visar den imon, orkar ej nu haha..Iallafall vi käkade kebabtallrik och fortsatte promenera, hittade finfina nitarmband på en marknad under vår promenix också! Gick iallafall upp till heden och satte oss och tjötade, ringde upp Nina och hon kom ner och joina oss. Satt där i några timmar haha sen promenade vi till Tintin där vi åt igen hehe, där satt vi i flera timmar och broshan kom också förbi och joinade oss en stund..sen gick vi över till Nina och chilla..hennes balkong is the shiiitt, asmysigggg!! & nu är jag hemma!
Imorgon blir det ännu en underbar dag hihi :)
Godnatt!!
PS. Svarar på kommentarerna imon!

Yes..

Kategori: Allmänt

Trots mitt senaste inlägg så är jag SÅÅ glad SÅÅ glad idag..fyfan om ni bara visste!! Somnade med ett leénde på läpparna och drömde fantastiska drömmar..Nostalgiiiii, kan någon ta tillbaka mig typ 3 år i tiden?? Åh..nu ska jag åka in till stan och leeee mot hela vääärlden för jag är så GLAAAAD idag :D
Livet är underbart och i sommar när jag åker till Kosovo kommer det bli ännu mer underbaaaaaaart, längtar längtar..wish I could tell you what I'm talking about but neeeeva evaaah hahaaha (a) Sekretessbelagt höhö..längtar tills jag får berätta till mina vänner hihi..& ja, Shabbu det är precis därför jag är så glad idag hahaha :$
Ha en uuunderbar dag allihoppa!!

NOOOOOOOOOOO :'(

Kategori: Allmänt

FAAAAN helvetes skit!!! VARFÖR är jag bara 17 år?????????????????????
Blir så jävla förbannad...Nu på Lördag kommer JOHN DAHLBÄCK till Keybar och nästa Fredag kommer ingen mindre än BENNY BENASSI(!!) till Nivå!!!!!!!!! Vill någon döda mig :(?

För er som inte fattar så e det HOUUUUSE..

Girls-magazines

Kategori: Allmänt

Jag dör utav skratt, bokstavligen..tittar på gamla videon vi spelat in här på datorn, jag och mina sjuka vänner hahahaha fyfan för hur roligt vi kan ha alltså..önska jag kunde bjuda på mig själv tillräckligt mycket så att ni skulle få se men hell no hahaha vissa grejer e bara pinsamma hahaha..my gosh va roligt jag sitter och skrattar högt som värsta mongot..

Jaja iallafall, nu ska jag frossa i tjejtidningar som jag köpte förut!

Även fast jag prenumenerar på Cosmopolitan, SOLO & Glamour så får jag inte nog haha ääälskar att läsa tjej-tidningar, så himla roligt..

BTW. Jag mår braaaaaa idag! Fick reda på att jag fick VG på Engelska B Nationella! Fan va underbart, fick VG på speaking, listening and writing så allt blev ett stort fett VG! Åh va götttttttttt :)
Känner att jag bodde fira det här med en ny klänning hehe..

GRATTIS!

Kategori: Allmänt

FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FYYYYFAN VA DU ÄR BRA!


Bjussar på denna inte så smickrande bild haha..

Stoooort Grattis till min vän Arian a.k.a Leonel som tagit studenteeeeen idag!!!!
Messade med honom för en stund sen och fick mig ett gott skratt "OM JAG INTE ÄR INNE PÅ MSN IMORGON RING POLISEN" hahaha och som vanligt fick jag ett av hans legendariska "Jag älskar alkohol"-sms hahaha skön snubbe.
Synd att jag inte är 18 och kan vara med & fira hans student :/
Han ska förresten också med till L.A, samma skola till och med! Men sist vi sågs så var han ganska osäker eftersom han är en fegis och är rädd för svininfluensan hahaha men vi ska nog övertala honom ;)
Önskar honom all lycka i livet iallafall! Mycket bra vän detta som man kan prata med om allt möjligt :) Så är vi så förbaskat lika till personligheten också HAHA båda lika envisa och elaka..

Nattplugg med jordgubbar

Kategori: Allmänt

Klockan är snart 1 och här sitter jag och pluggar och äter jordgubbar. Bad mamma köpa jordgubbar idag, hon kom hem med 2 kg jordgubbar haha, herregud.
Strax klar med plugget iallafall, då måste jag hoppa in i duschen, måste fortfrande föna och platta mitt hår, ser ut som det blir vääldigt sent inatt, men som tur har man roliga peeps och snacka med hela natten :)
Bilder kommer imorgon eftersom min kamera är ded! På tal om imorgon så blir det nog ganska dålig uppdatering. Har skola från 9 till 12 sen kl 2 ska jag till tandläkaren någonstans åt helvete haha sen måste jag runt och fota! Min slutuppgift hello..åker nog till Saltholmen..kul och sitta där ensam och tag kort haha får nog hitta någon gullig prick & ta med mig..DET MÅSTE SLUTA REGNA!! Annars kan jag ju inte lämna in min slutuppgift på fredag och då är jag ded :|

Äh, inga bekymmer nu..får ta det imorgon istället. Godnatt mina vänner :)

Adriana Lima is pregnant!

Kategori: Allmänt

Yeaaay it's true! Adriana, vår vackra gudinna väntar barn! Med hennes man Marko Jaric då såklart :) Undrar hur hennes barn kommer se ut..hennes man är ju inte direkt någonting och skryta med (I guess love is blind?) men hon är ju, som vi alla vet, sjukt snygg så vi får väl hoppas att hennes barn liknar mamsen mera eller va säger ni!? Haha nej va elak jag är..barnet kan få pappans sport-skills hehe :p
Yeye Grattttttttttis till Lima iallafall! Måste va sjukt spännande o vänta barn..jag vill också ha baaarn, så gulligt! (Minus allt jobb som ligger bakom, då snackar jag att ta hand om det inte the sex-part HAHA)



Supermodel Adriana Lima Is Pregnant! | Adriana Lima

Student

Kategori: Allmänt

Läst runt på lite bloggar nu och ångesten börjar krypa fram..överallt står det hur stressade alla är i skolan nu, att det är så mycket plugg men så lite tid & så var jag också back in reality och insåg hur jävla mycket jag har kvar! Jag ooooorkar inte! Det är Naturkunskapen som stör mig mest, där ligger jag efter med ett helt fucking arbete, hur ska det gå? Jag misstänker att det blir ett fett jävla IG där..Det värsta är att jag kan inte prioritera det eftersom jag har såååå mycket annat som ska göras..Nu har vi även fått ännu en uppgift där, typ en naturruta..jag måste verkligen ta hjälp av Mirna för jag fattar verkligen noll..Btw på tal om Mirna..FATTAR NI att hon fick ALLA rätt på Nationella i Matte C???? Så jävla duktigt, är himla stolt asså!
Jaja iallafall , har haft en jättetrevlig dag! Var på Eminas utspring och tjejen var helt galen haha, man blev så jävla avis när man såg alla där helt överlyckliga! Jag vill meeeeeeeed :(
När jag kom blev det klädombyte och sedan hem till henne för studentmottagning, det var trevligt! Massa tjöt och GOTT och så blev vi spådda..eller inte jag då, så jävla typiskt - jag avskyr kaffe men drack det endast för att bli spådd så är mitt det ända kaffet som inte går att spå..hahaha skit också..yeye whatever ni får bilder senare, nu ska jag käka sedan blir det plugg! Fan va jag ska fira när det här är över..ska njuta av solen varenda dag!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshines!
Hur mår ni idag? Här är det bara bra :)
Vaknade kl 9 för en VISS Mia ringde o väckte mig för att en VISS Mirna är så slarvig och hade glömt sin mobil hemma hahaha..
Jaja jag skulle ändå upp tidigt och plugga en stund. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och fixa till mig, har lite grejor att göra innan kl 1!
Banken (Två olika..)
Köpa morsdagpresenter (hittat den perfekta presenten!!) Ligger dock åt helvete haha..
Köpa ros till Emineee :)

Så nu måste jag rappa på här!
Hör av mig senare, kameran ska med så det blir massvis med bilder! Har inte varit med mina babes Nina & Mirna på evigheter känns det som, finally =)

Ha en fin dag allihopp!


Fan va kul det måste vara o ta studenten..förra året ville jag börja lipa när jag såg alla ta studenten, nu är jag ett år närmare wihuuu =)

Fjortis..

Kategori: Allmänt

Hade tråkigt så tittade runt på mina bilder och hittade massa fjortisbilder från mina unga dar hahaha...

















HAHA sikken geek jag var..
Imon ska jag på Eminas student! Grattis till den geeken, är så avis vill ocksååå ta studenten :(
Någon mer som ska befinna sig på Polhems student imorgon eller?
Godnatt!

Plugg..

Kategori: Allmänt

Kan inte sluta tänka på skorna jag testade igår..jag måste ha dom. Frågan är bara om jag ska ha dom vita istället???? Fan va jobbigt haha..ska jag ha båda då kanske? (a)
aja får se..någon av dom måste jag iallafall ha!

Juste haha, köpte en sparbössa idag! Här ska sparas pengar ju höhö..duktigt jag känner mig, har redan stoppat i ungefär 50 spänn i mynt, bra början? Hehe..
Har nästan skrivit färdigt mitt tal till engelskan nu..har 6 moment den här veckan, och jag har 4 skoldagar i en vecka (ingen skola onsdagar)..mitt schema har varit väldigt soft den här veckan iallafall..
Måndag: 14.00-15.00 (Engelska, vi fick lyssna på 4 pers som höll tal sen fick vi sluta 20 min tidigare)
Tisdag: 12.30-15.00 (Fram till kl 2 var det svenska där läraren hade betygsnack med några o resten av klassen satt och planera inför Donner-OS, sen var det Naturkunskap i 1 timma där vi bara fick lyssna)
Onsdag: NO SCHOOL
Torsdag: 09.00-12.00
Fredag: Vanligt! 9 till 3

Chill va?

Förresten, fick inte mitt jävla betyg i svenskan IDAG HELLER :( Läraren var så seg och hann bara med typ 4 betygsnack under lektionen, så nu får vi andra vänta YTTLIGARE en vecka..bläääääää blir så arg!

Jaja nu ska jag fortsätta plugga...jag har börjat hata ordet Plugga med hela mitt hjärta nu haha fyfan..
Hörs senare!


HAHAHAHA

åååh =)

Kategori: Allmänt

Åh, ni vet när man köpt någonting gryyymt snyggt och sedan haft det undangömt vääldigt länge..och så råkar man hitta dom när man letar efter någonting annat? Gaaaah så blir man happy all over again!!

Jag hade glömt att jag faktist äger dessa äckligt snygga skor..
 

Lääääääängtar tlls jag får tillfället & inviga dom!!!!!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit




Jacka - H&M (i Schweiz)
Linne - Monki
Jeans - Nolita (köpta i Stuk)
& mitt älskade armband av märket Lollipops (köpt i Frankrike)
+ mina bruna gladiatorsandaler från Zara..visste ju inte att det skulle bli regn :(

!?

Kategori: Allmänt

Sa jag underbart väder? Stryk det där..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Asså vafan är det med mig? Jag har tappat koncentrationen helt dom här dagarna! Kan inte komma igång på flera timmar! Bläää va jobbigt..
Någonting som är mindre jobbigt är att jag har/hade sovmorgon idag! Affärsengelskan var bara för dom som missat provet så vi andra börjar 12.30, asskööönt :)
Vi har bara svenska och naturkunskap..Svenskan ska bli spännande, där blir det betygsnack! Åh är så nervös, undrar verkligen va jag fick på nationellaaa!!
Nu har jag precis duschat, ätit frukost och fixat mig, ska ta på mig sen ska jag iväg till skolan. Underbart väder också! Härligt härligt..
Ha en fin dag babes!


Maldivierna skulle man ju inte direkt tacka nej till just nu haha..

Massor med shopping!

Kategori: Shopping

Har inte visat shoppingen på evigheter så nu kommer allting på en o samma gång!


Fick fylla på med det underbara shampoot & balsamet från England! Och så hårprodukter, mjukgörande och skyddnade från plattång/fön och solen! Ansiktsmasker fick också åka med..

Shorts från H&M

Nya Ipod-hörlurar var väldigt nödvändigt!

Gina Tricot
 
Nytt fint rosa rouge från Make up store :)

Asbra spegel!
 
Enkel svart tisha från Gina

Söööt klänning från H&M!

Fina trosor, H&M
 
Cool partyväska från Gina

Solskyddsprodukter nu inför sommaren..Den i mitten har även lite brun-utan-sol i, skitbra! Ansiktsmask med gurka blev det också :)
 
Skitsöta "gammaldags"-skor i läder..ungefär 10cm höga..

Cool väska från Second Hand!
 
Svart fin väska i äkta skinn från Second hand!

asballt! Till min tavla på skrivbordet ;)


Godnatt snyggingar!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit




Linne - H&M
Kofta - H&M
Jeans - Weekday
+ svarta gladiatorskor från DinSko (tror ja) :)

En sån där lista ni vet..

Kategori: Allmänt

Vilken svordom använder du mest?
"Fan", "Jävla..", "Shit"

Om du skulle vinna miljoner på lotto, vad skulle du köpa?
Först skulle jag betala för min utbildning i USA, sen skulle jag köpt mig en fet bil, rest runt om i världen och shoppat ihjäl mig! Skulle köpt mig ett fint hus/lägenhet i L.A nära skolan..Min familj skulle också få en del och resten skulle jag sparat så jag & familjen kan vara ekonomiskt oberoende resten av våra liv hihi :) 


Har någon någonsin kallat dig lat?
Hahaha hela tiden!


Tittade du på tecknat när du var liten?
Jaa fan :)

Hur många syskon har du?
3


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jaaaa tatuering!!


Vad har du för väder just nu?
Solnedgång, ganska varmt och skönt :)


Vad åt du till middag senast?
Pizza


Kan du vissla?
Yes


Vilken film kan du alla replikerna till?
Hmm..White Chicks maybe? haha


Hur många stolar står kring ditt köksbord?
5


Läser du för skojs skull?
Ja, älskar att läsa!


Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär


Har du en blogg?
Näää??


Vilket är ditt favoritämne?
Engelska & Idrott


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"Det ordnar sig, snart drar du till USA!" , "Skit i alla andra, du har dig själv och du klarar dig, för du är stark"


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Haha nej tyvärr..


Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Victor..eller nått haha..


Har du åkt moped någon gång?
Ja


Vad lyssnar du på nu?
Agnes - Release me


Love you girl

Happy face

Kategori: Allmänt

Hellu mina damer och herrar..hur e läget?
Här är det faktist helt underbart! Fick ett stort fett MVG i albanskan och nu är det äääntligen över, fick min lön idag och har precis käkat pizza och druckit ICE TEA (my loooove) och fått massa beröm från min engelska-lärare..åh va allt känns gött :)
Menmen, nu blir det plugg..tänkte ta kort på alla nya grejer jag köpt först men så kom jag precis på att jag lånade ut min älskling till syrran idag..jaja, får göra det senare helt enkelt.

mmmmm kom precis på att jag har Ben&Jerry's hemma...åååååh hahaha fan va härligt!

HJÄLP, SKOR!

Kategori: Mode

Nu behöver jag hjälp igen..denna gången gäller det skor! Jag ska köpa ett par nya snygga skor för och belöna mig själv när allting i skolan är över hihi..men, nu kan jag inte bestämma mig för vilka jag ska ha!
Dom första har jag inte sett IRL, dom andra testade jag på Topshop idag och jag blev kär..åh dilemma..


VS


VAD TYCKER NI?

Kenza är cool!

Kategori: Allmänt

HJÄLP, MORSDAG!

Kategori: Allmänt

Det är ju Morsdag nu den 31 maj och jag har redan köpt lite smågrejer till mamma men nu behöver jag hjäääälp, måste köpa någonting mer! Vill ge henne någonting riktigt bra!!
Har någon några tips!? Skulle vara vääääldigt tacksam om ni delade med er!


Gammal bild på Mami, mig och syrran hahaha. Syrran dödar mig om hon ser detta..

Hello Monday!

Kategori: Allmänt

Hej babes!
Sorry att jag varit lite off men mitt internet har inte varit så vänlig..jävla comhemskit! Får fan ta o ringa upp dom idag..
Iallafall, pappa åkte precis tillbaka till Geneve..Det är 31 grader där!!!!!! Fusk fusk fuuusk..menmen, snart ska jag ju också ner dit och då jävlar ska ja njuta av solen :)
Får nöja mig med att vädret här i Götet verkar vara ganska så bra idag! Jag börjar kl 2 och slutar 3 haha..har hemspråk efteråt iofs men det är ändå bara avslutning :p
Önska jag kunde åka in till stan och sitta på någon uteservering och njuta av solen efter det men icke :( Ska PLUGGA! Jävla skit, fan va ja längtar tills allt det här är ööööver gud! Fruktar ändå trean fan..Naturkunskap B??????? Kill me!
& så religon..gosh no, hatar allt som har med historia, samhäll och religion att göra..geografi också för den delen! älskade det förut men ush för det nu..o ja, jag är samhällare hahaha men inrikting ekonomi så jag slipper allt sånt skit i tvåan och trean..religon i trean bara då..blää..cool lärare iallafall så det är OK.

Nu har jag precis duschat och fixat mig, tänkte käka frukost sen dra in till stan en snabbis innan skolan..är ute efter en söt klänning!
Hörs senare!

Jag på Bintas fest i februari nångång..

Universeum

Kategori: Allmänt

  

  

  

  

  

  

  

   

Tatuering

Kategori: Allmänt

Om 7 månader fyller jag 18 och vet ni vad jag har bestämt mig för? Jo, jag ska göra en tatuering!!!
Jag har gått runt och tänkt på det så himla länge nu och why not? Jag kommer självklart inte göra någon stor och jättesynlig, dels för att det kan se så trashigt ut när man blir äldre men också för att det kan vara ett minus senare i livet när man ska söka jobb osv..Men någonting fint ska det bli iallafall..Absolut don'ts för mig är typ att jag skulle skriva mitt eget namn på kroppen, eller någon fjäril eller ros! USH!! Jag menar, förhoppningsvis lär jag aldrig glömma bort mitt eget namn..och rosor och sånt här shit är så fuuult och så uuute!

Jag skulle vilja ha någonting betydelsefullt, någon fin liten text, rihanna/chris brown-tatton är en stor favorit! Men jag får se..7 månader är en lång tid, jag hinner säkert ändra mig femtioelva gånger..När vi satt i vagnen idag sa jag till mamma "faan ja vet inte va ja ska göra för tatuering" och så sa hon "va, ush..vill du göra tatuering?" så sa jag det här som jag precis skrev nu "liten betydelsefull lalala annars fult som gammal o jobb o lalala" då fick jag bara en äcklad blick av mamma! Underbart ju hahaha jag trodde hon skulle gå upp i taket och dra upp exemplet att min syster också var nära på o göra men lät bli och nu är hon glad att hon lät bli o lalala, men nej..endast en äcklad min..jag älskar min mamma! Haha..
Pappa kommer lätt gå med på det, han är så himla lätt att övertala! När jag var 12 år på sommaren så tjatade jag på pappa om att få göra navelpiercing..jag fick men så fick mamma reda på att vi gick bakom hennes rygg med detta och flippade över hahaha det var så himla kul..Senare mot vintern började jag tjata om att få göra en piercing på läppen..först tjata jag lite som på skoj för jag tänkte att det var helt omöjligt att jag skulle få..men så sa pappa "är det inte snyggare om du har den under läppen men åt sidan?" och ja ba "VAAA får ja???" då sa han "vänta vänta ja har inte sagt ja än" men redan då visste jag att jag fått min vilja igenom haha, så på min 13årsdag gick vi iväg och jag blev piercad..jag svimmade direkt efter och mamma fick panik och skällde ut mig och pappa för att vi "lurat" henne, hon tyckte att vi hade hjärntävttat henne till o säga ja..HAHAHA så skön..
Hade iallafall den piercingen i några månader och sen muta mamma mig med pengar för att jag skulle ta ut den, och jag tröttna ju ganska fort så jag tog ur den..

Jaja iallafall, piercingar är jag inte längre så förtjust i, tungan skulle va coolt men eftersom 90% av alla sveriges fjortisar har det så känns det inte så aktuellt längre..
Men tatuering..Det ska jag göra! :)


PS. KILLAR MED MASSA TATUERINGAR PÅ ÖVERKROPPEN ÄR SJUUUUUUUUUKT SEXIGA!!
tattoo1md1-1.jpg BOYS WITH TATTOOS image by laura87119

Saturday :)

Kategori: Allmänt

Det blev ändrade planer!
Mamma hade frågat mig innan om jag ville följa med henne, pappa och lillebror till Universeum då sa jag något i stil med "Hahaha skojar du eller ja e faktist för stor för sånt?"
Men när jag stod vid dörren och skulle dra till stan hör jag syrran säga att det finns apor där..ja ba "vaaa?? Vilken tid ska ni dra..?"  Jag ville såklart också hänga på haha..
Iallafall, drog in till stan och shoppade lite (Lovar att visa all shopping ja gjort på senare tid som ja inte pallat visa haha) sen åkte jag in till Korsvägen och mötte dom, vi hade asskoj och jag kände mig som ett barn..kändes inte så bra med tanke på att jag och pappa nyligen hade "du-har-blivit-mogen-så-jag-ska-börja-behandla-dig-som-en-vuxen"-samtalet HAHAHA..menmen whatever jag är ju ganska barnslig ändå så vafan..haha..
Sen blev det Mäci vid Scandinavium..satt där och tjöta och åt oss mätta...hade glömt att det är basketfestivalen så det var maaaaassa fjortisar, blää jobbigt haha men vädret var fint så det var lugnt ;P
Skulle va med Nina & Tara ikväll men pappa ville ha en familjekväll ikväll så jag fick avstå, men eftersom vi ändå var i närheten så stack familjen hem och jag drog och mötte Nina en stund, vi tog en låångt promenad genom avenyn "to catch up" och sedan åkte jag hem..nu ska jag ta en power-nap, är heeeelt död!

Hörs senare, har tagit massa bilder idag som ni ska få se ikväll :)

Hello again

Kategori: Allmänt

Hellu..sorry att jag varit lite off men hade varken tid eller någon större lust att skriva igår :p
Jag var inte bara off i bloggen, utan även mobilen (dumma mobil!) så hahaha ja dör, när jag vaknade och kollade in här imorse hade Nina kommenterat..



Hahahaha ja dör, så jävla skön..jag sov när hon ringde mig igår..senare när jag vakna hörde jag av mig och då sa hon att hon strax skulle ringa mig..va händer då? Jo ja somnar såklart hahahaha, så hon messa "Jag hoppas att du skojar HAHA" hahaha jag skrattade som fan imorse när jag läste alla sms..

Jaja iallafall, igår skulle någonting jääävligt efterlängtat ske, men såklart, som alla andra gånger blev det inte av..Vilket jag egentligen redan visste men lite hopp inom sig har man alltid..men efter igår så blev till och med det där lilla hoppet som bortblåst! Jag ville inte sitta hemma efter det där så jag stack till en vän och hade det mys..tittade på film och skrattade högt åt meningslösa reklamer hehe..

Nu har jag precis kommit ur duschen och tagit på mig, ska fixa mig lite sen blir det av till stan..är enormt shoppingsugen och dessutom måste jag hitta någonting fint till avslutningen!
Senare ska jag över till Nina, massa gossip you know hihi ;)
Hörs senare då! Ha det bra :)

Beautiful text..

Kategori: Allmänt

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
I am going away


I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, it's never easy this way

Tadá

Kategori: Allmänt

Hej babes!
Hoppas ni mår bra för det gör jag!
Pappa åkte inte! Han ska boka en senare biljett istället hihi :)
Jag sitter här heeeeeelt uttråkad..tittar på TV och försöker få tiden att gå..ska snart iväg på myskväll, bilen hämtar oss kl 7, kmr nog bli askul :) Ska strax ner och hyra White Chicks - SÅKLART..har lust och skratta ihjäl mig idag hahaha..Blir nog en massa tv-spel, kortspel (yeeeeay bästa ja vet!) och tjööt också! Trevligt trevligt..

Hoppas ni också har en fin kväll!
PS. Jag älskar era kommentarer, ni är så jävla söta..det uppskattas jättemycket! Accepterar och svarar på dom imorgon, I promise :p


I brist på bilder så får ni här en bild på en riktigt skönhet..you all know who it is ;)

Brodern min

Kategori: Allmänt


Världens bästa storebror!
När vi var små var vi kända bland hela släkten att vi bråkade konstant, då menar jag fight..och jag är glad att du flera år senare äntligen erkänt att jag var starkare än dig!! Hahaha jag var en riktig jävel som liten, stark och liten som fan haha..Iallafall, även fast vi bråkade som fan så blev vi alltid vänner efter 5 minuter..Vi var oskiljaktiga!
När vi hade bråkat så sa alltid någon av oss "Kommer du ihåg Nico med stort huvud?" eller "Kommer du ihåg Van Dam med rött hår?" och så skrattade vi och blev vänner..
Nico med stort huvud, det var i en videobutik då dom hade ett plakat av Nico's(steven seagal) huvud som var typ 150 cm hög och vi tyckte det var jättekul, och så spelade Van Dam i en film där han hade rött hår och vi garvade ihjäl oss..
 
Dom här två påminner såååå mkt om vår barndom haha..

Numera bråkar vi ju aldrig, tjaffsar gör vi ganska sällan..Han älskar att provocera mig men jag är van vid det här laget haha..
Jag är iallafall himla glad att jag har broshan som är endast 2 år äldre som jag kan prata med om i princip allting!
Jag älskar dig broder :)

Orkar inte scanna nu så det får bli en sån där "bild-på-bild"-bild haha ;P

Sommar 2005

Kategori: Allmänt

Hittade en video på min dator som jag laddade upp direkt..den är inte direkt lång och inte särkilt intressant haha men den påminner mig om goda tider..det är från 2005 i Kosovo..vi är påväg hem efter att ha vart och badat..det var så himla varmt så vi körde med bildörrarna öppna i vår kära Chrysler..alla var helt döda och vi lyssnar på Amerikanska nyheter hihi..Ta mig tillbaka.


Den här sommaren var vi i Kosovo, Montenegro, Kroatien, Tyskland och Paris. Det var då jag insåg att Kroatien är mitt favoritresemål!






Kosovo var sjukt skoj :D



Till Montenegro åkte vi med familjen men jag och syrran stannade endast med dom i 1 dag sen drog vi till "ungdomsstället" och bodde där med Behare och Amire och partade loss varje kväll..

Behare och jag på "plattan" som det kallades (alla unga hängde där), väldigt slitna I know hehe..




Dom sista dagarna spenderades med familjen igen, vid det stora havet..där fick jag till mycket vackra bilder (båda bilderna tagna av mig)

Sen bar det av mot Kroatien..ganska spontant faktist..Det stod mellan Turkiet och Kroatien..självklart väljer vi då Croatsia!



(mitt huvud hihi)





ååååh va skönt det var :)




I Paris skulle vi köpa in kläder till vår butik :)


Det var 2005, så jag tänker inte ursäkta mig för mina fjortistider haha..Detta är då i Tyskland, med min kusin Blerta.
(Notera mitt 50cent svettband hahahaha)


Åh nostalgi..vi åker nog tillbaks till Kroatsien (ja, ja vet att det är felstavat) i sommar..jag hoppas det iallafall!

Oj, jag skulle bara ladda upp videon och istället blev det värsta sommarresumén haha..

BOOM BOOM POW

Kategori: Allmänt

Åh jääävlar vad jag shakat rumpan nu. Haha, var på ett danspass (Släng Friskis i väggen seriöst??) det var såå bra! Det släpptes loss BIG time kan jag säga hahaha alla flippa över och blev som freaks, det var massa dance mix, allt från house till RnB och regaetton(stavning?). Blev extrem sugen på att dra ut och shaka rumpan ute på något dansställe istället, men mitt legitimation säger att jag fortfrande bara är 17 år, synd..Exakt alla fester jag vart på det här året har varit house-fester! Eller Bintas partaj var iofs motsattsen, jag och Nina fick två houselåtar iallafall..Men ja to the point även fast house är nummer 1 för mig och jag älskar det mer än allt annat så kan jag inte bojkotta RnB-musiken, den är ju också jävligt nice, så snart får det fan bli ett sånt shake-your-ass-party va? Haha.

För övrigt har det varit en riktigt bra dag, sån där som man kan sega hur länge man vill, sitta vid datorn hur länge man vill, ligga och titta på TV hur länge man vill. Inga deadlines eller tider att passa..Älskar sånt! Älskar att göra grejer när jag känner för det. Planering är endast kul om det är någonting roligt man ska göra hehe..
Men bara för det så betyder det inte att jag BARA slappat och degat..Har varit lite effektiv också dvs pluggat! Men än är det inte över..Nu har jag precis duschat och tänkte fixa liter manikyr och pedikyr, det blir svart som vanligt! Man kan inte annat än att älska svarta naglar alltså :)
Efter det blir det att återgå till plugget! Sen får jag fan ta och umgås..dom senaste dagarna har jag blivit kallad för "ensamvarg" femtioelva gånger. Är inne på mitt rum och pluggar konstant! Men idag ska jag faktist vara med familjen, pappa åker tillbaks till Schweiz imon tyvärr..menmen, vi träffar honom ju honom snart igen :)

Hörs senare!

PS. IDAG ÄR DET EXAKT 2 VECKOR KVAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN!!! Vad fan ska man ha på sig? Det ser ut som jag får planera in en shoppingdag i min kalender..


älskar älskar älskar deras nya låt!

Them chicken jackin my style
They try copy my swagger
Im on that next now
Im so 3008
You so 2000 and late

I got that boom boom boom

Sleeeeepy

Kategori: Allmänt

Åh va jag har sovit! Somnade kl 6 igår!!! JAA, på morgonen! Var helt jävla raslöst och sömnlös, så fick sitta där och messa tills jag somna haha..Skulle sova i en timme, skulle upp 7 men SJÄLVKLART så försover jag mig och vaknar kl 8!
Kom 20 min försent på samma lektion som vi skulle ha redovisning, härligt gona hehe..Nej men det gick bra, vi gjorde den och faaan va skönt det kändes efteråt..men inte tillräckligt skönt eftersom jag visste att jag skulle ha ännu en redovisning på engelska efter skolan..så fick vi en ny uppgift i naturkunskapen. Asså jag är så långt man kan komma från natur hahaha seriöst fattar 0! Förstår inte hur ni naturare orkar med alla dessa fucked up ord alltså..ni ska ha cred för det! Jaja iallafall efter skolan fick jag vänta ett tag på min lärare och slutligen fick jag göra min boksredovisning, det gick asbra!! Asså jag kommer kicka ass i USA! Jag är grym hahaha ;P Nej men jag tjöta på och det kändes verkligen bra. Efteråt var det sååååååååå jäkla härligt..så härligt att jag bestämde mig att jag var värd ett och annat, så jag svängde förbi stan och fick med mig hem nödvändigheter och så glass! Vi åt sånna supergoa glassar, sandwiches you know, i skolan idag så jag blev sjukt sugen och drog förbi hemköp och köpte två paket till familjen haha..gullig jag kan vara ibland då..
Ska försöka lägga in shoppingen jag gjort senaste veckan, har vart väldigt seg med det haha, men det känns som värsta processen nu, lägga ut, ta kort, lägga tillbaks, lägga in minneskort, spara på datorn, ladda upp på bloggen, skapa nytt inlägg och skriva lite text..orka hahaaha menmen I'll try..

Iallafall, hemma blev det food och sedan decka jag i sängen och sov till typ 2 min i 9 då syrran kom in och väckte för att favoritserien was on..Hann förresten sola en 20minutare idag - soft! Kunde inte stå ut med synen att syrran var så mkt brunare än mig så jag var tvungen och göra någonting åt saken haha..Jaja nu ska jag chilla vidare, orkar jag så ska jag fortsätta skriva lite på min boksredovisning-INLÄMNING..annars får det bli imon. Nu Har jag ingen skola onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag! Måndag vet jag inte om jag har? haha..Iallafall 5 dagars lov!! FYYFAN va skööönt, ska sova som en björn och plugga som en häst! Haha varför säger man egentligen plugghäst undrar ja..? Träna som en spännbög ska jag också!
Jaja nu ska jag umgås för pappsen åker tillbaka på torsdag förmiddag :(

Intensiv study-day

Kategori: Allmänt

Oh jääävlar vad mycket plugg det blev. Därav den dåliga uppdateringen..Började klockan 12 så hade en riktigt skön sovmorgon, men i skolan var det matematik och svenska, ganska chill lektioner blev det. Hemspråk där man fick reda på att man fått ett fettt betyg, fan va härligt haha :) Sedan var jag hemma runt 6 nångång och sen dess har det råpluggats! Vi blev precis klara! Presentation i affärsengelskan imorgon. Boksredovisning i engelska också. Skönt det ska bli och få det gjort sen! Kom precis ut ur duschen och ska nu lägga mig och somna till massa texter på engelska..åh jobbigt, ska upp 7.30 imon!!! Good luck with that..Lovar att uppdatera bättre imorgon :)
Godnatt!

Sunday

Kategori: Allmänt

Jävlar vilken kass uppdatering men jag har haft fullt upp..Under mina små pluggpauser hann jag titta på en film, käka pizza och sitta en stund framför datorn..annars har dagen endast bestått av plugg och jordgubbar..Familjen kom hem för inte så länge sen..Nu ska jag plugga vidare en stund sen blir det läggdax, börjar 12 imorgon så det blir himla skönt :)
Godnatt!

Förändring

Kategori: Allmänt

Tröttnade på min blogg så va sugen på lite förändring, fixade ihop en ny header på typ 5 min, va tycks?
Fattar dock inte hur jag får ner den lilla presentations-texten (till vänster) längre ner, någon som vet och kan sträcka mig en hjälpande hand hihi?


Ni får en riktigt grym låt och lyssna på här också..Agnes??? Börjar gilla henne nu förfän :)

Ännu en pluggdag..

Kategori: Allmänt

Hejhejhej, läääget? Här är det heelt underbart! Somnade så sött igår..vaknade dock under natten och somnade sen igen runt 7 haha men sen har jag sovit uuut och vakna ganska så sent idag..
När jag vakna så såg jag att hela familjen var i full gång med duschar och fixanden och allt möjligt. Det var kaos här hemma alltså haha..Familjen var bjudna på middag borta i Helsingborg! Syrrans pojkväns familj..Jag och storebror stannade dock hemma..har inte tid för o roa mig :( alldeles för mycket plugg tyvärr..ville verkligen åka, älskar Helsingborg, så himla fint!!
Jaja, borstade tänderna och käka flingor och försökte få dom att dra iväg snabbare haha..till slut stack dom och jag plockade undan lite här hemma så det såg ut som ett hem haha..Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här med intensivinpackning i håret och jordgubbsansiktsmask..mm har lust och äta upp mig själv HAHA luktar verkligen jordgubbe..tur att mamma ringde och sa att hon gömt två paket jordgubbar längst ner i kylen..haha vi har blivit värsta strawberry-familjen, alltid jordgubbar hemma haha..HAHA hur många gånger har jag sagt jordgubbe nu? Jaja iallafall, tänkte ta ett kort för och visa hur jag ser ut haha askul ser ut som något mysko djur :S Men webbisen flippade såklart över så..tyvärr får ni inte se Gona än höhö ;P

Ska strax hoppa in o skölja av. Torka och platta sen ska jag sätta mig i mitt städade rum och plugga ihjäl mig IGEN..detta tar aldrig slut alltså :(
När allt är över har jag och Nina iallafall bestämt att det ska firas BIGTIME!!
Ha en fin dag, och ni som KAN njuta av den - njut idioter haha :)

Yeay

Kategori: Allmänt

Hur kan jag va så dum? Det är klart det finns någonting som håller mig tillbaka här :) Jag åker trots allt senare, nu har jag bestämt mig haha. Måste fan boka biljett snart så jag inte kan ångra mig mer hahaha..
Jag är så glad att jag bara går omkring och ler konstant, ni vet när man blir sådär löjligt glad och sprallig? Sådan är jag nu haha..En biig biig kiss till min gay för att du gjorde min dag hihi (a) Love you!

plugg plugg plugg

Kategori: Allmänt

Fick skippa nöjen denna fina lördag tyvärr. För en gång skull prioriterade jag läxorna före att ha roligt. Jag är nämligen en sån där person, om jag vet att jag kan ha roligt så kan jag inte sitta och försöka plugga för då ligger koncentrationen på typ 0, och om jag ska sitta där i timmar och inte komma igång så kan jag lika gärna gå ut och göra någonting skoj. Jag anser även att livet är för kort för att sitta inne och plugga under vackra dagar..Undrar hur det kommer gå för mig här i livet haha. Nej men idag fick jag banga, har läxor ända upp till halsen som jag suttit med hela dagen..Det går rätt bra!

Mamma var och köpta glass, jordgubbar, ice tea (åh favorit!) och massa annat gott. Det är nämligen final i Big Brother Albania och hela familjen är bänkade framför TVn..förutom jag och storebror som är totalt ointreserade, det ända roliga och dom ända gånger jag kollat så har jag kollat för att det finns en riktigt hottie som är med där..Åh Bjordi..mamma och pappa blev helt kära när dom såg honom och ville att jag skulle hitta PRECIS en sån kille hahaha..Idag sa pappa "Om du hitta en sån kille skulle jag bli glaaad!" då drog jag in "aaii om jag hitta en sån kille så skulle jag fan själv bli glad hahaha" han är ung också, 19-20 something..han skulle kunna bli bättre på att fixa till sin frissa men han är ändå snygg som faaan..Dessutom bor han i Italien, född och uppvuxen där..Så jävla söt när han sjunger på italienska haha..cutiepie :)

Jaja, jag forstätter plugga här..med massa godsaker! Tur att jag har roligare sms-vänner annars vet jag inte hur jag skulle klara en hel dag med bara plugg hehe!
Förresten, jag tror jag bestämt mig för och resa direkt efter skolavslutningen..jag tänkte igenom lite och insåg att det inte finns någonting som egentligen håller mig tillbaka här?
 
Hörs senare!



Saturday

Kategori: Allmänt

Godmorgon eller godeftermiddag eller någonting.
Whaaaats up? Här händer inte så mycket, oootroligt scheegt, somnade runt 3 igår. Vaknade väl vid 10 nångång? Men låg och smsade till typ 2 då jag bestämde mig för det var dags att röra på påkarna haha..gick upp och upptäckte att jag var ensam hemma, då vet ni ju vad jag brukar göra? Hög musik direkt ofcourse! Gjorde morgonrutinen, fastnade lite vid datorn sen blev det bigtime frukost..gottgott, städat rummet och ska börja plugga..ska nog hoppa in i duschen först, känner mig riktigt seg så jag behöver piggna till lite!
Har massaaa plugg men Gime kommer till Götet idag så tror jag ska möta upp flickorna senare..hoppas jag hinner bara eftersom jag ska få 4 moment avklarade den här helgen, blir lite tight som ni säkert förstår hehe..

25 dagar kvar till avslutningen! Fy in i helvete va jag längtar!
MEN, kan inte bestämma mig! Ska jag boka min resa runt 12 juni eller tunt 20 juni? HELP ME! Har aldrig längtat bort som denna sommar med dock vill jag uppleva lite sommar här med?? Bööh beslutsångest.

Nu: Dusch then pluggelicous HAHAHA nej va ful jag är. Ha det bra!

Breakeven

Kategori: Allmänt


Startar dagen med en helt underbar låt!

While I'm wide awake she's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

What am I supposed to do when the best part of me was always you and
What am I supposed to say when I'm all choked up and your ok
I'm falling to pieces yeah
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
Cos she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven even... no

Myspys

Kategori: Allmänt

Lovade en massa foton men vi tjöta så himla mycket att jag totalt glömde bort kameran hihi..
Det blev iallafall först en låång promenad i vår fina stad, till slut satte vi oss på en uteservering och satt och tjöta i flera timmar..Vi har bestämt oss för tre länder nu till våra sommarresor 2010, Croatien, Spanien och Grekland än så länge..blir ju nog fler men vi vet inte vilka än hehe..Ska bli så sjukt skoj!
Jaja sen blev det ännu en lång promenad sedan hem, var hemma efter 11 nångång och kände mig så himla sööömnig! Pyjamas direkt ofcourse och så har jag legat här och halvsovit lite och nu blev jag plötsligt pigg och alert..tror jag ska ta en dusch, känner mig uttråkad haha..

I am mobbad höhö ;P

Niiiiiiiiiiina :)

mmm food, mamma lagade en albansk rätt som jag inte är så förtjust i så jag fick njuta av godgod mat :)
(o nej, jag har inte börjat äta sallad haha!)

Nu ska jag njuta resten av Fredagskvällen/natten(?) Godnatt på er babes!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Hade så tråkigt innan Nina kom så jag passade på att fota 'Dagens outfit' :)



Linne - Weekday
Kjol - Filippa K
Kavaj - Zara
Stor ring - H&M
Klocka - Guess
& till det blev det höga kilklackar från H&M :)

:)

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Läget? Här är det bra..allting känns så bra för stunden!
Efter skolan idag blev det en sväng i stan för och köpa med mig lite grejer..blev b.la lite hårvårdsprodukter..verkade vara grymt bra så jag nappade direkt :) Nu ska den här sommaren inte få slita ut mitt hår! Visar och berättar lite mer om dom senare..
När jag kom hem satt jag och pappa och hade djupa diskussioner om livet, vi filosoferade och kom med slutsater. Både jag och pappa diskuterar vilt och pratar i mun på varandra, avslutar varandras meningen osv..Älskar att argumentera för saker och diskutera med pappa för han ser alla saker ur alla perspektiv..Han tyckte jag hade mognat rejält om man utgick från mina åsikter om livet..fast det visste jag redan, det senaste året känner jag verkligen hur jag växt som person..nu menar jag inte att jag mognat på det sätt att jag typ inte länge är fjortis men på ett djupare sätt..min syn på livet har mognat om man säger så..Ja, det kändes bra och få fram sina åsikter till någon som bryr sig iallafall, jag gav rådet till min pappa att sluta stressa och ta dagen som den kommer, för pappa jobbar på tok för mycket och ger för mycket till jobbet. Pappa är en sådan person som, har han ett jobb eller ska han göra någonting så gör han det helhjärtat, vilket är bra egentligen, men man får inte glömma bort att tänka på sig själv.
Aja efter det blev det iallafall maaat och sedan deckade jag i min säng i flera timmar, blev precis väckt utav Nina och tur är ju det för jag skulle säkert sovit bort hela kvällen..Hon ska komma över hit snart sen ska vi nog åka in till avenyn för en fika och tjöt, trevligt trevligt..orkar inte med tanken på att vi inte kommer se varan på ungefär 2 månader och en vecka..kommer sakna min geek som fan! Menmen, vi har ju klarat oss förr så vi ska nog klara oss denna gången med hehe, men nästa sommar..då jävlar :)

Eftersom Nina antagligen kommer ta god tid på sig och jag sitter ensam hemma med hög musik (försöker pigga upp mig själv) och är rätt klar så tänkte jag locka håret lite..det känns så tråkigt och dessutom är jag rastlös så ja, next: locktången. Hehe..Hörs senare, ska försöka ta lite bilder ikväll :) Ha det bra!


Nina & Jag

Friday!

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och försöker hitta lite information om Moder Teresa på engelska för mitt tal nästa vecka, det går faktist rätt bra!
Blev en kort skoldag idag, bara 2½ timmes Företagsekonomi och nu har jag slutat! Skönt som fan med tanke på att jag är så himla sömnig..la mig ändå rätt tidigt igår ju, vad är det med mig? Fan va jag ska sova ut på sommarlovet alltså :)
Försöker även skriva en liten planering, hur jag ska lägga upp allting jag har kvar och göra nu i tvåan..det går lite mindre bra med tanke på att det är mycket stuff på lite tid..men jag ska nog försöka trycka in allt under den korta tid vi har kvar..

Senare ska jag nog träffa Nina och hitta på någonting kul, vi vill uttnyttja tiden nu innan vi åker bort heeela sommaren haha :)
Men nu ska jag jobba vidare en stund sen blir det hem och S.O.V.A!!
Ha en bra dag ute i solen guys!

What a feeling

Kategori: Allmänt

Oh vad glad jag är! Även fast jag har massor i plugget, ångest över för lite träning den här veckan, svidande ögon och ständig förkylning för att jag är gräs och pollen allergiker så mår jag helt jävla underbart. Älskar den här känslan!
Att man lyckas göra mig så glad så lätt..åh!
Hoppas ni sover lika underbart som jag kommer att göra!
Godnatt! I LOVE YOU :)

Oh my gosh

Kategori: Allmänt

Jag har 12 moment kvar i skolan och det är ungefär 14 skoldagar kvar till lovet, sen börjar jag trean.
Affärsengelska presentation - Prata om England
Engelska-tal - Moder Theresa
Engelska boksredovisning - Of Mice And Men by John Steinbeck
Företagsekonomiprov - kap 7
Företagsekonomiprov - Bokföring
Företagsekonomiprov - Bokslut
Naturkunskap inlämning - Projekt i grupp, One Planet Living (+ starta blogg om projektet)
Naturkunskap inlämning - Inviduellt (Inte fått info om det än)
Retorik tal - Argumenterande tal
Retorik tal - Festtal
Digitalt foto - Kontrastuppgift (Lämna in 12 bilder)
Digitalt foto - Slutuppgift (ungefär 2-4 bilder)
+ att jag ska lära mig hur photoshop fungerar med hjälp utav en CD läraren gav mig???

Så nu till huvudsaken: Någon där ute som vill typ..döda mig?
Haha seriöst, sommarlovet har aldrig varit såhär efterlängtat, tvåan i gymnasiet är verkligen rena rama helvetet!
Jag är ganska lättad att jag inte kan läsa Matte C i trean faktist (eftersom jag ska läsaom Matte B) för idag var treorna över hos oss och pratade om projektarbetet o så och då sa dom att det blir riktigt jobbigt med Matte och Engelska C..Jag har visserligen Engelska C men jag älskar ändå english så det känns inte så farligt..Eftersom jag inte kan läsa Matte C då som sagt så måste jag välja någonting annat och på min skola har dom världens tråkigaste IV-val så jag tror det roligaste jag kan byta till är Webbdesing, man lär sig lite om internetvärlden hehe, lär sig starta en hemsida osv..Låter ändå lite intressant..

Nu ska jag fortsätta plåga mig själv :)
Ha det bra!

Chockad!!!

Kategori: Allmänt

Omg omg guess what? Haha kom precis innanför dörren, helt död släpandes på en stor väska..gissa vem jag ser stående med ett stort leénde i vardagsrummet???? Jo PAPPA!! Hahaha så jävla sjukt, han hade flygit hit utan att NÅGON visste, han hade till och med överraskat mamma, så jävla sött haha..ja bara tappa min ipod och väska och hoppade på honom och kramade ihjäl honom haha, kände mig som ett litet barn..fyfan va ja hade saknat honom!! Fan va skoj det ska bli, sålänge sen pappa var här i Sverige och hälsa på, vanligtvis är det ju vi som åker ner till Schweiz.
Han är så skön min pappa..han tyckte min nya klocka var assnygg och betalade för den direkt, för att jag är så "duktig" haha, älskar när han skämmer bort mig hihi (a)
Nu ska jag bara hoppa in i duschen för vi hade vääärsta gryma Rugby-idrottslektionen, så jäävla fett..jag älskar rugby nu haha, första gången jag spela och jag var fan riktigt grym haha..kändes härligt och inse att jag fortfrande är sådär härligt snabb som jag var när jag var yngre..Och smidig också, det är gött o va liten alltså!! Hahaha :) Jaja efter duschen blir det bara att umgååås med familjen Kurtaj. Hörs senare!


Världens bästa pappa! (Ganska gammal bild)

Personality

Kategori: Allmänt

Det är verkligen viktigt att omringa sig själv med folk som får en att skratta och må bra!
Inte tänkt på det så mkt förr men nu uppskattar jag det mer än någonsin..vänner som får en och brista ut i skratt bara av ett sms, som gör bort sig bara för att få en på bättre humör, som ringer och sjunger sjuka påhittade låtar för att få en o skratta..osv osv, ja ni vet, människor som får dig och leé i alla lägen..det bästa jag vet är folk som får mig att skratta tills jag inte kan andas, människor med samma dåliga humor som jag haha..så härligt..jag älskar att skratta vilket alla i min närvaro är väldigt medvetna om..På skolavslutningen fick alla en varsin hjärtformad lapp med sitt namn på som skickades runt i klassrummet där alla fick skriva en kommentar på den..jag fick den i efterhand eftersom jag var bortrest, tänkte skriva ner några kommentarer jag fick:
Kaxig och rolig..Skrattar gulligast!
Snäll & har ett roligt skratt + blogg :)
Gulligaste och alltid glad
Underbart skratt
Glad och trevlig, fint skratt!
Glaad!
Härligt skratt!
Gladis :)
Bra personlighet!
Det bara några av kommentarerna som stod nedskriva på det röda pappret..så glad man blir, att ord kan göra en så glad! (hahaha ja, som ni förstår har jag ett jäkla fult skratt som framförallt klassen får stå ut med varenda dag haha)
När jag läste den insåg jag faktist att jag är en ganska glad person..finns inte en ända dag som jag kommer på som jag inte skrattat under..Det är alltid något, hur ledsen jag än är så har jag något o skratta åt..familj, vänner, TV vadsomhelst..Och det känns underbart, jag är så glad att jag är en sån person..som hittar det positiva i det negativa, jag älskar se saker från den ljusa sidan..Det är på bloggen jag öppnar upp mig mer för i verkligheten är det väldigt svårt och märka om jag mår dåligt..Men det är så jag väljer att leva, jag gillar att hålla saker inom mig..i slutändan kanske det inte är så bra men jag trivs såhär..Kan prata ut då & då med vänner men aldrig att jag lämnar ut mig helt, känns ganska onödigt då det inte får mig att må bättre..
Ja iallafall, jag vill bara tacka er, ni som får den där glada Gona att fortsätta leé..ni betyder mer än ni anar..Och ni andra, som visat er varit falska svikare, tack ni också, för att ni öppnat upp mina ögon, för att ni fått min naiva hjärna att faktist inse att vem som helst kan svika en..blod är tjockare än vatten ;)


Hahaha gammal bild I promise..Love you guys!

Haha lite kul..

Kategori: Allmänt

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Du är så grym, tack så mycket!

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hur fan kan du skratta åt det. Jag har jätteont

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
När kan jag ringa dig?

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Okej min dotter för han är en idiot puss

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ska vi ut istället för att sitta hemma?

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Kom o softa med oss då

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
DU ÄR JU SÅ GO ÄNNA, lätt att vi drar

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Jag har köpt lite godsaker om du vill äta glass sen. Säg till när du är hemma och gör mat så kommer jag :)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Told u. So sad

10.
Din romantiska replik?
Babe, ska du med till stan?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Aha okej då, godnatt puss puss

Guess what?

Kategori: Shopping

Jag är överlycklig..min efterlängtade lilla älskling är äääääntligen här!



Jaaa min favoritklocka är min nu!

Visst är den snygggg?? Älskar stora herrklockor, så himla sexigt :D

Dock är den alldeles för stor så imon måste jag förbi guess-butiken för förminsking, åååh längtar tills jag får gå omkring med den på min handled höhö :)

Hur avvisar man en kille på ett bra sätt?

Kategori: Allmänt

Hur avvisar man en kille på ett bra sätt? Det undrar jag verkligen..Är man för taskig så får man dåligt samvete och känner sig som värsta bitchen..är man för snäll så fattar dom inte att man inte är intresserad.

Förut var jag den där "bitchen" haha, jag snäste av alla som försökte prata med mig och gav dom mördarblicken..i värsta fall fick dom till och med ett "stick" eller "håll käften" hahaha men med åren så mognade jag lite (tror jag? haha) så insåg jag att dom flesta av dom här stackarna tar ju mod till sig för och komma fram och så drar jag min fjortisgrejs där hahaha..Plus att jag och min kära morbor Bekim hade den här diskussionen en dag i somras..han tyckte inte om den här stilen, att jag snäste av haha..Han tyckte det var så fult, för ibland var man inte ute efter så mycket än och fråga vad exempelvis klockan var, och när någon kommer med värsta överspeleriet så är det ändå respektlöst och man blir ju självklart arg..
Jaja så efter det har jag försökt bli lite trevligare, typ leé när jag sa att jag inte vill prata haha..Fast oftast kör jag på det nya haha, när vi är ute och killar kommer fram så kör jag det där total ignore haha..ni vet, dom pratar du vänder ryggen och fortsätter prata, dom fortsätter prata och du låtsas som om dom inte existerar..jag lovar det funkar! Dom ger upp efter ett tag haha, I know that by trying it you know haha..Jag är faktist grymt bra på att ignonera folk, yeay född med en bra egenskap iallafall! hahaha..

Nej men jag undrar faktist hur andra gör det, för jag menar liksom dom gånger jag försökt vara trevlig och sagt att jag inte är intresserad när någon börjar visa intresse så tror dessa stackars pojkar att just DOM har något speciellt som ska få mig att skilja dom från mängden men hallå? wake up call, ni är alla likadana i mina ögon haha :S Finns väl säkert dom få som sticker ut som jag inte träffat ännu men jag hoppas dom har andra metoder för att få mig på fall än och tala om för mig att jag är vacker o lalalaa, jag menar hallå eller? Jag har väl en spegel hemma, jag vet att jag är snygg och jag behöver inte en killes bekräftelse för det :S? Blir så arg på tjejer som faller för killar för att dom ger komplimanger..visst är det gulligt och höra hur fina ögon man har, eller hur vacker man är men att falla för det!? Hell no, det är ju sånt som jag redan vet..äh ja vet inte, det kanske är bara för att jag har bra självförtroende eller nått..(Nu pratar jag inte om förhållande, utan själva raggnings-processen hahaah, för i förhållande är det väääldigt viktigt med komplimnager!)
Fast..det beror också på killen..jag måste erkänna att om killen är snygg så avvisar jag ju honom på ett mycket trevligare sätt än om värsta håriga miffot skulle komma fram haha..ja, jag är ganska ytlig men vadå? Jag tycker utseende är viktigt, jag menar man måste ju vara attraherad av varan tycker jag.

Aja whatever jag tror iallafall jag ska forsätta köra med "ignonera" och mot dom jag känner ska jag försöka vara trevligare haha, inte för trevlig dock..har ju visat sig ha motsat effekt hehe..

Anledningen till att jag tog upp detta var för att en gammal klasskamrat (som jag hatade) frågade om jag ville på bio till helgen i morse "om dt lugnt för dig alltså" skrev han..då fick jag mig en funderare, hur är man snäll men samtidigt visar att man absolut inte vill haha..
Jag blev riktigt förvånad faktist för jag hatade honom och jag trodde han hatade mig med haha, alltså vi var ju kompisar men vi bråkade vaaaaarje dag..jag mobbade alltid honom och han mumlade alltid nått tillbaks (ingen kille i klassen vågade säga emot hulk-gona högt! HAHA) och när jag säger bråka varje dag så menar jag inte "kärlek-börjar-med-bråk"-bråk utan hat från hjärtat bråk hahaha han ser ut som en sån där femmanskurd you know, kort som fan och ful och blä ahahaha herregud va taskigt jag känner mig men hallå..lite vett i skallen har han väl? Hur kan han tro jag på fullaste allvar skulle gå på bio med honom? Fan va tragiskt seriöst haha..jag ska nog svara något i stil med "hahaha e du helt jävla cp eller? JAG gå på bio med DIG???" hahaha nej ja lovar ja skojar hahaha, jag kan va riktigt elak men så elak är jag inte hahaha..fast sånthär e skitskoj..tänk om han visste att ja skrev det här haha?? hahahaa shit..nej jag ska nog ignonera medelandet (på nattstad) helt o hållet istället? jo, så gör jag nog..har funkat förr kommer nog funka igen :) hahaha jaja, skönt och få skriva (o skratta) av sig lite :D

Hörs snart igen så får ni se varför jag är så glad som jag är, för jag verkar lite happydappy väl? hehe ;)

Beyonce t-shirt!

Kategori: Shopping


Jag var såklart tvungen att köpa med mig en av hennes tisha's..sjukt fula grejer som såldes faktist :S Blev förvånad haha..men denna var iallafall snygg och eftersom jag numera älskar älskar älskar Beyonce så fick den bli min :)



Snygg va? I know I know hehe ;)

Bilder och outfit från konsären..

Kategori: Allmänt

Nu kommer en drös av bilder från igår! Enjoy!









sååå sexiga killar på scen!






























Och så kvällens outfit..



My little black dress - H&M
Skor - Bianco footwear
Smycken - H&M
Lackväska - Second hand

Vilken jävla kväll!!

Kategori: Allmänt

Kom precis innanför dörren. Har haft en så sjukt rolig kväll! Beyonce är så jäääävla sexig, nästan så man blev osäker på sin sexuella läggning hahaha, nej skämtåsido hon är så jävla grym!!!!!! Jag älskar henne ännu mer nu, fan vilken jävla show. Jag är ett stort fan av hennes låtar, hennes texter e ju så grymt bra, så jag sjöng med alla låtar haha så himla skoj!
Hade med mig 3 minneskort och alla blev fyllda..4000 bilder får dom plats sammanlagt, men mina består mer av videos, alltid jag som kör filmandet och Nina tar kort haha så det finns massor som kommer upp imorgon här!
Nu är mina ögon rööödsprängda..vet inte om det beror på 4 timmars sömn eller pollen men jävlar vad det svider iallafall! Hoppar in i duschen sen blir det läggdax, ska upp 7.30 imorgon :(

Gooooodnatt, ni som var där, hoppas ni hade lika skoj som jag hade & Nina taaack för att du gör allting så mycket roligare hihi :) LOVE YOU!

Lets go and see Beyonce!

Kategori: Allmänt





Nu drar jag och tittar på Beyonce!! Ska bli så sjuuukt kul jag längtar som fan!! Hoppas det finns t-shirtar och grejer man kan köpa innan som på Justin!
Ninaaaa vi ska ha så jävla skoj och tappa rösten ikväll fattar duuuu höhö ;D



Ha en underbar kväll allihoppa!!

Funny day

Kategori: Shopping

Hejsan svejsan folket! Läget? Här är det ganska bra förutom att jag är så jävla trött haha..Var ganska kul i skolan idag, var där helt i onödan egentligen..Matten sitter man ju bara o slappar på, man kan jobba fritt om man vill o det gjorde vi så vi gick o satte oss på en soffa och "pluggade" där. Efter det var det en inställd engelska lektion och sedan home. Passade på och åka förbi stan och köpa lite nödvändigheter..hem-äta-hemspråk. Jävla onödig hemspråk.
Jaja måste bara berätta vad som hände i skolan haha. Jag är en sån person som inte kan sitta still och blir väldigt lätt uttråkad..så eftersom jag inte behöver plugga matte och Maia ville plugga så satt hon där och plugga och jag åkte runt på en datorstol och hade the time of my life hahaha..Sedan tröttna jag såklart, så jag bestämde mig för att stoppa in en blomkruka i micron..självklart hörde jag en liten explotion där inne så jag bara stängde av och så ser jag att plastblomman börjar brinna hahaha det var värsta lågorna så brandman som jag är sprang jag med den till vattenkranen (som låg typ en meter bort haha) hahaha fick panik och Maia fick panik och tyckte jag var dum i huvudet..när faran var över kunde jag inte sluta skratta hahaha så jäkla kul, jag älskar att busa..Visst blev en micro i Donnergymnasiet förstörd men hey, vem vet att det var jag? (får hoppas att inga lärare läser min blogg hahaha..)

Pernilla kom och joinade mig och Maia en stund efter branden, hon tyckte också att det lät jätteroligt haha..

Offret a.k.a blomkrukan

Stackars micro..

Fick öppna fönstret så larmet inte skulle gå haha



Ja sen var jag iallafall i stan och fick med mig detta..

Armband - H&M
Ögonfransböjare - H&M
Black satin naglack av Chanel - Kicks
Partyfeet - Kicks


Nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, åker hemifrån om 40 min! Shit bråttom bråttom..
Vi hörs!

Monday morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, dom få timmar jag sov..somna typ 6 haha sjukt men jag var heelt jäkla sömnlös! Tur att jag har kompisar med samma sömnvanor haha (a)
Nu måste jag iväg till skolan, Matte och Engelska står på schemat :) Sen blir det hemspråk, gaah..måste hinna in till stan en snabbis och köpa en fint armband jag såg på H&M också!
Sen ikväll blir det fixtrix och iväg till Nina som bor typ 100m från Scandinvium hehe soft!
Ha en bra dag!

10 MAY

Kategori: Shopping

Hello lovers and haters! Whats uuuup?
Här händer det inte mycket, sitter och skrattar högt åt en rolig konversation på msn hahaha, den här människan är för rolig..häromdan messade vi typ om ingenting så står det i slutet av en av smsen "hahahaa du är så tråkig, ja svär du kommer tvinga dina barn ha cykelhjälm tills dom e 25" hahahaahah whatafuck? Jag skrattade ihjäl mig, vi pratade alltså om någonting heeeelt annat och så dyker det upp från ingenstans?? Hahaha fan va ja skratta..Och så en annan dag skulle jag bli beskriven..typ Gona i ett nötskal..Så får jag detta smset:
"M: Hej Gona
Gona: hahaha
M: Va gör du?
Gona: hahahaha
M: snygg e du
Gona: EY! Tyyyyst"

Hahahaha jag vek mig av skratt för jag har aldrig tänkt på att våra konversationer faktist såg ut så hahaha kul.
Shit såhär sent på natten är jag alltid extra lättroad, det är faktist kul o va lättroad..tänk och skratta varje dag åt ingening, när jag e typ skitnere så kan det komma någon dålig ICA reklam och jag ligger och dör av skratt haha..

Yeye nu ska jag tjattra vidare här på msn, blir sent ikväll..måste föna håret och grejer men blir nog inga problem med tanke på att jag börjar 12 imörgön :)
Här kommer lite nytt..


The Hills-liknande klänning. Mycket mycket finare på. Tack så mkt Mami :)


Sööööööt klänning! Dock väldigt kort men funkar med strumpbyxerier hihi


Älskar fina uuundies :)


Snygg bikini. Love it!


Allt från H&M ofcourse, lovley H&M haha ;)

Godnatt!

Cars

Kategori: Allmänt

Åh finns ingenting sexigare än en riktig feeetingbil!!


När jag blir stor ska jag och min man ha riktigt snyyygga bilar..Inga mesiga små batman-bilar utan riktiga fetingbilar, dom är snyggast!!
En Cadillac Escalade ska bli min en vacker dag...uuh :)

Sunday

Kategori: Allmänt

Tjena mellan benaaa peeps höhö ;D
Gör ni? Själv kom jag precis hem, var på stan med Nina..det var himla roligt hahaha vi tjöta på som fan, vi har alltid så mycket o prata om när vi ses även fast vi inte ses så sällan haha..
Vi planerade massa om framtiden såklart, sen försökte vi komma fram till någonting snyggt och ha på oss imorgon hehe, för imorgon är ingen vanligt dag. Nooo för imon ska vi se Beyonce live :D Ska bli så jäkla skoj! Jag äääälskar konsärer! Den där känslan när man hoppar och sjunger med till låtarna, hela kroppen fylls med gläädje..Som när vi var på Justin Timberlake och Timbalands konsär typ år 2005(?) shit va skoj det var, sjöng tills vi tappade rösten haha så jävla skoj..
Sitter faktist i skrivandets stund och lyssnar på Beyonce senaste album, älskar alla hennes nya låtar!! Försöka lära mig texterna bara haha..
På stan gick vi runt och shoppade lite, fick med mig ett par skitsnygga bikinis och ett par söta underkläder, visar senare..Visar en cutiedress jag köpte häromdan också..och en snyygging klänning jag fick av mamma haha..Sen satte vi oss iallafall på ett fik och tjötade ihjäl oss, haha vi är så lika ibland jag och Nina hahaha vi highfivade(?) typ hela tiden när vi insåg hur likadant vi tänkt om saker och ting haha mobbade..Ja nu tänkte jag iallafall kila ner till affären och köpa jordgubbar sen blir det pluggpluggpluuggggg :(

Hörs senare!


wuhuuu ska bli så sjukt skoj!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Min dag har mestadels bestått av städning och plugg..Så jävla tråkigt va!
Men fick saker gjort iallafall..bodde tagit kort på hur mitt rum såg ut innan..min garderob var överfull och kläder hängde typ ut, på min soffpall eller va man ska kalla det låg det en höög med kläder, på golvet låt det ännu en enorm hög med kläder..ja, en jäkla massa kläder. Alla sommarkläder är ju framme nu så det blir lite trångt hehe..Samlade ihop tre säckar med kläder som jag inte använder som åker direkt till dom behövande, känns bra..Nu är min garderob fääärgglad hihi, kul och öppna den nu :) Still, I need more summerclothes!
Yeye sen satt jag i ett fintfint rum och plugga tills jag fick huvudvärk..Pratade med Nina förut också, drömde bort oss lite som vanligt, ingen förstår nog hur mycket vi längtar tills vi blir 18 haha..
Nu har väärldens huvudvärk, ska slänga bort alla böcker från min säng och lägga mig där inne och mysa, kanske messa med någon rolig filur :) Imorgon måste jag åka in till stan..fixa lite grejer och maybe some shopping..we'll see about that, vi hörs iallafall imorgon! Godnatt!


Jaaa, ja vet att jag inte viker såvärst bra men det duger för mig haha..

Everytime we touch

Kategori: Allmänt


Kommer aldrig tröttna på Guettas låtar..så jävla bäst! LOVE HIM ;D

Skriver av mig..

Kategori: Allmänt

Satt uppe hela natten igår och funderade..dels för att jag var för sjuk för att kunna somna men också för att miljontals tankar snurrade i huvudet. Kom fram till några bra beslut. När jag vaknar på morgonen sen brukar jag tänka helt annorlunda men imorse var det inte så, jag känner fortfrande att det blir bäst så. Jag ska numera endast fokusera på USA har jag bestämt. Bara för att man tänker på sig själv betyder det inte att man är en egoist för under mina 17 år har jag lärt mig att man måste sätta sig själv först, för i slutändan har man bara sig själv. Familj och vänner betyder oerhöt mycket men när jag exempelvis åker iväg så vet jag att jag inte kommer ha samma relation till någon längre..

När jag känner att jag bara vill ge upp och inte orkar med någonting mer så är det USA som håller mig fokuserad, tanken får mig att leé i precis alla lägen! Som dom flesta kanske tror så handlar det inte om att jag försöker fly från verkligheten, eller ännu värre, mina problem utan det handlar om att jag vill följa mina drömmar, när jag blir gammal vill jag vara stolt och dö lycklig för att jag gått min egna väg, följt mina drömmar och uppnått mina mål.

Nu är det en bit kvar, ett år kvar att kämpa i gymnasiet och jag ska klara det, det vet jag. Nu är det en månad kvar och jag ger allt i skolan för om jag ska priotera USA först så blir det ju att priotera skolan först, för gör jag inte bra ifrån mig i skolan så har jag ingen framtid varken i USA eller någon annanstans, men ja iallafall sen åker jag iväg hela sommaren och då blir det familjen som blir min första prioritering, jag ska försöka ha så kul som möjligt med min familj för nästa sommar är jag 18 och då reser jag inte med familjen längre..och senare drar jag ju, så jag ska ta vara på den här sommaren även fast jag ska spendera större delen av sommarlovet i kosovo, utan dom.

Vänner då, ja inte tar jag dom för givet såklart men jag har alltid gett allt för mina vänner men sedan insett att man kan bli så jävla sviken så det inte finns, så dom få bästa vänner jag har tar jag hand om för dom är mina pärlor och i många lägen vet jag inte vad jag skulle gjort utan dom men numera är jag mycket mer noggrann och öppnar absolut inte upp mig som förr..det har sina skäl.

Vill passa på och sända en stor puss till Itman också, jag skulle ge dig hela världen om jag kunde för det finns nog ingen bättre vän än dig i hela världen. Du är den ända jag kan prata om PRECIS ALLT med, då menar jag verkligen allt, vilket är så otroligt skönt. Att ha med dig i USA gör mig obeskrivligt glad. Det är synd att vi inte hinner ses lika mycket längre men det förändrar aldrig vår vänskap eller min kärlek till dig, syster.

Point: Jag klarar mig själv just nu. Me, myself & I som man brukar säga. Med mitt mål i sikte är jag lycklig och ingen/inget ska komma ivägen.

Friday night

Kategori: Shopping

Hallå, läget?
Tittade på en gryyyyyymt bra film med syrran nyss..har bara slappat hela kvällen, satt i badet i flera timmar med nya hårprodukter och grejer..sen orkade jag inte med brun-utan-sol utan drog på mig pyjamas och morgonrock och satt och drack massa te istället, hoppas jag blir återställd imorgon för det blir en jäkla massa plugg + träning!
Tänkte lägga mig och kolla på TV nu, mår inte så bra tyvärr, inget jag vill prata om dock..Godnatt!


Hittade förresten det fina linnet från Weekday med rätt storlek häromdan..Ni trodde väl inte att jag skulle gå miste om den här coolingen ;)?

Friday

Kategori: Allmänt

Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft tid! Igår när jag skulle ta en powernap ni vet? Jo då somnade jag istället och vaknade inte mer..alltså somna jag 8 på kvällen och vakna 7 på morgonen! Eller ja, riktigt så var det inte, jag råka vakna vid halv 2 med överfull inkorg på mobilen(?) då var jag uppe ett tag och fick gå upp och kissa och dricka vatten typ femtioelva gånger! Imorse vakna jag täpt i näsan, hostandes och kliande ögon..Fick ta både tablett, nässpray och ögondroppar mot allergin! Detta är inte kul asså! Känner mig jättesjuk och hostar som en gamling..
Yeye i skolan var det iallafall nationella i engelska (läs- & hörsförståelse) det gick bra! Efter det slutade vi (11.30) och jag skulle iväg och träna men kände att min kropp behöver vila idag(extrem träningsvärk OCH sjuk!)..Så jag gick till stan och köpte en söt klänning istället haha..Sen kom jag hem och sen dess har jag bara slappat och läst Glamour som damp ner i brevlådan förut!

Idag ska jag ha en såndär dag då jag bara ska ta hand om mig själv..ska sitta instängd i mitt rum och inte öppna ett enda jävla fönster (hela min gård består ju typ av gräs och pollen!!), fast först ska jag ta ett bad, peela och smeta på med brun-utan-sol, jag älskar och göra mig extra fin när jag e sjuk, för när man e sjuk känner man ju alltid sig så ful och gräslig och då är det viktigt att känna sig snygg när man tittar i spegeln haha ;) Tur att jag köpt med mig ansisktmasker! Jordgubbsfejja blir det idag hehe :) Plugg också! Blir en riktigt plugg-helg! Dels för att jag behöver vila kroppen och ladda upp med energi inför en stress-vecka och även för att jag verkligen BEHÖVER plugga med tanke på att jag har sååå himla mycket som kommer nu i maj!

Nu ska jag iallafall ligga och titta på TV lite till..ohja, fixa mitt rum måste jag ju också göra! Fan haha..Ligger maaaaaaassa kläder slängda på golvet, rena rama bombnedslaget..jag låter inte mamma komma i närheten av mitt rum för att ja vet att hon kmr flippa över haha..Aja hörs sen!

Damn!

Kategori: Allmänt

Kommer inte ihåg sist jag var såhär trött..Inte nog med att jag somna 3 igår(!) så var det slavjobb som väntade i skolan idag..Alla tvåor måste då och då stå i vår cafeteria för och samla in pengar till balen, idag var det tyvärr min tur..jag och två andra från klassen då. Detta innebär att vi fick diska, torka bord och stå där och se glada och pigga ut när folk ska köpa - det var jooobbigt! Kände att jag lätt kunde somna sittandes hehe..Ville bara hem och sova efter skolan men icke, drog mig till gymmet och körde ett pass, en timmas intensivpass typ..man dör helt enkelt! Och eftersom det var blää-väder imorse så tänkte jag att jag inte kan gå ut och promenera dom 2,5km (som jag börjat göra nu) så jag gick upp till gymmet och körde hela 3km(!) på rullbandet! Hög fart var det också, 7km/h!! Fattar ni hur stolt jag var efteråt eller!? När jag kom hem blev det en sköön efterlängtad dusch och så har jag ätit middag och legat och tittat på TV..
Nu ska jag bannemig ta mig en power-nap, det behövs som aldrig förr just nu!
Hörs senare :)

Topshop

Kategori: Shopping

Hey shoes, you know I love you right?






Visst är dom S.E.X.I.G.A? Inget gör mig lika glad som ett par nya skor hihi :) Dessutom är dom nästan 14cm höga vilket gör mig ännu gladare för då blir jag typ..174cm!! Wuhu haha ;D


Shit är helt död, är allergisk mot pollen OCH gräs och tog en lång promenad mitt i skogen, härligt härligt haha..känner verkligen att jag börjar bli sjuk så har laddat upp med två paket halstabletter här..imorgon jobbar jag i skolcafét hela dagen så det ska bli chill..tänkte lägga mig nu för som sagt - är helt död!
Godnatt snyggingar!

Massa träning :)

Kategori: Allmänt

Tjöhö, va gör ni?
Gud vilken utmattande dag! Hade nationella i engelska och det gick asbra! Vi tjöta på och glömde bort tiden haha men det var nice..Efter det fick jag rusa hem och packa träningsväskan sen blev det håårda tag på gymmet med Mia. Älskar och träna med Mia, hon ska alltid pressa än sååå mkt haha, men det var kul..vi hitta två snyggingar som vi spana in också så det gjorde träningen lite roligare haha, jag tror dom spana in oss också Mia! Dom ville ju inte gå därifrån haha..
Jaja efter det kom jag hem och åt middag och nu har jag suttit och vilat magen i snart 40 min..om 20 min ska jag dra ut på promenix..orkar inte vänta på syrran så jag drar ut med mamma istället..Jag skulle kunna ta en dusch och sedan sova tills imorgon men icke sa nicke haha..
Jaja hörs sen när jag kommit hem helt död då :)

Nationella prov

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon! Här är det inte en så god morgon faktist..det är äckligt väder och jag börjar bli sjuk, svider i halsen när jag sväljer..gah hatar det, hellre hosta än att det ska svida :( Jag är ensam hemma och tänkte sätta på lite hög musik och laga en stor frukost så kanske jag mår bättre..lite te också maybe? Äh hatar dricka te på morgonen, gillar mer juice och oboy menmen får väl stå ut med sånna tramserier när man håller på och bli sjuk för jag får absolut inte bli sjuk nu..inte när jag har så mycket att göra!
Efter frukosten måste jag iallafall ge mig av mot skolan, ska ha nationella :| Wish me luck!

Hörs när jag kommer hem..hoppas vädret blir bättre sen för jag har lovat syrran att promenera med henne varje kväll! Måste köpa vandringsskor haha..Jaja hörs sen!

Dagens köp

Kategori: Shopping

Hellu peeps, whats up? Här chillas det bara, har fönat och plattat håret och tänkte lägga mig och läsa min engelska-bok nu, har nationella engelska (muntligt) imon så det känns som en bra förberedelse! Dessutom har jag slagit upp lite ord kring ämnet så att jag kan uttrycka mig rätt imorgon, känns gött :)
Börjar kvart i 2 imorgon och slutar en halvtimme efter det (14.15) haha så jag mår bra, men ska ändå upp tidigt för & antagligen gå och träna..sen måste jag köpa ett snyggt linne jag spanat in på Weekday också, hoppas dom fått in fler i mindre storlekar nu bara..
Aja här kommer dagens inköp iallafall..


Äntligen har jag hittat dom perfekta träningsbyxorna!
Sköna OCH snygga av märket Röhnisch från Intersport :)


Sådär chill och slapp, från H&M


Spanat in den ett tag men inte hittat storlek, men nu så :) Visst är den supersöt? H&M

Nu blir det english-reading! Godnatt snyggingar!
Btw..vill införskaffa mig nått slags snyggt ställ som man kan ha skorna i, tycker att det är synd att alla mina snygga skor ska få ligga i stora kartonger i ett hörn :( Någon som har något tips? Tror att det får bli ett besök hos IKEA snart iallafall hehe..
Fast först måste jag ju iofs skaffa fleeer skor så jag kan fylla upp ett stort skoställ ;)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tjenare babes! Läget? Oh gosh va trött jag är..
Började kl 9 men slutade redan kl 11! Både Svenskan och Naturkunskapen var inställd idag så det ända vi fick göra var provet i Affärsengelskan..jag tror det gick ganska bra faktist, så skönt att få det överstökat! Nu gäller det att hålla en bra presentation nästa vecka bara!
Jag blev faktist förbannad att vi inte hade Svenska idag heller!! (Inställd igår också) Men hallå undviker hon oss för att hon inte rättat våra nationella eller? Några i klassen sa att hon skickat mail redan förra veckan att hon ska va sjuk nu haha man ba ööh vem planerar sånt i förväg? Lite skumt haha..
Jaja är bara så nyfiken på hur det gick för mig..Mirna och dom fick sitt betyg typ två dagar efter, det har snart gått en vecka för oss! Men vi har konstaterat att på Donnergymnasiet är de väldigt sega på att rätta prov och dylikt, det är lite synd..

Nog om det, efter jag slutat så drog jag iväg till gymmet och tänkte ta och gymma men så upptäckte jag att dom där utmattande passen började om 5 min så jag tog mig ett sånt istället..var helt slut efteråt! Duschade & fixtrixa mig och gick runt på stan för att köpa mig ett par bra träningsbyxor så jag fick med mig hem ett par asbra! Och så lite annat hehe..ni får se senare, orkar inte nu :p

Nu vakna jag iallafall efter att ha sovit i nästan 4 timmar..när jag kom hem lagade jag en stor lunch och satt och slappade bara & runt 4 däcka jag i sängen och sov såå djupt så..nu tänkte jag hoppa in och ta mig ett bad, fast först kanske det blir middag..hatar äta middag såhär sent men ingen hade väckt mig och nu hade alla tydligen stuckit iväg på promenad haha..Jaja, middag sen bad då :) Hörs senare!

Vardagsshopping :)

Kategori: Shopping

Shopping på en vardag är mycket uppskattat! Då mår man bra även fast man har massa plugg hehe ;P


Älskar ränder, så himla somrigt :) H&M

Älskar ryggen på denna! Så nice till stranden eller en dag på stan..Monki

Har letat efter den såå länge och så fick jag syn på den i en liten butik i Kungsport idag, var ju bara tvungen & ha den :)


Mysig svart kofta från H&M

Nu blir det jordgubbar och tillbaks till plugget! Hörs sen!

Plugg plugg plugg

Kategori: Allmänt

Hellu! Idag var en skön dag, började 12 där jag har frivillig matte, sen var svenskan inställd så jag strossade runt på stan och shoppade lite. Innan skolan hann jag träffa på Nina en stund också, vi han gossipa lite såklart haha..När jag kom hem blev det mat i vår mysiga balkong sen blev det hemspråk där vi fick sitta i knappt 5 minuter!

Var hemma för länge sen men har bara suttit och chillat..ska byta om till myspys kläder och sen blir det råplugg..Har slutprov i Affärsengelska imorgon, på onsdag har jag engelska nationella muntligt och på fredag är det engelska nationella hörförståelse! Härligt? Yeah right..Sen nästa vecka ska vi redovisa ett tal på 4-5 min på engelskan..Jag ska prata om Moder Theresa :) Företagsekonomi-prov har vi också..Bokföring, om ungefär två veckor är det prov i Bokslut..Nästa vecka ska ett stort Foto-arbete in där man ska ta runt 12 bilder, BRA bilder..Snart kommer slutuppgiften i Foto. Jag ska skriva två tal till Retoriken. Jag ska läsa en gammal roman på engelska och sedan redovisa den både muntligt och skriftligt. Jag ska ha redovisning om England i Affärsengelska nästa vecka. Vill någon typ döda mig eller så?

Hörs senare då jag visar la shöppingen haha ;P

=)

Kategori: Shopping

TITTA VAD JAG HITTA IDAG!

En USA-filt!! Jag var såklart tvungen och köpa den, som ni säkert förstår hihi ;)

En riiiktigt skön BH från Twilfit också..hittar sällan behåisar (påhittat ord ja) som sitter bra utan att göra ont nånstans haha, men nu så..den här var underbar!


aa juste ja, för er som undrar, jag tycker det är okej med undies på bloggen nu ja haha..

Nu ska jag umgås med min kära mor sen blir det antagligen så att jag deckar tidigt i sängen..sömn is needed here!!
Godnatt babes!

Yesterday was the best night of my life..

Kategori: Allmänt

Hej igen peeps! När jag kom hem från Nina så hann jag bara lämna av mig min tunga väska sedan var det iväg till Freeport! Bilen väntade utanför så det var bråttom haha, jag hoppades verkligen på att hitta massa fint, men som alla andra gånger så blev det inte så! Men till skillnad från alla andra gånger kom jag inte hem tomhänt :D Visar senare..
Hemma blev det god middag, duschen sedan deckade jag i sängen i några timmar..Tack och lov att jag aldrig blir bakis, även fast jag fick liiite för mycket och dricka igår..blir bara otroligt seg och trött men ont nånstans har jag inte! Skulle lätt kunna dra ut idag också haha..Iallafall igår då..Stack iväg till Nina där vi började fixa oss lite smått, tittade på fotbollsmatch med ljudet avstängd för vi var ju såklart tvunga och ladda upp med hög musik! När vi fixat och trixat blev det förfest och maaaassa tjöt haha, så jävla skoj! Sen drog vi iväg till Trädgårn' och satt ute på terassen med filtar och drack drinkar och träffade massa roligt folk..Sen var du upp och hoppa när David skulle inta scenen, vi stod såklart längst fram och vi hoppade och skrek ihjäl oss..Kändes så jävla underbart, jag kan inte ens beskriva känslan med ord..Underbart var det! Efter det blev det nattkäk och promenad hem, var väl hemma runt 4 nångång och då blev det mat återigen och massa tjöt, av med smink och grejen o sen låg vi i sängen och tittade igenom alla bilder och videos och gjorde planer för framtidens roligheter haha, sen decka vi väääldigt sent nångång..aja här kommer bilder..håller på och laddar upp videon på youtube så dom får komma senare!

Först får ni trycka play på den här fantastiska låten så att ni får in den rätta känslan när ni tittar på bilderna haha ;)




















Siiiiiiiiiis :)


DAVID GUETTA!!


Platta skor tas alltid med när det ska festas hela natten såklart!


Vi blev inte mätta av nattkäket så det fick bli mat igen haha..

Oh yes I doooo bitch ;D

Vilken kväll..

Kategori: Allmänt

Jag har haft världens bästa kväll. Jag & Nina är numera kära i David Guetta..han är så fulsöt hahaha, shit vilken oförglömlig kväll, vi tog över 300 bilder och typ 15 videos!! Ni får se bilder och videon senare men måste bara säga, ni som inte var där missa någonting STORT, riktigt STOOORT!
Vi skrek som galningar! Och vi kan fortfarande inte fatta att vi faktist såg THE David Guetta igår..vilken känsla. Tack för att du gjorde min kväll ännu mer underbar Nina! Love you sis, snart är det Ibiza som gäller ;D

Lördag

Kategori: Shopping

Hello peeps! Har ni en bra dag? Det har jag. Var på stan med Mirna, Nina och Emina..gick runt på shopping och åt glass! Jättemysigt, sen fick Nina panik och sa att vi måste hem fort haha för hon vill ha mig hos henne innan 6..Nu har jag precis duschat med inpackning o allt var det var, ska torka håret och platta, packa väskan sen blir det iväg till Nina för fixtrix och lite förfest! Sover borta ikväll så om jag inte hinner flika in med ett inlägg hos Nina så hörs vi inte förrens imorgon! Ha så himla kul allihoppa ikväll så kanske vi syns på Trädgårn'!

Först kommer shoppingen I did today :)

En underbar läsare tipsade mig om dessa skor och råsnygga som dom är så var jag ju bara tvungen o ha dom! Jag och Nina köpte likadana, vi föll för dom båda två hehe..
Tack för tipset Mia!



Visst är dom snygga? 13cm klackar, 750kr från Bianco


Söta trosor och smycken från H&M :)


Nu måste jag verkligen bort från datan! LOVE YOU GUYS ;D

Nu drar jag in till stan!

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshines! Sover ni också eller? Shit vilka sömntutor alla är! Bara jag och lillebror som är uppe här och Mirna (THE Mirna som alltid väcker MIG) vaknade nyss! Och vi skulle hemifrån 11 haha, sjukt sjukt..Själv vaknade jag kl 9! Men låg i sängen och tittade TV fram till 10 sen var det upp och hoppa rakt in i duschen, raka benen, peela kroppen och hela den proseduren (?) haha. Nu ska jag bara hoppa in i min fina somriga klänning, käka frukost och sedan över till Mirna och tjöta och gnälla tills hon blir klar (precis som hon alltid gör på mig! haha) sen ska vi in till stan, träffa Nina också..känner mig sugen på shopping så förhoppningsvis har vi tur hihi :) Mår så himla braaaa idag, är så jävla taggad inför ikväll ni fattar inte! DAVID GUETTA..shit, kan fortfrande inte fatta att vi ska se HONOM :)

Jaja ha en fiiin dag ute i solen nu för det ska vi ha höhö ;D


Gammal bild på Mirna, mig och Nina! Bruna och fina efter sommaren!

1 maj

Kategori: Allmänt

Legat och solat i två timmar idag, fått lite färg (yeay!). God middag ute i vårsolen. Pluggat och fått lite grejer gjort. Lång promenad under solnedgången. Fixat och donat med naglarna. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och köra på med ansiktsmask och hela den processen, känner för en rejäl uppfräschning!
Syrran och hennes pojkvän är och hälsar på så det blir en riktig myskväll med familjen, sånt gillar vi!
Är så himla taggad inför imorgon!! Innan jag hoppar in i duschen måste jag vänta på Ninas telefonsamtal..hon har massa gossip och dela med sig av nu hihi :)
Hoppas ni också haft en bra dag!
Förresten..är så sjukt sugen på att köpa skor..någon som har sett några riktigt råsnygga någonstans? Jag älskar köpa skor som jag blir helt "ÅÅÅH" när jag ser dom, det var länge sen jag såg ett par sånna!

The Notebook

Kategori: Allmänt

Hej peeps! Hade ni en bra kväll igår? Eftersom jag är minderårig så kunde jag tyvärr inte gå ut och festa men lika bra det för jag fick se världens bästa film!! Efter att jag kom hem från vandringen i avenyn med Mirna så satt jag helt förväntasfull och vänta på The Notebook som skulle börja på kanal 2.
Herregud säger jag bara, vilken underbar film..lätt en av mina favoritfilmer om inte min favoritfilm! Så vacker kärleksfilm! Jag bölade som ett barn, efter filmen var mina ögon och läppar helt svullna, shit va en film jag kan göra med en!
Den fick mig verkligen o tänka om, numera är Romantik en av dom viktigaste grejerna i min lista för en bra kille. Jag har alltid älskat romantik men det har inte vart såå jätteviktigt. Men filmen igår..åh, finns det någonting finare en romantisk kärlek. Han såg bara henne, hon var den ända för honom, till och med i andra tjejers ögon fanns hon. Hon var hans allt..Att han skrev brev till henne varje dag i ett år..åh, snacka om att jag blev kär i kärleken! Dom var så himla söta ihop, på alla sina dejter, när dom la sig mitt på gatan och tittade på stoppljusen! Jävlar, man insåg att man inte ska nöja sig med vad som helst, verkligen inte. Det krävs två för att förhållande ska funka och dom båda kämpade som fan. Dom bråkade varje dag men slutade alltid med att dom kysste ihjäl varan, för dom var helt galna i varan som dom sa i filmen.
Det där vill jag ha när jag hittar den rätte..Jag vill att vi ska vara galna i varan, jag ska vara den ända för honom och han den ände för mig. Vi två mot världen som man brukar säga. Romantiken ska flöda..Åh Romeo where are u? Haha ;)

Jag ska nog också hitta min Romeo någon dag, han som älskar mig föralltid..även när jag blir gammal och senil (som i filmen!!) vare sig det är i USA, Sverige eller kanske Kosovo? I will find him :)

Oj vilket kärleks-inlägg det blev haha, men sånt gillar vi!

Btw. Ni som inte sett "The Notebook" (eller Dagboken som den heter på svenska) se den snabbt!! Om du har en pojkvän så måste du titta den med honom! Ni kommer antagligen bli kära på nytt..eller så gör ni slut för att ni inser att er kärlek ligger på 0 jämnfört med deras hahaha, kidding, see it!