Gona

SUSHI!

Kategori: Allmänt

Som jag sa tidigare så ska jag ju träffa Maia imon, så vi bestämde att jag ska testa sushi för första gången imon! Oh god haha vågar man det? Har hört så blandat om det! Vissa säger att det är jättegott, andra asäckligt o vissa har t.o.m sagt att första gången är det äckligt, andra gången OK o sen är det supergott hahaha låter lite weird va :S ..så vi får se imon, kanske behövs det startas en process här? eller kommer jag falla för det direkt? Jag är ingen openminded människa när det gället mat faktist, ja kör på det jag känner igen, menmen nu blir det kanske ändring på det =)
så nu ville jag fråga er om ni vet något bra sushi-ställe i stan? (Göteborg) Eller smakar sushi likadant överallt kanske (?) vill ju inte gå till något dåligt ställe o få fel intryck av sushi! hahaha gud vilket I-landsproblem jag har här va!

PUSS!!

Kommentarer

  • Linda säger:

    jag är en av dom som säger "Första gången var det inte gott, andra gången gick det bra, sen nu får jag bara inte nog av det! Jag älskar det" Dagen har varit okej, har lite för ont i ryggen för att hitta på något, men men=P Händer denna onsdagskväll?=)

    2008-10-29 | 19:21:26
    Bloggadress: http://tornrosas.blogg.se/
  • Linda säger:

    Jag ska nog bara ta det lugnt och aa sitta här, orkar inte göra så mkt mer när ryggen inte tillåter^^ Dricka lite cola också, var ett tag sedan jag gjorde det=P

    2008-10-29 | 20:12:18
    Bloggadress: http://tornrosas.blogg.se/
  • N A T A S C H A säger:

    järntorget, brunnsparken =) vid lillabommen !

    ( Sushi bar ) m.m .. as göttt äre

    2008-10-29 | 22:10:09
    Bloggadress: http://taschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: