Gona

Just because I've got the best family ever

Kategori: Allmänt






Ni får mig alltid att leé. Ingen gör mig lika lycklig som ni. Jag älskar er mest i hela världen ♥

Do you..

Kategori: Allmänt

..ever feel like nobody understands and you are all alone?

My bibel

Kategori: Allmänt

We’re teenagers. We’re still learning. Shit happens. We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things. We fall in love and end up getting hurt. We bitch about bitches being bitches. We party till dawn, we drink till we pass out. We hate people for no reason, we call each other names. We stay up late having deep conversations, or stay up late just to think. We go out and have a kick ass time with our friends and those will be the memories.
One day that’s going to all pass. You can waste your time focusing on all the bad things, but one day you’re gonna wish you were still a teenager. So make the most of what you have now, forget all the bullshit and drama and live your fucking life with a sexy smile on your face.

Wild weekend

Kategori: Allmänt

Goddaaaaaag!
Whaaaaatafuck is wrong with me?? Haha hur kommer det sig att jag både igår och idag vaknar ja astidigt och tjejerna vaknar flera timmar senare? Haha sajk jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag bara vaknar upp efter några timmars sömn och är skitpigg :S
Jaja whatever. Igår kväll var sjuuukt skoj. Alltså den här helgen har vart heelt galen och riiiiktigt rolig. Har massa bilder som ja visar när ja har ork också hehe..
Vi åker hem idag, Itman och jag..Min syster är ju hemma i Sverige igen och jag har saknat henne gaaaalet mycket so I gotta see her :D
Nu ska jag käka frukost och ta en dusch sen kanske jag kan få liv i tjejerna..

Bjusssar på en bild från igår haha..


Puss

Raise your glass!

Kategori: Allmänt

ÖÖÖÖÖVERDRIVET ROLIG KVÄLL IGÅR!!!!
Fyfan va kul vi hade shit! Och idag blir det ÄNNU bättre!! Hela Göteborg är ju fan här haha..
Nu håller ja på fönar håret och tjejerna fixar sig också. Sen blir det några snabba shottar innan vi drar iväg till förfest i Råslätt. Wooop wooop tonight's gonna be crazzzyyyy!!

För övrigt så älskar jag livet =)



PUSSS!!

Life is beautiful

Kategori: Allmänt

Taggar inför fest med mina favoriter Itman och Nina!!! Ikväll kör vi ALL IN..som vanligt då hehe :p
Är glad som fan och mår riktigt braaaaaaa!! Hoppas att ni också gör det =))

PUSSSSSSSS



Vi och Steffiii i Barcelona haha..

Väntar in Itman =)

Kategori: Allmänt

Wow vilken rolig kväll dt var igår!! Fick mina sjuuka skrattattacker igen som vanligt. Alltså jag vet inte vad det är för fel, men dom senaste gångerna jag druckit nu så får jag BARA skrattattacker, alltså påriktigt, ja kan inte ens stå o dansa på dansgolvet för att jag skrattar så jävla mycket hahaha. Vet inte om det beror på att jag vart extra glad och lycklig den här månaden och allt kommer ut när jag är full eller vafan dt är hahah...

Jaja iallafall, vakna typ 10.30 idag (wtf?) vaknar ALDRIG så tidigt annars haha, och sen prata ja i telefon och lyckades väcka Nina också, great haha. Vi har vart uppe och tjötat och skrattat åt gårddagen sen dess men nu ser ja att Nina lyckats decka igen iallafall.
Själv ska jag upp och äta frukost o ta en dusch. Om några timmar ska vi iväg till centralen här i Jönköping och plocka upp ingen mindre än...ITMAN! Yessir hon ska såklart också joina vår gryma helg. Ska bli så freakin' skoj =)
Efter att vi plockat upp henne ska vi iväg till ett shoppingcentrum som heter A6. Naajss.
Vi hörs nog senare!!
PS. Svarar på kommentarer en annan dag.
PUSS SKÖT OM ER!

Kameran glömdes bort ganska mycket men här får ni en bild på Nina och Paradise Hotel-Julia strax efter att Nina råka slänga in dörren på henne HAHA så sjukt roligt..




Iväg till Jönköping!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag underbart. There's nothing that can bring me down. Igår var en riktigt bra dag. Tillbringade den på stan med min kära Itman och Johanna. Gick förbi Albulena och pussade på min älskling Leah lite och efter det stack jag hem till farmor och åt pannkakor till middag. Mums.

När jag kom hem fick jag städa hela hemmet. Hatar att vara borta i några dar o sen komma hem till ett stökigt hem. Packa och duscha sen blev det film.
Nu ska jag äta frukost sen måste jag iväg till Centralstation. Sticker nämligen till Jönköping över helgen. Snön ska inte stoppa oss från att ha en vild party-helg wohoo =)
Nä men det ska bli riktigt skoj faktist!!

I'll keep in touch. Love you guys. Have a great weekend!!
PUSSS


Kände att en Sensation-bild skulle passa in :p

And off he went

Kategori: Allmänt

Godmorgon säger jag med denna helt nyvakna bild hehe..

Jag behöver kamma mig kan jag ju konstatera haha..

Hur mår ni denna vita dag? Jag mår bra men jag är lite depp bara :( Broshan åkte iväg till Schweiz tidigt imorse..Igår lagade jag middag och tårta för en gång skull..ville vara lite gullig mot broshan haha. Världens bästa storebror, fick gulligaste smset någonsin av honom imorse efter att han hade åkt! Love you broe, ja vet att du läser min blogg haha ;).

Men imon sticker jag från Götet i några dar och det ska bli riktigt riktigt kul!!
Nu måste jag ta en dusch och käka nånting, sen ska jag iväg.
Hoppas ni får en riktigt bra dag, you deserve it! Puss

Go away snow

Kategori: Allmänt

Godmooorgon säger jag med denna snöiga bild som jag tog precis..


Hoppas ni mår bra!! Själv är jag frusen och trött. La larmet på 12 men fick ett samtal kl 9 så ja va tvungen och ta mig ut i den hemska kylan och skriva ut ett sketet papper som skulle skicka in..
Men försöker att inte sura över det haha jag fick ändå ut någonting bra utav det, jag kom på att ringa läkarn för en akuttid idag. Vilken doktor ber dig gå hem o äta citroner när man säger att man har svårt att andas pga mandlarna??? Idiot. Så jag ska iväg till en annan doktor nu om typ en kvart hehe..
Efter det MÅSTE jag iväg till stan och en sväng förbi min älskling Leah så jag kan pussa ihjäl henne.

BTW. Är det bara jag som inte kan gå 10m ute utan att hålla på o halka 50 ggr?? Jävla skit VF LÄGGER DOM INTE GRUS PÅ SNÖN!!?? Jag hahahaha flööög ner för en backe idag, alltså jag kände verkligen hur mina fötter inte nuddade marken, men som den superman jag är så hamna jag på fötterna igen. Stabilt.

Pusshej

Sleepy Monday

Kategori: Allmänt

Heeello guys!
Va gööör ni? Jag hoppas att ni sover nu, eller det bodde ni iallafall..dt skulle jag vilja göra just nu. Men eftersom jag fuckat hela mitt sömnsystem så är det inte lika lätt för mig hehe..

Fan va konstigt det känns att skriva utan långa naglar!!! Jag får inte ens till mina sms fyfan haha..Tog bort dom idag, fan va jobbigt det var. När jag fixade naglarna sa hon att dom håller i 3-4 veckor då tänkte jag att dom kmr gå av efter 2 veckor..ehm try 2 months!! Har nästan haft dom i två månader och dom var stenhårda och ville inte gå av. Men jag fick ett tips att doppa fingrarna i aceton så de smälter bort så det fick jag hålla på med i cirkus en timme. Nu har jag äntligen mina älskade korta naglar tillbaks!! Saknat dom så mkt hahah!

Jaaa iallafall. Idag har jag blivit av med en stooor sten på min rygg så att säga haha. Jag var tvungen och gå ut kl 10 i snön i kylan i helvetettttttt för ärenden. Jag ville bara dö, krypte ihop så mycket i min jacka att man knappt såg mitt ansikte haha. Ushhh, såfort jag kom hem la ja larmet på 3 och deckade. Vaknade 5 helt dead. Hade tänkt och dra till stan och fixa lite grejer men icke sa nickeeee. Får fixa det imon istället. Gick över till farmor och åt middag och degade på hennes soffa bara.
Sen har jag bara planerat lite inför helgen, det blir nog en riktigt fet helg. Lääängtar =))
Nu ska jag iallafall fortsätta dricka te, äta pepparkakor och snacka skit med broshan och Petros hahaha..Visst låter det som 3 flickor som träffas över en skvaller-fika??? Dom blir sura när jag säger det till dom hahaha Pussss och godnatt

Här kommer btw några bilder från i fredags innan vi stack ut..





PARIS

Kategori: Allmänt

Hi guys!
What's up? Här är det bara en jäkla massa pappersarbete men annars är det chill.
Bakis-seg-pizza-dag typ. Har myst i min morgonrock exakt hela dagen. Fick en plötslig craving på potatissallad (???) men jag var för lat för att dra ner till affären så ja, som sagt, pizza it was.

Okej nu har det gått från pappersarbete till att kolla resor till Paris till våren. Jag måste till Paris!! Har varit där en gång innan men det var ingen nöjes-resa. Vi var bara där för att köpa in kläder till vår butik så vi hann inte riktigt njuta av vad Paris har att erbjuda..förutom äääckligaste McDonaldsen jag någonsin varit på hehe..
Måste iallafall bara hitta någon som vill åka till the Loveland with meeeee =)

Nej nu måste jag få fart på mig själv. Förövrigt så lär det ske stora förändringar härdanfter, roliga förändringar hihi..

Puss på er!!

=)

Kategori: Allmänt

Riktigt lyckad kväll igår!! Blev riktigt soft full så ja va på G hela tiden. Skööön RnB-musik!!! Efteråt träffade jag mina killkompisar och åt mat o körde snökrig........haha. Nu kommer mina vänner över hit for chilling killing some drugdealing hahaha nä skojar PUSS PÅ ER så hörs vi imon!

Let's get this party started

Kategori: Allmänt

Fixar och donar här borta. Feta RnB-klassiker väller ut ur högtalarna. Perfekt. Ska strax iväg. Ikväll drar vi ut och firar bästaste Itman!! Fan va kul det ska bli wooohooooo




MPUQ (albansk puss hihihi)

Dinner

Kategori: Allmänt

BLÖÖ på den här bloggen. Försökte svara på några av era frågor i ett inlägg och så vips så försvinner det!! Och jag har en för bra dag för att orka förstöra mina nerver på ett blogginlägg hehe..

Gud nu har jag haft uppe den här sidan alldeles fööör länge. Ska hoppa in i duschen nu och fixa till mig sen ska jag ta en snabb runda i stan sen blir det middags-mys.
Blir nog inte så sent ikväll för imon måste jag verkligen FÖRSÖKA komma upp lite tidigare än vanligt :p
För övrigt blir det utgång både imon och på lördag..wow hur ska jag orka? äh dt är ju tur att jag är ung haha..
Pusss på er


Just hittin' u with a real old picture of me after a photoshoot =)

Sensation was amazing.

Kategori: Allmänt



Sensation White var helt jävla underbart. Har aldrig tidigare känt ett sånt lyckorus av en konsär. Mäktig känsla. Oh, vill inte ens börja förklara hur det var för det går inte och sätta det i text. Det är helt enkelt någonting som MÅSTE upplevas.
Har aldrig sett så sjukt konstiga människor på en o samma plats haha stod med gapande mun och chockad min hela tiden typ hahaha..Nej men som sagt, helt fantastiskt var det. Om du gillar house/techno GOOOO THEREEEE!!
Vi har redan börjat prata om att dra på Sensation White igen i Amsterdam i sommar.

Igår eftermiddag när jag kom hem var jag helt DÖD. Har nog aldrig varit så utmattad och frysen i mitt liv!! Och värsta av allt var att jag ändå var uppe till sent igår och tänkte att "imon ska jag sova bort heeela dagen om det behövs" men neeeeeeej då ska det börja borras i hela jävla byggnaden inkl. hos mig! Hade glömt att de skulle komma och installera nån jävla internetskitgrej i alla lägenheter. Jag har seriöst aldrig hört ett värre ljud, ja vettefan va dt var för borrmaskin dom använde men dt var fan inget vanligt ljud, kändes som min hjärna skulle sprängas.
Jaja när jag tillslut gick upp så ringde Moner och sa att jag fick "äran" att umgås med honom på hans födelsedag haha så jag tog en dusch och fixade mig och gick ner och mötte piff och puff. Vi gick runt hela stan o titta runt som vanligt, om ni inte visste det innan så är jag nämligen Moe's personliga shoppingsassistent haha. Efter det stack vi till Arian och käka och tjötade på om allt möjligt.

Kom precis hem och vill ba lägga mig och vakna imon men farmor har gjort pite och kommer över med det senare till mig och broshan o dt får man ju inte missa liksom hehe..

Aja, mer bilder och videon från Sensation får ni senare nån dag och svar på era kommentarer också. Jag är alldeles för trött för det nu. PUSS

GRATTIS!!!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller två av mina bästa vänner 19 år. Jätteonödig ålder men vi måste ju gratta dom ändå haha..


Förra året på deras 18årsdag.

I LOVE YOU GUYS!!!

SENSATION WHITE DENMARK 2010

Kategori: Allmänt

Tidsinställt inlägg:

Nu sitter jag on the road to Danmark, Köpenhamn. Ikväll ska det äntligen ské. Nina och Gona, the housefreaks ska till Senfuckingsation white!!! Jag är så jääävla taggad!!!! Det här ska bli så jääääävla grymt!!!!

DAMN I LOVE LIFEEEEE!! AND TONIGHT WE'RE GONNA CELEBRATE LIFE..WITH HOUSE!!

Pussssssss på er alla!!!

Due Date

Kategori: Allmänt

Det blev DUE DATE! Hahahaha vi skrattade ihjäl oss. Riktigt bra film men jag jämnförde den tyvärr ganska mycket med Baksmällan och då blir man ju lite besviken :p Fast den va jävligt rolig ändå alltså!

Vettefan hur ja lyckades va uppe till såhääär sent!? Jag som skulle sova tidigt ikväll? Var uppe med mami och Albulena och tjöta om allt o inget. Hinner nog inte se mami på söndag innan hon åker tyvärr :( håller fortfarande tummarna att jag hinner ge henne en puss innan hon åker iallafall.
Imorgon bitti drar ja iväg till Köpenhamn på min troligtvis bästa utekväll någonsin!! Måste vara i stan kl 10 så I should get movin' here. GODNATT!!

Due Date Poster

Bio ikväll

Kategori: Allmänt

Har lite bröttöööm, orkade inte blogga igår. Men jag var duktig nog att städa hela hemmet när mamma var på stan och hos doktorn och så tände jag massa ljus och INTE NOG MED DET så lagade jag middan också. Fyfan va stolt ja var haha speciellt när jag fick så mycket beröm för den goda maten. Vuxenpoäng hellooo!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta underbar pizza som mamma har lagat. Efter det ska vi iväg på bio. Vet inte vilken film det blir än, killarna är alltid så obestämda så dt blir alltid ändring i sista sekund haha mina jävla faggots.

Naj nu är min älskade lilla Leah här på besök, ska pusssssa ihjäl henne och sen duschen. Pussss!

Tuesday

Kategori: Allmänt

Nu har jag ju suttit här i ett tag nu och försökt få fram ett inlägg. Tappat det helt, ingen aning vad jag ska skriva om haha. Då känns det ju nästan bäst att låta bli men jag hatar ouppdaterade bloggaaar, då kan man ju lika gärna lägga ner helt. Funderar ibland på att lägga ner, bara för att jag typ tappat intresset känns det som. Och nej, ja tigger inte efter "STANNA KVAAAAAAAAR-kommentarer (haha) när jag vill ta bort bloggen så gör jag det, oavsett. Så, nu var det avklarat hehe..

Förövrigt så har jag gjort jävligt mycket nytta idag. Fixade med lite saker som har stått och gnagt på mig ganska länge nu. Äntligen kan jag andas ut..lite halvt. Nu håller jag tummarna för en lägenhet efter nyår och ett jobb snart!! Jag är så rastlös, herregud, trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag är faktist trött på att bara chilla. Jag saknar rutiner och ansvar! Det ska ske stora förändringar efter nyår har jag bestämt.

Och förövrigt så är jag jävligt less på vädret, MEN av någon konstig anledning går jag runt och ler hela tiden ändå. Är så glad, så tacksam. Jag tror att det har någonting att göra med att för varje dag som går så inser jag hur mycket jag älskar min familj och hur mycket jag uppskattar dom. Hur jag skulle gå under utan dom. Eftersom jag tillbringat så mycket tid hemma nu för tiden så har jag fått umgås mycket och det är jag riktigt glad över. Jag saknar ju dom extra mycket när dom går iväg sen och jag inte umgåts med de.
Och nu kan jag nästan garantera att mamma, såfort hon fått sin dagliga dos av min blogg (hehe), kommer komma till mig och dra sin legendariska "Du behöver ju inte sakna oss om du följer med oss..." haha så skön hon är, min kära mor.

Naj men nu ska jag titta på någon film med mamma innan jag somnar. Får ta det ganska lugnt nu på vardagar och vila ut mig ordentligt så jag kan palla med en riktig party-månad som väntar..
Godnatt!


Överfet låt som jag och broshan går runt och sjunger på här hemma hela tiden haha..

Tillbaka i Götet

Kategori: Allmänt

I'm back in Gothenburg ladies and gentlemens. Efter en sjukt underbar helg i Jönköping!
Kom hem igår rättare sagt. Skulle kommit hem på kvällen men jag bytte till den tidigaste bussen istället för jag ville hinna träffa min kära syster som skulle iväg. Hon har semesteeeer, hon ska till Schweiz och Kosovo, lykost.
Efter jag tagit farväl hann jag bara ta en dusch när jag kom hem och så deckade jag rejääält. Sömn var allt jag behövde. Och vila är i princip det enda jag gjort dom här två dagarna. Fick ju så lite sömn i helgen och den smällen fick jag ta nu haha..

Blir nog bättre med inlägg och svar nu i veckan, ska rycka upp mig hehe..Imon blir det full fart för min del iallafall. Har massa ärenden i stan som jag måste hantera *gäsp*..
Men nu blir det komedi-film med mor och bror.
Pusshej


Bild från i lördags, fler Jpkg-bilder kommer..

Crazy party in Jkpg

Kategori: Allmänt

Sjuuukt lyckad kväll igår! Crazzzzyyy..Jag fick nån jäkla skrattsjuka heeela kvällen igår så jag stod och asgarva åt ingenting mitt på dansgolvet hahaha det är tur att Nina feels me så hon skrattade med hela tiden haha.
Igår träffade vi även på en gammal vän från Göteborg som flyttade hit, o en klasskompis från gymnasiet som hade flyttat hit nu och hahaha min kusin, som typ inte vet att vi e kusiner eller nått..

Okej nu ser jag dubbelt och mitt huvud dunkar lite smått. Ska plocka undan lite här nu, hoppa in i duschen och försöka få lite liv i Nina så vi kan gå ner och äta varsin fet pizza..

Ska försöka återhämta mig till ikväll för då ska vi ha det skojssssigt igen =)

Stövlar

Kategori: Shopping

Tänkte bara passa på att visa mina nya älskade stövlar som jag köpte på Johanssons igår.




Love them!

PUSS!

Jönköping!

Kategori: Allmänt

HEJ FRÅN JÖNKÖPING!
Måste börja med att säga att Bus4you är bäst, skönaste bussen jag någonsin åkt i. Deckade så sköönt på vägen.
När Nina mötte upp mig så promenerade vi in till stan, käkade och uppdaterade varan. Sen kom vi till lägenheten och chilla sen var Nina tvungen att dra till Bibblan och plugga så jag tog igen några timmars sömn som jag veeerkligen behövde. När hon kom hem hade hon handlat massa gott och lagade en underbar middag till oss. Vi har bara tagit det lugnt ikväll för till helgen lär det bli vilt.
Nu ska vi äta gott och titta på massa roligt på TV.

När det gäller frågestunden så har jag inte hunnit svara på era frågor än, gör det såfort jag hinner!
Puss på er!

Bjussar på fler bilder från utekvällen på Push i fredags.










Off to Jönköping tomorrow!

Kategori: Allmänt

Tjenaaaaaa mellan bena!
Va händer? Själv har jag precis packat värdigt och sitter med handuk på huvudet. Måste föna håret bläää orkar ej.
Har fixat massa grejer idag. Var hos läkaren där jag blev ombedd att äta citron för o fixa mandlarna, ushh dt va ju hemskt o äta citron bara så haha.
Köpt skiiitsnygga stövlar också men jag är för lat för o gå och hämta kameran för o visa er dom så jag får gö det imon.
Nu snackar mamma o syrran massa kul så ja vill inte sitta här och missa det hehe..
Imorgonbitti drar jag till Jönköping och hälsar på min älskade Nina!!! Aldrig vart där innan så hon får presentera mig för allt kul som staden har att erbjuda. Hört att dt är galet nattliv iaf hihi..

PUSSSS

PINSAMT!

Kategori: Allmänt

Innan jag drar måste jag bara säga...
Någonting som jag tycker är RIKTIGT pinsamt är människor som snackar skit om andra bakom deras ryggar o sedan leker deras bästa vän.
Okej när vi gick i typ..eh, lågstadiet??? Men vafan. Hur kan man inte tycka det är pinsamt att prata strunt om någon och sedan nästa dag gå in i röven på den personen? Jag skulle ju fan skämts för den personen ja pratat all skit med. Jag måste ju framstå som världens falskaste i dennes ögon? Ja, precis. Mer falsk än så är det nog svårt att bli. För om någon snackar skit om sina "vänner" med dig så tro fan att hon snackar skit om dig med dom.
Det är så synd att det ens existerar sånna människor i vår värld. Ush, va hemskt för dom, hela deras liv måste ju vara ett stort slags skämt.

Det vara bara det jag ville säga. Puss på alla er civiliserade människor där ute haha..

Rainy tuesday

Kategori: Allmänt

Shudeliduuuu!! Haha försöker komma på nått nytt, låter så tråkigt med 'Hej' varje dag..

Hur mår ni denna regnig kväll? Me, I'm gööööd..Fast så jäkla uttråkad. Är så himla trött på vardagen!! Fan va jag är negativ nuförtiden haha men alltså jag får veerkligen ingen lust o gå ut o hitta på saker i det här trista vädret! Det får gärna va kallt, bara solen är framme och det inte regnar, det är allt jag begäääär.

Nåväl, eftersom jag inte gör något så har jag inget roligt att komma med direkt. Men till helgen blir det ändring på det =)
Imorgon måste ja tummen ur och gå iväg till stan för några ärenden:
Arbetsförmedlingen (wuhu)
Köpa stövlar
Ringa samtal för en visning av en lägenhet
Köpa lite nödvändiga grejor
Boka tid på Öron-näsa-hals kliniken

Sen ska syrran sova över så vi ska laga ihop en smaskig middag och titta på film med mami. Älskar att jag har fått så mycket tid med familjen på senaste! Alla mina vänner jobbar eller studerar ju så man hinner sällan träffas. Shit, det slog mig precis att jag är den enda som bara sitter hemma haha ush nej nu måste jag fan ta tag i det här..
Nu blir det ett bad och sedan läggdax, måste upp tidigt imon!

Puss på er


Monday

Kategori: Allmänt

Gosh jag är jätteheees. Har märkt att varje gång jag dricker/röker mycket så blir min röst hes efteråt. Wtf? Haha..
Snacka om att jag har VILAT. Sov så himla skönt och vaknade för ungefär 2 timmar sen för jag var så kissnödig haha, hade druckit litervis med vatten innan ja la mig.
Jag önska att jag kunde skriva att jag nu känner mig pigg och fit for fight haha men naj, ja e seg och trött och vill bara ligga på soffan i mjukisar. Och det är precis vad jag ska göra, men först ska jag packa upp o försöka få lite ordning på mitt rum, ta ett långt bad och ladda ner några bra filmer.

Bara en sak som jag sitter och funderar på..Varför händer de konstigaste sakerna alltid mig? Ja menar, vem fan lyckas få hål i sin mandel liksom!? Haha måste verkligen ha en akuttid imorgon cause this ain't funny man haha...

Yeyeee hörs senare mina vänner!!

Btw. Är det nya läsare eller gamla som ställer frågor i frågestunden? För det känns som jag får exaaakt samma frågor som förr haha, kolla bak i arkivet annars så ni slipper ställa samma frågor igen :P
KISSS