Gona

Underbar kväll

Kategori: Allmänt

Inte kunnat uppdatera eftersom jag vart så jävla seeeg haha..vi kom hem runt halv 4 igår och hann bara tvätta av sminket så decka vi direkt, itman o jag..för hon kom ju hit o sov sen..vi vakna ungefär runt halv 2 till frukost sen va hon tvungen o gå för hon skulle va hundvakt haha good luck with that babe!

Igår..vi gick hemifrån lite innan 12, vi tänkte ta taxi dit allihoppa men vi tjejerna kände att vi inte pallade vänta på en taxi till så vi tog spårvagnen dit o mötte upp killarna där o stack till festen..om dt inte va så att jag älskade house så skulle jag kanske inte tycka att festen va så bra eftersom dansgolvet var väldigt litet o dt va helt knökat! Men efter som housemusik får mig o bli helt galet glad så glömde jag snabbt bort det. Vi dansa heela natten låång hehe, elr mina kompisar (som inte alls hade lika jobbiga skor som jag!) satt ner ganska ofta (jag förlåter er inte för det, ni lovade mig att va på G hela kvällen!!) men jag däremot kanske satt ner 10min sammanlagt, men dt va såånnn bra musik det var sjukt kul alltså!! Vi stack därifrån runt 2 sen gick vi o åt på McDonals, det hände ganska mkt o vi tog tusentalt bilder men får ta det sen för nu e peetrus här o de ska sitta vid datan!!

PUSSS!!

Kommentarer

  • N. säger:

    HAHAHAh nej va sorgligt, det får aldrig hända oss!



    Aha okay, just det .. har för mig att Tosh har nämnt att din syster är make-up artist eller nåt :D ballt! För ibland ser man jättefina sminkningar fast risken finns att man ser ut som ett halloweenprojekt om man själv ska försöka sig på den!



    HAHAH , jag fick veta det nyligen faktiskt. Jag har alltid trott att man alltid ska äta tabletter med maten . Men icke sa Nicke!



    Ha det gött , Gona (K)



    2008-10-25 | 17:20:15
    Bloggadress: http://nownaalberes.blogg.se/
  • N. säger:

    Hahaha men ändå, lyckost!



    Yes yes :D



    Jo haha det blev ju lite dramatiskt, vi tänkte åka till accessakuten först för hon kunde knappt gå verkligen. Men hon pratade med sin mamma & hon sa att det skulle ta flera timmar för henne att få hjälp där så vi tänkte åka hem istället. Sen när vi är framme är det 26 minuter kvar tills bussen kmr så vi fick åka runt Ranne för att slippa frysa å sen när vi är tillbaka i centrum så har en kille blivit rånad och grivt slagen (medans vi åkte runt, tur att vi gjorde det typ!) så grät han och ba : vill hem vill hem. Sen när bussen började åka får han ryck och bara spriiinger fram till en annan man och bara pekar & skriker : DU, DU HÅLLER BARA TYST OKEJ. VAR BARA TYYYST! HAHAHA och han mannen hade inte ens sagt ngt duvet :S HAHA jättepsyco. Så vi tänkte okej det där var otippat, stackars han där mannen. Så efter 5 minuter börjar mannen spyy :S och stackars Johanna fick bevittna det! Vi borde nästan tagit en taxi. Hatar å åka buss sådär på natten, alltid skumma människor. Sen gick jag av med Johanna på hennes hålllplats & hennes pappa fick komma och hämta oss med bilen från hållplatsen hahaha. Men hon får ju gå i kryckor nu, för spricker bubblan under hennes fot så är det kört. Då blir det Hello Infektion! Men annars var det väl det en rolig kväll, festen kunde ha varit bättre dock.. det var ju väldigt trångt på dansgolvet och de flesta killarna som dansade var lite körda i huvvet men annars vare skoj :D musiken diggade man ju ialf! Men du hade också skoj ialf lr ? :D puss puss!

    2008-10-25 | 17:48:20
    Bloggadress: http://nownaalberes.blogg.se/
  • N. säger:

    Ahahahaha typ så ja! Och det var så vidrigt, för jag satt & smsade och vi satt rätt nära han som spydde och Johanna som försökte vara diskret sa: Aa men Nowna, vi flyttar på oss då .. ehm .. jag ba men nej vänta AHHAh för jag såg inte först , men sen började det lukta spaghetti :| var nära på att spy själv seriöst!



    HAHA Jo jag såg!!

    Jo men det var ju tur det, vad händer ikväll då?

    Kram!

    2008-10-25 | 18:02:35
    Bloggadress: http://nownaalberes.blogg.se/

Kommentera inlägget här: