Gona

My day

Kategori: Allmänt

Hejs svejs!

Kom precis hem, mamma ringde mig i skolan och ville träffa mig i stan efter att jag solat och köpt godis så jag gick med Maia köpte massssa godis och så åkte jag in till stan och mötte upp mamma o lillebror så gick vi runt och shoppade lite sen satte vi oss på McDonals och åt tills vi höll på o spricka! Så kom vi hem :) Alla e på albansk fest i Malmö idag så det är bara vi tre hemma idag, vilket är mycket skönt :) (läs: skönt för öronen)
 
Min & Maias godispåsar o lite av innehållet i mitt..oh I LOVE hihi

Förresten, JAG HAR HITTAT MINA DRÖMSKOR!! ååh I love theeeeeeem!! Ni vet ibland när man ser något och får känslan att Det MÅSTE jag ha! Även fast man egentligen inte måste? ah dt e en sån grej! Höga gladiatorsandaler äre, åh fina..jag försökte förklara den här känslan till mamma så jag sa såhär "Asså har du känt nångång att du MÅSTE köpa en speciell sak annars får du ont i hjärtat!?" mamma höll på o garva ihjäl sig! Nej men de ska jag ha :) Hittade min storlek också, hoppas dt finns kvar sen!

Juste, vakna upp av den här lappen idag haha så söt syrran e, första gången hon inte väckte mig för och fråga en sån onödig fråga..

Nu kom farmor precis över så nu ska jag va lite social :) Sen måste jag noppra ögonbrynen herregud haha!

Hörs senare, PUSS!

Bjuder på två bilder på mig i solariet höhö (=

Kommentarer


Kommentera inlägget här: