Gona

Goooooooooodmorgning!!

Kategori: Allmänt

Åter igen vaknar jag av solens strålar..ja ni kanske undrar om jag inte har några jäkla persienner . svar: det har jag inte!! Haha gick i sönder lite så det var liksom som ett litet 'tittut' imellan o det irriterade mamma väldans mycket så hon tog bort dom helt, vilket kan vara myyycket jobbigt när man ska byta om på kvällen i mitt rum(!) Men det tar ett tag o beställa persienner så I just have 2 live with it hehe..okej fan vilken ointressant start!
Men iaaaallafall, ska strax till tanvården med mamsen o sen blir det träning för min del! Efter det möter jag nog upp Shabbu & åker in till Statsbiblioteket, behöver låna lite böcker till skolan. Så jobbigt att man inte längre kan läsa böcker man själv valt för nöjes skull eftersom man måste läsa så många böcker för skolan!!

Idag målas mitt rum om wiihuu, brukade älska o gö sånt när jag va yngre men nu vill jag bara att det ska va färdigtmålat till mig haha (a) Men det får iallfall bli ikväll!
Juste, det ska pluggas idag också! Företagsekonomi & svenska *orka* , ni vet företaget vi startade jag & Shabbu? Vi är inte klara med företag för det! Nu ska vi hjälpa ett par starta ett företag o vi ska bl.a agera deras revisor o så, kul..not :) Men sånt intresserar mig så det är lugnt! Såååååååååååå skönt att man slipper SOämnerna nu iallafall!! Ja hahaha man kan undra varför jag valde samhäll, men fanns ingenting annat som passade in bättre på mig, plus att jag visste att i tvåan blir det ekonomiiiiii and that's always fun ;D

Nej nu måste jag käka frukost!!
PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: