Gona

Birthday girl!

Kategori: Allmänt

Hey! Tänkte att jag skulle blogga dagen till ära hehe..Jo jag fyller ju 20 år idag. No longer a teenager. That kinda sucks. Jag hatar att växa upp samtidigt som jag älskar det.
Tack vare mina underbara vänner fick jag en underbar kväll igår. Vi firade mig i Kawans stora fina hus där det blev massa o dricka haha..(kanske lite för mycket?) Men man fyller bara 20 år en gång höhö..Fick väldigt fina presenter också.
Jag älskar mina vänner, dom lyckas blåsa bort allt negativt o göra mig så glad så enkelt.
Hur som helst, Nina kom över hit efteråt då blev det massa snack, tårta och så deckade vi båda. Idag chillade vi bara här hemma tills vi va tvunga o dra in till stan. Jag var tvungen att köpa lite grejer inför imon o så en sväng förbi Systemet hihi..Man måste ju :p
Anywayss, imon blir nog najs, vi är bjudna på en hemmafest med gamla klasskompisar från högstadiet, vi har inte brytt om oss att planera nyår så mycket, vi liksom bara tog det lite som det kom o så löste det sig till slut, såklart, det gör det alltid =)
Nu ska jag äta pannkakor sen ska jag ha en riktigt feeet chiiiiiiiillkväll. Önska mina älskade syskon kunde joina bara, meeenmen making the best of the situation (: Ha det fint! PUSSSSS från födelsedagsbarnet!
I brist på bilder! Lol I suck...

Merry Christmas!!

Kategori: Allmänt

I wish you all a wonderful Christmas full of joy, happiness and food hehe..Lots of love!
xx

Nail polish

Kategori: Allmänt

Hayy! Finally hoooome!! Åhh va sköööönt =))) Är så trött på Kosovo nu damn you have no idea! När vi droppade väskorna här hemma drog jag och lillebror direkt till MC och åt oss mätta. Jag åt inge kött iallafall och kommer aldrig att äta kött eller kyckling på MC igen efter några hemska videon jag sett. Blää så jävla nasty!
Hur som helst, nu håller jag på att packa upp och rensar bland alla mina lådor, insåg precis hur jävla många naglack jag köpt haha så jag var tvungen att ta kort på alla. Jag har minst 50 st till i Sverige..I have a weird thing for nail polish lol. Gillar helt enkelt att ha alla möjliga färger. Jag tycker det är så snyggt med fräscha naglar!
Anyways, nu ska jag fåraktig här sen blire att bara umgås. Imorgon kommer lilla bebisen Leah hit!! Oh ska pussa ihjäl henne =)
Ha en skön kväll! Pusss

Sverige-tripp

Kategori: Allmänt

Hey!
Har ingen blogglust what so ever. Ibland (valdigt ofta) undrar jag ens varfor jag har en blogg haha..
Men eftersom ni fortsatter klicka er in har kanns det dumt att inte skriva nogonting alls.
Soo hmm..Kan val ta och beratta att mina planer for min fodelsedag och nyor o allt sont dar ar helt andrade! Bokade en biljett till Sverige den 26e december istallet! So hinner jag med lillebrors fodelsedag i Schweiz ockso, o sen syrrans o storebrors fodelsedagar i Sverige =) Naajs! Ska bli riktigt kul! Har saknat mina syskon, min syrras pojkvan och min broshas flickvan, mina vanner, min sang OHH MIN SANG, mitt kara rum, SVENSK CHIPS(!!!!!!!), svensk brod (aven fast jag ALSKAR franska baguetter so saknar jag svenskt morkt brod) och kebabtallrik..och thaimat..ja, jag saknar en del manniskor och saker i Sverige, men jag saknar inte Sverige annars..speciellt inte med dess hemska vader. Jag har haft en regnfri vinter hitills. Har regnat vaaaldigt fo gonger. Menmen efter over 19 or kan jag val saga att jag ar van hehe..
Anyways, nu moste jag sticka, ska ivag och kopa lite fina tyger =)
Ha det najssss, PUSS!!
Me in rainy Gothenburg a few years ago

If it's cold outside, show the world the warmth of your smile.

Kategori: Allmänt

Jag fick en uppenbarelse idag..Har tagit ett stooort beslut som jag klurat po ett longt taag nu. Har fott ont i magen och legat vaken monga natter och tankt po det. Men jag ar ganska saker po att this is it. Jag har bestamt mig. Jag har bara lite saker att fixa forst innan denna stora TUNGA sten kan lyftas bort fron mina axlar..
Ville bara blogga om det eftersom jag en dag sakert komma titta tillbaka i mitt arkiv o sedan minnas den har dagen..=)
Ha det fint peeps! Ahhh jag onska jag kunde sanda over lite gladje till er alla, kanns som att ja har so himla myckett! Livet ar so fucking underbart. PUSS

Good day!

Kategori: Allmänt

Heey peeps! Damnit jag vill bara sooova just nu men jag tankte att det var dax for ett blogginlagg istallet!!
Kom precis hem efter att ha vart po rehabiliteringen..eller om man nu kan kalla det so. Jag for i princip bara ligga ner med nogra vibrerande el-saker (haha jag ar varldens samsta po att forklara grejer..) po ryggen, som en slags massage under huden. Feeett nice. Sen for jag ligga med en assvarm dyna po ryggen, do vill man bara somna so gottt dar! Och inte nog med det sen for man en superrrmassage efter det ockso, I'm in heaveeeen haha..Det ar riktigt skont och jag hoppasss verkligen att allt ska losa sig med min rygg for jag paallar inte ha ont mer!
Anywaysss, idaaaaaaag ar en bra dag for idag kommer ingen mindre an min mamiiiii hit! Yayy =)) Hon kan ju inte va utan mig, det forstor jag..hahaha just kiddiiiiing, men det ska bli javligt kul faktist. Allt blir mycket roligare nar mamma ockso e har. Vet dock inte hur lange hon stannar, om hon oker hem med mig eller tidigare. Holler tummarna att hon oker med miggggg, ja HATAR att oka flyg sjalv, och anda for jag nastan aaaalltid gora det haha.
Hmm..vad mer kan jag beratta..JO! Nina ringde mig igor kvall och vi bastamde oss for att dra till Stockholm i april och titta po ingen mindre aaaan DRAKE! The king. So det ska bli suuuuperkul, nu har jag nogonting riktigt skoj att se fram emot..och i samband med det so for det ju bli en Sverige-tripp i april doo :p Yay!
Nu moste jag forsatta plugga litegrann och sen blir det pizzabaaak, mmmums!
Haaaa det so fint!! Horde forresten att vadret suger i Sverige, jag hoppas verkligen solen tittar fram snart! Folk verkar for deppade, beeeeeeeeee happy! Why waste time being sad when you can be happy instead? Screw winter depressions!

Bjussar po en bild fron sommarn, aven fast jag inte riktigt forstor mitt ansiktsuttryck lol men whatever haha..

Whatever...

Kategori: Allmänt

Heyy!!
Kanns som en evighet sen! Har inte riktigt haft nogonting vettigt att blogga om o do tankte jag att det kanske ar bast att lota bli hehe..
Kom hem for en stund sen. Var forst ivag po nogra Second Hand-butiker som oppnat har. Hittade massa fint!! Och BILLIGTTTT!! Yaay =) Sen var vi hos en kiropraktor for mina ryggbesvar. Det var varre en jag trodde =( So jag fick recept po nogra tabletter och imon ska jag po rontgen sen blir det rehabelitering i en vecka. It sucks!! Men jag vill verkligen fixa det har for det kan tydligen ge mig galnaa besvar i framtiden.
Anyyways, igor blev det flera timmars snack med syrran och vi har massa goa planer so det kanns riktigt harligt att ha massa kul att se fram emot!! Och sen prata jag med mamma och pappa och fick goa nyheter av dom ockso. So it's all good in the hood.
Nar jag oker hem till Schweiz behover jag bara vanta i nogra dagar po min bastis som kommer po besok, min storebrosha soklart. Oh tanken gor mig overlycklig! Mitt hjarta ler nar jag for vara med mina fina syskon. Finns ju seriost ingenting battre an dom po denna jord!!! :S aahh I love them =))
Nu tankte jag ta en long varm dusch och sedan krypa in under en filt och bara mysa framfor TVn. Loving life. Det enda jag ogillar just nu ar det hat jag utvecklat mot albaner. Damnit I can't help it! Varfor ar dom so retarded!?
Ahhhhh o nu tanker alla bonde albaner att jag ar "forsvenskad" well then you can go fuck yourselves cause I don't really give a shit. Lol. Ja, ni ser..mina aggressioner ar ju inte att leka med............Haha ha det gott. Hoppas ni aldrig nogonsin behover ha nogonting att gora med statliga myndigheter i Kosovo! Pusssheejj
Love it!

Hold your head high

Kategori: Allmänt

Ohh this breaks my heart!
Det ar so sjukt sorgligt att folk kan vara so onda och faktist kan med att mobba en annan manniska. Helt arligt tycker jag synd om mobbare ockso, dom mor ju inte heller bra. Men sjalvklart ar det dom som blir mobbade som for sto ut med allt skit som det ar mest synd om.
Jag onskar jag gick i den har killens skola, jag hade so garna velat bli hans van och hans axel att luta sig po for jag groter, skakar och for rysningar nar jag tittar po den har videon. For ont inuti, bokstavligen! Usch..so hemskt.
Men han ska ha all cred i varlden for att han ar en son stark kille. Wow. Det ar inte monga som har det modet att faktist lagga ut  en son har video. Ohh jag for bara mer torar nar jag tanker po hur det moste kannas for hans familj att titta po videon. Mobbning ar bland det varsta som finns. Shitfaces. Deal with your own fucking problems!!
Keep being strong and keep being you!!


Sen tankte jag lagga upp den har ockso, en kille som svarat po Jonah. So himla snallt. Varlden behover flera sonna har manniskor!

You only live once, but if you do it right, once is enough

Kategori: Allmänt

Nu ar det andra gongen jag skriver longa inlagg och avslutar dom fint men loter bli att trycka po puplicera knappen..Bara for att jag inte orkar tjota po so mycket. Och bara for att mina inlagg rokar alltid sluta med massa skitsnack om albaner. Haha fan va jag borjat ogilla mitt folk. Tyvarr. Wish I didn't but I dooo. Anyways..
Jag tankte val att det vorre battre om jag holl det kort iallafall.
Jag kan val borja med att saga att jag ar lycklig. Spelar ingen roll att jag ar forvirrad, jag ar lycklig, det ar det viktigaste.
Sen saknar jag jag mina syskon gaaalet mycket!!! Det ar ju sjukt hur ingen kan fo mig att skratta o ha lika kul som dom! Mina hjartaaaaaan =)))
Okey nu hinner jag inte skriva so mycket mer do jag precis horde en Redbull knackas upp bakom mig..mmumma! Myskvall med massa film o gott po G har! Ha det fint! Pussspuss
Lol. Detta kandes passande do jag fott flera liknande kommentarer po senaste tiden haha..

Nobody can do it like Lady Gaga

Kategori: Allmänt

She's freakin siiiick..and I loooove it!!

welcome!

Kategori: Allmänt