Gona

Det blev Malmö trots allt! vi

Kategori: Allmänt

MMS

Det blev Malmö trots allt! vi Sitter i bilen påväg just nu o dricker o lyssnar på grym house och gamla klassikers som vi sjunger med till. livet är allt underbart =) snart är vi framme och då ska vi festa rumporna av oss haha, ha det bra gott folk, hoppas ni också har en riktigt bra lördag! LOVE

Malmö-fest?

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar! Hur mår ni denna vackra dag? Själv mår jag underbart och håller på och fixar mig i skrivandets stund för jag ska på stan med Nina och utnyttja det fina vädret! Det måste vi ju..man kan ju inte sitta o tjöta på att solen ska komma fram o sen när den väl hälsar på så sitter man inne? Icke sa nicke, vi ska ut med solisar och njuta av vädret..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, för stunden är det planerat att vi ska dra till Malmö men än är det inte säkert..det är ju konsär där, albansk fest då vi firar självständigheten, yeay =) Broshan och dom är redan framme i Malmö nu men jag ska direkt till syrran efter stan och titta om det blir nått, blir det så fixar vi oss och så där sen åker vi med bil ner, fan ska bli assköj! Hoppas vi åker nu bara hihi..Annars får ja titta va flickorna har för sig ikväll!

Ne nu måste jag packa allt ja ska ha med mig and then I'm out!

Vi hörs när vi hörs!


Dijana, Nina, Jag, Itman, Shabbu & Mirna - myyyyycket länge sen hahaha
(Vi hade våra ruller blades/cyckel-dagar då vi rulla runt hela dagen HAHA)

Förresten, är det någon av er som ska till den albanska festen i Malmö ikväll?

BITCH, GIVE ME YOUR SHOES!

Kategori: Allmänt


Hej..jag vill ha dina skor, typ NU!!!


Dina också för den delen!!


åh..ja dör =(

Snaaaaaaaaaart ska jag till L.A och bli rik hahaha ha det braaaa gott folk!

Lite nytt..

Kategori: Shopping

Tjohooooo folket! Va händer?
Va i stan idag..hitta varken skorna, väskan eller jackan jag sökte =( Men fick med mig lite annat skoj..


   
Naglack-remover från H&M
Peace-linne från H&M
Peace-örhängen från Någon okänd affär
Svarta supersöta underkläder från H&M också, för er nya läsare som undrar varför ni inte ser någon bild på det så beror det på att jag tycker att underkläder är lite för personliga för att vem som helst ska få se hehe..

Fick även med lite gott som jag tänkte skulle vara perfekt till ikväll..

mums!

Hahaha sen måste jag bara visa vad mamma hade haffat till mig haha hon är bara för rolig..

Haha mamma anser ju att jag är shopaholic så här är hennes lösning..haha gud kunde inte sluta skratta när hon gav mig den idag..skön mams har jag allt!

Nej nu blir det mys med mamma och lillebror!
Ha det bra gott folk!

mmm fooood =)

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, efter jobbet stack vi och käka, jag shabbu shabnam o hela gänget haha, tog ett tag tills vi kom överens om vart vi skulle äta men till slut fick vi vår önskan igenom - klyftpotatis med kycklingfilé! Kebabtallrik-drömmen fick vi ge upp direkt haha..Jättekul och massa skratt! Så synd att jag börja hänga nästan en vecka i streck med Shabbe (Shabbus bigsis) nu precis innan hon ska åka =( Hon åker till Australien på fredag för att plugga där..fan Shabbu va ska ja med dig till nu? hahaha (L)
Juste..Shabbe bad mig skriva ett brev till henne..ett långt, så hon skulle ha något att läsa på planet så det måste jag jobba på haha ;P

Syrran är här o hälsar på idag så mamma roppar att jag ska bort från datan och in till dom och titta på filmer, är bokad för filmkväll idag tydligen, yeye ja tackar inte nej!

Sovgott mina vänner!

The Hills

Kategori: Allmänt

Okej det blev icke som planerat! Jag fastna framför datorn, såg att min vän Nina skrivit på sin blogg att säsong 5 av the Hills är ute snart och det såg så otroligt spännande ut! Så jag var tvungen och gå in på mtv.se och kolla på dom avsnitt jag missat av The Hills säsong 4..blev ju en del eftersom den visas på väldigt opassande tid! Lördag klockan 5-6 nångång, vem har tid då fan? Jaja, jag hade missat så mycket märkte jag! Men nu är det bara att vänta in säsong 5 wuhu kul haha ;D
Nu sitter jag i badrock med blött hår och jag har 40 minuter på mig att: äta, klä på mig, torka håret och platta! Shit tror ni ja hinner? We'll se about that! Klockan 5 måste jag hemifrån till jobbet! Får bli shopping en annan dag tyvärr..

Hörs sen!
 
Här har nu trailern på säson 5 av The Hills!

lalalala

Kategori: Allmänt

Oh my gosh, har blivit sämsta bloggaren haha, men man pallar fan inte bara ibland..gillar ni det så fortsätter ni ju kika in, jag får säkert tillbaka blogglusten snart hahaha ;D

PUSS!

Manchester United vs. Inter

Kategori: Allmänt

När jag kom hem alldeles nyss så möttes jag av det här i mitt rum..

hahaha, mina bröder hade tydligen bestämt att ja ska hålla på Man utd ikväll..dom spelar ju mot Inter, Zlatan alltså haha därför har jag haft väldigt svårt för o välja vilka ja ska hålla på, ja menar ja gillar ju inte Inter utan bara Zlatan men Man utd hyser jag lite kärlek för eftersom hela min familj är galna i det..så nu sitter mina bröder och mamma (ja, mamma är helt crazy när det gäller manchester united) och skriker i vardagsrummet så det är bara på med tröjan och ut o heja haha, ush hur ska jag klara det här, jag hatar kollar matcher, så himla långtråkigt:S men eftersom det finns massa gott på bordet (såklart) så ska jag nog klara mig..hörs sen!

På jobbet..

Kategori: Allmänt

Sitter här på jobbet med Shabbu..orkar verkligen inte jobba men med tanke på att vi haft en dunderbra dag så är det lugnt hahaha fyyfan va man skrattat idag..livet är underbart må jag säga! Har inte sovit så mycket men imon är jag lediiiiig då kan ja sova uuuuut hihi =)

Ha en bra dag! När jag kommer hem kommer bilder i mängder & du natascha skickar du inte bilderna idag så prata aldrig mer med mig!!! Hahaha din apa ja kommer inte ladda upp bilder som skämmer ut dig I promise!

Ha en bra kväll lovers! PUSS

Godnatt

Kategori: Allmänt

Kom hem förut..jäklar vilken rolig dag..nej jag orkar inte med bilder o allt va det är, mina ögon svider efter sömn så jag orkar verkligen inte haha, har varit kass på uppdatering dom senaste timmarna HAHA meeeeeen ibland är det bara så att man inte har tid helt enkelt! But keep comming in here höhö I know u want 2!

Godnatt, LOOOOOOVE!

Hos Shabbu :)

Kategori: Allmänt

Sitter hos Shabbu med Shabbe (hennes storasyster), Mirna och Mia (Mirnas storasyster) och har askul haha..har haft en vääldigt skrattfylld dag hahaha,,hör av mig när jag kommer hem nu ska jag vara social!

Love!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla morgonpigga flingor där ute ♥
Inte för att jag själv är direkt morgonpigg men aa..en dusch brukar ju alltid hjälpa mig att få mig o bli lite medveten om grejer iallafall haha, tiden o så..annars brukar ja vara ganska förvirrad på morgonen, så nu har jag då precis tagit på mig efter en vaaarm dusch och nu sitter jag och lockar mitt hår, orkar inte ha det platt mer! Sen så blir det en stor frukost, har lust med te för omständigheternas skull..brukar inte vara så förtjust i te annars men syrran hade köpt med sig ett igår som fick hela huset och lukta muuums!

Nu babblar jag bara på märker jag haha so I should go now, have a wonderful day my lovley readers!


Jag i ett nötskal hehehe..

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ni vet hur lat jag brukar vara med bilder? Ja..idag känner jag mig väldigt lat så bilderna får vänta, MEN jag har ändå inte fått alla så lika bra o lägga upp alla tillsammans =) Finns massa bilder från sportlovet också som jag fått tag på nu så dom bilderna kommer också upp här när jag har ork!

Nu sitter mamma och syrran och dricker te och äter bakelser medans dom tittar på Big Brother Albania..ska föna håret torrt och joina dom alldeles strax! Ikväll får jag sova ut för jag börjar nångång vid 12 imon lalalala göööööött ;D

Godnatt snyggingar!

Våran humor..

Kategori: Allmänt

Hahaha tror inte någon förstår sig på min och Nataschas sjuka humor..jag ligger i sängen och tittar på TV och får ett MMS av min apa..

(namnlöst)
Jag och armani hahaHAHA

självklart hoppade jag upp direkt och var tvungen och klicka fram ett kort o skicka tillbaka..

(namnlöst)
Jag och du....


Hahahahaha, är det en naken gris frågor hon mig!!!?? DET ÄR JU E.T PHONE HOME SER MAN VÄL! Skäms tasch..hahaha älskar dig himla mycket din geek <3

THE HILLS

Kategori: Allmänt

Aloha readers! höhö..blev inte att jag gick över till piff&puff (shab&shabbe) dom har släktträff as usuall (ni ska paya för att ni inte hade tid för mig idag..HAHA) jag fick sova en stund iallafall..tills mamma kom hem från sin kompis och var på glatt humör och öppen för massa gossip haha, nu tittar jag iallafall på The Hills, gosh va spännande!
När jag tittat klart så ska jag ta mig ett skumbad, det var himla länge sedan =)

I'll talk to you later my lovley bitches, XOXO

Tireeeeed

Kategori: Allmänt

Nu börjar sömnen hinna ikapp mig..tror jag somnar här o nu på stolen alltså..har hoppat i mina pyjamas och ska krypa ner i sängen nu framför en funny movie som går på kanal 3..hörs sen snyggingar!

Lunch med min baby ♥

Kategori: Allmänt

Jag sa att jag skulle sova tidigt igår..skrev godnatt och att ja skulle lägga mig vid 1..vill ni veta när den här lilla filuren sov? 9.30 nångång..yes, så sent (eller tidigt?) som vid halv 10, 10 tiden..kunde verkligen inte sova! Sjukt..och sen var jag helt jäkla pigg också o sov i typ en timme för o sedan bli väckt av Shabbu som ringer haha, och precis när jag ska somna igen så roppar mamma att det är frukost så jag tänkte skitsamma fan får ta och vakna, känner mig ändå väldigt pigg..får sova tidigt idag helt enkelt..nu har jag precis kommit ut från duschen iallafall, ska fixa mig och åka in till stan för lunch med min älskling..hoppas Shabbe (Shabbus storasyster) är hemma ikväll för isåfall hittar ni mig där ikväll ;) hahaha får ta o messa här snart o titta, har inte hunnit fråga ut henne än (hon studerade i Santa Monica i L.A men ska nu byta till Australien!)..

Ikväll kommer iallafall bilder från helgen, nu måste jag fixa mig..vill inte riskera att Shabbu blir galen om jag blir sen hehe..Hörs senare, ha det bra sålänge!


vi i fredags (nej hon har inte glugg HAHA va roligt..)

hurtful

Kategori: Allmänt


I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

Naten e mir

Kategori: Allmänt

Åh, läst ut my girl-magazines, tvättat av masken, smörjt in ansiktet med ögoncreme och nattcreme och kroppen med Kiwi&Fig-lotion, druckit klart den underbart goa smoothien/milkshaken och målat naglarna fina! Mina fina pyjamas som jag gav mig själv i julklapp har jag också tagit på mig! mmm allt är nytvättad, jag, pyjamas och lakan..älskar doften av nytvättat! Nu ska jag faktist lägga mig! Ja, tänkte försöka sova tidigt ikväll så jag kan komma upp pigg och glad imorgon (mycket tveksamt) tänkte packa ner träningsväska o lägga ut kläder till imorgon redan nu så jag slipper stressa sen, ja tänkte köra med träning efter jobbet =)
Nej nu blir det borsta håret och tänderna (inte med samma borste jag lovar haha), göra iorning träningsväskan och grejer and than I'm ready to fall asleep infront of my lovley TV!
Bilder från igår får komma upp imorgon istället då apan Natascha vägrar skicka nu..(rätt åt dig att du ramla igår!! HAHA) & era kommentarer svarar jag också på imorgon! Om ni upptäcker massa stavfel i det här inlägget är det för att mitt tangetbord är påväg mot strejt igen så den hoppar över bokstäver o grejer haha ;)

Goodnight my lovers!


  

Waiting..

Kategori: Allmänt


Det här är jag just nu..


Sitter och väntar på att alla möjliga bär ska tina upp..ska göra mig en smaskig smoothie/milkshake och under tiden sitter jag och kikar på två av mina favoriter, har nopprat ögonbrynen idag också, wihu det behövdes verkligen!..ska strax lacka naglarna..blir nog min fina ljusrosa från Mavala, love it!

Oh, sköönt att jag stanna hemma, det är såå underskattat att ha hemma-spa! Speciellt med tanke på att jag jobbar från 11 imon! Men det är lugnt, ja har ju Shabbu där nu..jag fick henne o gå med på att vi ska testa "något nytt" imon på lunchen, ska försöka dra med henne på sushi, jag har ju inte testat det än! Haha..eller så får vi väl testa på thai maybe..we'll see :)

Nej, naglacket var det nu ja! Hörs snart!

myskväll :)

Kategori: Allmänt

Jag är seeeg och helt död..känner att jag bara vill sova sova sova! Sjukt kul igår, jag och Shabbu satt och spela in egna videon runt 4 på natten, fan va vi skratta!
Skulle vart med Gime & Tara idag men när jag tittar ut i fönstret blir jag bara deppig och vill stanna inne! Ush, helt vitt och rosa (himmelen) och så massa regndroppar på fönstret..blää, sommar vill du komma hit?
Äh kanske lika bra att det ser ut som det gör..då kanske det är meningen att jag ska sitta inne och ta hand om mig själv(?)
 Såg tidigare att jag hade massa frusna bär och jordgubbar i kylen..funderar på att göra mig en smoothie..men, så såg jag Ben&Jerry's där inne också..så det ligger och väger lite så där haha..äh, ja träna inte idag så ja får fan ta och dricka smoothie istället, men ja klagar inte! Det är minst lika gott ju =)
Förövrigt så blir det ansiktmask och fixa naglarna o så..läsa lite tjejtidningar också, myspys :)
Mamma vill att jag ska kolla på Big Brother Albania med henne men ork haha, finns dock en jäkla het kille där som jag skulle kunna stirra på hela kvällen, mamma stod o önskade att jag skulle hitta en sån där man "oh, en sån här snygg man ska du ha!" hahaha söt! Men hon har fan rätt, han liknar ju en blandning av Leonardo DiCaprio och James Dean =| då kanske ni fattar?? menmen oroa er inte mamma o pappa, jag ska gifta mig med en riktigt snygg och rik alban I promise hahaha ;D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs sen!


Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter här med Shabbu och lyssnar på massa gamla låtar som ger oss massa nostalgi-känslor haha, askul! Natascha gick hem förut också, mycket härlig fredag hihi =) Love you guys! Nu ska jag vara social och börja sjunga med alla låtar igen så jag får dom älskade mördarblickarna från shabshab hahaha hörs imon, godnatt pusss!!

Kiss me

Kategori: Allmänt

Så jävla underbar låt!



..ser ni? Jag kan faktist också lyssna på annat än house hehe..

Två APOR i en smäll

Kategori: Allmänt

Har precis käkat, plockat undan i mitt rum, sminkat mig och tagit på mig..Ska strax iväg in till stan och möta upp min majmun (=apa) Natascha =) Vi ska köpa lite ansiktsmasker och grejor och sedan va hos mig och ha det mys! Känner på mig att det kommer bli en massa tjöt i mun på varan då vi inte träffats på ett tag haha.

Kom hem från Shabbu runt 4 och då blev det piroger direkt, va inte ens hungrig men va bara så himla sugen på snabbmat haha, fast nu får jag ont i magsäcken (magkatarr, you can't eat fat!) fan menmen Natascha kan nog lindra min smärta på något sätt hehe..

Nu måste jag verkligen gå, kommer massa bilder från dagen/kvällen sen!
Vad ska Ni göra denna fredagskväll förresten? Hoppas ni också hittar på någonting kul =)

PUSS!


Natascha & Jag ett tag sen..

At Shabbu's

Kategori: Allmänt

Hallå hallå folket!
Blev ingen skola idag, mamma hade "bokat" tid åt mig 10.30..så jag släpade mig själv ändå dit, och får reda på att jag har tid 11.30 o inte 10.30 - götttt mamma haha. Iallafall går därifrån genom hela torget o allting o när jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt o ta av mig dom tussarna, ni vet dom blå man tar på sig, ja hade gått runt sådär, med blå tussar på fötterna, ja höll på o dö hahaha så jäääkla pinsamt! att ingen säger till heller haha..ja iallafall sen när jag gick halv 12 så blev jag så förbannad, sjukvården är verkligen bajs! Dom ba typ "aa men ta några panodil så går det över" och så säger hon att JAG själv ska veta mina blodvärden och hur mycket dom har sjunkigt o lalala, blev så arg så jag sa "nej, det är erat jobb, om jag visste sånt själv så skulle jag väl inte behöva komma hit ellerhur!?" åh, jävla kärring, stank svett gjorde hon också..

Men på dåligt humör e jag inte för det! Efter det kom jag hem till Shabbu eftersom min älskling har ont i magen, men det stoppade inte henne för att gå upp och göra frukost (läs: pizza) till oss hehe..så nu sitter jag här med henne och tjötar om allt o inget! Ikväll ska jag nog träffa Natascha, vi ska ha en mysig kväll ihop hehe =)

Nu ska jag vara social med min babe!
Hörs senare, puss!

Some new stuff =)

Kategori: Shopping

Mamma är så smart..hon köper grejer, men gömmer dom för att sedan hitta speciella tillfällen och ge oss grejer haha..som idag, då jag mådde dåligt över mitt öga och öra så kom det fram att hon faktist köpt med mig fler parfymer till min parfymsamling och så en gosig tröja från Schweiz!


Två parfymer från märket Narciso Rodriguez, luktar himmelskt!

 
Skön tröja från Zara!

Shit, får akta mig att det här inte blir en vana..att mamma shoppar till mig hela tiden haha, tack så mycker mami <3

Nu ska Gona sova, känner att mitt öga kommer flippa över snart hehe..Godnatt!
KISS!

Strömavbrott

Kategori: Allmänt

Okej seriöst det här e inte kul längre, nu ser jag suddigt med det här ögat!!! Ush va läskigt jag får blinka 50 gånger i sekunden för att kunna se =( måste ringa och boka akuttid på vårdcentralen imon, åh jag som ville vara med på ekonomin imon!! Men förhoppningsvis får jag en tid då jag hinner gå maybe..får se, men detta måste kollas upp fort iallafall för det här e ba läskigt..

Påtal om läskigt, här satt jag för någon timme sen med lampan på i rummet och TVn på med hög volym och så sitter jag och chattar på msn med hög musik på och så plötsligt slocknar bara allting! Och självklart springer jag ut från mitt rum direkt o möttes av min syster som skrämmer mig i korridoren, det var kolsvart! Och då gapa o skrek alla att det är strömavbrott i hela Hjällbo..och då börjades det med en jäkla massa sms hitan o ditan, hahaha mirna och shabbu var livrädda..hahaha höll på o dö av garv (fastän jag innerst inne också var lite smårädd) och så hör man polisbil och ser ambulanser o allt va det e efter typ 20 min utan el..shit tänkte jag, folk kan verkligen inte klara sig utan el haha..men så kom jag på, ganska någon stackars gamling som snubblat eller något, då kände jag mig genast elak, förlåt du människa i Hjällbo som fick åka med ambulans idag hehe..Jaja iallafall efter drygt en halvtimma så var strömen tillbaks och jag ska aldrig mer ta den för givet haha..shit, i Kosovo händer det här ofta, hur fan klarar dom sig!?




Läskigt..


I nästa inlägg kommer någonting skoj..som jag blev glad av iallafall hehe (a)
PUSS!

Marilyn Monroe

Kategori: Allmänt

Jag har faktist gjort någon nytta idag, även fast jag känner mig som ett handikapp med det här ögat..och om det inte vorre nog så gör mitt öra fruktansvärt ont när jag tar på det, eller ni vet längst upp vid käken, när jag trycker där gaaah P.A.I.N!
Jag har ätit världens bästa pite, duschat, fönat håret platt och hunnit kleta på någon slags ögoncreme typ femtio gånger på ögat, det känns inte bättre nej. Känner bara för att slappa slappa slappa..mamma & farmor var oroliga att jag kanske är påväg att få influensan eller något men jag blåneka, absolut inte - aldrig! Jag dör då..finns ingenting värre än influensa =| eller magkatarr tycker jag ligger tätt intill men o spy o grejer ush, dt är det värsta jag vet!

Iallafall, bättre tankar nu..jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på albanska (självständighets) festen i Mamlö nästa helg :O Shit, va grymt om syrran också tycker att det är snyggt haha, då är mitt stora problem avklarat! Fast då måste jag leta efter en svart body i stan..ork.
Men en sak är iallafall säker, I need some shopping - NOW! Snart är lönen här höhö, nu ska jag ju börja spara också eftersom jag kommer bränna rejält med pengar i sommar men jag får dela upp det så jag får lite shoppat! Snart Mars månad, shit va snabbt tiden går..snart blir det ju april, då har jag bloggat i ett halvår! God damn..

Yeye whatever nu ska jag vila upp inför morgon med en jordgubbs-smoothie och TV!

Hörs senare snyggingar! Puss ♥

Nu är Gona sugen på..

Kategori: Mode


..det här:


fint va!? Oh, jag måste shoppa snart =)
Puss

Mitt öga!

Kategori: Allmänt

auuuuch, mitt öga! fyfan, mitt öga har svullnat och det gör så fruktansvärt ont!!! Speciellt idag på yogan, shit när jag skulle böja huvudet så kändes det som all blod i kroppen samlades vid ögat o det bara pumpade, trodde det skulle spricka vilken sekund som helst! Det gör så himla ont =( på ögonlocket, lite åt sidan alltså..så jag sov typ under nästan hela yoga-lektionen, yoga är ingenting för mig må jag säga haha..när jag vakna o insåg att ja fortfrande är i skolan blev jag rent av lite förbannad! Menmen, hem var det och här tyckte mamma att ja bodde gå till acessakuten (eller vad det nu heter) men jag orkar verkligen inte sitta där i flera timmar för o sen veta att det inte är någonting fel på mig..läkare snackar så mycket bullshit nu för tiden att man inte ens vågar lita på dom :S

Idag jobbar jag inte iallafall vilket är ett stort +! sköööööönt =D har precis ätit och tänkte hoppa in i duschen nu..ikväll ska vi äta pite hemma mmmmm, ni fattar inte hur glad pite gör mig! men fan, känner bara för o sova nu..men vet inte riktigt om jag är sömnig påriktigt eller om det bara är för att mina ögon har börjat svida nu? åh va jobbigt, jag ska alltid utsättas för sånt här skit haha..ne nu blir det duschen! Hörs sen, puss ♥

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag..



Kofta - H&M
T-shirt - Gina
Jeans - Miss sixty (Schweiz)
Halsduk - Gina
Stor ring - H&M

Vitt vitt vitt

Kategori: Allmänt

Men dö!!! Vadå snö IGEN!? Skit haha! Tur att vi har yoga och massage idag på idrotten annars skulle mitt humör inte vart på topp idag måste jag säga haha..Ekonomi Engelska Idrott..så ser min dag ut idag! Yeay =)
Tror jag ska jobba idag också..we'll see about that..Nu bodde jag veerkligen skynda mig eftersom jag är osminkad i pyjamas och ska ta vagnen om 20 min..men ätit har jag iallafall o det är ju alltid viktigast höhö (a)

Nej, fixtrix nu, ha en underbar dag mina vänner. PUSS!

...

Kategori: Allmänt


jag älskar er..

Sommarplaner..

Kategori: Allmänt

Riktigt onödig dag faktist..en sån där dag som man lika gärna kan kan radera..jag vill ha sommar, solens strålar skulle garanterat att få mig o må bättre! Jag pallar inte med snö och oväder, ush! Oh ja längtar till sommar 2010! Jag och mina vänner har gjort så många planer..den sommaren är ju alla 18 och tagit studenten och då är det ju en självklarhet att vi ska ut och resa ihop! Gud va man längtar..Jaja, nu är det sommar 09 så man får ställa sig in på det än så länge..men not so bad! Ser fram emot den här sommaren också, ska iväg ensam till Kosovo hela sommaren, mamma pappa och dom ska nog vara i Schweiz så jag antar att jag tar ett direktflyg från Sverige till Kosovo istället för Schweiz-Kosovo som jag vanligtvis brukar göra..Ska bli himla kul och komma till Kosovo igen..denna sommar längtar jag extra mycket eftersom jag ska ta en månads (eller mer om det behövs!) körlektioner där..ska lära mig att köra bil helt o hållet i princip för att sedan här inte behöva ta så många körlektioner eftersom jag verkligen inte har någon aning om hur man ens startar bilen..Sen får vi hålla tummarna att Gime också åker ner i sommar! Då fan blir allting dubbelt så skoj! Min faster har ju ett stort fint hus i hennes stad (Mitrovica) eftersom min fasters man e typ guvenör eller vad man säger på svenska i den staden..lite coolt I know hehe..Ja och sen verkar det som vi ska köpa en lägenhet in my hometown (Ferizaj..Min morbror bygger på vårt hus nu men blir nog inte helt klart till sommarn ändå så än så länge är det tänkt o köpa lägenhet..Sen i huvudstaden (Prishtina) har ju faster o hennes familj en liten lägenhet men jag ska bo hos farmor som precis köpt sig en ny lägenhet där..tack gode gud! Gillade inte alls hennes gamla haha..Men ja, ja kommer gå väldigt mycket fram och tillbaka som vanlig när jag e i Kosovo..soft skulle det vara om jag hade körkort redan innan då skulle jag åkt fram o tillbaka själv istället för att hela tiden behöva fixa skjuts (mamma är rädd och släppa iväg mig i taxin där haha..)

Ännu har jag inte bestämt mig när jag vill åka..jag brukar alltid vara borta i princip hela lovet fast på senare tid har jag ändå åkt iväg runt den 20:onde juni..funderar på att göra det nu med..25e typ, så ja hinner chilla med mina vänner lite också..haha orka att jag gör sånna planer nu..i februari =(

yeah whatever, hoppas på en soligare dag imon så kanske ett leende kryper fram från mitt sadface haha, godnatt! puss


My hometown..jättecoolt, dom har ett moské och en kyrka där precis bredvid varan..


Prishtina


Mitrovica

I'm off to work

Kategori: Allmänt

Träning är verkligen underskattat! Fyyfan va skönt det var och träna idag! Även fast jag nästan höll på o somna påvägen dit så körde jag på stenhårt på gymmet! Gav inte upp och inga vilostunder här inte! När jag var klar bar det av hemmåt och nu har jag duschat och ätit så mycket mat att jag mår illa =( icke bra..nu måste jag iallafall ta på mig för o gå iväg till jobbet!
Ikväll blir det plugg också, gaah hatar komma hem strax innan 10 och behöva sätta sig med plugget! Bajs..

Jaja, vi hörs ikväll, puss!

Svarar på era kommentarer när jag kommer hem :D

Träning

Kategori: Allmänt

Det blev müsli och mackor med juice - Mums! Nu sitter jag påklädd och taggad för nu ska jag iväg till gymmet! Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna komma hem o chilla lite innan jobbet!

Puss!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans! Eller så god kanske morgonen inte är..iallafall inte i Götet då det snöar här =( ush, denna vintern har verkligen fått mig att hata snön! Jaja, jag vaknade iallafall för en stund sen och känner att jag har jätteont i mina halsmandlar, när jag tar på min hals gör det asont, som om jag hade ett megastort blåmärke över hela halsen =/ blää, jättejobbigt..skulle opererat bort dom förlänge sen men det blev aldrig av eftersom "svullnaden la sig"..
Ska iväg och träna idag innan jobbet..men först tänkte jag äta frukost, fan vet inte va ja ska äta..e inte sugen på något idag(?) äh blir nog juice med mackor..eller müsli!? Fan haha, jaja hörs senare.

Ha en bra dag! Puss

Går in i mitt lilla skal

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte hur folk orkar göra livet surt för andra..hur kan man sova när man vet att man har förstört någon annans dag? Ja, jag kan vara riktigt elak ibland..men bara mot den som förtjänar det! Jag behandlar dig som du behandlar mig!
Men..idag har jag mått skit..riktigt skit, jag tar sällan åt mig av människors hårda ord men när någon som står mig nära krossar mig med ord så faller jag ner till botten..och jag är trött på det. Jag ska stänga av omvärlden, jag ska inte bry mig om någon annan än mig själv..Jag ska bli en egotrippad bitch helt enkelt! För i slutändan spelar det ingen roll vad du gör för en annan människa, ingen uppskattar något nu för tiden har jag märkt. Så jag ger upp, jag ska vara samma gamla Gona men jag ska inte bry mig längre. Jag ska bara fokusera på USA för det känns som det är det ända som betyder något just nu. Jag är så glad att jag har ett mål i livet, att jag vet att det kommer bättre tider, vet inte vad jag skulle ta mig till annars! Jag orkar inte höra allt tjöt om precis allting, jag vill vara ensam, för hur stark och lycklig man än känner sig med sina älskade så älskar jag att vara ensam, jag är nog en ensamvarg - och stortrivs! Som jag tidigare sagt, jag hatar order och när någon bestämmer över mig, jag gillar inte begränsningar..kanske därför jag är en ensamvarg? Jag gillar att ha egen kontroll och få bestämma själv över mitt eget liv. Missförstå mig inte, jag tänker inte skita i min familj och mina vänner..jag älskar dom och dom gör mig lycklig, vad som än händer, men jag ska inte påverkas av allting..jag ska lära mig bli lite kallare och kunna slå av min känsliga sida!

Orkar inte, du har blivit precis som det du fruktade mest..det värsta är att du har ingen aning om det och jag respekterar dig för mycket för att tala om det för dig.

Ha det bra och godnatt, puss

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag..






T-shirt (All good fashion loves me.) - Bershka (Schweiz)
Jeans - Nolita
Kofta - Vila
Halsband - H&M

Bilder från dagen kommer tyvärr inte idag då bloggen segar asmycket och jag orkar inte hålla på!
Nu ska jag duscha och sedan sova! Skönt o få sova ut imorgon!
Puss!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Oh gud, sömn är så himla underskattat!! Påväg hem från skolan idag råka jag somna i bussen och vagnen flera gånger, vaknade av att ja märkte att ja råkat somna, o ja kunde verkligen inte hålla mig vaken! Mina ögonlock bara ramlade ihop, shit det var så jobbigt kändes som världens längsta resa, när jag kom hem hann ja inte med någonting annat än och byta om till pyjamas och krypa ihop i sängen..skulle jobba idag men fy får jobba på torsdag istället, hade ingen energi kvar i kroppen!

Ikväll är det fest på Gamlestan (Kosovo firar 1 år) men jag ska nog inte dit, lite sån där bond-fest you know haha..lite mer för the under-class people eller va ja ska säga hahaha, nej gud låter som en diva, men vadå..jag tycker det är viktigt att inte dyka upp på vilka fester som helst! Jag väntar hellre till den 28 då det blir fest i Malmö!
Nu ska jag ner i sängen och sova igen, behöver plocka upp massor av energi! Hörs senare då kommer lite bilder från dagen och så "Dagens outfit"!

Puss på er!

My proud

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt ett år sen vi (Kosova) fick våran självständighet! Vi kunde inte vara mer tacksamma!! Tack världen!



Happy Birthday to Republic of Kosova <3

Goodmorgning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!! Oh vilken härlig morgon =) Jag har precis duschat (oh, så avslappnande med morgonduschar!) smörjt in mig i min nya Valentino lotion, tagit på mig och lagt på mascara..nu tänkte jag laga frukost! Vet inte om det blir stekta ägg med mörkt bröd eller mackor i ugnen..fan vilket dilemma! Jaja, får se va det blir..ett stort glas juice till det iallafall, är så himla sugen på en riktigt stor frukost!

Nu måste jag iväg om jag ska hinna chilla lite också, I hate stress in the morgning!
Ha en underbar dag allihoppa och kom ihåg att vara lite extra glada för oss albaner (vårt land fyller 1 år i!) idag HAHA ;D

Puss snyggingar!

Nytt från Schweiz!

Kategori: Shopping

Världens bästa mamma hade självklart inte kommit hem tomhänt..hon köpte massa grejer till mig!

I Amsterdam hade dom hittat ett par "skor" med USAs flagga och hade då självklart köpt dom direkt..o när ja hörde blev jag överlycklig och vi satt här i rummet, ja itman och nina och trodde att jag skulle få värsta grejen..när jag fick dom brast vi i skratt allihoppa..jaha, så det var detta mamma menade med "skor eller tofflor eller nått" HAHA..dom är inte så snygga men som mamma sa "dom kan hänga i ditt rum!" och det är precis vad dom ska få göra..det är trots allt USA's flagga på, sånt kan man inte bara dissa!
 
u-u-u-u-s-A yeah yeah yeah

Sen fick jag en love-bag (alla hjärtans dag present hihi)..

och där i fanns..

..deodorant och body lotion av märket VALENTINO..mm I love!

Mamma vet hur jag gillar lite konstiga saker till min rumsinredning så hon hade köpt någonting jag tyckte va coolt höhö ;P

Fina va?

Och så väskor..två second hand väskor..
 
Liknar den förra hon köpte mig väldigt mycket men..vem kan få nog av väskor liksom?

 
Denna snyggingen i äkta skinn hade hon också haffat till mig!

Och så sist men absolut inte minst..väskan jag föll pladask för, köpt i samma butik som jag köpte min absoluta favorit-klänning så jag förstår att den här skulle få min mage och pirra lite extra sådär!

  
den är såååååå mycket snyggare i verkligheten, I promise!

Tack så himla mycket mamma, du är bäst! <3

Nu måste jag veeerkligen sova! PUSS

Måndags-kväll!

Kategori: Allmänt

Oh, det är så skönt att ta hand om sig själv..speciellt på en Måndag då man är seg och slö!
Har bara legat framför TVn och degat..ätit Ben & Jerry's..

Finns ingenting bättre en glass med kallt vatten!!

Och ni vet när man mår dåligt, då känner man ju sig ganska ofräsch och ful, så jag hoppade in i duschen och på med hårmask, ansiktsmask och allt var det var..

feelin' sexy står det faktist på tändaren hehe..


Och nu har jag tvättat av masken och smörjt in mig i ett kilo papaya-bodybutter och lagt i hårprodukter jag använder i håret och torkat det torrt! Rena lakan idag också mmm, älskar att sova helt fräsch i fin i nya lakan! Men nu hade jag tänkt och fixa ihop en fruktsallad och ligga framför TV och läsa lite läxor..har nämligen prov imon - på jobbet! Ja, jag var ju på utbildning för en vecka sedan och då fick vi en ungefär två timmars "lektion" och massa papper, och imon ska vi sättas på prov innan vi börjar sälja på det projektet..imon står jag i vårt skolcafé hela dagen imon också! I vår skola får alla tvåor stå i vårt skolcafé några gånger om året, och då slipper vi alla lektioner (wuhu) så det blir chill imon!

Och imon är det absolut ingen vanlig dag!!!!! Imon är det ett år sen vårt kära Kosovo fick sin självständighet!! Vi har redan tatt ut Kosovo och Albaniens flagga på balkongen! Ohja, patrioter här! But who could blame me när jag har världens bästa land hihi =) Så skönt att äntligen slippa serberna va haha ;D btw, bloggar är väldigt provocerande dt vet ja, så det skulle inte förvåna mig om någon flippad serb skulle kommentera nu eller så men då vill jag bara säga, för din/er egen skull - keep it for yourself för helt ärligt bryr jag mig inte ett dugg. Vi har äntligen fått tillbaka vårt land nu och vad du/ni än säger nu så spelar dt ingen roll för ni har redan förlorat =)


My love..


Pussss på er!

PS. Kommer strax ett inlägg med lite grejer mamma hade köpt med sig från Schweiz till mig! Håll utkik!

It's not OK

Kategori: Allmänt

I'm sorry, har haft fullt upp idag..somnade inte förrens kl 4 igår och allt jag behöver nu är sömn..tabletter och sömn! Så nu ska jag hämta Ben & Jerry's och ligga framför The Hills tills jag somnar, även om jag inte får äta glass (för magkatarren)..men hur kan man låta bli när man vet att det finns massa glass i frysen!?

Hörs sen babes, puss!

kill me

Kategori: Allmänt

OH JÄVLAR!!!!!!! Magkatarren slår till igen tror ja! Känns som jag sa dö, oh fyyyyyyyy va ont det här gör jävla &/%()&/()&/(&/(sKIIIIIIIIIIIT, att det kan göra såhär jävla ont va!!!!! Fatta att ja sitter o skriver här också, omg ska gå droga ner mig med massa ipren och magkatarrs-tabletter!

Hoppas ni sover gott, puss

Svar på frågorna

Kategori: Allmänt

Nu kommer ääääntligen frågorna från frågestunden! Wuhuu ;D



Vart i Kosovo bor du?

Jag kommer frå staden Ferizaj där vi brukar bo i min morfars lilla hus, fast nu bygger vi på ett eget. Annars så har min faster och farmor lägenheter i Prishina också, där dom bor så jag brukar också vara där en hel del. Faster har även hus i Mitrovica så ja brukar vara lite här och var hehe :P
Har du kille?

Nej, jag anser att sånt är alldeles för tidigt att tänka på nu. Fokusera på USA är min grej.
Vad har du för betyg?

Jag har faktist bra betyg! Mina svaga sidor, dvs historia, samhäll och geografi har jag G i men resten har jag VG och uppåt!
Hur låter dina föräldrar dig festa så mycket?

Jag? Festa? Haha jag festar ju inte alls mycket! Tycker att dom flesta festerna för oss minderåriga är ganska skitiga faktist men aa iallafall, dom gånger jag festar så får jag väl för att mina föräldrar är vana med min storasyster och storebror som typ ääääälskar att festa(?) Sen har pappa vart värsta festprissen också så han vet ju hur det är ;P
Kan du inte berätta lite om ditt intresse för när du ska plugga utomlands efter gymnasiet, vad du ska plugga till
exempel? & typ skriva lite tipssidor, information och vad man behöver veta ungefär?

Hmm..har faktist tänk och göra ett inlägg med information och grejer men när det kommer till mitt intresse så är jag vääldigt intresserad utav mode därför vill jag definitivt jobba med det i framtiden. Även busniess såklart, jag vill bli en framgångsrik affärskvinna som har kul på sitt jobb! Jag vill inte bara läsa kurserna åt varsit håll, jag vill att dom ska fläta sig in i varan, ja vill ha ett yrke där jag tar del av båda, men när jag pratar mode så menar jag inte stylist då..stylister är så jävla coola men det där är inte jag helt enkelt, inget jag brinner för. Jag vill resa runt i världen, vara backstage på modevisningar, jag vill bestämma..jag känner verkligen väldigt lite för och va en sån som har en chef som skriker hit och dit gör det o det o så..Jag gillar köra mitt eget race, jag tål inte människor som försöker bestämma över mig..ja, ja vet det kommer nog ge mig lite problem i livet men som jag alltid brukar säga - Vill man så kan man!

Och du som vill åka utomlands och studera, en sak som jag tycker är jävligt viktig är att du ska fråga dig själv Varför du vill åka dit? Är det för att du känner att studierna är bättre där, att du vill uppleva den delen av världen, att du vill ha skoj eller whatever! Alltid bra att ha ett mål, veta varför man ger sig iväg och vad man vill få ut utav det! Jag vill flytta till USA av olika anledningar. Först och främst har det alltid vart en dröm för mig, sen jag vart liten har jag avgudat USA, jag hittar brev, flaggor, bilder o allt möjligt jag gjort när ja bara gick i 1-2:an med USAs flaggor och grejer..jag har tidigare visat här också några brev jag skrivit när jag var liten där jag skriver att jag vill bo i USA i framtiden..Det är liksom, någonting jag lever för..eller det kanske låter fel nu men jag menar, om allt känns surt och jag känner att livet är skit så mår jag genast bra av att tänka på att "snart startar mitt liv påriktigt" Jag kan inte se mig själv i framtiden någon annanstans än där, jag vet inte, jag börjar nästan gråta av tanken att jag skulle studera o bo i Sverige i hela mitt liv, ush hellre skippar jag universitetet och blir en drugdealer hahaha nej skämtåsido, ni förstår kanske vad jag menar. Jag tycker även att möjligheterna är större i USA, det känns som att USA är möjligheternas land, jag ser mig själv lycklig där..jag blir helt pirrig och glad bara av tanken av mig själv i USA!
En sak till själv du bör tänka på är Är du beredd att lämna familj och vänner i flera år? Visst alla pluggar ju inte så länge, men oftast pluggar man ändå 4-6 år och jag tycker att man ska vara helt säker på att man verkligen vill och klarar av att göra det innan man ger bort massa pengar och grejer. Jag är ständigt omringad av min familj och vänner nu och jag vet att det kommer bli en dramatisk förändring där men jag är inte sån "oh my god hur ska jag klara mig!", klart som fan att jag klarar mig, jag lever inte för någon annan, jag lever för mig själv så varför ska jag kasta bort mitt liv genom att sakna folk? Jaja, jag äääälskar verkligen dom mer än allt annat, men jag vet att jag är stark som person och att jag klarar det, sen är det ju upp till bevis! Men jag skulle föreslå att man är 100% säker innan man drar.
Är du alban från Kosovo eller Albanien?

Jag är kosovo-alban! Stolt alban från vårt kära Kosovo hihi =)
Hur länge får du vara ute på helger?

Jag har ingen speciell tid jag måste vara hemma på faktist, dom brukar alltid säga "kom hem när alla andra kommer hem", men oftast är det så att om vi är ute med våra killkompisar också så får jag vara ute längre.
Får du och dina syskon dricka alkohol?

Mina syskon är ju över 18 så dom får ju men jag..aa dom vet ju att jag dricker då och då men då är det alltid så att jag inte får dricka för mycket o så som dom brukar säga :P
Vad ska du göra i USA?

Jag ska plugga och sedan bo kvar där med min bästa vän Itman.
Vilken sida brukar du ladda ner filmer från och är det gratis?

Jag laddar ner från tankafett.com och ja, det är gratis!
Tycker du att det är kul att blogga?

Ja det är klart! Annars skulle jag ju inte bloggat! Som jag sagt förut, jag ser mitt bloggande som en hobby =)
Hur många syskon har du och hur gamla är dom?

3 syskon. Storasyster 24, storebror 19 och lillebror 10.
Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Mina föräldrar är lyckligt gifta! Men pappa bor i Schweiz sen något år tillbaka för att dom vill bygga upp ett liv där för att mamma och lillebror kanske åker ner tid senare.
Vad vill du jobba med i framtiden?

Jag vill jobba med business och fashion!
Vilka bloggar läser du?

Hmm..mina vänners bloggar och så Kenzas, fast den börjar bara bli tråkigare och tråkigare, vilket är lite synd =/
Vart befinner du dig om 10 år?

I USA helt klart. Om 10 år är jag bara 27 så jag kan inte dra in "mamma pappa barn" drömmen eftersom jag vill satsa på min karriär och familjelivet kommer därför antagligen komma senare..menmen man vet aldrig! En snygg och rik pojkvän har jag iallafall då hehe..
Hur lång är du?

1,60 =)
Varför ska du flytta till Landskrona?

What? Hahaha who said that? Jag ska inte flytta till Landskrona!
Vart i Kosovo bor du?

Kolla längst upp snygging!
Vad vill du arbeta med i framtiden?
Lite längre upp finns svar på detta också hehe..


it's all about me baby

Min Lördag & Söndag =)

Kategori: Allmänt

Yeye I'm sorry I'm so bad at this haha men jag har faktist haft en riktigt slö-dag! Inte pallar med något, bara legat och slappat..nice! Jag anser att man bodde slappa idag inte plugga! Don't stress..vila upp dig för morgondagen ;D

Nu kommer bilder från igår iallafall..


Skulle bli klar för och dra ut runt 6..jag blev klar 9 hehe..så vi åkte in till stan med våra kära bästa vänner och gick en runda, svinkallt men vi bestämde att vi behöver frisk luft! Tills slut blev det alldeles för kallt, mina öron och itmans näsa sa stopp och höll på att domna av haha, så vi satte oss en stund i Mäci för att värma oss och sedan ta en till runda för o sedan dra hem. Sjukt kul alltså, vi skrattade såklart ihjäl oss som vanligt. Arga leken i spårvagnen också, fyfan hahaha..Finns ingenting bättre än vänner som får än att skratta konstant faktist, jag är så lycklig.

Arga leken pågår i bakgrunden medans Itman är allt annat än arg haha =)



Sedan kom vi iallafall hem och då hade vi köpt med oss lite grejer..

Såhär firade jag och min syster, min bästa vän, min soulmate alla hjärtans dag!

Hon är så jävla söt va!


Sen joinade Nina och Getoar oss och vi skulle lära Itman albansk dans..
..men hon var tydligen redan otroligt skicklig!


Sedan skåla vi med våra älskade Ben&Jerry's!

Love you guys!

Haha vi var sååå flummiga..


Runt 2 tiden blev jag och Itman sjukt hungriga..

..så Itman va uppe och laga köttbullar med makaroner=MUMS!

Jag dansade mest omkring i väntan på maten..

Efter maten chillade vi och tjötade i några timmar..

..men somnade ändå inte förrens kl 6!

Vi vakna nångång runt 12 eftersom mamma och lillebror kom hem!

Och så blev det frukost..där satt vi också i några timmar och pratade minnen och sjöng högt på gamla låtar vi sjöng i skolan när vi va små haha!

Runt 3 stack tjejerna hem och då passade jag på att mysa rejält med lillebror!

min söööööööööta lillebror åh höll på att äta upp honom..

menmen, allt gott varar inte så länge, till slut ville han ut med sina kompisar och spela fotboll så I was stuck alone..

..men det gjorde mig faktist inte så mycket eftersom jag låg och hade det mys med mig själv hela dagen! I min rosa morgonrock, med oboy i min fina "THE BOSS"-mugg och tillsammans med min ääääälskade TV!
Så idag har jag alltså som sagt bara chillat..duschat har jag också, och fönat mitt hår platt och nu sitter jag här fräsch och insmörjd..mamma roppar att jag ska komma till vardagsrummet och umgås (läs:skvallra) so I think a better go now höhö!

Hörs senare, KISS!

Hej o hå

Kategori: Allmänt

Vi är hemma och jag måste bara säga att jag älskar mina kära vänner! Tack för att ni lyser upp mina dagar guys =) Just nu sitter vi i köket och dricker drinkar, äter massa gott och tjötar på som fan..nu roppar Nina att våra Ben&Jerry's har tinat upp so I have to go! Massa bilder kommer upp imorgon, men en riktigt lyckad alla hjärtans dag har jag iallafall haft!

Hoppas ni också haft en mysig dag! Puss & Godnatt på er!!

LOVE / Gona

Alla hjärtans dag..

Kategori: Allmänt

Jag är nog världens segaste människa haha..jag skulle vara heeelt klar klockan 6 ellerhur? Klockan är snart 9 och jag klädde precis på mig efter att ha tatt en dusch..ja, jag blev då absolut inte klar halv 2! Men jag tog mig faktist an mer än va ja skulle! Jag tvättade faktist också spisen och diskbänken fick göras rent extra mycket osv osv haha, nu är jag iallafall helt klar och sitter och väntar på min dejt som ska vara här när som helst, Itman alltså hehe..Nina är också påväg hit, hon ska bli det tredhe hjulet höhö..nej men vi ska nog ut en runda nu med amir och moner..Mirna ska också med, ja rolig och få umgås med alla sina nära o kära på en sån här dag! Minus att min familj inte är hemma då :P

Jaja, nu är det på med mascaran and then I'm out!

Puss!

Last night

Kategori: Allmänt

Godmorgon, Goddag whateveeeer haha, Hej på er iallafall! Ganska kass uppdatering med tanke på att jag vanligtvis är ganska bra på sånt men har inte haft så stor lust faktist..vaknade kl 12 av att Shabbu står och tittar ner på mig och säger "Gona, jag drar nu!", värsta one-night-standet! Stannade inte ens på frukost, men hade bråttom..yeah, I guess they always use that one..HAHAHA nej gud va tråkig jag är!

Igår var iallafall skööjigt! Vi dansa ihjäl oss, eller förlåt jag dansade ihjäl mig..mina tråkiga kompisar satte sig självklart ner var tredje minut..jag planerar att hitta nya festkompisar faktist..sånna där som skiter i att fötterna gör ont utan dansar kvar, till alla musikstila..är ni sånna? Ring mig på på 073039..hahaha, kidding..har väldigt torr humor idag som ni märker men jaja, iallafall, riktig dansmusik var det igår, you know shake shake..min musik fanns tyvärr inte där, lite synd eftersom allt blir tusen gånger roligare med house musik tycker jag menmen, man måste tillåta andra musikstilar tränga in i ens liv ibland också haha, men tjejer, nästa gång ska jag smuggla in extra mycket alkohol i era drickor så kanske ni klarar av lite mer, bara så ni vet!
Festen låg placerad i stan iallafall så det var gött, på festen fanns också alla våra gamla killkompisar så det var sköjigt, påvägen hem gick vi ett gäng på typ över 20 pers till Mäci och åt haha, där skratta jag tills jag fick tårar..Amina, tack för att du skratta med mig! Hahaha fy vad vi skratta, kunde knappt andas..men ja, lite flum var vi..sen skulle vi ta vagnen som skulle komma om 20 min! Så vi gick till en annan Mäci och värmde oss där, sen blev det vagnen hem och vi var hemma runt halv 3 och här hemma satt Geti och Petros och chilla så vi joinade dom en stund, Shabbu och jag alltså..när vi börja bli lite trötta så gick vi till mitt rum och tjötade ihjäl oss sen blev det sleepideepi! Lyckad kväll helt enkelt!

Idag är det ju alla hjärtans dag, happy valentines day då eller vad man säger hehe ;P Vad ska ni hitta på idag?
Jag tycker den här dagen är lite överskattad faktst..men iofs kan bero på att jag är singel, kanske till och med skulle kännas underskattat om jag hade en pojkvän? Yeah whatever jag har ju redan min kära partner Itman! Mamma frågade vad jag skulle hitta på idag på alla hjärtans dag och då sa jag att jag ska fira den med Itman och mamma frågade "Haha jasså, så Itman är din pojkvän?" och jag svarade såklart "Ja fan!" haha, ja, så ikväll blir det att jag hänger med min soulmate at my place, sen kanske vi går ut en sväng i hjällbo med några vänner, det är upp till vädret hehe..
Meeeeen nu måste jag iallafall S.T.O.R-städa! =( Orkaaaaar inte, har inte städat ordentligt sen mamma åkte iväg, en gång damsuga jag vardagsrummet och hallen sen pallade jag inte mer, eller..det var till och med Nina som gjorde det o inte jag haha!
Nej men nu kommer ju mamma hem imon och då måste det var skiiiinande rent!
Detta är vad jag måste sysselsätta mig med dom närmaste timmarna:
Plocka undan alla grejer
Bädda sängarna
Diska
Damsuga
Damma
Skura golvet
Tvätta toaletterna

eeh..kill me?
När jag blir står ska jag ha en personlig städerska!
Tänkte köra med en maxtid..typ att jag ska göra alt det här inom 2 timmar, går mycket snabbare då..annars kan jag hålla på hela dagen!
Okej då kör vi, klockan är snart halv 4, halv 6 ska jag redan vara klar, och klockan 6 ska jag vara duschad fräsch och fin!
Yes, får se om jag klarar det här då! Nu blir det världens snabbaste frukost hehe..Klara färdiga gåååååååååååååå höhö

PUSS









Juste, frågorna från frågestunden - Jag lovar att om kommer upp imorgon (a)!

Party ikväll

Kategori: Allmänt

Tja bloggen!
Läget? Här är det underbart! Jag är taggad för ikväll, det blir party! Vår kära vän Binta ska firas wuhu :D
Itman va här för en stunds sen hahaha så jävla skön, hon vahär i 10 minuter och prata som att hon var här i 2 timmar hahaha..nu är iallfall Mirna o Nina här och låter mig inte vara ifred nu..eller Mirna låter mig inte va ifred rättare sagt, Nina går omkring med hörlurar :S hahah hon e weird! Jaja nu blir det förfest at my place..hoppas Mirna och Nina slutar bråka bara..dom sitter här bak och bråkar hahaha, alla e konstiga idag! Jaja nu blir det fix och goa drinkar!!

Kanske hinner slänga in kvällens outfit ikväll (lovar inget hehe..)
Ha en dunderbra kväll ikväll iallafall hihi <3

PUSS!

Fredag den 13:de

Kategori: Allmänt

Hallå hallåååså peeps ;D
Gick inte att blogga igår på natten när jag kom hem så jag skippa det och kommer med ett inlägg nu istället hehe ;P
Vaknade runt 10 idag, icke bra haha..ville sova ut som solen sken igenom rakt i mitt ansikte så jag var tvungen..om det hade vart vår så skulle jag bli jätteglad men nu vet jag ändå att solen bara luras, ja vet att det fortfarande är svinkallt ute tyvärr =(

Jaja, måste snart in till stan iallafall, ska fixa lite grejer sen ska jag nog träna, inte tränat på länge fastän det var meningen att vi skulle "träna ihjäl oss" under lovet..plugga skulle jag också, men hinner fan inte idag..och vem pluggar på alla hjärtans dag? haha bortförklaringar bortförklaringar..yeeeeah whateva nu måste jag iväg och käka frukost iallafall!

Hörs när jag är tillbaks! KISSS


Shit jag börjar bli riktigt dålig med det här o ta kort! Här kommer de fåtal bilder vi tog igår iallafall..Lovar att ta massa kort ikväll! Eller ska försöka iallafall (a)

Nina och Itman

Kommer inte riktigt ihåg va dom försökte göra hahaha

Amir råkade få Itmans vantar i ögat och gnällde om det heeela vägen hem hahaha..

Valkyria

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! Läget?
Själv mår jag gött! Blev ingen solning, ingen av oss orkade. Men käk blev det iallafall, kycklingfilé med potatisklyftor och allt va det va! Mumsigt! Efter det promenera vid ner till Bergakungen och köpte 6 biljetter till Valkyria som går kvart över 9! Det blir jag, Itman, Nina, Shabbu, Amir och Moner! Riktigt skoj ska det bli =) Syrran har kommit över hit också, och gav mig lite skuldkänslor "Men va taskig haha! Här kommer jag och hälsar på som gäst och du ska lämna mig ensam?" hahaha jävel, jag sa till henne att hon måste acceptera att jag har lov och måste utnyttja det till fullo hehe :P

Nej du är det bråttom, måste ut och möta folket för snart börjar filmen!

Vad ska Ni hitta på för skoj ikväll förresten?
Ha det bra! PUSS

Käk och solning

Kategori: Allmänt

Statistiska centralbyrån ringde precis och hade en undersökning via telefon med mig, frågade mig efteråt om jag skulle tänka mig och ställa upp och fortsätta göra en vidare utveckling lalala..och jag sa JA! Vad gör man inte för samhället?

Kom ut från duschen för en stund sen, I should hurry, ska ba klä på mig! Inget smink idag inte för efter att jag käkat med Nina nu blir det att sola! Måste vara bruna och fina till imon hehe..

Ha en bra dag! PUSS

Rastlös och hungrig..

Kategori: Allmänt

Jag var rastlös och hungrig tidigare så jag skicka iväg ett mess till mina kära vänner..

"Jag är SJUKT sugen på kebabtallrik (city kebab) eller potatisklyftor med kyckling (greenwich)! Ville bara att ni skulle veta det..."

Svar:

"HAHAHAHA okej ska lägga det på minnet =)"

"Mums"

"hahahahaha ja lovar jag också!!"

"Alltså. Ska vi kicka solarium sen käk?"

Tack Nina som var den ändå som tog steg 2! Hahaha nu måste jag hoppa in i duschen!
PUSS

Min Onsdags kväll

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! Sovit gott? Det har jag gjort!
Igår var jättemysigt, Mirna och Nina gick hem lite tidigare men Shabbu stanna till omkring 2 och det var hiiiimla kul! Vi hann snacka om en massa och jag hann även fixa en outfit till henne som hon ska ha på fredag! Jag börjar bli riktigt grym på det här med och fixa outfits till folk haha! Mirna fråga mig flera gånger igår vad hon ska ha på sig så jag håller på och funderar nu haha..kommer nog på något snart!
Iallafall när Shabbu gick hem kom jag och broshan på att vi bara ätit frukost och hell no att ja ska upp o laga mat så vi stoppa in en pizza i ugnen och käka ihjäl oss, sen glodde vi på TV, tjötade en hel del och skrattade en massa haha, tills min bror undrade varför jag plågade mig själv genom att försöka hålla mig vaken? "Gå o lägg dig istället haha" och då kom jag på att jag faktist FÅR sova hahaha, så jag gick och la mig vid 4-5 tror ja, och så vakna jag för ungefär en halvtimma sidan, syrran ringde och sa att hon sover över här hemma ikväll..vet inte va som händer idag faktist..vi ska ju träffa vår personliga tränare idag men..jag har mer lust för bio! Vi skulle ju träffa våra kära vänner Amir och Moner under veckan men inte gjort det ännu och imon kan vi ju inte och på Lördag ska jag ju fira Alla hjärtans dag med Itman hihi..påtal om Itman, hon hade deckat igår o inte kunnat komma till mig, och så satt vi och messa sen och hade sjukaste samtalsämnet och jag försökte få henne att smita hemifrån och komma till mig och nu när jag tittar på våra mess så bestod det mesta utav "HAHAHAAHAHA HAHAHAAHAH" hahaha fy, alltid lika kul med Itman, ute inne sms msn telefon whatever haha, bäst är min nöt! <3

Jaaaa, nu ska jag käka frukost..crunchy müslis med jordgubbssmak! M.U.M.S!

Hörs senare, puss!

Chill at my place

Kategori: Allmänt

Tjuuhu bitchez! Whats going on? Själv sitter jag här med tjejerna och käkar popcorn och dricker (min favorit) fanta exotic! Va i stan förut med tjejerna en liten stund sen gick jag iväg en stund till farmor där jag höll på och somna men vakna av att jag fick ett sms av Mirna som var påväg till mig så hem var det och nu sitter vi här allihopp och har det mysigt! Snart kommer Shabbu också hihi kul, massa gossip blir det ikväll!

Hörs senare, puss!

Idag fyller vår gamla vän Binta 18 år!! Wuhu stort grattiiiiiiiiis ;D

På fredag blir det röjjjj!

Gårdagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Vi var snyggt klädda igår måste jag faktist säga (ingen nyhet direkt men aa haha) ;)



Jag hade på mig mina lacktights, svart body, min new york oversize-tshirt, mina älsklings-skor, massa stora smycken och på det hade jag min svarta (fusk)päls!! Till det hade jag stort hår och sotiga ögon! Snyggt va?

yäyä, pussss lovers

Gårdagen!

Kategori: Allmänt

Ohhh kvällen kunde seriöst inte bli mer lyckad!! Så himla bra musik och så jääkla skoj! Hann tyvärr aldrig lägga in "kvällens outfit" igår..hann inte ens ta kort på det haha så jag tog lite sletna kort när jag kom hem som jag slänger in sen..Började iallafall med att vi satt och förfesta här hos mig med nina geti petros och nikola, rökte vattenpipa, åt lite gott och drack goa drinkar, sedan gav vi oss iväg och mötte shabbu och gänget på hållplatsen och drog till platsen, där flippa vi över helt haha, men på house-partyn så måste man ju flippa över förfan? Synd att vi bara tog typ 2 kort haha!! Kamera var faktist dt sista ja tänkte på haha och som syrran sa "Då måste ni veeerkligen haft riktigt skoj" och så var fallet också haha..
Träffa massa kompisar där också, gamla klasskamrater och grejer och några från jobbet o så, var askul och se vissa människor i en sån miljö hahaha..nej men vi var iallafall där till runt 3 sen drog vi till Tintin för och nattäta, där joina dutcha och hans flickvän också oss o så kom shabbu o alla efter en stund och så satt vi där och åt och tjöta och grejer och sen skulle vi dra hem, nina bor ju i stan så hon stack o shabbu o dom stanna i tintin, dutchas flickvän stack och efter en stund stack han med så det var bara vi 4 kvar och då passa vi på att snacka lite skit om folk där och så hahaha sköna snubbar..nej men sen ringde vi en taxi hem och var hemma typ 5 då jag drack en liter vatten, tvätta bort mitt smink och decka i sängen direkt haha..

Och nu..Nikola föreslog igår att vi skulle upp idag och dra in en turbostädning haha, städa upp allting efterigår och göra det fint (han o petros sov över) och nu är klockan 2, hemmet är helt städat och dom SOVER! Jävla geeks haha fick ta hand om allting själv!
Jaja, nu tänkte jag hoppa in i duschen, börja göra mig iordning laga lite frukost och väcka killarna sen ska jag iväg till stan med tjejerna, vi ska nog runt lite och sen sätta oss på ett fick för vi har massa och tjöta om haha fast först kommer nog Itman hit, bråttom! PUSS


Förfesten var asmysig!

Houseparty på Hard Rock!

Nina och Getoar

Nikola

Petros och jag på hemvägen

Killarna, haha petros ditt sjuke fan!

Party party

Kategori: Allmänt

Detta är jag och Nina just nu hahaha..


ofixade och osminkade sitter vi här och chillar haha..vi skulle vart klara för länge sen och börjat förfesta nu men sega som vi är så ja..hehe, shabbu är också snart här! Nikola och Getoar är på plats och snart kommer väl antagligen resten, blir inte så många trots allt! Lika bra det, alltid roligare när man känner alla ;P

Nu måste jag verkligen börja fixa mig innan Nina tjötar hål i skallen på mig..slänger in kvällens outfit innan jag drar!
PUSS

Stress

Kategori: Allmänt

Ojojoj, tiden bara rinner iväg och nu är jag stressad fan, jag som lovade mig själv att inte vara det idag! Men inte mitt fel egentligen..jag spraang som bara den och bytte vagn femtio gånger för att komma i tid till utbildningen och när jag väl kom dit hade det flyttats fram en halvtimma! Döööh, fick sitta där och tjöta med mina kollegor (HAHA gud va vuxet det låter) och i mötet var vi fast i typ 2 timmar! (inte väntat!) sen promenera jag iväg med en kompis från jobbet till Hard Rock där vi mötte en annan kompis och fixa lite med biljetter och gästlista och så, sen var det banken där jag skulle fixa lite med mitt konto och sen var jag tvungen och gå in i nordstan för och kolla upp om jag kan förkorta min nya guess-klocka som jag ska få hem (dom brukar va väldigt långa när man köper dom) och det gick tydligen! Men..ush ush ush säger jag till Nordstan idag..fyy, det var helt jäkla fullproppad med massa fjortisar..dom såg verkligen ut som djur, alla i sina olika stammar stod dom också, mitt i nordstan och skrek och gapa, oh fyfan hade bara lust och blåsa bort allihoppa till tjotahejti! Såg ut som dom sålde massa sånna här biljetter till alla dessa fjortisfester, som getwet o sånt bullshit you know..jag verkligen avskyr dessa getwet lalala partys..billiga lättklädda tjejer som faller för allt och sliskiga turkar/kurder som är typ 40 år som försöker få något..bläää har man ingen självrespekt!?

Jaja, nuuu kan jag veerkligen inte sitta här och tjöta för nu kom jag precis hem och hemmet är ett bombnedslag så jag måste verkligen städa här hemma, broshan ska ha en massa folk över vid 8, Nina kommer nog snart..och Shabbu kommer efter jobbet..Itman vet jag faktist inte ens själv haha? Vi blir iallafall inte så många vi tjejerna, men ska bli jäkla kul ändå!

Ha dt bra pusshej!

Statistics Sweden

Kategori: Allmänt

Hahahaha herregud va pinsamt! Jag är med i Statistiskia centralbyrån där jag får svara på massa frågor för olika undersökningar, och dom hade tydligen inte mitt nummer och nu kom en söt äldre kvinna och ringer på där nere som kommer från Statistiska centralbyrån och börja prata där nere så jag bad henne komma upp och så står jag där i min rosa morgonrock och affrohår och ganska så nyvaken hahaha fyy, pinsamt..tur att hon var så gullig! Hon gav mig en lapp om en Trygghetsundersökning, den skulle jag läsa igenom och sen kommer en av hennes kollegor ringa mig och ta undersökning via telefon haha..visste inte att det var SÅ seriöst förrän hon nu ploppa fram utanför min dörr haha jaja hon fatta väl säkert, hon fråga ju mig direkt "sportlov?" haha ;P

Got to go <3

xoxo

Fullt upp..

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket!
mmmmmmmm va jag ÄLSKAR lov! Men aa, vem gör inte det liksom?
Idag har jag ganska fullt upp..nu ska jag äta frukost och fixa mig sen måste jag till biblioteket och lämna maaaassa böcker och efter det drar jag till jobbet där jag ska ha en ny utbildning och så köpa biljetter till ikväll. Efter det måste jag gå till banken och sätta i pengar i mitt konto och sedan ruusa hem för och städa här! Vi ska ju ha massa kompisar över ikväll, broshan och jag eftersom vi ska ut och parta ikväll så det blir riktigt kul faktist! Synd bara att jag får ta hand om städningen haha, det ser förjävligt ut här hemma faktist sen mamma åkte..ingen pallar städa, inte för att det skulle falla min bror på tanken att gå upp och städa men ja, ni fattar ;P

Nu bodde jag röra på påkarna innan jag riskerar att bli sen, hatar att stressa!
Ha en dunderbra dag så hörs vi senare babes! KISS


hahaha yes yes vi know vi är sååå barnsliga!


& jag är nog världens sämsta bloggare HAHA sorry att jag inte kommit med svaren ännu..skulle ju fan komma med dom i söndags! Men jag lovar, varje gång jag sätter mig ner för att svara på dom så är det någonting som kommer i vägen! I'll try as soon as I get time I promise (a)

lo-lo-lo-oove <3

Passion

Kategori: Allmänt




Fashion and house-music is my passion..

xoxo / your fashion-victim, your housefreak, your fashionista or your house-queen..you name it!

Love me or hate me baby you're stuck with me ;)

Nätshopping..

Kategori: Shopping


Råkade klicka hem den här snyggingen alldeles nyss..
Guess Swarovski Stone Dial Watch
Guess Swarovski Stone Dial WatchGuess Swarovski Stone Dial WatchGuess Swarovski Stone Dial Watch
But who da hell could blame me? Den är så jääävla het! Har länge suktat efter denna feta sexiga klocka i lite manligare modell av märket Guess och nu är den äntligen min..om några dagar =)
Va gött det känns..ni som känner mig vet ju hur galen jag är i stora feta klockor! Åh, nu kan jag verkligen sova gott!

Vad tycker ni peeps?

Godnatt, pusspuss!

Måndag

Kategori: Allmänt

Lalalala jag och Nina har så kul ihop. Hon gick hem för en stund sen, vi hade så jäkla skoj hahaha fyyfan, skrattade ihjäääl oss. Shabbu kunde tyvärr inte komma (din fis shabbu!) så det blev vi två..men det var effektivt (eftersom vi hitta killer-outfits) och så förlängde vi ju våra liv (med massa skratt hehe)..
Syrra klippte precis klart mitt hår..jag klippte inte min lugg! Syrran sa att jag inte bodde klippa min lugg bara för en kväll, om jag vill ha de så Ok men inte bara för en kväll.and she's right, så jag klippte bara av topparna och nu känns håret underbart!
Nu är petros och broshan o här och vi känner oss hungriga så nu blir det pizza! Mums!
Efter det ska jag nog sova, behöver mycket energi imon!



Godnatt, pusspuss!

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen! Ja, jag var tvungen och springa in till centralen för och ge syrrans hennes hemnycklar..påvägen dit ringer Itman mig i panik..hon har ju jobbintervjue på mitt jobb idag! hade totalt glömt bort det! Så hon stod där och leta efter stället haha..och ni som känner henne vet hur trög hon e när det gäller sånt haha, så hon gick vilse fastän jag stod och förklara i detaljer vilka vägar hon skulle ta osv..men slutligen hitta hon dit! Nu håller jag bara tummarna att hon klarar detta bra! 
Snart kommer syrran över för och klippa mig..tror jag ska klippa lugg igen..min lugg har ju växt en bit över ögonen och jag orkar inte med diadem-jävlar mer! Får en hemsk huvudvärk av diadem =(
Jaja, ska testa det nya shampoot och balsamet idag iallafall :D sen ska nog Nina och Shabbu komma över..skulle försöka träffa Tasch idag men vet inte om jag hinner =/ få bli en annan dag isåfall! Länge sen ja träffa min geek..Tjejerna och jag ska återigen ha av våra känd modevisningar haha..där alla har med sig sina snyggaste kläder och så mixar man alltihoppa och får fram snyggsnygga outfits! Askul haha ;D Perfekt nu till house-partyt vi ska till imon också..jag vet iofs nog redan vad jag ska på mig men nu är det upp till dom haha :D Sen fyller vår kära vän Binta år på onsdag också och då ska ju det firas med ett stor sweet-eighteen som hon själv säger haha söt =)

Nej nu fan måste jag äta frukost sen får jag äntligen sätta igång med mitt lilla hemma-spa!

Hörs senare snyggos! KISS

Gamla bilder..

Kategori: Allmänt

Här kommer fuuullt med bilder! Alla är över ett år gamla iallafall I PROMISE haha! & SKRATTA INTE!! hehe :P






Vårt gamla gäng (L) ett par stycken som fattas dock..

haha..nångång i åttan, nian skulle jag gissa på?

uush hahaha, jag lovar! jag ägde inte en egen svea-mössa och jag använde bara linser den dagen!!

Kico och jag på balen i nian!

Vår lilla efterfest efter balen..Itman, Kico och Jag

Hahaha fjortisar yes yes

Kosovo sommar 06 I think..

Montenegro sommar 06..paaartyfyllda veckor..sjukt rolig natt var detta alltså haha..

Jag och Mirna firar våra födelsedagar ihop..05 kanske?

"blonditos" som vi så fint kallade oss själva då HAHA

Shabbu Gona Nina

Shabbu, Hassoni, Jag och Nina hahaha

jag visste inte så mycket om mode på den tiden som ni ser HAHA fyy..nu förstår jag vad mamma och syrran alltid mena..

Schweiz vinter..06 maybe?

Min vackra mamma och lilla affro Gona haha (a)

Haha skööööööööööööööööön kväll..Itman, Jag och Nina

Blerina och jag i nian typ

Natascha och jag för över ett år sedan

Jag för läääänge sen haha

Lilla jag i Schweiz hos min farbror =)

Sälen i 8an haha

Första dagen i gymnasiet..Itman och jag..

Montenegro..07 eller 06? Jag typ ligger och halvsover där med Amire och Albi på mig haha

Sommar 07 i Ulqin

Sommaren 05, syrran och jag i Montenegro

Påväg till vrångö (nian), barndomsvän och jag!

Mihai och jag på avslutningen i nian

Party party i Montenegro sommar 07

Mirna och jag avslutningen i nian..




FINITOOOOOO hahaha var det kul? höhöh nu måste jag rusa!

xoxo

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon people!! Här är man pigg och glad! Det är ju för fan loooooooooov wuhu ;D
Har lust för och hoppa in i duschen och göra mig ett litet hemma-spa faktist! och det är nog precis vad jag ska göra!
Just nu har jag inte så mycket mer och säga faktist! Nu tänkte jag komma med ett Ego-inlägg faktist! Med massa bilder på mig själv under åren haha..detta är ju min gamla dator..eller för ett år sen krascha internet ner på denna och eftersom vi hade en annan så pallade ingen ta sig an o fixa..vi trodde det var fel på datan men kabeln var tydligen bara skadad, så nu är typ alla bilder här över ett år gamla ungefär..så ni ska få se lite gamla bilder på mig o mina vänner hihi =)

Puss lovers

Godnatt

Kategori: Allmänt

Halloooo, ja eftersom jag sitter här och bloggar 20 i 1 så förstår ni nog att jag aldrig sov över hos farmor! Gick dit, åt pannkakor tittade på TV, åt hennes goa hemmalagade kakor och hade det mysigt! Men så vips ett telefonsamtal med Natascha i över en timme så dog mina batterier, och vi va ju mitt i något intressant så jag var ju tvungen och springa hem för o ladda mobilen hehe..bestämde och gå över en annan dag istället..iallafall, askul och snacka med tasch..vi satt och tyckte synd om våra copycats som inte har någon egen fantasi haha stackars små flickor..tycker det är rent av tragiskt när folk ska härmas..hur kan man med sig själv! haha pinsamma människor..jaja här hemma har jag städat i mitt rum lite och suttit framför datorn bara..känns underbart att bara kunna chiiiiiiiiiillla!! jag är nog latast i världen haha..nu ska jag maila min (förhoppningsvis) framtida skola för och få hem en ansöksningsblankett..oh nu är det påriktigt!! Fan va sköönt..tänk om jag fortfrande bloggar då (vilket jag säkert gör!) va kul, då ska jag dela med mig av allt i L.A!! wuhu haha ;D

Nu ska jag sitta här ett tag till och tjattra vidare med Shabbu eller så blir det film..får se haha, godnatt iallafall! frågorna svarar jag på imon! KISS

Marabou

Kategori: Allmänt

Efter att ha pratat med mamma i tel får jag ett sms av henne:

Mami: Vill ni att jag ska berätta vart det finns Marabou..
Jag: Hahaha jag vet redan vart dom finns ;)
Mami: HA HA, jag har bytt plats ;)
Gona: VA! Vart är dom då...

Hahaha så skööön mamsen e asså <3


Syrran, mamsen och jag med min kinesiska boll på huvudet haha ;P

Leeedig =)

Kategori: Allmänt

Va skööööööönt, jag slapp jobba! Jag gick ditt och stod och skämta i 20 min med min coach sen fick jag dra! Eftersom dom lagt ner mitt projekt hade jag ju inte så mycket och göra där, så nu ska jag tillbax på Tisdag halv 2 på en ny utbildning..nu ska jag sälja mobilt bredband! Yes haha, säljer jag en per timme får jag typ 200 i timmen och det tackar man inte direkt nej till ellerhur? haha härligt, hoppas jag kan sälja nu bara ;D
Jag har iallafall tatt-förlåt Mirna-TAGIT ledigt från jobbet hela nästa vecka, sportlovet ska vara skol-fritt och jobb-fritt enligt mig!! Okej kanske inte plugg-fritt eftersom jag har massa saker hängades efter mig men då ska jag fan inte jobba iallafall haha ;P

Iallafall eftersom det inte blev något jobb skuttade jag runt lite på stan och fick lite shoppat (som ni såg i förgående inlägg) och nu ska jag snart över till farmor för hon ska laga pannkakor till mig!
Först ska jag bara chilla lite ;D


Glöm inte att ställa frågor till frågestunden som tar slut inatt  hihi ;D

PUSS

Söndags-shopping!

Kategori: Shopping


Eftersom min kamera inte är hemma för tillfälligt så får dagens shopping bli i webbcam bilder istället!


Köpte någonting som var nödvändigt..


..sen köpte jag någonting som jag fastna för..jag har ju tidigare köpt AROMA Scented Candle (harmony) och den doftar helt underbart! och idag så såg jag att det även finns AROMA Incense Sticks (harmony) så jag var ju bara tvungen! Luktar himmelsk kanel..mums!


Sen så köpte även AUSSIE's hårprodukter! Ja har hört så himla mycket om dom, att dom är rena rama miraklet och då var ju Gona självklart tvungen och testa! Jag tog en 3 MINUTE MIRACLE Reconstructor ( Deep conditioner for damaged hair) som alltså verkligen hjälper till på djupet för riktigt skadat hår och så tog jag en MIRACLE MOIST SHAMPOO (for hair that's dry/damaged/a bit unhappy) och eftersom mitt hår känns rätt så slitet så är detta perfekt! Jag återkommer med resultatet..



Såhär beskrivs dom någonstans på internet iallafall:
"Den sägs vara en helt ny magisk hårprodukt som har gjort succé i England. En av Englands legender inom hårkurer, en ikon som funnits i 30 år men som först från februari lanseras i Sverige. Vogue i England älskar den."

Är verkligen glad över mina inköp wuhu ;D

xoxo

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgooon Sweden :D
Haha ja är så misslyckad va.. ja sa att jag skulle kolla film nångång runt 12? Jag tittade film 4..haha och somna då såklart! Fastnade här framför datorn i fyra jäkla timmar..pratade framtid (som vanligt haha) men en gammal vän, han ska också ner till samma skola så vi gjorde planer och grejer hahaha ;D

Nu ska jag strax iväg till jobbet, ska bara äta bullar och saft till frukost först!
Hinner inte så mycket mer, måste fan ta på mig också haha, hörs ikväll!
PUSS

 | FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER HELA HELGEN! |

Lördags-kväll!

Kategori: Allmänt

Oh vilken skön kväll det blev tillsammans! Blev dock inget bad, jag o Mirna hade en tävling om vem som kunde duscha snabbast istället, och jag vann (såklart) överlägset! Haha mobbade vi är..sen började jag iallafall laga middagen, blev pasta med köttbullar e uuunderbar sås och philadelphia, min specialitet (och typ det ända jag kan laga) haha..men jag känner mig så stolt när jag står där och har koll på tre plättor på spisen..känner mig..vuxen? ansvarfull o så ni vet hehe..broshan och jag satt och åt tjöta och titta på TV sen fönade jag mitt hår hårt och plattade det, så skönt o slippa göra det imon! Efter det dega jag bara framför TVn..nu hade jag tänkt och utforska min systers garderob lite..kanske hittar man något kul att ta på sig på någon fest nästa vecka! Fan..lånade ut kamera till syrran..har verklgen lust o fixa till mig och klicka till lite kort haha..jaja, efter min lilla fashionshow här så blir det film, ben&jerrys and cookies! Mammut, Låt den rätte komma in och Changeling har jag o välja mellan..hmm vilken ska jag ta?

Juste,glömde nästan. Gick aldrig över till farm tyvärr..när kom ut ur duschen och drog på mig pyjamas blev det ganska sent plus att jag fortfarande skulle laga mat så jag ringde farmor för att hon skulle komma över hit istället men hon låg också i pyjamas så hon palla inte heller haha så vi bestämde att jag sover över där imorgon!

åååååå ja måste säga, ja blir galen! har lagt youtube som min framsida och det första jag alltid knapprar in på "Sök" nu för tiden är "'90's hits", "90's pop", "90's house" osv haha asså sjukt bra låtar! Älskar låtarna då..nu känns allt så likadant..eller känns inte som något speciellt så..men när jag lyssnar på dessa gamla låtar blir jag helt taggad o sugen på att parta!

Nej fan nu drar jag innan jag slänger in mitt tangetbord i väggen..så jävla trög!!

Godnatt gott folk, ha en underbar lördags-natt hehe puss!

Chill-kväll

Kategori: Allmänt

Vi är så duktigaaaaa!! Där stod vi och svettades i gymmet med våra coola hörlurar och va i våra egna världar hehe..glömde strecha gjorde jag också, nice Gona haha..ska nog strecha här hemma nu..sen ska jag ta mig ett baaad och bara chilla! Vi tänkte dra på BIO ikväll men fanns inga bra filmer så vi bestämde att dra dit en annan kväll! Lika bra det för jag hade verkligen lust för o bara softa idag, ni vet en sån där kväll där man bara vill vara ensam? Mirna hade också planerat in en sån så ja dt blev ändå bra till slut hehe..Ska ladda ner lite filmer ikväll och sitta och äta Ben&Jerry's - yes I love ;D
Fast först ska jag då som sagt bada sen ska jag laga middag, är så sjuuukt sugen på pasta! Efter det ska jag nog gå över till farmor en stund och dricka te hehe, hon har ringt mig flera gånger nu och ja har aldrig tid så nu ska jag fan ta min rumpa dit! (vi bor ju trots allt i samma gård!)

Oj! Noppra ögonbrynen måste jag också göra, oh gosh they look terrible :|

Yeye whaaaaaaatevaa nu ska Gona koppla av! Hörs senare, under tiden kan ni fortsätta ställa frågor till min frågestund =)

PUSS

Min fredagskväll

Kategori: Allmänt

Heej och godmorgon alla små barn hehe..tråkig jag är haha..nej men har ni sovit gott? Det har jag! Nina sov över här igår och vi planera att lägga oss ganska tidigt för och orka med träningen ida o så men aa vi somna väl nångång efter 4 haha så typiskt..det var asskoj iallafall, Mirna och Nina va här och vi chilla, rökte vattenpipa och åt massa gott och tjöööta som fan! Sen kom Petros och Geti hem också och vi skratta o skoja som vanligt, sen runt 12 blev Mirna sömnig (som vanligt haha) så hon gick hem och killarna stack så jag o Nina blev ensamma, aa va gjorde vi..frågan är va vi inte gjorde hahaha..men olyckligtvis tog vi väääldigt få bilder =/
Ja, nina stack iallafall hem för en stund sen för och fixa lite grejer och snart åker jag o Mirna in till stan o möter henne igen, vi ska nämligen träääna ihjäl oss idag har vi bestämt haha, och sen ska jag nog sola, insåg igår hur jäkla vit jag är hahaha ush!
och på jobbet blev jag pajad av min coach också..
Coach: Gona har du solat :S?
Jag: Nej, jag...
Coach: GÖR DET!

HAHAHAA fyy och jag tänkte precis säga "jag är naturligt gyllende brun" HAHAHAHA (skämt ja lovar!)

Yeye whatever nu måste jag packa väskan och så har killarna vaknat så få gå o mobba dom lite nu hehe ;P

KISSSS




 | FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER HELA HELGEN! |

Gårdagens shopping

Kategori: Shopping

Detta fick jag med mig hem igår..

 
 
Stora fina ringar från H&M
 

Snygg och skön tröja från Weekday
 
 
aa behöver jag ens säga något? hihi från Weekday den med =)

xoxo

Bye bye fashion week

Kategori: Allmänt

Nooooo blev inge jäkla Danmark =( Otur som vi har fanns INGA biljetter kvar, varken tåg buss eller båt, smarta som vi är tänkte vi att äh vi drar dit runt 5-6 och så köper vi biljetter på plats, yeah good luck with that haha. Igår fick vi panik runt 11 på kvällen och bestämde oss för att åka in till Centralstationen då istället och boka biljett, vi hitta ingenstans på internet så vi tänkte att det är lättare att hitta på plats, så vi drog ner till Centralen typ 12 på natten för och leta biljett, svinkallt men va gör man inte för o få åka på fashion week! Meeen icke sa nicke, överallt var det slutsålt för så tidigt på dagen, och modemässan vi hade biljetter till började 10 så senare kunde vi inte åka..Men om jag ska vara helt ärlig känns det inte jättesurt, för vi hade ändå askul igår kväll i lägenheten, pratade minnen av våra galna resor vi haft till Kosovo och Montenegro o så..o man kan ändå inte shoppa på modemässan så vafan skitsamma (försöker få mig själv o må bättre haha) men vi bestämde iallafall att dra till Köpenhamn någon annan gång bara för skojs skull..Och så är det väl snart fashionweek i Stockholm väl? Och då kanske man kan dra dit istället! Jag ääälskar Sthlm =)
Iallafall, Behare och Amire åkte iallafall iväg, dom hade redan förbokade biljetter av deras butik så dom bitcherna åkte haha, men dom lovade att ha tråkigt så det är lungt hehe..

Fast idag hade jag och syrran ändå en syster-dag hehe..när jag gick upp runt 11 så var hon redan vaken och satt där i morgonrock med ansiktsmask och grejer, hon var ovanligt pigg och hade stigit upp 9 och dratt till centralen och köpt biljetter till Helsingborg! Iallafall jag hoppade också in i duschen direkt och drog på med mask och grejer, sen åt vi en mysig liten frukost och fixade oss sedan bar det av mot stan, tröstshoppade lite och tröståt på Mäci haha..efter några timmar vinka jag av syrran sedan mötte jag upp Mirna och Nina för en till liten shoppingrunda (eftersom jag låna ut kameran till syrran så får ni bilder på shoppingen senare) sen satte vi oss på Fröken i någon timma eller två och tjöta och nu är jag hemma! Snart ska tjejerna komma över, vi ska sitta här och mysa med vattenpipa och allt va det är! Fira att det är loooov nu hehe =)
Juste, fick syrran lägenhetsnycklar också, om jag ville över dit med kompisar, gullig hon är! Så under helgen kanske det blir att vi hänger där någon kväll, kuuul =)

JUSTE! Idag är det absolut ingen vanlig dag för idag är det Bekims födelsedaaaaaaaag!! wuhuu :D Världens bästa morbror fyller ju år idag! Messade honom igår efter tolv och fick värsta gulliga sms:et tillbaka "Jag älskar dig mer, flm (=förkortning på Tack på albanska), min favorit e du!" fan va sånt värmer! Blev så glad va =)
Nej men GRATTIS GRATTIS GRATTIS BEKIM! (vet att du läser min blogg flitigt)


Hittar ingen annan bild nu så det får bli en bild jag lagt upp tidigare också haha, bild från när Kosovo blev självständigt! Bekim till höger och storebror Getoar till vänster =)


FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER HELA HELGEN!

Puss

Frågestund!

Kategori: Allmänt

Hellu! Nu har mamma och lillebror åkt iväg och it's all empty at home..tur att jag inte sover hemma ikväll! Detta blir nog mitt sista inlägg tills på Lördag! Eftersom imorgon drar jag iväg till Fashion Week i Köpenhamn! Oh va jag längtar! Nu tänkte packa lite nu sen har jag ett bankärende att klara upp, efter jobbet drar jag direkt till Linné hem till geeksen..kommer nog bli sent inatt, alltid så när det är vi fyra hehe..

Men iallafall, eftersom jag antagligen inte kommer kunna uppdatera imorgon så tänkte jag köra med en frågestund maybe? Fram till Lördag så kan ni fråga mig vaaad ni vill och så svarar jag på Lördag! Om ni vill vara anonyma så kan ni alltid maila mig era frågor på [email protected] =) annars kan ni ju kommentera men låta bli att fylla i fälten men det blir ju lite tråkigt :P men jaja, Fråga på nu om det är något ni undrar över!


Ville passa på och gratta min kära farmor också som fyller år idag! Hurra hurra hurraaaaaaa wihuu :D
Ska snabbt över till henne och ge henne en puss innan jag drar in till stan!


PUSSS!!


Bjussar på en bild från balen i nian =) Gzim & Jag


PS. JAG LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTERAR PÅ LÖRDAG, HINNER TYVÄRR INTE NU! PUSS

Beyonce

Kategori: Allmänt

Jag har gått och kärat ner mig i Beyonce's låt Hello! Åh den e så jäkla bra! Hon är sååå grym, vilken tur att jag ska se henne snart wuhu 11 maj! :D

Enjoy!

La Shöpping

Kategori: Shopping

Sorry! JAg glömde totalt att jag skulle visa grejerna hehe..Här kommer dom iallafall!


Nitarna jag köpte..Och lite av skinnjackan jag fick (som jag glömde visa) i present av syrran när vi va i Schweiz =)


Från Zara och Noa Noa..Snygga va!? Tack så mycket Mami! <3

Nu ska jag sova! Godnatt, puss!

Heeey bitchez

Kategori: Allmänt

Hallå bloggen!
Softat tillräckligt idag eller? Själv kom jag hem från jobbet för någon timme sen..gick hem tidigare idag pallade inte haha. Sålde asbra men så tröttna jag bara! Dom ska lägga ner vårt projekt nu också så nu vet ja inte riktigt vart jag tar vägen på söndag men ah whata hell får se haha. Blev erbjuden och sitta på ett annat, där jag kan tjäna feeeta pengar men vettefan allså, känns så stor press fan haha och där e man ganska självständiga, jag gillar skoja till det på jobbet o va lite oseriös o så men aa haha jag får se =)

Här är iallafall Alba och Behare på besök..skulle äta (såklart) och hämta lite grejer haha, mamma hade lagat pite som dom fick ta med..dom är inga större talanger i köket hehe..Men nu ska dom iallafall precis dra, dom har typ tusen väskor haha..imorgon går jag över dit och sover, ska bli asskoj! Perfekt start på lovet! Vet inte riktigt om jag kommer hem på fredag natt eller lördag morgon men får se..syrran ska iallafall nog stanna i Helsingborg på vägen på någon fest så vi vet inte så mycket än haha, ganska spontana av oss är vi.

Juste, mamma hade shoppat till mig idag igen haha, min mamma är så gullig! En jäättefin väst från (hennes favoritaffär) Noa Noa, hon köpte en till sig själv och jag tyckte den var så himla fin så hon hade köpt en till mig med, sen så hade hon köpt en bastopp från Zara också, snyggt =) Själv köpte jag lite nitar idag, tänkte göra om en av mina skinnjackor..den som är fake, från H&M you know..Alla har ju dom så jag tänkte göra min lite speciell hehe, jag är så kreativ va ;P Men har inte riktigt bestämt mig hur och var på jackan jag ska placera dom men we'll see about that =)

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och hela den processen you know sen ska jag hoppa i säng och titta på TV medans jag läser min engelska-läxa till imorgon! Vi ska läsa lite Romeo & Julia hihi I like :D

Godnatt på er snyggingar!
PUSS


äääääälskar dom, så himla vackra båda två..

Klant

Kategori: Allmänt

Haha jag är så mobbad..städade runt i hela huset och sen var jag så uttråkad så jag gick in i duschen, fastän jag duschade imorse..ja, alltså när jag har tråkigt och det inte finns någonting och göra så brukar jag hoppa in i duschen och stå där i typ en timme haha..men ja, iallafall jag hade bara tänk duscha kroppen eftersom jag tvättade mitt hår igår, men så tappar ju jag såklart den där, vafan heter det..haha duschmunstycke eller whatever så sprutar det åt alla håll så ja tänkte whata hell..lika bra det för jag älskar vara helt nyduschad och fräsch, älskar den känslan hehe..så nu har jag smörjt in mig i papaya bodybutter, lagt i produkter i mitt hår för skydd mot värme och glans, tatt på en mjukisdress och lagt på mascara..o nu tänkte jag laga lite mat! Lillebror kom också hem för en stund sen så det blir sen lunch för 2..måste vara extra super gullig mot broshan idag eftersom han åker imorgon och sen när jag saknar honom vill ja inte ångra att jag var taskig mot han haha..
Först blir det föna håret...åh orka! haha HATAR att föna håret menmen..talk to you guys later, love!

xoxo

Onsdag

Kategori: Allmänt

Fyyyyfan va onödigt! Jag kunde legat hemma i sängen istället..vi gjorde typ INGENTING, eller lite gjorde vi då men dom få punkterna vi hade kvar kunde vi inte göra förrens genomgången imorgon..så ja hann knappt sitta där i en timma innan jag vände hem igen..blää!! Men någonting gott kom ur det hela ändå! Jag träffa min gamla mellanstadie-lärare på min skola! Hon stod där inne och hon ba "NÄMEN KOLLA, MARIGONA!! KÄNNER DU IGEN MIG??" jag kände igen henne direkt, kunde inte sätta fingret på vad hon hette (är väldigt dålig på namn) men ja kände igen henne! Hon va så söt, hon sa tusen gånger hur glad hon var över att se mig..påväg mot bussen prata vi en hel del..hon var där med sin kollega för att utbilda våra lärare haha, kul att min mellanstadielärare utbildar mina gymnasielärare hahaha lät roligt tyckte jag..men iallafall, hon sa också att hon var så glad att se mig där, hon var stolt över mig hehe, hon sa "gud va glad jag blir o se dig här på donner, för jag vet ju vad för poäng som krävs för att börja här!" så blinka hon med ögat till mig haha sötaste, och jag kände mig så braaaa (jag går ju trots allt i en av Göteborgs bästa skolor, lite stolt får jag ändå va ;D) sen prata vi om Itman också o Sanet..oh vilken nostalgi..hon hade inte glömt namnen på någon i min familj, frågade hur alla mådde osv..fan, jag saknar mellanstadiet..och definitivt högstadiet!! Folk tycker att man ska ta vara på gymnasie-tiderna, jag personligen tycker att man ska ta vara på högstadie-tiderna..fyfan va kul vi hade då!

Aja, nu tänkte jag fixa lite i köket..ser ut som ett bombnedslag eftersom mamma är iväg hos doktorn idag hehe..Sen ska jag nog laga lite lunch och ligga och titta på TV!
Ikväll jobbar jag sorgligt nog, menmen kanske händer något skoj där idag =) Ville gå på bio ikväll eftersom jag fick en sånhär biobiljett som går ut idag av Mirna..men ingen jävel vill med på bio idag ju! Tråkmånsar haha ;P
Imorgon slutar jag efter lunch. runt 12 nångång!!! wihuu..mitt lov börjar alltså om mindre än 23 timmar!! hahaha gud vilken tönt jag är..nej men imon blir skoj, då ska jag över till linne och sova över hos geeksen för på fredag ska vi upp tiiiiiiiidigt och ta tåget till FASHION WEEK IN COPENHAGEN, fyyfan va skoj =))

Hörs senare, kisss!

1 skoldag kvar!

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon alla snygga människor där ute ;D
Sovit gott? Själv kunde jag fått sova nåååågra timmar till..jag behövde verkligen det faktist, men tyärr, upp och hoppa och till skolan är det för min del..Ska jobba lite ekonomi bara sen är jag fri igen hehe..sen är det Torsdag imorgon, SISTA skoldagen!! Sen är det looooooooov, wuhu :D Fyfan va skönt! Lite tråkigt att det bara är jag och storebror hemma men det är lugnt vi ska nog klara oss haha :P, Ja detta är ju dom flestas dröm, att få vara ensama hemma under ett lov, men vi har en ganska stor lägenhet och är vana vid den är fylld och att det alltid är massa ljud överallt och alla TVn är på och skratt och tjöt och grejer..så nu, ja tråkigt hehe..Men vi ska ändå hitta på en massa grejer på lovet så då hinner man väl antagligen inte va hemma så mycket ändå ;P

Nu ska jag strax iväg till skolan med mina nya coola headphones eller va man nu säger hehe..Broshan och Nina fick in massaaa låtar i den igårkväll så nu e den fullproppad med house, oh va härligt! Jag var så trött på min ipod, hade fan inte bytt låtar på den i ett år, itunes är för komplicerat för mig haha..

Jaja, ha en underbar dag babes! PUSSS

Min humor är på topp såhär dax

Kategori: Allmänt

Jag tycker sånt här är askul..

skriv ditt namn med lillfingret; marigona
skriv ditt namn med armbågen; msssafrikgolnas
skriv ditt namn med pannan; m, sdtgfrihgiknhjds
skriv ditt namn med näsan; ma4igona
skriv ditt namn med tänderna: m qz4 4  9bvt 0 z
skriv ditt namn med örat: . ,nbgfdecfhbh  vfbh  xh
skriv ditt namn med hälen: mmmarigtojnjas
skriv ditt namn med foten; m az<ftrihgoänmzza


HAHAHA askul! inte så kul och sätta tänderna i ett äckligt tangetbord (tangetbord är ju himla äckliga egentligen) men va gör man inte för att få sig ett gott skratt!? HAHAHA

Godnatt ja behöver sömn som ni kanske märker hehe..PUSS!

Yeeeeeeeeay

Kategori: Shopping

Titta vad jag fick av världens bästa Nina idag!!!


 
Snor dom två sista bilderna från hennes blogg hihi..


Jaaa! Det var dom jag prata om igår! Trådlösa hörlurar! Så himla balla är dom!! Tack Nina baby!
Hon har ett par liggandes hemma nu eftersom hennes kusin jobbar på dess fabrik, tror hon har dom till Salu för typ 400 (dom kostar 800 i butik) men ni kan ju alltid kontakta henne på
[email protected] =)


Förövrigt så köpte jag den här snygga halsduken på Gina..

I like..


Nu ska jag lägga in lite låtar på min nya älskling! Godnatt babes!

xoxo

Vill man, så kan man!

Kategori: Allmänt

Asså jag vet inte vad det är med mig! Orkar inte blogga alls! Ush, denna bloggtorka ska boort såfort det blir sportlov I swear =)
Idag var iallafall jag, Itman och Totto på en utlandsstudie-mässa på SAS hotell och jag måste säga att efter varje sån här mässa jag går på så lär jag mig någonting nytt! Dom är så himla bra! Pratade lite med olika människor och så kom en riktig sköön amerikan fram till oss och ba "why aren't you girls up there walking that runway" (det var massa projekt som visades så det var några misslyckade "modeller" som gick på en catwalk) haha och vi står där och asgarvar med värsta smilit och I was like "we wish" o han ba hahaha "no, why do you wish? you would do a hell off lot better job then those!" ahaha såå jävla skön. Jag älskar amerikaner, dom är bäst!

Vi fick ha sånna här töntiga nummerlappar på oss haha ;P

På tal om amerikaner..idag på jobbet hade vi en vild diskussion om min framtid, hela stället tog av sig sina hörlurar (telefonjobb) och plötsligt slank alla in i diskussionen..asså ja HATAR när folk kör med den här "ja var också sån, men sen jag insåg dt inte så lätt lalal" "dröm vidare" "vänta tills du blir äldre du kmr se du kmr inte vilja åka längre" MEN FUCK OFF HELT ÄRLIGT!! Jag brukar inte vilja ta fram min kaxiga sida med meningen men när sånna här människor dyker upp jag blir så arg! Satt en tjej där ett år äldre än mig och ba "men ååh när jag gick i tvåan va ja också sån men nu i trean ja ändra mig lalala du kommer ändra dig" assså ja höll på o flippa över faktist. Tänkte ba Vafan, bara för att ni är misslyckade dumhuvuden som inte vågar följa sina drömmar så försök inte trycka ner mig!! Vem fan bryr sig att du också va som ja när du gick i tvåan? Du är ju svagare än mig, du vågar inte drömma stort, du är helt enkelt en fegis som inte vågar vidga dina vyer. Och massa andra där stod och tjöta bara, en sa "om ja vill bli pilot nu ja kan inte bara bli" han är lika gammal som jag, jag sa till honom det fan klart du kan bli! Om du går in för det helhjärtat så klarar du det! och våran coach was like man måste vara realistisk i sina drömmar jag vill dra till månen men jag kan inte..o ja sa samma sak "DU KAN åka till månen, om du verkligen vill" för det kan han ju! Så länge det är möjligt så går det! Ja menar om du vill sitta på moln så kommer det ju inte gå för att det är omöjligt men att åka till månen, det har man ju gjort, så det ÄR möjligt!
För jag anser att det är så, vill man något helhjärtat så kan man klara det! När jag var klar med min föreläsning så sluta det med att alla hade den inställningen hahaha, alla ba ja det är fan sant lalal..asså det är en sak att påverka yngre, men när man lyckas göra det på äldre då känns det fan bra!

Iallafall, på tal om jobbet nu då så blev jag bjuden på väääärsta festen på Hard Rock nu på lovettttt, HOUSEPARTY!!! Fyyfan, och GRATIS DRICKA!! Yeah, snacka om vilt..och killarna som organiserar den var värsta på och jaaa du måste komma lalala, och jag var också på tills jag kom på att jag bara är 17 HAHAHA!! Ja, jag glömde att jag faktist är toooo little, så synd :( ville veeerkligen gå..dom stod där och fundera och fundera på om jag likna någon (låna legg)..tror inte dom kom på någon tyvärr hehe =/
Menmen..får göra massa annat roligt på lovet så jag slipper tänka på att jag missar det där!

Efter mässan blev det lite shopping och så träffa vi Mirna och efter en stund Nina och chilla lite med dom sen stack dom hem och vi satte oss på mäci för att Itman skulle ringa till mitt jobb för en intervjue haha, and she nailed it! Hon ska på intervjue på måndag!!! Jag håller tummarna här va! Men där satt vi iallafall i någon timme eller två sen blev det en liten shoppingrunda och sedan var jag iväg till jobbet, där var det då chill och ganska roligt ändå faktist..när jag kom hem såg jag att min söta mamma städat mitt rum och bytt lakan och grejer haha vilket innebar att jag var tvungen och hoppa in i duschen direkt, så nu sitter jag här, fräsch och mätt! Ska snart lägga mig..ska till skolan imorgon och träffa min ekonomi-grupp, vi har ett stort arbete om marknadsföring som ska in snart och vi har lite kvar och göra =)

I nästa inlägg kommer lite skoj! Puss

Mässa!

Kategori: Allmänt

Suttit och tittat igenom H&Ms kollektioner nu och jag är hungrig efter shopping haha..vill ha något nytt NU! Fastna för tre par skor som var S.N.Y.G.G.A!! Och den där jeansjackan också ni vet! Gaaah, får gå till stan och leta nu!!

Efter det ska jag och Itman på mässa om utlandsstudier! Vi går på typ alla utlandsstudier i Göteborg haha, har blivit som en grej nu..jag har massa påsar fyllda hemma om information om olika skolor i USA :D!

Wish us luck!! KISSSSS

Måndag

Kategori: Allmänt

Auch, bloggtorka på hög nivå..kom hem för ett tag sen men inte haft något speciellt att skriva imon..pallade inte! Men var tvungen och skriva ihop ett inlägg till mina trogna läsare ändå!

Jag och Nina tränade riktigt hårt idag! Shit, tog hårt på en men var riktigt glad efteråt! Vi hann skvallra en del också men vi hann inte "catcha up" helt så vi bestämde att ses till helgen hehe =) Blev så jäkla förtjust i hennes sånna här trådlösa hörlurar! Så himla fräcka!! Dom var riktigt bekväma, coola och praktiska! Vill verkligen ha sånna, jag som lyssnar på musik 24/7 också, perfect!

När jag kom hem så blev det duschen i typ en timme, höll nästan på och somna där inne (vi har en liten pall i duschen) så himla skönt! Hoppade in i mina pyjamas direkt och sedan låg jag i mammas famn där och titta på TV haha, ja jag är 17 år och älskar fortfarande att ligga i mammas famn! Man känner sig så trygg där..jag känner mig alltid trygg hos mamma, blir aldrig rädd vart vi än befinner oss, mamma har det där sättet att alltid se säker ut och då blir man också säker. Mamma är bäst, det tycker säkert alla om sina mammor och pappor, det hoppas jag iallafall. Annars har man säkert någon annan som man känner så för. Vissa är ensamma, men det funkar för dom. Man behöver inte alltid ha någon, visst jag känner ju så men jag tycker inte om att man alltid säger så, att man alltid behöver någon osv. För det finns faktist människor som är ensamma, man mår väl inte bättre utav att ständigt höra att "det GÅR INTE att va ensam, man behöver en vän i livet" eller whatever. För vissa funkar det att vara ensamma och jag beundrar dom människorna för dom är starka och självständiga! Vilket alla kan va egentligen men aa, ni fattar!

Nu ska jag göra mig en fruktmix och sedan chilla lite framför TV med läxor, puss!

Snabbis

Kategori: Allmänt


Oh ja hann hem! Gött! Kom hem med Itman, roligt och träffa henne en stund, fick oss ett gott skratt haha..Nu ska jag äta på typ 10 minuter(!) PANIK, sen blir det hemspråk och efter det möter jag upp Nina för träning!! Härligt det ska bli =)
Hemma måste jag plugga ihjäääääl mig, har ett stort muntligt och skriftligt prov i svenska imorgon! Kill me!

Jaja snart är det fredag och då blir det Köpenhaaaamn wuhu :D!

PUSSS

Goodmorning wild child!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Oh va skönt och sova uuuut, blev inte så sent igår! Tittade bara på en film, det blev Wild Child! En sån där riktig tjej-film you know! Man blev så sugen och va med sina tjejkompisar! Den var faktist bra! See it with your girls ;D


Nu har jag precis kommit ut från duschen så nu blir det fixa o trixa och sedan frukost!
Idag blir nog lite dålig uppdatering eftersom jag har hemspråk direkt efter skolan och efter det ska jag ju träna! Men vi hörs ikväll om jag inte hinner blogga något emellanåt!

Ha en uuuuuuunderbar dag snyggingar! PUSS PÅ ER!

En sak till...

Kategori: Allmänt

Kör med en sånhär innan jag drar..verkar kul hihi..

Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Underbart!
Dagens borde: Gjort läxor..
Dagens frisyr: Hästsvans och diadem(min lugg går inte att dölja annars tyvärr)
Dagens klädsel: stuprörsjeans, hoodtröja, skinnjacka
Dagens planer: filmkväll med mig själv!
Dagens materiella vill ha: Skor och väskor!
Dagens längtan: Los Angeles
Dagens fundering: Framtid..
Dagens beroende: Datorn..
Dagens tråkigaste: Jobbet
Dagens tidning: Massa om utlandsstudier
Dagens låt: 90tals mixar

Bodde dra sånna här oftare, dt var faktist kul haha..mobbad jag e!

byyyyye, kisskiss

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar!
Shit har suttit framför datorn i flera timmar nu! Ryggen börjar till och värka nu..ush och fy va ont det gör..haha kanske ska upp härifrån nu? I think so..

Middagen blev förövrigt delicious..jag är så GRYM! Det blev pasta, köttbullar och en dundergod sås!

Srew that it's sunday..jag tog mig en läsk ändå!

Nu blir det fanimej massa gott och film! Sen är det sleepi deepi =)
Från och med börjar ju mitt nya hälsosamma liv, det hade ni väl inte glömt? Imorgon ska Gona boxas på F&S hahaha ;D

Godnatt underbara ni!
PUSS

Fashion

Kategori: Mode










Tog mig ett jävla bra tag att göra ihop detta men jag tycker att resultatet blev utmärkt!
Eller, Vad tycker Ni?

xoxo / your fashion-victim

Nytt nytt nytt

Kategori: Shopping

Hej igen my lovley bitches höhö :D
Hemma från jobbet för någon timme sedan, blev ingen fika, det var alldeles för kallt och jag var alldeles för trött hehe, så jag kom hem istället och påvägen svängde jag in till ICA och köpte lite gott till min lilla filmkväll haha..

Läsk kändes så förbjudet på en söndag så det fick bli saft haha..

När jag kom hem var mamma väldans glad över och visa mig allt hon hade shoppat till sig själv igår haha, söt hon är..Och världens bästa mamma hade även shoppat och droppat till sin kära dotter, tack mamma du är bäst <3
Här får ni se vad hon köpte mig..

Snygga plagg va? Oh, jag älskar mammas smak ;D

Så himla roligt och få nya saker sådär helt oväntat hihi =)
Juste, mamma ville sticka en halsduk till Mirna som en liten födelsedagspresent eftersom Mirna gillar halsdukarna mamma gjort till mig, så under veckan har mamma haft panik och virrat runt och sagt "Herregud ja måste bli klar ja måste bli klar sommaren e fan här snart!!" hahaha söt, så nu till helgen tog hon sig an den och nu är hon klar, detta blev resultatet!

Va tycks? Blev nästan lite avis att hon la ner mer tid på Mirnas än på mina hahaha..(Mamma ville vara lite kreativ med ljuset där i mitten HAHA)
I'll hope you'll like it Mirnooow höhö :D

Nu hade jag tänkt och laga middag, JA, ni läste rätt..jag ska laga middag haha, fast bara till mig själv då..har bara lust och laga och så är jag så sjukt sugen på riktig mat också..mums!
Hörs senare älsklingar!
xoxo

Jobbet..

Kategori: Allmänt

Hallåååå så haha ;D
Sitter på jobbet just nu och chillar..vill heem, orkar inte. Är helt seg idag faktist fan..ska nog möta upp en kompis efter jobbet, får se..hemma väntar iallafall plugg! Film också! Somnade som ett barn (ja, ja vet att jag ÄR ett barn) så jag hann inte se någon film, så idag blir det filmkväll!!

Hörs när jag kommer hem! Puss snyggningar



Oh ta mig dit nuuuuuu!!! (L.A)

Jag rökte på igår..

Kategori: Allmänt

Oh innan jag hoppar in i duschen HAHAHAHA måste bara berätta vilken sjuk dröm jag hade!!! Ja, ni blev väl inte lurade av rubriken? hehehe..

Jag & Itman var i ICA, utanför, när man betalat you know..och där står vi och fixar och trixar men istället för att göra en joint så stoppa vi in allting i en KAMERA!? Ja ni vet en sån..

..fast ramen utanför linsen där var rund och inte fyrkantig, och där la vi munnen och rökte hahahaha så himla sjukt, påväg ut hör vi en röst (gammal svensk man) som säger "Är det någon som röker gräs härinne!?!?" och vi bara ruusa därifrån och fortsatte röka från kameran medans vi promenera, sedan började mina ögonlock bli tyngre, så fastna mina ögon sådär halvöppna och jag kunde verkligen inte öppna dom, så skriker itman "RÖK RÖK INNAN GLASET SPRICKER" för det började bli lite sprickor på linsen...
HAHAHAA asså fyyfan va sjukt, jag vakna skrattandes..

1 februari..

Kategori: Allmänt

Ja, gud va tiden går snabbt ja! Nästan så det känns lite läskigt..som att man går miste om någonting..men iofs så får tiden jättegärna gå fort nu när det är sommarlov snart!
Godmorgon förresten! Hur mår Ni idag? Själv mår jag dunderbra faktist..vaknade prick 09.00 då var jag inte så glad men tvingade mig själv att somna om och då sov jag nästan till klockan 12, härligt! Nu har jag precis ätit frukost och nu tvingar mamma mig att damma i mitt rum..det bodde jag gjort förlänge sen för mitt rum är sååå dammigt det kan bli, men jag orkar aldrig för jag har så många småsaker så jag orkar inte flytta på allting haha..lat jävel yes yes that's me.
Måste faktist erkänna att jag saknar syrran haha, hon är alltså bara i Helsingborg hos sin pojkvän och hon åkte i Fredags men jag vet inte, känns bara sådär att hon fattas en hel del här hemma :P Ingen som tjötar om hur stolt hon är att hon tränat sönder sig hahaha..Ja, nu när hon kommer hem därifrån så flyttar hon ju in till stan också..jag och Itman stod och prata om det igår, så jävla avis är vi haha, tänk om det var vi två..åååh! Snart snart, i USA så =)

aaaaaaah lyssnar på gamla spice girls och backstreet boys (som jag förövrigt sett LIVE!), sååå sköna hahaha sitter här och sjunger med HÖGT! Så härligt..gamla goa tider!

Nu ska jag fortsätta sjunga lite medans jag städar upp lite här, sen blir det duschen!

Hörs, kisss!




90tal..

Kategori: Allmänt

Oh! Slog mitt rekord med besökare återigen!! Tresiffrigt nu ju hihi (a) Fan va härligt! Lämna lite kommentarer då era geeks haha :D Ne jiddra bara men skulle vara kul och se vilka mina söta läsare är!

Iallafall..fan har börjar lyssna riktigt mycket på 90 tals musik nu! Jag ääääälskar 90tals musik alltså, speciellt house haha, fy sikken nostalgi..så underbara låtar!
 Diggar den här remixen starkt! 

Lyssna och njut!
Oh, I LOVE IT!

Godnatt igen! KISS

Kvällens outfit

Kategori: Dagens outfit


Mössa - H&M (Schweiz)
Skinnjacka - Zara (London)
Fransväst - Pimkie (Schweiz)
Tjock lång tröja - Zara (Barcelona)
Jeans - Pjeans (Schweiz)
Skor(bytt snören) - H&M (Schweiz)
Väska - Second hand (Schweiz)

Haha ojdå, ingenting jag hade på mig var från Sverige haha! Ja, så är det när man är ute och reser så ofta ;P


Måste fan bara visa detta va HAHAHA fyfan..Taras mamma är då bara för skön..sitter och snackar med Tara nu och så skriver hon detta..


tara säger:

fråga min mamma nyss vem tror du jag kmr gifta mig med

tara säger:

hon ba en kille utan hår från kosovo som säger FAN SHIT hela tiden

Skööööön haha :D

Nu hade jag tänkt titta på Twilight och äta Ben&Jerry's! Sagt det tusen gånger nu men sen är det bara sånna med dålig bildkvalité!! Men äre bra så blir det Twilight annars blir det nog WildChild :D Fan va gött..jag pricka av lite filmer från min Måste-se-filmer-lista hehe :P
Imorgon börjar jag 3 ohhh fyyyy va skönt! Ska sova ihjäl mig! Godnatt gott folk! PUSS

Min Lördag!

Kategori: Allmänt

Neeej nej neeeeeeeej!! Såg att MADONNA kommer till Göteborg i sommar!!! Jag hoppa upp och blev glad som fasiken och sprang runt till alla och berätta! Mamma was like "jag vill också komma!!" hahaha, men så sa hon.."titta när det är, du kanske inte är här!" med fullfart sprang jag till datorn och såg att det stod 9 augusti :( Jag kan ju inte paja hela min resa bara för Madonna, yea it's Madonna men ändå haha, 9 augusti är alldeles för tidigt för mig, jag gillar att utnyttja hela sommarlovat utomlands! Jaja synd..men förhoppningsvis kommer fler tillfällen!!



Glömde skriva ihop ett inlägg innan jag stack! Sorry, glömde totalt! Efter det sista inlägget hoppa jag iallafall in i duschen och efter det satt jag och fixa och trixa med mitt hår medans jag tittade på Seven Pounds, oh underbar film! Den med Will Smith you know..jag gillade den nog extra mycket bara för Will..I love Will! Tänker inte tjöta om den, se den bara!

Eftersom filmen var ganska lång så hann jag med rätt mycket under tiden..föna,platta,locka, sminka mig och ta på mig, när jag var klar tog filmen slut och jag skulle möta Itman på hållplatsen..
 
..medans jag stod där och frös insåg jag att hon var sen!! Och innan jag hann flippa, för vi alla vet hur mycket jag H.A.T.A.R att vänta haha, så skickade hon ett sms "Jag älskar dig..Tänk dig du och jag i USA, sitter med varsin snygging och dricker våra cocktails" Jag kunde inte låta bli att skratta för mig själv haha, alltid så..vi skickar alltid sjuka sms till varan när vi vet att vi är ensama så vi ska få den andra att skratta helt ensam in puplic hahaha, lite speciella e vi ja..
Iallafall när hon väl var på plats så åkte vi in till stan..återigen till vårt favofik, där satt vi och tjöta..och äntligen fick vi äta våra efterlängtade blåbärspajer igen!!
  

Efter någon timme drog vi vidare till Biot..jaa, det var bio vi var på! Jag och Itman kollade på Benjamin Buttons otroliga liv 20.50 medans Getoar och Petros kollade på Gomorra 20.50..Så vi gick dit och hämta ut alla biljetter och sedan mötte vi upp geeksen..
 

Eftersom killarnas film slutade ungefär en halvtimme före än våran så drog dom till Greenwich under tiden..sedan var även vi på plats och det blev mat återigen..
  

Fullproppade promenerade vi hela vägen från Greenwich (avenyn) till Brunnsparken! Ingen brydde sig om att jag klaga att jag hade ont i fötterna..men äh whata hell kul som fan var det! Och filmen? Ja, underbar! Ni bara måste se den!!

Väl i Hjällbo hade jag så ont i fötterna att jag inte orkade följa med killarna som skulle lämna hem Itman haha, sorry baby! Så jag gick hem medans dom tramsa vidare till hennes område!
Nu sitter jag här hemma, kom hem för cirkus en halvtimma, det var verkligen en skön Lördag! I like..nästa helg blir nog också kul wuhu längtar :D Fick ett mess av Behare imorse att vi ska ta tåget typ 5-6 på morgonen på fredag till Köpenhamn :| damn haha hoppas vi kan vakna bara! Sover nog över hemma hos dom på Torsdag, för nu på måndag flyttar ju syrran och behare in i sin egna lilla lya haha :D

Juste, hahaha så himla kul! Min gamla goa fysiklärare från högstadiet hade hittat min blogg och lämnat roligaste kommentaren!! Fick mig ett gott skratt där! Fick en sådan där nostalgi-känsla..är nog dax att hälsa på Hjällboskolan någon dag va! Och Nils! Du kanske ska lära mig gå i klack, du äger ju mer klackar än jag!! hahaha :D

Jaja, helt klart en femma till denna Lördag! I nästa inlägg kommer kvällens outfit!
PUSS