Gona

Great weekend

Kategori: Allmänt

Hey you guys, hoppas ni mår braa o är friska och glada trots det tråkiga vädret!
Syrran och Valdet stack för en stund sen och broshan har redan hunnit ockupera vardagsrummet med sina vänner o deras jäkla Fifa-spelande haha är så trötttt på tv-spelandet att jag bara har lust o slänga ut PS3n från fönstret..weeeell well, antar att jag bodde utnyttja den här ensamtiden i mitt rum genom att göra någonting nyttigt istället så det tänkte jag sätta igång med här strax..Senare ikväll ska jag iväg på nånting späännande..nämligen lägenhetsvisning!! Har vart riktigt kul att bo med broshan men nu är det dax att bo helt ensam igen, vilket faktiskt ska bli skönt, jag är ju trots allt "familjens ensamvarg" haha så jag gillar att vara ensam :p Såå nu får vi se hur det går!
 
Anyways, igår var nice! Var på stan med syrran och Valdet o vi skulle fika men det slutade med att vi satte oss på en pub uteservering och drack gottt istället hehe..Sen kom vi hem och lagade burritos, spelade spel, bråkade (HAHA min bror kan inte spela spel utan att fuska och jag blir G.A.L.E.N), skrattade och åt massa gott. Nu kommande vecka blir det att tillbringa en jäkla massa tid på gymmet, ska bli gött!!
Neh nu måste jag fixa med lite grejer, vi hörs finisar! Possss

Long time no see

Kategori: Allmänt

Heey! Damn haha va längesen det var..Hann t.o.m glömma bort att jag hade en blogg! Nää men ja orkade inte för jag känner att jag lovar att ja ska göra det ena o det andra men det händer intee, ja är nog för lat och för glömsk för o driva en blogg helt enkelt haha..Meen idag kikade jag in här och såg att jag hade fått en kommentar av en av mina kära trogna läsare om att hon saknar mina inlägg och då kände jag mig tvungen att ge er finisar lite nytt att läsa när ni tittar in här igen hehe..;P
 
Anyways, tänker inte ens försöka uppdatera er va som hänt på senaste tiden haha gått alldeles för lång tid. Men jag gör inte så mycket annat just nu än o hänga me vänner och syskonen..söker jobb & lägenget, tränar..ja sådär chill bara..Iår blir det en svensk sommar! Jag ska för första gången på fleeera år inte ner till Kosovo..känns helt weird! Men braa..behöver nog en liten paus från det stället hehe..Men kanske joinar min familj till Croatsiaaaa i augusti iallafall =)
 
Jäävligt synd att blogg-appen inte funkar! Kommer fan inte palla överföra bilder från mobilen till datorn varje gång jag ska blogga..buhuuu..jaja får hoppas att dom löser det snart! Men annars hänger jag mest på instagram nuförtiden :P MarigonaK heter jag där!
Just nu är syrran och hennes boy här i Göteborg på besök över helgen så det blir en ruulig helg! Hoppas ni har det göttt!! Bjussar på lite bilder från igår här under..Pussspuss