Gona

Min lilla ängel

Kategori: Allmänt

Ja smäääälterrrr!!!! Min favorit bebis o kusin o ääälskling Arrueli bor i Kosovo och jag saknar ihjääl mig efter honom. Nu när mamma hade vart där bad jag henne spela in honom en massor, så nu fick jag massa fina hälsningar från min bebuqq, jag blir helt varm inombords!! Fan va ja älskar den här ungen alltså, går inte ens att beskriva! Blev tårögd och asledsen att jag inte ska ner iår o därmed måste vänta ett helt år till för o bli väckt på morgonen av hans härliga blöta pussar haha..❤❤❤❤❤

Laundry/Study-day

Kategori: Allmänt

Hey you guyss! Hoppas ni mår toppen!! Det gör jag, lite trött bara..Tvätt/plugg-dag idag..boriiing!
Har ingen större lust o blogga längre..känns ibland helt onödigt att jag ens har kvar den..haha ah ja vet inte..anyways..eftersom jag är för lat för att skriva en mazzzzor så tänkte ja ba lägga upp lite random bilder sådär senare..Men nu måste jag ta tag i middan, broshan har vart borta över helgen o då lagar jag ju alltid mat när han kommer hem haha geeek..saknar honom redan o han åkte igår!! Weird haha blir så van att alltid tillbringa kvällarna framför TVn eller vid köksbordet (kortspel) med honom..anywaysss nu ringde klockan ocksåå..tvättstugan buhuu..känner mig som en hemmafru idag hahaha känns skönt me tanke på att ja vanligtvis e världens lataste..lol..hörs snart! Pussss

Väntar..

Kategori: Allmänt

Har precis vart hos sjukgymnasten och nu ligger jag och degar framför TVn..väntar på vagnen..ska iväg på fitness yoga och simning =)
Sen måste jag plugga en massor när jag kommer hem. Längtar som fan till den 25 maj när de här är öveeer!! Då jävlar ska de firas haha..
Hoppas ni har en fin dag trots det hemska vädret. Find something in your life to smile about, that makes you happyyy hihi..som gör att de inte spelar någon roll att de är grått och vått, du är glad ändå! =)
Bamsekram till mina fina, pussss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Long day. Tränat. Städat. Bärt ut och in massa nya möbler. Känns soooft med en liten makeover..nu syns det att det är två unga USA-älskare som bor här haha lol..Sedan lagade jag en go middag till oss, o så invigde vi vårt nya köksbord hihi kul..
Igår efter träningen stack jag till Arres cafe där broshan också va, där fick jag min dagliga dos av humor haha och en mumsig lunch. Sen blev det bara hem o plugga..och soova.. Dagarna består av massa plugg o sånt där tråk nu så den roligare uppdateringen och svar på kommentarer får komma upp till helgen.
Hoppas ni haft en chill onsdag finisar =) pusspuss ❤

 

 

Monday morning..

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har religion..eller rast nu men ah religion..ZZzzzz vill bara sooooovaaaaa =( var så jäkla svårt att gå upp imorse, ville bara skjuta mig själv haha..
Efter denna lektion blir de träning o sen skola iigen..o sen måste jag plugga heeela jäkla dan haha kill meee =(
Hoppas ni har en roligare dag än mig lol, pusspuss!!

Dead

Kategori: Allmänt

Bakis x2!! Vill bara deeeeega, har inte orkat gö ett piss förutom att diska efter grisarna haha (mina killkompisar och broshan hade haft Playstation-kväll här igår...tack!)
Haha igår blev nog lite för vilt..när de var dax för utgång ville ja ba krypa i mina pyjamas, tvätta bort sminket och dega framför TVn haha och det var exakt de ja gjorde..trååkmåns..ja har blivit för gammal haha..
Anywayss nu måste jag packa ner lite grejor för skolan imon sen blir det film och glass med broshan..Goodnight ❤ poss

Saturday

Kategori: Allmänt

Hayy!
Har haft fullt upp med att umgås dom här dagarna därför har bloggen hamnat åt sidan. Kan berätta om helgen lite mer imon för nu har ja lite bråttom.
Igår var vi på födelsedagsmiddag för Shäbbö som fyllde 21 i torsdags 😁 sen sov Nina över här och var rena rama underhållningen hahaha bästa ❤
Sen när hon gick hem ida blev det städ o dusch o nu ska jag träffa Arrebarre och åka in till stan. Senare blir det iväg till Nina på förfest och sedan utgång. Har inte vart ute sen i augusti i Hollywöööd haha helt sjukt, så ikväll får de fan bli all in. Har saknat min gamle vän alkoholen hahah lol.
Anywaysss sover borta så vi hörs imon! Pussss hoppas ni får en rolig helg!! ❤

 

Tuesday

Kategori: Allmänt

Heey!
Är helt sluut! Har tränat och sen tagit den varmaste duschen ever haha ja frös så mycket innan att ja la så varmt vatten att de brändes o min kropp blev helt rööd haha..yeah I'm a weirdo..
Nu är det käk och engelskaplugg som gäller.
Idag har jag bara pluggat en del och sen blev det en date med Nina som hade massssa nytt att berätta haha ❤
Såg att jag hade fått en kommentar om att jag ska skriva lite om mig själv o sådär så ni nya läsare ska få lära känna mig bättre, men tänkte att det får vänta till imon istället då ja har mer tid =)
Hoppas ni haft en chill tisdag! Hörs imon, pusspusss

Städ/plugg-söndag!

Kategori: Allmänt

Idag kände jag att jag tröttnat rejält på mitt rum så jag bestämde mig för att möblera om och storstäda här inne..Nu känns det myycket bättre, sitter och tittar mig omkring hela tiden haha skönt och ha det ljust och fint.
Sen blev det duschen och nyss fick jag njuta av mammas underbara maat, dom åker hem imon så fick njuta av varenda liten tugga av hennes goa mat idag hahah..
Nä nu blire en jävla massa plugg. Såg att det var någon som fråga vad jag pluggar, jag pluggar upp betyg bara..yes I was a total slacker in high school lol..Have a nice day! PUSS

=)

Kategori: Allmänt

True story.

 

Love

Kategori: Allmänt

Och så kommer syrran på besök och blåser bort allt dåligt bara sådär. Haft en perfekt dag med min bästa vän ❤

 

-

Kategori: Allmänt

Dagen har fan INTE startat bra, jävla fucking skit..ska nog bara skippa o blogga helt o hållet den här jävla bajshelgen..hoppas ni mår bättre än va ja gör! Puss & kram

Bad bad day

Kategori: Allmänt

Ahh det märks fan att det är fredag den 13e idag!
Nu ska jag bara klaga en massa här så ni som inte vill ha massa negativ energi..stop reading! Lol..
What a shitty day! Jag var helt död och hungrig efter skolan och när jag går ut ser jag till min fasa så jäkla mycket regn att jag bara ville skjuta mig själv. Eftersom det var någorlunda soligt på förmiddagen valde jag idiotiskt nog att ha på mig converse! Lol ah dom blev ju såklart genomblöta..Hade så jävla mycket skit att bära på, regnet bara öste ner på mitt ansikte, eftersom jag inte hade med mig något paraply, mina böcker blev blöta så jag försökte täcka dom samtidigt som jag försökte skynda mig till hållplatsen samtidigt som mina fötter var iskalla o ja knappt kunde se från regnet i ögonen. Jag paallade verkligen inte gå o träna ville bara hem o gömma mig under täcket men jag tänkte att sämre än såhär blir det ju inte, träningen gör mig åtminstone alltid gladare och piggare. När jag väl kommer fram till hållplatsen inser jag att det självklart inte åker några vagnar!! Perfeeekt! Då fick jag gå i regnet till nästa jäkla hållplats och då när jag väl kommer fram till gymmet så byter ja om och går in o väntar i pass-salen..väntar o väntar..går o frågar vad det är som händer och dååå får jag ju det underbara svaret att passet är inställt!!!! =) hur gött? Alltså det värsta är att jag va tvungen och dra därifrån eftersom jag inte längre kan träna på gymmet innan jag fått tag på några bra allergitabletter, det är så jävla dammigt där att det känns som man sprutar mintvätska rakt i näsan på mig, är nämligen allergisk mot damm..o det suger så jävla hårt för det svider så jäklaaa mycket.
Anyways, antar att det enda bra med denna dag är att mamma hade bakat pizza när ja kom hem..❤
Åhåååå nu såg jag precis att kl e 10 och jag hann inte gå till ICA.
FML bigtime..Puss / bitter tjej

Goodmorning Friday!

Kategori: Allmänt

Godmorgoon..från zombie-gona! Är så jäkla död! Va uppe till typ 4 med plugg igår och idag gick jag också upp extra tidigt för att hinna med lite plugg innan skola..jaja så går det när man lämnar allt till sista stund, får skylla mig själv!
Anywayzz, den här helgen är mammas och lillebror sista helg här, på måndag åker dom, buhuu so sad..menmen får ta vara på dom den här helgen iallafall..
Ne nu måste jag upp och äta frukost. Have a wonderful day everybody and don't forget to smile 😁 Lots of love! Puss ❤

Study..

Kategori: Allmänt

Blöööh..varför är det så freakin tråkigt att pluggaaaa..!? Orkar inte...
Haha jaa..när det är dax att plugga lyckas jag göra allt annat än just det, tills min koncentration bestämmer sig för att komma på besök..vilket den gör för jävla sällan haha..
Anyways, gotta goooo, posss

Åhh!

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag då jag bara vill ligga under täcket o drömma mig bort. Åh gud va ja bara vill booort från allt! Vill bara resa iväg från allting! Vilken jävla dröm. Önska saker o ting va lite lättare, då hade jag fan tagit mitt pick o pack och stuckit idaag!! Haha..ja har fått alldeles för lite sömn inatt o de gör att ja blir tjurig o grinig, så jag ska nog bara fortsätta ligga här och drömma, längta o fantisera..Ha det nice! Puss

Blablabla

Kategori: Allmänt

Hey!
Hoppas ni mår braaa! Det gör jag =)
Ligger i sängen o tänkte ta o sova strax.
Hade ingen blogglust igår då jag var helt utmattad, efter morgonträningen blev det en runda med mami och lillebror på stan sen kom mina knasiga vänner o joina och då drog ja med dom på thaimat. Jag, broshan och killarna bara gick runt och barnsla oss o fick massa skrattattacker som vanligt haha..love ❤
På kvällen stack jag över till Shabbu där Nina också var och där blev det snack om allt möjligt o så lite planering inför nästa helg, vi blev kvar till vääldigt sent haha men det var kul, sånna degkvällae behövs verkligen ibland.
Anyways idag betstod inte denna dag av så mycket mer än träning. Och så har jag och broshan börjat följa en ny tuung serie haha ja dör så rolig den är..Eastbound & down!
Nu ska jag sova. Godnatt och dröm sött finisar! Pusss

 

My love hihi ❤

Kategori: Mode

Family guy är ju fan världens bästa serie! Seriöst, tror aldrig det gjorts en roligare serie. Finns inget annat program som får mig att asgarva högt heela tiden. Så jävla kungligt haha!!
Var bara tvungen att dela med mig av min kärlek till den serien haha den o Simpsons är dom enda serierna jag följer! Bästa 😁 Alla dessa seriösa serier e ju så boring?...lol pusss på er!

Utkast: April 8, 2012

Kategori: Mode

Exhausted

Kategori: Mode

Guuud va skönt o ta en lååång varm dusch o sen bara krypa in under täcket i värmen o kolla på favoritserien, Family guy ofcourse =)
Stack till gymmet innan och var där i två och en halv timme haha ja så snacka om att jag var döööd efteråt, kändes som jag knappt kunde gå för mina fötter var så ömma. Och dödshungrig som jag var läängtade jag hem och just dåå av alla tillfällen var det fel på vagnarna så ja fick stå och frysa IHJÄL i typ 20 minuter tills broshan kom förbi med en taxi, min räddare i nöden haha..ne men fyfan, de var fan vinterväder ute ikväll!! Ush..stackarss alla människor som inte har tak över huvudet, som inte har möjlighet att duscha sig rena o varma o ha en säng o lägga sig i..va hemskt.
Anyways..eftersom mina bröder tyvärr inte vill agera slavar så får jag massera mina egna fötter haha buhuu önska jag låg på stranden i Barca nu o bara kunde vifta åt en thaimassör som kom o gjorde sin grej på mig..menmen får gö de bästa av situationen =) Godnatt finisar!! Pusss

Eyecandy

Kategori: Mode

Ohh vilka drömskor!! 😍

Långfredag

Kategori: Mode

Godmorgon finisar! Eller nått..haha skulle belöna mig själv med en låång sovmorgon imorse men självklart väcktes jag kl 10 ist..och vände o vred i sängen i typ 3 timmar haha o nu har jag dundrande huvudvärk =( va uppe hur länge som helst igår..alltså snacka om att ljudnivån i det här hemmet har gått över till en kaotisk nivå hahah jag och mina syskon e världens barnsligaste lol..
Anyways, jag försökte lindra huvudvärken med en stor frukost och en panodilis o får hoppas på att de går över snart. Nu blir det iallafall att hoppa in i träningskläderna o dra till gymmet.
Hoppas ni får en fin o rolig dag trots det tråkiga vädret =) Hörs senare! Pussspuss

Yaay!!

Kategori: Mode

Solen skiner, hemmet är rent & fint, jag är nyduschad & påklädd, jag har fått både träning och läkarbesök gjort idag..puhh..skönt! Nu sitter jag bara på soffan helt ivrig och väntar på att familjen ska komma hem!! =D
Har vart på strålande humör idag, livet känns så underbart..så jag köpte lite blommor haha..äälskar blommor!
Anyways eftersom de blir huset fullt här igen för ett litet tag så antar jag att ni förstår att uppdatering kanske inte är på topp :p
Men ha det bäst! Lots of love ❤ pöss

Rubrikslös..

Kategori: Mode

Oh va fucking skööönt. Har städat ihjäl mig idag och konstigt nog va det kul haha hade på hög musik vilket alltid gör allt så mycket lättare..Är av någon anledning på skitbra humör idag!! Även fast jag är helt sluut.
Kanske för att jag är ledig nu i en vecka och att kära mami och sötaste lillebror kommer hit imon!!! :D yay!
Ska bli riktigt skoj, ska pussa ihjäl min lille sötis, som inte är så liten längre =( haha hatar att han ska växa upp, vill ha honom som vår lilla gosenalle för alltid.
Anyways, tänkte föna håret lite snabbt nu o så blir det lite plugg, vill få gjort det nu så jag slipper tänka på det sen.
Godnatt peeps!! Pusss på er 💜

Tuesday

Kategori: Mode

Utmattad tjej x100 hehe..Vaknade supertidigt imorse blääh fyfan för tidiga morgnar.
Som tur var slutade jag kl 12 så de va nice. Efter det blev det gymmet och sen ringde broshan o ville äta lunch. Haha min brosha är bäst, han är verkligen min bästa vän, vi pratar om allt o det är så himla skönt..OCH roligt haha man lär sig så sjukt mycket om killar när man typ bara umgås med killar..cräzy haha neej fan nu går tiden för fort! Måste storstäda här hemma. Imon får vi nämligen fiiiiiiiinbesök hihi är så glaaad =D pusss på er finisar ❤

Monday

Kategori: Mode

Helloo motoo..yep I'm such a dork.
Oh e helt slut!! Märks att de va länge sen ja hade mycket grejer på G samtidigt i mitt liv haha..jobbigt alltså :p
Imorse var jag o gjorde ett slags prov i skolan, and yes I nailed it agaaain! Hade fan saknat känslan av att va riktigt grym på något skolarbete haha sista året i gymnasiet där va ju inte direkt så effektivt så att säga hehe..men nu går det grymt bra, får se till att det fortsätter såhär bara =)
Anyways stack o träna under min enooorma håltimme och sen ville Arre att jag skulle förbi honom så jag stack dit ooooch...*trumvirvel* åt sallad!!! Haha för första gången i mitt liv åt jag en tallrik sallad. Med pasta och kyckling då men still, aldrig ätit portion med sallad. Stolt tjej haha. Men ja, ja måste säga att FYFAN, varför äter folk sallad? Det är så himla äckligt blööh fick anstränga mig för att svälja ner skiten alltså haha..Helt seriöst tror jag aldrig jag kommer börja gilla sallad, känns helt omöjligt o tycka om det,,buuhu..
Hursomhelst efter det blev det skola igen och efter skölan mötte ja upp Arrebarre igen så åkte vi heem.
Här hemma har jag bara diskat o plockat undan, tagit en dusch o nu tänkte jag börja med middagen. Efter det blir det pluggpluggpluggg.
Hejdå dagboken hehehhe ne haha skojar känner mig fett gay när jag bloggar ibland alltså haha weirdo.
Ha en söft måndag snyggos! Posss

Fashion

Kategori: Mode