Gona

BLOGLOVIN

Kategori: Allmänt

Eftersom den där oranga pilen i statistiken nästan alltid är myyycket högre än den blåa, även fast jag kanske inte uppdaterat så mycket så vill jag ännu en gång tipsa er om bloggkoll, eller bloglovin har det tydligen blivit nu. Det verkar som dom flesta som läser min blogg inte har en egen blogg men det spelar absolut ingen roll.

Bloglovin fungerar såhär..Du kanske följer ett par bloggar om dagen typ? Och du klickar in dig på deras bloggar och ser att dom inte uppdaterat..igen o igen o igen, slipp det där! Om du har bloglovin så kan du söka alla bloggar du vill följa, exempelvis gonas.blogg.se, tryck på Bloggar längst upp o skriv in gonas.blogg.se, och där finns jag, då trycker du på Följ bloggen! Du kan "prenumenera" på många bloggar samtidigt och du behöver inte ha en egen blogg! Du loggar in med din mail och lösenord och ofta är du fortfrande inloggad, jag är det iallafall, alltså jag behöver bara klicka in bloglovin.com och jag är fortfrande inloggad! Sen kommer det där på framsidan vilka av dina favoritbloggar som skrivit nya inlägg sen klicka du bara och trycker längst ner till höger på "Nästa inlägg" när du läst klart! Smart va?
Om det är något ni inte förstår så är det bara att fråga!

BLOGLOVIN

PUSS!

My friday

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon folket!
Sovit gott? Det har vi med! Fast jag vakna typ 10 bara så :S så himla irriterande att jag ska vakna tidigt när jag väl kan sova ut hur länge jag vill! gaahh haha, nej men iallafall igår va asskoj! Berättade lite om vad vi gjorde igår och så men nu kmr även bilder :)

Dagen började då i skolan..
   
Där vi fick leka med mac-datorerna igen och skriva en hel del om systemkameror..ett kontrakt fick vi även skriva på!

Sedan träffade jag min gullegris och vi gick till City Kebab..
 
Itman var snygg som vanligt..
 
Jag åt mmmmmmmumsig kebabtallrik medans Itman skulle vara lite nyttigare och åt ris med kyckling..
 
Seve och Ammara var också på plats!

Efter att ha blivit proppmätta och belåtna efter massa mat, skratt och tjöt så gick vi runt på stan och kollade runt lite och köpte våra eftertraktade Ben & Jerry's, sedan gick Seve och Ammara hem..Itman och jag hade ingen lust och dra hem ännu så vi gick till vårt favoritfik och tjöta där i någon timme eller två..
 
Himla söt är hon!

Efter det gick vi till vårt lilla ställe där vi alltid köper godis och köpte två påsar godis för över 150 spänn haha!
Hem till Itman var det och där satt vi lite och tjöta, retades lite med hennes bröder och satt och chilla på min favosäng (Itmans haha) sedan tänkte vi träffa några kompisar för en promenix men vi båda frös så det sket vi i, istället gick vi till affären och köpte med oss massa gott!
Väl hemma satt nördarna och spela TV-spel så vi bytte om till våra mjukiskläder och satte oss för att äta mumsig pizza mamma hade lagat, där satt vi alla 5 (lillebror joina oss också såklart) och babblade i någon timme, sen var det dax för godsakerna, lillebror fick bli vår lilla slav som la fram allting åt oss o vi satt där o gotta oss och gjorde planer..
  

När klockan var över midnatt blev alla helt sega och trötta! Fick inte hända så vi tände vattenpipan i köket, tog på oss pyjamas och tog fram glassen och satt där i flera timmar och skrattade ihjäl oss, kort spelade vi också tills vi insåg att jag hade lagt i typ 10 tvåor av misstag hehe..kul som fan var det iallafall!
  
Härligt!

 
Itman försökte leka dj, någon fällde en rolig kommentar medans hon hade vatten i munnen och aa..jag behöver inte ta resten va? hahaha..
  
sköööningar haha ;D


Sen blev det iallafall natti natti men jag och Itman låg i rummet och skulle kolla på Seven Pounds med Will Smith, jag somnade efter 10 minuter men hon hann se hela..olyckligtvis!! För när jag vakna berättade hon hela filmen! Jävla bitchhh haha hon vet att jag hatar sånt!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen blir det nog att jag tittar på filmen trots allt, kan inte låta bli även fast jag vet slutet nu! Hör av mig senare om kvällens planer, PUSS!

Chiiiiill

Kategori: Allmänt

Hallå folket! Shit vilken dag haha, träffade Itman på stan, gick och åt underbar mat sen gick vi runt lite på stan och så satte vi oss på ett fik och chilla, sen gick vi och köpte Ben&Jerry's och godis sen kom vi till Hjällbo hem till henne och jag fick se hennes kära familj igen som jag inte sett på ett bra tag! Roligt :D Sen blev det ICA där vi köpte massa gott..När vi kom hem var Getoar och Petros redan här och vänta haha, så vi åt mumsig pizza och satt och skratta ihjäl oss..Ja, vi har ätit en hel del idag..Nu sitter vi alla här i broshans rum och tjötar, vi har planerat in dagen imorgon också, ska bli sköjigt :D Nu ska jag vara social här! Massvis med bilder kommer senare eller imorgon!

Ha det bra, PUSS!

Modemässan!

Kategori: Allmänt

Hejhej people!
Hur mår ni idag? Jag mår underbart faktist, så himla skönt med helg nu va!
Jag har slutat men kom upp till datasalen här eftersom jag skulle skriva ut lite grejer o tänkte slänga in ett inlägg nu eftersom jag inte kommer kunna uppdatera så bra idag :)
Ska träffa Itman snart, hon slutar halv fem(!) shit jag skulle dö om jag hade så långa skoldagar haha..iallafall ska möta upp henne i stan och så ska vi käka eftersom båda är dödshungriga..sen ska vi nog till mig, vi ska ju vara hos mig ikväll men vi kanske hittar på något innan dess, går o fikar eller nått we'll see. Måste ju till stan nu och köpa en liten grej som ni får se när jag kommer hem :P

Oh! Så fick jag ett mess av syrran nyss att hon fått ledigt av jobbet nästa helg! Då ska vi till Köpenhamn på Modemässan!
Det ska bli sjukt kul eftersom alla fyra är sjukt intresserade av mode! Jag, syrran, Behare och Amire (Behares sis) alltså =)
Får ta och kolla med biljetter o så bara så ska det ordnas! Oh va jag ser fram emot det, så skoj! Speciellt med tanke på vilka jag ska dit med haha, den ena e sjukare än den andra!

Så ikväll blir det alltså mer chill, jag itman petros geti och massa gott, vattenpipa, redbull och kanske film? Får se om vi pallar med det :)
Vad ska ni hitta på ikväll då?

Nu spricker snart min kissblåsa haha, måste gå, ha det fint så hörs vi senare! PUSS
Svarar på era kommentarer när jag hinner!


183399-7
183399-8
183399-5
183399-6

Dagens inköp

Kategori: Shopping

Godkväll söta ni!
Hur har eran dag varit? Min har varit asbra, värsta chill på jobbet, dom två sista timmarna hade jag knappt hörlurarna på mig (telefonist), satt bara och tjöta, fick mig en Dr.Phil/Oprah stämpel idag också..Hjälpte min coach med kärleksproblem o så haha, askul och se hur killar tänker om saker och ting! Och eftersom jag hjälpte honom så slapp jag jobba och fick hans premission att slappa..och slappa för mig innebär såklart att jag får leka en massa, så jag började skrynkla ihop papper och kasta på min kära kollegor! Haha alla hatar mig nog där nu..Nej, we all know I bring joy to that place höhö ;D

Annars har det varit en tråkig torsdag, gillar inte alls torsdagar! Men men shopping så blir alla dagar lite roligare visst?
Här är dom snygga stövlarna jag impulsköpte på Zara idag..


 
Snygga va? Fan va dom ska utnyttjas nu till våren!

Och nu har jag suttit i 15 min med det här inlägget eftersom jag leta efter ett nagelack på google, Köpte ju ett Mavala naglack idag, glömde dock ta kort förut och nu är min kamera död haha, verkar inte finnas någon bild men jag köpte iallafall färgen WICHITA, ljusrosa..jättefint!

Nu ska Gona ta sig en snabb dusch och sen blir det läggdax! Imorgon blir en rolig händelserik dag!
Godnatt, kissss!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Har inte hänt så mycket så egentligen har jag typ inget och skriva om haha, men tänkte slänga in ett inlägg innan jobbet sådär bara =)
Hämtade mina jeans från Weekday och håller tummarna för att dom blivit bra, får testa när jag kommer hem..mm hem, längtar tills jag kommer hem efter jobbet! Mamma håller på och laga Pite (balkanrätt), min favoritmat!! oh gosh i love it haha..
Nu måste jag byta om och släpa mig själv ääända till jobbet, nästa gång jag går dit är jag där med Shabbu!! Som fick jobbet wuhuu :D Grattis grattis!!

Juste, köpte ett par assnygga stövlar på Zara idag, visar dom när jag kommer hem så håll utkik höhö ;P

Ha det bra! PUSS

Träning!

Kategori: Allmänt

Nejnejnej!!! Jag tror jag börjar bli sjuk! Det får inte hända! Vaknade flera gånger under natten av att jag höll på o kvävas, jag kände mig helt täpt i både näsa och HALS!? Så himla jobbigt! Att jag är trött och sover som en björn gör inte grejern bättre heller! Men nej, jag ska fan inte bli sjuk!

Btw, pratade med en gammal vän igår och blev så himla peppad av att börja träna!! Han fick mig och inse att det faktist inte är så farligt, och han själv är värsta träningsfreaket så han ville ändra lite på mina matvanor också haha, och eftersom nästa vecka jobbar jag betydligt mindre så ska jag börja från och med måndag!
Ska träna assen av mig! Nästa vecka har jag planerat att träna såhär:
Måndag - Ki Boxning 19.00
Onsdag (KANSKE, beror på om jag har något i skolan) - M Pass, hårt pass som man svettas som en gris av! 12.00
Torsdag - Funk(dans) 17.30 M Pass 19.00 och efter det Yoga 20.00
Fredag - Antingen spinning 16.15 eller M Pass 17.00
Lördag - M Pass 15.00
Söndag - 1 timma på gymmet efter jobbet!

Ser ni? Jag ska bli en träningsnarkoman haha, får se hur länge det håller..
Mat och andra vanorna ska också ändras!

Inga godsaker (dvs läsk, bullar, godis, saft, mcdonals whatever)
Ett stort glas vatten innan middag (gör att man blir mätt snabbare)
Dricka minst 2liter vatten varje dag
Sova innan 12 på vardagar
Inte äta efter klockan 20.00 på vardagar

Den ända dagen jag får äta gott är Lördag eller Fredag, det är upp till mig!
Fan va härligt det känns när jag skriver det här!
I WILL do it!! Följ med på min resa dit bara hihi ;P

Nu ska jag äta frukost!
Ha en underbar dag lovers, PUSS!


Oh va jag älskar den här bilden!

Matte C?

Kategori: Allmänt

Oh..ja har ett stort dilemma..Ni vet, nu är det ju dags för IV-valen inför trean och jag är totalt förvirrad..vet inte vad jag ska göra!
Jag har alltid haft inställningen "Jag ska lätt gå Matte C" för er som inte vet så är Matte C frivilligt för samhällare, alltså man kan välja till kursen själv annars har man ingen Matte i trean. Men nu..när jag fått lida av Matte B börjar jag bli lite skeptisk till det, kommer jag att klara av det? Jag vill göra ett MVG projekt-arbete i trean och om jag släpar runt med Matte C, som jag tänka mig är jävligt svårt med tanke på hur Matte B är, så känns det lite jobbigt! Vår företagsekonomi lärare sa också att i Sverige kan du absolut inte bli någonting inom Ekonomi och Business om du inte har läst Matte C. Men 1. Jag har tänkt och ta kursen efter gymnasiet 2. Jag ska ändå inte jobba i Sverige i framtiden! För detta gällde tydligen bara i Sverige..Fast grejen är den att efter gymnasiet, det sabbatsåret jag tar har jag tänk och jobba arslet av mig, då vill jag inte ha massa Matte i tankarna..Ni förstår vilket problem jag har här va! Engelska C är det ingen frågan om, det ska jag ta. Det ger mig 100 poäng. Matte C ger mig också 100poäng, väljer jag det så behöver jag bara välja två kurser. Finns ju även 50poängskurser och då kan man gå 4 kurser. Tänkte lämna in min lapp imorgon..ju mer jag skriver desto säkrare blir jag på att ta den..kanske bättre att få det överstökat nu? Jo, imorgon kryssar jag i Engelska C och Matte C! Inte så big deal ändå eftersom det här inte är dom slutgiltliga valen utan vi ska välja "påriktigt" så att säga, mycket längre fram!

Sen vill jag också ta mig friheten till att klaga på Donner! Så himla dåligt, dom lägger ner så jävla mycket pengar på Esteterna och Naturarna, men vi samhällare? Vafan får vi? Ingenting..Och kurserna vi ska välja mellan!? Inget jäkla utbud, så himla surt! Fick stryka över mer 75% av kurserna på IV-valslappen eftersom det var endast kurser för NV och Esmu! Gillar inte detta alltså..Varför kan dom inte ha körkortsteori som alla andra skolor? Sucker, så synd att det är en privatskola med så jävla låga resurser!!

Bara 1 ½ år kvar! Bara..ah yeah sure..kommer kännas som typ 10!
Jaja, nu får jag väl ta det. That's life! Om jag ska vara ärlig så ger jag ju ändå inte allt i skolan! Jag vet att jag kan så mycket mer, men det känns som min konsentration sällan ligger på topp. I USA behöver man inte heller så höga poäng, är jag grym på Engelska så är det ganska chill..inte bra att jag har det i åtanke nu när jag har massa plugg framför mig haha..

Jaja, nu ska jag göra mig iordning för sängen then I'm out! Är helt död fastän jag sovit!

Godnatt snyggingar! PUSS

Dagens inköp

Kategori: Shopping

  
Mysig kofta av märket VILA

 
 
Vita tygskor från H&M
Blev så glad när jag såg dom! Hittade ett par förra året som jag (olyckligtvis) gav upp till Shabbu haha, köpte ett par Fred Perry istället, som var till stor användning förra sommaren! Men nu börjar dom bli lite slitna så detta är perfekt! Yeay!

PUSS!

Fyra filurer

Kategori: Allmänt

Faaan va häärligt snart är det lov!! Och vet ni vad jag fick reda på idag? Att jag o broshan är ensama hemma heeela lovet hehehe....hahaha nej men broshan kom in i mitt rum för några minuter sen and he was like "När jag säger att du ska gå och sova hos Itman så måste du gå, fattar du?"  HAHA den tönten, kan tänka mig att han och Petros sitter här med brudar och chillar..sjukt kul om jag o Itman skulle komma hem o ba "SHUUHUUU HÄR E VI!!" nej men jag började skratta och sa "När Itman säger att hon ska komma hit så får du gå o sova hos Petros" haha, nej men skämtosido det ska bli askul! Mamma och lillebror åker ju till Schweiz, syrran flyttar in till stan..problemet är bara det att när mamma befinner sig i ett annat land blir hon ännu mera orolig än vanligt, vilket är väldigt förståeligt men jobbigt!

Påtal om oss fyra filurer haha, på helgen ska det bli askul! Mamma hade gjort sin egna planering haha, att få över Itman och Petros på en sleepover så att vi kan sitta chilla kolla film o ha roligt..för när vi 4 samlas har vi allt annat än tråkigt, så det ska bli asskoj! Tror mamma har saknat Itman en del hehe..resten av familjen också för faktist, alla går runt och frågar efter henne hela tiden, o när hon ska komma..ja, det känns som en evighet sen hon va här! Dumma skola! Knappt så man hinner ses längre :/

Ja, iallafall..nu hittar ja ingen bild på alla fyra i den här datorn så det får bli ett bildlös inlägg tyvärr!
I nästa inlägg kommer shoppingen! PUSS

Glass

Kategori: Allmänt

Godkväll snyggingar! Oh va skönt att jag stanna hemma, sovit i en timma eller två och det känns underbart! Hade glömt bort att jag faktist har en kropp som behöver vila då och då!
Nu när jag vakna för en stund sen så hade jag fått ett sms av Itman som undrade hur jag lyckades göra mina jordgubbar så smaskiga när jag gjorde min personliga smälta-jordgubbar-med-jordgubbsgrädde delikatess!! Då blev jag sjukt sugen på glass med jordgubbar! Så ja..nu blir det jordgubbar med glass haha, först ska jag bara prata med min kära Tara!

Hörs sen, puuuuuss!!

Min dag

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej sweeties! hahaha Hur mår Ni idag???
Själv mår jag faktist pretty good! Är så glad även fast jag haft en riktigt tröttsam dag!
Skulle vakna klockan 8 för att ta vagnen 10 över 9, hade tänkt och hoppa in i duscha, platta mitt hår, äta en stor frukost och helt enkelt chilla men icke. Jag vakna halv 8 och hade värsta paniken, duscha på 5 minuter och plattade mitt hår på 15, sen blev det mest spring runt i hemmet, hann knappt äta frukost.
Men ja iallafall sen bar det åt till centralstationen där jag skulle möta upp några tjejer från min pararellklass, vi skulle ääända till Partille och göra en Marknadsundersökning till Företagsekonomin, det gick asbra men vi frös arslerna av oss! Sen gick vi till skolan och påväg dit köpte vi med oss massa baguetter och gottade till det rejält med dom i skolan sen. Vi på Donner har ju ingen skola på Onsdagar, folk som kommer dit och pluggar då om man vill. Så det var ganska tomt, det var skönt!
Efter det kulle jag på en extra-matte grejs där dom skulle repetera Matte B för naturare, men världens bästa Mirna fixa så jag, da samhällare, också fick vara med. Det var skönt! Snällaste och bästa matte-läraren någonsin hade dom också, hon var så bra på att förklara! Hon gav mig ett tjockt häfte med massa matte B också, taccccck, that saved me!
Men hur intressant det än var så kändes det som att jag skulle somna vilken sekund som helst!! Och så huttra jag till som en liten jag-vet-inte-vad, det var kallt som in i helvete idag ju! Men som tur var på börja dom gå in på Matte C efter ett tag och då gick jag hem. Eller skulle ju till Weekday först och lämna mina byxor så dom kan sys upp till imorgon! Och nu när jag fick veta att dom även syr upp byxor dom inte är från deras butik så ska jag gå dit med en bunt jeans och sy upp, alla mina jeans är för långa för mig haha =(
Jaja, sen fick jag shoppat en chill-tröja och ett par vanliga tygskor jag letat efter i ett tag nu..Visar dom ikväll!

Nu skulle jag egentligen gått på natt-orienteringen men jag varken hann eller orkade, idag har jag en sån där dag där jag fryyyser hela tiden, vilket är asjobbigt!!! Oh ja dör! Sen så svider mina ögon för sömn, så idag så ska jag banne mig lägga mig tidigt!

Uh, vilket långt inlägg det blev, jaja någon kanske uppskattar sånna (a)
Hörs snart! KISS


Shabbu och Jag på skridskor-åkningen förra veckan!
Finns btw lite bilder uppladdade från dagen i dess inlägg om ni vill se :)

Igår

Kategori: Dagens outfit

Här kommer gårdagens outfit och bilder från igår! Enjoy!
 


  
Jeans - Nolita, köpta i Stuk
Oversize tröja - Weekday
Armband - Present från Itman<3 från Albrekts guld I think

Chill & snyggt på samma gång! I like =)

Lite ego-bilder..
 

Och så dagens bilder..
          
Det var kul i skolan igår!

Trött

Kategori: Allmänt

Orkar inte, kom hem från jobbet, sega i badet i flera timmar och nu är jag helt död. Dagens outfit och bilder får komma upp imorgon istället, allt jag behöver nu är sömn. Har en väldigt låååång dag framför mig imorgon, så tyvärr kan jag inte lova er en bättre bloggdag imon menmen, snart är det helg thank god!!!


Sov gott underbara ni, bäst är ni! PUSS

Skön dag

Kategori: Allmänt

Tjoho people!
Har ni haft en bra dag? Det har jag. Det har varit riktigt chill faktist! Redovisningen på Affärsengelskan gick galant! Sen fick vi en rolig läxa i Naturkunskap!! Vi ska labba, åh älskar att labba! Det ändå positiva med kemifysik-whatever enligt mig haha :P
Hinner inte skriva så mycket nu för jag håller på och äta middag och sen ska jag iväg till jobbet! När jag kommer hem kommer dagens outfit och bilder från dagen upp!!

Ha en bra dag! PUSS

Humöret är på topp!

Kategori: Allmänt

Godmorgon Sweden!!
Hoppas ni sovit gott kära ni! Känner mig på bra humör idag! Vilket antagligen kommer resultera till en riktig flumdag, förhoppningsvis är Shabbu på lika bra humör..Kameran åker med såklart, så är dom andra lika glada så blir det förhoppningsvis lite bilder =) 
Nu har jag precis hoppat ut från duschen och tatt på mig så nu blir det fixtrix och sedan frukost.
Idag har vi affärsengelska (wuhu) och naturkunskap! Skulle haft svenska också egentligen men där blir det håltimma istället eftersom det är grupperat under en tid nu, skönt!

Oh va skönt, imorgon har vi ledigt! Fast inte får jag sova ut för det, ska på mattestuga och plugga matte B för hela slanten! Sen på kvällen blir det kul eftersom vi ska en idrotts-lektion 6 på kvällen haha :D!!

Sen är det bara två skoldagar och så helg igen! Gud va tiden går fort! Men har man något och se fram emot så känns det som det går ännu fortare! Och nu har jag och mina kompisar gjort lite planer inför helgen så det ska bli askul!!

Nu måste jag iväg! Ha en underbar dag!!
PUSS'


Oh saknar Croatsien (jag gillar att stava det så haha!)..Underbart ställe verkligen! Dit måste jag tillbaks snart!

Sömnvanor..

Kategori: Allmänt

Oj, klockan är två och jag är fortfarande inte i säng..inte bra Gona! Mina dåliga sömnvanor börjar gå överstyr! Vet inte vad jag ska göra, asjobbigt! Blir värsta seg och trött när jag väl är vaken, om jag lägger mig nu kommer jag antagligen inte somna förrens halv 3 och då har jag bara fått 4½h sömn inatt!!!!! Jag behöver 8h för att må bra! Imorgon lovar jag att lägga mig innan 23.00!! Good luck with that..nej men behöver ha tillbaks min energi faktist!

Nu har jag iallafall gjort mig iordning för sömn, det ända jag behöver göra nu är att packa ner väskan till imorgon och sen ska jag bannemig sova!! Godnatt åter igen, hoppas ni sover bättre än va jag gör!!
PUSS

Nytt!

Kategori: Shopping

Tjeeeenix! haha..
Blev inte att jag gick över till farmor..jag somna istället och sov i flera timmar, det var så jäkla skönt för det behövde jag verkligen! Så för en stund sen så vakna jag åt en väldans sen middag och nu sitter min ass placerad här =)
Som sagt var ju i stan med syrran idag och virrade runt, jag som lovat mig själv att inte shoppa idag innan jag gick utanför dörren hehe..men jag köpte så fina grejer så it's cool!

Men först..några enstaka bilder

Syrran va snygg som vanligt!


Jag därimot hade en riktig fuldag..men är man med syrran så måste man ta kort haha..

Jaja, här kommer iallafall mina nya plagg!
 
Det blev ett par nya jeans av märket Nolita från Stuk - dom sitter sååå snyggt!

 

Blev även ett par Cheap Monday jeans från Weekday - dom sitter PERFEKT, helt underbara!

 

Slutligen blev det en assnygg oversiz tröja från Weekday den med! Jag diggar den verkligen!

Vad tycker ni?

Nu ska Gona ta sig en dusch sen blir det läggdax! Hörs imorgon snyggingar!
Godnatt, PUSS!

Farmor

Kategori: Allmänt

Hello gänget!
Haft en bra dag? Sorry för dålig uppdatering men jag har haft en ganska buzy day idag! Fått lite shoppat också och det vet ni, det blir jag alltid glad av! Nu kom jag precis hem, var på stan med syrran, det var skojsigt! Nu tänkte jag gå över till farmor en stund, var så länge sen jag faktist var med henne! När jag kommer hem visar jag bild på grejerna, så håll utkik!!

Pusspuss

Everytime we touch

Kategori: Allmänt

En av alla house-kungar! Jag talar förstås om David Guetta!
Love this song!

David Guetta - Everytime we touch

PUSS / YOUR HOUSEFREAK

Gratis påtankning i mobilen!!

Kategori: Tips

Nu kommer jag med världens bästa tips här! Haha nej jiddrar bara, men grymt bra tips iallafall!
Vem vill få 50kr extra i sin mobil? HELT GRATIS, öh jag?

Nej, jag trodde inte heller på det här, men det funkar! Jag gjorde det igår och wops så fylldes min mobil på med 50kr extra idag. Och eftersom jag är så snäll så tänkte jag dela med mig till er!

Allt ni behöver göra är att sms:a I LOVE COMVIQ till 71600!
Därefter får ni ett bekräftelse-sms av Comviq och inom en dag eller två är det klart! Smset kostar ingenting verkar det som, eftersom inga pengar drogs från mitt kort!!

Jaja, ladda på era kort nu babes!
PUSS


Min familj testade detta igår..och det verkar som den bara fungerade i Lördags =/ Sorry fowks..

=)

Kategori: Allmänt

Oh så tråkiga dom är haha, bara sitter framför datorn hela tiden! Behare & Albi alltså hehe..Dom var värsta sociala tills nu och nu dissar dom mig bara haha..Broshan Bekims tjej var här idag..så härlig tjej! Verkligen underbar, är så glad att han äntligen hittat sin lycka! Dom är verkligen söta ihop..och mamma var ju i full fart och städa huset och sätta fram massa godsaker och grejer haha, mamma håller alltid på så när vi ska få gäster. Fast det kändes inte som det var en gäst ändå, kändes mer som man var gamla kompisar! Men vi satt alla fyra iallafall och kolla på massa sjuka videos på youtube, tittade också på magdanser, sjuuukt va coolt att kunna dansa det! Hon hade dansat det i flera år! Så coolt och vara så duktig på dans! Nej men det var roligt iallafall, det glädjer mig att se mamma så glad över henne och Bekim faktist! Mamma gillar henne asmycket och gick snabbt in i "du är som min dotter"-rollen hahaha..
Btw, Bekim, jag vet att du läser min blogg så KOM HEM NU FÖRFAN! Tomt i Sverige utan dig!

Jaja, nu ska jag inte tjöta mer, ska hoppa i mjukiskläder och gå och hoppa på tjejerna så dom vaknar till liv!!

PUSSHEJ!

Slörndag hehe..

Kategori: Allmänt

Hejsan folket!
Söndag idag..brukar ju vanligtvis vara en väldigt tråkig dag, men idag vakna jag upp på toppenhumör..och humöret sitter kvar! Behare är fortfrande här så ikväll blir det säkert skojsigt, igår gick geeksen ut så inte så roligt för mig o glo på dom medans dom fixa sig men idag så blir det nog massa film och mys..Söndagar är inte längre så katastrofala för mig eftersom jag börjar 12 varje måndag nu! Så idag känns ändå som lördag! Så jag ska chilla ihjäl mig hehe..
mm, sugen på vattenpipa! Lämnade ju min borta i Schweiz men som tur var så fick min storebror en söt liten vattenpipa av en kompis på sin födelsedag och eftersom min bror inte är så förtjust i sådant så fick jag den!

Tror jag ska klippa mig idag också! Min lugg börjar bli för lång för o ha framme så den ska trimmas lite, topparna måste jag också klippa men man måste antagligen ha blött hår och jag orkar inte tvätta det igen, inte bra för håret och tvätta det ofta ju!
Vad ska ni göra ikväll då? Egentligen bodde detta inlägg bara bestå av massor "jag måste plugga" "oh nej, idag ska plugga" "idag är det söndag så jag måste plugga" men jag slänger bort all stress från min hjärna och lever mitt liv, för det är jag ju bäst på haha. Är så lat att det inte är sant!

Jaja, whatever haha nu ska jag gå och tjöta lite med mina bitchez, hörs sen! PUSS

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar! Sovit gott?
Vill ni veta när jag somna eller? 10!!! Ja, 10 på morgonen..det var då jag skulle stiga upp och dra till jobbet! Men jag sov istället och ska dit klockan 3 istället..mina ögon sved som jag-vet-inte-vad haha!

Tittar på reprisen av Let's Dance just nu haha, nästan så man tycker lite synd om Blondinbella där hon står och kämpar för att det inte ska synas att hon bryr sig att juryn kritiserar henne..Hon ser så falsk ut! "Är du inte lite ledsen eller?" BB: "NEJ! Det är jättekul lalala" men herregud, bättre erkänna bara en o se ut som en uppstoppad solarium-torsk i ansiktet..Visst är hon grym som har lyckats komma så lång bara genom sin blogg men orka att hon leker att hon byggt upp sitt lyxiga liv själv, hennes föräldrar hade ju massa cash innan hon börja med allting..jaja skit i henne nu haha.

Vad ska ni göra idag? Jag har en sån oerhört stor lust att gå på bio ikväll..har ju ändå sovmorgon imon! Synd att ingen annan gillar bio lika mycket som jag hehe..Igår laddade jag förresten ner Seven Pounds och Changeling men sen strejka min TV så det gick inte att kolla =( Kanske kan kolla på dom ikväll! I hope så för dom flesta av er hade sett dessa filmen och alla verkade tycka om dom!

Nu måste jag upp och käka en rejäl frukost innan jag drar iväg till jobbet!
Hörs ikväll, pusss!! Svarar på era kommentarer när jag kommer hem!


Jag & Shabbu

The Dress med stort D

Kategori: Shopping

Här är klänningen jag så länge pratat om. Min lilla älskling!
Strax övanför knäna..oh med ett par killer-shoes!!
I'm in love!


X

Runway Collection of 2009 och det finns endast 30 stycken i hela världen!
Ungefär 7000 riksdaler från BCBGMAXAZRIA.


uuunderbar ellerhur?
Vad tycker ni people?

PUSS



ändrade mig haha..vill fan inte visa upp min balklänning här, ni som inte redan sett den fàr se den när dagen är kommen =)

Yeay

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar!
Klockan är 10 på en lördagskväll och ja, jag är hemma! Jag ställde in mina planer för och vara hemma, kände bara för det. Jag går ofta efter min magkänsla jag hehe..
Nu sitter jag iallafall och äter nybakade bullar med saft och chattar med lite trevlig folk på msn. Mysigt!

Tänkte ladda ner någon av dom filmerna jag visade i tidigare inlägg men dom flesta finns fan inte ännu =/ Någon som har några bra tips på bra nedladdningssajter?
Förövrigt är Behare här..hon och syrran ska ut. Fan va jag vill med! Och den 2 februari flyttar dom in ihop! Dom ska bo i en liten lägenhet mitt i stan, som jag tidigare berättat! Så vi bestämde att ha en liten girls-night, med middag, förfest och sedan gå ut o parta. I look forward, alltid lika kul och festa med dom. Kommer ihåg somrarna vi vart i Montenegro, jag, syrran, Behare och Amire (Behares syrra) oh va roligt, festa sönder oss VARENDA dag, I miss it so much. Men vi har bestämt att köra en till sådan resa snart!
Påtal om Behare hehe, testade henne i.d. bareMinerals-smink som hon hade med sig hit - I LOVE IT! Såg ut som en porslindocka i ansiktet, helt fantastisk! Så den får bli min snart! Mamma blev också jättesugen på att köpa en till sig själv hehe =)


Juste! Ikväll tänkte jag visa er THE DRESS!! Ni vet den som pappa köpta till mig när jag var i Schweiz. Hade totalt glömt bort att jag skulle visa den så ja, håll utkik här ikväll så ska ni få ta en titt på min älskling!

Idag har iallafall vart en bra dag! Med hemma-spa och grejer hehe :P
  



Nu har jag lust och sminka mig en massor och ta massa kort haha..får se om jag orkar..hörs sen! KISS

Lördag

Kategori: Allmänt

Swedbanks internetbank is the shit! När man fortfrande sitter i pyjamas och det regnar ute och man orkar inte gå 200 meter till torget för att köpa sig ett påfyllningskort till mobilen, ja, då kan man ladda sin mobil hemifrån..så skönt och så enkelt! På 2 sek är ditt kort fyllt med pengar igen! Jag älskar teknologi!

Jaja, iallafall..är så sjukt sugen på att bara sitta inne idag och titta film efter film, alla filmer som rullar på bio just nu som jag vill se! Men tror nog det blir andra planer..gymmet blir inte av, för att jag orkar inte har det så stressigt just nu i skolan så jag skiter i det idag, gymmade igår, ska göra det imorgon så det får räcka, nästa vecka är en ny vecka och då ska jag försöka gymma så mycket ja kan!
Förresten på tal om stress, vet ni vad jag fick reda på i veckan? Att jag faktist jobbar 5 pass i veckan!!!!!! Sjuuukt, hör man det så tror man ju inte jag går i skolan! Trodde jag jobbade 4 pass men shit! Men så var det såhär, jag jobbar ju 11-6 på söndagar och det räknas som två pass..så i februari tar jag lätt bort en haha, har ju så svårt att vakna på söndagar så efter nästa vecka jobbar jag 3½h tisdag, 3½h onsdag och 3h söndagar, 10 timmar i veckan, 40 timmar i månaden är ju inte alls så mycket ellerhur? Nu jobbar jag ju 70 timmar i månaden!

Nu ska Gona ta sig ett bad, känns som det var länge sen jag tog mig ett par timmar för hud, hår och kropp så nu gör jag det! Ha det bra sålänge snyggingar!

xoxo




Filmer jag vill se!

Kategori: Allmänt

Tänkte komma med några filmer jag vill se som är på bio just nu, eller som är på bio snart iallafall! (Obs, inte i ordning!) 

Tänker inte skriva någon handling eftersom jag tycker sånt är astråkigt att läsa så ni får se trailerna istället!

Seven Pounds

Oh gud va jag älskar Will!

Valkyrie




The Curious Case of Benjamin Button



Changeling



Twilight



Australia



Mammut



Yes man



The Unborn



I taket lyser stjärnorna



Låt den rätte komma in



Wild Child



Bride Wars (Bröllopsduellen)


Oh, det blir nog många bio-besök den här månaden!
Har ni sett någon av dom =)?

PUSS

Godmorgon

Kategori: Allmänt



Godmorgon!! Fan va härligt, vaknade upp idag och känner veeerkligen för att träna!! Har lust och gå ut och jogga, eller åka och simma, whatever bara jag får röra på mig! Gymmet är dock inte så tilldragande..skulle hellre gått ett pass, då blir det hårdare och man får mer press på sig men finns inget bra pass förrens 3 och så sent vill jag ju inte gå och träna! Va jobbigt! Kanske ska ut och ta en promenad bara? Ush att det ska vara så ruskigt kallt ute! Äh får se va jag hittar på, annars får jag helt enkelt släpa min rumpa till gymmet!

Igår tittade vi som sagt på Sex and the city DA MOVIE, och ja, den var underbar! Myycket skratt, tårar och avundsjuka haha..Grymt roliga är dom, filmen var lite sorglig då och då, men vafaaaaan är dom tvunga att ha så jävla snygga kläder att man dör!! Så härligt gäng, älskar dom! Och älskar deras garderober..Har ni inte sett filmen så måste ni ju definitivt se den =)

Nu blir det minsann frukost, sen kommer ett inlägg om filmer jag vill se!

PUSS

Trött på Sverige

Kategori: Allmänt

Det är så bra och ha en blogg. När man e på sånt där humör där man inte pallar med någon och är irriterad på precis alla så sätter man sig framför datorn och ser massa fina kommentarer, det är verkligen jättekul. Uppskattar verkligen det, tack så mycket babes!
Om det inte vorre för att jag shoppat idag så hade jag antagligen mått lite bajs just nu hehe, är bara så allmänt irriterad på min omgivning att jag bara vill boooooooort! 2½ år kvar sen slipper jag sånna här skitdagar, då börjar jag mitt nya liv i L.A! Där kan jag välja från börjar vilja jag vill ska närvara i min omgivning! Nej men helt ärligt nu, så trist allt är..det är ofta på fredags-kvällar jag får sån här ångest, känner att jag längtar bort oerhört mycket. Slippa allt som har med Sverige o göra. Jaja, jag är jättetacksam att jag fick komma hit och om det inte vorre för Sverige så gud vet vad jag skulle varit och så, stort tack till Sweden. Men jag valde inte själv och komma hit, det gjorde ju mina föräldrar..jag föddes ju här. Men helt seriös, tycker att det är så tråkigt land..vet inte om det är människorna eller vad det är men det känns bara som världen finns utanför Sverige. Äh, nu tjötar jag kanske lite för mycket pågrund av mitt dåliga humör men ack va jag längtar tills jag får inta L.A med min bästa vän, min ända vän som är som min soulmate, min syster, mitt allt. Pratar förstår om Itman. Är såg glad att jag har henne..Vad som än händer vet jag att vi aldrig glider isär, det kommer alltid vara vi till slut ändå, det vet jag bara. Om det inte vorre för henne skulle jag nog ha världens tråkigaste liv haha..vilket jag börjar få nu eftersom jag inte varit med henne på länge märker jag haha :S

Jaja, nu ska jag titta på Sex and the city..det blir man ju alltid glad av! Hoppas ni har en bra kväll hihi =)
Imon ska jag bannemig ha skoj iallafall!

Puss!

Ny shöppat!

Kategori: Shopping

Virrade runt på stan efter skolan för att finna lite lycka i vardagen genom att shoppa!
Detta är vad jag fick med mig hem:

 
Jag har en grej för dom här chilltröjorna..Denna gången blev det en kind-of-white! (Monki)

 

Oh va länge jag letat efter snygga chinos! Äntligen..lite sent ute I know, men dom är ju bara så snygga! (JC)

Sen kanske ni fattat att jag är galen i t-shirtar med tryck, tycker att det är så fucking snyggt! Så några sådana blev det idag, dock är alla från Gina vilket jag tycker är väldigt synd..eftersom ja ni vet, Gina är ju fjortisarnas favoritaffär..Men, får helt enkelt hoppas på att dom inte gillar min stil hehe..

 
såååååå sjukt snygg, ärmarna kunde vart bättre men den är så fabolus med paljetter och allting så det gör mig ingenting!






Dom två första ser lite sådär Vogue-aktiga ut vilket jag diggar starkt! Den sista är ju bara..ja, ni ser ju själva!

Väääldans nöjd med mina inköp! Eller vad tycker ni =)?

Sen får vi inte glömma the shopping I did i affären precis hehe..

Ikväll blir det massa gott! Mums!

PS. Märkte inte förrens nu att ciggen syns med på bild, inte mina.

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Shit va länge sen det var med dagens outfit! Här kommer en for old time's sake..



  


T-shirt - Zara
Jeans - Tide Jeans (Schweiz)
Skinnjacka - Zara (London)

xoxo

Fredag!

Kategori: Allmänt

Faaaan!!! Varför äääär det ett helt jävla år kvar?? Varför?? Ikväll missar jag ännu en stor house-fest! Yves Larock tar Park Lane med stooooooorm ikväll och ni fattar inte vad jag skulle vilja befinna mig däääääääär åh va arg man blir!!! Nej fan såfort jag blir 18 drar jag på Sensation White i Holland!!! Åh..va kul, får ta och skaffa mig lite mer house-galna vänner och åka med bara hahaha annars blir det bara jag och Nina! Tara och Gime är ju också housefreaks såklart men då är dom för unga tyvärr =( Menmen, ganska långt tid kvar så..

För att stilla mina begär så har jag shoppat idag! Fick min lön idag ju haha..i nästa inlägg får ni se det jag shoppat..måste bara ta kort först!
Idag var det aschill i skolan! Vi fick redan börja pilla och ta kort med systemkameror wuhu :D Vi fota med Nikon D50, blev rejält sugen på att köpa en!! Men blir så förvirrad, vet inte vilken som är bäst haha..jaja iallafall, bilderna fick vi inte med denna gången så kan inte visa er men när vi får dom så! Läraren sa iallafall att vi ska lära oss allt om hur systemkameror funkar och hur photoshop funkar!!! YEAY va skojigt! Men tyvärr så..den där läraren vi fick..jag fick sån Gamla-Fredik-känsla av honom, Gamla Fredrik haha, det är min gamla musiklärare som jag hade i nian..hela klassen hatade honom, han var en så konstig typ! Sån där tjock illaluktande hårig "estet" som visar rumpan när han böjer sig, luktar alkohol blandat med äckligt andedräkt blandat med Läkerol, som babblar ihjäl sig och vågar knappt höja rösten åt oss..Vår nya foto-lärare är inte alls sån, gud nej, han verkar jättesnäll! Men ja fick sån vibb bara mot slutet, I sure hope that it goes away för så vill jag aldrig mer känna för en lärare haha..
Jaja, nu ska jag inte va taskig, mot slutet av lektionen hade jag, Shabbu och Ester i klassen askul med Mac-datorna vi aldrig fått leka med tidigare, så vi tog massa sjuka kort..




sjukt snygga va? HAHAHAHA


Idag skulle det hända massor, skulle ju på bio och fika och så men eftersom jag har världens tråkigaste vänner (känn er pikade bitches hahaha) så får jag stanna hemma! Men då tänkte jag att jag bjuder in syrran och Behare på ett pyjamas-party!! wuhu haha :D  Sex and the city, massa gott, vattenpipa och tjöt! Låter väl skoj? Hoppas bara att dom inte har andra planer nu hehe..Önska Itman va här nu! Hon är alltid på allt..men nu befinner sig geeken i Stockholm för och se sin make C. Brown!
Jag önska att det inte såg konstigt ut att gå sätta sig på café ensam hahaha, är så sjukt sugen på Fröken Ohlssons blåbärspaj med extra vaniljsåssssss åh ja dör!! Har saknat det så mycket! Min och Itmans specialitet!
Nej nu fan! Nu drar jag ner till ICA och köper mig paj med vaniljsås! Strax tillbaka, då kommer bilderna med shoppingen och dagens outfit!!

PUSSSS!!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Oh noooooooooooooooooo inte snö!!!!!! Jag vet, jag älskar ju snö egentligten men inte såhär, inte slutet av januari!! Jag som hade tänkt och skippa min tjocka vinterjacka idag!! Åh orka, blir så arg haha! vem fan orkar gå runt på stan och shoppa med värsta tjockisjackan? inte jag iallafall..Jaja, får la träna istället..men vet inte om jag orkar med det heller! Igår kunde jag inte sova förrens 3 för min träningsvärk från skridskorna slog till som en bomb, kunde fan inte ens röra mina lår, och nu gör det fortfarande jätteont och det är väl inte så bra att träna när man har träningsvärk eller (a) hahaha..äh får sen va som händer, oj, nu sa dom precis på nyheterna att 1 av 10 svenskar har sömnproblem! Och att vi köper sömnpiller för nästan över 300 miljoner kronor, eller var 300 tusen miljoner kronor..äh whatever men shit va mkt! Sen sa dom att alla dom här grejerna man köper i apoteket och grejer för bättre sömn hjälper inte särkilt mycket, det handlar om "sömnhygien" att man exempelvis inte ska träna hårt innan sömn, inte titta på TV i sängen och inte äta i sängen..ops..jag älskar att ligga på min säng och äta och vadå inte titta på TV i sängen? Då skulle jag ju verkligen fått 0 sömn haha..fan, men dom sa att anledningen till sömnproblem är ofta att eftersom man är på gång i så många timmar på dagen och är stressad o så så blir det svårt att koppla av sen mot kvällen..något jag måste jobba på! Inte vill jag att magkatarren ska krypa tillbaka! Hell no..ska försöka stressa ner nu förfan, även om det blir lite svårt med tanke på hur mkt jag har och göra i skolan..men, I'll do it!!

Nej nu väntar duschen, ha en bra dag people!
PUSS


mmm..sömn är så himla underskattat enligt mig..

Film

Kategori: Allmänt

Oh, va man älskar Sex and the city! Och ännu har jag inte sett filmen :O I should be a shame! Men har aldrig riktigt haft tillfälle, vill se den när det är sådär perfekt tajming you know haha..Påtal om film..läste precis på syrrans blogg att hon vill se Twilight ikväll, och att hon ska fråga mig om jag vill joina henne (hon sitter vid den andra datan just nu) hahaha så sjukt va vi kommit långt i utvecklingen, jag och syrran (som befinner oss i samma hem) kommunicerar genom våra bloggar hahah..nice, men du syrran, jag ser jättegärna Twilight med dig ikväll!

Hahaha asså, alltid lika kul och chatta med Shabbu..det är bara henne jag är sådär mig själv på msn med haha, asså itman mirna nina säger alltid tyst och grejer till mig när jag börjar med mina dåliga skämt hahaha, eller egentligen inte Nina, nina börjar alltid bli värre än mig till slut hahaha..men shabbu, fyfan hahaah..hon hade en mucho vacker bild på msn nu så det sa jag till henne så sa hon tack och så uttryckte jag mig på ett sätt jag bara kan göra framför henne..



Gonα säger:

Ja vet inte va man säger när någon säger Tack efter sånt, asså "Dt är lugnt" det låter som jag gjort värsta grejer när jag faktist menar det, o säga "varsågod", vf ska ja göra det? du e ju vacker dt inte jag som gjort dig vacker? och "sanningen bara" vill ja inte säga för alla fjortisar säger så

Gonα säger:

HAHAHA Gona filosiferar...

Shabbu säger:

HAHAHAHAH gud jag dör

Shabbu säger:

du e rolig när du skriver

Shabbu säger:

läste precis ditt flipp inlägg på nattstad, o sen din blogg om hur du kände dig som en boll

Shabbu säger:

o nu detta

Shabbu säger:

hahahah dör

Haha, om ni undrar vad det med nattstad är, så är det så att jag slänger in några inlägg då och då på nattstad också när jag har lust och uttrycka mig..och så har jag ett meter-långt inlägg med massa tabbar mina kompisar gjort när dom pratar, den uppdateras då och då, ganska ofta faktist eftersom mina kompisar ofta gör tabbar! Ska kanske ta och lägga upp den här någon dag så ni får er ett gott skratt hahaha..

Nu blir det antagligen film med syrran då, godnatt babes!
PUSS

Bra kväll!

Kategori: Allmänt

Ohhh va roligt och få logga in och mötas av massa kommentarer!! Och få se att läsarantalet stiger igen! Underbart ju :D Lovar att svara på alla kommentarer imorgon för just nu försöker jag ta emot lite låtar vilket gör min gamla dator väldigt seg!!
Idag var iallafall askul på jobbet, skratta och skoja och sålde bra! Har äntligen börjat släppa fram mitt riktiga jag där och nu kallas jag för "radion" hahaha, nej men det var verkligen kul, nästan så man ser fram emot nästa gång jag jobbar!! :D
Imorgon får jag min lön också..på en fredag perfekt! Har verkligen lust och shoppa nu till helgen, tjejer någon som är på?
Fan Itman ska på Chris Browns konsär imorgon, Sanet också..man blir lite avis nu fan, skulle vart skojigt :P Ska ni se Chris Brown imorgon eller? Jag får hålla mig till maj då vi ska se Beyoncé!!
Nej men allvarligt, har lust att klä mig snyggt och gå runt på stan och shoppa tills alla pengar tar slut! och jag ska bli ekonom..hehehe good luck 2 me haha! Nej men ni förstår :P

Juste! Vafan var det med folket idag? Påväg till jobbet hade hela jävla stan bestämt sig för att putta på mig, kände mig som en boll som bara knuffades hit och dit, jävla fula människor som inte ens säger förlåt! Så på hemvägen knuffade jag varenda människa som jag kom åt, bara för att jag skulle må bättre i själen hahaha..

Nu tänkte jag iallafall äta mat, mums är så hungrig, köttbullar med potatismos blir det!! Imorgon blir en skön skoldag, ska ha Foto för första gången, spännande..undra om vi får trixa med systemkamerorna direkt..I sure hope so!

Nu kurrar magen, hörs sen bye bitches <3 kisss

Stolt

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag är faktist rätt stolt över mig själv, har lyckats plugga en massa nu! Strax ska jag iväg och jobba, tänkte sjukanmäla mig idag men så tänkte jag att jag ändå har så himla tråkigt så jag kan lika gärna skrapa ihop lite pengar..och så är risken ganska stor att jag blir sparkad inom kort haha, eftersom jag latar mig till max och säljer väldigt dåligt, men palla vafan! hehe :P

Nu ska jag bara ta på mig och fixas lite! Hörs när jag kommer hem!

PUSS!

Oj, va sjukt..en låt började plötsligt spelas här på datorn:S fast jag har ingenting annat öppe än blogg.se med Nytt inlägg? Den är fan asbra också och nu ser jag inte vart den kommer ifrån haha, fan va weird va e detta? Creapy..

En perfekt dag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!! Hur mår ni? Jag mår skit. Halsen blev bara värre så jag var tvungen och skippa skolan, men det gör inte så mycket för vi skulle ändå sluta efter lunch, hade bara en lektion som ska tas igen. Har precis duschat, fönat håret, ätit frukost och städat mitt rum så nu tänkte jag sätta mig ner och börja plugga! Ush hatar säga "ska plugga" men skolstarten kom som en våg och nu drunknar vi snart i allt arbete, så man får ta och simma lugnt bara hehe..
Oh gud, jag vet att jag alltid tjatar om att jag önskar att jag var någon annanstans än vart jag är för tillfället men det är så himla skönt att drömma sig bort. Jag är ensam hemma så house musiken är på hög volym och då blir det ju lätt så att man drömmer sig bort..Oh tänk en perfekt dag! Dagen börjar med att man runt 9 äter en stor frukost på en stor balkong i ett hotell med utsikt över havet, lugn housemusik är på och man sitter där i bikini med alla sina vänner..Sedan tar man sig ner till stranden (eller poolen) och lägger sig på solstolar och chillar som fan, hög musik, goda drinkar och massa tjöt..Spelar kort och har det allmänt bra! Ligger där fram till typ 4-5 sedan drar man på sig en skön klänning, lämnar hem grejerna och drar ut för lite shopping, solbruna kroppar, gladiator-sandaler, solblekt hår..åh..iallafall, man får shoppat en massa fina grejer och runt 7 är man hemma, då hoppar man in i duschen och börjar fixa sig och förfesta lite smått, alla blir skitsnygga och är assnyggt klädda och drar ut på någon uteclubb med asbra house-flyt! Dricker och dansar hela natten lång och runt 2-3 så kommer man hem och sätter sig i utomhus-jacuzzin med varsin öl och drar massa roliga skämt, slutligen däckar man på en skön vattensäng och sover ut långt in till nästa dag. Säg mig, låter inte det där underbart?
Eller ni kanske har en annan bild av en perfekt dag? Lämna gärna en kommentar och berätta om hur en perfekt dag skulle se ut för dig? Jag är nyfiken hehe..

Fan haha, blir deprimerad nu när jag tittar ut och ser vart jag är. Jaja, ska inte tjöta hål i skallen på er mer, nu blir det plugg! PUSS











Oh underbart..

Hemskt

Kategori: Allmänt



Sakta ner och använd bälte förfan!

Hello

Kategori: Allmänt

Crap! Broshan har somnat och han blir asgrinig när man går in i datan när jag sover och eftersom det är bara på den datan jag kan överföra mina bilder från kameran så får det vänta tills imorgon istället =(

Inte nog med det, sjuk börjar jag ju också bli!! Skit också, svider som in i helvte när jag sväljer och det känns som mina fötter är helt blåa av blåmärken..oh vilken jobbig kväll! Hoppas gud jag blir bättre till imorgon, hatar att vara sjuk! Iofs vet jag inte om någon tycker det är särkilt kul haha men jag, det är alltid jag som ska få utsättas för allt dåligt här hemma!! Bajs!

Iallafall, snart är det iallafall helg wuhu, längtar såå..vill bara sova igenom hela helgen men jag har grejer o göra, folk och träffa, plugg o göra och arbete att sköta! Ja, massor händer..har lust och klä upp mig och känna mig riktigt snygg sådär och dra ut och shaka rumpan med alla mina babes hahaha..oj, jag babblar massa när jag har tråkigt och är rastlös, fast detta är ingenting, när jag ska börja imitera folk..oh så många videon jag har där jag härmar allt från svenska fjortisar til blatte-killar..jag är så mobbad, o tro inte att jag ligger i mitt rum och gör detta själv alltså HAHAAHA, min lillebror joinar mig alltid, vi är typ lika mobbade..haha fan kanske ska ta hit honom och spela in en och lägga ut den här? YOU WISH hahaha jag gillar och bjuda på mig själv, men inte ska ni få se mitt riktiga jag!! hehehe..

Nu ska jag ta mig en varm dusch och dricka ett stooort glas te så kanske det går över!!

PUSS!!


Oh fyfan vissa tider vill man bara glömma hahahaha

Skridskooooooooor

Kategori: Allmänt

Heejhej snyggingar!!
Hur mår ni idag? Jag är helt slut, har åkt skridskor hela dagen! Oh va kul det var men min hjärna är helt uppfryst nu så jag har värsta huvudvärken =( jobbigt..men som sagt det var så himla kul, synd att mina kära vänner tröttnar så snabbt!! Haha era geeks..jag var på G hela tiden och skulle kunna stanna där heeeela dagen, men som sagt, mina tråkiga kompisar tröttna!! Jag önska det fanns någon i vårt umgänge som gillar att barnsla sig så mkt som jag gör, jag verkligen älskar att leka jage och kurragöma, jag älskar att retas och låtsasbråka..Jag älskar att ta mig igenom hinderbarnor och sånt..Finns det någon där ute som kanske är min soulmate? Hahaha alla andra lägen är jag och mina vänner ganska lika men när det gäller just detta är mina vänner latast i världen. Speciellt Itman och Shabbu, dom är då väldigt speciella haha..

Idag ska jag jobba, oh gosh orkar inte, känner mig yr :S Menmen ska det slå klirr i kassan sen så får man jobba för det ;P Shabbu har lyckats få en intervju där på Måndag också, hon kommer ju lätt få det, och då jävlar måste det bli roligare på jobbet!

Nu har jag precis ätit en big tidig middag oh va gott! Bilder kommer i det här inlägget senare, nu måste jag ta en powernap!

KISS

=)

Kategori: Allmänt

Oh va skönt det var! Verkligen underbart, jag bodde göra det där oftare, även på skoldagar! Påtal om skolan..berättade ju att jag har ganska mycket plugg..eller aa, sketmkt plugg men aa, så det skulle antagligen bli så att jag sklle fått plugga till helgen, och då skulle jag säkert flytta fram det men så fick jag ett sms av min älskling! Har ju sagt till Tara att hon får komma över när hon vill för och plugga när hon behöver hjälp och så, så hon hörde av sig och vi bestämde att vi ska plugga på helgen. Älskar att hjälpa någon med plugget, känner mig så smart då hahaah..nej men fan, vill verkligen hennes bästa! Hon börjar ju gymnasiet snart och jag har tjötat hål i skallen på henne att hon ska kämpa och därför måste jag ju också bidra lite hehe =)

Oh det är så myyys i mitt rum!!! När jag kom hem hade mamma städat mitt rum och gjort det skinande rent och ställt allting på sin rätta plats, mitt rum såg helt kaotiskt ut när jag lämna det imorse så det var så himla skönt! Älskar att sova nyduschad på nytvättade lakan! Därför vill jag bara krypa ner i sängen nu och titta på TV!! Men istället ska jag föna mitt hår, göra en fruktsallad och sedan placera min ass på min bäddsoffa och plugga lite medans jag tittar på alla roliga serier som går nu! Oh va livet är underbart! Och så svor Obama sin ed idag också! Va roligt, han kommer alltså vara president när jag far ditt för och leva, därför är det här riktigt stort för mig hihi, hahaha vilken geek jag är..nej men nu vill mamma visa lite nya grejer hon köpt till hemmet! Mamma är så grym på inredning!!

Godnatt, puss!!

Skridskor!

Kategori: Allmänt

Okej, min data segar som in i helvete nu så det blir nog inge vidare bra inlägg haha, men hej iallafall! Jag är så himla trött asså gud! Men som tur är så har jag sovmorgon imorgon! Vi ska till Tuve alla tvåorna på vår skola och åka skridskor!!!! YEAY Jag äääälskar skridskor!! Ska ta massa bilder också så ni får se hur kul vi haft det hihi =) Sen har dom planerat in Nattorigentering!! Fattar ni eller! Vi ska ha origentering typ runt 6-8 alla tvåor någonstans i mörkret, åååh så kul, är så glad haha jag älskar äventyyr och att skrämma upp mig själv och mitt sällskap! Speciellt Shabbu och Mirna som är typ fegast i världen, Mirna börjar ju gråta om hon fastnar i en hiss bara? Och Shabbu vågar egentligen inte kolla på skräckisar! Haha mina geeks..

Nu hade jag tänkt att ta mig ett varmt bad med alla mina nya Bubbel-baths och badsalter och grejer med underbara dofter!! Oh va skönt..hörs senare mina vänner!
PUSS!

School

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeeej snyggingar!!
Hur mår ni idag?? Jag mår faktist ganska underbart haha, har haft askul idag och skrattat åt precis allting, jag har sånna dagar ibland, då jag är superbarnslig och skrattar åt allt och löjlar mig som fan. Mina kompisar har idag officiellt upptäckt att jag är väldigt schizofren hahaha, för att jag ena minuten kan vara aggressiv som fan och stå och argumentera vilt och allvarligt och ha "oh, no bitch you didn't"-attityden menas andra minuten så är jag jätte sprallig och barnslig and like "yeeeyy wihuuuu lalala" hahaha..och det är sant! Jag har nog lite olika personligheter haha, men det är min hjärna..kan stå och prata och skratta som en idiot och så plötsligt blir jag helt seg och tyst, haha yeah I'm one of a kind I think :S

Iallafall affärsengelskan va asskoj! Vi har i uppgift att starta ett företag IN ENGLISH, och vi ekonomer vet ju hur alltind funkar så det blir lätt som en plätt för oss men vi har ändå fått på oss en jäääkla massa läxor nu va..Matte B-prov, Två tal och en analys till Retoriken, Matte-läxa, Engelska-uppgifter, Engelska-roman ska läsas ut, Svenska-analys, svenska prov muntligt och skriftligt, Naturkunskaps-läxa DÖDA MIG?
Naturkunskapen..no, kommer nog inte bli ett ämne jag kommer längta till..det var astråkigt med massa ointresant fakta haha, fastna lite för vissa grejer då, typ som vissa forskningar som görs och så..och nu vet jag inte om det var den extremt uttråkande läraren som gjorde att jag fick den dåliga uppfattningen av Nk men nja, vettefan asså. Hoppas bara det går bra nu så hehe..

Nu måste jag äta en tidig middag för jag ska iväg om en halvtimme!

Ha det bra sålänge! KISS

Måndag

Kategori: Allmänt

Hellooo, how u doin?
I'm doin just fine men är helt död! Så himla tröttttttttttt..helst av allt skulle jag vilja hoppa in i duschen, smörja in mig och lägga mig och sova fram tills på onsdag! är i stort behov av sömn må jag säga..men glad är jag! för imorgon klockan 9 har vi affärsengelska! och sedan naturkunskap..hör av mig imorgon om hur det va! jag hoppas på någonting bra nu alltså!
Kom iallafall hem för en stund sen efter en låång dag, efter skolan gick vi en runda på stan och vet ni? såg massa fina grejer men jag kom hem tomhänt! lite surt, men jag är stolt ändå..även fast jag är sjuukt sugen på att shoppa ihjäl mig just nu, bara dra till någonstans USA, LONDON whatever bara slöööösa som en jagvetinte vad!! Haha åh..snart, i sommar ska jag shoppa allt jag tycker är snyggt när jag är utomland! Efter så mycket slit förtjänar jag det! Och i sommar kommer jag inte ha någon som tjötar att jag slösar för jag ska åka bort alldeles ensam till Kosovo och vila min själ! Eller någon annan i familjen kanske också gjort liknade planer haha, men jag ska iallafall till Kosovo det vet jag, ska bli så himla kul! Men innan dess måste jag haffa en liiten bärbar dator och en systemkamera, perfekt till semester!

Nej, nu har det fan tatt mig typ en timma att skriva detta inlägg! Ska ta en dusch nu, äta något för att jag känner att magkattaren börjar slå till igen sedan blir det sängen! Fan, mina 8 timmars sömn som jag behöver kommer jag antagligen inte få, men jag ska fan somna innan 2 idag!!

Sov gott, lovar att uppdatera bättre imorgon!!

PUSSSSSSS

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon babes! Sovit gott? Ja, ni som hängt med ett tag vet ju hur sent jag somnar nu för tiden, och eftersom jag börjar tolv så överdriver jag ju ännu mer! Så jag somna väl runt 4-5 =( vafan! jag måste göra någonting åt det här! JAg blir astrött om dagarna men när jag lägger mig somnar jag ändå inte förrens efter 3 typ! Även om jag vart i skolan, tränat, jobbat whatever..så himla jobbigt ni fattar inte! Nu ska jag ta vagnen om 30 minuter och jag sitter i pyjamas, great haha..nej men nu är jag ensam hemma så musiken ska sättas på (då blir allt så mkt snabbare) ta en supersnabb dusch, ta på mig, fixa min lugg, mascara, FOOD and I'm done! Tror ni jag hinner? Vi får se haha!

Ha en underbar dag peeps! PUSS

Grattis broshan!

Kategori: Allmänt

Stooort Grattis till världens bästa storebror!! Som fyller år idag, den 18 januari! Eftersom kl e sekunder in i 12 slaget tror jag så kanske ni tror att han fyller år den 19:onde men icke! Idag fyller han 19 år!! I den här datorn har jag typ bara en bild som jag FÅR ladda upp av honom så ja laddar upp den så hittar jag fler imorgon som jag lägger in, så vill ni spana in min brosha så får ni kolla hit imorgon haha ;P
All lycka till dig Getoar! Alltid haft ett så starkt syskonband med dig! Även fast du försöker bossa över mig så älskar jag dig ändå! 

 
Ja, ni ser alldeles rätt! Min bror fick träffa Zlatan!!! Påvägen hem från Schweiz, jag åkte flyget några timmar tidigare och på senare flyget träffade broshan på ZLATAN på flygplatsen i Danmark!! Jag höll på och dö när jag hörde..menmen, ja har ju också sett honom..även om det inte slår en bild MED honom!

Nu ska jag sova!, GODNATT!

Ohhhh vilken start på året :D!

Kategori: Allmänt

OH NI FATTAR INTE HUR GLAD JAG ÄR JUST NU VA!! MITT SCHEMA ÄR HELT UNDERBART!!
Vet inte varför spanskan står med fortfrande men där går jag inte längre så jag börjar alltså 12 varje måndag!!! Får det bli bättre eller?
Och äntligen har vi idrott på eftermiddan igen!!
Och nu kommer nya kurser, affärsengelska, foto och naturkunskap!!
Affärsengelskan är något jag verkligen kommer behöva, och foto wihu, jag ska lära mig allt om systemkameror och sedan ta o köpa mig en tror ja fan!
Naturkunskapen har jag däremot blandade känslor för..det första jag tänkte när jag hörde "Naturkunskap" så tänkte jag oh no kemi och fysik!! Men Mirna förklara att det är mer miljö, ekologiskt och biologi inblandat..biologi är ändå något jag är intresserad av fast tror ändå inte detta kommer bli något av mina favoritämnen hehe..jag är mer en affärsengelska, företagsekonomi lalala tjej haha, absolut ingen samhäll/historia/religion tjej heller! fastän jag tycker religion är ganska intressant!
Nåväl, Mirna sa att hon tror att vi har någon Ferry som tydligen är cool (men ger mkt läxor!) i Nk, så vi får se hur det går =)
Jag är iallafall underbart glad! Imon får jag vakna 10 istället för 7 wuhuuuuu :D


PUSS!

Min bästa vän

Kategori: Allmänt

Min bästa vän är så otroligt snygg!!!

Jag älskar dig baby!
Tack för att du finns där i precis alla lägen, min älskade partypingla!
Snart är det dax för USA, gosh va jag längtar!
Anyway, you're hot and I know you know it!
PEACE AND LOVE / yours forevaaah höhö ;D

Party's

Kategori: Allmänt

Oh gud fatta vad sömnig jag är just nuuu! Har haft en helt underbar helg, hoppas på en likadan nästa! Så grymt bra start på året, I love this :P och vet ni, man har inte alltid roligast av att festa! Jag om någon älskar fest..men inte nu, inte dessa hemma/lokal fester, känns så no no no, kommer ju säkert festa en hel del när jag blir 18 men då festar jag åtminstone riktigt, men jag skippar dessa hemmafester, iallafall när man inte känner typ någon där, annars älskar jag det, musik, tjöta, spela kort, äta och dricka..det låter ju underbart? Istället för, ful okänd packad kille som försöker stöta på dig, hånglde par (som inte känner varandra) precis bredvid dig som har typ sex med kläderna på sig? dålig musik (eftersom inte du fick välja haha) alldeles föör mycket dricka, 1ton sminkande tjejer som spanar in dom långa killarna på festen, dom långa killarna som spelar svåra men slutligen har sex med de fula tjejerna..yeah, I could go on forever haha, ni förstår nog hur otroligt patetiska jag tycker sånna där fester är!
På tal om fester så träffa jag min vän G som hade festen i helgen (som jag inte gick på)..haha han var värsta sur att jag inte dök upp, men förklarade läget för honom så han förstod, han funderade på att dra igång med en till fest och lovade mig lite halvt att isåfall ha den här vart vi bor haha, då går jag nog..bara för att det är min vän då förstås, inte för att jag gillar festerna haha..omg va tjötig jag är..men det är bara för jag vart på så grymt roliga fester med syrran, behare och amire att dom här känns så fjantiga haha, och snart blir det ju ännu mer amazing partys om vi gör som planerat, ellerhur tjejer haha!?

Nej, nu blev jag festsugen höll jag på o skriva men det blev jag inte alls, blev bara ännu tröttare..fast får inte sova än, åt precis pannkakor och nu hade mamma lagat muuumsig efterrätt, jordgubbsgrädde med smälta jordgubbar och vaniljkräm...jag tror jag dör! Hejdååå haha, nej fan va jag gillar mat!! Måste slänga in ett Grattis inlägg till broshan idag också fan! Han fyller ju 19..började sådär bara och nu har det blivit som en liten grej att jag gör ett inlägg till mina nära och kära när dom fyller år:P

Nu blir det gotttttttt, för jag tränar och får äta vad jag vill nu! hihi pusss hörs sen!

Jobba!

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket! Va skönt..ni sover säkert så gott just nu..lyckos er! Själv sitter jag häi badrock efter en uppiggande morgondusch..ska klä på mig nu och äta then I'm out!

Blir inget långt inlägg eftersom jag typ ska ta vagnen om 20 hehe..ha en underbar söndag iallafall, whatever ni sk göra, plugga gymma fika yeah =)

PUSS PÅ ER! 

Underbart!

Kategori: Allmänt

Kom hem nyss, väldigt lyckad kväll må jag säga..fy va kul haha :P Nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen direkt! Ska upp och jobba tidigt imon! Efter jobbet ska vi fira storebror lite smått för han fyller 19 ååååååååå wuhu :D Vet inte rikigt vad jag ska ge honom ännu, lutar sig mot pengar, han har ju allt annat och han älskar att gå ut och fest och spendera pengar så det blir nog bäst ändå?
Jaja, godnatt nu, hoppas ni haft en lika underbar kväll som jag!

KISSSSSSSSSSSSS

Vad har du för stil?

Kategori: Mode

Gjorde ett test här där man kunde se vilket årtal ens stil passar in på, grymt..de fick mig att framstå som väldigt cool, haha vilket jag såklart är dåva ;D


Gör det du med! Lämna gärna en kommentar och berätta vad Du fick för årtal =)

PUSSPUSS

Orka rubrik!

Kategori: Allmänt

Godmorgoooooon sötnosar! Hur mår ni idag?
Själv mår jag prima, är lite hungrig bara hehe..Kunde inte somna förren typ 5-6 igår så det var verkligen skönt att få sova ut! Älskar att i den här familjen blir du (oftst) inte väckt även om du sover till 6 på kvällen! Alla känner medlidande haha, föru var det inte så! Mamma gick alltid upp på lördagar och väckte alla, när vi inte vakna så börja hon laga pannkakor så vi skulle vakna av doften och pappa..gud haha, när han ska väcka en, han kommer in klappande och sjungade och säger "SOVER DU FORTFARANDE!? KLOCKAN ÄR TVÅ GÅ UPP NU DU MISSAR HELA DAGEN JU!!" och när går upp så är klockan förstås 11 hahaha, rolig är han, min pappa..nu går vi ju inte på den mer så han drar en ny taktik, "viskar" till min lillebror att han ska hälla vatten på oss, och då är man såklart uppe och hoppar för man vet aldrig med honom, I learned that the hard way kan man säga hahaha..

Jaja, nu tänkte jag iallafall äta en stor frukost och sedan in och ta och ett lååångt skumbad, med badoljor och hårmaskar och allt vad d e!
Broshan ska ha födelsedagsmiddag ikväll, han fyller 19 år imorgon! Så då får man ju inte va hemma haha, ska ändå till my friend Nina and chilla tills vi drillar hahaha oh gosh jag har så torr humor såhär på morgonen!

Vi får helt enkelt höras senare, peace and looove hihi, kissssssss

Fredagskväll

Kategori: Allmänt

Godkväll! Skön kväll faktist även fast det inte händer så mycket, jag gilla det här..älskar chillkvällar..älskar festa mer men eftersom jag just fyllt 17 så har jag ett tag kvar hehe :P
Mirna kom iallafall över förut och hjälpte mig förstå massa Matte, asså gud jag älskar henne! haha så himla bra på att förklara, känner att jag fått grepp om det nu alltså, fast vi har lite kvar som vi ska ta en annan dag!


Idag ville inte Mirna vara med på bild. Matematik, Mirna och så vår favorit-choklad såklart!

Kolla vad jag såg på stan idag hahaha, så jävla bäst va!

Klockren!

Albana och Behare kom hit för en stund sen, så nu blir det massa tjöt..Behöver jag säga att Behare blev helt galen när hon såg mina skor? hehe..

hon hade också spanat in dom innan såklart haha..ser ni hennes min? så jävla bäst haha

Yeay iallafall, geeksen ska flytta in ihop i några månader! I en lägenhet i majorna! Gissa vem som kommer hänga i Majorna varje dag? hehe..nej men gud va kul..tänk va skoj jag och Itman skulle ha om vi flytta in ihop? Oh gosh..

Nu blir det tjöööööt..Love you guys! Hoppas ni haft/har en underbar kväll!

XOXO from your Gona

Nyshoppat

Kategori: Shopping


Presenterna till syrran och Mami!


Mamma fick en Valentino parfym..
 
..medans syrran fick en sminkbox!

Båda blev jätteglada!

Sen fick jag detta av mamma idag..

snyggt!

..och för några dagar sen den här:

Jag och syrran fick en varsin! Jättesöt!

Tack Mamma!

Idag shoppade jag detta..
 
Jag tänker sommar..slitna jeans-shorts, bruna gladiator-sandaler, solbrun kropp och guld accessoarer! Oh kärlek..
(Bikbok)

 
Denna tänker jag till en chill-outfit..Snygg lite oversize vit/bersh t-shirt, svarta totaltslitna stuprörsjeans och vita converse! Stora örhängen till det maybe? I love it!
(Monki)


Foundation av märket L´OREAL, aldrig testa på den så det får bli något nytt!
(Kicks)


Hårprodukter av märket Lee Stafford, den ena är till för glans och skydd mot värme och den andra till att håret inte ska bli flygigt och risigt!
(Kicks)

Och här kommer en bättre bild på färgen av skorna jag köpta igår:



Färgen är alltså guldfärgad och inte av trä, som syrran tyckte att det såg ut hehe..

KISS!

Victoria's Secret

Kategori: Allmänt

Mina favorit modeller på Victoria's Secret show!


Adriana Lima


Ana Beatriz Barros



Alessandra Ambrosio



Miranda Kerr


Oh gud, döda mig! Jag tror jag ska bli gay hahaha..

Vilka är era favoriter?

PUSSSSSS

MY LIFE!

Kategori: Allmänt


OH HERREJÄVLAR BÄTTER ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE!!! SÅ JÄKLA SKÖN ATT JAG DÖR!!!!!!



Don't you just love it? Vet inte hur jag skulle klara mig utan min house-musik!

LOOOOOOOOOOOVE / YOUR HOUSEFANATIKER

Shopping igen..

Kategori: Allmänt

Heeeej sunshines!
Haft en bra dag? Min natt var ju inte direkt den bästa men det blev min dag hehe..jag va i stan och shoppade en del..jaja jag vet att jag inte skulle men kunde faktist inte låta bli! Rean är ju helt oemotståndlig!!! Köpte två tröjor, Monki och Bikbok..hårprodukter & foundation från Kicks och så varsin present till syrran och mamma! Eftersom mamma redan fått sin present kan jag ju säga vad det är, hennes favorit parfym, Valentino. Hon har nyligen köpt den, efter att ha tatt slut på en flaska eller två men eftersom jag hitta den så mycket billigare än ordinarie pris så var jag tvungen! Mamma blev jätteglad! Till syrran får ni veta senare vad jag köpt. Nej det fanns ingen speciell anledning till att dom fick presenter hehe, hade bara lust!

Sen hade mamma shoppat en massa fina grejer till hemmet också, som jag fick bära hem med två roliga filurer hehe..nu är mamma hemma och det ska ätas! Sen kommer Mirna över för och hjälpa mig med Matte B!

Visar shoppingen ikväll så håll utkik!

LOVE!
XOXO


Mamma jag och syrran drar in "min" pose för ett bra tag sedan! Haha vi är så snygga va..

Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!!!!!! Sovit gott? Jag sov inte gott kan jag säga..fick mina ryck hela tiden, vilket innebär att jag plötsligt vaknar mitt i natten och är helt pigg i typ en timma, sen somnar jag igen och vaknar igen osv haha :S asjobbigt!
Så nu är jag inte alls utvilad faktist..har bara lust och krypa in i sängen igen..åhh haha tur att nu är det helg! Vet inte vad som händer ikväll men nu imorse fick jag faktist lust att bara vara hemma, sitta i mitt rum och titta på någon film..med hemma-spa såklart! Menmen med mina fina vänner vet man aldrig..får väns födelsedag vill jag jättegärna gå på faktist men vi avstår nog, ligger åt helvete ju haha, men på lördag är jag bjuden på en annan gammal kompis födelsedag! Hon ska ha den här vart vi bor men vet inte hur det blir med det för vi kanske ska till Nina och chilla där på Lördag. Fan va många kanske det blev haha, men i vårt gäng är vi väldigt spontana, vi planerar sällan!

Nej nu måste jag äta frukost, then I'm out! Peace and lo-lo-lo-looooooove haha puss!


Hahaha fyfan..vi i skolan för ett himla bra tag sedan (jag snackar år här alltså)!
Mirna, Jag, Shabbu, Nina och Itman som tar kortet..Detta var under mina fotbollstider antar jag hahaha..

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hej igen people!
Kom hem från jobbet för ett tag sen, har hunnit äta och sitta framför TVn ett tag..var ju så glad för skorna och allt men genast ska man få ångest för att mamma tjötar om hur mycket jag slösar. Jag tycker det är så orättvist och jobbigt när någon annan ska bestämma vad jag ska göra med pengarna jag går och jobbar 4 gånger i veckan för!!
Men mamma är lika envis som jag och förbjuder mig numera att köpa mer skor haha! Happy guys? Såg att ni inte verkar gilla att jag köper mycket skor hahaha :P
Nej men vadå..jag sparar ju ändå pengar vafan..ser jag någonting snyggt så vill jag inte gå hem utan det, så enkelt är det!
Påtal om shopping så glömde jag visa er blusen mamma köpte till mig igår..lägger in den imorgon! Och så ska jag visa bättre bilder på mina skor, syrran klagade nämligen på att dom är mycket finare i verkligheten än på bilderna jag lagt upp. Hon såg dom på bloggen först och sa assnygga men jag skulle inte ge 1000 spänn för dom, tänk va fina skor det kommer till sommaren..när hon såg dom IRL så hörde jag inget "jag skulle inte.." haha hon verkar gilla dom, vilket får mig att må lite bättre hehe =)

Nej nu måste jag gå och lägga mig! Godnatt babes, svarar på era kommentarer imorgon!

KISSSSS!!

Shopping

Kategori: Shopping

Hej och hå alla små! och stora då hehe..
Fan, jag visste det! Det var iskallt ute ju! 0 grader..nice, jag frös rumpan av mig! Men det hindrade inte mig från att ta en shoppingtur med mina härliga filurer efter skolan ändå!
Köpte lite grejer som jag tänkte visa nu, ska visa allt va jag inte visat ännu haha..Så det blir typ..Veckans shopping?



Hade fått hem dom coola t-shirtarna från Cosmopolitan. Av märket MOUYO


Valles present, visst är den fin? Oh jag tänker vår/sommar..Från
Zara


En av mammas sena nyårsklappar..Bodylotion av märket
Elizabeth Arden

Dagens shopping..

snygg t-shirt på rea. 49kr från
Gina Tricot


Gosig halsduk på rea, syrran tog åt sig min gamla..29kr(!) från
Gina


så gulliiiig! visst är den? Jag älskar t-shirtar med tryck..Denna 59kr från
Zara

Och såååå tam-tara-rammmmmm..det allra bästa!!!!

SKOOOOOOR!



 


Jag är kär på nytt!! But could you really blame me? 950kr från Zara

Och som pricken över i:et så hade två av mina favorit-tidningar kommit hem till brevlådan idag!


Nu ska jag fixa käk eftersom jag är ensam hemma, bläddra lite i tidningarna sen blir det jobbet för mig!
Hörs ikväll!
Love you, kiss!

Sol!

Kategori: Allmänt

Ohhhhhh vilken härlig dag! Ser ni solen ute? Älskar det! Men det är säkert jättekallt ute :( But I don't give, skinnjackan ska på ändå! Försöker inbilla mig själv att det är vår haha (a)
Godmorgon by the way! Hur mår ni idag? Jag mår undebart men skulle behöva lite mer sömn! Men min sovmorgon är inte så lång tyvärr hehe..nu ska jag träffa Shabbu på torget om typ 10!

Ha en underbar dag people! KISS

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Oh gosh I love Sex and the city..låg och tittade på dom medans jag åt min middag..dom är så sjukt snygga! Broshan hade tänk och köpa boxen till mig och syrran igår men kunde inte hitta den haha, söt! Funderar på att köpa den faktist..lite surt o ge 800 spänn kanske men det är dom fan värda, bästttt =) Nej jag härmar inte Kenza hahaha!!
Iallafall blir inga bilder idag, jävla skit måste hitta någon kabel som funkar! Nu tänkte jag skaka ihop en milkshake och ligga och kolla på TV och små-plugga..aa jag är medveten om att det är skola imorgon och att jag ska upp 7 och klockan är halv 12 but what can I say..livsnjutare hehe..
Mamma hade förresten köpt en jättefin tröja till mig idag! Visar den till helgen!

Godnatt söta små ni! Love, pusssss!


Gamla goa fula tider haha men ack så skoj vi hade..Tider man saknar, verkligen!
Itman, Nina, Mirna, Jag, Kico och Mihai (Bara Shabbu som fattades på bilden!)

14 januari

Kategori: Allmänt

Hej och hå! Hur mår ni? Jag mår helt OK.
Idag var det bättre på jobbet, inte för att jag satt på nätet utan för att jag messa med roliga människor haha..tiden gick fort så det kändes verkligen som lättförtjänta pengar, vilket var en skön känsla!
Ångrar lite smått att jag inte tränade idag faktist..jag hade ju ändå tid..lat som fasiken är jag alltså, sen ska vi banga träningen på fredag också, eftersom vi ska plugga, jag & Mirna alltså..äh whata hell snart ska jag ta bort torsdagar på jobbet då får det bli en träningsdag! Så jobbigt att jag aldrig hinner..Måndag är det hemspråk, tisdag, onsdag, torsdag och söndag jobbar jag..sen är det bara fredag och lördag kvar och då vill man ju hellre ha skoj än o träna :P? Haha my dilemma..nej men jag bestämde ju att jag ska ta jobbet sist så jag ska finna mig tid att träna minst 3 gånger i veckan!

Nu ska jag iallafall äta en mycket sen middag, är ashungrig..vet ni att sen jag kom från Schweiz har jag ätit frukost och middag i mitt rum? Jag har blivit värsta ensamvargen! Men jag vet inte..mitt rum har blivit så mysigt, TV och data och en stor mysig bäddsoffa som mestadels ser ut som en säng..som mitt lilla egna hem, toaletten ligger knappt en meter från rummet så det blir ganska sällan familjen ser mig nu, bara när jag ska hämta mat typ haha..

Nu måste jag plugga svenska, har ett jäkla prov imorgon som jag måste få gjort!

Hörs senare, puss!


Just det, stort Grattis till vår gamle vän Gzim som fyller 18 år idag!!

All lycka till dig wiggie önskar biggie hahaha =)


Onsdag

Kategori: Allmänt

Hur lyckas man vakna klockan 2 en helt vanlig vardag. Somebody needs helg, that's for sure! Oh gud va tiden går snabbt, om en timma måste jag iväg till jobbet..bajs. Haha men snart är helgen här! Då ska jag sova som en björn hehe..plugga också för den delen! Ska ha en Matte B-kväll med Mirna haha, ja bättre lärare kan man ju inte önska sig! Grym på matte och ännu grymare på att förklara! :D

Halva familjen ska till Freeport strax, fan vill också med! Fastän jag aldrig hittar någonting därborta..Men tyvärr måste jag släpa min rumpa till jobbet..dööh..men känns inte så farligt faktist!
Nej nu ska jag plugga vidare, ta en dusch fixatrixa and then I'm off! Hörs senare!
KISS

13 Januari =)

Kategori: Allmänt

Hej people! Hur har eran dag varit? Min har vart, som jag sa tidigare, väldigt stressig! Gick till skolan helt i onödan eftersom jag inte hade någon lektion och bara hängde där, men det var aschill vi upptäckte ett nytt rum (esteternas) där det fanns en stor skön soffa med sköna kuddar. en mac-dator med massa musik och så en dörr! We always need a door haha, so mycket shit va snackar hahaha, bilderna la jag in på andra datorn tyvärr och nu har broshan somnat så får lägga in dom i detta inlägg imorgon istället! Efter skolan bar det av snabbt till bibblan där vi var tvugna att låna ett par böcker till skolan, sen skyyynda jag mig hem där jag bara hann äta sanbbt i 15 min sen var det raka vägen till jobbet!

På retoriken idag hade Shabbu tillägnat ett tal till mig! Så söt!! Min 25-årsdag! Filmade det senare och ni ska få se det här imorgon. Är det förresten någon som vet om man kan vrida på videon? Alltså den är vågrätt men jag vill göra den lodrätt? Det var verkligen asgulligt, det värmde som fan, man kände sig så speciell och så utpekad (på ett bra sätt) Tack älskling! Och så fick jag reda på att Shabnam (Shabbus bigsis) är tillbaka i Sverige!!!! Hon har bott i några år i USA nu och studerat i Santa Monica (ohja, visst är jag avis!) och nu ska hon byta till Australien..så nu åker Shabbu antagligen dit ner o hälsar på också!! Bitch haha =( Nej men gud måste springa bort till Shabbu snarast och fråga ut Shabbe, vill veta aaaaaaallt om USA och min (förhoppningsvis) framtida skola!

Shabbu hade köpt bääääääästa grejen till mig från USA, åh va glad jag blev! Hon hade inte med sig det dock så ni får se det när jag får dom! Ledtråd: USA.
Natascha träffa jag även på idag när vi var på Stadsbibblan efter skolan, jag fick ur henne va hennes present var hihi (a) Men den får ni också se när jag får den. Tack så jättemkt, asgulligt babe! Ledtråd: USA igen hehe..<3

Och inte nog med dessa USA-grejer haha idag beställde jag USA-converse!! FINALLY! Jag har vart i Karltex och ringt dit typ tusen gånger efter att jag fick reda på att dom finns där och frågat efter dom och varje gång säger dom om en månad, om en månad lalala bullshit..så jag var där idag och sa det och då fick jag beställa dom! Dom kommer någongång i februari sa dom, han skulle slå mig en pling! Gissa vem jag hörde av mig till direkt efteråt? Itman såklart! Haha vi har varit ute efter dom så himla länge va!! Finally =)

Juste, haha mamma har förbjudit mig från att shoppa! Förståerligt men omöjligt måste jag säga då. Jag slösa runt 10 000 spänn när vi var i Schweiz bara på shopping så jag förstår ju henne..men sen att jag får det där shoppingsuget once in a while (alldeles för ofta om ni frågar mamma) så blir ju det väldans svårt för mig att låta bli! Shoppingsugen var jag idag också, som alla andra dagar hehe, så jag gick in på stylebystars för att klicka hem någonting men fanns ju ingenting fint kvar i min storlek! Tråkigt..skulle kunna beställa hem från andra hemsidor men jag känner bara till stylebystars som man kan betala med faktura..mamma litar tyvärr inte på bankortskiten så jag får lida för det..
Ja, iallafall något nytt har jag iallafall fått idag! Presenter hihi! Fick en snygging-tröja av Valdet, syrrans pojkvän (sen födelsedagspresent) och så en asgod Elizabeth Arden kräm av mamma (sen nyårsklapp) Glad man blev! Påtal om presenter, jag skulle ju visa er lite av presenterna jag fick på min födelsedag/nyår! Hade totalt glömt bort det! Visa klänningen också! Oh gud känner mig som världens sämsta bloggare haha..nej men snart, i helgen! Har så ont om tid på vardagar nu!

Måste bara säga att jobbet har officiellt blivit snäppet roligare! Vet ni hur? Jo, när man sitter där och är helt nedstämd och sur och trött och allt möjligt..då tänker man (eller jag personligen) att vafan gör jag här, skulle kunna sitta hemma nu lalala..men sen kom jag på! Jag kan ju kika runt på internet och hitta massa fina kläder och skor jag kan köpa med av dom pengarna jag tjänar på bara en dag! Det hjälpte mig en massa iallafall haha, fick värsta kicken!

På tal om skor! åååh jag har hittat några skor nu igen..FAN att dom ska vara så himla snygga..jag vet seriöst inte om jag kan stå emot frestelsen!! Så jobbigt att min syster och mamma är så lika, dom båda ska alltid ta fram nackdelarna ur det jag köper.."köp inte, du har massor", "spara pengarna till sommaren", "tills du får chans att använda dom så går dom ur modet" lalaalala..så jobbigt haha, önska min syster hade Behares och min inställning till shopping! Vi säger Ja till allting haha..när någon funderar på att köpa något så är jag alltid den som uppmuntrar han/hon till och ta den! Inte för att slösa dens pengar I swear haha, men jag själv blir asglad av att shoppa och känner att jag vill ge den glädjen till andra också hehe...

Ojj vilket inlägg! Ska avsluta nu ja lovar haha! Måste forsätta mitt tal till imorgon, har egentligen ingen skola på onsdagar men imorgon klockan två måste jag ändå dit och hålla två tal. Festtalet (Syrrans "bröllop") och Argumenterande talet (För abort) Ja, jag valde att skriva om abort..fick ett tips av en söting! Och det var ju perfekt! Och jag är då såklart för abort! Kan skriva ner mitt tal här sen när jag är klar också! Så får ni veta mer varför och så =)

Faaaaan va jag längtar till helgen! Blir förresten ändrade planer förresten, tror vi skippar festen, den ska tydligen äga rum i Gårdsten och jag gillar inte det stället (Inte för att Hjällbo är så mycket bättre) men jag är iallafall alltid trygg här! Vad vi ska göra istället är nog att kolla in Twilight!! Jaa, vi har inte sett den ännu! Jag skulle se den i Schweiz en natt men kvalitén va bajs så det sket sig. Men på fredag så =)

Nu måste jag plugga sen sleepideepi, godnatt söta ni!
PUSS

Grattis världens bästa syster!

Kategori: Allmänt

Grattis till min kära storasysteryster som fyller år idag!
Tack för att du alltid finns där, för att du alltid trott på mig och för att du är den du är. Även fast du ibland är lite för mammig mot mig så älskar jag dig ändå! Du är så jävla grym på allt du gör, du är min idol! Bättre syster kan man inte önska sig faktist..är så glad att jag har dig för utan dig vet jag fan inte va jag hade gjort! Du kommer bli bland det svåraste att lämna när jag drar till USA men du och valdet ska fan komma till mig hela tiden ok?, och bli en "shopaholic" som jag där borta hahah ;D
Förlåt att jag ibland är kaxig och respektlös men du vet, jag har åldern inne nu haha..
Iallafall stort Grattis till dig! All lycka till dig! Jag hoppas att du uppfyller dina livsdrömmar vilket jag är helt säker på att du kommer göra, du är så stark som person så jag tror på att du klarar allt vad du ger dig an på!

Älskar dig föralltid syster!








Inte nog med att du är bäst..snyggast är du ju också!


Nu firar vi syrran med massa gott, hör av mig senare!
PUSS

Sorry

Kategori: Allmänt

Jävligt dålig uppdate blir det idag, men jag har en stressig dag! Ska iväg till jobbet nu, hörs när jag är hemma! Puss

Tack!

Kategori: Kontakta mig

Hej!
Vill bara säga att, Okej, jag blir väldigt smickrad av era mail och så men jag vill bara förklara för er att det inte går att adda mig på msn på min hotmail [email protected], jag går aldrig in där på msn så det är absolut ingen idé att adda mig där för jag accepterar ändå inte, men tack så mycket för era fina mail, det värmer! Ska försöka göra en frågestund en dag så ni får svar på alla era frågor också!

Ha det bra sålänge!

Guess vem som fyller år idag btw?? Jo min storasyster!! Stort grattis till henne!! Kommer ett bättre inlägg om henne imon =)
Nu ska tjöta lite med syrran och mamsen sen blir det läggdax! Och vet ni? jag funderar starkt på att säga upp mig från mitt jobb..blir ju sjukt deppat bara av tanken att jag ska dit imon! Screw the money, I wanna be happy! hehe :P

Godnatt! LOOOOOOOVE

Sex and the city

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag absolut älskar? Sex and the city ofcourse! I totally love those chicks!!
Ligger med ansiktsmask och tittar på gamla delar nu, dom är så gryma haha, fan! jag som precis skulle sätta igång med plugget! efter serien då..hehe =)


KISSS


Love them!

Träning!

Kategori: Allmänt

Jag är så grym! Tränade riktigt hårt idag! Blev en och en halv timma o inte två dock..var lite synd men jag kände mig svimfärdig så jag ville inte fortsätta, jag kämpa som aldrig förr och kände mig riktigt snygg i mina träningstights och hästsvans, även fast svettet rann! Det är sant! Jag brukar sällan känna så men nu fan kände jag mig snyggast på gymmet, vilket säkert fick mig och kämpa ännu mera haha, nej men det var så himla skönt och träna! And btw jag ska bojkotta Mäci!! Blev alldeles för mycket Mcdonals i Schweiz och (trodde aldrig jag skulle säga det här) så har jag helt ärligt börjat tröttnat på det också! Så bye bye McDonals and hello healthy body!
Efter träningen tittade jag till min mobil och hade fått 6 missat samtal och typ 4 medelanden..mamma och itman hade flippat över hahaha..mamma hade visst glömt att jag skulle träna så hon hade gått och blivit jätteorolig och ringt itman och så var båda oroliga och försökte få tag på mig hahaha söta..det första mamma sa när jag ringde upp henne igen va "Idiot!" hahaha roligt..

Iallafall nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen äta en biiiiiiiiiig middag! Är så himla hungrig! Sen måste jag göra klart mitt tal till imorgon! Wish me luck =)

Hörs senare, pusss lovers!


Komigen nu våren! Kom fram, orkar inte med dessa deppiga vinterdagar mer!!

Festtal

Kategori: Allmänt

Hej alla stora och små hehe..vad gör ni? Skolan eller?
Jag sitter här i skolan själv och känner att jag kommer somna när som helst, är hur trött som helst och mina ögon svider som fan! Så himla jobbigt..ska fan sova 10 idag!! Just nu håller jag på och skriva på mitt festtal.
På retoriken imorgon ska vi ha en liten fest, så alla ska vara fina och klassrummet kommer va fint dukat and so on och så ska alla hålla olika fest-tal. Jag tänker göra ett tal till min syster, att jag befinner mig på hennes bröllop och håller ett tal till henne, känns som man går in för det mer om man menar vad man säger. Så.. ja, det går ganska bra, jag fixar det här galant men mitt problem är bara mitt memory, jag har svårt att lära mig tal utantill, har blivit mycket duktigare på det men är fortfarande inte helt bra på det tyvärr =( Men det ska nog gå ändå! På onsdag sen så ska jag hålla ett argumenterande tal, någon som har några tips på vad jag ska argumentera mot/för?


Nu ska jag försöka jobba vidare, hörs ikväll!


Puss

Dålig natt

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har tyvärr inte jag =( Vet ni när jag somnade? Det är klart ni inte gör hehe..somnade halv 5!!! Och vaknade 7! Fattar ni hur surt det känns? Mina ögonlock känns tunga som jagvetinte vad..åh idag måste jag fanimej sova tidigt, vilket jag antagligen kommer göra eftersom jag ska träna..nej fyyfan detta måste ändras genast, jag är redan trött och seg allmänt eftersom jag har lågt blodtryck och järnbrist, orka gå runt sömnlös nu också!

Nej nu fan ska jag äta klart min frukost, ta en kalldusch för och piggna till sen måste jag skynda mig för Mirna hämtar mig 10 över!

Hörs senare snyggingar!!

Pussss


Är ni också sömnlösa som jag nu efter lovet?

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett Godnatt-inlägg! Klockan är halv 11 och jag är duschad, insmörjd, har bortstat mina tänder och kammat mitt hår - nu väntar bara sängen! Please god låt mig somna vid 11 ikväll! Måste upp 7 imorgon!! Åh jobbigt, matte direkt på morgonen också..kill me!
Iallafall, jag ska klara mig igenom dagen och sedan dra förbi gymmet..kanske träffar mamma i stan och fixar lite grejer också, we'll see about that, anyway Godnatt mina söta läsare!

Sleep tight, kisskiss!


snyggingen!

Kvällens outfit + Bilder från igår!

Kategori: Dagens outfit


Ugly, but it's my treat.
Klänning - Pimkie, Schweiz
Strumpbyxor - H&M
Skor (bytt snören) - H&M, Schweiz
Skinnjacka - Zara, London
Kofta - Gina


Nina fixar och trixar

Jag är redo..

Itman hittar alltid på någonting att fördriva tiden med..

Nu är vi klara och snygga!

On our way..

We love!





My baby's getting big!!!







alltid lika skoj med mina girls!

Hahaha jag i Gimes glasögon, lärarinna?




 
chiiiill =)

Riktigt kul!
Fick ett sms förut också, det blir tydligen fest på fredag, en av våra gamla killkompisar fyller 18 så det ska firas! Funfun =)

Kisssssssss

Fredagens shopping!

Kategori: Shopping

Fredagens shopping kommer äntligen upp! Dock försvann bilderna på t-shirtsen så dom får komma upp en annan dag!




Absolut Vanilla, GIRL by Necker and Absolut Vodka i sexig förklädnad haha =)

Dom + min Baileys kommer se fintfint ut i mitt lilla rum!

Puss

International

Kategori: Allmänt

Now I've added the translation on my blog!
At last, took a while to find it and so on but now it's finally done anyway! So now I welcome the world to my blog with open arms hihi =)

Love you guys, kissss!

Framtid..

Kategori: Allmänt

Gud var tråkigt. Försöker plugga men Top Model är på TV..åh va jag inte orkar med någonting just nu! Kollade med Maia och vi har samma schema som förra året den här veckan, håller tummarna för ett bättre schema nästa vecka! Please, om vi ska ha så mycket och göra kan ni väl åtminstone lägga ut lite snällare schema? Vem orkar med två timmar idrott på morgonen liksom? Och vad ska jag göra i två och en halvs timma håltimmar varje måndagar alldeles ensam? Surt.
Så, nu får jag bara hoppas som sagt.

Pluggar ni också idag eller? Tråkigt right? Jag måste plugga matte B och skriva två tal till Retoriken, blir dom bra så får jag MVG på kursen..komigen nu Gona!! Måste ju hålla mitt nyårslöfte!!..På tal om nyårlöften, imorgon ska jag träna! Ska köra med ett långt pass, ska gymma i 2 timmar! Mirna, Nina är ni på? Längtar! Ska bli skönt och få träna efter så mycket slappande, jag ska bli pigg, snygg och frisk till sommaren!

Nu måste jag försöka mig på att skriva talen..och matte B åååh att det ska vara så jävla svårt!!! Och så börjar vi med Alegbra nu också, skit! Tänk om jag var i USA nu, redan utbildad och skulle till mitt framtida jobb imon!? ohhh kan åren gå fortare! Ja, ni märker nog att jag är seg och gnällig idag..
Juste, jag har nog bestämt mig vad jag vill jobba med i framtiden..jag har alltid vart intresserad av att jobba inom business, men jag är även väldigt intresserad utav mode och det är verkligen någonting jag brinner för..och därute finns allt möjligt, so mix up business and fashion and there you have my future carrier!




Hörs senare!

KISSSSSS

=)

Kategori: Allmänt

Riktigt lyckad kväll! Vi kom två timmar sent (sorry babe haha) och Itman kom över till Nina och det tog liiiite tid tills Nina hitta något o ta på sig som hon inte klagade på, så för en gång skull var det Ninas fel att vi kom sent o inte Itmans haha, fan va jag hade saknat mina flicks!
Iallafall när vi kom dit så fråga vi efter mat direkt haha och åt ihjäl oss massa kyckling, sen slängde tara ut alla tjejer och bara Tara, Gime, Itman, Nina och jag va kvar..Vi åt tårta, rökte vattenpipa, drack bål, tog massa kort och tjööta en massa såklart! Riktigt kul! Vi prata om att vi defintivt måste börja ses oftare nu fan! Gime bor ju i Uddevalla men det är fan inte alls långt! Som och åka till skolan för mig ju!

Iallafall sen när jag kom hem var Behare här och vi satt och tjöta lite i vardagsrummet och så sen gick jag och la mig ganska tidigt för att jag skulle jobba idag men icke..jag vakna kl 2!
På tal om jobb, jag måste bara byta jobb. Telefonförsäljning är absolut ingenting för mig, jag sa till mamma och syrran att jag hellre vill jobba på café än vart jag jobbar och då sa dom båda "Testa först så får vi se om du tycker om det så mkt!" så nu börjar jag bli lite skraj haha..nej men det känns mycket roligare på café, då får man ändå se människor och där gör du ditt jobb och får din lön istället för att komma till jobbet o ringa samtal o försöka sälja hela dagarna! Några tips på något speciellt jobb jag bodde söka till? Vill inte säga upp mig helt eftersom jag vill ha mina egna pengar på sommaren, och inte behöva gå till mamma och pappa efter pengar, jag blir 17½ då och bodde lära mig att ta hand om mig själv, bäst att förbereda sig nu så jag inte blir helt vilsen när jag flyttar till USA sen!
På tal om sommaren, måste fan in och boka en biljett till Kosovo nu!! Vet bara inte när jag vill åka, på sommaren är jag alltid borta över två månader och denna gång blir det ingen undantag, jag ska komma hem strax innan skolan börjar men jag vet inte om jag vill åka direkt efter att skolan är slut och ha lite tid i Sverige också men mina vänner och åka runt den 20:onde..tror jag åker runt den 20:onde, låter bäst så hehe :P
Ska övningsköra en massor i Kosovo! Ska lära mig köra bil helt enkelt, och när jag är tillbaka ska jag ta körlektioner här och fixa körkortet innan jag blir 18! Det är någonting jag verkligen lovat mig själv, och när jag bestämmer mig för något så gör jag det! Fast, är det någon därute som är kunnig inom den kretsen? Alltså, nu undrar jag om jag kan göra halkan, uppkörningen och teorin INNAN jag blir 18? För man måste väl bara vara 17 och 10 månader? Jag blir så förvirrad.

Oj, mycket tjöt blev det hehe, nej men nu ska jag plugga, bilder kommer senare!

KISSSSSS

Party ikväll!

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar! Vad händer denna lördags-kväll? Själv sitter jag hos Nina och väntar på att hon ska duscha klart. Vi ska fixa oss här, mötta upp Itman och sen dra iväg till Tara som ska ha middag/fest ikväll! Ninas mami ska också på fest idag så jag ska strax få sminka henne..

Åkte in till stan idag och tittade runt lite med Nina, men vi hade så mycket att prata om att vi knappt tittade på något..skulle köpa några skor på Topshop, men självklart fanns inte min storlek, sorligt..Jaja får se om det kommer in fler. Nina köpte iallafall en jättefin present till Tara och sen bar det av hem till mig där jag packade mitt pick och pack och så kom vi över hit..Nu ska vi börja fixa oss, jag vet hur ja ska se ut o vad jag ska ha på mig så nu har bara Nina det problemet hehe, men det löser sig nog, as usuall! Meen..det är bråttom nu, så nu måste jag iväg!

Ha så kul denna lördags-kväll!

KISSS


Nina och jag på Freakshowen där vi fick modella =)

Dålig start på dagen..

Kategori: Allmänt

Vilken morgon! Vaknade glad och "utvilad" och letar efter min kamera-kabel och så säger lillebror att den är kvar i Geneve!!! Vafan! Inte är det mitt fel heller, samma kabel funkar även till PS3 så lillebror lånar den alltid och nu har han lämnat den där, och sur som jag va så sa jag "Du ska köpa en ny till mig!" då sa han "Men varför blir du så arg, pappa kan skicka den med posten" och jag bara sa "DU SKA BETALA!" Han är liten lalala I know men jag HATAR när någon glömmer saker dom lånar från mig förfan!! Vet ni vad han svara "Men det är du som vill ha den.." Där gick gränsen, jag slängde ut honom och slängde hans kuddar och täcke efter honom (han ville sova hos mig igår), bortskämda unge, blir så arg! Så ja, som ni förstår kan jag inte lägga in bilder nu tyvärr...vilken jävla start på dagen va! Bajs. Min kamera är ju mitt liv haha..

vi hörs, puss

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeej alla snyggingar!!

Nu är Gona hemma igen! Skönt och komma hem till trygga Sverige..tråkiga Sverige, orkar inte, får ångest bara jag tänker på vardagarna här..skolan, träning, jobb, plugg..skolan, träning, jobb, plugg..USHHHHHHHHH vill ha som^mar! Vill ha mig och Gime i kosovo nuuu!!
Pratar med Gime nu också, hahaha snackar massa skit och önskar oss en massa grejer haha, fan va jag längtar till imon när jag äntligen får se mina girls igen, saknat dom så! Egentligen ska man till Tara vid 7 men vi ska waay more early than that cause we have sooo much to talk about hihi, ska nog fixa mig där och så..ingen aning vad jag ska ha på mig men vet åtminstone hur jag ska sminka mig och hur håret ska se ut! Det är alltid en början ju! Jag & Gime ska ta med oss Stupcat imon, albansk komedi..så himla roligt att man dör, vi älskar dom hahaha längtar till imorgon som fan nu!

Herregud, idag blev det övervikt på väskorna igen haha, bara min då..6 kilo övervikt hahaha och så hade jag 3 handbagage fast man bara får ha 1!!! ja skämdes så haha..men det var faktist mer för att det blev shopping på vägen hehe, inte nog med att broshan och syrran som åkte tidigare köpte typ 4-5 flaskor alkohol, sen köpte även vi 7!! 3 köpte jag, mamma undrade vart jag hade tänkt och dricka dom haha, då svarade jag att dom skulle vara fina i mitt rum och att "min tid är snart inne" hehe..

Hade fått hem två t-shirtar av märket Mouyo också, vanliga men snygga..tänkte ta kort på allting nu men jag måste sova, är astrött!

Va skönt! Skulle egentligen ända till hisingen för några ärenden men mamma sa att jag slipper yey, så nu behöver jag inte göra säkilt mkt imon, måste bara in till stan för och skälla ut H&Ms personal lite för att min väska gick i sönder första dan och sen behöver jag köpa lite nödvändiga grejer =)

Nu ska jag prata med Gime en stund till sen blir det en dusch och bums i sängen!
Hörs imorgon, då svarar jag på alla kommentarer!

LOVE, KISSSSS


Godnatt!

Tara!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Idag är det ingen vanlig daaaaag för idag är det Taras födelsedag wuhuuu :D!!
Min lillsis blir 16 àr! All lycka till henne! Hoppas du fàr en underbar dag idag babe!
Imon ska du firaaaaaaas :D!

LOOOOVE YOU!!

 






snyggast!


Detta blir det sista inlägget under Kategori Schweiz vinter 08/09! Snart Lämnar vi Rue de Monthoux för Bergsgàrdsgärdet..boring menmen saknar mina vänner sà himla mkt!! Sà ska ändà bli skönt o komma hem! Nu kommer Mäci maten strax hem sen ska jag föna hàret and then we're off!!

Hörs i Sverige!!

LOVE, KISSSSSSS!!

Goodmorning

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Godmorgon Sweden!!
Sovit gott? Det har jag..typ, somnade inte förrens typ 5 men jag satt uppe alldeles själv och titta pà film sà det gjorde inget, Awake tittade jag pà..familjen tittade pà den för nàgon vecka sedan men dà satt jag framför datorn..och efter filmer ska dom alltid diskutera filmen sà jag var tvungen och hàlla för öronen och sjunga "lalalala" hahaha, men syrran har tjatat i flera mànader om den och jag àngrar inte att jag sàg den! Sà jävla bra! Om den tänker jag inte lägga upp nàgon recension om den för jag personligen läser aldrig dom pà andras bloggar sà känns lite onödigt haha, men den handlar om personer som sövs ner under operationer men som inte sövs helt ordentligt, dom är helt paralyserade men dom hör och känner allting som pàgàr(!) Dom kan knappt blinka eller roppa efter hjälp, och sànna här fall finns det mycket av i världen 30 000 fall om àret..sjukt! Se den helt enkelt..

Funderar pà om jag ska in till stan eller chilla hemma? äsch tror jag ska ta ett bad nu..sen fàr jag se vart dagen tar mig!

Idag fyller min älskade lillasyster Tara àr!! Kommer ett inlägg om henne senare!

see you later, hotties!! kissssssss

Min kväll + shoppingen!

Kategori: Shopping

Förlàt! Jag lovade faktist att komma med bilder pà shoppingen senare, men nu blev det mycket senare men, jag har faktist packat! Guuud va mycket det blev!! Vet ni att jag aldrig varit med om att vi rest i vàr familj utan att vi haft övervikt? Sjukt jag vet men vi tar alltid med oss hela huset! Albaner..hehe nej men nu blir det nog àterigen övervikt men jag kan ju inte lämna mina grejer här! Jag kanske inte ens kommer ner i sommar and I need my things!

Imon àker inte vàrt flyg förren 20.00 sà pà dan kan jag softa, broshan och syrran àker tidigare sà jag fàr softa med lillebror haha, btw..jag har blivit en riktigt spelnörd!! Har suttit flera timmar i flera dagar i rad nu framför Playstation 3 och bara spelat, gàr verkligen in för det ocksà..asskoj ju haha! Lillebror blir dock sur för att han aldrig fàr chansen och spela själv hehe..

da geek..

Juste, jag har inte bara packat, vi gick ner och satte oss pà ett cafè ocksà, dom andra drack varsin öl och jag (den mindreàriga) tog istället en varm choklad! Mums..saknar Fröken Ohlssons blàbärspaj med vaniljsàs och varm choklad eller saft!!!!!!! guuuud Vill.ha.nu!
  
  


Och här kommer da shöpping..jag bestämde mig för att visa er klänningen efter allt hehe..men när jag kommer hem till Sverige fàr det bli!

 
Snygg or what!? (Tänk ankelboots, stuprörsjeans och skinnjacka..)

 
914 frang gick min älskling pà! Och den var värd varenda frang!


Här fàr ni iallafall en glimt av den..

Nu ska jag äta nàgot gott och sitta och titta pà film, hörs imorgon!
Goodnight lovers, puss!

Sista dan!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Tjena Sweden! Hur har eran dag varit? Min sista dag kunde inte vart bättre!! För jag har syndat..jo, jag har shoppat fyrsiffrigt..Jag vet att balen och studenten inte är förrens typ ett och ett halvt àr men när jag sàg den här klänningen sà skrek det bal/student om den! Sà 7000(!!) spänn gick den pà men det var den absolut värd! Det var en Runway Collection of 2009 och det finns endast 30 stycken i hela världen,,jag har nu en och syrran köpte en likadan sà nu har vi tvà av dom 30 st haha (a) Ja, syrran köpte en likadan för att hon blev lika kär i den som jag..och sà tänkte hon att jag kommer àka till USA och grejer och hon kommer flytta hemifràn snart och dà blir det svàrt att ha den tillsammans..Men guuud va glad jag är! Visst lite surt o ge 7000 för en klänning men..pappa betalar hahaha, nej fà inte fel intryck! Jag är inte en sàn där bortskämd skitunge jag lovar haha!

Funderar lite pà om jag ska visa klänningen här eller inte, det blir ju roligare och inte visa den och bara ta pà mig den när dagen väl är här men à andra sidan är det làààngt tid kvar och jag vill sààà gärna visa den för er!!! Fàr se hur det blir :P
Jag har inte bestämt mig om jag ska ha den pà balen eller studenten..den är kort sà mamma tycker jag ska ha den till studenten istället och ha en làng pà balen, and it's sounds good, sà ja, ja fàr se, som sagt det är ju làààngt kvar haha..

Köpte även en assnygg kuvertväska..med USA pà! Nej den ser inte ut som ni tror! Den är skitsnygg tycker jag! Ni fàr se den senare!
Va ute efter uggs idag ocksà men ingenstans hade dom storlekar kvar =/ Det var lite synd menmen I'll just have to live with that hehe..nu är alla kusiner här sà jag màste vara lite social! Visar shoppingen senare!

Love you guys! xoxo / eran lilla Gona haha..

   
  
  
   

American woman

Kategori: Schweiz vinter 08/09


Lenny Kravitz - American Woman

Skulle skriva "ännu en làt tillägnad mig" här men sen bad mamma mig lyssna pà texten först haha och det var bra det, för det är värsta dissen egentligen haha..jaja làten är riktigt grym iallafall!

xoxo lovers!

Shooopping!

Kategori: Shopping

 
Fin gosig tröja fràn H&M


Gime wants - Gime will get haha..

Mina favoriter! Var tvungen och uppdatera med dessa läpsyler medans jag var här eftersom mina förra tog slut..Shabbu, tänk inte ens tanken!! hehe..

 

Yey! Igàr hitta jag och syrran varsin sànhär, dà hade nàgon tagit min, blev ledsen men turen var pà min sida och idag sà fann jag den hängades där!


Gifts..

  
Oversize, cool t-shirt..den ser mer ut som pà första bilden. All good fashion loves me.

 
I loooove them! Ska dock sy in dom till stuprör, annars sà sitter dom helt perfekt - underbara!

 

american style hehe..tog en stor storlek sà den sitter sàdär exakt som jag vill ha det! Love it =)


Nästan 2 kilo schweizisk choklad till mina kära vänner! I know you love me guys haha (a)

Ja, det blev en jäkla massa grejer idag haha men dà förstàr ni säkert ocksà att jag är riktigt glad höhö ;D

PUSSSSSSSS SNYGGINGAR!!

Onsdag!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

lalalaala idag är jag superglaaaaad!! för jag har shoppat och droppat som bara dennnnnn hihi :D Hej förresten haha hur har eran dag varit? Juste, börjar inte typ skolan idag? muahaha inte för min del =)
Köpte en present bàde till Mirna och Tara idag! Det var skönt att fà det överstökat faktist, jag missa ju min kära Mirnas födelsedag sà därför blir det i efterskott och Tara ska jag ju till pà lördag sà vill inte stressa med o hitta present samma dag..jag hoppas att dom gillar grejerna iallafall!

har inte sà mycket mer och säg just nu faktist haha, bloggtorka I guess..nu ska jag äta FRUKOST, ja ni läste rätt..jag glömde till och med att äta idag!! Jaja vi hörs senare iallafall, dà kommer bilder pà all shopping, eller nästan iallafall..ni trodde väl inte att jag skulle visa presenterna här? hehe..ha det bra sà länge! pusspuss

  

Dagens shopping!

Kategori: Shopping

 
Bas topp, làng över rumpan - praktisk OCH söt!

 
Sà söt..och sà fashion, som syrran sà fint kallade det!

 
I love this!

  
snyyyyyyygg ellerhur!?

XOXO

Min blogg!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Ohh slàtt mig rekord med läsarantal idag!! o jag màste säga, FAN va glad man blir! vem kunde gissa att det kunde va sà roligt att driva en blogg? Jag har faktist inte min blogg bara för mig själv, jag tänker inte ljuga, om jag ville ha den endast för mig själv skulle jag ju kunna ha en hemlig blogg, dvs lösenordskyddad ellerhur! Därför tycker jag att det är lite dumt när man läser folk som skriver "jag bloggar endast för min egen skull" men ändà berättar dom exakt vad dom gjort under dan, vadà tror du att du ska bli senil eller? Eller det allra värsta är ju när dom ber om ursäkt för dàlig uppdatering, varför ber du om ursäkt? varför bryr du dig om o göra det när bloggen är endast för dig? yeye I don't get it anyway..jag har en blogg för att jag tycker det är kul och dela med mig av min vardag och vad jag shoppar osv, och sà fà respons och fà höra folks àsikter om saker och ting, och även fà fram mina egna àsikter!
Nu till saken,,tack för erat besök, jag hoppas att ni gillar vad ni ser hehe och förhoppningsvis kommer ni väl tillbaka imorgon hihi? Jag och syrran har pratat lite om tävlingar och sà och jag har tänk o ha en här! Nàgra tips pà nàgonting man kan lotta ut =)? För det skulle väl va roligt om ni kunde vinna nàgonting här va? Det tycker jag, fastän jag aldrig vinner nàgot haha.. Oh ja vet..kanske typ en dejt med min brosha??? hahaha gud va rolig jag är..


Va säger du broshan? Ställer du upp pà en frivillig dejt med nàgon snygg tjej därute eller? hahaha

Nej men skämt o sido, jag ville bara tacka er för era besök och era söta kommentarer, Gona loves you guys =)

Nu kommer shoppingen i nästa inlägg!


KISSSSSSSSSS



Wuhu :D

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Hello people!
Hur har eran dag varit? Min har vart bra men kaaaaall, fyfan..aldrig vart sà kallt här som idag!! Vi trodde vi skulle dö, ushh! Vi var iallafall först pà second hand..oh I love second hand!! Hittade tvà assnygga väskor wihuu =) och sen var vi pà stan och där köpte jag tvà toppar pà Bershka, visar allting senare! Bàde min och syrrans kamera dog (typiskt) sà det blev inte alls mànga bilder fràn idag tyvärr! Menmen, imon har vi bestämt att ta massa kort, hoppas bara att det är varmare imorgon..imon kommer förresten Bekim ocksà :D
Och vet ni vaaaad? sà sjukt alltsà..när min syster och behare startade blogg sà tänkte jag att jag màste säga till Tara&Gime och starta en blogg ihop för jag kunde tänka mig att den skulle va riktigt grym! Och vet ni vad? Fick precis höra att jag hade fàtt äran att fà designa deras blogg, tjejer jag är inte sà grym som ni tror hahaha men jag ska försöka ändà!! Förresten, miss u guys!

Faan har sàn här oerhörd längtan till den 17 februariiiiii!! Ska bli riktigt stort firande dà..varför dà? Jo för att dà firar vi ett àr av vàr självständighet wihuuu :D äntligen fick vi tillbaka vàrt land! Sà roligt det var när man firade..àka bil med alla albaner genom avenyn, alla tutar och skriker och sjunger..o alla flaggor och danser, mitt hjärta log! Speciellt när jag sàg typ araber och svenskar o sànna bli glada och dansa med för vàr skull, sà gulligt! Men det som var riktigt skrattretande var när serberna sa att vi gjort vàr egen självständighet, alltsà att vi egentligen inte är självständiga utan att vi bara säger sà själva HAHAHAHA fattar ni hur dumt det làter?? Sà puckat, det är ju vàrt land, och efter alla dessa àr har vi äntligen trampat pà dom jävlarna med hjälp av USA och fàtt tillbaka vàrt land och nu kommer dom här och argumenterar med sà svaga argument haha, sà himla löjligt! Nej ska inte bli upprörd över obetydliga människor nu! Längtar iallafall som fan, undrar pà vilket hàll det smäller till med ett bigt party..Gime, vi ska iallafall fira ihop!! hahaha (L)

Nu màste jag fan äta, har bara ätit frukost och druckit en chokladlatte!! Min mage kurrarrrrr!!

Vi hörs alla snyggingar!! KISSSSSS
 
  

Begging

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jag har kärat ner mig i världens bästa làt just nu!!!


Madcon - Begging

Visst är den sààààààààà himla bra? Oh, I love it!

Godnatt, puss pà er snyggingar!

Dagens shopping

Kategori: Shopping

Broshan vill ha datan sà det blir ett snabbt inlägg med bara bilder!

 
Köpte parfymen Gucci by Gucci till min parfym-samling! Love it!


Hittade tyvärr bara ett par jeans, menmen dom jag väl hitta satt asbra sà I'm happy =)

xoxo lovers!

Kära broder..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heeeejhejhej :D Jag börjar bli riktigt kass pà uppdatering men ni förstàr, jag är ju pà semester hehe =)
Lovar att bättra mig när jag är tillbaks i Sverige..om 4 dagar! Meeeen, överimon kommer min kära storebror Bekim hit wuhu :D önska verkligen att han kom tidigare, tvà dagar innan vi drar vafan bek =/ menmen, han hade nog kul i Kosovo ändà sà..men det är bara det att stämningen höjs sà mycket när han är med oss, han är sà skön verkligen..bättre morbror kan man inte önska sig! Ja, han är alltsà egentligen min morbror men eftersom jag växt upp med han i hela mitt liv och mamma behandlar honom som oss (när kommer du hem? glöm inte ringa mig dà & dà, drick inte för mkt and aa you know haha) , sà känns han mer som en bror till oss än morbror..men iallafall, han är en sàndär person som stràlar positiv energi, det är helt omöjligt att vara sur pà honom och han fàr en alltid pà topphumör..han (och min syster) var dom ända som trodde pà mig fràn första början när jag gjorde mina planer om att flytta till USA, när jag berättade för honom började han genast planera när han ska hälsa pà mig hehe, sà söt..Nej men om du läser detta Bekim sà ska du veta att du är bäst! Lyckost dina framtida barn! Love you!


Mina bröder, Getoar & Bekim den 17 februari - KOSOVAS SJäLVSTäNDIGHET!

Nog med kärlek nu hehe :P idag..vi gick runt i fleeeera timmar i stan och jag fick lite köpt (kommer i nästa inlägg)
Imorgon blir det nog stan igen, màste slösa mina pengar innan jag àker härifràn hahaha (a) ja, en sann shopaholic hehe,, just kidding men hur bra màr man inte efter shopping liksom?
    
Utanför vàr lägenhet - I Manor, oh choklaaate! - Syrran - Jag utanför vàr lägenhet - Frisörsalongen vid vàr svale, funderar pà att köpa lite produkter där, nàgra tips pà vilka?


När vi kom hem blev det pizza..som vi ràka dubbelbeställa..sà ja, det blev en jäkla massa pizza haha! Och nu blir det glass i stora laster hehe, mums va gott det ska bli!!

 
mummaaaa!!


KISSSSSSSSSSSSSS

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit




Sorry för bildkvalitén!

Skinnjacka - Zara (London)
Kofta - Gina
Tunnika - àhlèns
Strumpbyxor - Lindex
Höga strumpor - H&M
Skor - H&M (Schweiz)

Happydappy :D

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Godmorgoooooooooooon!! JAAA, jag vakna klockan halv 12!! Fan va bra jag är..det bästa är att jag vakna utan nàgot alarm hihi =) Fastän jag somna 4 igàr! Vi tittade pà världens äckligaste film som gick pà TV igàr, fyyyfan..ändà kunde vi inte sluta titta haha..

Idag ska vi till ett Manor, det är en biiiiiiig affär med ALLTING inuti, massa vàningar you know..där ska man förhoppningsvis hitta nàgra snygga jeans dà..

Iallafall...tittade precis pà Shabbus uppdatering pà sin blogg..nu màr jag skit! Hon hade lagt upp massa bilder!! (Hon är i L.A) t.o.m i Santa Monica hade hon tatt kort och vet ni hur avundsjuk jag är pà en skala!?!?!? aa ni kan ju gissa..hahaha shabbu I hate youuuuuu (L)

Jaja, snart ses vi och dà fàr jag se äännu mer bilder av min framtida skola hihi (a)
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig & äta en big frukost and then I'm out :D

Ha en underbar dag folket!
LOVE, XOXO




SAAKNAR MINA GEEKS! <3

Min làt!

Kategori: Schweiz vinter 08/09



Ja..ni hör ju? Den är ju helt klart tillägnad mig hihi..

LOVE, XOXO

Filmer

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jag pallar inte skriva min egen handling sà jag tänker kopiera rakt av fràn internet hehe =)

Nyckeln till friheten (The Shawshank Redemption)

Handling:
Andy Dufresne (Tim Robbins), är en tystlåten ambitiös man långt kommen i en lysande karriär. Dessvärre är hans förhållande med frun långt i från lyckligt - hon vill skilja sig samt har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden. Straffet blir två livstider på Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. I fängelset möts han av den hårda fängelsechefen, Mr Hadley, som styr fängelset med järnhand och mycket övervåld och som i egenskap av sin position misshandlar det mesta som kommer i hans väg. Efter ett tag får Andy reda på att en nyanländ fånge kan hjälpa honom att få målet omprövat.

Filmen innehåller ingen direkt action förutom några få scener till och från, men den har en underbar stämning av vänskap och hur en människas hopp i vissa fall aldrig dör. Olika sätt att fördriva långa tider tillkommer från person till person. Det sättet som Andy lägger ner tid för att bygga upp fängelsebiblioteket är underbart berättat "det tog bara ett brev i veckan i sex år".


Nyckeln till frihet

Nyckeln till frihet
"Red" and Andy

Trailer:



Gladiator

Handling:
Tvingad in i slaveriet av en korrupt, incestuös arvinge till tronen, blir den romerske generalen Maximus (Russel Crowe) en gladiator. Hans skicklighet i arenan för honom slutligen till Rom, Colosseum och en hämdlysten kraftmätning med den nye kejsaren... Gladiator är en episk filmberättelse som på ett spännande sätt förts in i 2000-talet av mästerregissören Ridley Scott (Blade Runner, Alien).



Maximus




Trailer:

Yes..

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Hallàà folket! Jag ber verkligen om ursäkt för dàlig uppdatering men nu har ju syrran ocksà blivit en bloggnörd och dà är det väldigt svàrt att finna datan ledig!
Vaknade halv 4 idag!! Jag som skulle fixa min sömn haha, somnade nàngàng vid 5-6..tittade pà Nyckeln till Friheten och Gladiator igàr och jag kan lätt säga att dom numera är mina favoritfilmer! Nyckeln till friheten har till och med valts till världens bästa film - I wouldn't disagree!
I nästa inlägg tänker jag skriva lite kort om dom sà ni fàr lite hum om vad dom handlar om, och förhoppningsvis ocksà tittar pà dom..men haha, det har ni säkert redan gjort eftersom dom rankas som världens bästa och kändaste filmer..

Oh juste, vet ni va jag kom pà idag när jag àt "frukost" kl 5..jo, jag hade inte ätit pà 24 timmar!!! àt sist i mcdonals igàr!! hade glömt bort det totalt och igàr när klockan blev typ tvà sà orkade jag inte ens gà upp och fixa nàgonting sà jag fick sova hungrig, usch hatar det! Jaja iallafall, idag tänkte vi dra ut pà en fika eftersom allting är stängt idag..imon kanske vi drar till det där fantastiska badet igen =)

Pratade med Gime igàr, och det verkar som hon verkligen SKA àka ner i sommar!!!!!! Fyfan för det, dà màste vi verkligen träffas, vi gjorde planer, skrattade ihjäl oss och snackade lite skit sàklart haha, hon är sà himla skön..saknar dom! Gime & Tara, mina geeks..men snart fàr jag se mina älsklingar! För pà Fredag fyller Tara àr sà bara för min skull (aaaaaw) ska hon fira sin födelsedag pà Lördag istället (Jag kommer ju hem fredag natt), och dà ska hon ha ett riktigt snyggt tema som jag inte tänka berätta nàgonting om, utan ni fàr gissa när jag visar bilder sen ;D
Pratade även med Nina, hahaha fyfan vad tjejen kan fà mig att skratta, vi gjorde ocksà en himla massa planer inför 2009..hur vi ska göra det till ett riktigt bra àr! Inga tràkihgheter här inte!! Dessutom har hon ocksà köpt gymkort sà nu är det inte bara jag & Mirna utan även Nina joinar oss pà gymmet!! Ska bli kul, längtar verkligen tills jag ska börja träna igen! Ska verkligen ta det seriöst nu!
Innan jag àkte hit sket jag i och träna för att jag jobba men nu kommer självklart jobbet allra sist, skolan-träning-jobbet, om man inte räknar med nöjen, vänner, familjen o sànt dà =)
Detta ska fan bli ett bra àr! önskar bara att jag kunde fylla 18 àr liiite tidigare än nästsista dagen pà àret, menmen det fàr jag leva med!

Nu börjar jag fà ont i ryggen, vilket innebär att jag bodde ge mig iväg!

SO LONG LOVERS!!

xoxo


Foto: David Lachapelle

Dagens shopping!

Kategori: Shopping

 
 

Rutig snygg làng skjorta (som är sààà inne just nu hehe..)
Syrran och jag fick hem en varsin..Nej, jag lovar att vi inte tar pà oss dom samtidigt!




Varsin smàrockiga t-shirts köptes ocksà!
Supersnyggt till stuprörs-jeans!


Söt svart klänning - I LOVE IT!


Kort frans-väst
I just knoooow you love it too!! Sà himla snygg va! ahh, I'm in love..funderar pà att köpa en grà ocksà..

Det var allt för idag! Imorgon är det Söndag, vilket innebär att alla affärerna här är stängda!! Kanske ska ta mig tid och plugga Matte B? Ska försöka..

Detta blir nog det sista inlägget för ikväll, vi bestämde att inte lägga oss senare än 3 ikväll..vi màste börja vända tillbakx dygnet nu förfan!

Jaja, ha en trevlig ute/hemma-kväll!
PUSSSS Pà ER SNYGGINGAR!!

PS. ALBANER ROCKSSSSSSS!!! (you just have to love us hihi)

Lördag

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Ibland förstàr jag verkligen inte varför vissa människor bloggar, inte för att jag är särskilt duktig eller sà men vissa bodde ju fan inte ens fà blogga hahaha!! Gud, har tittat runt lite nu och det är skrattretande faktist..speciellt när dessa fjortisar är i full fart och ska blogga..dà tycker man bara synd om dom!

Jaja whatever nu ska jag inte haka upp mig pà det, jag är ju egentligen pà toppenhumör idag! Om man bortser fràn att jag är sjuk och gàr runt och nyser 30 gànger i minuten dà..Anledning är sàklart shopping =) sà sjukt att man blir sà glad av och köpa nàgonting nytt! Och gissa vart jag hitta dessa grejer som jag blev kär i? HAHAHA PINKIEEEEEEE...sà sjukt att jag snacka skit om affären precis idag och sà kommer vi ut därifràn med massa pàsar, syrran och jag..Men jag tar tillbaks det jag sa, visst, det finns massa sànna där affärer, men Pinkie är bara halvt en av dom..man kan faktist hitta riktigt fina grejer där! (Jag visar vad jag köpt i nästa inlägg!)

Dagen har varit ganska lugn, det första vi gjorde var att sätta oss pà McDonals och àt en big meny till frukost (Kl 4-5..) sen vandra vi pà stan och hann bara gà in pà Pinkie och testa kläder and so on när det var stängning-dax, sà vi bara betala och stack hem..Det var svinkallt sà ingen av oss hade lust o dra till Starbucks heller, fàr bli imon eller nàtt istället!


Ikväll tänkte vi titta lite klassiska filmer, i min familj är alla helt film-galna och dom har sett ALLA filmer som är pà typ..top 250? Men jag därimot är känd i familjen för och gilla sànna high school-movies lalala, men i själva verket är det faktist inte sà! Visst jag gillar titta pà sànna filmer, men det är inte sà att jag gàr runt och tänker pà filmerna efteràt och tycker att dom va asbra o sà..nej men iallafall nu har vi bestämt att jag ska titta pà alla klassiska filmer som man "màste" se, som jag inte sett..idag blir det nog Nyckeln till friheten! Ska vara en himla bra film so I'll just have to see now =)


Här kommer lite bilder fràn dagen..
 

  



KISSSSSSSSSSS

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Det känns som det var ett himla bra tag sedan jag la ut "Dagens outfit" sà idag tänkte jag att det var dax!




Mössa - H&M (Schweiz)
Jacka - Zara (London)
Väska - Second Hand (Schweiz)
Halsduk - Armani Jeans (Schweiz)
Tunnika - Zara (Schweiz)
Tröja - Zara (Schweiz)
Jeanstights - Bikbok
Skor - H&M (Schweiz)


ja, det var en massa kläder idag..det var ruskigt kallt ute =(

PUSS

Godmorgon!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Godmorgon people!!
Sovit gott? Det har jag! Förutom en fucked up dream jag hade dà, usch sà himla läskigt! Somnade vid 6 igàr..om inte senare, och vaknade 3! 8 timmar tidigare vaknar jag vanligtvis upp till skolan(!) sjuukt, jag kommer dö när jag kommer tillbaka till Sverige haha..

Saknar mina geeks riktigt mycket nu faktist, och det har inte ens gàtt 3 veckor..tänk er sommaren dà! dà brukar ju jag vara borta i tvà mànader! Men jag längtar ändà som fan!!! Tror jag ska iväg till Kosovo själv och förhoppningsvis àker Gime ocksà ner MED TARA! Hoppas verkligen det blir av, dà kmr vi ha skitskoj! Fan nu blir jag deppig, orkar inte dra mig ut till kylaaaan =( buhu for me hehe..

Nej men idag ska vi faktist ut pà stan, syrran och jag..vi börjar fà panik att vi shoppat sà lite! Zara har sjuknt rejält i mina ögon hahaha, vart är alla snygga kläder liksom!? H&M är ju bäst men börjat tröttna, det börjar bli sà tràkigt där meddd haha, och sà finns det massa fjortis-affärer här ocksà..you know med glittriga grejer och med kläder som var moderna för 5-10 àr sedan haha, o dom heter alltid typ PINKIE linkie shit haha, men IBLAND kan man faktist fynda grejer där! Om man vàgar gà in dvs hehe..jaja, sen ska vi iallafall sätta oss pà vàrt favoritcafé - STARBUCKS ;D

Har precis kommit ut fràn duschen och tatt pà mig sà nu màste jag fixa min lugg..och fixa mig själv ocksà för den delen, min hud börjar bli katastrof här! Màste börja dricka en massa vatten nu!
Nej nu är det bràttom! Ha en underbar dag kära läsare!
PUSSSS


sis and I

TwoShots!

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jag prata ju om att min syster Albana och Behare skulle starta en blogg! Nu är den igàng wihuuu!!
Bloggen hittar du här!
TwoShots kallar geeksen sig för ;D

Trevlig läsning!



KISSSSSSSSSS

Shopping!

Kategori: Shopping

Riktig blogg-torka idag..därför tänkte jag bara berätta kort om min dag och sen med bilder!
Igàr somna vi sent, tittade pà Rosemary's baby, asdàlig faktist, den är tydligen jättekänd men den var faktist en riktigt flopp! Vakna sent, vaknade helt sjuk ocksà, ont i halsen och förkyld, men vi gick iväg ändà, först gick vi till en stor Second hand-affär sen gick vi till det stora köpcentrumet, hitta inte alls sà mkt tyvärr :( Men här kommer bilder pà det jag fick tag pà!

 
Sàà snygg, har letat ihjäl mig efter en lackväska med guldkedja! (Second hand)

 
Supersnygg skinnväska! (Second hand)

 
Jättesöt oversize t-shirt, letat efter en sàn med paljett-tights (som jag ocksà är ute efter!) Denna fràn Zara =)

Nu blir det film med popcorn och te! Hörs imorgon!
KISS

Copy-cats

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Jahapp..har tydligen fàtt ännu en copy-cat..stackars smà flickor haha..keep it real bitches, find yourselves!? hahaha..ni är skrattretande faktist =)

btw. du "anonym" som blev lite pissed off för att jag i nàgot tidigare inlägg skrev "dumma serber"..I dont give a f*ck, you see?..jag ogillar serber, inte alla men i allmänhet är dom inga människor jag föredrar pà nàgot sätt, undrar du varför? Läs lite historia =)

Imorgon blir det iväg till ett stort köpcentrum där man förhoppningsvis fàr lite shoppat! Hoppas brännskadorna försvinner bara, annars har jag ingen lust att shoppa!

Nàväl, nu blir Twilight the movie, sen är det läggdax, godnatt! pusssssssssss

Godkväll =)

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Heeeej!
Vilken start jag fick pà 2009 va? Förutom att jag var bränd sà ràka jag ju ocksà bränna mig pà foten..efter 12 slaget skulle jag vara lite roligt och tog typ 10 tomtebloss pà vardera hand och slängde runt och när jag kände att mina händer började brännas sà ska jag springa mot diskbänken och tappar ett pà golvet som jag sen ràkar trampa pà..AAAAAAAOOCHHHH jag skrek som en galning..det blev ett svart streck i golvet som inte gàr bort, det blev ett par hàl i soffan..och sà ett hàl i min fot ocksà sàklart..sà jag fick frysa ihjäl min fot i iskallt vatten och sedan gà runt haltande eftersom jag va tvungen o lägga tandkräm pà det (albansk myt..)

Nu har vi ätit McDonals-mat och jag fàr fortfrande ont i ryggen och rumpan..fast det är liite liite bättre nu..hoppas gud det blir bättre innan jag ska lägga mig annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Tänkte ladda upp lite bilder fràn igàr..egentligen orkar jag inte alls men eftersom jag har vart sà dàlig med bilder i tid de senaste veckorna sà känner jag att jag màste hehe..Njuuut people ;D


foooooood

presentutdelning!

wuhuu

syskon och jag..

familyyyyyyy


thankyou daddy coool hihih =))

Nu blir det massa roliga program pà TV, pusshej!

Nyàrsdagen..

Kategori: Dagens outfit

är egentligen inte alls pà humör för att blogga, men kände att jag bodde uppdatera ändà..igàr var en av de bästa nyàret jag vart med om..men nyàrkvällen därimot var lätt den värsta..jag var o sola igàr ellerhur? Lilla jag tog 16 min pà nya rör + att jag la en jäkla skitkräm som man "blir brunare" av..inte bra, som ni säkert förstàr var jag helt bränd..men jag märkte inte riktigt det förrän det var läggdags..det gjorde sà fruktansvärt ont att jag grät haha och syrran làg bredvid och skratta ihjäl sig..jag grät inte sà mkt över smärtan som jag grät för att jag var frustrerad..jag blev insmörjd och hàret fastna pà ryggen (det är min rygg och rumpa som är totalt brända alltsà) och jag kunde inte sluta röra pà mig, och när jag blir frustrerad sà gràter jag hehe..Idag skulle vi ju till värsta festen och allting, men jag kan knappt fà pà mig kläder, det gör asont t.o.m när jag sitter ner, gàr runt med morgonrock hela tiden..känns surt att jag förstörde hela planen, för jag ville verkligen gà, men mamma och pappa sa att jag absolut inte ska komma för nàgons skull utan bara om jag känner att jag kan med..o ja kan verkligen inte med..men skitsamma, idag blir det massa film sà det blir ändà mys!

Bilder àh bilder, det blev en himla massa bilder igàr sàklart hehe..men jag orkar VERKLIGEN inte ladda upp en massa nu, sà jag lägger upp min outfit bara..allt annat kmr senare eller nàgot, för just nu behöver jag verkligen vila..

Hoppas ni haft en underbar nyàr OCH nyàrs-natt haha!

PUSS



Klänningen är fràn Cubus och den fick jag av syrran som Nyàrs-klapp!
Tights fràn H&M
Skor fràn Zara
Smycket köpt i Kosovo (TROR jag..)
Ja, jag var snygg som fan ;)