Gona

Victoria's Secret

Kategori: Allmänt

Jag har fått mig en rejäl påfyllning av skönhetsprodukter..



Ja, jag ska alltid överdriva haha..Skämmigt nog har jag lämnat kvar några hos syrran också o så är fler påväg..Men jag kan faktist inte hjälpa det! Dom luktar ju så fantastiskt gottttt!
Min absoluta favorit är 'PEAR GLACÉ' mmmmumma, luktar päron :)
Vilken är eran favorit?

Donera!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen gjort det. Velat göra det så himla länge men alltid trott att man måste vara 18 år för att göra det, så jag har fått skjuta fram det hela tiden. Men nu är det gjort och jag skulle vilja uppmana alla andra att också göra det!



(Man kan välja om man vill donera sina organ och vävnader till enbart transplantation eller om man även vill donera till annat medicinskt ändamål (så som forskning och dylikt).)

Ja, jag har alltså donerat mina organ. Jag har diskuterat detta med många av mina vänner och familj och dom flesta tycker att det går emot deras religion, andra tycker bara det låter hemskt och vissa vill inte prata om min död med mig haha..Men vet att vissa också velat göra detta. Personligen tycker jag att det är en självklarhet. Varför ska jag behöva begravas med mina organ när jag kan rädda någon annans liv med dom? Jag är ju ändå död, får INGEN nytta utav dom!?
Nej jag tycker verkligen alla bodde göra detta. Vissa har inte möjlighet att skänka pengar till fattiga barn eller jobba för miljön osv då kan man åtminstone göra detta. Rädda någon annans liv när du dör.



Om ni undrar vad som menas med "annat medicinskt ändamål":

Vad menas med annat medicinskt ändamål?

Med ”annat medicinskt ändamål” menas vävnads-, blod- och cellprover vid medicinska forskningsprojekt, som alltid godkänts av en etisk kommitté. Sådana forskningsprojekt arbetar till exempel med att få fram bättre behandling av diabetes.

Detta handlar inte om helkroppsdonation till medicinsk och anatomisk undervisning.

Kan en sjuk människa bli utan organ om jag anmält att jag vill donera även till andra medicinska ändamål?
Nej, människors behov av organ kommer alltid i första hand. De vävnader man idag använder för andra medicinska ändamål konkurrerar inte med behovet av organ för transplantationsändamål.

OBS! Man kan välja om man vill donera sina organ och vävnader till enbart transplantation eller om man även vill donera till annat medicinskt ändamål (så som forskning och dylikt).

I'm a heartbreaker

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!!
Wazzzzzup? Här händer inte så mycket faktist..trist väder men jag har nere persiennerna, lamporna tända och hög musik på så jag mår bra höhö..
Så himla skööönt att sova ut idag ååhh finns det någonting bättre än att sova!? Tog iallafall en dusch sen trallade jag ner till vårdcentralen för att lämna nya prover (känns som jag spenderar alldeles för mycket tid på vårdcentraler och liknande? Me don't like..), efter det var det hem och fixa några ärenden via telefon och nu tänkte jag duka fram en stooor frukost till mig själv.
Sen måste jag ut i det äckliga vädret igen för Nina kommer nämligen och hämtar mig senare, vi ska ut på äventyr :)

Puss så länge så hörs vi senare!


Här får ni en låt som vi ÄLSKAR att sjunga högt till i bilen..minst 2 ggr per dag snackar jag alltså HAHA..

Los Angeles

Kategori: Allmänt










Fått hem alla papper nu, snart dax o söka..Fyfan va jag längtar! Ska bli så himla skönt och bara lämna allting och börja om på nytt..ny världsdel, nytt land, ny stad, ny skola, nytt boende, nya vänner och framförallt nya upplevelser!

Guess who's back?

Kategori: Allmänt

Haaaalloj!
Hur är läget? Här är det bara bra!
Ja..jag är tillbaks hehe..Jag hatar ouppdaterade bloggar och kände att min blev allt för tråkig eftersom jag hade så lite ork och lust för den så ja la helt enkelt ner den. Men nu känner jag att jag, tro det lr ej, saknar bloggen och saknar er läsare! Det är fan kul och blogga! Tappade bara lusten där ett tag.

Jo..så va har hänt under tiden jag varit borta? hmm INGENTING typ..Jo Nina har fått körkort!!! Woho..så nu cruzar vi typ runt med bil hela tiden - SOFT!! Sen har det vart en del riktigt roliga utekvällar, sköna myskvällar och roliga promenader. Solen har ju börjat träda fram och det känns UNDERBART! Nu har jag fått tillbaka det där shoppingsuget igen..Gjort massa nya köp som jag totaldiggar..spec alla mina nya brillor som ska användas flitigt i vår & sommar!!
Planerat en massor har vi gjort också..ska bli en sån underbar vår!
Balen om lite mer än en månad, sen sticker vi iväg till Prag och festar rövarna av oss (HAHA) och sen när vi är tillbaks är Nina ensam hemma i en vecka..ehh, sa någon fest?? hihi..sen kommer vår student, och alla andras studenter och studentfester..o så stockholm i början av juni..barcelona i slutet..ååhh va mycket man har o ser fram emot! Ska bli så kul!

Men just nu gäller det att kämpa på i skolan och med körkortet! Geek som jag är har jag skrivit upp mina mål i små lappar som jag lägger lite överallt för att hålla mig motiverad hehe..

Nu börjar förövrigt mitt påsklov. Gött som faaan. Hoppas på bra väder nu bara!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det TV med mina älsklingar Ben & Jerry ;)


Får väl bli den här bilden för brödernas skull eftersom Man Utd spelar just nu haha..