Gona

Goodnight

Kategori: Allmänt

Precis svarat på kommentarer, ätit tillräckligt med chips, tagit en dusch och borstatt tänderna. Nu ska jag packa väskan (träääning imorgon) sedan ska jag decka i sängs. Imorgon har vi Rättskunskap och Webbdesing, ska bli intressant och se vad dom nya kurserna går ut på:)
Pallar ej mer, får kramp i armen haha godnatt!

Pitbull ft. Akon - Shut it down

Kategori: Allmänt


En ny favorit som vart på repeat hela dagen!!!
I fucking love it.

Pictures from Saturday

Kategori: Allmänt
































King of Pop-brickan var självklart på för att hedra kungen på hans födelsedag, Rest in peace.

Monday

Kategori: Allmänt

Hallåj!
Mår ni braaaa? Det gör jag, fast är så jääkla trött!
Vädret gör ju inte en piggare direkt..Fast det var ändå en hyfsat bra dag, andra människor kan ju påverka ens dag på såå många olika sätt haha, idag var det happiness..Iallafall, påvägen hem fruktade jag mitt rum, men när jag kom var det inte så farligt, alla mina kläder låg på min säng - men dom var vikta! Haha så skönt, jag HATAR att vika kläder..Fast, mamma lyckades paja min garderob så nu ligger allting bara där haha, hon ska fixa den imorgon så nu får jag väl hitta någon plats där mina stackars kläder får ligga ett tag till..

Nu har jag iallafall skickat iväg lillebror och mamsen för o köpa chips o dip till mig haha..Jag ska börja träna for real (efter 3 månaders uppehåll) imorgon så jag har rätt o chilla på det ikväll hehe..
Och så tror jag att jag har hittat min körskola wihu! Ansökan om körkortstillstånden ska skickas iväg så då är det bara att vänta tillbaks ett godkännande :D
På Onsdag ska jag och Mirna dit iallafall och så ska jag prata o kolla om det känns bra, vilket det förhoppningsvis gör och då är det bara att köra på! Ska bli så himla kul ja lääängtar.

Nu ska jag tillbaks till mitt eget rum och fortsätta dricka litervis med kallt vatten och titta på TV.
Hörs senare!






Alltid en oseriös bild med också haha, ett måste :p

Soon

Kategori: Allmänt

Juste..idag är det fan exakt 4 månader kvar till min 18-årsdag..coolt haha.

T.I.R.E.D

Kategori: Allmänt

Okej, inga bilder ikväll heller. Detta med ommöblering var mycket jobbigare än jag trodde..Jag hade så jävla mycket skit i mitt rum alltså haha..Och ni ska se mina kläder som ligger här bredvid mig på filtar, herregud vilken hög! Snacka om att jag har mycket o göra imon..fastän jag höll på med hemmet hela dan idag! Tråk..Nu har jag iallafall duschat och fixat håret, ska strax hoppa in i sängen och somna till något (förhoppningsvis) roligt på TV.
Godnatt!

Kommentarer och bilder imon, I promise.

Ommöblering

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Hoppas allting är bra med er! I'm fine. Återigen somna jag med dundrande huvudvärk igår, what's up with that? Jag som hade en alkoholfri kväll igår också..Jaja, det var iallafall riktigt kul igår, vi skrattade tills vi inte kunde andas!
Men bilder får ni nog inte se förrens senare för det är kaos hemma hos mig just nu. Mamma och jag ska byta rum så allt är en enda stooor röra här hemma. Var uppe vid 10 idag av någon konstig anledning, pigg var jag också haha så jag har massor med energi för och möblera, städa och sånna grejor idag!
Iallafall, ville bara säga att jag lever och att uppdateringen inte kommer vara den bästa idag men ikväll ska jag försöka lägga in bilderna :)
Ha en skön söndag mina vänner! Love

Saturday

Kategori: Allmänt

Fixade med synprövning hos optikern och sedan haffade vi även presenter till vår kompis som fyller år imorgon.
Efteråt gick jag över till Mirna, Mia är hemmaaaa wihu så jag gick över med schweizisk choklad och fick hjälp av deras gulliga mams med några bankärenden. Hemma var det tomt så jag satte genast på Michael Jackson på högsta volym och dansade runt i hemmet hehe.

Om en kvart ska jag möta Mirna på min gård så jag måste klä på mig. Ikväll blir det ännu en hemma-fest, denna gången firar vi Dijana :)

Ha en trevlig lördagskväll babes!



Stan

Kategori: Allmänt

Gooodmorgon mina vänner! Wazzuuuuuuup!?
Jag mår bra, även fast jag somna till en dundrade huvudvärk igår.
Jag ska strax hoppa in i duschen, slänga på mig lite kläder sen ska jag in till stan. Först ska jag till optikern för en synundersökning sen ska vi på presentjakt med Nina & Mirna. Får ta o messa Itman också o kolla om hon är uppe vilket är vääldigt tveksamt hehe.

Aja, ja har liiite bråttom nu så vi får helt enkelt höras senare! Love

Pictures from yesterday

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder :)
Det var verkligen kul igår, skrattade ihjäl oss och mådde allmänt bra haha. En av mina töntiga killkompisar var också där, det var ännu roligare såklart haha, vi planerade att åka till sydafrika hela stora gänget hahaha..
Synd bara att man var 17 och inte kunde följa med ut :( Menmen den som väntar på nått gott...








Graaaaattis Amina!
















Gårdagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Haha gud, mitt hår ser helt fucked up..men aa iallafall.

Jag hade på mig min nya fina (och jobbiga) klänning från Rules by Mary som jag haffade i Åhléns-rean :)
Och ja, det var riktigt kul! Bilder kommer i nästa inlägg..

Birthday-party

Kategori: Allmänt


Haha ful jag är..

Kom precis ut ur duschen. Har fixat massa ärenden idag, känns så himla skööönt!
Nu är det verkligen bråttom! Ska börja föna/platta håret sen ropa hit Nina, vi ska fixa oss sen blir det iväg till Aminas b-day party! Ska bli sköjigt!
Hinner jag så får ni kvällens outfit annars hörs vi imorgon!
Ha en fin fredagskväll! Love


Beställt!

Kategori: Allmänt

Wuuuhuuu, idag beställde vi hem våra studentmössoooooooor! Ja mår bra yes I do.


Först fick man välja igenom grejor man tycket va intressant..


..sedan fick man testa mössor och kläder och allt var det var..studentklubbor fick vi också hihi..


Sen var det dax att beställa!


och så gick jag loss lite där också haha..men studentmjukisarna var ju bara så fina..o så t-shirten, o så visselpipan, o så champangeglas osv osv haha..

Förövrigt har jag tjänat pengar idag. Vill ni veta hur? Jo, genom att vika kläderna i syrrans garderob! Haha så jävla schysst att sitta o kolla på Simpsons och Family guy och glömma bort att du viker kläder för att senare bli några hundralappar rikare. Jag älskar den här familjen. Imon ska jag försöka hjärntvätta mamma till och ge mig pengar för att jag fixar min EGEN garderob hoho.
Nej nu ska fortsätta chatta här tills min dator ger upp och det är dags att dra vidare till TVn..Imorgon ska klassen paddla..men, jag tror det ska regna so I'm off. Vad är det med mig egentligen? Jag var ju en sån där liten äventyrsälskare när jag var liten! Nu är jag bara lat..
Jaja whatever, lite lathet har väl ingen dött utav? Hehe. Godnatt!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit



Skinnväst - Bershka (Genéve)
Tröja - Zara
Tights - H&M
Converse
-

Fick inte till några bra bilder på klänningen så det får bli en annan dag :p
Och om ni kikar på inlägget nedan så finns det några få bilder från dagen.
Godnatt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Yes, ja lever & mår bra!
Mamma hade sån bråttom idag så jag hann inte flika in med ett inlägg hehe.
Jag var iallafall på shoppingrunda med mamsen, väldigt trevligt. Sen mötte jag upp Natascha, trallade runt med henne en stund i stan sen joinade även Nina. Blev fika i solen på Condecco, massa Spanien-tjöt också. Har nämligen hittat väldigt billiga biljetter till Barcelona. 16 juni-30 juni, 6000 spänn per person flyg + hotell(som såg hiimla lyxigt ut!). Eftersom jag tidigare aldrig bokat sånna resor så vet jag inte om typ detta är ett suuuperbra pris? Det låter ju så iallafall..O ja, jag vet att det är tidigt haha men vi måste ju boka våra resor nu i vinter!

Aja iallafall, efter det stack Tasch iväg och träna och jag & Nina gick iväg till Itmans skola och vänta på henne. Hon sluta kl 5 idag och det var hennes första dag!! Sjukt..Nina gick iallafall hem och jag & Itman käka keeeebab, fan va jag hade saknat det haha.
Anyways, nu är jag T.R.Ö.T.T så jag ska hoppa in i duschen, dra på mig pyjamas och bara chilla galet.

Visar dagens outfit och min nya fina klänning senare! Finns så mycket grejor jag shoppat i Schweiz också som jag inte visat än..Vill ni se sådant eller är det ointressant? Jag älskar att få inspiration från andra bloggare när dom lägger upp shopping därför brukar jag också gö det hehe :p

Hörs senare! Love

PS. Natascha har bilder från dagen..så dom kommer antagligen in här senare :)





Zebra glasses

Kategori: Shopping



Köpte dessa snyggingar häromdan på Beyond Retro..nästan, men bara nästan lika snygga som mina borttappade från H&M :(

Boring

Kategori: Allmänt







Mamma ringde precis och undra om jag ville ha hem McDonalds..& att hon att hon ska laga pannkakor när hon kommer hem. Åh, gottttt! Men fan..nu fastna jag framför datorn haha. Hatar ni också när det händer? Man gör precis ingenting men pallar ändå inte ta sig upp från datorn...lalala TV - come take me away from here hahaha. Gud, ja är så mobbad....

Studentmössor!?

Kategori: Allmänt

Gissa vaaaaad!?!?
På torsdag har vi prövning av studentmössor!!! Åh LYCKA. Ja, känns rätt tidigt faktist..190 skoldagar för att vara exakt men ändå, så jävla gött! Jag lääängtar redan och är typ överlycklig nu haha.


woho, go SP3A!

Kan ju bero på att jag insåg hur mycket jag faktist ogillar min skola och att jag så snabbt som möjligt vill dra därifrån men aa. Inte min klass, den älskar jag. Alla är så jävla chill. Men så finns det andra idioter som är så respektlösa och omogna att man bara har lust att slå till dom! Alla får väl förfan ha sina egna åsikter! Åh hatar människor som försöker trycka ner andra, kan aldrig hålla tyst o se det ske, det skulle äta upp mig inuti.
Kommer ihåg att min mellanstadie-lärare alltid sa att jag bodde bli advokat för att jag är så himla bestämd och alltid våga säga vad jag tycker, men jag tycker bara att det är så man ska vara. Det är en egenskap alla bodde ha. Vem är du att du ska få säga vad du tycker men inte jag? Hell no, jag säger alltid vad jag tycker, även fast jag vet att jag kan råka illa ut ibland!

Aja..no more about that, happy face happy face..snart är jag klar med skolan hoho :D

Jag är såååå jäkla trött idag va! Kom hem för en stund sen och upptäckte att jag var ensam hemma så tänkte laga ihop någonting gott, ta ett bad och sedan bara CHILLA! Ingen skola imorgon heller så jag ska bara slappa slappa slappa!
Förutom prövning av studentmössor ska vi även börja jobba på vårt projektarbete nu på torsdag, ska bli otroligt intressant!
Fredag blir det paddling, även fast jag älskar sånna spännade grejer så är det ganska tvek om jag dyker upp. Beror ganska mycket på vädret. Pallar verkligen inte paddla i värsta stormvädret/ösregnet haha.

Nej nu blire mat! Love


hääär ska det shoppas haha :)

Converse

Kategori: Shopping


Straight from The United States right on my feet baby.

Tusen tack Ninaaaa =)

My week

Kategori: Allmänt

Monday(17augusti):
Jag kom hem. Träffade mina pinglor, dock inte alla. Itman sov över och vi var uppe till typ 6.
No pictures.

Tuesday:
Stan med Mirna & Itman. Sedan en flera timmar lång fika som även Tara & Gime joinade på.


Wednesday:
Funny day. No pictures.

Thursday:
Nina var hemma igen! Jag var på plats hos henne. Tjöt i flera timmar sen ut i solen med resten av flickorna. Fick även åskåda ett stort slagsmål haha, det var kul...och läskigt.



Friday:
Mötte upp Natascha & Nowna. Sushi-time. Efter det en lång promenad och sedan en långlång fika.
Natascha och jag kom hem till mig, sedan åter till stan för och käka med Nina. Bilder har ni redan fått men här får ni yttligare en bild som fanns på min kamera. Jag är så dålig på att ta kort när någon annan också har en kamera haha.


Saturday:
Bra dag. Mycket bra dag! Dock bara två foton hehe..


Sunday:
Yttligare en sån där bra dag. No pictures.

Monday(today):

senare..

Hahahahaha jag dör

Snygga vi äääär....not höhö


Snipp snapp slut, då var sagan sluuuuut.

First day in school. Only one year left!

Kategori: Allmänt

Okej, nu är mitt sommarlov officielt slut. Känns ju sådär. Jag är en livsnjutare och älskar frihet. Hatar att behöva passa tider och planera och grejer. Kan ju bero på att jag suger på det också haha. Nej men ärligt talat, vilken tråkig första skoldag jag hade! Bara tjöt tjöt tjöt. Och så massa lekar? Jag menar common vi går i trean nu, är vi inte för gamla för sånt haha? (JA, jag vet att jag är världens barnsligaste men ändå vafan!)
Lite roligt var det att prata om vår kommande klassresa iallafall. Verkar som många vill till Prag, fine with me, är det fest så e ja på haha. Men jag vill till Amsterdam! Tänk va kul ändå..Menmen vi får se hur det blir, annars vill jag ju till ett vaaarmt land, regn har vi ju så gott om i Götet.

aa iallafall, vi fick veckans schema idag, ganska soft. Massa "Gammal&Klok"-lektioner har vi såg jag, vilket innebär att vi ska snacka en massa om vad vi lärt oss av tvåan o grejor så vi kan "lära" dom nuvarande tvåorna..palla liksom, jag följde ändå inte treornas råd när jag gick i tvåan, varför skulle dom lyssna på mina haha? Nej men helt ärligt, det ända jag har o säga till alla tvåor är: PLANERA! & var ute i god tid då dvs..Don't make my misstakes haha..som sagt, jag är dålig på att planera.

Efter skolan åkte jag, Shabbu, Sanet & Maia in till stan, mötte upp Mirna sedan Nina. Vandrade runt lite på stan, sen satte vi oss på Burger King (måste bara säga att JAG HATAR DERAS JÄVLA SKIT-SERVICE..även fast jag älskar baguetterna) i avenyn, efter en stund joinade även Itman & Binta..Kan ju säga att det blev en del gap & skratt haha herregud, vad jag saknat o ha alla samlade sådär!
När alla stack hem stannade jag och Nina en stund i stan, checkade in boots och tjötade..promenerade längst heden och gjorde upp lite olika planer hehe..Sedan tog jag vagnen hem och det första jag gjorde var att byta om till pyjamas, var helt jävla död efter att ha vaknat så tidigt imorse! Men efter att ha slappat i någon timme ringde Nina och hade tråkigt, så hon åkte hit till Hjällbo och så gick vi ut och tog en promenad. Mirna & Itman var såklart också med. Haha, fan va vi skratta. Älskar mina vänner, dom är så himla speciella, alla på sina egna sätt. Åh vad jag älskar er guys!!
Yeye nu är jag iallafall hemma. Och OM jag har tur så lyckas jag få fram ett inlägg med massa bilder. Skulle faktist göra det igår men min dator ville inte sammarbeta! Jag tror den är påväg mot slutet..(Alltså, att det är dags för den att lämna vår vackra värld) Jag hoppas inte det, för jag har miljontals bilder här. Jag är fööör lat för att lägga allt på CDn! Någon som vill tjäna en slant och komma över o göra det till mig? haha.

Nu ska Gona ta en dusch sen blir det läggdax, inga mer sena nätter för min del tyvärr :( Stackars mig som är en riktig nattuggla och som älskar det hehe..Får se hur det går med o somna tidigt iallafall..
MEN först - meeera inlägg :)
Love

lalalala

Kategori: Allmänt

mmmmmmmmmmmmumma, åt precis underbar albansk mat! Har höjt volymen till Guettas senaste låtar och jag mår underbart! Älskar när mamma inte bryr sig om hur hög volymen är haha..och när jag frågar varför vi inte flyttar in till stan så får jag alltid en menande blick och en kommentar som "vi skulle bli utslängda redan nästa dag, vi e alldeles för högljudda för att bo i stan" och att jag måste medge att det är sant. Det är skönt att kunna duscha 3 på natten utan att bry sig om vad grannarna ska säga (även fast dom under oss gick i samma klass som syrran och när dom nyligen sågs på ett party så bad han "snääälla kan ni sluta duscha mitt i natten hahaha" mamma skämdes ihjäl och jag dog av skratt haha)
Jaaaaaaja iallafall. Idag var ännu en såndär underbar dag..Fastän jag stötte på konstigaste snubben på bussen.
Var typ tre sittplatser och han o hans kompis gick på (invandrare runt 20 årsålder)
Han: Får man sitta här eller?
Jag: aa..*tittar bort*
Han: Får man tända en cigg då?
Jag: *ger honom du-stör-mig-ser-du-inte-att-jag-lyssnar-på-musik-blicken*
Han: Haha där blev du rädd va!
Gona: Jag har ingenting att vara rädd för..*försöker ignonera*
Han: Då är vi två om det..
..tystnad..
snubben tappar sin mobil femtioelva gånger och pallar knappt avsluta sina meningar..
Hans kompis till honom: Mannen du viskar vafan ja hör ingenting, o du slumrar till hela tiden också!
Han: aa ja e sjuk mannen.
..vänder sig mot mig..
Han: ja e sjuk hehe..
Jag: Du är inte sjuk, du är hög.
Han: WHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH DET BRA ATT DU VET HAHAHAHAAHA

och så gick jag av bussen..haha kunde inte sluta skratta åt hur hög han faktst var, helt jävla sjukt att hela världen verkar ha börjat röka på!? Cräääzy world höhö..

Iallafall..imorgon börjar skolan..noooo I don't like!
Helgen blir iallafall sköjig..är bjuden på typ tre olika fester men får se hur det blir, vad det än blir så antar jag att det blir kul :)
Och..jag har lust o köpa nya boots, men jag pallar ej leta. Vet ni vad? Jag har tröttnat på att shoppa!! hahaha mirakel..men näe, känns inte lika lockande och dra in till stan själv och köpa massa grejer jag aldrig använder längre..Framsteg framsteg. Det är faktist jävligt passande eftersom jag ändå satt ett shoppingförbud på mig själv!

Det här inlägget känns helt fucked up krånligt, men just nu känns min hjärna krånglig så det är sånt som händer!
Snart kommer ett inlägg med bilder från veckan..även på mina nya snygga converse från mitt älskade USA hoho.

Kommentarer är alltid gulliga, ni vet att jag uppskattar dom men ibland är det så himla jobbigt och svara på alla, speciellt när dom är många på en o samma gång haha men dt kommer dt kommer. Ha tålamod mina vänner!

Nu ska jag kolla om jag kan hitta någonting snyggt i garderoben till imorgon, första skoldagen u know, man ska ju "vara lite fin" fastän jag anser att jag är fin varje dag? hahahaah nej just kidding.
Imon ska jag även träffa Nina & Itman efter skolan. Uppdatera varan om senaste nytt..typ haha. Roligar vi är. Love us.
och love u 2 för den delen, blää va flummig jag känner mig..lyckades förresten få min H&M skinnjacka såld. Fick den i present av syrran men använde den inte en ända gång, dels för att jag redan har en i äkta skinn som är så mycket snyggare och även för att hela sverges befolkning verkar äga en sån? jaja 500 kr rikare blir man väl då iallafall. Gött, pengar gillar vi.

lo-lo-lo-loooooove

No no no

Kategori: Mode

Jag är så jäääävla trött på att se alla gå runt i dom här jävla gummistövlarna!!



Jag menar jeansshorts, linne och GUMMISTÖVLAR!? Det är inte snyggt. Och inte för att jag är en mode-slav men dom är ju fan ute vid det här laget! Och jag hatar att hela Sverige ska klä sig likadant..Så jobbigt när man tycker någonting är riktigt snygg så går man på stan och ser mer än halva befolkning med exakt samma sak. Gaaah sjukt irriterande!

Please girls, släng era jävla hunters och skaffa er ett par riktigt snygga boots istället. Och "klä er efter vädret" som man brukade säga när man skulle på utflykt med skolan när man var liten hehe. Gummistövlar och shorts korta som hotpants är ingen kombination.
Menmen..alla har i slutändan olika åsikter om vad som är snyggt eller inte men jag var bara tvungen att yttra mig haha!




Förövrigt har min dag varit..speciell, väldigt speciell och helt underbar! Har skrattat hela kvällen verkligen.
Har kommit i en såndär period då man är glad precis hela tiden och ingenting kan förstöra ens humör. Inte ens när mamma tjatar om disken!!! Kan ni fatta eller? Måste bero på den där dokumentären jag tittade på för någon vecka sen, 'The Secret', kan berätta mer om den en annan gång. Handlar om att man ska vara positivt och att man kan få allt man önskar i världen bara man är positivt. Jag älskar att jag är en sådan optimist, som alltid ser saker från den ljusa sidan! Det kommer jag komma långt med i livet :)
Nu blir det sängen, ska upp rätt så tidigt imorgon. Godnatt!

Friday

Kategori: Allmänt

Tja!
Riktigt trevlig dag. Korfattat. Mötte upp Natascha & Nowna, gick och åt sushi, medans dom njöt i fulla drag så var jag ganska dålig på att stoppa i mig sushin..laxen var EJ god hahaha men annars var den helt okej. Efter det blev det lång promenad sen satt vi på ett fik och tjöta i timmar. Gud vad vi tjejer är bra på och gossipa alltså haha man märkte knappt av hur snabbt tiden gick medans vi prata! Efter det skulle Nowna på bio så jag och Natascha stack hem till mig och åt jordgubbar. Sen ringde Nina upp och ville käka så vi drog in till stan och mötte upp henne och käka goooooda baguetter. Långpromend igen sen blev det hem. Då ringde Nina upp och vi prata, sjöng och skratta i telefon i evigheter HAHA så jävla sköna vi är va hahaha.
Tog typ bara en bild så jag snor dessa få från N&N's blögg.

















Imorgon kanske det blir Liseberg, vi får se. Annars måste vi ju möta upp våra kära geeks Leonel & Amir o gänget. Dom har man ju saknat förfan. Fick precis en video från när Leonel var i Rhodos hahahaha jag dör den killen är för skön som vågar ställa sig framför alla och sjunga karaoke med den där hemska sångrösten hahaha.
Nu ska jag chattra vidare här. Goodnight!

:)

Kategori: Allmänt

Hello guys! Försökte faktist uppdatera igår natt men min dator ville inte sammarbeta! Den började plötsligt starta om femtioelva gånger :S

Iallafall, igår var en underbar dag. Visst var det härligt alla göteborgare?
Dagen började ju med att jag drog mig till Nina, där fick jag se all shopping, höra allt nytt som hänt och så blev det´lite gossip. Sen åkte vi in till stan och mötte upp Itman & Mirna, gick på några ärenden sen satte vi oss på en filt på fake-gräset vid operan u know, så himla mysigt..satt och lyssnade på musik och mådde allmänt bra. Sen joinade även Shabbu, som man saknat henne! Blev himla många uppdateringar där med hehe.
Sen blev det plötsligt bråk en bit båt och vi blev helt fascinerade och upprörda över att vi inte filmat. Men när "gängen" var på två helt olika håll så märkte vi att nått håll på att braka ut igen så självklart är kameran uppe haha vi höll på och dö av skratt sen när polisen kom och killarna som slagit sönder the emos/punkarna/whatever hade stuckit. Vi tänkte "Shit tänk vi sitter typ 20 meter från polisen och vi har värsta beviset här" haha men man vet aldrig vad som hände innan dess. Det kanske var rätt åt dom? Visst våld löser ingenting men ibland krävs det faktist en och en annan box för att sätta folk på plats!
Jaja videon och bilder o allt sånt får ni i slutet av veckan, eftersom jag ej orkar lägga in alla bilder o sånt så tänkte jag göra en vecko-resumé eller något i slutet av veckan haha..

Igår natt, runt typ 2-3? Blev jag raaastlös och hungrig medans jag väntade på något roligt så webbisen fick bli min tidsfördrift ;)





Jag köpte Twilight-bok nummer 3 direkt när jag kom hem! Får vänta yttligare några veckor till fyran..bajs.




Idag ska jag äta sushi (för första gången) med Natascha & Nowna, ska bli ruuligt!
Snyggingarna har förövrigt startat en blogg tillsammans, I like.

Nu blir det duschen! Love

PS. Tack för alla söta kommentarer, jag svarar jag när hinner, don't be mad at me hihi.

Happy!

Kategori: Allmänt

Nina ringde precis och meddela att hon är hemmaaaaaaa wihuu..Nu blir det duschen och frukost sen ska jag genast iväg dit..Skickade iväg ett mess till Itman också, som började messa mig runt 4 på natten igår för att HON var sömnlös, hon tänkte inte på att HON väckte mig och när JAG sedan blev sömnlös så somna HON hahaha sjuke fan. Jag skulle iallafall höra av mig när jag vaknat men det verkar som hon sover i sin djupaste sömn just nu tyvärr..Får bombadera hennes tel lite så ska jag nog se till o väcka henne höhö ;D
Idag ska bli en riktigt rolig dag, dessutom skiner solen så mer underbart kan det inte bli! Kan ju iallafall garantera en massa skratt hahahaha gud är helt hyper och glad. Vill inte att skolan ska börja och all glädje ska försvinnaaaaa. I don't like school, I know it's important but whata fuck it's boring! Nej nu ska jag inte tänka på skolan mer utan ska njuta så mycket jag kan av mitt sista sommarlov!

Hoppas ni också har en lika härlig dag som jag ska ha!

Lycka

Kategori: Allmänt

Hej. Livet är underbart. Hejdå.

I'm back bitches

Kategori: Allmänt

Hello u! Missed me? I know you did höhö..Nu är alltså lilla Gona back in Sweden och visst har jag tur som har solen framme här? uuunderbart :)
Har inte uppdaterat för att jag har haft fullt upp med att ha roligt helt enkelt. När jag kom hem var mina älsklingsvänner genast här och OM vi hade mycket att prata om..När vi lämnat Mirna & Emina så satt Itman jag uppe till 6 hos mig, skvallrade och åt choklad, fyfan vad jag hade saknat mina vänner! Igår blev det en runda på stan med Mirna och Itman, senare kom även Tara & Gime och vi satt o fika i över 3 timmar haha frös häcken av oss när vi skulle hem, jag skulle leka smart så vi lämnade hem Gime till hennes nya hem i Kärra men jag lyckades bli jätteillmående på den jävla stora bussen så det var inte så lyckat haha. Men det var kul som fan, var ute exakt heela dagen igår typ, ja kan ju säga att mina fötter inte så mådde bra vid slutet av dagen.

Den här veckan blir riktigt rolig. Under helgen blir det liseberg med bl.a vår galne vän Leonel haha och imorgon kommer efterlängtade Ninaaaa hem och på fredag ska jag på date med Natascha, hon ska tvinga i mig sushi..undrar hur det kommer gå haha (aldrig testat innan).
Imorgon blir det även 26 grader enligt rykten, jaaaa sol & bad! Synd att Götet är så dålig med badställen. Näset var ju en klassiker när man var fjortis men nu känns det bara..typ vet inte, aldrig riktigt gillat det stället för VARENDA gång jag vart där har det hänt mig något! Lyckats få min plånbok snodd, lyckats bli inputtad i vattnet så jag hamnat snett och inte kunnat andas, lyckats hälla ut nån äcklig jävla vinäger-alkohol i hela min väska och lyckats ta sönder min mobil. Finns säkert mer tragedier som hänt mig där som jag inte kommer på nu haha, sorligt ställe.

Fan va piggggg jag känner mig, även fast jag satt uppe på msn till typ 4 igår haha, himla roligt, kunde inte slita mig bort från datorn haha. Nej men neej nu har jag inte tid och sitta framför datorn, solen skiner ju här ute :D
Love!

Sunday

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej babes! Läget? Här är det bara bra, känner mig helt död bara..legat pà stranden hela dagen och nu är jag sààà trött och sà sömnig även fast jag precis tog en làng tupplur. Mitt hàr vill inte självtorka sà jag ska strax upp o föna det, sen ska syrran klippa mig. Mitt hàr har blivit riktigt slitet pà topparna sà det behövs verkligen! Köpte en toning för nàgra dagar sen, hade tänkt och tona det sà att allt blir en o samma färg (halva mitt hàr bestàr av utväxt) men pà topparna har det blivit nästan blont och igàr vad det sà fint (alltid fint dagen innan man ska klippa/färga sig!!) sà jag àngra mig. Det fàr bli kvar ett tag till..Packa gjorde jag imorse sà det känns skönt. Blev en resväska full med kläder och en stor väska bara med skor och min lilla trumma som ja köpte i Montenegro haha.
När jag kommer hem imorgon fàr ni ett inlägg med dom senaste bilderna för jag pallar ej nu fan haha.

Igàr:





Det blev ändrade planer, efter att ha förfestat lite hemma sà tog vi med oss nàgra drickor för att dricka pà vägen (det var en làààng bit att gà o vi var sena) men när vi började vandra iväg fick jag hàll (min kondis suuuuger) sà vi satte oss pà en typ..ungdoms-park eller nàtt och satt där och drack och skämtade, vi körde maltetiska öl-leken som i början var lätt som en plätt men blev bara plàgsammare o plàgsammare, härlig storasyster vi har som super sina smàsyskon fulla hahahaha. Medans vi satt där och det bara var 2 timmar kvar av festen bestämde vi oss för att skita i det, ingen pallade riktigt ta sig ända dit för sà kort tid. Men vi hade riktigt kul ändà :)

Imorgon är jag alltsà tillbaks i Sverige. Ska förbi Lettland ocksà, det ska bli..intressant.
Innan jag àker iväg imorgon kl 2 màste jag hinna springa iväg och köpa schweizisk choklad till Mia! Fàr ej glömma fàr ej glömma..hehe
Jag är pà Landvetter lite efter kl 19 och när jag kommer hem till efterlängtade Hjällbo sà ska jag självklart genast träffa mina älsklingar Itman & Mirna, guuuud va mycket vi har att snacka om!! Längtar tills imon :) Fast jag vet att jag kommer àngra mig redan om nàgra dagar att ja längta tillbaks till Sverige, det är ju sààà tràkigt med dàligt väder :(
Men enligt väderprognosen sà ska det vara sol i Götet hela nästa vecka sà det ska bli sà himla roligt hihi..
Nu blir det hàret sen ska jag umgàs med pappa sà mycket som möjligt..om jag inte uppdaterar mer sà hörs vi i Sverige!
Godnatt! LOVE

PS. Svarar pà kommentarerna när jag hinner!

Lördag

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hello!
Kom hem fràn Geneve-plage för inte sà länge sen. Nu sitter jag insmörjd i min älskade bodybutter och mitt hàr är sààà mjukt! Pappa och lillebror är och köper pizza till familjen, fan va gott det ska bliiiii. Nu ska jag bara föna hàret, äta och sedan màste vi börja fixa oss! Beach-partyt tar slut vid 1 sà det blir nog inte sà sent ikväll. Hörs när jag kommer hem :)
Ha en fin lördagskväll! Love

àsikter

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Innan jag börjar kolla pà filmen sà màste jag bara ta upp en sak.
Dom här stora fjortisbloggarna..till exempel Kissie & Dessie..när växer sànna människor upp? Jag kollar upp deras bloggar dà och dà bara för att det är sà skrattretande..Hur kan en blogg skapa sà jävla mycket drama??
Jag svär, jag skulle hellre jobba som städerska eller whatever (no offence) än att tjäna pengar pà en blogg där jag snackar skit om allt och alla och làtsas att jag älskar mig själv när jag i själva verket lägger lager med smink för att jag har dàligt självförtroende. Vad är det liksom? Hur kan man vara STOLT över nàgonting sànt sen när man blir äldre? Hur kan man vilja framstà som en riktig ond och elak människa enbart för att tjäna pengar? Hur kan man vara sà jäkla desperat efter pengar!! Skaffa ett jobb förfan..eller kolla bara pà typ Kenza och Blondinbella, dom är sà snälla och söta pà sina bloggar och dom har dom största bloggarna i Sverige. Fàr det inte dom att inse att det faktist gàr att bli populär och tjäna pengar pà bloggen genom att vara snäll? Eller är dom sà osäkra pà sig själva att dom màste provocera sà oerhört mycket för att dra till sig uppmärksamhet? Jag fattar inte. Det värsta är att dom säger att alla som inte tycker om dom är avundsjuka och dom är sà snabba och noga med att säga att dom inte bryr sig om vad vi säger/tycker och att vi älskar dom ändà. Tror dom verkligen det eller är det var dom försöker inbilla sig själva? Jag tror mer pà det sistnämnda faktist. En sak jag tycker är lite rolig är att Kissie säger att alla som snackar skit om henne är sàklart avundsjuka, hur kommer det sig att hon ständigt snackar skit om Blondinbella och Kenza? I smell jealousy. 

Men jag tycker faktist inte illa om tjejerna, jag tycker bara lite synd om dom. Sure, jag skulle inte tackat nej till deras blogglön men sättet dom tjänar pengarna pà är ändà rätt patetiskt. Och vad visar det till dom yngre generationerna? Jo, att du faktist kan tjäna pengar pà att vara en ond/elak/provocerande människa. That's not very good.
Sen ser man ju rakt igenom dom ocksà, hur dàligt självförtroende dom har, hur osäkra dom är i sig själva. Jag menar vem fan skriver "Ni vet att ni älskar mig" efter varje inlägg. Whata fuck? Vem är du och VAD har du att älska? Aldrig har jag läst nàgot av deras inlägg och tänkt "Fan vilket bra inlägg, jag gillar hennes àsikter, hon verkar vara smartare än jag trodde" och det är ju lite synd. But anyways detta är bara mina àsikter och mina fördommar, nu känner jag ju inte tjejerna i verkligheten, utan jag utgàr ifràn bilden jag fàr fràn deras bloggar.

Och en till sak. Angàende detta att Paulina snackar skit om blattar osv. Hur fan kan ni invandrare ta àt er?
Vet ni vad blatte betyder???? Det betyder förfan KACKERLACKA!! Anser ni er själva vara kackerlackor eller vad?
Jag blir mer irriterad pà invandrarna som kommenterar än pà henne som skriver. Dels för att jag tycker ni är blàsta som faktist kallar er själva för blattar och dels för att jag förstàr exakt vad hon menar men det verkar dom flesta inte göra.
Hon är jävligt dàlig pà att yttra sig den tjejen assà haha. Jag förstàr att hon hatar ungdomar som ställer till med bràk och tjaffs, som gàr runt och leker tuffa fast egentligen har typ 0 IQ. Jag hatar ocksà sànna? MEN hon, och mànga andra anser att det är fler invandrare som beter sig pà det viset än svenskar, fast hon ser inte blatte=invandrare hon ser det blatte=wanna-be-ganster-stilen..sà jag antar att hon menar alla som beter sig sà, svenskar och invandrare..Jag vet inte, men det var sà jag uppfatta det och isàfall hàller jag med henne. Jag hatar ocksà "badboys", tycker det är sà himla lame.
Hur man kan tro man är cool för att man gàr runt o slàr/snor/whatever för att "fà respekt" i sin lilla förort. Utanför deras lilla förort, i den riktiga världen, skulle dessa stackare aldrig klara sig.

Vad jag vill komma till är att livet handlar inte bara om pengar och vàld och whatever, försök hitta nàgonting i livet som gör dig lycklig istället för att vara elak och gà runt och ställa till med massa tjaffs & drama.

That's what I think. Fan va länge sen jag fick med lite àsikter i bloggen haha, har blivit sà mycket ytligheter pà senare tid, men det kommer nu när jag kommer tillbaks till Sweden :)

Sà, hàller ni med mig eller tycker ni helt tvärtom? Let me know, tycker det är otroligt intressant med argumentationer.


 


No, du är inte alls rasist Kissie......................

Shopping

Kategori: Shopping



Min nya fina väska, visst är den snygg!? Köpt i en butik named Boutique Karsall.




Kolla in min nya snygga klänning fràn Zara. I love it.

Nej nu lovar jag att det inte blir mer shopping tills jag àker hehe..

Dagens

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09


Tog lite kort fràn bàten..

Min älskade mor som är det vackraste jag vet!

Mumma, Ben&Jerry's again..jag fàr aldrig nog!

Coola syskon jag har :)



Lyckas helt enkelt inte vända pà dom tvà sista, förstökte 4 gànger & nu ger jag upp hehe..

Lite bilder idag - I know, men ibland glömmer man helt enkelt bort kameran!
Nu ska jag strax kolla forsättningen av filmen Dumpa Honom!, godnatt!

Friday

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej babes! Haft en bra dag? Jag har haft en underbar dag, som vanligt hehe. Var pà Geneve-plage igen heeela dagen làng, fast idag blev det med bàten, det var sköjigt! Har fàtt mera färg nu, imorgon ska jag steeeka sönder mig förfan haha, idag làg jag även i massage-bassängen i typ en timme, det var sà jäkla skönt!
När vi kom hem fick jag min favorit-mat till middag och nu sitter jag här i pyjamas och ska strax byta om till shorts o linne för vi ska till parken, dricka öl (smirnis för min del) och röka vattenpipa, trevligt trevligt. Bilder fàr ni när jag kommer hem, blir inte sà sent:)

Igàr tittade jag pà äckligaste skräckisen! Sà hemsk var den, och sà somna syrran mitt i filmen ocksà sà jag fick titta ensam, och självklart kunde/ville jag inte somna efter den sà jag satte pà Dumpa honom, hann dock bara se halva typ, men den var sà himla bra haha "If he doesn't call you - He DOESN'T WANT to call you!" Haha.
Nej nu tjötar syrran! Hörs snart, love!

Idag har jag tagit massa bilder!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Oh vilken fantastisk dag! Vi var i Geneve-Plage heeela dagen làng, lämnade inte stället förräns vid 8.
Vi àkte inte dit med bàt, vi pallade ej sà vi àkte bil istället hehe..Och pàvägen hem hoppade jag pà pappas vespa och àkte hela vägen hem, sà jäävla skönt, solnedgàng var det ocksà, himla fint. Hade glömt hur skönt det är att bli skjutsad (av nàgon man litar pà) pà vespa/motorcyckel/cross/whatever hehe..

Btw. Jag har blivit bruuunare (tror jag) hihi, men jag solade ändà inte sà mycket idag, bara när jag läste bok. Hatar att inte se resultat direkt när jag solar sà jag badar hellre :p När jag var liten blev jag värsta svartingen första dan, vettefan vad som hänt.


Här satt jag och syrran och stekte..(dom rosa stolarna hehe)







Här spelade massa pojkar beach-vollyboll

Badminton-plan, fotbolls-plan, basket-plan..





dyyykning









Here u can see the beach to the right and the pool to the left







Massage bassängen var sààà skön!

Träffade även pà min kusin Victor som var där pà sin dyknings-kurs :)

Mumsade i mig detta till lunch, sà himla gott!

Sen blev det självklart även Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie, muuuuumma.







Bye byee

Dagens minus: Jag tappade bort mina älskade solisar :( Blev sà jävla sur. Visst, det var bara H&M-glasses men ni vet när man har ett par favoriter som man fastnar för, som man bara hitta en av och som man använt heela sommaren? Sànna var dom..Fan! Fàr ta och kolla in H&m en snabbis imorgon innan vi drar till Genève-plage igen.

Juste, filmen som inte funkade igàr, nu hitta vi den pà nätet! Sà den ska vi strax kolla pà, om jag inte somnar innan dess dà, är heeelt död och mina ögon sviiiiider!
Yeye goodnight now! Love yaaah ;)

Beach-party

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Verkar som att det blir partyparty pà lördag! Som jag saknat och skaka rumpan haha ;)




Nàgon som fattar vad det stàr och kan översätta det till mig? Jag vet bara att det är fest, när och var (syrran va där förra àret) men är bara nyfiken pà vad det stàr :)

12 augusti

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Vilken schteeeekdag, solat heeeela dagen, lämnade inte stranden förräns vid 20.00!
När vi kom hem blev det dusch & middag sen gick vi ut pà en mysig uteservering som vi kallar "öl-stället" där vi drack rosa öl, monaco..fast jag gillade det inte, I'm really not into any kind off beer.

Här kommer bilder:

Först kommer tre bilder fràn igàr.
Jag älskar att utforska havsbotten sà jag var ofta i vattnet med simfötterna och simglasögonen pà hehe..





-
IDAG:


Innan jag drog till stranden blev det en sväng förbi posten för och skicka vykort.
(Ursäkta den gräsliga handstilen sen tjejer haha - det var vaaaaarmt och obekvämt där inne haha)




muuums american muffins!

nästan coolt..bortsett fràn att jag misslyckades haha



jag i syrrans snygga raybans :)

myys

Fan ocksà! När vi skulle ut förut sà kilade jag ner till videobutiken och hyrde filmen "He's just not that into you" (Dumpa honom!). Jag och syrran har velat se den i evigheter! Och när vi kommer hem sà funkar den inte! Och videobutiken stängde vid midnatt..jävla skit jag som sà gärna ville se den!!!! Jaja nu vill jag faktist allra helst sova, är helt död och mina ögon är rödsprängda!
Imorgon ska vi till Genève-plage, ska ta massa fina kort, det är ett sà underbart ställe, du betalar för o komma in i ett stoooort utomhusomràde där det finns massa bassänger vid ena sidan och sà ligger stranden precis mittemot om man hellre badar i sjön, sen finns det en stooor rutschkana och beachvollyboll, fotbollsplan, basketplan, tennisplan whatever u like! Vet inte vad vi väntat pà att vi inte dragit dit tidigare, det är ju bara att ta bàten över sjön! Antar att vi är för lata helt enkelt haha.
Godnatt nu snyggingar!

Onsdag

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Oh va livet är dunderbra!
sorry för kass uppdate - orkade inte fan haha.
Igàr stektes det pà stranden hela dagen, àterigen var det alldeles för varmt för o ligga och sola sà det blev massa bad och roligheter. Vid midnatt gick vi ut till parken med en filt och vattenpipa och làg och pratade om allt mellan himmel o jord (bigsis, bigbroe and I) det var roligt. När jag kom hem satt jag framför msn och skrattade ihjäl mig àt mina konversationer med min sjuke vän Leonel. Och liseberg är inplanerat när jag kommer hem, oh vad jag älskar liseberg!

Sen var jag uppe till ungefär fem och kunde inte sova, när jag väl gjorde det hade jag uuunderbara drömmar :)
Nu är det 5 dagar kvar tills jag kommer hem, jag màste erkänna att jag längtar..
Nej men nu màste jag snart iväg till stranden, jag har vaknat alldeles för sent och alla ligger redan där ute!
Verkar som att min syster tagit med sig kameran, sà inga bilder den här gàngen heller - sorry!

Nu väntar en stooor frukost med underbara franska baguetter!!
Ha en härlig dag och ta hand om er!

Btw. Kollade precis väderprognosen för Göteborg & solen är framme när jag kommer wihuuuu



Men det är msn's väderprognos so you never know men man kan alltid hàlla tummarna :)

Shoppingdag med mami och syrran!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej!
Hoppas ni màr bra för det gör jag :)
Idag blev det en riktig shoppingdag! Sved i händerna av dom tunga shoppingpàsarna hehe..
I fell in love today ocksà..i en sà himla snygg väska, sà den var ju sàklart tvungen att bli min, oavsett pris! Ni vet, kärlek vid första ögonkastet? Haha..
Men ni fàr se den imorgon för mina lata syskon väntar pà att jag ska fixa vattenpipan nu.
Imorgon ska dagen spenderas pà stranden, blir underbart väder hihi..Men först ska vi springa iväg till Zara en snabbis för och bränna lite pengar hehe..
Godnatt!

Wonderful day

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Tjeeeeeeeenare peeps, läget? Här är det helt wonderful =))
Idag skulle det vara mulet men I don't know vi làg och stekte pà stranden hela dagen ju? Haha msn's väderprognos suger verkligen!! Det var sà himla skönt pà stranden idag, det var sà varmt att det knappt gick och sola sà jag och lillebror körde jage i vattnet i flera timmar haha kände mig som ett barn, slog i bàde knät och armbàgarna när jag skulle springa ifràn honom upp pà bryggan men det var sà roligt sà det var värt det hehe..

Idag var det ocksà sàn flygplans-show typ alltsà smà flygplan gör massa grejer i luften hela dagen typ, kom nya hela tiden..först var det coolt och man tog kort när man làg där men sen blev man bara irriterad pà ljudet haha..

Imorgon blir det säkert stranden igen, fast sen màste jag köpa lite vykort och skicka hem till Sverige! En toning till hàret ska jag ocksà köpa, mitt hàr har blivit sà ljust pà topparna sà syrran ska klippa mig lite och tona det sà det blir fräschare :)

Här kommer lite bilder fràn förrigàr, igàr och idag..

förrigàr (kom inte pà förrens när vi typ skulle hem att jag hade kameran med mig haha)









gàr inte att vända pà den, ni fàr helt enkelt vrida huvudet haha..


igàr..









gud, ni ser själva - my hair is having a breakdown hahaha..

idag..

















Kolla förövrigt pà I taket lyser stjärnorna igàr, grät som ett barn haha sà himla sorglig..Nu blir det iallafall en skräckis!
Godnatt :)

-

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Who are you to judge the life I live? I know I´m not perfect and I don´t live to be, but
before you start pointing fingers make sure your hands are clean!

- Bob Marley

"Raket-dagen"

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej!
Orkar inte sitta framför datorn sà mycket längre. Sommaren är alldeles för kort för att slösa tid framför datorn hehe :p
Idag TRODDE VI att det inte var strandväder, sà vi drog iväg pà en shoppingrunda, en riktigt riktigt lààng shoppingrunda, men till vàr fasa upptäckte vi att det var kokhett!! Ja, för vi hade ju dragit pà oss ett o annat plagg för mycket för det skulle vara mulet..Jaja det var skoj iallafall, även fast mina fötter gjorde sà otroligt ont vid slutet av dagen..blev mest shoppat pà Kookai idag :)
Mina bröder har varit borta i tvà nätter nu, dom sover hos farbror eftersom hans fru is out of town. Känns ganska lugnt här hemma, lite skönt om jag ska vara ärlig, har saknat det här lugnet i hemmet haha..

För nàgon veckan sen när jag och broshan var ute pà promenad pà nationaldagen sà smällde ju massa raketer och dà trodde vi förstàs att det var sen sàkallade raketdagen dà, ack sà fel vi kunde ha, ikväll var raket-dagen for sure..var nere med mina päron och syrran för och titta och my goosh va vackert! Fyrverkerier är verkligen vackert, ända minuset är att dom ska làta sà jävla mycket att det känns som man är i krig..
Tog massor med bilder, även fràn kvällen när raketerna small och fràn när vi var i stan och tog vàra smà jordgubb/blàbärs-pauser hehe, men dom bilderna fàr ni se en annan vacker dag för nu blir det film!

Har förövrigt bokat om min biljett! Jag är hemma i Sverige den 17 augusti 19.20 istället :) Just nu ser det ut som att jag kommer ensam men om lillebror och mams bestämmer sig för ocksà boka om sà kommer jag antagligen med dom (storebror och storasyster kommer 18), känns pretty good faktist eftersom jag saknat mina vänner sààà..
Btw. Nàgon bilförare som vill komma och hämta lilla mig med bil sà jag slipper slänga 600 spänn i sjön? hahaha ne fyfan va jobbigt att inte ha körkort :(

Anyways, godnatt!

Var det gäller Kroatien resan sà ser det inte ut att bli av tyvärr, dels för att det inte gàr att hyra bil tills dà, dels för att pappas pass inte hinner fixas och sà för att pappa har alldeles för mycket jobb just nu (han har ett flygbolag)..men jag grinar inte, blir kroatien nästa àr ju, med mina vänner den här gàngen sàklart (man blir ju 18 hihi).

7 augusti

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Tja! What's up?
Här händer inte mycket, sitter och väntar pà att syrran ska bli färdig sà vi kan dra ut samtidigt som jag chattar med min kära Mirna som jag saknat sààà! Vi planerar lite inför nästa sommar HAHA, hon har plötsligt blivit riktigt sugen pà det nu haha, skönt och höra eftersom hon var den ända som inte verkade lika pà som vi andra när vi snackade om sommaren 2010 hahaha :)

Idag har vi bara legat pà stranden hela dagen, syrran som kom hit kritvit fràn Sverige har lyckats bli brunare än mig haha! Vafan är det med mig??? Jävla skit :p jaja det var ju kul iallafall hehe..
Jag har bilder ja, men jag orkar verkligen inte lägga in dom nu och jag börjat fà ont i ryggen nu för jag stàtt framàtböjd här alldeles för länge nu.
Syrran läste ut Twilight-boken idag, sà hon vill se filmen igen ikväll haha sà när vi kommer hem ska vi se pà den àter igen, I don't mind sence I looove it ;P
Godnatt!

Guetta gör det igen

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09


Jag älskar David Guetta & Akons nya làt!!!!!!!!!!

Hur kan inte hela världen älska house musik? I don't get it haha..



Har legat och schtekt pà stranden fràn klockan 12 till typ för en timma sen, har ätit en underbar middag och tagit en lààng kall dusch.
Nu ska jag börja göra mig iordning, vi ska ut ikväll igen :)
Ha en fin kväll!

Girls night

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Kom hem för en stund sen, det blev bara jag och syrran. Skitkul och masssssa tjöt!
Imorgon ska nog hela familjen ut, och àka flera karuseller, jag och syrran àkte bara en idag, dock var det den grymaste sà vi nöjde oss me den och satte oss ner och chilla istället..
    

Nu ska jag chatta lite till med mina sjuka vänner, sen blir det läggdax, ska försöka vakna hyfsat tidigt imon för och dra till stranden och utnyttja solen! Màste bli brun igen förfaaaaan =)
Godnatt!

Jag älskar att vi är sà lika

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09



Lääääängtar!

Michael Jackson tribute

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Alltsà har ni sett det här dom gjorde i ett fängelse i Philippinerna för och hedra Michael Jackson?



Sà jävla coolt alltsà!!!!!!!

My days

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hello guys! What's up? Jag màr utmärkt och försöker njuta av min semester till fullo :)
Här fàr ni bilder..(huller om buller)

3 augusti:
Jag var med lillebror i stan dà som sagt, shoppingrunda hehe..senare tog jag och broshan en làngpromenad, sàg extremt snygga bilar och köpte Ben & Jerry's..ännu senare kom syrran! Dà satt vi och tjöta hela natten och hade roligt som fan :)




Min absoluta drömbil (fast cab). Denna och en svart Cadillac Escalade är mina favoritbilar.

Men denna skulle jag inte heller tacka nej till..
























4 augusti:
Làg och stekte pà stranden hela dagen, syrran ràka bränna sig som faaaan haha..Sen blev det en riktig filmkväll!




Syrran har ocksà blivit uppslukad av Twilightböckerna. Jag har förövrigt läst ut tvàan och jag längtar som faaan tills jag fàr tag pà trean! Och nej syrran har inte en sàdan deffad kropp HAHA det är solen som fàr det att se ut sà bara..

Idag:
Eftersom syrran var bränd sà bestämde vi oss för att dra pà shoppingrunda istället för stan, men vi hade pà oss bikini under just in case..Runt 5 stod vi inte ut längre utan drog raka vägen till stranden och svalkade oss (fyfan va skönt!!!)
Satt och tjöta om allt och inget tills typ halv 9 dà vi bestämde oss för att vi var hungry och kom hem hehe..




Karusellerna är fortfarande kvaar!! Det var tydligen inte som jag sa, karusellerna är tydligen uppe i flera veckor märkte jag eftersom dom stàr kvar här ute dag för dag haha..Ikväll ska vi bland annat àka denna!!

Ja, sà ikväll ska vi först ut hela familjen och àka massa farliga karuseller, sen ska vi ta med oss en filt och dra ut och sätta oss nàgonstans (jag, bigsis o bigbroe haha) och dricka öl/smirnoffisar, lyssna musik och bara chilla pà det!

Det kommer nog bli sämre uppdatering nu bara sà ni vet, men om ungefär 2 veckor är jag hemma och dà jävlar ska jag rycka upp mig :)
Svarar pà kommentarer en annan dag, hinner verkligen inte nu, màste hoppa in i duschen och börja göra mig iordning! Ha en trevlig kväll, puss!

3 augusti

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Haft en underbar dag pà stan! Var lite mulet sà shopping blev det första som kom upp i huvudet..Hade ingen lust och spana runt själv sà jag drog med mig lillebror..vi hade roligt som fan, àkte mini paris-hjulet och àt very good foood, han ville att jag skulle lova honom och ta med honom pà stan när vi kommer till Sverige ocksà haha, sà söt!
Syrran är precis nedanför, hon kmr upp nu typ 10 sek hahahaa, jag saknar Itman som faaaaaaaaaaan!
Hejdà! Pusssss

These boots are made for walking

Kategori: Shopping


senaste tillskottet i min sko-samling..äckligt snygga!

Hello you

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Wuhuuu jag är lycklig! Väcktes av en otrolig bra nyhet imorse sà idag är en bra dag!
Ikväll kommer syrran ocksà, som jag saknat henne!! Har inte träffat henne pà ungefär 1 och en halv mànad och det känns som en evighet..verkar som hon kommer fà besöka mig väääldigt ofta när jag flyttar till USA hehe, hur ska jag annars klara mig?

Btw. november mànad, kom hit? Nej, jag är inte ett stort fan av vintern men jag längtar bara sà otroligt tills Twilight movie number 2 kommer ut (ja, jag vet att den inte heter sà haha) har kommit till txp lite mer av mitten i boken och den är otroligt bra (bok nr2 menar jag nu alltsà). Om ni inte läst den börja läääääääs. Jag tyckte ocksà det lät jättefànigt först "öh, vadà vampyrer??" men..man màste uppleva det för och förstà hehe ;)

Iallafall..igàr spenderades dagen med vàr kära kusin Victor som kom över. Han kan inte albanska och jag kan inte franska. Engelska är inget alternativ dà det ända han i pincip kan säga är "I'm the best" och "Fuck you" hahaha..Han är 13 snart in pà 14 och jag fattar inte varför fransmännen & schweizarna(stavning??) är sà envisa med att inte lära ut engelska i skolan i tidig àlder..Varje gàng jag kommer till Genève sà bestämmer jag mig för att börja lära mig franska när jag kommer hem men aldrig blir det av. Hur har folk tid att lära sig ett helt nytt spràk utanför skolan, träningen, jobbet, läxorna och allt annat som tar upp en tonàrings vardag..Kanske ska lära mig franska pà min fritid när jag gàtt ut skolan..Kanske under mitt sabbatsàr? Fast dà vill jag lära mig italienska ocksà..haha äsch varför babblar jag? jag vet mycket väl att jag är för lat för sànt..MEN jag kan faktist lite franska nu..vet hur man säger hej pà olika sätt, vad jag heter, hur jag màr, fràga nàgon annan vad den heter hur den màr, katt (hona och hane), hund (hona och hane), gris, och massa fula ord som rövhàl och sànt hahaha (min kusin är fortfarande pà bajs&kiss-àldern tydligen)

oh gosh, jag som tänkte komma med en kort uppdate..
jaja, jag har iallafall precis kommit ut fràn en härlig morgondusch, ska slänga pà mig lite kläder, käka frukost och den dra iväg till stan för o spana lite..kanske tar pà mig lite smink idag ocksà, för och bryta mönster u know haha..har inte sminkat mig pà ungefär 1 mànad..blivit sà van och gà utan smink nu och det màste väl bara vara väldigt bra för min hud hehe..inte för att jag brukar sminka mig sà mycket annars..mascara, rouge (behövs dock inte pà sommarn dà jag alltid lyckas bli helt röd om kinderna av solen haha) och concealer..och eyeliner om jag vill piffa upp det hela lite haha..

..ja behöver shopping - fort! fatta att jag sitter här o babblar pà sà mycket va hahaha pussssss love u guys! och älskar era underbara kommentarer, ni är bäst!


I brist pà bilder sà fàr ni en bild fràn nyàr..Mina syskon och jag :)

1 augusti

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hello sweethearts, whats up?
Jag har legat inne hela dagen idag och börjar pà Twilight-boken nr 2 och tittat pà Twilight, att den film kan bli tusen gànger bättre efter att man läst boken!! Jag är numera dubbelt sà kär i Edward hahaha.
Nu ska jag precis ut med broshan, han är nere och köper nàgonting bara..Màste ringa Gime ocksà, hon ville tydligen prata om nàgonting viktigt hehe..yes sà jag är lite nyfiken :p
Gotta go! Love you guys!
Syrran är här överimon wihuuuu pusss

Btw. Vart fan försvann sommaren sà snabbt? I miss home but whata hell, dagarna gàr förbi alldeles för snabbt ju!

Just some random old pictures

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Schweiz nationaldag - allt är stängt! Jag som var sugen pà ett par nya skor..
Stranden oorkar jag inte gà till, trots att det är varm som in i h*lvete..haha seeeeeegt.
Lite bilder som jag rota fram fràn bookface, mànga fràn mina blonda perioder hehe..








oooh vad jag saknar er!

















Zlatan

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Nej, självklart har jag inte missat att min älskling har bytt lag hehe..



Jag ser väldigt positivt pà det hela..Jag har aldrig riktigt gillat Inter, jag hejar helt enkelt pà det lag Zlatan spelar i bara, sà nu är jag ju officielt ett barca-fan haha :p
Om jag ska vara helt ärlig sà hejar jag hellre pà Barcelona än Inter..
Och nej, jag kan inte alls mycket om fotboll och är faktist inte särkilt intresserad heller, därför hàller jag mig utanför diskussioner om fotboll ocksà..tycker det àr sà pinsamt med folk (framförallt tjejer) som argumenterar vilt för att det lag hon/han hejar pà är bäst men kommer med sàà usla argument att det inte är sant! "Dom är bara bäääst, dom vann ju lalala-cupen hallà!!" No shit? Haha gosh..
Jag kollar väldigt sällan pà Zlatans matcher, bara nàngàng när det är nàgon superviktigt match..tycker att fotboll pà TV är ganska tràkigt..Bara LIVE är fotboll riktigt kul, och när man själv spelar förstàs hehe..

Ni vet VM när Italien vann? Jag var i Kosovo dà, tog med mig mina smà kusiner och köpte massa pàsar med godsaker o ha till matchen, när vi kom hem och la allting och var helt spända pà matchen och ungefär halva matchen gick sà somnar jag sàklart och missar allting hahaha..det förklarar ju ungefär hur kul jag tycker det är?

Tillbaks till Zlatan..eftersom jag inte är sà intresserad av fotboll sà tror ni säkert att jag gillar honom för att han är en charmig jävel?
Jo det är klart, sà är det ocksà, delvis. Jag tycker om och beundrar Zlatan för att han är sà jävla cool, han var en liten okänd blonderad bosnie (och kroat) med glugg mellan tänderna i Rosengàrd som hade stora drömmar. Nu är han en världkänd RUSKIGT SNYGG fotbollsspelare med flera miljoner pà kontot som chillar i Italien (kommer antagligen flytta till Spanien nu men whatever, u get the point hehe)
Sààà jag gillar alltsà honom för att han är en grym förebild, inte bara när det gäller fotboll utan när det gäller att nà sina màl i livet överhuvudtaget :)

Slow Jamz

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09



En gammal klassiker som vi självklart fortfarande diggar väldigt mycket!

I love my new shoes

Kategori: Shopping


Zara

Genève

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Haha fan va mànga bilder pà mina fötter det blir, men det är bara för att det är ju det lättaste att ta kort pà typ, orkar inte ta pose-foton hela tiden haha..

Sà vad har jag gjort under tiden jag inte uppdaterat?



Varit ute pà vàra dagliga kvällspromenader med broshan..


Lyckats bli beroende av Starbucks..

Fler promenader..


Kärat ner mig i detta spel..och självklart gjort mina egna figurer..mig själv och min framtida man hehe..


HAHA liknar ju mig pà pricken..NOT! Kolla in piercingen vid örat, jag älskar det och blivit sjukt sugen pà och skaffa mig en sàn, byta mellan det och en ring (I'm not into that bling bling-shit any longer)..

Kolla in min snygging och hans sexiga tatueringar haha!

Adrian är förövrigt ett namn jag är väldigt förtjust i - inte namnet pà nàgon hemlig kärlek som jag döljer för er hehe..




Haha jag har ingen aning varför det ser ut som jag har polisonger faktist..





Jag har verkligen njutit av vädret trots att jag vaknar runt 3 varje dag typ!


Hur gulligt?





Min (ibland) supersöta lillebror





Vi brukar stanna pà stranden tills solen hàller pà att gà ner, skönaste tiden att bara chilla och läsa böcker dà..


GUESSSSSS WHAT??? Mamma hitta Ben & Jerry's!!!! Tro det eller ej, men när hon ringde mig fràn affären och fràga vilken smak jag ville ha osv, efter att jag lagt pà sà kunde jag inte sluta leè och blev helt hyper och visste inte vem jag skulle ringa och tala om min glada nyhet för hahaha..shit, att man kan tycka om en slags glass sà mycket, för det roliga e ju att jag egentligen inte gillar glass särkilt mycket..
Och glad blev jag för att dom ända gàngerna vi fàtt smaka pà Ben&Jerry's har varit när vi stuckit till Frankrike för och storhandla men här i Genève har jag letat ihjäl mig som en galning utan att hitta nàgot men my wonderful mum fixar allt hahaha..
(Iallafall, tillbaks till bilden dàva haha, sàdär spenderades min dag igàr..vid midnatt drog vi dock ut för en làngpromenad och var inte hemma förräns ungefär 3, det var roligt och nostalgiskt höhö)


Jag har hunnit bli förtrollad av deras goda Bagels här ocksà, perfekt med en kall Ice Tea för en paus under shoppingen :)


Idag när vi var pà stranden sà kunde jag knappt slita mig fràn broshans nya simfötter haha (thank god att han har samma storlek som jag nu!) och simglasögonen, simmade snabbt som en fisk! Helt underbar känsla hihi..


Juste..nu under 1-2 veckor (är inte riktigt säker pà exakt hur länge) sà finns det massor med karuseller runt om i stan, massor med folk och mat och house-musik, ja, denna staden verkar lika förtjust som jag i house hehe..Samma dag som detta tar slut sà firas Genèvas dag väääldigt stort med fyrverkerier värre än pà nyàr haha, sà dessa karuseller och grejor är typ som en liten downcount..(Bilden tagen igàrkväll)


Annars sà màr jag bra, är dock lite pissed off faktist..vi insàg alldeles för sent att pappas pass gàr ut den 3 augusti sà ja vettefan vad som händer med vàr underbara resa nu..orkar helt ärligt inte bry mig heller, min familj är sànnadär som byter planer varenda sekund ni vet? och jag är typ motsatsen. visst är jag spontan men vafan det här är ju bara för mycket haha..Jaja börjar fà lite hemlängtan nu iallafall!

BTW. Min hud har börjar flaaaaaaaagna :(:(:( sà jag màr inte sà bra trots allt..jävla skit, jag som blev sà brun!!! Alla brände ihjäl sig och flagnade direkt medans jag verkligen skyddade mig och hade keps hela tiden och smörjde in mig med rätt solfaktorer hela tiden och sà tappar jag ändà min hud nu!? Bajs..Orka vara en blekfis assà..varför föddes jag inte typ som en albansk mulatt? hehe..