Gona

I got in!!!!

Kategori: Allmänt

Åhh idag är jag glad!!!
Fick ett mail idag att jag kommit in på skolan i L.A!!!!!!! Oh även fast jag visste att jag skulle komma in så är jag superglad. Nu känns det som this is it for me. Nu händer det!!
Ikväll ska vi fira =)))))
Men nu ska jag ut på staan. Skulle ut för länge sen men behövde fixa med lite papper och mail i samband med beskedet hehe..
Ha en fin dag mina vänner! Pusssss

Naglack

Kategori: Allmänt

Imon måste jag in till stan en snabbis och kika efter liknande naglack, så fiiina!! Love it =)
Speciellt dessa sööta färger!
Nu ska vi ut, PUSS!

Cykla

Kategori: Allmänt

Bonsoir!
Hoppas ni mår bra idag! Själv mår jag underbart, speciellt när det är så vackert väder!
Startade dagen med världens goaste baguett och sedan hoppade jag på cykeln och cyklade iväg i flera timmar, cyklade lååångt förbi andra sidan sjön, vart helt jävla död haha men det var så soooft.
Sen ringde broshan och vi träffades vid parken och Arber joinade också. Vi satt där i solen och bara njööt =)
Har precis ätit en fantastisk middag och tagit en lång skön dusch. Nu ska vi baka massa kanelbullar och senare blir det att hänga på någon uteservering med broshan.
Här kommer två bilder från idag..

PUSS

Lite bilder från idag

Kategori: Allmänt

Good evening peeps!
Nu är jag i härliga Genéve som ni säkert har förstått! Åhh det är så underbart väder här!! Igår när vi kom vid 7-8 på kvällen så var det varmt och soligt och idag var det riktigt varmt!! Vi kom visserlig inte hemifrån förrens vid 3 men ändå var det tillräckligt varmt för att det ska sticka till i ansiktet! Alla uteserveringar är öppna här också, såå soft, jag ÄLSKAR uteservering!
Var ute på långpromenad igår kväll, stack till andra stickan sjön och drack drinkar vid sjön. Känns som sommar!!
Men nu måste jag sticka, ska kolla film med broshan. Imon ska vi köpa jordgubbar o bacardis och sitta på nån park o softaaa =)
Ha det gööttt! Puss
Här kommer några bilder från idag (=

Resa

Kategori: Allmänt

Blöö va seg jag är. La precis på med Arrebarre, har suttit o pratat i telefon i två timmar nu istället för o packa. Åhh ja gör aaaaaaaalltid såhär! Väntar alltid i sista sekund med o packa så är jag uppe hela natten kvällen innan ja reser och packar.
Jo jag åker nämligen till Schweiz imon! Yes yes, det ska bli riktigt skojjjj faktist, våren är ju redan där sen läänge tillbaka, det var 18 grader sol där igår!!! Så det ska bli sååå härligt med sol och chilllllllaxin!!
Men nu måste jag packa färdigt lite snabbt här sen måste jag lägga mig, hatar att resa när jag är helt seg, ska dessutom mellanlanda i Amsterdam imon o va där i flera timmar så jag måste samla på mig energi!
Vi hörs!! Pusss på er
Jag och bästa vän =)

Trött tjaj

Kategori: Allmänt

Hey you guys!!
Hoppas ni är glada och pigga idag! Det är dessvärre inte jag hehe..Eller glad är jag ju alltid men faaaan va trött jag är! Fick panik igår när ja skulle lägga mig o såg att klockan var över 5, men så kom ja på att kl egentligen är en timme tidigare ju så då blev det nästan löögnt.
Skulle upp någorlunda tidigt idag för vi skulle få gäster. Blev väckt typ strax innan dom skulle komma och fick hoppa in i duschen på typ 2 min o klä på mig.
Mamma har lagat massa gooooooooa maträtter så nu ska jag iväg och gotta i mig massorr..mmmuums perfekt när man är bakis!
Igår var det riktigt skoj men har tyvärr INGA bilder, fastän kameran låg i väskan..fan va dålig jag är haha..
Hörs senare! PUSS
Åhh absolut ÄLSKAR den här covern, så grym!!

Party2night

Kategori: Allmänt

Nää nu kan jag tyvärr inte komma med roliga inlägg som jag skrev, sorry!
Ska ut o partaja, men innan dess blir det bowling och middag så måste börja göra mig iordning nu!
Har inte vart ute på snart 3 månader så det är väl dax o hälla i mig lite alkohol o gå ut o dansa förfan haha!
Men nu ska jag ta ett bad. Hoppas ni får en skön kväll, whatever u decide to do! =)
PUSS

Lipstick

Kategori: Tips

Hetaste läpparna just nu enligt mig är knallrosa och mörklila! Men MATT ska det va! I'm not into that shinyy colors..Någon som vet vart jag kan finna sånna här läppstift?

26mars2011

Kategori: Allmänt

Goddagens!!
Hoppas ni mår bra! I'm all good men känner mig fortfarande helt seeeg, kom inte hem förrens sent igår kväll. Mami och sis hade redan somnat så jag satt bara helt uttråkad framför TVn en stund sen la ja mig och decka på typ 1 sekund.
Igår var jag på stan med Itman efter jobbet, sprang några ärenden lite fort sen satt vi o fika i några timmar. Senare chillade vi bara hela gänget, spelade fifa, satt och tjöta, rökte och åt choklaaaaad. Ville ju hinna träffa alla grabbarna nu innan jag åker, men om jag känner dom rätt så kommer dom ändå dyka upp vid min parkering på söndag kväll för o säga hejdå igen, det har blivit som en tradition nu haha.
Idag har jag ingen aning om vad som händer! Antingen får vi gäster och jag stannar hemma eller så får vi inte det och jag drar ut med Shabbu. Får se hur det blir. Men nu ska jag iallafall äta en stoor frukost. Sen ska jag se till o fixa fram lite roliga inlägg till er =)
Hörs snart, puss!
I brist på bilder så får det bli en bild från Kosovo i somras/höstas. Denna på min kusin Lia och mig (:

Rubriklös!?

Kategori: Allmänt

Godmorgonnnn!!
Solen skiner och jag är morgontrött som faan, but what to do!
Ska hoppa in i duschen och käka frukost sen ska jag möta upp Arrebarre o dra till jobbet =)
Efter jobbet har jag date med Itman, först ska jag fixa med några ärenden sen blir det att njuuuta av solen wihuu!
Ville bara in här o önska er en underbar dag i solen! =)
PUSS

Music ♥

Kategori: Allmänt

Tre av mina favoritlåtar just nu =)

Sunny day =)

Kategori: Allmänt

Godmorning sunshines!!
Vaknade för några timmar men sitter bara och chillar. Arian tyckte att jag skulle vila ut mig idag också och jobba tillsammans med honom imon ist and I don't mind hehe..Får njuta utav solen istället!!
Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag träffa min kära Hitmaaan som jag saknat så! Sen blir det nog häng med grabbarna bara =)
Ha en underbar dag kära läsare!! Pusspuss

Kategori: Allmänt

Heeey, I'm back!!
Ah jag vettefan vad som häände, kände liksom bara inte för att blogga men nu känner jag att jag saknar er för mycket så det var dax och komma tillbaks hihi =))
Dagarna har tillbringast med mamma och syrran för det mesta, men i lördags var Nina och hälsade på i Götet så då hängde vi på Linnéterrassen. Sen har jag hängt med grabbarna också =)
Igår var jag magsjuk, dt var så illa att jag låg på soffan exakt hela dagen/kvällen. Det enda jag fick i mig var en halv risifrutti. Ush det var så hemskt, hade verkligen 0 energi!! Spydde 6 gånger på cirka 7 timmar, blää helt förjävligt. Idag sitter illamåendet kvar men jag mår mycket bättre! Så det blir nog att jobba imon och på fredag :)
Och såååå, har mamma kommit hem ju, sjuuukt skönt!! Hemmet har återfått all sin värme & glans hehe..
Saknar resten av familjen sjukt mycket men får krama om dom om mindre en vecka så är himla glaaaaad wihooo!!
Dessutom har jag fått mail från Santa Monica att dom tagit emot min ansökan, så nu ska jag bara vänta på att dom ska gå igenom den, ååhh är så jävla peppad!!!!
Nu ska jag få i mig världens goaste pite, min mamma är bäst! =) Vi hörs, pusspuss!!
There's something bout this song I LOVE, it's so beautiful..so peacefull :)

Thank yooou

Kategori: Allmänt

I'm so sorry guyssss men jag är helt utmattad. Började nämligen jobba hos Arian igår så vart där till 4 både igår och idag och sen kom Itman o Shabbu över igår o hängde hela kvällen och sen var jag helt död och decka bara. Nu ska jag iväg och äta middag hos farmor med resten av gänget hehe, min syster är äntligen hemma från helsingborg, hon har vart borta ett tag eftersom hon är ledig så det känns som vi inte träffats på evigheeeeter, we have alot to catch up tonight så dt blir sleepover. Så uppdateringen blir inte den bästa men jag försöker. Och taaaaaaaack för alla fina kommentarer, ni är så himla gulliga!!! En stooor puss till er alla =)

-

Kategori: Allmänt

Sorry guys, jag skrev precis halva inlägget om USA men jag är så himla trött så jag orkar verkligen inte fortsätta, så den får komma upp imon istället. Och då svarar jag på kommentarer och sånt där också!
Nu ska jag bara slappa och titta på film tills jag somnar, måste nämligen upp tidigt imon =((
Godnatt!! PUSS



Ohhh jag längtar ihjäl mig!!!!

Sunny Sunday

Kategori: Allmänt

Hey!
Hinner inte skriva så mycket eftersom jag har lite bråttom. Den här helgen har bara tillbringast med grabbarna och det lär fortsätta så. Nu ska vi iväg till stan och njuta lite av vädret =)
Hoppas ni får en fiinfin dag! Senare ska jag skriva ett inlägg om USA så håll utkik ifall ni är intresserade!
Pusssssss
Hahahahaha bästaaa!!

Party tonight

Kategori: Allmänt

Hey!
Hoppas ni mår bra! Det gör jag =) Är helt utvilad!! Väcktes vid 8 av en jävla borrmaskin, det kändes seriös som de borrade i mitt rum!! Och just när jag slappnade av och trodde det va över så börja det igen, ushhh...Men till slut så slutade dom och jag sooooov o sov o sov tills för några timmar sen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta en snabb middag. Ikväll ska vi fira vår käre vän Saman som fyller 21 på tisdag!!! 21 jävla år..fan va tiden går snabbt alltså, alla blir ju så himla vuxna nu..Tänk att JAG fyller 20 IÅR??? Shit, undra om det finns några läsare som vart med sedan starten?? 16 år. Haha va kul.
Nej nu måste jag iväg!! Ha en underbar fredagskväll kära läsare!! PUSS

Läsarfråga

Kategori: Allmänt

Senast jag hade frågestund så missade jag några frågor som kom i efterhand på mailen..Tänkte ta några stycken nu men eftersom det första svaret blev så jäkla långt så tar jag resten av frågorna en annan gång =)
Kan inte du berätta vad du föredrar för killar, utseendemässigt och personlighet? Hur är DU i ett förhållande? Dröm och mardröms-förhållandet? Vad kan du ge för tips och råd till dom som är i ett trassligt förhållande just nu?
Kram, din blogg rockar fett!
SVAR:
Hej Jakob! Först och främst, tack såå mycket, va roligt med manliga läsare =))
Jo visst kan jag det. Vi börjar med utseendemässigt då..jag har alltid föredratt "babyface med manliga drag" som jag alltid brukar kalla det hehe..Jag menar alltså att jag gillar helrakade ansikten som ser unga ut men har ändå ett markerat ansikte, med manliga drag. LÅNGAA killar gillar jag. Attraheras inte alls av korta killar tyvärr. Normal kroppsbyggnad. Ingen spinkis men inte heller nån överdriven biff utan vältränad helt enkelt. Breda axlar please, det är så sexigt! Sen hårfärg och ögonfärg spelar mig verkligen ingen roll! Fast jag tycker sällan ljusblonda killar är speciellt snygga..inte mellanösternkillar för den delen heller (no offence peeps).
Utseendet är inte allt för mig, men om jag säger att jag inte bryr mig om det alls så ljuger jag, jag vill vara attraherad av min pojkvän. Som jag alltid brukar säga (HAHA) jag vill vakna vid hans sida varje morgon och tänka "fyfan va han är sexig" hehehe...
Vidare till personligheten då, nummer 1 är HUMOR, han mååste kunna få mig att skratta..mycket! Sen gillar jag killar som är ärliga och raka på sak. Säger exakt vad dom menar och är inte rädd för att säga vad han tycker och känner. Han ska kunna argumentera (konflikträdda människor är verkligen inte min grej) haha..Sen gillar jag snälla och omtänksamma killar. Jag vill kunna känna mig trygg med honom. Spontan får han mer än gääärna vara!! Trogen behöver jag väl inte ens nämna? Det ser jag som en självklarthet.
Ja det va nog det..min lååånga lista på den perfekte killen hehe..
Hur jag är i ett förhållande? Hmm..alltså jag vet inte, mina vänner säger oftast att jag kommer va killen i förhållandet hahaha..Nä men skämtåsido, jag kan nog missuppfattas ibland. Jag tycker att det är viktigt att ge varandra space i ett förhållande men det kan ibland ses som att jag inte bryr mig. Men jag är inte speciellt svartsjuk helt enkelt och jag ser verkligen ingen anledning till o ringa/smsa sin pojkvän flera gånger när han är med sina vänner. Jag tycker att man behöver träffa andra människor ibland så att man kan längta hem till sin partner. Det blir inte roligt till slut om man är med varandra 24/7! Men jag tycker såklart ändå att det är viktigt att vi ska kunna göra allt ihop, festa, fika, shoppa o allt sånt där som man gör med sina vänner också..
Min framtide pojkvän kan även förvänta sig att jag kommer dra med honom på en jäkla massa resor. Då har jag äntligen någon som inte kan säga nej till mig haha (a)..
Sen är jag väl ganska dominant..jag erkänner!! Envis som FAN är jag också hehe..Jag gillar inte att bli behandlad som "ömtålig och sårbar" eller fan vet inte hur jag ska förklara det där men..Jag vet att många tjejer gillar att killar ska va gullgulliga sådär o snacka en massa gojja men jag faller inte för sånt. Jag har växt upp med brutalt ärliga bröder och killkompisar så jag vet what's goin on in the guys brains när de säger vissa saker som dom säger haha..Meeeen det betyder inte att han inte ska vara romantisk såklart! Jag älskar romantik och överraskningar hihi.
Drömförhållandet är ju ganska enkelt, en kille som jag precis beskrev här. Vi älskar varan och är lyckliga med varan! Vi kommer överens med varandras familj/vänner och pricken äver i:et vorre väl om våra familjer och vänner trivdes ihop också! Vi ska ha det bra ekonomiskt och drar iväg utomlands flera gånger om året och bara lever livet. Upptäcker massa hörn i världen. Festar i Miami ena månaden och äter bananer i Afrika nästa hehe.
Ja men typ sådär =)
Mardrömsförhållandet uhh..det skulle va om jag var tillsammans med nån kriminell gangsterkille från Angered. Vi bor tillsammans i en etta i Hjällbo. Jag lever under honom och jag får stryk ibland, för att han måste få ut sina aggressioner på nån ju? Han behandlar mig som sin slav och jag har ingenting och säga till om. Han hänger med sina vänner medans jag jobbar ihjäl mig för att betala vår hyra. Jag får gå ut och fika ibland med mina vänner, men bara tjejkompisar såklart!!! Festa får jag bara göra med min syster. Medans han är ute och festar varje helg med sin liga. HAHAHA I could go on forever med min vilda fantasi så det får räcka där. Det var bad enough.
Tips och råd till de som har det trassligt i ett förhållande...det beror ju på vad det är för problem också. Men om det är svartsjuka, som brukar vara det vanligaste, så let gooo of it, han/hon är med DIG och inte den där snygga tjejen/killen. Han valde dig för en anledning. Kommunicera istället för att hålla på och bråka i onödan. Och går inte era problem att lösa så lämna det och GÅ VIDARE. Det finns fler fiskar i sjön mina vänner. YOU WILL GET OVER IT! Sluta lipa att det var eran livs kärlek, för livet går fan v.i.d.a.r.e!!!!!!

Bloggmail

Kategori: Allmänt

Hey guys!
Har inte vart inne på min bloggmail på ett tag och såg precis att jag fått en del frågor som jag tänkte svara på snart. Sorry att jag är så efterbliven, men hade helt glömt bort! Ska bli bättre på o kolla den mailen! Och för er som inte vet så har jag även en bloggmail som man kan maila till om det skulle vara något, vad som helst =)

Nu ska jag över till farmor och äta pite och umgås, men vi hörs snart. Pussss!

USA

Kategori: Allmänt

Ohh va skönt, nu är jag klar med allting för ansökan till skolan! Det enda som är kvar nu är att betala av en faktura på 3000 fina kronor. Svider litegranna men det är ju värt det!!
Sen är det bara att vänta in svar =))))) och efter det måste vi boka in en tripp till Stockholm för o fixa visum o grajjor..
Om det är någon som är intresserad av studier i L.A och vill veta hur allting går till så får ni gärna säga till så berättar jag ALLTING i ett inlägg :)
Nu ska jag fan sova, är trött som faan! Vi hörs imorgon, PUSS!!

New USA-tops

Kategori: Shopping

Känns som det var tusen år sedan jag senast visade vad jag shoppat så kände att det var dax och börja igen lite smått hihi..

I'd catch a grenade for ya!

Kategori: Mode

Oh my lord!

En person som du saknar.

Kategori: Allmänt

Fick förut reda på att mamma kommer hit typ nästa vecka!!!!!!! Gissa om jag är överlycklig hihi :D

8 mars

Kategori: Allmänt

Hey igen!
Det var myyycket kyligare än va ja trodde tyvärr =( men det var kul, vi var på Arrebarres café o åt lunch och sedan stack vi iväg till Freeport.
Idag känner jag mig lite halvt nere, vet inte riktigt varför..så resten av dagen ska också tillbringas med mina underbara vänner som alltid får mig att leé, vi ska iväg och titta på fotboll o röka vattenpipa =)
Önskar jag kunde tillbringa dagen med Mami och sis istället eftersom det är kvinnodagen o semledagen o allt sånt där haha :P men det blir ju lite svårt..btw Gratulerar på kvinnodagen eller vad man nu säger. ♥
Två bilder från idag :)

SOOOOOOL

Kategori: Allmänt

Heeeeeeellooo you guys!!
Hinner inte skriva så mycket eftersom jag har typ 30 min på mig att bli klar. Jag ska ut och njuta av solen med mina vänner =)
Ville bara önska er en fiiiin dag, alla lovers och alla haters också förstås, dom får vi inte glömma hihi pussssssssss
Bjuder på en gammal sommarbild =)

Monday

Kategori: Allmänt

Well helloooo moto!
What's crackin!? Hehe..just kidding. SHit jag somna 6 igår!! Satt uppe och pratade i timmar om livet med Arrebarre, sen har han tjötat ihjäl sig att jag ska kolla på en serie så sen när jag väl börja så kunde jag inte sluta titta! Serie o serie kanske inte jag ska kalla det utan mer dokumentär i flera delar (bl.a om vår värld, om mänskligheten och om livet).
Vaknade trots allt inte så sent idag, vid 1, dt första jag gjorde var att ta ett låångt bad, åh va ja älskar långa bad på morgonen och kvällen, blir typ extra härligt då haha.
Nu ska fixa lite här sen ska jag iväg och äta en sen lunch med Ari och sen blir det fika med syrran =)
PUSS
En av mina albanska favoritlåtar, loveee it!!

My weekend

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Känns som en evighet sen jag sist blogga ju..men jag försökte faktist, men så skrev jag ett inlägg med massa bilder från helgen och så försvann det bara och jag gav upp haha..
Den här helgen har vart riktigt skön, i fredags var vi hos Kawi, han hade en stor riktigt tung hemmafest. Hade sjukt kul!! Har inte vart ute o festat sen 5 januari (!!!!) och är inte heller så taggad på o gå ut heller i den här kylan så hemmafest var helt perfekt.
Igår åt vi middag hela biffiga gänget, chillade och tog farväl av Kawi som åkte tillbaks till Rumänien idag..
Btw ni kan inte ha missat att solen är fraaaaaaamme!!!! Jag är sjukt glaaad, dom två senaste dagarna har vi suttit i min balkong i morgonrock och solisar och ätit frukost, så sköööönt!
Idag är jag ensam iallafall, satt och prata i några timmar i tel med min helsköna lillebrosha nyss, fan va han kan få mig att garva alltså haha bäst är han. Nu sitter jag och dricker min supergoaaaa chailatte och tar en nattcigg, ska fixa lite pappersarbete sen ska jag lägga mig och titta på Jackass 3D som mina bröder har tjatat att jag måste titta på :P
Vi hörs imorgon!! PUSS
Några bilder från i fredags hos Kawi =)

Early early morning..

Kategori: Allmänt

Oh lord! I can't believe I'm awake at this time....Har tandläkartid åt helvete kl 8.45 och smartass som jag är vaknar jag 6!!! Så vafan, inte nog med att jag är uppe sjukt tidigt, jag är dessutom uppe FÖR tidigt =(
Är så himla trött att jag skulle kunna decka på 10 sekunder just nu menmen u gotta do what u gotta do.
Dagarna då jag inte bloggat har jag tillbringat både med sis och så med mina vänner. Det har vart kul som FAN men även tröttsamt att vara uppe hela nätterna varje dag. Igår somna jag innan kl 1!!!!! Det där är för mig ett freaking mirakel!! Och det sjukaste av allt var att det var varken TVn eller musik som hjälpte mig att somna så tidigt utan en App på Iphonen som jag laddat ner haha! Det är nått slags brus som spelas som ska göra att man sover 10 gånger djupare och nu vet jag inte om det är ren inbilling men det känns som den hjälpte iallafall!
Idag har jag planerat in en städdag! Har tvättid 4-9 och innan det blir det att storstäda här hemma. Ska bli så skönt att tvätta, inte gjort det på evigheter så jag har typ inga kläder kvar haha..
Men vi hörs senare, nu måste jag strax ta vagnen. PUSS!!
Här är en bild på Piff & Puff som har hängt hos mig dom senaste dagarna =)