Gona

HAPPY NEW YEAR'S EVE!

Kategori: Allmänt

Först o främst - tusen tack för alla gratulationer! Ni är guld =)
Tillbringade kvällen med mina favoriter Itman och Nina. Vi tjötade om allt möjligt och när Nina gick hem så var jag och Itman uppe till 7(!!) och snackade gamla minnen och blev helt nostalgiska haha, perfekt födelsedag!

Nu är jag duschad och vakna precis, sov i en timma efter duschen för att samla på mig energi eftersom jag fick så jävla lite sömn inatt.
Ska äta middag hemma och dricka lite smått sen åker jag in mot stan med mina killkompisar för o träffa Nina & Amina och dra till Vasastan där vi bokat bord o helrör o hela det där köret. Vi börjar kvällen där sen får vi se vart vi hamnar!!
Hoppas ni får ett riktigt roligt nyår iallafall =)
PUSSS på er o ta hand om er!!

Birthday-kid

Kategori: Allmänt


Idag fyller jag 19 år!! Känns helt okey..sista året som tonåring..shit!

Puss!

My dear bigbrother is coming!!

Kategori: Allmänt

Ohhh idag är en såå bra dag!! För idag kommer min kära storebror till Sverige och hälsar på!! Han stannar bara i 1 vecka tyvärr men jag åker ändå ner snart och träffar alla så it's cool.

Idag har jag iallafall bara storstädat här hemma! Bytt och tvättat lakan, damsugit, tvättat och skurat o sånt där. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag ner till affären och handla en massor. Broshan ska inte få komma hem till ett halvtomt kylskåp hehe..
Ikväll kommer även Alb och Valdet hit för vi ska fira min födelsedag =) Jag fyller år imorgon men eftersom Alb och Valdet åker till Helsingborg (över nyår) så får vi fira ikväll istället. Önska hela min familj också kunde vara här men äch får helt enkelt fira mig återigen när jag åker ner till dom haha..

Så det blir nog ingen uppdatering mer ikväll. Men jag ville bara flika in med att ni är världens snällaste!! Era kommentarer värmer så mycket mer än ni tror! Ni är bäst kära läsare, puss på er!

Segt

Kategori: Allmänt

Hello dudes!
Bloggen är väldigt mycket vid sidan om för att 1. Jag glömmer bort den! o 2. för att jag ändå gör nästan samma sak varje dag - chillar me mina vänner haha..Så ja, dt va precis va ja gjorde igår till 6 på morgonen och det är vad jag ska göra idag. Shit va svååårt o vakna, men mina vänner vill till stan och ja antar att ja också bodde hitta en nyårsklänning..blöö orkar inte haha. Men har precis duschat så ska föna håret och allt sånt där trams sen måste jag iväg innan dom flippar över..ja skulle va klar 2..wie hahaha haaaa det bra pussss


Vill ha sommmmmmmmar!!

Time for some shopping

Kategori: Allmänt

Yoo yoooo wazzzzzzzapp???
Här sitter jag och har skiiitont i min lugna haha..
Blev sent igår också såklart, vi skrattade massor och hade det chill, Itman stack hem för en stund sen och jag hoppade in i duschen. Vi skulle båda fixa oss för o dra till stan. Ska träffa sis där också. Vi blir nog inte borta så länge för senare har våra killkompisar fotbollsmatch så ja tror vi ska dit och heja lite på dom hahaha och skratta åt dom också såklart..
Ha det fint!
Pussss

Party like it's my birthday

Kategori: Allmänt





Igår körde vi verkligen all in haha. Jag fyller ju år 30e så vi tänkte "småfira" mig lite igår. Riktigt lyckad kväll på Vasastan även fast sjuka grejer hände hahaha shit.
Idag var vi sjuuuukt sega. Tjejerna samlades här och vi degade tillsammans haha nu är det bara jag och Itman här, vi tittar på film och ska strax äta pizza. Det blir en riktigt chillkväll här =)
Vi får höras senare ja orkar inte sitta vid datorn nu pusssss

GRATTIS LILLEBROR!

Kategori: Allmänt

Grattis till världens absolut bästa lillebror!!! Finns ingen som du Arber!! Te dua shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!





Shit nu är han 12 år!! Det är helt galet hur snabbt han växer! Snart får jag iallafall se honom igen och pussa ihjääääl honom =)

Merry X-mas

Kategori: Allmänt

Hej och God Jul på er alla!
Kunde inte uppdatera med igår för jag var upptagen. Julbordet hos Bek var riiiiktigt gott. Jag åt lax för första gången haha. Riktigt gott faktist. Och räkor, ägg, köttbullar, prinskorvar, gooodaste potatisgratängen och allt sånt där supergottt! Det dracks vin, vodka, bål och bacardis och vi blev kvar länge. Sen åkte jag med syrran och Valdet och sov hos dom. Vi hade så sjukt skoj, la oss typ 6..o så vakna jag inte förrens 3! Åt frukost och så stack jag hem för o hämta lite grejer och duscha o så och nu är jag tillbaks här.
Vi ska ha girlsnight och fira jul med pite hehe =)

Nu ska jag umgås så ja hinner inte skriva mer! Vi hörs imon. Puss

Fan va ja hatar rubriker..

Kategori: Allmänt

Heeeej!
How u doin???
Ja mår underbart! Hade en underbar heldag med mina tjejer igår! Först var jag och Nina och fixade bord på en restaurang inför nyår sen mötte vi upp resten av tjejerna vid bowlinghallen. Det var jävligt kul, vi var dom enda i hela bowlingshallen haha. Och jag kom sist för första gången i hela mitt liv!!!! Haha sad face :(
Efter det blev det fika och massa tjöt och SKRATT som vanligt haha. Så konstigt, va man hade saknat o va samlade allihop igen!

Efteråt kom vi över till mig, tjejerna sov här så vi var uppe hela natten och hade alltså verkligen GALET skoj, ni vet när man bokstavligen inte kan andas av hur mycket man skrattar? Hahaha shit, så sjuka bilder ja har o bjuda på. Vi spelade även Buzz frågesport hahaha sjukt kul! Vi avslutade kvällen (lr morgonen?) med filmen Takers. Alla decka efter typ en kvar såklart hehe..

Nu ska jag ta en dusch sen kommer Nina och plockar upp mig. Vi ska dra till Freeport!
Efter det är jag bjuden på julbord hos Bek med resten av gänget, ska bli roligt, har saknat min kära siiis =)
Sen ska jag hänga med mina vänner again, PUSS!

Återträff

Kategori: Allmänt

Godmorgon, typ.
Fan, ja kan inte sova helt ordentligt längre. Jag är en sån person som vrider o vänder på mig hela tiden i sängen och eftersom jag kan inte sova på ena sidan p.g.a örat så är det ett helvete o sova!! Jag fick byta ände av sängen 10 ggr under natten. Och sen mår jag riktigt illa varje gång jag ska rengöra! Alltså ja får ont och blir så stressad att ja håller andan omedvetet o sen måste jag alltid sätta mig ner en stund efter jag stått o petat i såren med tops för jag mår riktigt illa alltså. Ush :( Är det vanligt eller??

Iallafall, jag är så arg på det svenska systemet. 16 jävla år i fängelset, va fan är det? Men jag försöker inte tänka på det. Jag bryr mig om min vän och hennes bortgång. Jag vill inte lägga fokus på svinet som gjorde det. Jag mår så mycket bättre när jag tänker på alla fina minnen med Nancy istället.

Så ja har ändå humöret uppe. Nina är hemma idag och vi ska ha så kul!! Hon är här fram till 2 jan :D
Idag blire "återträff" (haha) med Itman, Nina, Mirna & Shabbu, ska bli kul faktist, just like the old times.
Senare ska vi hänga med gänget och chillaa =)

Igår var Tara hos mig hela dagen. Jag lagade middag till oss o vi tjötate en massor, hade inte träffat henne på evigheter så det blev alot of catching up.
På kvällen var jag med Itman hahahaha alltså finns det nångång vi är tillsammans utan att ha roligt? Tror knappast det alltså.
Fan va jag älskar mina vänner, de är allra bäst i hela världen :)

Nu måste jag ta hand om disken, sen måste vi iväääg och fixa ärenden inför nyår!
Puss på er








HAHA skitdeppade

åhhh va man saknar gamla tider!!

Piercing

Kategori: Allmänt

Samtal med mamma alldeles nyss
Mamma: Har du gjort tatuering???
Jag: Nej mami, ja skrev ju att ja inte gjort tatuering!
Mamma: Ja men ja tänkte..man vet aldrig med dig..
Jag: Ja har piercat öronen bara..
Mamma: NCNCNC är du galen, hur många gånger ska du ta hål i öronen egentligen?????
Pappa (i bakgrunden): Skitsamma pierca näsan också haha..

Hahaha alltså you gotta love my family..Påtal om tatuering så ska jag boka tid nu i veckan woohooo =))

Men idag gjorde jag iallafall hål i öronen då..På höger öra har jag redan tre hål (två av hålen gjorda i KS) och nu gjorde jag 3 st på det vänstra (sammanlagt 4 på vänster öra) två st bredvid det "vanliga" hålet och en på öronkanten. Sjukt snyggt men AUCHHHHHHHHHHH!!






Jag är supernöjd!!

PS. Tack för tipset mitt kära fan haha, får ta en sväng förbi NK =)

Mobilinlägg

Kategori: Allmänt

Nu går jag in och gör det!! Undra om det gör ont? (Nej mamma få ingen panik det är ingen tatuering haha) PIRRRRRRIGT..........hihi

HELP ME!

Kategori: Allmänt

Tidinställt inlägg:

Jag behöver hjääääälp! Någon som vet vart det finns snyyygga guldklockor? Nu menar jag inga plats o inget strass!! Denna var så sjukt snygg men den var slut på modekungen, någon som ser vad det står för märke inuti eller vart den finns att köpa??


Så sjukt snyggt med guldklockor!!

Dag på stan!

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag har jag massa ärenden jag ska ta hand om på stan. Dessutom ska jag agera shoppingsassistent till mina vänner som vanligt haha..
Fast först måste jag ringa ett par samtal. Shit, snart är det fan jul ju..påtal om det så längtar jag som FAN till helgen! Känns som ja inte festat på evigheter..wooop och Nina är hemma överimon!!! =) So happpyyyy!

Nu måste jag hoppa in i duschen och snabba på lite, ja orkar inte brottas me mina vänner i snön sen för att ja är sen hahahaha...Puss


huuuuuuuuuuuur snygg?????

Sunday

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött och seg (som vanligt skulle man snart kunna säga)..
Igår hade vi riktigt roligt! Vi skulle ha hunnit med att titta på film också men vi fastna på TV-spelet hela kvällen. Sjut kul =)
Ikväll kör vi nog repris. Men först vill ja ha en Ben & Jerry som jag är sjukt sugen på idag!!

Förövrigt så är min Iphone tillbakaaaaaaaaaaaaaa, wohoo!! Starkare än någonsin dessutom..hehe, den har tydligen uppgraderats, så nu har den massa Iphone 4 funktioner som den egentligen inte ska ha..typ.

Nä nu måste jag ringa syrran 2 make some plans!
Pusssss

Förresten..till och med min mamma klagade häromdan i telefon på att jag bara lägger upp gamla bilder på min blogg haha, då är det fan illa. Ska verkligen försöka hitta min jävla laddare nu och börja ta lite mer kooooort!!


får bjuda på en sjukt snyggt tatuering istället =)

Spel-kväll =)

Kategori: Allmänt

Nu är det den tid på veckan då mina ögon svider och är röda igen..Haha jag är så gay. Det var ju det där programet på MTV igen som får mig o gråta floder.
Men nu pumpar jag musik med ett smile. En julgran är påväg hem till mig och jag måste ut o julshoppa! Jag älskar julpynt men just nu har jag inte lagt upp ett skit! Hittar ingenting så får gå på jakt i dagarna..

Idag blev jag förövrigt sjukt glaaad! Mina bröder har ju med sig PS3n till Schweiz men jag trodde de hade med sig vår gamla PS2 också och så får jag veta att den ligger här hemma!! Så många tråkiga kvällar jag kunde räddats ifrån med den..Menmen är glad att den är framme nu iallafall. Mamma hade köpt frågespelet Buzz också så den låg också här så en TV-spels kväll med mina homies sitter inte helt fel ikväll =)

Förresten! Vet ni vad ni ska göra på Nyår??? TIPS TACK!! Vi skulle hyrt en svit på något hotell i stan med pga ingen av oss är över 25 ser det inte ut o bli av tyvärr :'(
Jaja nyår löser sig nog på nått sätt ändå men berätta gärna vad ni ska göra!

PUSS!

PS. Fixade med Ninas present idag och kom o tänka på att jag saknar henne som fan. Just wanted you to know that I love you baby!! See you soon.


Skickar lite kärlek med mina röda ögon hehe..

Lycklig.

Kategori: Allmänt

Wow, va jag mår bra!!
Ni vet när man känner att allt går som på räls? När livet känns så jävla bra.
Tittade precis färdigt på en film som inspirerade mig som fan.
Åhh jag har så stora planer i livet!! Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, ja har så många blandade känslor inom mig som jag vill dela med mig av.

Jag känner mig så SJUKT lyckligtlottad. Jag har en helt fantastisk familj, jag tackar gud varje dag för varenda en utav de, hur fan skulle jag klara mig utan de? Jävlar va ja älskar er!
Jag har galet underbara vänner. Även fast jag klagar på er att ni inte är tillräckligt spontana och att jag ska skaffa nya vänner pga det (haha) så älskar jag er ändå. Ni lyckas alltid sätta ett leénde på mina läppar. Ni är guld.
Jag är kär i kärleken. Finns det någonting finare än kärlek? Jag är inte redo för ett förhållande, långt ifrån. Jag har varken energi eller tid för ett förhållande just nu. Jag prioriterar så mycket saker före det. Men visst är kärlek i sig helt underbart?

Sen måste jag bara säga att, visst, jag har alltid äääälskat musik, men jag har aldrig uppskattat musik förr som jag gör nu. SERIÖST. Musik är bland det bästa jag vet i hela världen. Älskade älskade musik.

Well, nu ska jag titta på en dokumentär, Religulous (Religion & Ridiculous). Ja, ja antar att namnet säger ganska mycket. De 'make fun off' dom olika religionerna. Med all respekt för alla troende men jag är emot religion. (Nu menar jag absolut inte att man har rätt att skämta om religion för det.) Jag har tidigare velat forska (privat) djupare i religion och alla dom olika religionerna för att se om någon av dom kanske passar mig. Men ack va ja ångrat mig. Religion förstör så mycket. Det finns ett uttryck som jag gillar väldigt mycket och som jag dessutom står för; "I believe in God. Religion is what separates people." Så rätt.

Godnatt på er mina vänner!


Lite sol & värme hade förövrigt inte vart helt fel..

The Town

Kategori: Allmänt

Hejj!!
Inte hunnit blogga innan och nu fick jag en lugn stund så tänkte att jag kan flika in med ett inlägg.
Igår hade jag och syrran filmkväll hos mig. Vi bestämde för en gång skull att vi skulle sätta på filmen vid 9 så vi inte hinner decka mitt i filmen som vanligt. Självklart börja vi titta på filmen vid typ halv 2 haha. Men vi höll oss vakna till och med efter filmen. Det blev The Town och den var sjuuukt bra! Man va så nervös och spänd hela tiden!! Ben Affleck är så sexiiiig, damn!!

Just nu sitter jag faktist barnvakt!! Alltså vuxenpoängen bara plusas på här va..haha. Alla skulle på parmiddag så jag sitter barnvakt åt min lilla Leah. Jag bytte blöja och matade henne och la henne precis till sömns (säger man så?). Så nu tänkte jag titta på en intressant dokumentär medans hon sover.
Senare ska jag hänga med mina mongo-vänner =)

Hoppas ni har en skön fredags-kväll! PUSS

Tired as hell

Kategori: Allmänt

Tjenaaare!
My GOSH va trött jag har vart heela dagen! Somnat till flera gånger idag..jobbigt, hatar när jag är sådär seg hela dagen.
Igår var jag uppe till typ 5 på msn med Nina hahah så sjukt kul. Vi hade sånt där mic-samtal genom msn så det var liksom som att hon satt här på soffan och vi satt och tjöta i timmar fast minus att ja inte kunde se henne. Känns skönt att även fast hon bor två timmar härifrån så har vi ändå daglig kontakt och allt är som vanligt förutom att man inte alltid kan hitta på grejer ihop längre..och det är ju himla synd för innan sommarn så var det ju det vanliga att såfort man vakna så messa man varan "Va händer idag brush?" och så hitta man på någonting varenda dag, vad som helst, bara för att umgås haha.
Menmen I guess that's what comes with vuxen-livet hehe :p

Har inte alls så mycket att komma med idag faktist så ja låter bli och återkommer imorgon..
Kisses!


Det får bli en Barca-bild idag bara för att jag satt och skratta högt idag när jag titta på våra BCN-videon. Så bäst. Reunion Barca 2011 är det måste!!

-

Kategori: Allmänt

Fan fan faaan, hur lyckas jag??? Råkade radera några av kommentarerna jag skulle svara på igen..fuck va arg man blir haha..Men nu vet ni iallafall! Så jag är inte nonchalant som inte svarar på kommentarer, utan bara jävligt klantig..
Är HUUR trött som helst men jag pumpar maxvolym här hemma. Alltså finns det nånting bättre än musik???????? GOSH!

Jag har hjärnstopp så vi får helt enkelt höras senare. Pusshej

Mums

Kategori: Allmänt

FÖRLÅÅÅÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN!! Hahaha just kidding, who cares?
Naj men skämtosido, jag har inte kunnat blogga idag för jag har inte vart hemma sen typ 10 på morgonen!
Helt oplanerat men haft en kul dag!!
Började med att jag var uppe tidigt och skulle iväg till Lundby sjukhus för en undersökning sen så tänkte jag att jag tar en sväng hos Bekim och Albulena. Så fastnade jag där hehe..senare stack vi till in till stan och så träffade jag på Shabbu och hennes vänner så det blev en snabb fika med dom sen var jag tillbaks med Albu, hon bjöd mig på en Chai Latte och SHIT!!!!!
Alltså jag har alltid trott att det är kaffe och jag HATAR ju kaffe. Men det är ju tydligen te men ändå inte te(?) någonting sånt haha..Fast jag förväntade mig verkligen inte att den skulle va god eftersom jag typ halvdiggar té, men MY GOSH va sjuuuuuukt gott det var! My new love typ..haha nej men gillar du kanel/kardemumma-smak och inte har testat Chai latte - do it!
Efter det stack vi iallafall till min farmor och syrran och resten kom också dit, hon hade lagat pite till oss så jag vart ju jävligt nöjd hihi..Sen kom alla hit en sväng för bakelser och läsk innan det var dax för dom o draa, skön dag helt enkelt. Jag gillar sköna dagar. Nice!

Jag hinner tyvärr inte med så mycket mer, svar på kommentarer får också bli imon för nu ska jag somna till någon film. Måste upp tidigt imon buuuhuuu =(
Puss på er!

Gona goes healthy?

Kategori: Allmänt


Shit, jag tror aldrig jag har handlat så mycket nyttiga saker på samma dag förut haha..
Jag tittade i mitt kylskåp idag och kände ba shit, ja äter verkligen ingenting nyttigt! Och att ha det ansvaret att ta hand om sig själv som 18åring är ingenting att hurra för om man bara äter skräpmat?? Så jag fyllde på med massa gott OCH nyttigt!
En anledning till att jag fick en nyttighets-craving var för att jag tittade på Anna Ankas program idag och fick reda på att man faktist kan ha en annan ålder inuti. Alltså att om man äter mycket skit och dricker mycket alkohol o röker så kan man vara typ 10 år äldre inuti än sin egentliga ålder. SÅ SJUKT. Det visste jag faktist inte..Man blir ju lite orolig haha..
Naj men nu är mami säkert stolt hehe..=)

Nu ska jag upp och laga en sen middag. Mums, är hungryyyy as hell!




Skååål med Brämhults Hallon-dryck hehe..

Erase me

Kategori: Allmänt

Hiiiiiii peeps!
Hoppas ni mår bra trots att det är freakin IIIIISKALLT ute! Seriöst, jag hade handskar och ändå kändes det som mina fingrar skulle ramla av!

Nina åkte tillbaks till Jönköping kl 2 så jag åkte in till stan för att umgås med henne innan hon skulle åka. Så tråkigt att hon åkte hem!! Men hon är tillbaka om 10 dagar igen så ja får hålla ut tills dess =)
Efter att jag hade vinkat av Nina så stack jag till farmor och låg där och dega i några timmar och nu sitter jag här hemma och kollar på reprisen av Desperate Housewives. Funderar på om jag orkar dra mig till Bek och hälsa på eller om jag ska ha Entourage-maraton med mig själv..
Aja får se hur det blir, ska forsätta titta klart på DH nu sen måste jag ner och handla. Kylen börjar bli lite tom känner jag..

Hörs snart! PUSS

Dagens plus & minus

Kategori: Allmänt

Oh jag har så fantastiska ideér!! Jag älskar när min hjärna är såhär överaktiv utan anledning haha..
Dagens positiva: Jag har massa roliga planer! Så mitt humör är helt lysande idag. woohoo =)
Dagens negativa: Min kära Iphone ligger i koma och är inte tillbaks förräns på Måndag -FÖRHOPPNINGSVIS-. Den fååår inte dö, den har vart vid min sida i över 1½ år nu juu..Det är så sant det uttrycket att "Man vet inte vad man har förrens man förlorar det" HAHA jag lovar er, Iphone måste vara Illuminatis verk. Jag känner mig handikappad utan den, påriktigt. Och sen kanske det ska tilläggas att jag är ett teknik-freak? Hehe..

Nu ska jag iväg och tracka mina vänner. Men först måste jag kyla ner mina ögon med nånting! Dom svider fortfarande från min gråt-stund förut haha..
Ha en fin lördags-kväll mina vänner! PUSS

If you really knew me

Kategori: Allmänt

Jag sitter och äter pizza och tårarna bara rinner och rinner. Gud. Har ni sett programet 'If you really knew me' på MTV? Det är första gången jag tittar och den börja typ precis, ändå har jag hunnit gråta floder. Jag blir så känslig när folk berättar om sorgliga grejer de vart med om eller går igenom.
Jag vill bara dyka in i TVn och krama om de allihop. <3

Svaren på några utav era frågor!

Kategori: Allmänt

Fick frågan av en läsare häromdan vad som hänt med min frågestund! Hade ju helt glömt bort den. Jag puplicerar (godkänner då alltså) typ alltid mina kommentarer strax innan jag ska svara på de så när jag skulle göra det på frågestund-inlägget så försvann alla MEN jag hittade som tur var ett dokument på datorn där jag hade svarat på några utav frågorna åtminstone. Så jag är ledsen om just eran fråga försvann men då är det bara att fråga om på kommentarsfältet så svarar jag!

Anonym: Vem är din bästa vän?
Svar:
  
Jag och mina bästa vänner!

Anonym: Taack söta du :) Kan fråga några frågor : Går du i skolan? isåfall vilket år? Har du några framtids planer? :)
Svar: Näe jag tog studenten i våras. Mina framtidsplaner är att dra till USA nästa höst och plugga =)

Lisaaaaaaaa: Vad har hänt med itman?
Svar: Jadu, Lisa, ingenting hoppas jag? Vet du någonting som jag inte vet? Haha

Linnea: Har du tänkt att bo kvar i göteborg nu?
Svar: Ja det blir nog så fram till sommarn iaf :)

Anonym: Erkänn Tara är skit grym på att rappa??
Svar:..........

Anonym: Är du den officiella tredje tote? är ryktena sanna? fick du verkligen chansen att bli en TOTE? AMAZING
Svar:Hahahaha jaaa, jag är så stolt och försöker verkligen leva upp till min titel!!!

Anonym: hej, kan verkligen föreställa mig hur grymt det varit, vad kostade biljetten?har börjat gilla house nu på sistonde, kan du inte tipsa om bra houselåtar?? puss o kram =)
Svar: Ja det var verkligen GRYMT! Biljetten kostade ungefär 750 kr. Va roligt att du börjat gilla house! Ska försöka fixa ihop ett inlägg med gryma houselåtar väldigt snart! Puss & Kram

Anonym: Är du lycklig?
Svar: Ja! Även fast mina omständigheter bodde göra mig ganska nedstämd egentligen haha, så är jag så himla lycklig. Jag mår bra. Jag fokuserar på allt gott som kommer och det får mig att leé!

???: Hur mycket kostar en ansikstbehandlning på Stureplanskliniken i Stockholm?
Svar: I Stockholm vet jag inte men på Stureplanskliniken här i Götet kostar det 1000 spänn så jag antar att det är samma?

Anonyyyyyyyyym: Om du hade ett ex som du hade ett långt förhållande med och ni fortfarande har kontakt som kompisar, om du såg han vara otrogen mot sin nya brud skulle du säga till henne??
Svar:Haha wow, vilken komplicerad fråga. Men nej jag hade inte sagt någonting till henne. It's none of my business.

Ludee: Hej har lite frågor :D
1. har du någon kändis som du ser upp till?
2. hur gåre med körkortet gumman:D haha<3
Ha de så jättebra, ja läser inte så många bloggar typ 3-4 men din är verkligen den bästaa! pussokram
Svar:
1. Nja, har egentligen ingen speciell så men jag gillar kändisar som typ Lady Gaga som kör sitt eget race och skiter i vad alla tycker och tänker om henne.
2. Hahaha ooohmy snälla påminn mig inte :( Jag kuggade innan sommaren sen lät jag det bara vara fan men måste ta tag i det nu!!! Haha..
Ohhh va du är söt! Tack tack tack, det värmer verkligen att höra! Puss&Kram på dig!

Clara: Bor din storebror i Schweiz som din lillebror eller bor han i Göteborg? Grym blogg, jag gillar den!
Svar: Ja precis, storebror bor också i Schweiz nu, han jobbar och lillebror går i skolan =) Tack snälla du! Kram

Adelina: Får du ha pojkvän av dina föräldrar?
Svar: Haha vilken rolig fråga. Jag är 18 år och tar mina egna beslut =)

PUSS!

Jag har..

Kategori: Allmänt

Min kvinnliga sida:
[    ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[    ] Ringt upp en person utan konrekt syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[    ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[    ] Känt mig sugen på en kopp kaffe?
[    ] Känt en stor glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[    ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[    ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
[    ] Gråtit över att ha brytit en nagel?
[ x ] Har minst 3 olika hårspray
[   ] Kan aldrig gå runt med tränings-kläder ute (mjukis)

Totalt: 15 poäng

Min manliga sida:
[    ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[   ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka alkohol?
[ x ] Skällt ut din lärare?
[ x ] Brottat ner någon på allmän plats?

Totalt: 17 poäng

Är jag en man?

Bloggtorka I guess..

Kategori: Allmänt

Holá amigos!!
Haha WAAAAAAAAAAZZZAAAAAAP!?
Oh my ja har verkligen haft det här inlägget uppe i typ två timmar nu. Bloggtorka - BIGTIME! Och det är därför mina kära vänner som ja uppdaterar så dåligt. För att jag helt enkelt anser att när man inte har någonting att säga så ska man vara tyst. Haha. Nej men, improvement på G. Grejen är den att min kamera är urladdad och jag hittar inte laddaren så det är bildlösa tider och då blir det mindre kul att läsa..

Yeaaah whatever now, igår var sjuk kul, Nina kom hem från Jönköping och överraskade alla utan mig hehe, så vi hängde hela gänget, åt indisk mat, tittade på Stand up komedy, diskuterade livet, resor och allt sånt. Skrattade ihjäl oss till våra Barcelona-bilder och slogs såklart. Och då menar jag inte "slogs" att man ger en lavett på bakhuvud utan det går viiilt till när vi fightas här. Man glömmer att man är vänner typ hahaha...

Naj nu ska jag laga frukost/middag (vafan!?) och titta på min favoritserie! OCH VILA!
Senare ikväll ska vi hitta på nått skojsigt allihopa =)

PUSS



Ärenden...

Kategori: Allmänt

Oh my! Känner mig så himla trasig idag. Är förkyld som fan och har fått näseblod varje dag i en vecka i streck nu av någon konstig anledning. (någon som vet vad det kan vara?) Samtidigt känns det som jag ska hosta upp mina lugnor snart. Har dessutom sjukt ont i ryggen och huvudet, känns som mitt huvud väger ett ton idag!
Ush, vet inte om den här mixen är ett resultat på för lite sömn, för det har jag verkligen fått idag. Men jag har tyvärr massa saker att göra idag så jag har inte tid att bara ligga och dra mig i sängen.

Nu ska jag dricka upp min oboy, freshen up o sen ska jag ut på ärenden! Hoppas på att bli klar någorlunda fort så jag hinner få lite sömn sen innan jag ska vara med mina vänner ikväll.
Ha en fin dag! PUSS


Jag och broshan på ett fik med fantastisk utsikt i Kroatien.

Tattoo

Kategori: Allmänt

Vet ni! Jag har klurat på en sak ett tag nu och kommit fram till en perfekt första tatuering jag vill göra!!
Jag vet att jag inte bara kommer att ha en tatuering men jag vill göra en ganska enkel och diskret tatuering till att börja med så nu vet ja!
Mami och Babi, nu vet ni vad jag önskar mig i 19årspresent..en tatuering =) HAHAH ja vet att mamma kommer ringa mig imon o säga "aje tranu a??" (=är du galen lr?) men..vi har faktist redan pratat om det här och jag har bestämt mig nu, ja vill bara att ni betalar för den till er duktiga lilla söta flicka...heheheh (a)
Valde min snällaste bild för att min övertalningsgrejsimojs skulle förstärkas..haha I know, I'm such a geek.

Nu ska jag kolla på en dokumentär som heter Cocain Cowboys innan jag lägger mig. Återkommer med omdömme imorgon =) Godnatt på er, sov så sött! PUSS

Kolla vem som är på besök hos mig..

Kategori: Allmänt


Fasters lilla älskling Leah!!!
Syrran och Albulena är också här och mumsig indisk mat är på G. Ska bli så gotttttt!
PUSS

Äcklig av Constance Briscode

Kategori: Tips

Helluuu! Fan va gött det känns att jag börjar ta igen så mycket sömn nu! 9 timmars sömn inatt, wohoo =)
Låg uppe ganska länge igår och läste en av böckerna jag lånade. Läste bara typ 70 sidor, ändå hann jag lipa som ett barn. Den verkar riktigt bra hitills. Äcklig heter den och är skriven av Constance Briscode. Det är en sann berättelse om en mors grymhet. Read it!

Sooo wazzaapp? Själv håller jag på o tvättar sedan imorse. Såå mycket grejer o tvätta. Fick boka en till tid på fredag. Broshan lämna maaassa smutstvätt efter sig den jäveln haha. Så får ta hans på fredag och allt annat idag. Skönt och inte behöva gå förbi tvättrummet och se 5 stoora högar ligga där haha..

Snart är jag iallafall klar med tvätten då tänkte jag laga middag. Jag och syrran ska ha sleepover! Så vill laga någonting gott men har ingen aning om vaaad! Får kolla på nätet om jag hittar något smaskigt recepet..=)
Pusss

Storstädning!

Kategori: Allmänt

Shit! Jag är heeeeeeeelt slut! Har städat heeeela dagen och kvällen idag!
Vaknade vid 2 efter 12 sköööna timmars sömn, åt frukost och satt och chilla, sen fick jag ryck och började plocka undan i hela hemmet.
Mitt rum var ett bombnedslag så jag fixade till det. Damsugade hela hemmet, dammade, skurade golvet, rensade kylskåpet och tvättade rent i den. Tvättade micron, ugnen och spisen. Tvättade toaletterna. Tvättade diskbänken med massa medel så det blänkte. Diskade en massssssa, hade så mycket disk att diskmaskinen var proppfull o ändå hade jag massa kvar som jag fick diska till hands. Bytte lakan i alla rum. Började hamra och dona med massa kablar som var i vägen. Fixade lite grejer som hade gått sönder här hemma. Slängde 6 st soppåsar. Och slutligen så sorterade jag hela tvätten. Ska tvätta massor imon!
Fattar ni hur stolt jag var när jag var klar haha shit. Blev klar för typ två timmar sen, tog en lååång dusch och nu åt jag precis en stooor väldigt sen middag. Fastän jag är helt utmattad så känns det så HIMLA skönt!!

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det läggdax! Imon ska jag försöka uppdatera bättre! Svarar på era kommentarer imon också.
Ha det bra! Godnatt, puss.


Love this song!

Degis-dag

Kategori: Allmänt

Tjenareee!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag bra men är seg som FAN. Fått alldeles för lite sömn!
Igår när jag stack till Bekim så ville syrran att jag skulle sova över hos henne så vi körde hit och hämta lite grejer jag behövde till idag och så åkte vi till hennes lägenhet. Hon hade köpt massa gott och vi satt uppe till 6 och hade sjukt kul. Jag och syrran har alltid något att prata om o speciellt alltid något att skratta åt haha..
Jag hoppas att syrran kan följa med till Paris i vår!! Finns ingen annan jag hellre åker dit med än med henne!

I varje fall, imorse var jag tvungen o gå upp kl 12(!!!) för att jag skulle gå på nått jävla möte som tog typ 20 min så jag passade på att fixa med massa andra ärenden som banken, biblioteket, apoteket, handla mat o allt sånt där tråk. Men lånade några riktigt intressanta böcker på bibblan faktist, jag saknar att läsa så SJUKT mycket. Jag älskar verkligen att läsa böcker men på sistone har jag typ prioterat bort det. Men här ska det börjas igen, det är ju så fantastiskt när en bok lyckas fånga en helt och kännas så verklig och så bra att man inte ens vill lägga ifrån sig den för att äta!
Kan visa er böckerna imon eller nått ifall ni är intresserade..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig här i soffan och slöa. Kommer nog somna tidigt ikväll och det är bara bra för jag vill komma upp tidigt imon. Har lite saker o ta hand om :)
Ha det fint! Puss


Vimmelbild från i fredags. Nina och jag med vår barndomsvän Kicoooo =)

Lyckad kväll!

Kategori: Allmänt

Fan alltså, ja tror vi har blivit immuna mot alkohol!! Haha förr behövdes bara två shottar och en drink för att jag skulle vara på mitt bästa mode. Igår drack vi som män (haha) och det höll i sig i typ en timme wtf??
Det var iallafall riktigt kul! Speciellt på restaurangen där vi åt (muuums) middag och tårta och drack massa drinkar. Skrattade ihjäl oss hela tiden. Underbara vänner!!
Lyckad kväll men vägen hem va däremot hemsk. Det var så kallt att man hade lust o ta livet av sig. Jag trodde påriktigt mina tår skulle ramla av haha. Och on top of that så ska det fooortsätta snöa och man fick snö i ögonen och man hade bara strumpbyxor o dt va kallt och KLACKKKK så man höll på stuka foten typ 50 ggr! Fyfan..Har typ "bestämt" att jag från och med nu bara ska festa om jag MÅSTE medans det är snö haha..Med MÅSTE menar jag att någon fyller år hehe..Nä men pallar faktist inte festa i det här vädret, det förstör ju fan allt!
Ja men iallafall, vi får se hur länge det håller haha..

Jag känner mig så jävla dööööd. Igår ni vet när ja skulle sova en stund? Tror ni ja kunde somna? Nej såklart. Och inatt somna ja 8!!!! Vi kom hem runt 6 och jag trodde vi skulle decka direkt men istället låg vi på soffan och diskutera religion hahahaha aah ni vill inte veta alltså..Kom upp runt 3-4 iallafall så den här helgen har ju inte direkt varit utvilande på nått sätt..Men nu har jag precis tagit en dusch iallafall och dratt på mig mjukis. Ska iväg och äta frukost/lunch/middag hos farmor och sen ska jag iväg till Bekim och Albulena där jag också e bjuden på middag hehe..syrran kommer också dit så dt blir kul en dyster dag som dennaaaaaaaaaaa =)

Ha en fin dag! Jag får svara på kommentarer senare! Pusssss

Dinner and party tonight!

Kategori: Allmänt

Hellluuuu!!
I'm back! Mitt hår blev asnice och jag är riktigt nöjd, som vanligt! Blir jag alltid hos min fantastiska sissss :D
Försökte ta lite webb-bilder nyss men min frisyr syns knappt så dt kändes lite onödigt..

Ja, iallafall, efter jag vart hos syrran så stack jag hem till farmor o åt panncakessss, mums.
Nu är jag hemma och mina ögon sviiiiiider som fan, jag är helt död..har bara sovit 4-5 timmar inatt och ikväll behöver jag hålla igång hela natten så jag ska ta igen några timmars sömn nu.

Nina fyller 19 år imorgon så ikväll ska hon firas!! Vi börjar med middag och drinkar på Linné kl 9 hela feta gänget och sen drar vi vidare o dansar hela natten lång. Ska bli kul som fan! Minns knappt sist hela gänget gick ut o urarta tillsammans hehe..
Men nej nu måste jag som sagt get some sleep.
PUSSSSSS PÅ ER!

Iväg & klippa mig!

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshines!!
Hoppas ni mår braaaa! Jag är sjuk som fan och trött efter bara några timmars sömn men humöret är på topp iallafall! And that's all that counts, right? ;)
Har precit käkat mackor med juice och nu ska jag dricka mitt mirakel-té från Schweiz innan jag sticker iväg till syrrans salong för och klippa mig! Det blir att toppa och klippa upp det, är så himla trött på att ha lika längder so it's time for some change =)

Hoppas ni får en fin dag! PUSS




Är det inte störande att håret alltid känns så fint och perfekt precis innan man ska göra en förändring med det??? Blöööhh..

Blääää

Kategori: Allmänt

Oh my gooooshh!! Vilken hemsk dag jag har haft!! Hade ingen el i hela lägenhet och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade nästan lust och slänga mig på elektrikern o ge han en puss på hans skalliga huvud när han fixade det hahaha. Hade brunnit i den jävla elskiten så dt va inte konstigt.
Iallafall nu är jag äntligen glad igen efter att ha typ viljat börja lipa av frustation!
Men för och bli på mitt vanliga, lysande humör igen så måste jag få träffa min lilla Leah och pussa på henne och sen träffa mina kära vänner.

Btw. HAHA mamma ringde mig idag och ba "Du lär folk på bloggen att äta vitaminer men du äter aldrig dina själv!" hahaha bästa mamma, ja VISSTE att hon skulle lägga en kommentar om det där. Mamma tjatar nämligen dagligen på mig att jag alltid ska ta mina vitaminer o att ja alltid ska ta mina dagliga mediciner som jag alltid glömmer ta hehe..

Nu ska ja ta en lååång dusch och sedan ska ja iväg!
Pusspuss


Love this style!!

Vårda dig under vintern!

Kategori: Tips

Tänkte tipsa er om saker jag brukar göra under vintern för att känna mig fräschare och snyggare även fast kylan tar kål på oss.
Det är oftast på vintern man tar mindre hand om sig själv. Man orkar inte raka benen o scrubba sig o allt sånt där men jag tycker att det är feeel. Man känner sig så mycket finare när man tar bra hand om sig själv på vintern!
Sånt här gör man ju året runt men eftersom kylan torkar ut huden och håret såpass mycket så får man göra allt mycket oftare.
Här kommer några tips på vad jag brukar göra för att hålla mig fräsch under vintern:

1. Smörj in dig med Dove's brun-utan-sol (bästa) eller sola solarium nångång då och då om du föredrar det. (Om ni sett hur blek jag är nu så förstår ni säkert att jag inte pallat göra något utav dessa ännu hehe)

2. Epilera/Vaxa ben och allt sånt där som man inte vill ha hår på. Mycket bättre än att raka för då slipper man göra det på ett bra tag.

3. Scrubba scrubba scrubba!! Få bort alla döda hudceller! Minst en gång i veckan! Och smörj in hela kroppen riktligt varje dag efter duschen!

4. Vårda naglarna! Fila dom till en fin form och lacka dom med någon härlig färg. Färg på naglarna gör så himla mycket!!

5. Händerna! Har ni märkt hur torra och bläiga dom blir såfort man glömmer handskarna hemma en gång?? Jag brukar smörja in mina händer varje natt med en fet handkräm. Smörj så du lämnar ett tjockt lager och så på med bomullshandskar (finns på apoteket) & när du vaknar på morgonen har du bebismjuka händer!

6. Fötterna är också viktiga. Fixa fotbad en gång och i veckan och fila lite lätt. Lacka tånaglarna!! Sen kan du också smörja in fötterna med olivolja och stoppa in fötterna i påsar och på med raggarsockor över och sov med det!

7. Ögonbrynen gör så himla mycket, är dom oplockade förstör det liksom allt. Även fast jag själv kan vara ganska lat med det ibland så försöker jag ändå va snabb med att noppra bort allt småhår såfort det kommer fram. Jag har ju ingen speciell form på mina ögonbryn så jag nopprar bara småhåren som växer lite utanför typ.

8. Ta vitaminer! Okej, det här kanske inte gäller de som äter ordentligt men jag har brist på så många vitaminer så jag MÅSTE äta dom. Men det är bra för alla att äta vitaminer. Ät hud-hår-naglar-vitaminer, C-vitaminer,D-vitaminer. Kolla upp vad just du behöver.

9. Ansiktet är ju det viktigaste! Förr brukade jag rengöra mitt ansikte natt och dag och jag använde både dagkräm och nattkräm och min hy va jättetorr men när jag var på ansikstbehandling på Stureplanskliniken så sa hon att jag bara behöver rengöra ansiktet på kvällen och att jag ska skippa nattkräm och använda dagkräm på natten också. OCH VILKEN FÖRÄNDRING! Det låter ju egentligen ganska logiskt. Nu fattar jag inte varför jag rengörde ansiktet med produkter på morgonen, jag hade ju inte direkt hunnit bli utsätt för bakterier och avgaser under natten liksom.

10. Håret! My precious hehe..Toppa dig ganska ofta så du håller längderna fräscha och använd inpacking några gånger i veckan! Kylan torkar ut håret jättemycket så det behöver verkligen mycket fukt nu! 




I brist på bilder får det bli två helt random som jag hitta på min dator haha..

Webb-träff med lillebror

Kategori: Allmänt

Hejsan peeps! Hoppas ni mår bra!
Själv mår jag underbart men jag vill typ dö av kylan..Hur FAN blev det så här kallt??? Jag orkar inte ens gå o handla mat pga kylan!!
Menmen snaaaaaaart är våren här så jag försöker att inte vara allt för negativ hehe..

Har inte haft lust med bloggen på några dagar, inte kännt att jag haft så mycket att skriva, har mest bara umgåtts med min syster och mina vänner.

Har dessutom rensat i min garderob och hittat typ tusen klänningar som jag aldrig tar på mig som jag inte har någon aning vad jag ska göra med!! Kanske lägga ut dom på bloggen eller nått? Äh får seeee..
Iallafall! Idag hade jag tänkt att tvätta, städa OCH laga middag meeen det fanns ingen tvätt-tid förrens imorgon så jag får skippa det. Fått en vana av mamma att städa och tvätta samtidigt ist för o göra det olika dagar haha :p

Så nu hade jag istället tänkt att fixa med massa pappersarbete så jag gör ändå nytta! Och farmor ringde precis och ville laga middag till mig så det är perfekt!

Senare ikväll har jag webb-träff med lillebror också. Vi webbar minst en gång i veckan så att hans flytt inte ska kännas av lika mycket, fastän det såklart gör det. Min lilla arbeluttiiiii
Såhär brukar det se ut på våra webb-träffar..










(Om ni undrar varför våra tänder ser silvriga ut så är det för att vi har gjort fake-grillz av aliminium haha)

HAHAHA o så fortsätter det..Vi klär alltid ut oss och gör sjuka saker, som när jag ber honom hämta vatten till mig och medans han går o gör det så hämtar jag det påriktigt till mig själv och så lägger vi glasen mot datorn och jag säger tack och dricker mitt vatten som om han gav mig det genom datorn hahaha oh herregud om någon såg oss va vi gör o säger för galna grejer skulle dom trodde att vi har nån skruv lös..

Nu måste jag sätta fart här fast först kommer ett skönhets-inlägg! Puss