Gona

The Alps

Kategori: Allmänt

Hey!
Hinner inte skriva sè mycket men bjuder pè bilder frèn dit jag ska alldeles strax. Nämligen Alperna! Det är en fantastisk spa-anläggning som ligger dàr uppe som jag äälskar! Dessa bilder är tagna pà sommarn men annars brukar det va àngbad där ute och musik under vattnet och tusen olika rum som man kan relaxa i pà massa olika sätt. Helt underbart ställe!!
Mne nu mààste ja verkligen draa! Have a nice one, pusss









Smile

Kategori: Allmänt

Waaazzzuuppp??
Hope u doin göööd. Jag mår underbaaart! hihi..Min syster är ju ÄNTLIGEN här så hur kan ja må annat än underbart =)))
Hon är inne i duschen så jag passade på att uppdatera lite här.
Efter att vi hämtat henne på flygplatsen så kom vi hem och åt pite och tjötade på här hemma med familjen sen stack vi till Starbucks och fikade i fleeera timmar med mamsen. Efter ännu en massa tjöt stack vi hem igen och chillade här hemma tills vi bestämde oss för att sticka till parken och lätta på våra hjärtan haha och uppdatera varan om allt som skett under tiden vi inte setts. Sååå sköönt att ses igen och bara prata ut. Älskar att min syster alltid stöttar mig i allt jag vill göra. Ahhh feel sooo great! Allt känns plötsligt så bra igen efter att man pratat med henne :)
Iaaallafall, nu måste jag dra! Vi hörss när vi hörs, blir som vanligt sämre uppdatering nu men det förstår ni säkert :p
Ha det så jävla göttttttt, pössss!!

Beautiful life

Kategori: Allmänt

Goodkväll ladies and gents!!
Hope u doin good =) Själv mår jag super! Är så himla glad att min ääälskade syrra är här imon!!! ÅHH känns som det gått ett helt jävla årrrr! Inte okej alltså.
Idag har vi storstädat och vart och handlat, mamma har tvättat o sånt där också, så det har vart en sån dag idag. But I don't mind! Ibland har jag sånna dagar då jag hoppar upp på morgonen och vill bara städa o städa varenda litet hörn men ibland god daaamnit, finns ingenting som kan få mig upp och städa haha..Behöver jag säga att dom sistnämnda dagarna av någon konstig anledning händer mycket oftare?? Ni som har följt med länge här vet antagligen vid det där laget hur lat jag är hehe..
Anyways, när vi kom hem sprang jag ner igen och skulle bara köpa "glass" men i själva verket köpte jag presenter till mami. Smink och så ett riktigt fint silverarmband hon tyckte om. Kände bara för det, ingen förtjänar presenter och uppvaktning lika mycket som min mami =)
Nuu ska jag iallafall föna håret (har typ lärt mig att föna det rakt wuuhuu *stolt tjaj*) sen blir det en sen middag och film! Vill sova tiidigt idag så imorgon kommer snabbare haha :p
Ha en bra torsdagskvälllll och kramas o pussssas massor =)) Kärlek är viktigt!! Pussss från mig till er!

Älskar den här låten galet mycket! Sååå skön..

Lalalala whatever

Kategori: Allmänt

Hey!
Allt bra med er? Med mig är det okey, är ganska deppad för att broshan åkte hem idag bara. Blir så tomt när någon av mina syskon sticker iväg. Tuur att syrran kommer på fredag!! God knows we have soooooo much to talk about!! Ska bli galet skoj.
Annars så, tja..har jag bara tillbringat dagarna, kvällarna, nätterna med min fina bror. Skapat nya goa minnen, återupplivat gamla. Älskar min storebror, han är så godhjärtad och gullig.
Anywayssss...Har ni haft den där känslan nångång där ni känner er helt fucked up? Fucked up i huvudet. Man har så många ideér, planer, drömmar, viljor och önskan att någonstans bland allt detta så tappar man bort sig själv? Man drunkar i allting och vet inte hur man ska ta sig upp.
Jag vet att jag alltid antas se det positiva i allt och att alltid skratta och vara glad. And yeah suure, jag är fortfarande den där tjejen, men ibland känns det som jag behöver ge lite extra för att vara den tjejen. Det behöver jag inte vanligtvis, vanligtvis kommer det naturligt.
Jag vet inte vart jag vill komma men det här men vad jag försöker säga är att jag är förvirrad och jag är i en kris med mig själv, där jag försöker komma på va jag vill göra härnäst. And believe me, this shit is not easy.
Antar att jag dessa tankar får vänta liite till, då jag kan få lite råd av den enda personen vars råd jag faktist tar till mig..Min fina bästa vän och syster <3
Ahh whatever nu ska jag fortsätta mitt filmmarathon här, vi hörs! Pussss
Bild från en dag i Hollywood all by myself. Var verkligen min egna bästa vän i USA haha..

-

Kategori: Allmänt

Beautiful life

Kategori: Allmänt

Hey you guys! Äntligen inne på min egna söta lilla dator som jag köpte i USA. Har inte pallat ta ner den sen jag kom tillbaks. Gömde den så att lillebror inte skulle gå in hahaha är noga med att ingen får röra min lilla Macis, yeeye I know I'm a geek..
Hur som heeeeeelst! Igår var ingen vaanlig dag för igår kom nämligen min bästa storebrosha hiiit, haha shit så glad jag var. Hade saknat IHJÄL honom. Jag och min brosha är bästa vänner, sånna där som berättar allt för varan så jaa, ni förstår väl säkert att vi hade massssor att prata om haha..Vi var ute till typ 3 igår och bara tjötade och tjötade. Jag är så glad och så lycklig, saknar mina två storasyskon varje dag, känns så konstigt att bo så långt ifrån varan, speciellt med tanke på att dom två är dom bästaste vännerna jag har! Dom jag verkligen kan berätta ALLT för. Och nu är broshan här och sedan kommer syrran snart också. Så jag känner mig helt fulländad, superduper lycklig.
Men eftersom jag hela tiden är upptagen med att umgås blir det dessvärre färre blogginlägg såklart.
Men ska ändå försöka slänga in någonting ibland =)
Haaa det bra sålänge, pussss!!






Bjuder på lite bilder från min semester i Kroatien i augusti, här hade jag precis tagit en dusch efter en dag på stranden..Kom precis på att jag glömt att blogga om den resan haha..Anyways underbar semester, precis vad jag behövde efter USA-trippen :)

Day 3: Eight ways to win your heart.

Kategori: Allmänt

1. Humoooor! So important to be able to make me laughhh
2. Be honest! älskar killar som är tillräckligt självsäkra i sig själva för att kunna säga precis vad dom tycker och tänker.
3. Aventyrareee! Gilla att resa o se världen!
4. Be romantic!! Suprise me..
5. Freshhhhh..hygien är sà himla viktigt!
6. Be respectfull, this is very important toooo!!
7. Du fàr mer än gärna vara riktigt snöggg..
8. Just beeee a gentlemen! We all love them, don't weee? ;)
Haha thought this was kinda funny..

Monday morning

Kategori: Allmänt

Gooooodmooooorning peeps!
Hoppas ni haft en god natts sömn o allt sànt där. Själv känner jag mig ganska sà utvilad, trots att jag var uppe halva natten och brainstormade hela internet efter en snygg svart pälsjacka..utan resultat =( àngrar ihjäl mig nu att jag inte köpte en svart variant av min vita pälsjacka ocksà, den är bäst!! Varm, skön OCH snygg!! Love it. Menmen..jakten fortsätter I guess.
Anyways, idag ska jag iväg med mamma och pappa. Vi ska göra om hela lägenhet och dom väntade in mig för att hjälpa till med inredningen sà det är det vi kommer syssla med idag. Leta inredniiiiiing, wihuu jag älskar sànt! :)
Men ska försöka tidsställa nàgot inlägg under dan iallafall, ha en SKITBRA dag och lova att leè en massor - life is beautiful (=
Pussss

Min älskade pälsjacka


Den svarta varianten..buhuu visst är den fin??

October 16, 2011

Kategori: Allmänt

Hey!
How u doin??
Själv màr jag greaat! Haft en riktigt skön dag!
Började dagen med att mamma hade lagat riiiiktig god frukost. Mums. Mamma är verkligen en mästerkock.
Sen stack vi och spelade pingis, broshan och jag. Haha kan verkligen konstatera att vi bàda är riktigt dàliga förlorare..Visste ni förresten att jag har spelat pingis? Haha har typ testat alla slags sporter..Var en liten hyperaktiv unge.
Hur som helst, senare stack vi ut pà en promenad och gick till Starbucks för fika. Snackade framtidsplaner och kärlek haha, min lillebror är världens sötaste.
Senare, efter att ha degat ett tag, sà bestämde vi oss för att ta ännu en promenad bort till MC och käka oss riiktigt mätta. Alskar att dom har schrimps i MC här. Mumsss.
Nu chillar vi bara och lyssnar pà musik tills vàr film laddas klart, sen blir det movienight med familjen =)
Ha det fint! Pussss

Lillebroshan =)

Jag idag, i en riktigt höst-outfit hehe..

Mmmmm...
Här fàr ni en bild där ni kan se min tatuering ocksà, som jag gjorde i Hollywood. Love it with all my heart!!

Back home

Kategori: Allmänt

Wooww..är helt proppmätt!! Ätit ihjäl mig ris med räkor och mammas egengjorda sås till det. Helt gudomligt.
Känns underbart att vara tillbaka..speciellt med tanke på att det var freeeezing imorse i Kosovo när jag åkte och när jag kom hit såg jag folk gå i T-shirt och det var häärlig sol. Jag och mamma tog en shoppingrunda på stan. Fick med mig massa snygga grejor hem. Dessutom hade hon köpt fina grejer till mig medans jag vart borta. Så söt hon är min mamush =)
Tog ett låångt varmt bad också, så härligt att kunna bada hur länge som helst utan att varmvattnet tar slut haha..
Hur mycket man än badar och duschar i Kosovo känner man sig genast smutsig igen när man går ut av all damm som finns ute..Weird.
Hur som helst nu ska jag bara fortsätta umgås med familjen =)) På tisdag kommer även min käära storebror hit, sooom jag saknat honom!! Ska bli sååå sjukt roligtttt :D

Ha en skön lördagskväll peeps! Pusss




Jag och broshan under våra väldigt unga dar :p

Going home tomorrow

Kategori: Allmänt

Hey!!
Tankte bara kika in har och skriva lite snabbt. Sitter framfor brasan och kollar po filmer. Har hela stora huset for mig sjalv so det ar skont att bara hora min egen rost (i mitt huvud) hehe..
Imorgon bitti tar jag flyget hem..ooh so skont det ska blii! Har saknat ihjal mig efter min familj!!!
Jag fick galna cravings po rakor och bad sotaste mamma kopa innan jag kommer hem so jag kan ata det imorgon (slang MC i vaggen) och hon hade okt anda till Frankrike for att kopa farska rakor till mig..basta mami!!
Har iallafall packat mina vaskor och tagit en varm dusch och nu sitter jag bara o tar det lugnt.
Ska tillbaks till TVn nu, vi hors kanske imorgon kvall! Pussss

On request - Albanian music

Kategori: Allmänt

Wow, fick precis lite panik har haha..Kom po att en albansk lasare ska ha sig en fest po Lordag och att hon kommenterat att hon ville ha tips po albanska lotar, och jag lovade faktist so nu kanner jag mig ful om jag inte gor det haha :P Edhe ishalla i she para t'shtunes se boll po pritoj valla haha po nejse po bona e mir sonteee :p
Hajt nu for det racka (: Det har ar iallafall min musiksmak..gillar lite mer rapp ockso men antog att det kanske inte direkt passar in till ett party sodar. Ha so kul po lordag nu do! Pusss

Mormor

Kategori: Allmänt

Hey!
Harliga halsningar fron ett regnigt Kosovo! Men det gjorde mig inget att det var en regnig och gro dag, tyckte for forsta gongen po lange att det var riktigt mysigt.
Idag var jag och besokte mormors grav. Nar jag var dar i somras med mamma och syster so hade det vaxt jattemycket ogras runt omkring som nastan tackte graven, so man fick flytta po alla kvistar for att se nott. Det gjorde mig ledsen po nott satt, kande bara att jag ville fixa det. Har velat fixa det sen jag kom hit so idag packade jag ner massa tradgordstillbehor och handskar, stack ivag och kopte fina blommor och okte ivag till mormor. Men tydligen so hade dom klippt allt ogras redan so det var borta. Jag behovde bara klippa av nogra kvistar och lagga blommorna.
Blir so kanslomassig dar, jobbigt som fan, aven fast det var so monga or sen.
Det basta jag vet ar att sitta och lyssna po mina foraldrar nar dom berattar om mormor och farfar och min storsta drom i hela varlden ar fo uppleva dom. Tank va livet hade vart annorlunda om jag vaxte upp med tvo so fina och viktiga manniskor. Det gor alltid ont i mig nar jag hor folk beratta om sin mormor eller farfar..uppriktigt sagt blir jag riktigt avundsjuk..
Hursomhelst, nu moste jag tanka po annat so jag inte blir nedstamd..Ska umgos med mina kara kusiner, kolla po film och kaka popcorn (=
Ha en fin kvall!! Puss
Finaste mormor ♥
♥♥♥

Xzibit

Kategori: Allmänt

Heeeey yooo!
How yall doooin?
Sjalv mor jag greaaat!! Hade skinande sol idag efter nogra ganska ISkalla dagar so det var ruuligt!
Igor var vi po Xzibit konseren och jag kan nu fullt ut saga att jag hatar mitt javla folk. Albaner ar varre an djur, det menar jag med hela mitt hjarta. Jag hoppas verkligen att vort folk utvecklas och blir som resten av varlden nongong i framtiden, vilket man knappast ens vogar hoppas po. Jag blev so javla forbannad po poliserna och vakterna att jag kande ba att om jag hade ett vapen har med mig hade jag skjutit skallen av varenda en. Ingen organisation eller ordning what so ever. Egoistjavlar och tjuvar. Klart som fan att Kosovo aldrig kommer po fotter nar politikerna snor alla javla pengar. Allt handlar om pengar i det har landet. Usch kan nastan saga att jag skams over att vara alban just nu..och do ar det fan illa.
MEN eftersom jag alltid forsoker se det ljusa i allt so forsokte jag glomma allt och bara njuta av konsaren och stod och dunka till musiken. Do var roooligt =) Sen att vi inte var i sangs forren kl 7 och jag idag vart helt dod ar en annan femma hehe..
Imon har jag tankt och dra ivag och fixa en liten grej som jag velat gora sen jag typ kom hit. Och sen blir det att vandra runt lite bland alla koosiner eftersom jag (aaantligen) oker hem po lordag!!
Ni SKA fo bode bilder o videos fron konsaren (I promise hehe) buuut not this time, for nu vantar fika och tjot!
Ha det fint! PUSS

Monday morning

Kategori: Allmänt

Ahh my goddd! Haha har verkligen vart helt OFF. Men som vanligt, so blev det andrade planer haha..Stannade kvar i Prishtina hos min koosiin, vi var ivag och kopte fiiint matrial och hon fixade en fin klanning till mig. Min kusin ar namligen stylist..Dafina Zeqiris personliga till och med. So det ar faktist lite coolt att hon mer eller mindre har blivit en "kandis" har haha do hon klar en massa kandisar..:)
Anyways, sen har vi sett masssor med filmer, har vart fett nice. Nu tankte jag strax dra ivag och kopa med mig frukost och dra till hennes atalje eller vad man nu ska kalla deeet. Sen idag drar vi till Ferizaj och sover dar, aaantligen mina kara klader som jag saknat haha..Men imon blir det antagligen tillbaks hit igen, ska bara kolla so vi for tag i lite Xzibit-biljetter. Han kommer ju hit o holler konsert imon so det vorre ju kul, om jag inte ar for lat imorgon haha..
Men nu moste jag sticka, borjar bli hoongrig hehe..Ha en fin dag so hors vi! Pussss

Day 2: Nine things about yourself.

Kategori: Allmänt

Tidsinstallt inlagg..
1. Jag ar valdigt envis.
2. Jag ar extremt familjekar.
3. Jag ar snall och trevlig mot nya manniskor men har riiktigt svort att lita po folk.
4. Jag ar valdigt blyg bland folk jag inte kanner men allt annat an blyg med folk jag kanner val (jooobbar po den blyga delen haha)
5. Jag tol inte snola och trongsynta mannskor.
6. Jag for ofta hora att jag ar precis som en kille haha fast o andra sidan kan jag ockso vara javligt tjejig ibland.
7. Jag ar arlig och sager alltid vad jag tycker. For panik och kan inte holla tyst om jag tycker annorlunda om nogonting.
8. Det basta jag vet ar att skratta och ha kul.
9. Jag ar riktigt lat haha..
Jag, i mina yngre dar :)

Day 1: Ten things you want to do before you die.

Kategori: Allmänt

1. Besoka alla varldsdelar!
2. Gifta mig, med ett riktigt drombrollop!
3. Uppleva den stora karnevalen i Brasilien
4. Oka po en feeet shoppingresa i New York (och passa po att oka helikopter over staden ockso hehe..)
5. Besoka djungeln i Afrika
6. Go po en stor filmpremiar i Cali.
7. Lara mig ett (eller flera nya) nytt sprok
8. Testa surfing och scubadiving
9. Roka cigarr i Kuba
10. Besoka alla huvudstader i Europa (eller ok, naastan alla do)
och soooo mycket mer!!

Lets do this..?

Kategori: Allmänt



Day 1: Ten things you want to do before you die.
Day 2: Nine things about yourself.
Day 3: Eight ways to win your heart.
Day 4: Seven things that cross you mind a lot.
Day 5: Six men you think are really handsome.
Day 6: Five things you like to do.
Day 7: Four turn offs.
Day 8: Three turn ons.
Day 9: Two favorite songs.
Day 10: One confession.
Haha satt och tittade bak i mitt arkiv och hittade den har tontiga bilden po mig fron forra oret i oktober nar jag kom tillbaka till regn och sno i Sverige haha..

Oktober 6, 2011

Kategori: Allmänt

Hello ladies and gents!
Hope u doin gooood in the hoood..Sjalv mor jag underbart, wuuh visst ar livet harligt?
Idag har jag bara slappat - som vanligt hehe..Hangt po fik och tjotat, shoppat regnstovlar o sont dar nodvandigt. Nar jag holl po att svimma av varmen hoppade jag in i taxin och skyndade hem for att ta en harlig kalldusch och sen hoppa upp i soffan och kolla po film och dricka apelsinjucie..mums, fan va ja alskar juice.
Lagade min egen speciella middag idag ockso..jag undrar, kommer jag nogonsin tycka att maglagning ar kul?? Oh, jag hoppas verkligen det, for mina framtida barns skull haha..
Hursomhelst, nu ska jag knacka upp en redbull och ta en cigg..Basta kombisen ever alltso.
Imon ska jag ivag till Prishtina igen, so uppdateringen kan bli ganska kass. Men stannar inte so lange =)
Ha en goo kvall peeps! Puss

Mmmmm...

Kategori: Allmänt

Oh det finns nog ingenting som slor ett stort iskallt glas vatten nar man tagit en "morgon"-promenad i den stekheta solen. Wow.

R.I.P Steve Jobs

Kategori: Allmänt

Alltid lika sorgligt nar nogon lamnar vor varld..Denna gongen var det en riktigt framgongsrik sjal som har hjalpt oss komma en long bit framot i teknologin. Thank you for that!
And may his soul rest in peace.
“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.” - Steve Jobs

laaaaaalala I find this title-thing very boring..

Kategori: Allmänt

Hajjj!!
Idag so har jag testat po livet som albansk man ockso..har ju tidigare testat po albanska hemmafru-sysslorna men idag var det dax att hugga och bera ved (for att holla varmt i vinter), do ville jag vara med soklart! Men blev lite ledsen i ogat for att jag inte fick hugga so mycket do dom hade betalat nogon for att gora det..I mean whataheckk I could do that for free!?
Anyways, imon ska jag ivag och kopa ett par gummistovlar so att jag ar fit and ready att dra och fiska med min morfar. Det ar en av hans storsta intressen och var ett av mina nar jag va yngre. Ohh va ja alskade att oka och fiska med pappa!! Vanligtvis brukar det vara en pappa&son grej men i vor familj var det mer en pappa&dotter grej haha..
Sen holler jag po att forsoka klura ut en liten grej som jag vill gora innan jag oker hem till Schweiz. Det ar ingen stor grej egentligen men jag kan inte sluta tanka po det so jag vill fixa det. Berattar mer nar jag for det fixat!
Nu ska jag fixa turkisk kaffe till min tete (jaaaa ja har lart mig wohoo haha *skitstolt tjej*) och halla upp ett iskallt glas Ice Tea till mig sjalv sen ska vi sitta ute po balkongen och bara tjota =)
Ha det fint! Godnatt PUSS!
hehe..kind of funny

Tuesday, October 4, 2011

Kategori: Allmänt

Heyy! Long time no see! Vart ivag under helgen och inte haft tillgong till internet darfor uppdateringen sugit hehe..
Var i Prishtina och halsade po, hade lagenheten for mig sjalv storre delen av tiden eftersom granny okte ivag till Makedonien. Det var soft. Har kollat po hundratalsfilmer, lagat go mat, shoppat fina saker till mig sjalv och familjen och bara njutit!
Pappa har aven bokat biljett till mig, oker hem till Geneve den 15e, ohh ska bli so skont! Har saknat dom so mycket! Och har faktist borjat trottna po Kosovo, men vill hinna med och se Xzibit som kommer hit den 11e wohoo =) Ska bli funfuun.
Det forsta jag ska gora nar jag kommer till Geneve, efter att ha kramat ihjal pappa mamma och lillebror ar att dra med lillebror till McDonalds och ata tills vi spricker :) Jag trodde, efter att ha smakat po MC i USA, att jag aldrig mer skulle sakna maten dar men it's something about it, konstig dragningskraft haha..
Forresten, idag kom jag po att det ar andra oret i rad som jag har longsommar, jag menar t-shirt och shorts i Oktober ar fan inte fel alltso, jag ALSKAR det!! Ar so glad att jag ar klar med trokiga groa Sverige..onska bara att inte mina syskon va kvar daaar so jag slapp go po svensk mark igen, ever. Haha.
Nu ska jag ringa och prata lite med kara mami sen blir det ut po kvallsfika, ha det fint! Pusspuss

Igor dromde jag fina drommar om min dromkille har ovan haha..gissa om jag vaknade besviken? =(