Gona

Sunday

Kategori: Allmänt

Hello guys! How u doin?
Den här helgen har jag tillåtit mig själv att drömma mig bort, att leva i en annan värld, långt bort härifrån. Allting är så fint där, där är jag lycklig. Åh va jag älskar att titta på film. Imorgon är det tillbaka till verkligheten vilket känns mindre roligt. Längtar redan till helgen! Långhelg..Har ingen skola på fredagar den här terminen så jag har långhelg varje helg och jag kan tala om för er att det är jääävligt gött!

Imorgon väntar mig en riiiktigt lång dag! 08.00-16.20 säger mitt schema..mitt fucking schema -_- haha menmen får väl vara liiite tacksam att jag har väärldens håltimme efter lunch..
ahkej nu har jag slut på text..ska in och boka lite lektioner, läsa lite religion inför provet på onsdag sen ska jag försöka sleepa..godnatt! puss


Bunny ♥

Kategori: Allmänt

Just because you don't show it to the world doesn't mean you don't feel it inside. I don't like to expose my feelings to the whole internet so I prefer dealing with my feelings when I'm alone..
One month today..still can't believe it, it feels like you're still there, you are at home singing or baking cupcakes..when I really think of where you are I get an awful feeling inside of my body..This isn't right, shouln't be this way..what a terrible world.
I will always love you my dear and you and your family will always be on my mind ♥

Tråkig onsdag

Kategori: Allmänt

Gud vilken äcklig dag med äckligt väder och äcklig trötthet. Fyfan, idag var en sån där dag som man helst ville ligga under täcket hela dagen. Och så scrollar man ner i min blogg och läser att man ska vara positiv haha. Funkar ju såklart inte alltid som ni säkert märkt hehe..Nä men idag var verkligen en jooobbig dag, man lämnar hemmet med nyplattat hår, fresh make up, god doft och torra varma kläder och kommer till skolan med blött hår, blött ansikte med röd näsa och helt nerfrysd (och våt) från topp till tå..Inte kul, trött som fan var jag också..
Men humöret vände när det var dax för körlektion, har inte kört på ett braa tag pga många anledningar så jag var riktigt nervös att jag hade glömt grejor osv men köra bil är verkligen som att lära sig cykla, once u got it u don't forget it :p
Shopping påvägen hem höll humöret uppe även efter lektionen haha..Nu ska jag inte shoppa mer fram tills London!! För där ska ja fan gå losssssss hihi =)
När jag kom hem decka jag i någon timme sen blev det favo-mat muuums, nu har jag precis ätit jordgubbar med grädde sen ska ja ta mig ett vaaarmt bad..Badar typ varje dag nuförtiden, så hiiiimla skönt, älskar det haha..
Sen blir det teori och religion plugg :)
Pusshej

Okej försökte få till en bild på den här bärbara datorn men ja hittar fan inte vart man trycker upp den grejen för o ta kort..så ni får väl helt enkelt nöja er med en random..


Sökte "Rolig bild" på google och här får ni första bilden som kom upp..hehe min humor

Positive

Kategori: Allmänt

Idag är humöret uppe!!! Vet ni varför? Jo för att idag är det exakt 4 månader kvar!!!!!! Tiiiiill *trumvirvel* STUDENTEN :D
Fyfan va gött..med tanke på allt roligt som väntar innan dess så kommer nog 4 månader bara flyyyyga iväg wohooo :D
Fan va glad jag är haha..efter London måste vi iväg till Stockholm för daa big möte (för skolan i USA, det börjar närma siiiig)!..och då kan man ju passa på att testa på Sthlms nattliv också hihi :p

Försöker se på livet så positivt som möjligt, jag försöker koppla bort allt negativt och tänka att everything happens for a reason..lättare så, lättare för mig iallafall. Jag mår så mycket bättre av att tänka så för då kan jag försöka gå vidare med mitt liv och ha roligt utan att få skuldkänslor..
För borsett från det tragiska som hänt så är jag riktigt lycklig just nu, ni vet när man mår bra inombords, när allt faller på sin plats och man känner sig starkare än någonsin. Känslan av att känna att man kan göra ALLT är oslagbar..att känna att man kan lyckas med vad man vill.. jag önskar alla fick känna på den känslan. Underbar känsla.
Man ska verkligen ta vara på livet, tänk på vad du VILL göra, inte vad du absolut inte vill göra!
Visst, jag brukar ofta säga att jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja bo kvar i Göteborg när jag är typ 25 och har ett jobb och går till typ Norstan efter jobbet för och shoppa nått i sketna Gina, usch jag får rysningar i kroppen av tanken bara. Men man ska inte fokusera på det, utan istället fokusera på vad du VILL göra. Men inte drömma dig bort alltför mycket och bara sitta hemma och tänka att du vill det ena och det andra utan du SKA göra det ena och det andra.
Jag ska flytta iväg till Los Angeles, jag ska bli transporterad till bra universitet efter collage, jag ska ta både bachelor's och master's degree, jag ska ha ett trivsamt och välbetald jobb som jag älskar, jag ska resa runt i världen, jag ska alltid ha det bra ekonomiskt när jag är utbildad, jag ska kunna stanna i USA om jag vill det osv..
Positiva tankar, that's it. Jag har själv märkt att saker och ting blir positiva if u keep your mind that way! Så ta mitt tips and stay positive =)




B&J

Kategori: Allmänt


Dear Ben & Jerry..Thanks for making life easier..höhö =)

Min helg

Kategori: Allmänt

Tja! Vad händer? Här händer inte så mycket, ska strax sätta igång med plugget bara.
Har haft en vääldigt rolig helg. Tara sov här i helgen och i fredags var det fredagsmys på stan haha..Med Shabbu & Nina. Satte oss i olika fik och tjötade ihjäl oss, avslutade kvällen med food mumsimums haha..Väääldigt skrattfylld kväll, spec efter min lilla dramatiska incident där ute HAHA.
I fredags var vi ute, drack drinkar och tjötade. Samma gäng. Skrattade som fan gjorde vi som vanligt. HAHAHA vem släcker lamporna i en clubb? HAHAAH ja dör så barnsliga. Vi blev helt hyperaktiva och när vi mötte upp våra kära faggots Moe & Amme (HAHA) så rann tårarna av skratt. Lyckad helg helt enkelt.
Kommande helg har vi planerat utgång, både tjejerna och killarna är sugna på att gå ut och skaka stan så dt ska bli skoj =)
Igår var det en riktigt mysdag. Låg och tittade film på älskade mjuka soffa, körde brottning på sängen och skrattade konstakt i en timma i sträck HAHA och kände att jag mådde riktigt gött!
Idag var det skola. Vaknade 6.30 och kände mig riktigt stolt över att jag hade vaknat när jag gick där ute i mörkret, så går jag på vagnen och min ipod slockna och så var min dag förstörd!! Bland det värsta ja vet när dt händer!!!!!! Fuck va irriterande haha, o guuud va tråkigt det är att höra va alla människor babblar om i vagnen, totalt ointressant..Iallafall, när jag kommer till skolan så är lektionen inställd och jag börjar istället typ 3 timmar senare, woaahh snacka om dålig start på dagen haha..Menmen eftersom jag har kära Aminisen och Tinisen i skolan så kan man ju självklart inte va arg. Skratt skratt o skratt som vanligt haha. Åt thai idag och det var RIKTIGT GOTT! Fan har hänt med mig? Börjat äta på persisk restaurang, på paprika och nu thai!? This is SO not me..haha
Aja ikväll skulle vi ju se Snabba Cash klockan 9 men det var vi tvunga att flytta på eftersom jag har prov i affärsjuridik imorgon, tråååk.
Nu blir det en snabbdusch sen plugg. Pusshej


Här har ni lite bilder från helgen, de flesta från i lördags. Typ en från i fredags..












Svar på tal

Kategori: Allmänt

Hej babes!
Ville bara säga TUSEN TACK för alla underbara kommentarer, fan va ni är söta, jag blir verkligen rörd när jag läser!! Skönt att veta att det är fler som tycker som jag..
Men för att svara på dig Antoneta så måste jag säga att jag förstår helt och hållet vad du menar. Helt ärligt så håller jag faktist med dig!
Jag är inte så duktig på att uttrycka mig och jag vet att det lätt kan låta som att jag menar alla albaner när jag skriver min text, och jag vet att även fast vi albaner är ett väldigt kärleksfullt och socialt folk så är vi inte så omtyckta här i Sverige och att när vi albaner trycker ner varandra så ger det andra rätten att också trycka ner på oss. MEN då kanske jag också måste tillägga att jag inte träffat många albaner alls!
Om det vorre så att jag växt upp med albaner runt omkring mig och haft dom här åsikterna så skulle det vara en annan femma. Men jag har aldrig växt upp med albaner, jag har haft kanske 3-4 stycken albaner som gått i samma skola, som jag typ aldrig pratat med och dessutom har jag typ ingen släkt/kusiner i Sverige.
Så i min text utgår jag från dom albaner jag har träffat under mina (inte så många) år. Jag vill absolut inte ge er icke-albaner en bild av att alla albaner är sånna och att det finns 1 på miljonen som är normal för så är det ju självklart inte. När jag är i Kosovo har jag ju stor släkt och massa albanska vänner och även fast dom tänker lite mer annorlunda i Kosovo så är dom flesta precis som jag och har samma åsikter. Speciellt min närmare släkt, dom har mer eller mindre samma tankesätt som vi även fast dom faktist bor där nere.
Jag gillar att umgås med dom albanerna där nere (eftersom det är dom enda albanerna jag umgås med), dom är riktigt sköna och lätta att umgås med. Så jag vill VERKLGEN INTE att ni ska få den där dåliga bilden av albaner för det vorre synd, för det är klart det finns albaner som är idioter där ute men då finns det trippelt så många albaner som är normala, goda människor.
Hope you get my point hehe =)

Från och med nu tänkte jag att vi lägger dom starka åsikterna åt sidan ett litet tag så kanske jag ska börja med lite vanliga inlägg igen, eller?

I never gave anyone a reason to hate me. They just create their own little drama of pure insecurity..

Kategori: Allmänt

VARNING FÖR LÅÅÅNGT INLÄGG!

Egentligen bodde jag skita i detta jag ska ta upp nu eftersom jag vet att allt sånna ointelligenta människor säger SKRIKER avundsjuka. Men eftersom jag är så jäkla trött på alla dessa jävla bönder som ska snacka så mycket skit så tar jag upp det ändå.
Jag är stolt alban, skulle inte vilja ha något annat hemland än det jag har och alla som känner mig vet det mycket väl. MEN sen att jag inte umgås med albaner har sina egna orsaker. Jag klickar inte med en enda albansk tjej! Nästan alla jag träffat har varit så omatchande med min personlighet, jag vill vara mig själv med mina vänner. Jag ska kunna erkänna mina brister för mina vänner inte tävla om vem som är bäst och det är precis så det är med dom flesta albanska tjejer. Sen vet jag att dom flesta albanska tjejer hatar mig just för det, jag kan tänka mig att dom tror att jag tycker jag är bättre än dom men så är det inte, jag önskar att jag hade massa albanska vänner, klart det skulle va kul men olyckligtvis har jag ju inte träffat någon jag trivs med. De albanska killar jag känner är riktigt sköna, just för att jag kan va mig själv med dom för att jag vet att dom har bilden av mig som bara kompis. Finns annars jävligt sliskiga albanska killar också som leker vänner men försöker ändå stöta på en och sen när man inte vill går dom och hittar på massa falska rykten. Jag vet hur dom flesta albaner fungerar men mina kompisar, de känner jag mig säker med för jag vet att dom ALDRIG ens skulle försöka göra något. Samma med alla mina andra killkompisar, jag har en sån relation till där jag kan lita på dom. Jag skäms aldrig för dom, är lika mycket mig själv med dom som med mina närmaste tjejvänner..Jag ser ingen skillnad på killarna och tjejerna i min närmasta vänkrets, varför ska man göra det? Varför ska jag inte kunna hänga med mina killkompisar utan att någon alban i något hörn ska öppna sin stora käft och komma med påståenden?

Det var någon stackars bonde som kommenterade min blogg om att hon skulle skämts om hon var mina föräldrar för att jag på varje bild har antingen alkohol eller står med en kille. Alltså fattar ni själva hur sjukt det låter? Sen när min mamma skrev ett svar till henne så förstår (SJÄLVKLART) inte puckot innebörden av svaret ändå utan börja snacka om att jag "horar" mig och att mamma ska fråga sig vad hon är för mamma för att jag får gå ut o festa och för att jag får dricka och att vi aldrig kommer kunna bli svenskar hur mycket vi än vill. OCH ATT DET INTE ÄR KONSTIGT ATT MORD OCH VÅLDTÄCKTER SKER NÄR MAN ÄR UTE HALVA NATTEN!!!!!
SNÄLLAAAAA hahaha det är skrattretande alltså. Horar mig? För att jag har friheten att gå ut och ha kul med mina kompisar? Och vadå inte konstigt att det sker mord och våldtäckter? Ditt jävla pucko sen när är det offrets fel att den blir våldtagen eller mördad??? Psykopaterna som gör sånt kan göra det vare sig det är dag eller natt! Ibland hatar jag albaner, ibland blir jag så irriterad att det inte finns, men sen dyker det upp en o annan kommentar där andra albaner delar mina åsikter och då får jag hoppet tillbaka om att det faktist finns albaner som verkligen lever i 2010-talet!
Jag har aldrig någonsin kysst eller gjort någonting annat med någon främling ute på klubb. Jag har aldrig blivit för full när jag vart ute. Jag har aldrig bråkat när jag varit ute. Jag har alltid haft skitkul och jag har alltid sms-kontakt med mamma när jag är ute. Hon är alltid vaken tills jag kommer hem, eller tills jag ringer henne och säger att jag är framme om jag sover borta. Jag har nog världens oroligaste mamma och blir därför stolt över mamma när hon vågar släppa iväg mig på olika ställen jag vill gå till för jag vet att mamma alltid tänker på det värsta som kan hända och att hon sitter hemma och oroar sig och inte kan sova ett blund när jag inte är hemma.
Min mamma är min bästa vän, jag berättar allt för henne. Att du undrade vad jag har för mamma som låter mig dricka när jag var under 18 så ska jag berätta för dig att jag har en mamma som litar på mig! Jag dricker hellre när mamma vet än att göra det i smyg. Om mamma skulle förbjudit mig så skulle jag antagligen gjort det ändå, för det är sånt ungdomar gör, så det är bättre att mamma vet att jag gör det. Dessutom vet mamma hur jag är, jag vet hur mycket jag dricker och jag vet när det räcker för min del. Jag skulle inte på något sätt kunna önska mig en bättre mamma, mamma är den starkaste personen jag känner till. Så mycket hon gått igenom, så mycket hon har offrat, jag kan inte ens föreställa mig hur det kan ha varit för henne. Jag har världens bästa mamma. Finns ingen annan på denna jord som jag älskar som henne, hon är mitt allt och utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till så varför ska inte den personen jag älskar allra mest även vara min bästa vän och veta vad som pågår i mitt liv?

Sen har jag ju min älskade pappa också, pappa är den som lugnar ner mamma när hon får panik och blir allt för orolig. Pappa har stor förståelse för att man vill gå ut och festa och ha massa vänner (killar som tjejer). Han har varit där själv och vet hur det är, så oftast om jag vill göra någonting så ringer jag bara och frågar pappa och jag vet att han alltid säger ja, och att jag förtjänar allt för att jag är så duktig.

Svenskar är det sista vi försöker vara, vi anpassar oss inte efter NÅGON utan vi utgår från våra egna principer och moral. Vi har våra egna tankesätt och anpassar oss inte för varken albaner, svenskar eller någon annan. Vi är oss själva och åsikter kommer inte från landet man kommer ifrån utan från individen.

Jag är så glad att jag har så underbara föräldrar som har uppfostrat mig och mina syskon så bra. Jag har alltid tagit mycket plats hemma med mina åsiker, drömmar, fantasier och ideér och även fast vi kan skämta till det och de skrattar åt mig ibland så respekterar dom alltid vad jag har att säga, dom behandlar inte mig som ett litet barn eller ignonerar vad jag har att säga. Jag har alltid fått säga vad jag tycker och gjort vad jag velat göra vilket har gjort mig till den person jag är idag, även i vänkretsen tar jag mycket plats för att jag är en pratglad person med massa åsikter och jag tycker det är bra att jag utvecklats till en så säker person. Till största del tack vare min familj såklart.
Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att aldrig få gå ut, att aldrig få säga vad jag tycker, att aldrig få ha killkompisar, att ha en brosha som bestämer över mig, att aldrig få gå ut och dansa, dricka och roa mig med mina vänner. Hemskt är det och jag förstår avundsjukan dessa människor har för att dom såklart också vill ha friheten och de vill också leva sitt liv på sitt sätt men det BLIR INTE BÄTTRE UTAV ATT HACKA PÅ ANDRA!
Jag lovar er, det blir inte bättre. På vilket sätt skulle det bli bättre? Jag tar aldrig åt mig av era kommentarer, jag blir bara stoltare och nöjdare över vilket underbart liv jag har! Dessutom växer mitt, redan så stora, självförtroende ännu mer. Och jag tror inte det är det ni är ute efter, ni vill krossa mig och få mig att må dåligt, men eftersom det aldrig kommer att hända så kan ni lika gärna spara eran tid. Sluta vara såna jäkla bitterf*ttor bara för att jag älskar mitt liv och ni hatar erat, gör någonting åt saken istället!




















(HAHA)


















Så himla roligt vi har tillsammans! Jag har verkligen världens bästa vänner, älskar er så mycket allihopa ♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

     
Hello you. Känns som det var länge sen ni fick se mitt tryne så då tog jag lite kort precis för jag antog att ni måste ju såklart ha saknat det, HAHA.
Idag hade jag en riktigt bra eftermiddag. Mötte upp Nina i stan, vi skulle på jakt haha. Stötte på ShabShab (Shabbu & Shabnam) dt va lääängesen, roligt roligt. Sen såg vi en vandrande filur gå helt själv i stan, så vi var såklart tvunga och hoppa på henne. "GÖR ALDRIG SÅ IGEN!!" Haha Itman my love. Sen blev vi 3 stycken som var på jakt. Hittade någonting uuuunderbart så det pirrade i hela magen av tanken!! Wohoo får hoppas på att resten är lika pepp som jag och Nina bara..då jääävlar!! Ska strax kläcka ideén för mami också och se vad hon säger..(Mami, du vet att jag älskar dig mest mest mest va? HAHA)
Efter det var Nina tvungen och gå iväg så vi tog en lååååång-fika och låååång-promenad HAHA och kom hem för typ en timme sen..Inte kul att komma hem!! Varför? Jo för att mitt rum ser ut som en misslyckad lekstuga!!!!!! Gaaah allt ligger helt huller om buller och det har sett ut så i en vecka nu men jag oooorkar verkligen INTE plocka upp mina grejer..haha fyfan jag blir bara latare och latare. Mamma försökte med att ge mig utegångsförbud tills jag fixar mitt rum men det funkade ju sådär..(MEN JAG LOVAR MAMMA jag ska fixa det) HAHAHA jag är så sorglig va..
Nej nu ska jag ta mig en dusch och titta på min kära televizioon tills mina bönor loggar in på msn så vi kan hypa lite. Pusshej

Random

Kategori: Allmänt

Har tråkigt och verkligen ingenting att skriva om..så dt får bli en lista.

Dagens humör: Glad som vanligt men en oooerhörd längtan!
Dagens mående: Bara bra
Dagens borde: Sova sova sova
Dagens frisyr: Hög hästsvans
Dagens klädsel: Leggins, tunnika, kofta
Dagens planer: Polisen, skola, handla med mamsen, hem och nu ska jag strax ta mig ett bad sen blir det movie
Dagens vill ha: SOMMAR
Dagens längtan: Resa resa resa ivääääg
Dagens fundering: Såg någonting som jag helst inte skulle vilja sett idag..
Dagens beroende: Choklad
Dagens tråkigaste: Jääättetrött
Dagens tidning: Sofis mode
Dagens låt: Rihanna - Rude boy (ÄLSKA)

-

Kategori: Allmänt

Besviken. Men helt ärligt så förvånar ingenting mig längre..You only have yourself to trust. Tur att jag har så underbara vänner iallafall ♥

Grattis broshan!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa storebror 20 år!! Fyfan tjugo år..stoooring haha..Äntligen har jag fri tillgång till systemet nääär jag vill hihihi..GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Broder OCH bästa vän! Vi kan alltid prata om aaaallt med varan och det är riktigt skön!
Och förlåt att jag flippar över när du skämtar om att du bestämmer över mig hahaha men du vet ju själv jag och mina aggressioner..
Iallafall, älskar dig sjuuukt mycket Geti!! Pusssss


Haha stuuupfull brothaaa

-

Kategori: Allmänt

Drömde en underbar dröm inatt. Du var med. Så fin, så underbar. Jag älskar dig ♥

...

Kategori: Allmänt

Jag vill inte bli påmind. Jag vill inte gå utanför dörren för att se hur dystert det är ute i Hjällbo. Jag vill inte föreställa mig hur hennes familj har det. Jag vill inte logga in på facebook för att se massa bilder. Jag vill inte logga in på msn och heta/läsa någonting sånt om henne. Jag vill inte få en klump i magen såfort det knackar på dörren eller ringer i luren. Jag vill inte bli uppringd av varken reportrar eller polisen. Jag vill inte gå till minnesplatsen. Jag vill inte prata om det. Jag vill inte läsa tidingar. Jag vill inte gå på begravningen på fredag.

Men det spelar ingen roll, det som har hänt har hänt och det är sånna här grejer jag måste handskas med nu, hur jobbigt det än är. Önskar ingenting hellre att vi slapp allt det här, att det här inte skulle behövas för att hon fortfarande var vid livet. Men livet måste gå vidare, vissa grejer måste göras och vi måste vara starka nu. Jag måste ignonera klumpen i magen som inte vill försvinna. Ibland mår jag så bra men sen slår det mig vad som har hänt och det känns som allt blir svart. Sånt här bodde inte behöva hända, aldrig.
Ta hand om er, jag älskar er. Ha det bra ♥


Gaaaammal bild, från våra fjortis-tider haha..Itman, jag och Nanny ♥

Finally!

Kategori: Allmänt

ääääntligen är dagen här, som jag väntat o väntat. är superglad och förväntansfull just nu. men också jääävligt jääävligt trött, alltså inte varit såhär trött på jääävligt länge. Kan ju bero på att jag vart i skolan idag, uusch för skolan..men idag var det ändå kul, skrattade ihjäääl mig hela dagen, humöret var liksom bara på topp av någon anledning haha. Jaja nu ska jag hoppa in o ta ett bad så jag kan ta på mig mina nya supersköna pyjamisar sen..imorgon blir syrran 25 år wuhuuu, skulle inte ge henne mer än 21 menmen här blir man gammal! ÄNTLIGEN kan jag följa med ut o fira hennee yeeeeay haha, men det får bli nästa helg =)
tjolahoppsanhejsandejsan heeeeeeeeeeejdå

Myyyyyys. Jag...

Kategori: Allmänt

0-44c0562a1b50ecbdb21ee00e2074043f.png

Kolla varifrån!

Myyyyyys. Jag mår bra i magen. Haha. Puss

jätteonödigt faktist

Kategori: Allmänt

fannnnnnnnnnnn va braa hihihohohohhahahahehehehe nu ska jag ligga o titta film o sedan somna me ett big smile på läpparna!! Undra hur sjukt det skulle sett ut..hahaha ighu får sån bild framför, en sovande människa me sånt big läbbigt smile..HAHAHAAH herregud va vrickat...YOOOOOOO FREAKKKKKY LITTLE THÄÄÄÄNG. hhohoho e hyper som vanligt, imon ska bli kuuuul, hey frölunda HAHAHA tara............blääääääää ja TROOOOOR ja behöver sömn yes sir ja trorrrr. masssa planer har planerats och fyfaaaaaaan va it feel göööd. skulle sticka till helsingborg o gömma mig från the cops today men sen min klocka påminde mig att ja inte hade tiiiiid o rymma...HAHHHHHHHHAHHA ja har inget liv. for real alltså. jajajaaja iallafall, blir väl hbg nån helg snart, ja vill testa staden förstååårni. Funderar även starkt på att planera in den jäkla sthlm-resan som jag tjötat om så jävla länge. VARFÖR ÄR INTE MINA VÄNNER HYPADE NÄR DET GÄLLER HUVUDSTADEN????? Jag vill säga "STOCKHOLM" o höra alla säga "KOM VI GÅR O BOKAR NU NU NU"..menmenmenmenemne drömma kan man ju alltid..får la ta o slääääääpa med dom till biljettbokningen. eller så åker vi bil bara, lätt som en plätt som en nkehrwrjw. men mamma är den oroliga typen som inte litar på vädret..och inte på våra kära vänner som precis tagit körkort för den delen heller höhö..

förresten, min framtida man ska va en sån där som e på allt jag säger. om ja vaknar mitt i natten en vardags kväll och väcker honom o säger EY VI DRAR TILL AFRIKA IMON DÅ!?!? så ska han le sitt charmiga smile så sen säga "vi e dääääär älskling" hahahahaha. när jag tänker efter så e dt ju typ som en killversion av itman..aa precis, jag vill gifta mig med Itmans killversion..HAHA fan va roligt ändå..tänk han heter Itgirl HAHAHAA ey hejdå

Tara's b-day!

Kategori: Allmänt

skrev värsta inlägget, men sen radera ja för ja orka inte. festa igår, firade Tara min älskling som fyller år idag, GRATTISSSSSSS, ÄLSKAR DIG! 90% albaner o dt va helt rätt för ja hade skitkul, albaner är dom skönaste människorna ever, tycker JAG. sov borta ikväll så kom hem för typ några timmar sen, promenad med Mirna & Emina. Dumt gjort då det tog 1 timma för mig att återhämta mig efteråt pga kylan. Tog ett varm bad och fixade håret, ska klä på mig sen kommer Tara över. Vi ska se gryyys, inte grus utan gryyys hahaha.
Livet är gött. Efter att ha insett en sak idag så känns livet ännu mer gött. & så räknar jag ner dagarna..faaan va kul vi ska ha. Pusshej

Bilder kommer när jag fått tag på min kamera och kommentarer svaras på när jag hinner.


Tara, jag och Nina på min födelsedag.

Jag vill..

Kategori: Allmänt

Jag vill ha värme. Jag vill ha sommar. Jag vill ha korta shorts. Jag vill ha glass. Jag vill bli brun och fin. Jag vill ha sandaler. Jag vill ha snygga partyklänningar till bara ben. Jag vill ha äckligt höga skor. Jag vill ha goa drinkar. Jag vill ha strand. Jag vill ha fina bikinis. Jag vill shoppa. Jag vill ligga och titta på stjärnorna en hel kväll. Jag vill dansa tills fötterna säger stopp. Jag vill ta ett nattdop. Jag vill bli kär. Jag vill hålla hand. Jag vill äta jordgubbar i solen. Jag vill skratta konstant. Jag vill vara med mina älskade. Jag vill göra vilda saker. Jag vill utmana mig själv. Jag vill sitta runt en brasa på stranden och dra roliga skämt. Jag vill spela kort. Jag vill titta ut över havet. Jag vill sitta på ett berg och titta på solnedgången. Jag vill promenera längst stranden. Jag vill bli full som ett as. Jag vill sova i en stor mjuk säng tills jag blir väckt av att solen skiner in. Jag vill köra jage i en utomhuspool. Jag vill spela paintball utomhus. Jag vill hoppa från höga höjder och bota min höjdskräck. Jag vill dofta Ralph Lauren HOT. Jag vill skriva våra namn i sanden. Jag vill läsa en bra bok som får mig att tänka till. Jag vill äta massor med choklad. Jag vill äventyra. Jag vill bryta kontakten med alla onödiga människor runt omkring mig. Jag vill se världen. Jag vill vinna massa pengar. Jag vill ta massa kort. Jag vill fly från internet-världen. Jag vill uttrota alla onda människor. Jag vill skratta åt patetiska människor. Jag vill ha färgglada kläder. Jag vill lyssna på hög musik vart jag än går. Jag vill gå på vilda fester. Jag vill bada i regnet. Jag vill känna vinden mot mitt hår när jag kör en cab i hög fart. Jag vill bära snygga solisar. Jag vill bränna upp allt gammalt skolskit som man inte behöver längre. Jag vill höra fina kärleksdikter. Jag vill skåla för framgång. Jag vill vara med i massa roliga tävlingar. Jag vill gå på konsärer. Jag vill utöka min sko-samling. Jag vill förväxlas med en rockstjärna. Jag vill njuta. Jag vill leva livet.

Helst utav allt vill jag att allt utspelar sig någon annanstans. Inte Sverige. Långt härifrån. L.A kanske?
Det är mycket jag vill men det är sån jag är, jag nöjer mig inte med halv bra. Antingen så har jag det allt eller ingenting alls och vill jag ha någonting så ser jag till o få det.
Trots tragiska händelser på vägen så älskar jag livet något så oerhört. Det är den bästa gåvan man kan få ju. Ett helt liv som du kan leva precis som du vill (om du har tur förstås)..
Vad glad jag blir att jag har sådana fantastiska förutsättningar. Även fast jag klagar på Sverige så är jag ändå himla tacksam, det är ju såklart stor skillnad på hur jag har det nu och hur det hade vart om jag växte upp i Kosovo. Så tacksam är jag allt men jag ska inte ljuga, jag tycker ju att det är förfärligt tråkigt här, känns som att ingenting händer och att ingen riktigt vågar sticka ut och verkligen vara sig själv. Men nu ska vi inte dra alla över en kam, eller in fact så ska vi inte prata om det överhuvudtaget!

Vet ni..dom här dagarna har jag ibland känt att jag skäms. Jag skäms för att jag ler och skrattar. Det känns som att det är FEL, jag får inte vara glad. Det är fel att vara glad. Men jag kan inte rå för det. Alltså ibland är jag riktigt dålig på att uttrycka mig men vad jag menar är att när Nancy lämnade världen, jag har nog aldrig varit så ledsen, arg och frustrerad. Det är det hemskaste som hänt mig. Det har avlidit släkt och folk man känner till innan men aldrig någon så nära, därför tog det här riktigt hårt på mig. MEN det fick mig även att uppskatta livet så himla mycket. Det öppnade upp mina ögon och jag har fått en lite annorlunda syn på världen och livet. Händelsen har vidgat mina vyer så att säga. Det är därför jag kan le och skratta, för att jag vet att vi måste ta vara på livet. Det kanske låter klychigt att säga att gud ville ha tillbaka sin ängel osv men jag har en känsla av att det är sant. Alltså att hon hörde hemma där uppe, att vi liksom fick låna henne för ett tag..Det känns bra att tänka så. För när jag skäms över att jag mår bra och är lycklig bara för att jag bodde vara olycklig och längst ner i botten helt hjälplös så tänker jag så. Positivt ni vet. Försöker se det från det ljusa sidan. Jag vet förstås att det egentligen är riktigt svårt och jag är förvånad över mig själv att jag lyckas vända på saker och ting på det här sättet. Men jag är även stolt. Stolt över att jag upptäckt en riktigt bra egenskap hos mig själv.

Det blev en himla massa text men det är just därför jag har min blogg, för att kunna uttrycka mig. Jag vill verkligen tacka för era gulliga och stöttande kommentarer. Även fast dom flesta av er är, för mig, helt okända människor så ska ni veta att det uppskattas väldigt mycket! Ni är bäst ♥


Diggar låten.

Questions and Answers

Kategori: Allmänt

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

 "Kunna ta med dom vart som helst i fantasin med något så.."

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

 Min garderobsdörr

3. Vad var det senaste du såg på tv?

 MTV..massa musik var det imorse

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

 Bodde väl vara typ 20.30 nu kanske? 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

 Ingenting, förutom musiken jag har på är det knäpptyst

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

 För en halvtimme sen ungefär, var påväg hem från stan

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

 Facbook

8. Vad har du på dig?

 Svart body och mörkblå leggins

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

 Ja! Haha drömmer alltid ganska freaky drömmar som jag helst inte skriver ner i bloggen, ni måste tro jag är sjuk eller nått haha

10. När skrattade du senast?

 Nyss, eller aa för typ 10 min sen när jag fick ett väldigt virrigt samtal av en vän

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

 Ingenting, väntar fortfarande på att någon ska komma och sätta upp mina USA-tavlor..

12. Har du sett något konstigt på sistone?

 Ja, jag är alltid den som får syn på konstigt skit haha

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

 Den var helt okej

14. Vilken var den senaste film du såg?

 Epic Movie (Jag har riktigt torr humor men den här filmen var bara FÖR mkt..men visst skratta jag till ibland ändå haha)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

 Frågan är väl vad jag INTE skulle köpa? Skulle betalat av skolan i USA för mig och It, köpt hus till oss där, rest runt i världen med vänner som en dåre (och antagligen köpa lägenheter/hus runt om i världen) , shoppat som fan, köpt whatever my family wants, skicka massa pengar till släktingar i Kosovo, investera en massor så jag aldrig mer behöver jobba hihi :p

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

 Jag kan vara jääävligt blyg. Alltså folk jag känner tror aldrig att jag kan vara blyg nångång då jag är helt galen med folk jag känner men jag kan bli SJUKT blyg ibland alltså. Dessutom är jag inte alls så social som folk kanske tror att jag är, jag tjötar på som fan, men jag är inte sån person som går fram och minglar med folk eller typ är sådär..aa typ social helt enkelt haha..

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

 Jag skulle vilja ha en någorlunda rättvis värld..eller typ, att Jag får styr världen så jag gör fred och allt jag vill göra...HAHAHA

18. Tycker du om att dansa?

 Älskar att gå ut o dansa!

19. George Bush?

 I'm not a hater!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

 Leona och Vanessa gillar jag. Leo, Leonel, Adrian gillar jag till pojkar..fan nu när jag får frågan ställd så kommer jag inte på fler bra..

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

 Överväga? Jag ska fan lätt bo utomlands!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

 "Fan va grym du är! Du har verkligen levt ditt liv till fullo. Nu kan du få ta över min plats som Gud, snygging!"

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Ehm..I don't give. Den som vill kan la svara?

Film-mys med gänget :D

Kategori: Allmänt

Sitter med gänget i mitt rum och ska precis sätta på en riktigt fet film. Killarna har köpt med sig julmust (HAHA) och annat gott så det ska bli ruuuligt. Skönt o få sig ett gott skratt för en omväxling! Hörs senare, pusshej!

3 januari

Kategori: Allmänt

Vanligtvis är jag en ensamvarg. Jag gillar att vara ensam i mitt rum och bara chilla själv så. Trivs helt enkelt med mitt eget sällskap. Men nu har det plötsligt blivit jobbigt att vara ensam. För det är när jag är ensam som tankarna dyker upp, det är då jag blir påmind om det tragiska som hänt och det är då tårarna börjar rinna. Fuck va detta är jobbigt..
När jag är med mina kompisar så kopplas det bort från hjärnan för en stund. Vi vill inte alltid prata om det som hänt för vi vet att dt inte blir bättre av att vi mår skit. Jag är så glad att jag har er, jag vet att jag inte säger det ofta (blir väl mest på fyllan då man blir extra känslig) men jag älskar er verkligen något så innerligt mycket. Ni betyder mer för mig än ni någonsin kan ana. Tack för att ni finns där, tack för att ni ALLTID lyckas få mig på bra humör.

Till någonting helt annat. Har fått mail från några läsare med personligare frågor och jag tänkte ta o svara här. Jag har inte den här bloggen för att hitta kärleken. Jag uppskattar att ni gillar min blogg men jag är verkligen inte intresserad. Jag har sett vad kärlek kan göra med folk och jag vill inte ha något sånt. Missförstå mig inte, jag tycker att kärlek är jättefint och jag är själv kär i kärleken men JUST NU i mina ögon så är dom flesta killar likadana. Om jag ska vara ärlig så har jag tappat hoppet om de flesta killar, känns som att alla är svin som ljuger och är otrogna. Låter nog jätte negativ och omogen nu men jag VET såklart att det finns helt underbara killar där ute, jag har bara inte fått träffa dom ännu. Och inte vill jag göra det på ett tag heller, jag klarar mig så bra så. Har inte tid för tonårsförälskelser.
Fan va dyster text det blev, måste bero på att jag är på riktigt dåligt humör..får sluta blogga när jag är på det här humöret fan haha..ska ta o sätta på en komedi-film nu. Godnatt

2010

Kategori: Allmänt

Då var det nya året här. 2010. Året vi var sååå taggade inför. Året då så himla mycket händer för oss. Men jag ser inga leénden. Istället är det en stor sorg som ligger över oss..Men som ni kanske vet så är jag en positiv människa och jag försöker verkligen alltid hitta det ljusa i det mörka, det fina i det fula osv. Men det är svårt, svårt att skratta och spela som allt är okej när det inte är det.
Men jag försöker verkligen. Efter att ha varit och hälsat på hennes familj och haft hennes bror på besök så är det svårare att inte tänka på det, att se dom så förstörda..det är hemskt.
Men hennes tid var inne och gud ville ha tillbaka sin ängel, så försöker jag tänka. Ödet. Jag tror väldigt mycket på ödet. Därför försöker jag låta bli att tänka "Varför hade jag festen?", "Varför höll jag inte koll på när hon gick iväg?", "Varför gick jag inte fram fler gånger under kvällen och frågade hur hon mådde?". Sånt tär på en och jag vet att jag inte kunde gjort någonting som kunde rädda hennes liv. Allt är skrivet.

Well..vad jag längtar mest till just nu är att flytta från den här hålan! 7 månader kvar tills vi tar planet härifrån..Ska bli så skönt ni förstår inte hur glad jag är att vi ska dra.
Och om lite mer än en månad så får vi komma iväg för ett litet tag också åtminstone. London i 2 veckor ska bli skönt.

När sånt här händer så är det verkligen ett wake up-call för oss alla. Att man inte ska ta varandra för givet och verkligen uppskatta varandra.
Jag har inga löjliga nyårslöften om att äta nyttigt och börja träna, jag känner att det finns viktigare saker i livet än sånna smågrejor.
Mina nyårslöften är att ta vara på livet, uppskatta mina nära och kära, visa kärlek, inte ta någon för givet, vara tacksam för allt jag har, ha roligt, kämpa för det jag vill ha, inte bry mig om skitsnack osv. Livet är faktist ganska kort, varför inte utnyttja det till max? Varför slösa det på massa onödigt skitsnack? Nej jag orkar inte med sånt, nytt år, nya tag. Jag ska hålla mig fokuserad på allt det goda livet har att erbjuda.
Nu ska jag ringa en speciell vän som alltid får mig och bli glad på livet ♥
Godnatt!