Gona

Om jag kunde drömma

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Okej, jag är helt förälskad..nej, jag har inte sett ett par nya skor som jag trànar efter! Utan jag är faktist kär i Edward! Jaja ja vet, alla är ju det, men det här är annorlunda faktist! När jag sàg filmen tyckte jag inte alls han var snygg, trots att han hade that babyface som jag älskar (dà menar jag förstàs babylen hud med starka manliga drag) fast nu när jag läste den första boken sà blev jag helt förtrollad!! Herregud att man faktist kan bli kär i en karaktär haha! Jag lovar, ja kunde inte sluta tänka pà honom idag..började läsa boken igàr pà morgonen och blev självklart klar samma dag, jag gick varken till stranden eller pà shopping trots att det var stràlande väder, jag var fastklämd i sängen med min bok..Jag älskar att det stàr en kommentar pà baksidan av boken där man varnas för beroendeframkallning, sà jävla sant!
Ja sà nu màste jag ju självklart ladda ner och se Twilight igen, denna gàngen lär den ju vara tusen gànger bättre!

Eftersom 3an och 4an inte hade kommit ut pà svenska i pocketformat när jag var i Sverige kunde jag bara köpa 1an och 2an vilket känns väldigt sorgligt nu med tanke pà att jag inte kan hàlla fingrarna borta fràn den andra boken och jag är inte hemma förräns om typ 3 veckor!!! Sis, om du har vägarna förbi stan sà bara màààste du köpa dom tvà sista böckerna pà svenska i pocket och självklart ta med dom när du kommer hit pà Màndaaag :)

Sà, för att komma tillbaks till själva ämnet hehe..Edward, den perfekte killen or what? Jag älskar när han retas med Bella, sà himla gulligt. Jag älskar när han blir sàdär svartsjuk och jag ääälskar när han säger till Bella pà telefon "Det känns som om du tog med dig min ena halva när du gick iväg" and she's like "Kom och hämta din halva dà?" gosh sà söta haha!

Jaja nog om kärlek och sànt trams nu, strax kommer ett inlägg upp om vad jag haft för mig..



I just love it here!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Heej o hààà!!
Sorry för dàlig uppdate men jag har helt enkelt  inte pallat! Plus att vàra tvà bärbara dator har pajat sà det är bara pappas jobbdator som är kvar och den kollar han efter som sin lilla älskling hahaha ingen fàr förstöra den sà jag och broshan har satt oss här nere pà ett internetcafè istället, det blir en snabbis bara, vi ska strax vidare pà vàra nattliga äventyr, fjärde kvällen i rad nu som vi gàr ut och chillar om nätterna, förrigàr gick vi till och med till ett uteställe med massa housemusik, helt oväntat vi skulle bara ut och sätta oss vid dom legendariska klipporna och dricka o tjöta men sà gick vi in o festa sà helt spontant haha..Igàr satt vi vid stranden pà klipporna till typ 3 och tjöta huvudet av varan hahaha sà himla kul..
Annars sà har jag shoppat ett par ruskigt snygga skor med massa nitar fràn Zara och sà en sexig skinnväst som jag ska sätta massa nitar pà..I like!

Okej nu glomde jag var jag skulle skriva haha..vi är iallafall klara här, ska bort till stranden nu och köpa öl & smirnoff o bara softa röven av oss hehe..Saknar Itman gaaaaalet mycket! Mina andra babes ocksà sàklart..
Broshan sitter och pratar med Petros pà telefon nu, när han e klar ska jag ta och ringa upp my hiiiitman to catch up lite förfäään ;D

Det gàr inte svara pà kommentarer här tyvärr sà det fàr bli en annan dag!
Förresten skön kommentar jag fick där av min "hemliga beundrare" hahaha who are u man?? chill snubbe(?) verkar du va iallafall, det är ju en bra början iallafall hahaha..

Puss pà er babes!

My day

Kategori: Shopping

Vila. Bad. Skönaste ansiktsmasken nàgonsin (Hot Vanilla). Manikyr & Pedikyr. Film. Läsa bok. Deep house. Frisk luft. Ice tea i stora mängder. Vattenpipa. Fashion TV. Telefonsamtal med min älskade Gime, vad jag saknat henne! Skvaller och massa skratt.
Imorgon har jag lust att shoppa!

Pà tal om shopping, här är mina nya converse..



Love them!

Nu: Filmmys med familjen :)

Back in Genève

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Blir lite mer bilder än text idag, pallar ej skriva är ganska död haha..
Vaknade 6(!) var framme här runt halv 12 pà dagen, taxi hem, dusch, Mäci SàKLART! hem och sova ruset av mig, titta pà filmen Half Baked som var sjuukt rolig, rekomenderar starkt. Gick ut pà promenad och satt vid klipporna och tjöta i flera timmar. Hem och umgàs med familjen, mat. När klockan närma sig midnatt gick jag och broshan ut pà ännu en promenad, det var riktigt trevligt, vi hade en massa to catch up. Kom hem för en timme sen ungefär.
























en sàn bàt vill jag haaaa!!



Nu ska jag och brodern titta film igen. Hade saknat pappsen och broshan mer än jag trodde. Nu är det bara du som fattas Alb! Saknar dig som fan!
Godnatt!

Present

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09



Min lille gullige kusin(morbrors son)/gudson fyllde ju or den 10 juli men jag har inte hunnit traffa honom sen dess so nu ner jag drar tillbaka till Ferizaj so ska ha fo min fina present..


Kolla vilken sot outfit jag haffade till honom po Zara i Schweiz! Hur gullig? Love it..

Shopping in Prishtina

Kategori: Shopping

Sorry att det tog son tid, men efter duschen sprang jag upp till frisoren och fick mitt hor fonat, varfor gora sodant sjalv ner det kostar typ 50 spann?


Sohar blev resultatet :)


Jag hade turen med mig igor, haffade dom tvo sista smo amerikanska flaggorna i butiken..en till mig och en till dig Itman!


Och so en varsin sont her halsband till mig och It ockso!


Alskar flatade armband!

 
En jatteharlig klanning, syns dock inte so bra men det ar alltso en urring der framme..

so himla skon, bara axlar och underbara farger till den fina brennan :)

Sooo mycket finare i verkligheten, och so en bar axel ockso, himla snyggt!

Ett par riktigt snygga svarta pumps!
Gillar egentligen inte pumps, tanker alltid po dom der fula fron dinsko med typ 5cm klack som hela Sveriges befolkning verkar ha, ush, hatar dom..so himla fula! Forknippar dom alltid med pumps haha..men so hitta jag dessa snyggingar!
Det var faktist en investering aven fast dom var dyra, jag har ju knappt nogra partyskor till vintern, nastan alla mina ar ju med oppen to :p

Oh

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09



Oh, I miss lying on the beach all day long..
Croatia countdown: 15 days :)

Prishtina

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hello snyggingar! Hur har ni det?
Jag har det helt great! Fast har borjat fo lite panik for att sommarlovet snart ar sluuut..orkar inte med skolan igen..so gor vi in mot hosten och vadret suger och man ska ta bussen varje dag i det ackliga regnet o trangas med massa polhemelever, vakna 7.30 varje dag och ando komma 5 min forsent och fo en strang blick av lararen. Stora arbeten och laxor som man dranks i, eftersom vadret ar sapass doligt so har man inte ens energi till o hitta po nogot, man ar mindreorig so ut o parta ar inget alternativ heller..sen borjar vintern och all slask e framme och tjocka varma vinterjackor, ushh..anda positiva med hosten ar hostmodet, INGENTING annat, men olyckligtvis har man satt shoppingforbjud po sig sjalv (mina vanner och familj tror aldrig att jag kommer klara det men jag ska visa er!!)..och denna vintern kommer ju bli great oavsett vadret (for vi hoppas) eftersom jag och mina vanner blir 18..
Hur det blir med Schweiz vet jag inte..jag har sedan lange informerat familjen om att jag inte tanker oka ner i vinter eftersom jag vill fira min 18arsdag her med mina vanner. Om storasyster & storebror oker ner i vinter so drar jag nog ockso ner efter nyar nogongong i stannar i cirkus en vecka, bara for att traffa pappa o so :)

Yeye nog om det nu, nu ar det iallafall sommar och sommarlov so det ska jag njuta av so gott det gor!
Igor: Sov ut ordentligt! Vaknade ganska sent, gick upp och tog mig en dusch, en stor frukost var serverad och vi ot oss matta sen drog jag ut till stan med Vanessa, blev en riktigt shoppingdag, vi gick runt i 5 timmar..var typ i hela Prishtina haha, fick med mig massa fint som jag faktist tankte visa snart!
Ner vi kom blev det kalldusch, 2 liter iskall dricksvatten fick jag i mig och sen deckade jag i sangen i nogra timmar. Vi skulle egentligen ut och ata men jag var alldeles for trott so V & A fick go och kopa pizza till oss har hemma istallet.
Sen va vi uppe hela natten och hade det supermys!

Idag: Vaknade 9!! Vafan hander haha? Kakat frukost och ska strax hoppa in i duschen, det ar alldeles for varmt att go ut. Tankte dra och bada idag men hinner inte, for om nogra timmar hamtar bilen oss for och dra tillbaks till Ferizaj der jag moste packaaa (FYFAN va ja hatar o packa! Har packat och packat upp sammanlagt 11 gonger den her sommaren, och det blir 6 gonger till!!) for imorgonbitti blir det back to Geneve. Har faktist saknat det! Saknat pappsen som fan ockso! So ska jag fo se storebror ockso, som jag inte sett po mer an en monad..shit haha. Shopping saknar jag soklart ockso hehe..

Nej nu blir duschen sen for ni se da shopping!
Puss!


Haha vid sidan av ett kopcenter i Mitro fanns det strutsar! Hur sjukt!? Haha roligt..forsta gongen jag fick se en struts live iallafall, shit dom ar storre an jag trodde..

Sota katter i fasters tradgord..

Hahaha kolla in hur svart lillebroshan blivit, o so hans vita lor hahaha

Prishtina

Love this, stor for Kosovos sjalvstandighet..alla kan skriva sitt namn po den..

..och mitt namn stor faktist med! Min sota kusin hade skrivit med mitt namn forra oret!



Igor innan vor shoppingrunda

Finns en annan plats mitt namn stor med po, namligen po en gammal mur, den holl po o byggas for typ, over 5 or sedan och jag och min kusin Vanessa gick forbi innan den hade torkat so vi ristade in vora namn..sen skrev nogon nord sitt namn precis under vorat, pucko haha. Coolt iallafall att vora namn stor kvar dar nu, flera or senare..


 

Barbie?

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

I vantan po pizza so gor  ja en son her "rolig" liten testgrej haha..



Hur Barbie är du?

Jag älskar...
( ) Att ha lösnaglar
(x) Att ha långt blondt hår
( ) Ha rosa på mig
(x) Små hundar
( ) Ha söta små accossearer
( ) Hatar att gå runt i bara svart
(x) Body lotion och body butter
(x) Att blogga

Totalt: 4

Jag klarar mig inte utan...
( ) Läppstift, speciellt rosa
( ) Att gå runt utan en spegel i väskan
(x) En kamera
( ) En kille i mitt liv
( ) Smink
(x) Hårinpackningar och balsam varje dag
(x) Rengöringsmedel

Totalt: 3

Jag bär alltid med mig...
( ) Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
( ) En extra tröja om jag behöver byta i stan tex
( ) Tofsar och hårgrejor

Totalt: 0

Jag är...
(x) Perfekt
() Ful

Totalt: 1


Totala summan: 8
Antal:
5 - 10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
11 - 15 Du är på spåret att bli Barbie! Keep going!
16 - 21 Du är en riktig Barbie! Go girl!

TV-team i tradgorn

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Haha fan va roligt. Var ett TV-team her tidigare. Dom skulle intervjua min fasters man, det hender ju dagligen hos dom men det kanns ando ganska coolt for oss som inte ar vana haha. Anledningen till att han ar mer eller mindre kand i Kosovo ar for att han har varit premiärminister i Kosovo tidigare och numera ar han "president" i staden Mitrovica..dom kallar det president i Kosovo men jag tror att det i Sverige kanske skulle kallas guvenor? Jag vet inte men iallafall, TV-teamet var utanfor och han frogade om jag ville vara med po TV haha, har varit det innan, ner jag var liten foljde jag med till en kyrka der nogonting stort hande, visste inte riktigt vad som pogick men det var kalabalik haha. Hade iallafall massa smo inbakade flator i horet och min sota kusin (vanessa, deras dotter) hade smo bollar over hela huvudet haha sota vi var, sandes over hela Kosovo och till och med i USA (dom flesta der var amerikaner). Jag sa forstos nej direkt till o vara med po TV nu haha, att hela Kosovo ska fo se mig i pyjamas, no thanks haha lillebror var iallafall med so ikvall lar vi se tonten po tv-rutan haha..
Juste, Bajram Rexhepi heter fasters man ifall nogon politik-intresserad alban der ute undrar haha..

Annars so satt jag och laste bok och tittade po medans Arber och Vanessa badade i bassangen, sedan blev jag sjukt sugen po o hoppa in och dom tjotade ihjal sig, hoppade i mina bikinis och ner dom sog att jag var povag o hoppa in blev dom overlyckliga haha gullungar, vi log der och badade i flera timmar, asskont! Sen blev det duschen och sen hade dom lagat pite, muuums, gud vad jag saknat min favoritratt!!

Nu busas det i vardagsrummet, ska ivag och joina dom! Ikvall blir det som sagt Prishtina, har tillgong till dator der med so det blir nice! Puss

Croatia!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej bloggen! Allt bra? I hope so :)
Har faktist saknat bloggen..saknat och lagga upp massa bilder och svara po kommentarer, har blivit alldeles for lite sont nu under sommaren, trodde faktist att jag skulle hinna blogga mer menmen..Just nu sitter jag iallafall i fasters hus i Mitrovica. Dom har kopt en liten bassang po tradgorden som lillebror och kusin badar i hela hela tiden haha..Det ar verkligen jattemysigt har! Ska ta massa bilder som ni for se sen :)
Ikvall oker vi tillbaks till Prishtina for och sova der och imorgon ska jag & Vanessa ha en shoppingdag! Vet inte riktigt om jag ska tillbaks till Ferizaj po mondag kvall eller tisdag morgon..po onsdag morgon oker jag iallafall tillbaks till Schweiz. Den 22 juli, efter exakt tvo veckor i Geneve, den 4 augusti, so drar vi till Kroatien! Ja, pappa hade tydligen planerat en resa till oss alla ner dit! Ar so glad, ska bli so himla skoj! Broshan ar ju i Geneve och syrran oker ner 3 augusti so dom ska ju ockso med, yeaay hela familjen samlad, precis som forr! 4 augusti till 14 augusti ar hotellet bokat. 4 dagar efter det blir det back in Sweden, kanns ganska sorgligt, vill inte tillbaks! Saknar mina vanner bara annars skulle jag kunna stanna i flera monader till haha..
Iallafall eftersom vor stora bil ar i Sverige so tankte pappa hyra en stor bil igen (han gjorde i borjan utav sommarn ockso), i tvo veckor ungefar som vi kor ner med till Kroatien (tar typ 5-6 timmar) fast dom hyr tydligen inte ut bilar som ska ner till Kroatien eller Slovenjien :S fattar inte varfor menmen, vet inte hur vi oker ner nu men det loser sig, som vanligt :)


Juste, kom precis po att ja moste ringa och froga pappa vart i Croatia vi ska till haha..sist var vi iallafall i Makarska, uuuunderbar stad!

Nu ska jag umgos! Pusshej!

I'm off to Mitrovica!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Tjoho! Hur mor ni kara lasare? Jag mor underbart men ar lite trott bara, 9 timmars bussresa ar ju inte att rekomendera. Tur att vi bokade en extraplats po bussen so jag kunde stracka ut mina ben nar ja sov, ja avskyr att sova sittande haha..Medans jag log o halvsov so horde jag mamma saga femtioelva gonger till mina kusiner att hon aldrig mer ska resa med buss och vad hon tankte po ner hon boka bussbiljett osv haha..Jag som fick bra med somn derimot tyckte inte att dt var soo farligt hehe..Nar vi kom hem runt 6 so decka ja direkt och vakna inte forrens 12, kakat frukost, duschat och packat upp..Ska strax packa ner igen eftersom jag drar mig till Mitrovica idag. Ska traffa min kara faster o hennes familj o so farmor. Dom bor i Prishtina men dom har ett stort hus i Mitrovica som dom oker till varenda helg so jag drar mig dit nu, sen blir det Prishtina po mondag, yeay ser fram emot shopping hihi..Lillebror foljer ockso med so det blir skoj.
Oker inte forren vid 5 so jag ska forst in till stan en snabbis och shoppa lite..ar sugen po nogot nytt!
Hors senare, har dator i Mitro for bara hoppas po att min sota kusin Vanessa inte trasslat till den bara hehe..

Btw so ar jag superglad och allmant supernojd med livet..just nu kanns allt perfekt och det kanns som allt gor min vag..det ar helt enkelt underbart :) att jag numera ar bruuun och darmed mycket snyggare (haha) gor ju inte saken samre heller ;P

Puss!


Strandpromenad..

Hem till kosovo

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hejhej, hinner inte med so mycket, sitter po hotellets dator, taxin kommer strax och hamtar oss till stationen so vi drar tillbaks till kosovo. svarar po alla kommentarer do! Syrran kommer till geneve den 3 augusti wihuuu e helt glad haha har saknat mina syskon otroligt mycket!! Mina fina vanner ockso for den delen..nu moste ja dra love pussssssss

In Montenegro

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hellooooo babes!
Hur mor ni? Jag mor underbart bortsett fron dom hemska myggbetten jag fott, alltso jag har 8 stycken BARA po handerna!!! Sjukt..ansiktet ska vi inte ens tala om! Och mina ben, nej fyfan stor o kliar mig hela tiden som ett sjukdomsoffer haha..Jo men annars ar det helt underbart och jag ar bruuun hihi..en svensk snubbe (alban fron swed) sitter bredvid mig o glor po allt ja skriver so ja kan lixom inte skriva helt fritt hahaha..pinsamt om han skulle se detta do va hahaha, har minimerat sidan helt minimal hahahaha herregud va lattroad ja e..Jag har massaaa bilder men for lagga in dom ner ja drar tillbaks till kosovo..vilket ja gor typ fredag eller lordag i think? For se hur det blir..men ja borjar trottna lite nu, det ar jatteharligt men ja trottnar snabbt po samma miljoer..har so mycket o berattaaaaaa men for ta det ner ja kmr till kosovo istallet..
Har tappat alla mina krafter! Alltso ja orkar verkligen inte med nogot, gor upp po morgonen kakar frukost drar till stranden och sover i typ flera timmar, badar, sover i flera timmar, ater glass, sover i flera timmar, badar hahahaah..aa typ so..sen hemma blir det duschen sen blir ja heeelt seg, fastan ja inte har energi till o typ rora mig so lyckas ja ando vara uppe hela natterna och skvallra med min kusin, han berattar historier och ja sitter bredvid o blir helt fascinerar o tvartom hahaha..


Saknar mina syskonnnnn o mina vanner..sitter o snackar med itman nu..hon beratta att hon hade varit hos mig med tara & gime o chillat me min brosha o petros innan dom hade okt till schweiz, dom tontarna blev varsta avis ja vill ockso vara med i deras tramserier hahaha..nej men gud saknar dom alla som fan! O sis ja har sooo mycket o beratta!! Det dar po telefon var ingenting hahahaa...som ja sa till mamma, vi har skvaller for en hel monad nu hahahaha..gime, ja ringer dig imorgon forresten!
Nej nu ska ja chatta vidare med mina fina vanner, vi hors! Pusssss

PS. Svarar po kommentarer ner ja oker tillbaks till kosovo!

Nu drar jag till Montenegro!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Okej, igor var definitivt basta kvallen hitills! So sjukt skoj!!! Har massa bilder men ja orkar verkligen inte lagga upp alla, ja vet att min blogg har blivit sjukt trokig men det ar sont som hender ner man e ute o reser tyverr..Nar jag kommer tillbaks so vet ni att ni kommer fo bilder i mangder iallafall..eller nar ja for mer tid helt enkelt..
Ikvall drar jag do iallafall ivag till Montenegro i typ en vecka eller mer, vi har inte bokat returbiljetter an so vi for se hur vi trivs o utgo fron det :) Nu till the bad news, jag tror inte jag kommer kunna blogga medans jag ar dar, ja menar man ar vid havet och allt man gor e ju att bada och sola hela dagarna och go ut och ata middag mot kvallen och sedan party so jag tror knappast jag kommer hinna dra po internetcafe medans jag e der..men you never know, kanske smyger in en stund po ett internetcafe om skriver nogra rader om hur jag har det :)

asch ja legger val in nogra slumpvis do hehe :p









Labi var dar!!



Kommer fler nogon vacker dag I promise hahaha :)
Nu ar iallafall allt packat, ska ivag och kopa mig ett par converse..Love it! Har shoppat en del..ni ska fo de det ockso en vacker dag hehe..
Hors nar vi hors! Love u guys!


Jag kan aldrig lara mig packa smart och det for jag helt enkelt leva med hehe..behover ju ando aldrig bara mina egna vaskor hihi

Brollop!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hoppsan, ja ska tydligen po brollop ikvall! Haha fan va kul det ska bli..dom har placerat ett bord for bara ungdomarna, kanner po mig att det blir en skrattfylld kvall hehehe...puss!

I MISS YOU SO MUCH!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Congratz USA

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09


fabric-flag2.jpg image by markyboy2007

Brollop

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Kort update.
Va ute och parta igor, roligaste kvallen hitills! So himla roligt, ja har bilder men ja hinner inte ta in dom just nu for ja ska precis ivag. Efter att ha varit uppe po dansgolvet o skakat rumpan (avan fast min ryggverk vill doda mig!) so satte vi oss po en uteservering och vrakte i oss pizza. gott!
Imorse var ja tvungen och vakna 9 for o kora runt med bilen, var hemma 12 dodshungrig. Sen okte ja runt till lite olika kusiner och sen kom ja hem o sooov. Bestallde hem pizza o hamburgare for en stund sen och nu har vi precis atit fardigt. Nu ska jag ut po stan och shoppa! Ikvall blir det brollop tydligen haha, nej men brollopet ar imorgon men i kosovo firar man det flera dagar i rad och ikvall kommer alla sitta po deras tradgord med hog musik, dansa och skoja o skratta tills man pissar ner sig. Massa ungdommar ockso so det blir skoj som fan :)
Vi har bokat biljetter till Montenegro (Ulqin) po mondag so det ska bli skoooont!
Ha en underbar kvall ni med! LOVE


PS. ja suger po o svara po kommentarer ja vet men ja ska forsoka svara sofort ja har tid! Don't be mad hehehe..

Party

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Herregud ja e so fucking grym!! Korde anda till Makedonien idag!! Kan ni tanka er?? Till ett annat land for fan!!!! Helt sjalv! Korde 80 kilometer i timmennn, ja e so himla stolt!!! I tunnlar som inte har ljus som i sverige, det var egentligen himla farligt men det ar ju mig vi snackar om har hahaha..fodd med talang som min korlarare sa heheh..
Hinner inte me so mycket nu, maten blev precis klar, e dodshungrig, efter maten blir det fixtrix och ikvall ar det ju fredag so det blir paaarty!
Ha det bra babes! Godnatt

Igorkvallen

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hallo!
Riktig lyckad kvall igor, aven fast jag lyckades gora hol i mina nya fracka tights med ett jakla cigarettbrannmarke..mitt ben sved som in i helvete men det ar val dar alkohol ar ett stort plus haha? Bekim hade tydligen bestallt bord so sjalvklart joinade vi honom der haha , alskar o go ut med mina morbroder her, dom har so jakla mycket respekt her so man behandlas som en drottning vart man an gor haha..Musiken var iallafall gryyym, dansade och skrek gjorde vi soklart haha, dock blev det valdigt lite bilder igen haha..men vort umgange ar inte so fortjust i bilder, alltid bara jag o E som vill ta kort haha..
Jaja kvallen slutade som vanligt at Roni's haha, dar satt vi och drack o so kom det plotsligt pizza som bartenderna hade gott och kopt till oss utan att vi ens bad om det haha? Ja vi hogg iallafall in, dohungriga som vi var haha..

Vaknade inte for so lange sen och har tagit en dusch, ska strax ta po mig sen ska jag ut po stan och ta en fika i solen!
Love :)


Nytt

Kategori: Shopping


Haffade den har gulliga klanning igor :)
Kopte aven en halsduk med USA haha men den orkar jag inte ta kort po nu..

Kolla vilka coola byxor jag sog forresten..

synd att jag inte ar hiphopare haha..

=)

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej!
Körde runt i två timmar idag och jag kan inte säga annat än att jag är stolt! Körde mitt i stan och på motorvägarna (finns inga trafikljus här HAHA) körde 65 km i timmen vilket jag tycker är grymt med tanke på att jag tidigare bara kört i en timme i mitt liv! Jag älskar att gasa, hatar när det går sakta fan haha..
Mamma och lillebror är här nu! Vi sitter hela släkten hos min morfar, vi ska snart äta sen ska vi till min kusin och fixa oss och ikväll ska vi till Mango, dom firar ett år så det blir ett stort party där. Man behöver tydligen en inbjudan till och med men vi är ju VIP's så det blir ju inga problem hahaha..Hoppas ni också har en trevlig kväll! Känns som jag har sä mycket o berätta men orkar verkligen inte sitta här & skriva när det finns så mycket annat o göra..

Godnatt!