Gona

Piercing sugen?

Kategori: Allmänt

Hello babes!
Sitter och pluggar för fullt här så jag hinner inte med någon rolig update, tänkte mer komma med ett roligt erbjudande.
För ett tag sen var jag grymt sugen på att pierca mig, så när jag såg en deal på Groupon där man fick göra valfri piercing till ett värde av 500 spänn för endast 150 kr så slog jag till direkt hehe..Nu är det dessvärre så att jag tappat suget på att göra piercing så jag hoppar det faktiskt. Men tänkte att det vorre synd att bara slänga iväg dealen ifall någon annan kanske ville köra på den. Isåfall kan ni överföra summan jag betalat till mig o så får ni koden =)
Maila mig på min privata mail vid intresse!! (lr kommentera här med er mail) [email protected]
Ha det fint! Possss ❤

Instagram

Kategori: Allmänt

Hello babes!
Jag lever o mår utmärkt! Bloggen känns så komplicerad med massa text o uppladdning av bilder o blablablaa så jag hänger mer på instagram sen ett tag tillbaka, mycket roligare där borta juu! Hehe..anyways, MarigonaK heter jag där ifall ni saknar maj för mycket (= hihi pussssar!

Feelings

Kategori: Allmänt

Jag hatar när man inte kan sova för att man har för mycket tankar i huvudet..så jäkla mycket att man nästan för panikångest.
Jag är vanligtvis en sån där person som varje dag tänker på allt ja har o glädjas åt o försöker se de positiva i allt men ikväll har väl vart tvärtom kan man säga..ush ibland vill jag bara rymma iväg härifrån o från all skit o all negativ energi..o det suger fan att känna så..
O när man mår skit så börjar man tänka på allt annat som man hatar o ja hatar att min familj är så utspridda, att man bor i olika länder o städer..jag saknar när vi var samlade, även fast det nog är bra för relationerna att inte bo hemma nu så saknar jag det något så otroligt..att aldrig behöva känna sig ensam..det ni! Det är väl inget man tänker på när man väl bor hemma men ack så många kvällar man ligger där sen i en tom lägenhet o känner sig ensammast på jorden.
Ja, livet är ju inte alltid så lätt..men då är dt väl bara att torka bort tårarna o ställa sig upp på fötter igen antar ja..Godnatt på er

Monday

Kategori: Allmänt

Hey!
My goood vilken lååång dag. Gick hemifrån vid 9 o var inte hemma igen förrens typ halv 8..när jag kom hem lagade jag mat till mig o broshan sen blev det en lååångdusch och nu hinner ja tyvärr inte med mycket mer för jag tänkte gå o lägga mig..är helt död och måste vakna 7 imon =( åh va ja längtar tills den här månaden är över!
Bloggen hamnar ju som sagt åt sidan så det får helt enkelt va så att ja uppdaterar då o då bara, när ja hinner..precis som de har varit här på senaste haha..Hoppas ni är friska o gladaaa! Pusss ❤❤❤

 

 

-

Kategori: Allmänt

Aaahmen gööött att alla mina inlägg kommit upp här också..great. Får ge det ett nytt försök imorgon..Godnatt! Puss

Sundaaay

Kategori: Allmänt

Hey you guys!
Går väl säkert att klura ut att jag inte orkat med blöggen dom här dagarna.
Brosha med skadad fot resulterar i besök här heela tiden haha så ja har mest hängt med grabbarna här hemma.
Tänkte äntligen ta tummen ur o svaraaa på kommentarer idag också, men inte just nu. Nu tänte jag dra till gymmet efter en mumsig frukost =)
Hörs senare dåå, possss!

Perfect day

Kategori: Allmänt

Perfect daay!
Hade bara tänkt att dra iväg och köpa lite sköna filtar och lite annat fint för vårt nya vardagsrum men så ringde killarna och bjöd över mig på grilllll mmmm ja tackar aldrig nej till grillad mat hihi lovee it! Så de blev till att bara köpa hälften av grejen, dumpa grejerna hemma och sen dra iväg till Arrebarre, där jag fick maten serverad och sen ligga i solen o dega i den underbara hängmattan. Sen blev det promenad o att sitta i solen o när vi tröttna på det stack vi hem o åt jordgubbar o tittade på Family Guy =) riktigt skön dag,,älskar mina vänner, dom är soft att bråka med haha bästa ❤
Nu har jag precis tagit en lång o skön dusch o nu blir det att pyssla om broshan som har skadat foten. Godnatt finisar! Pusspusss