Gona

Underbar helg

Kategori: Allmänt

Heeeeej *zombie-röst*
Fan, ja e heeeeeeelt slut. Sikken underbar helg.
I fredags kom Nina över, vi drack, tjöta och lyssna på musik ett tag sen drog vi in mot stan och mötte upp Shabbu. Började me en drink på Berså där vi även träffa Helena. Sen drog vi vidare för drinkar på Vasastan och till slut hamna vi på Push. Grymt rolig kväll. Efter allt festande gick vi o åt i McDonalds där vi fastna i typ timmar haha. Sen var det tjöt till typ 8 på morgonen och så decka man så skööönt, men sova länge fick man ej göö :(
Var tvungen och ta mig hem för en lång dusch, fix, packa väskan och ta tåget med syrran till Helsingborg.

Första vi gjorde var att åka o äta middag hos Valdets familj, sen stack vi till lägenhet med massa dricka och börja förfesta o fixa oss o annat sköj. Till slut drog vi till albanska festen i Sundspärlan. Gryymt, ja o syrran drack som fan så vi gick runt me värsta smilen och skrattade ihjäl oss hela tiden hahaha. Bästa. Tara var också där med Leo o alla Göteborgs-albanernaaa haha dt va riktigt skoj o träffa alla olika människor man kände där.
Iallafall, när festen tog slut drog vi vidare ut till en nattklubb som hette Tempel. Vi hade riktigt kul och avslutade kvällen med en fet kebabtallrik. När vi gick tillbaks till lägenheten var vi uppe tills på morgonen o hade riktigt riktigt kul hahaha, skrattar nu när ja tänker på det..
Och idag när ja vakna runt ett så fick ja bli klar på en kvart tills bilen skulle va där. Så fort vi hade ätit en stoor frukost på MC så decka jag i bilen tills vi var framme i Götet. Ett långt bad, pite och massa vatten senare mår jag lite bättre. Men jag är SJUKT trött..Ush, behöver verkligen vila nu.
Goood night everibodiiiii hahaha pusss


























I'm out!

Kategori: Allmänt

God kvälllllllll mina damer och herrar!
What's up!?
Själv sitter jag här i min badrock o har precis tagit en lång dusch. Ikväll blir det utgång. All in. Har inte varit ute o festat i Sverige sen studenttiderna så ikväll kör vi COMEBACK!
Nu sitter jag här o väntar på Nina med 1 liter vodka som vill bli uppdryckt (säger man så?) Iallafall. Sen åker vi in mot stan och möter Shabbu som slutar jobbet och ännu senare hänger även Itman på efter sitt jobb. Det ska bli så kul, är riktigt taggad!! Brukar inte va så taggad o festa vid den här årstiden men det känns som sist ja festa var evigheeeter sen..I Kosovo för fan haha..

Igår var btw en riktigt skön dag! Spenderade hela dagen på stan med Itman, Tara, Hani och Johanna. Massa skratt och tjöt as usuall haha.

Men nu är det dax och smörja in mig i VS's Berry Kiss (såå jäävla god ja dör) och föna håret o allt sånt där. SKÅL!






Åhh va ja saknar vår party-resa i London!!!


PS. FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER.

Frågestund!

Kategori: Allmänt

Det var så länge sen så ja tänkte att vi kör med en frågestund nu så väljer jag ut några frågor efter ett tag som jag svarar på!
SO, HIT ME!


Before and after på studenten hehe..TAKE ME BACK!!!!!

PUSSS

Shit happens when I'm bored

Kategori: Allmänt

NU gick det ääntligen att svara på alla era kommentarer!! Vill passa på att tacka er återigen för alla era fina kommentarer och mail. Ni är så himla gulliga. Sitter alltid och ler stort för mig själv när jag läser. En stooor kram till er alla!


Och nuuuu är det dax föööör *trumvirvel* bildregn!! Såhär ser det ut när Gona har tråkigt....HAHAHA om Dave Chapelle hade vart här hade han lätt dratt en "Then..kill yourself!"-kommentar.....


















This is a desperate call for FRIENDS and LOVE..please help me!!! hahahah....PÖSSSSSSS



Bombnedslag

Kategori: Allmänt

Halloj! Wazzzap?
Jag sitter här i mitt katastrofala rum och lyssnar på hög musik och håller på o fixar och klurar på en present hihi..
Mitt rum har varit helt jävla stökigt sen jag kom hem och mamma har tjatat på mig varje dag att jag ska fixa det men jag ORKAR VERKLIGEN INTE. Såfort jag börjar så dyker något roligare upp..Vafan haha..Nä men nu ska jag ge det ett sista försök sen...aaah sen får ja helt enkelt örfila mig själv några gånger så jag kommer tillbaka till verkligheten.
Idag ska jag laga middagen här hemma! Kyckling med pasta o såås, mumma. Så nu får jag sätta fart.

Förövrigt så är farmor tillbaks i Sverige!! Och imon har jag massa ärenden att ta hand om..bl.a söka lägenhet. Blöööh KAN NÅGON GE MIG ETT JOBB? Jag kan inte ens få ihop ett CV för att gå ut o söka ett. Orkar inte, det känns så hopplööööööst.
Haha iallafall, I'm staying POSITIVEEEEEEEEE heheheh..

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Längtar tills på fredaaag! Saknat min babyyyy so badlyyyy..

Rastlös

Kategori: Allmänt

Såhär känner jag mig idag..



Haha. Men nu har jag duschat och luktar godis á la Victoria Secret. Nu ska jag iväg för middag och tisdags-mys! Orkar inte klä upp mig idag, inte någon annan dag för den delen heller. Så tråkigt! Längtar tillbaka till Kosovoooooooooooooooooooooooooooooo. Blöh. Jaja iallafall pussheeeeej =)

Albanska festerna

Kategori: Allmänt

Jag har fått frågan om jag ska på albanska festen i Göteborg på fredag alldeles för ofta nu. Till och med på min mail haha. Så nu kära nyfikna albaner svarar jag här. Nej, jag ska INTE dit.
Det hela var ett missförstånd då jag trodde festen skulle hållas i Gothia Arena i stan och tänkte ja men va kul, kan säkert bli bra men när jag till min fasa såg att festen ska hållas i Frölunda blev jag avskräckt, haha. Det säger ganska mycket om festen liksom, ta inte illa upp alla albaner som ska dit nu men jag ogillar verkligen albanska fester i sånna här ruttna ställen som typ Kortedala, Angered, Frölunda, Uddevalla för jag vet as a fact att det inte blir bra.

MEN däremot så åker jag ner till Malmö på lördag och går på den albanska festen i Helsingborg. DÅ lär det bli skoj. Dessutom ska jag få träffa på massa kusiner i min ålder där (som jag fick reda på nyligen att jag hade, god bless facebook) för första gången så det ska bli roligt som fan.
Kanske jag stöter på Lasermannen också, då ska jag ge han en kram och klapp på axeln och ett "It's never to late to change"-speech. Han verkar verkligen behöva det.

Förövrigt så kommer Nina äääntligen hem på fredag!! Saknat henne såå! (Hon pluggar och bor i Jönköping numera, om ja inte redan berättat det..)
Och så åker våra kära piff och puff (Moner & Arian) till det lutande tornet i Pisa i Italien och kommer tillbaks på torsdag. Så på fredag blir det Halloweeeen-firande =)







Tre random bilder på mig.
1. Vi satt på ett cafe med vackraste utsikten över havet i Kroatien
2. Shopping-kväll i Rijeka, Kroatien
3. I en toalett påväg till Italien

Random

Kategori: Allmänt

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj alla mina kära bloggläsare! Fan va det där låter lame asså haha..
IALLAfall..Hoppas ni mår bra för det gör jag! Gud va skönt det var att bli ompysslad idag! Fick ligga i en skön typ "säng" med ett stort skönt täckte över mig och fick både huvudmassage och ansiktsmassage under behandlingen. Det var så skönt att jag höll på att somna.
Jag tycker det är så jobbigt att göra "hemma-spa" nuförtiden, tyckte verkligen om det förr men nu pallar jag inte fan haha..

Påtal om skönhetsgrejor så lyckades jag paja mina akryl-naglar precis..Nice. Haha nä men hade långa fina vita naglar som på bilderna nedan men så tröttnade jag på den franska manikyren eftersom 1. Alla har det 2. Det känns så porrfilm-aktigt (haha). Så jag målade dom röda och det var skiiitsnyggt men ja tyckte dom var alldeles fööör långa så jag började fila medans jag tittade på TV och jag hade köpt någon special-fil i salongen där jag fixa naglarna så ja visste ju fan inte att dom kortas ner så snabbt haha dessutom lyckades jag göra dom jätterunda så nu är dom inte alls lika fina..blööh..
Fast helt ärligt längtar jag tills dom går av. Fine, det var kul att testa på långa naglar, men det är inte min grej. Jag föredrar korta fräscha naglar. Jag går ju runt som en dåre och tvättar händerna hela tiden eftersom det känns som att långa naglar e ofräscha så t.o.m mina händer har börjat svida nu fan haha..




(nej nej nej jag är inte förlovad)

Och nu känner jag att det här inlägget blev allt för ytligt så changing the subject here.
Det går inte att svara på era kommentarer av någon konstig anledning but I'm still trying!
Annars så jag har inte gjort så mycket idag. Mamma skulle opereras (ingenting allvarligt) så jag, syrran och lillebror trippade runt på stan, shoppa och åt sen köpte vi med oss godis hem och mamma och Bek o alla andra kom hem. 12 pers var vi här ikväll haha. Så roligt med tanke på att jag bara för några dagar sen satt helt ensam i den stora mittensoffan och hade tråk till att bli 12 pers som alla pratar i mun på varan, utan fasters lilla älskling Leah då som inte pratar riktigt ännu då hehe..

Nu är det iallafall lugnt här igen och jag ska sticka till vardagsrummet och umgås med mamsen. Puss!

Iväg på ansiktsbehandling

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Hur mår ni denna soliga måndag? Jag mår underbart! Fast är skittrött..
Hoppade upp imorse och lagade en stooor frukost till mig själv. Mums. Nu kom jag precis ut ur duschen och ska strax upp och föna håret.

Idag har jag bokat in en ansiktsbehandling på Stureplanskliniken. God knows I need it efter alla dessa miljö&väder-byten. Jag har (tack och lov) fin hy och får ganska sällan en finne här och var men efter vaaarje sommar när jag kommer hem får jag några konstiga röda utslag på pannan som klias och det gör mig jävligt irriterad haha..sååå hoppas dom försvinner nu =)

Senare ikväll kanske jag ska iväg på en kurs för ett jobb som jag funderar på att börja med. Det involverar tydligen massa gryma hudvårdsprodukter och bra smink! Låter intressant men får se hur det blir.
Nu måste jag sätta lite fart här nu. Hoppas ni har en fin dag! Njut av solen mina vänner, pusspussss

HAPPY BIRTHDAY DADDY!

Kategori: Allmänt

Graaaaaaaaaaaattis till världens bästa pappa!!


Är upptagen med att umgååååås men jag uppdaterar imon, pusssssssssss

Gotta clean the house!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Hur skönt är det inte att solen lyser in nu på morgonkvisten (jaja jag vet att det inte direkt är morgooon)?



Har maxxat volymen med skön musik och ligger och degar..Ska strax upp o äta frukost sen ska jag städa hela hemmet!! Wow..inte städat något what so ever på typ två månader, och innan dess kanske jag städade 2-3 ggr på 3 månader??? Herregud , va hemsk jag är..iallafall, idag kommer hela familjen hem såå ja, that's why I gotta make it fresh and clean here! Vart ensam hemma i en vecka nu och även fast det varit jävligt skönt (speciellt att sova i mammas stooora skööna dubbelsäng) så är det ensamt i den här stora lägenheten fan haha..

Ikväll vill tydligen hela världen ses men jag banga allt för jag har lovat min bästa lillebror filmkväll! Han va så söt innan jag åkte från Schweiz, han hade skola nästa dag och medans jag höll på fixa allt så försökte han hålla sig vaken för o titta på film mig efter, han ba "nejnej jag kommer inte somna, ja ligger o stirrar på lampan" hahaha o så söt zemra jem, hans ögon va blodröda så jag tvinga stackarn o sova men ikväll blir det riktig fredagsmyyys iallafall =)

BTW. Ni som är som jag, som tycker det är jävligt jobbigt att städa, jag har ett tips till er som jag alltid kör på som gör det hela lite roligare..

1. MUSIK, WHATEVER YOU DOOOO, YOU GOTTA HAVE MUSIC!
2. Kör som en lek med dig själv (haha låter dumt ja vet men läs färdigt!) där du tar tid på dig själv. Eller asså typ ex. kl är 13.00 när du börjar o 13.15 ska toaletterna va klara!
Sen vet jag inte hur rent det egentligen blir men den delen struntar vi i va? hahahaha..
Ja brukar gö detta för jag är jääättteseg, jag sätter mig ner och fastnar framför TVn minst 30 ggr medans ja städar vilket drar ut på det hela jäävligt mkt haha
okej nej nu måste jag fan ta mig bort från datorn....pusssssss svarar på kommentarer senare!!

Snööö!?

Kategori: Allmänt

DET SNÖAR!!!!
NEJ NEJ NEJ DET HÄR ÄR INTE OKEJ!
Ush jag vakna av att solen sken in och så tittar jag ut helt spontant och ser att det ös-snöar om man ens kan säga så haha..blää snacka om att förstöra min dag!!!!!!!
Sitter i min morgonrock och vågar inte ens riktigt ge mig ut i kylan..guuuuuuuud varför kunde du inte placera Sverige liiiite närmare horisonten!?


Såhär ledsen i ögat är jag nu..

och TRÖTTTTTT...


och flummig som vanligt hehe..

Gotta go! Pussss

Back in Sweden.

Kategori: Allmänt

Hej!!
Shit, va längesen! Men det blir ju så när man har fullt upp och träffa alla! Kändes så konstigt att se alla efter typ 4 månader, aldrig varit borta så länge haha..
Har vart uppe till 7 på morgonen varje kväll typ så jag är helt slutkörd. Och ja, självklart har jag redan hunnit tröttna på Sverige. Ush, vilket hemskt väder!! Orkar inte ens gå utanför dörren så alla får komma över istället. Att vistat i sol och värme i 5 månader och sen mötas av detta var..katastrofalt, minst sagt.
Men nu känner jag att det är dax att ta tag i saker och ting iallafall. Har ju fan haft nästan ett halvårs semester, bara chiiiillat. Så jag börjar känna mig rastlös nu. Time to grow up. Skaffa ett jobb o egen lya..

Nu ska jag skriva en lååång 'To do'-list för imorgon och sen titta på TV.
Jag har tyvärr knappt rört kameran sen jag kom hem så det får bli någon random.
Puss på er, ni är så söta att man bara vill krama om er!!!


Ta mig tillbaka, pleaseeeee!? Kroatien 2010...

I'm back

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

I'm back!!
Fan, man saknar verkligen bloggen och alla läsare.
Såå what's new, inte så mycket egentligen förutom att jag bytt destination. Depp men fick äntligen träffa min kära familj igen och dessutom var det vaaaarmt här med så dom legendariska nattpromenaderna har vi inte slutat med än, jag och broshan.
På fredag byter jag destination igen. Till ett sjukt mycket kallare land. Jo, Sverige såklart haha. Känns sådär. Saknar resten av min familj, mina vänner, mitt rum, min säng, kebabtallrik i City Kebab, Thaimat vid min gamla skola, Kyckling och potatis i Tintin, CHIPS MED DIPP(!!!!!!!!), kladdkaka med grädde, KANELBULLAR, hallon/blåbärspaj, mörkt bröd med puck (hmm aa dt va dt ja kom på just nu finns säkert mer haha) men samtidigt så känns dt så trååååk med Sweden. Fassst får se hur ja gör nu till våren.

Nu ska jag dra och titta på lillebrors fotbollsträning, han har lärt sig jättemkt franska, känns så jävla sjukt och höra han göra sina läxor och när vi är ute, hälsa o prata franska med alla sina nya vänner haha. Så söt är han min lille français!

Pusspuss


-----

Kategori: Kosovo 2010

See you when I see you. Take care! Kisss

Happy Birthday Zlatan!

Kategori: Kosovo 2010

Idag fyller min alskling ar. Stort grattttttttttttis!! Du ar best =)