Gona

ITMAN IS BACK!!

Kategori: Allmänt

JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAAAAAAAAAAAD! Jag trodde verkligen att Itman skulle komma hem imorgon, var helt förberedd på det och så ser jag nyss att hon är hemmaaaa!!! Fuck vad jag saknat henne. Hon ska aldrig få åka bort från mig så igen!!! Hahaha sitter och ler nu, hon är så speciell som kan göra mig SÅ himla glad.
Hon ska bara duscha sen vill jag ha henne här hos mig och höra aaaaalltig och så ska hon få höra aaaaallting!
Vi får se va vi hittar på, kanske drar på en återträff lite senare, får se va vi känner för :D
Ha dt bra! Puss

Muuuuuuums

Kategori: Allmänt





Få saker som gör mig lika glad som en gó morbror som kör ända hem för att överraska mig med min ultimata favoritglass!
Tack ♥

This is it

Kategori: Allmänt

Filmen var riiiktigt jävla grym. Hade rysningar heela tiden. Hur kan man vara så jävla bra!? Jag fattar inte, Michael Jackson är verkligen en riktig legend. Och så var han så underbar och snäll. Han är så gulliga mot alla under repetionerna ser man..
Helt klart en "film" (kanske snarare en dokumentär?) värd att se! Speciellt på bio då man verkligen kommer in i det och man känner musiken i hela kroppen.
Spring och se den, den visas endast på bio i två veckor!

Har alltid gillat M.J men nu gillar man honom liksom hundra gånger mer ♥




Efter filmen gick vi en sväng förbi Mäci och åt oss mätta..Känns lite surt nu i efterhand med tanke på att jag tränade så hårt imorse..men äh, livet är till för o njuta!
Jättemysig dag med lillbroshan iallafall :)

This it it

Kategori: Allmänt

Goddagens mina vänner. Va hääänder?
Jag har precis käkat en big underbar lunch!
Var och tränade imorse, kiiiill me..Började med ett afropower-dance pass och så stannade vi kvar på nått slags Ki core-pass eller nått, ett pass med bara fokus på mage! Det var tufft må jag säga haha..
Efter det gick jag iväg och sola en snabbis eftersom jag kände att det verkligen behövdes! Hem och ta en kalldusch och nu sitter jag här mätt & glá. Men jag får inte sitta så länge till för nu ska jag upp och klä på mig och börja göra mig iordning för jag ska bjuda med lillebror på bio! 'This is it' ska vi se såklart :) Han är så glad och har gått runt med sin MJ-tröja i flera timmar nu och frågar mig hela tiden när vi ska gå hehe..

Filmen börjar runt 4 så det blir inte så sent, hörs senare! Puss


Monday and Tuesday

Kategori: Allmänt

I torsdag var vi ju på det där mötet jag berättade om, först gick vi till fritidsgården och därifrån åkte vi med en asskön minibuss till mötet. Vägen hem var ju allt annat än tråkig hahahaha..Jag och Shabbu sjung höögt och fult. Ena sekunden sjöng pajs med andra mobbade hon oss hahaha. När vi frågade vilken låt dom ville höra så envisades Sirre om att vi skulle sjunga "Håll käften" så vi gjorde alla typer av låtar om just "Håll käften" hahaha skitkul verkligen, finns en kort video också som ni kanske får se en vacker dag när jag orkar hehe..
        

Vi ville planera meeera angående Barcelona-tripen så vi bestämde oss för o ta en fika och kolla upp massa boenden :)
Och så fick jag en tidigt inflyttningspresent (till USA u know) från Mirna..hahaha så jävla söt. Tack babe!
  
veeet inte vf mirna och shabbu ser så deppade ut med tanke på vårt samtalsämne!? HAHA
  
  
En grytlapp med USAs flagga, huuur gulligt? Haha <3

Changed planes

Kategori: Allmänt

Okej, ändrade planer! Nina ringde och ville luncha i stan efter sitt jobb så jag åker in istället!

Hörs senare!

ps. fan va coolt att jag kan skriva med så stora bokstäver? va fan tryckte jag på :S hahaha..

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej peeps! Hur är läget? Här är det gött men jag känner mig helt utmattad!
Dagen började med att jag var såå sömnig när mobilen ringde och ville så gärna sova i en timme till men icke sa nicke, jag var uppe och fräscha upp mig, på med träningskläder och en stor frukost. Sen gick jag ner och mötte Mirna så drog vi iväg till Sportlife igen, idag var det pass som gällde - Bodypump. Det värsta jag varit med om haha herregud va jobbigt. Det är skivstång you know så man bär vikter hela tiden, och ibland stepbrädan också. Vi tränade aaaallt! Rygg, mage, ben, bröst, alla delar av armen, axlar - you name it! Efteråt kunde vi knappt stå på benen haha men det var ändå ganska kul, någonting jag kan tänka mig o göra om, det kändes ändå jävligt effektivt.
Imon väntar Afropower-danceee, ska bli spännande o se vad det går ut på (förutom afrikansk dans då hehe..)
Iallafall, när jag kom hem såg jag att jag var ensam hemma så jag hoppade in i duschen och gjorde mig mitt egna hemma-spa här, världens goaste ansiktsmask som luktade guuuudomligt, peeling osv osv..Sen blev det insmörjning och på med nytvättade myskläder. Älskar den här känslan!
Nu ska jag laga ihop en nyttig lunch för jag är dööö-hungrig. Sedan ska jag bara sitta och slappa framför TVn, måla naglarna och läsa tjejtidningar typ..ibland är det bara allt för härligt att vara ensam hemma :)
Senare får vi se vad som händer, hittar säkert på någonting eftersom jag anser att man bodde utnyttja lovet till max hihi. Kaaanske faller det in för mig att jag MÅSTE plugga, we'll see about that..

Senare kommer lite bilder och text av dom 1½dagar jag inte uppdaterat haha..Pusshej!


Jag älskar dig mer än du anar, världens bästa storebror..Vad skulle jag gjort utan dig? <3

Träning och möte..

Kategori: Allmänt

HELLO GUYS! HOW U DOIN? I'M DOIN GREAT! Känner mig fulladdad med energiiiiiii hahaha..
Kom precis ut ur duschen, var på gymmet och pressade hååårt med Mirna hahaha..alltid lika roligt att gymma med Mirna. Först sprang vi nästan till rullbanden bara för att det fanns TVn där (feeeeeeettt) sen tog det tre år för oss att förstå hur dem fungerade, sen gick vi runt och utforska och försöka hitta maskiner för mage och rumpa haha..sen HAHAHA gick Mirna in med huvudet före rakt i en vägg, herre min gud..Ni vet när väggen går neråt (typ som i en vind) aa hon bara gick rakt (helt jävla blind!?) och kaboomm krock med huvudet och med rumpan på golvet hahaha jääätteroligt..
Nu ska jag iallafall klä på mig och äta maaat, mums är SÅÅ hungrig! Senare ska vi iväg till vår gamla fritidsgård där dom ska picka up oss med bil och köra oss till ett möte där dom ska prata om nedskräningarna..Vi ska alltså typ "hjälpa" vår fritidsgård och berätta vad den betytt för oss o så..Och när dom ringde mig så valde ju dom helt rätt personer med tanke på att Funhouse (fritidsgården) var mitt o mina kompisars andra hem i typ 3 år haha..

Jaja nu kom jag på att jag måste plugga också (faaaaAAn). Hörs senare! Pusshej

tjolahopp

Kategori: Allmänt

ja mår braaaaaaaaaaa. nej ja mår uuuuuuunderbart. jag har världens finaste vänner och jag vill bli 18 nuuuuu. Pusshejjjjjjjjjjjjjjjj

ps. snackade med itman tidigare idag, hon har fiiiint väder. jag SAKNAR henne :(

godnatttt ska ringa babe nu =)

nfkglakjawes

Kategori: Allmänt

Faaan, vi har inte varmvatten i hela området ikväll. Fett irriterande alltså haha..Var precis i pizzerian med Mirna, det var skoj..Skulle uppdatera henne lite u know haha..Gjorde lite smidiga planer och imon ska vi trääääna, yeay (not) ska bli intressant o se hur mkt jag orkar med tanke på hur länge sen dt var jag träna hehe..

Nu är det dax för mööövie, hörs senare! kisses

Pictures

Kategori: Allmänt

Upptäckte att jag hade en massa bilder på datorn från en "lång"-helg för några veckor sen som jag glömt att ladda upp! Så här varsågod: Torsdag, Fredag & Lördag..









Vi var ute på en italiensk restaurang/pub och firade Fatma som fyllde 18 :)





















Vi hälsade på vår vän Leonel's cafe där vi blev bjudna på hans special-made-for-us-varm choklá som var riktigt goaa! Ett gäng sköna snubbar sjöng kärlekslåtar för oss och senare kom även Amir & Cun och joinade oss, det blev timmars av tjöt om allt och inget o när det var dax och stängde fick grabbarna hjälpa till medans jag och Itman satt och tog kort o skrattade åt dom hahaha..























Alla hade tråkigt så vi samlades och tog en (skitroligt) fika på stan, när det började bli alldeles för kallt så promenerade vi längst avenyn hem till Nina där det började med att jag och Amir satt och skratta ihjäl oss åt youtube-klipp medans dom andra titta på Bad boys men sedan fastna även Amir för filmen då satt jag och var bara allmänt störande genom att inte hålla käft hahaha. Avslutade kvällen med nattkäk på Mäci ofcourse :)


Tidsfördrift..

Kategori: Allmänt

DAGENS VILL HA: En resa till ett vaaaarmt land..
DAGENS KLÄDSEL: myspysbyxor, tshirt, morgonrock och rosa slippers.. 
DAGENS SMINK: dagkräm räknas inte va?
DAGENS FRISYR: Utsläppt och mittbena
DAGENS HÄNDELSE: Jag råkade bränna mina varma mackor i ugnen..HAHA
DAGENS LÅT: Michael Jackson - Blame It On The Boogie
DAGENS PLANER: Ligga inne och titta på massa film med familjen
DAGENS SAKNAD: Broe
DAGENS DUMMASTE: Att jag vakna så förbaskat tidigt!
DAGENS SJUKA: Att jag åt frukost för fleeeeera timmar sen men är fortfrande inte hungrig
DAGENS DROG: Musik
DAGENS ROLIGASTE: Tvn
DAGENS FAVORIT: Sängen
DAGENS KÖP: Choklad blir det alldeles strax
DAGENS GODIS: Åt några surisar förut..
DAGENS HUMÖR: Jag mår underbart =)
DAGENS ORD: "Jag orkar inte" (ok, dagens mening får det bli istället då)

Make me smile even when you're not around

Kategori: Allmänt

Yttligare en riktigt riktigt mysig kväll. Skrattade ihjäl oss och mådde allmänt underbart! När jag kom hem trodde syrran & dom att jag druckit för att jag såg "så annorlunda" ut haha dom stod och titta på mig o sa "det äär nånting konstig med dig, dt ser inte ut som du" hahaha ja ba whaat? roliga var ju att jag faktist inte ens druckit..Jag kan bara dricka om jag ska ut och dansa, dricker jag och bara sitter hemma så får jag alltid huvudvärk tyvärr..Jaja iallafall vi tittade på "My best friends girl" som jag sett tidigare en gång men den va fortfarande lika rolig så jag skratta hela tiden förstås hehe..Blev hemkörd nångång vid 2 och jag hann typ bara tvätta av mig sminket/borsta tänderna för sen decka jag såfort jag la huvudet på kudden haha..

Idag vaknade jag väääldigt tidigt, skitirriterande med tanke på att jag velat sova ut så jäkla länge nu..Well I guess att sånt smittar av sig som vi sa haha :p
Och vet ni vaaad? ITMAN HAR ÅÅÅKT :( Jättetråkigt verkligen. Första gången hon åker iväg under lov medans jag är hemma i Sverige and it doesn't feel good. Vem fan ska nu vara spontan med mig haha :P? Jaja jag får stå ut, vi ska ju trots allt bo ihop snart så då får jag ju ta o tåla sånt här höhö..

annars dåååå..ja, va ska man säga..I'm feeling göööööd and I'm reeeally sugen på choklad..så ja, ja tror att jag ska ut i regnet strax och tralla ner till affären och köpa lite gott och sedan titta på massssa filmer (FUCK vf har vi inte Ben&Jerry's i ICA för!?)..Men först blir det en dusch, känner mig så seeeeg och en dusch brukar alltid pigga upp mig =)

Pusshej





Medans jag försökte leta fram några nya mobbade ego-pics att lägga upp här såg jag alla videos från när vi va ute sist (ni vet 'bästa ute-kvällen någonsin' på trädgårn) och ja vill bara säga ååååååh, ja vill ta tillbaks tiden haha..ni fattar inte kul vi hade, nejsh gud oförglömligt :) Snart är det dags igen, samma gäng + massa fler såklart! Då slår vi klackarna i taket för Itman & Moe som fyller 18 hohoo längtar =)

I'm oooout. Pusshej

 

 

 

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Tårtan är uppäten och presenterna är utdelade och nu är det dax för mig att dra iväg på lördagsmys hihi :)
Försökte få till en bild men min dator envisas med att haka upp sig så jag får inte fram webbkamragrejsen..Iallafall hoppas ni också får en rolig lördag! Pusshej


Här får ni en väldigt gammal bild istället haha..Här efter min första fotbollsmatch i Gunnilse typ :p..

Grattis Pappa!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN LOV! Fyfan va skönt! Ska verkligen njuuuta av det här lovet alltså!! Damn :)
 
Såå, hur mår ni då? Själv mår jag väldigt bra! Sitter med badrock och handduk i håret och ska strax börja föna det. Sen ska jag baka min goaa tårta!

STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA PAPPA! Du ser bara yngre ut med åren daddy ;) Hahaha..
Iallafall, igår var det meningen (bestämde jag helt själv) att vi skulle fira pappas födelsedag (efter tolv då nångång) eftersom jag inte är hemma ikväll, så jag bangade alla andra planer och skulle vara hemma med familjen. Men när klockan blev runt 8 och jag såg att halva familjen inte va hemma och ingen var in the mood att fira haha så messade jag runt till girlsen och vi bestämde oss för och dra o fika eller nått. Men Nina var ensam hemma och pallade ej så vi placerade våra sexiga rumpor i hennes soffor istället och kollade på Idol. To be honest så blev jag "tagen med vinden" den här gången, inte för att jag tyckte att de var sååå bra utan för Shabbu är galen i Eddie och då blir man ju sånhär att man vill att han ska klara sig för hennes skull, så aa..det var ganska spännande haha..Målade naglar och åt massa gott gjorde vi också förstås.
Vägen hem var allt annat än tråkig måste jag också säga hahahaha..

Nej nu ska jag som sagt föna håret och byta om and then it's time for cakee, syrran slutar runt 3 så det får bli att sjunga&fira den då nångång :)


Bjuder på en gaaammal bild på pappsen & mig

I love it when you freakin' like that

Kategori: Allmänt

Fan, jag är på mitt superflum-humör haha..not good med tanke på att jag ska läsa typ hundra sidor ekonomi egentligen. ORKAR EJ! Istället för att plugga har jag sprungit runt med lillebroshan här hemma istället. Hahahaha ni vet den grejen när man faller tillbaka och någon står bakom och fångar en? Vi körde den och jag kan säga att min svanskota INTE mår bra! Jag fega ur hela tiden till sist tänkte jag "Vad är det värsta som kan hända liksom? Jag kan inte dö" och så föll ja badoffff ner på golvet hahahaha, känslan av när man har skiiitont fast samtidigt tyckte det var skiitkul ni vet? Haha en känsla jag får känna på rätt ofta.
Nu har iallafall broshan tröttnat på mig, jag ställde mig framför TVn och började sjunga rocklåtar och inte ens då fick jag uppmärksamhet, då vet jag att jag ska ge mig haha. Älskar mina bröder ändå, dom är dom jag kan va mest mig själv framför hahaha. Till och med syrran skäms jag och göra vissa sjuka grejer framför för att hon är riktigt duktigt på att mobba mig hahaha men mina bröder, dom liksom hänger alltid på och är lika knäppa som jag.

aa iallafall, var i skolan imorse, slutade typ strax innan 11, åkte in till stan och shoppade lite fina smycken och sedan var det hem o äta lunch, innan jag hann göra något mer så var det dax att dra iväg igen, körlektion. Det gick riktigt bra, han sa att det har blivit en klar förbättring verkligen. MEN det är den här jävla stressen jag har, jag märkte idag att jag ibland knappt andas! Måste verkligen lära mig att slaaaaappna av! Körde iallafall ut från garaget (wuhu) och ut på avenyns gator, sedan körde jag bort mot bifrost och guldheden och chalmers osv osv, det var skojigt för jag kände mig riktigt duktig. Måste bara jobba på att släppa rädslan, det är vid rondeller och korsningar paniken kryper fram och jag blir stressad och känner att jag måste ha håll på för mycket, men det går framåt, det gör det verkligen. Förut var jag mycket mer stressad.
När jag var hemma var det sömn sömn sömn, råkade komma i säng ganska sent igår tyvärr :p menmen snart är det lov, behöver bara ta mig igenom halva dagen imorgon sen är det äntligen dax för lov. Och på lördag verkar det som en riktigt rolig kväll väntar, precis som förra lördagen :)

På tal om på lördag. Pappa fyller år då och nu behöver jag verkligen eran hjälp! What should I get him!?
Inte parfym, inte kläder och inte mugg med gulligt tryck..(har redan kört på dessa hehe)

Så komigen nu, ge mig TIPS!
Ska iallafall köpa med mig massa tårtgrejor imorgon och baka en av mina legendariska tårtor. Jag gör dom godaste tårtorna i världen efter mamsen! Tycker jag då iallafall haha..

Nej faaan nu måste jag PLUGGA! Fast ja funderar starkt på att skippa provet imorgon, alltså JAG FATTAR INGENTING! asjöbbigt..kanske bäst och göra det på buffertdagen längre fram så jag hinner plugga på lovet? Har haft så sjukt mycket andra grejer så jag har faktist, till mitt försvar, inte hunnit plugga på Internationell ekonomi!! aaja, får se hur det blir..Pusshej

Varsågod, ett par mongobilder på mig får ni också haha..

Imorgon ska jag hämta ut två ticketssss till MJ filmen :)




Hahaha don't let it fool you, även fast jag kan se ut som en snygg rockstjärna så låter jag nog inte särskilt bra..


kill meeee...


before..


after..yeaaay va skönt det ska bli!


Update: Fick precis ett sms av Itman att hon kommer över, uuuh släng plugget i väggen hahaha :)

Uppdaterar från mobilen..

Kategori: Allmänt

Min dag har bestått av sovmorgon, massa shopping på stan med mamsen, lunch, sömn, plugg, middag, plugg, och nu TV. Det har varit en ganska tråkig dag faktist och jag LÄNGTAR verkligen till helgen. Fan va gööött det ska bli med lov. Känner på mig att det kommer bli ett roligt lov :)
Nu måste jag återgå till plugget. Har prov i Internationell ekonomi på fredag så det är en heeel del text att plugga in, blää :(
Godnatt! 

Me, myself and I

Kategori: Allmänt

Ibland behöver man bara få ut allting, gråta för att få ut alla känslor..Även fast jag vet att jag kan prata om allt med mina vänner så väljer jag att hålla vissa saker för mig själv, jag är inte en sån person som alltid kan prata om mina känslor även fast jag kan vara en ganska känslig person. Men jag skrattar hellre än o visa min sorg, jag hjälper hellre till och lösa andras problem än och handskas med mina egna och det är så jag väljer att leva. Jag trivs bra såhär men ibland kan det bli alldeles för mycket känslor som virrar runt och då behöver man faktist få ut allting. Igår hade jag en sådan kväll så idag mår jag bra.
Jag är så tacksam, även fast jag kanske är dålig på att visa det så är jag otroligt tacksam över allt jag har. Jag har en underbar familj som stöttar mig igenom allt, jag har mina vänner som alltid finns där för mig och så har jag andra som står mig nära och som jag håller kärt. Jag bor hemma och behöver inte betala för någonting, går i en av göteborgs bästa skolor och så jag har min dröm i USA som bara väntar på mig och som ingen hindrar mig från att nå. Jag har alla möjligheter till ett perfekt liv och jag är så glad för det.
Även om man är lycklig kan man ha sina dåliga dagar, men det är dom dåliga dagarna som får oss att uppskatta dom bra. Tänk på det!

Och även fast vi går igenom svåra tider nu så gör vi det tillsammans, i slutändan blir vi starkare och mer erfarna.
Jag älskar er, ni vet vilka ni är. Tack för att ni gör varje dag till någonting speciellt :)

Bjussar på några ego-pics som jag tog i skrivandets stund också :p






Vill också säga att jag växt så himla mycket som person under det senaste halvåret..Jag blir galen på mig själv hur jag kunde vara så ledsen över så obetydliga grejer. Hur jag kunde vara så naiv och dum helt enkelt! Jag har kommit till en punkt där jag bara ser min framtid, jag lever inte för stunden längre och jag tänker inte "skitsamma" utan jag följer mitt hjärta. Jag har aldrig låtit någon trampa ner mig men nu är jag ännu hårdare med det, ingen utomstående är värd att jag ska må dåligt över!
När det gäller allt från familj, vänner och kärlek så tänker jag framtid och långsiktigt, jag ser ingen anledning till varför man ska slösa sin tid och varför man ska såra någon genom att välja någon annan före? Nej jag är glad att vissa grejer har hänt under den senaste tiden som har öppnat upp mina ögon och som fått mig att inse så mycket grejer här i livet.

Och nu ska Gona käka middag sedan återgå till plugget! Hörs senare, puss!

Längtar...

Kategori: Allmänt


Vill bara krama om dig och tala om för dig att allt kommer att ordna sig.
Vissa dagar är svårare att ta sig igenom än andra. Jag saknar dig så jävla mycket..

I love this song

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Even though my stumach hurts and the weather is awful I'm feelin' kinda good today..And I'm longing for the summer and I'm looooonging for L.A so bad! Less then one year left bitches ;)


grrr på det också...

Smile

Kategori: Allmänt

Hallå x 2000 två..haha jaaa, ja vet att jag är barnslig. Iallafall hur mår ni? Jag mår både underbart och dåligt haha..Underbart för att livet är härligt och dåligt för att jag har ångest eftersom jag råkade sova bort hela dagen fastän jag bodde ha pluggat..faaaan. Prov på fredag också, Internationell ekonomi (blääää) och så ska svenskan in under veckan och så har vi läxa i Rättskunskap till på fredag och så har jag Filosofi-prov under lovet, och så har jag stor-tenta på måndagen efter lovet i Rättskunskap och så har jag Psykologi-prov på fredagen och sen kommer bara mer o mer o meeeeeer. ORKAR EJ. Vill ha juuullov så jag kan bli 18 och ha en superduper rolig födelsedag och ta körkort och bara ha skola 3 gånger i veckan och njuuuuuta av att sommaren närmar sig o lalaalal
Haha fan, flum idag igen..I should go to sleep really men jag känner mig riktigt hungrig så jag ska äta baguette istället, mums på deeet. Syrrans boyfriend fyller förresten år idag, grattis grattis grattis! Han fick en feeeeet vinterjacka av syrran, SÅ jävla snygg! Så roligt och ge bort presenter till någon man älskar och se hur överlyckliga dom blir haha it's so cute..aa iallafall alla sitter och tjötar på i köket. Pappa är förresten här! Glömt och berätta :D kära pappa..Tur att han kom hit för eftersom jag inte ska åka ner på vinterlovet så skulle det ju ta ett tag tills vi skulle få ses igen..

Nej nu får det räckaa..Godnatt!

.

Kategori: Allmänt

Godkvälllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..nej jag skojar bara haha. blablalbla är på jidderhumööööör och jag är skiiiiiittrött och sömnig och jag har haft en toppenhelg och jag LÄNGTAR till lovet som FAN!! Idag var ..OMG jag insåg precis att jag bara kommer få typ 6 timmars sömn inatt!!!!!!!!!! HEJDÅ

Bajs

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeej peeps. Hur mår ni idag? Jag mår faktist riktigt bra..Imorse fick vi reda på att allt verkar lösa sig angående det jag mått dåligt över och igår hade jag en helt underbar kväll, det var riktigt riktigt mysigt! Filmkväll med skönaste peepsen, hahaha vi skrattade från att vi kom dit tills att vi gick hem. Sen när vi var hemma runt två nångång så sov Tara också här så vi va uppe till typ 4 och tjöta tills vi decka och var uppe ur sängen typ 3, haha låg och tjöta hela morgonen också såklart hehe..Nu är vi iallafall uppe, påklädda och fixade och ska strax in till stan och fikaa =)

Jag har blivit så dålig med kameran, pallar aldrig ta kort så det blir ganska bildlösa dagar I know hehe..
Ni kan få några random bilder jag och Tara tog alldeles nyss istället..





Pusshej

I love you and I will always be there for you..

Kategori: Allmänt

Jag har inte bloggat för att allt inte riktigt varit som det ska. Har mått skit sen i onsdagskväll så bloggen har vart the last thing on my mind..Men vi får inte glömma att detta är Gona, även fast jag kan vara jävligt känslig när det gäller mina nära och kära så är jag ändå en väldigt positiv människa. Jag försöker tänka så positivt som möjligt och jag vet att allt kommer att ordna sig. Det gör ont, det är en känsla som ingen bodde behöva känna och som jag lätt kan säga är den absolut värsta känslan jag någonsin känt men that's life, what doesn't kill you only makes you stronger, right?

Var iallafall med flickorna idag och det var himla skönt och få tankarna på annat, tack för att ni finns!
Längtar till imon också, ååh :)

Jag kommer inte berätta för er vad det är som har hänt, lite privatliv får man ändå ha, men jag vill bara att ni ska veta att jag lever och jag läser era fina kommentarer. Tack, ni är bäst!

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och fixa en sak..Godnatt

Vilken morgon!

Kategori: Allmänt

Alltså hur kan man inte kunna Göteborg efter 17 jävla år? Jag kan tydligen fortfarande inte hitta till rätt läge i Brunnsparken..dessutom är jag ingen morgonmänniska, definitivt inte. Jag gick av på centralstationen och trodde verkligen ja var på Brunnsparken, hur korkad får man lov och bli? Jag gick runt där i kylan och såg inte "Guldheden" nånstans så jag blev helt frustrerad och gick fram till några chaffisar och fråga, dom peka mot Brunns och sa "Tian går från Brunnsparken". Det var då jag insåg att jag står på Centralen hahaha..Och det värsta var ju när jag väl kom till Brunnsparken så gick jag fram och tillbaka från läge A, B, C, D och E femtioelva gånger tills jag insåg att det är läge A jag ska stå på, och när jag stått där i tio minuter fick jag en Deja vú och insåg att 'juuuuuste, det var här jag stod förra gången jag skulle dit..' VILKEN JÄKLA MORGON VA!
Jag skulle alltså till tandläkaren haha och yes, jag kom försent..

OCH Godmorgon förresten :) Mår ni bra? Inte jag..eller jo det gör jag egentligen men jag gillar inte att jag fått så lite sömn inatt och att mina ögon svider och att det är ruskigt kallt ute..Hade på mig strumpbyxor och jeans på det och linne och tunnika och stickad tröja och en tjoooockisjacka och halsduk men ändå frös jag, vaaaaafan!?

Okej nu ska jag äta mina varma mackor och dricka upp min juice (hann aldrig äta frukost), sen ska jag ta en snabb tupplur innan jag måste upp och släpa mig själv till Donnergymnasiet där jag ska sitta med Sanet och jobba på vårt projektarbete..O.R.K.A! Idag vill jag bara ligga inne och sovaaaaaaaa menmen life's a bitch so what to do? usa usa usa usa usa usa usa. hejdå

B.O.R.E.D

Kategori: Allmänt




I am sooooo bored! Förresten, ser ni min nya fina gigantiska ring? Haha I love it..

Stack till Mäci med Nina tidigare, var skönt och komma ut till den friska luften..NOT! Jävlar var jävla äckligshitbajs kallt det är ute!!! Jag ooooorkar inte..Thank god att det är min sista vinter här (WOHO)!

Försöker plugga men min hjärna är på 'Hold' så det går ju inte så bra. Svenska C right in my ass, vafan är det här för svåra grejor!?
LÄNGTAR TILL HELGEN SOM FAAAAN!


Ps. Hur faaaan skulle man klara sig utan musik? Det undrar jag verkligen..

Tre snabba frågor..

Kategori: Allmänt

Tänkte bara svara på tre snabba frågor jag sett ett par gånger här nu..

Önskar du att du var Amerikan?
Svar: Även om jag blir glad och sprallig när någon kallar mig 'americana' (HAHA) o att jag köper massor med grejer med Usa's flagga så NEJ förfan! Jag älskar USA och tycker att landet är underbart och detsamma med folket men jag är stolt över mitt ursprung och det tycker jag att alla bodde vara. För mig finns det inget bättre än att vara alban, liksom det finns ju inget skönare folk ;)



Du skriver aldrig att du typ ska städa, tvätta, diska och sånt. Hjälper du aldrig till hemma eller?
Svar: Haha rolig fråga..Alltså förut hjälpte jag till jättemycket, såfort mamma gick till stan så överraskade jag henne genom att städa hela hemmet skinande rent när hon kom tillbaka men nu har jag blivit såå otroligt lat så jag orkar aldrig, dessutom är jag så sällan hemma så hon städar alltid när ja inte e hemma..Men tvätta gör jag inte för jag vet inte hur man gör (o jaaa, dt klart ja vill lära mig men vafan dt svårt att dela upp alla kläder i färger o sånt haha) men diska gör jag då och då, när dom hinner fånga mig hehe..Jag kör nämligen med tekniken att äta fort och smyga iväg till mitt rum så någon annan får stoppa in disken i diskmaskinen ist men ibland tar jag faktist också hand om den..FAN ja låter värsta bortskämd och oansvarig nu men det vet jag själv att ja inte är så skitsamma haha..


Hahaha fick testa på livet som hemmfru i Kosovo..det varade ju i några timmar iallafall hehe..

Vad tycker du om otrohet?
Svar: Otrohet är bland det värsta och äckligaste jag vet. Hur skabbig får en människa möjlitvis bli? Jag har ingen som helst respekt för folk som är otrogna. Dom är ju hjärtlösa, känslokalla äckel! Varför ska man såra en annan människa så? VAD är det som är så svårt med att göra slut innan du gör någonting med någon annan!? Ush ush ush tycker sånna människor helt enkelt är elaka svin. Och nej, ingen har varit otrogen mot mig och jag kan knappt föreställa mig hur ont det måste göra men jag kan forfarande känna för dom som blivit utsatta för det, det måste vara riktigt hemskt!

You're gone and I'm great

Kategori: Allmänt


(Bild tagen alldeles nyss)

Var & klippte mig hos syrran, hon var ensam i salongen idag så det va chill vi skratta och skoja på som vanligt. Pratade bl.a om USA och pojkvänner haha, kul..
Håret blev iallafall riktigt mjuuukt så det känns häärligt, det är kort som fan men det får ja leva med eftersom jag varit så elak mot mitt hår..Jag funderade starkt på att göra något nytt med mitt hår, typ färga det blont eller så men NEJ! Har redan förstört mitt hår så mycket förut, snart växer det slitna bort och så är mitt hår all natural igen så hell no att jag tänker gå paja det nu..Jag ska satsa på långt naturligt hår, då kan jag även sluta platta det för det blir det friskt och mina lockar blir fina..Nice nice. Jag har hela livet på mig att ha det blont vafan haha ja kan utstråla 'sexig' när jag blir äldre istället hahaha..
Nej nu måste jag plugga riktigt rejääält, senare blir det Mäci till middag, muuumma..Vf ska onyttig mat alltid va så jäävla gott för!?

Tisdag

Kategori: Allmänt

Fan bloggen ville inte fungera igår kväll, gick in typ tusen gånger dt va sån jävla errorgrej haha, kunde inte ens svarat på kommentarer..Iallafall, hur mår ni då era geeks höhö ;D?
Jag mår underbart som vanligt hehe..MEN är jäävligt besviken!!! :( Ser ut som att Berlin resan flyttas från v. 45 till v.46 och då kan jag absolut inte åka för då fyller Itman & Moner år och det kan jag ju verkligen inte missa..fanfanfan, ja längtade verkligen men finns inte tillräckligt med platser för alla under v. 45....Jaja va ska man göra, en sak jag är glad över är iallafall mitt schema till vårterminennnnnnn, wooow jag kommer bli värsta storchillaren haha, så jävla slappt schema! Ni får se den ikväll :)

Igår registerarde vi vårt UF-företag också, det blir grymt! No Limits UF heter den and you will buy it cuz I say so hahaha..Nej men det är typ en kortlek med ungefär 75 kort i, den e uppdelad i Utmaningar, Frågor och 'Jag har aldrig..' Den handlar om allt från sex till sjuka grejer till aa ja vet inte vad haha..Förkröksspel helt enkelt, fast det får vi inte skriva eftersom det inte får vara relaterat till alkohol hehe så vi har typ skrivit att dom som 'har' på 'jag har aldrig' räcker upp en hand hahaha men det fattar väl alla ungdomar va dom ska gö egentligen hehe..
Iallafall, efter en lååång dag i skolan igår påvägen hem så råka Tara vara i stan så vi tog en låång fika och bokstavligen dog av skratt, hahahaha så jävla sjuk humor vi har va..shit hahah..

Nej fan nu har jag bråttom! Slutar 11.30 idag men sen ska jag iväg till syrran och klippa topparna, känner att det behövs en uppfräschning här faktist (fan va gööött det är o ha en stylist till syster va haha).

Ha en fin dag! Puss

Jag har dom finaste vännerna i världen!

Kategori: Allmänt


I was like "Who da fuck is this and what is he doin' here!?"


Jag var glaaad :p

Man måste bjuda på sig själv ibland hahahaha







Som ni ser hade vi riktigt riktigt kul..Det var ett perfekt gäng samlat!
Snaaart rullar 18åringarna igång och det ska vi ha minst lika kul wuhuu =)

Wonderful night!

Kategori: Allmänt

Igår var heeeeeeeeeelt underbart! Alltså det var så jävla sjukt skoj!! ALLA (bara Mirna som fattades!) vad där och alla var helt galna och kramgoa och helt enkelt underbara! Det var lätt en av dom bästa utekvällarna hitills, denna ligger jämnt med Guetta-kvällen hahaha :D
Nej men TACK alla för en helt fantastisk kväll!! Jag var verkligen på topphumör igår, vilket alla säkert märkte haha.
Även fast det slutade lite konstigt med att Itman inte kunde hitta sin jacka och vagnen skulle komma om 46 minuter haha så var vi ändå hemma safe and happy runt 5..Och så har jag sovit o sovit o sovit, och duschat och nu ska jag klä på mig och iväg och fika med tjejerna på stan! Vi har massor att prata om hihi =)
Hoppas ni också får en bra dag! LOVE

Tattoo your name across my heart..

Kategori: Allmänt

..So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

Internetkrångel!

Kategori: Allmänt

vafaaaan, internet har krånglat hela dagen! Loggas bara ut helt utan varningar och grejor haha..asirriterande! Och comhem suger! vi använder oss av router eller hur fan det stavas och nu har vi lyckats fixa så en av datorerna funkar iaf (min) så nu är det krig hemma..Broshan klagar och undrar när jag är klar medans jag försvarar mig med att jag skriver arbete "LJUG INTE JAG SÅG ATT DU VA INNE PÅ BLOGGEN" säger han då, "Men och? jag får väl förfan gå in vart jag vill, jag gör fortfarande mitt arbete ellerhur?" och med det fick jag tyst på honom..Hoppas han inte kommer och tjötar inom dom närmaste timmarna för då kommer jag sitta fett lättirriterad skrivandes på mitt jäkla arbete..Jag längtar något så fruktansvärt till imorgon..No plugg bara funniness..
Btw. bekymret jag hade igår är såklart löst! Wihu, vi tackar Shabbu för den ofcourse =)

Imorgon slutar jag vid 12, då ska jag genast hem och ladda energi genom att unna mig några timmars sömn, senare kommer tjejerna över för fixtrix och sedan ska vi ut och göra Göteborg osäkert höhö ;)

Kommentarer svarar jag förhoppningsvis på imorgon, alltså jag SUGER på sånt jag vet..men aa ja vet inte, dt är inte min grej tror jag haha..Godnatt!

 
Bjussar på två mobbade bilder på mig som jag tog för någon dag sen..

WTF!?

Kategori: Allmänt

En sak till bara..Orka att jag har håltimma från 9.20 till 14.30 imorgon???? ehh hej vad ska jag göra i 5 timmar?? Fan va dumt egentligen haha..meeeeeeen plus side, jag kan fortsätta plugga imon istället? Yeeay NU ska jag sovaaaaaaaaaaa pusssssssssss

To much plugg

Kategori: Allmänt

Hej..

Jag sitter med en sån där rispåse (som gravida kvinnor får av sjukhuset eller nått haha) som man värmer i micron, aa en sån har jag på nacken och så sitter jag och klunkar i mig Redbull medans jag försöker plugga..jag kom en bra bit in på det jag skulle göra och allt var frid och fröjd tills mina vänner inte kunde sluta skriva till mig på msn och vi hade alldeles för intressanta och viktiga konversationer så jag kunde ju inte logga ut..FAN nu är jag otaggad igen..kooooooomigen nu gona..bara lite kvar (NOOOT)..åh pallar ej. GE MIG HELG!

Har ett bekymmer, förhoppningsvis lyckas vi lösa det bekymret imorgon och då är allt sådär härligt igen..men, vi är gryma och lyckas alltid så vi ska nog get rid off det där bekymret..woho nu ska jag plugga tills jag blir galen och slänger ifrån mig alla papper hehe..Hörs imorgon om jag inte dött av överdos av koffein eller vafan det är som det finns en massa av i redbullen....

Godnatt! Puss på pannan

Party-väska

Kategori: Shopping

Juste..ja haffade en snyyygg party-väska inne på Gina idag..


Dock är dragkedjan jäättetrög men med lite stearin ska det nog fixa sig :)

Shit det känns som evigheter sen jag visa vad jag shoppat i bloggen haha..

Stockholm någon?

Kategori: Allmänt









Som ni ser så fick jag hem massa papper jag beställt hem hoho jag mår bra!
MEN språkresebyrån vi vill resa genom har endast kontor i Stockholm och jag vill gääärna gå på ett möte med dom och klara upp ALLTING, få svar på ALLA mina frågor. Jag är en sån där geek som skriver upp alla mina frågor på ett papper innan jag ska någonstans så att jag inte glömmer fråga något hehe..
Iallafall, jag funderar alltså på att styra upp en kort trip till Stockholm! Kanske bara över dagen eller crascha där en natt, vi får se..Men det ska bli av iallafall! Alla som e på e på, jag ska iallafall dit haha..Itman kommer ju antagligen följa med eftersom det rör henne också och jag hann knappt säga något förräns Nina sa att hon är på så ja, det ser ljust ut hehe..

Helst av allt skulle jag vilja åka 14 oktober så att jag kunde gå o kolla på Albanien-Sverige också menmen jäkla skola =P
Nej nu blir det pluggiluggi, har två kooomplicerade uppgifter i Svenska C som ska in imorgon so I have to finish that! Hörs senare, puss!

Juste ja, morbror och syrran påminde mig om att spriten i Berlin är mycket billigare än i Danmark så det verkar som jag slipper ta mig ända till Danmark för och haffa sprit till födelsedagen/nyår haha gött =))

This year's gonna be a good year

Kategori: Allmänt

Godermorgon swäääden haha..eller nått :p
Fan vilken jobbig morgon! Hade värsta underbara drömmen så ringer alarmet prick 8 gaah blev galen, och inte nog med det, precis när jag gått upp för o ta mig en dusch så ringer läkarna för och avboka min tid eftersom läkarn är sjuk, jaa men great tänkte jag då kan jag soooova..Tro ni jag kan somna då? Hell no, haha det är bland det värsta jag vet!!! Att veta att jag har sooovmorgon men ändå inte kunna sova..yeayea skitsamma satt hela morgonen och tjöta med lillebror iallafall (som fårr påssjukan eller vafan dt heter så hans käke har svullnat upp som fan och jag kan inte sluta kalla honom för jonny bravo och jay lenno muahaha) och så kom jag på vilket underbart år detta kommer bli..alltså 09/10..Här är några av alla roligheter:

Höööstlov
BERLIN
Itman & Moners 18årsdag!
Ninas 18årsdag!
Viiinterlov
Mirnas 18årsdag!
MIN 18ÅRSDAG!!!
Nyååår
Kööörkort
Piercing och eventuellt tattooooooo =))
Taras 17årsdag
Syskonens födelsedagar (som jag ÄNTLIGEN kan följa med ut på)
Massa b-days och massa partyn såklart!
Spooortlov
Ännu mera b-days och partyn!
Påååsklov
Shabbus 19årsdag!
Baleeeen
STUDENTEEEEN!!!
Barcelona(om vi inte byter destination)-resan!!
Meeeera b-days!
Sweden-around-trip!
Gimes 17årsdag!
FLYTTAR TILL LOS ANGELES!!!


Hahaha okej nu var detta en jätteslarvlig och prenimilär lista men det är grejor jag ser fram emot väääldigt mycket iallfall =))

Nej nu ska jag iväg och sola en snabbis. Gotta be tanned and fresch on friday night ;)
Sen ska jag ha dubbelkörlektion! Ska köra till biiiifrost....Wish me luck!
Byebye




En gammal klassiker som vi ääälskar!

I'm going to BERLIN!

Kategori: Allmänt

Tudeliduuu fuckers..nej skojar, lovers menar jag förstås hihi :)
Strålande humör som vanligt! Har vart en rätt chillbill dag..Började dagen med Svenska C där vi gjorde i princip ingenting sen var det en lagom rolig psykologi-lektion och sedan lunch med Nina, Mirna, Shabbu, Sanet och Roda..I must admit I've missed them..är ju inte samma sak i skolan utan dom :p Jag är ganska ny i klassen så jag kan inte direkt vara mitt barnsliga jag haha annars skulle väl alla säkert tro att jag är något slags miffo, men det kooommer..jag är inte den tysta typen i klassrummet direkt hehe..

Påtal om klass och grejor, guess where I'm going?? BEEEERLIN! Suck on thaaat bitches hihihih hahaha jag är så happy..3 november till 8 november ska jag alltså till Berlin med klassen och fyfan va jag längtar..paaaarty och shöppiiiing!! Speciellt party hehe..Min klass verkar så jävla härlig så det känns ju extra gött..& så blir det ju typ som två veckors lov med tanke på att det är höstlov veckan innan..och veckan efter att jag kommer tillbaks fyller Itman & Moe 18 wuhuuu..Måste erkänna att även fast jag asvkyr hösten så blir den här nog rätt okej med tanke på allt kul som väntar :D

Yeah iallafall, efter lunchen drog jag in till stan med Mirna & Nina där vi checka in lite vinterjackor och jag tror att jag hittat the one, fyfan va gött isåfall..pallar ej gå runt o leta haha..När jag kom hem så var jag helt ded out så jag sov sov sov i typ 5 timmar..sen vaknade jag full av energi och glädje och löjlade mig en massa med mina syskon..Hahaha önska jag kunde visa er videon vi spela in men det finns faktist en gräns mellan att bjuda på sig själv och att skämma ut sig haha..

Juste, party on friday med mina favoriter också..ska bli skööjsigt!
Nej nu jäklar blir det en grym film med family och sedan sleepydeepy time, ska upp tidigt imon & dra till läkarn :)

Godnatt, puss!


HAHAHA en bild kan ni få iallafall..


Mamma hade gått loss med Ben&Jerry's så vi mådde braaaa idag haha ;P

Jimmy Choo

Kategori: Allmänt

Godkväll mina damer och herrar! Hur mår ni denna afton? Hehe just kidding. Här är det great, är dock väääldigt trött!
Har duschat/fönat/plattat och sitter i min stora mystshirt och ska strax lägga mig, tänkte bara skriva ett inlägg om..ja, ingenting typ..

eller jo! Ni vet sammarbetet jimmy choo har med H&M som lanseras den 14 november? Ja, jag är ganska besviken faktist..gillade nästan ingenting, ja ogillar skor med för smal klack och det hade alla typ..två par grejor som jag hoppas kunna haffa är dessa:




även fast klacken är smal så är dom faktist råsnygga!


och så en snygg plånka som jag såg också :)

Nej nu ska jag packa skolväskan, borsta tänderna och sedan sjunka in i min skönsköna säng och titta på TV tills jag deckar!
Imorgon slutar jag vid lunch och då blir det att ta en runda på stan med Mirna & Nina, vi har massor att prata om nu hihi..Godnatt!

Magkatarr again!?

Kategori: Allmänt

hällow boys and guuurls, wazzupppp??
Haha yes too much fritid. Idag ligger jag hemma och har oooont i magen, I think magkatarren är tillbaks!! Noooo can not happennnnnnn, jag led som aldrig förr när jag hade det sist, som förövrigt var nästan exakt för ett år sedan.
Problemet är att jag inte fattar why? Jag har varit så ostressad som det möjligtvis går att bli dom senaste månaderna?? Ångest har jag heller inte haft..aa ja vet inte, ska till läkarn på onsdag morgon och kolla upp det iallafall.
Fast jag måste erkänna att även fast det gör o n t så är jag överlycklig och sprallig. Lääääängtar såå till helgen!!
Pirrar i magen gör det också haha sikken tönt jag är..
Okej nu orkar jag inte skriva mer, ska äta min favoritmat istället! Pusshej


här får ni en över två år gammal bild på mig och shitman (HAHAHAHA ja älskar dig)

USA 2010!

Kategori: Allmänt

Spiiiiikat! Jag och Itman bestämde idag att vi drar till L.A direkt efter gymnasiet istället!! Inget slöseri med ett år här. Vi tänkte igenom det och kom fram till att vi ändå inte kommer tjäna värsta wow på ett år här, dt finns inte direkt toppjobb för oss med bara en gymnasieutbildning så när vi satt i regnet och vänta på vagnen hem idag så satt vi o prata om det och vi ba "Ska vi?? ska vi?? JAAA vi gör det!" och så skrek vi och krama varan och log som idioter hahaha. Båda hade tänkt mycket på det men vi tänkte att den andre kanske inte ville menmen kanske därför vi är sånna otroliga soulmates, för att vi alltid tänker likadant. Alltså hela vägen hem log vi stort och planerade en massa. Hon följde me hit och vi "breaked the news" till mamma och lillebror haha, vi var värsta happyy o sånt och lillebror ba "men bäää" och mamma ba "men varför? okej men hitta en snygg alban där då hahaha" och itman ba "men får han va amerikan och kunna flytande albanska och komma till dig så maamiiii" och min klockrena mamma ba "aa om han har cash" HAHAHA så skön. När syrran kom hem fick vi bäst reaktion, precis som jag förvänta mig, hon var värsta glad och planera direkt att hälsa på oss.
Vi tittade genast biljetter till L.A och drömde oss bort hehe..
Sen kom broshan hem och vi satt och skratta och gapa i köket med honom och han var också glad över vår nyhet men var "bekymrad" över hur vi skulle ha råd meeeen vi fixar det :)

OCH en sak till, om ni har tänkt och kommentera någonting som börjar med "Jag tycker..", "Ni borde.." eller "Om jag va ni.." så skippa det för att vi bryr oss inte! Inte ett dugg faktist så ni kan spara lite tid där :)
På tisdag ska vi iväg på möte med CSN and then we'll go from there.

Fyfan vad mycket gott som väntar! Alla våra 18årsdagar, Berlin, körkort, balen, studenten, Barcelona och sen flytten till L.A!! Livet är underbart for real alltså.

aa iallfall, haft en underbar dag med Tara & Itman, vi pratade om allt möjligt och skrattade ihjäl oss som vanligt. Lämnade precis hem Itman och nu ska jag strax lägga mig. Undrar om jag kommer kunna sova inatt så glad som jag är hehe..

What would I do without you? You're like the black sista I never got hahaha kärlek..

20091003

Kategori: Allmänt

Vilken bra dag, även fast jag är helt utslagen kan jag inte sluta leé :)
Vart och fikat med mina favoriter idag, det var väldigt treeevligt! Efteråt följde Itman med mig hit och vi åt mammas underbara pizzor. Sen låg vi bara och titta på TV o chilla.
Glömde tyvärr ta bilder idag, men har lite bilder från igår och förrigår och förrigår och en till igår osv osv haha som kommer upp när jag pallar. Nu ska jag måla naglarna och chilla tills jag deckar så skönt så i min mjuka bädd :)
Godnatt, puss!

PS. Måste bara få klaga på vädret. VAFAAAAAAAAAn!? Jag pallar ej med regn. Hösten är officiellt här :( Tänk och leva någonstans där det alltid är soligt? Fyfan va härligt!!! I L.A lär det ju bli någonting sånt, visserligen kan det ju regna då och då men whata hell, det räcker att få leva där, det gör mig tillräckligt lycklig hihi..Sluttjötat - Goodbye.

Grattis grattis grattis!

Kategori: Allmänt

Grattis till världens bäste Zlatan som fyller 28 år idag!!
Har som en slags "tradition" att alltid blogga om babys födelsedagar, vare sig det vart på playahead, nattstad eller här haha..


Alltså, huuuur söt får man lov att bli?



Får passa på att gratulera Vedran också, en gammal vän som hade turen att föddas samma datum som Kungen himself haha..Grattis grattiiiiis veddo ditt sjuke fan på 18årsdagen :)


Inte världens mest smickrande bild haha men den får duga för det var det enda jag hitta på oss två som inte var helt katastrofal haha..(Notera 2007!)
Här gissar jag på att han försöker tvinga mig till någonting som jag desperat försöker att slippa hahaha minnen minnen..=)

Nej nu ska jag sova PÅRIKTIGT! Godnatt!

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Mysfredag. Den var behövd!
Vi passade även på att träffa vår kära vän Gzim som vi inte träffat på evigheter, det var roligt, just like back in the days.
Jag har skrattat mycket idag och dessutom gråtit av rädsla. Det har varit en riktigt bra dag.
Massa godis, kladdkakis och exotic!

Nu ska jag sova tills jag vaknar (haha)

Godnatt cherrys, puss!

6B (Please don't kill me Itman HAHA)

Kategori: Allmänt

Hahahaha tillåt mig att dö lite av skratt..






Titta på oss! Sånna geeks hahaha, jag spelar någon slags gangsterbrud(?) och Itman är såklart Beyoncé HAHA.
Ungefär 6 år sen alltså, tiden går läskigt fort!


Under dom här perioderna hade vi stora planer, vi skulle börja Samskolan och våra mammor pratade ihop sig om att vi absolut inte bodde gå på Hjällboskolan. Tills det började närma sig sjuan och vi faktist insåg att det är Hjällboskolan vi egentligen verkligen ville gå på. Och glad är man för det med tanke på att det är dom 3 bästa åren i våra liv hitills :)

Grattis bloggen!

Kategori: Allmänt

Idag är det 1 oktober och bloggen fyller 1 år! Wuhu hahaha..Nä men shit va tiden går snabbt ändå, redan gått ett år, när jag tittar tillbaks på gamla inlägg så skäms jag nästan för hur dåligt jag skrev ibland haha! Jag var ju trots allt "bara" 16 höhö ;p
Nej men här kommer mitt allra första inlägg iallafall:

2008-10-01 @ 18.45
Hejs svejs!

Försökt börjat blogga ett bra tag nu men har aldrig riktigt orkat eller haft lust, men nu bestämde vi oss för att sätta igång, en kompis och jag :) för jag älskar ju att skriva och att ibland få skriva av sig är ju inte helt fel!
Mamma & syrran tycker iaf att ja skulle starta en blogg eftersom jag har så mkt åsikter om allting och för att jag tjötar så mkt haha..får se hur dt går dåå :D

Puss!





Här får ni två bilder på mig från oktober förra året också..Ser ni någon förändring?
Jag var himla brun då jämnfört med nu iallafall, jag måste nog sola hehe..