Gona

Party tonight

Kategori: Allmänt

Haaaaallå! Händer?
Själv sitter jag och förkrökar hos Nina med tjejornaaa =) Snart kommer också Amme & Moe över. Senare ska vi möta upp resten och dra ut, antagligen till Deepfeeeeeep haha =)
Vi kör all in ikväll meeeed wohooo haha hoppas ni får en great valborg för dt ska vi haaaa pussshej

Äntligen!!

Kategori: Allmänt

Moe kom förbi för en stund sen med mina studentkläder wohooooo äntligen :D





Byxorna var för långa som vanligt haha men mamma säger att dom går in i tvätten så wohoo igen hihi :p
Nu ska jag äta sen åker jag in till stan och träffar upp min broder :) Pusshej

Jag saknar dig.

Kategori: Allmänt

Jag saknar dig vännen. Fyra hela månader har gått idag och jag har fortfarande inte insett att du inte finns bland oss längre. Är det normalt att känna så? Att inte förstå att folk man känner lämnar jorden? Jag känner ett par stycken som lämnat oss men för mig är dom fortfarande här, fast att man aldrig råkar stöta på dom. Jag mår bättre utav att tänka så..men hur bra det är vet ja fan. Det är när jag är inne och kollar på alla bilder som jag gråter som ett barn, det är då jag inser vad som hänt..Men nästa dag så är jag tillbaks vid tanken att hon är hemma, trygg, med sin familj. Känns som jag typ lurar min egen hjärna..
Men det går inte en enda dag då jag inte tänker på dig Nanny, inte en enda! Läser våra konversationer..våra sms och allt sånt där..
Jag älskar dig Bun, ses på andra sidan <3

Thursday

Kategori: Allmänt

Godkvälll!!
Har ni haft en bra dag?
Min dag startade IIIINTE bra må ja säga. När jag vaknade och såg klockan ville jag bara strypa mig själv till döds hahaha :( Så jäkla klantig man får lov o vaaaaaaaaa bläää..men jaja jag fixar det.
Segade hela dagen typ men tillslut gjorde jag mig iordning och gick ut på ärenden..Avslutade med gymmet..Fyfan, på min ena axel har jag ett mysteriskt blåmärka som gör jäädrans ont o på den andra axeln råkade ju nina slänga på 25 kilo vikt häromdan..så skulle jag göra en slags övning där man trycker båda axlarna hårt mot maskinen o så lägger ja på med typ 30 kilo o tar fart POMMMM att jag inte skrek som ett barn där kommer länge att förbli ett mysterium...hahaha fyyyyfan va ont ja fickk!!! mina stackars axlar :(
aaaaaaja..har städat mitt rum (WOHO äntligen) bytt lakan, duschat, målat naglarna, smörjt in mig i Victoria's secret vanilla-cream o allt sånt däääär och nu blir det att lägga sig och kolla på TV!

Kom precis på att jag som 'bloggare' kanske bodde ta lite fler foton om dagarna haha...Will do will do!
Tills dess får ni nöja er med random bilder..


LillGona hahaha...

Bokat!

Kategori: Allmänt

Nu är även lägenheten i Barcelona bokad!!! Fyfan va gött det känns =)
Kolla så fin den är också..åååh mindre än två månader kvaaaar, TAGGA TAGGA!!

LÄGG NER!

Kategori: Allmänt

SNÄÄÄÄLLLAA kan inte nån själ där ute skapa nått jävla BALLBOOK lr nått!! Är såååå fucking trött på att efter VARENDA match som spelas så ska hela fucking vänlistan uppdatera sina statusar på FACEBOOK om fotboll..HALLÅ ALLA BRYR SIG INTEEEEEEEE ELLERHUR..Lägg ner vafan, så jävla mycket reklam..om ni vill diskutera fotboll gå till nått jävla forum där någon faktist bryr sig! Fan va irriterande...Och nej det handlar INTE om att jag är smågrinig över att Barcelona förlora (inte för att jag är värsta WOW-fanet..hejar på dom för Zlatan..vet ju för fan inte ens vad alla spelare heter haha) utan bara för att det alltid är samma gamla visa..vissa svär på sina statusar som om det skulle hjälpa(?) andra skriver som om dom vorre nån jävla tränare som vet PRECIS hur dom BODDE ha spelat och såklart några som hånar förlorarna och så självklart dom som är glada och talar om för alla hur bra dom mår..like somebody gives a damn? Lägg ner skiten förfan.

Movida

Kategori: Allmänt

Faaanfanfaaan!!
Ni vet, min syster bodde i London ett tag..jobbade och så. Så hon känner en del folk där. Bland annat en apsnäll snubbe som jobbar på en av Londons finaste klubbar som hon är bra vän med. När vi var i London så pratade syrran med honom så fixade han in oss på åååh bästa stället jag någonsin varit på, Movida heter det..och vi fick va på VIP och massa gratis drinkar också. Vi hade så jäääkla skoj!! Min syster har alltid pratat om Movida innan och jag minns hur vi alltid sörjde när hon fick sms från London där det stod vilka kändisar som skulle dit (inbjudnings-sms)..Två veckor efter att vi var där så var THE Tyson Beckford där!!! Släppte en tår inombord där faktist haha..Massa kändisar har vart där innan bl.a Beyonce & Jay Z, Rihanna, Paris Hilton o maaassa mer. Nä men så fick jag ett sms idag..Pixie Lott hostar utsläppet av sin nya kollektion LIPSY på Movida ikväll.."with an all star guest list confirmed" stod det också..ååååhhh fattar ni vad det innebär lr? Om jag hade vart i London nu så skulle jag fått se massa kändisar ikväll!!! Blääää..I wish I was thereeeeeee :(

Här kommer lite bilder på kändisar i Movida..



Rihanna Pictures Movida Nightclub London





Chelsea players spotted leaving London's trendy Movida nightclub after a night of partying to celebrate their FA cup victory earlier in the day. It was a wild night out, with several drunken fights ensuing outside the nightclub amongst party goers. One of was a fight between some girls and ended up with the police and paramedics being called..... lets hope it wasn't a cat-fight over the footballers! Apart from Joe Cole (who snuck off relatively early) the players partied till 4 am in the clubs private area which was reserved for the team.







Stället..



Trapporna uppför VIPen..vi satt typ längst in där..i början va dt tomt men mot slutet av kvällen kunde man knappt röra på sig!

Bilder på oss från Movida..












Pixie Lott som ska hosta där ikväll..


ahhh..nu ska jag drömma vidare om London medans jag pluggar..puss

Plugg, plugg, plugg..

Kategori: Allmänt

Hallåå peeps! Läget?
Här är det helt OK, har extreeeemt ont i magen bara :(
Hade bara en lektion idag men den krockade med min körlektion och nu för tiden är det svååårt att få körlektioner så jag fick prioritera..
Ikväll skulle jag ju iväg och träffa en personlig tränare på gymmet men jag avbokade det, kör på cyckel och yoga ikväll, har alldeles för ont i magen för att orka gymma faktist..
Nu ska jag gräva ner mig i soffan med Affärsjurudiken och en smoothie, blir intensivt pluggande idag!
Hörs senare, puss!

Tuesday

Kategori: Allmänt

Godkväll alla lovers and haters! Haft en bra dag?
Min var väl helt okey, inte hänt så mycket :)
Var och tränade med Nina..seeeegt idag, så råkade nina slänga på 25 kilo fucking betong på min axel så det gjorde inte saken bättre hahahaha, vi höll på garva ihjäl oss men fyyyyfan va ont det gjorde! Träffade även på syrran där och vi bestämde att jag o Nina skulle över till hennes fina lilla lägenhet på söndag! Inte hunnit gå över och hälsa på så mycket sen hon flytta men det ska dt bli ändring pååå :)
Nä men imon blire faktist hårdträning. Har bokat tid med personlig tränare kl 6 så då jävlar kör vi hehe..
Jaaa..va händer annars då..inte alls mycket fan..två veckor kvar till balen woho tagga tagga..fastnade vid datorn med o kolla biljetter till en viss sak som jag är lite småsugen på, bara sådär för sakens skull men får se med mami och bröderna om dom är på..lr bröderna e definiiiivt på såklart haha ska kolla med mamsen bara =)
Nej nu ska jag borsta tänderna och lägga mig under täcket och kolla på filmen 'Brothers'..verkar vara skittung!
Godnatttttttt!!

 

Hit the gym

Kategori: Allmänt

Orkar inte skriva så mycket..är pirrpirr i magen..nervöööös ni vet. Fick även strålande nyheter av mamma och pappa idag!!! Jääävlar, om det blir av dåå..dåå vetjafan va ja gör, HIMLA GÖTT blire iallafall haha..
Nu har jag pluggat ett bra tag så nu blir det att dra till gymmet med Nina. När jag kommer hem blir det en jäkla massa plugg igen! Fan va jag längtar till 12 maj, då är aaaallt över! =)
Jaja hörs när jag är hemma! Pusshej

dreamt-gym-bed

:D

Kategori: Allmänt

Livet leker och jag mår priiiiiiiima ballerina! Känns som jag har hela världen i mina händer..typ haha =)
När allt går som man vill wohoooo..som min spågrej sa häromdan "Att vänta är inte din melodi, men snart får du vara med om ett spännande äventyr." hmmmmmm helt rätt fkt haha..Lycka x1000 nananaana hejdååå nu ska jag slå en pling till min kära vän pusssss


Jag och Ninaaa förra månaden, lagom dragna sådär hihi

In till stan

Kategori: Allmänt

Fan va grym jag är hahaha...Chachäng svara på typ allt på provet. Jaja va ska man säga, gud älskar mig? Hahaha...Kidding..har chillat ett bra tag nu..Shabbu hörde precis av sig och ville ta en kaffe i stan..Jag e bored så jag åker väl in då! Hörs senare, kisses!

26 april

Kategori: Allmänt

Hallooooooo!!
Söta ni är med era kommentarer, vill bara tacka er tusen ggr om!!! Värmer verkligen och läsa alla gulliga och omtänksamma kommentarer!

Sååå va gör ni då? Jag sitter på min säng och kollar TV bara..är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå hungrig..inte pallat äta frukost än haha skiiitlat ja veeeeeet..Och jag känner att jag på senare tid har blivit waaaaay to much databeroende! Alltså riiiktig riktig datanörd haha..Spelar ingen roll om jag kommer hem 10, 12 lr 3 på natten, alltid datorn! Och eftersom jag vet hur seg jag blir av den så går jag alltid och tvättar av sminket, borstar tänderna och allt sånt precis när jag kommer hem sen dirrrrekt datorn i timmmmmmmmmar..Ska tagga ner nu haha lägga band på mig själv förfan! Önskar nästan lite smått att min internet paja..en vecka utan internet och jag är nog återställd haha..
Jaaaaaaaaaaaaaja skitsamma nu fan fastna jag på det för:S aahkej..ahahaha gud, sovit så dåligt inatt..tittade på skräckis hela natten och snackade samtidigt med min sidekick så jag låg där och var rädd o skrattade på samma gång..weird feeling dt där haha..
Nej nu ska jag upp och hoppa, sätta på hög musik (home alone, woho) och laga frukost! Sen måste jag iväg till Hjällboskolan och göra hemspråksproooooov...kill me please? Fick häftet för typ några dagar sen och den ser seriöst ut o va 100 sidor tjock och det skulle jag träna på för idag..ehm tror ni jag gjort det? hehe..albanska är inte min starka sida. Eller iallafall inte gramatik och historia men pratar gör jag fanimej grymt bra haha..FYFAN VA JA HATAR HISTORIA överhuvudtaget, så toootalt ointressant!!!!
Whaaaatever, efter det blir det träning!
Fyfan vilket konstigt inlägg dt blev menmen jag är ju trots allt en konstig människa så det får ni stå ut med! Pusshej

Söndag

Kategori: Allmänt

Gud vilket liv vissa människor har..bara snacka snacka snacka..tröttnar ni inte på er själva? Hur intressant kan det vara att prata om mitt liv när man inte känner mig? Haha det är ju nästan så att man tycker synd om er!!
Jävla skitungar..man ska fan bojkotta yngre vänner haha..låta dom växa upp först typ. Jag tål inte omogna människor!!
Och en gång för alla DET ÄR STOOOOR SKILLNAD PÅ ATT VARA BARNSLIG OCH OMOGEN!! Ushh hahaha alltså jag vet att ni avundas mig och mitt liv men back off bitches för när det smäller så smäller det påriktigt. Jag är inte typen som går runt och hotar och slänger iväg hälsningar så är det någonting ni vill säga så kom fram till mig o säg det. Sluta vara så fega jävla pussys!
Sååååååå nu har jag avreagerat mig på alla dessa fjortisar som älskar mig o mitt liv hihi =)
Nu ska jag bara föna håret sen ska vi iväg och lira boll & röka pipa med pojkarna, vår söndagssysselsättning typ haha..
Pusshej!

Gissa vart vi ska?

Kategori: Allmänt

















Ja..har ni inte kommit på vart vi ska vid det här laget så måste jag tyvärr säga att ni verkar lite el stupido..haha nä jag jiddrar ba. BARCELONA SÅKLART!!!
Så..ja, hela gangbang har bokat biljetter nu så 21 juni till 2 juli är vi i Barcelona och skakar om staden!! Ska bli så sjukt jäävla kul längtar som faaaaaan!! :D

Nattbio

Kategori: Allmänt

brathaaas and sistaaas ja e DEAD så orkar inte skriva så mycket..kom hem för ett tag sen, det blev nattbio. Grymt kul hahaha alltid lika många skrattanfall med gänget..hemvägen var ändå legendarisk HAHAHA ja dööör..jajajaaaaa min telebaba ringer nu SO I GOTTA MOVE FAST haajdåååå puss o kram

Saturday

Kategori: Allmänt

Haallååå folket!!
Va händer?
Jag är heeeeeeeeeeeeeeeeelt död!! Sovit så himla lite inatt att inte är saaant haha..Somnade typ 7 och sen kommer Nina in efter några timmar o så drack vi litervis med vatten, tjöta och decka igen.
När vi vakna blev det dusch o grajor sen drog vi ut och käka frukost. Träffade även på pojkarna som hade vart på shoppingrunda haha..
Iaaaaf orkar inte tjöta mer, nu ska vi iväg allihopp och antingen bowla lr gå på bio..får se vad det blir. Hörs när jag kommer hem!
Puss


Bild från igår. Skitlyckad kväll. Vi drack som faaan och skrattade IHJÄL oss hahaha.."Du liknar en påse med bajs" fyfan va vi aldrig kommer komma över det där hahaha....

Ikväll blire party!

Kategori: Allmänt

Slaaappat framför datorn hela dan! Sen kom Nina förbi en sväng och efter det blev det upp o hoppa in i duschen, äta o klä på mig o allt såntdär. Nu ska jag iväg till henne där vi ska fixa oss o grajor. Sen ska vi iväg och förfesta med resten. Shabbu fyllde 19 i måndags så ikväll ska vi fira. Sover at Nina's ikväll så vi lär väl höras imon nångång.
Har inte druckit på evigheter känns det som så jag kör all in ikväll!! Wohooo nu kör vi haha ;D

Ha en underbar kväll, pusssss!!

Stockholm - Bokat!

Kategori: Allmänt

Gissa vad jag har gjort? Jo jag har bokat biljetter till Stockholm!! Fast det får bli en vääldigt kort tripp eftersom tjejerna tar studenten den 9onde juni..Vi är framme i Sthlm den 8onde på dagen så vi kan trippa runt i staden och shoppa o grajor, sen på kvällen är det ju Whitney konsären och efter det lär vi väl hamna på något afterparty tills tidigt på morgonen nångång då vi tar tåget tillbaka och är här 10 på morgonen. Perfekt, så hinner man hem och göra sig ren och fin för att sedan dra iväg på flickornas (från Donnergymnasiet) utspring =)
Det är alltså jag och Itman som ska iväg till Sthlm hehe..
Är så pepppp inför Maj/Juni..massa skoj som händer då!!

 

London pictures..

Kategori: London 2010

Varning för massvis med bilder!!







































































Jag vill tillbaka till London så fruktansvärt mycket!!!! Någon som vill åka ner med mig i sommar???

I made my decision..

Kategori: Allmänt

Hej!
Vill börja med att säga att jag uppskattar era tips och råd otroligt mycket!! Jättegulligt att ni tar er tid och skriver ner så mycket bra grejer!
Men jag har bestämt mig..Detta har jag grubblat på ett bra tag nu, vart i min hjärna konstant!!
Och jag ska ta ett år ledigt. Inga besvikna miner nu!! Jag ska till USA! Jag vet att det finns folk där ute nu som tänker ähh hon åker inte men vet ni vad? Det skiter jag fullständigt i. Sen jag var liten och drömde om USA så jag har fått höra nedlåtande kommentarer om att jag bara drömmer och att jag aldrig kommer komma dit. Men min motivation stärks bara mer o mer av sånt så I guess att det bara är bra. Ni känner inte mig och därav vet ni inte hur jag är som person och hur jag är när jag brinner för nått. Jag är en bestämd person, vill jag göra något så gör jag det. Så detta handlar inte om att jag fegar ut i sista stund eller något sånt för jag ser inte fram emot någonting annat mer än flytten till L.A, vare sig det blir ensam eller med min bästa vän. Du kan droppa mig helt ensam mitt i en storstad och jag klarar mig. För att jag ÄLSKAR utmaningar!! Jag älskar när livet leker och jag lever efter att "allting ordnar sig alltid" för det gör det!! När jag hade fyllt i mina ansöksningspapper satte jag mig ner och funderade på anledningen till varför jag har så bråttom med och flytta iväg och den enda anledningen jag kunde komma på var för att jag ville komma bort från Göteborg! Inte att jag var rädd o tappa pluggsuget, att jag var rädd för o inte komma in, att jag var rädd att jag skulle slöa för mycket och ta fler lediga år, NEJ ingenting sådant. Just för att jag känner mig själv. Visst är jag lat som fan och älskar att bara sega och chilla mig igenom livet så vet jag när jag ska ge allt. Jag ger allt när jag brinner för något.
Skolan i USA går ingenstans, den finns fortfarande kvar där om ett år.
Jag har detta året på mig, och jag har redan börjat fundera på vad jag vill göra..Har så många olika ideér i hjärnan. Men vissa grejer ÄR faktist så mycket enklare att genomföra med en vän. Jag funderar på dra till bl.a London..Syrran tycker jag ska till Austrailen. Först funderade jag på att flytta till Sthlm och bo i en liten trea med Nina ifall hon kmr in på Karolinska, så pluggar hon, o jag pluggar upp ämnen på distans medans jag jobbar. Men jag vet inte, när min syster och mamma kom med alla utomlandsförslag blev jag mycket mer lockad till det. Jag trivs verkligen inte i Sverige..
Får se vart jag hamnar helt enkelt, men i Sverige tänker jag inte stanna i 1 år iallafall!!


Rullar iväg nu...HAHA

A person..

Kategori: Allmänt

En person som man kan prata med om allt. En person som förstår. Som inte dömmer. Som inte ser chockad ut och tycker att du är knäpp vad du än säger. En person som vet vad som krävs för att få mig att leé när jag är riktigt ledsen. En sån person skulle jag behöva då och då. En person som framförallt förstår mig.
Fan va jag hatar mig själv för att jag är så kall ibland. Jag vill verkligen utveckla mina band till vissa människor i mitt liv men jag är så ovan att jag inte ens vet hur man gör. Men jag önskar ingenting mer. Jag tror helt enkelt att jag är för rädd att bli sviken, hur sjukt dt än låter..

Får inte bli för känslig i bloggen, känner att dt börjar bli för mycket sånt gayigt nu för tiden haha..nu blire strax läggdax här, godnatt!

Dilemma..

Kategori: Allmänt

Åhh har ett sånt dilemmaaaaaa!! Vet inte vad jag ska göraaa! Läste din kommentar Morea och jag tyckte det låg någonting i det du skrev så jag har diskuterat det med ett flertal personer och alla råder mig att göra precis som du sa -Att ta ett sabbatsår innan jag börjar plugga.
Jag ska va ärlig..Jag hatar skolan och jag hatar att plugga. Gör det endast för att kunna bli något i framtiden. No other reason. Tycker inte att dt är roligt på något sätt..Så jag tror jag skulle behöva ett sabbatsår mer än någonting annat!! Spenderat hela livet i skolan fan..tänk va skönt och slippa det i ett år! Vila upp mig för att sedan kicka ass i L.A!!
Och sen andra sidan så vill ja inte va kvar en minut längre än va ja behöver i det här landet!! Tycker att det är så fruktansvärt tråkigt här!! Finns ingenting för mig här.
Så..aa ja kmr fan få magsår snart känner jag..Kan inte sluta fundera på detta, vet inte vad jag ska göraaaa!
Hjälp någon?????

Kort inlägg

Kategori: Allmänt

Hinner inte skriva så mycket. Haft en chill dag men vädret pajar så mycket!! Tränat o vart med Shabbaaan sen gick jag o Nina till mig och åt middag och nu sitter jag hos henne o väntar på att hon ska bli klar. Sen ska vi ner o möta Amme och vidare o titta matchen :) Blir spännande idag då Nina håller på Inter och jag på Barcelona. Catfight!! HAHAAH..just kidding, ha en fin kväll!! Puss

Skön dag

Kategori: Allmänt

Heej!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag götttt, men är HELT DÖD!! Lunch & shopping på stan. Hittade min utspringsklänning wohooo!! Fan va gött shopping satt faktist, behövdes! Massa fester nu i maj ju hihi ;P
Efter det blev det träning, jag och Nina tog kål på varan..pushade och pushade..men i slutet när vi skulle strecha så kom barnen i oss fram och vi HAHAAH ehh..lekte lite för mycket med alla grejor hahaha..Jajaaaa efter det tog vi en lång promis i stan i den friska luften haha..
Kom hem och hoppade i duschen sen epilerade jag benen..PAAAAAAAAIN!!! Hade inte rört dom på typ 3 månader så ja kände att det var dax fan haha..Pedikyr, manikyr och ansiktsmask och nu sitter jag här =) Ska strax ta o lägga mig, först ska jag bara ringa ett samtal nananana pussssss o godnatt!!

PS. Taaack för alla fina kommentarer, svarar på dom imon!! Love <3


bääästaste bästa haha..så jääääkla skön!!!

Härlig söndag

Kategori: Allmänt

Tjenix penix! Haha..Hur mår mina söta små kära gulliga älskade läsare? Don't get ahead of yourselves, jag skojade bara haha ;P
Näää men jag mår uuutmärkt förutom att jag numera har en extreeem träningsvärk!!! Stod och tittade på A double shot at love när jag gick på rullbandet idag så jag glömde helt bort mig och gick i typ 40 minuter utan att känna av det!! Vanligtvis brukar ja va död vid 30..Sen körde jag massa rygg och axlar idag. Kände att lår/rumpa/mage fick vila idag.
Kom hem och lagade korv straganoff till mig själv..MUUUMS! En av mina favoriter..minns hur glada jag och Shabbu blev varje gång vi fick det i bamba i Hjällboskolan HAHA skuttade av gläjde, bokstavligen.
Jaja nu har jag iallafall precis kommit ut från duschen och smörjt in mig o klätt på mig o allt sånt där, ska föna håret o grejor och sen ska vi iväg och röka vattenpipa och spela fotboll med gangbang som vanligt haha..Typ blivit våra nya grej ju, lira boll o röka pipa haha..
Iaf, svarar på kommentarer när jag kommer hem. Ha en fin söndag! PUSS


Jag & Tyson för någon dag sen..

Träningsdax

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!! Hur mår ni denna fina dag?
Jag mår wonderbart! Dagen startade inte så bra då jag råkade hälla kokvatten på min fot men så har man alltid folk som cheerar upp än igen haha..Nu är jag jävligt pepp på att ta mig an denna vackra dag haha..Har ätit en stoor frukost och nu ska jag packa väskan och dra iväg till träningen. Har ont i helaaa kroppen som FAN (träningsvärk) menmen dt ska inte stoppa mig..Börjat tycka att det är kul att träna, konstigt nog haha..Kan ju bero på att jag bytt till ett såååå mycket bättre gym :D
Ikväll blire nog fotboll igen, om vädret håller i sig :D Men jag hör av mig när jag kommer hem istället, har lite bråttom!
Pusspuss

Life..

Kategori: Allmänt

Vi föddes inte fastklistrade till varan. Vi föddes i våra egna kroppar, alla fick en varsin. (eller aa, dom flesta iallafall) Och jag tror att det är för en anledning. Vi föddes som individer för att vi ska leva livet på egen hand. Vi fick en familj för att ha någonting att luta oss mot men vi föddes fortfarande i varsin kropp. Det är meningen att man ska kunna klara sig själv i den här stora gryma världen. Det anser jag iallafall. Man ska inte räkna med någon. För i slutändan så ska du dö din egen död! Ingen tar dt åt dig, därför ska du leva ditt eget liv. Man är ung och naiv och tror att allt håller livet ut..men sen växer man upp och inser att nä men så e det inte alls. Alla har sina egna liv och bekymmer att tänka på. Din gamla barndomsvän som åker iväg och studerar till läkare ger inte upp sin karriär bara för att du är ensam kvar där i hålan, fattig och arbetslös. Ni kanske förstår min poäng? Visst tror jag på äkta vänskap och äkta kärlek men jag tycker bara inte om att räkna med folk. Jag är inne i min lilla bubbla där jag är säker. Där jag inte kan bli sårad. Och om jag inte förväntar mig något utav någon så lär jag inte bli besviken?
Jag har varit med om så mycket backstabbers och falska 'vänner' att jag inte ens ger någon chansen att bli min vän längre. Iallafall inte tjejer. Mina bästa vänner är alla sånna jag känt lääänge. Har så himla svårt att släppa in nya människor i mitt liv..Kan bero på att jag inte PALLAR helt enkelt. Jag pallar inte slösa min tid på folk som bara snackar en jäkla massa skit. Folk som kommer till mig och klagar o klagar o klagar och så ställer jag alltid upp som vanligt och sedan springer dom bara in i väggen igen. Och kommer tillbaka endast när dom behöver någonting. FUCK OFF!
Jag har ytliga vänner som jag umgås med då och då men jag öppnar inte upp mig NÅNSTANS för dom! Krävs så mycket för mig att kunna lita på någon. Och ändå litar jag inte på någon överhuvudtaget till 100%..Konstigt nog. Jag har ändå världens bästa familj och världens finaste vänner men det är någonting i mitt huvud som begränsar mig.
Nu när jag läser min text så låter det ganska tragiskt men jag gillar faktist det. Jag trivs i min lilla bubbla med mina få men nära och ärliga vänner. Jag trivs med att inte räkna med någon och alltid tänka att jag klarar mig själv, no matter what. Visst kanske jag går miste om en eller två diamanter till vänner i mitt liv men whatahell, jag är villig att ta den risken.



Tjejerna..spelar ingen roll att man inte ses lika ofta, man vet fortfarande vilka man håller varmast om hjärtat. Ni kommer alltid ha eran säkrade plats i mitt hjärta. Jag älskar er, ni är världens bästa vänner <3

Prag - Bokat!

Kategori: Allmänt

Hej!!
Hoppas ni mår bra. Själv mår jag underbart men jag är helt död! Herregud va jag pusha mig själv på träningen idag!! Förut var ja så slö och tänkte äähh skitsamma jag drar hem men nu jävlar tänker jag istället komigen nu lägger på lite mer kilon på benpress eller whatever det nu är haha..Grym grym, får ge mig själv lite cred hihi ;)
Kom hem åt och tog en skön dusch. Skulle egentligen gå på bio eller hitta på nått annat skoj med gänget nu men jag orkade verkligen inte, känner för o mysa hemma idag. Göra allt sånt som man behöver göra ibland ni vet..noppra ögonbrynen, epilera benen, hårinpackning och grejor..Jag är ju trots allt en tjej, även fast jag glömmer det ibland haha..

Just nu sitter jag iallafall och tittar lite flygbiljetter o grejor på datorn. Hääärlig resa commin' up in june :)
Påtal om resooooooor så ÄR PRAG NU BOKAT!!! Ska bli så himla roligt!!! 14-19 Maj.





















Fyyyfan va det ska festas!!! ;D
Hörs senare, kisses!

Wohoooo :D

Kategori: Allmänt

Hallååååå eller!
Va händer? Orkade inte blogga igår, kom hem rätt sent och var helt död så jag segade vid msn bara..Kul som fan var det iaf, men FYFAN vilken dålig kondis jag har..herregud hahaha..Jaja mina ben ser iallafall ut som jag vart i krig nu. Kanske inte är så bra med tanke på att vi har balen ganska snart haha..Men kan inte låta bli, tycker det är så kul. Men nu har jag fan fått ett fett blåmärke precis vid den kulan vid foten ni vet? Där det gör aaaallra mest ont, o fan va in i helvetes ont det göööööör!!! Bara när jag går t.o.m :(  Men neeejnejnej jag ska inte klaga för sen håller killarna på och gayar sig om att vi inte tål deras skott o blablabla haha..

Förövrigt sååååååååååååå.. är min STUDENTMÖSSA HÄÄÄÄR!!!

Tro faaan att jag är överlycklig hihi =)
Mindre än 40 dagar kvar nu ÅÅHHHH så härligt!!!

(min webbis är pajjjj bröder o systrar, that's why)

Nu ska jag käka frukost och packa väskan sen blire hårdträning!! Puss

Fotboll&Waterpipe(?)

Kategori: Allmänt

Mycket mycket myckeeeet fin dag! Haha..Körde precis ett riktigt håååårt gympass med Nina. Kom hem för en stund sen och har hunnit duscha, nu blire middag sen ska vi iväg och spela fotboll & röka vattenpipa med gänget..blir nog mucho skrattfyllt som vanligt!
Hörs när jag kommer hem så svarar jag på kommentarer också. HA EN UNDERBAR FREDAG!! Pussssss


Remember: ALWAYS stay cool, no matter what ;D

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Gooodkväll!
Va händer? Här händer inte mycket alls, håller typ på o somna sittandes så ska strax lägga mig..
Idag har jag vart ute på språng hela dagen typ, från 1 till 21..tränade som en åsna i nästan två timmar också..men jag måste erkänna att jag rådiggar känslan efteråt!
När jag kom hem blev det en alldeles för sen middag, ett långt bad, fönat håret o grejor och bara segat vid datorn.
Förresten!! Har hittat en ny metod att ta mig upp på morgonen! Persiennerna såklaaaart. Tar upp dom innan jag lägger mig o så vaknar jag av solen ist för den jobbiga alarmsignalen! Woho skitsmart haha..
Jaja imon efter skolan blir det antagligen fika och plugg på någon uteservering och sen blire håårdträning! Det gillar vi =)
Nu ska jag packa ner väskan och borsta tänderna sen blir det sängen för min del!
Godnatt!

Lycka!

Kategori: Allmänt

älskar älskar älskar sånna här dagar. sånna dagar när ingenting kan få bort leéndet från ens ansikte. när jag gick där i solen med brillorna på och maxvolym i ipoden så kände jag en ren lycka inom mig. idag var en sån där dag där allt går precis som man vill! har så mycket att se fram emot, så mycket att tagga inför. livet är så underbart, hur kan man inte älska det? lyckorus. orkar inte vänta mer, imon ska jag söka till skolan i USA! Tänk att lilla jag ska flytta till Los Angeles om några månader!!! Gona..barnsliga Gona ska flytta till ett helt annat land i en helt annan världsdel! Gud va pirrigt det känns. Pirrigt och JÄÄÄVLIGT bra. Åhh va jag längtar. Men jag kommer sakna min familj så otroligt mycket, det kommer bli himla tufft men jag är stark, jag tror på mig själv I CAN DO IT. Mina underbara vänner också såklart. Ska tvinga alla komma ner o hälsa på hela tiden!!
Jaja nog om det nu, ville bara upplysa er om att jag mår så jäkla bra idag. Allt rullar på som det ska!
Och jag vill inte att denna dagen ska ta slut riktigt än så nu väntar jag på att bli hämtad, vi ska iväg och typ..ehh kolla på solnedgången..lr nått haha puss ♥


åhhhh ja vill vill vill också sitta vid en straaaaand nu!


Yea

Kategori: Allmänt

Inte mycket o säga. Inte pallat blogga faktist. Hade hemska drömmar inatt men fick goaaaaaa nyheter idag så jag mår braaaa!!
Hörs senare! Puss

Iväg!

Kategori: Allmänt

Hinner inte skriva så mycket. Har bara latat mig idag..försökt plugga lite teori, tagit ett bad, fönat&plattat håret..precis ätit mumsmat o nu ska jag iväg och träffa alla..vi ska titta på matchen tonight och innan dess blir det att bara hänga, kanske spela biljard lr nått :)
Ha en fin kväll så hörs vi senare! Puss

Some pictures

Kategori: Allmänt

Lite bilder från igår, orkar inte ladda upp fler lat som jag är..och på kvällen tog vi faktist inga bilder, glömde helt att jag hade med mig den överhuvudtaget haha..









Jag och Nina var verkligen på kamera-mood igår HAHA vi tog över hundra bilder..

HAAAAAAAHAHA

Kategori: Allmänt

Nej nej asså NEJ! Hahahaha det är OFFICIELLT min otursvecka!!!!
Hahahahaha ja dör..vi stod ett helt stort häng på typ 11-12 pers samlade och skulle vänta på fler som skulle komma, så ska jag o Arian skoja till det som vanligt, så han börja gå mot mig fort och ja sprang baklänges och ja skulle säga "ååååå kolla ja springer baklänges o du..." så skriker han "AKTA AKTA!!" o KABOMMMMMMMM jag snubblar över trotoarkanten och ramlar PAPPAMMM baklänges HAHAHAH asså verkligen BOM så fullfart bakåt på marken!!! Det va biiiigtime tur att ja hade luva så jag inte slog i huvudet hahahaha asså ja ba låg kvar där o höll på o dööö av skratt. Det var sååå typiskt att dt inte ens va pinsamt liksom hahahaha my gosh jag måste verkligen vara stans klantigaste.
aaaa iallafall, annars så kom ja typ hem för en stunds sen efter en jääääkla massa skratt o streetfight..var helt hyper o rastlös idag så ja kunde knappt sitta still haha..Jaja roligt som fan var det iallafall..
Meeeen bilder får ni faktist senare, måste återställa mig först..HAHA hörs snart pussss


yea..that's me..


Update: skitsaaaaaaamma, börja plötsligt få psykoooosont i ryggen så sängen kallar, blir filmmyyyyyys med mig själv o sååå..bilder & kommentarer imon. KISSES

Ut o tända brasa!

Kategori: Allmänt

Shooohooo in da hoooood!! hahaha..
Kom preciiis hem efter att ha vart ute och lirat boll, rökt vattenpipa o käkat massa gott haha..men SVINkallt var det..vi ska aaaaalltid överskatta vädret! Menmen jävligt skoj va det iallafall.
Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och äta sen ska hela gänget samlas och tända en brasa o dansa runt omkring den..HAHAH skoja ba vi ska chiiiiiiiilla o så ba, blir nog roligt som alltid :D
Hörs senare, då får ni bilder också :)
Pusspuss ha en fin kväll!

It's a beautiful day!

Kategori: Allmänt

Strålande humör och strålande humör!!!! Woaahh ja mår wonderbart :D
Ska hoppa in i duschen o sånt dääär sen kmr Nina och pickar upp mig, vi ska iväg och shoppa lite sen ska DA gangbang hitta på nått skoj hahaha..Blir nog borta länge idag, hatar o va inne när det såååå fint ute!
Svarar på kommentarer ikväll!
HA EN UNDERBAR DAG PEEPS! PUSSSSS PÅ ER!

1-9.jpg image by Rymdkleopatra
haha, vissa går med rumpan bar!

HAHAHA otursdag..

Kategori: Allmänt

Tjaaaaaaa! Händer?
Kom hem nyss efter en mucho grande rolig kväll HAHAHA..aasså det har INTE vart min dag hahahaha..
Först hände en psykooooosgrej här hemma o alla hade panik o hoppa på sängarna ja vet inte vaaad hahahaha sen inte nog me att ja grät av panik o rädsla (HAHA ja e riktig chicken) så iallafall går ja ut till parkeringen och så åker vi iväg cruzar så, så ska Moe parkera bilen ute på gängets nya plats HAHA så trodde jag att vi skulle ut innan han skulle köra in i parkeringen HAHAHA sååå ja öppnar dörren och märker inte att bilen fortfarande åker o han märker inte att ja öppnar dörren så ja sätter ut min fot o verkligen känner av hur hjulet kör på min fot HAHAHA ja dör min sko snea helt skrek som en javetintevaad hahahaha så stannar dom o ja sätter mig ner på marken o alla springer ut från bilen HAHAHAHA ja döör när ja tänker på det, hade så fucking oooont ovanför hälen där ni vet skelettet fyyyfan! orka bli överkörd av en bil vafan hahaha..Nä som ni märker är ja iallafall glad även fast ja vart me om lite för många sjuka grejer hela dagen idag o det är ju götttt..tar allt ont me ett leénde på läpparna haha..
Nej nu orkar ja inte mer, känner att det här inlägget kmr bli föööör flummigt om ja fortsätter..
Ska byta om o sedan sitta vid datorn halva natten som vanligt haha..imon hoppas vi på soooool då blir det en braaaaa dag =))
Godnattttttpuss!


I brist på bilder..

<3

Kategori: Allmänt

Shuuuuuuhuuuuu babes!
Kom precis hem..kallt som satan men skitroligt haha..Uppdaterade varan i fleeeera flera timmar, så jäkla mycket grejor som hinner hända när man inte ses på ett tag..Råkade ta sönder glas också som vanligt HAHA fyfan har blivit världens klantigaste verkligen!
Iallafall nu ska jag bara äta och byta om sen ska jag ut på äventyr igen!
Pusshej

Love Life

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Haha..aa som ni säkert förstår så finns det ingenting som heter 'vakna tidigt' under lov för min del! Är helt döööd..Satt uppe i tel och skrattade ihjäl mig till på morgonen typ HAHA älskar att det finns lika nattpigga människor som jag <3
Jaja iallafall nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för sen ska jag åka in till stan och träffa Tara som jag inte träffat på EVIGHETER så ni kan bara tänka er hur mycket vi har to catch up haha..Efter det ska jag möta upp gänget för o hitta på nått kul :)
Ha en fin dan!
Puss

PS. Älskaaaa livet människor! Livet är för kort för att va bitter och avundsjuk! Sluta grubbla på onödiga saker och försök njuta av livet istället =)


Sunny day

Kategori: Allmänt

Haaallå eller!
Inte alls mycket o skriva nu faktist. Har ont i magen av någon konstig anledning och så har mina mandlar svullnat upp som FAN så det gör ont när jag sväljer. Arian säger att det är halsfluss, jag väljer att tro på att jag endast blir sjuk en gång om året and I already done that in London. Så NEJ NEJ NEJ tänker fan inte åka på någon ligga-i-sängen-sjuka!! Tänkte gå upp tidigt imon (god luck with that) och dra till vårdcentralen och kolla upp det, måste ändå lämna in mina jäkla prover..
Iaaaaf..idag var soft. Nina kom och hämta mig och vi hade alllllllt annat än en lugn bilfärd till Partille HAHAHA ja dör bara ja tänker på det hahaha riskera våra liv så för ett sms..HAHAHA..jaja nog om det, vi besökte Allum bara så för skoj skull eftersom vi tröttnat på allt annat. Hitta inte ett SKIT förutom det där naglacket som hela sveriges befolkning ska ha nuförtiden..Efter stoping by i Hjällbo igen så åkte vi iväg till Biljardpalatsen och tittade på matchen med boysen. Lika kul som alltid.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på film.
Godnatt!


Random vimmelbild på Level

Crazy me..

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Hur mår ni denna soliga dag? Jag mår underbart! Är på mitt flumhumör haha..Kan mycket väl bero på för lite sömn, la mig inte förräns typ 6 igår HAHA skitkul menmen inte lika kul när jag skulle upp imorse innan 12 o ringa ett samtal. Tänkte lägga mig igen men orkar inte missa hela dagen så jag gick upp och mamma stack iväg så jag har stått och lagat pannkakor till mig och lillebror. HAHA och så har jag stått och sjungt och dansat som en galning för honom, imiterat folk och bara vart Gona liksom..sjuk som jag kan vara ibland haha..Han ba "EJ du bodde gå titta om du mår bra" ändå skrattar han ihjäl sig åt mig..Och för någon dag sen när jag var på flumhumör och stod och gjorde konstiga uppträdanden framför båda mina bröder så satt min storebror och ba titta på mig skitlänge o så sa han ba "Tänk om någon såg dig just nu :S" och jag ba HAHA "Vadådå!? Dom skulle sagt ÅÅHH VEM ÄR HON TJEJEN, VÄRSTA SKÖN VILL BLI HENNES VÄN!" hahaha NOT TRUE..om någon skulle se mig hur jag kan bete mig me mina bröder ibland så skulle dom tro att jag är psyko som behöver BIG TIME hjälp. Hahaha måste hitta en man som är lika sjuk och barnslig då så vi går ihop liksom, för jag tänker fan inte ändra på mig haha..

Jaja, iallafall nu tänkte jag hoppa in o ta mig ett sköööönt bad sen ska jag nog ut på äventyr med Nina. Det är sooool så glajjorna åker på WOHOO!!

I deserve better.

Kategori: Allmänt

Not today

Kategori: Allmänt

Ingen bra bloggdag idag. Nej jag är inte ledsen eller någonting sånt gay men känner helt enkelt att jag inte har någonting och komma med idag. Nu ska jag ut på äventyr! Puss

Time to step up the game

Kategori: Allmänt

Fan va mycket press man har på sig!!! Tusen grejer att tänka på och tiden bara FLYGER iväg så sitter man där med sin klump i magen när det är alldeles för sent. Varje dag säger man att man ska ta tag i grejer men aldrig blir det av. Vad är det med mig? När blev jag en sån här oansvarig och slarvig person? En sån EXTREM lat människa? Jag har alltid gillat läget men nu blir det bara för mycket, varenda sak jag tänker på ger mig en klump i magen. Inte alls kul ju.
Så nu ska jag ta tag i det, ta tag i allt! Ska bli nöjd! I slutet av dan när jag lägger mig ska jag leé för mig själv och vara stolt inte vända o vrida på mig i sängen och känna ångest.

Idag har jag haft en RIKTIG slapp-dag, ni vet när man gör absolut ingenting! Städade undan igår så jag vaknade till ett städat hem och när alla gick iväg var jag ensam så jag bara låg i soffan under filten exakt hela dagen. Och ja, det var skönt som fan! Men nu har jag ångest, för jag kunde fått så mycket saker gjort idag!

Men imorgon, då jävlar. Jag ogillar att säga "ny dag, nya tag" för det känns så kliché men i det här fallet är det kind off that way. Ska skriva ner alla tusen grejor jag måste göra i min 'To do-list' och sen är det bara att köra igång!
Förhoppningsvis lär det dyka upp ett inlägg där jag skriver hur grym jag är istället för o klaga på mig själv väldigt snart!

Nu: Shutter Island.
Puss!

TAKE ME AWAY

Kategori: Allmänt



Vill iväg nu nu nu!!!!
Tråkigt väder..har ba lust och gå ut och springa..men i dagens samhälle kan man inte ens gå ut o springa i skogen ensam utan att ha en klump i halsen och vara nojjig att något psyko ska dyka upp.
Fucked up värld vi lever i..
Aja nu ska jag placera mig i soffan och titta på film. Alla har stuckit och jag är ensam igen. Skitkul igår! Somnade waaay to late men det var det värt. Puss

Chillkväll at my place

Kategori: Allmänt

Hej igen!!
Vad händeeeeer? Taggar ni inför fest lr? Myskväll? Verkar som hela världen ska ut och festa ikväll men jag är fan INTE där, inte i det här billiga vädret..Orkar inte plåga mig själv, väntar hellre på bättre dar haha..
Dessutom är jag ensam hemma tonight så I have my peeps comming over here alldeles snart :)
Har massa godsaker här hemma och så håller jag på och lagar ris med kyckling mmmmumma!!
Såå jaaa, med andra ord blir det dålig update idag då, dom nannar antagligen här också så vi får väl höras imorgon!
Ha så kul ikväll babes, whatever ni nu ska göra! Pusspuss

Bjuder på lite bilder från igår..








Bilder från Vasastan & Nivå i Torsdags..

Kategori: Allmänt

Här kommer några bilder från i Torsdags som jag lovade..
















Några st av alla tusen bilder vi tog haha men jag orkar inte lägga ut fler..Sjukt rolig kväll som sagt iaf =)

Ut och promenera!

Kategori: Allmänt

Okej jag skoja ba..blev inga bilder haha. Men den enda anledningen till det är att jag aldrig kom hem igår. Blev sent så vi nannade där ist :) Skitkul haha..Och nu kom vi precis hem till mig, bara o byta om och så ska vi ut o ta en promenad i skogen hahaha coooooola vi ääääär höhö..
Hör av mig senare då! Puss

at nina's

Kategori: Allmänt

Nina är ensam hemma så vi ligger här på soffan och degar bara..vart en lång och rolig dag men jag berättar mer om den senare när jag är hemma. Då lovar jag er bilder också =))
Måste passa på o tacka för alla era söta kommentarer också, det värmer verkligen, ni e så gulliga! <3
Hörs senare då babes, pusspuss






Lite random bilder från Beyonce-konsären i maj förra året..

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon p-p-p-p-peeps!
Lyssnar på aaaasskön musik..i'm s-s-s-s-so sorry nanaanan..haha hur mår ni idag? JAG MÅR UNDERBART! Glädjen från igår håller fortfrande i sig och jag diggar vääädret! 
Igår kom Shabbu och Nina över så åt vi här och chilla på det lite sååå sen åkte vi iväg med bilen och tog en runda men vi hade inte lust för någonting så vi hämtade upp Itman och bestämde oss för chillkväll så vi kom tillbaks hit och satt och vräkte i oss massa gott och tittade på TV. Vid midnatt fick vi ryck och ville plötsligt in till stan så vi körde iväg till avenyn, käkade och tog en runda. Spikkallt så jag typ lääängtade hem till sängen haha..Ändå la ja mig inte förräns typ 4..men äähhhh dt är lov förfan :D

Jaja nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen klä på mig och käka frukost, sen ska jag iväg med tjejerna och bli sminkade o grejor..Blir dålig uppdatering idag eftersom vi blir borta länge men när jag är tillbaks lovar jag bilder!
Ha en fin dag!

Update: När jag såg vädret ute ställde jag in diiirrrr! Tänker fan inte hålla mig inne när det är så fint väder ute haha! Så det blir ut på stan istället :)


Bild från i Torsdags..

Fundering..

Kategori: Allmänt

Satt och tittade runt på nätet och kom o tänka på en sak..WHYYY är folk så pantade?
Förstår verkligen inte hur tjejer kan ha vissa bilder som profilbilder..Typ dom står i toaletten, med ena foten på toalettstolen (för att rumpan ser större ut så ofcourse!) och så tar dom upp tröjan och tar kort på sig själva på spegeln så deras kropp syns o typ knappt halva deras ansikten..WHY? Det är så jäääkla många också! Alltså hur mycket självrespekt har man då? Jag menar hur kul e det att halva sveriges befolkning redan sett dig halvnaken? Va ger du ut för bild av dig själv? Det blir ju fan inte ens intressant längre haha..killen du börjar dejta vet redan vad som finns där under..den där nyfikenheten försvinner liksom..
Och sen fattar jag ju att dom vill visa alla hur bra självförtroende dom har och hur mycket dom älskar sin kropp MEN hur bra självförtroende kan man ha om man sååå desperat söker bekräftelse genom internet? Genom en löjlig bild i toaletten på sin röv? Jag vet inte men jag tror iallafall inte man skulle lägga ut sånna bilder på sig själv om man inte var ute efter bekräftelse och uppmärksamhet. Jag pushar aldrig upp brösten på bilder eller putar med rumpan men jag är fan snygg ändå! Och det sorgliga är, att det är dom här tjejerna med! Om dom bara kunde ha en helt vanliga profilbilder slår jag vad om att dom skulle få SÅ mycket finare kommentarer än "Ohhhh sexy", "I wanna fuck uuu" o sånt gubbskit.
Occccch MISSFÖRSTÅ MIG INTE jag tycker kvinnokroppen är bland det vackraste som finns men jag tycker bara att eftersom det är något så värdefullt och vackert så ska inte varenda liten kåt äcklig jävel därute få någon slags njutning av den!

Men va vet jag..vissa kanske helt enkelt VILL bli sedda som sexobjekt?

Bara en fundering..Agree/Disagree?

My thursday night..

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla påskkärringar där uuute!
Det är väl påsk idag? Såg att nån hette Glad Påsk på bookface så jag utgår från det haha, har absolut ingen koll på sånt..
Iallafaaaall..hoppas ni mår bra för jag mår götttgöttt! Vi hade sjuuukt skoj igår! Mina fötter dööödade mig men inte satte jag mig ner för det, dansade IHJÄL mig som vanligt haha och vi skrattade även IHJÄL oss.
Vi började me en drink på Vasastan sen gick vi vidare till Nivå där John Dahlbäck var på besök. Vi gick upp dit i typ 5 minuter, tog kort på han och stack ner till nedervåningen igen, det var fan rena rama bastun!! Gick liksom inte och andas där..Om det vorre nån annan så skulle vi ju självklart placera oss längst fram men vafan..Dahlbäck verkligen..nä tro fan att ja Inte ska trängas som en wiggie för han haha..
Måste förresten erkänna att jag är fööör into RnB nowadays..tycker det är SÅÅÅÅÅÅ mkt roligare att gå ut o dansa till RnB än till house!! Konstigt nog, för förut tyckte jag det var såååå kul och festa till house? Nu ville jag fan bara hålla mig på nedervåningen (där det var mixat, men mer Rnb) haha.

Jajaja, bilder kommer iallafall senare och då svarar jag även på kommentarerna :)

Nu måste jag strax upp och fixa fruuuukost. Har vart uppe sen 11 men bara legat här i sängen med datorn och nu börjar magen skriiika efter mat så ja, nu: BREAKFAST-TIME!!
Hörs sen, PUSS!


Nina och jag ute på äventyr för någon vecka sen..HAHA

Utgång

Kategori: Allmänt

Hallå ett ett tvåååå!
Fortfarande ensam hemma..har bara strossat runt här hemma och lyssnat på musik, och fixat mig lite smått såå..Nina kommer strax och hämtar mig. Ikväll blire utgång med tjejerna, ska bli ruuligt. Först ska vi förbi Beks där det blir middag mmmmmums e så jäkla hungrig!!
Aja ha en trevlig kväll! Här får ni några jääättekassa bilder, vettefan vad som hänt med min cam haha, men bättre än ingenting right? ;)



PUSSSSSSSS!

1 april..

Kategori: Allmänt

Hello mateeee!
Va händeer? Själv har jag haft en riktig slapp-dag..vaknade runt 11-12 gick upp och åt frukost sen kröp jag in under täcket igen och bara låg och titta på TV. Hade oooont ont i magen så hade inte lust för någonting annat. Sen kom Sex and the city på TV och då fick man självklart lust och fixa till sig for no reason hehe så jag hoppade in och tog ett långt o sköööönt bad och nu sitter jag här med handduk på huvudet och insmörjd i min dundergoa VS-kräm. Vart ensam hemma hela dagen så jag kan gå omkring hur jag vill med överdrivet hög musik, fan va jag älskar att vara ensam..snaaart så ;)
Nu tänkte jag föna håret och klä på mig sen får jag se vad som händer..
Pusshej

Varning för flum-inlägg..

Kategori: Allmänt

Hahahahahaha ja dör..är på skitbra humör hahahaha och jag måste seriöst ha världens roligaste kompisar hahahaha ja dör verkligen..Och juste, vet ni va mina vänner kallar mig? JD..Ni vet han från Scrubs? Som alltid spelar upp sina fantasier i huvudet..aa så gör jag ALLTID hahaha sen skrattar jag för mig själv. Speciellt i London, alltid alltid, dt va där jag blev stämplad..JD. Så aa sitter på msn och verkligen garvar som fan åt folks kommentarer och åt mina fantastiska tankar hahaha..

Iaaallafall, ska försöka komma med ett någorlunda läsbart inlägg då..Såå vad har jag gjort idag? Förutom att ha vart på äventyr med Nina..Inte alls mycket faktist, vi stack hem till mig käka duscha o grejor sen åkte the gang in till stan och tittade på Barca-matcehn..Jag skrattar ju åt minsta lilla så jag hade skitkul HAHA men dt va trångt och VARMT så tummen ner för det menmen lyckad kväll ändå..vägen hem var mucho rolig hahaha..
Nu ska jag sitta uppe vid datorn halva natten och sen ska jag sova hur läääänge jag vill imorgon..GÖTTMOS!
Godnatt :)


To all my lovers & haters..