Gona

Good morning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon peeps!
Som vanligt har jag vaknat för några timmar sen men ligger o degar i sängen bara haha mm gosigt vill inte upp!
Tänkte egentligen bara kika in här o önska er en underbar dag! =)
Själv ska jag bort o träna senare, o broshan åker iväg idag så jag blir ensam och tänkte bara ägna kvällen åt att ha lite hemma-spa.
Förhoppningsvis bestämmer sig inte mina vänner för o paja mina planer haha..
Anyways, enjoy your Saturday! Kissesss

I love you Friday!!

Kategori: Allmänt

Heyy u guys! Hope ur doin great! I know I am =)))
Det är helg, jag har inget plugg och jag är strax klar med middagen här.
Oh idag ska jag verkligen bara deeeega i soffan, ska bli skööönt!
Senare kanske grabbarna kommer över också. Blir chill!
Idag har jag vart i skolan och fått en viktig grej gjort vilket känns suuper! I nailed it. Fick cred från klasskamrater till o me o då jävlar blir man glad :p
Anyways sen hängde jag bara med Arrebarre resten av dan och vi två lyckas alltid ha roligt hur tråkigt det än är haha bästa =)
Nej nu måste jag gå o titta till maten. Ha en uuunderbar helg finisar!! Possss

Good day

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt bra dag idag. Fått gjort massor och det känns helt underbart haha..anywayzzz tänkte bara säga goodnatt på er! Sweet dreams ❤ And don't forget to smile 😘 pusss

Busy day

Kategori: Allmänt

Åhh skönt med sovmorgon! Har legat i sängen i två timmar nu haha är det någon mer som älskar att ligga kvar i sängen i timmar efter att man vaknat o e ledig? Lööve it :p
Anyways, ska strax upp nu och äta frukost o sen måste jag bort till biblioteket o hämta upp lite böcker.
Senare måste jag fixa med några ärenden i stan också o så ett träningspass på det...o så har ja tänkt o städa idag haha oh damn busy day..får se hur mycket jag hinner med!
Hörs senare finisar, ha en braa dag! Pusss

Ledig dag

Kategori: Allmänt

Hey!
Det blev ingen sovmorgon för mig imorse trots allt, tänkte att jag kunde unna mig det imorgon istället. Så idag gick jag upp tidigt åt en go frukost och stack o tränade det hårdaste passet i mitt liv haha shit alltså va jobbigt det var, men känslan efteråt e ju fan oslagbar!
Efter det kom jag hem o lagade lunch sen plockade jag undan här hemma och diskade o sånt där tråååk.
En skön dusch på det och nu sitter jag här med massa plugg framför mig. Det är bara att bita ihop och kämpa vidare!
Senare har broshan bjudit över grabbarna för o kolla match så då passar ja på o få allt gjort nu så ja kan hänga med dom sen =)
Har ett seminarium i Natur på fredag så ja e nervös som faan haha ush..menmeeen ska nog gå bra!
Blir tråkig uppdatering nu när ja har fullt upp i skolan men det får ni leva med om ni vill läsa min blögg hehe😝
Pusss på er!!

Sooo tired

Kategori: Allmänt

Oh va skönt ja ligger häär 😌 nöjd & belåten hehe..
Var uppe så sjukt jävla tidigt imorse, att behöva gå hemifrån innan 8 är fan inte okey.
På första lektionen blir det självklart en 50 minuters trrråkig Naturkunskap film, shit va många gånger ja somna, o ville dö lika mycket varje gång ja vakna upp o såg mig själv i ett klassrum haha..jaaja anyways, klarade mig igenom skoldagen, så efter det blev det en sväng förbi gymmet o sen har jag bara lagat mat, tittat tv, duschat o nu ligger jag här o tar det lugnt.
Ska strax upp och plugga lite sen ska jag bara deeeega, ledig imon thank god..sooovmorgon!!! ❤❤❤
Ha det niceee snyggingar! Pusspuss

Monday

Kategori: Allmänt

Hey!
Visst suger det att börja tidigt på måndag morgon?? Haha ush hatar det.
Men som tur är har vi lite soligare dar nu för tiden, då blir det lättare att hålla humöret uppe och inte va helt dööd.
Haft en ganska chill dag. Skola, träning, skola igen och sen blev det käk o tjöt på stan med Nina och Shabbu.
När jag kom hem fixade jag disken och pluggade litegrann och nu har jag tagit en varm dusch och ligger framför TVn..äälskar att duscha innan läggdax, man sover såå mycket skönare då!
Anyways, ja vet att min blogg är helt död nu för tiden haha men har bara en dålig bloggpperiod just nu, det går förhoppningsvis över snart ;p
Sov sött fina ni! Godnattpusss

Sunny Sunday

Kategori: Allmänt

Upp o hoppppa! Haha..
Ligger fortfarande i sängen men ska släpa mig själv till duschen strax, måste göra mig iordning och sen åka in till stan. Tänkte ta vara på solen litegrann ida med mina vänner =)
Sedan blir det plögg! Eehmm..jaa det va typ det haha återkommer senare! Ha en fin dag snyggos! Pusspuss

Sunny Friday!

Kategori: Allmänt

Hey alla fina!
Hoppas ni mår bra denna soliga dag!
Själv är jag pigg och glad! Det är fredag, det är soligt och jag har sovit massor med timmar, så it's all good in the hood.
Igår var också en riktigt skön dag. Var ledig så på dan hängde jag på fik med syskonen och senare mötte jag upp Nina och Shabbu och satt i timmmmar och bara snackade. Älskar sånna dagar.
Anyways ska strax ta mig upp o fixa en stor frukost till mig själv och sen står skola och träning på schemat. Och ikväll kommer vännerna över för chilling in the building lol yep ja har inget liv haha..
Det blir nog en rolig helg =)
Have an awesome Friday peeps! Love, posss

Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Gooodmöörning! Åh så skönt att jag slipper skola på onsdagar och tisdagar hihi =)
Ush vilken bloggtorka ja har alltså haha..hur som helst har mamma åkt och så är broshans tjej på besök och sis o hennes bf är kvar så vi är ett gäng här, var uppe till sent och hade roligt igår haha spelade kort, åt glass, skrattade som fan och kollade film.
Nu tänkte jag dra upp mig själv ur sängen och ut i köket och fixa lite så man bara kan njuta av solen sen =)
Hoppas ni får en skön dag! Pusss

Back to school

Kategori: Allmänt

Trött tjaj. Men nöjd. Tur att det var soligt så det inte var såå deppande att släpa sig ur sängen o dra sig till skolan haha..
Imon blir nog värre då jag börjar kl 8!!!! Hemskt haha. Menmen måste få detta överstökat.
Får uppdatera mer senare för just nu är broshans bästis här på besök från Sthlm så jag ska hänga lite med dom nu. Och dessutom kommer Nina över snart också..hörs! Pösss

Svar

Kategori: Allmänt

Fick den här frågan av en läsare häromdan..Vet inte om jag fick visa din mail eller inte så jag strök över den bara..Men tänkte att eftersom jag har albanska läsare så kanske nån mer kan ge tips eftersom jag själv är väldigt dålig på detta tyvärr..
Hey du! Tack så mycket!
Jag har inte såå där jättekoll på detta men ska försöka ge dig all info ja har..
Beror nog lite på prisklass och läge på hotell, för det finns fina hotell mitt i Prishtina men då får man va beredd på o betala dyrt också..om man vill va i Prishtina men komma undan billigt så är ett tips att bo på hotell som ligger typ strax utanför, taxi är ju jävligt billigt i Kosovo så då kan man använda sig utav det för att ta sig in i mitten av stan.
Jag har faktist inte hört talas om nån volontärorganisation i Kosovo tyvärr men jag skulle tipsa om att kolla väldigt noggrannt o var försiktig, i Kosovo är det ju jävligt mycket korruption så det är inte alltid lätt att lita på folk. Det mesta handlar om pengar. Dessutom kan du säkert räkna med att ibland bli helt frustrerad på systemet där om du ska va där en längre tid, men det är sånt man får ta helt enkelt. I Kosovo måste man va jävligt kaxig och rak på sak för att inte bli nertrampad när du har o göra med statliga ärenden och komunen o sånt där iaf.
När det gäller Albanien så har jag själv bara vart i Durres när jag va liten, det sööög där då (hört att det blivit bättre där nu dock). Kruje också, men jag minns inte alls så mycket därifrån så jag vill dit igen! Men hela min familj har vart i underbara ställen i Albaninen...Ställen som jag skulle vilja besöka i Albanien är Saranda, syri i kaltert, Vlora, Kruja, Dhermi, och Tirana..finns säkert fler som jag missat nu men det finns lätt o hitta på nätet vackra platser i Albanien..
Om nu fler albaner är mer kunniga inom det här området så feel free to comment!! Pussss

Rubrikslös

Kategori: Allmänt

Ohh jobbigt..försökte göra en av mina läsare nöjd idag genom att ladda upp USA bilder som hon frågat om men jag får helt seriöst damppp på min dator. Eller så är jag jävligt oteknisk eller så ljuger alla som säger att man vänjer sig vid mac diiirekt haha..
Har suttit o försökt synkronisera min iphone till datorn i cirka 2 timmar nu haha..fail...Och plus tar det tuuuuusen år på blogg.se att ladda upp flera bilder..Hur svårt kan det vara att göra en funktion där du kan ladda upp flera bilder åt gången ist för att sitta med en o eeeeen!! aah blir galen haha..
Anyways, kan därför inte lova bilder ikväll men jag jobbar på det!
Nu ska jag försöka avsluta den här stupiiid stupid bildöverförningen här sen blir det duschen. Senare kommer Nina över för lite uppdatering, och till det lagar mamsen pizzzzza..mums!
Eeeeller förresten nu kom jag på nånting som jag ville fråga!! Får ta det i nästa inlägg istället possss
Bjussar på en bild iaf :p från när jag åkte runt i Beverly Hills..underbart

Back!

Kategori: Allmänt

Hey!! Fan va längesen haha glömde fan bort att jag hade en blogg där för ett tag.
Men jag har vart så jäkla sjuk och dessutom är mami och sis här så det har blivit att bloggen lämnats åt sidan. Men idag såg jag att en av mina fina läsare hade frågat om jag mår bra o sådär eftersom jag inte bloggat. Såå gulligt att man bryr sig om o fråga, ja har verkligen underbara läsare =)❤
Annars så har inte så mycket hänt, hänger mest hemma med familjen eftersom jag fortf inte är helt frisk men har haft några roliga dagar med vännerna också. Nina är i Götet i några veckor nu så det ska också bli kul som fan!!
Hmm vad mer..JO! På måndag ska Marigöönan här tillbaks till plugget lol, efter snart 2 år haha känns lite nervöst men ändå skönt som fan. Tänkte fixa lite betyg..japp så är det när man är en person som alltid väljer nöje framför nytta haha! Well well det ska nog gå fint.
Nu ligger ja o väntar på att min lilla bebuq Leah ska komma över så jag kan pussa ihjäl henne!!!
Orkar inte dela upp massa inlägg med bilder så ja tänkte ba ladda upp lite random bilder från dagarna då jag inte blöggat! Ha det fint! Pussss

 

 

Sickkk

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjuk. Eller ja, sjukare till och med! Other then that har ja syrran på besök och imon kommer mamsen också hit, yay!
Dricker massa varmvatten med citron, bläää så jävla äckligt. Försöker göra allt för o bli frisk här alltså lol desperat..
Återkommer när jag känner mig piggare! Hoppas ni mår bra! Pössss

Sunday

Kategori: Allmänt

Ohohohoooo nu är jag ännu sjukare =( ajjj kunde inte sova på hela natten, somnade vid 12 på dan och vaknade kl 3! Och on top of that är jag rejält skadad också. Haha alltså världens klant är jag. Pratade med mami igår på natten i telefon och hon skulle säga vart en viss te ligger så jag går upp på stolen för att nå men sen när ja ska ner så råkar jag gå ner på fel sida av stolen så att jag ramlar först med revbenen på den höga kanten av stolen och sen bammm på golvet med hela mig på min armbåge,,ååhh ville bara gråta, kunde inte andas haha samtidigt som ja ville skratta kändes det som ja skulle behöva åka ambulans lr nått..haha I'm such a drama queen..men hur som helst har fortfarande sjukt ont i revbenen och har fått värsta svidande såret där också, och armbågen är fucked också..fyfan vilken hemsk natt.
Jag var dum nog att dra iväg på nattbio med vännerna igår också, vilket gjorde mig bara sämre =(
Idag hämtade broshan över mina vänner för o kolla på match så jag låg faktist här idag i 90 minuter o kollade på match!! Crääzyy..jag hatar annars att kolla fotboll..menmen anyways nu vet ja inte va ja ska tjöta om längre så ska fixa te o honung och kolla film med bror.
Ha en sköön söndag! Pusspuss

Perfect Friday =)

Kategori: Allmänt

Heey! Hoppas ni alla är friska & glada!
Själv vaknade jag upp med en hemsk hosta och sveda i hela halsen så jag sitter här och klunkar i mig massa te.
Igår var bland de roligaste på läänge!
En av mina bästa vänner Moner pluggar till läkare i Rumänien så vi får se honom väldigt sällan, men så vakna jag upp med världens suprise igår på morgonen haha han hade kommit till Schweeden o hälsa på! Trodde att jag fortfarande sov när jag såg honom haha förväntade ju mig att se honom i sommar nästa gång.
Menmen anyways så igår bjöd jag och broshan över alla mina vänner, vi skulle laga middag ihop, men som varje gång så blir det typ bara Saman och Kawi som gör nånting haha, men jag klagar inte! Gotttt som fan =) sen fortsatte vi kvällen med drinkar, spel, tårta, massa skratt och så lite PS3 på det. Grym kväll. Skönaste vännerna ❤