Gona

Mysig filmkväll!

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, vi var hos Sanet och kolla på Step up 2! Den var helt OK! Inte jättebra men inte heller dålig..vi höll på o citera vad alla skulle säga i filmen innan de sa det så det gjorde filmen lite roligare hehe..
Mirna satt omklistrad på mig o höll på o leka med min mage hela tiden, det tyckte hon va askul? Det slutade till&med med att hon blåste sådär på magen som man brukade göra när man var liten? haha älskar dig skönis!
Imon ska vi förresten träna..Mirna & jag,, ska bli kul yeeeay!

Juste!!! Mina kompisar tycker att Robert Hoffman som är med i Step up 2 är skitsnygg!!! ALLTSÅ MIRNA SANET SHABBU!? SKÄMS PÅ ER..ja fattar inte, ja tycker han e så mesigt ful! nej usch hans utseende faller mig inte alls på smaken!! Jag vet att Itman iallafall skulle vart på min sida! hahaha nej tjejer ni behöver lite..va ska man säga? rådgivning?


Visst är han INTE snygg!?

Juste, innan jag gick iväg till flicksen så var vi o titta på morbrors nya lägenhet och var står där framför mina ögon, jo min drömspegel!!! I totally loooove it! Men I know he loves it 2 so I can just forget about it :(

visst är den underbar?

Nu kommer lite bilder från kvällen..


Shabbu rap-kvinnan!!!

Sanet housewife haha(L)

Barnsliga Mirna & jag..

Min allra bästa vän - Fanta Exotic! Ni kanske bodde veta redan nu att detta är då min bästis o jag kan inte leva utan den! (L)

När vi skulle hem så skulle självklart petros skrämma upp oss lite genom att göra så att hissen vi var i stannar, o gissa om Mirna får panik då? Inom loppet av 2 minuter hann hon klaga på 366 saker..Hann självklart fånga en bild på hennes frustrerande min när hon fattar what's going on..

Notera att hon fortfrande ler lite smått eftersom hon inte ÄNNU fattat vad som håller på att hända..

Juste, fick ett sms från Maia som ville träffas under lovet, ska bli kul! Men vi vet inte ännu vad som ska hittas på men nått kul blire har vi bestämt ;D

Nej nu blire glo på TV tills jag deckar! Imon ska man upp tidigt, ska ju tränas som sagt, vet själv inte vad det är för pass jag gett mig in på, det vet inte Mirna heller men..vi får hoppas att det inte är så farligt!

GODNATT & PUSS PÅ ER!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    haha, taack va snäll du är ! <3

    assa fett cool bakrund också, skitcool bild den här me glasögonen haha :)



    jaaddu, USA for lajf , fast har inte varit där ..

    2008-10-27 | 23:17:56
    Bloggadress: http://nellyisacson.blogg.se/
  • börp säger:

    tack för den bilden hörru

    2008-10-28 | 01:10:20
  • Nathaly säger:

    Damn va söt hon i soffan var!

    2008-10-28 | 14:17:42
    Bloggadress: http://buffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: