Gona

Sjuk tjej.

Kategori: Allmänt

Hey!
I hope everybody is feeling good and healthy..cause I'm certainly not. I'm sicccccccck =(
Haha fast det ar val ganska ratt ot mig. Har i Kosovo blir folk valdigt latt sjuka, sofort det ar lite kyligt och jag gick runt och skrot om att jag typ aldrig blir sjuk haha, for det blir jag faktist valdigt sallan, menmen I got a slap in da facee for idag vakna jag upp helt forkyld och hes. Och nacksparr & kliande ogon po det ockso. Great!
Tycker att jag fortjanar en ordentlig massage nu so det ska jag ivag po. Sen ska jag hem och ligga och vila framfor TVn och filmer resten av dagen. Yeay, har saknat att bara ligga o sloa hela dagarna.
Vi hors senare! PUSS
Bild fron haromdan nar vi va ute po vift =)

September 28, 2011

Kategori: Allmänt

Hey!
Bloggtorka po hoog nivo her! Blir helt tom i hjarnan sofort jag ska blogga haha..Och dessutom orkar jag inte go upp till andra voningen och hamta kameran i mitt rum so do blir det ju annu mer trist att blogga hehe..
Men eftersom lasarantalet av nogon konstig anledning gor uppot ist for ner so kanner jag att jag ando moste in och skriva ett par rader..everything to entertain you guys! ha :p
Idag har jag haft extremt ont i magen hela dagen men det har inte hindrat mig fron att virra runt overallt utom her hemma haha..Moste passa po och snacka lite skit om albaner ockso..alltso ibland kan ja fan inte lota bli att tycka vort folkslag ar som DJUR. Herregud trafiken her e hemsk. Gor knappt att kora bil, folk bara gor ut i gatorna hur som helst. Jag har borjat med att trycka i gasen hort (med kopplingen soklart) bara for att skramma dom haha, you should see their faces..
Sen har jag tusen andra klagomol po albaner men jag antar att jag kan holla dom for mig sjalv. Om jag borjar so lar ju alla icke-albaner verkligen tro att albaner ar djur haha..
Huursomhelst, nu tankte jag tappa upp ett bad i jacuzzin och bara ligga dar uppe och dega, kedjeroka och dricka nogot gott..mm loter harligt!
Hittade precis en bild po datorn som jag kan visa po kara jacuzzin, som jag aalskar soo. Det var medans den byggdes so det var inte helt klart har. Visst ar den fin!? Hade nogra javligt roliga tillfallen med den i somras haha..

Valgorenhet

Kategori: Allmänt

Hey!
Kanns som ett tag sen juu :p Hoppas ni alla mor bra! Jag mor strolande som vanligt hehe..
Ska strax ivag men tankte bara tala om att jag lever och sodar..Ska faktist ivag nu for lite valgorenhet. Igorkvall packade vi namligen upp alla klader vi har kvar fron vora tvo butiker vi haft har i Kosovo och dar fanns massa klanningar och vinterjackor (det mesta fron H&M, men aven fron Italien och Paris) och dessutom vinterklader och sont dar so vi packade ner allting i massa sackar och nu ska vi ivag och ge bort alltihopa till fattiga familjer runt om i byarna i narheten. Det finns aven en familj i en liten by en bit harifron som ska fo lite extra sackar, det ar en familj med massa barn darav tvo aldre handikappade ockso. Dom ger vi pengar till varje monad ockso och storre summor nar det ar nogon hogtid. Det allra harligaste ar att se den mamman i familjen. Att man kan vara so glad och positiv trots omstandigheterna, det ar helt sjukt! Alskar sonna manniskor alltso! For en att uppskatta det man har so mycket..
Hursomhelst, nu moste jag dra, vi hors senare! Pusss

Dream-room

Kategori: Allmänt

Ahmeeeeeeen snacka om dromrum!!!!!!!!
Vi har kopt en jakla massa mark ute i naturen har i Kosovo, dar vi ska bygga hus o sont dar i framtiden. Molet e ju att alla syskon ska bygga varsitt hus so vi gor som vort egna lilla omrode dar men det dar for ju komma (ganska mycket) langre fram hehe forst ska pappsen och mamsen bygga ett hus o vi alla for varsit rum soklart..doooo javlar ska jag forsoka gora mig rum so likt denna som mojligt! Alskar det!!

Friday

Kategori: Allmänt

Oh va jag alskar kanslan nar man upptacker en ny lot, artist eller band som man verkligen fastnar for! So grymt bra att man lyssnar om och om igen hela dagarna longa. =)
However, hoppas ni mor stralande och inte har ongest over ogjorda laxor eller longa arbetspass o sont trams!..hehe I know how it is. Sjalv ar jag avslappnad som fan. Why wouldn't I be? Har ju i princip fortfarande semester haha..
Nej men jag sitter faktist och kollar upp lite skolor lite har och dar. Har ingen aning om vart vinden tar mig nasta gong, det ar det jag klurar po just nu faktist..det ar inget latt val alltso. L.A var alltid so sjalvklart for mig att jag aldrig ens la en liten tanke po nogot annat stalle i varlden hehe..Menmen det losar sig till slut, det gor det alltid =)
Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, ska halla upp en drink och gora nogonting utav denna fredagskvall hihi, pussspuss!

Bjuder po en bild po mig och mina syskon i albanska folkdrakter. Jag stor uppe po soffan med broshan hangades over mig och preciis efter att fotot togs ramlade jag ner det ar darfor jag ser so anstrangd ut hahaha..Oh good old times!!

Fashion

Kategori: Mode

Here you have some pictures I found veery beautiful..enjoy!

Sept. 21, 2011

Kategori: Allmänt

Hey!
Shit va trott jag ar!! Var uppe till halv 6 med min kusin imorse haha. Vi satt ute po balkongen, tjotade en massa och kedjerokte i flera timmar o sen blev det filmen Limitless..grym sjuuk film!
Igor osregnade det har i Kosovo. For forsta gongen po lange tyckte jag det var so sjukt skont. So skont att vi gick ut i osregnet och blev helt genomblota, alla tyckte vi var galna men ja, vi ar ju lite speciella haha..Vi gick ivag och kopte gott for o mysa her hemma omringade av massa kuddar och filtar. Idag regnar det inte men det ar kyligt, so perfekt dag for mig att inviga min snyyygga jacka som jag kopte for ett tag sen =)
Ska namligen aaantligen ivag o fixa naglarna hos Marigona. Marigona ska till Marigona hehe..Jo salongen heter soklart Marigona..I mean ofcourse I wouldn't go anywhere else!! :p
Sen tankte jag ringa mami och kolla vart hon holler hus. Vi ska namligen inreda vor lagenhet som vi kopt her for ett tag sen och jag fick ju faktist aran att leka inredare so hon for inte sticka ivag nonstans o shoppa utan mig ju haha..
Aja jag hoppas hursomhelst att ni for en rolig dag!! And SMILEEEEEE, BE HAPPY!! Det finns ju so mycket att lee for =) Idag ler jag extra mycket for att jag ar superduperglad att jag snaart kommer att fo besok av mina favorit storasyskon hehe..Jag saknar dom so det gor ont inuti!! (never even thought that was possible!) Soo ja, vi ska ha so himla kul ohhh langtar ihjal mig. Brukar fo regelbunda sms av dom nar dom har chillkvall tillsammans och skriver att det ar bara jag som fattas, ohh do ler jag och vill borja lipa po samma gong! Mina fina syskon..va vorre livet utan er!!!
PUSSSSSS po alla glada sjalar dar ute!
Idag vill mina oron lyssna po detta, om och om igen :) Gor ju inte att trottna!

me against enemies, me against friends - somehow they both seem to become one.

Kategori: Allmänt

Familjen ar verkligen allt du behover. Spelar ingen roll vad folk sager, jag tror inte po evig vanskap. Jag har markt att manniskor ar alldeles for egoistiska for det. Mitt misstag har alltid vart att jag tror for gott om folk. Jag ar villig att gora so mycket mer for andra an dom ar for mig. Men nongong vaknar man upp och inser det och do vill man inte ha med nogon att gora, bara sina alskade syskon som alltid finns dar for en, oavsett vad. Och for det ar jag evigt tacksam och alskar dom mer an allt annat po den har jorden. Min familj ar guldvard, kan inte beskriva hur fantastiska dom alla ar. Man moste helt enkelt uppleva dom =)
Getoar, jag, Arber och Albana..vort lilla harliga gang haha..<3

Love this song

Kategori: Allmänt

Hey! Hope u all are doin great!
Sjalv mor jag underbart men ar trott som fan. Jag vet inte vad det ar med Kosovo som alltid for mig att kanna mig soo utmattad heeela tiden. Jobbigt alltso haha..
Hur som helst, igor hjalpte jag till her hemma lite, mamma kom ju hit och hon och pappa alskar att ata nogon slags hemalagad grej som man gor med speca so mamma o tete holl po hela dagen igor med det (JA, hon vill ta med sig hemlagad turshi eller va det nu ar till Schweiz hahaha) so jag bestamde mig for att hjalpta till och min kusin hade tagit massa bilder po mig HAHA ser ut som en sann albansk hemmafru.
For lagga upp fler bilder nogon dag, men ni som hangt med lange vet hur lat jag e med sont...
Idag har jag vart po posten och skickat ivag lite brev och sen blev det fika dagen long, som tur ar bloser det lite idag, so sjukt skooont!
Nu funderar jag po om jag orkar dra och fixa naglarna eller om jag ska gora det imon...ohh moste jag vara so sjukt laaaaaaat..haha orkar inteee! jaaaaaaja for se va ja gor. Ni for ha det bra solange iallafall! Pusssssssss

Rubrikslös...

Kategori: Allmänt

Heeello dudes! Mmm har precis atit goaste frukosten..Min tete skammer alltid bort oss med so goo mat! Men jag ar en son tont, for vet ni va ja saknar? Flingor..ehh ja menar vem fan saknar det, vafan saknar JAG det for? Jag gillar inte ens flingor so mycket..Haha yeah okey I'm weird. (Btw so smakar inte flingor med youghurt riktigt samma sak har..hehe)
Huuursomhelst, igor blev det en tripp till Prishtina, vi var och halsa po min kusin Lia..Vi kom tillbaka mitt i natten nongong. Jag har lite grejer att fixa har e Ferizaj det ar darfor jag inte riktigt an kan go och vara hos min granny o faster o dom i Prishtina en langre tid. Men snaart so!
Occccccccch MAMMA KOMMER PO LORDAG =) Wihoo, vi lyckades tjata hit henne!! Hihi..Ska bli kuuuul =)
Nu ska jag dricka en liter vatten haha sen ska jag ivag och fona mitt har, halsa po morfar & co och lite annat.
Hoppas ni har en rolig dag, skickar lite soliga pussar herifron hehe PUSSS!!

Diggar den har outfiten, men vaskan hade jag bytt ut, tycker inte att den passar in riktigt :p

13/9/2011

Kategori: Allmänt

Hej peeps!
Angrar lite granna att jag inte tog med mig min egen dator nu..tycker det ar so trokigt att blogga utan alla bokstaver och utan bilder..bland annat darfor uppdateringen ar so kass..Meeenmen, for val gora det besta utav situationen och blogga endooo hohoooooooo =)
Idag har jag bland annat virrat runt po stan i den stekheta solen och fixat med massa dokument och grejor, sen stack vi och ot glass i solnedgongen ockso. Skon dag men to be honest hade jag garna velat ha det ungefar 5 grader kallare iallafall..jaa ja vet att jag inte bodde klaga men det gor ju fan inte att vara utomhus juuu! Jaja hursomheelst, imon blir det nog Prishtina, for se om vi hinner fixa bilen bara =)
Tjatar po mamma att hon ska komma hiiiiit, allt blir so mycket roligare nar hon ockso e haaar, men hon orkar inte med varmen =( meeeh ska forsoka tjata lite till hehe...
Nu ska jag ut i balkongen och mysa med mina fina! Pusssspuss

jaaa, ni ser...det ar inte liite varmt har..haha

KS

Kategori: Allmänt

Mirditaaaaaaa!! (Goddag po albanska hehe..)
Hoppas ni mor bra o har det fint! Sjalv sitter jag har helt utvilad, vaknade for inte so lange sen o hoppade in i duschen och nu sitter jag har och vantar po frukost. Efter det ska jag ivag po lite arenden med min kusin Drita, har lite grejor o fixa idag, bl.a so moste jag kopa ett albanskt nummer so jag kan ringa min farmor!
Sen for vi se vad som hander! Vi har planerat en liten tripp till Makedonien ockso, for se nar det blir av. Ska bli roligt iallafall, har ju alltid roligt med mina alskade slaktningar =)
Naj nu moste jag ivag, hoppas ni for en bra dag! Pusspusss

Bjuder po en bild po min alskade lille sotaste Leah som jag saknar ihjaaal mig efter!! Ohhhhh loqka e vogel!

9/11

Kategori: Allmänt

Minns det som igor, nar jag satt och gjorde laxor vid skrivbordet och so vande jag mig om for att titta vad som lat so hogt fron TVn och so sog jag vad som hade hant. Do forstod jag forstos inte att det var so stort, man fattar ju egentligen fortfarande inte att det tog sooo monga liv. Helt sjukt.
May their souls rest in peace.

Sept. 9, 2011

Kategori: Allmänt

Heey you guys!
How u doiiiin? Haha älskar den meningen.
Me, I'm doing good in the hood. Har shoppat finfina saker både igår och idag. Idag var det så varmt att man hade lust att dyka från bron in i sjön. Bodde ju definitivt gått och badat vid sjön istället för att virra runt i stan men vad gör man inte för shopping?
Fick köpt ett par assnygga Frankie Morello skor idag som ni ser på bilderna nedan och så ett par riktigt snygga rock t-shirts från märket Chaser LA och måste säga att dom absolut har bland dom snyggaste t-shirtsen ever!! Gosh!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att packa väskan. Tänkte nämligen ta flyget ner till mitt kära Kosovo imon. Ohh ska pussa ihjäl min lille Aurreli!! Har saknat honom sååå. Älskar att vara i Kosovo, man glömmer liksom bort alla sina bekymmer och kan bara slappna av o ha skoj! =)
I hope everybody haves a really great weekend! Pussssar

Heldag med mami

Kategori: Allmänt

Wazzaapp dudes!?
Hoppas ni mår braaa!
Idag har jag umgåtts med mamma. Haha vi var med om en del äventyr..och så fikade vi och shoppade litegrann :)

Fashion

Kategori: Allmänt

Hey!
Idag har jag fått såå himla mycket inspiration att jag till och med satt o rita i någon timme. Jag har aldrig varken tid, ork eller lust o rita bl.a för att jag ritar väldigt fult ändå haha. Men efter att ha brainstormat lite på internet så har jag både insett att jag tycker det är kul att rita och att mode är verkligen det jag vill jobba med. Har vetat det länge men ibland får jag en sån där våg över mig som gör mig ännu säkrare på mitt beslut. Även fast mänskliga rättigheter också intresserar mig mycket tror jag mode är mer något jag vill jobba med HELA livet, som jag alltid kommer brinna för ni vet.
Och förövrigt känner jag för en riktigt stor förändring. Dom senaste åren har jag verkligen inte brytt mig om min stil. Fastän jag älskar kläder och skor och coola stilar så har jag själv inte haft lust att klä mig på något speciellt sätt i Sverige. Tycker helt enkelt det är tråkigt att klä upp sig där. För tycker du någonting i affären e snyggt så finns det antagligen 1000 andra tjejer som också gör det och då är det ju ingen ideé..I don't know men min poäng är att jag vill göra nått nytt. Köpa en ny garderob eller ändra frisyr helt eller vad som heeelst! Känner bara för en stor förändring! Vill ha en fresh start..wuuhh har nog blivit FÖR inspirerad idag av vackra ting så att jag bara svävar någonstans här uppe haha..
Hursomhelst, kände bara för o skriva av mig lite!
Hoppas ni haft en grym helg. Nu ska jag kolla film med min family sen blir det läggdax, imon har jag lite ärenden o handskas med! Pöss
Inatt ska jag drömma om dessa underverk från Jeffrey Campbell..någon som vet vart man kan få tag i dessa!?

Back

Kategori: Allmänt

Ibland händer saker i livet som gör att man ändrar riktning, man byter väg helt o hållet.
L.A har vart min dröm så länge jag kan minnas men jag har återvänt. Jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv under den korta tid jag var borta. Det var som att hela min värld helt plötsligt vände upp och ner medans jag inte riktigt visste vart jag skulle stå. Har haft den bästa och sämsta tiden i mitt liv samtidigt. Vet inte hur jag hade klarat allt det här utan min syster och mamma vid min sida, dom har hjälpt mig så oerhört mycket att jag aldrig kan tacka dom nog.
Jag har lärt mig om vilka vänner som faktist är riktiga vänner, vilka som egentligen bryr sig. Jag har vart mer social i USA än jag typ vart sammanlagt under hela mitt liv haha. Pratat med så många nya människor och hittat såå många olika visitkort i plånkan efter vilda utgångar i Hollywood. Gjort en tatuering i Hollywood som står för min familj. Har festat med Will.I.Am, har sett Charlie Sheen, Fergie och Paris Hilton med sin syster Nicky. Paris var den enda jag hade möjligthet att ta kort med, eeendast för att jag lovade mina syskon att ta kort med alla kändisar jag ser, annars hade jag fan aldrig gått fram till Paris och snackat haha, gillar inte riktigt hennes stil eller vad man ska kalla hela hennes TV-personlighet..
Hur som helst får jag se vad som händer nu. Jag kommer nog aldrig bo i USA, inte som ensam tjej sådär iallafall, men jag älskar fortfarande USA och kommer definitivt tillbringa många semestrar där. Jag funderar på lite andra ställen i Europa nu men först ska jag ägna lite tid åt annat. Jag är ung och har hela livet framför mig, jag behöver inte stressa. Jag följde min dröm och åkte men upptäckte att dreams can change. And if a place doesn't make you happy then you shouldn't be there.
Kommer självklart inte bo i Sverige nu, har fått nog av Sverige..för alltid! Funderar på att lära mig ett fjärde språk faktist..but we'll see about that! Nu ska jag umgås med min fina familj.
Ha det fint allihoppa!! Puss

Password

Kategori: Allmänt

Haajhaaj!!
Tänkte bara titta in här och meddela att jag kommer lösenordsskydda min blögg om ett tag. Har min bloggmail ([email protected]) och min facebook (Marigona Kurtaj) om ni vill ha lösenordet o sànt där =)
Puss sà lànge!!