Gona

Onsdag

Kategori: Shopping

Shit är helt slut! Visste att jag skulle bli sömnig tidigt ikväll eftersom dom senaste dagarna har varit väldigt stressfyllda och sömnlösa. Var hos syrran förut och fick mig en rejäl klippning, blev av med en hel del hår :( Men det var ju så slitet så det är lika bra..men det är så sjukt kort nu fan! Men snart växer min riktiga hårfärg ut helt, så jag ska klippa och klippa tills det kommer ut och sen kan jag börja låta mitt hår växa långt o fint till nästa sommar :) Då jävlar ska jag aldrig mer färga det haha (ska försöka iallafall!)
Färgade även ögonfransarna! Tänkte testa på hur det blir, har aldrig testat förut..Blev lite skillnad bara för mina ögon börja svida (vilket det ska göra) så jag börja gnälla så det fick åka bort ganska snabbt haha..



Juste, innan jag kryper in i sängen så tänkte jag visa en ny söt & somrig blus jag fick av mamsen idag! Hon var på strålande humör idag hehe härligt ;D


Fin va? Faliminderit Mami :)

Shit nu somnar jag på plats här haha, godnatt!

Happy day!

Kategori: Allmänt

Hejhejheeeej! Är så glad idag, 22 grader i Götet!!!! Fyfan va underbart!
Presentationen gick braa thank god, mitt tal blev jättebra till slut, dock var jag nervös som in i helvete haha men det syntes tydligen inte så mycket så jag är glad! Höll talet för mamma när jag kom hem och det första hon sa när jag var klar va "Vänta ja ska hämta min plånbok!" haha älskar att man belönas med pengar i den här familjen när man gör bra ifrån sig i skolan hihi :)
Nu kom jag precis ut från en kalldusch! Vädret lurades imorse så jag hade på tok för mycket kläder på mig för detta väder! Nu har jag iallafall lärt mig en läxa och lätt mig mycket somrigare hehe..Väntar på att pizzan i ugnen ska bli klar..sen ska jag iväg till syrran och klippa mig! Jag har ganska bråttom egentligen..så, jag bodde gå nu haha!
Ha en uuuunderbar dag babes, för det ska jag ha ;D

Impulsköp

Kategori: Shopping

Vi gick en sväng i stan idag ju, Nina och jag..Tog värsta omvägen för att ta oss till Monki och tur var det för där hitta jag den här snyggingen (som är mycket finare IRL och på)!




Kanske något & ha på Guetta på lördag? We'll see about that :)

Nu sitter jag och håller på med mitt svenska-tal inför imorgon, uuuh panik! Hur ska det gå? Får ont i magen, blir jättenervös av sånt här! Fastän alla andra alltid säger att jag ser jättelugn och aschill ut där framme så är sanningen de att jag dööör där framme! Blää jobbigt! Haha, jaja det ska nog gå bra, ska läsa den femtioelva gånger nu, tills den sitter!
Godnatt babes!

THE HOUSEQUEENS ARE GOING TO SEE THE HOUSEKING =)

Kategori: Allmänt

Nu är biljetterna våra, mötte upp Nina för en sväng på stan och lite ärenden och så gick vi och hämtade ut våra efterlängtade biljetter!Det var inte förrens vi gick ut från ticnet skiten som vi verkligen fatta att vi ska dit och skuttade av glädje, herregud! Folk tycker säkert vi låter aslöjliga haha men det är bara för att ni förstår inte house-music. Efter Tiesta är ju David Guetta biggest, tänk att jag ska se kungen av den musik jag älskar allra mest, vafan gjorde vi innan vi upptäckte house? Shit, sjukt att musik kan få en o må så sjukt jävla bra!
Har bara lust och gå och springa runt min mamma, som Nina HAHAHA, men hon är tyvärr inte hemma än..får väl vänta med mitt hoppande runt omkring henne tills hon kmr hem med Mäci-mat till mig! Mumma :)
Livet är då allt för underbart, jag och Nina prata precis om hur glada vi är över att vi inte behövde vänta ända tills det är dax och åka till Ibiza för och se Guetta, vi fick lite försprång hihi :)




Tusen gånger gladare än vad jag ser ut jag lovar!! Hahaha..


Nu ska jag plugga vidare på mitt tal inför nationella svenska imon! Är så glad nu så det måste bra gå bra! Engelska nationella gick också bra idag! Imon efter skolan blir det en sväng hos frisören (my dear sister) ska klippa mig o bli fin och fräsch i håret..gaah kan den här nationella gå över snart så jag får njuta av min glädje hehe :)

Nina, countdown: 4 dagar kvar!!
Sen blir det Beyonce 11 maj med Nina också haha, fan va härligt måste fan lära mig alla hennes nya underbara låtar från hennes senaste album innan dess!
Jaja, back to reality nu - PLUGG!
LOVE YOU :)

DAVID GUETTA!!!

Kategori: Allmänt

GISSA VART NI HITTAR MIG PÅ LÖRDAG KVÄLL!? JO, SJÄÄÄLVKLART SKA JAG GÅ OCH SE DAVID GUETTA!!
Detta planerade vi redan för flera veckor sen, när vi fick reda på att han skulle komma men nu är det bokat och klart! Hämtar ut biljetterna nu efter skolan!! Fattar ni min glädje eller??? Jag ska se THE KING! Den här veckan kan ju inte bli bättre!! Tack för biljetten Pappa :)
Nu ska jag sända iväg ett mess till Nina, hon kommer bli överlycklig hihi :D

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Oh gosh va mycket jordgubbar det blev! Får nästan ont i magen nu..men gott som fan vare! Ganska chill dag men ändå inte, eller va vadå chill, det har varit en ganska så fucked up dag kom jag precis på! Och den kunde ju inte sluta värre?
Äh aja, börjar bli van vid det här laget..jag ska iallafall lägga mig nu! Godnatt!





Mums!

Nytt!

Kategori: Shopping






Söta och andvändbara svarta ballerinor från Indiska!


Hög supersöt kjol från Lindex! Tack Mami :)

!?!?!?!?!?!?!?!?

Kategori: Allmänt

WHATA FUCK???? VAFAN ÄR DET SOM HÄNDER?? Det öööösregnar och åskar!!! Jävla skitväder nu blir jag fan riktigt arg, jag som plockade fram en somrig outfit till imorgon haha..Jävla Sverige-väder :( Tror trots allt att jag åker direkt efter lovet vafan, inte vill ja slösa tio dagar av mitt lov i sånt här väder? Fan va jobbigt haha, regn gör mig så deppad.
Aja, vad ska man göra, det är bara att bita ihop och fortsätta plugga! Fast först ska ja ta mig an den där lappen som ska sättas upp, ni vet den man räknar ner dagarna som jag prata om häromdan hehe..

Strawberrystudy

Kategori: Allmänt

Hejhej! Dålig uppdate I know men det kommer massa bilder från igår i ett annat inlägg senare, orkar inte lägga in dom nu hehe..Lägger även in bilder på min nya snygga kjol som mamma hade köpt idag! Och ett par söta ballerinas jag köpte häromdan..Yeayea whatever, nu sitter jag iallafall och råpluggar! Nationella i Engelska B imon och Nationella i Svenska B överimon! Svenskan oroar jag mig mest över..det är muntligt och jag kommer säkert vara hur nervös som helst! Ush hatar det, även fast jag gick i Retorik-kursen så hjälpte det inte alls särkilt mycket! Men jag ångrar inte att jag valde det, det var ändå en lärorik kurs.
Mamma skulle ut och promenera men gick först en sväng till affärern för o köpa jordgubbar till mig! Oh va glad jag blir, har inte ätit jordgubbar på nästan ett år och jordgubbar är verkligen det bästa jag vet! Kan äta 5 paket på en o samma gång om ingen stoppar mig!
Nu blir det plugg och jordgubbar då hihi, hörs sen!

Serber?

Kategori: Allmänt

Fick en kommentar av en läsare som undrade ifall jag hatade alla serber eftersom jag är alban. Kände att det är ett ganska känsligt ämne så jag ville ta och skriva svaret i ett inlägg istället, så jag gör det klart vad jag tycker och tänker om serber.

Jag har inga serbiska kompisar och känner knappt någon serb därför anser jag att jag inte har rätt till att hata dom. Anledningen till att jag inte känner någon är självklart inte för att jag undvikit de på något sätt eller så men det har helt enkelt bara blivit så.
Visst hatar jag DOM serber som gjorde vad dom gjorde mot mitt hemland, och jag hatar ju dom som hatar oss. Ogillar även dom serber som påstår att Kosovo fortfrande är deras. Men dom sistnämnda tycker jag mer synd om, dom är ju ganska så patetiska? Jag menar vi har blivit världserkända som ett land och fortfarande går dom runt och påstår att vi tillhör dom? Get over it!
Jaja iallafall, som svar på din fråga så Nej, jag hatar absolut inte alla serber! Det finns väl självklart även goda serber, för onda människor finns det utav alla slag..albaner, araber, somalier, bosnier osv. & jag tycker det är omoget och korkat att dra ett helt folkslag över en kam, jag har ingenting emot de serber som inte har någonting emot mig och mitt hemland.  

There you have it :)

Pink is the shit

Kategori: Allmänt

Jag har alltid älskat Pink, hon är så jävla cool att det inte finns!


You go girl!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Yeay, hittade ännu en big låda med mina sommarkläder imorse! Och igår var vi nere i källaren och hämtade alla sommarskor, fan va roligt det är när man glömt bort att man har vissa saker så ser man dom där! Jag hade tydligen 6 gladiatorskor inte 5 upptäckte jag igår! Längtar tills det blir varmare så jag kan få använda alla mina fina skor! Hade ett par USA-flipflops som jag också glömt att jag har hihi :) Men nu ser mitt rum förjävligt ut iallafall haha, alla sommarkläder ligger här ute på min pall, min garderob är helt överfull och jag orkar verkligen inte göra någonting åt saken..Äsch får ta och lägga in en till garderob när jag orkar..

Jaja, vaknade iallafall halv 1 idag! Whats happening? I'm going back to the old Gona haha..Nej men ändring här! Sommarlovet är det ett tag kvar till! Inte för att jag ska sova mycket då heller haha, måste upp tidigt och dra till stranden, det är så himla skönt i Schweiz egentligen..Vi bor mitt i stan, 10 min o gå till stan och 5 min o gå till stranden..på stranden sitter alla och chillar som bara den, unga, gamla, familjer..så himla soft..sen har man en liten del för endast kvinnor när man kan sola topless..finns en restaurang som vi brukar äta lunch på, man får sin tallrik serverad vart man sitter och så kan man ligga där o steka o äta god mat. Det ända minuset för mig i Schweiz är att jag inte har några vänner där och att jag inte förstår franska! Om jag förstod franska så skulle det första problemet ändå lösas säkert..inte för att jag är typen som går fram och pratar med folk bara sådär men ändå haha. Men, jag diggar att jag inte bryr mig så mycket, jag är ändå borta hela dagarna där haha, nu i vintras försvann jag på morgonen efter frukosten och kom tillbaks när alla affärer stängde, ibland bråkade jag och syrran såklart o då gick ja ju ut och vandra på stan själv..Samma sak på sommaren, jag fixar mina baguetter och Ice Tea, bikini på och så drar jag till stranden, käkar frukost och solar..asskönt, bara man hade med sig sina vänner! Då jävlar :) menmen, nästa sommar då ska vi bannemig festa bort hela sommaren runt om i Europa!

Fan vädret försämrades! Jag som skulle ut till Saltholmen och fota idag :/ Satte mig på balkongen, målade naglarna och läste läxor istället hehe..Snart ska vi iväg till Mölndal hela familjen! Ska till mina kusiner och hälsa på min nya kusin Matilda! Fast jag ska inte stanna länge för jag måste hem och plugga! Men kul ska det bli iallafall, jag har med mig mina kameror så jag kan fota lite där :)
Ha en bra dag!

Ah whatever jag längtar som fan :)

Saturday

Kategori: Allmänt

Hellu snyggingar! Allt bra? Såg ni va fint väder det var idag! Herregud så himla skönt, önskar bara lovet kunde närma sig nu!!
Var med Mirna idag, spelade basket en stund men sen bestämde vi oss för o sitta o tjöta istället hehe, vi gjorde massa planer, nu ser man verkligen fram emot grejer wuhu haha ;D
Sen var jag hos Itman som jag inte träffat på ett tag! Sjukt va gymnasiet gör med en! Vi sågs varenda dag förr, lite synd =/ Jaja där satt vi hos henne och tjöta i flera timmar, skrattade sönder oss som vanligt hahaha, fan va jag diggar henne, hon är verkligen min soulmate, förstår mig alltid och så tänker vi alltid likadant också, kanske blir så att man blir ganska lika när man växer upp ihop? Jaja skön är hon iallafall :)
Nu ska jag chiiiiiilla, var uppe till 5 igår (skulle sova 11!) haha, men dt va värt dt för jag hade skoj som fan faktist, fick mig ett riktigt gott skratt och ett härligt leénde som följde med ända in till sömnen hehe..Vaknade dessvärre 2!! Menmen ska upp och hoppa relativt tidigt imon eftersom jag har mycket att göra! Men det ska inte hindra mig från att lägga mig sent idag också :) Godnatt än så länge iallafall!

Some new stuff

Kategori: Shopping

Lite nytt..


uuuunderbar doft! The Body Shop

Love them! Indiska

Fötterna är alltid bra & ta hand om! Lindex

En dag på stan..

Kategori: Allmänt

Bad uppdate I know men har helt enkelt inte orkat.
Glömde flika in med ett "Jag är fri"-inlägg igår så nu vill jag bara påpeka att jag numera är fri som en fågel. Jobbar alltså inte längre haha, fattar ni hur underbart det känns! Vi åt tårta och skrattade på min bekostnad igår, gjorde hål i varandras händer med vassa pinnar (HAHA förlåt!), gick tidigare såklart..inte skulle ja jobba på min sista dag fan haha, min käre coach roppade fram mig ba o sa "Såhär lämnar du oss Gona hahaha.." så ser man där på skärmen "Verksam tid 50 sek" hahaah alltså att jag bara ring i 50 sekunder, under hela passet haha, det var iallafall himla skoj! Kändes sorgligt och dra därifrån nästan haha..Nej men nu blir det fullsats på träning och skola!

Idag hade jag en riktigt skööön dag. Vaknade imorse och åt en stor frukost, drog iväg till skolan där vi hade en ganska chill ekonomi-lektion, sen var det dax för prov i Foto-kursen, jag rååpluggade på lunchrasten och det gick ganska bra tror ja! Man kan ändå bara få G så dt inte värsta big deal men dt kändes ändå himla bra :) Slutade vid 1 och stack direkt till träningen och körde hårt som faaan! Sen blev det dusch och fixtrix, en runda på stan och sen mötte jag upp Mirna, vi gick och köpte Kinamat och lite snacks sen stack vi iväg och satte oss ute i solen, det var så himla skönt! Roligt också haha, vi skrattade som fan.

   
  


När jag kom hem blev det chilling with family, tog fram alla mina sommarkläder som har legat gömda i typ ett år, himla skönt o se dom igen haha, måste in med en till garderob här för dt här funkar ju inte! Alldeles för mkt kläder..
Nu har jag precis kommit ur ett underbart bad, låg i flera timmar och bara softade :)
Nu ska jag tjöta en stund sen blir det sleep! Är så himla trött!! Godnatt!

Friiiday

Kategori: Allmänt

Godmorgon peeps! Jävlar nu svider mina ögon sådär igen, blev att jag la mig runt 3 igår också, jag måste få ett slut på det här! Men när jag väl börjar plugga har jag väldigt svårt för att sluta hehe..
Idag slutar jag ganska tidigt (tack&lov) Foto A kl 12.30 där vi ska ha ett litet test som förväntas ta typ 40 min och jag brukar alltid vara bland dom första att bli klara så jag blir väl klar nångång vid 1, sen ska vi skriva en planering inför slutuppgiften men jag gjorde den igår kväll istället så jag slipper göra den idag! Måste nämligen springa till gymmet efter skolan och köra på i en timme, sen blir det dega i solen med mina babes! Äntligen fredaaaaag wuhu :D
Ha en bra dag ute i solen nu!
LOVE

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej allihoppa! Hur mår ni idag? Ser ni det fina vädret? Gud så underbart! Man blir liksom på så bra humör av detta vädret! Så har jag haft en bra dag också. Pluggade skiten ur mig igår!! Över 6 timmar satt jag och råplugga men så försov jag mig imorse! Blev så arg..men egentligen är det inte så konstigt med tanke på att jag la mig vid 3-tiden igår! Nu svider mina ögon som fan menmen får väl helt enkelt leva med att dom svider när jag fått för lite sömn. Hade ett litet möte med mentor och så, ska göra Matte B i trean istället, känns mycket bättre så eftersom jag vill ha allting från början. Pågrund av detta så kan jag inte välja Matte C i trean utan måste välja om..hmm, har ingen aning om vad jag ska ta! Får gå upp och prata med den ansvariga imon..
Idag blir det jobb! Flyttade fram min arbetsdag från igår till idag istället. Ska bli skoj, ska dit på min sista dag nu och flumma som fan haha, as usuall.
Ha det fint så hörs vi när jag kommer hem!
LOVE! Snart är det heeelg wihu :)

School..

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Sitter i skolan just nu och pluggar! Var här vid 1 för lite extra hjälp inför provet imorgon! Företagsekonomi. Satt med tjejerna och tjöta, åt lunch o så. Nu har jag suttit mig i ett mysigt rum med mjuuka soffor alldeles ensam med 90 tals musik såklart! Älskar RnB från 90-talet, så himla bra musik!
Idag blir det verkligen rå-plugg inför ekonomi-provet imorgon! Bokföring har vi prov på.

Läste precis min vän Ninas blogg, där hade hon skrivit lite om körkortet, fan va jag diggar att hon är så bestämd på att ha körkortet när hon är 18! Det är jag med och det blir ju lättare och nå sitt mål när man har någon som strävar efter samma sak! Jag förstår verkligen inte folk som är 18 nu som inte ens tänker på körkort, shit jag står här och längtar som ett jävla freak efter att få köra bil! Vi ska klara det Nina! Och Itman också för delen haha, hon är också himla galen i körkortet!
Nu på sommaren ska bilkörningen komma före alla andra nöjen, det är ju delvis därför jag åker till Kosovo överhuvudtaget! & för och träffa Gime såklart hehe..Nej men ska försöka köra i en månad i streck där, vill kunna köra bil bra helt enkelt och sen komma hit och självklart ta några lektioner här med. Det ska bli så skönt! We're gonna do it girls!

Nej nu får jag sluta drömma mig bort, det är två månader kvar till lovet och då kan jag ligga och fundera på detta hur mycket jag vill. Men nu, nu blire plugg!
Hörs ikväll!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshine!
Läget? Här är det bara bra! Vaknade ganska tidigt idag, hoppade in i duschen, la på ansiktsmask och nu har jag smörjt i mig i min nya gooooa bodybutter (visar sen) och tagit på mig och fixat och trixat hehe..Ätit frukost också ja! Mums för bullar.
Nu ska jag iväg! Hörs senare :)



Bild på två av våra drinkar från i Lördags, Nina har fan fotograf-skills haha!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hello. Finns inte så mycket och säga idag faktist, ganska onödig dag. Skola, hem och duscha & äta, jobb, hem typ. Men var riktigt kul på jobbet idag, skrattade ihjäl mig. Vi käkade ihjäl oss godis, kastade 1kronor på varan, dansade till albansk musik och diskuterade ett och annat haha. Nästan så det kändes lite sorgligt att det är min sista dag imorgon hehe..
Så skönt när jag kom hem från jobbet idag, kom lite tidigare eftersom jag inte ville missa DH såklart :P, då var det precis som förut. Mamma och syrran sitter och väntar framför TVn på mig med massa snacks, asmysigt..Har saknat och alltid ha massa liv hemma, att kunna gå och hämta vatten två på natten och se mamma ligga i vardagsrummet och titta på TV haha (i den här familjen sover vi sällan!)
Jaja, nu ska jag tjöta lite och titta på TV! Hörs imorgon, efter min långa sovmorgon (a) Godnatt!


PS. Gime är bäst. Love you girl!

Mami och Arber är snart här..

Kategori: Shopping

Hallå snyggingar, läget?
Hade prov i albanskan idag =| hahaha jävlar, snacka om att jag var oförberedd! Men läraren hjälpte mig på typ alla frågor så det var soft haha, skämdes faktist lite..kan ju ingenting om historien typ, eller namn! Shit jag suger verkligen på namn, vare sig det är en människa, film, låt, plats whatever, jag har jättesvårt för o komma ihåg namn!
Jaja iallafall, fick precis (i skrivandets stund) ett mess från mamsen som precis landat i götet! Oh va härligt o få se dom igen, ska pussa ihjäl dom! Middan är strax klar också, den sköter farmor idag (thank god!)

Själv har jag bara legat i min säng och degat, kom hem nångång runt 6-tiden och sen dess har jag BARA slappat, och det har vart himla skönt! Tittade på avsnitten av The Hills säsong 5 och jag ångrar nästan att jag gjorde det haha för nu kan jag inte sluta tänka på vad som ska hända i nästa avsnitt!

Nu blir det ingen mera uppdatering ikväll, ska bara umgås med familjen och försöka att inte tänka på någonting annat. För det viktigaste är ju trots allt familjen, det är dom man ska hålla sig fast vid, för dom är dom ända du kan lita på fullt ut, dom sviker dig aldrig. Älskar min familj så oerhört mycket, vem skulle jag vara utan er? Kommer sakna er som fan när jag flyttar till USA!


Godnatt!
Btw, köpte den här coola t-shirten från Gina häromdan som jag glömt o visa..


Måndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon babes! Hur mår ni idag? Här är det helt OK men är på ganska bra humör eftersom mamsen och lillebror kommer hem idag wuhu :D
Ska precis äta frukost och sen iväg till skolan..fan va skönt det är och börja 12 på måndagar! Har matte och svenska, ska få reda på resultaten av det nationella provet i svenska idag också tror ja..nervööööst :| haha..
Nej men nu måste jag dra så jag inte blir sen, ville bara önska er en bra dag!
Love you

Besviken

Kategori: Allmänt

Tänk att människor kan vara så hjärtlösa. Vad har jag gjort för och förtjäna någonting sånt? Jag kommer aldrig att glömma detta.

Girltalk

Kategori: Allmänt

Nu är det bråttom! Har precis städat heeela huset, nu är det skinande rent! Ska möta tjejerna om 10 min för käk & tjöt på stan, och jag har inte duschat ännu! Panik hehe..måste skynda mig! Hörs senare!

Sjukt rolig natt..

Kategori: Allmänt

Oh jääävlar va skoj det var igår! Oförglömlig natt faktist, vi hade så sjukt skoj!! Firade då som sagt Shabbu som fyller 18 år idaaaag wuhuuu GRATTIS!!! & Jag var såklart den första att gratta henne hihi (a) Vi var ute ganska tidigt men dt gjorde inget eftersom umgänget var så sjukt kul att vi skrattade ihjäl oss hela tiden! Efter partajandet blev det självklart nattmat på Mäci och sen åkte vi hem, kom hem vid halv 5 nångång och hoppade rakt in i duschen, tvättade av sminket och borstade tänderna sedan direkt under täcket, jag var helt död! När jag skulle upp och dricka vatten varje timme typ haha så kändes det som jag skulle typ till Kina, asjobbigt..menmen sånt får man ta eftersom det blev ett par drinkar igår.
Mirna ringde för en stund sen och ville veta aaallt haha sööt, fanns ganska så mycket och berätta men vi får ses senare istället, vissa grejer e roligare och berätta IRL :p
Jaja, hade iallafall riktigt skoj och jag var så himla glad när jag kom hem och när jag vakna..men ändå lite fundersam, folk säger och gör så mycket när dom e packade, hur vet man liksom att dom är medvetna om vad dom gör? aa jag vet inte, jag måste iallafall upp och städa heeela hemmet nu :( Mamma kommer hem imorgon så ja, då förstår ni nog hehe..Får se vad som händer senare! Vi hörs!
LOVE

PS. Bilder kommer antagligen senare, dvs om jag orkar :) Här får ni en sålänge..

Saturday morning

Kategori: Shopping

Goodmorning sunshine! Startar dagen med en favorit!


Oh gud, nostalgi or what!? Så jäkla skööön sommarlåt asså :)
Känner verkligen att jag vaknat på rätt sida idag, även fast jag vaknade tidigare än jag ville! Får ta mig en tupplur senare på dan om jag ska orka hålla igång hela kvällen fan hehe..
Har precis hoppat ur duschen, kletade på massa brun-utan-sol på benen igår (resultatet blev utmärkt, Dove is the shit!) innan jag somna så nu känner jag mig brun och fin hihi :)
Tänkte ta och äta frukost nu sen ska jag in till syrrans salong en snabbis och fixa min lugg, hon ska också ut o parta idag så hon hinner inte komma hit efter jobbet så nu måste JAG dra mig ändaaa dit haha, ligger iofs 10 min med vagnen härifrån men ändå :p
Ikväll blir det då att vi firar vår kära vän Shabbu som fyller 18 år(!) imorgon. Vi ska dit runt 6 och hjälpa henne med allting sen kommer gästerna lite senare för lite förfest och sen blir det ut på stan. Ska bli himla kul, tänk att hon fyller 18! Jag är så jävla avis..för mig är det ungefär 8 månader kvar :( Jaja, får va glad för hennes skull iallafall haha..
Juste, jag ska ha hand om musiken as usuall hihi, älskar det! Då kan alla gästerna såklart förvänta sig en kväll fullproppad med house musik (a) Man kan liksom inte förvänta sig så mycket annat när jag får den uppgiften haha, inte direkt så att jag skulle fixa fram massa "shake-that-as-bitch"-musik heller! Jag har ett rykte o leva upp till vafan! hahaha oh jävlar va rolig jag kan vara såhär tidigt hehe..
Nej nu måste jag göra något nytta här va!
Btw, när jag var hos Shabsan igår och hjälpte henne plocka undan i hennes rum igår (dvs gömma alla skolböcker HAHA) så fick jag världens bästa grejs av henne!

Bodyspray från Victoria's Secret direkt från L.A's gator hihihi, jag blev överlycklig för den luktar verkligen himmelskt!! Thanx baby :)

Innan det var vi ju på en promenix, Mirna hände också på..När vi gick och spana efter lite grejer i ICA så fick jag syn på ELLE, där fick man tydligen med en snygg kuvertväska på köpet..ofcourse I had to buy it (a)



Snygg va? Love it :)

Hörs senare! Love

Friday

Kategori: Allmänt

Hello! Missed me? I know you did hihi..Blev sleepover trots allt igår! Syrran kom hit och sa att vi kan röka vattenpipa och ligga och tjöta o lalala så gå inte hem ok?? haha så jag brought my pyjamas and went over there. Dom hade inte lagat någonting utan bjöd ut oss på middag istället, asmysigt..vi skrattade ihjäl oss haha, efteråt gick vi förbi 7eleven och köpte med oss massa godis, gick hem och testade olika outfits, gottade i oss massa godis, drack vin (blää) och rökte vattnepipa. Dom blev galna i min nya klänning från Topshop och tyckte definitvt att jag skulle behålla den! Kändes gött haha..

Vaknade imorse och gick iväg till skolan, skööönt och ha skolan så mycket närmare hehe, trodde att jag börja halv 11 så jag var där typ 20 min innan vi börja och när kl väl blir halv 11 så upptäcker vi att det var ett missförstånd och att vi inte alls hade lektion, det var lite surt hehe..Efter skolan blev det stan med Shab & Mir, Nina joinade också senare, vi haffade presenter till Shab som fyller 18 på söndag!!
När jag kom hem så ringer farmor att jag ska gå och äta min favorit mat (pite, albansk mat) hos henne så jag och syrran gick över och nu är jag precis hemma igen, och så kom Shabbu precis..vi ska ut en sväng i det fina vädret och se ska vi hem till henne och fixa lite inför festen imorgon! Roligt..

Hörs senare!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Tror jag fixade det stora problemet jag mådde så dåligt över igår. Nu har klumpen i magen försvunnit och det känns ganska underbart. Hoppas bara det har ordnat sig for real nu bara!

Nu mår jag bra igen iallafall och ingen ska få mig på dåligt humör, bort med alla negativa människor!

Skolan var ganska chill idag, på morgonen hade vi en rolig och lärorik föreläsning på Företagsekonomin. Massa om UF företag och så, de var verkligen noga med att nämna flera gånger att man bodde bestämma sig vad man ska göra under sommaren för sen har man inte så mycket tid på sig..så jag och Shabbu slog ihop våra hjärnor och fick lite ideér, vi tror vi ska rikta oss mot vår egen målgrupp, känns bäst så men än har vi inte bestämt oss, det är ju ändå ett tag kvar men det känns så himla spännande!

Efter det hade vi prov i Engelskan, eller prov och prov , vi skulle skriva en uppsats..Det gick nog bra! Jag lät fantasin flöda så det ska nog ha gått bra.

Slutligen var det dax för Idrott, riktigt skoj! Vi var ganska nära där jag bor så det var soft och ha en 3 minuters väg och ta sig hem! Vi spelade badminton, scwash (something..), tennis och pingis..Jag hann dock bara köra badminton och scwash-grejen..det var riktigt kul!! Jag och Shabbu funderade en stund på att börja badminton eftersom vi var ganska gryma, men den ideén blev bortblåst när vi insåg att vi skulle tröttna efter en vecka hehe..

Nu är jag iallafall hemma och ska precis hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, syrran kommer hit och hämtar mig vid 7 så ska jag till deras place..tror inte jag sover där men jag får se, börjar ändå halv 11 imon så det kan ändå funka. Hör av mig senare!



Scwash..som i filmer ni vet, ett rum med bara väggar så skjuter man mot väggen och bollen studsar tillbaks o så haha..


Badminton är sjuuukt kuuul, men min högra arm mår mindre bra nu hehe..





 

Love it

Kategori: Allmänt

Startar dagen med en av mina favoriter!



Man mår bra bara utav o höra den..Hoppas jag kan fixa ihop en grej i skolan nu, då kommer jag må lysande.
Ha en bra dag!

Hahaha måste bara berätta, mamma hade kommenterat min blogg, på klänningarna you know, hon ba typ "jag skulle inte ens köpt den för 100 kr!" hahaha men som sagt, dom ser inte va jag ser! Mami, vänta tills du ser hur den sitter på!

The dresses

Kategori: Shopping

Först och främst vill jag säga att bilderna inte alls gör dom rättvisa! Dom är såå mycket snyggare på också för den delen!



Supersöt "little black dress" från H&M


Snyyygging från Topshop..frågan är bara om den är värd 700 riksdaler, vad tycker ni?
För när jag funderar och ser hur snygg den är då känns den fanimej värd varenda krona haha men säg gärna vad ni tycker!

Nu ska jag lägga mig och titta på TV, svarar på kommentarer imorgon. Godnatt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej babes! Har ni haft en bra dag? Min har väl varit helt OK, gått runt och längtat något så otroligt till sommarlovet idag alltså, ungefär 60 dagar kvar! Därav ungefär 40 av dom är skoldagar, då mår man ju lite bättre. Funderar på att sätta upp en sån där hemmagjord nedräknare i mitt rum, sån där som man gjorde själv när man var liten och längtade till något speciellt hehe..
Har tränat ihjäl mig idag! Jääävlar börjar bli bättre och bättre på det här, om det vorre jag för några månader sen skulle jag antagligen satt mig på cykeln, tröttnat efter 5 min, ställt mig på rullbandet och gått i max 10 min och sedan rusat hem haha, nu är det mer att jag pushar mig själv tills jag knappt kan stå på benen haha. Så jag lämnade gymmet helt död, stolt och snygg hihi ;)
Innan det var jag på stan med Shabbu, försökte hitta en outfit till henne som hon ska ha på Lördag..vi hittade en uunderbar klänning, så jäkla sexig rygg! Ett par skor från Zara såg vi också, passade perfekt till klänningen men dom var inte direkt dom bekvämaste så det var lite osäkert med dom, men dom var såååå jävla snygga..nästan så jag fundera på att köpa dom själv, men mamma OCH SYSTER skulle döda mig for real hahaha dom hade massa band framtill så dom skulle säga att dom ser exakt lika dant ut som alla mina andra gladiatorklackar, dom ser inte vad jag ser när det gäller skor haha.

Aja, efter att ha vandrat i stan i ett tag så blev vi hungriga, Shabbu föreslog thai-mat..hon blev såå glad när jag gick med på det hahaha, jag sa åt henne att titta runt i affärerna efter någonting snyggt och hon ba "jag kan inte titta nu, jag är bara glad att du gick med på att testa någonting nytt!!" Hahaha roligt. Jag är nämligen en såndär fegis som aldrig vågar testa på nya maträtter! Men det beror faktist på att oftast när jag testar någonting nytt så ångrar jag att jag smaka haha..som när jag testade indisk mat med itman och hennes familj, eller räkor på en restaurang i Schweiz (gillar endast pappas hemmalagade räkor) eller kebabtallrik i Hjällbos pizzera. Men ibland har det varit väldigt positivt när jag testat nya maträtter..som när jag testade kebabtallrik i City Kebab för inte så länge sen, eller när jag testa Dyner i Montenegro (dock var jag döhungrig så vet inte om jag skulle tycka det är lika gott nu?) eller när jag testa Kina mat för första gången med Itman och hennes family..ja minnen det hehe..


Thai-mat..Ja, jag kan ju säga såhär, detta kommer jag inte testa igen! Det var absolut ingenting för mig.


Shit va klockan blev mycket, har inte ätit middag ännu! Tänkte laga ihop lite ägg och mackor med mumsig pålägg..får skynda mig så det inte blir allt för sent med mat, det gillar inte kroppen hehe..
Senare får ni se dom nya klänningarna jag glömt och lägga in sen förra veckan haha..Hörs snart!

Rubriklös?

Kategori: Allmänt

Jobbet gick bra idag! Med det menar jag att tiden gick fort hehe..3 timmars jobb (om man räknar minus rasterna o så) och en femhundring för det, inte illa faktist. Funderade stark på o sjukanmälla mig imorgon, orkar faktist inte men kanske jobbar ändå, gick ju ganska fort idag ändå..Efter jobbet tog jag en promenad ensam med min ipod, det var så skönt och få rensa tankarna lite..när jag hade gått två hållplatser så satte jag mig på vagnen och åkte hemåt, väl hemma var det tomt, broshan är fortfrande ute och jag känner mig sådär lite smårädd som jag kan bli ibland haha, brukar skrämma upp mig själv såhär ibland, inte så roligt. Menmen, nu hade jag tänkt och lägga mig och titta på TV, får sova ut imorgon eftersom vi inte har någon skola - sköööönt :) Men sen måste jag upp o hoppa, ska träna och in till stan..

Ush har blivit så jäkla känslig att det inte ens är kul längre haha, jag brukar va värsta tuffingen annars ju, nu gråter jag för minsta lilla..känns dock skönt efteråt men ändå, jag är ingen lipsill egentligen, får fan ta och skärpa mig, get back to the old Gona hehe..
yeye whatever godnatt nu!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hallå! Läget? Här är det helt okej, känner mig lite seg bara..Har precis solat och fixat naglarna och tänkte börja laga mat nu, vet inte vad jag ska laga..saknar mammas mat!! Menmen får väl kolla vad som finns..jobbar idag så humöret är inte direkt på topp, big minus för att dom ringde Shabbu tidigare och hon slipper jobba den här veckan (eftersom hennes projekt har slut på adresser) så jag får jobba ensam ikväll och imon :( Menmen nu är det bara 5 arbetsdagar kvar och sen slipper jag det här helvetet! Haha nej så farligt är det inte men jag pallar verkligen inte sitta i 3½ timma framför en dataskärm och försöka övertala människor att jag inte pratar bullshit haha..
Ikväll kanske jag går över till syrran och Behare, inte säkert ännu men någon dag under veckan är jag iallafall bjuden på middag där haha, asgulligt!
Nej nu måste jag börja jobba i köket hehe, hörs ikväll!

Goodnight

Kategori: Allmänt

Åh älskar min familj. Pratade nyss i telefon med pappa och genast får han mig på bra humör igen, min pappa har den otroliga förmågan att få mig och leé i alla lägen och jag älskar honom något så otroligt för det! Några månader kvar tills jag får träffa honom igen, är lite avis på mamma och lillebror som åker ner dit så ofta! Påtal om dom..saknar dom som fan nu alltså! När det vart lov har man ändå hängt med vännerna och knappt varit hemma för det mesta men nu äre skola och grejer och då känner man verkligen av hur tomt det blir här hemma =/
Aja kom precis ut ur duschen (orkar inte ta mig ett bad) och hade fått ett sms från Shabbu som också verkade känna sig lite nere så jag bjöd över henne hit för sleepover, så nu är hon strax här..Godnatt!

love

Kategori: Allmänt



Så underbar och fin låt..

Känner mig nere..Vill att tiden ska gå snabbare, längtar till sommar 09, till 18årsdan, till körkortet, till flytten med tjejerna, till studenten, till sommar 2010, till sabbatsåret och sen såklart till USA..oh gud va jag längtar. Allt känns så fel just nu, allt jag gör går åt helvete känns det som, allt jag säger blir fel. Vet inte hur jag ska bära mig åt längre. Jag behöver bli omringad av mina nära och kära, känna kärlek, för det är då alla bekymmer i världen blir som bortblåsta och jag känner mig lycklig.
Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, kände mig seg så sket i allting och bara låg och slappa..Ska ta ett bad nu, hörs sen.

Be my life, be my sunshine

Kategori: Allmänt


Bild: Mirna & Jag

Monday morning

Kategori: Allmänt

Godmooorgon babes! Hur mår ni? Jag mår helt underbart! Somnade med ett stort leénde på läpparna igår runt 5 kanske det var? Haha jag vettefan men jag sov gott som fan iallafall! Även fast det är skola imorgon och jag har ganska mycket och göra idag insåg jag så är jag ändå taggad inför dagen!
Ska strax upp och städa hela hemmet! Mamma kommer inte hem förrens nästa vecka men vafan, jag kan ju inte bo i skit heller haha! Efter det blir det iallafall träning med Mia och Nina, idag blir det fokus på mage och rygg! Gött =)
Efter det ska jag komma hem och ta mig ett bad och göra mitt eget hemma-spa! Det var länge sen jag tog hand om mig själv ordentligt känns det som. 
Sen måste jag plugga en del också, blir jobbigt eftersom jag skjutit fram det hela tiden men whata hell jag har haft ett underbart lov så det var verkligen värt det!

Men..nu ska jag faktist inte ljuga, heelt underbart mår jag inte..känner den där lilla klumpen i magen, varför? Jo för att jag vet inte vad jag ska ta mig till! Min Matte B kurs går åt helvete och det finns ingenting jag kan göra åt saken! Jag var fan grym på matte förr men sen vi fick den här jävla blåsta läraren så lär jag mig ingenting! Alltså jag fattar seriöst ingenting som kommer ur hans mun!! Jag förstår inte hur man kan bli lärare när man inte har förmågan att kunna förklara saker och ting till sina elever? Säger han en sak om man frågar men hur blir det så? Då repeterar han exakt vad han sa innan!??? Man blir rent ut sagt förbannad! Och vi har klagat, hela klassen tycker ju samma sak men dom gör INGENTING åt saken! Hämtar rektorer till lektionen och sån bullshit men vafan hjälper det? Sen bangar halva matte-gruppen och säger att dom ändrat uppfattning helt plötsligt!? Men vafan stå för va du säger jävla pussy! aa nu blev jag plötsligt aggressiv märker ja hahaha nej men jag fick ett mail av min mentor om just Matte, att det inte går så bra..Nu måste jag visa mina skills i Nationella men hur fan ska jag klara av Nationella när jag inte fattat nått av Matte B kursen?? 
Dom får inte ge mig IG alltså..I will burn up the school hahaha nej men seriöst pajar dom att jag inte kan komma in i skolan i USA då jävlar!! Det värsta är att jag FÖRSÖKER, jag bestämer mig för att ta det på egen hand istället och jobba med boken hemma o lalala men det är klart man behöver en lärare! Jag förstår ju inte massa siffror i boken och en matematisk förklaring bredvid? bläääääääää så jobbigt, någon som vill bli min privatlärare i Matte B haha??

Nej nu ska jag inte tänka på det mer idag, ska äta frukost nu och sen sätta igång med städandet!
Hörs senare!

 

Balmain

Kategori: Mode

Tänk och få se ut såhär på sin studentfest..

Skorna..klänningen, chokladbrunt långt hår med svall..solbränd hud..GAAH GE MIG!!

Nu ska jag laga middag! Det blir ris med kyckling, yesyes :)

Fantastisk Lördag!

Kategori: Allmänt

Fan va segt! Har försökt få ihop ett inlägg i snart en timma nu men sen dyker något upp och jag glömmer bort haha..Ja, igår..uppdaterade aldrig när jag kom hem för jag pallade verkigen inte, va helt död och hungrig..Men hade så jäääkla skoj igår alltså höll på och döö av skratt, bokstavligen! Jävlar, det där måste göras om alltså! Vi grillade, rökte vattenpipa, lekte kortspel, tog bilder och massa andra sjuka grejer haha, sjuka samtalsämnen och roliga upptäckter..
Blev ganska sent, när vi bestämde oss för och gå så hade det precis blivit mörkt men på hållplatsen så fick vi syn på värsta catfighten och dramaqueens som vi är så kunde vi ju inte bara åka hem så vi stod kvar där i säkert över en timma haha sjukt kul vi dog av skratt..Dom stod o bråka där alltså så länge! O vi höll på och garva ihjäl oss..vi kom överens om att vi bodde åka till Linneplatsen på lördagskväll oftare hahaha..
Vi tog över 100 bilder men orkar inte ladda upp alla här så ni får några stycken här..


 


Han jiddrar I promise you hahaha


och så en bild från catfighten..

Moner försöker agera hjälte genom att stoppa medans Itman diggar o titta på hahaha..

Vad som händer idag vet jag inte riktigt men nått kul sa det bannemig va! Får ta o ringa o väcka Itman nu förfan så vi hinner gå ut i solen =)
Ha en finfin söndaag allihopp! Och sluta upp med och plugga, gå ut i solen och njut medans du kan istället! HAHA ;D

Jag har fått en ny kusin!

Kategori: Allmänt

Ja, igår runt 1 på natten ringde min morbror och sa att dom fått en liten flicka! Jag hade nästan glömt att hans fru var gravid! Dom bor bara i Mölndal men det var ett bra tag sen jag såg hela familjen ändå..nej men shit tänk att medans jag satt och chilla i Slottskogen mot kvällen så håller jag på och få en kusin inte så långt ifrån haha kändes lite sjukt..
Matilda heter hon iallafall!
Vi diskuterade igår på natten, min brosha och jag om hur internationella namn nästan alla våra kusiner har..bara vi som har albanska namn typ haha..Vanessa, Victor, Isabella, Anton, Dafina Lorena, Samira, Denisa och så Matilda nu. Bara vi fyra (mina syskon och jag) och min kusin Blerta som har albanska namn haha..men jag gillar fan det ändå =)
Jaja stooort grattis till dom iallafall! Kanske åker förbi Mölndal sjukhus en sväng..får se om broshan drar dit :P

OH HAPPY DAY

Kategori: Allmänt

åååååh underbara dag! 3 dagar kvar av lovet och jag har inte pluggat nått men jag mår ändå uuuunderbart :D
Somnade med ett big smile igår vilket kändes fantastisk..älskar det! Och så vaknar man såklart också med ett leende på läpparna, solen i ögonen och bra musik på!
Denna lördag ska fan inte få gå till spillo, det är ju fan ungefär 16 grader today! Så såfort jag vaknade så messade jag till gänget och checkade om dom var likna sugna som jag på att sitta på Slottskogen, röka vattenpipa, äta jordgubbar och spela kort! Det var dom! Så där ska dagen spenderas idag, grilla vet vi inte om vi ska ge oss in på, vi har en tendens att alltid misslyckas med sånt haha men nu kanske killarna klarar av det(?).. Annars får det helt enkelt bli något gott efteråt!
Nej men nu ska jag hoppa in i duschen, äta frukost och börja göra mig iordning! Then I'm out!
Hoppas ni också har en awesome day i solen! Love youuu =)

Var


 

Underbara fredag!

Kategori: Allmänt

Heeeeello peeps! Har ni haft en bra dag? Jag kom nyss hem o har haft en helt woonderfull day ofcourse haha, va ju fan med Gime då blire liksom inte tråkigt haha..
Mötte upp henne i stan och vi gick direkt till vårt favofik och satt där och tjöta i fleeera timmar, tills dom stängde haha..Satt och snacka om allt mellan himmel & jord, vi har inte setts på ett tag så det var a lot to catch upp hehe..ingen förstår mig så Gime därför blir det extra skönt och snacka med just henne om saker och ting!
Efter fikan tog vi en lång promenad i det fina vädret sen stack vi hem till mig, satt på balkongen och lyssnade på musik en stund, låg i mitt rum och tjööta en stund och sen satt vi framför TV och rökte vattenpipa med Geti och Petros..aschill vi höll på och dö av skratt haha..
Aja efter det insåg jag att jag bara ätit frukost(!) så vi åkte in till stan allihoppa, följde med Gime till centralen där hon skulle möta systrarna snygg hihi sen gick vi vidare till Mäci där jag åt mig proppmätt, skulle inte ha ätit där I know men jag trodde jag skulle svimma så hungrig jag va!

Nu kom jag precis hem iallafall och ska tvätta bort sminket sedan bums i säng framför TV, är så himla trött! Är så jääääääääävla glad också, för att vi har planerat en sak, förhoppningsvis går det igenom, det måsteee det fan haha!! Men berättar mer när det blir säkert!

Här kommer ett fåtal bilder..vi glömde bort kameran fan haha

  


Godnatt!

Härligt!

Kategori: Allmänt

Ändrade planer. Hade ju tänkt och dra till gymmet efter frukosten. Icke sa nicke. Istället ska en skööön filur komma till Götet och hälsa på! Gime förstås! Hon frågade om jag ville ses och ta en fika..självklart vill jag det! Men skulle inte hinna med och dra ända till gymmet så då tänkte jag jogga en runda här i området istället, meeeen icke haha Shabbu var någonstans och grilla med familjen och jag tänker fan inte springa i skogen själv! Skitsamma har ändå tränat en hel del nu fan ;P Men iallafall jag hoppade istället in i duschen och nu har jag målat naglarna, lagt fram en outfit och sminkat mig. Håller på och fönar torrt håret..Vi vet inte riktigt om vi ska ta en fika på stan eller röka vattenpipa i Slottskogen..ska nog ta med vattenpipan för säkerhetsskull hehe..
Men nu är det bråttom, min sis från Uddevalla e snart här hihi, ha en uuunderbar dag i solen allihoppa, för det ska jag ha!
Love youuuu =)


My baby's looking hoooooooottttt ;)

Friday morning

Kategori: Allmänt


Startar dagen med den här underbara låten..


Godmorgon snyggingar! Sovit gott? Det har jag..typ. Tror jag insåg en sak inatt bara, det gjorde mig inte direkt glad så därav var inte min natt helt perfekt. Så jobbigt, vill bara att det här ska gå över så jag slipper tänka på det hela hela hela tiden, varje dag, kväll, natt och morgon..blää får ont i hjärtat när jag tänker på det. Kanske är det dax att ge upp nu? Jag får inga signaler att det funkar, att jag kämpar? Bodde jag släppa taget då? Sluta kämpa för det jag vill allra mest just nu? Jag vet inte, men jag vet att jag inte tänker stå här föralltid, för detta är inte jag. Jag väntar inte för alltid. Är man inte med mig, vid min sida så finns man inte i min värld, då är man värdelös för mig, jag kämpar inte för någonting som inte ger mig någonting bra tillbaka.
gaaaaah orka med dessa skitinlägg haha, men känner att jag måste skriva av mig då&då, det hjälper faktist!
Vaknade för någon timme sen och har hunnit göra mig iordning och fixa mitt rum lite..ska strax messa Mirna så hon får komma över. Hon ska på konsär ikväll och har panik över klädseln så jag grävde fram lite outfits igår kväll så hon ska få komma hit och testa, hon är så himla kräsen men nu får vi hoppas på att hon nöjer sig med någonting haha..
Nej nu blir det först frukost!
Hörs snart!

Helt slut

Kategori: Allmänt

Oh jävlar! Är heeeelt slut! Har varit uppe i varv sen klockan 10!! Kom hem från stan runt halv 8 heeelt dödshungrig! Hade inte ätit sen typ runt 10! Men jag stod imot, stod imot alla Mcdonals jag gick förbi och det kändes göööötttt haha..Vandrade runt heeela san med Mirna och Itman, asskoj som vanligt haha..Efter att ha gått runt så länge så vi hade värk i fötterna så satte vi oss på ett fik och tjööta..Then home, fick gå och handla och sedan började jag laga middag! Bjöd över både morbror och farmor så det blev en familjemiddag, kände mig värsta stolt hihi börja bli vuxen..fixar ärenden, handlar, lagar mat, städar och grejer nu hahaha..
Fick förresten med mig två assöta klänningar hem idag! En från H&M och en från Topshop..men ni får se dom imon istället för jag ooorkar verkligen inte ta kort nu! Är helt ded alltså, har precis tvättat av mig sminket borstat tänderna och hela den processen, ska strax hoppa ner i sängen och titta på TV tills jag somnar, blir nog rätt tidigt ikväll med tanke på att jag knappt kan hålla ögonen öppna hehe..
Här kommer lite bilder från dagen iallafall!

  
  

& så min gooooda middag haha..
 
 


Godnatt!

Svarar på kommentarerna imon!

Härlig start på dagen

Kategori: Allmänt

Hellllllllllllo haha :) Fan vilken jäkla morgon!! Vaknade klockan 10 av ett sms från Mia..skulle möta upp Mia och Nina 11 då som sagt..Åt frukost och sprang iväg och mötte upp dom, vi körde typ 1½ timme på gymmet, körde mest ben idag..på söndag blir det mage och rygg! Fan va gött det kändes och köra så hårt..Mia är en mycket bra träningsfriend hahaha..
Aja sen var jag tvungen och gå till banken en snabbis och nu är jag hemma..Har precis duschat och fixat mig, Mirna har suttit här och väntat på mig sen jag kom hem haha söt..Nej men nu ska vi dra iväg till stan! Vädret är underbart så det känns hiiiiiiiiimla gött!!
Ha en fin dag, kanske ses vi på stan höööhöö, looove :)

Segt

Kategori: Allmänt

Hallå! Fan va segt! Känns som lovet bara flyger iväg och jag hinner inte göra någonting!! Har så mycket plugg att jag egentligen bara bodde sitta inlåst i mitt rum och plugga resten av lovet men det tänker jag fan icke göra, man lever bara en gång och då tänker jag fan njuta av livets goda sidor haha..Nej men lite får jag fan ändå ta och göra..Retoriken t.ex, kursen tog slut förra terminen!!! Och jag har fortfrande två tal kvar! Det värsta är att läraren sa till mig att jag bara behöver klara dom bra så får jag MVG i kursen! Men jag glömmer, ja är sååå himla glömsk, jag kommer alltid på att jag har Retoriken kvar på typ olägliga ställen, typ som i gymmet o så? Sen glömmer jag det när jag kommer hem haha..Nej men sen har jag en jäääkla massa Naturkunskap också! Ett helt jäkla arbete ska in snart..o så Företagsekonomi! bläää o så ska vi ta typ 10 bilder till Foto A-kursen! Speciella bilder ska det vara också så det är inte direkt något jag kan fixa på 1 timme..Ush hur kan jag prata om skolarbete när det är lov? Har nog blivit hjärntvättad eller nått.
Aja idag har varit en ganska chill dag faktist! Vaknade upp tidigt och fixade ärenden till mamma sedan kom jag hem och fixade en stor frukost lagom till när broshan kom hem och shab vakna, vi åt och skratta o sedan låg vi och dega framför TVn bara, shab & jag..Sen var det dax för träning och S gick hem och jag mötte upp Mirna..Fyyyyfan sikken jäkla träning alltså, tror aldrig jag har gett så mycket haha, shit kände mig som hulken typ! Efter träningen mötte jag upp Mirna igen för lite äventyr, handlade lite nyttigheter och kom sedan hem för att direkt springa till farmor och äta middag! Fan va gött, broshan och syrran kom också över..vi satt och åt middag och efter det blev det te och massa tjöt. Kom hem runt 11 och sen dess har jag tatt en lång dusch, fixat och trixat med ansiktsmasker och nu sitter jag här..Ska lägga mig tidigt ikväll, hoppas det funkar ba! Det bodde det eftersom jag känner mig helt utmattad!
Menmen upp tidigt ska jag iallafall imon också..Ska träffa Mia & Nina utanför gymmet 11(!!!!) Mia har blivit galen, hur ska man orka träna så tidigt!? Men ja, eftersom Mia har hotat mig så måste jag väl pallra mig iväg dit! Haha..

Nejfan nu behöver jag mina 8 timmars sömn så jag inte faller ihop & dör eller nått imon! Godnatt


jag för någon dag sen..


ps. måste bara berömma mig själv för att jag låtit bli att äta godsaker på 2 dagar! Igår satt Shabbu bredvid mig medans vi titta på film och knapra i sig massa chips choklad och energidryck och jag ville inte ens smaka! Kändes ganska härligt faktist, för sen är det ju jag som vinner på det ellerhur, så in your face din geeeek för att du försökte läska mig genom att prassla som en jagvetintevad!! hahaha (k)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Läget? Här är det baaajs!! Vafan är det för väder?? Ushh! innan jag gick och la mig igår hade jag en sååådan lust att gå ut o jogga idag så jag tänkte att jag ska vakna tidigt, fixa en stor frukost väcka shabbu med hjälp av hög musik och sedan springa en sväng i skogen meeen icke sa nicke..får la bli tt jag spenderar dagen i ett tråkigt överfyllt gym :( blää orkar ej! Jaja iallafall igår var mys, Mirna & Shabbu kom över och vi ba låg och dega och tjöta här..Senare blev det filmen Yes Man! Fattar inte varför folk tycker den är dålig, jag skrattade ihjäl mig haha, fast det kan ju också bero på att Jim Carrey var med och han är ju en stor favorit!!
yeye whatever nu ska upp och fixa frukost och sen väcka Shabs..får se vad som händer idag, gymmet är ett måste iallafall! Ska inte slappa på den fronten nu när jag är ledigt och allt :)
Hörs sen, have a nice day in the wonderful weather...not höhö

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hejhej! Har ganska bråttom just nu men hinner slänga in ett litet inlägg iallafall. Har inte haft tid och blogga idag även fast det vart en ganska seg dag. Gick aldrig och träna såtidigt imorse, sov ut istället och gick sedan upp och åt en biiig underbar frukost, sen blev det träning i någon timme och så kom jag precis ut ur duschen..Ska laga middag till mig och broshan & fixa håret sen ska jag över till farmor en stund och umgås..Efter det får jag se vad jag och tjejerja hittar på!
Hoppas ni har en trevlig tisdag iallafall!

Nytt!

Kategori: Shopping

Here is the shöpping..


Söting från H&M..
 
Yeaay äntligen hitta jag ett par BEKVÄMA svarta gladiatorsandaler!! Köpta i DinSko..

Passade även på att köpa med mig en ny mobil eftersom min gamla fuling har börjar cpa sig haha..

Ja det var allt, förresten dom supersnygga skorna jag köpte häromdan..Har tagit lite snyggare bilder på dom så om ni är nyfikna på och se hur dom verkligen ser ut så klicka här.
Nu ska jag sova, godnatt!

My day

Kategori: Allmänt

Hellu, läget? här är det väl bara bra. var på ganska så strålande humör men alltid är det folk som ska förstöra, bläää önska jag kunde frysa ut vissa människor från mitt hjärta och mitt liv ibland. Fattar inte vad jag kämpar för? Känns som jag ger och ger men får ingenting tillbaka? är det värt att kämpa för eller bodde jag bara släppa taget? för ni vet som man säger är du älskad så kommer de tillbaka. kanske ska köra på det? äh ja vettefan vet bara att jag ska försöka ta mig ur det här nu, rycka upp mig för det här är inte jag. Om någon inte är villig och kämpa med mig så kan den dra åt helvete faktist!
Aja en bra dag har jag iallafall haft! Här kommer lite bilder, glömde bort kameran så det fick bli lite panikbilder i slutet haha..
   

Bilder på shoppingen kommer i nästa inlägg eftersom min kamera dog precis så får ladda lite snabbt bara :P
Annars dåå..aa imon ska jag upp tidigt IGEN, denna gången för och tränaaaaa..Ska vara utanför Friskis 11.30!!!!!! Får se om jag kan vakna bara, I sure damn hope so för jag har planerat att träna rumpan av mig hela veckan hihi :)
Beeeeee right back! Love

Monday

Kategori: Allmänt

Godkvälll babes! Sorry för den dåliga uppdateringen idag men mitt internet mådde lite dåligt imorse så kunde inte logga in..Men aa iallafall har sprungrit runt i stan sen 11!! Vi var borta i Allum för och titta om vi kunde hitta något speciellt där men icke sa nicke, eller jo fick iofs med mig lite grejer hem (som jag visar sen) men inte så stor skillnad på utbudet jämnfört med stan..Miiiiirna köpte fiiinaste gladiator-klackarna!! Jag ville såå gärna ha dom men jag fick behärska mig! Har 5 par gladiator sandaler nu så det får räcka fan haha..

aa men iallafall här kommer iallafall lite bilder från igår, var på fika och hade det mys, sen kom vi över hit och låg och fixade naglarna och tjöta framför TVn..
   
myyys

När jag kom hem för någon timme sen så var köket rena rama bombnedslaget så nu har jag fixat det skinande rent där..och så handlade jag påväg hem också, känner mig väldigt duktig haha..
Aja bilder från dagen och shoppingen får ni se ikväll för nu har jag precis bytt om och ska ut och spela basket med mina geeks, sen ska alla komma över och vi ska ha en av våra legendariska "fashion-shows" hahaha askul!
Hoppas ni haft en bra dag och har en bra kväll :)

Söndags outfit

Kategori: Dagens outfit

Egentligen vill jag bara ner i min gosiga säng och sooova men tänkte slänga in dagens outfit åtminstone eftersom jag uppdatera så dåligt nu på kvällen hehe..Svinkallt idag! Vi var och fikade och hade det mys, det var skönt påvägen dit men påvägen hem frös vi arslerna av oss, shit vill ha sommar! aja såhär såg jag ut idag då..

Konstig bild men den får duga haha..
T-shirt - Weekday
Body - Gina
Jeans - Weekday
Jacka - Filippa K
Converse - Karltex
Glasses - H&M

Nej nu måste jag sova, ska upp tidigt imon..kommer bilder från kvällen imon istället, godnatt!

The rush shopping gives me höhö ;D

Kategori: Shopping

Innan jag drar visar jag bilder på da shopping..


H&M

Gina Tricot

 
H&M

H&M

Nice va? Jag är typ lite nykär i den färgglada tröjan - Love it!
Tadá, I'm out!

Pictures

Kategori: Allmänt

Gooood eftermiddag mina vänner! Vad har ni för er? Jag sitter bara och slappar här. Somnade om innan och vaknade runt 2 till en serverad frukost, mycket härlig start på dagen må jag säga! Skulle egentligen testa på syrran och Behares gym idag, har funderat på och byta lite men jag pallade faktist inte idag..Istället har jag då bara degat, har lust och gå ut o lira lite basket men neeeej här har man sina latmaskar till vänner som inte orkar med nått! haha..
Här kommer iallafall bilder från igår..


Var ute och hade skoj med Mirna och basketbollen..

Där hemma stod dom här geeksen och laga middag..

Och när vi satt ute på min gård och vänta så kommer den här nyblivne dommaren förbi och tjötar lite som vanligt haha..

Siiiingstar

Itman ville inte låta Mirna städa ifred haha..

Love you guys! Himla mycket skratt blev det..

Och är mina geeks gick iväg så spenderade jag natten med dessa två sjuka filurer haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa och trixa sen blir det iväg på en fika, det går ju fan inte o sitta hemma nu!
Ha en rolig söndag!

I've got a hater right here

Kategori: Allmänt

HAHAHA yeeeeay I've got haters!! Någon som kallar sig:

Blazz
med ip-adressen:
IP: 83.248.115.50

HAHA så syynd att du ska vara så feg bara och inte våga stå för vad du säger och stå för vem du är? Sånt här är ju bara sorgligt, men glad blev man hihi nu vet jag att det finns ännu en människa där ute som avundas mig ;)

Love youuuuuuu lovers haters whatever :)

Söndags-morgon

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig uppdate men jag var helt död när jag skulle gå och lägga mig så orkade verkligen inte sätta mig vid datorn.
Tjejerna var här och vi hade askul med Singstar och skrattade ihjäl oss. Fan va sköna dom är alltså haha.
Vid midnatt nångång gick dom iväg (efter att Mirna plockat undan i hela mitt rum, thank you baabe haha) och då tjöta syrran och Behare att jag "inte ska vara så tråkig" och sitta vid datorn så vi satt i några timmar framför TV och lyssna på musik, åt massa gott, rökte vattenpipa och snackade om allt och inget! Tänkte dra ut en sväng i stan men det kom vi på runt halv 2 och det hade börjar regna så det kändes som ingen ideé :/ Vilket var lite synd eftersom alla var sjukt festsugna haha. Aja nångång runt halv 3 kanske så satte vi på en film, självklart somna jag ganska tidigt i filmen så jag bara gick till mitt rum och decka direkt..Imorse sjukanmälde jag mig från jobbet också, orka sitta där o kämpa i 7 timmar liksom, blää never haha nu är jag inte tillbaks där förrens typ tisdagen efter lovet! skööööööööööönt :D

Nu ska jag fortsätta sova, vad kan man annars göra i det här BAJSvädret!? Jävla skit! Kanske får bli bio eller någonting annat som får oss på andra tankar, får se..kommer med bilder senare iallafall! Laaater

En dag på stan

Kategori: Allmänt

Hallåååååå eller :D läget? här är det underbart, känner verkligen av lovet nu alltså, känns så jäkla gött!
Vandra runt på stan i några timmar idag då, hittade lite fina grejer som ni får se senare. Efter en mycket kort stund blev alla ashungriga så vi satte oss och åt oss mätta och satt och tjöta om allting, resorna sommaren 2010, balen..studenten, framtiden och allting sånt som kommer om ett år och några månader hehe..efter det vandra vi runt lite till och sen satte vi oss o vänta på Donja o så kom vi hem nyss..askul var det iallafall!
Nu har jag bråttom (därav ni får se bilder på allt ikväll ist) ska ut och lira lite basket med Mirna! Sen kommer alla djuren över hit för och sjunga Singstar! Ska bli skööööjigt :) Nu måste jag dra innan Mirna flippar över haha, ha en skööön kväll!

    
Itman hann tyvärr inte med idag :( men ikväll kommer hon iallafall :D Den geeken är också ensam hemma förresten haha så vi känner oss som två vuxna damer här lite sådär va..HAHAHA not!
aja so loong :)

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

Vädret var ju så fint idag så var bara tvungen o ha på mig någonting blommigt!


Egentligen vet ja inte vad något kommer ifrån men aa haha, jeansjackan är från någon barnavdelning nånstans iallafall (I think) klänning är jääättegammal, från när syrran var liten typ, köpt i Frankrike eller något tror jag. Tightsen är från Gina och skor & glasses från H&M :)

Happy day

Kategori: Allmänt

Goodmorning suuuunshine ;D
Fan vilket härligt väääder, är på toppenhumör!
Idag har vi planerat in en shopping-dag så det ska bli kuuuligt hihi :) Mirna kommer typ nu och hämtar oss och jag har inte sminkat mig än, bråttom höhö..Ha en fin dag alla där ute iallafall! Njut av vädret o så då hehe..LOVE!

Twilight-love

Kategori: Allmänt

Kan inte bestämma mig ifall jag tyckte att Twilight var riktigt bra eller bara bra. Asså jag tycker ju definitivt att den var överskattad men den var ändå så fin..Man blev typ kär i deras kärlek. Man blev helt indragen i deras kärlek!
Tänk och ha någonting sånt, att man gör precis allting för och vara med varan föralltid, att man väljer honom framför livet, gud va vackert! Kärlek är verkligen vackert. Jag vill också hitta en sån kärlek sen. & jag tror jag har fått en grej för romantiker nu, jag tycker det är en big deal och vara romantisk. Jag tycker det är så störande när folk förknippar romantik med o vara en "toffel", jag tycker inte det finns någonting som heter "toffel" i kärlekens värld. Den som tycker det är ju bara osäker på sig själv och sin kärlek. För älskar man någon så gör man ju allting för den?
aa ja vet inte men Twilight var iallafall en riktigt fin film, jag förstår att typ alla tjejer som sett filmen blir helt galna i Edward, fast jag själv blev inte det, han va ascharmig men jag vet inte haha..fast det är ändå en sån film som får en att tänka efter och som fastnar. Man får en inblick i hur riktigt kärlek faktist ser ut. Båda älskade varan så mycket och dom ville vara med varan föralltid, sånt är speciellt..sånt ger mig rysningar i kroppen!

Aja nu ska vi inte bli känslosamma här va haha, nej jag måste fan börja njuta av lovet nu förfan! Inga kärleks-analyser, kärlek är inte bra i den här åldern, dom flesta killarna är bara omogna fegisar som inte vågar visa känslor och sånt gillar vi inte. En romantisk tuffing ska det vara! Rolig, charmig och snygg ska han va, men han ska ändå kunna vara seriös och kunna prata med mig om allt! Och framför allt så ska han vara där för mig i alla lägen och älska mig föralltid. Det ska iallafall jag söka efter i framtiden :) 

Godnattpuss!


så söta!

Fredag

Kategori: Allmänt

Oh, glömde bort bloggen helt för ett tag haha. Haft en bra dag..oh herregud om ni bara visste va vi sysslade med igår natt..Jag & Shabbu kunde inte sova, så jag föreslog att vi skulle räkna får (eftersom det inte fann nått på TV!) vi hann med "1000, 999, 998, 997.." sen tröttna jag och ville komma på ett annat sätt för o få oss att somna..hahaha började trumma vilt på min soffa och självklart börjar Shab också trumma vilt på någonting annat på andra sidan och vi kom med värsta beatsen. Det är inte allt. Vi spelade in låtar också, oh herregud..låtar som är sekretessbelagda for life! Och det värsta är att när vi sjöng dessa låtar (med inlevelse såklart) så skaka vi på huvudet och dansa sittandes helt crazy och HELT seriösa hahaha fyfan när vi sedan kom på oss själva kunde vi inte andas så mycket som vi skratta. Vi började analysera vad som skulle hända om det fanns en dold kamera i mitt rum och om videon sedan skulle hamna på youtube, Shabbu ba "..och vi skulle inte heller kunna rymma nånstans för youtube finns överallt!" och vi blev helt förtvivlade, sen kom jag på att vi kunde låtsas att vi gjorde det med meningen, så vi börja peka på alla hörn i mitt rum och skrek "I'm watching you!!!" hahahaha asså jag förstår inte riktigt själv vad det var med oss, vi var så barnsliga man möjligtvis kan bli!

Aja skumt..idag då, vi försov oss lite granna (vilket är ganska förståeligt väl?) men vi kom till skolan till slut iallafall och haffade en systemkamera hihi, sen tog vi med oss Mirna och gick på ärenden. Jag har sagt upp mig från jobbet nu! Åh kändes så jävla skönt! Men ändå surt..för när man säger upp sig där så måste man jobba i yttligare två veckor och eftersom jag är ledig på påsklovet så är inte min sista arbetsdag förrens typ 26/4!! Fuckers. aja får la leva med det då hehe..
Sen vi gick hem och chillade, sen kom Nina över och vi låg och tjöta i flera timmar här i mitt rum, sen var det dax för film! Vi skulle ju ha Twilight movie night ikväll (berättar mer om filmen i nästa inlägg) och jag kan nu säga att jag aldrig mer ska titta på film med Shabbu & Nina!!!!!!!!!!!! Fyyyfan va jobbiga! Nina skulle hela tiden fråga vad som ska hända och Shabbu var kvick med och berätta, fast tack o lov hade bara Shabbu sett lite i början så det tog iallafall slut men deras jäkla kommentarer, Shabbu "Titta nu va som kommer hända!!" och jag är sån som gillar analysera filmer så om nått typ händer så säger jag ofta "aa men då säkert lalala" o Shabbu ba "neej asså dt kmr.." och sen Nina, när det var sån här känslosam scen och dom typ står där face 2 face o inte kysser varan "men faaaan va jobbigt att dom inte kan ta på varan" o typ "men va gööör han" hahahaha asstörande jag hade lust o kasta ut dom!!! Never again.
Sen tog den iallafall slut och vi följde Nina till hållplatsen för en stund sen, det är värsta dimman ute så ja var tvungen och ta med systemisen och fota lite! aaaaasballa bilder, visar imon orkar fan inte nu haha.

Nu ligger Shabbu i vardagsrummet och pratar i telefon hör jag (som vanligt!!!)..Får la gå nu och hoppa på henne där och stänga av hennes tel eller nått..eller så får jag väl också ringa upp någon o prata med...eller inte. Haha va tråkigt.
shiiiiiit vilket långt inlägg haha, ha det götttttt

Min stora kärlek..

Kategori: Shopping

Är ni beredda på och träffa min nya kärlek som jag tidigare prata om?
Här är doooooooooooom!!




Så jävla synd att dom är typ tusen gånge snyggare i verkligheten än på bilderna..men, ska försöka få tag på en systemkamera under lovet då lovar jag bättre bilder på dom!
SKAFFADE EN SYSTEMKAMERA SÅ NU HAR VI LITE FINARE BILDER HÄR DÅ =)
........
Ja, jag talade förstås om skor!! Fan va skor gör mig lycklig, nästan lite läskigt! Har väntat i evigheter på dessa vackra skapelser och när jag såg dom idag höll jag på o dö! Skaka typ av glädje hahaha..Köpte ett par till syrran också för att ja visste att hon skulle typ dö när hon såg dom haha..
Oh ni tjejer måste väl ändå fatta varför jag känner mig så glad just nu hehe?
 
Juste, ett spontanköp till blev det också, en vanlig lite sådär småsöt t-shirt..



Gooooodnatt!

Basket

Kategori: Allmänt

I'baack homeee bitchesss haha :D hade lite ångest att jag inte gick och träna tidigare idag men den försvann snabbt när vi började spela basket, shit! Vi började lite lugnt och körde 21an eftersom vi bara var 3 stycken (jag vann såklart!!) men sen kom tre sköna snubbar som fråga om vi ville köra match och det ville vi, och skoj som fan var det hahaha jag dör va vi skratta! Mitt lag vann såklart, hade en kille på två meter i vårt lag så det var gööött med tanke på mina 160cm haha (a)
Efter att ha spelat och kämpat som NBA-spelare (HAHA) i några timmar så praktiskt taget spraang vi till affären och köpte dricka..mm va gott det var. Vilken sommardag, jävligt skön dag!

Glömde ta bilder medans vi spela så det fick bli efter..

På min gård..

Innan vi stack till basketplan så bjöd Mia(Mirnas syster) på underbara bullar hon hade bakat..

Här sitter dom på min gård och diskuterar killarn vi spelat basket med hahaha..

Mums, i love you fanta exotic!

Sen kom vi iallafall hem..eller nej först gick vi till Shabbu där hon packa ner 40 väskor eftersom hon ska bo här nu när jag e ensam haha sen kom vi iallafall hit och vi har duschat o grejer så nu sitter vi i pyjmas och väntar på Getoar, Petros och Nikola som kommer snart. Shabbu har precis fixat gooooa varma mackor med juice som jag sitter och äter här, härligt :)
Sist skoldan imorgon också och se är det ääääntligen lov, va roligt!!
Nu ska vi chillaaaa, ha det gött.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nämen hejjjjjjjsan lilla du! Hahaha oh gosh ja är på mitt flumhumör men heeeej iallafall! Shabbu ligger här bakom med täcket för ansiktet för hon "orkar" inte titta på mig mer(!?) Jag är på så bra humör att jag börjar dansa kurdisk dans till Beyonce - Diva hahaha oh. Jag är sååååååååååååå glad för jag är kär!!! Ni ska få träffa min nya kärlek ikväll så håll utkik! oh oh oh ler bara jag tänker på det. hahaha iallafall..idag, mycket chill dag. Åt på Mäci förut med Shabbsan det var gött..
   

Mamma åkte också för en stund sen :( blää inte trevligt o säga hejdå menmen, nu har man hela huset för sig själv iallafall muahahaha..
Aja nu ska jag ut och spela basket med Mirna & Shabbu :) Hörs seeeeeeeen, love

Heeey

Kategori: Allmänt

Hello sunshiiiiiiiiine! How you doin?? Jag mår underbart! Va härligt med soool :D
Hinner egentligen absolut inte blogga eftersom musikalen vi ska på idag börjar 12 och det är 40 minuters väg..hehe.
Ajaaa alla e ändå vana vid att jag alltid är sen så whata hell, ville bara önska er en underbaaar dag!

Pusssss på alla er där ute :)


Bjuder på en bild från i somras!

1 april

Kategori: Allmänt

Hallååå!
Idag är det ingen vanlig idag för idag är det faktist exakt 6 månader sen jag starta min blogg..ett halvår gammalt har den hunnit bli, fan va tiden går snabbt!
Aja haha lyckats lura någon idag eller? Det gjorde jag hihi för första gången i mitt liv typ..här hemma när det ska bokas biljetter o så så är det alltid jag som sköter det så som vanligt var det jag som boka mammas biljett så jag satt här framför datorn för typ 20 min och ba "MAMI!! Har du fått bekräftelse för flyget!!?? Här står det att du inte ska åka imon!!!" Mammas reaktion va typ såhär: =| , hahaha jag kunde inte hålla masken så länge utan började roppa "apriiiiiil apriiiiil, I goooooooot yaa" hahaha vilken härlig känsla man får i kroppa när man lyckas lura någon HAHA..

Fan har sån konstig känsla i kroppen, jag mår bra men ändå inte..Mamma åker imon och jag känner att verkligen inte vill att hon ska åka..fan va konstigt ändå haha brukar ändå se fram emot att vara ensam hemma..

Mamma verkade värsta glad när ja sa att ja inte ville att hon skulle åka igår..
Gona: Fan ja vill inte att ni ska åka..
Mamma: Va!? Varför ljuger du, när jag sa att ja inte ska åka ni ba fan du förstörde våra planer lalala
Gona: Men vi skääämta ba! Det är ju helt tomt här utan dig!
Mamma: aaaaaaah där ser du!! Hur ska du klara dig utan mig i USA :D:D??
Gona: men det är en annan sak d..
Mamma: Det är luuuugnt, jag flyger till dig när du vill Gonqe!! :D:D

Haha söt!
Förövrigt så ska jag nog säga upp mig från jobbet..jag funderade lite på det idag men nu när jag precis la på med pappa här så blev jag ganska övertygad till att lämna det. Det räckte med att jag sa "jag orkar inte" till pappa och han ba "Men sluta, va ska du gö där?" och ja tänkte det är fan sant haha vafan gör ja där? Pappa kom med argumment som "Nu har du prövat på jobb-livet iallafall", "satsa på skola och träning istället" och det blir nog bäst så fan..Visst jag ville vara lite självständig och sådär och nu har jag typ varit det sen i november (sen jag börja) haha och jag är faktist under 18 så det är OK om pappa skickar pengar till mig varje månad istället. Så tycker jag iallafall och på söndag så blire nog så att jag går dit o säger upp miiiiig, fan va gött ändå haha..

Whatever, idag har vart en skööön dag iallafall, när jag kom hem efter jobbet var hela familjen hungrig så jag och broshan stack ner till torget och köpte pizza! Älskar den här familjen alltså hahaha..

syrran

Nu ska jag umgås med mamma och syrran, dricka te och titta på film höhö:P
Börjar 12 imon, aaaaasgött! Ska bara åka och titta på musikalen "Gaycamp" och sen slutar vi..assoft!
Godnatt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Fan va härligt med sol!!!! Man blir så himla glad! Hade nationella i svenska B idag, skriva uppsats i 5 timmar, nice or what? Haha gud så uttråkande, men jag känner att det gick bra iallafall, jag skrev ett debattinlägg eftersom jag känner att jag är bäst på o skriva argumenterande tal, det handlade om kränkningar o hur lättkränkta människorna blivit i dagens samhälle, jag var helt klart för! Jag tycker verkligen folket har blivit mycket mesigare och varje dag läser man att någon känner sig kränkt för någonting helt onödigt..jaja whatever blev en tjugominutare i solariumet idag, ja jag vet det är sol ute men inte direkt att man blir brun av den haha, så aa iallafall sen följde Nina med mig hem och här satt vi och chilla, hoppade in i duschen och nu har jag precis ätit pizza och sitter jag och fönar håret, nina gick till hemspråken för en stund sen och snart ska jag träffa Shabbu..Jag önska vi slapp jobba idag, så vi kunde gå runt och promenera i stan i det fina vädret! Men eftersom vi gick två timmar tidigare igår så måste vi nog jobba på idag :/ Jag har iallafall tagit ledigt hela påsklovet så det ska bli skööööööönt :)

  
Laddade upp med godis inför provet. Till lunch blev det baguetter som vanligt(?). Nina tar lite ego-pics at my place :)


Simpson är på TV nu så ja I'm oooooout höhö ;D

Goodnight

Kategori: Allmänt

Hallååå eller ;P
Kanske lät lite sur tidigare idag men nu mår jag bra, dagen vände som tur var..
Jaja iallafall, imon har jag nationella i 5 timmar, hello death!! blääää orkar inte med något just nu, vill bara ha looov..två skoldagar kvar (ingen skola på tors) o sen finally höhö..
Mamma åker överimon också..vill inte att hon ska åka längre, visst kul men känner mig så jävla ensam! Broshan är aldrig hemma men när han väl är det så sitter han antingen vid datorn eller sover så ja vi kommer ju se varan sådär lagom ofta haha..

Aja ska försöka sova nu ska upp 7 för en big frukost!! Blää godnatt!