Gona

Hey korkort here I come

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Fan va stolt jag ar!!! Fan vilken grym bilforare jag ar!! Lararen som jag korde med trodde mig inte att det var forsta gongen jag korde haha..jag ville aldrig sluta heller haha so himla roligt!!! Fick kora runt po ett sont speciellt stalle for och lara sig kora men jag var so duktig att jag ska fo kora runt po gatorna redan imorgon!!! Jag ar helt obeskrivligt glad..korkortet blir latt som en plattttt :)
Korde runt i 1 timme, fick inte karringstopp en anda gong aven fast vi fick stoppa po stoppskyltarna femtioelva gonger haha..Imorgon blir det tvo timmar wuhuu..efter att ha kort idag gick jag raka vagen till affaren och kopte massa gott for o fira hahahaha..sot jag e HAHA, nu blir det fixtrix o sen ska jag ut. Godnatt!

I know you want me

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Glomde forresten presentera sommarens lot! Nina messa mig om loten och sa att den spelas hela tiden i USA, kollade upp den och den var riktigt bra, ner jag gick ut her i Kosovo sen insog jag att den ar en stor hit her med! Gryyyym lot!

Kosova

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Helloooo! Hur har ni det snyggingar? Jag har det helt underbart! Gud vad jag alskar mitt hemland :)
Uppdateringen har varit dolig for att jag har helt enkelt inte hunnit. Forrigor satt vi hela kvallen och drack ol och smirnoffisar, at god kott och massa godsaker och tjota en massor, massa doliga skamt drogs ockso och jag skratta tills jag kissa po mig hahaha. Igor stack vi ut o parta, gick till massa olika stallen, forst var det Roni, sen blev det ett stalle som heter OUT och sen gick vi till ett stort takstalle dar Sinani var och sjong, det var fullpackad, nar han var klar var det massa RnB och house so det var skoj som fan, sen gick vi vidare till Mango och slutligen hamna vi po Roni igen dar vi satt po sofforna och tjota och drack tills det stangde haha, mina ben ar bombade med myggbett men whata hell det ar sont man for ta po sommarn hehe..
Under tiden jag inte uppdaterat har knappt varit hemma, varit ute po vift hela dagarna, har hittat GODIS!!!! (blev overlycklig, jag snackar losgodis har!), Bek kom ockso hit fron Swe med en sexig Iphone till mig so jag ar lycklig aven fast jag inte fortstor nogonting (touchscreen ar inte min grej) ska forsoka tjata till mig hans Nokia a la american style (som oppnas som en son blackberry ni vet) haha han kanske vill byta..fast alla tycker jag ar dum i huvudet som vill det haha..jaja har haft det jakla skoj her iallafall. Vaknade for ungefar en timma sen och tog en taxi hem direkt och nu har jag tagit mig en dusch och sitter her, ska strax fixa mig och sen ska jag ut och kora biiiiiil wihuuu va jag langtat! Imorgon kommer maaammaaa yey! Po lordag kanske vi drar till Montenegro hela tjocka slakten haha, ja i vor familj ar vi ganska spontana, byter planer hela tiden so man vet aldrig haha..
Tyverr kommer ej broshan :( Petros ska oka med honom till Schweiz so dom tontarna er der istallet, fan om jag visste skulle jag stannat och roppat dit itman ockso so skulle vi samlats der och festat och badat varenda dag haha..
Ikvall blir det utgong igen soklart, for se vart vi hamnar bara :)

Har kommer lite bilder huller om buller, inte tagit so mkt kort, det ar fan pinsamt och ta fram kameran och sto och klicka kort po sig sjalv vafan hahaha..plus att man glommer bort kameran her forfan..Juste, ska nog till Mitrovica ockso! Prishtina blir det iallafall garanterat..har jag nogra lasare dar kanske??

          

Fashion show in Prishtina

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Hej!
sorry for dolig uppdatering men jag har varit ute och rest idag. har flugit till kosovo hihi. har haft en sjukt rolig kvall!
Min kusin tog sin examen som designer dom ordnade en stor fashion show mitt po gatan (paris inspirerat) och det var soooo himla grymt! och min kusin ar sooo himla grym designer fyfan va stolt jag ar! har tagit tusentals bilder som ni kommer fo se snarast!
hittade aven min framtida man idag..HAHA varlden vackraste alban, han var uppe po catwalken..modell soklart, jag ska gifta mig med honom har jag bestamt (MAMMA ta det lugnt jag skojar bara! hahaha)
nu kom jag precis ut ur duschen, ska bara ta po mig och sen blir det paaarty!! fan va kul det ska bli! godnatt babes!

King of pop

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Ush har fortfarande en klump i magen, gàr inte sitta framför nätet för överallt blir man pàming om tragedin som inträffat..
Min storebror var nog Michael Jackson största fan när vi var smà, gàr inte förklara med ord hur mycket han älskade och sàg upp till sin idol och det har gjort att hela familjen växt upp med hans musik och dansmoves.
Broshan klädde sig som honom, dansade som honom och kunde alla hans làtar, det sistnämnda gäller hela familjen.
1997 fick även broshan se honom live i Göteborg pà hans konsär. Det betydde sà mycket för honom.
Vi har till och med fortfarande kvar en mask som man drog pà huvudet som föreställde Michael Jackson..ush va hemskt, detta kom verkligen oväntat. Visst visste man att han skulle ha sin sista konsär nu och att han inte màdde sà bra och sà men att han skulle dö!? Man tog helt enkelt Jackson för givet vilket är oerhört synd. Det pratades inte alls om honom sà mycket i världen nu strax innan detta skedde men nu blir vi pàminda om hans död överallt. Det är synd. Och det säger ocksà att man bodde uppskatta och inte ta sina nära och kära för givet för när dom väl försvinner sà àngrar man att man inte visat uppskattning! Det är visserligen inte samma sak som MJs död men det lär oss ändà en läxa tycker jag.

Tvà av alla mina MJ favoriter..
 

Rest in peace Michael Joseph Jackson

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Jag kan inte riktigt fatta det. The Michael Jackson är död! Fyfan va chockad jag blev..màr fortfarande illa, kan inte riktigt fatta det! Messade genast alla mina nära och kära om den tragiska nyheten och alla blev lika chockade..Legenden, han lämnade jorden bara 50 àr gammal. Han som skulle ha sin sista konsär i England i sommar..sà jävla synd :(
Helt ofattbart..jävla hjärtattack..

Vila i frid Michael Joseph Jackson <3

Dresses ♥

Kategori: Shopping

Här kommer dagens dress-shöpping :)

 
Först fàr ni en bild pà hur H&M klänningen sitter :)

Nedan kommer alla klänningar jag köpte idag pà Bershka..














Söta va? Jag har suktat efter söta klänningar hela vàren och nu äntligen fann jag massor pà en o samma gàng :)

Köpte även dessa coola tights/leggins/whatever..

Tänk svarta höga klackar, the little black dress och kavaj. Visst làter det rawr? hihi..

Nu ska jag skicka iväg ett mess till min vän Leonel och fràga hur han har det i Rhodos, sen ska jag fortsätta läsa pà min älskade bok tills jag somnar :) Godnatt! ♥

Wonderful day

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Jag har shoppat ihjäl mig och pà lördag àker jag ner till Kosovo! överimorgon alltsà, fan va skoj :)
Idag var det sà varmt att jag var tvungen och springa hem för att inte svimma haha, borde ha gàtt till stranden, men nu när jag vet att det ligger massa fina klänningar pà min säng sà är jag glad att jag gick pà shoppingrunda pà istället :)
Vi ska förresten kanske àka till Albanien istället för Kroatien. Om vi àker till Albanien istället sà följer även världens bästa Bekim med och fler släktingar sà det känns lite mer attraktivt nu faktist haha. Dessutom ligger det bara ungefär 3 timmar fràn Kosovo sà det är ju ännu skönare! Fàr se hur det blir, för pappa har det jättestressigt med jobbet just nu tyvärr :/
Jaja nu ska jag packa ner mina saker igen och umgàs med min kära familj! Hoppas att storebror ocksà följer med till Albania, dààà jävlar haha ;D

















Det är sà himla vackert i Albanien alltsà..

I still dream about you at nights

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Vaknade precis. Oh fan vilka underbara drömmar jag hade. Inte drömt sà fina drömmar pà evigheter. Blev dock ledsen när jag vakna och insàg att det bara var drömmar hehe..

Jag vaknade nyss och familjen har tydligen gàtt iväg för och köpa en cykel till lillebror, yeay, dà fàr jag làna hans sparkcykel och vi fàr gà pà vift i Genève idag!
Nu ska jag äta en stor frukost och sedan kolla vädret, om jag har tur sà gàr jag ner till stranden, annars blir det stan som vanligt! Saknar mina töntiga syskon :(

Juste..läser just nu boken En shopaholics bekännelser, jag sàg ju filmen för nàgra mànader sen och mina vänner som satt bredvid fràgade hela tiden "Känner du ocksà sà?", "är det likadant för dig?" bara för dom pàstàr att jag ocksà är en shopaholic haha men i filmen kände jag inte alls igen mig men i boken däremot..jävlar, jag kanske bodde kontrollera shoppandet lite trots allt..men det fàr bli efter sommarn! Den här sommaren fàr jag njuta och köpa allt jag har lust med för sen ska jag inte shoppa pà mànader, jag lovar

Ha en fin dag!

älskar texten, grymt bra làt!

=)

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Vilken bra dag. Lite ensamt att gà runt pà stan själv dock. Saknar mina babes. Sàg sjukt mànga snygga killar idag haha dom är framme igen! Mullatterna..dom lyckas jag nämligen aldrig se pà vintern..men nu sà, önskar du var här Itman!!! Sà vi kunde njuta av utskten tillsammans hahaha..shit jag brukar va ganska kräsen när det gället utseende pà killar, alltsà det krävs nàgot speciellt för att jag ska kunna kalla en kille snygg men dessa skapelser här är perfekta!! Men när dom väl pratar med mig fattar jag ingenting hahaha, och istället för att säga pà engelska att jag inte förstàr sà ignonerar jag dom bara..att jag ska vara sà blyg HAHA. Nej men innan jag kom hit sà pratade jag och Itman om Schweiz och hon var verkligen sugen pà att följa med ner hit nàngàng, det skulle vara sjukt kul! Màste göras nàngàng i framtiden :) Dock kommer jag ju inte komma tillbaks hit pà ett tag (om jag inte kommer i höst i en vecka) eftersom jag kan varken komma hit pà vinterlovet eller sommarlovet..
Jaja iallafall, idag planerade vi Kroatien-resa, det blir nog av! Wuhu. Isàfall bokar vi om vàra flygbiljetter fràn Milano istället!! Yes dà fàr jag äntligen besöka kära Milano ocksà =) Syrran kanske ocksà àker med om hon inte har för mycket jobb hemma i Sverige. Getoar är iallafall med, yeeeay! Fan va kul det ska bli :) Fàr hoppas pà att pappa inte har sà fullt upp med jobbet i augusti bara hehe..

Kanske àker till Kosovo pà lördag istället! We will see, antingen 27 juni eller 1 juli. Fan va kul det ska bli. 13 juli ska jag pà bröllop i Makedonien! Detta kommer bli en klockren sommar. Hoppas bara pà att Gime ocksà àker ner iàr..dà jävlar!


Underbara Kroatien..

Hejsvejs

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09



Pà dagen blev det stan, det var stekhett men inte riktigt badväder tyvärr :( Hört att ni har riktigt bra väder i Sverige, lyckos er!
Snart drar jag iallafall till Kosovo, dà jävlar ska jag bli brun som fan!

Pà kvällen gick vi ut pà en kvällspromenad och svalkade oss med goda drinkar vid sjön. Pà kvällen är det sà skönt att gà ut här, perfekt varm med lite blàsväder, lagom skönt sàdär ni vet :)







hahaha checka in mitt myggbett mitt pà kinden, hur fan lyckas man med det liksom? haha






































Nyshoppat

Kategori: Shopping


Snygg färgglad bikini fràn H&M


Köpte denna hetingen i en Hiphop-butik. Lillebror pàstàr att man inte kan köpa en sàn om man inte varit i NY men jag hàller inte med haha..


Söt party-dress fràn H&M


Köpte en snygg och praktisk resväska, pàvägen hit fick man ha lite bagage sà en resväska fick ej hänga med tyvärr, blev stora väskor istället men nu sà :)

rösta rösta rösta

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Forsätt rösta pà Mirna&Mia!!!!


KLICKA HäR!!!

(Tryck pà den rosa snäckan)

Tusen tack!

Sjuk!?

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Börjar nog bli sjuk. Bàde jag och lillebror làg i sängen hela dagen och màdde illa :( Men imorse tog jag iallafall en làng morgonpromenad längst sjön, vàgorna var sà vilda och höga att jag blev helt blöt, skönt som fan var det för det var riktigt varmt ute..Saknar mina nära & kära dock..mina syskon ocksà, som är kvar i Sverige..snart kommer broshan hit dock, fast dà är jag i Kosovo..hoppas hoppas hoppas han ocksà àker ner :)
Tog massa bilder med mobilen när jag var ute imorse men orkar inte lägga in dom nu..ska titta pà filmen Gomorra nu :)
Godnatt!

Shopping

Kategori: Shopping

Hittade inte sà mycket grajor i stan idag tyvärr..men lite fick jag med mig hem iallafall..


Visst är mina nya skor snygga? I love them :)


Slapp & fin skjorta


Har spanat in denna goa parfymen ett tag och nu fick den bli min :)

Fick även med sànna testparfymer och fastnade för den här Chanel ALLURE parfymen, sàààà jävla god!

Nu ska jag mysa framför TVn, godnatt!

Monday

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

"Jag lärde mig sjunga innan jag kunde prata och jag lärde mig dansa innan jag kunde gå."

Läser Robbie Williams bok just nu, började idag och är redan i mitten av boken, den är sà intressant! Den handlar om hans liv, och jag hyser numera stor respekt för den mannen. Gud vad mycket skit den mannen har fàtt gà igenom..
Jag rekomenderar den starkt även fast jag inte ens läst ut den än!

Idag började dagen bra och jag vaknade upp med stràlande humör, pigg & glad. àt en stor frukost och gick ut för en shoppingrunda..det var stekhett och jag àngrade genast att jag dragit pà mig en kofta, men lat som jag är orkade jag inte vända hem. Det var inte sà mycket folk pà stan, alla làg ju fan och sola pà stranden, dum som jag är valde jag istället att gà runt i stan. Jag trodde jag skulle dö av värmen men jag är van tänkte jag so whatahell..shoppa lite och gick till slut förbi mitt älsklings-fik Starbucks..sedan gick jag hem. Tänkte byta om och dra ner till stranden men först ville jag bara hjälpa mamma och handla här nere i affären. Mamma gick i förväg och precis innan jag skulle in i affären fick jag en sàn där black-out, när allt bara svartnar för nàgra sekunder ni vet? Sà hemskt! Kände mig alldeles svimfärdig och allt bara snurrade, tog mig in i affären och mamma var snabb med och ta tag i en vattenflaska till mig. Dà kom jag pà att jag inte hade druckit vatten pà hela dan, trots värmen! Dumt..Mamma blev sur att jag glömt och ta mina tabletter ocksà. Jag har nämligen järnbrist och làgt blodtryck men är extremt slarvig med och ta mina tabletter och nu fick jag lära mig min läxa.
När jag kom hem la jag mig genast ner för en tupplur, kändes som jag var berusad när jag blundade, ni vet när allting bara snurrar sàfort man stänger igen ögonen? Hatar den känslan. Sov iallafall i nàgra timmar men nu har jag fortfarande dunkade huvudvärk och snurrig syn. Fàr hoppas pà att jag màr bättre imon, har INGEN lust o sitta inne i detta fina väder..

1 juli àker jag till Kosovo :) Tror jag hehe..det ser ut sà nu iallafall. Pappa har ju eget företag här, ett flygbolag (Genève-Kosovo) sà jag àker lite när jag vill.

Tog massa bilder under dagen, detta är mest bilder pà bakom "stan" typ, där det inte finns sà mànga butiker, men dom som väl finns där är jävligt lyxiga som ni ser hehe..





















mums!






mumma igen!

förresten..kolla här, familjen har redan börjat anpassa sig efter mig hahaha..

USA-ris överraskade dom mig med när jag kom hem haha söta dom är :)

En typisk söndag

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Gud, vad är det med mig? Jag har blivit världens lataste här! Bara sover och sover hela tiden. Alla sömnlösa nätter màste ha slagit tillbaka pà mig. Orkade iallafall ta mig ut pà en kvällspromenad, musik i öronen och gick o gick o gick tills jag ingsàg att jag kanske gàtt lite för làngt, dà fick jag panik och joggade tillbaka hela vägen hem. Skönt som fan.

Fick syn pà ett par underbara skor i ett skyltfönster som jag ska springa iväg och köpa det första jag gör imorgon! Jag tänkte Rihanna när jag sàg dom, fràga mig inte varför hehe..
När jag inte sovit sà har jag spelat sönder playstation3 och ätit & ätit. Jag och lillebror körde ner med vespan till en italiensk pizzeria där vi köpte med oss underbar pizza!
Solen var inte riktigt stark idag, därav vi skippade stranden..jag vill lägga mig tidigt ikväll sà att det blir morgon snabbare sà jag kan gà ut pà stan och shoppaaaa =))

Ska förresten boka biljetten till Kosovo snart, àker antingen 27 juni eller 1 juli, fàr se hur det blir :) Fick pengar av pappa till körkortet idag ocksà, eftersom jag redan hade sparat ihop egna pengar som jag tänkte betala med sà kändes det himla gött, nu kan jag spendera dom pà shopping istället (wuhu).


Imorse ville lillebror inte sluta tjöta pà pappa om en rundtur, sà han blev överlycklig när pappa äntligen orkade gà upp haha..

:)

mums!
 
Tänker pà dig Tara hahaha..


Lillebror har laddat ner Family guy - The movie sà nu blir det film! Godnatt ♥

Vart tar samhället vägen?

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Tittade precis pà bilder pà niornas bal i min gamla skola..detta àret fick dom àka iväg med buss till en restaurang där dom fick ha sin bal, värsta lyx till skillnad fràn oss som fick ha den i aulan. Men vi hade àndè sjukt skoj sà det spelar faktist ingen roll, dessutom skulle vi säkert skippat efterfesten om vi inte haft balen i skolan och det vorre ju lite synd.
Jaja iallafall, fick mig en chock! Alla tjejer hade lösnaglar! Visst det är kanske ingen big deal men jag tycker det..värsta franska manikyren och dom kan inte ens torka sin egen röv! Dessutom hade dom smugglat in massa alkohol till sin bal..hur löjligt? Dom gàr förfan i nian, hur gammal e man dà? 15? 16? När vi gick i nian var alkohol det sista vi tänkte pà!
Det värsta är att det gàr rykte om att det fanns tyngre grejer pà deras bal ocksà..jag talar om knark, och där màste jag bara säga stopp och belägg!! Vartfan är samhället pàväg?? Finns ingen jäkla unge som inte testat alkohol och knark nu för tiden eller?? Fyfan..Jag trodde fram tills jag var 17 àr att man dör av knark, att om man testar en gàng sà är man helt fast och sà dör man, och jag är glad att jag växte upp med den tanken för dà vàgade jag ju knappt titta àt en pundares hàll..
Nej jag vet inte, jag tyckte det var liiite för mycket för o vara sà unga, inte ens pà sitt bröllop vill man ju vara sà sminkad! Och ungar är inte tillräckligt fräscha och ansvariga för och ha sà lànga naglar att all skit fastnar där under och dom aldrig tvättar och rensar skiten under en skoldag..blää pà det.

Shoes from heaven

Kategori: Mode

Vill nàgon ge mig dessa helt underbara skor????


Och finns dom verkligen pà Topshop?
Om nàgon sett dessa i Götet sà säg till please!!!

àh va underbara dom är :( varför finns inte topshop här?

Repris: RöSTA!!!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Shoes

Kategori: Shopping

Hello Sweden! Läget?
Här är allt underbart, är galet trött bara..Jag segade som fan och àt frukost i timmar sà jag hann aldrig till stan men jag gick till ett litet köpcenter som ligger 10 meter fràn min dörr hehe..Hittade mina älskade nitskor, sà jävla fräcka! Glömde dock minneskortet hemma sà kunde inte ta nàgra bilder under dagen, inte för att jag sàg nàgonting intressant haha men alltid roligt med lite bilder, right?

Här kommer bilder pà skorna iallafall..




Tell me, är dom snygga eller snygga? Fyfan I love them :)


Nu ska jag ta mig ett bad, fixa naglarna, raka benen, hàrinpacking & ansiktsmask och allt sànt girlegirligt haha :)
Godnatt!

Flyplansshopping

Kategori: Shopping

Jag var grinig i flyget sà mamma var snäll och köpte mig..


Hudvàrdsprodukter som jag skulle köpt för typ ett àr sen haha och en supergod BOSS-parfym!

Tack Mami :)

PS. Merita vann tävlingen om Nelly-presentkortet!
Grattis! Kolla mailen :)

Resan

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Heeeej babes!
Sorry för den usla uppdateringen, men igàr innan jag àkte sà var jag ju pà stan med Itman & Mirna, sen stöte vi även pà Amir som joinade oss. Det var kul och sorgligt pà samma gàng.
Jag kände mig som en mumie eftersom jag hade somnat 6 pà morgonen och inget smink i världen kunde dölja mina mörka ringar sà jag försökte inte ens. Vafan, alla ser väl slitna ut nàngàng haha?

När klockan blev ungefär halv 4 sà stod Itman, Mirna, storasyster, storebror och morbror pà parkeringen och vinkade av oss. När vi skulle ta farväl sa Itman "no tears, no tears" haha men när jag satte mig i bilen och àkte ivàg sà blev jag àndè tàrögd! Jag har nämligen världens underbaraste vänner, och att vara utan dom i 2 mànader är en big thing för mig.

Iallafall, när vi kom fram till flygplatsen var vi skitstressade för att vi var nästan säkra pà att vi hade massa övervikt, men den söta tjejen bakom disken när vi skulle checka in vàra väskor sa ingenting, vi blev överlyckliga haha. Men sen när vi skulle ställa oss i själva kön för och komma in i flyget (som var typ 100 meter làng!!) sà kom den här söta tjejen fram igen. Hon fràgade om det var jag som var Gona, och berättade att hon läste min blogg! Jag blev sè himla chockad. Jag hoppas det var Sandra du hette? Jag blev sà chockad att jag inte riktigt hängde med där haha. Vi fick iallafall tre sànna här Priority biljetter av henne sà vi slapp stà i den lààànga kön, utan fick istället gà "VIP"-vägen haha där det var typ 3 pers framför oss, eftersom det var free seats pà detta flyg sà innebar det ocksà att vi fick välja dom bästa platserna!! Sà tuusen tack Sandra, det var riktigt riktigt snällt! Mamma tjötar sönder sig att jag ska hälsa tack fràn henne ocksà haha. 
Detta gjorde faktist min dag haha, jag gick runt och log hela tiden och det kändes askonstigt haha!



Var hemma vääldigt sent inatt och deckade direkt, hade ju bara 5 timmars sömn sen innan sà sömn var allt jag behövde.
Vaknade för en stunds sen av att mitt ben höll pà och brännas ihjäl av solen som sken in i rummet haha. Ja, det är helt underbart väder här! Jag är sà jävla glad! Men sà shoppingsugen som jag är sà ska jag ej ner till stranden idag, utan idag blir det stan! Imorgon är allaaaa butiker stängda här (varje söndag tyvärr) sà stranden fàr vänta till imorgon istället!






Fika pà flygplatsen :)




När pappa kom och hämta oss var jag helt död hehe..




Mäci-stopp alltiiiid hihi

muuuums

Tävling

Kategori: Allmänt

Vill någon ha 100 kr rabbat på Nelly.com?
Ska inte beställa något så känns lite synd att bara slänga bort den.
Man måste köpa för minst 200 spänn för att få 100 kr rabbat. Rabatten gäller till 16 juli.
Skriv en kort motivering så får vinnaren koden av mig imorgon :)

Nu ska jag fortsätta umgås, svarar på kommentarer imon. LOVE!

Nytt

Kategori: Shopping

Här är den underbara cocktail-boken..




Har ett par i svart också men dom var så fina så jag var tvungen och ha ett par lila också..och så hitta jag hotpants till en jättefin BH jag har hemma, har tyvärr bara string till den hemma och det använder jag aldrig, så jäkla obekvämt haha..

Drag me to hell

Kategori: Allmänt

Skrev en jävla massa text men såklart så ska allting försvinna haha..Sitter med Itman här, vi har köpt massa gott och ska va uppe hela natten ikväll. Imorgon blir det frukost i stan, då ska självklart Mirna också med :)
Mina tre morbröder är också här ikväll så det är typ huset fullt, vi ska strax spela Alias allihoppa haha ska bli sköjigt!
Shoppade finfina underkläder idag, har även glömt och visa cocktail-boken vi köpte så det kommer upp i nästa inlägg!
Igår kollade vi på Drag me to hell. Den var skitläskig. Lite för äcklig ibland också. Se den, men inte på bio, slösa inte 100 spänn på den :)





Böcker

Kategori: Allmänt


Fan vad det ska läsas i sommar på stranden/poolen..Kan inte bestämma mig för vilka jag ska ta med så det blir nog allihopp hehe..
Boken Inshallah är jag väldigt nyfiken på. Den handlar om konflikten mellan Israel och Palestina. Eftersom jag inte har en aning om vad som sker om där med är väldigt nyfiken så hoppas jag att jag lär mig någonting nytt av denna bok..

En kommentar som Smålandsposten har lämnat om boken som lyder "Den som verkligen vill veta någonting om konflikten mellan Israel och Palestina gör alltså klokt i att stänga ute mediabruset en stund och i stället läsa Inshallah" gjorde att jag ännu mer ville sätta mig ner och börja läsa direkt!

Åh jag älskar att läsa böcker och har saknat att göra det såå..

New stuff ♥

Kategori: Shopping

Inte lagt upp shöpping på ett bra tag så nu kommer allt på en o samma gång :)
Ska börja med och sätta ut priser & butik också eftersom det alltid är någon som frågar..


En glanskräm för kroppen typ..Fick testa den i kassan och huden blev helt skimrig och fin, dessutom luktade den himmelskt!

120 kr Åhléns.


Snygga och behövda (eftersom mina från DinSko suger..)
199kr H&M.


aah, mina favoriter ska självklart med i sommar!
Shampoo & Balsam: 95kr/styck
Inpackning(mitten): 125 kr
Åhléns.


Så himla söt!
98kr (rea) H&M.


Äntligen hittade jag mina kära leggings med dragkedja, ett baslinne var behövd.
Linne: 69kr
Leggins: 99kr
H&M.


Supercutie klänning.
149kr Gina Tricot.


Luktar himmelskt OCH har solskyddsfaktor! Ta hand om läpparna :)
39kr Grand Parfymeri.


Dag/natt-kräm, spännerna fick man med på köpet..

ca 295kr (rea) Grand Parfymeri.


Kärlek
ca 210kr Åhléns


My lovley lovley geekglasses!
Mamma tycker dock jag liknar Ugly Betty i dom hahaha..

250kr Topman (Topshops manavdelning)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Äntligen funkar det att publicera inlägg här! Kunde inte blogga imorse..men jag åkte iallafall in till stan helt spontant rätt så tidigt, hade tråkigt och Itman messade att hon hade världens håltimme så jag åkte in och mötte henne så shoppade vi lite och åt mat, efter några timmar stack jag hem och hon till skolan.

Hemma har jag försökt packa lite..gud vad jobbigt, kan någon komma över och packa åt mig eller? Jag vet inte hur mycket jag kommer festa så jag vet inte hur många partyklänningar och klackar jag ska ha med mig, för jag har ju en del haha..gaah jobbigt. Sen vet jag inte hur ofta jag kommer behöva koftor? Jag älskar min kära skinnjacka..och min snygga jeansjacka och min underbara kavaj! Vart fan ska allt få plats? Vi åker alltid alltid alltid med överviktiga väskor och det är inte kuuuul, det är pinsamt som fan haha. Önska vi var en sån där familj som bilade ner till semestrarna varje år, då skulle jag få ta med mig så mycket skit jag ville haha. Vi bilade faktist ner en gång, hela familjen i vår stora fina Chrysler (stavas det så?) det var en sjukt rolig resa som jag aldrig kommer glömma. Vi åkte typ överallt (nu menar jag inte åkte förbi haha)..Tyskland, Schweiz, Kosovo, Montenegro, Paris och Kroatien..Jag tjötar alltid om denna resan för det var den bästa sommarn i mitt liv hitills haha..men nästa sommar slår nog den sommarn med hästlängder hehe..

Fick precis ett sms från en vän, "Rhodos på söndag då ;)" hahaha vilken jääävel, jag blir så avis!! Och det vet han, just därför fick jag det haha..Nästa år ska han nog också med oss på vår lilla Europa-runt-resa, det har vi bestämt! Ska bli..spännande haha.
Nej nu måste jag fortsätta packa ner lite fler grejer här. Förresten, ändrade planer för dagen, jag ska vara bara med Itman ikväll! Vi ska gå på bio runt 9 och titta på en riktigt rysare! Jag kommer nog bli hörselskadad. Itman har nämligen en tendens att skrika ihjäl sig under skräckisar..Menmen, vad gör man inte för sin livspartner? Haha.

I nästa inlägg kommer shoooopping!
PS. Tack för era underbara kommentarer, det betyder mycket för mig ska ni veta :)


Bild från igår, i Leonels café..vi höll på och dö av skratt hahaha

Idag var en bra dag

Kategori: Allmänt

Hej!
Fan vilken bra dag jag haft, verkligen chiiiiiill. Imorse (eller aa kl var väl typ 3-4) efter att jag hade duschat så kände jag bara för o vara hemma, ni vet när man känner sig riktigt utmattad? Men nej var ju tvungen och träffa mina geeks och hitta på nått sköjigt, så Itman kom över och vi åkte in till stan runt 8 nångång och så ringde vi till vår käre barnslige vän Leonel hahaha, han kom in till stan och vi chillade på det i flera timmar. Satt och snackade om bajs, minnen, sommar & vinter-planer och ja, allt möjligt som vanligt..Slog vad också och är numera skyldig 500 spänn haha..Jaja det var en mycket rolig kväll iallafall, bilder orkar jag inte lägga in nu är helt död och ska precis hoppa in i duschen och tvätta av mig sminket, sen blir det hoppa ner i sängen med nytvättade lakan, åh älskar det.

Imon ska jag nog träffa Tascha & Tara o så hänger kanske Itman på efter skolan..Får se vad vi hittar på. 
Min gamla vän Donna skrev precis på msn att det hade startats en albansk förening i Lövgärdet där dom dansar och reser runt, hon frågade om jag ville komma på träningen imorgon och testa på, jag fick ta med mig vänner..Blev väldigt nyfiken, dansade albansk folkdans i flera år när jag var liten och det var riktigt riktigt kul, vi reste runt överallt och var sjukt duktiga. Skulle vara roligt och hooka up med massa albaner också, då jag typ endast känner Gime haha..fast jag gillar inte albanska tjejer så mycket iofs, bara träffat Gime som jag sådär direkt klickar med..no offence men albanska tjejer kan vara rätt knepiga..Snackar massa skit och klär sig väldigt fult, iallafall vad jag har sett på albanska fester haha..
Menmen iallafall, kanske kan dra med mina flickor dit och kolla läget, kanske är något för mig vem vet? Om jag ska vara ärlig vill jag mest börja för att jag fastna för orden "reser runt" hehe, älskar ju att resa förfan..jaja får se hur det blir imon :)

Är förresten riktigt riktigt glad idag och nu börjar det kännas lite sorgligt att jag ska åka, kommer sakna alla så..Love you guys!
Godnatt!

Tack!

Kategori: Shopping

Fick den efterlängtade korthållaren igår..

Fin va? Den är såå jag hehe..

Tack M <3

Svaren på frågestunden!

Kategori: Allmänt

Här kommer svaren, jag var tvungen och korta ner vissa frågor eftersom det blev lite för mycket..


Anonym: eftersom du sa ALLT,
så passar jag på att fråga var bor du ?

Svar: Jag bor i Götet! Angered, Hjällbo :)


Anonym: Vad gick du ut med för betyg i 9:an & vilket gymnasium går du på? ;D

Svar: Jag hade 225 poäng och går på Donnergymnasiet :D


b: heyyy gon!!!
läser din blogg varje dag... undrar bara lite saker.. :) ta det inte fel!

får du dricka osv för dina föräldrar?
tänker dom inte på ditt rykte typ, du festar ju rätt mkt å så?
vad fick du för betyg nu?
lovar du att blogga när du e i ks? :)


je shum e bukur :D tung

Svar: Hallå B!

Ja, alltså jag får dricka, fast med måtta eftersom jag inte är 18 än.


Nejnejnej min familj är inte sånna. Min mamma umgås typ aldrig med albanska kvinnor, mamma gillar helt enkelt inte att sitta och snacka skit om alla andra albaner i staden. Jag personligen skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig, jag kör mitt eget race och det gillar mina föräldrar. Och jag festar inte alls mycket tycker jag. Vänta bara tills jag blir 18 haha..Nej men i min familj älskar alla att festa (utan mamma hehe) så det är inget vi tänker på, rykte o sånt..Och anledningen till varför jag tog upp det med albaner är för att det är bara albaner som lyckas snacka skit om folk bara för att dom festar?


Jag har inte fått mina betyg ännu :/


Ja, jag lovar att blogga därnere också :D

& flm shum shum, tuung :D


Patricia: hur får du råd med alla dina dyra skor? haha!

Svar: Haha jadu bra fråga..jag sparar helt enkelt! Och så har jag ju jobbat tidigare, + att jag hellre köper ett par dyra skor än typ 10 t-shirtar så jag typ prioriterar skor om man säger så hahaha..


patricia: var bor du? och hur lång är du? du har jätte fint ansikte asså!

Svar: Jag bor i en liten förort called Hjällbo haha, som ligger i Angered.


Jag är en shorty på 160cm tyvär..& tusen tack, snällt sagt!!!


LILY: HEJ!

Om du hittar dig en snygg bra kille i ditt hemland, och du börjar bli lite småkär, och han detsamma, tar du kontakt då? eller du struntar i det hela??

hehe kram:)

Svar: Hejhej, haha oj vilken fråga..Jag antar att du menar om jag skulle hålla kontakten med honom när jag är i Sverige sen? alltså om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktist inte jag skulle gjort det..Alltså jag menar ska jag behöva ändra helt på mitt liv för att jag är "småkär", för jag skulle ju fått ändra på mitt liv om det blev seriöst..Jag skulle nog struntat i det hela, jag menar jag är 17 år. För det första så kanske han bara vill ha mig för o få flytta till Sverige HAHA plus att jag ska till USA snart så det hela skulle bara bli för komplicerat. Jag tror inte på att det bara finns en som är den "rätte" där ute för mig.


Anonym: vad vill du plugga till i USA? =D

Svar: Vet inte riktigt men jag vill iallafall plugga business & mode :)


Anonym: va ghör du för att få så bra hy? :D

Svar: Inte mycket alls faktist..jag sover aldrig aldrig aldrig med smink, rengör huden morgon & kväll och försöker använda ansiktsmask en gång i veckan..Dock lyckas jag alltid få en väldigt synlig finne efter att jag använder ansiktsmask haha :S
Annars så skulle jag rekomendera sömn sömn sömn, jag sover väldigt dåligt men när jag väl fått mina 8 timmars sömn så märker jag direkt hur huden ser friskare ut.


Cila: har du varit kär någon gång?

Svar: Yes


Annie: Din blogg e bäst!
Några frågor..
1. är du oskuld?
2. vilket land kommer du ifrån?
3. skulle du hellre tagit en ful och rik kille eller en snygg och fattig?

kraaaaam

Svar:
1. Jajjamänsan

2. Kosova

3. Hahaha alltså min första tanke var "snygg & fattig såklart", jag vill ju vakna vid hans sida varje morgon och tänka fyfan vad sexig han är HAHA, men å andra sidan så finns ju plastikoperationer som Mia sa hahaha..Nej men, ärligt talat så vill jag ha en snygg kille, jag kommer ju själv vara väldigt framgångsrik så jag kan säkert fixa ett välförtjänt jobb till honom hahaha...


Veronica: Jag undrar vart du får alla pengar ifrån? jag menar du sa ju att du hade sagt upp dig från ditt jobb, är det din mamma som ger dig pengarna hela tiden??

hehe kram:)

Svar: Jag har fortfrande jobbpengar kvar faktist! Men to be honest så är det mest pappa & mamma som ger mig nu, MEN jag ska skaffa jobb igen när jag kommer tillbaka, jag hatar att vara ekonomiskt beroende av någon annan, känner mig så bortskämd och oansvarig då..


MIA: NÄR SKA VI TRÄNA?

Svar: När du vill Mia!!!


jjessiica: 1. Har du en pojkvän?

2. Hur gammal är du & när fyller du år?

3. Vilket gymnasium går du i och hur många poäng behöver man för att komma in dit?

4. Vilket år tar du studenten?

5. Hur många besökare har du per dag ( ungefär ) ?

6. Tjänar du pengar på din blogg ?

Svar:
1. Nej

2. Jag är 17 år. Fyller 18 den 30nde December (glöm inte gratta!)

3. Donnergymnasiet. För samhäll har jag inte riktigt koll på hur många poäng man behövde (jag bara sökte och kom in), men jag kommer ihåg att man behöver ungefär 310 för o komma in på Natur..

4. 2010!!! Nästa år wihuuu :D

5. Det är inte alls mycket faktist, varierar en del också, ungefär 1000 i veckan, på senare tid har det varit 150-200 om dagen typ..Finns dock dagar då det bara är 100 också, när jag uppdaterar dåligt haha..

6. Nope, jag tjänar inte ett öre på bloggen..tyvärr haha


Lovisa: Hej sötnos!
Jag tror jag har läst något om att du haft en piercing? Hur gammal var du och vart hade du den?
Visste dina föräldrar att du hade den??

Pussss
PS. Du är sjukt söt!

Svar: Hejsan!
Ja det har jag faktist! Jag hade den under läppen vid sidan du vet. Jag hade precis fyllt 13, gjorde det på min födelsedag.
Ja det är klart dom visste haha. Fick tjata vääldigt länge, fick av pappa nästan direkt, det var mamma som var den svåra haha..& Tack så mycket!!


En sån piercing hade jag, men med stav inte ring..

G: Hur kan du vara så jävla snygg hela tiden?
Jag har faktist ett hus i USA..ska vi gifta oss :)?

Jag är verkligen inte en kille som läser bloggar men din är verkligen som en drog! Du är grymt bra på det du gör och låt aldrig någon trycka ner dig för du har en väldigt stark och glad personlighet och så är du dessutom det vackraste jag någonsin sett..puss

Svar: Hahaha fan va gulligt!
Slå mig en pling så gifter vi oss direkt! Dvs om du har hus i L.A..hahaha :)

Tusen tack för dom värmande orden, det betyder så himla mycket! Älskar sånna här kommentarer hehe..Puss på dig söta pojk!


Kim - Blondinbloggen: 1.Du är alltid så himla glad och skriver typ "haha" hela tiden, är det bara bloggen eller är du sån person i verkligheten också?
2. om man ser dig i stan och kommer fram. Blir du glad eller irriterad?
3. Vad skulle du gjort om du fick reda på att din bästa killkompis är kär i dig?

pusspuss

Svar:
1. Haha jag är ännu värre i verkligheten..Jag får alltid höra av människor att jag alltid är så glad, och det är jag, finns inte en dag då jag inte skrattar. Jag kan vara hur ledsen som helst men så ser jag någonting roligt på TV och jag ligger där och skrattar ihjäl mig. Men visst har jag mina dåliga dagar, då jag bara vill ligga i sängen och gråta, men det vet inte folk, för jag slutar inte leé och skratta för det, utan jag håller allting inom mig, vilket kan anses både bra och dåligt..Men skratta gör jag iallafall hela tiden och tur det för ni vet ju vad som säger, "Skratt förlänger livet"? Jag kommer nog leva i tusen år..

2. Haha oj, tror aldrig det skulle hända faktist. För jag antar att du menar för bloggen nu. Men självklart skulle jag absolut inte bli irriterad, man tar ju det som en komplimang och blir glad såklart :)

3. Varit med om liknande fall, inte bästa killkompis, men killkompisar och då kan jag säga att jag inte är särkilt bra på att hantera det. Jag blir ganska kall och försöker undvika personen mer och mer i hopp om att dens känslor ska försvinna. Nu vet jag inte, det kanske är en ganska bra metod men man känner ju sig ganska elak. Men det har faktist räddat vänskaper för min del så iofs så ser det ju ut o ha funkat rätt bra haha..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon mina vänner! Har ni sovit gott? Det har jaaag :)
Är sjukt sugen på toast nu så ska strax upp och fixa det..Igår kväll kom Mirna över och syrran klippte oss båda, sen ringde Nina från USA och vi snackade med henne ett bra tag haha, fick höra om allting o fyy va avundsjuk man blev :( Men är så glad för hennes skull!

Mirna kom precis förbi innan hon skulle dra till jobbet och kom med nyheten att det ska blixtra o regna på fredag när jag åker hahaha..ALLTID! Varenda sommar när jag ska åka så regnar det samma dag. Jag brukar alltid säga att det är gud som gråter för att jag ska lämna Sverige hahaha (o ja, ja vet att gud finns med mig överallt och förlåt alla religösa människor!)
Jaja iallafall, Itman slutar skolan 1 idag så vi ska hooka up med vår kära vän Leonel idag och bara hänga o njuta av vädret! Vi har alltid roligt med honom och skrattar typ 90% av tiden vi är tillsammans så ja, det ska bli roligt haha..
I nästa inlägg kommer svaren på frågestunden, sorry för att det tagit sån tid!

Efter frukosten ska jag börja packa lite smått sen blir det en lång dusch!
Hörs senare!

image1416
Haha roligt!

Tråkigt..

Kategori: Allmänt

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET ..?


Grönt: Weed haha 
Sockervadd: Mina vänner i Liseberg (själv hatar jag sockervadd)
Ost: Pizza
USA: Framtid
Sex: Sägs vara väldigt bra? haha 
Frukt: Nyttigt
Alkohol: Fest
TV-shop: Itman
Pyssel: Fritids
Skräckfilm: Syrran
Kusin: Vanessa, Anton, Bella, Victor, Dafina Lorena, Aurrel Leonel, Matilda, Blerta, Denisa, Samira..(Var ju tvungen o skriva upp alla haha) 
Skitfilm: Världens sämsta film jag & syrran laddade ner typ 4 på natten när vi var i Schweiz i vintras
Humor: Mig själv HAHA
Paris Hilton: Gona&Itman hahahaa...
Dricka: Ice Tea
Jesus: Flöjtkvinnan utanför nordstan
Doft: Parfym
Julen: Mysigt
Varmt: Sommar
Pizza: Mia
Blod: Aj
Skönt: Bli kliad på ryggen
Begravning: Svart
Gott: Choklad
Bröllop: Makedonien (endast där har jag varit på bröllop)
Kärlek: Romantik
Mardröm: Barndom (nej jag hade inte ens hemsk barndom haha, utan jag hade en tid när jag var liten då jag hade problem med mardrömmar)
Sommar: ååååh resa!
Äckligt: Players (både killar & tjejer)
Djurpark: Apa
Härligt: Stranden
Vinter: Jag fyller ååår
Läskigt: Våldtäcksmän..

HJÄLP - RÖSTA!!

Kategori: Allmänt

Monday morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag :)
Blev väckt för en stunds sen av ett par sms som rullade in samtidigt, min kudde vibrerade okontrollerat haha.
Jaja det var bra det för jag skulle ändå vakna "tidigt" idag :) Ska stax hoppa in i dushen sen blir det frukost and then I'm out!
Är fortfarande på strålande humör och har bestämt mig för att för en gång skull packa smart! (Så säger jag varje år..) Men den här gången ska jag ta en mindre resväska så jag inte få plats med sakerna, även om jag vill så ska det inte gå hehe..Skor, väskor & plattång&locktång-skit är det som tar mest plats fan, o ja kan inte leva utan just dom grejerna haha, jobbigt läge..Äh får det inte plats så får det hamna i mammas eller lillebroshans stora väskor (a)

Förresten, ska verkligen försöka komma upp med alla frågor från frågestunden såfort jag hinner, jag är så dålig haha men ni förstår mig säkert, jag åker om 3 dar och vill ha så kul som möjligt här innan dess hihi :p Men det kommer det kommer I promiseee :)
Ska försöka mobilblogga under dagen men ibland strular det till sig o kommer inte fram..men I might be lucky today haha..nejfyfan jag måste upp nu, ha en fin dag mina vänner!

Itman & Mirna, lycka till idag i skolan & på jobbet haha söta ni är..
Här kommer bilder från igår:

         

Dom ligger lite huller om buller som ni kanske märker haha, och notera att alla bilder INTE är seriösa hahaha..

Life is great

Kategori: Allmänt

Oh..just precis nu, i det här ögonblicket är livet underbart! Allt känns härligt och jag åker om 4 dagar! Finns så många roliga peeps jag ska hinna träffa tills på fredag också, ska bli skojigt! Åh lycka :D
Hoppas ni sover lika underbart som jag ska inatt!

Sunday

Kategori: Allmänt

Nej för fan, går alldeles för segt att ladda upp bilder så det får bli massa bilder imon istället!
Idag har varit yttligare en underbar dag! Var med mina två filurer som vanligt höhö..Först var vi i stan och shoppa en massooor (ni får se en vacker dag haha) och sedan blev det food och hemåt, efter knappt en timme var vi back on track på basketplan och lirade boll i några timmar, sedan blev vi extremt sugna på kebabtallrik så vi stack hem och bytte om och drog in till stan och åt. Fyfan va mums!!
Omg tar år för mig o skriva detta inlägg eftersom jag chattar med typ 10 pers på msn haha, fick precis reda på att min vän Gzim kommer ha bil nere i Kosovo så vi kmr kunna åka runt vart vi vill när vi vill aaaaaasgötttt!! Sa till honom att ja aldrig ska behöva betala taxi (trots att det kostar typ 10 spänn) eftersom han ska hämta mig varje dag! hahaha
Han har även bestämt vårt dagliga schema där: Bada nästan varje dag, gå till stan och köpa skit och sen ut o festa. Hahaha låter ju lockande? yesyes :D

Nej nu ska jag forstätta leé mot mina msn-rutor en stund till haha tills det blir dax och sätta på den äckliga rysaren som vi laddar ner här hemma. Blir familjemyyyys och det gillar vi :D
Godnatt!

(Mobilbloggar) hahaha skön mir

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) hahaha skön mirna. sitter på basketplan och väntar på vår tredje musketör Itman haha. Sen ska det spelas basket för fan :-D

Ut på stan

Kategori: Allmänt

Blev ingen promenad som ni kanske anade haha..Mirna var vääldigt på min idée haha och Itman vakna för en halvtimme sen typ..Så perfekt! Vi bestämde och promenera på kvällen istället + spela basket, yeayyeay solen är här!
Nu ska vi iallafall till stan, mmm klänning-väder hoho :) Ska möta Itman & Mirna här ute kl 1..måste skynda mig nu så jag vet inte varför jag sitter här egentligen haha..Nej nu drar jag! Idag tar jag med kameran till stan :)
Ha en fin dag!

Pigg & alert helt utan sömn!

Kategori: Allmänt

Vad är det med mig?? Jag är heeelt pigg och klockan är 7!! Jag har alltså inte sovit någonting! Jag som kände mig jääättetrött innan :S
Skickade iväg ett mess till I & M för några timmar sen "Hallå, får jag fråga en sak. Varför promenerar vi inte typ 5-6 på kvällen istället när luften är svalare??" Hahaha så jävla sämst "När luften är svalare" hur fan kom jag på det usla argumentet?? Haha shit jag behöver verkligen sömn..
Tur att jag har andra som är nattugglor som jag så jag kan sitta på telefon hela natten och planera framtiden, och bröllop och hus and everything hahaha sjukt kul faktist. Jag måste verkligen gifta mig rik så som jag tänkt och göra mitt bröllop..Jag ska ju själv vara stenrik såklart men hallå killen betalar höhö..

Jaja har funderat en massa denna ljusa kväll också..Kommit fram till lite vettiga saker. Vissa saker är nog bäst att släppa taget om, hur mycket man än vill ha det. För man vill ju inte vara olycklig, ellerhur? Så nu efter vissa slutsatser så vill jag bara iväääg och strunta i precis allt! Vill egentligen inte behöva logga in på datorn en enda gång under min två-månaders-resa men tänker inte svika bloggen så faktist hehe..Inte mina vänner heller för den delen, blää va ja kommer sakna er :( men as always så klarar vi det här & när jag kommer hem så ska vi se till att ta körkoooortet yesyes :D

Och så bestämde vi oss för en snabb-resa till Danmark också, undra varför? HAHA..

Har extrem lust att dra ut och promenera nu, är jäääättepigg! Men mamma skulle döda mig om jag gick ut i skogen själv nu haha (orka att jag har världens oroligaste mamma?) Undrar om jag kommer decka nu och sova som en stock när Mirna ringer och väcker mig kl 9? För jag funderar lite, om jag håller mig vaken och promenerar kl 9 och lalala sen drar till stan o lalala kommer jag inte typ dö för sömn då? Öh jo..FAN..Ska försöka sova nu, I'll keep you updated om vad som hände hehehe..

Jag skulle lätt kunna dra ut och parta nu hahaha..yes that's me, alltid partysugen, hur ska det gå med plugget när jag blir 18 egentligen? .........

Underbar kväll!

Kategori: Allmänt

Hahahaha jävlar vilken kväll! Kom hem från Mirna för en stunds sen och fan va kul vi hade! Skrattade OCH åt ihjäl oss..shit.
Insåg också att ingen av oss kunde klara EN armhävning, alltså EN vafan!! Det var pinsamt så vi bestämde oss för att inte bara göra situps imorgon under vår promenad utan även armhävningar! Hur ska det gå (?)...
Vi spelade Alias också, dog av skratt såklart hahahaha dialoger som dessa:
Itman: TÄNK APA, SCHIMPANS, ORANGUTANG!!!
Mirna: chiwawa??

HAHAHA shit..
Skulle ha ätit kladdkaka till efterrätt också men den brändes i ugnen tyvärr..kanske var tecken från gud att vi inte skulle äta mer eller va säger ni tjejer? HAHA

Iaf, jag & Mirna har även gjort något riktigt braaaa hihi, vi har nämligen anmält oss till en försvarskurs!! Vi börjar den 21a september :) Ska bli roligt som fan!
Sen har vi även bestämt vart & när vi ska övningsköra, det blir tillsammans såklart, Mia ska nog också var med haha fan va kul det ska bli! Längtar..
Imorgon blir det promenad kl 10!! Så jag måste typ sova nu hehe..Så vi hinner till stan efter, vi hann knappt med något idag så vi fortsätter jakten imon höhö..Här kommer bildeeeeer..

   
  
   
   
   

Sedan pratade vi även med vår lilla filur Nina som befinner sig i USA, hon fattades verkligen..Du är saknad Nina babe!!
Orkar inte svara på alla frågor nu så frågestunden får rulla på tills jag orkar svara haha..
Godnatt!

Myskväll at Mirna's

Kategori: Allmänt

Hallå!
Vi kom precis hem till Mirna, blev lite shopping (visar sen) & fika på stan. Hennes mamma ringde och medela att hon ska iväg så hon skulle vara ensam så nu kom vi över hit för myskväll! Vi skulle ju börja äta nyttigheter men Mia var här hemma och erbjöds sig att laga pizza och det kan man ju inte direkt motstå??? Hon är världens bästa kock..
Så nu har vi precis lagat jordgubbssmothie och nu ska Mia börja laga pizza till oss..Sen ska vi spela spel och tjöta på som vanligt. Itman vill att jag ska skriva att jag älskar henne här så Itman, jag älskar dig haha..

Tar massa kort under kvällen som kommer upp här sen ;D

Ha en trevlig kväll & glöm inte frågestunden hihi :)


Den här låten diggar vi :)

(Mobilbloggar) Fan va mys! Äls

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Fan va mys! Älskar solen och älskar mina söta töser hihi :)

Lördag!

Kategori: Allmänt


Nyduschad & fräsch! Fan va bra det känns att gå ut och promenera sådär på morgonen :D
Vi får fortsätta med det tjejer..6km! Gryma e vi!!
Nu väntar ägg, mackor och juice på mig i köket sen måste jag börja fixa mig och möta upp flickorna igen, vi ska till stan för shöpping :)
Jag mobilbloggar under dagen!
Ha det fint!

PS. Glöm inte frågestunden lite längre ner :)

(Mobilbloggar) Åh va härligt a

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Åh va härligt att solen tittar fram!

(Mobilbloggar) Morgonpromenad

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Morgonpromenad med Itman & Mirna, fan va gött!

Friday

Kategori: Allmänt

Fick precis ett sms från Nina, hon är framme i Arizona. Thank god. Jag var faktist orolig, klara sig helt själv i 1½ timme i Chicagos flygplats måste vara rätt krångligt! Men min Nina klarar sig :)
Nu kan jag lägga mig och sova i lugn & ro!
Ska upp och promenera med Itman och Mirna klockan elva imorgon, fy vad duktiga vi är!
Hoppas bara inte det bangas som idag....*host* ITMAN *host* hahaha ;p

Sen ska jag till stan imorgon också, är rejält shoppingsugen haha.
Idag var det fredag, exakt en vecka innan jag åker. Ska bli himla skönt, ångrar att jag inte bokade en tidigare biljett nu menmen, får hoppas på att tiden går fort! Snart väntar bad, värme, sol & shopping..I like :)
Godnatt!


Frågestund!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag tänkte att vi gör?
Tänkte att vi kör med en frågestund! Jag har himla tråkigt så tänkte why not liksom haha..
Så passa på att fråga nu, vaaad ni vill! Allt mellan himmel & jord så svarar jag :)
Eftersom kl är 9 så kan vi ju köra på tills imorgon nångång..fråga på nu :)


Fan va söt jag är HAHAHA..

Jag borde inte få diska...

Kategori: Allmänt

MMS

(Mobilbloggar) Jag borde inte få diska...

Coolaste legginsen ever!

Kategori: Mode


I ett år har jag letat efter dessa under priset 1800 som dom kostade i Schweiz..

Visst är dom sjukt coola? 400 spänn på Nelly.com + att jag får 100kr rabatt som prenumerant på Cosmo..I want!
Undra om mamma låter mig låna hennes bankkort haha, mamma är nämligen rädd för allting som har med bankkort+internet att göra, hon tror alltid att någon ska tömma hennes bank eller gud vet vad hon tänker haha men om jag ber snällt kanske..(a)

I <3 shopping

Kategori: Shopping

Här kommer lite av alla grejor jag köpt under dom senaste dagarna:




Fina & sköna shorts från Zara, älskar färgen på det andra paret, so nice :)


I did it! Köpte Twilight böckerna hihi, dock hade trean och fyran inte kommit ut i pocketformat på svenska ännu vilket var lite synd eftersom jag vill ha alla i pocketformat (så jag kan ta med när jag reser) Men eftersom jag kommer ta med massa andra böcker så kanske jag läser ut dessa lagom tills jag kommer hem då dom andra kommer ut i juli/augusti :)


Jag har inte direkt den sportiga stilen men jag bara älskar sånna här sköna tröjor med glada färger :)
Den här Fred Perry tröjan haffade jag på MQ-rean igår!


Hade lust och testa någonting nytt, men icke..Den var inte alls så bra. Får fortsätta med mina Dior mascaror helt enkelt, dom är ju grymt bra :)


Var bara tvungen att tipsa er om Wonderbra! Så himla grym BH för oss med lite mer grejor i bagaget HAHA nej men en är faktist riktigt bra, dessutom har den typ "over 50 ways to wear it" så den funkar till alla möjliga klänningar!
Finns att köpa på Åhléns för typ 400 spänn, lite dyr men helt klart värt det!

Goodbye

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jävlar jag är dödshungrig så det får bli ett kort inlägg!
Här kommer lite bilder från igår..

   
    
  

Ingen pallade dra ända till Linné för pizza bara jag så jag fick ge mig så drog vi till Tintin istället haha lika bra det för jag hade glömt hur god baguetten var (även fast jag och Nina var stammisar där väldigt nyligen haha)..
Jaja det blev ett bra farväl till Nina iallafall, vi tjötade en massor och hade skoj.
Kommer sakna henne som fan..Hatar sånt här! Men när vi pratade på natten så kom vi fram till att vi inte ska deppa för nästa sommar blir det inga jäkla farväl för då drar vi ut och reser tillsammans istället! :D
Jag & Itman bad henne göra allt hon gör i USA tre gånger, dvs för alla oss tre HAHA..åh nina :) Ha så jäkla kul i USA nu!!!
Snart är det vår tur Itman, oh yesss :D

Nej nu väntar varma mackor och Oboy på mig i vardagsrummet, är ensam hemma med lillen så det är chill..Regnar ute men för en gångs skull tycker jag att det är ganska mysigt eftersom jag är så seg idag att jag bara vill sitta inne! Får ringa mamma och be henne köpa Ben&Jerry's till ikväll...hehe.
Efter frukosten visar jag lite shopping som jag gjort på senare tid! Håll utkik!

Oj, blev inte så kort inlägg trots allt haha, jaja jag älskar ju att skriva vad ska man göra :) Hörs strax!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Varit off med bloggen för jag har inte haft tid! Vart ute hela dan nu är jag hos Nina med Mirna och Emina,Itman kommer också snart och sen joinar Mia, vi ska nog till Rumpan Bar och äta god mat!
Blir väl ganska sent ikväll eftersom Nina drar till USA imon!
Men vi hörs senare! ha det bra :)

Kosovo!

Kategori: Allmänt

Fan va gött! Pratade med min gamle vän Gzim igår och han ska tydligen också ner till Kosovo iår! Vi bor i samma stad och typ 5 min från varan så vi ska typ hänga där hela sommarn haha ska bli himla kul! Känner ju inte så många där, har kusiner men sist hade min kusin massa jobb hela tiden (hon är en gryyym designer) så nu blir jag äntligen oberonde av mina kusiner haha plus att Gzim har körkort så dt är göttt haha ska ju övningsköra en massa då sa han "ja men ja lär dig" o han kugga typ 3 gånger? Good luck with that hahaha. Nej men nu är jag riktigt taggad inför Kosovo resan faktist! Förhoppningsvis åker Gime också ner och då åker jag till Mitrovica och festar järnet där med! Känner massa andra albaner från Sverige som bor där så man kommer säkert stöta på massa folk där :)

Vart med Nina hela kvällen, vi har skrattat en massor, fotat har vi också gjort och käkat ihjäl oss haha..Imon bestämde vi oss för en riktigt Nina&Gona-dag hahaha, ska upp tidigt och följa med henne till casting för Victoria's Secret-show! Sen ska vi fota en hel del sen ska vi njuta av varandras sällskap för på fredag drar geeken till USA (aa ni kan ju bara gissa hur avundsjuk jag är..) Itman & Mirna joinar också imon såklart! Ska bli sköjigt, hoppas vädret e snällt mot oss också bara :)
Nej nu har jag inte tid och sitta här! Hörs senare peeps!

SOMMARLOV!!!

Kategori: Allmänt

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOV!!!
FYYYFAN VA GÖTTT DET KÄNNS!! Nu jävlar ska det njutas av lovet! Ska träna varje dag tills jag åker sen ska jag njuta som faaaaaaaan..Har köpt nya joggingskor som ska med till Schweiz, ska försöka ta en långpromenix varje morgon så att jag kan frossa i mig all underbar fransk mat! Det är så fint där man går vid sjön i Genevé, alla människor som joggar, springer, åker rollerblades eller cyklar! Min farbror som också bor där lovade att köpa mig ett par rollerblades när vi åker ner så vi kan gå ut o åka tillsammans haha härligt!
Dessutom så har ju pappa köpt en vespa där nere så det ska bli riktigt kul och ta sig runt där med den..hoppas mamma låter mig bara haha hon är typ världens oroligaste när det gäller sånt haha.
Åh nu längtar jag så mycket, det är riktigt badväder där nere nu så himla göttttt, längtar till shoppingen också, kära Zara där nere har alltttt..Hatar Sveriges Zara, så dåligt utbud haha..Iofs fanns det typ ingenting i Zara där nu sist i vintras men vi får hoppas nu på sommarn! Shoes shoes shoes hihihi..Ska kolla upp om Topshop finns där, då jävlar haha!

Yeye, efter skolavslutningen idag var vi tvugna att dra till skolan en snabbis för o lämna in alla böcker, dum som jag är gjorde jag inte det tidigare haha menmen fick det gjort iallafall och sen blev det lite shopping på stan, köpte tre par jeansshorts på Zara (ja, ibland finns det snygga saker faktist haha) men ett par ska tillbaka direkt! Fick världens plattaste rumpa i dom och det är väldigt svårt o få min rumpa att se platt ut haha..Nu kom jag precis hem och tänkte dra ner till ICA och köpa någonting gott att fira med haha o sedan laga ihop någonting att äta..Längtar tills mamma kommer hem, då får man säkert lite cash haha tradition i min familj att få pengar efter avslutningar HAHA härligt som fan!
Detta är då alltså mitt sista sommarlov, sista gången jag hade avslutning på slottskogen, sista gången jag går i årskurs två..Jävlar nu är jag en trea haha..gött o va äldst i skolan!

Hörs senare!


Bild från i vintras..

Don't mess with my man

Kategori: Allmänt

Puuh, är helt död nu faktist! Har hunnit duscha, föna, platta och locka håret! Stackars hår haha..Har även lagt ut morgondagens outfit, först gången det gick på typ knappt en minut haha..Skolavslutning imorgon då, sista dagen i årkurs två, känns faktist inte ett dugg sorgligt! Är taggad inför trean och längtar som bara den! Ska kämpa ihjäl mig, även fast det inte behövs för skolorna i USA, det känns ändå bra och veta att man gjort riktigt bra ifrån sig!
Gud vad jag tjatar om trean haha, men det är bara för det känns så spännande! Projektarbete och grajor..Har förresten bestämt mig för att inte starta ett UF-företag i trean! Även fast man kanske lär sig en massor och jag funderar på att starta eget senare så har ja länge velat göra ett stort arbete om antingen pedofili eller droger och Sanet var på med att skriva ett arbete om droger så det blir nog det! Känns inte heller som vi tar oss an någonting för stort som tar upp alldeles för mycket tid och så är det dessutom väldigt intressant, tycker jag iallafall! Ska bli roligt faktist..vi planerade att kanske försöka intervjua någon knarkare HAHA someone who is up to that?

Nejsh nu sitter jag ju här med halvslutna ögon och skriver..icke bra, sängen kallar!
Godnatt, här får ni en skön gammal låt!

Grillfest

Kategori: Allmänt

Vädret ser ut inte ut och bli det bästa men inte ska man sitta hemma o deppa för det inte!
Ska bort & grilla, kröka och bara umgås! Ska bli trevligt..Blir inte så sent ikväll eftersom jag har skolavslutning imorgon så vi hörs senare! Hoppas ni också har en riktigt mysig kväll :)

I want it!

Kategori: Mode

Den här klänningen vill jag haaaa! Men hittar den ingenstans!
Någon som sett den i lite mindre storlekar i Götet? Såg en storlek 40 häromdan och det var den ända dom hade, på hemsidan är det också bara storlek 40 kvar..
Om någon sett någon sådan 36a i någon H&M i Göteborg so please tell me!

   
H&M 349:-

Skolor i Kalifornien

Kategori: Allmänt

Har länge sagt att jag ska skriva lite om skolor i USA och nu är det dax! Men blir inte så mycket..Kortkort liten kommentar om några skolor som jag personligen tycker verkar trevliga!


California State University East Bay
Plats: San Francisco, USA.
Klicka här för hemsida

 

"Bästa alternativet om du vill läsa 4-årigt program på universitetet i Kalifornien."



California State University Fullerton
Plats: Los Angeles, USA.
Klicka här för hemsida

 

"Kvalitétsskola i O.C. Bästa alternativet för att läsa fristående kurser i L.A."



California State University Long Beach
Plats: Los Angeles, USA.
Klicka här för hemsida

 

"Fristående kurser i L.A. Skolans slogan är 'Study at the beach'."



University of California (UCSD)
Plats: San Diego, USA.
Klicka här för hemsida

 

"Topprankad universitet med 7 nobel-pristagare & USA's bästa studentliv."



Santa Monica College
Plats: Los Angeles, USA.
Klicka här för hemsida

 

"Kändisskola med stort kursutbud i populära L.A."

Hoppas det var till någon hjälp! Ställ gärna frågor om det är något ni undrar över! :)

Tuesday

Kategori: Allmänt

Godmorgon sunshines!
Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra!
Fick ett jätteweird telefonsamtal igår natt :S Och jag kan vara väldigt förrvirande och blåst om man ringer mig mitt i natten..Stackars snubbe ja tror inte ens jag fråga vem det var haha..Han sa någonting i stil med "Du måste komma ut nuu nu nu", "Ja kommer ja kommer" hör jag mig själv säga HAHAHA sen börja han kalla mig bejbi :S alltså..Inte babe, inte baby utan beJbI haha fyfan så fult det lät..hahaha nu när jag tänker efter hade vi en ganska rolig konversation:
Jag - "Är du galen! Vet hur mycket klockan är!?"
Han - "Hahaha men vadåå.."
Jag - "Nej alltså, hur mycket är klockan?"
Hahaha till slut sa jag att jag var törstig så så jag orkade inte prata mer och klicka..Nu börjar jag bli riktigt fundersam på vem den här människan kan ha vart..Och vem ringer och jiddrar med mig mitt i natten? haha roligt roligt..Ganska kul med sånna här weirdsamtal faktist..häromdan ringde någon hem till mig och jiddra haha,, Sebastian..jag älskar och jiddra tillbaka med folk när dom busringer hahaha så mobbat..Han ringde inte ens med privat, när vi ringde tillbaks så insåg jag att den här killen måste vara hög eller något hahaha så vi la på.

Jaja nog om det nu! Tänk att jag skulle upp o gå 6 imorse, vet ni när jag vakna? 12 hehe..
Fick ringa lite samtal och fixa ett par grejer sen blev det en morgondusch och nu sitter jag här och äter frukost och dricker juice..solen tittar fram då och då också..gött. Ska äta klart och fixa till mig, plugga det lilla lilla sista sen blir det att möta up min babe!
Ha en underbar dag snyggingar ;)

Diggar låten..har lust och gå ut ikväll och shaka ass..synd att man är 17! Haha.

Monday

Kategori: Allmänt

Hello!
Riktigt härlig dag! Stack över till Nina där vi satt och tjöta en hel del, sen gick vi ut och tog en promenad på stan o så bestämde vi oss för o sätta oss och äta på någon mysig restaurang och det blev Joe Farelli's på avenyn. Jätteskönt ställe och det var soligt och fint..Efter det tog vi ännu en lång promenad, satte oss i solen på Heden och kollade på folk som sög på o lira boll och tjötade en maaaassor hahaha, skrattade en massor också..Back to Nina och sedan över till mig..Det var en fin dag!
Imorgon blir också en fin dag för den ska jag spendera med min bästa vän Itman..pratade nyss med mitt sjuke fan och hon berättade att hon ska promener kl 6 imorgonbitti..jag skulle tydligen haka på? Hur ska det gå..vi visste båda att chansen att jag skulle vakna så tidigt låg på ungefär 0.1 men jag ska iallafall försöka! Hon lovade att börja promenera lite senare efter imorgon, thank god..Då kan jag tänka mig o joina haha!

Bilder..








Så var vi självklart tvunga o löjla oss lite..(eller det kanske var mest jag haha?)
  

Nåväl nu ska jag forsätta prata med min rolige vän Leonel här en stund (HAHA så sjukt skön..) sen ska jag lägga mig och kolla på någon film här tills jag deckar..Ingen skola imorgon heller - sööööööft :)
Godnatt!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Kavaj - Zara
T-shirt - Gina
Jeans - Nolita
Converse - Karltex
Väska - Second hand
Glajjor - H&M

So long, I'm off to Nina's place

Kategori: Allmänt

Oj va tråkigt det kan bli att inte ha skola!
Syrran är ensam i salongen idag med Behare så jag hade tänkt dra dit och chilla med dom, lyssna på musik och få håret fixat och så men så snacka jag med Nina som var lika uttråkad som jag så jag lovade och dra dit istället..Skulle skynda mig, bara ta på mig och dra..jag är så seg och så lat..Fan nej nu jävlar måste jag sätta fart, vi har massor att prata om!
Vad vi hittar på får vi se sen, kameran är iallafall med!
Ha en bra dag :)

10 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

10 dagar kvar!!! Fanfanfan, varför bokade jag inte en tidigare biljett? Haha fan nu ångrar jag mig..Åker alltså iväg den 18 juni, till den 18 augusti..2 hela månader! Fyyyfan va skönt alltså.

Stannar väl i Genéve till början av juli nångång sen sätter jag min lilla rumpa alldeles ensam på ett plan till Kosovo för och stanna i cirkus en månad. Ska köra bil som en galning, shoppa, sola, bada och festa..Ska bli riktigt skojigt!
Ska umgås en massor med min nyfödde kusin och gudson också..Han föddes förra året när jag var där och jag var den första som fick bära honom, jag fick även bära honom från sjukhuset ända till bilen, kände mig asstolt för man brukar inte lita på mig när det gäller sånt..eller mamma tror aldrig att jag växer upp så hon tror inte jag vet hur man håller en bebis HAHA men som tur var så var jag ensam i Kosovo förra året med..Iallafall jag fick bli hans gudmor! Skitgulligt haha, måste hinna köpa lite söta grejer till honom innan jag drar fan, han fyller ju 1 år snart hihi :)

När jag kommer hem (till Genéve) i slutet av juli så blir det förhoppningsvis en Kroatien-resa med familjen! Ska bli brun som en..chockladkaka! Försöka iallafall hehe..
När jag kom hem går jag i trean! Fan va stor jag känner mig, tiden går jävligt fort..När jag kommer hem är det dessutom endast 4 månader kvar tills denna lilla filur blir 18! Ska fira det bigtime med Mirna (som fyller dagen innan mig)..Funderar på att ladda upp med alkohol från Danmark redan påvägen hem nu den här resan i sommar hahaha, så mycket längtar jag..

Ett år kvar tills vi tar studenten iallafall..och ett år kvar tills jag och mina vänner tar Europa med storm hihi ;)
Nej nu känner jag att det blev alldeles för mycket framtid här, nästan så man blir deppig när det blir för mycket sånt här prat haha..Nu har jag iallafall något annat roligt och se fram emot - nedräkning: 10 dagar!


Genéve, Schweiz


Kosova


Kroatien

What's a women without a man

Kategori: Allmänt

En av dom bästa låtarna som finns..Så fin melodi, så underbar text..Love it.


Nu ska jag kolla på en äcklig skräckis med familjen, shit hur ska jag våga sova ensam inatt :|
Godnatt!

Trist söndag

Kategori: Shopping

Haft en helt okej dag..kom på att jag har lite plugg kvar så vi skippade att dra ut idag..Dagen började med att jag var på dåligt humör, ni vet när man är ledsen för ingenting typ? aa precis så hehe..
Men sen blev mitt humör helt OK men det har varit en jävligt seg dag, så jag gick upp och städade med syrran och hjälpte mamma med middagen. Duschade, ansiktsmask och grejer, pluggat klart och nu lockade jag precis håret och målade naglarna vita och fina. Har i vanliga fall nästan alltid svart naglack men nu måste jag erkänna att jag tröttnat lite smått så det fick bli lite förändring :p
Nu ska jag prata lite med min babe på msn sen blir det att somna till TVn, har ingen skola imon så det är chill..
Hörs senare!


Mina nya lack från Depend:
Rosa Nr. 160
Lila Nr. 163
Vit Nr. 32

Please don't leave me

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det bra.
Hade en bra kväll igår hos Nina, efterlängtad kväll men när jag gick och la mig igår och började fundera så kände jag att det inte alls blev som det skulle..Är så förvirrad och nu känner jag mig dum, men nu vet jag iallafall!
Uppskattning är så jävla viktigt här i livet..finns få saker som är lika speciella som att bli uppskattad, känna sig behövd och älskad, det är en underbar känsla. Jag vill ha den känslan..
Nåja nu ska jag inte tänka på det mer och ta dagen som den kommer och framför allt tänka lite närmare på saker och ting, och ibland låta hjärnan sköta hela tänkandet och inte låta mitt hjärta ta över så mycket för det är det som saboterar för mig ibland.

Nu har mamma lagat pannkakor, ska äta ihjäl mig, ta en dusch och sen kolla med Nina ifall hon vill hitta på något, vi behöver pigga upp varan och ha lite skoj, jag vet att båda behöver det just nu.
Ha en fin dag babes!

Jag ÄLSKAR låten och jag ÄLSKAR Pink!!!

Bilder & Video

Kategori: Allmänt



Här kommer bilder från i fredags..Sjukt rolig kväll som sagt..vi skålade typ femtioelva gånger, skrek och gapade tills vi nästan tappa rösten, skrattade tills vi inte kunde andas och såklart dansade tills det stängde haha..


Jag hade på mig min nya kavaj från Zara, min nya klänning från H&M, smycken från H&M och Avenynmarknaden, skorna från Topshop & lackväska från Second Hand :)








































Och så får ni en kort video..


Kommer mer bilder när jag får alla från Nataschas kamera! Hon hade 300 bilder på sin HAHA..

6 juni

Kategori: Allmänt

hallå hallå ett ett tvååå HAHA har inte återhämtat mig från igår ännu (kanske märks?)..Var ju på pisshumör och så men allt vände som tur var..Så igår gick vi då ut för Nataschas 18årsdaaaaag! GRATTIS GRATTIS BABY!! Hoppas du hade sjukt skoj igår!!
Fyfan vilken kväll asså hahaha snacka om att vi bokstavligen ägde hela dansgolvet HAHAHA det var ju så himla skoj och alla var så pepp och vi blev bjudna på massa gratis drinkar och det var gött som fan! Snygga som fan var vi också, yeayea det var himla götttt...Var väl hemma nångång vid 4 och det var underbart att promenera hem (platta skor, hallelulja for that) medans det var så ljust ute..Hemma var det bort med smink, borsta tänderna, dusch och så laddade jag upp med massa vatten och sen decka jag..vakna runt 10 för att jag var DÖDShungrig..åt bara frukost igår så ni kan ju tänka er!! Och det värsta är när man är hungrig en riktigt lång tid och man äter så har man fortfrande ont i magen o nu gör det ooont :(
Men det ska nog gå över snart, ska lägga mig och sova några timmar till, ikväll ska bli skojjjjjjjjj som fan!
Bilder får ni senare, orkar verkligen inte med det nu!


Graaaaaaaattis på 18årsdagen baby!!

The Hangover

Kategori: Allmänt

Heeeej peeps! Läget? Här är det uuunderbart! Var i skolan och redovisade mitt tal och det gick asbra I guess eftersom jag fck VG i slutbetyg!! Så jävla göööött nu kommer jag garanterat in i skolan i USA :D Är på så bra humör fast är helt döööd, så himla trött! & så ska vi strax iväg på bio.
Ikväll ska vi på förhandsvisning av filmen The Hangover (Baksmällan) som har premiär den 10 juni.
Mirna kommer strax här utanför sen möter vi upp Itman & Nina! Efteråt blir det antingen fika eller hem till Nina och hjälpa henne med lite outfits :)

Idag slutade jag då 12 och då drog jag en snabb solning (FAN, brände mig!) sen åkte jag in till stan, fick syn på Nina så jag hoppade av och överraskade henne haha sen gick vi runt på stan och köpte lite nödvändigheter som axelbandlös BH, mascara, lösögonfransar osv. och efter det satte vi oss på ett fik och tjöta :)
Nej nu måste jag smörja in ansiktet i massa After sun och klä på mig!
Ha en bra kväll, hörs senare!


Jag ääälskar komedi :)

Försov mig..

Kategori: Allmänt

Jäklar nu har jag försovit mig!! Så typiskt! Jag kände mig döende i morse och hade knappt energi till att sträcka mig efter mobilen..så alarmet bara gick loss medans jag sov så bra en meter ifrån haha..Sjukt vad djupt jag börjat sova igen..vet inte riktigt om det är bra eller dåligt? Äh det är ändå lov snart så det kanske är lika bra :p

Nu ska jag ta på mig och dra iväg! Hörs senare :)

New love hihi :)

Kategori: Shopping


Var tvungen och härma syrran och köpa en likadan snygging-kavaj från Zara!


Och så mina nya älsklingar!






Så fucking snygga! 13 centimeter kärlek.


Nej nu lovar jag att det inte blir några fler skor tills jag åker iväg!

Nu sitter jag och tjötar lite om fredagen med min geek-vän Arian sen ska jag lägga mig!
Godnatt!

Victoria's Secret backstage-inspelningen

Kategori: Allmänt

Åh jävlar vilken upplevelse! Så sjukt skoj var det på inspelningen!!! Tusen tack för att vi fick komma Tasch!
Ska börja berätta lite då..Var på plats i Park Lane kvart i 1 där vi även träffa på Zoe som också skulle agera stylist.
I början kände vi oss helt onödiga eftersom vi bara stod där HAHA, sen kom hon "bossen" med typ 10 Big Mac och Company på bordet och INGEN går fram, bara jag och Zoe HAHA så kul när hon slänge ur sig "Fan va skönt o inte va modell" medans hon stoppa in pom fritsen i sin mun hahaha fan va man skratta..
Sen blev det full action och då kände vi oss plötsligt som Lauren och Whitney i The Hills HAHA, vi verkligen levde oss in i våra roller och när vi skulle gå så ville vi nästan skriva "Lauren & Whitney" på lappen istället för våra riktiga namn hahaha..Nej men det var verkligen sjukt kul och uppleva en sån här sak..Man har sett sånt på TV men att uppleva sånt själv var verkligen grymt.
Tog slut nångång vid 4 skulle jag tro och då gick Natascha iväg på soldusch och jag & Zoe skulle på jakt efter en present till henne..Hennes syster joinade också som skulle leta balklänning! Vi ville även hitta outfits till oss själva inför fredagen. Vi vandrade runt i stan i flera timmar helt hopplösa och besvikna haha tills en brilliant idé ploppa upp i Zoes huvud och på 20 minuter hade hennes syster hittat balklänning, jag & Zoe hittat outfits och vi haffade present till Natascha! Haha så sjukt, det var verkligen inom loppet av typ 20 min..
Jaja sen gick jag en sväng förbi solariet och sedan har jag haft massa skoj hemma med mina sjuka syskon hahaha ja dör vilken skrattfylld dag det har varit!










Så jävla fiiiiiint!

Och så kom ju maten..

Uhh i like food..

Where da hell is my hamburger!?

OH they u are!!!

hahahaha dör så sköna bilder..

Vågar inte lägga upp fler bilder, dom flesta är ju i underkläder och jag vet inte hur pepp tjejerna är på att synas här i underkläder haha..så än så länge får det räcka :)
Imon slutar jag kl 12 lyckligtvis och då ska jag in till stan för lite ärenden, Tara hänger också på!
Nej nu måste jag sova! Ska upp tidigt till skolan imorgon.Men först - nästa inlägg kommer my new sexy shoes och en snygging kavaj jag köpte idag!

Lång Onsdag..

Kategori: Allmänt


Love it!


Godmorgon förresten! Hoppas ni mår bra?
Jag mår iallafall strålande! Lite besviken dock men det ska nog gå över..Idag kommer det bli jävligt kass uppdatering eftersom inspelningen håller på från ungefär 1 till 5 och efter det ska jag hem till Natascha där Tara ska klippas haha så det blir sent ikväll men I will keep in touch wth you later! And you will get piiiiiictures ;D
Love you guys!

Goodnight

Kategori: Allmänt

Helloooo bitchääz! What's up?
Kom precis ut ur duschen, ska strax lägga mig. Måste upp rätt så tidigt imon, runt 10 nångång och åka in till stan och köpa lite grejor innan jag drar till Park Lane där jag ska agera statist i en Victoria's Secret backstage-film! Min vän Natascha går ju på deras visningar i Sverige och de sökte korta tjejer som ser bra ut och hon tänkte då genast på mig HAHA..ja, jag på mina 160 centimeter kan faktist göra nytta ibland..Helsvart outfit och platta skor ska jag ha..sen får jag sminka mig och ha håret hur jag vill..Känner mig nervös haha så pinsamt! Jaja ska iallafall packa ner lite grejer nu som jag kan ta fram där när jag ska leka stylist..på videon ska det ju se ut som jag sminkar modellerna så då kanske jag behöver lite redskap höhö..
Skorna får ni faktist se imon! Och dom fina naglacken jag köpte också, för jag orkar inte just nu, är helt död!
Godnatt snyggingar!

BENNY BENASSI @ NIVÅ

Kategori: Allmänt

JAG SKA PÅ BENNY BENASSIIIIIIIIIIII!!!!! JAG ÄR SÅ ÖVERLYCKLIG!!! ÅH FYFAN VA BRA!!
Nu står vi med på gästlistan till Nivå på fredag och va det ska festas..och nu när vi fick reda på att vi kommer in så bestämde sig Natascha för och fira sin födelsedag då istället så vid tolvslaget blir hon 18 år också, så jävla gött!!
Var nyss och fika med Natascha, Nina & Tara och vi satt i cafét när vi fick reda på att vi kommer in och vi skrek och hoppa och high-fiva hahaha sjukt mobbade men otroligt glada!!
Fan va kul det ska bli, BENNY FUCKING BENASSI ska vi se! Först David Guetta och nu han..yääässss!!
Och så köpte jag ett par äckligt snygga skor också som ni får se sen! Nu ska jag äta på balkongen och lyssna på min älskade Benassi! Hihi life's great!
Och ett stoooort plus för att ITMAN e på! Hon som hatar house musik är på för min skull, åh va jag älskar dig min pärla =)

LOVE YOU GUYS!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar!
Allt bra med er? Här kunde det faktist inte bli bättre..somnade med tårfyllda ögon, av gläjde..ååh.
Lyssnar på lovesongs just nu haha vet inte varför faktist..annars är det ju alltid massa house och flippad RnB jag lyssnar på när jag e glad haha men yeye whatever jag hade ingen skola idag! Eller vi hade bara svenska där vi skulle ha betygsnack men hon skulle säkert ändå bara hinna me 2 st (SOM VANLIGT) så alla skippa typ det haha..så 3 lediga dagar under denna vecka wuhuuu..Endast 4 skoldagar kvar till lovet. Wonderful!
Har fixat mitt hår och det luktar underbart mmm älskar hårprodukter..Tänkte dra in till stan..sola & bli bruuun och fin! Och så vill jag köpa lite färgglada naglack, tittat på TV hela morgonen och såg massa fina naglar överallt så nu måste jag ha hehe..Kör på osminkat eftersom jag vill bli brownish, blir glasses as usuall!
Nej nu ska jag ut och njuta av solen för ikväll blir det en jäkla massa plugg!
Puss och kram ses på stan!

Nytt & snyggt

Kategori: Shopping


Nitarmband från marknaden längst avenyn..



 
Balmain-inspirerad jeansjacka från H&M


Jag svarar på era kommentarer imorgon. Nu blir det duschen. Godnatt!

Lovley Monday

Kategori: Allmänt

Tja babes!
Händer? Här händer inte så mycket faktist..sitter och messar medans jag lyssnar på nu fresch(inte freNsch, fresch haha) house music, så jäkla bra..på fredag blir det party med riktigt sköna peeps och jag känner mig redan taggad! Ska bli roligt, hoppas bara vi hamnar på en house-fest hihi :)
Idag har varit en ganska chill dag..Åkte in till stan och träffade Nina utanför Biopalatset, gick in och tog ut våra tickets och sen tog vi en lång promenad upp till avenyn till vårt nya favo-fik hehe där vi käkade och satt och tjötade i flera timmar, otroligt intressanta samtalsämnen HAHA..Jaja sen blev det en promenad till Heden där jag tog vagnen hem..
Här hemma blev det mest att jag chilla framför TVn men har även pluggat!
Tänkte hoppa in i duschen nu, börjar halv 1 imon så dt eee chiiiiill dee höhö ;D
Här kommer lite bilder..


Tårtorna jag gjorde igår..så jävla mumsiga!











Jag älskar Nina..hon är så skön.

Dagens

Kategori: Allmänt

Dagens låt: I wanna get freaky with you
Dagens frisyr: Slarvig sne fläta
Dagens smink: eyeliner
Dagens klädsel: Svart oversize tisha, gråa jeansshorts & gladiatorsandaler
Dagens händelse: Exakt 4 år sen jag träffade min man för första gången hihi
Dagens planer: Dagen är ju i princip slut men jag har solat på balkongen, fikat & tjötat med Nina och pluggat..
Dagens vill ha i allmänhet: KÖRKORT
Dagens materiella vill ha: skor vill jag alltid ha!
Dagens beroende: Ice tea
Dagens tråkigaste: Mensvärk och ångest
Dagens köp: Räknas mat?
Dagens mat: Mackor till frukost, kycklingbaguett till middag och till sen(?)midaag blev det pite
Dagens mående: Helt OK, lite för mycket tankar dock..

Stan med Nina

Kategori: Allmänt

Har legat i solen och stekt som bara den! Nu har jag tagit en kalldusch, knutit ihop håret i en sned slarvig fläta, på med eyeliner, shorts, stor t-shirt, tuffa accosearer, gladiatorna och glasses and I'm off to meet Nina inne i stan!
Ha en fin kväll!

-

Kategori: Allmänt

You will lose if you choose to refuse to put her first, she will and she can find a man who knows her worth.

!?

Kategori: Allmänt

Justin Bobby
What a fuck happened to you Justin Bobby????? (JAA, han från The Hills!!)
Spikful har han blivit..Han som var så sexig!

1 juni 2009

Kategori: Allmänt

Idag är det 1 juni, exakt 4 år sedan jag träffade min drömman för första gången, jag pratar förstås om Zlatan Ibrahimovic!
Jag kommer ihåg det som om det vorre igår..vi skolkade från skolan för att gå och se när min älskling tränade..Itman & Shabbu följde med mig och vi skrek och gapa medans han stod där och latcha på plan, vi stod jättenära och jag Henke Larsson och Fredrik Ljungberg tog tag i min hand men who gives jag ville ju att HAN skulle ta tag i min hand! Men som vi alla vet så är vår älskade Zlatan en sexig diva som endast pallar skriva två autografer sen ger han oss det där oemotståndliga leendet och sticker iväg..ååååh snygging! Jaja, jag är nöjd iallafall att jag fått träffa min älskling :)
1 juni 2005 lär jag aldrig glömma :)

Jag har för övrigt precis bokat biljetter till sommarn..Jag åker 22 juni och kommer tillbaks 19 augusti! Ovanligt lite den här gången faktist, annars brukar vi ju dra direkt när skolan slutar men den här gången känner jag för och va här lite också..Hoppas bara det är fint väder medans jag är här!
Jaja nu ska jag byta om till bikini och lägga mig i min mysiga balkong och sola, hög musik såklart och en kall Ice Tea..åh va underbart :)
Ha en fin dag!


My baby..

Yesterday

Kategori: Allmänt

Godmorgoniiiiiiing betcheeeez, what's cracking??
Själv har jag Donner-OS idag men vaknade upp med extrem mensvärk så jag skippade det. Lika bra det för jag tror inte jag skulle klara av att springa runt i den här värmen i mitt tillstånd haha..
Juste haha gissa vad! Igår sa jag att jag INTE skulle glömma min kamera ellerhur? Nej det gjorde jag inte, MEN ja glömde SÅKLART mitt minneskort hahaha, så jävla klantig..tur att Nina hade med sig sin full utrustade kamera hehe..

Här har ni först en bild från i lördags :) 

Tara, Gona, Gime & Itman

Och här kommer bilder & en sjuk video från igår haha..

Gime & Tara

Tara

Itman & Gona

G & G

Nina

Tara, Gona, Gime & Itman

Tara, Gime & Gona

Tara, Gime, Gona, Itman & Hani

Gime and Fuck you höhö..

Gona & Itman


HAHAHA alltid..