Gona

Okej magkatarren...

Kategori: Allmänt

0-47da5548ee910f77bf0cec71e696b7d8.png

Kolla varifrån!

Okej magkatarren är officiellt tillbaka. Fy och fan om ni bara visste hur sjukt ont dt gör HELA tiden! Tänk er konstant kramp i magen, kraftiga kramper också, nästan så man inte kan stå rakt. Hade en skitmorgon också, försov mig och hittade inte min iPod som broshan hade lånat så ja stod o skrek på honom 8 på morgonen typ medans han låg o sov där..fan va förbannad ja blev ville gråta, är fortfarande sur på honom haha men vafan ja klarar mig verkligen inte utan musik. Jag tror iaf att det är PMS som slagit till mig också för ja är sååå himla lättirriterad idag!! Tur att tjejerna i skolan fick mig att tänka på annat för annars skulle ja nog haft en rakt igenom skitdag. Menmen what to do, får försöka boka in en tid hos Kungssportläkarna imon, kanske får lite starkare medicin (wihu) för ingenting hjälper..lr jo, min chokladjulkalender hjälper lite iaf hehe :p Om ni undrar vf ja mobilbloggar ett så långt inlägg så är dt för att ja har lite fööör lite energi för o sitta upp haha. Pusshej

Åhhh har...

Kategori: Allmänt

-8e7b81b345114df4105f50f49d74532.png

Kolla varifrån!

Åhhh har sjukt ont i magen idag!!!! Blir galen fattar inte varför dt gör så jääääääävla f*cking ont för :( Längtar bara till helgen..har så himla mycket plugg den här veckan så ja ska verkligen se till o roa mig bigtime på Ninas partey =) nu ska jag fortsätta ligga här under täcket och titta på TV..puss & godnatt!

Long list..

Kategori: Allmänt

Jag orkar varken blogga eller svara kommentarer idag, men ni får denna lista istället..Och på tal om kommentarer, tack för alla fina ord, söta ni är! =)

Jag lyssnar på: Will Smith - Welcome to Miami (minns ni??)
Jag pratar: väldigt mycket
Jag tycker om: överraskningar!
Min närmsta vän är: Hitman
Jag avskyr när folk: är snåla och tråkiga
Min första vän hette: minns jag fan inte haha..  
Kärlek är: viktigt!
När jag borstar tänderna: tittar jag mig i spegeln?
När jag lagar mat: skryter jag om det i en månad framöver
Jag tänder på: ärliga killar som är rakt på sak och som får mig att skratta, dessutom ska han vara charmig och sexig och ta mig med storm om jag ska falla hehe..
Jag är rädd för: äckliga spindlar
Jag är glad för att: jag har köpt en SKITsnygg pälsjacka och en grymt snygg väska!
Den värsta känslan är: att såra någon som betyder mycket/bli sårad
Den bästa känslan är: känslan av lycka
Jag är bäst på: att uppnå mina mål, vill jag något så gör jag det
Jag är sämst på: att komma i tid
Jag kommer alltid att vara: mig själv - ärlig och lojal
I sommar: flyttar jag till Los Angeles!
Sist jag grät var: var väl någon vecka sedan
Jag kan inte: låtsas att jag gillar någon som jag inte tål
När jag vill tänka går jag: in under täcket och lyssnar på musik
När jag bakar: gillar jag att smaka på smeten..
Min mobiltelefon är: grym
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om igen
Innan jag går och lägger mig: måste jag titta på TV
Just nu tänker jag på: hur mycket jag längtar till februari..
Bebisar är: så himla gulliga!
Idag har jag:  vaknat väldigt sent, käkat frukost, chillat och kollat film, kommit hem och tagit en dusch, deckat i fleeera flera timmar, vaknade upp och åt ihjäl mig sen har jag bara chillat framför TVn och nu sitter jag här =)
I kväll ska jag: föna håret och mysa framför TVn
Imorgon kommer jag: att plugga en massor..(hoppas vi)
Jag vill verkligen: resa jorden runt!

Ska spendera...

Kategori: Allmänt

5b989fb16c5c78d601e9b4183ca49629.png

Kolla varifrån!

Ska spendera natten med dessa sjuka filurer, dt blir ALLT annat än tråkigt hahaha. Hörs imon! puss

Juste ja..

Kategori: Allmänt

Såg att jag fått en kommentar där en anonymis (såklart) frågade ifall jag har attitydsproblem, för jag ser tydligen "djääävligt" kaxig ut. Såhär skrev hon:
"Asso ba en fråga har du attitydsproblem elle nåt? för asso ja har sätt dig i stan många gånger o du ser djääävligt kaxig ut. du tittar snett o sånt o ja ville ba säga att du behöver inte ha så mycket luft i dig och gå med huvet så högt för du kan råka illa ut lilla gumman min ;)"


HAHAHA sånt här är så jäkla kul. Ja vet precis hur sånna som du fungerar, ni är osäkra på er själva och tycker egentligen att ni är jättefula, därför använder ni massa smink och en "tuff" attityd för att dölja ert riktiga 'jag'. Jag vet för jag har haft sånna som du i min krets. Just därför tänker jag inte få dig att må sämre genom att tala om för dig att du är ful och mobbad osv utan jag skulle istället råda dig att ta tag i ditt liv och skaffa en hobby eller nått. Jag menar hur kul kan det vara att gå runt och spana efter folk som 'tittar snett' för att sedan söka upp deras bloggar och hota anonymt?
Och förresten, att jag skulle gå runt o kolla snett på någon? Herregud jag är snart 18 år jag sysslar inte me sånt och varför gör man det överhuvudtaget? Det har jag alltid undrat, om du nu har någon olöst konflikt med personen i fråga så gå och lös den, du framstår ju bara som en jävla kyckling när du står där o glor med skrynkliga fjortisögonbryn :S
När det gäller det här med att jag har 'mycket' luft och håller huvudet högt så kan jag ju hålla med dig. Ja, jag går med huvudet högt men det är klart som fan att jag ska göra det! Jag är snygg och stolt över det, varför ska jag då se osäker ut när jag i själva verket är väldigt säker i mig själv? Jag är allt annat än en bråkstake men om du vill hota mig så bring it on.
PS. Jag har aldrig vart, är inte och kommer aldrig att vara "din lilla gumma" =) Hoppas du får ordning på ditt liv snart! Pusspuss


Jag ser fan inte kaxig ut..jag är ju skitsnäll hahaha

=)

Kategori: Allmänt

Trots att det är skitväder och jag stryps av all plugg så mår jag lysande idag! Legat inne halva dan och bara slappat framför TVn..jääkla skönt faktist, sånna dagar behövs! Köpte två par skitsnygga Replay-jeans idag också så jag är nöjd =) Ni kan få se dom imörgön om ni vill..
Annars mår jag bara sådär superduper bra! Drygt 3 veckor kvar till jullovet och det känns göttttt. Livet leker och jag njuter av varje sekund!

lalalala nu ska jag fortsätta boosta mitt ego med underbar musik..eller nej, först ska jag fan ta mig ett baaaad. Paradise hotel på tv6play efteråt (thank god for that!) pusshej!


GEEEEE MIG!

YEAAAY!

Kategori: Allmänt

yooooyoooo what's up?????????? Jag har precis hoppat i mina sovkläder och tvättat av sminket o sånt. Itman & Shabbu stack hem för en stund sen. Fan vilken rolig dag hahaha..
Började med att jag hade skola, jag kom upp 6.30!!! (Okej, 6.50 då..) och så skulle jag sluta 16.20 men tur som jag har slutade jag efter lunch så jag o Nina hade en väldigt rolig lunch där vi planerade en massor och tjötade ihjäl oss. Sen stack jag hem och chilla o så var det dax för en oväntad hemspråkslektion som var helt okej (tur att det ligger i hjällbo nu!) sen var det full fart iväg till Mölndal där Itman väntade på mig, vi skulle besöka Bekim och efter det även farmor..Det är nog bara jag och Itman som lyckas skratta så mycket på ett sjukhus! INTE ÅT PATIENTERNA I swear men med alla våra fantasier och när vi ska försöka hitta olika rum i ett helt tomt sjukhus så blir det en jävla massa skratt asså. Sen kom vi på att gud kanske straffar oss så vi sprang runt och leta efter trä som vi kunde knacka på 3 gånger hahaha..

Påvägen hem snackade vi vilda planer och hade big big smiles on our faces och så messa Shabbu och bjöd över oss på tårta för hennes mami fyller år idag (GRATTIS!) vi sprang förstås raka vägen dit och mumsade i oss massa gott. Efter det väntade kyyyckling här hemma så vi kom hit alla tre och satt me mina bröder och åt en seen middag och pratade i mun på varandra..Efter det var vi i mitt rum i flera timmar och gjorde en massa roliga grejer som jag inte kan berätta ännu. Men FAAAN va glad jag är alltså, ni fattar inte hihi :D Vi skrek hoppa o dansa som idioter efteråt hahahaha..I'll tell you when it's time höhö =)

Nej nu ska jag lägga mig och titta på TV, kom preciiis på att jag missa paradise hotel..crap! Äh får kolla på nätet sen..Imon har jag bara 1 lektion, chiiiillbillllllll. GODNATT!

Sunday

Kategori: Allmänt

Fuck va irriterande..skrev ett heeelt inlägg och så försvinner det..IGEN! Gud vill inte att jag ska blogga mer hahaha...
Iallafall..ja har inte fyllt min ipod och iphone me nya låtar och jag har inte pluggat som en häst men däremot har jag sovit som en björn. Skönt? JA!
New Moon var underbar och jag är kär. Kär i kärleken förstås. Svårt och bli kär i en mänsklig kille efter att media introducerat Edward för oss! Edward Edward Edward..någon vacker dag ska jag hitta min egen Edward..hoppas på en mindre blek och varmare version dock haha..

Imorgon börjar jag 8 vilket innebär att jag måste upp och hoppa 6.30..FYFAN får ont i magen bara av tanken..varför plågas vi såhär? Varför kan man inte börja typ 11 och sluta vid 15? Jävla värld haha..
Bortsett från tidiga morgonar så mår jag lysande! Stora planer på G och jag är taggaaaaaaad!! Och så fyller Nina 18 år om två veckor vilket ska firas bigtime ofcourse, fan va jag längtar wihuu! Och kommande helg blir nog också riktigt skojiiiig hihi :D
Fan, livet är bannemej underbart!

New Moon-premiären ikväll!

Kategori: Allmänt

Tjaa peeps! Läget idag? Själv mår jag bara bra! Det har varit en väldigt skrattfylld dag idag faktist haha och det är bara hitills, snart ska jag iväg o träffa Tascha också och sen blire New Moon premiären med girlsen kl 21! Ännnnnntligen, som jag längtat alltså!! :D

Den här helgen har jag bestämt och få gjort lite saker:
Proppa min ipod med NY musik! (ja e sååå dålig på att hålla den uppdaterad, sist var i somras!)
Proppa min iphone med musik och grejor (varenda människa som går igenom den klagar på att jag inte utnyttjar dens funktioner)
Sova som en björn (gud vet att jag behöver det)
Plugga som en häst (gotta do what u gotta do)

There you have it, min helg. Men jag är ingen planerare utan mer spontan så det här blir ju antagligen inte alls min helg men we'll seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. aa ja har lite damp idag. Nu ska jag lägga mig på soffan framför TVn tills dt är dags att draaa!
Ha en riktigt goooo fredag mina vänner. Pusshej



PS. Shabbu ville att jag skulle berätta att hon inte kunde komma för att hon har svininfluensan..

Tråååkig regnig dag..

Kategori: Allmänt

ahmen fuuuck u! skrev värsta inlägget så försvinner den bara..oh well, ja är för lat för o skriva om allt det där so I'll keep it short..Onödig dag, skola, tandläkaren, hem och äta mat och plocka upp lillebroshan, hälsa på morbror, komma hem och sova uuuuuuuut ordenligt..Fick bara 2 timmars sömn inatt och det mina vänner kan jag säga är ingeee bra! Alltså jag har slumrat till i spårvagnen förut men idag somnade jag alltså helt deckade i vagnen och vaknade några gånger av att mitt huvud råka falla ner och det gjorde ont haha..

Nu måste jag fortsätta plugga på min inlämningsuppgift i Internationell ekonomi som ska in imon..Hoppas på en bättre dag imorgon, idag var inte så bra..väldigt känslosam och upp o ner..kan inte allting bara bli bra? gaaah..godnatt!


En riktigt bra låt får ni också..

PS. Svarar på kommentarer imon!

-

Kategori: Allmänt

Faaaan va trött jag är på allting! Det känns som allt har tappat sin mening, även fast jag har roligt..alltså det är inte så att jag har dötråkigt och sitter hemma o pluggar hela tiden, ja har skitkul men ändå känns det som jag verkligen tröttnat på allt. Jag har tröttnat på att gå upp till skolan varje dag, tröttnat på att allt tjat, trött på att lösa andras problem. Helt enkelt TRÖTT! Och jag blir irriterad på varenda småsmak, ja märker det både hemma o me mina vänner! Jag kan bli arg för ingenting och inte förrens efteråt kommer jag på vad jag gör haha. Känns som en slags förlängd PMS-period haha..Nej men jag tror jag vet varför jag blivit sån här. Jo för att jag tror aldrig jag har längtat bort såhär mycket! Måste bero på att tiden börjar närma sig nu fan :D 8 månader kvar är det nu..och jag VET att dt kommer gå fort men jag kan inte låta bli att titta på alla videos i L.A och massa bilder och drömma mig bort..Tänk om jag var där nu istället..ååååååh! Egentligen har jag chansen o åka om 7 månader..alltså att jag åker till L.A hela juli också, pappa erbjöd ju sig o betala en resa till mig dit i en hel månad för att jag ska få känna på, men det känns som jag har mycket o gö i sommar..min sista sommar här hehe..så jag tror ja väntar till augusti med o åka istället..HAHA va glad ja blir nu när jag pratar om detta, sen tittar jag ut genom fönstret och dt känns som jag får en bitchslap right on my face :(

Jag är glad iallafall, så glad att jag inte ska bo kvar här..Alltså fattar ni att jag vill gråta bara av tanken att studera i Sverige..fyfan vilket helveteeee. No offence ni som ska plugga här men ni måste va jävligt tråkiga människor haha, hur fan kan man inte vilja uppleva världen????? I just don't get it, det går inte in i min hjärna. Och försök inte med "Vi vill inte betala av lån hela livet sen" för dt är bara en usel bortförklaring över er tråkiga personlighet hahaahah, hahaha omg nu börjas det igen..jag blir irriterad på människor som ska studera i sverige :s i think need help HAHA. (Nu bortser jag ju från mina vänner som ska studera här såklart, jag vet ju sj att deras personligheter är allt annat än tråkiga hahaha)

Ska iväg och hälsa på Bek nu, köpa med mig vår favoritchoklad och sitta där o göra honom sällskap. Jag vill åka dit varje dag o vara med honom men tiden räcker inte alltid till :(


vi ska skakaaaa the city of angels babyyyy

Where do I go from here?

Kategori: Allmänt

Ja vill nu nu nu nu nu nu nu!

Har en äcklig känsla i magen men den går nog över snart..hoppas jag. Bortsett från det mår jag lysande vilket är ganska förvånadsvärt för dt är sällan jag mår lysande vid den här årstiden..Jag avskyr kyla och regn och nu är det vinter och dystert men jag deppar inte! Nu rullar alla 18åringar igång och så ska vi boka vår resa o så kommer körkortet osv osv..det blir nog en rolig vinter! Dessutom åker mamsen och mina bröder iväg till Schweiz typ 17 dec till 11 januari så då kommer jag ha hemmet för mig sj tillsammans med syrran som säkert kommer hänga en hel del i Helsingborg hehe..Funderar lite på o dra ner till Schweiz jag med, typ efter nyår i en vecka men ja vettefan alltså..får se hur jag gör, är sugen på o komma bort samtidigt som jag egentligen inte pallar haha..

Idag ska jag hänga i körskolan från klockan 16.00 till 20.00! Ingenting jag är direkt pigg på men körkortet ska bli mitt så då måste man ju ge allt :)

Igår var jag hos farmor hela kvällen, hon skämde bort mig med choklad, fanta exotic och pannkakor..himla gott och väldigt trevligt! Måste hälsa på farmor lite oftare, snart åker hon ju tillbax till Kosovo och åker jag inte ner i sommar så vet jag inte när jag får se henne nästa gång!

Nä nu ska jag ta o käka nånting och droppa några ögondroppar för mina ögon svider som in i h*lvete..Hajdå!



I lördags..jag var ganska dragen, det kanske förklarar min blick hahaha

GRATTIS!!

Kategori: Allmänt

Fan vilken underbar kvääääll! Mina bebes Itman & Moner fyller 18 år idag wuhuuuuu GRATTTTTTTTTTTTIS!!!
Igår firade vi dom big time :D Som varje år så firar vi dom tillsammans, började med att alla samlades i Itmans moster Sami's lägenhet (som btw också fyllt år för några dagar sen grattis grattis!) där var det förkrök och väldigt skojigt, vid halv 12 nångång drog vi in mot stan och dansade ihjäl oss haha riktigt kul även fast vissa blev utslängda o vissa fick ryggskott (HAHA)..Jag hoppas dom hade en riktigt grym 18årsdag iallafall :D
Bilder finns det maaaaaaassor av..och jag har typ ALLA! Både från systemis o digitalkamera så ni kan ju tänka er..och det roliga e att jag e den som e känd i gänget för o aldrig skicka bilder haha jag tycker det är så komplicerat o tar så lååångt tid, ooorka lixom haha men igår har jag för mig att jag lovade alla att jag faktist SKA skicka bilderna (men det var förstås alkoholen som talade för mig) så aa nu e i in trobule haha..

Kvällen slutade iallafall med att vi deckade i Shabbus säng, jag var helt hyperaktiv innan vi skulle lägga oss och ja misstänker att dom ville boxa mig menmen dom är nog vana vid mig o mitt trams vid det här laget hahaha..
Nu ska jag iväääääääääääääg. Pussssssss


Födelsedagsbarnen..Bäst på fest ofcourse ;D

So happy!

Kategori: Allmänt

ÅHHHHHHHH va jag mår bra just nu! Vem kunde ha vetat att den här dagen skulle bli så bra!?
Jag kände på mig att någonting gott väntade! Drömde samma sak två nätter i rad, både igår och inatt och så händer det idag. Kändes så overkligt att jag var tvungen att krama om honom flera gånger för att fatta att detta händer påriktigt. Var helt snurrig med tanke på att jag blev väckt medans jag låg o sov. Men vilken känsla, så underbar. Glädjetårar. Och det fina brevet, det ska jag spara föralltid, finaste brevet jag någonsin fått ♥

Nu håller jag bara tummarna för att min favorit Bekim ska krya på sig snabbare så att han kan komma hem och vara med oss. Saknar hans glada humör och hans pajningar haha. Han är verkligen världens bästa morbror!
Jag är så glad nu, allt faller på sin plats och jag kan äntligen andas ut ordentligt, så jävla skönt.

Nu kan jag fokusera på det jag ska och bodde fokusera på =)

Nu ska vi vara uppe hela natten och äta massa gott som jag var nere och köpte förut. Imorgon är jag ledig men jag har massor att göra ändå så jag blir borta hela dan typ, men en rejäl sovmorgon hinner jag iallafall med så dt ska bli sooooft :D Godnatt!

My new lovley boots

Kategori: Shopping

Hur kunde jag glömma visa er mina senaste älsklingar!?



I absoutely love them! Johanssons 1499:-

yäs zirrrr

Kategori: Allmänt

Jag har inte tiiiiiiiiiid o blogga, alldeles för upptagen med att njuta av varje sekund av livet =)
Så mycket roligt som väntar hihihihihihh o ja har världens bästa vänner hohohohoh o igår skratta jag så jag inte kunde andas o idag ska vi verkligen ha funnybunnyyyyyyyyyyyyyy pussshejjjjjjjjjjjjjjjjjj

I am alright

Kategori: Allmänt

M.o.b.b.a.d

Kategori: Allmänt









Detta sysslade jag med igår kväll alltså..låg i min säng med laptopen i knät medans jag pluggade vägmärkesförteckningar och tittade på TV. Tills jag råkade göra världens klantigaste grej (kan inte berätta, mamma dödar mig om hon ser HAHA). Då försökte jag se till att allt överlevde sen fixade och donade jag lite sen satte jag mig med laptopen och fortsatte att chatta till typ 2 på natten, väldigt roligt haha. Åt mat och deckade i sängen med TVn på (soooom vanligt).

Idag har jag fixat present till min bästa vän som fyller 18 nästa helg, jag tror att hon kmr bli väldigt glad ;)
Sen har jag bokat tiiiiid..men det får ni reda på mer om imorgon :p annars har jag haft en ledig och väldigt chill dag..fick verkligen soooova ut!
Imorgon är jag också ledig men har körlession 11-12 sen ska jag på rättegång för Rättskunskapen. Förhoppningsvis hinner jag träffa Shab för en solning och fika också =)

Btw. guess what? Graaaannny's back! Jag är så glad, för jag har saknat min lilla farmor så mycket. Nu är hon iallafall här så dt är roooligt!
Nej nu måste jag ta ett bad och plugga lite teori. Pusshej

2 November

Kategori: Allmänt

Är det någon mer än jag som ALLTID lyckas komma försent första skoldagen efter lov? Det känns som en sak som jag börjat lära mig leva med liksom.."aa jag sätter klockan på såhär mycket men jag vaknar den här tiden..dt blir bra!" Haha orka. Det jobbiga imorse var att jag trodde att min Iphone gått sönder då jag tryckte på allt möjligt för att försöka stänga av det jävla ljudet men ändå lyckades den inte sluta låta, skiiitirriterande! MEN till slut lyckades jag komma åt någon slags magisk knapp så den slutade låta. (Självklart kunde jag låsa upp mobilen och toucha 'Stäng av larmet' men vemfan tänker så långt när den halvsover?)
Jaja nu är jag uppe iallafall, missar första lektionen men det är liksom skitsamma eftersom jag ändå sitter och pluggar. Var uppe till 3.40(!!) igår och råpluggade på Rättskunskapen, fatta va trött jag är nu alltså.
Det roliga var att jag satt med böckerna i knät i min säng igår från typ 16.00 och när klockan slog 02.00 hade jag lyckats läsa TVÅ SIDOR! Fattar ni eller!? Jag bodde kolla upp detta med min koncentration alltså för jag satt verkligen heeeela tiden, förutom när jag åt och när jag tog snabbpauser vid datorn, that doesn't sound normal to me :S

Aja back to schoooool nu, känns förjävligt men igår sa Nina att det bara är 1 månad och 18 dagar kvar till vinterlovet så jag håller humör uppe!
Kolla precis upp min fakta-sida-grej och "Marigona fyller 18 år om 58 dagar." Göööööttt =)
Slutar 16.20 idag och då har jag planerat att komma hem och ta en riktigt riktigt låååång tupplur. Så, vi hörs när vi hörs!
Lots of love! / Gona


Jag i Mitrovica (Kosova) sommaren 08.


Btw. När fan blev det november!? Tiden går ju så fort att man knappt hänger med!

Igår

Kategori: Allmänt

Itman och Shab kom över och vi tjötade ihjäl oss. Först var vi och fika på stan sen hamnade vi på en hemmafest mixat med både nya och gamla polare. Det var riktigt kul faktist eftersom vi bokstavligen DOG av skratt hahaha herregud. Har tre videon som ni kanske får se senare om youtube vill vara snäll mot mig idag. Men bilder får ni iallafall, that I promise :) But later för just nu måste jag hoppa in i duschen och köra mig en söndags-kur..ansiktsmask, ögonbrynsnoppring, hårinpackning osv osv (girlie-girl stuff u know). Sen blir det plugg för hela slanten! Har tenta på 3 kapitel i Rättskunskap imorgon - would you like to kill me?

Pusshej