Gona

What to do?

Kategori: Allmänt

Hallå guys! What's up? Här händer inte mycket, sitter för det mesta och skrattar för mig själv när jag kommer på gårkvällens händelser hehehe...Pratade med min lillsis Tara nyss också och fick höra good news that made me haappydappy!! =) Måste ta och träffa henne och Gime snarast, har saknat dom galet mycket!

Annars så har jag gått runt och längtat extremt mycket till USA idag, åååh funderar nästan på att dra dit direkt efter gymnasiet!
Får se hur det blir, som det ser ut nu så ska mamma och lillebror (kanske storebror också?) flytta till pappa i Schweiz efter den här sommarn, syrran och hennes pojk funderar också på att flytta dit, eller så flyttar dom ju ihop och då har jag ju i princip ingenstans att bo, om jag ska skaffa lägenhet och allt sånt där så kommer jag ju knappast kunna spara pengar till USA..
Pappa tyckte att jag skulle jobba i Schweiz i ett år istället, och jag vet att jag skulle tjäna jääävligt bra med pengar men jag får se, vill inte ta några beslut ännu, får se hur det blir med det. Men jag känner att jag hellre offrar ett år och tjänar himla bra med pengar än och och stanna i Sverige och såklart ha roligt med vännerna men tjäna väldigt dåligt. Jag är knappt 20 när jag drar till USA, jag har hela livet framför mig och ha roligt och släppa loss så ett år efter gymnasiet i Schweiz är egentligen inte helt fel..

Nog om det nu, annars längtar jag bara ännu mer hehe..Fan, längtar till sommarn också! Igår kväll när det kom riktigt bra låtar så skrek jag till mina vänner "TÄNK BARCELONA 2010!!" och alla skrek och gapa och hoppa och flippa över haha, sjukt kul.

Nu ska jag läsa filosofi och sedan decka i min sköna bädd hoho..Godnattpuss!


Här får ni en bild från igår.
Jag invigde min snyggsnygga klänning med underbar rygg från Topshop som jag köpte innan jag åkte iväg i somras :)

3 months left!

Kategori: Allmänt

Juste! Idag är det ingen vanlig dag, 30 september, betyder alltså att det idag är exakt 3 månader kvar till min födelsedag hahaha, mobbad jag är I know men vafan, alla längtar väl till sin 18års-dag ;p




Bild från min och Mirnas födelsedagsfest..Hur mycket kan vi ha fyllt? Typ 14-15 kanske? Någonting sånt iallafall..
(På bilden ser ni mig, min och Itmans barndomsvän Mowlid, Itman och Binta)

Chillin'

Kategori: Allmänt

Omg it's freeeezzziiing berezzziiiing outside! Fatta vilken kyla! Jag måste haffa en ny vinterjacka, ingen sån där står och puffig, en varm OCH fin..jakten börjar!

Jag har inte öppnat filosofi-boken än! Jag har bara slappat och slappat och slappat och det har varit jääävligt skönt!

Nu ska jag läsa Plaza, äta Maltesers, messa med roliga peeps och glo på TV..och sen, OM jag pallar, så tänker jag plugga :)


Älska modetidningar och choklad!!

Great night out..

Kategori: Allmänt

All I have to say is OH MY GOSH WHAT A NIGHT!! Hahaha fyfan vilken sjuk kväll. Roligt som fan. Liiite för mycket dricka kombinerat med annat kan ju liksom inte bli fel hahahaha..Ja dör lite när ja tänker efter på alla dumheter och kommentarer från igår.
Thank god så blir jag aldrig sådär dåligt bakis! Jag blir trött och seg (just däför jag ställde in alla dagens planer) men jag får aldrig ont eller mår illa o så, så himla skönt..Alla ja messa med imorse mådde skit och ville aldrig festa mer osv hahaha medans jag låg där i sängen och chilla och mådde underbart hehe..Sov till typ för en timme sen, nu känner jag mig lagom utvilad :)

Blev trots allt inte så sent igår, vi avslutade det hela med en myyyycket intressant vistelse på Greenwich (HAHA) och sedan tog vi taxin hem och var väl hemma nångång vid halv 4 I think. Itman sov här hos mig och väckte mig typ halv 7 eller vafan klockan nu va(!?) för att jag skulle låsa dörren haha, hon skulle till skolan, jag tyckte så synd om henne haha stackarn..

Yeeye, nu ska jag strax ner till ICA och köpa lite smått och gott för idag ska jag ligga i sängen hela dagen och plugga till filosofi-provet som vi har på fredag :)

Kvällens hitkommentarer (som jag minns): "Gona jag pallar inte dö ikväll vafan!" & "ASSÅ Palla sitta inne för nått sånt nu också!"
Detta var alltså helt allvarliga kommentarer..Låter säkert inte alls lika roligt när man inte förstår sammanhanget men det är tyvärr alldeles för hemligt hahahaha.

Ha en fin dag!

Party tonight!

Kategori: Allmänt

Sitter och taggar med tjejerna hos mig. Vi lyssnar på musik, fixar oss och dricker alla möjliga smaker av vodka hehe..Ikväll blir det party på Parken med gänget! Love you, pusspuss!

I love to roc with you

Kategori: Allmänt

Hej. Jag lever och mår bra. Orkar bara ej skriva ibland.
Måste bara säga att det är det bra och viktigt att omringa sig med människor som tycker om och bryr sig om en! Fast det visste ni säkert redan..

You are my roc, baby you're the truth
You are my roc, I love to roc with you
you are my roc,you're everything I need
you are my roc, so baby roc with me

lalala, älskar att lyssna på Beyoncé's låtar..

Nu ska jag ringa en rolig prick for some cheering up.
Har förresten massa bilder och en video i lager från veckan som gått som ni ska få när jag har tid, lust och ork.

Godnatt!

Underbar kväll med mina kära geeks :)

Kategori: Allmänt

Nu har Gona precis kommit hem. Brrr va kallt det är ute! Jaja det var en riktigt rolig kväll iallafall!
Kvällen började med att Itman kom över medans jag föna mitt hår och vi titta på TV, sedan begav vi oss till avenyn och tog långpromenader tills vi mötte upp Nina, Amir & Moner. Satte oss på Frank's och efter flera timmar av sjuka samtalsämnen och fula skratt så gick vi vidare till Nina's place där vi satt och titta på Bad Boys, eller rättade sagt DOM titta, jag satt mest och klaga på att dom var tråkiga som orkade titta på filmen igen hehe..Men det var roligt, väldigt roligt. Massa skratt. Kvällen avslutades med Mc'Donalds och en rolig resa hem (HAHA).
Nu ska jag tvätta bort sminket, krypa ner under täcket och skratta åt någon rolig film.
Sov så gott! Pusspuss

When I walk in the room every head turns, every eye is on me

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår var riktigt roligt. Vi gick till vår vän Leonels café där han bjöd på sin alldeles egengjorda speciella varm choklad haha, det var riktigt gott. Vi satt och tjöta i flera timmar sen joinade även Amir och Cuneyt (som uttalar sitt namn på ett sätt som jag nog aldrig kommer lära mig hehe..) Då blev det självklart ännu roligare, vi skrattade igenom heela kvällen verkligen. Och planerade en Danmark-trip inom en snar framtid, det ska bli funny!
Var väl hemma nångång efter midnatt och hann bara med en snabb-dusch sedan decka jag i sängen direkt.

Just nu sitter jag iallafall i blött hår och ska strax börja föna det, Itman kommer också över strax. Ikväll ska vi vara med våra härliga killkompisar igen, Moe ringde och kände för och chilla ikväll så det blir nog hänga på ett fik eller nått, alltid lika skoj när man är med rätt personer ju hehe ;) Nina joinar nog också så det blir extra fun hihi.

Ha det gött!

 


Den här låten älskar vi. Så jävla klockren lyrics!

Fredag :)

Kategori: Allmänt

Snabbt inlägg igen haha..Haft en skön dag faktist, i skolan skrattade jag så tårarna sprutade och när jag kom hem (slutade 12 skööööönt) så sov jag ut ordentligen, fast än jag egentligen skulle ha vart hos Nina haha, lite klantig är jag ja..Men nu är iallafall påklädd och glá o väntar på min kexchoklá! Haha ne just kidding, Itman kommer strax över så ska vi ut på stan och hitta på nått skojsigt!

Bilder kommer nog ikväll, svar på kommentarer också för den delen.
Ha en häärlig fredags-kväll babes :) Puss på kinden.


Bjuder på en gammal bild från Cortegen i Göteborg på Itman & mig :)

Födelsedagsmiddag

Kategori: Allmänt

Bråttom, men tänkte bara uppdatera en snabbis. Sitter hos Itman och väntar på att hon ska bli klar. Vi ska in till stan och käka middag. Helt oväntat, ringde henne när jag kom hem från skolan för hon skulle komma förbi en sväng och plötsligt blev jag övertalad till o följa med haha. Men det blir skojigt!
Hörs ikväll! Puss

Piercing?

Kategori: Allmänt

Godkväll mina damer och herrar. Hur mår ni denna afton? Jag mår bra.
Haha ne jiddrar bara, jag är lite mobbad yesyes..Sitter och planerar lite med Nina här och det är spääännande..Jag älskar planera inför roliga events, man blir så excited höhö..

Juste ja, blev ingen sista körning där..Syrran (THE klant) hade inget körkortstillstånd så det sket sig men lika bra för jag var trötttt..Vi åkte runt en massa, först var vi o fika på stan sen kom syrran och vi körde iväg till Hisingen där vi skulle köra men sen blev det istället fika igen och efteråt körde vi in till stan och åt middag på Källarkrogen. Det blev Filépasta med oxfilé, såååå otroligt gott..Ångrade att ja åt den jäkla pizzan innan ja stack fan haha..

Eftersom vi dröjde på middan så sket vi i bowlingen och kom hem istället..sen dess har jag pluggat lite smått men mest fastnat framför datorn.
Och på tal om ingenting så är jag sjukt sugen på att göra en Industrial piercing!! Tycker det är så himla snyggt, mamma tycker att det inte är "min stil" men det är just därför jag vill ha den, för den ska bryta av min stil..I love it..Jag varnade iallafall mamma att hon inte skulle behöva bli galen om jag kom hem med en sån för det kommer jag att göra hehe :)

Nej nu måste jag vidare till TVn och min Rättskunskapbok..Godnatt!


Eftersom jag glömde kameran idag så får ni en bild på just en Industrial piercing, snyggt va?

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hallå hallå X tvåtusen två höhö..
Va gör ni för något? Själv sitter jag och väntar på pizza som ligger i ugnen..
Hade ingen skola idag så jag låg uppe länge igår och det var fuuun sen sov jag ut väldigt länge idag, upp och hoppa äta frukost och chilla med mamsen sen blev det lite plugg, hoppa in i duschen, föna/platta håret och iväg o övningsköra..Kom precis hem typ, efter pizzan kommer Bekim & co och hämtar mig med bil sen ska jag iväg och övningsköra igen wuhu :D
Ikväll blir det troligtvis bowling, jag måste egentligen plugga men jag tror knappast dom låter mig komma undan hehe..Men vem tackar nej till bowling? Inte jag, jag älskar bowling och jag lyckas alltid vinna! (kanske df jag älskar det så mkt? haha)

Jaja måste iväg nu. Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Heeello peeps! Yes, I'm alive!!
Ser att många nya besökare har varit och kikat på min blogg dom senaste dagarna, det glädjer mig måste jag säga! Men en sak som e lite weird är att jag har märkt att dom dagar då jag uppdaterar minst så har jag högst läsarantal, hur kommer det sig liksom?? Hahaha lite roligt..

Jag mår iallafall dunderbra! Jag är så glad att jag bytte skola, min klass är så goooo!! Fick sån varm känsla direkt, alla kom fram o var skittrevliga och under lektiontid pratades det i mun på varan, någon brottades i ett hörn, några retades, någon gapade o skrek..Precis som jag älskar att ha det! Hahaha..Som i högstadiet, dom tre bästa åren av mitt liv (hitills) verkligen!! Alla andra sa att jag verkligen hamnat i rätt klass eftersom det är den bästa klassen i skolan och det känns ju jävligt gött..Dessutom ska klassen kanske till Berlin vid oktober/november, tääänk va skoj? Fyfan, ja hoppas det blir av..Man måste ju ändå festa i Berlin innan man dör liksom hehe..

And..bloggtorka, ja så känner jag faktist just nu haha..Men det ska nog gå över snart.
Imorgon har jag ingen skola men jag har pluggeliplugg så något ska jag iallafall sysselsätta mig med!
Nu måste jag ladda ner massa låtar och fylla i Moners ipod..gud vet hur mycket/länge han har tjatat på mig..Nyss när han skrev o ja sa att jag inte ens börjat kom han med värsta griniga smset hahahaha jag dör så roligt det är att ha makttttt muahahaha

Godnatt snyggos..Ska drömma BRAAAAAA drömmar inatt hohoho


Hahahah så jävla klockren bild..
Dessa geeks var hos mig tidigare idag, det var trrrrevligt :)

Inte roligt att vara sjuk..

Kategori: Allmänt


Nu har jag knarkat färdigt mediciner mot förkylning och hosta..
Har även tagit ett varmt bad och hällt i sån där barnolja som ska vara bra vid förkylning..Druckit litervis med te och honung så nu väntar massa sömn bara så får jag hoppas på att jag blir bättre imorgon!
Så typiskt att jag ska vara sjuk på min första dag i en ny skola haha, alla kommer typ tro jag har svininfluensan eller något och inte våga prata med mig hahaha. Haha nejdå så farligt är det faktist inte :)

Hade en härlig pratstund med Itman för en stund sen, finns nog ingen som förstår mig bättre än hon hahaha så jävla skön! Jag är så lyckligt lottad som har min soulmate som min allra bästa vän :) Puss på henne..
Nej nu måste jag fan sova, mina ögon har svidit heela kvällen..Godnatt babes!
Kisses

Videoklipp från sommaren..

Kategori: Allmänt

Här kommer några onödiga små klipp från sommaren hehe..


Strax innan min kusins modevisning skulle börja..


Hann fånga lite av slutet när min lillebror var med i albansk TV haha..


Ett mycket roligt bröllop jag var på i somras..


Ute på clubb i Kosovo..


En video på min kusins kollektion..Min andra kusin har filmat så jääkla dåligt men det får duga.
Hennes tema på kollektionen var iallafall fantasi..


Nu ska jag ta ett varmt bad och dricka mera mera mera te och äta uuuunderbar jordgubbstårta :)
Pusshej

The Weekend

Kategori: Allmänt

Fan, jag har gått och blivit sjuk! Jag hostar galet mycket och nyser stup i kvarten, det är j.o.b.b.i.g.t! Jag som så sääällan blir sjuk..Har på mig massa kläder och legat på min säng med massa filtar och druckit specialgjort te men ändå fryser jag som in i h*lvete! Fan också :(

Iallafall, igår var en riktigt rolig dag/kväll..Började med att jag gick in till stan och mötte upp Nina, vi gick runt lite på stan sen satte vi oss på ett fik och då joinade även Itman, där satt vi i några timmar tills vi stack hem till Nina en snabbis, upptäckte att Nina glömde sin nya klänning i cafét så tillbaks dit och sedan hem till mig.
Här låg vi och kolla på TV och gottade i oss chips tills Itman och Nina upptäckte att de hade lust att dansa hahaha så de gick upp och dansa medans jag satt och filma..10 minuter lång video haha, if you're lucky u might get 2 see it haha..
När dom gick iväg blev jag plötsligt otroligt trött och vid 1 skulle mina ögon precis slockna så kommer mamma in och ber mig dra ur madrassen under mig, åååh jag flippade över haha och blev självklart helt pigg..Var uppe till typ fem men ja..det var ju allt annat än tråkigt haha :p

Jaja just nu ligger ja och tittar på Daddy's Girls på MTV, älskar tjejerna, dom är så himla sköna och för att inte tala om deras skönhet! Så vaaackra :D

Now: Pictures..

Fredags (dom från min kamera denna gången)













HAHA leker lång..

Och så från igår..





Kenza hahahaha

























Skrattanfall





hahaha






Ja det blev massvis med bilder hehe men sånt gillar vi :)
Ett par videon från sommarn kommer i nästa inlägg så håll utkik!

Religion

Kategori: Allmänt

Hej!
Perhajr Bajramin/Eid Mubarak/Happy Eid/Glad Eid osv till alla muslimer där ute!
Idag är det massa mat och massa gott här hemma såklart, varenda Bajram ska det alltid finnas massor med maträtter och bakelser, så himla härligt.
Jag kan inte säga att jag är muslim, för jag är inte så insatt i religion, men vi har en muslimsk släkt/ett muslimskt land därför firar vi Eid.
 
Jag själv vill läsa lite mer religion innan jag bestämmer mig för vilken religion jag vill konvertera mig till om jag nu vill det överhuvudtaget..Fast jag tror på gud och jag tror på liv efter döden.
Jag tycker det är respektlöst med folk som säger sig vara muslimer/kristna eller vad som helst när dom inte kan någonting om religionen i fråga och inte följer några slags regler från den heliga boken, då kan man lika gärna vara religions-lös, ateist (vilket INTE behöver betyda att man inte tror på någon gud överhuvudtaget).

Det som är så sorgligt är ju också det med att folk förvränger så mycket saker från de heliga böckerna. Varför förknippar man muslimer med terrorister?? Varför tror man att kvinnan är förtryckt inom islam när koranen i själva verket säger att kvinnan är det dyrbaraste som finns?? och att man som barn ska allra först älska sin mamma, sedan sin mamma, sedan sin mamma och SEN sig själv..Kvinnan är såå mycket viktigare i islam än vad många tror och det är ju synd för när man inte är påläst så tycker jag att man helt enkelt ska hålla käften.

Jaja nu ska jag inte tjöta mer om detta, kommer strax ett vanligt inlägg hehe..Det är bara det att jag har saknat att faktist få med mina egna åsikter om viktiga frågor i världen, känns som min blogg har blivit så ytlig and that's boring :p

Saturday

Kategori: Allmänt

Tjenixen..haha fyfan va fult. Iallafall godmorgon/goddag/whatever :p Hur mår ni denna vackra dag?
Jag mår strååålande, är på toppenhumör och no homework, eller jo lite läxa från körskolan fick jag men det går på en kvart hehe..Iallafall, kom ut från en halvtimmes varmdusch för en stund sen så himla gött, inte orkat ta på mig ännu så jag sitter fortfarande här i min badrock, ätit frukost har jag också gjort och det var också väldigt gottigott.
Ska slänga på mig lite kläder, fixa mig och dra iväg till stan med my geeks Itman & Nina :)

Här får ni ett fåtal bilder från igår som jag haffa från Tasch's blogg..













Det var så kul igår, vi skrattade ihjäl oss och pratade i mun på varandra hela tiden haha..
Nina har förresten färgat håret ljusare och är sådär allmänt råsnygg, I like!

Vi hörs! Love

Mysig fredag

Kategori: Allmänt

Hello dudes.
Kort uppdatering, jag är så himlaaa trött. Kom typ nyss hem, var ute och fika med Itman, Nina och Natascha - riktigt kul haha. Satt i fyra timmar på uteservering och frös rumporna av oss men det va mys!
Bilder kommer när dom kommer och kommentarer svarar jag på såfort jag har tid/ork hehe..Godnatt!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej på er alla glada själar där ute! Vad gör ni denna torsdagskväll?
Själv sitter jag med handduk i håret och väntar på att min bodylotion ska sjunka in i huden så jag kan klä på mig hehe..Haft en underbar dag! Fick nämligen reda på att jag får byta!
På måndag börjar jag alltså på da Polhem :) Ska bli nice..har redan markerat balen den 12 maj och studenten den 26(?) på min kalender hehe..
Anledningen till att jag bytte är delvis för att jag inte trivdes på Donnergymnasiet men mest för att deras arbetssätt inte passar mig, på Donner har vi massa arbeten som sträcker sig i månader medans på Polhem så har man mer prov, vilket är sättet jag lär mig mest på. Och nej, ja kom inte på detta efter två år haha utan jag har länge velat byta, redan första veckan i Donner faktist men jag har alltid tänkt "äh, bara 3 år kvar..bara 2 år kvar.." osv men nej nu jävlar it's time for a change! Visst kommer jag sakna alla mina vänner på Donnergymnasiet menmen dax o gå vidare and maybe make some new friends :)

Nu ska jag pricka av och göra lite grejer på min "To do-list", föna/platta håret sen blir det läggdax, har sovmorgon imon eftersom jag ska iväg till tandläkaren hihi gött..Inga lektioner överhuvudtaget imorgon men jag ska iväg till skolan och prata med min mentor iallafall :)

Förresten, jag behöver inte ge upp mina lediga onsdagaaaar wuhuuu :D Har lediga onsdagar på Polhem också!! Är typ överlycklig heheh...

Godnattpuss!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej snyggingar!
Hoppas allt är bra med er för allt är great med mig iallafall!
Everything went good today..Körlektionen var nervöööst och ovant att köra med en volvo men det gick väl helt okej för att ha kört "svenskt" första gången haha.
Polhemsrektorn pratade jag med för någon timme sen och han sa att mitt schema kommer bli fullspäckat och att det blir tufft men jag tror på att jag klarar det här! Det är ju viktigt att trivas också faktist..Jaja, jag ska ha möte med honom imorgon 9.30 (hejdåå sovmorgon:(..) då ska vi sätta ihop ett eventuellt schema för mig :)
Efter det kommer jag antagligen sitta i skolan och jobba med analysen fram tills 12.30 då vi har psykologi..

Nu har jag precis hjälpt till med disken, ska hoppa in i duschen, måla mina naglar, och sedan somna till psykologi-boken..Är jättetrött och känner för att sova tidigt ikväll..fast Barcelona spelar mot Inter vilket är en alldeles för intressant match för o missa, inte för att jag tittar på heeela matchen men ändå hehe..
Fyfan vad jag kommer sakna mina lediga onsdagar om jag byter till Polhem, men fyfan va skolan (OCH STUDENTEN) kommer bli roligare och trivsammare hehe :p

Nej nu säger jag godnatt mina vänner! Love

Oh happy day

Kategori: Allmänt

Tjulahopp! Haha. Vad gör ni för något?
Själv sitter jag och skriver på en analys i väntan på att Sanet ska komma till skolan så vi kan få gjort vår projektplan :)
Jag lyckades förresten vakna imorse men det var förfärligt, jag bokstavligen släpade runt mig själv i hemmet och vem visste att det kan vara sån skillnad på vädret från 6.30 o 7.30?? Alltså det såg ut som en kaaalll vintermorgon i december när jag vakna :S ush, var verkligen inte lockande att lämna hemmet menmen I did it och mötte upp Nina och Amina i stan. Polhems rektor trodde jag skulle komma i eftermiddag så han var ej där tyvärr haha men vi prata på telefon så jag skulle lämna alla papper så ringer han upp mig i eftermiddag..nervöööst höhö.
Nej men sen hängde jag och Nina i några timmar och tjöta en massa sen joina även Moner (som för övrigt börjat i Ninas klass) det va sköjigt haha..

Aja nu ska jag jobba vidare här..Hörs ikväll!

Idag är förresten en mycket fin dag..jag vet inte varför men jag är på strålande humör! :D
Puss på alla lovers & haters där ute. PEACE


Lööve dis sooong man'

Fullt upp imon!

Kategori: Allmänt

Hej igen! Vad gör ni? Själv sitter jag och pluggar lite på mina körkortsböcker har nämligen min första körlektion imorgon och jag vill ju vara lite förberedd, åh gud va jag längtar :D Hoppas det går bra..jag var ju riktigt grym på o köra bil i Kosovo men här vet man aldrig hehe..Får helt enkelt hålla tummarna hoho :)

Imorgon ska jag även på möte med Polhems rektor 08.00!!! Funderar nämligen väldigt mycket på att byta..och ja, ja vet det har gått två år lalala men shut up det är väl jag själv som vet bäst ifall jag vill byta eller inte haha. Orkar inte höra allas åsikter eftersom det är ganska irriterande då man verkligen inte bryr sig hehe..Yes, that's me, bestämmer jag mig för något så kan du snacka nackdelar med mig hela dagen, du kan inte ändra mitt beslut. Självklart är jag öppen för förslag och kollar själv upp fördelar och nackdelar innan jag bestämmer mig för någonting men när jag väl bestämt mig då jävlar kommer ingenting i min väg haha. Fast nu menar jag inte att jag bestämt mig än, jag funderar fortfrande..får se om det ens är möjligt, ledig plats finns det men våra kurser kanske krockar..
Iallafall, detta innebär alltså att jag ska vakna galet tidigt imorgon, jag som brukar ha sovmorgon på onsdagar :( äh har ändå sovmorgon på torsdag :D
Ska träffa Nina på Nordstan 7.30(!!) hon ska följa med, fast hon börjar inte förrens 10 så efter mötet ska vi chilla. Klockan 11 ska jag träffa Sanet i skolan och vi ska skriva färdigt vår projektplan. Klockan 2 har vi klassmöte angående vår klassresa till våren..Och klockan 4 KÖÖÖÖRLEKTION :D

Som ni ser blir det en lååång dag för mig imorgon, men det ena är roligare än det andra så det blir ändå en skojig dag :D
Sen på kvällen ska vi försöka styra upp en bak-kväll igen hehe :)

Nu ska jag käka kladdkaka med glass och tjöta lite med mams och sis sen blir det läggdax!
Godnatt, puss!


I skolan idag..

Okänt nummer

Kategori: Allmänt



Tillåt mig att dö lite hahahaha så jävla skön låt!! Den är dessutom sååå jag haha jag svarar aldrig på okänt nummer, dt är typ min grej.
Hatar oftast att prata i telefon överhuvudtaget, men det beror såklart på vem person i andra luren är också haha.

Ett skepp kommer lastat med..

Kategori: Allmänt

..BILDER!

Lördag:






Mia & Jag vann såklart..vinner alltid..Ines gillade inte det haha..



HAHA itman!

Grymaste spel-paret ever muahahaha












Vissa bilder är lite konstiga. Men vi är konstiga så don't bother. Inga bilder på pizzorna!!! Katastrof!! Vi åt 5 pizzor iallafall, gudomliga pizzor...nu när jag tänker efter är det inte så konstigt att det inte finns bilder på pizzorna då vi var så upptagna med att proppa i oss dom..

Söndag:











Som sagt, vi är konstiga. Dessutom var vi höga på vaniljdoft så det förklarar väl dom två bilderna på oss..

Måndag:
Orkade verkligen inte uppdatera. Jag somnade kl 3 natten innan så jag var helt död när jag kom hem från skolan. Skulle gymmat men jag sov som en björn i typ 5 timmar(?) det var så jäkla skönt!!!

Idag:
Det var en fin dag :)

fast webbdesingen var så dötråkig att ja ville dö!!

Nu ska jag äta igen, mums mums..jag skulle ha gymmat idag också egentligen..mitt gymkort går ut på lördag..men jag låg hellre och vila i min sköna soffa och läste psykologi :)
Hörs snart!

PS. Bilder från fredagen får jag förhoppningsvis imon!! Nina har blivit himla seg med o skicka bilder nä

R.I.P Patrick Swayze

Kategori: Allmänt





Han förlorade kampen mot cancer inatt..så himla sorgligt.
Må han vila i frid!
Love

Söndagsfika med babe :)

Kategori: Allmänt

Godkväll mina damer och herrar! Vad sysslar ni med? Själv tog jag precis en paus från pluggandet, suttit på sängen och pluggat i flera timmar nu..Okej nu lät det som jag fått mycket gjort men sanningen är att TV är det bästa jag vet och att ha den på medans man pluggar är ju inte direkt att rekomendera hehe..Men lite fick jag gjort iallafall!
Vi var iväg och betalade Riskettan också så det känns skönt o ha fått det gjort.
Itman messade mig precis och ville iväg och fika för hon var supersugen på paj, konstigt nog har jag varit sugen på varm choklad hela dagen. Men eftersom jag sitter i mina skönis-kläder och det verkar kallt ute så orkar jag inte riktigt, o så kom jag på att jag har massa oboy hemma och en Blåbärspaj i frysen så hon kommer strax över så gör vi vårt eget lilla café här hemma hos mig hehe..

Nu ska jag fortsätta analysera Obama-talet tills hon är här. Ha en fin kväll! Love


Itman & Jag första skoldagen i ettan haha..

Lovley Sunday

Kategori: Allmänt

Vaknade helt klart på rätt sida idag alltså! Även fast jag ska plugga typ hela dagen så sitter jag här med hög musik och är superglad, for no reason :)
Älskar att kunna höja musiken utan att någon ber mig sänka, går ju inte riktigt ihop när mamma också höjt (verkligen höjt) sin musik i köket hehe..Jaja jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv för då ska jag iväg med Mirna..Hon kom på att vi inte kan gå på Riskettan (en 3½-4h lektion om alkohol&droger i trafiken som sen den 1 april 2009 blev obligatorisk att gå på för att kunna få körkort) nästa söndag eftersom det är Bajram så det får bli om två veckor istället, men nu ska vi iallafall få betalningen gjord (Vi ska inte göra Riskettan på vår egen körskola)

När jag kommer hem väntar bl.a Retorik, Matte och Rättskunskap på mig, härligt...not :)
well well nu ska jag sjunga vidare här, ha en bra dag så hörs vi senare!


sis and I in Genéva

Happiness

Kategori: Allmänt

Hej!
Hoppas ni mår bra för det gör jag, mår mer än bra, jag mår utmärkt. Bara sådär ni vet :)
Kom hem från Mirna&Mia för en stunds sen. Det var pizza-fest och det var så himla skoj. Jag och tjejerna var där och Mia hade också bjudit över sina sjukt sköna kompisar så tillsammans blev det ju en jäkla massa skrattanfall hahaha. Precis som sist på Mias pizza-fest och som alla Mias pizza-fester antagligen kommer vara - lyckade!

Igår var gänget borta vid operan med massa filtar och varm choklad och massa gott hela kvällen, när det började bli alldeles för sent och alldeles för kallt och vi blev alldeles för kissnödiga så rörde vi oss hemåt, påvägen hem träffade vi en gammal klasskamrat som kom med hemska nyheter! Men inte så hemska att vi inte kan hitta någonting roligt i det och börja skratta hahaha..Ne gud va elak jag är. Det var faktist ganska katastrofalt men jaja vad ska man göra, gör man fel så får man ju sota för det :/

Iallafall, bilder från igår får jag vänta med tills Nina skickar, bilder från ikväll väntar vi med tills imon.
Imon ska jag drunka lite, i plugg..eftersom jag inte anser att fredagar & lördagar är till för att plugga hehe..Men först måste jag och Mirna en snabbis till en körskola i Backa och betala för Riskettan som vi ska göra om ungefär två veckor. Bokade förresten in min första körlektion, det blir nu på Onsdag wuhuuu ;D wish me luck!

Nu ska jag tvätta av mig sminket, av med kläderna och hoppa in i min varma säng! Godnatt

I'll let the pictures speak for themselves

Kategori: Allmänt







































Och såklart, som avslut, en kort video på lite av vår sjuka humor hahaha..

Och Ja, det fula garvet där är mitt hahahaha..

Goodnight!

Ut i solen!

Kategori: Allmänt

Hello guys! What's up?
Hinner inte med ett så långt inlägg. Påvägen hem från skolan fick jag ett mess av Itman där hon ville att vi skulle njuta av solen och självklart är jag på! (Även fast jag var halvdöd och hade tänkt o gå hem o sova hehe) Sprang iallafall hem och duscha, föna/platta håret, makeup och på med kläder och nu är jag klar! Ska strax ner till torget och möta Itman & Shabbu sedan in till stan möta Nina sedan blir det kladdkaka och massa tjöt i solen :)
Kameran är med och jag ska försöka ta massor med bilder.
Hoppas ni har en lika trevlig torsdags-kväll som jag förmodligen kommer ha (alltid lika kul med mina babes!) Love!

What a night..

Kategori: Allmänt

Helloooooooooooo! Yes ja e på strålande humör! Tack vare my love som stack för en stunds sen hahaha.
Idag var jag på min körskola och betalade allting så nu är det bara att börja vroom vrooom HAHA.
Efter att ha gjort det och trippat runt på stan en stund med mamsen och syrran så ringde Nina och var i närheten så jag lämnade mina kära och gick till Nina, vi fikade, gick igenom mina körkortböcker, tjötade en massor och avslutade det hela med en lång promenad på stan. Kom fram till en sak som låter sjuuuukt kul, hon ska bara se om det går o fixa. Wuhu ja kommer må så jäkla bra ifall det är möjligt!
Iallafall sen var det hem och tråka..hade tänkt och verkligen plugga ikväll men såklart får jag ett mess av Itman som ville att jag skulle komma över och kolla på Idol, men jag fick henne och komma hit istället hoho. Vi kollade på Idol sen skulle vi leta efter mitt CV vilket resulterade i att det låg massa papper på golvet och Itman klädde ut sig till en nerd och vi tog bilder hahahaha fyfan. Sen envisades hon om att hon skulle måla mig till Classy-girl och ta kort, ja kan säga att jag blev allt annat än classy HAHAHAHAHA. När vi hade målat klart varan satte vi på webben för våra närmaste och alla höll på o dö och frågade ifall vi hade något liv hahahaha nej såklart, vi är ju nolifers! Jävligt sexiga sådanna HAHAHA. Jag dör så kul det var. Tara var ändå bäst, hon hade ingen webb men man kunde ju höra henne och vi höll på o pissa på oss av hur mkt och hur fult hon skratta HAHAHAHA we love u girl.

Iallafall, pictures tomorrow man, jag måste fan läsa lite psykologi nu innan jag lägger mig haha..




Två bilder från dagen iallafall..från kvällen får ni imorgon som sagt :)

Pictureeeeees




hahaha leker söt...





skööönaste HAHAHA
Tyvärr får ni inte se resten av bilderna..dom kan vara ganska förolämpande mot vissa HAHAHAHA....


Godnatt!

Skrattfylld kväll

Kategori: Allmänt

Kom hem från min kära för inte sålänge sen. Kladdkakan blev en succé och jag har inte skrattat såhär mycket på länge höll jag nästan på nöja mig med men det gjorde jag ju faktist i helgen så aa..men vi skratta himla himla mycket iallafall, högt och ful, just like we like it hahaha.
Bilder får ni i detta inlägg imorgon, jag känner att jag kommer somna när som helst!
No school tomorrow så jag ska bara softa gärnet!

Jag och Itman kom fram till att vi måste skaffa jobb och tattos. Vilket vi sagt länge men nu jävlar!
Jaja, nu ska jag lägga mig! Godnatt



"Menar du Nina från Heden???" HAHAHAHAHA











Reccept på KLADDIG kladdkaka..



Dagens outfit hahahahaha



hahahaha

Sweden Inc....NOT hahahahaha

hahahaha skönaste grabbsen

BROTHER TAG-TEAM WAHAHAHAHA

"ighuu ja liknar en fjortis där"

Vi envisades med att hitta Cassies nakenbilder hahaha

Idooool

i världens mysigaste vardagsrum!

Haha so cute..min present till Itman på hennes 16årsdag..dt va tider dt hahahaha

ÖVERLYCKLIG!

Kategori: Allmänt

Åh jag är så glad idag! Bara sådär så energin sprudlar ni vet?
Fast det har vart en jääkla tråkig skoldag måste jag säga, speciellt eftermiddagen, herregud vad webbdesing är tråkigt (även fast man lär sig en heeel del). Fast efter skolan, på klassrådet så pratade vi om väldigt mycket om vår kommande klassresa och sånt gör ju mig sådär superglad haha..Studenten o flak pratade vi lite om också. Är förrresten med i Studentkomittén iår igen, det ska bli roligt!
Och inte nog med allt detta så kom jag hem till ett brev från Vägverket, jag slet upp kyvertet och vad får jag syn på? JO, MITT KÖRKORTSTILLSTÅND!!! Åh va glad jag blev hoppade runt o kramade alla här hemma och fick mina "Grattis" hahaha sedan var ja ju tvungen och berätta det för alla mina vänner och massa "Grattis" där med hahahaha som om jag hade fått själva körkortet eller nått. Nej men det känns så jävla gött för nu kan jag börja köra nääär jag vill wuhu :D Ska boka in riskettan och klara av den såfort som möjligt bara och imon ska jag till körskolan och betala mitt körkort and then I'm on!!!



Påvägen hem skickade Itman ett mess där hon sa att hon tyckte vi bodde träffas o baka och ni tror väl inte jag tackar nej till bakning med världens roligaste människa? Hell no haha. När jag berättade om körkorttillstånden för en stunds sen så dog jag lite av hennes svar tillbaka hahahaha så himla skön.
Ja så iallafall, ikväll blir det all Itman&Gona-night med bakelser och Idol och allt vad det är!


Tänkte passa på och berätta lite om vad jag gjorde till helgen, väldigt lite hehe.
Lördag - Först blev det god mat ute och massa tjöt sen blev det en underbar myskväll. Vi var på äventyr också (HAHAHA) och så när jag kom hem nångång efter midnatt hade jag med mig en mycket speciell version av Itman, ja alltså det var ju hon fast liiiite annorlunda hahahahaha hon sov iallafall över här och det var ju allt annat än tråkigt så att säga.
Söndag - Vi vaknade upp väldigt sugna på att gå på picknick så vi textade våra vänner och alla var på så vi drog iväg och satte oss på en filt vid operan där vi tjöta en massa (såklart) och fick oss en o annan (misslyckad för min del) manikyr.







Detta var allt jag hade från helgen haha!
En bild där alla ser superflippade ut och en annan där jag och Itman dööör av skratt hehe..



PS. Svarar på kommentarer imorgon ikväll, ja, ja veeet att jag är superseg på sånt men vafan haha...

whatafuck?

Kategori: Allmänt

aa jag vet inte heller vad som hänt med min blogg? Mina kompisar sa att den såg helt fucked up o så gick jag in o fick mig ett gott skratt hahaha. What's up? jag har inte rört någonting iallafall, kanske någon som har mitt lösen? Mycket fantasi du din lille rackare hade isåfall haha.
Vettefan hur man fixar den heller, kanske dax o lägga ner hela grejen eller nått haha.

Jag har förövrigt haft en underbaaaar helg! Pusshej

Saturday

Kategori: Allmänt

Okej nu öppnade jag "Nytt inlägg"-fliken för en halvtimme sen och ännu inte lyckats komma med text haha, kan bero på att mamma nyss kom in med 4 säckar av mina kläder som jag glömt att jag hade, fan också! Jag var uppe till halv 4 igår och gjorde iordning hela mitt rum (ställa klockan funkade INTE) och allt var perfekt och så kommer det ääännu mera kläder som ska få plats någonstans, jooobbigt. Men nu är jag klar, donerade typ allting, pallar inte spara grejer jag ändå aldrig kommer att använda vafan.
Nu är min garderob jättefin iallafall, alla väskor ligger på rad längst upp, alla mina fina klänningar, kavajer, jeans-&skinnjackor hänger på stången och tittar man ner så är (nästan) alla mina skor radade, finfint!
Vid fönstret står massssa tjejtidningar (prenumerar på typ 4 olika haha) har till och med tagit mig tid att ställa dom i tidsorning hehe..Idag ska mamma upp med gardinerna, spegeln och tavlor ska spikas fast sen är det klart!

Nu tänkte jag ta mig ett bad, har små champange-liknande flaskor som har underbara dofter, Bubble Bath you know hehe, så goa dofter ja dör! Sålänge sen jag tog mig ett långt bad, blir alltid att man inte pallar så man tar duschen ist :p Men nu så..
Ikväll blir det antagligen fika på stan, efterlängtat! Jag behöver frisk luft och skvaller hehe :)
Love!

Myskväll

Kategori: Allmänt

Hej babes!
What's up? Här händer inte mycket, inte mycket alls! Idag blir faktist en chillkväll hemma. Känner mig helt utmattad och så får jag dessutom ont i magen :(
Men äsch det går nog över, ska käka kladdkaka senare och det brukar ju alltid hjälpa hehe..
Oh gud jag måste få ordning på mitt rum ikväll också, ska försöka sätta tid på det, alltså typ att jag har en timme på mig, annars segar jag med kläderna tills imorgon!
När jag är klar med det blir det att göra lite läxor sen ska jag jag titta på film och ha det allmänt mys här hemma.
Imorgon blir förhoppninsvis en riktigt kul dag, we will see about that :)
Hörs! Love

HJÄLP?

Kategori: Allmänt

Har ni märkt att det står PUSS efter varje inlägg??? Hur fan tar jag bort det???
Ja, det var jag som fixade det själv men nu har jag glömt hur jag gjorde så jag kan inte få bort den!!! Jag letar efter ordet PUSS där vid alla koder men jag kan inte hitta...hjäääälp, liv o död här!!

hehehe kidding, hjälp mig bara är ni gulliga..(yes jag är på mitt flumhumör)

Ja, såhär tråkigt kan man faktist också ha.

Kategori: Allmänt




Jag och lillebror har käkat pizza och sjöngt karaoke. Roligt även fast jag har huvudvääärk.
Idag hade vi Filosofi och Psykologi i skolan, 2½ timma av varje. Det ska vi ha varenda torsdag framöver. Kul som fan då jag var väldigt nöjd med dom båda ämnerna, tycker det är så grymt intressant!!

Och även fast mitt rum ser ut som ett bombnedslag så ska jag icke städa! Utan jag ska istället plugga. Har lite läxor som jag tänkte få gjort. Dessutom kliar det i fingrarna på mig för jag vill börja med projektarbetet så fort som mööööjligt. Men vi börjar nog på Onsdag wihu :D
Yeye whatevaaah man, nu ska det pluggas!
Först måste jag bara leta efter någonting gott(& nyttigt) hoho.

PS. Jag & Shabbu är numera elevrådsrepresentanter (tanter? stavas det verkligen så?) i vår klass hahaha lite roligt tycker jag då jag inte alls är så engagerad längre..när jag var liten var jag en sån där som älskade o sitta i elevrådet och njöt av varje möte men nu känns det bara typ,,"eh? ska vi på läger eller nått?" ända positiva typ haha, men otur som jag har så kommer vi säkert inte åka JUST DET HÄR ÅRET..jaja, får hålla tummarna höhö.

Hello mate

Kategori: Allmänt

Igår:







Sol, vind & vatten. Typ. Det var fint väder så vi åt glass vid hamnen, myyys. Alla råkade ha på sig sina vita converse också, det var lite coolt, bara lite höhö.


Jag lämnade in ansökan om Körkortstillståndet! (Därför jag var hos optikern, jag är alltså INTE blind eller i riskzonen att bli blind) Wihuu snart är det dax..Nu måste jag bara invänta godkännandet, ska ta 2-4 veckor (hoppas jag!!!)




Var på Ginas VIP-kväll med flickorna där man fick 20% på hela sortimentet och dricka god cider (hahahaha).
Långpromenad as well, kuligt.


Och egenkär som jag är så kollade jag upp mig själv på 118118. Yes, ja blev nöjd med mitt svar, det där är ju verkligen jag hihi.

Idag:

Körskolan. Mattestugan. Träning. No pictures!
Nu är jag ute från duschen och försöker få mig själv att gå upp o klä på mig!! Gymmade i en timme och det var sköööönt. Vad som var skönare var att gå i regnet efteråt, regn har aldrig kännts sådär gött som då! Får försöka gymma varje dag nu då mitt gymkort går ut den 19 september, sadness :'( haha not. ALDRIG MERA FRISKIS!! Har haft kort i skitstället i två år nu förfan, dax o byta!!

Pratade med pappsen tidigare också, han fixar körkortet till mig. Jag satte upp ett mål till mig själv, klarar jag inte av körkortet i januari så ska jag lämna tillbaka varenda mynt som han betalar för mitt körkort och han måste ta emot, klarar jag det så ja, då är det ju bara till att hurra!

Läste min vän Ninas blogg precis där hon skrev om stressen man har den här hösten. Jag måste verkligen hålla med!!!
Skola, plugga, träna (självförsvarskurs + gym), övningsköra (+ plugga teori) och jobba. Hur ska det här gå egentligen? Äh får bara pusha mig själv extremt mycket den här hösten så jag kan njuta mer av livet till våren. Även fast jag gillar mina kurser i skolan MYCKET mer nu än dom jag kommer ha till våren (Naturkunskap B for fuck's sakeeeeeee) Jaja, nu ska jag inte klaga utan nu ska jag klä på mig, föna mitt hår, måla mina naglar och sova riktigt riktigt götttttttt. Love u guys!

I am alive!

Kategori: Allmänt

Ja, jag lever. Men inte haft riktigt lust o blogga. Nej jag är inte deppad haha, mår utmärkt men ibland orkar man helt enkelt inte få fram ett inlägg, MEN inlägg kommer ikväll för nu känner jag mig alldeles hyper så jag tänkte dra till gymmet! Första gången på typ 3 månader..hur ska det gå? Får ta o kolla upp när mitt kort går ut också fan haha bodde gå ut typ snart? Jaja, hörs senare. love