Gona

Last day of February 2012

Kategori: Allmänt

Aahh va tråk! Skrev ett långt inlägg här igår och såg precis att den inte ens puplicerats. Well well sånt som händer I guess.
Anyways, såg ni vilket fint vääääder idag? Så underbart att vakna upp till!
Idag har jag bara hängt med grabbarna och haft det chill.
Nu väntar jag på att broshan ska komma hem eftersom jag har dötråkigt själv. Har lust o utklassa han på lite spel hehe ;p
Nee nu vet jag inte vad jag ska skriva mer lol dålig bloggperiod, så ja drar! Hoppas ni har en underbar kväll finisar, pooosss!

Making dinner

Kategori: Allmänt

Heeelloo!!
How u doin? I'm doin greaaat! Haha sitter och messar med Nina..skickade iväg ett sms o fråga om ett recept hon gav mig häromdan haha och insåg precis att shit tiden går fan fort..nyss kändes det som vi snacka om allt möjligt onödigt typ "OMG gissa vem ja såg i stan!?" haha och nu sitter vi här och ger mattips till varan..haha weeeird..Men är glá att Nina förstår sig på mig och förstår sig på frustationen av att behöva komma på något att laga vaaarje dag..Det är fanimej jobbigt ska ni ta o veta lol...Nu förstår jag när mamma alltid säger "Skriiiiv ner vad ni vill äta varje dag, det är som att göra maten för mig, bara jag vet vad ja ska laga" haha för nu när jag frågar min brosha om dagarna så säger han ba "Gör va du vill" men ja veeeeeeet ju inte va ja villlllll??? Haha..wow mina dagliga problem...
Anywaysss, har haft en riktigt rolig helg!! Har haft sleepovers och fått umgås extra mycket med min Nina som jag annars inte får träffa så ofta tyvärr =( Meen snart kommer hon på långbesök igen! Yaay =))
Någon annan som kommer hit snart är mamsen!! Ahhh ska bli sköönt :P
Nee nu måste jag skynda på lite här, tänkte överraska broshan med en go middag nu när han kmr hem, han har vart borta över helgen och jag saknar geeken redan..så mycket att jag till och med bestämde mig för att försöka mig på att göra en gó sallad till honom! Och ni som känner mig vet att jag aldrig, någonsin, gör (lagar?wtf) sallad hehe..Wish me luck!
Haaaa en najs måndag snyggingar..pussspusss

I brist på bilder här så får det blir en bild på finaste Saranda och mig, detta var för något år sen i Kosovo..Jag, Saranda och broshan hade några riiiktigt roliga dagar tillsammans där då!! Goooa minnen.

Saturday

Kategori: Allmänt

Heeey! Hoppas ni mår strålande! Det gör jag =) om man bortser från faktumet att jag är dödshungrig hehe..
Kom hem för ett tag sen, var med Nina på stan, blev en kort shoppingrunda sen satt vi o fika och bara snacka om massa roliga grejer i några timmar. Så kul o catcha up när man inte setts på ett tag!
När jag kom blev det en snabbstädning så allt ser bra och redigt ut haha jag har börjat få flyt på det här alltså lol..Nu tänkte jag upp och laga lite kycklingpasta! Och strax kommer vännerna över, blir chillkväll här igen =)
Hoppas ni har en go lördagskväll! Pussspuss

Girlsnight

Kategori: Allmänt

Waiting for my friends to come over so we can have some fun hihi..Har faktist saknat att ha tjejkväll! Även fast våra tjejkvällar antagligen ser lite annorlunda ut än vad man kan förvänta sig av en tjejkväll lol..anyways, have a great weekend peeps!! xx

Lindsay rocking Terry Richardson

Kategori: Allmänt

Sjukt snyggt!

Thursday

Kategori: Allmänt

Ohhhhh sååååååå skööönt! Jag gick verkligen loss idag lol, städade som en galning i flera timmar. Det var verkligen städa skåpen, kylskåpet, spisen, micron (som såg ut som att en tomat exploderat där i haha) osv osv..gick så långt att jag till och med bestämde mig för att rensa ute i balkongen.
Fatta va ont jag har i ryggen!! Men känns så vääärt, hemmet luktar go vanilj och nystädat!
Lagade dessutom kyckling med pasta och en go sås och tog ett skönt bad.
Känner mig asstolt haha tänkte hela tiden "önskar mina föräldrar hade sett mig just nu" eftersom dom tycker jag är så laaat hehe..
Hursomhelst nu blir det film med broshan, imon kommer Nina hem wihooo blir en kul helg! Pösss

Städdag!

Kategori: Allmänt

Hey!
Ser ni vilket härligt väder??? Oh hoppas det håller i sig såhär ett tag vafan.
Kl är snart 1 och jag har gjort klart alla mina ärenden för dagen, känns riktigt skönt! Älskar när man får gjort saker på förmiddan så eftermiddan blir fri. Fast fri blir den inte i detta fall utan jag tänkte hoppa i någon tshirt & shorts och köra en stooorstädning här hemma. Har varit borta i en månad och med endast en kille här hemma så tappar ju hemmet sin glans tyvärr haha så nu ska det bli skinande rent igen! Hörs senare! Pössss

Lazy day

Kategori: Allmänt

Ohh idag är en sån där lazy ass day då jag inte gjort ett skit typ haha enda jag gjort idag är att käka mammas goa äppelpaj och hennes goa pizzor och så har jag tagit ett bad och packat mina miljontals grejer.
Imorgon åker jag & syrran hem till kalla Sverige igen..precis när det börja bli vår väder här!!! Fuck. Menmen får väl komma tillbaks snart eller nått.
Nu ska jag umgås med min familj här, känns tomt utan Getushi, får äntligen träffa min älskade storebror imon, saknat ihjäääl honom!! Oh =)
Anyways, have a wonderful Sunday! xx

SHOES SHOES SHOES

Kategori: Allmänt

Ahhhh här har ni en jäkla massa skor som jag def inte hade tackat nej till!!!
Gosh!! So damn beautiful!!!! Enjoy!

Let's go shopping!

Kategori: Allmänt

Mmmm åt precis gooo albansk mat, damn va gott!
Nu ska vi promenera bort till stan för en shoppinrunda!
Är på riktigt bra humör idag så det blir en braaa dag =)
Hoppas ni också får en riktigt skön dag! Pussss

Happy Valentine's Day!

Kategori: Allmänt

Sluta tjöta om att dagen är överskattad eller att du är ensam eller att kärleken bodde firas varje dag. Just shut the fuck up and enjoy the daaay!! =)
Det är en fin dag tycker jag, en dag där man sprider extra kärlek och ger varan gulliga presenter och äter choklad o sånt där ;p
Ha en underbar dag/kväll! Pöss

Tips

Kategori: Allmänt

Hey!
Det var en läsare som undrade ifall jag kunde rekomendera någon bra film jag sett under senaste tiden. Tyvärr så har jag inte sett någon bra film den senaste tiden!! Jag kollar på filmer väldigt ofta men har tyvärr inte tyckt de senaste var speciellt bra. Harold and Kumars senaste film var ändå rolig, men sämre dom två andra.
Däremot har jag sett en kick-ass film dokumentär som syrran visade för oss. Den heter The Last Lions och är en historia om en lejonmamma och hennes ungar. Den är helt fantastisk! Och den är grymt filmat också. Så sjukt coolt att dom lyckas få med så viktiga händelser och detaljer.
Se den!!! Även om ni inte är djurintresserade så är jag säker på att ni kommer gilla den!
Jag älskade den och fällde även en o annan tår haha men den är så fin!
Om jag ser någon bra film framöver så lovar jag att tipsa!
Hörs senare! Pussss

Whitney Houston

Kategori: Allmänt

Oh det är alltid så hemskt när någon dör. Denna gången har ännu en legend lämnat vår värld. Whitney Houston. Så sorgligt!
Men jag är glad och tacksam över hennes underbara musik som man växt upp med.
Är även glad att jag hann se henne live.
Jag minns att jag och Itman snackade om henne för några år sen och då kände vi båda att vi så gärna ville se henne innan hon dör, så jag köpte biljetter dit till oss på hennes 18årsdag.
Sen i juni 2010 åkte vi upp till Stockholm för att se henne.
Får ta och leta fram bilder från konsären, har ingen aning om vart dom kan vara fan men får som sagt leta upp dom, är ju kul att ha kvar som minne.
Anyways, may her soul rest in peace ❤

Alperna #1

Kategori: Allmänt

We had an amazing time!! It was super relaxing and fun!
Now we're getting our stuff ready for tomorrow. We're going back to The Alps, but this time for some skiing =))
Ahh I can barely wait!! I love the feeling of skiing..it's amazing!
Anyways, I hope you all have a fantastic weekend! I know I will hihi..xx

The Alps!

Kategori: Allmänt

Nu drar vi mot Alperna för en skön dag/kväll med bad & relax ute bland dom höga bergen! Åh ska bli så skönt! =))
Hoppas ni också har en rolig dag! Pössss

Beautiful

Kategori: Mode

Oh! Sà sjukt fin! En sàn vill jag hitta!!!

Fashion

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

it never get's old.

Kategori: Mode

blablabla

Kategori: Allmänt

Jävla blogg.se!! Har försökt mobilblogga fleera gànger men ser nu att ingenting har kommit fram. Greaat!
Hur som helst..Syrran och hennes boy kom hit till Schwez igàr sà nu àr det huset fullt och mindre tid för bloggen..Men det förstàr ni nog =)
Just nu är jag ensam hemma, alla stack iväg till stan men jag sitter hemma och vilar med en dundrande huvudvärk..Blää va ja hatar huvudvärk!!!!!!! 
Anyways..Ska försöka fixa med den jävla ruttna blogg appen igen sà kanske det blir lite fler inlägg.
Have a nice week people!!! Stor pussssssss

Thursday

Kategori: Allmänt

We all have our bad days, mine is today. Känner mig trött, grinig och allmänt nere.
Så ska ta mig ett skönt bad, smörja in mig med goa krämer, föna mitt hår, ladda ner en film och njuta utav ledigheten med film, Ice Tea och choklad. Det är det enda jag kan tänka mig göra en dag som denna. Blää bad days sucks.
Men för att finna någonting positivt i det hela så har jag även fått några fina ideér och inspiration idag. Det gör mig alltid så glad. Det är konstigt nog skönt att vara nere ibland tycker jag, så att man uppskattar alla andra dagar så mycket mer.
Hoppas ni har en trevlig kväll alla finisar! Puss och kram

1 februari 2012

Kategori: Allmänt

Goodmorning bitchezzzzz...lol just kidding..damn alltså jag bara sover och soverrr! Jag vet inte vad det är med Schweiz som gör att jag inte kan somna innan kl 6 på morgonen!!! Vilket sen resulterar i att jag sover bort större delen av dagen. It sucks. Menmeen nu ska jag inte haka upp mig på deet.
Jag ligger här i sängen och tittar på medans lillebror spelar TV-spel med Eyetoy haha så jävla kul, men jag själv är för trött i hjärnan för att klara av sådana fysiska aktiviteter efter endast cirka 4 timmars sömn hehe..Meen nu måste jag ta mig ur sängen. Tänkte tvinga mig själv ut på en promenad längst sjön =)

Ha en finfin dag people! And take care. Hörs senare! Pusss