Gona

Det går bra nu..

Kategori: Allmänt

Hallååååå folket! Hur mår Ni idag? Jag mår strålande! Gick utmärkt på jobbet idag ju! Sålde så jäkla bra och inte nog med det men en av huvudcoacherna roppa in mig medans jag var på jobbet och frågade om jag var ny o hur jag trivdes o så, och på dataskärmen såg jag att de hade uppe min sida med mina samtal så liite stressad va ja haha trodde dt va någonting dåligt såklart!, men så sa han att han har ett projekt på gång som jag skulle passa jättebra till(!) Mer om det skulle han ta med mig på tisdag så nu är man lite spänd på va dt e :P antagligen innebär det lite svårare säljning med mer pengar och det tackar man ju inte nej till ;P Så där gick humöret upp hihi =)
På lunchen idag hade jag tänkt och shoppa lite grejer men det hann man tyvärr inte på en 45minutare så jag hann endast sätta mig på mäci, äta mig mätt och sedan gå o köpa massa godis..men it's OK får ta det en annan dag! Inte imon iallafall för imon efter skolan ska jag på extrahjälp i spanska (oh hell yes I need it) sen måste jag skynda mig till angered där jag har hemspråk (jag ska SÅÅ sluta hemspråk efter jul!) och sen är det raka vägen hem och pluggapluggaplugga!!
Måste förbereda ett tal innan tisdag..ska nämligen ha ett demonstrerande tal på Retoriken på tisdag och har ingen aning om vad jag ska demonstrera..fan va jobbigt! Har Ni någon ideé?

Juste! Bigbroe Bekim köpte en Mac data till sig själv för ett tag sen och nu när han hörde att jag tänker köpa en data så ville han, så gullig som han är, ge sin till mig! Och nu är problemet att jag vet inte riktigt om jag vill ha den..Har verkligen velat ha en vit Mac apple dator MEN denna är i normalstorlek och dessutom silver (jag är kräsen haha) och jag har tänkt och kunna ta med mig den överallt så det känns lite jobbigt och bära runt på en normalstor och lite-under-normalvikt-för-en-data vägande data, eller va säger ni? Känns lite otacksamt och tacka nej men bättre att vara ärlig så att han kan behålla den själv ju! För jag är fortfarande förtjust i en liten sån där vit data hehe..men får se hur det blir!

Juste fan, imon kommer jag sent till skolan eftersom jag måste till Vårdcentralen och ta lite prover för o kolla upp om det bara är magkatarr jag har eller om det magsår det utvecklats till! (Gosh I hope not!)

Nu ska jag iallafall försöka komma på någonting bra till Retoriken, skulle kännas klart och få gjort talet såfort som möjligt!

Så eftersom det blir plugg nu antar jag att det inte blir mera data för mig idag men kommer med ett mobilinlägg senare om jag inte glömmer!!

Ha en trevlig kväll söta ni!

PUSSPUSS!


Ville tacka min söta lillebror som höll mig sällskap på telefon under hela min lucnhrast! (Här i Genéve efter att ha spelat fotboll i några timmar hehe)


Men även Nina får jag tacka för hennes härliga sms som jag inte kunde hålla mig för skratt när jag läste! (Här en sjuk natt hos mig haha)

Kommentarer

  • Nina säger:

    Hhhahaha fan va vi garva den kvällen..spec när ja tappa kameran rakt i ansiktet

    2008-11-23 | 21:32:01
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/

Kommentera inlägget här: